روانشناس قبل ازدواج

 
helpkade
روانشناس قبل ازدواج
روانشناس قبل ازدواج

یک ضرب المثل چینی درباره ازدواج وجود دارد که می گوید: « برای یافتن همسر خوب می ارزد که یک کفش بیشتر پاره کنی.» به نظرم این ضرب المثل به خوبی میزان اهمیت دوران قبل از ازدواج را نشان می دهد. تحقیقات نشان داده است که یکی از ملاک های شادی و رضایت از زندگی، داشتن زندگی مشترک موفق است و شرط لازم برای آن، انتخاب درست است. در این مطلب قصد دارم به 11 نکته ای که باید قبل از ازدواج حتما به آن ها توجه کنید، بپردازم.

اختلالات روانی حاد و جدی اثر زیادی بر کیفیت زندگی مشترک می گذارند و حتی می توانند آن را کاملاً مختل کنند. تصور کنید افرادی را که به اختلال شخصیت پارانویید مبتلا باشند. چنین افرادی بسیار شکاک هستند و به زمین و زمان شک می کنند. زندگی با این بیماران بسیار سخت و طاقت فرساست و مهم تر آنکه درمان چنین اختلالاتی بسیار مشکل و بعضاً غیرممکن است. پس قبل از ازدواج حتماً از سلامت روان طرف مقابل مطمئن شوید. تشخیص سلامت روان به عهده روانشناس است و شما به تنهایی از عهده آن بر نمی آیید. روانشناس با انجام مصاحبه و اجرای تست های تخصصی به وجود چنین مشکلاتی پی می برد.

این باور غلط را دور بریزید که ظاهر اهمیتی ندارد و برای شما عادی خواهد شد. اگر شما از ظاهر نامزدتان راضی نیستید مطمئن باشید این مساله بعداً برای شما مشکلاتی ایجاد می کند. این قاعده کلی را فراموش نکنید: ظاهر طرف مقابل باید برای شما دلنشین باشد یعنی از نظر ظاهری به او نمره قبولی بدهید (نمره 12 تا 20 همگی نمره قبولی هستند با توجه به سلیقه های متفاوت افراد).  نمره قبولی یعنی آنکه لزومی ندارد با فردی ازدواج کنید که ظاهر بسیار زیبایی داشته باشد و همچنین نباید با فردی ازدواج کنید که از ظاهر او بدتان می آید.                

از قدیم گفته اند:«کبوتر با کبوتر باز با باز». در ازدواج رعایت هم سطح بودن خانواده ها از بروز بسیاری از مشکلات آتی جلوگیری می کند. تحقیقات مختلف نشان داده است هر چه بین وضعیت مالی و اقتصادی، فرهنگی و تحصیلی خانواده های دو طرف هماهنگی بیشتری وجود داشته باشد احتمال بروز مشکلات جدی در آینده کمتر است. دلیل این مساله هم مشخص است زیرا هر چه خانواده ها فرهنگ مشابه تری داشته باشند آداب و رسوم و رفتارهای آن ها برای یکدیگر پذیرفتنی تر خواهد بود و بر سر مسایل معمولی دچار تنش نمی شوند. فراموش نکنید در ایران، ازدواج پیوند بین دو خانواده است نه فقط پیوند بین دو نفر!

روانشناس قبل ازدواج

اختلاف زیاد تحصیلی بین زن و مرد (مثلاً زن دیپلمه و مرد دکتر و یا زن فوق لیسانس و مرد سیکل) می تواند منجر به ایجاد مشکلات پس از ازدواج شود. تناسب تحصیلی به این معنی نیست که حتماً تحصیلات زن و مرد مشابه هم باشد مثلاً هر دو لیسانس یا فوق لیسانس داشته باشند بلکه نباید اختلاف زیادی با هم داشته باشند. این ملاک به خصوص برای افرادی که به تحصیلات تاکید زیادی می کنند، اهمیت بیشتری دارد.

به این دلیل که هم از نظر قانونی و هم از نظر عرفی مرد نان آور خانواده محسوب می شود؛ بهتر است درآمد مرد از زن بیشتر باشد. پایین تر بودن درآمد مرد بر عزت نفس او اثرگذار خواهد بود و می تواند منجر به ایجاد مشکلاتی در آینده شود. همچنین زنی که درآمدش از همسرش بیشتر است نمی تواند شوهر خود را به عنوان تکیه گاه محکمی بپذیرد.

زن و مرد از نظر باورهای مذهبی باید با هم شباهت داشته باشند چون باورهای مذهبی مشترک علایق و سبک زندگی مشترکی را ایجاد می کند. مثلاً خانم مذهبی متمایل به سفر به اماکن مذهبی است اما اگر شوهر او باورهای مذهبی نداشته باشد با چنین سفرهایی مخالفت خواهد کرد که همین اختلاف نظر می تواند منجر به ایجاد مشکلات و کدورت هایی بین آن ها شود و همچنین تفاوت در باورهای مذهبی می تواند باعث ایجاد اختلافاتی در شیوه تربیتی فرزندان شود.

در صورتی تفاوت باورهای مذهبی در زوج ها مشکل جدی ایجاد نمی کند که از نظر شخصیتی هر دو توان تحمل و احترام به باورهای متفاوت با باور خود را داشته باشند (تشخیص این مساله توسط روانشناس و با اجرای تست های شخصیتی امکان پذیر است).

یکی از نکاتی که حتماً باید قبل از ازدواج درباره آن به توافق رسید شهر و کشور محل زندگی است. این شرط جزو مسایل بسیار مهم است که اصلاح پذیر و حل شدنی نیست. شاید زوجی که از نظر مذهبی با هم تفاوت عقیده داشته باشند، بتوانند با هم زندگی کنند اما وقتی یکی از زوجین اصرار به زندگی در خارج از کشور داشته باشد و دیگری تمایل به مهاجرت نداشته باشد هیچ راهی برای مصالحه باقی نمی ماند بجز جدایی یا نارضایتی کامل یکی از طرفین!

تحقیقات مختلف نشان داده است هر چه اختلاف سنی بین زوج ها زیادتر باشد احتمال ایجاد مشکلات در زندگی مشترک آن ها در آینده بیشتر است. اختلاف سنی زیاد باعث می شود نوع نگاه آن ها به زندگی متفاوت باشد از سوی دیگر هر مقطعی از زندگی نیازها و شرایط خاص خودش را دارد. مثلاً علایق یک فرد 40 ساله با یک فرد 25 ساله متفاوت است بر همین اساس بهتر است اختلاف سنی زوج زیاد نباشد. معمولاً اختلاف سنی کمتر از 6 سال مناسب است.

هر دختر یا پسری که قصد ازدواج دارد حتماً باید قبل از ازدواج درباره خط قرمزهای خودش فکر کرده و آن ها را مشخص کرده باشد. منظور از خط قرمز معیارها و مواردی است که به هیچ عنوان قابل گذشت یا کنار آمدن نیستند. مثلاً خط قرمز دختری می تواند این باشد که تحت هیچ شرایطی با فرد سیگاری ازدواج نمی کند. یا خط قرمز مردی می تواند این باشد که همسر آینده اش حتماً باید چادری باشد.

چنین موارد باید به صورت مشخص در دوران آشنایی قبل از ازدواج مطرح شوند تا بعداً سوء تفاهم و مشکلی پیش نیاید.

برخی از اختلافات و مشکلات برای زندگی مشترک خطر جدی ایجاد نمی کنند مثلاً اینکه قد همسر شما 175 یا 185 سانتیمتر باشد، عامل مهم و خطرآفرین برای زندگی مشترک نیست. اما داشتن اختلال روانی جدی جزو مسایل پرخطر می باشد.

قاعده کلی این است که در صورت وجود مسایل پرخطر رابطه باید قطع شود و در صورت وجود مسایل کم خطر بررسی بیشتر انجام شود.

برخی از مسایل خانوادگی هستند که ممکن است در آینده برای شما مشکلاتی را ایجاد کند. مثلاً ابتلای یکی از اعضای خانواده به یک بیماری ژنتیکی یا عقب ماندگی، اعتیاد و یا ارتکاب یکی از اعضای خانواده به جرمی سنگین.

چنین مواردی را نمی توان به طور مطلق خوب یا بد دانست. در چنین شرایطی بهتر است از مشاور خود کمک بگیرید تا با توجه به شرایط طرف مقابل، ویژگی های شخصیتی او و شرایط خانوادگی اش به شما بگوید آیا این مسأله جزو مسایل خطر ساز محسوب می شود یا خیر

نکته پایانی که بهتر است به آن توجه کنید این است که اهمیت ملاک های ذکر شده برای قبل از ازدواج همگی به یک اندازه نیستند. برخی از ملاک های فوق مهمتر و برخی اهمیت کمتری دارند. در صورتی در برخی از ملاک ها دچار شک و تردید هستید؛ مشاوره قبل از ازدواج می تواند به شما کمک کند.

هیچ موقع تمام این معیارها با هم برآورده نمیشه… آخرش آدم باید کوتاه بیاد

سلام و درود بر شما دقیقا همینطور هست، باید معیارهای ازدواج را اولویت بندی و به 3 دسته تقسیم کرد. اولویت های درجه اول، درجه دوم و درجه سوم. مهم است که اولویت های درجه اول برآورده شوند. اما اولویت های درجه 2 و 3 ضرورتی ندارد.

سلام چطوری باید کسی که میاد خواستگاری برای مشاوره و مراجعه به روانشناس قانع کنیم؟؟؟ تا از سلامت روانش مطمئن بشیم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام و درود برخی از افراد در برابر مشاور قبل از ازدواج گارد دارند؛ به خصوص اگر عاشق طرف مقابل باشند این مساله جدی تر میشه چون نگران این هستند که مبادا مشاور بگه نباید با هم ازدواج کنید در صورتی که در مشاوره ازدواج این اتفاق نمی افته. یک راهکار برای فرد مقاوم این هست که بهشون بگید مشاور جای ما تصمیم نمی گیره فقط مسایل و مشکلات را برای ما روشن می کنه و تصمیم گیری نهایی با خود ماست.

سلام کاش در مورد آشنایی مجازی و تصمیم ازدواج توضیح بدید اینکه هر کدام از شهر مختلفی باشن … آیا اگه دو نفر سر همه مسائل توافق داشته باشند و با دید باز و منطقی، نه احساسی پیش برن ممکنه صرفا به خاطر اینکه هرکدوم از یه شهر هستن مشکلی پیش بیاد؟ یا این شرایط یه چه سختی هایی رو به دنبال داره ممنون میشم پاسخ بدید

درود بر شما آشنایی مجازی مشکلی برای ازدواج ایجاد نمی کنه به شرط اینکه پس از آشنایی اولیه ارتباط واقعی و حضوری هم وجود داشته باشه و بخش عمده شناخت ها از طریق ارتباط حضوری شکل بگیره منطقی یا احساسی تصمیم گرفتن بستگی به نوع مشکلات یا اختلافات داره. معمولا بهتره که هر دو عامل را مد نظر قرار بدید اما حتما کفه منطق باید سنگین تر باشه.

