
دکتر روانشناس ایرانی درهامبورگ آلمان
Loading… دکتر محمد راه رخشان روانشناس ایرانی در هامبورگ آلمان Loading…
Loading… دکتر مهدی شمس متخصص روانپزشک ایرانی در هامبورگ آلمان Loading…
Loading… دکتر فرهاد شوقی متخصص روانپزشک و روانشناس ایرانی در هامبورگ آلمان Loading…
Loading… ساعات کاری مطب ” دکتر رویا امامی ” روانپزشک و روان درمانگر در هامبورگ آلمان Loading……
دکتر روانشناس ایرانی در آلمان
Loading… ” دکتر علی فولادین ” روانپزشک و روان درمانگر فارسی زبان و ایرانی در هامبورگ آلمان Loading……
Copyright 2019 © almaninfo
برای گرفتن آخرین خبرها و رخدادهای آلمان به فارسی وآلمانی ما را در اینستاگرام دنبال کنید
برای عضویت در خبرنامه ی آلمان اینفو ایمیل خود را وارد کنید واز آخرین خبرها و رخدادهای فارسی در آلمانی با خبر شوید
قبلا ثبت نام کرده ام
ارسال شده توسط: مدیریت سایت
در دکتر روانشناس
سپتامبر 26, 2017
۰
1,751 بازدید
Author : Psychological Website
در این مقاله سعی داریم به کسانی که میخواهند یک روانشناس ایرانی در آلمان یا هر جای دیگری خارج از ایران پیدا کنند، کمک کنیم.
در ابتدا باید خصوصیات یک روانشناس خوب را مرور کنیم تا با دانش نسبت به آنها بتوانیم یک روانشناس ایرانی خوب در آلمان و یا هر جای دیگری پیدا کنیم.
نکته مورد ذکر آن است که اکثر افراد آگاهی از خصوصیاتی که باید یک مشاور و درمانگر خوب داشته باشد و اینکه آنها چه توقعاتی میتوانند از درمانگر خود داشته باشند، ندارند. یک روانشناس آگاه، دانا و باتجربه میتواند با توصیههای مناسب باعث رشد فردی، خانوادگی و اجتماعی مراجع شود و همچنین یک مشاور بیتجربه و ناآگاه و از همه مهمتر، یک مشاور غیرمتعهد میتواند بهشدت به مراجع آسیب بزند.
دکتر روانشناس ایرانی در آلمان
۱. حس همدلی: از جمله ویژگیهای یک روانشناس خوب، حس همدلی با مراجع است. حس همدلی یک مشاور به چه معنا است؟ همدلی یعنی مهارت و قدرت درک احساسات مراجع.
رواندرمانگر و مشاوری که بهخاطر ضعف شخصیتی خود، دائماً قصد دارد مهارت، قدرت و برتری خود را به اثبات برساند، مسلماً درگیر مشکلات شخصیتی خویش میباشد و بهیچوجه نمیتواند به مشکلات و مسائل مراجع علاقه نشان دهد.
درمانگر و مشاور باید بتواند یک رابطه صمیمانه و امن با مراجع برقرار کند، زیرا قسمت بزرگ مشکلات مراجع ناشی از احساس دوست نداشتنی بودن و غیرقابل پذیرش بودن است. مشکلاتی که در کودکی فرد و در فضای خانه ایجاد شده است در صورتی که در اتاق درمان نیز ادامه بیابد، مسلماً موجب وخیمتر شدن حال مراجع میشود، ولی اگر درمانگر احساس امنیت و همدلی و دوست داشتنی بودن را به مراجع بدهد، قطعاً میتواند به بهبود مراجع منجر شود.
درمانگری که خود از لحاظ شخصیتی رشد نیافته باشد، توانایی آن را ندارد که با مراجع احساس همدلی کند. درمانگر اگر در کودکی احساس دوست داشتنی بودن نکرده باشد، مسلماً نمیتواند بهدیگران احساس دوست داشتنی بودن بدهد.
ذات نایافته از هستی بخش کی تواند که شود هستی بخش
۲. احساس پذیرفته شدن: مراجع باید این احساس را بکند که مورد پذیرش درمانگر قرار دارد. مراجع باید احساس کند که مورد قضاوت درمانگر قرار نمیگیرد. او باید مطمئن شود که با وجود داشتن هر سابقه، احساس و یا فکری، مورد پذیرش درمانگر است.
مراجع زمانی به درمانگر مراجعه میکند که احساسات بدی نسبت به خود دارد. او خودش را مورد انتقاد، سرزنش و ملامت قرار میدهد. به همین دلیل باید به نزد درمانگری برود که باور به ارزش ذاتی همه انسانها فارغ از رنگ، نژاد، مذهب، تحصیلات، میزان ثروت، موقعیت اجتماعی و مشکلی که بهخاطر آن ارجاع کرده است، دارد. درمانگری که یقین دارد در صورتی که شرایط برای مراجع و یا هر انسانی فراهم شود، او میتواند استعدادهای خود را همانند هر انسان دیگری شکوفا کند، باور خواهد داشت هر انسانی میتواند گوهر خویش را پیدا کند و در مسیر رشد و تعالی قرار گیرد.
مراجع در صورتی که مورد قضاوت مشاور قرار نگیرد، میتواند حرفها و مشکلات خویش را اظهار کند. اگر درمانگر حتی در ذهن خویش به قضاوت مراجع بپردازد، مراجع احساس اعتماد و امنیت نمیکند. مشاور و یا درمانگر باید بتواند بدون آنکه در قالب فرد نصیحت کننده برود، مراجع را راهنمایی کند و با کمک یکدیگر مسیر درست را تشخیص داده و انگیزه برای پیگیری هدفها را به مراجع بدهد.
نقش مشاور با نقش یک کشیش و یک روحانی تفاوت دارد. مشاور برای مراجع، موعظه نکرده و او را نصیحت نمیکند. مشاور باور دارد که آنچه مراجع در درجه اول به آن محتاج است، احساس همدلی و پذیرش است. و آنچه از آن گریزان است، مورد نقد و انتقاد قرار گرفتن است. مشاور باور دارد که راهحل بسیاری از مشکلات، در درون خود مراجع نهفته است و او به آنها آگاه است و او تنها نیاز دارد که ارزش ذاتی خود را جهت تحقق آن راهحلها باور کند. در صورتی که مراجع ارزش ذاتی خویش را باور کند، به هر شرایطی درباره خود راضی نمیشود و برای بهبود شرایط خویش انگیزه پیدا کرده و برای تحقق آن تلاش میکند.
