

دکتر روان درمانگر ایرانی در هامبورگ آلمان
Loading… مطب دکتر “دکتر عاطفه آراد ” روانپزشک و روان درمانگر فارسی زبان در هامبورگ آلمان Loading……
Loading… ساعات کاری مطب ” دکتر عبدالرضا اژدری ” روانپزشک و روان درمانگر هامبورگ آلمان Loading……
Loading… ساعات کاری مطب ” دکتر رویا امامی ” روانپزشک و روان درمانگر در هامبورگ آلمان Loading……
Loading… ” دکتر علی فولادین ” روانپزشک و روان درمانگر فارسی زبان و ایرانی در هامبورگ آلمان Loading……
دکتر روانشناس ایرانی در هامبورگ
Loading… دکتر محمد راه رخشان روانشناس ایرانی در هامبورگ آلمان Loading…
Copyright 2019 © almaninfo
برای گرفتن آخرین خبرها و رخدادهای آلمان به فارسی وآلمانی ما را در اینستاگرام دنبال کنید
برای عضویت در خبرنامه ی آلمان اینفو ایمیل خود را وارد کنید واز آخرین خبرها و رخدادهای فارسی در آلمانی با خبر شوید
قبلا ثبت نام کرده ام
دکتر روانشناس ایرانی درهامبورگ آلمان
Loading… ساعات کاری مطب ” دکتر رویا امامی ” روانپزشک و روان درمانگر در هامبورگ آلمان Loading……
Loading… ” دکتر علی فولادین ” روانپزشک و روان درمانگر فارسی زبان و ایرانی در هامبورگ آلمان Loading……
Loading… دکتر محمد راه رخشان روانشناس ایرانی در هامبورگ آلمان Loading…
Loading… دکتر مهدی شمس متخصص روانپزشک ایرانی در هامبورگ آلمان Loading…
دکتر روانشناس ایرانی در هامبورگ
Loading… دکتر فرهاد شوقی متخصص روانپزشک و روانشناس ایرانی در هامبورگ آلمان Loading…
Copyright 2019 © almaninfo
برای گرفتن آخرین خبرها و رخدادهای آلمان به فارسی وآلمانی ما را در اینستاگرام دنبال کنید
برای عضویت در خبرنامه ی آلمان اینفو ایمیل خود را وارد کنید واز آخرین خبرها و رخدادهای فارسی در آلمانی با خبر شوید
قبلا ثبت نام کرده ام
شما ممکن است در هامبورگ زندگی کنید و به یک روانشناس ایرانی در هامبورگ احتیاج دارید. در این صورت می توانید برای مشاوره ویدیویی با دکتر مهسا کاشفی زاده تماس بگیرید.
دکتر مهسا کاشفی زاده عضو سازمان روانشناسی ، عضو انجمن روانشناسی ایران ، عضو خانه روانشناسان و معاونان مشاور است.
برای مشاوره با دکتر مهسا کاشفی زاده با واتس اپ شماره ۰۹۱۲۱۴۳۳۴۳۸ تماس بگیرید و یک مشاوره ویدیویی دریافت کنید.
طبیعی است که در همه شهرهای جهان روانشناس یا مشاور ایرانی وجود ندارد. به همین دلیل ، یکی از بهترین راه ها برای ایرانیان خارج از کشور ، جستجوی مشاوره روانشناسان و مشاوران خبره شاغل در ایران است.
خدمات ارزان تر
دکتر روانشناس ایرانی در هامبورگ
میانگین ساعت مشاوره روانپزشکی در خارج از کشور ۱۰۰ یورو است. اما در یک کلام ، یک جلسه مشاوره روانشناسی آنلاین برای ایرانیان خارج از کشور ۲ یورو هزینه خواهد داشت. بنابراین ، تعرفه خدمات روانی در خارج از کشور بیش از سه برابر هزینه استفاده از خدمات روانشناختی در خانه است.
مشاوره ناشناس
برخی افراد از بیان مشکلات به صورت حضوری خودداری می کنند و ترجیح می دهند مشکلات خود را بصورت ناشناس و حضوری گزارش دهند و به دنبال کمک باشند. در مشاوره گفتار آنلاین ، هیچ اجباری برای وارد کردن اطلاعات هویتی وجود ندارد ، زیرا این امر در مورد بیان موضوع و کمک گرفتن است.
نحوه مشاوره روانشناسی برای ایرانیان خارج از کشور
ابتدا با یک متخصص گفتار صحبت کنید و او یک روانشناس مناسب را برای شما انتخاب می کند. سپس با خرید یک اشتراک (با کارت های بین المللی) با روانشناس ارتباط برقرار کرده و روانشناس با شما هماهنگ خواهد کرد تا جلسات مشاوره روانشناسی را آغاز کنید.
همان فرهنگ و زبان مادری
بهترین زبان برای ابراز احساسات و آنچه در قلب خود داریم زبان مادری است. شاید به هیچ زبان دیگری نتوانیم افکار و نظرات خود را به روشنی و دقیق بیان کنیم. علاوه بر زبان مادری ، آشنایی روانشناس با فرهنگی که در آن رشد کردیم بسیار مهم است. بنابراین وقتی در مورد یک مسئله با روانشناس هم از نظر فرهنگی و هم در زبان صحبت می کنیم ، وی بسیار راحت به نظر می رسد از منظر ما به موضوع نگاه می کند و راه حلی را پیشنهاد می کند که متناسب با فرهنگ و الگوی ذهن ما باشد.
دسترسی آسان
ایرانیان خارج از کشور می توانند در هر زمان و هر مکان و بدون هزینه رفت و آمد و انتظار و غیره با روانشناسان صحبت کنند. به عنوان مثال در مشاوره روانشناسی آنلاین ، همچنین می توانید در آخر هفته و ساعات غیر کاری مشاوره بگیرید و از خدمات مشاوره روانشناختی استفاده کنید.