سلام کاش در مورد آشنایی مجازی و تصمیم ازدواج توضیح بدید اینکه هر کدام از شهر مختلفی باشن … آیا اگه دو نفر سر همه مسائل توافق داشته باشند و با دید باز و منطقی، نه احساسی پیش برن ممکنه صرفا به خاطر اینکه هرکدوم از یه شهر هستن مشکلی پیش بیاد؟ یا این شرایط چه سختی هایی رو به دنبال داره ممنون میشم پاسخ بدید

اگر بعد از سالها هیج رابطه جنسی برقرار نشده باشد، در کل صفر، باید ادامه داد، جون زمان زیادی گذشته و این مسئله مخفی شده یا اینکه باید اعلام خستگی کرد و از رابطه بیرون آمد؟ آیا میشود به دلیل نداشتن رابطه، با لقاح مصنوعی باردار شد و همچنان مسائل خاموش بمانند و به زندگی به امید یک فرزند ادامه داد یا اینکه تمام کرد؟

بستگی به رضایت طرفین و تاریخچه رابطه داره.نمی شه قاعده کلی براش مشخص کرد. میزان رضایت از سایر حوزه های زندگی، مدت زمان ازدواج و عوامل دیگه باید بررسی بشه

سلام.من 26سالمه آدم درونگرا و بسیار حساسیم خونوادم چندبار خاستن برم خواستگاری،ولی از مسوولیت زندگی مشترک هم از لحاظ مالی هم از لحاظ عاطفی میترسم طرف مقابلم نتونه با من کنار بیاد.درآمدم ماهی دو تا سه تومن هست.اگه کمکم کنین ممنون میشم

درود بر شما دوست عزیز با توجه به شهری که زندگی می کنید می تونه این درآمد متوسط یا کم باشه اما اگه همسر شما هم شاغل باشه دو نفری می تونید از عهده مخارج زندگی بر بیاید. به نظر می رسه ترس های شما یک بخشش ریشه درونی داشته باشه مثل حساسیت و ترس از مسئولیت پذیری که پیشنهاد می کنم برای بررسی این مسایل به روانشناس مراجعه کنید

سلام من 3 ساله با پسر عموم ازدواج کرده ام و قبلش 4 سال نامزد بودیم ک تو این دوران ی بار هم ب دیدنم نیومدن من همون موقع خیلی نگران زندگی و آینده ام بودم الان با وجود یک بچه 5 ماهه هیچ حسی بهم نداره چند بار هم گفتگ طلاقم بده میگه نه چرا اول باهام ازدواج کردی خانواده ام هم ب دلیل پرجمعیت بودن خیلی خوشحالن ک ازدواج کردم لطفا راهنماییم کنید

درود بر شما دوست عزیز حتما به زوج درمانگر مراجعه کنید تا مسالتون بیشتر بررسی بشه، با توجه به اینکه فرزند خردسالی دارید درباره طلاق فکر نکنید.

سلام.حتما حتما خواهشا هنگام خواستگاری هر دو طرف با چشم باز نگاه کنند.بعضی مواقع کارها و نشانه هایی در حرکات و صحبت طرف مقابل وجود دارد که نباید براحتی گذشت و گفت انشالله خوب میشه. از هر دو طرف هم خواهش میکنم دروغ نگید به هم دیگه. صحبت یک عمر زندگیه. خودم با وجود ۵ جلسه صحبت معتقدم باید بیشتر تحقیق می کردم.البته شاید هم بدلیل کوچکی سن و یا سادگی من بوده.خلاصه اینکه بعد از ازدواج باید چشم بر روی عیوب هم ببندید.

سلام من دختر دایی مو دوست دارم و اونم منو دوست داره این عشق مون متاسفانه مخفیانه هست و ما قصد ازدواج داریم و چون خانواده دختر داییم خبر ندارن رابطه مون رو می خوایم پیش مشاور بریم تا مشاور راهنمایی کنه که چطور رابطه مون به خانواده هامون بگیم به نظر شما به مشاور برویم ؟؟؟

درود بر شما دوست عزیز، بله مشاوره می تونه در این زمینه بهتون کمک کنه و مهمتر اینکه از نظر تطابق شخصیتی و سایر موارد برای ازدواج با هم هماهنگ هستید.

سلام به نظر من تمام مواردی که فرمودید درسته و باید باشه ، اما بعضی ها مهمتره و با بودن اون مواردمثل هم کفو بودن یا به دل نشستن طرفین، میشه از یک سری فاکتور های کوچک دیگه گذشت….

سلام یه راهنمایی میخواستم ازتون من در محیط دانشگاه با آقای پسری آشنا شدم که از همه لحاظ ok میباشد سطح تحصیلات و غیره مسئله مهم این هست که بنده علاقه زیادی دارم که به سرکار برم و مستقل بشم ولی ایشون با وجود اینکه هنوز مسئله ازدواجمان رسمی نشده در هر دو خانواده مخالف سرکار رفتن بنده هستن و نمیدونم با چه لحنی ایشون رو رو راضی کنم در باب سرکار رفتن

درود بر شما دوست عزیز درباره دلایلش باهاش صحبت کنید و نگرانی هاش

دختری 19ساله هستم وکنکور 99 شرکت میکنم دو تا خواستگار برام اومده و هر دوتاشون 33سالشونه من موندم یعنی نمیدونم در شرایط فعلی به ازدواج فکر کنم یانه هر دوتاشون خوبن فقط از جهت مالی باهم فرق دارن یکیش مهندس برقه و ماهی 4تومن حقوقشه و اون یکی برادر شهیدهستش وتازگیا تو رشته مهندسی مکانیک امتحان داده وقراره درشرکتهای نفت شمال غرب استخدام بشه و درامدش معلوم نیست ازطرفی اولی به دلم نشسته ولی دومی نه منم مشکل درس رودارم نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی ام کنین

اختلاف سنی 14 سال و ازدواج در سن کمتر از 22 سال برای خانم ها از ریسک های طلاق در ایران هست. بهتره برای ازدواج عجله نکنید مگر در شهر و خانواده شما این نوع ازدواج ها مرسوم باشه

روانشناس قبل ازدواج

ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.

دکتر محمد بهشتیان روانشناس ، روان درمانگر ، پژوهشگر ، مدرس و هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی است. وی عضو انجمن روان تحلیلی و هیپنوتراپی آمریکاست. حدودا ۲ دهه است که در حوزه روان درمانی تحلیلی و هیپنوتیزم درمانی فعالیت می کند. وی دستگاه BWS (ویژه هیپنوتیزم سریع) را در سال ۱۳۸۱ اختراع و پژوهشی درباره اثربخشی این دستگاه در مقایسه با روش های معمول درمانی انجام داد. وی تا کنون بیش از ۴۰ عنوان کتاب تالیف و ترجمه کرده است. بیش از 10 سال است که به تربیت روان درمانگر (درمان های تحلیلی) و هیپنوتیزم درمانگر مشغول است و تا کنون بیش از ۷۰۰روان درمانگر و هیپنوتراپیست تحت نظارت (سوپرویژن) وی آموزش دیده اند. رویکرد درمانی و پژوهشی مورد علاقه وی هیپنوتیزم درمانی تحلیلی (HA) و رویکردهای تحلیلی (MBT , ISTDP, TFP) است.

برای مشاهده رزومه کامل ایشان اینجا را کلیک کنید

آدرس مطب: تهران ، شریعتی ، بالاتر از ظفر، جنب مجمتع نگین ظفر ، ساختمان حامد

تلفن : 10 50 910 0910 ، 22859193 سایت دکتر بهشتیان beheshtiyan.ir

کلینیک هیپنووتیزم hypnotizmclinic.ir

کلینیک ازدواج  ezdevajclinic.ir

کلینیک کودک koodak-clinic.ir



 

 

 

روانشناس قبل ازدواج

داشتن یک انتخاب درست که منجر به زندگی سعادتمندانه می شود، نیاز به دقت و توجه بسیار زیاد دارد. اگر در مرحله ازدواج هستید و می خواهید بهترین توصیه های روانشناسان درباره انتخاب درست را بشنوید، نگاهی به این مطلب بیندازید که به طور خلاصه، تمام نیازهای اطلاعاتی شما را برطرف می کند.

اشتباهات رایج در فرایند آشنایی

 

عدم طرح سئوالات کافی به خاطر مقررات غلط.

 

نشانه های هشدار دهنده را نادیده می گیریم.

 

سازش زود هنگام و عجولانه.

 

تسلیم نیاز جنسی شدن.

 

تسلیم زرق و برق های مادی و ظاهری شدن.

 

نادیده گرفتن تردیدها.

 

مقدم دانستن تفاهم بر علاقه و محبت.

 

فکر می کنیم که می توانیم تغییرش بدهیم.

 

فکر می کنیم که بعد از ازدواج مشکلات کمتر می شود.

دلایل درست برای ازدواج

 

مصاحبت و همراهی

 

عشق و صمیمیت

 

شریک حمایت کننده

 

ارضای نیاز جنسی

 

والد شدن

دلایل نادرست برای ازدواج

 

شورش علیه والدین

 

روانشناس قبل ازدواج

جست و جوی استقلال

 

التیام یک ارتباط شکست خورده

 

فشار خانواده یا اجتماع

 

ازدواج اجباری

 

فقط فرونشاندن نیاز جنسی

 

دلیل اقتصادی

 

تنهایی و استقلال

 

احساس گناه یا ترحم

 

احساس کمبود یا تهی بودن

افرادی که برای ازدواج مناسب نیستند

 

افراد معتاد.

 

افرادی که به سرعت و شدت خشمگین می شوند.

 

افرادی که مسئولیت زندگی خود را به دوش نمی گیرند.

 

افرادی که دیگران را کنترل می کنند.

 

افرادی که اختلال جنسی دارند.

 

افرادی که کودک مانده اند و بلوغ آنها شکل نگرفته.

 

افرادی که عواطف و احساسات خود را بیان نمی کنند.

 

افرادی که از روابط قبلی هنوز التیام نیافته اند.

 

افرادی که خانواده آزار دهنده دارند و نمی توانند در برابر آزار آنها از همسر خود دفاع کنند.

 

افرادی که اختلال شخصیت دارند.

روابطی که مناسب ازدواج نیست

 

رابطه ای که شما بیشتر عشق می ورزید.

 

رابطه ای که شما کمتر عشق می ورزید.

 

رابطه ای که در آن احساس می کنید فرد مقابل نیاز به تغییر دارد.

 

رابطه ای که در آن می خواهید دیگری را نجات دهید.

 

رابطه ای که در آن به همسر آینده خود به چشم یک الگو یا آموزگار نگاه می کنید.

 

رابطه ای که به دلیل چند ویزگی خاص ایجاد شود و تداوم یابد.

 

رابطه ای که به دلیل یک تفاهم خاص ایجاد شود و تداوم یابد.

 

رابطه ای که به دلیل لجاجت و سرکشی از خانواده ایجاد شود و تداوم یابد.

 

رابطه با کسی که در تضاد کامل با معشوق یا نامزد قبلی باشد.

 

رابطه با فردی که با یک نفر دیگر است.

ملاک ها و معیارهای ازدواج موفق

 

قبل از ازدواج هر دو نفر باید مستقل و پخته باشند.

 

هر دونفر به همان اندازه که دیگری را دوست دارند, خودشان را هم دوست داشته باشند.

 

هر دو نفر بتوانند همانگونه که از با هم بودن لذت می برند از تنها بودن نیز لذت ببرند.

 

هر دو نفر در شغل و حرفه خود ثبات داشته باشند.

 

هر دو نفر خود آگاه باشند و خود را بشناسند.

 

هر دو نفر بتوانند نظرات و خواسته ای خود را قاطعانه بیان کنند.

 

هر دو نفر سعی کنند خود خواه نباشند و خواسته های دیگری را برآورده کنند.