خوب گوش کردن مهمترین تکنیک برای ایجاد حس پذیرش و همدلی در مراجع است. مشاور باید با صبر و شکیبایی به حرفهای مراجع گوش فرا دهد و برای بیان نظرات خویش و راهنمایی کردن عجله نکند. مراجع نیاز به کسی دارد که به حرف او خوب گوش داده و او را درک کند. زیرا افراد دیگر برای او سخنرانی بسیار کردهاند و نقاط ضعف او را به کرات به او گوشزد نمودهاند.
۳. اخلاقیات: پایبندی به اخلاقیات مهمترین ویژگی یک مشاور خوب است، زیرا مراجع با حسی از اعتماد نزد مشاور میرود. بنابراین سوءاستفاده از حس اعتماد، بزرگترین ضربه را به مراجع میزند.
بهبود مراجع رابطه مستقیم با میزان اعتماد به مشاور دارد. مشاور باید مهارت و توانایی داشته باشد تا با پیشرفت جلسات، میزان بیشتری از اعتماد را در مراجع ایجاد کند.
مراجع احساس ارزشمندی، دوست داشتنی بودن و اعتماد را از رواندرمانگر طلب میکند. اگرمشاور فاقد این خصلتهای اخلاقی باشد و یا بر خلاف آنها عمل کند، آسیب شدیدی به مراجع خواهد زد.
۴. دانش و بینش: میزان دانش یک مشاور را احتمالاً بتوان از طرقی مانند میزان تحصیلات، تالیفات و ترجمهها و تجربه کاری او شناخت.
لازم بهذکر است که دانش یک مشاور در قبال مواردی چون همدلی، پذیرش و … که در بالا ذکر شد، بیارزش است. دانش یک مشاور تنها در کنار باقی ویژگیهای مشاور است که بر مراجع تاثیر میگذارد. آنچه یک رواندرمانگر به مراجع میگوید را مراجع بارها از زبان دیگران شنیده است و شاید تنها عواملی چون همدلی، عدم قضاوت، پذیرش و ایجاد احساس ارزشندی است که مراجع را ترغیب بر انجام کاری میکند.
۵. تشویق و حمایت: درمانگر باید مهارت آن را داشته باشد تا در مراجع برای ادامه درمان ایجاد انگیزه کند. مشاور باید آنچنان به خوبیِ ذات انسان یقین داشته باشد که این مشکل مراجع را موقت بداند و باور داشته باشد که او توان عبور و غلبه بر این مرحلهای که اکنون در آن است را دارد.
۶. قدرت ارتباط: درمانگر باید در فن بیان مهارت داشته باشد تا مراجع را جذب کند. با یک روانشناس که لبخند بر لب دارد بیشتر میتوان ارتباط برقرار کرد تا با یک روانشناس اخمو. یک روانشناس خوب دارای حس شوخطبعی است که در مواقع لزوم برای ایجاد ارتباط بهتر آن را بهکار میگیرد.
برای پیدا کردن یک روانشناس ایرانی در آلمان میتوانید از دوستان و آشنایانی که میدانید تجربه رواندرمانگری داشتهاند، سوال کنید. درباره منش، سبک و رفتار رواندرمانگرشان از آنها سوال کنید.
نکته بعدی آن است که حوزه تخصص این روانشناس ایرانی در آلمان چه می باشد. برخی از مشاوران در زمینه درمان افسردگی، درمان وسواس و درمان اضطراب تخصص دارند، گروهی در زمینه ارتباط و ازدواج کار میکنند و برخی نیز رشد فردی محور کار آنها است. تعلیم و تربیت و روانشناسی کودک نیز رشتهای است که حوزه تخصص گروهی دیگر از روانشناسان است.
نکته بعدی آنکه رواندرمانگران از روشهای مختلفی برای درمان مراجع بهره میبرند. در برخی روشها مراجع نقش فعالتری دارد و انتظار میرود در درمان خود نقش بیشتری به عهده بگیرد و در روشی دیگر، این درمانگر است که بیشتر دخالت کرده و در زمینه تصمیمات مهم زندگی مراجع اظهارنظر میکند و مشاوره میدهد. در یک روش دیگر، بیشتر بر افکار غلط و ناکارآمد تاکید میگردد و رواندرمانگری دیگر بر احساسات و عواطف مراجع تمرکز میکند.
مراجعی که تنها برای یک مشکل حال حاضر خود بهدنبال روانشناس میگردد، درمانگری که حوزه تخصص او روانکاوی است برای او مناسب نیست. مراجع باید در جلسه اول به مشاور بگوید که میخواهد در طی یک یا دو جلسه با کمک مشاور راهکارهایی برای حل مشکل خود پیدا کند. اگرچه باید به این نکته نیز توجه کرد که ممکن است مشاور با شناخت و آگاهی که درباره ویژگیهای شما پیدا میکند، متوجه میشود که مشکل شما همواره در زندگیتان تکرار میشود و بههمین دلیل باید به نکات ریشهایتری پرداخته شود. بهعبارت دیگر، تنها کافی نیست که بر روی رطوبت دیوار رنگ زده شود (گرچه ممکن است برای کوتاهمدت نیاز مراجع را مرتفع کند) بلکه باید با منشا رطوبت مقابله شود.
بهترین راه برای پیدا کردن یک روانشناس در آلمان پرس و جو از دوستان و آشنایان است. راه دیگر سوال کردن از افرادی است که در فضاهای روانشناسی هستند. با بررسی گفت و گوهای افراد با یکدیگر در وبلاگهای متفاوت و یا سوال از صاحبان وبلاگهای روانشناسی، میتوان افراد کارآمد و باتجربه در این حوزه را شناسایی کرد.
راه دیگر آن است که با توجه به امکانات بهوجود آمده و شرایط ناشی از کرونا و از سویی دیگر درگیریهای زیاد افراد بهجهت مشغلههای شغلی، بواسطه تکنولوژی با درمانگر خود بهصورت آنلاین گفتگو کنید.
برچسب زده شده با:psychology آلمان استانبول تورنتو دکتر روانشناس دکتر کامیار سنایی روانشناس روانشناس خوب روانشناسی روانپزشک سوئد لس آنجلس مشاوره آنلاین مشاوره اینترنتی
جولای 7, 2020
مارس 31, 2019
اکتبر 5, 2018
ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
دکتر روانشناس ایرانی در آلمان
پیدا کردن یک روانشناس در آنکارا برای ایرانیان با توجه به ویژگیهای خاص این کشور و تفاوت فرهنگی احتمالاً اندکی دشوار است. تفاوتهای فرهنگی بین …
تماس با روانشناس با واتساپ ۰۹۱۲۱۴۳۳۴۳۸
ممکن است شما در آلمان و در شهری از آن سکونت داشته باشید. مثلا ساکن فرانکفورت یا هامبورگ یا دوسلدورف یا کلن باشید و به یک روانشناس ایرانی خوب احتیاج داشته باشید.