دسترسی دائم به مکالمات
پس از چند روز مشاوره ، ممکن است کسی دقیقاً آنچه روانشناسش به او توصیه کرده بود را فراموش کرده یا اینکه چگونه در یک جلسه مشاوره آنلاین با روانشناس خود صحبت کرده است. در مشاوره آنلاین ، مکالمات در هر زمان نیاز است و فرد می تواند با استفاده از ایمیل و رمز عبور خود به گفتگوهای قبلی با روانشناس خود دسترسی پیدا کند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وبسایت
(function( timeout ) {
setTimeout(
function() {
var notice = document.getElementById(“cptch_time_limit_notice_38”);
if ( notice )
notice.style.display = “block”;
},
timeout
);
})(120000);
Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.
نُه
−
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
گروه مشاوره روان خوب با بهره مندی از متخصصین حوزه روانشناسی و مشاوره تحصیلی در حوزه دکتری به صورت تخصصی خدمات مشاوره روانشناسی و مشاوره تحصیلی و مشاوره خانواده را ارائه می دهد. جهت تعیین وقت وقت مشاوره با شماره 0218612908 تماس حاصل نمایید.
آدرس: تهران سعادت آباد ابتدای بلوار دریا پلاک 30 طبقه 4 واحد 8
توسط KVR | ژوئن 22, 2019 | دسته بندی | 0 دیدگاه
سلامت اعصاب و روان ما مهم ترین رکن زندگی است . گاهی اوقات اتفاقاتی می افتد که ما نیاز به مراجعه به روانپزشک پیدا می کنیم . روانپزشک ایرانی در هامبورگ اما ما چگونه روانپزشک مناسب را پیدا می کنیم ؟ چه رکن هایی مهمترین دلایل انتخاب روانپزشک است ؟ در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ این سوالات را پیدا کنید .
در کشورهای پیشرفته مراجعه به روانپزشک امری ضروری و بدیهی است و همه افراد به آن علاقه داشته و تقریبا هر کسی برای امور مختلف زندگی خود حداقل سالی یکبار برای مشاوره به روانپزشک مراجعه میکند.
در کشورهای پیشرفته افراد برای تصمیمات مهم زندگی مانند تصمیم ازدواج یا مهاجرت و یا انتخاب شغل حتما به مشاور مراجعه میکنند و این کار یک امر بدیهی تلقی میشود.
دکتر روانشناس ایرانی در هامبورگ
بر این اساس نمیتوان گفت زمان دقیق مراجعه به روانپزشک درباره مشکلات و مسائل روانشناختی و روانشناختی دقیقا چه زمانی است، زیرا درباره افراد مدرن و امروزی این مراجعه هر زمانی و با هر بهانهای میتواند باشد.
اما سوالی که برای بسیاری از افراد پیش می آید، این است که روانشناسی و روانپزشکی چه تفاوتی با یکدیگر دارند. این تفاوت باید شناخته شود چون عدم شناخت آن، بعضی افراد را به بیراهه می کشاند.
حتی بسیاری از افراد تحصیل کرده هم به طور دقیق از این اختلاف آگاه نیستند و گاهی در بسیاری از رسانه ها هم این ۲ به اشتباه به کار می روند.
کار و وظیفه ای که یک متخصص روانشناس انجام می دهد کاملا متفاوت با کار یک روانپزشک می باشد.
فرض میکنیم که شما برای انجام کاری با یکی از دوستان خود و حتی خانواده خود شروع به گفتگو میکنید و از آن ها برای آن کار مشاوره میخواهید.
اگر مشکل کمی حاد تر باشد و دوستان شما نتوانند شما را کمک کنند بی شک سراغ کتاب ها و اینترنت و .. می شوید. سعی دارید که با مطالعه کردن مشکل خود را برطرف نمایید.
حال ممکن است هر کدام از این پاسخ هایی که می یابید, چه از دوستان و خانواده , چه از اینترنت و کتاب ها , درموقعیت خودشان صحیح عمل شده باشد اما برای شما کارساز ممکن است باشد یا نباشد!
این کاملا بستگی به موقعیت های مختلف زندگی فرد دارد.
هیچ مشخص نیست که یک روش برای شخصی کارساز باشد و همان روش عینا برای شما هم کاری کند!
برای مراجعه به روانپزشک در آلمان و شهر هامبورگ می توانید از طریق مشاوره آنلاین اقدام کنید . برای کسب اطلاعات بیشتر مشاوره آنلاین به لینک زیر مراجعه کنید :
مشاوره آنلاین روانپزشکی و روانشناسی
بهترین زبان برای بیان احساسات و آنچه که در دل داریم، زبان مادری است.
شاید با هیچ زبان دیگری نتوانیم افکار و نظرات خود را شفاف و دقیق بیان کنیم.
علاوه بر زبان مادری، آشنا بودن روانشناس به فرهنگی که ما در آن بزرگ شدیم، بسیار پررنگ و با اهمیت است.
برای همین وقتی در خصوص مشکلی با روانشناس هم فرهنگ و هم زبان صحبت می کنیم، او خیلی راحت از زاویه نگاه ما به موضوع نگاه می کند و راهکاری را پیشنهاد می دهد که متناسب با فرهنگ ما و مدل ذهنیمان باشد.
طبیعی است که در همه ی شهرهای جهان، روانشناس و مشاور ایرانی نباشد.
به همین علت یکی از بهترین راه ها برای ایرانیان خارج از کشور، مشاوره گرفتن از روانشناسان و مشاوران خبره ای است که در ایران فعالیت می کنند.