برگرفته از:کتابچه آموزش ازدواج، فرهنگسرای خانواده

دانستنیهای قبل و بعد از ازدواج

درخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان

برترین هارد اکسترنال‌های موجود در بازار

مشاوره تلفنی طلاق

درخواست مجرب ترین وکلا طلاق فوری

رونمایی از خودروی برقی کادیلاک*

اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید

متفاوت از رقیبان شغلیتان جلوه کنید

رفع‌دعاوی‌ملکی/کوتاهترین زمان،کمترین هزینه

درمان افسردگی یک بار برای همیشه

شیک ترین مدل لباس زنانه*

جذاب‌ترین مد‌های آرایشی در سال ۲۰۱۹*

طرز تهیه پیتزا با نان ترتیلا*

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020



سوالات مشاوره ازدواج

 

این پرسشنامه به زوجین کمک می کند تا نقاط قوت و ضعف ارتباط خود را ارزیابی کنند. این پرسش ها به شکل تمرینی برای خود – ارزشیابی است که زوجین در مرحله ی آمادگی برای ازدواج می توانند آن را تکمیل کنند حتی زوجینی که ازدواج کرده اند نیز می توانند به آن پاسخ دهند.

 

روانشناس قبل ازدواج

زمینه های ازدواج موفق

بررسی‌های علمی نشان داده است که زمینه‌های زیر برای یک رابطه‌ی ازدواج موفقیت‌آمیز مهم و ضروری است:

 

1-  نحوه برقراری ارتباط

رابطه کارآمد و مناسب یکی از بهترین عوامل ازدواج موفق است. اگر زوج ها بتوانند به گونه‌ای صادقانه احساسات خود را بیان کنند شانس‌شان برای یک ازدواج شاد و موفق افزایش می‌یابد. سؤالاتی که زوجین در این زمینه می توانند پاسخ دهند شامل موارد زیراست:

 

آیا شما وقت و زمان کافی برای برقراری ارتباط داشته اید؟

آیا شما دو نفر تا کنون از نحوه برقراری ارتباط با یکدیگر راضی بوده‌اید؟

آیا وقتی درباره چیزی که در ذهنتان می‌گذرد با شریک زندگیتان صحبت می‌کنید مطلب را می‌فهمد؟

آیا شما برای اینکه از او بپرسید چه خواسته‌هایی دارد، احساس راحتی می‌کنید؟

آیا شما دو نفر از سطح هوشی یکسانی برخوردار هستید؟

آیا شما علایق مشترک دارید؟

آیا نظام ارزشی و اعتقادی شما مشترک است؟

اگر شما ناامید یا افسرده باشید آیا شریک زندگی شما حمایت و دلگرمی برای شما ایجاد می‌کند؟

آیا از شیوه انتخاب و تصمیم‌گیری‌تان راضی هستید؟

آیا با یکدیگر به تفریح و بازی می‌پردازید؟

آیا به یکدیگر افتخار می کنید؟

آیا شما روحیه ی مبارزه طلبی دارید یا اهل گذشت هستید؟

 

مشاوره ازدواج

 

2- چگونه اختلافات را مدیریت خواهید کرد؟

مسائل زناشویی عموما وقتی پیچیده می شود که زوجین با به کارگیری روش های غلط و مخرب سعی در حل آنها داشته باشند مثلا فریاد بزنید، تهدید کنید، قهر کنید و …..

 

توانایی گفتگو و حل کشمکش ها از طریق مذاکره ی سازنده مشخصه احترام متقابل است هنری است که باید کسب شود.

 

– آیا شما عموما از نتیجه ی عدم توافق هایی که با یکدیگر دارید ناراضی هستید؟

– آیا شریک زندگی شما وقتی از دست شما عصبانی است آن را نشان می دهد؟

– وقتی شما از او عصبانی هستید به او می گویید؟

– آیا هردو شما دونفر می توانید عصبانیت خود را کنترل کنید؟

– آیا اشتباهات گذشته ی یکدیگر را دوباره مطرح می کنید؟

– آیا در حضور دیگران از یکدیگر انتقاد می کنید؟

– آیا در صورت وجود مسائلی که ازدواجتان را تهدید می کند به خدمات مشاوره ای روی خواهید آورد؟

 

3- چقدر پول اهمیت دارد؟

روانشناس قبل ازدواج

آیا از لحاظ اقتصادی با نامزد خود در یک طبقه قرار دارید؟

درآمد ماهیانه شما و همسرتان چقدر است؟

نظر آقا درباره استفاده از درامد همسر در زندگی مشترک چیست؟ آیا روی درامد شما برای گذران زندگی حساب کرده است؟

به نظر شما حساب بانکی مشترک ایده مناسبی است یا نه استقلال در مسائل اقتصادی را بیشتر می‌پسندید؟

آیا نامزد شما درباره مسائل مالی با شما صادق است و یا احساس دیگری در این باره دارید؟

اولویت شما در فهرست هزینه‌کرد خانواده آینده چیست؟ پس‌انداز و سرمایه گذاری یا تفریح؟

اگر همسر شما خیلی پرخرج باشد و یا اینکه در برهه‌ای نتواند مخارج شما را تامین کند چقدر از زندگی با او دلسرد می‌شوید؟

 

4- چقدر روی روابط جنسی خود حساس هستید؟

برخی افراد خیلی روشن‌فکر هستند و به روابط آزاد معتقدند آیا طرف شما چنین اعتقادی دارد. نظر خود شما در این باره چیست؟

بروز احساسات و عواطف جنسی در افراد مختلف متفاوت است شاید قبل از شروع زندگی بهتر باشد در این باره اطلاعات بیشتری کسب کرد چرا که در برخی موارد عدم بیان احساسات برای برخی انسان‌ها بسیار گران تمام می‌شود.

نحوه صحبت درباره مسائل جنسی نیز در انسان‌های مختلف متفاوت است.

آیا فکر می‌کنید طرف مقابل شما به زندگی وفادار می‌ماند. خودتان را در این حوزه چگونه ارزیابی می‌کنید.

درجه اهمیت رابطه جنسی در زندگی از دیدگاه شما چقدر است. آیا با رویکرد نامزدتان در این خصوص آشنا شده‌اید.

 

5- تعداد و زمان بچه دار شدن

تعداد و زمان بچه دار شدن مسئله ای مهم درازدواج است زوجین لازم است درباره احساساتشان و عقایدشان در این باره صحبت کنند و درباره مسئولیت ها و برنامه های پس از بچه دار شدن به گفتگو بپردازند.

 

– آیا درباره تعداد فرزندان در آینده با یکدیگر صحبت کرده اید؟

– آیا درباره ی زمان بچه دار شدن به توافق رسیده اید؟

– چگونه فرزندان خود را تربیت خواهید کرد؟

– چه نظام ارزشی و اعتقادی را در تربیت بچه به کار خواهید برد؟

– برای ایجاد انضباط چه خواهید کرد؟ تنبیه و تشویق ها را برنامه ریزی کرده اید؟

– آیا درباره مباحث فرزند دار شدن دیدگاه های مشابهی دارید – مثلا سقط جنین، فرزند خواندگی، و….

 

سوالات مشاوره قبل از ازدواج

 

6- صحبت درباره مسائل فرهنگی و مذهبی

دیدگاه‌های فردی و مشترک مذهبی می‌تواند تأثیر اساسی در ازدواج داشته باشد. مطالعات نشان داده است که انجام مناسک مشترک در میزان رضایت‌مندی بیشتر از زندگی زناشویی و کاهش احتمال طلاق نقش مهمی دارد.

 

آیا شما به یکدیگر در نزدیک شدن به خدا کمک می‌کنید؟ چگونه؟

آیا مناسک مذهبی را انجام می‌دهید؟

دیدگاه شما نسبت به ازدواج و طلاق چگونه است؟

آیا می توانید سه هدف از ازدواج کردن را نام ببرید؟

آیا درباره تربیت مذهبی کودکانتان با یکدیگر توافق دارید؟

آیا در نگرش شریک زندگی‌تان نسبت به باورها و مناسک مذهبی راضی هستید؟

 

7- حد و حدود رابطه با خانواده و دوستان

رابطه شما با خانواده و دوستان پس از ازدواج تا چه حدی تغییر می کند؟ باید دانست که در حالیکه زن و شوهر باید بهترین دوستان هم باشند در عین حال هر کدام به داشتن دوستان خوب و اعضای خانواده شان برای حمایت شدن در سراسر زندگی مشترک نیاز دارند.

 

– آیا خانواده های یکدیگر را تأیید می کنید؟ آیا آنها رابطه ی شما را تحکیم می کنند؟

– آیا می توانید خانواده های یکدیگر را بپذیرید و آنها را درک کنید؟

– چگونه باخانواده های یکدیگر رابطه برقرار خواهید کرد؟

– آیا از میزان ارتباط خانواده ی همسرتان در رابطه مشترکتان راضی هستید؟

– آیا دوستان مشترک دارید؟

– نحوه ی ارتباط با دوستانتان چگونه است؟ چقدر؟

– آیا شما روابط حل نشده و پیچیده ای در گذشته داشته اید؟

 

8- مسائل عاطفی

ضمن اینکه بر عواطف مثبت در طی دوران نامزدی تأکید می‌شود، در عین حال مسائل عاطفی می‌تواند حساس و مشکل‌ساز باشد! باید این فرصت را به یکدیگر بدهید تا به کمک هم از پیچیدگی عواطف زنانه و مردانه عبور کنید.

 

خلق و خوی شما چگونه است و فکر می‌کنید این خلق وخو چگونه روی ازدواجتان تأثیر خواهد گذاشت؟

آیا شما حالت‌های عاطفی و مسائلی دارید که لازم است همسرتان آنها را بداند؟ (همچون عصبیت، ترس‌ها، وسواس، و …)

در روابط با دیگران چقدر منعطف هستید؟

روابط شما با والدینتان چطور است؟

روابط شما با دوستان و سایر مردم چگونه است.

در محیطهای عمومی با دیگران چگونه کنار می‌آید؟ (مثلاً در خوابگاه دانشگاه)

 

برای داشتن یک ازدواج موفق، هر چه شناخت بیشتر باشد می توان انتظار ازدواج پایدارتری داشت در این مقاله برخی از زمینه های ضروری شناخت بیان شد که لازم است زوجین پس از پاسخ دادن به آنها، با مراجعه به یک مشاور خبره در زمینه ی ازدواج به بحث و تبادل نظر بپردازند.

 

گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

 

 

دانستنیهای قبل و بعد از ازدواج

جذاب‌ترین مد‌های آرایشی در سال ۲۰۱۹*

رونمایی از خودروی برقی کادیلاک*

طرز تهیه پیتزا با نان ترتیلا*

برترین هارد اکسترنال‌های موجود در بازار

مشاوره تلفنی طلاق

درخواست مجرب ترین وکلا طلاق فوری

اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید

رفع‌دعاوی‌ملکی/کوتاهترین زمان،کمترین هزینه

درخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان

متفاوت از رقیبان شغلیتان جلوه کنید

درمان افسردگی یک بار برای همیشه

شیک ترین مدل لباس زنانه*

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

 

اهمیت مشاوره قبل از ازدواج برای داشتن یک زندگی خانوادگی سالم و پرانرژی و ساختن یک رابطه متعهدانه بسیار زیاد است. مسائل زیادی وجود دارد که زوجین باید قبل از ازدواج به آن بپردازند، رابطه قبل از ازدواج، صحبت های قبل از ازدواج  و حتی تست های روانشناسی قبل از ازدواج از جمله موارد مهمی است که پرداختن به آن ضروری به نظر می رسد. همراه با افق سلامت به بررسی مواردی می پردازیم که همواره جز دغدغه های مراجعان به این مرکز بوده است.