در این صورت ما خدمات دکتر مهسا کاشفی زاده را به شما معرفی می کنیم.
خانم دکتر مهسا کاشفی زاده عضو سازمان نظام روانشناسی،عضویت در انجمن روانشناسان ایران،عضو خانه روانشناسان و مشاوران یاورانه می باشد.
ایشان متولد تهران، روانشناس، روان درمانگر، متخصص زوج درمانی، مشاور ازدواج و خانواده با رویکرد شناختی و معنوی میباشند.
مقاطع لیسانس و فوق لیسانس خود را در رشته روانشناسی با گرایش بالینی و دکتری روانشناسی با گرایش عمومی سپری کردند. آثار علمی مکتوب ایشان:
دکتر روانشناس ایرانی در آلمان
مقایسه رفتارهای جنسی پر خطر و خود اسیب رسان در زنان و مردان در اختلالات اعتیادی
مقدمه ای بر کودکان اختلالات طیف اتیسم،خانواده،فرهنگ،حمایت
اختلالات شخصیت بر اساس DSM5
اثر بخشی آموزش های مبتنی بر پذیرش و تعهد بر استرس، اضطراب و افسردگی زنان مطلقه منطقه٢ شهر تهران
فراتحلیل درمان شناختی در بهبود تعلل ورزی در اولین همایش روانشناسی و حقوق و ارائه و پذیرش آن در کالج فنی و حرفه ای گرجستان
دارای گواهینامه تشخیص و درمان مشکلات جنسی
دارای گواهینامه تشخیص و درمان پارافیلیا
دارای گواهینامه درمان غیر دارویی سو مصرف مواد نارکوتیک
تنها کافی است در منزل خود بنشینید و از طریق تلگرام یا واتساپ با شماره ۰۹۱۲۱۴۳۳۴۳۸ تماس بگیرید و با خانم دکتر کاشفی زاده تماس صوتی یا تصویری بگیرید.
مثل حضور در دفتر روانشناس می توانید براحتی با ایشان مشاوره داشته باشید. حتی تصویری
تاثیر مهاجرت ایرانیان بر زمینه روحی ایشان
مهاجرت به خارج از کشور یک تجربه شگفت انگیز است اما برای بسیاری از افراد – زن و مرد ، بزرگسالان یا کودکان ، مجرد یا در یک رابطه / ازدواج – مهاجرت و سازگاری با زندگی مهاجران با مشکلات عاطفی همراه است که می تواند منجر به تنهایی ، افسردگی ، اضطراب ، عصبانیت ، استرس شود. ، الکلیسم ، اختلالات خواب و موارد دیگر.
جدا از مشکلات سلامت روان ، مهاجران ممکن است مشکلات خودسازی یا شغلی (مانند فرسودگی شغلی) ، مشکلات رابطه ، مسائل اعتماد و سایر موارد را تجربه کنند که می توانند از کمک های حرفه ای بهره مند شوند.
شما با دکتر کاشفی بصورت آنلاین صحبت می کنید ، برای کمک به شما ، دوستان یا اعضای خانواده شما که از مشکلات بهداشت روان به انگلیسی و / یا زبان های دیگر رنج می برند ، آمده است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وبسایت
(function( timeout ) {
setTimeout(
function() {
var notice = document.getElementById(“cptch_time_limit_notice_17”);
if ( notice )
notice.style.display = “block”;
},
timeout
);
})(120000);
Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.
نُه
+
7
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
گروه مشاوره روان خوب با بهره مندی از متخصصین حوزه روانشناسی و مشاوره تحصیلی در حوزه دکتری به صورت تخصصی خدمات مشاوره روانشناسی و مشاوره تحصیلی و مشاوره خانواده را ارائه می دهد. جهت تعیین وقت وقت مشاوره با شماره 0218612908 تماس حاصل نمایید.
آدرس: تهران سعادت آباد ابتدای بلوار دریا پلاک 30 طبقه 4 واحد 8
توسط KVR | ژوئن 22, 2019 | دسته بندی | 0 دیدگاه
سلامت اعصاب و روان ما مهم ترین رکن زندگی است . گاهی اوقات اتفاقاتی می افتد که ما نیاز به مراجعه به روانپزشک پیدا می کنیم . روانپزشک ایرانی در هامبورگ اما ما چگونه روانپزشک مناسب را پیدا می کنیم ؟ چه رکن هایی مهمترین دلایل انتخاب روانپزشک است ؟ در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ این سوالات را پیدا کنید .
در کشورهای پیشرفته مراجعه به روانپزشک امری ضروری و بدیهی است و همه افراد به آن علاقه داشته و تقریبا هر کسی برای امور مختلف زندگی خود حداقل سالی یکبار برای مشاوره به روانپزشک مراجعه میکند.
در کشورهای پیشرفته افراد برای تصمیمات مهم زندگی مانند تصمیم ازدواج یا مهاجرت و یا انتخاب شغل حتما به مشاور مراجعه میکنند و این کار یک امر بدیهی تلقی میشود.
دکتر روانشناس ایرانی در آلمان
بر این اساس نمیتوان گفت زمان دقیق مراجعه به روانپزشک درباره مشکلات و مسائل روانشناختی و روانشناختی دقیقا چه زمانی است، زیرا درباره افراد مدرن و امروزی این مراجعه هر زمانی و با هر بهانهای میتواند باشد.
اما سوالی که برای بسیاری از افراد پیش می آید، این است که روانشناسی و روانپزشکی چه تفاوتی با یکدیگر دارند. این تفاوت باید شناخته شود چون عدم شناخت آن، بعضی افراد را به بیراهه می کشاند.
حتی بسیاری از افراد تحصیل کرده هم به طور دقیق از این اختلاف آگاه نیستند و گاهی در بسیاری از رسانه ها هم این ۲ به اشتباه به کار می روند.
کار و وظیفه ای که یک متخصص روانشناس انجام می دهد کاملا متفاوت با کار یک روانپزشک می باشد.
فرض میکنیم که شما برای انجام کاری با یکی از دوستان خود و حتی خانواده خود شروع به گفتگو میکنید و از آن ها برای آن کار مشاوره میخواهید.