مشاور و روانشناس شما باید بتواند از دریچه ای که شما به زندگی نگاه می کنید به زندگی نگاه کند و این مستلزم شناخت فرهنگ و شالوده فرهنگی شماست.
روابط عمومی خوبی داشته باشید
برآورد میشود ۷۵% از طول روز یک فرد به نحوی از انحا صرف ارتباط برقرار کردن میشود، و این ممکن است برای روانپزشک برآورد پایینی باشد. به عنوان یک درمانگر، شما باید شنوندهی خوبی باشید.
لحن، آوا، بیان، و انتخاب کلماتتان عوامل مهمی در نحوی برقراری ارتباط کلامی شما هستند.
مشتاق علم باشید
به عنوان یک روانپزشک ، از شما انتظار میرود که درگیر و مسئول تحقیقات خودتان باشید, واقعیتی که روانپزشک را از سایر درمانگران مجزا میکند و بنابراین شما نه تنها باید قادر به تفکر علمی باشید بلکه باید نسبت به آن نیز اشتیاق داشته باشید:
با سوال پرسیدن، تفکر انتقادی، آزمایش کردن، و توضیح استدلالتان این امر میسر میشود.
کنجکاو باشید
روانپزشک میخواهند پی ببرند چه چیزی آدمها را بیمار میکند. هر بیماری متفاوت است، و نحوهی کمک به هر فردی همیشه به آسانی روشن نیست.
بنابراین روانپزشک باید قادر باشند سوالات روشنگرانه بپرسند و سلسله سوالات را ادامه بدهند تا به بهترین راهحل برای درمان آن فرد دست پیدا کنند.
خلاق باشید
از آنجایی که هر بیمار یک چالش جدید و متفاوت را مطرح میکند، لازم است که روانپزشک ذهن خلاقی داشته باشند. شما مسئولیت دارید به راهحلها، تکنیکها، و پیشنهادات جدیدی برای بهتر کردن کیفیت زندگی مراجعان خود دست پیدا کنید.
همدلی کنید
دکتر روانشناس ایرانی در هامبورگ
به عنوان یک درمانگر، باید قادر باشید برای بیمارتان محیطی فراهم بیاورید که حاکی از اهمیت، درک و انرژی بخشی باشد. باید قادر باشید در حالی که برای سلامت و بهبودی بیمارتان به عنوان یک نیروی راهنما و اطمینانبخش عمل میکنید، به استقلال و مسئولیت شخصی او نیز احترام بگذارید.
باید قادر باشید خودتان را به جای او قرار بدهید. باید، اساسا، بیمارتان را همان گونه که هست بپذیرید، اگر او کاری را اشتباه انجام داد یا با او مخالف بودید، نمیتوانید از کمک کردن به او خودداری کنید.
قضاوت نکنید
روانپزشک نه تنها از مراجعانشان بیقید و شرط حمایت میکنند، بلکه از نقاط ضعف یا اعمال نادرست آنها نیز انتقاد نمیکنند.
چنین قضاوتهای ارزشی اعتماد و احترام مراجعهکننده را کم میکند و باعث میشود توصیهها و خدمات شما کمتر کارآمد به نظر برسند.
هر چند بدیهی است، اما هیچ درمانگری نباید درمورد یک بیمار که پیشینه یا ارزشهای متفاوتی دارد تبعیض قائل شود.
شما باید در تعهدتان به قضاوت نکردن درمورد مراجعانتان ثابت قدم باشید.
مراجع زمانی به درمانگر مراجعه میکند که احساسات بدی نسبت به خود دارد.
او خودش را مورد انتقاد، سرزنش و ملامت قرار میدهد.
به همین دلیل باید به نزد درمانگری برود که باور به ارزش ذاتی همه انسانها فارغ از رنگ، نژاد، مذهب، تحصیلات، میزان ثروت، موقعیت اجتماعی و مشکلی که بهخاطر آن ارجاع کرده است، دارد.
مراجع در صورتی که مورد قضاوت مشاور قرار نگیرد، میتواند حرفها و مشکلات خویش را اظهار کند.
مشاور و یا درمانگر باید بتواند بدون آنکه در قالب فرد نصیحت کننده برود، مراجع را راهنمایی کند و با کمک یکدیگر مسیر درست را تشخیص داده و انگیزه برای پیگیری هدفها را به مراجع بدهد.
خوب گوش کردن مهمترین تکنیک برای ایجاد حس پذیرش و همدلی در مراجع است.
مراجع نیاز به کسی دارد که به حرف او خوب گوش داده و او را درک کند.
زیرا افراد دیگر برای او سخنرانی بسیار کردهاند و نقاط ضعف او را به کرات به او گوشزد نمودهاند.
برای اطلاع از اصول اخلاق حرفه ای روانپزشک می توانید از لینک زیر بهره ببرید :
اصول اخلاق حرفه ای
کلینیک اعصاب و روان هیربد به صورت حرفه ای و گسترده خدمات رواندرمانی، روانپزشکی و روانشناسی را با ایرانیان خارج از کشور به صورت آنلاین ارائه میکند.
البته تمام انواع رواندرمانی به صورت آنلاین قابل برگزاری نیست و این موضوع توسط کلینیک ما رعایت می گردد.
ویززت اولیه یک روانپزشک، تعیین میکند که اولا نیاز مخاطب چه رویکرد رواندرمانی می باشد و ثانیا آیا انجام آنلاین این رویکرد علمی هست یا خیر. بنابراین تریاژ اولیه بسیار مهم است و تعیین کننده مرزهای درمانی و حرفه ای و نتیجه مثبت درمان میباشد.
بازدیدکنندگان گرامی هر سوالی دارید در پست مربوطه نظر دهید .
اگر عضو سامانه باور باشید بلافاصله پاسخ دقیق خواهید گرفتد.