اجازه دهید از ابتدای کار شروع کنیم. بسیاری از افرادی که در شرف ازدواج هستند، استرس دارند. استرس قبل از ازدواج امر بسیار طبیعی و رایجی است که ممکن است سراغ هریک از زوجین بیاید. معمولا زوجین از روبرو شدن با مسئولیت های جدید ترس دارند و یا نگرانند که نتوانند به خوبی مشکلات به وجود آمده در رابطه را مدیریت کنند. صحبت های قبل از ازدواج کمک بسیار بزرگ برای حل این قبیل نگرانی ها است. البته این صحبت ها در صورتی اثر بخش خواهند بود که در چارچوب حل مسائل مطرح شوند. شاید بسیاری از زوجین در رابطه قبل از ازدواج خود مشکل خاصی نداشته باشند، اما به محض ازدواج و قرارگیری در چارچوب خانواده مسائل رنگ دیگری به خود می گیرند.

 

اهمیت مشاوره قبل از ازدواج دقیقا در راستای کاهش استرس قبل از ازدواج و بهبود شرایط آتی زوجین است. زوجین در طی روند مشاوره می توانند تحت نظر یک درمانگر حرفه ای با نظرات یکدیگر آشنا شوند و به درک بهتری از انتظارات و رفتارهای یکدیگر برسند. اگر احساس می کنید برای کنترل استرس قبل از ازدواج دچار مشکل هستید، می توانید با مراجعه به کلینیک مشاوره ازدواج در این زمینه از آن ها مشورت لازم را دریافت کنید.
 

روانشناس قبل ازدواج


 

مشاوره قبل از ازدواج به منظور کمک زوجین برای پیشبرد رابطه قبل از ازدواج ارائه می شود. در این روش درمانی سوالات روانشناسی قبل از ازدواج مهمی مطرح می گردد. پاسخ زوجین به این سوالات و درک نحوه نگرش یکدیگر به مسائل باعث می شود تا آن ها بتوانند در آینده نه تنها از بروز مشکلات خود جلوگیری کنند، بلکه بتوانند مشکلات خود را به بهترین شکل ممکن رفع کنند.
صحبت های قبل از ازدواج و سوالات روانشناسی قبل از ازدواج که توسط درمانگر مطرح می شود پیرامون مسائل زیر خواهد بود:

صحبت های قبل از ازدواج یک فرصت بسیار عالی برای زوجین است تا بتوانند توانایی خود را برای برقراری ارتباط موثر با یکدیگر تقویت کنند و و هم چنین توقعات واقع بینانه ای از یکدیگر داشته باشند. مشاوره قبل از ازدواج هم چنین روش های بسیار خوبی برای توسعه مهارت های حل تعارض و مساله زوجین است.

این نکته را در خاطر داشته باشید که ارزش ها و نظران زوجین نباید لزوما مطابق خواسته های یکدیگر باشند. گاها دیده می شود که افراد با این عقیده ازدواج می کنند که بتوانند تمامی نیازهای عاطفی، مالی ، جنسی و … طرف مقابل را برآورده کنند. اما واقعیت این است که ممکن است در برخی موارد شرایط به گونه ای که دلخواه ما است پیش نرود.

 

درک تفاوت خواسته ها و تطابق آن با توانایی افراد، موجب کاهش استرس قبل از ازدواج زوجین می گردد. پس هرچه صحبت های قبل از ازدواج کامل تر و جامع تر باشد، می توانیم امیدوار باشیم که مشکلات آینده کم رنگ تر خواهد شد و خطر طلاق زودهنگام نیز کاهش خواهد یافت. این نکته خود دلیل دیگری برای درک اهمیت مشاوره قبل از ازدواج است.
 


 

مشاوره قبل از ازدواج دارای مزایای بسیار زیادی است. در روند مشاوره قبل از ازدواج:
بینش شما نسبت به یکدیگر افزایش پیدا می کند : بگذارید حقیقت مهمی را با هم مرور کنیم، وقتی دو نفر عاشق یکدیگر می شوند غالبا از مواجه شدن با مشکلاتی که نهایتا ممکن است برای آن ها پیش بیاید غافل می شوند. مشاوره قبل از ازدواج به زوج ها کمک می کند تا بتوانند خود را برای موقیعت های بحرانی آینده آماده کنند.

 

شما از یک درمانگر حرفه ای کمک می گیرید : ممکن است شما در رابطه قبل از ازدواج خود دچار مشکلاتی شده باشید و برای حل آن به اشخاص مختلفی مراجعه کرده باشید. جلسات مشاوره در کلینیک مشاوره ازدواج به شما این فرصت را می دهد تا در مقابل یک مشاور حرفه ای قرار داشته باشید که بتواند بی طرفانه مشکلات و روابط شما را بررسی کند و راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهد. هم چنین شاید لازم باشد به تشخیص او تست های روانشناسی قبل از ازدواج نیز درمورد طرفین انجام شود. در این باره در ادامه بیشتر صحبت خواهیم کرد.

 

شما می توانید مهارت های ارتباطی خود را تقویت کنید : نحوه برقراری ارتباط خوب اساس یک رابطه سالم است. ممکن است شما رابطه قبل از ازدواج خوبی داشته باشید، ولی با ازدواج کردن و افزایش مسئولیت ها نیاز داشته باشید تا مهارت های خود را تقویت کنید. صحبت های قبل از ازدواج کمک می کند تا شما بتوانید نقاط ضعف و قوت خود را به طرز موثرتری شناسایی کنید.

 

شما می توانید انتظارات واقع بینانه ای از یکدیگر داشته باشید : انتظارات در ازدواج مدل ها و سطح های مختلفی دارد. از صمیمیت جنسی گرفته تا تقسیم وظایف روزمره منزل، زوجین باید بتوانند انتظارات خود را بیان کنند و برای انجام دادن آن برنامه ریزی داشته باشند. صحبت های قبل از ازدواج به شما کمک می کند تا ضمن احترام به یکدیگر بتوانید در هر زمانی خواسته های خود را بیان کنید و به روشی مسالمت آمیز وظایف را میان خود  تقسیم کنید. مشاوره قبل از ازدواج موجب می شود تا نگرش شما به مسائل، از نگاه فردی به نگاه تیمی و گروهی تغییر کند.

 

در مورد مسائل مالی راهنمایی های لازم را دریافت خواهید کرد: یکی از مهم ترین دلایل شکست در ازدواج، عدم توجه به مسائل مالی و درآمدی است. بسیاری از زوج های جوان تصوری درستی از نیازهای مدیریت مالی روابط خود نیاز ندارند.  سوالات روانشناسی قبل از ازدواج مشاور در اینجا درباره منابع مالی طرفین، نحوه خرج کردن، عادت های پس انداز و توقعات مالی آن ها را خواهد بود.
 


 

با حساسیت های یکدیگر آشنا خواهید شد : بسیار مهم است که شما قبل از شروع زندگی مشترک بتوانید با حساسیت های یکدیگر آشنا شوید و گام مهمی در جهت جلوگیری از ایجاد بحران های عاطفی بردارید. با استفاده از مشاوره قبل از ازدواج طرفین می آموزند که حساسیت های رفتاری، کلامی هر کدام چیست. تست های روانشناسی قبل از ازدواج و هم چنین سوالات روانشناسی قبل از ازدواج  به آن ها کمک می کند تا  عواملی که موجب ایجاد استرس در یکدیگر می شود را شناسایی کنند و یاد بگیرند که چگونه می توانند یکدیگر را در زمینه مورد بحث حمایت کنند.

 

تعارضات احتمالی را شناسایی خواهید کرد : قطعا شما نمی توانید ادعا کنید که اخلاق یکدیگر را به طور کامل می شناسید و از نقاط قوت و ضعف یکدیگر آگاهی بی نقصی دارید، ما حتی در مورد خودمان نیز نمی توانیم همچین ادعایی داشته باشیم. سوالات روانشناسی قبل از ازدواج به شما این اجازه را می دهد تا بتوانید تعارض هایی که وجود داشته اند ولی شما نسبت به آن بی اطلاع بوده اید را با وضوح بهتری ببینید.  اگر احساس می کنید که نیاز دارید تا در این زمینه اطلاعات بیشتری به دست بیاورید می توانید به کلینیک مشاوره ازدواج مراجعه نمایید.

 

شما تکنیک های حل تعارض را خواهید آموخت : همان طور که پیش تر به آن اشاره کردیم، اهمیت مشاوره قبل از ازدواج در جلوگیری از بروز برخی از مشکلات است. اما به هر حال زوجین در طول ازدواج خود با مشکلاتی روبرو می شوند و آن چیزی که مهم است نحوه مواجه شدن با آن هاست. صحبت های قبل از ازدواج مشاوره با زوجین شامل یاد دادن شیوه ها و روش های حل تعارض است. اینکه زوجین چه کار کنند که مشکلات باعث تخریب رابطه آن ها نشوند و چگونه می توانند از گسترده شدن آن ها جلوگیری کنند.

 

گاها دیده می شود هنگامی که مشکلی برای زوجین پیش می آید، به جای حل مساله فعلی تمرکز خود را بر روی بیان مشکلات قبلی می گذارند. این شیوه صحیحی برای حل تعارض ها نیست. اهمیت مشاوره قبل از ازدواج در این است که زوجین بتوانند شیوه صحبت کردن با یکدیگردرباره یک مساله را بیاموزند ، قبل از آنکه مشکلات به مرحله بحرانی برسند. 

 

بینش شما نسبت به آینده هم مسیر خواهد شد: برای داشتن یک ازدواج موفق و پایدار لازم است تا بینش شما و همسرتان نسبت به آینده هم مسیر باشد. زن و شوهر به عنوان همسیر یکدیگر در جاده زندگی هستند، بنابراین باید قبل از ازدواج برای رسیدن به یک مقصد واحد تفاهم نظر داشته باشند. یکی دیگر از مواردی که به اهمیت مشاوره قبل از ازدواج اذعان دارد، همین مساله است. صحبت های قبل از ازدواج به زن و شوهر کمک خواهد تا بتوانند چشم انداز مناسبی از زندگی خود ترسیم کنند و بتوانند آگاهانه مسیر را برای رسیدن به اهداف خود هموار کنند. هم چنین سوالات روانشناسی قبل از ازدواج به شما خواهد کرد تا بتوانید ارزیابی دقیق تری از میزان همکاری یکدیگر در این مسیر داشته باشید. 
 

به خاطر داشته باشید مسائل و مشکلات رابطه قبل از ازدواج با بعد از آن تفاوت های زیادی دارد. گاهی اوقات انقدر زوجین برای برنامه ریزی مراسم ازدواج خود وقت و انرژی می گذارند که مساله اصلی را فراموش می کنند. لطفا از اهمیت مشاوره قبل از ازدواج غافل نشوید. سعی کنید تا با مراجعه به کلینیک مشاوره ازدواج و دریافت راهنمایی های لازم، نه تنها استرس قبل از ازدواج خود را کاهش دهید، بلکه برای ساختن آینده ای درخشان تر برای زندگی خود قدم های محکم تری بردارید.

گاهی اوقات در طول جلسات مشاوره قبل از ازدواج مشاور تصمیم می گیرد تا از تست های روانشناسی قبل از ازدواج برای شناخت بهتر مخاطبان خود استفاده کند. تست های روانشناسی قبل از ازدواج می توانند به صورت پر کردن پاسخنامه و یا طی یک مصاحبه اختصاصی با هر یک از طرفین صورت گیرند. بررسی وجود اختلالات روانی، شیوه نحوه برخورد هر شخص با مسائل و مشکلات فردی افراد می تواند در تست های روانشناسی قبل از ازدواج مورد بررسی قرار گیرند.