اگر مشکل کمی حاد تر باشد و دوستان شما نتوانند شما را کمک کنند بی شک سراغ کتاب ها و اینترنت و .. می شوید. سعی دارید که با مطالعه کردن مشکل خود را برطرف نمایید.
حال ممکن است هر کدام از این پاسخ هایی که می یابید, چه از دوستان و خانواده , چه از اینترنت و کتاب ها , درموقعیت خودشان صحیح عمل شده باشد اما برای شما کارساز ممکن است باشد یا نباشد!
این کاملا بستگی به موقعیت های مختلف زندگی فرد دارد.
هیچ مشخص نیست که یک روش برای شخصی کارساز باشد و همان روش عینا برای شما هم کاری کند!
برای مراجعه به روانپزشک در آلمان و شهر هامبورگ می توانید از طریق مشاوره آنلاین اقدام کنید . برای کسب اطلاعات بیشتر مشاوره آنلاین به لینک زیر مراجعه کنید :
مشاوره آنلاین روانپزشکی و روانشناسی
بهترین زبان برای بیان احساسات و آنچه که در دل داریم، زبان مادری است.
شاید با هیچ زبان دیگری نتوانیم افکار و نظرات خود را شفاف و دقیق بیان کنیم.
علاوه بر زبان مادری، آشنا بودن روانشناس به فرهنگی که ما در آن بزرگ شدیم، بسیار پررنگ و با اهمیت است.
برای همین وقتی در خصوص مشکلی با روانشناس هم فرهنگ و هم زبان صحبت می کنیم، او خیلی راحت از زاویه نگاه ما به موضوع نگاه می کند و راهکاری را پیشنهاد می دهد که متناسب با فرهنگ ما و مدل ذهنیمان باشد.
طبیعی است که در همه ی شهرهای جهان، روانشناس و مشاور ایرانی نباشد.
به همین علت یکی از بهترین راه ها برای ایرانیان خارج از کشور، مشاوره گرفتن از روانشناسان و مشاوران خبره ای است که در ایران فعالیت می کنند.
مشاور و روانشناس شما باید بتواند از دریچه ای که شما به زندگی نگاه می کنید به زندگی نگاه کند و این مستلزم شناخت فرهنگ و شالوده فرهنگی شماست.
روابط عمومی خوبی داشته باشید
برآورد میشود ۷۵% از طول روز یک فرد به نحوی از انحا صرف ارتباط برقرار کردن میشود، و این ممکن است برای روانپزشک برآورد پایینی باشد. به عنوان یک درمانگر، شما باید شنوندهی خوبی باشید.
لحن، آوا، بیان، و انتخاب کلماتتان عوامل مهمی در نحوی برقراری ارتباط کلامی شما هستند.
مشتاق علم باشید
به عنوان یک روانپزشک ، از شما انتظار میرود که درگیر و مسئول تحقیقات خودتان باشید, واقعیتی که روانپزشک را از سایر درمانگران مجزا میکند و بنابراین شما نه تنها باید قادر به تفکر علمی باشید بلکه باید نسبت به آن نیز اشتیاق داشته باشید:
با سوال پرسیدن، تفکر انتقادی، آزمایش کردن، و توضیح استدلالتان این امر میسر میشود.
کنجکاو باشید
روانپزشک میخواهند پی ببرند چه چیزی آدمها را بیمار میکند. هر بیماری متفاوت است، و نحوهی کمک به هر فردی همیشه به آسانی روشن نیست.
بنابراین روانپزشک باید قادر باشند سوالات روشنگرانه بپرسند و سلسله سوالات را ادامه بدهند تا به بهترین راهحل برای درمان آن فرد دست پیدا کنند.
خلاق باشید
از آنجایی که هر بیمار یک چالش جدید و متفاوت را مطرح میکند، لازم است که روانپزشک ذهن خلاقی داشته باشند. شما مسئولیت دارید به راهحلها، تکنیکها، و پیشنهادات جدیدی برای بهتر کردن کیفیت زندگی مراجعان خود دست پیدا کنید.
همدلی کنید
دکتر روانشناس ایرانی در آلمان
به عنوان یک درمانگر، باید قادر باشید برای بیمارتان محیطی فراهم بیاورید که حاکی از اهمیت، درک و انرژی بخشی باشد. باید قادر باشید در حالی که برای سلامت و بهبودی بیمارتان به عنوان یک نیروی راهنما و اطمینانبخش عمل میکنید، به استقلال و مسئولیت شخصی او نیز احترام بگذارید.
باید قادر باشید خودتان را به جای او قرار بدهید. باید، اساسا، بیمارتان را همان گونه که هست بپذیرید، اگر او کاری را اشتباه انجام داد یا با او مخالف بودید، نمیتوانید از کمک کردن به او خودداری کنید.
قضاوت نکنید
روانپزشک نه تنها از مراجعانشان بیقید و شرط حمایت میکنند، بلکه از نقاط ضعف یا اعمال نادرست آنها نیز انتقاد نمیکنند.
چنین قضاوتهای ارزشی اعتماد و احترام مراجعهکننده را کم میکند و باعث میشود توصیهها و خدمات شما کمتر کارآمد به نظر برسند.
هر چند بدیهی است، اما هیچ درمانگری نباید درمورد یک بیمار که پیشینه یا ارزشهای متفاوتی دارد تبعیض قائل شود.
شما باید در تعهدتان به قضاوت نکردن درمورد مراجعانتان ثابت قدم باشید.
مراجع زمانی به درمانگر مراجعه میکند که احساسات بدی نسبت به خود دارد.
او خودش را مورد انتقاد، سرزنش و ملامت قرار میدهد.
به همین دلیل باید به نزد درمانگری برود که باور به ارزش ذاتی همه انسانها فارغ از رنگ، نژاد، مذهب، تحصیلات، میزان ثروت، موقعیت اجتماعی و مشکلی که بهخاطر آن ارجاع کرده است، دارد.
مراجع در صورتی که مورد قضاوت مشاور قرار نگیرد، میتواند حرفها و مشکلات خویش را اظهار کند.
مشاور و یا درمانگر باید بتواند بدون آنکه در قالب فرد نصیحت کننده برود، مراجع را راهنمایی کند و با کمک یکدیگر مسیر درست را تشخیص داده و انگیزه برای پیگیری هدفها را به مراجع بدهد.
خوب گوش کردن مهمترین تکنیک برای ایجاد حس پذیرش و همدلی در مراجع است.