عضویت در سامانه باور
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وب سایت
اس سیتالوپرام
فلوکستین 20
کلومیپرامین
سرترالین
کلردیازپوکساید
نورتریپتیلین
ریسپریدون
شماره تماس جهت نوبت دهی:
۶۵ ۵۲ ۹۱۰۱ ۰۲۱
ارسال شده توسط: مدیریت سایت
در دکتر روانشناس
سپتامبر 26, 2017
۰
1,751 بازدید
Author : Psychological Website
در این مقاله سعی داریم به کسانی که میخواهند یک روانشناس ایرانی در آلمان یا هر جای دیگری خارج از ایران پیدا کنند، کمک کنیم.
در ابتدا باید خصوصیات یک روانشناس خوب را مرور کنیم تا با دانش نسبت به آنها بتوانیم یک روانشناس ایرانی خوب در آلمان و یا هر جای دیگری پیدا کنیم.
نکته مورد ذکر آن است که اکثر افراد آگاهی از خصوصیاتی که باید یک مشاور و درمانگر خوب داشته باشد و اینکه آنها چه توقعاتی میتوانند از درمانگر خود داشته باشند، ندارند. یک روانشناس آگاه، دانا و باتجربه میتواند با توصیههای مناسب باعث رشد فردی، خانوادگی و اجتماعی مراجع شود و همچنین یک مشاور بیتجربه و ناآگاه و از همه مهمتر، یک مشاور غیرمتعهد میتواند بهشدت به مراجع آسیب بزند.
دکتر روانشناس ایرانی در هامبورگ
۱. حس همدلی: از جمله ویژگیهای یک روانشناس خوب، حس همدلی با مراجع است. حس همدلی یک مشاور به چه معنا است؟ همدلی یعنی مهارت و قدرت درک احساسات مراجع.
رواندرمانگر و مشاوری که بهخاطر ضعف شخصیتی خود، دائماً قصد دارد مهارت، قدرت و برتری خود را به اثبات برساند، مسلماً درگیر مشکلات شخصیتی خویش میباشد و بهیچوجه نمیتواند به مشکلات و مسائل مراجع علاقه نشان دهد.
درمانگر و مشاور باید بتواند یک رابطه صمیمانه و امن با مراجع برقرار کند، زیرا قسمت بزرگ مشکلات مراجع ناشی از احساس دوست نداشتنی بودن و غیرقابل پذیرش بودن است. مشکلاتی که در کودکی فرد و در فضای خانه ایجاد شده است در صورتی که در اتاق درمان نیز ادامه بیابد، مسلماً موجب وخیمتر شدن حال مراجع میشود، ولی اگر درمانگر احساس امنیت و همدلی و دوست داشتنی بودن را به مراجع بدهد، قطعاً میتواند به بهبود مراجع منجر شود.
درمانگری که خود از لحاظ شخصیتی رشد نیافته باشد، توانایی آن را ندارد که با مراجع احساس همدلی کند. درمانگر اگر در کودکی احساس دوست داشتنی بودن نکرده باشد، مسلماً نمیتواند بهدیگران احساس دوست داشتنی بودن بدهد.
ذات نایافته از هستی بخش کی تواند که شود هستی بخش
۲. احساس پذیرفته شدن: مراجع باید این احساس را بکند که مورد پذیرش درمانگر قرار دارد. مراجع باید احساس کند که مورد قضاوت درمانگر قرار نمیگیرد. او باید مطمئن شود که با وجود داشتن هر سابقه، احساس و یا فکری، مورد پذیرش درمانگر است.
مراجع زمانی به درمانگر مراجعه میکند که احساسات بدی نسبت به خود دارد. او خودش را مورد انتقاد، سرزنش و ملامت قرار میدهد. به همین دلیل باید به نزد درمانگری برود که باور به ارزش ذاتی همه انسانها فارغ از رنگ، نژاد، مذهب، تحصیلات، میزان ثروت، موقعیت اجتماعی و مشکلی که بهخاطر آن ارجاع کرده است، دارد. درمانگری که یقین دارد در صورتی که شرایط برای مراجع و یا هر انسانی فراهم شود، او میتواند استعدادهای خود را همانند هر انسان دیگری شکوفا کند، باور خواهد داشت هر انسانی میتواند گوهر خویش را پیدا کند و در مسیر رشد و تعالی قرار گیرد.
مراجع در صورتی که مورد قضاوت مشاور قرار نگیرد، میتواند حرفها و مشکلات خویش را اظهار کند. اگر درمانگر حتی در ذهن خویش به قضاوت مراجع بپردازد، مراجع احساس اعتماد و امنیت نمیکند. مشاور و یا درمانگر باید بتواند بدون آنکه در قالب فرد نصیحت کننده برود، مراجع را راهنمایی کند و با کمک یکدیگر مسیر درست را تشخیص داده و انگیزه برای پیگیری هدفها را به مراجع بدهد.
نقش مشاور با نقش یک کشیش و یک روحانی تفاوت دارد. مشاور برای مراجع، موعظه نکرده و او را نصیحت نمیکند. مشاور باور دارد که آنچه مراجع در درجه اول به آن محتاج است، احساس همدلی و پذیرش است. و آنچه از آن گریزان است، مورد نقد و انتقاد قرار گرفتن است. مشاور باور دارد که راهحل بسیاری از مشکلات، در درون خود مراجع نهفته است و او به آنها آگاه است و او تنها نیاز دارد که ارزش ذاتی خود را جهت تحقق آن راهحلها باور کند. در صورتی که مراجع ارزش ذاتی خویش را باور کند، به هر شرایطی درباره خود راضی نمیشود و برای بهبود شرایط خویش انگیزه پیدا کرده و برای تحقق آن تلاش میکند.