 

سلامت روانی افراد یکی از شروط داشتن یک رابطه سالم و موثر است. اگر نیاز به دریافت اطلاعات بیشتری در زمینه تست های روانشناسی قبل از ازدواج دارید و یا متوجه رفتارهای غیر معمولی در نامزد خود شده اید، می توانید برای پرسیدن سوالات روانشناسی قبل از ازدواج خود با کلینیک مشاوره ازدواج افق سلامت تماس بگیرید.

اکنون که از اهمیت مشاوره قبل از ازدواج آگاهی پیدا کردید، باید بدانید که نقش کلینیک مشاوره ازدواج و درمانگر متخصص این در نیز بسیار پر رنگ است. مشاوری که دراین حوزه کار می کند باید بتواند با صبوری به تمامی صحبت های قبل از ازدواج طرفین گوش دهد، و با توجه به نتایج تست های روانشناسی قبل از ازدواج راهکارهای مناسبی به آن ها ارائه دهد.
 

کلینیک مشاوره ازدواج افق سلامت با دارا بودن شعبه های متعدد در سراسر شهر تهران و هم چنین حضور متخصصان و مشاوران به نام مشاوره قبل از ازدواج، آماده ارائه انواع خدمات مشاوره به شما عزیزان می باشد. اگر امکان مراجعه حضوری برای شما عزیزان دشوار است می توانید سوالات روانشناسی قبل از ازدواج خود را از طریق تلفن این مرکز و یا به صورت آنلاین با متخصصان ما در میان بگذارید. برای دریافت هرگونه اطلاعات بیشتر کافی است با ما تماس بگیرید.

مشاهده متخصصین زوج درمانی و سکس تراپی

مشاهده خدمات مشاوره پیش از ازدواج

جامع و کامل بود
فقط به من هم کمک کنید
خیلی آشفته شدم این روزا
بعد دو ازدواج ناموفق الان جوابم به سومین ازدواج مثبت باشد یا منفی

روانشناس قبل ازدواج

${description}

برای تماس با ما با شماره های زیر تماس بگیرید

021-44025086

021-88857143

ارسالی توسط راهنما در دسته بندی قبل ازدواج | بدون پاسخ

روانشناسی قبل از ازدواج:روانشناسی پیش از ازدواج یکی از امر های الزامی می باشد.

و تمام اشخاص باید  از آن استفاده کنند .

تا به این صورت بتوانند انتخاب صحیح تری را  انجام دهند.

روانشناس قبل ازدواج

بیشتر اشخاص مهارت آموزی و روانشناسی ازدواج را به زمانی موکول خواهند کرد .

که کار از کار گذشته می باشد .

و هر سال بیشتر دختر و پسرهای جوان خریدن کتاب هایی که در آن در رابطه با ازدواج می باشد .

الزامی نمی دانند و اعتقاد دارند که تا هنگام عقد نیاز به هیچ کدام از این مهارت‌ها را ندارند.

و پس از ازدواج با رجوع کردن دوباره به روانشناسی ابراز پشیمانی خواهند کرد.

برای کم شدن آمار طلاق در جوامع امروزی باید روانشناسی پیش از ازدواج

به عنوان یک امر ضروری به رسمیت شناخته شود.روانشناسی قبل از ازدواج

تا جوانان بتوانند با به کار گرفتن نکته های دریافتی از روان‌شناس‌ها مشکلات خود را کاهش دهند.

مشکلات آنها به راحتی برطرف خواهد شد.روانشناسی قبل از ازدواج

تصوراتی که بیشتر جوانان از زندگی زناشویی دارند  .

تصویری می باشد که والدین آنها داشته اند.

و این یکی از چالش‌هایی می‌باشد که جوانان با آن مواجه هستند.

یعنی جوانان مایل می باشند که به صورت مدرن فکر کنند ولی سنتی به زندگی کردن بپردازند.

علت این که بیشتر اشخاص از روانشناسی های قبل از ازدواج کمک دریافت نمی‌کنند .

این می باشد که نسبت به آنها اطلاعات کافی ندارند .روانشناسی قبل از ازدواج

در حقیقت بیشتر اشخاص به علت اینکه نمی دانند .

در قبل از ازدواج چه توانایی هایی به آنها آموخته خواهد شد .

از روانشناسی و شرکت کردن در اینگونه کلاس‌ها دوری می‌کنند.

روانشناسی قبل از ازدواج علاوه بر اینکه آموزش های لازم را بر جوانان ارائه خواهد داد .

استاندارد های ضروری را برای ازدواج میان دو شخص مانند :

 

با عضویت در خبرنامه ایمیلی مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید. مطمئن باشید به هیچ وجه از ایمیل شما استفاده تبلیغاتی نمی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به سامانه پرسش و پاسخ مشاور می باشد.

مسائل مهمی در زمینه روانشناسی قبل از ازدواج وجود دارد که زوجین باید به آن ها توجه نمایند و می تواند تاثیر مستقیم و به سزایی در نتیجه ی ازدواج داشته باشد، که در زیر مهم ترین آنها بیان شده است:

اگر مسائلی که در بالا گفته شد، در بین زوجین در تعادل باشد می توان ازدواج موفقی را برای آنها در نظر گرفت.

اما هدفی که افراد طبق آن تصمیم به ازدواج می گیرند ن، بسیار مهم است و این اهداف می تواند در زوج های مختلف بسیار متفاوت باشد:

می توان برای مشاوره جهت حل مشکلات روانشناسی ، به کارشناس حرفه ای روانشناسی مراجعه کنیم. برای تعیین وقت قبلی و مشاوره با بهترین کلینیک روانشناسی و نوروفیدبک درمانی آرام با شماره های زیر تماس بگیرید.

روانشناس قبل ازدواج

همانطور که گفته شد، افراد ممکن است به دلایل مختلفی تصمیم به ازدواج بگیرند اما داشتن هدافی مشترک و یا اهدافی تکمیل کننده هدف دیگری، می تواند در یک ازدواج موفق موثر باشد.

اما برای بررسی همه ی این فاکتورها  مسائل، زوجین می توانند با یک روانشناس خوب خانواده جهت دریافت مشاوره قبل از ازدواج مراجعه کنند.

مقالات پربازدید:

نشانه های اختلال شخصیت

افزایش تمرکز با نوروفیدبک

اطلاعات تماس

می توانید در این بخش لیست پیش از ازدواج سامانه رسا را مشاهده
کنید و مشاور مورد نظر خود را انتخاب کنید.

روانشناسی

کارشناس ارشد روانشناسی از دانشگاه علوم تحقیقات تبریز
،
سابقه تدریس در دانشگاه ها
،

روانشناسی

کارشناس روانشناسی کودکان استثنایی
،
کارشناس ارشد روانشناسی عمومی
،
سابقه فعالیت: ۵سال

روانشناس قبل ازدواج

روانشناسی

ارشد روانشناسی بالینی
،
سابقه فعالیت مشاوره از سال 1378
،
گذراندن دوره های آرمان ها / طرح واره پیشرفته / مشاوره قبل ازدواج / جنسی / CBT

دکترای روانشناسی عمومی ، روانشناسی

فوق لیسانس روانشناسی شخصیت
،
دکترای روانشناسی عمومی
،
سابقه فعالیت: از سال ۸۹

روانپزشکی

متخصص روانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
،
فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
،
سابقه هیئت علومی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد (خراسان رضوی)

روانشناسی

ارشد روانشناسی بالینی
،
سابقه فعالیت مشاوره از سال 1392
،
گذراندن دوره ترکت اعتیاد MMT / رفتار درمانی شناختی / افسردگی / اضطراب منتشر ( فراگیر ) / وسواس / پیش از ازدواج / سرع / مهارت های زندگی / فرزند پروری

ازدواج بدون شک یکی از مهم ترین مراحل زندگی هر فرد است. افراد به واسطه ی ازدواج تصمیم می گیرند که رابطه ی عاطفی و عاشقانه ی خود را همیشگی کنند و با هم برای ساختن زندگی و رسیدن به اهداف خود از جمله تشکیل خانواده ای سالم تلاش کنند.

ازدواج با تعهد و بار مسئولیت سنگینی همراه است. در هر ازدواجی دو نفر متعهد می شوند که برای ساختن یک زندگی مشترک قدم های لازم را برداشته، و برای همیشه به محبت یکدیگر پایبند باشند. اما برای تحقق این تعهد ها باید به سه مورد مهم قبل از ازدواج سنجیده شود: آمادگی هر یک برای تشکیل زندگی مشترک، تناسب و تطابق زوج و خانواده ها و در نهایت مهارت های ارتباطی هر دو نفر. از آنجا که پیش از ازدواج به علت علاقه و شور و شوق ممکن است افراد نتوانند واقعیت ها را ببینند و درست بررسی کنند، بهتر است برای اطمینان از یک متخصص مجرب، مشاوره پیش از ازدواج گرفته شود. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که مشاور به جای شما تصمیم نمی گیرد، بلکه با صحبت کردن با هر دو نفر و در صورت لزوم گرفتن آزمون های شخصیتی می تواند شما را از چالش های پیش رو آگاه کرده و برای رویارویی با آن آموزش دهد.

مشاوره پیش از ازدواج به صورت جلسات انفرادی و زوج درمانی برگزار می شود. روند مشاره را می توان به سه مرحله ی کلی تقسیم کرد:• بررسی آمادگی افراد برای ازدواج• بررسی تطابق و تناسب زوج و خانواده ها• آموزش نحوه ی رویارویی با مشکلات پیش روکه در ادامه به تفصیل درباره ی آن توضیح می دهیم.

 

مهم ترین سوالی که مشاور می تواند در پاسخگویی به آن به شما کمک کند این است که آیا هر دو شما برای این ازدواج آماده اید؟ بسیاری از ازدواج های ناموفق به این دلیل شکست می خورند که هنگام آشنایی دلایل محکمی نداشته اند. بعضا افراد از ترس تنهایی و صرفا برای مستقل شدن و جدا شدن از خانواده ی خود یا دلایل غیر منطقی دیگری تصمیم به ازدواج می گیرند، که همین محکم نبودن دلیل می تواند در آینده رغبت شما را به حفظ آن کمرنگ کند. از طرفی برخی افراد سلامت روان لازم برای یک ازدواج موفق را ندارند و هر رابطه ای که قبل از درمان مشکلاتشان شکل بگیرد محکوم به شکست است. مشاور می تواند از سلامت روان هر دو شما اطمینان حاصل کرده و به شما در ترسیم اهدافتان از ازدواج کمک کند.

حالا که شما از آمادگی خود برای ازدواج اطمینان پیدا کردید، مهم است بدانید که آیا می توانید باقی عمر خود را با کسی که برای ازدواج در نظر دارید بگذرانید؟ برای پاسخ به این سوال باید ببینید که آیا بین شما و خانواده هایتان تناسب فرهنگی، مذهبی، اقتصادی و تحصیلی وجود دارد؟ البته که عشق و علاقه برای هر ازدواجی لازم است اما بررسی نکردن میزان تناسب شما و همسر آینده تان می تواند عواقب نامطلوبی داشته باشد. البته که در سنجیدن میزان تطابق زوجین و خانواده ها نباید وسواس به خرج داد، بلکه باید بسته به حساسیت دو طرف از امکان تعامل آنها با حدی از تفاوت ها مطمئن شد.

علاوه بر سنجش زمینه های فردی و خانوادگی افراد، یکی دیگر از موارد تاثیر گذار در موفقیت یک ازدواج، همخوانی و همگرایی علائق و آرزو ها و برنامه های آینده ی دو نفر است. قبل از ایجاد تعهد دو نفر باید بدانند که آینده ای که هر یک برای خود و زندگی مشترکشان متصور می شود می تواند با نسخه ای که همسرش در سر می پروراند یکی شود. در غیر اینصورت ممکن است افراد مجبور به فدا کردن کل اهداف و آرزو های شخصی یا ترک زندگی مشترک شوند. مثلا هر دو طرف باید بدانند که چه تعداد فرزند و در چه زمانی می خواهند، یا در مورد محل و شرایط زندگی، شغل افراد و … باید تصمیم گیری کنند.