مراجع نیاز به کسی دارد که به حرف او خوب گوش داده و او را درک کند.
زیرا افراد دیگر برای او سخنرانی بسیار کردهاند و نقاط ضعف او را به کرات به او گوشزد نمودهاند.
برای اطلاع از اصول اخلاق حرفه ای روانپزشک می توانید از لینک زیر بهره ببرید :
اصول اخلاق حرفه ای
کلینیک اعصاب و روان هیربد به صورت حرفه ای و گسترده خدمات رواندرمانی، روانپزشکی و روانشناسی را با ایرانیان خارج از کشور به صورت آنلاین ارائه میکند.
البته تمام انواع رواندرمانی به صورت آنلاین قابل برگزاری نیست و این موضوع توسط کلینیک ما رعایت می گردد.
ویززت اولیه یک روانپزشک، تعیین میکند که اولا نیاز مخاطب چه رویکرد رواندرمانی می باشد و ثانیا آیا انجام آنلاین این رویکرد علمی هست یا خیر. بنابراین تریاژ اولیه بسیار مهم است و تعیین کننده مرزهای درمانی و حرفه ای و نتیجه مثبت درمان میباشد.
بازدیدکنندگان گرامی هر سوالی دارید در پست مربوطه نظر دهید .
اگر عضو سامانه باور باشید بلافاصله پاسخ دقیق خواهید گرفتد.
عضویت در سامانه باور
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وب سایت
اس سیتالوپرام
فلوکستین 20
کلومیپرامین
سرترالین
کلردیازپوکساید
نورتریپتیلین
ریسپریدون
شماره تماس جهت نوبت دهی:
۶۵ ۵۲ ۹۱۰۱ ۰۲۱
مشاوره فردی، زوج درمانگر، مشاوره پیش از ازدواج، درمان افسردگی، اضطراب، وسواس
روانشناس ایرانی در بن: اگر شما در بن زندگی می کنید و احتیاج به یک روانشناس ایرانی برای مشاوره دارید می توانید برای مشاوره ویدیویی با دکتر شهرزاد رشن تماس بگیرید.
دکتر شهرزاد رشن دارای دکترای تخصصی در روانشناسی، شماره نظام روانشناسی، پروانه کار از سازمان نظام روانشناسی ایران، عضو انجمن روانشناسی ایران و با سابقه روان درمانی بیش از ۱۰۰۰ مراجع می باشند.
برای تعیین وقت و هماهنگی مشاوره ویدیویی یا تلفنی به شماره واتساپ ۰۰۹۸۹۱۲۱۰۲۴۸۲۴ می توانید پیام دهید.
دکتر روانشناس ایرانی در آلمان
با توجه به این مسئله که برای ایرانیان ساکن بن و آلمان در مواقعی که احتیاج به مشاوره و روان درمانی دارند، گزینه اول برای انتخاب روانشناسی است که به زبان فارسی صحبت کند و در شهر بن به راحتی افراد نمی توانند چنین مشاوری را در دسترس خود داشته باشند، مشاوره آنلاین چه به صورت ویدیویی و چه به صورت تلفنی با یک روانشناس فارسیزبان و ایرانی بهترین گزینه می باشد. که در آن شما می توانید با هزینه کمتر نسبت به مشاوره در بن و یا در کشور آلمان مشاوره خود را انجام دهید.
مشاوره آنلاین هم در زمینه های فردی و هم در زمینه خانواده و یا به صورت زوجی انجام می شود. در زمینه های فردی مانند مواقعی است که شما از اضطراب رنج می برید و یا دچار افکار وسواس گونه در مورد موضوع خاصی هستید، یا احساس افسردگی و یا پوچی دارید و … علاوه بر آن مشاوره آنلاین در مواقعی که رابطه تان نیز دچار مشکل شده بسیار کمک کننده است. نگاه داشتن رابطه کاری است که احتیاج به سعی و تلاش مداوم دارد.
زیرا در فرایند روان درمانی یکی از مسائل مهم فرهنگ فرد می باشد و روانشناسی که از فرهنگ مراجع بی اطلاع باشد چگونه می تواند ریشه مشکلات وی را پیدا و کمک به حل آنها کند.
با توجه به اینکه در بعضی موارد امکان دسترسی به یک روانشناس با زبان مادری وجود ندارد ما میتوانیم از مشاوره آنلاین در این خصوص استفاده کنیم، با توجه به پیشرفت تکنولوژی امروزه گاها به خاطر دور بودن مسافت و یا نداشتن وقت کافی نیز افراد از مشاوره آنلاین استفاده می کنند.
مشاوره های فردی از جمله: درمان اضطراب، وسواس، افسردگی، افزایش اعتماد به نفس، کنترل خشم
حل مشکلات روابط و بهبود در روابط پس از خیانت
مشاوره قبل از ازدواج و مشاوره خانواده و … هستند.
دارای:
گرفتن ارتباط با وی آسان باشد.
محرم اصرار شخصی شما و صحبت هایی که می کنید باشد.
علم کافی در زمینه روانشناسی داشته باشد و با اطلاع از رویکردهای جدید در روانشناسی باشد.
تعصب نسبت به جنسیت، قومیت و نژاد خاصی نداشته باشد.
احساس همدلی داشته باشد.
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
به گزارش بُردار؛ انجمن روانشناسی ایران در اقدامی کمسابقه و مفید، پنجشنبه، ۱۹ مهرماه، نشستی را در خانه اندیشمندان علوم انسانی تدارک دیده بود که طی آن یاسمن سلطانی درباره «فرآیند آموزش و ارائه خدمات روانشناختی در کشور آلمان» صحبت کرد.
آنچه در این نشست ارائه شد، تجربه زیسته یاسمن سلطانی از حضور و آموزش در عرصه روان شناسی کشور آلمان بود. سلطانی که یکی از رواندرمانگران مرکز درمانی فرانکفورت است، از بیمها و امیدهای حضور در کشور آلمان به عنوان یک رواندرمانگر گفت.
سلطانی که با سه زبان فارسی، انگلیسی و آلمانی به ارائه خدمات در مرکز درمانی فرانکفورت مشغول به کار است، همچنین خود را مدیر بخش پناهندگان این مرکز نیز معرفی کرد. سلطانی توضیح داد به این دلیل ساده اما مهم که «زبان» ابزار کار یک رواندرمانگر است، و از آنجا که در شرایط فعلی، کشور آلمان، جامعهای مهاجرپذیر است، نیاز به رواندرمانگرانی که به زبانهای مهاجران مسلط باشند، اهمیت ویژهای دارد.