خوب گوش کردن مهمترین تکنیک برای ایجاد حس پذیرش و همدلی در مراجع است. مشاور باید با صبر و شکیبایی به حرفهای مراجع گوش فرا دهد و برای بیان نظرات خویش و راهنمایی کردن عجله نکند. مراجع نیاز به کسی دارد که به حرف او خوب گوش داده و او را درک کند. زیرا افراد دیگر برای او سخنرانی بسیار کردهاند و نقاط ضعف او را به کرات به او گوشزد نمودهاند.
۳. اخلاقیات: پایبندی به اخلاقیات مهمترین ویژگی یک مشاور خوب است، زیرا مراجع با حسی از اعتماد نزد مشاور میرود. بنابراین سوءاستفاده از حس اعتماد، بزرگترین ضربه را به مراجع میزند.
بهبود مراجع رابطه مستقیم با میزان اعتماد به مشاور دارد. مشاور باید مهارت و توانایی داشته باشد تا با پیشرفت جلسات، میزان بیشتری از اعتماد را در مراجع ایجاد کند.
مراجع احساس ارزشمندی، دوست داشتنی بودن و اعتماد را از رواندرمانگر طلب میکند. اگرمشاور فاقد این خصلتهای اخلاقی باشد و یا بر خلاف آنها عمل کند، آسیب شدیدی به مراجع خواهد زد.
۴. دانش و بینش: میزان دانش یک مشاور را احتمالاً بتوان از طرقی مانند میزان تحصیلات، تالیفات و ترجمهها و تجربه کاری او شناخت.
لازم بهذکر است که دانش یک مشاور در قبال مواردی چون همدلی، پذیرش و … که در بالا ذکر شد، بیارزش است. دانش یک مشاور تنها در کنار باقی ویژگیهای مشاور است که بر مراجع تاثیر میگذارد. آنچه یک رواندرمانگر به مراجع میگوید را مراجع بارها از زبان دیگران شنیده است و شاید تنها عواملی چون همدلی، عدم قضاوت، پذیرش و ایجاد احساس ارزشندی است که مراجع را ترغیب بر انجام کاری میکند.
۵. تشویق و حمایت: درمانگر باید مهارت آن را داشته باشد تا در مراجع برای ادامه درمان ایجاد انگیزه کند. مشاور باید آنچنان به خوبیِ ذات انسان یقین داشته باشد که این مشکل مراجع را موقت بداند و باور داشته باشد که او توان عبور و غلبه بر این مرحلهای که اکنون در آن است را دارد.
۶. قدرت ارتباط: درمانگر باید در فن بیان مهارت داشته باشد تا مراجع را جذب کند. با یک روانشناس که لبخند بر لب دارد بیشتر میتوان ارتباط برقرار کرد تا با یک روانشناس اخمو. یک روانشناس خوب دارای حس شوخطبعی است که در مواقع لزوم برای ایجاد ارتباط بهتر آن را بهکار میگیرد.
برای پیدا کردن یک روانشناس ایرانی در آلمان میتوانید از دوستان و آشنایانی که میدانید تجربه رواندرمانگری داشتهاند، سوال کنید. درباره منش، سبک و رفتار رواندرمانگرشان از آنها سوال کنید.
نکته بعدی آن است که حوزه تخصص این روانشناس ایرانی در آلمان چه می باشد. برخی از مشاوران در زمینه درمان افسردگی، درمان وسواس و درمان اضطراب تخصص دارند، گروهی در زمینه ارتباط و ازدواج کار میکنند و برخی نیز رشد فردی محور کار آنها است. تعلیم و تربیت و روانشناسی کودک نیز رشتهای است که حوزه تخصص گروهی دیگر از روانشناسان است.
نکته بعدی آنکه رواندرمانگران از روشهای مختلفی برای درمان مراجع بهره میبرند. در برخی روشها مراجع نقش فعالتری دارد و انتظار میرود در درمان خود نقش بیشتری به عهده بگیرد و در روشی دیگر، این درمانگر است که بیشتر دخالت کرده و در زمینه تصمیمات مهم زندگی مراجع اظهارنظر میکند و مشاوره میدهد. در یک روش دیگر، بیشتر بر افکار غلط و ناکارآمد تاکید میگردد و رواندرمانگری دیگر بر احساسات و عواطف مراجع تمرکز میکند.
مراجعی که تنها برای یک مشکل حال حاضر خود بهدنبال روانشناس میگردد، درمانگری که حوزه تخصص او روانکاوی است برای او مناسب نیست. مراجع باید در جلسه اول به مشاور بگوید که میخواهد در طی یک یا دو جلسه با کمک مشاور راهکارهایی برای حل مشکل خود پیدا کند. اگرچه باید به این نکته نیز توجه کرد که ممکن است مشاور با شناخت و آگاهی که درباره ویژگیهای شما پیدا میکند، متوجه میشود که مشکل شما همواره در زندگیتان تکرار میشود و بههمین دلیل باید به نکات ریشهایتری پرداخته شود. بهعبارت دیگر، تنها کافی نیست که بر روی رطوبت دیوار رنگ زده شود (گرچه ممکن است برای کوتاهمدت نیاز مراجع را مرتفع کند) بلکه باید با منشا رطوبت مقابله شود.
بهترین راه برای پیدا کردن یک روانشناس در آلمان پرس و جو از دوستان و آشنایان است. راه دیگر سوال کردن از افرادی است که در فضاهای روانشناسی هستند. با بررسی گفت و گوهای افراد با یکدیگر در وبلاگهای متفاوت و یا سوال از صاحبان وبلاگهای روانشناسی، میتوان افراد کارآمد و باتجربه در این حوزه را شناسایی کرد.