حال که شخصیت و باور ها و انتظارات شما مشخص شد، برای ساختن ازدواجی موفق به مهارت هایی نیاز دارید که بتوانید تفاوت ها و تعارضات را هنرمندانه مدیریت کنید.

 

در آخرین مرحله ی مشاوره پیش از ازدواج، مشاور با بررسی رفتار ها شخصیت شما تشخیص می دهد که آیا توان مدیریت مشکلات و تعارضات را دارید یا نه. البته نگران نباشید، از آنجا که شما در مسیر زندگی مشترک بی تجربه هستید طبیعی است که قبل از ازدواج نتوانید از برخورد خود در مواجهه با مشکلات مطمئن باشید. به همین دلیل است که در انتهای مشاوره پیش از ازدواج، معمولا به شما آموزش هایی برای تعامل سازنده تر و بی تنش داده می شود. حتی ممکن است مشاور شما را به کتاب ها و کارگاه هایی برای فراگیری مهارت های ارتباط موثر تشویق کند یا به شما پیشنهاد کند که تا مدتی قبل و بعد از ازدواج در صورت بروز هر اختلافی از وی کمک بگیرید.

از آنجا که برای شروع روند مشاوره نیاز است تا طرفین تا حد خوبی با یکدیگر آشنا شده باشند بهتر است که به محض آشنایی برای مشاوره پیش از ازدواج اقدام نکنید. همچنین از آنجایی که یکی از هدف های مشورت گرفتن از متخصص روانشناس این است که قبل از ایجاد وابستگی بتوانید بررسی های لازم را بکنید، بهتر است زمان مشاوره را به وقتی که رابطه ی عاطفی عمیقی شکل گرفت موکول نکنید. چرا که در این شرایط تصمیم گیری برای هر دو شما تحت تاثیر احساسات شدید قرار می گیرد.

یکی از مهم ترین اجزای یک مشاوره پیش از ازدواج خوب، شخص مشاوری است که برای این فرآیند شما را همراهی می کند. انتخاب مشاور برای مشاوره پیش از ازدواج و انتخاب همسر کمی حساس تر از انتخاب مشاور برای مشکلات فردی است. شما باید کسی را انتخاب کنید که تجربه و تخصص مشاوره پیش از ازدواج و زوج درمانی داشته باشد، همچنین باید کسی را پیدا کنید که هر دوی شما بتوانید ارتباط خوب و راحتی با وی بر قرار کنید. البته همیشه پیدا کردن مشاور خوب آسان نیست. چرا که خیلی از اطرافیان ما ممکن است تا بحال از مشاور روانشناسی استفاده نکرده باشند تا کسی را به شما معرفی کنند. برای این منظور ما می توانیم تعدادی از بهترین مشاورین روانشناس متخصص حوزه پیش از ازدواج را به شما معرفی کنیم.

بسیاری بر این باورند که بهترین روش مشاوره با روانشناس مراجعه ی حضوری است، چرا که مشاور علاوه بر کلام و لحن مراجع، به حالات چهره و زبان بدن وی هم می توانند توجه کند. اما اگر اولین بار است که می خواهید اقدام به مشاوره ازدواج نمایید برای اطمینان از دلنشین بودن ارتباط شما و روانشناس باید حداقل یک جلسه ی کامل مراجعه کنید که علاوه بر رفت و آمد و هزینه ی بالا، احتمالا لازم است چند روزی منتظر فرا رسیدن نوبتتان باشید. در چنین شرایطی امتحان کردن مشاورین مختلف به صورت حضوری تا پیدا کردن مشاور دلخواه ممکن است باعث منتفی شدن برنامه ی مشاوره شما شود. همچنین معمولا جلسات مشاوره پیش از ازدواج حضوری به این صورت است که دو نفر باید در یک زمان مراجعه کرده و به نوبت یا همزمان با مشاور صحبت کنند که باز هم سختی مراجعه متعدد، آن هم برای دو نفر ممکن است باعث رها کردن فرایند مشاوره شود.

راه حل دیگری که در کنار مشاوره حضوری وجود دارد مشاوره پیش از ازدواج تلفنی است. شما با یک تماس متوجه می شوید که با مشاور احساس راحتی می کنید یا نه. و فرآیند پیدا کردن مشاور را با زحمت و اتلاف وقت کمتری طی می کنید. همچنین در این روش هزینه ی مشاوره به مراتب کمتر از جلسات حضوری است و هر یک از زوجین می توانند از محل کار یا محل سکونت خود با مشاور صحبت کنند. البته جلساتی از روند مشاوره پیش از ازدواج هستند که نیاز به مراجعه دو نفر دارد که عموم مراکز مشاوره تلفنی نمی توانند جلسه ی تلفنی سه نفره بر قرار کنند و در چنین شرایطی از شما می خواهند که به مطب مراجعه کنید.

سامانه ی رسا با درک محدودیت ها و نیازمندی های مشاوره غیر حضوری اقدام به ارائه خدمات مشاوره پزشکی و روانشناسی نموده که در ادامه مفصلا توضیح داده می شود.

 

شما با سامانه رسا می توانید مستقیما با بهترین و مجرب ترین مشاوران و روانشناسان ایران در حوزه ی پیش از ازدواج، تلفنی صحبت کنید.

مزیت رسا نسبت به سایر گزینه ها، امکان برقراری تماس با تلفن همراه، بدون نیاز به گوشی هوشمند و اینترنت است. همچنین شما فقط به ازای هر دقیقه از مکالمه ی خود هزینه پرداخت می کنید که این موضوع می تواند به شما در کاهش هزینه های انتخاب مشاور کمک نماید. از طرفی بر خلاف سایر مراکز مشاوره تلفنی در رسا شما خودتان مشاور خود را بسته به تخصص مورد نظرتان از طیف وسیعی از مشاورین خبره انتخاب می کنید. همچنین سامانه ی رسا به شما این وعده را می دهد که به زودی امکان برگذاری جلسات سه نفره برای زوج درمانی هم فراهم می شود که بدینوسیله تمامی نیاز های مشاوره روانشناسی پیش از ازدواج را برآورده می کند.

 

درباه رِسا

رِسا
اولین سامانه ارتباط پزشک با بیمار در کشور است و بیماران عزیز
براحتی و بدون نیاز به حضور در مطب پزشک می توانند با پزشک خوب
از هر جایی در ارتباط باشند. پزشکان گرامی نیز می توانند تماس
های بیماران خود را در سامانه رِسا مدیریت کنند.

کاربری

دسترسی سریع

با ما تماس بگیرید

پشتیبانی بیماران :
۰۲۱ – ۷۴ ۴۷ ۱۳ ۰۰

ثبت نام پزشکان :
۰۲۱ – ۷۴ ۴۷ ۱۲ ۰۰

info@resaa.net

روانشناس قبل ازدواج

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به شرکت رسالت سلامت ایرانیان (برگ های سبز و نقره ای سابق) تعلق
دارد © ۱۳۹۹

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1542626581423{margin-bottom: 0px !important;}”]مشاوره ازدواج  به زوجین کمک می کند تا به شناخت بهتری به همسر خود دست یابند و عاقلانه تر برای زندگی مشترک آینده ی خود تصمیم گیری نمایند. روانشناسان متعددی در نقاط مختلف کشور وجود دارند و ما می توانیم به آنها مراجعه کرده و مشکلات خود را با آنان در میان بگذاریم. اشاره به این نکته ضروری است که هر مشکلی یک راه حلی دارد اما اینکه آن راه حل چگونه و به چه شکل باشد مهم است به همین دلیل هر مشاور با مشاور دیگر متفاوت است و کیفیت خاص خود را دارد. مشاور ازدواج ویژگی هایی دارد که او را از بقیه متمایز می کند. صیر و شکیبایی، تجربه و تحقیق، نوع یرخورد و شیوه بیان و راز داری و امانت داری از مهمترین ویژگی های یک مشاور ازدواج خوب هستند.[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1542626660272{margin-bottom: 0px !important;}”]بی شک برای شروع یک زندگی زناشویی موفق و انتخاب همسر نیاز به آگاهی و شناخت از خود و همسر خود داریم که این شناخت باید طی یک دوره ی ۸تا ۱۱ ماه زیر نظر دکتر روانشناس باید صورت بگیرد.گاهی افراد ملاک های پیش از ازدواج و یا مشاوره ازدواج را نادیده می انگارند و به شناخت سطحی بدست آمده ی خود بسنده می کنند اما ازدواج از مهم ترین تصمیمیات زندگی هر آدمی محسوب میشود که نیاز به سنجشی عمیق دارد شما از طریق کارگاه های زوج درمانی و خانواده درمانی در کلینیک روانشناسی می توانید به این سنجش عمیق دست پیدا کنید

علل ازدواج از آن دسته مباحثی است که در جوامع مختلف با توجه به فرهنگ هر قوم رسوم خاص خود را دارد .و افراد هر جامعه با توجه به هنجارهای تعریف شده ی خود بزرگ شده و بر اساس همان بایدها و نبایدها زندگی مشترک خود را شروع می کنند[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1542626856113{margin-bottom: 0px !important;}”]

چنانچه نیاز به مشاوره تلفنی و یا حضوری در خصوص مشاوره قبل از ازدواج دارید می توانید با موسسه امیدان حضور تماس گرفته و برای وقت حضوری مشاوره اقدام فرمایید.

[/vc_column_text][mk_button dimension=”double-outline” size=”large” align=”center” outline_skin=”custom” outline_active_color=”#ab47bc” outline_active_text_color=”#f9f9f9″ outline_hover_bg_color=”#a627bc”]تماس بگیرید : ۰۲۱۲۶۷۱۱۳۰۵[/mk_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_image src=”http://omidanhozour.ir/wp-content/uploads/2018/11/marriage-counselor-1.jpg” image_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1542627522180{margin-bottom: 0px !important;}”]توجه داشته باشید ،قطعا ظاهر فرد تاثیر بسیار زیادی در انتخاب شما خواهد داشت ولی شما در این مرحله به درصد بسیار کمی از شناخت رسیده اید برای شروع یک زندگی کافی نیست و نیاز دارید تا مقوله ی ازدواج را از نگاه مردان به زنان و نگاه زنان به مردان به صورت تخصصی ارزیابی کنید تا با دنیای هم بیشتر آشنا شوید.

حال در ادامه ی مطالب گوشه ای از نظرهای تخصصی دکتر روانشناس برای مشاوره ازدواج را هم مرور خواهیم کرد.

روانشناس قبل ازدواج

اجازه دهید از فواید و مزایای ازدواج شروع کنیم و بعد به صورت جدا جدا مشاوره ازدواج و خانواده را برایتان توضیح داده و تکنیک هایی را برای شما بازگو خواهیم کرد تا مشاوره در مراحل زندگی را از این پس، خود در زندگی مشترک داشته باشید .فراموش نکنید قبل از ازدواج حتما مشاوره بگیرید اما از دکتر روانشناس متخصص در زمینه ازدواج نه افرادی که تخصصی در این زمینه ندارند .

اصولا مشاوره قبل از ازدواج باید خواسته ای از سمت دو طرف باشد و حضور یکی از زوجین به تنهایی بی تاثیر است حتی اگر شما پیش بهترین دکتر روانشناس برای مشاوره ازدواج مراجعه کنید اگر خودتان تلاشی برای تغییر نکنید دکتر روانشناس قطعا نمی تواند برای شما معجزه کند.