از این حیث، پذیرش خود به عنوان رواندرمانگر را پس از گذراندن دورههای آموزشی این مرکز، از طرف مرکز درمانی فرانکفورت بدیهی و چهبسا حتمی دانست.
همچنین در کلیت فرهنگ آلمانی، فرد ایرانی کمتر به عنوان نیروی کار یدی شناخته میشود و بیشتر وجههای آکادمیک دارد. این نیز امری است که میتواند در پیشبرد اهداف تحصیلی و کاری برای مهاجرت تحصیلی و کاری به آلمان، به عنوان عاملی تسهیلگر ایفای نقش کند.
دکتر روانشناس ایرانی در آلمان
سلطانی به این واقعیت نیز اشاره کرد که گرچه مراجعه افراد آلمانی به رواندرمانگری غیرآلمانی (روسی، ایرانی و غیره) کم است؛ با این حال سیستم بیمه برای خدمات درمانی در این کشور طوری است که فردِ برخوردار از مهارتهای لازمِ درمانگری، در آلمان بیکار نمیماند. یا به بیان ساده سلطانی: «برای همه کار هست»!
«بیمه در آلمان هزینه تراپی را میدهد». سلطانی تصویر امنی از سیستم بیمه آلمان ارائه داد که هر سه رویکرد شناختی رفتاری، رفتارگرایی و روانکاوی را شامل میشود.
آنچه سلطانی از فرآیند آموزش تا اشتغال روانشناسی در آلمان توضیح داد، از این قرار بود که یک فرد بلافاصله پس از گذراندن دوره ارشد، نمیتواند مراجعهکننده داشته باشد و به درمان و مشاوره مشغول شود. بلکه هر فرد بایستی در فضای امن ناشی از حمایت علمی و مشاورههای بههنگام برجستگان رشته خود، رواندرمانی را تمرین کند و از این طریق به مهارتورزی بپردازد.
سلطانی این روند را هم به نفع رواندرمانگر و هم مفید برای مُراجع معرفی میکند؛ چراکه فرد درمانگر با این همراهی و حمایت، امکان شناخت بدون نگرانی انواع موقعیتهای کاری را تجربه میکند، بدون اینکه نگران آسیب زدنهای ناشی از فقدان حرفهایگری در ابتدای کار به مراجعین باشد.
آموزش در مراکز رواندرمانی آلمانی شامل ساعات زیر است:
پس از این ساعات است که فرد در محیط امنی که گفته شد، به مهارتورزی و افزایش اعتماد به نفس حرفهای میپردازد.
یکی از محورهای جالب توجه در سخنرانی سلطانی توضیح درباره این تفکیک مهم در روانشناسیِ آلمان بود: فرآیند آموزش برای ورود به بازار کار و رواندرمانگری، از فرآیند آموزش برای تدریس در این رشته متفاوت است.
به عبارت دیگر سیستم آموزش روانشناسی در آلمان به گونهای طراحی و به فرد ارائه میشود که میتواند تصمیم بگیرد با توجه به هدفی که از آموختن این رشته دارد، کدام دورهها را دنبال کند.
به طور مثال فرآیند آموزشی که در مراکز درمانی ارائه میشود، شامل دورههایی است که در مقابل گذراندن ۶۰۰ ساعت تئوری، ۱۸۰۰ ساعت برای تمرین عملی بایست وقت بگذارند.
این درحالی است که فرآیند آموزش روانشناسی در دانشگاهها و مراکز دانشگاهی شامل شش ترم است که سروکار فرد بیشتر با متون (text) روانشناسی است و مباحثی چون اخلاق در رواندرمانی را شامل میشود.
آنطور که یاسمن سلطانی، مدیر بخش پناهندگان مرکز رواندرمانی فرانکفورت، توضیح داد آموزش و اشتغال در آلمان به صورتی منظم به هم پیوند خوردهاند. ارتباط آموزش و اشتغال، دارای روندهایی جاری است که تسهیل این ارتباط را رقم زده است. به طور مثال آموزش در مراکزی صورت میگیرد که خود نیاز به رواندرمانگر دارند و فرد از ابتدا با محیط آشنا میشوند.
بعد از گذراندن دورههای آموزشی و قبولی در امتحان پایانی است که مرکز درخواست همکاری به فرد میدهد که با توجه به آنچه در بخش «آلمان و پذیرش دانشجوی روانشناسی» آمده است، پذیرش دانشجوی ایرانی در شرایط فعلی امکانپذیر است.
همچنین سلطانی توضیح داد که کسب مجوز کار با کسب پروانه کار خصوصی در آلمان متفاوت است و دومی نیاز به دورههای پولی دارد که با توجه به رایگان بودن هزینه تحصیل در آلمان، هزینههای بالایی را دریافت میکنند.
این دورههای پولی منجر به کسب اجازه برای فرد میشوند تا بتواند دفتر خصوصی خود را به عنوان رواندرمانگر راهاندازی کند و به پذیرش بیمار مشغول شود. پذیرش بیمار در دفاتر شخصی رواندرمانی نیز شامل بیمه هستند و هر مجوز عددی برابر با ۳۴۰ مراجع را شامل میشود؛ که در مقایسه با کشوری مثل امریکا که تنها سه مراجع در هفته شامل بیمه میشوند، یا در کشوری مثل ایران که بیمه به تراپی تعلق نمیگیرد، رقمی قابل توجه به نظر میرسد.
هزینههایی که سلطانی برای دوره کسب پروانه دفتر شخصی برشمرد، به قرار زیر است:
یاسمن سلطانی تجربههای خود از فرآیند آموزش، تدریس و اشتغال در مرکز رواندرمانی را نیز با حضار به اشتراک گذاشت.
سلطانی تجربههای خود را که به عنوان «درس» از آن یاد میکرد، به این صورت بیان کرد:
سلطانی همچنین به نقصهایی که آموزش و اشتغال روانشناسی در آلمان با آن مواجه است، اشاراتی داشت:
این جلسه دو ساعته که به صورت دیالوگ بین سخنران و حضار برگزار شد؛ با یک تمرین عملی/کارگاهی برای آموزش تکنیکهای مواجهه با مورد (کیس) دارای سابقه/افکار خودکشی نیز همراه بود.
بردار به تازگی در حال انجام پروژه ای با عنوان آسیب شناسی رشته و حرفه روانشناسی و مشاوره در ایران است که میتوانید اینجا پیگیری کنید.