راه دیگر آن است که با توجه به امکانات بهوجود آمده و شرایط ناشی از کرونا و از سویی دیگر درگیریهای زیاد افراد بهجهت مشغلههای شغلی، بواسطه تکنولوژی با درمانگر خود بهصورت آنلاین گفتگو کنید.
برچسب زده شده با:psychology آلمان استانبول تورنتو دکتر روانشناس دکتر کامیار سنایی روانشناس روانشناس خوب روانشناسی روانپزشک سوئد لس آنجلس مشاوره آنلاین مشاوره اینترنتی
جولای 7, 2020
مارس 31, 2019
اکتبر 5, 2018
ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
دکتر روانشناس ایرانی در هامبورگ
پیدا کردن یک روانشناس در آنکارا برای ایرانیان با توجه به ویژگیهای خاص این کشور و تفاوت فرهنگی احتمالاً اندکی دشوار است. تفاوتهای فرهنگی بین …
باتوجه به شیوههای زندگی نوین و پیچیدهتر شدن شرایط زندگی در کشور های پیشرفته و اینکه افراد بااسترسها و فشارهای حاصل از این زندگی مواجه هستند.
مشاوره فرآیندی است که راه کارهای مناسب برای سازگاری افراد بااین شرایط و مدیریت استرس فراهم میسازد.
علاوه براین چنین شرایط پیچیده زندگی نیاز افراد بدریافت اطلاعات مناسب در زمینههای مختلف را موجب میشود.
از اینرو مشاوران کاردان و باتجربه ما در مرکز مشاوره آلمان آماده هستند
در صورت نیاز به مشاوره با شماره زیر توسط مشاوره اسکایپ با مرکز مشاوره ارتباط برقرار کنید.
دکتر روانشناس ایرانی در هامبورگ
قیمت مناسبی و ارزانی دارد
می توانید با برترین مشاوران ارتباط داشته باشید.
مرکز مشاروه شما را با مشاورین در زمینه های مختلف ارتباط می دهد.
برای شما تشکیل پرونده داده می شود و می توانید همواره مشاوره پیوسته داشته باشید و در زمنیه های مختلف بهره ببرید.
به دلیل در خوسات زیاد عزیزانی که در خارج از کشور هتسند.
این دلالیل می تواند به دلیل مهاجرت یا تحصیل و یا شغلی باشد.
نیاز به مشاوره دارند و هزینه مشاوره در کشورهای خارجی خیلی زیاد است.
این امکان برای تمام شهرهای اروپا و آمریکا فراهم است که از طریق اسکایپ یا ایمو با ما مرکز مشاوره برتر در تماس باشند.
تا استرس های شما را در مراکز مشاوره خانواده برلین، مشاوره خانواده هامبورگ، مشاوره خانواده مونیخ ، مشاوره ازدواج برلین، مشاوره ازدواج هامبورگ، مشاوره کودک و نوجوان و مشاوره افسردگی از بین برده و بارهنمود های خود که حاصل سال ها تحقیق و تجارب آنان است بهترین زندگی را برای شما رقم بزنند.
آلمان کشوری صنعتی و پیشرفته می باشد که ایرانیان عزیز همواره این کشور را برای زندگی انتخاب می کنند
بدین ترتیب این مرکز با برپایی شعب مختلف در شهرهای برلین، هامبورگ، مونیخ، دوسلدورف و برمن پذیرای هموطنان عزیز خواهد بود.
هموطنان عزیز میتوانند به مرکز مشاوره برلین ، مرکز مشاوره هامبورگ،مرکز مشاوره مونیخ ، مرکز مشاوره دوسلدورف و مراکز دیگر از نمایندگی های مرکز مشاوره آلمان جهت دریافت خدمات مشاوره ای مراجعه کنند.
در زمینه های مختلف می توانید از ما راهنمایی و مشورت بگیرید.
برخی این موضوعات شامل:
دکتر نرگس اسکندری-گرونبرگ
زمینه فعالیت: روانشناسیروان درمانی
آدرس: Eskandari-Grünberg, Nargess Dr.
Liebigstr. 8a
۶۰۳۲۳ Frankfurt
استان: Hessen
تلفن: (+۴۹) ۰۶۹-۹۷۰ ۹۷۲ ۳۵
******
نام:دکتر هوشنگ خوشروی صفت
زمینه فعالیت: روانشناسی
آدرس: Khoshrouy-Sefat, Houshang Dr. Dipl.-Psychologe
Feldbergstr. 51
۶۰۳۲۳ Frankfurt
استان: Hessen
تلفن: (+۴۹) ۰۶۹-۷۲۶ ۱۶۰
****
دکتر محمد راه رخشان
زمینه فعالیت: روانشناسی
روان درمانی
اطلاعات: مطب روانشناسی و روان درمانی
روانشناس بالینی، روان درمانی و مشاوره
آدرس: Rahrakhshan, Mohammad Dr.
Adenauerallee 10
۲۰۰۹۷ Hamburg
استان: Hamburg
تلفن: (+۴۹) ۰۴۰-۴۱۳ ۰۷۷ ۹۷
نمابر: (+۴۹) ۰۴۰-۴۱۳ ۰۷۸ ۲۰https://www.rawanshenasi.de
لطفا آدرس مرکز مشاور شهر دوسلدورف را برایم ایمل کنید.