باید همکاری و خواست قلبی دو طرف باشد تا قدم به قدم شما را برای ازدواج بدون شکست آماده کند نکته ی قابل توجه مقاومت طرفین برای مراجعه نکردن به مشاور ،خودش می تواند نشان از مشکل باشد[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1542627661853{margin-bottom: 0px !important;}”]

ازدواج و تشکیل خانواده به ارتقاع سطح سلامت روان جامعه بسیار کمک می کند تمامی قانون گذاران دنیا ازدواج را از ملاک های جامعه ای سالم می دانند زیرا ازدواج تداوم نسل نژاد را به همراه دارد و علاوه بر آن بی شک جامعه شناسان و مدیران به نسل جوان و کارآمد برای آینده ی مملکت خود نیاز دارند و تدبیرهایی را برای توازن سنی نسل قطعا دارند،طی پژوهش های اخیر ارتقاء سطح فرهنگی و اقتصادی جامعه همبستگی زیادی با ازدواج داشته است و حتی افزایش امید به زندگی را به همراه داشته است.[/vc_column_text][mk_image src=”http://omidanhozour.ir/wp-content/uploads/2018/11/marriage-counselor-2.jpg” image_size=”full” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1542627712127{margin-bottom: 0px !important;}”]

به لحاظ روانی ازدواج های سالم و نرمال شما را به سطحی از رضایت جنسی ،مالی و آرامش و آسلیش اجتماعی می رساند و از بیماری های روانی خصوصا خودکشی و افسردگی دور می کند و حتی انگیزه بیشتری را برای تلاش و پیشرفت همدیگر می توانند ایجاد کنید[/vc_column_text][mk_image src=”http://omidanhozour.ir/wp-content/uploads/2018/11/marriage-counselor-3.jpg” image_size=”full” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1542627798556{margin-bottom: 0px !important;}”]

می توان به صورت کلی ملاک هایی را نام برد:

(اگر قرار است صمیمیتی بین زوجین شکل بگیرد این صمیمیت فرزند صداقت است)

موضوع بسیار مهمی که هنوز در خانواده های ایرانی موج میزند مقوله ی فرهنگی و مذهبی است با اینکه دختر و پسرها بعضا به صورت جدا زندگی می کنند ولی هنوز وابستگی عاطفی را بین آنها می بینیم در شروع یک زندگی مشترک شناخت خانواده ها و آگاهی از عقاید دو طرف ازموضوعات مهم است زیرا اگر از نظر فرهنگی در سطح هم نباشند تازه شروع کشمکش و اختلاف هایی بین دختر و پسر است بنابراین رضایت خانواده و حمایت خانواده از زوجین بسیار ارزشمند است

شما اجازه ندارید فردی را به خاطر گذشته اش سرزنش و یا محکوم کنید به این خاطر که بسیاری از مسائل از کنترل من و شما خارج است و بی شک هیچ کس از داشتن پدری معتاد و یا مادری الکلی خوشحال نیست اما شما حق انتخاب دارید و می توانید بر اساس پرس وجو آنچه را مورد پذیرش خانواده ی خودتان است را بسنجد و بپذیرید .زندگی خود را با دروغ شروع نکنید پذیرش صادقانه ی اول ارتباط شما را مسیر هدایت می کند پس بگذارید فرد مقابل شما با واقعیات زندگی شما روبه رو شود و بعد تصمیم بگیرد می تواند ادامه دهد یا خیر[/vc_column_text][mk_image src=”http://omidanhozour.ir/wp-content/uploads/2018/11/marriage-counselor-4.jpg” image_size=”full” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1542627854053{margin-bottom: 0px !important;}”]

تناسب میان سطح تحصیلات زوجین بسیار مهم است ، به طور مثال پسری که دانشگاه نرفته است و با دختری که از جایگاه اجتماعی خوبی و تحصیلات عالیه برخوردار است بی شک در گذر زمان به مشکلات زیادی برخواهند خورد پس تناسب در این مبحث به درک دو طرفین کمک خواهد کرد تا دنیای همدیگر را بیشتر درک کنند

مقوله ی شغل ، میزان درآمد ،موضوع مهمی برای پسر محسوب می شود .البته در دنیای امروزه با برابری های زن و مرد خانم ها هم پابه پای مردان در جامعه فعالیت کرده و از سطح و جایگاه اجتماعی عالی برخوردارند ولی می توان گفت هنوز هم از لحاظ مالی از وظایف مرد محسوب می شود که خانواده را اداره کند ولی در زندگی که مرد و زن هر دو مشغول به کار هستند می توان گفت می توانند به یک توافق برسند و با رضایت دو طرف به ارتقاء مالی زندگی بپردازند

اختلاف سنی می تواند در تفاهم و تعاملات زوجین بسیار تاثیر گذار باشد به صورت نرم روانشناسان ۵ سال فاصله ی سنی را مطلوب می دانند یعنی پسر ۵ سال از دختر بزرگتر باشد اما فاصله ی سنی زیاد می تواند در میزان درک دو طرف آسیب هایی را ایجاد کند

حال ممکن است این سوال پیش آید که شما به راحتی می توانید ملاک های نام برده را خود بررسی کرده و به نتیجه برسید پس مشاور قبل از ازدواج و دکتر روانشناس متخصص در زمینه ازدواج برای چیست؟[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

بک وقت مشاوره میخوام

با سلام لطفاً با شماره تلفن های موسسه تماس بگیرید :
02126711305
02126711303

سلام وقت بخیر سوالی از محضر جنابعالی داشتم
خواستگاری دارم که پدرم تاییدش کرده و مشکلی نداره.اما پدرم به یه بنده خدایی که با استفاده از حروف ابجد پیشگویی میکنه مراجعه کردن و اون آقا گفتن ستاره ها به هم نمیخورن.از اونجا که پدرم به حرف این آقا ایمان دارن.جواب رد به خواستگارم دادن.اما خواستگارم سه چهار دفعس بعد از جواب رد.دوباره اومده..لطفا راهنماببم کنبد از چه راهی پدرم رو راضی کنم و قانع که آینده و اتفاقاتش دست خداست نه بنده خدا و پیشگو.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Comment

Name *

Email *

Website

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

آدرس : تهران – خیابان شریعتی – نرسیده به پارک کوروش – خیابان آذرشهر – کوچه شبنم – خیابان قهرمان – کوچه بروجردی – پلاک 16 – واحد 2

تلفن : 02126711303

02126711305

02126711307

پشتیبانی فنی : 09129582007

موسسه امیدان حضور جوان نهادی است مستقل که در زمینه ی انجام فعالیت های پژوهشی و مطالعاتی با هدف توسعه و تعالی ایران عزیزمان در سال 1395 به ثبت رسمی رسیده است. عموم فعالیت های امیدان حضور جوان در حوزه های علمی فرهنگی تحقیقاتی و نیکوکاری جامعه می باشد. ما به جوانان این مرز و بوم ارزش بسیار قائلیم و اعتقاد داریم با نیروی جوان و دانش روز در کنار بهره مندی از تجربه ی بزرگان، می توانیم ایران را بسازیم.

سوالات زیر را با یکپارچگی و دقت پاسخ دهید و شماره های پاسخ خود را بنویسید.

سایت مشاورانه : مرکز روانشناسی مشاوره آنلاین در زمینه های تخصصی خانواده درمانی و مشاوره خانواده در زمینه دعوای زناشویی و خیانت و طلاق ، مشاوره جنسی و آموزش های پیش از ازدواج، دوره نامزدی و عقد و اولین رابطه جنسی ، اختلال روانی و بیماری هایی همچون افسردگی ، اضطراب ، سایکو ، وسواس، مشاوره ازدواج در دروه پیش  از ازدواج و مشاوره روانشناسی با استفاده از تست روانشناسی روایی شده به صورت حضوری ، مشاوره تلفنی و مشاوره آنلاین می پردازد. شماره تماس ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ و ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ جهت رزرو وقت و مشاوره حضوری ، تلفنی می باشد.

 

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه
من حالم اصلا خوب نیست بایدبایکی حرف بزنم دارم دیونه میشم توروخدا کمکم کنید

سلام به شما
عزیزم مسئلتون رو عنوان کنید در اولین فرصت به کامنت شما پاسخ داده خواهد شد

روانشناس قبل ازدواج

سلام من ۵ماهه ک نامزد کردم البته ک تا زمان عقد هم محرمیت خوندن خانواده همسرم اولش من بهش حسی نداشتم اما اون خیلی پیگیر شد تا منم بهش علاقمند شدم حالا خیلی بهش وابسته شدم و اینک چند باری بهم گفت ک نیاز داره و ما باهم تا حد کمی رابطه برقرار کردیم اون موقع خیلی باهام خوب بود ولی الان توی رابطمون خیلی سرد شده و خیلی تلاشی برای دیدنم نمیکنه خیلی از مهمونی های فامیل من رو نمیاد بهانه میاره ازم دور شده قرار بود یک ماه دیگ عقد کنیم ولی الان همش میگ به امید خدا چه جوری دوباره نامزدم رو نزدیک کنم به خودم لطفا کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به شما
عزیزم شما و ایشون چند سالتونه؟ الان چه مدته که احساس می کنید ایشون نسبت به شما بی تفاوت شدن؟ آیا تابحال پیش امده که در مورد این احساستون و علت رفتارهای ایشون باهاشون مستقیم صحبت کنید؟ اگر پاسختون مثبته در هنگام صحبت کردن واکنش ایشون چی بوده؟ و اگر پاسختون منفیه علت صحبت نکردنتون با ایشون چی بوده؟

سلام من ۵ماه نامزد کردم البته ک تا زمان عقد هم محرمیت خوندن خانواده همسرم اولش من بهش حسی نداشتم اما اون خیلی پیگیر شد تا منم بهش علاقمند شدم حالا خیلی بهش وابسته شدم و اینک چند باری بهم گفت ک نیاز داره و ما باهم تا حد کمی رابطه برقرار کردیم اون موقع خیلی باهام خوب بود ولی الان توی رابطمون خیلی سرد شده و خیلی تلاشی برای دیدنم نمیکنه خیلی از مهمونی های فامیل من رو نمیاد بهانه میاره ازم دور شده قرار بود یک ماه دیگ عقد کنیم ولی الان همش میگ به امید خدا چه جوری دوباره نامزدم رو سمت خودم بکشم

سلام به شما سحرجان
در این مورد بهتر است قبل از وارد شدن به پروسه عقد این مشکلات را مورد بررسی قرار بدهید تا بتوانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید نیاز است که شما و نامزدتان برای مشاوره پیش از ازدواج اقدام کنید تا بتوانیم با صحبت و بررسی روند رابطه هردوی شما در این مسیر دلایل این سبک رفتاری و این برداشت ها مشخص شود و بتوانید قبل از عقد به بازسازی انها بپردازید .
بهتر است سعی کنید در زمان مناسبی در احترام و بدون به دنبال مقصر بودن در مورد این تغییرات رفتاری و یا شرکت نکردن در مهمانی و یا اگر سردی و موضوعی در رابطه جنسی وجود دارد باهم صحبت کنید و با درک دیدگاها و شرایط هردو فرد پیش بروید .
تا زمانی که ما دلایل تغییرات رفتاری ، افکار و احساسات شما و نامزدتان را ندانیم و همچنین سبک رفتاری هردوی شما مورد بررسی قرار نگیرد نمی توان در مورد سوال شما پاسخ دقیقی داد و بهتر است بجای اینکه شما ها فکر کنید چگونه یک دیگر را به سمت هم بکشید به این مسیر فکر کنید که می توانید با ایجاد یک رابطه دو طرف که در احترام می باشد و با داشتن احساسات و بیان آن یک مسیر رشدی را باهم طی کرد که برای هردوی شما سازندگی دارد .
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۷۸۳