فاطمه مرتضوی/
سلام وقت بخیر. چطور میشه با خانم سلطانی ارتباط گرفت و چطور میشه توو این دوره شرکت کرد. ممنون میشم جواب بدین
سلام
لطفا با انجمن علمی روانشناسی ایران در تماس باشید.
با احترام
constantly i used to read smaller posts which also clear their motive, and that is also happening with
this post which I am reading now.
ممنون از مطالب خوبتون
سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم
I have been browsing on-line more than 3 hours today, but I never discovered any fascinating article like yours.
It is beautiful worth sufficient for me. Personally,
if all site owners and bloggers made good content as you did, the net can be much more useful than ever
before.
P.S. If you have a minute, would love your feedback on my new website re-design. You can find it by
searching for “royal cbd” – no sweat if you can’t.
Keep up the good work!
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
دکتر روانشناس ایرانی در آلمان
برای مشاوره آنلاین یا مشاوره تلفنی با روانشناس در برلین آلمان یا ایران شما می توانید با مرکز مشاوره مکث به این شکل ارتباط برقرار کنید. ابتدا شماره واتساپ 98351671664+ را سیو کنید، سپس به این شماره پیام دهید و در آخر وقت مشاوره خود را مشخص کنید. همراه شما هستیم برا حل کردن مشکلاتی که در قسمت پایین ذکر شده است:
و مشکلاتی دیگر مانند غم، تنهایی، عشق، خیانت، نفرت، اعتماد به نفس و خیانت با ما از طریق تصویری و تلفنی در ارتباط باشید.
مرکز مشاوره مکث زیر نظر سازمان بهزیستی استان تهران (moshaver.behzisti.ir) با داشتن قرار داد با سازمانها و بانکهای مختلف و داشتن بهترین متخصصها در زمینه مشاوره و روانشناسی بهترین گزینه برای شما در کشور ایران می باشد.
با توجه به تغییرات ارزی طی سالهای گذشته هموطنان ما در اروپا، آمریکا، کانادا، استرالیا می توانند با پرداخت کمترین هزینه نسبت به مشاورین حاضر در کشور خودشان از خدمات روانشناسی با بهترین روانشناسان کشور به صورت تلفنی یا تصویری ارتباط برقرار کنند.
هزینه برای هر جلسه 1 ساعته 69 دلار آمریکا می باشد.
دکتر روانشناس ایرانی در آلمان
نحوره واریز از طریق سایت www.paypal.com به نشانی injamax_canada@yahoo.com می باشد.
در نظر داشته باشید که پس از انتخاب زمان مشاوره تا 24 ساعت می توانید مبلغ واریزی را به حساب اعلام شده انتقال دهید.
لازم به ذکر است با توجه به گوناگونی مشکلات و تخصص هر روانشناس در قسمتهای مختلف ابتدا شما با ارزیابگر مرکز مشاوره مکث صحبت کرده و پس از آن به مشاور مورد نظر ارجاع داده خواهید شد.
از دیگر مزایای ارتباط با ما این است که با توجه به اختلاف قیمت در بازار ارز ارتباط شما با درمانگران ایرانی که هم از لحاظ فرهنگی و هم از لحاظ دانشی بسیار کارآمد تر از روانشناسان هم رده خود در کشورهای دیگر هستند، موقعیت بهتری را برای شما فراهم میکند تا از خدمات مشاوره استفاده کنید.
روانشناس هایی که در ایران زندگی میکنند و یا دوره تخصصشان را در خارج از کشور گذرانده اند، در برخی موارد امتیازاتی متفاوت تری نسبت به روانشناسانی که در خارج مشغول فعالیت هستند دارند.
یکی از مهمترین این امتیازات نگرش دو سویه و جهان بینی متفاوت آنها به روانشناسانی است که فقط در خارج مشغول به فعالیت بوده اند است. از آنجایی که روانشناسی یک علم است اما علمی است که به روان و روحیه نفس هر انسانی مربوط است، از لحاظی میتوانیم بگوییم چون مسئله صرفاً انسان است، فرقی ندارد جهان بینی درمانگر چگونه باشد، اما از جهاتی نیز کاملاً برعکس میتوانیم به همین موضوع بپردازیم که چون مسئله انسان و روان انسان است و روان انسان مدام در حال تغییر و تحول است و این تغییر و تحول به واسطه قرار گرفتن در محیط های مختلف اثر بیشتری نیز دارد، از این رو هر چقدر که روانشناسی تجربه بیشتری داشته باشد از این رو می تواند نگرش و بینش متفاوت تری نیز داشته باشد.
فرض کنید شما علم روانشناسی را با یک مسیر مشخص زندگی می آویزید، دستاورد شما آیا شبیه به دستاورد کسی است که در زندگی خود مدام چالش های مختلف داشته، مسیرهای مختلف را طی کرده و با آدمهای مختلف وقت گذرانده و او نیز علم روانشناسی را آموخته است.
از این رو آنچه در بطن علم روانشناسی و روانشناس بودن وجود دارد به نوعی دنیا دیدگی، تفسیر و معنی کردن زندگی و راه های متفاوت زندگی و درک بهتر از امور زندگی است. زیرا انسان یک ماشین و وسیله ایی مشخص نیست که یک علم بر روی او همان تأثیر درمانی را داشته باشد که بر روی دیگری نیز دارد.
از این رو چون انسان دارای روحیه متغییر و روان قابل تغییر و احوالاتی مختلف است به همان میزان روانشناسی دنیا دیده تر و کسی که درک متفاوتی از زندگی داشته باشد با تلفیق علم و مهارت خود میتواند دستاورد بزرگی در زندگی و راه درمانی برای یک مراجع داشته باشد.
روانشناسانی هستند که در سرتاسر دنیا به واسطه تغییرهای سیاسی و همچنین آموزش های حرفه ایی در مقاطع دکترا مشغول آموزش علم روانشناسی شده اند. در ونکوور و تورنتو از دسته شهرهایی هستند که همانطور که در صنعت پیشرفت قابل ملاحظه ایی داشته، در علم های انسانی نیز مانند روانشناسی پیشرفت بسزایی داشته است.
از این رو مجموعه روانشناسی مکث، به واسطه رشد بیشتر و تمایل مراجعان به برقراری رابطه درمانی با روانشناسان شهرای ونکوور و تورنتو این قابلیت را دارد که مراجعان بتوانند با برقراری رابطه آنلاین از طریق مرکز روانشناسی مکث، با مشاوران روانشناس در این شهرها به درمان آنلاین بپردازند.
مشاورین در شهرهای برلین آلمان با برقراری این امکان میتوانند تمام دستاوردهای اولیه درمانی خود را که در کشورهای پیشرفته از لحاظ علمی و بینش انسانی خود به دستاوردهایی با تسریع در عملکرد درمانی (که به واسطه مجموعه روانشناسی مکث) ایجاد شده، درمان های روز را در اختیار مراجعین قرار بدهند.
ایجاد برقراری حتی با فاصله هزاران کیلومتر با روانشناس دلخواهمان که اگر این امکان به وسیله تماس های تلفنی پیش از این و با شماره هایی که از تلویزیون های ماهواره ایی پخش میشده بسیار سخت تر و پر هزینه تر از این بوده که اکنون مشاور روانشناس به واسطه یک مرکز درمانی معتبر (مجموعه روانشناسی مکث) میتوانند ارتباط آنلاین با مراجعه برقرار کنند و به درمان مراجعین بپردازند.
هر چند که در این درمان ها راه بسیار دور است اما به دلیل ارتباط اینترنتی میتوان با محاسبه تغییر زمان در هر دو کشور، زمان مشخصی را برای ارتباط با روانشناس و مراجعه کننده در نظر گرفت و دقیقاً در زمان مشخص درمان را آغاز کرد.
مراجع نمیتواند بهانه ناخوداگاه دوری راه، شلوغ بودن مسیر، مسافرت بودن و نرسیدن را که همه و همه دلیل مقاومت در درمان هستند را بیاورد. از این رو مراجع هر جایی که باشد با برقراری ارتباط اینترنتی که امروزه در همه جای جهان امکان پذیر است میتواند درمان را شروع کند و در زمان مشخص به پایان برساند.
در بیشتر موارد از آنجایی که مراجع مستقیم و رو در رو با درمانگر در یک اتاق درمانی قرار ندارد میتواند خودافشایی بیشتر و کارآمد تری نسبت به زمانی داشته باشد که مستقیماً تحت فشار درمانگر در اتاق درمان است. مراجع هر جایی که احساس آرامش میکند میتواند رابطه درمانی را با درمانگر خود آغاز کند و در آن فضا به واسطه درمان آنلاین ارتباط راحت تر وصمیمی تری با درمانگر خود آغاز کند.
تنها و صرفاً مکان مشاوره برای درمانجو متفاوت است که خود از مزیت های مشاوره محسوب میشود، از این رو خود مشاور راهکارهای درمانی خود را که همان راهکارهای درمانی دیگر مشاوران است به کار میبندد. این روزها به قدری مردم با فضای مجازی آشنا و صمیمی هستند که در اکثر موارد مشاوره های آنلاین میتواند احساس بهتری را نیز در درمانجو ایجاد کند. زیرا در فضای همیشگی (اینترنت) قرار دارد و به صحبت در این مکان آشنا است و هدف گذاری ها و بیان مسائل نیز برای او کاملاً آشنا نیز میباشد.
بررسی در این مورد که چه مرکز مشاوره ایی امکان مشاوره آنلاین را برای شما برقرار میکند و شما به واسطه کدام مرکز مشاوره میخواهید به درمان خود به وسیله درمانگری در ایران باشید بسیار مهم است. شما میتوانید این اعتبار را با ورود به خود مرکز مشاوره، آشنایی با آن مرکز و یا فعالیت های مرکز مشاوره در اینترنت و سایت های معتبر این مرکز به دست بیاورید. بنابراین با این شناخت هم میتوانیم مرکز معتبری را در شهر تهران بشناسیم و هم با دیگر فعالیت های این مجموعه آشنا بشویم و هم به ایجاد و برقراری ارتباط با مشاوران در دیگر کشور ها پرداخته باشیم.
ایجاد جلسات ضروری در مشاوره های آنلاین یکی از مهمترین و ویژه ترین خدمات مشاوره آنلاین است. زیرا در مشاوره های حضوری صرفاً هفته ایی یک جلسه مراجع میتواند با مشاور خود و نهایتاً دو جلسه ایجاد ارتباط درمانی داشته باشد. اما در مشاوره های آنلاین به دلیل راحت تر بودن فضای مشاوره، در صورت ضرورت مراجع با هماهنگی مختصری میتواند با مشاور خود ارتباط برقرار کند و از او راهنمایی بگیرد.
مشاوره های آنلاین به دلیل کسر شدن هزینه مسافت و طی کردن مسیر ممکن بسیار کم هزینه تر از مشاوره های حضوری است. مراجع فقط باید هزینه درمان را بپردازد و به دلیل مشاوره آنلاین هزینه های جانبی از او کسر میشود و درمان او با هزینه کمتری امکان پذیر میشود.
مرکز مشاوره مکث، مشاور و روانشناس شما در ونکوور و تورنتو می باشد.
با ما باشید.
لطفا جهت مشاوره در مورد «روانشناس در برلین آلمان» با شماره های زیر تماس بفرمایید:
22006198 – (021) 22004925 – (021)
لطفا جهت ارائه خدمات و توضیحات تکمیلی با ما در ارتباط باشید.
آدرس: تهران – جنب مترو قلهک – کوچه خلیل پور – پلاک 21 – واحد 5 – طبقه 3
تلفن: 22006198 – 021
تلفن: 22004925 – 021
همراه: 09351671664
دکتر روانشناس و متخصصین روانشناسی مرکز مشاوره مکث با بررسی نقاط قوت و ضعف مراجعه کنندگان به کمک آزمون های نوین روانشناختی ، تشخیص گذاری کرده و با در نظر گرفتن شرایط فرد برای درمان اثر بخش و یا برنامه ریزی برای ارتقای توانمندی ها در تمام زمینه های مشاوره روانشناسی از جمله مشاوره خانواده و مشاوره ازدواج اقدام می نمایند. مرکز مشاوره روانشناسی مکث در شریعتی تهران با هدف ایجاد تحول در نحوه انجام خدمات روان درمانی و کسب اطلاعات روانشناسی بروز از طریق اینترنت و مشاوره آنلاین شروع به فعالیت نموده است. با توجه به اینکه مدیران این مجموعه از افراد متخصص و با سابقه کار فراوان در این زمینه هستند؛ لذا سنگ بنای تمامی فعالیت های جاری در این مرکز مشاوره بطور اصولی و مطابق با علم روز دنیا بنا نهاده شده است. ما در محیطی آرام و دل نشین پذیرای شما مراجعه کننده محترم می باشیم.
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز مشاوره مکث می باشد.