سپاس فراوان
پاسخ
دوست عزیز در این مورد اطلاعی نداریم
در این مورد میتونید با این شماره مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴
ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ اﻣﻜﺎﻥ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺱ ﻣﺮﮔﺰ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ و ﺩﻓﺘﺮ ﺛﺒﺖ اﺯﺩﻭاﺝ ﺩﺭ ﻫﺎﻣﺒﻮﺭﮒ و ﺑﺮﻟﻴﻦ ﺭا ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺪﻩﻴﺪ
این مرکز هیچ ارتباطی با خارج از کشور نداره
و شما میتونید از طریق سرچ این موضوع رو پیگیری کنید
سلام،خواهش میکنم ادرس مشاوره در مونیخ رو واسم بفرستید با سپاس از همکاری شما
در این مورد مرکزی فعلا” فعال و وابسته به کانون نداریم ولی میتونید از آدرس های ذیل استفاده کنید و خودتون بهتر میتونید سرچ کنید
Seestraße 6, 80802 München-Schwabing-Freimann, Germany
+۴۹ ۸۹ ۳۹۷۸۶۱
و یا این آدرس که شاید بتونه به شما کمک کنه
Homepagehttps://www.fak11.lmu.de/
Dean′s Office
Leopoldstrasse 13, room 1410
۸۰۸۰۲ Munich
Germany
Phone: +49 (0) 89 / 21 80 – ۵۲ ۸۹
Fax: +49 (0) 89 / 21 80 – ۵۲ ۹۰
Email: dekanat11@lmu.de
سلام و خسته نباشید من به یک مشاور روانکاو خانم و فارسی زبان در شهر مونیخ احتیاج دارم هرچی گشتم نتوانستم پیدا کنم لطفا اگر امکانش هست کمکم کنید. باتشکر
سلام من یکماه از ایران آمدم در شهر زیگیبرد هستم نیاز خیلی فوری به یه مشاوره کودک در أطراف هامبورگ دارم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید فرزندم خیلی عصبی شده
پاسخ
دکتر روانشناس ایرانی در هامبورگ
من مشاور خاصی را در انجا نمی شناسم فقط ذکر این نکته که تغییر فضا و وضعیت و تفاوت زبانی برای افرد مهاجر به خصوص کودکانتا مدتی عدم انطباق و عصبی شدن را به همراه دارد .بعد از مدتی رفع می شود و جا نگرانی نخواهد بود .مگر اینکه کودک مشکل زمینه ای خاصی داشته باشد .
موفق باشید
با سلام، آیا شما روانشناس و یا مشاور خانواده فارسی زبان در اشتوتگارت میتونید لطفا به من معرفی کنید؟
ممنون از راهنمایی شما
با سلام متاسفانه خیر ولی می تونید با تماس به سفارت کمک بگیرید
چون لیست ایرانی های مقیم رو دارند
موفق باشید
منبع: com.مرکزمشاوره
صفحه اصلی سایت مرکز مشاوره
شما می توانید این پست را به اشتراک بگذارید!
حق با شماست.
سوالم به اون خاطر بود که امیدوار بودم تو برلین بتونم یه روانشناس فارسی زبون پیدا کنم.
نگران نباشید میتونید از طریق شبکه های اجتماعی و یا با کمی تحقیق مشاوران فارسی زبان رو پیدا کنید …شاید بتونید از این طریق نتیجه ای بگیرید
دکتر نرگس اسکندری-گرونبرگ
زمینه فعالیت: روانشناسی
روان درمانی
آدرس: Eskandari-Grünberg, Nargess Dr.
Liebigstr. 8a
۶۰۳۲۳ Frankfurt
استان: Hessen
تلفن: (+۴۹) ۰۶۹-۹۷۰ ۹۷۲ ۳۵
******
نام:دکتر هوشنگ خوشروی صفت
زمینه فعالیت: روانشناسی
آدرس: Khoshrouy-Sefat, Houshang Dr. Dipl.-Psychologe
Feldbergstr. 51
۶۰۳۲۳ Frankfurt
استان: Hessen
تلفن: (+۴۹) ۰۶۹-۷۲۶ ۱۶۰
****
دکتر محمد راه رخشان
زمینه فعالیت: روانشناسی
روان درمانی
اطلاعات: مطب روانشناسی و روان درمانی
روانشناس بالینی، روان درمانی و مشاوره
آدرس: Rahrakhshan, Mohammad Dr.
Adenauerallee 10
۲۰۰۹۷ Hamburg
استان: Hamburg
تلفن: (+۴۹) ۰۴۰-۴۱۳ ۰۷۷ ۹۷
نمابر: (+۴۹) ۰۴۰-۴۱۳ ۰۷۸ ۲۰https://www.rawanshenasi.de
ممنون از توجه و راهنمایی خوبتون.
سلام
لطفا آدرس مرکز مشاور شهر دوسلدورف را برایم ایمل کنید.
سپاس فراوان
دوست عزیز در این مورد اطلاعی نداریم
در این مورد میتونید با این شماره مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴
سلام
میشه لطفن شماره تلفن و یا مشاوره آنلاین را بگدارید؟ چظوز میشه با مشاور ایرانی در آلمان تماس گرفت؟
در قسمت های بالا آدرس چنین مشاورانی قرار داده شده
یه ادرس از برلین بهم بدید ترو خدا.فارسی زبون باشن. خواهش میکنم زود
اگر در سایت جستجو کنید آدرسی رو در این مورد گذاشتیم .. ولی اطلاعی از فعالیت و عدم فعالیتشون نداریم
ولی شما میتونید از این طریق از وجود همکارانشون در سایر مراکز با اطلاع بشید
روان پزشکان
Dr. phil. Ali Fooladin Psychologischer Psychotherapeu
دکتر علی فولادین فولادیان
Schlüterstraße 74
۲۰۱۴۶ Hamburg
Telefon: 040 381452
Dr. phil. Rahrakhshan
دکتر رحروخشان?
Adenauerallee 10
۲۰۰۹۷ Hamburg
Telefon: 040-41307797
Praxis für Psychotherapie Charlier Ehtesham
Fritz-Reuter-Str.6
۶۰۳۲۰ Frankfurt
Telefon: 069-56020700
Praxis für Psychotherapie Parisa Pasta
Rohrbachstr. 29
۶۰۳۸۹ Frankfurt
Telefon: 0173 – ۲۱۵۰ ۵۷۳
Praxis für Psychotherapie Shaghayegh Hoghooghie
Kettenhofweg 137
۶۰۳۲۵ Frankfurt
Telefon: 069-619931
Praxis für Psychotherapie Schahnaz Fathi
Kaiser Wilhelm-Ring 42
۵۵۱۱۸ Mainz
Telefon: 06131-2173779
Zahra Ghaeni Familientherapeutische Praxis
Kettenhofweg 107-109
۶۰۳۲۵ Frankfurt
Telefon: 069-74224668
Facharzt für Allgemeinmedizin und Psychotherapie. Dr. Mahmoodzada
Dom Str.79
۶۳۰۶۷ Offenbach
Telefon: 069-821823
Dr.phil. Nargess Eskandari
Liebigstr.8a
۶۰۳۲۳ Frankfurt
Telefon: 069-97097235
Dr. med. Maryam Zokai
Richard-Wagner-Str.9
۶۱۲۵۰ Usingen
Telefon: 06081-443305
سلام من میخوام با دوست دخترم که در هلند زندگى میکنه ازدواج کنم، خودم هم در آلمان أقامت دارم و دوست دخترم ملیت هلندى داره
براى زندگى در آلمان به دوست دخترم حق و حقوق تعلق میگیره بعد از ازدواج آیا؟
با تشکر
در این مورد با وکلای مهاجرت صحبت کنید …. چون قوانین ممکنه تغییر کرده باشه
ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ اﻣﻜﺎﻥ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺱ ﻣﺮﮔﺰ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ و ﺩﻓﺘﺮ ﺛﺒﺖ اﺯﺩﻭاﺝ ﺩﺭ ﻫﺎﻣﺒﻮﺭﮒ و ﺑﺮﻟﻴﻦ ﺭا ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺪﻩﻴﺪ
این مرکز هیچ ارتباطی با خارج از کشور نداره
و شما میتونید از طریق سرچ این موضوع رو پیگیری کنید
سلام
میتونید یه مشاور خانواده تو فرانکفورت معرفی کنید
در این مورد اطلاعایی نداریم
سلام،خواهش میکنم ادرس مشاوره در مونیخ رو واسم بفرستید با سپاس از همکاری شما
در این مورد مرکزی فعلا” فعال و وابسته به کانون نداریم ولی میتونید از آدرس های ذیل استفاده کنید و خودتون بهتر میتونید سرچ کنید
Seestraße 6, 80802 München-Schwabing-Freimann, Germany
+۴۹ ۸۹ ۳۹۷۸۶۱
و یا این آدرس که شاید بتونه به شما کمک کنه
Homepagehttps://www.fak11.lmu.de/
Dean′s Office
Leopoldstrasse 13, room 1410
۸۰۸۰۲ Munich
Germany
Phone: +49 (0) 89 / 21 80 – 52 89
Fax: +49 (0) 89 / 21 80 – 52 90
Email: dekanat11@lmu.de
سلام و خسته نباشید من به یک مشاور روانکاو خانم و فارسی زبان در شهر مونیخ احتیاج دارم هرچی گشتم نتوانستم پیدا کنم لطفا اگر امکانش هست کمکم کنید. باتشکر
در این مورد اطلاعی در دست نداریم
سلام من یکماه از ایران آمدم در شهر زیگیبرد هستم نیاز خیلی فوری به یه مشاوره کودک در أطراف هامبورگ دارم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید فرزندم خیلی عصبی شده
با سلام
من مشاور خاصی را در انجا نمی شناسم فقط ذکر این نکته که تغییر فضا و وضعیت و تفاوت زبانی برای افرد مهاجر به خصوص کودکان تا مدتی عدم انطباق و عصبی شدن را به همراه دارد .بعد از مدتی رفع می شود و جا نگرانی نخواهد بود .مگر اینکه کودک مشکل زمینه ای خاصی داشته باشد .
موفق باشید
سلام من میخواستم مشاوره آنلاین داشته باشم باید با کجا تماس بگیرم
.
با سلام، آیا شما روانشناس و یا مشاور خانواده فارسی زبان در اشتوتگارت میتونید لطفا به من معرفی کنید؟
ممنون از راهنمایی شما
با سلام متاسفانه خیر ولی می تونید با تماس به سفارت کمک بگیرید
چون لیست ایرانی های مقیم رو دارند
موفق باشید
هزینه ی هر جلسه روانشناس یا روانپزشک در کارلسروهه
و معرفی روانشناس بالینی خوب . روانشناس بالینی دارو هم میتونه تجویز کنه ?
با سلام
در هر جایی هزینه متفاوت است .و باید مراجعه کنید منتهی باید بدانید روانشناس بالینی اجازه تجویز دارو ندارد و فقط روانپزشک دارو تجویز می کند
موفق باشید
با عرض سلام
من در المان شهر اسن زنگی میکنم دو پسر دارم وبا همسرم اختلاف دارم با هم مثل دو غریبه هستیم من بدنبال یک مشاور روانشناس خانواده هستم که در اسن یا مولهایم یا راتینگن یا هایلیگن هاوس باشه اینها شهرهای نزیک من هستند البته با بیمه درمانی کار کنه من دارم دچار افسردگی و سرشکستگی میشم که این برای بچه ها اصلا خوب نیست دارم دچار بی تفاوتی و بی احساسی نسبت به همه چیز میشم از این بابت میترسم
با سلام
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴
موفق باشید
سلام عرض احترام حسن هستم از میپین المان ایا ممکم است سوالم را خصوصی بیپرسم
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵
موفق باشید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
مرکز مشاوره وابسته به کانون مشاوران ایران می باشد.