سلام من دختری ۱۸ ساله هستم ک یک سال و نیمه با پسری ۲۹ ساله دوستم ما واقعا ارتباط خوبی باهم داریم ایشون از نظر مالی خیلی خوب دستش توی جیب خودشه و از پس هزینش برمیاد و دامپزشک هستن خیلی اقای خوش اخلاقیه و خونواده خوبی دارن ایشون قزوین و من زاهدان هستم دو بار ملاقاتشون کردم ایشون هیچ مشکلی نداره به جز سنش خونوادم اصلا بخاطر سنش قبول نمیکنن ما باهم باشیم و میگن ک سنش بالاس اما من مشکلی باهاشون ندارم چون از نظر عقلی و اخلاقی خیلی باهم تفاهم داریم و توی همچی باهم راه میایم بنظرتون ادامه این رابطه اشتباهه؟

سلام به شما
عزیزم در نظر داشته باش که با توجه به اینکه شما از نظر مکانی فاصله ی زیادی با یکدیگر دارید، تفاوت های فرهنگیتون زیاده، یعنی علاوه بر تفاوت سنی زیاد فاصله ی فرهنگی و مکانیتون باهمدیگه زیاد هست و اینکه محوریت رابطه ی شما بر پایه ی روابط مجازی بوده ممکن هست که شناخت کافی حاصل نشده باشه و با توجه به اینکه شما در سن حساسی به سر می بری و در این سن تصمیم گیری ها بیشتر بر اساس احساسات و تحریف واقیعت است، ممکن هست که واقیعت های رابطتون رو در نظر نگیرید و متوجه اختلافاتتون نشید، بنابریان نیاز است که دقت بیشتری داشته باشید و اگر قصد ازدواج با یکدیگر را دارید در اولین قدم سعی کنید نگرانی خانوادتون رو درک کنید و اینکه ملاقات های حضوریتون رو بیشتر کنید و اینکه حتما به مشاور پیش از ازدواج مراجعه کنید تا سن عقلی و سن تقویمی هردوی شما بررسی بشه و تفاوت های فرهنگی و خانوادگیتون هم مورد بررسی قرار بگیره. در این مورد میتونید برای اطمینان خاطر خانوادتون ازشون بخواین که به شما اجازه ی آشنایی بیشتر رو بدن و این اطمینان رو بهشون بدین که از طریق مشاوره پروسه ی شناختتون رو طی می کنید.

پسری هستم سی ساله پنج شش سال پیش شکست عاطفی سختی رو به خاطر یک دختر متحمل شدم و چند سال طول کشید تا به خودم بیام البته حالا می بینم زندگیمو تباه کردم ولی حالا که می خوام از نو شروع کنم و دنبال گزینه برای ازدواج هستم مثل گذشته نیست که کسی به دلم بشینه خواهش می کنم راهنمایی کنید

با سلام به شما دوست عزیز
روابط گذشته می تواند به عنوان یک تجربه برای شما باشد و نیاز است که روابط با هدف پیش بروند و در مدت زمان مشخصی این روابط باشند تا هردو طرف بدون وابستگی بتوانند برای زندگی مشترک تصمیم گیری کنند اگر روابط با وابستگی زیادی همراه باشد می تواند باعث شود که فرد درگیری ذهنی زیادی برایش ایجاد شود .
در زمان فعلی نیز بهتر است سعی کنید که معیارهای خودتان را بشناسید و سعی کنید که بر مبنای معیارهایتان در این مسیر تصمیم گیری داشته باشید و دقت کنید که برای ازدواج نیاز است که شناخت صورت بگیرد تا هردو فرد فرصت تصمیم گیری داشته باشند .

سلام وقت بخیر
دختر ۲۲ ساله ای هستم که یک سال و نیمه با یکی از همکلاسی هام آشناشدم و ایشون ۲۳ سال دارن،با خانواده به خواستگاری اومدن،خانواده پسر با ازدواج ما موافقن ولی خانواده من مخالف
خانواده من میگن سن پسر کمه،کار درست حسابی نداره(کارش معامله ماشین هست)سربازی نرفته(دنبال کار های معافیش هست که جوابش به زودی میاد)خونه مستقل نداره(طبقه بالای خونه پدرش رو براش ساختن)و تک پسره
ما خیلی رابطه خوبی باهم داریم و همو دوست داریم و بهم تعهد داریم
حالا خانواده من اصرار دارن که من به مشاور مراجعه کنم تا مشاور بتونه من رو قانع کنه ک این اقا بدردم نمیخوره
ولی من میخوام مشاور خانوادم رو راضی به این ازدواج کنه
چون من اگ با این آفا ازدواج نکنم نمیتونم هیچ وقت کسی دیگه رو به جای اون بزارم و با کسی دیگه وارد رابطه بشم
ممنون میشم بهم بگید چیکار کنم و به مشاور چی بگم که خانوادم رو راضی کنه؟

سلام به شما فاطمه جان
احساسات شما بهم قابل احترام می باشد اما دقت کنید که برای مشاوره پیش از ازدواج نیاز به حضور شما و هم آن آقا باهم می باشد تا بتوانیم با بررسی نظری را عنوان کنیم . اما دقت کنید که در این مسیر بهتر است سعی کنید دلیل نگرانی های خانواده را نیز درک کنید چون نرفتن به سربازی و تنها به امید معاف شدن و یا نداشتن کار ثابت و مشخص می تواند با مشکلات اقتصادی و اجتماعی و.. برای زندگی شما همراه باشد اما بهتر است در این مسیر سعی کنید در کنار احترام به احساسات خودتان با این آقا برای مشاوره پیش از ازدواج اقدام کنید تا بتوانیم در این مورد نظری را بیان کنیم و بعد شما با انتقال به خانوادیتان و یا دعوت در یکی از این جلسات می توانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید .

سلام ی دختر ۲۰ ساله هستم ک دوساله با یه پسر ۲۲ ساله ارتباط دارم و اول رابطه بهم درخاست رابطه داد و چن وقته ک رابطه داریم و وضعیت مالی خوبی نداره و پدرش معتاد هست من واقعن سردرگمم که این اقا برای ازدواج با من مناسب هست یا خیر

سلام به شما
عزیزم در تصمیم گیری برای ازدواج توجه کردن به شرایط خانوادگی فرد بسیار مهم است، هرچند به صورت قطعی نمی شه اینطور قضاوت کرد که اگر خانواده ی فرد مشکلی دارن حتما فرزندشان نیز دچار مشکلاتی است ولی این مسئله نیاز به توجه ویژه دارد و نمی توان آن را نادیده گرفت و نیاز هست که برای تصمیم گیری در مورد ازدواج با چنین شخصی حساسیت بیشتری نشون داد.
ولی در حال حاضر مسئله ی حائز اهمیت در مورد شما این هستش که ایشون از نظر مالی شرایط مناسبی ندارن، ضمن اینکه از نظر سن هم در زمان مناسبی برای ازدواج نیستن، همچنین شما با آگاهی از تمام این موارد با ایشون رابطه دارین و این می تونه برای شما آسیب های زیادی رو به همراه داشته باشه از جمله اینکه این روابط جدا از آسیب هایی که ممکنه به شما از نظر جسمی وارد کنه می تونه شما وابستگی شما رو به ایشون چندین برابر کنه و شما نتونید تصمیم گیری درستی در مورد ایشون داشته باشید و از واقیعت های رابطتون چشم پوشی کنید. در مورد اینکه فردی مناسب ازدواج هست یا خیر عوامل متعددی تاثیر گذار هستند و با توجه به تمام آن عوامل می توان در مورد این موضوع اظهار نظر کرد ولی به طور کلی به شما توصیه می شود در رابطتون بیشتر مراقب باشین و از انجام رفتارهای پرخطر خودداری کنید.

سلام..محدثه هستم ۲۸ساله ک دو سال پیش با پسری ک همون روز اول ک پیشنهادارتباط داد گفت قصد ازدواج با منو داره اما چون شرایط مالی خوبی نداشت بهم گفت ک مدتی صبر کنم تا بتونه بیاد جلو داخل این مدت ارتباط خوبی داشتم و اینکه به یقین رسیده بودم ک منو واقعا دوست داره ولی شرایط مالی خوبی نداشت کسی هم از خانوادش نبود ک حمایتش کنه منم چون دوسش دارم بهش گفتم ک خانواده سختگیری ندارم و کامل درکت میکنم هیچ توقع ای از طلا یا جشن ازت ندارم اما باز خودش راضی نمیشد میگفت ک نه تا اینکه ی روز در اومد گفت ک من لیاقت خوشبخت کردن تو رو ندارم من خیلی گرفتارم حالا ک فکرشو میکنم میبینم نمی تونم ازدواج کنم تو هم برو دنبال زندگیت یک سال از این اتفاق میگذره اما من نتونستم فراموشش کنم هر چه تماس میگیرم هر صد بار یک بار جواب میده میگه اگه میخوای بعنوان دوستی ادامه بدیم چون نمی تونم با ای درامد کمی ک دارم ازدواج کنم کسی رو بدبخت کنم…تو این چند سال که من درگیر دوست داشتن این پسرم ی خواستگار هم دارم ک از لحاظ موقعیت و خانواده و اخلاق همه خانواده قبولش دارن اما خودم هر کاری میکنم ک به سمتش کشیده شم و بهش علاقه پیدا کنم نمی تونم در صورتی ک میدونم اگه باهاش ازدواج کنم میتونه خوشبختم کنه..چیکار کنم ک به بهش علاقه پیدا کنم من آدمیم ک ظاهر پسندم این خواستگاری که دارم فک میکنم بخاطر ظاهرش باشه ک به دلم نمیشینه…لطفا راهنماییم کنید خیلی سر در گمم

سلام به شما محدثه جان
احساسات شما قابل احترام می باشد اما دقت کنید دو سال زمان زیادی می باشد و فرد مقابل شما اگر تصمیم به ازدواج داشتند و یا شرایط ازدواج را داشاند در این مسیر اقدام‌می کردند ایشان با صراحت به شما بیان کرده اند که شرایط ازدواج را ندارند و ادامه دادن این رابطه بخاطر وابستگی و یا خیالپردازی های که شما برای ازدواج با ایشان داشته اید کمکی به شما نمی کند و تنها می تواند زمان بیشتری شما را در یک رابطه ناقص نگهدارد .
در این مسیر بهتر است در اول تکلیف رابطه با این اقا را مشخص کنید و در کنار احترامی که برای احساسات خود قائل هستید در مورد این رابطه تصمیم گیری کنید و در صورت تصمیم به جدایی بهتر است هیچ ارتباطی وجود نداشته باشد و به خودتان فرصت بدهید تا بتوانید به مرحله پذیرش وارد شوید .
در کنار این موضوع در مورد خواستگارتان اگر تصمیم به اتمام رابطه اول گرفتید و فکر‌می کنید این آقا شرایط و معیارهای اولیه شما را دارند و ظاهرشان برای شما قابل پذیرش می باشد بهتر است برای آشنایی بیشتر اقدام کنید و بعد تصمیم گیری داشته باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وب‌ سایت

دیدگاه

سایت “مشاورانه” به صورت 24 ساعته در زمینه های مشاوره روانشناسی خانواده تلفنی و حضوری در خدمت شماست ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ برترین روانشناسان ایران در کنار شما هستند

انجمن روانشناسی آمریکا

کانون مشاوران ایران

انجمن روانشناسی ایران

Medical news

روانشناس قبل ازدواج
روانشناس قبل ازدواج
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *