مشاور روانپزشک خوب در تهران

 
helpkade
مشاور روانپزشک خوب در تهران
مشاور روانپزشک خوب در تهران

روانپزشک خوب در تهران – بهترین روانپزشک تهران – بهترین فوق تخصص روانپزشک در تهران – بهترین مراکز روانپزشکی تهران – زوج درمانی در تهران – دکتر روانکاوی در تهران – دکتر متخصص اختلال میل جنسی در تهران – درمان نعوظ مردان – انزال زودرس و دیررس – اختلال برانگیختگی جنسی مردان و زنان – دیسپارونی – مقاربت دردناک – اعتیاد جنسی – ترک خودارضایی – دکتر متخصص واژینیسموس در تهران – زوج درمانگر خوب در تهران – روانپزشک عالی در تهران – مشاور زندگی – مشاوره ازدواج – مشاوره خانواده

متخصص اعصاب و روان (روانپزشک و به انگلیسی Psychiatrist) پزشکی است که به بررسی مسایل رفتاری، هیجانی و پیشگیری و درمان اختلالات روانی آدمی می‌پردازد. ارزیابی روان‌پزشکی معمولاً شامل اخذ شرح حال و معاینه وضعیت روانی است. معاینه فیزیکی، انجام آزمایش و گاه تصویربرداری از مغز از جمله روش‌هایی هستند که برای بررسی و ردکردن علل طبی احتمالی ایجادکننده علایم به کار می‌روند. داروها و روان‌درمانی‌ها اساس درمان‌های انجام‌شده در روانپزشکی هستند.

روان‌شناس دانش‌آموخته روان‌شناسی است که از علوم انسانی محسوب می‌شود. موضوع روان‌شناسی عبارت است از بررسی رفتار طبیعی و انگیزه‌های آن. بنابراین لازم است عموم مردم از تفاوت بین روان‌پزشک و روان‌شناس آگاه باشند. درواقع روان‌شناسی، با پزشکی به‌طور عام و روان‌پزشکی به‌طور خاص ارتباطی ندارد. درضمن، فارغ‌التحصیل روان‌شناسی، اجازه تشخیص و درمان بیماران را نخواهد داشت.

همچنین بهتر است مردم از تفاوت بین متخصص اعصاب و روان و نورولوژیست (متخصص مغز و اعصاب) نیز آگاه باشند. متخصص مغز و اعصاب به کار تشخیص و درمان بیماری‌های مغزی مانند سکته و خونریزی‌های مغزی، فلج اندام‌ها، مولتیپل اسکلروزیس (یا بیماری ام‌اس) می‌پردازد. معمولا روان‌پزشکان به متخصص اعصاب و روان هم معروف هستند.مشاور روانپزشک خوب در تهران

هر گاه علائم شایع خودشان را نشان دهند. حتی گاهی درد ممکن است نشانه خوبی برای اختلالات روانی باشد. به طور کلی دردهای طولانی بدون عامل مشخص، تغییر در تحمل شخص، تغییر در خورد و خوراک، خواب و انرژی و احساس پایین آمدن آستانه تحریک پذیری می توانند مشخصه آغاز بیماری های روانی باشند.اختلالاتی که برای آنها باید به متخصص اعصاب و روان در تهران یا روانپزشک مراجعه کنید :

لطفا کمی لبخــند بزنیــد 😉

دکتریاب، درحال پردازش درخواست شما 😍 است

نوبت دهی مراکز روانشناسی تهران – روانشناس خوب در تهران – بهترین روانشناس تهران – بهترین مراکز روانشناسی تهران – زوج درمانی در تهران – دکتر روانکاوی در تهران – دکتر اختلال میل جنسی در تهران – درمان نعوظ مردان – انزال زودرس و دیررس – اختلال برانگیختگی جنسی مردان و زنان – دیسپارونی – مقاربت دردناک – اعتیاد جنسی – ترک خودارضایی – دکتر واژینیسموس در تهران – زوج درمانگر خوب در تهران – روانشناس عالی در تهران – مشاور زندگی – مشاوره ازدواج – مشاوره خانواده

روانشناسی علمی است که در مورد رفتار انسانها در ارتباط با محیط اطراف خود و تفاوت  رفتارها می‌پردازد. هدف اصلی رشته روانشناسی بررسی وضعیت های انسان در مواجهه با موارد مختلفی است که در زندگی برای وی پیش می‌آید. روانشناسی در واقع علم مطالعه رفتار و فرایندهای ذهنی انسان است. روانشناسی به بحث های مختلف رفتار و فرایندهای روانی مانند ادراک، احساس، شخصیت، هوش، هیجان و انگیزه می پردازد. این رشته رشته کاربردی است که تمام جنبه‌های زندگی انسان را در بر می‌گیرد و به علت پیچیده تر شدن زندگی انسان هم نیاز به حضور این رشته بسیار محسوس شده است.

 

بسیاری از ما سعی می‌کنیم نیمه‌ی تاریک وجودمان را پنهان کنیم و همین منجر به مشکلاتی در روح و روان ما می‌شود. از طرف دیگر، چون شناخت کافی از خود، احساسات‌مان، جهان پیرامون و جهان نداریم، اغلب احساس پوچی داریم و یا نسبت به مسائل مختلف، رفتارهای افراطی از خود بروز می‌دهیم. در این شرایط بهتر حتما توسط یک روانشناس در تهران  و اگر خانم هستید توسط یک روانشناس زن خوب در تهران  ویزیت شویم.مشاور روانپزشک خوب در تهران

 

استرس یکی از مهم‌ترین مشکلات ما در جامعه‌ی امروزی است، افرادی که دچار اختلالات استرس یا اضطراب هستند، حتما باید با روانشناسان خوب تهران در ارتباط و مشاوره باشند تا بتوانند زندگی آرام و سالمی را تجربه کنند.

فوبیا نیز می‌تواند زیرمجموعه‌ای از اختلالات اضطرابی باشد. انواع مختلفی از فوبیا وجود دارد همانند کلاستروفوبیا، سوشال فوبیا، فوبیای پرواز، ارتفاع و غیره باشد. فوبیا در واقع یک ترس عمیق از یک مکان یا اتفاق است که در بسیاری از موارد منجر به حملات اضطرابی شدید می‌شود و مشکلات بسیاری برای فرد ایجاد می‌کند.

 

علاوه بر ترس و فوبیا، افسردگی نیز جزو بیماری‌هایی است که اگر کسی به آن‌ مبتلا شد، برای رهایی از آن باید به بهترین روانشناس تهران مراجعه کند. اگرچه اکثر افسردگی‌های رایج طی شش ماه و گاها حتی بدون دارو از بین می‌روند، اما گذر از این شش ماه، اغلب می‌تواند بسیار سخت باشد و حتی برخی از افراد در همین دوره تصمیم به خودکشی می‌گیرند.

اغلب روانشناسان، افسردگی را بدون دارو و با راهکارهای روانشناختی درمان می‌کنند، اما گاهی تجویز دارو لازم هست که ممکن است در چنین شرایطی روانشناس شما را به یک روانپزشک در تهران نیز ارجاع  می دهد.

 

اغلب مسائل بین زن و شوهر، مسائل خانواده‌ها با فرزندان‌شان، از جمله زمانی‌که آن‌ها در سن نوجوانی قرار دارند، به سادگی با مشاوره با یک روانشناس خبره قابل حل است.

بسیاری از ما انسان‌ها در اعماق ذهن خود با مسائل بسیار خاصی درگیر هستیم. اغلب مسائل مربوط به وجودیت انسان، مرگ، چرخه‌ی حیات و … به سادگی برای ما قابل حل نیستند. بسیاری از افرادی که با این مسائل درگیر هستند، اغلب به پوچی می‌رسند و زندگی برایشان بی‌معنی می‌شوند. مشاوره با یک روانشناس خبره در تهران می‌تواند بسیار موثر واقع شود. با این‌که درمان این‌گونه مشکلات به سبک و گرایش روانشناس بستگی خواهد داشت، اما اکثر روانشناسان سعی می‌کنند به فرد کمک کنند تا معنا، ارزش و هدفی برای زندگی خود یافته و تلاش کند تا زندگی خود را بسازد.

 

انواع مختلفی از اختلالات شخصیتی هم‌چون اختلال شخصیت دوقطبی، اختلال چند شخصیتی، اختلال شخصیت خود شیفته و … وجود دارد. صحبت در مورد تمامی این اختلالات از حوصله‌ی این متن خارج است، اما در صورت علاقه می‌توانید در وبلاگ فول‌فکر راجع به هر کدام از آن‌ها اطلاعات جامعی بدست آورید.

 

وسواس یکی از رایج‌ترین و در عین حال آزاردهنده‌ترین اختلالات روانی است که بسیاری از افراد به آن دچار هستند. اختلال وسواسی به صورت بالقوه یک بیماری است که افراد را در چرخه‌ی بی‌پایان افکار و رفتارهای تکراری به دام می‌اندازد. افرادی که مبتلا به وسواس هستند دچار افکار و ترس‌های تکراری و ناراحت کننده‌ای هستند که نمی‌توانند آن‌ها را کنترل کنند.

 

تاکنون خانواده‌های بسیاری به دلیل اعتیاد یکی از اعضای خانواده دچار مشکل و عذاب شد‌ه‌اند و همین ضرورت مراجعه به بهترین روانشناس تهران را در چنین شرایطی نشان می‌دهد. مشاوره با روانشناس برای فرد معتاد و هم‌چنین اطرافیان او بسیار باارزش است و می‌تواند آن‌ها را به یک مسیر صحیح هدایت کند.

 

روانشناس های بسیار زیادی در کشور وجود دارد و اینکه یک روانشناس را به عنوان بهترین روانشناس تهران و یا کشور معرفی کنیم ممکن نیست و حتی می تواند غیر اصولی باشد. برای انتخاب یک روانشناس مناسب ابتدا باید درک مناسبی از مشکل خود داشته باشیم و سپس روانشناسی که در حوزه مشکلات ما تخصص و تجربه کافی را داشته باشد را انتخاب کنیم که می توانید برای این امر از توضیحات وخدمات ارائه شده توسط روانشناس که در صفحه روانشناس های دکتریاب وجود دارد استفاده کنید.

لطفا کمی لبخــند بزنیــد 😉

دکتریاب، درحال پردازش درخواست شما 😍 است

به دنبال برترین دکتر متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) خوب در تهران هستید؟ پزشکان میهن پزشک را مشاهده, اینترنتی نوبت و مشاوره بگیرید.

لیست آدرس و تلفن بهترین متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) خوب در تهران را به همراه مشاوره آنلاین و نوبت دهی مشاهده کنید.
خدماتی که متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) در تهران می تواند به شما ارائه بدهد شامل روان درمانی، روانکاوی، زوج درمانی، مشاوره ازدواج، مشاوره و درمانی اختلالات اضطرابی و افسردگی، سکسولوژی، اختلالات خلقی، وسواس، مشکلات جنسی، درمان نعوظ مردان، زود انزالی، اختلالات انطباقی و سوگ، اختلالات روانپزشکی، بیماریهای روان تنی، گفتاردرمانی (درمان لکنت زبان) و درمان اختلالات یادگیری و خواندن و نوشتن می باشد که لیست بهترین متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) در تهران را در این صفحه مشاهده می کنید. علاوه بر معرفی کامل پزشکان، از دکتر ها و متخصصین عضو میهن پزشک می توانید اینترنتی نوبت مطب بگیرید، مشاوره آنلاین و مشاوره تلفنی داشته باشید.

برای آشنایی بیشتر با متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) بهتر است بدانید ویزیت روانپزشکی معمولا شامل معاینه وضعیت روانی و اخذ شرح حال است، اما گاهی برای بررسی و رد کردن علل طبی احتمالی ایجاد کننده یک بیماری از آزمایش ها و گاهی تصویر‌برداری مغز استفاده می‌شود. روانپزشکی یکی از شاخصه‌های تخصص علم پزشکی هست. متخصص روانپزشکی می‌تواند تجویز دارو کند، اما در روانشناسی تخصص ندارد. برخی از روانشناسان با دیدن آموزش‌های خاص می‌تواندد به کمک بیماران روانی بپردازند که به آن‌ها روانشناس بالینی می‌گویند.

روانپزشک خوب در تهران, بهترین روانپزشک در تهران, بهترین فوق تخصص روانپزشک در تهران, بهترین مراکز روانپزشکی در تهران, زوج درمانی در تهران, دکتر روانکاوی در تهران, دکتر متخصص اختلال میل جنسی در تهران, روانپزشک عالی در تهران, مشاور ازدواج در تهران, دکتر روانپزشک، سکسولوژیست در تهران

 آیا شما پزشک هستید؟  ثبت نام پزشک جدید

مشاور روانپزشک خوب در تهران

میهن پزشک از سال ۱۳۹۰ در راستای ارائه خدمات اینترنتی برای پزشکان و بیماران در سراسر ایران فعالیت میکند.



© 2020

کلیه فعالیت های این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

برای پیدا کردن دکتر روانپزشک خوب در تهران ، ابتدا باید بدانیم که روانپزشک چه کسی است و تفاوت کار او با روانشناس یا تراپیست چیست . روانپزشکان ، پزشکانی هستند که متخصص بهداشت روان هستند . آن ها در تشخیص و معالجه افراد مبتلا به بیماری روانی تخصص دارند . روانپزشکان درک عمیقی از سلامت جسمی و روانی – و چگونگی تأثیر آن ها بر یکدیگر دارند .  آن ها به افرادی که دارای شرایط روانی هستند مانند اسکیزوفرنی ، افسردگی ، اختلال دو قطبی ، اختلالات خوردن و اعتیاد کمک می کنند .

روانپزشکان تمام علائم روحی و جسمی شما را ارزیابی می کنند . دکتر روانپزشک خوب در تهران ، در مورد سلامت روان شما ، یک تشخیص می دهد و با شما همکاری می کند تا یک برنامه مدیریتی برای درمان و بهبود اقدام کنید .

روانپزشکان ، درمان روانشناختی ارائه می دهند و دارو تجویز می کنند .

دکتر روانپزشک خوب در تهران ، خدمات زیادی به شما ارائه می دهد ، از جمله : مشاور روانپزشک خوب در تهران

دلایلی وجود دارند که در صورت مواجهه با آن ها ، بهتر است به یک دکتر روانپزشک خوب در تهران ، مراجعه کنید :

دکتر روانپزشک خوب در تهران ، طیف وسیعی از درمان ها را ارائه و توصیه می کند ، از جمله :

دکتر روانپزشک خوب در تهران ، همچنین توصیه های عملی در مورد رژیم غذایی ، خواب و روش های دیگری که می توانید به خودتان کمک کنید ، ارائه می دهد. وی اطلاعاتی در مورد وضعیت شما به شما ارائه می دهد ، که می تواند به شما در درک علائم و روش های درمانی کمک کند .

روانپزشک شما توضیح می دهد :

 

تخصص روانپزشک :  

یک دکتر روانپزشک خوب در تهران ، ممکن است در زمینه ای خاص متمرکز شده باشد که بهتر است هنگام پیدا کردن روانپزشک خود ، با توجه به زمینه ای که در آن مشکل دارید ، انتخاب کنید .

برخلاف تصور عامه ، روانپزشکان فقط با افرادی که “دیوانه” یا “مجنون” خوانده می شوند ، برخورد نمی کنند . این یک تصور غلط و تحریف حقیقت است زیرا افرادی که از توهم  رنج می برند ، فقط بخشی از بیماران روانی را تشکیل می دهند . در حقیقت ، بسیاری از افراد دارای شرایط روانی مرزی یا موقت هستند که ممکن است به یک دکتر روانپزشک خوب در تهران ، نیاز داشته باشند تا به سلامت کامل روان برسند .

اگرچه محل مشکل مغز است ، بر خلاف متخصصان مغز و اعصاب ، روانپزشکان درمان اختلالات ارگانیک یا ساختاری مانند صرع ، عواقب سکته مغزی یا سرطان های مغزی را درمان نمی کنند . با این حال ، این اختلالات ممکن است باعث ایجاد علائم روانپزشکی و تغییر ذهنی در بیماران خاص شود که این امر به توانایی تشخیص دیفرانسیل و اعمال صحیح نیاز دارد .

دکتر روانپزشک خوب در تهران  باید درک خوبی از روانشناسی اساسی داشته باشد و باید مهارت روان درمانی داشته باشد تا سعی کنند با داروهای کمتری بر اختلال بیمار تأثیر بگذارد . در حقیقت ، بسیاری از اختلالات روانپزشکی مانند افسردگی ، اضطراب و فوبیای خاص ممکن است از طریق روان درمانی به طور مؤثر درمان شوند . داروها در روانپزشکی فقط در مواردی مورد استفاده قرار می گیرد كه مشاوره و درمان نتوانند نتایج قابل توجهی داشته باشند .

روانپزشکان پزشکانی هستند که با شفقت و صبر ، بهترین خدمات درمانی و مراقبت از اختلالات روانی را ارائه می دهند . آن ها باید مهارت های ارتباطی عالی و درجه بالایی از هوش هیجانی داشته باشند تا مشکلات عاطفی و روحی بیمار را درک کنند و بهترین روش عملی را برای درمان آن ها تدوین کنند .

برخلاف سایر زمینه های پزشکی ، بسته به پاسخ بیمار به دارو یا روان درمانی ، رژیم درمانی در روانپزشکی ممکن است به میزان قابل توجهی تغییر کند . با پشتوانه مناسب روانشناختی ، عاطفی و اجتماعی ، بسیاری از بیمارانی که علائم روانی شدید دارند ، می توانند بهبود پیدا کرده و با جامعه ارتباط برقرار کنند ، این امر به یک دکتر روانپزشک خوب در تهران اجازه می دهد دوزهای دارویی را کاهش دهد . در موارد خاص ، عود علائم ممکن است رخ دهد ، که نیاز به یک استراتژی جدید درمانی و تدوین روش های درمانی جایگزین برای یک بیمار خاص دارد .

 

روانپزشکان انواع زیادی از اختلالات روانی اعم از خفیف و موقتی تا شدید و مزمن را درمان می کنند .

افسردگی :

افسردگی ، که نوعی اختلال روانی است و شامل احساسات شدید غم و بی انگیزگی می شود ، ممکن است از طریق روان درمانی به طور مؤثر درمان شود ، و در همه موارد نیازی به دارو ندارد .

افسردگی خفیف ممکن است یک بیماری زودگذر باشد و ممکن است نتیجه آسیب های عاطفی و وقایع غم انگیز در زندگی بیمار باشد . دکتر روانپزشک خوب در تهران ، باید بتواند علائم اولیه افسردگی را شناسایی کرده و ریشه های آن را پیدا کند ، و سپس تکنیک های روان درمانی و داروهای ضد افسردگی بالقوه را برای معالجه بیمار بکار گیرد .

اضطراب :

اختلالات اضطرابی یکی دیگر از دسته های متداول اختلالات روانی است که توسط دکتر روانپزشک خوب در تهران برطرف می شود . این اختلال ها شامل ترس ، هراس و هراس غیر قابل توضیح است که در موقعیت های خاصی آشکار می شود و بر شغل ، زندگی و روحیه بیمار تأثیر می گذارد . در کنار افسردگی ، اختلالات اضطرابی به عنوان اختلالات روانپزشکی خفیف در نظر گرفته می شود ، زیرا آن ها معمولاً موقتی هستند و به خوبی به درمان پاسخ می دهند ، که اغلب به بهبودی کامل منجر می شود .

توهم :

بیمارانی که از توهم و هذیان رنج می برند ، ممکن است اختلالات روانی شدیدتری مانند اسکیزوفرنی داشته باشند . این اختلال روانی نیاز به ارزیابی دقیق هر مورد دارد و معمولاً از طریق دارو درمان می شود . اگرچه اسکیزوفرنی یک اختلال روانی مزمن محسوب می شود ، اما موارد بسیاری از بهبودی موثر و قطع داروها در برخی از بیماران وجود دارد . علاوه بر این ، برخی از بیمارانی که از توهم رنج می برند ممکن است به تدریج از طریق روان درمانی ، کار و دوستی دوباره وارد جامعه شوند و قادر به فعالیت باشند .

یک دکتر روانپزشک خوب در تهران ، معمولاً در بیمارستان ها ، کلینیک های روانپزشکی یا سایر موسسات بهداشت روان فعالیت می کنند . آن ها همچنین ممکن است در مطب های پزشکی خصوصی کار کنند .

بخش های مراقبت های اولیه و بخش های اورژانس معمولاً روانپزشک ندارند ، زیرا علائم اختلال روانی در موارد اضطراری محسوب نمی شوند ، اگرچه در صورت شدید بودن ممکن است تا زمانی که بیمار به کلینیک روانپزشکی منتقل شود ، به آرام بخش نیاز باشد . روانپزشکان همچنین ممکن است به طور پاره وقت در زندان یا سایر مراکز درمانی کار کنند .

هم روانپزشکان و هم روانشناسان روان درمانی و تحقیق را انجام می دهند ، اما بین این دو حرفه تفاوت های چشمگیری وجود دارد .

اولین تفاوت در آموزش است : روانپزشک دارای مدرک پزشکی و تخصص روانپزشکی است ، در حالی که روانشناس دارای مدرک (کارشناسی ارشد یا دکترا) در روانشناسی است . تفاوت دوم این است که روانپزشک می تواند دارو تجویز کند ، در حالی که یک روانشناس نمی تواند .

دکتر روانپزشک خوب در تهران باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟

خوب است که روانپزشک از یک روشی جامع به یک بیمار فکر کند و از بیمار در مورد رژیم ، ورزش ، خواب ، روابط ، سیستم های پشتیبانی و استرس زای مختلف در زندگی خود سؤال کند تا یک ارزیابی آگاهانه و درست انجام دهد .

همچنین برای دکتر روانپزشک خوب در تهران  ، مهم است که در هنگام صحبت با بیمار ، تا حدی از فروتنی برخوردار باشد . این نشان از مشارکت و همکاری با بیمار دارد که در پایان موفقیت بیشتری به همراه خواهد داشت .

همچنین ناگفته پیداست که روانپزشک باید بتواند واقعاً به بیمار خود گوش دهد و دلسوزی خود را منتقل کند ، او باید همیشه به احساسات بیمار احترام بگذارد .

روانپزشکان و روانشناسان بالینی یک هدف مشترک دارند . تمایل به کمک به مردم تا آن ها احساس بهتری در زندگی داشته باشند . زمینه های روانشناسی و روانپزشکی هر دو در ارائه درمان برای بهبود سلامت روان و عاطفی ضروری هستند .

ممکن است یک بیمار به طور مرتب با یک روانشناس بالینی ملاقات کند تا به الگوهای رفتاری بپردازد . آن روانشناس بالینی ممکن است بیمار را به روانپزشکی ارجاع دهد که قادر به تجویز و نظارت بر دارو باشد .

از آنجا که روانشناسان بالینی و روانپزشکان اغلب برای رفاه مشتری کار می کنند ، توضیحات شغلی آن ها ممکن است تا حدودی با هم همپوشانی داشته باشد . در حالی که هر دو در زمینه سلامت روان فعالیت می کنند ، نقش های بسیار متفاوتی دارند (به ویژه در نوع درمانی که انجام می دهند). هر حرفه نیز به مسیرهای آموزشی مختلفی نیاز دارد .مشاور روانپزشک خوب در تهران

روانشناسان بالینی تست های روانشناسی را انجام می دهند ، در درجه اول روی روان درمانی تمرکز می کنند و اغلب با مداخلات رفتاری هم رنج عاطفی و هم روانی را درمان می کنند (مداخله رفتاری شامل این است که رفتارهای مشکل ساز با موارد مثبت تر جایگزین شوند) .

روانشناسان بالینی برنامه های درمانی خود را متناسب با هر بیمار طراحی می کنند ، زیرا افراد مختلف مشکلات مختلفی دارند و به انواع مختلف درمان ، پاسخ های متفاوتی نشان می دهند . حتی دو نفر با یک مشکل ممکن است بسیار متفاوت به برنامه های درمان و بهبودی پاسخ دهند . روانشناسان بالینی معمولاً دارو تجویز نمی کنند .

 

از کلینیک روانشناسی روان آرام

کلینیک روان آرام با دارا بودن جمعی از مشاوران خبره، اساتید دانشگاه و درمانگران مفتخر است در خدمت شما عزیزان باشد. لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه توسط متخصصان دوره دیده در زمینه های مختلف روانشناسی عرضه میگردد.

تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی نبش کوچه شهریار پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

ravanaramvanak@gmail.com

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به روان آرام
کلینیک می باشد طراحی و سئو توسط لومین

“Life is change, growth is optional. Choose wisely.”

روانپزشک در تهران

روانپزشکی نیز مانند هر حرفه‌ی دیگری چالش‌های خاص خود را دارد. از قضاوت‌ها و برخوردهای مختلف اجتماعی گرفته تا تشخیص و مدیریت صحیح روند بیماری، همگی از چالش‌های این شغل هستند. در این میان مراجعه به یک روانپزشک خوب و ماهر که بتواند در زمانی قابل قبول، عملکردی صحیح و در عین حال نتیجه‌بخش داشته باشد، ضروری است. اما آیا می‌دانید خصوصیات یک روانپزشک خوب چیست و او با چه چالش‌‌هایی روبرو است؟ این‌‌‌ها موضوعاتی است که در این مقاله به آن‌ها خواهیم پرداخت و شما برای انتخاب یک روانپزشک در تهران و شهر محل سکونت خود می‌توانید از این مطالب استفاده کنید.


مشاور روانپزشک خوب در تهران

اگر به دنبال یک روانپزشک در تهران یا شهر محل سکونت خود هستید، پیش از هر چیز باید بدانید که روانپزشکی با روان‌شناسی کاملا متفاوت است. هرچند که هر دوی این‌ها در جهت حل مشکلات روانی تلاش می‌کنند، ولی عملکرد یکسانی ندارند و روند درمان در مراجعه به یک روانپزشک متفاوت از مراجعه به یک روانشناس است.

روانپزشکی شاخه‌ای از علم پزشکی است. یک روانپزشک پس از گذراندن دوره‌ی 7 ساله پزشکی عمومی، باید دوره تخصص را در رشته روانپزشکی یا مغز و اعصاب ادامه دهد. وظیفه‌ی یک روانپزشک خوب این است که یک بیماری حاد روانی را تشخیص دهد و سپس درمان کند. از آنجا که یکی از علت‌های اینگونه امراض، کارکرد نادرست مغز و یا تغییرات هورمونی بدن است، روانپزشک می‌تواند از تجویز دارو و حتی در موارد لازم از شوک‌درمانی استفاده کند، در حالی که رواشناسی یکی از رشته‌های علوم انسانی است که شاخه¬‌های گوناگونی دارد و یکی از آنها با درمان بیماران در ارتباط است که «روانشناسی بالینی» نام دارد.

یک روانشناس با استفاده از نظریه‌های علم روانشناسی و به عنوان فرد مطلع از حالات روحی، ریشه‌ی مشکلات مراجع را شناسایی و آن‌ها را برطرف می‌کند. به این ترتیب بیمار بعد از رجوع، باید تغییر محسوسی در سبک زندگی، طرز تفکر و بروز هیجانات مشاهده و با بهبود عملکرد در زندگی، حس بهتری پیدا کند.

از آنجا که کار یک روانپزشک اغلب تشخیص و درمان بیماری به کمک دارو است، عمدتاً جلسات درمانی کوتاه هستند و فاصله بین جلسات درمانی هم طولانی‌تر است (معمولاً هر یک ماه یا دو ماه یک بار)، در حالی که جلسات روان درمانی در مطب‌های روانشناسی طولانی‌تر و فاصله‌ی بین آنها کمتر است و حتی در برخی شرایط ممکن است این جلسات دو یا سه بار در هفته تکرار شوند.

از سوی دیگر یک روانشناس اجازه و صلاحیت لازم برای تجویز دارو را ندارد و در صورت لزوم باید فرد مراجعه‌کننده را به یک روانپزشک خوب ارجاع دهد. می‌توان گفت در بسیاری موارد در درمان اختلالات روانی، روانپزشک و روانشناس با همکاری یکدیگر فرایند درمان را پیش می‌برند.

اگر قصد مراجعه به یک روانپزشک در تهران را دارید، باید بدانید که این کار چندان دشوار نیست ولی از آنجا که تعداد روانپزشکان در تهران کم نیست، شاید لازم باشد پیش از هر کار با خصوصیات یک روانپزشک خوب آشنا باشید تا بتوانید با دید بازتری تصمیم بگیرید.

مهارت بالا در تشخیص بیماری

بهترین روانپزشک کسی است که با دقت و توجه به صحبت های بیمار خود گوش کرده و با پرسیدن سوالات هدفمند و مناسب و بکارگیری تجربه و دانش خود، در کمترین زمان ممکن، بهترین روش درمانی را تا زمان بهبودی کامل، برای بیمار خود در نظر می‌گیرد. پس این مورد را در زمان انتخاب روانپزشک در تهران، در نظر داشته باشید.

تشخیص ماهیت و حد اختلالات ذهنی، رفتاری و عاطفی بر عهده‌ی روانپزشک است. برای مثال ممکن است یک روانپزشک در تهران یا شهر محل سکونت شما، برای یک اختلال روانی مشخص نظیر اضطراب یا افسردگی، دو روند درمانی متفاوت برای دو شخص متفاوت را در پیش گیرد. البته لازم است بدانید که در بسیاری موارد، درمان اختلالات روانی، پروسه ای دو سویه است که در آن بیمار هم نقش فعالی بر عهده دارد و انتخاب روش درمان با موافقت او صورت می‌گیرد.

داشتن مهارت های ارتباطی قوی

توانایی شنیداری و گفتاری خوب و زبان بدن مناسب، تاثیرگذاری رفتار یک روانپزشک را بر بیمارانش دو چندان می‌کند. یک روانپزشک خوب فرد رازداری است.یکی از کلیدهای موفقیت یک روانپزشک خوب، جلب اعتماد بیماران است. بیمار باید بتواند به راحتی مشکلات خود را مطرح کند و موضوعی را ناگفته باقی نگذارد. این یکی از مواردی است که در زمان انتخاب یک روانپزشک در تهران، باید به آن توجه کنید.

برخورداری از ثبات روحی و عاطفی بالا

یکی دیگر از عواملی که باید در انتخاب یک روانپزشک در تهران یا هر شهر دیگری به آن توجه کنید این است که خود روانپزشک از ثبات روحی و عاطفی بالايی برخوردار باشد. او فردی است که پیوسته با بیماران مختلف روحی وروانی سر و کار دارد و باید بتواند در زمان مناسب با تصمیم گیری به موقع و منطقی، به دور از مسايل عاطفی و مسائل غیر تخصصی، بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد. پس این نکته را در زمان انتخاب روانپزشک در تهران فراموش نکنید.

شاید بتوان عدم آگاهی نسبت به واقعیت اینگونه بیماری‌ها را عامل مؤثری در جهت خودداری از درمان و مراجعه به روانپزشک دانست. ریشه‌ی این موضوع به گذشته‌های دور باز می‌گردد. زمانی که مردم به دلیل عدم اطلاع از بیماری‌های روان‌پزشکی، این بیماری‌ها را به عوامل ناشناخته ماوراء‌الطبیعی یا شیطانی ربط می‌دادند و به همین دلیل افراد مبتلا، از سوی جامعه طرد شده و مورد سرزنش قرار می‌گرفتند.

هر چند که امروزه با پیشرفت علم، عقاید اشتباه و خرافی در مورد این بیماری از بین رفته است، ولی متأسفانه هنوز هم جامعه ما نسبت به ضرورت دریافت خدمات و درمان‌های روانپزشکی و روان‌شناسی با باورهای غلطی از سوی گروهی از مردم درگیر است که گاه و بیگاه باعث برخوردهای نادرست با این بیماران می‌شود.

در این زمینه بالا بردن سطح آگاهی و دانش عمومی مردم و نوعی اصلاح فرهنگی نسبت به اختلالات روانی و روشنگری نسبت به درمان پذیری آن‌ها در چارچوب خدمات روانپزشکی و روان‌شناسی ضروری به نظر می‌رسد. اگر خوب جستجو کنید خواهید دید که روانپزشک در تهران یا شهر محل سکونت‌تان کم نیست، به شرطی که در صورت بروز اختلالات رفتاری، به موقع به آنها مراجعه کنید و فریب باورهای غلطی را که در ارتباط با اختلالات روانی در جامعه ما شایع است، نخورید. برخی از این باورها عبارت است از:

من فقط کمی افسرده شده ام و خودم حالم خوب می‌شود!

در اکثر موارد بیماری روانی خود را به شکل افسردگی نشان ‌می‌دهد، گاهی نیز حال فرد خوب است و نیازی به روانپزشک احساس نمی‌کند، همین موضوعی است که بسیاری از افراد را به اشتباه می‌اندازد، زیرا در بسیاری از موارد افسردگی حتما با اختلال دیگری همراه است و تنها با شخصیت قوی و امید به بهبود، نمی‌توان این اختلالات را پشت سر گذاشت و حتما باید از فرد متخصص در درمان بیماری استفاده کرد.

افرادی که دچار اختلال روان‌پزشکی ‌می‌شوند هیچ وقت بهبود پیدا نمی‌کنند!

واقعیت این است که با کمک‌رسانی مناسب خانواده و یک روانپزشک خوب یا روان‌شناس ماهر، بیشتر بیماران روانی بهبود ‌می‌یابند و به سمت زندگی سالم، پربار و رضایت‌بخش ‌می‌روند.

بیماران مبتلا به اختلالات روانی افرادی خشمگین و خطرناک هستند!

این هم باور غلطی است و جالب است بدانید که این بیماران بیشتر از آنکه به سایر مردم صدمه بزنند، به خودشان آسیب ‌می‌رسانند و یا لطمه ‌می‌بینند.

روحیات این افراد شبیه افراد عادی است و فقط در صورت عود بیماری، رفتارهای غیرمنطقی از خود نشان ‌می‌دهند که ناشی از بیماری آنها است. اینجا است که یک رفتار حرفه‌ای و همدلانه از سوی یک روانپزشک خوب، می‌تواند کمک مؤثری به بهبود این بیماران کند.

افراد دچار اختلال روانی حتما باید در بیمارستان بستری شوند!

واقعیت این است که بسیاری از بیماران با درمان و حمایت مناسب، ‌می‌توانند در کنار خانواده و دوستان خود زندگی کنند و نیازی به بستری در بیمارستان نیست. این مورد محدود به موارد حاد و بحرانی است که در آن شرایط فرد بیمار از کنترل خارج می‌شود و در باقی موارد، درمان های ترکیبی داروی و غیر دارویی به اندازه کافی مؤثر است.

بیماری‌های روانی مُسری هستند!

باید بدانید که این بیماری‌ها به هیچ وجه از طریق معاشرت، تماس بدنی و ارتباط نزدیک با فرد بیمار منتقل نمی‌شود و افرادی که با این بیماران زندگی ‌می‌کنند، نباید تصور کنند خودشان نیز به این بیماری‌ها دچار ‌می‌شوند. از وظایف یک روانپزشک خوب، آگاه سازی و ایجاد امنیت ذهنی در این زمینه است.

بیمار مبتلا به بیماری روانی قادر به انجام هیچ کاری نیست!مشاور روانپزشک خوب در تهران

این هم باوری ابتدایی و اشتباه است. بسیاری از بیماران مبتلا به اختلالات روانی با کنترل دارویی مناسب می‌توانند به جامعه بازگشته و فعالیت‌های معمول زندگی خود را از سر گیرند.

بیماری روانی ناشی از ضعف اراده یا کم هوشی فرد است!

بهتر است بدانید که غالب بیماری های روانی ارتباطی با هوش پایین ندارند و بعضا در افراد با هوش نیز دیده می‌شوند، به علاوه گاهی کنترل علائم بیماری از عهده فرد مبتلا خارج است و ربطی به سعی و کوشش و توانمندی‌های وی ندارد.


شاید بتوان عدم آگاهی نسبت به واقعیت اینگونه بیماری‌ها را عامل مؤثری در جهت خودداری از درمان و مراجعه به روانپزشک دانست. ریشه‌ی این موضوع به گذشته‌های دور باز می‌گردد. زمانی که مردم به دلیل عدم اطلاع از بیماری‌های روان‌پزشکی، این بیماری‌ها را به عوامل ناشناخته ماوراء‌الطبیعی یا شیطانی ربط می‌دادند و به همین دلیل افراد مبتلا، از سوی جامعه طرد شده و مورد سرزنش قرار می‌گرفتند.

هر چند که امروزه با پیشرفت علم، عقاید اشتباه و خرافی در مورد این بیماری از بین رفته است، ولی متأسفانه هنوز هم جامعه ما نسبت به ضرورت دریافت خدمات و درمان‌های روانپزشکی و روان‌شناسی با باورهای غلطی از سوی گروهی از مردم درگیر است که گاه و بیگاه باعث برخوردهای نادرست با این بیماران می‌شود.

در این زمینه بالا بردن سطح آگاهی و دانش عمومی مردم و نوعی اصلاح فرهنگی نسبت به اختلالات روانی و روشنگری نسبت به درمان پذیری آن‌ها در چارچوب خدمات روانپزشکی و روان‌شناسی ضروری به نظر می‌رسد. اگر خوب جستجو کنید خواهید دید که روانپزشک در تهران یا شهر محل سکونت‌تان کم نیست، به شرطی که در صورت بروز اختلالات رفتاری، به موقع به آنها مراجعه کنید و فریب باورهای غلطی را که در ارتباط با اختلالات روانی در جامعه ما شایع است، نخورید. برخی از این باورها عبارت است از:

من فقط کمی افسرده شده ام و خودم حالم خوب می‌شود!

در اکثر موارد بیماری روانی خود را به شکل افسردگی نشان ‌می‌دهد، گاهی نیز حال فرد خوب است و نیازی به روانپزشک احساس نمی‌کند، همین موضوعی است که بسیاری از افراد را به اشتباه می‌اندازد، زیرا در بسیاری از موارد افسردگی حتما با اختلال دیگری همراه است و تنها با شخصیت قوی و امید به بهبود، نمی‌توان این اختلالات را پشت سر گذاشت و حتما باید از فرد متخصص در درمان بیماری استفاده کرد.

افرادی که دچار اختلال روان‌پزشکی ‌می‌شوند هیچ وقت بهبود پیدا نمی‌کنند!

واقعیت این است که با کمک‌رسانی مناسب خانواده و یک روانپزشک خوب یا روان‌شناس ماهر، بیشتر بیماران روانی بهبود ‌می‌یابند و به سمت زندگی سالم، پربار و رضایت‌بخش ‌می‌روند.

بیماران مبتلا به اختلالات روانی افرادی خشمگین و خطرناک هستند!

این هم باور غلطی است و جالب است بدانید که این بیماران بیشتر از آنکه به سایر مردم صدمه بزنند، به خودشان آسیب ‌می‌رسانند و یا لطمه ‌می‌بینند.

روحیات این افراد شبیه افراد عادی است و فقط در صورت عود بیماری، رفتارهای غیرمنطقی از خود نشان ‌می‌دهند که ناشی از بیماری آنها است. اینجا است که یک رفتار حرفه‌ای و همدلانه از سوی یک روانپزشک خوب، می‌تواند کمک مؤثری به بهبود این بیماران کند.

افراد دچار اختلال روانی حتما باید در بیمارستان بستری شوند!

واقعیت این است که بسیاری از بیماران با درمان و حمایت مناسب، ‌می‌توانند در کنار خانواده و دوستان خود زندگی کنند و نیازی به بستری در بیمارستان نیست. این مورد محدود به موارد حاد و بحرانی است که در آن شرایط فرد بیمار از کنترل خارج می‌شود و در باقی موارد، درمان های ترکیبی داروی و غیر دارویی به اندازه کافی مؤثر است.

بیماری‌های روانی مُسری هستند!

باید بدانید که این بیماری‌ها به هیچ وجه از طریق معاشرت، تماس بدنی و ارتباط نزدیک با فرد بیمار منتقل نمی‌شود و افرادی که با این بیماران زندگی ‌می‌کنند، نباید تصور کنند خودشان نیز به این بیماری‌ها دچار ‌می‌شوند. از وظایف یک روانپزشک خوب، آگاه سازی و ایجاد امنیت ذهنی در این زمینه است.

بیمار مبتلا به بیماری روانی قادر به انجام هیچ کاری نیست!

این هم باوری ابتدایی و اشتباه است. بسیاری از بیماران مبتلا به اختلالات روانی با کنترل دارویی مناسب می‌توانند به جامعه بازگشته و فعالیت‌های معمول زندگی خود را از سر گیرند.

بیماری روانی ناشی از ضعف اراده یا کم هوشی فرد است!

بهتر است بدانید که غالب بیماری های روانی ارتباطی با هوش پایین ندارند و بعضا در افراد با هوش نیز دیده می‌شوند، به علاوه گاهی کنترل علائم بیماری از عهده فرد مبتلا خارج است و ربطی به سعی و کوشش و توانمندی‌های وی ندارد.

نگرانی از اضافه وزن با مصرف دارو

این هم یک باور اشتباه دیگر است. در واقع داروهای متفاوت روی میزان وزن فرد مصرف کننده، می‌توانند اثرات متفاوتی داشته باشند، برخی داروها موجب کاهش اشتها و کاهش وزن می‌شوند، برخی اشتها را افزایش داده و در نتیجه وزن فرد را افزایش می‌دهند و برخی نیز تأثیری بر وزن فرد ندارند.

جای نگرانی وجود ندارد و رعایت یک رژیم غذایی سالم، ورزش و تحرک کافی، استفاده از داروهای مناسب کاهنده وزن، البته با تجویز روانپزشک و گاهی کاهش دوز یا تغییر دارو می‌تواند در مدیریت این مشکل، کارساز باشد. کافیست در این مورد با روانپزشک خود مشورت کنید.

در درمان اکثر اختلالات روانپزشکی، یک روانپزشک در تهران یا شهر محل سکونت‌تان درمان ترکیبی، یعنی دارویی و غیردارویی را در پیش خواهد گرفت. زیرا در بسیاری از این اختلالات، اثربخشی هر کدام به تنهایی، کمتر از درمان ترکیبی است.

البته بسته به نوع و شدت اختلالات و شرایط و ویژگی‌های بیمار، درمان‌های روان‌شناختی متفاوتی باید تجویز کرد و برای تمام بیماران نمی‌توان یک نسخه واحد پیچید. بهترین روانپزشک کسی است که بتواند در اختلالات خفیف تنها از روش‌های غیردارویی بهره برد و استفاده از دارو را به مواردی چون مرحله عود اختلالات شدید موکول کند.


اختلالات روانی نیز مانند هر بیماری دیگری به دلایل مختلفی ژنتیکی، اجتماعی یا محیطی می‌توانند بروز کنند، مراجعه به موقع به یک روانپزشک در تهران یا شهری که ساکن هستید، شما را از کمک یک فرد متخصص برخوردار می‌کند که با تجربه و مهارت کافی شما را در مدیریت بیماری یاری خواهد کرد. پس بدون توجه به قضاوت‌های اشتباه اطرافیان، در صورت بروز اختلالی که روند زندگی شما را مختل ساخته، مراجعه به یک روانپزشک خوب را در اولویت قرار دهید.

جدیدترین مقالات:

کنکور کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

روانشناسی ویروس کرونا: یک خطر یا فرصت؟

آیا فلج مغزی یک بیماری ارثی است؟

مشاوره خانواده چیست ؟

مشاور روانپزشک خوب در تهران

روانشناسی بالینی چیست ؟

با توجه به این که وجود یک درمانگر خوب در حوزه ی روانشناسی شاخصه اصلی آن در فرایند درمانی است سعی کردیم در این نوشته سعی کرده ایم به معرفی بهترین روانشناس تهران در حوزه های مختلف بپردازیم تا کسانی که قصد مراجعه دارند یک کلیاتی از روانشناسان شناخته شده و خوب تهران داشته باشند

باید توجه داشته باشیم که رواندرمانگر  و یا روانشناس خوب به معنای کلی و مطلق وجود ندارد که در همه زمینه ها درمانگر ماهری باشد بلکه بیش از هر چیزی نظرات در مورد خوب بودن یا نبودن یک درمانگر (به این دلیل که با مسئله انسانی طرف هستیم) به تناسب با هر فرد و شخصیتی متفاوت است اما به طور کلی اسامی که در زیر اورده شده روانشناسان مطرح شده ای در گفتگوهای سایتی بوده اند.

علاوه بر آن با توجه به بررسی هایی که در سایت ها ما انجام دادیم بهترین دکتر های روانشناس تهران را از نظر مردم و گفتگوهایی که در سایت ها انجام شده بود است را برای شما لیست کرده ایم این روانشناسان در حوزه هایی مثل روانشناس بالینی ، افسردگی ، اعتیاد و … فعال هستند.

شاید خیلی از ما به دنیال عنوان بهترین روانشناس تهران باشیم اما واقعیت این است که یک روانشناس خوب قطعا نمیتواند با همه بیماران ارتباط درمانی را شکل دهد این میتواند از شخصیت و تخصص او و دیگر عوامل درمانی نشئت بگیرد. مثلا روانشناسی هوش با روانشناسی خانواده و یا کودک قطعا متفاوت است .برای همین نمیتوانیم به طور کلی مشخص کنیم که چه کسی بهترین روانشناس در معنای عام است این بستگی به نظرات شما و ارتباطی که شما با هر یک از روانشناسان میگیرید و از آن نتیجه ای به دست می آورید یا نمی آورید نشئت میگیرد.برای پیدا کردن فرد مناسب برای مشکلات خود استرس نداشته باشید از طریق همین صفحه و خواندن نظرات مردم میتوانید به بهترین نتیجه برسید.

اما میتوان نکاتی را برای انتخاب این فرد در نظر گرفت تا بهترین روانکاوی را داشته باشید :

به همین خاطر در مقاله زیر بیشتر به معرفی این روانشناسان پرداخته ایم اما اینکه کدام یک عنوان بهترین روانشناس را میتواند بگیرد بنابر نظر هر یک از شما میتواند متفاوت باشد به همین منظور:

 در صورتی که به هر کدام از اشخاص مراجعه کرده و هر بازخوردی( اعم از منفی و مثبت) از آنها گرفتید میتوانید در بخش ارسال دیدگاه پایین صفحه آن را با ما و مخاطبین و هموطنان به اشتراک بگذارید تا نظرات شما تعیین کننده اصلی باشد

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام *

ایمیل *

شماره تماس (شماره شما نزد ما محفوظ خواهد ماند)*

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دیدگاه شما…

سلام و خسته نباشین من مشکلات ارتباطی دارم و خیلی سخت میتونیم با بقیه صمیمی بشم. به شدت نیاز به احساس تعلق خاطر بالایی دارم و خیلی به همه بیش از حد محبت میکنم و بعد رفتارشون که باب میل من نیست عصبیم میکنه و رفتارهای پرخاشگرانه از خودم بروز میدم. لطفا بنده رو راهنمایی کنید که برای حل مشکلات ارتباطیم باید به چه دکتری مراجعه کنم

با سلام میشه ازتون خواهش کنم راهنماییم کنید، ۱۸ ماهه پیش من متوجه شدم پدرم به صورت مخفیانه به صورت چت با کسایی در ارتباطند، اینقدر حالم خراب بود که به روانشناسی مراجعه کردم اما متاسفانه نتیجه ای نگرفتم و الان که باز هم این اتفاق ها تکرار میشه اصلا هیچ جوره نمی توم تحمل کنم و حالم خیلی خرابه. سراسر وجودم رو اضطراب و ترس و نگرانی از دست دادن خونوادم فرا گرفته. ازتون خواهش می کنم یه دکتر خوب که بتونن کمکم کنند بهم معرفی کنید.

با سلام میشه ازتون خواهش کنم راهنماییم کنید، ۱۸ ماهه پیش من متوجه شدم پدرم به صورت مخفیانه به صورت چت با کسایی در ارتباطند، اینقدر حالم خراب بود که به روانشناسی مراجعه کردم اما متاسفانه نتیجه ای نگرفتم و الان که باز هم این اتفاق ها تکرار میشه اصلا هیچ جوره نمی توم تحمل کنم و حالم خیلی خرابه. سراسر وجودم رو اضطراب و ترس و نگرانی از دست دادن خونوادم فرا گرفته. ازتون خواهش می کنم یه دکتر خوب که بتونن کمکم کنند بهم معرفی کنید.

سلام می خواستم ازتون کمک بخوام برای اینکه چطوری بتونم توی یه جمع ارتباط برقرار کنم یا کسی که توی این زمینه میتونه کمکم کنه رو معرفی کنید

با سلام من برای حل مشکل افسردگی به دنبال یک روانشناس مجرب هستم،هرچند که تجربه ی خوبی ندارم.متاسفانه سال گذشه پیش روانشناسی به نام آقای دکتر علیرضا انگاره چی رفتم که بعدا متوجه شدم اولا دکترا ندارند درثانی به بیمار صرفا به عنوان یک منبع درآمد نگاه میکنند.اگر روانشناس مجربی ترجیحا در شمال تهران میشناسید معرفی فرمایید.با تشکر

سلام میتونید به انستیتو روانکاوی تهران مراجعه کنید و یا باهاشون تماس بگیرید خودشون کمکتون تون میکنند همینطور میتونید به دکتر مهدی اکبری و یا دکتر فاطمه خوشدل و یا دکتر ربابه نوری مراجعه کنید

با سلام خدمت شما بنده ۳۰سالمه تازه فهمیدم بیماری پانیک دارم میخواستم دکتری معرفی کنید هم دارو درمانی کنن هم مریضیم رو از ریشه درمان کنند ک ب امید خدا کامل خوب بشم میگن برای تشخیص علل بیماری باید دکتر روان درمانگر باشه بی زحمت بالاشهر نباشه همون مرکز شهر یا غرب خدا خیرتون بده ممنون

با سلام و تشکر از راهنمائی شما به متقاضیان خدمات روانشناسی و مشاوره بنده نوجوانی دارم ۱۶ ساله که از حدود یک سال قبل برای شرکت موفق در کنکور سال آینده برنامه ریزی کرده و مشغول مطالعه روزانه می باشد . مدتی است که دچار استرس تقریبا شدید در مورد درسها و اینکه از سایر دوستان خود عقب تر می باشد شده و هر از چند گاهی در طول روز نیز از گذشته خود ( که وقت را تلف نموده و درس به میزان کافی نخوانده ) پشیمان می باشد که این موضوع فکر وی را مکررا و در خلال مطالعه روزانه درگیر نموده است . به نظر شما بهترین مشاور یا روانشناسی که می تواند به حل این مشکل کمک نماید ، جه کسی می باشد .

سلام وقت بخیر من۲۶ سالمه کارشناسی عمران دارم که بصورت ناپیوسته گرفتم، تو دبیرستان موقع انتخاب رشته به خاطر راهنمایی یکی از افراد فامیل که تحصیل کرده بود عمران رو انتخاب کردم و بعدش پشیمون شدم واز طرفی سال جدید که شروع شد دوستای صمیمیمو که بهشون وابسته بودم چون به رشته های دیگه رفته بودن هیچ کدومشونو نمی‌دیدم و به خاطر این انتخاب که بنظر خودم غلط بود افسرده شدم و درسم و معدلم افت شدیدی کرد تا جایی که دروس تخصصی سال دوم و سوم هنرستان رو به زور قبول میشدم (این درحالی بود که از اول تا سال اول دبیرستان جزو شاگرد ممتازا بودم )ولی دروس عمومی و حفظیات رو نمره می‌گرفتم، اینم بخاطر اینکه به دروس حفظی و رشته های نظری، انسانی و تجربی علاقه داشتم اوضاع روحیم طوری بد بود که هم تو هنرستان میخواستم تغییر شته بدم به یکی از این دورشته، هم تو فوق دیپلم و هم لیسانس ولی به دلایلی نشد. و الان از اونجایی که فکر میکنم به این رشته علاقه ای ندارم برای ارشد تصمیم گرفتم به روانشناسی تغییر رشته بدم و همین طور کنکور سراسری رشته تجربی هم ثبت‌نام کردم ولی الان واقعا خیلی گیجم بیشتر وقتا به خودم میگم اصلا نمی‌دونم به چی علاقه دارم، فکرم بهم ریخته که چکارکنم؟ آیا به رشته خودم(عمران) ادامه بدم؟یا رشته روانشناسی رو بخونم و یا از صفر شروع کنم و کنکور سراسری رشته تجربی رو بخونم حالا میخواستم کمکم کنید و نظر شما مشاور محترم رو بدونم که چکار کنم و با کدوم رشته به موفقیت میرسم؟با سپاس از شما ببخشید خیلی طولانی شد،ضمن اینکه چند سالی هست که وسواس شدید شستشو هم دارم و تمرکزمو از همه چی گرفته و از زندگی خستم کرده لطفاً یه روان پزشک و روانشناس خوب بهم معرفی کنید خیلی برام مهمه

سلام به دکتر یوسفی مراجعه کنید در زمینه وسواس عالی هستن . شمارشون همین سایت هست

سلام وقت بخیر روانشناس خوب در زمینه خیانت لطفا معرفی بفرمایید من خودم روانشناسی خوندم اما توی این زمینه اطرافیان ازم میپرسن شخصی که خیلی خوب بتونه راهکار بده و بتونم به بقیه پیشنهاد بدم رو ممنون میشم معرفی کنید.

سلام.من دوستی دارم که مدت طولانی در رابطه با کسی بوده و طرح ازدواج با هم داشتن.اما به دلایلی این رابطه تموم شده.من مدتی سعی کردم بهش امیدواری بدم ولی به تازگی متوجه شدم مشکل در برقراری ارتباط با جنس مخالفش اونم به طور جدی پیدا کرده.اینجا بود که احساس خطر کردم.چون از خانواده سرشناس تو شهر کوچکی هستن بهش پیشنهاد دادم به تهران بیاد وپیش روانشناس بره. اما متاسفانه من اطلاعاتی در این زمینه ندارم.لطفا بهم کمک کنیم .ممنون

سلام من مشکل استرس، خشم، خجالتی و‌ اعتماد به نفس پایینی برخوردار هستم به نظر شما پیش چه دکتری میتونم برم؟

به نظرم دکتر فاطمه عبدی می تونند کمکتون کنند شماره مطبشون ۴۴۳۲۵۳۰۹ و مطبشون تو شهران هست

سلام و درود میتونید با توجه به تخصصی که هر کدوم از دکتر های بالا دارن بهشون مراجعه کنید به خصوص توی اضطراب. با توجه به ویژگی هایی گفتید گروه درمانی هم میتونه بهتون کمک کنه

سلام من مدتی با همسرم ازدواج کردم البته ازدواج دوم خانم همسرم فوت کرده و ایشان یه پسر ۲۵ ساله دارند ودر شهر دیگه مستقل زندگی می کنه و چند روز پیش بهمون اطلاع دادن داره خودکشی می کنه ،حالا من و همسرم نگرانش هستیم نمی دونیم چکار کنیم تا مشکل حل شود البته ایشون بامن و همسرم مشکل خاصی نداره،میخوام با دکتر خوبی مشورت کنیم تا بتونیم کمک به ایشان بکنیم،،ممنون میشم در این زمینه ما را راهنمایی کنید

سلام دکتر هایی که در زمینه خانواده درمانی هستن میتونن کمکتون بکنن مثل دکتر امید افشاری کاشانی و یا خانوم دکتر فروغ سلطانیمشاور روانپزشک خوب در تهران

سلام دوستان. ا.ر هستم در زمینه کاری و اعتماد به نفس به شدت دچار مشکل هستم و احساس افسردگی میکنم. هیچ لذتی نمیبرم از زندگی کاریم لطفا به روانشناس خیلی خوب بهم معرفی کنید.

دکتر فاطمه عبدی عالی هستند تو منطقه شهران شماره شون ۴۴۳۲۵۳۰۹

سلام ببخشید من پسرم ١۴سالشه والا ن تقریبا سه چهار ماهى هستش تیک گرفته وسرشو محکم تکون مىده واسترس هم داره منزلمون هم بغل متروى قلهک هستش مىخواستم یه مشاور خانم خوب توى این حوالى معرفى کنین ممنونم

سلام و درود تا به حال به روانشناس مراجعه نکردید؟

سلام من دچار افسردگی و عدم اعتماد به نفس هستم و برای درمانش به دنبال یک روانشناس که بتونه با صحبت و مشاوره کمکم کنه میگردم با مصرف دارو متاسفانه پیشرفتی برایم حاصل نشد آنچنان در ضمن اخیرا درگیر مسئله ای عاطفی هم شده ام که بیشتر اذیتم میکنه حتی باعث دعوا و انزوایم از محیط کارم شده و هر کاری میکنم تا از این مورد دوری کنم نمیتونم سخت اذیت میشم ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان

برو دکتر یوسفی در تهران ۶۶۰۲۱۶۶۱ شمارشه من کمکی که می کنم فقط دعای خیره براش و همین که یکی مث خودم مشکل داره رو بهش میگم

سلام بهزاد جان شما پیش روانپزشک رفتی فقط؟ تا حالا به روانشناسی مراجع نکردی درسته؟

سلام میثم جان بله یه دوره کوتاه پیش روانپزشک رفتم خیلی با دارو پیشرفت نداشتم

درسته ببین برای افسردگی درمان های مختلفی وجود داره مث روانکاوی یا مثل درمان شناختی رفتاری که معمولا کنار دارو درمانی حتما باید پیگیری بشه پس این دارو به تنهایی شاید کمک هایی بکنه اما بدون رواندرمانی تاثیرش خیلی پایین میاد میتونی پیش دکتر هایی تو لیست معرفی کردیم بری اونایی که توی حوزه افسردگی کار میکنن میتونن کمک کنن مث دکتر شهرام محمد خانی یا دکتر مهدی اکبری و… رواندرمانی کمکت میکنه نگران نباش

میثم جان دکتر محمدخانی وقتشون پره تا آخر سال از دکتر الهام بار سلطان میخواستم وقت بگیرم هم خانم هستن و هم میتونم اون درگیری عاطفی رو بهتر باهاشون مطرح کنم به نظرت میتونن کمکم کنن

بازم اگر هر سوالی هست بپرس امیدوارم دوستانی که اینجا در زمینه افسردگی به هر کسی مراجعه کردن و نتیجه گرفتن تجربه اشون رو به اشتراک بزارن

ببین صادقانه بگم که به طور کلی نمیتونم بگم چه روانشناسی کارش خوبه یا بده چون جلسه های درمان و رازداری اطلاعات بین مراجع و درمانگر این اجازه رو به ما نمیده که متوجه بشیم کدوم روانشناس مشخصا میتونه کارش عالی باشه یا نه چیزی که لازمه که بدونی اینه که کلا روانشناس ها حتی بهترین هاشون هم ممکنه با بعضی مراجع ها بتونن ارتباط برقرار کنن و با بعضی ها نه در نتیجه مشخصا نمیتونم بگم خانم بارسلطان حتما باهات ارتباط میگیره یا نه این رو مراجع هایی که قبلا بهشون مراجعه کردن بهتر میتونن توضیح بدن اما این رو میتونم بگم که یک سری استاندارد های اولیه رو همه کسایی که توی لیست اومدن دارن که توی روانشناسی شاخص شدن پس خیلی نگران نباش و مراجعه کن

میثم جان سلام متاسفانه دکتر محمد خانی تا آخر اسفند وقتشون پر بود میخواستم از خانم دکتر الهام بار سلطان وقت بگیرم فکر میکنم با دکتر خانم راحت تر بتونم مشورت کنم بخصوص در مورد رابطه عاطفی که اخیرا درگیرش شدم ممنون میشم نظرت رو بدونم در زمینه فردی و افسردگی هم میتونن کمکم کنن

سلام

سلام آقا میثم صالحی . من ۳۸ سالمه متاهل و دو دختر دارم .. مشکلم اینه از نوجوانی تا الان بی هدف بی برنامه تنبل مردد بی تمرکز حواس پرت بی توجه و …بودم و همینها که ریشه در کودکی داشته باعث شده حرفه خاصی نداشته و پیشرفت شغلی و موفقیت و درآمد و رفاهی هم نداشته باشم . نمیدونم افسرده ام یا نه انگیزه ندارم برای کار …. کدوم دکتر برم ؟ ممنون سریع کمکم کن لطفا

سلام سعید جان ببین من با توجه به چیزایی که گفتی نمیتونم بگم مستقیم مشکلت اینه و خب برو پیش این ادم تا خوب شی با توجه به بینشی فعلا در مورد مشکل داری و میدونی که یه جای کار میلنگه حالا چه توی شغل و کار و روابط و هر حوزه دیگه ای یعنی یه قدم جلو هستی و خب این خیلی کمکت میکنع کسایی که توی مقاله معرفی کردیم رو میتونی مراجعه کنی و میتونی پیش روانکاو هم بری که یه درمان طولانی مدته اما خب میتونه نسبت به علل مشکلت و اینکه چرا بوجود اومده بهت کمک کنه و به طبع تغییرشم بده انستیتو روانکاوی تهران یا مثلا کلینیک دکتر نیما قربانی جاهای خوبی برای روانکاوی هستن

سلام علی هستم ،من از کودکی ترس از درگیری داشتم ؛ پارسال بخاطر مشکلات شغلی و درگیری با یک کلاه بردار و مشکلات دیگه دچار افسردگی شدم و به تجویز دکتر آزمندیان دارو مصرف کردم (چون پنیک اتک و سوشیال فوبیا داشتم) و خوب شدم ، اما ریشه اصلی مشکلات من از ترس و اضطراب ناشی میشه ،الان احتاج فوری به یک روانکاو خوب دارم چون احساس میکنم این ترس داره کل زندگی من تحت شعاع قرار میده ، ممنون میشم اگه یه رواندرمانگر خوب بهم معرفی کنید ( شاید اگه اقا باشن بهتر درک کنن) سپاس

سلام ممنون از اینکه مشکلتون رو باهامون در میون گذاشتید انستیتو روانکاوی تهران جای معتبری هستش برای مشکلتون اگر به دنبال روانکاو خوب هستید. همون طور که میدونید روانکاوی یک فرایند درمانی طولانی هستش و خب هزینه بالایی هم داره اما برای جفت این دو دلیل درمانی بخصوصی داره اینارو گفتم که در مورد روانکاوی و فرایندش اطلاعات خوبی داشته باشید

سلام ،من ٣۴سالم هست و از نظر اطرافیان یک خانم فوق العاده اجتماعی و عاقلی هستم اما متاسفانه بخاطر مشکلات خانوادگی در دوران کودکی و نوجوانی نمیتونم با جنس مخالف ارتباط سالم رفتاری برقرار کنم با اینکه کاملا میدونم کار درست چیه اما هیجانی برخورد میکنم دانسته های فوق العاده بالا ولی توانسته های پایینی دارم،یک روان درمان یا مشاور اقا (که بتونن در جهت شناخت اقایون بیشتر بهم کمک کنن )خوب برای حل کردن مشکلاتی که ناشی از رفتارهای خانواده بوده میخام ممنون ،

سلام بله متوجه ام فهمیدن یک موضوع با تجربه کردن هیجانیش متفاوت هستش. شما میتونید به هر کدام از مشاور های بالا مراجعه بکنید دکتر مهدی اکبری هم خوب هستن در این زمینه

من در رابطه مسائل جنسی و هیجانی پیش خانم دکتر میترا نوری رفتم و واقعا راضی بودم

سلام تشکر فراوان بابت مطالب خوبتون

سلام من برای یک دختر ۱۴ ساله که مشکل شدید دوست یابی ، ارتباطات اجتمایی ، طرد شدن و تنهایی دارند دنبال یک روانشناس خوب میگردم ، روانشناسی که راهکار ارابه بده نه اینکه فقط شنونده باشه ، لطفا با ذکر اسم روانشناس در این ضمینه را به من معرفی کنید

سلام با توجه به حوزه هایی که هر کدوم از دکتر های بالا روش کار میکنن میتونید بهشون مراجعه کنید مثل دکتر محمد خانی، دکتر امید افشاری کاشانی و …

سلام با تشکر از مطالب خوب سایتتون

سلام و عرض ادب برای مشکل بدبینی و شکاکی چه دکتری رو پیشنهاد میکنید؟

سلام من در مورد ارتباط با مسایل زناشویی و رفتار با همسرم دچار مشکل شدم و بدبین و شکاک شده ام. در ضمن در خیلی از مسایل دچار سردرگمی شده ام و نمیتوان تصمیم درست در زندگی بگیرم در نتیجه سکوت میکنم و از درون به هم ریخته ام. لطفا بگید کدوم از این روانشناسان بهتر میتونند کمک کنند؟ ممنون

سلام برای مشاوره قبل ازدواج به دنبال یک مشاور خوب میگردم که تخصص اصلیش ازدواج باشه. متاسفانه مشاوره ای که رفتم نه تنها کمکی نکرد بلکه باعث تضعیف رابطه شد. لطفا به من کمک کنید و یک مشاور عالی و با تجربه در زمینه ازدواج به من معرفی کنید. سپاسگزارم

سلام خسته نباشید. من دچار افسردگی شدم اگر ممکنه یک روانشناس خوب و ترجیحا خانم بهم معرفی کنید. سپاسگزارم

روانشناس خوب در تهران و کلا ایران زیاده

با سلام و عرض ادب. لطفا من رو هم راهنمایی بفرمایید. من برادری دارم که خیلی عصبی و خشک رفتار هست، به حرف کسی گوش نمیده، کارهای عجیب و غریب انجام میده، روحیه پرخاشگری و تهاجمی داره، حتی راه رفتن و باز و بستن درب رو هم با خشونت و به سرعت انجام میده و وقتی ازش دلیل این شتاب رو میپرسیم با عصبیت جواب میده پنج سال از زندگی عقبم. میفهمین؟ عقب! خیلی اوقات مثل یک کودک رفتار میکنه. جلوی مهمان آبروریزی میکنه و روز به روز هم بدتر میشه. بعد از پرخاش در بسیاری از موارد کاملا پشیمان میشه و عذرخواهی میکنه. اما جدیدا کمتر معذرت خواهی میکنه و عصبی تر هم شده. لطفا یک یا چند روانشناس خوب معرفی کنین و اینکه راضی نمیشه مشاوره بیاد. چه باید کرد؟ تشکر فراوان.

سلام ایشون وضعیت سختی رو دارن به لحاظ روانی طی میکنن لطف میکنید بگید چند سالشون هستش ؟

با سلام من بدنبال یک مشاور خانم هستم که بتونه درخصوص مسائل مربوط به پانیک ، فوبیا و ترس از ارتفاع ، پرواز ، آسانسور، ام ار ای، مار و … و همچنین افسردگی ، استرس ، عدم اعتماد به نفس کمک کنند و کارشون هم اونقدر خوب باشه

دکتر مهدی صحرا گرد رو بهتون پیشنهاد می کنم واقعا کارش درست خیلی دکتر معتبر و امنی هست

طبق پیشنهاد سایت شما و با اعتماد به شما پیش دکتر شعبان رفتم که البته استاد خواهر شوهرمم بودن قبلا ، رضایت داشتم و تشکر میکنم ممنون که شفافید و توصیه الکی و پولکی نمیکند

ممنون از اینکه نظرتون رو با ما در میون گذاشتید

سلام یه دکتر روانپزشک تو زمینه اعتیاد ممکنه بهم معرفی کنید

دکتر کوروش شهبازی من دوستم به کمک ایشون ترک کرد یکم بزرگ نمایی میکنه راجب همه چی ولی دوستم ۱۱ سال گل مصرف میکرد الان ۹ ماهه که سمتش نرفته.

سلام . یه روانپزشک خوب ممکنه معرفی کنید برای بردارم که مشکل اعتیاد داره میخوام البته خودم بیشتر نیاز به دکتر روانشناس دارم تا حال عمومیم خوب بشه چون همش غصه میخورم و و از فعالیتهای اجتماعی دارم خودمو دور میکنم همش دوست دارم پیش مادر و پدرم باشم .

با توجه به حوزه ای که هر کدوم ار روانشناس های بالا روش کار میکنن میتونین بهشون مراجعه کنید

سلام! تا حالا چه تو محیط کار و چه در دانشگاه حدود چهار تا آقا پسر در سال های مختلف از من خوششون اومد و حتی با دو تاشون تو سالهای مختلف رابطم جدی شده بود. ولی مشکلم اینه که اون اقا پسر اوایل عاشقمه و مدام از پاکی و نجابتم تعریف میکنه ولی من نمیدونم چرا دوست دارم طرف مقابلم واسم غیرتی شه. مثلا تو همین رابطه اخیرم که حدود ۷۰ روزه اون آقا پسر دیگه بهم پیام نداده. من از بدن دوستاش سوال کردم و حتی میرم از قصد با دوساش چت میکنم و درد و دل . میدونم بدش میاد از این کار. یا حتی از قصد واسه خواننده ها کامنت بوس و قلب میذارم یا با دوساش صمیمی میشم. وقتی که اون پسر شورع به ناسزا گفتن به من میکنه و واسم غیرتی میشه خیلی خوشحال میشم. ولی بعدش که میبینم از چشش افتادم حالم بد میشه. تو رو خدا بگید چیکار کنم. ۲۶ سالمه . تا حالا این رفتارو با چهار تا پسر تو سنین مختلفم انجام دادم و حس میکنم الان به صورت عادت واسم در اومده.

خودتون تا حالا به هیچ روانشناسی مراجعه نکردید؟

سلام لطفاً یک روانپزشک خوب در زمینه افسردگی شدید مردان معرفی کنید ترجیحاً آقا باشند که همسرم راحتتر با ایشون صحبت کنند

دکتر فرامرز ذاکری و دکتر ونداد شریفی روانپزشک های خوبی هستن

من وقتی کاری سنگین به من داده میشود اول به شدت کار میکنم اما از یک جایی میبرم و کار را رها میکنم. نمیتوانم کارهایی که زمانش طولانی است را انجام دهم. مثلا نتوانستم بعد از چندین سال یادگیری زبان انگلیسی را تمام کنم. دوست دارم زود نتیجه بگیرم. نتونم زود نتیجه بگیرم عصبی شده و کار را بدون توجه به عواقبش رها میکنم. برای این مشکل نمی دانم به چه نوع متخصصی باید مراجعه کنم. روانشناس در چه زمینه ای، مشاور، روانکاو، هیپنویزم تراپ و …؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. یه متخصص هم در این زمینه معرفی کنید که علاقه به طول دادن جلسات نداشته باشد چون می دانم رها میکنم.

سلام روانکاوی در این زمینه میتونه بهتون کمک بکنه و همین طور روانشناس هایی که رویکرد cbt یا شناختی رفتاری دارند میتونند کمکتون بکنند مثل دکتر هایی که در بالا کمکتون کردیم اگر خواستید که روانکاوی رو برید حتما روانکاوی کوتاه مدت رو انتخاب کنید که کلینیک دکتر نیما قربانی در این زمینه فعالیت دارند

برای درمان دقدقه های کاری شما کدام پزشک رو معرفی می کنید. من بطور شبانه روزی دقدقه کاری دارم . ممنون از راهنمایتون

چکار باید بکنیم با اظطراب روش مقابله اظطراب لطفا راهنمایی کنید

سلام و درود به طور کلی برای حل مسئله اضطراب باید پیش یک روانشناس خوب برید تا مدیریت استرس و یا فرمول های ذهن آگاهی رو بهتون یاد بدن و یا میتونید پیش یک روانکاو برای حل ریشه ایه اضطرابتون بپردازید که خب البته تا حدی زمان بر تر هستش اما روانشناسان که رویکرد شناختی رفتاری دارند میتونن این روش ها رو بهتون یاد بدن

اقای صالحی سلام خوبین برا از یاد بردن خیانت و ارتباط قبلی باید به چ پزشکی مراجعه کنم ذهنم احساس میکنم بیمار شده و اصلا ارامشی ندارم

سلام و درود بهتون برای این مسئله میتونید به روانشناس های بالا مراجعه کنید دکتر مهدی اکبری هم خوب هستن میتونید بهشون مراجعه کنید

سلام وقت بخیر من میخوام خاطرات تلخ و خیانت رو از دهنم بیرون کنم و وسواس فکری نداشته باسم باید پیش چ دکتری برم لطفا راهنماییم کنید

سلام در مورد وسواس دکتر های خوبی هستن مثلا دکتر مهدی اکبری میتونن کمکتون بکنن ایشون بیشتر روی وسواس کار میکنن

موسسه روانشناسی افق سلامت به من خیلی کمک کرد

تشکر از این که با ما درمیون گذاشتید

با سلام من مشکلم این هست که زن پسردایی همسرم خانم مشکل داری هست و همه ی خانواده ایشان هم میدونن ولی باهاش کنار اومدن و در تمام مهمونی های خانوادگیشون به خاطر پسر دایی همسرم گذشت میکنن و ایشون رو دعوت میکنن ولی اصلا تحویلش نمیگیرن.من از رفتارهای فوق العاده زننده و وجود این خانم و لباس های نامناسبش حالم بد میشه و اینکه به همسر من گیر داده و همه جا خودش رو به همسرم میچسبونه(همسرم همش ازش فرار میکنه) و یک سری رفتارهایی نشون میده که همه متوجه میشن ولی به روی خودشون نمیارن.من نمیخوام رفت و آمد کنم با ایشون و خانواده ی همسرم گفتن ما همه یک خانواده ایم و باید همه رو باهم بخواد.همسرم هم از ترس مادرش چیزی نمیتونه بگه. من الان باید چیکار کنم؟خواهش میکنم کمکم کنین خواهش میکنم کمکم کنین.سه شبه از کارای این زن خوابم نبرده

سلام و وقت بخیر ۲۳ سالمه و مشکلاتی دارم که تاحالا نتونستم حلش کنم الان تصمیم گرفتم برم سراغ روانشناس ضریب هوشیم معمولا از زمانی که مدرسه هامون ازمون تست میگرفت تا اخیرا همیشه بالا بوده و بیشتر از اطرافیانم بوده قبلا یه شماره تلفن از جلو چشم رد میشد حفظ میشدم و خیلیاش حتی هنوز یادمه اما چند سالی هست که به شدت فکرم ثبات نداره و چیز های مهمی یادم میره و یا یه متن رو شاید باید دو بار یا بیشتر بخونم تا متوجه شم حتی ممکنه یه متنو بخونم مثلا یه صفحه ولی اصلا نفهمم چی خوندم ! از حضور در جمع متنفرم . از مسئولیت پذیری میترسم . از آینده و خونوادم میترسم . معمولا ترجیح میدم تو اتاقم بمونم و بیرون نرم حتی کلاسای دانشگاهم رو نمیرم با اینکه درجا پشیمون میشم چرا نرفتم مهمونی های خانوادگی رو به هر بهونه ای نمیرم . از اینکه یچیزی رو دوبار بهم بگن بیزارم و به شدت عصبیم میکنه . زود از کوره در میرم . تمرکز اصلا نمیتونم داشته باشم حتی ممکنه وسط رانندگی حواسم به رانندگی نباشه چند بار بخاطر همین قضیه نزدیک بوده تصادف کنم ! دوستان زیادی ندارم ( به انتخاب خودم ) اما وقتی با همین دوستام هستم میخندم و دوره شادی دارم ولی بازم وقتی بخوام برم بیرون باهاشون دلم نمیخواد از اتاق بیرون بیام تنهایی رو ترجیح میدم ترس از امتحان در حدی دارم که معمولا سر تمام امتحاناتم مریضی های سختی میگیرم. از اینکه کسی هم بهم نگاه کنه عصبانی میشم

اکثر این مشکلات هم میدونم از کجا میاد ولی واقعا خودم در حلش موندم چند سال سعی کردم ولی نشد اگر روانشناسی میشناسید که بتونه کمکم کنه و فکر سودش نباشه لطفا راهنماییم کنید

با تشکر

سلام سعید جان ببین چیزی که میگی رو همون طور که خودت میگی یک مشکل خاص نیست یه مجموعه رفتاره که خب باهاش مشکل پیدا کردی و داره باعث سخت شدن زندگی ارتباطات روزمره ات میشه تا حالا خودت به هیچ روانشناسی مراجعه نکردی؟

سلام دوستان برای بیماری دوقطبی بهترین روانشناسی که واقعا بتونه درمان کنه رو معرفی میکنین؟

سلام من و همسرم پس از به دنیا اومدن فرزندمون مشکلات زیادی باهم پیدا کردیم و رفتارهای جفتمون باهم تغییر کرد و الان اصلا مثل قدیم به هم احترام نمیزاریم و علاقه ای به هم نداریم. من دوست دارم مشکلاتمون حل شه و مثل قبل در آرامش باهم زندگی کنیم. نمیدونم به کدوم دکتر مراجعه کنم تا کمک بهتری بهم بکنه. یه دکتری رفتم و بدون اینکه کامل به حرفام گوش بده فقط میگفت همسرت فلان عادت بد رو داره میتونی تحمل کن نمیتونی جدا شو. ولی من فکر نمیکنم مشکل انقدر حاد باشه یا لاینحل که به جدایی فکر کنم. بیشتر لجبازی و گروکشیه. اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

سلام و درود خیلی هم خوب که مشکلتون رو اینجا با ما در میون گذاشتید برای زوج درمانی میتونید مراجعه کنید توی لیست کسانی که زوج درمانگری یا خانواده درمانی میکنند هستند به هر کدوم میتونید زنگ بزنید و وقت بگیرد غالب مشکلات زناشویی قابل حل هستند اگر مراجعه کنید به یک روانشناس خوب جای نگرانی نیست..

سلام یه دکتر خوب بابت وسواس معرفی میکنید؟

سلام دکتر های بالا که در حوزه وسواس هستن میتونن کمکنون کنن دکتر مهدی اکبری هم میتونه بهتون کمک کنه

سلام مادرم ۵۸ سالشه و وسواس شدید شستشو داره سالهاست دارو میخوره فقط بیماری کنترل شده و بهبود خاصی حاصل نشده داروها سبب لرزش شدید بدن ایشان شدند و به تبع خوردن داروهای زیاد علایم فراموشی در ایشان دیده میشود لطفا راهنمایی کنید نزد کدام روانپزشک یا متخصص اعصاب و روان ببرمش؟ با تشکر

سلام دکتر فرامرز ذاکری که توی لیست معرفی کردیم میتونن بهتون کمک کنن باز میتونید توی روانشناس هایی که معرفی کردیم با توجه به حوزه تخصصشون مراجعه کنید

سلام ببخشید یک روان شناس خوب با رویکرد طرحواره درمانی در تهران لطفا معرفی کنید. ممنون

دکتر شعبان بهترین طرحواره درمانگره تهرانه شاگرد جفری یانگ بوده ۰۲۱۸۸۸۵۷۱۴۳

بله لطفا

سلام خانم خوشدل واقعا در حیطه مشاوره فردی عالی هستن

سلام من مسخ شخصیت دارم و از ۸ سالگی مبتلا شدم الان ۱۷ سالمه و زندگی و ورزشمو مختل کرده بین ۱۳ تا ۱۵ سالگم خیلی کمتر شده بود ولی الان ۱۷ سالمه و زندگی و ورزشمو مختل کردهدنبال یه روانشناس خوب با قیمت مناسب میگردم

دکتر رامین علوی رو پیشنهاد می کنم. ایشون بیمارهای سخت رو خیلی خوب پذیرش می کنن

مرسی که تجربه تون رو با ما درمیون گذاشتید

سلام من۳۲سالمه، ۲سال دچارافسردگی شدم، خیلی سعی کردم خوب باشم ولی گاهی وقتاواقعادیگه نمیتونم.. لطفایه دکترروانشناس خوب برام معرفی کنید

سلام خودتون تا به حال روانشناسی مراجعه کردید؟

سلام وقت همگی بخیر. خواستم تجربه خودم رو از دکتر رامین علوی نژاد باهاتون درمیان بگذارم. قبل از ایشون به روانشناس های مختلفی مراجعه کرده بودم اما دکتر علوی تنها کسی بود که من پیشش درمان شدم.

مرسی از اینکه با ما تجربه اتون رو در میون گذاشتید

با سلام چند سالیست ازدواج کرده ام. به خاطر بی احترامی پدرم و کارهای نسنجیده مادرم، ناراحتی های زیادی برای همسرم و من ایجاد شد. برای رفع این مشکل دنبال یک روان پزشک خوب در تهران میگردم. لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام.لطفا بهترین روانشناس رو در حوزه ی عشق در نوجوانی و استرس و اضطراب رو معرفی کنید.نیاز به روانشناس خیلی حاذق هست لطفا بهترینش رو معرفی کنید.مرسی

بی اغراق دکتر شعبان واقعا عالیه

سلام من توی روابطم مشکل دارم . حتی یه دوست هم ندارم .متاهل هم هستم . خانومم هم همینطوره . انگار گشتیم همدیگه رو پیدا کردیم. همش تنهاییم. خانوادمم مارو دوست ندارن. مسافرت تنها میریم. آخرهفته ها کسالت بار تو خونه هستیم. دلم برای خودمون میسوزه….. یه بچه هم دارم دلم واسش میسوزه چیکار کنم

میتونید اطلاعات بیشتر بدید در مورد مشکلی که گفتید؟

جناب صالحی ، ما با خانواده ای نمیتونیم دوست بشیم. یا ا گه دوست میشیم یه مدت بعد دیگه تحویل نمیگیرین مارو یعنی به مهمونی ها دعوت نمیشیم یا تو مهمونی ها هم اگه بریم یه گوشه نشستیم و کسی با ما گرم نمیگیره، کلا تنهاییم.انگار که به چشم کسی نمیایم.اصلا یه دوست صمیمی نداریم. واقعا نمیدونم مشکل چیه

سلام من نزدیک ۳ ساله که اعصابم ضعیف شده و از هر چیزی زود ناراحت میشم و عصبانی . صدام بلند میشه و تحملم کم شده / یه پسر ۴ ساله دارم که طفلک اونم اعصاب و روانش بهم ریخته و عصبی شده .وقتی عصبیم میکنه مجبور میشم تنبیه بدنی میکنم ولی خیلی زود پشیمون میشم و بغلش میکنم ولی کنترل اعصابم از دستم خارج شده .خودم احساس میکنم بیشتر اینها بابت رفتارهای اخیر همسرم هست که بعد از فوت برادر و پدرش بهم ریخته شده دوست دارم آرامش رو به خونه برگردونم و خودم و پسرم رو که لجباز و عصبی شده درمون کنم . نمیخوام با این حالت رشد کنه چون روی اون هم تاثیر داشته و پرخاشگر شده. لطفا کمکم کنیید و یه روانشناس خوب بهم معرفی کنید

سلام نگران نباشید اگر به روانشناس مراجعه کنید توی این زمینه میتونن کمکتون کنند و به خصوص که برای خودتون و شیوه فرزند پروریتون خیلی میتونه مفید باشه و همینطور توی آینده فرزندتون تاثیر میذاره چرا که با تنبیه های بدنی الان ممکنه که روی رفتار اینده فرزندتون تاثیر بذارید پس حتما مراجع کنید به هر کدوم از روانشناس های بالا که به محل سکونت شما نزدیک هستن مراجعه کنید..

سلام در مورد اختلالات جنسی مردانه میشه یه روانشناس خوب معرفی کنید

سلام من ی روانشناس و روانکاو عالی میشناسم که واقعا کارش حرفه ای هست دکتر مهدی صحراگرد که مطبش تو مرزدارانه با کمک یک دستگاه پیشرفته خیلی از مشکلات رو از طریق امواج مغز درمان می کنه من خیلی رضایت دارم از ایشون

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان،یه برادر دارم که سی سالشه چند سال پیش دختری رو میخواست ولی ازدواجشون سر نگرفت بعد با دختر داییم ازدواج کرد حالا بعد از مدت کوتاهی همسرش میگه طلاق میخوام این بار دومه که این ضربه رو میخوره به شدت عصبی شده و ناگهانی دچار اضطراب و استرس میشه گاهی حالت جنون انی بهش دست میده به کسی کاری نداره خودشو میزنه خواهش میکنم اگه کسی رو میشناسین که میتونه کمکش کنه معرفی کنید

سلام اگر تهران هستید حتما به یک روانشناس فردی مراجعه کنید.. توی مقاله مکان های روانشناس ها با تخصصشون هست میتونید مراجعه کنید

مشاوره تلفنی روانشناسی مرکز مشاوره دنیا رضایی شما می توانید از طریق مشاوره تلفنی در اسرع وقت موضوع خود را با یک روانشناس مطرح کرده و مشاوره دریافت کنید. شماره تماس جهت مشاوره تلفنی روانشناسی در سراسر کشور ۰۲۱۴۶۰۹۱۹۴۰

شماره تماس جهت مشاوره تلفنی روانشناسی از تهران ۴۶۰۹۱۹۴۰ mehrasacc.com

سلام من میخام برا درمان ترسو اضطراب و استرس و درست کردن روابط اجتماعی برم پیش ی دکتر خوب خیلیییی خول لطفا بهم معرفی کنین ممنون میشم

سر درنمیارم و نمیدونم چجوری جواب این نوشته رو بهم میدبن لطفا ب ایدی تلگرامم یکی جوابمو پیم بده ممنون میشم @mhmd_n_kh

سلام من باردارم آخرای ماه هفت و دچار اضطرابای ناگهانی میشم و شبا نمیتون بخوابم یهو از خواب بخاطر استرس پامیشم پیش کدوم یکی ازین دکترا برم بهتر میتونه کمکم کنه؟

خانم دکتر هایی که توی لیست معرفی کردیم میتونه کمکتون کنن مثل خانم خوشدل، خانم سلطانی، خانم فرزانه و …

سلام من خانومی ۲۹ ساله هستم که به تازگی ازدوج کردم مشکلم اینه که با اینکه همسرم رو دوست دارم و ۴ سال دوست بودیم اما در خصوص رابطه جنسی مشکل دارم که کمک داره به یه معضل واسه رابطمون تبدیل میشه. در این خصوص پزشک خوبی میشناسین؟

باسلام وآرزوی شادی وتندرستی برای همه شما.خانمی ۵۰ساله هستم وساکن شهرستان مشکل خستگی مزمن دارم باتیپ شخصیتی درونگرا و روحیه ای حساس و…لطفایک دکترروانشناس وروانکاوعالی به من معرفی بفرمایید.روحیه م اصلاخوب نیست .خیلی داغونم..

سلام و درود شما میتونید به هر کدوم از روانشناس هایی که معرفی کردیم مراجعه کنید. برای روانکاو هم انستیتو روانکاوی تهران به سرپرستی دکتر تورج مرادی میتونه جای خوبی باشه…

دکتر شعبان و کلینیکشون افق سلامت بهترینن من دخترمو میبرم پیش روانشناس کودکشون خیلی خوب بودن، سایت و شماره تلفنشون رو براتون میذارم: ۰۲۱۸۸۸۵۷۱۴۳ ۰۲۱۴۴۰۲۵۰۸۶http://www.ofoghsalamat.com

سلام من ۴٠ سال ازدواج کردم ٢۵ سال دچارمیگرن وافسردگى بودم وهستم بیش از ٢٠ دکترمغزواعصاب مراجعه کردم افسردگیم باخوردن داروبهترشده ولى میگرن هاى عصبى وتنشى واسترسى من خوب نشده وزمانى که باهمسرم اختلاف کوچکى هم داشته باشم چون بسیارخوددارهستم سردردهاى میگرنیم روزهاى طولانى آزارم میده وافسردگیم بیشترمیشه همسرراضى نیست پیش مشاوربره میگه من مشکلى ندارم ولى من تصمیم دارم حتماً پیش متخصص برم چون واقعاً خسته شدم بنظر شماچه دکترى رامیتونم امتخاب کنم که ترجیحاً درغرب باشند وبتوانند من رامعالجه کنند ازراهنمایتان بسیارسپاسگزارم

سلام و درود به شما توی همین سایت روانشناسان خوب غرب تهران رو معرفی کردم که معمولا صاحب نام هستند توی زمینه روانشناسی مقاله معرفی روانشناسان خوب رو توی همین سایت مطالعه کنین و روانشناس غرب تهران رو میتونید پیدا کنید پیش روانشناس خانواده و یا زوج درمانگر برید اگر خواستید جفتتون مراجعه کنید اما برای مشاوره فردی با توجه به تخصص هر روانشناس توی اون مقاله میتونید توی غرب تهران مراجعه کنید

سلام. من در یک رابطه دوستی با دختری هستم که خیلی دوستش دارم اما متاسفانه دچار سوتفاهم های زیادی شدیم و چون حرف از آینده و ازدواج زدیم نگرانی هامون زیاد شده . رو حساب همین نگرانی ها بارها کات کرده باهام ولی من برش گردوندم. و این کات کردن هاش باعث حساسیت در من شده. و نگرانم میکنه. حرمت های بین مون گاهی شکسته شده. وقتی هست خوبه. اما احساس میکنم توجه لازم رو به من نداره و باعث میشه من عصبانی شم و پرخاش کنم. و او هم نگرانی هاش بیشتر شه. خیلی وقتها از بیقراری غر میزنم ولی درکم نمیکنه. سر موضوع احمقانه ای دائم دعوا داریم و تقریبا همه مشکل ما همونه. من با دوستش مشکل دارم و او هم میگه دوستم و تو واسم فرق ندارین. چون شوهرم نیستی. به اندازه تو دوستش دارم. (البته قبلا میگفت هرگلی بوی خودشو داره ) این قضیه و اینکه سعی نمیکنه به ناراحتیم توجه کنه اذیتم میکنه. وقتی عصبانیه حرفای دلسرد کننده میزنه که نمیفهمم از عصبانیته یا حرف دلشه. اما مامانش میگه خیلی دوستت داره و بخاطرت تو روی من ایستاده. البته شاید الان نداشته باشه. یا کمتر شده باشه. بهرحال خودش پیشنهاد مشاوره داد. چه دکتری رو پیشنهاد میکنید؟ متاسفانه جفتمون عصبی و جوشی هستیم. اما من بیشتر عصبانی میشم. رفتارهای بچگانه ای داره گاها. مثلا از روز اول میخواست با دوستش بریم بیرون و کلا به خلوت دو نفره اعتقادی نداره. تا اینقدر دعوا کردیم و بیخیال شده اما همیشه میگه بهم که تو از آدم فراری ای و ما متفاوتیم و نمیخوای با کسی بجوشی در حالی که من آدم گوشه گیری نیستم و ارتباط با بقیه رو دوست دارم اما به اندازه.

معرفی دکتر صفایی مقدم روان شناس بالینی

دکتر پدرام اطمینانی محدوده نیاوران هستن

سلام من نیاز به متخصص روانشناس خیلی خوب دارم در زندگی زناشویی ام دچار مشکلات حادی شدیم که اگه نتونیم حل کنیم به طلاق کشیده میشه. لطفا، در این زمینه اگه متخصص خوبی رو میشناسید راهنمایی کنید. ممنون

خانم ندایی بهترین دکتر و روان شناسه حتما برید پیشش ۱ بار که برید متوجه میشد فرق اشون با بقیه روان شناسا

سلام دوست عزیز امید وارم هرجا هستی سلامت و عاشق باشی اولا روانشناس نمیتونه شمارو بستری کنه اونا فقط به شمااطلاع میدن که وضعیتت در چه حدیه و ایا نیاز به دارو و بستری داری یا ن ولی دوست عزیز اگر سابقه بیماری های توهمی و این طور چیزا رو نداشتی من بهت هیپنوتیزم درمانی رو پیشنهاد میکنم دکتر روانشناس خوب هم دکتر لیلا ندایی رو بهت پیشنهاد نیدم ایشالا موفق باشی

من هم از دوستانی که تجربه دارن کمک می خواستم. افسردگی شدید به دلیل ضربه های شوک روحی که داشتم دارم و واقعا فقط دلم می خواد خودکشی کنم و از همه چیز راحت بشم. می خواستم رفتن به روانشناس رو هم امتحان کنم ولی یک ترس هست که جلوم رو می گیره: می ترسم چون خودکشی هست موضوع من رو یک موقع بخوان در بیمارستان بستری کنن. آیا این احتمال هست؟ آیا اگر بگم که افکار خودکشی دارم و دلیلی برای ادامه نمی بینم دردسری برای خودم ایجاد می شه؟ خواهش می کنم دوستانی که تجربه دارن دیگران رو راهنمایی کنن. و بهترین روانشناسان خانم به نظرتون چه کسانی هستن در تهران؟

پسرم ۱۷ سالشه و اصلا تمرکز بر مطالعه ندارد و هنگام مطالعه کتاب ۵ دقیقه نمی تواند دوام بیاورد ولی حاضره ۱۰ ساعت فیلم نگاه کنه و یا با موبایل بازی کنه. ممنون خواهم شد لطفا روانشناسی که بتواند تمرکز مطالعه را به وی بر گرداند معرفی فرمایید. با تشکر

درود بر همگی. می خواستم خواهش کنم که دوستانی که مراجعه داشتن یا از این مورد آگاهی دارن حدود قیمتها رو برای یک جلسه درمان یا مشاوره بفرمایند. سپاسگزار می شم راهنمایی کنید.

سلام چرا از دکتر هیربد نامی نبردین؟

سلام من ۶ ماهه که با یه پسری دوستم و الان به مشکل خوردیم میشه کمکم کنین که کدوم روان شناس متناسب با مشکل منه

سلام دوست عزیز من برای مشکلم پیش یکی از روانشناسان بسیار خوب تهران که اتفاقا بارها هم اسمشون در این پیج آورده شده بنام سرکار خانوم دکتر “الهام بارسلطان” مراجعه کردم که همینجا بخاطر همه زحماتی که برای بهبود من کشیدند ازشون کمال قدردانی را دارم چون زندگی دوباره ام رو بدون کمک ایشون نمی تونستم بسازم. دریکی از جلسات به ایشون گفتم که خواهر یکی از دوستانم مشکلات جنسی داره و بعد بمن گفتند که باید به دکتر مهرابی مراجعه کنند چون دکتر مهرابی تخصصی روی این بیماریهای جنسی کار می کنند.و خواهر دوستم هم مراجعه کردند و خیلی راضی بودند.شماره تماس دکتر مهرابی ۸۸۷۸۶۵۴۵ شماره تماس دکتر بارسلطان ۴۴۵۳۷۲۴۴ امیدوارم که این توضیحات بتونه براتون راهگشا باشه.

سلام من مشکلم اینه که همش اضطراب دارم و ذهنم درگیر کوچترین مسایل میشه اصن نمیتونم رو چیزی تمرکز کن.یا خواب اروم داشته باشم حتی این مساله رو خورد و خوراکمم تاثیر گذاشته.کسی میتونه دکتر خوبی ب من معرفی کنن همه اطرافیانم دارن از من دور میشن به خاطر اخلاقم.

سلام دوست گرامی حل مشکل شما نیاز به ارزیابی کامل دارد اما در حدی که شما توضیح دادید بخشی از مشکل شما شاید به این برگرده که مضطرب هستید ولی بخشی از مشکل هم این هست که نسبت به اضطراب تون واکنش های جدی و شدیدی نشان می دهید. یعنی همینکه شما تلاش می کنید که اضطراب را از خودتون دور کنید بیشتر و بیشتر ذهن شما را درگیر و مضطرب می کند. از طریق یادکیری شیوه کنار آمدن با هیجان هایی مثل اضطراب می توان به شما کمک کرد. مثلا از طریق درمان های درمان اکت، و یا درمان توجه آگاهی.

فقط جهت اطلاع به هیچ عنوان به دکتر ابراهیمی مقدم که مدام در رادیو و تلویزیون حضور دارند مراجعه نکنید ایشان یه کاسب به تمام معنا هستند فقط پول مهم است برای یک تست ۲۰۰هزار تومان هر جلسه یک ساعته ۲۴۰هزار تومان تازه بعد از دریافت میلیونی میخواد اگر. بتونه شروع به حل مشگل کنه

سلام راستش اولین بار هست به پیج شما برخوردم، امیدوارم بتونم مشاوره خوب و مفیدی از شما بگیرم و مرحم و درمانی بر مشکل بزرگ من باشید. برای شخصی از نزدیکانم که اخیرا متوجه شدم تمایل به هم جنس گرایی دارد بدنبال راه حل و درمان و مشاوره هستم. خودش متعقده که در این باره زیاد تحقیق کرده و این گرایش بیماری نیست و طبیعت یک فرد محسوب میشه، و دارو و درمانی برای این خصیصه وجود نداره. ولی این موضوع برای من قابل پذیرش نیست و ضربه بزرگی برای خودم و خانواده البته در صورت مطلع شدن و مواجه شدن با این حقیقت تلخ هست و مطمئنم با توجه به فرهنگ و جامعه ایران حتی در خارج از کشور در صورت ظهور آشکار این گرایش سرنوشتی هولناکی در انتظارش هست. از آنجایی که بسیار جوان هست و زیر بیست سال سن دارد امید دارم که از طریق روان درمانی، دارو و هیپنوتیزم بتوانم این گرایش را در او سرکوب کنم. براساس گفته خودش و نیز تحقیقاتی که صورت دادم متوجه شدم افراد زیادی در جامعه ایران هستند که همجنسگرا هستند ولی زندگی دوگانه دارند، یعنی با جنس مخالف ازدواج کرده حتی صاحب فرزند شدند ولی به روابط خارج از خانواده خود و تمایلات همجنسگرایی خود ادامه می دهند. شاید این موضوع برای همسر اینگونه افراد هولناک و متاثرکننده باشد البته تا وقتی که از گرایش همسر خو مطلع نباشند، آسیبی نمیبینند ولی مسلما این ارتباط زناشویی موفق و بدون مشکل نخواهد بود.اما از طرفی این زندگی دوگانه سبب خواهد شد که فرد همجنسگرا در زندگی شغلی و تحصیلی با مشکل طرد شدن، اخراج از کار و تحصیل مواجه نشود و حتی شاید تا حدودی در کاهش ارتباطات همجنسگرایی وی تاثیر مثبت بگذارد. از طرفی باید خود شخص بخواهد که این زندگی دوگانه را در پیش گیرد وگرنه دچار معضلات و ناهنجاری های بسیاری در جامعه خواهد شد. با توجه به مطالب فوق از حضورتان درخواست میکنم در صورتیکه صادقانه و خالصانه از وجود روانپزشک و روان کاو حاذقی که تجربه ارائه راهکار، درمان و مشاوره در این خصوص را دارد مطلع هستید، لطفا از سر انسان دوستی و وجدان این پزشک و متخصص را به بنده معرفی فرمایید.

باسپاس و تقدیم احترام

سلام دوست عزیز من برای مشکلم پیش یکی از روانشناسان بسیار خوب تهران که اتفاقا بارها هم اسمشون در این پیج آورده شده بنام سرکار خانوم دکتر “الهام بارسلطان” مراجعه کردم که همینجا بخاطر همه زحماتی که برای بهبود من کشیدند ازشون کمال قدردانی را دارم چون زندگی دوباره ام رو بدون کمک ایشون نمی تونستم بسازم. دریکی از جلسات به ایشون گفتم که خواهر یکی از دوستانم مشکلات جنسی داره و بعد بمن گفتند که باید به دکتر مهرابی مراجعه کنند چون دکتر مهرابی تخصصی روی این بیماریهای جنسی کار می کنند.و خواهر دوستم هم مراجعه کردند و خیلی راضی بودند.شماره تماس دکتر مهرابی ۸۸۷۸۶۵۴۵ شماره تماس دکتر بارسلطان ۴۴۵۳۷۲۴۴ امیدوارم که این توضیحات بتونه براتون راهگشا باشه.

خانم مهسا دوست عزیز از راهنمایی شما بینهایت سپاسگزارم

مقیمی

سلام من یه پسر ۲۳هستم نزدیک به ۳سالی هست که با افسردگی دست و پنجه نرم میکنم و بیش از دوساله که افکار خودکشی توی سرم میاد و توی یه سال اخیر به شدت تقویت شده به طوری که حتی نمیتونم یک روز رو بدون فکر به خودکشی سر کنم پیش روانشناش رفتم ولی ابدا راضی نبودم و داروهایی رو هم که روانپزشک به من میداد رو ۴ماه مصرف مردم ولی چون حس کردم تغییری حاصل نشده و حتی بدتر شدم دارو ها و رفتن پیش روانشناس رو رها کردم تا اینکه یه مدت قبل اقدام به خودکشی کردم که ناموفق بود و فقط منجر به مسمومیت شد طی این سه سال به ندرت روزی رو به یاد میارم که حالم کمی خوب باشه همیشه به شکل وحشتناکی غمگین و افسردم به شدت ناامیدم و کل زندگیم از هم پاشیده ،درس ،دانشگاه ،خانواده ،روابطم با اطرافیان ،همه ..وضع مالی خوبی ندارم که فرصت امتحان کردن روانشناسای مختلف رو داشته باشم(از پس هزینه ی یه دونش هم به سختی برمیام) ازتون کمک میخوام که بهترین روانشناسی رو که میتونه کمکم کنه معرفی کنید ..ازتون ممنونم

سلام. خسته نباشید. میخواستم یه راهنمایی بفرمایید برای حل مشکلم چه باید بکنم. نزدیک به۷ ساله متاهلم. بدون فرزندم. من و همسرم با هم فامیلیم. خانمم چند وقتیه که که خیلی با من سرد شده. البته از قبل میگفت که زندگی خیلی تکراری شده و من دارم خسته میشم. حالا ظاهرا خودش چند وقته پیش رفته تنهایی رفته پیشه یه دکتر که نهایتا بهش گفته که ما بدرد هم نمیخوریم. البته بگم که هر دومون با هم خیلی خوبیم و هیچ بحث و دعوایی هم باهم نداشتیم.لطفا راهنمایی بفرمایید حالا من چیکار کنم. آیا از پزشکانی که معرفی کردین میتونم کمک بگیرم. کدومشون؟

یک روانشناس ، زوج درمانگر یا مشاور خانواده خوب همیشه سعی می‌کند در طول جلسات مشاوره از جانب‌داری و تعصبات شخصی خودداری کند. ازجمله تعصباتی که یک مشاور ممکن است در طول جلسه مشاوره با آن‌ها روبرو شود می‌توان به تعصب مذهبی ، تعصب نژادی ، تبعیض جنسیتی اشاره کرد. اگر شما نگرانید که ممکن است در طول جلسه مشاوره تعصب خاصی باعث تغییر نظر مشاور نسبت به شما شود حتماً آن را از قبل با مشاور در میان بگذارید.

یکی دیگر از تعصباتی که اغلب برای زوج نگرانی ایجاد می‌کند ترس از این است که مشاور یا روانشناس شاید طرف همسر ما را در حین مشاوره بگیرد و حق را به او دهد. درست است که همیشه چنین نگرانی وجود دارد اما یک مشاور خانواده خوب نهایت تلاش خود را می‌کند تا چنین تعصباتی تأثیری در تشخیص و درمان زوج نداشته باشد. در طول جلسات مشاوره ، نه‌تنها زن و مرد اجازه دارند در مورد نظرات و عقاید شخصی خود صحبت کنند بلکه اجازه دارند با نظرات مشاور مخالفت کنند و با مشاور به بحث و گفتگو بپردازند.

سپاس از آگاه سازیتون. ولی اینها همه خلاف منشور و سوگند اخلاقی روانشناس هست. اونهایی که این کارها رو می کنند خلاف اون سوگند عمل می کنند در حالیکه اجازه فعالیت رو فقط با قبول این سوگند گرفتند. ولی بازم به نظرم لازم هست که درمانجو ها آگاه باشند که بعضی خلاف اون سوگند عمل می کنند.

ممنونم منم میخواستم یه دکتر روانشناس خوب معرفی کنم. دکتر حمید احدی آدرس: خیابان شریعتی، دوراهی قلهک، اول خیابان بصیری، پلاک ۱۷، واحد ۲

با عرض سلام و تبریک سال نو اول از همه خیلی خیلی ممنون بابت سایت مفیدتون… ……….. من ۳۲ ساله هستم ،متاهل و ساکن همدان.. از زندگیم و خصوصا شغلم رضایت ندارم (نه از لحاظ مالی ارضا کنندست نه از لحاظ شأنش و نه از لحاظ ماهیتش)، توی تصمیم گیری مشکل دارم بهتره بگم قدرت انتخاب ندارم حتی توی کوچکترین تصمیم گیریها، خیلی خیلی مشتاقم شرایطم رو تغییر بدم و و برای اینکار انرژی و عزم زیادی در خودم می بینم اما نمیدونم باید چیکار کنم تا بتونم شرایطم رو تغییر بدم و چطور باید از این پتانسیل استفاده کنم!! از طرفی روزها و ماهها دارن به سرعت میگذرن و حروم میشن… این وضعیت باعث شده روز به رز حس اعتماد به نفس و عزت نفسم پایین تر بیاد.. میخوام شخصی رو بهم معرفی کنید که کمکم کنه … اگه توی همدان باشه خیییییلی بهتره برام.. بازم بابت توجهتون و اینکه با نیت خیر و بدون چشم داشت مالی به مردم کشورتون کمک میکنید از شما سپاسگزارم.

با سلام دوستان لطفا چندتا روانشناس خوب در منطقه تهرانپارس معرفی کنید. در زمینه های کمال گرایی، مشکلات شخصیتی، طرحواره ها ، ترس و اضطراب و… تخصص داشته باشند. ممنونم

سلام. خسته نباشید، ممنون میشم اگر در زمینه مشکل من راهنمایی بفرمایید که به چه کسی باید مراجعه کنم. ۳۰ سال سن دارم متاهل و بچه دارم، تحصیلات اکادمیک دارم. اما شاغل نیستم، کمال گرا هستم و با اینکه همه چیز خوبه اما از خودم و زندگی خودم راضی نیستم، از عملکرد ۱۲ سال اخیرم ناراضیم بخصوص فرصت های خوب تحصیلیم که خرابشون کردم، شخصیتمENTJو پر از انگیزه و روحیم ولی کمال گرایی نمیزاره جلو برم، با گذشته خودمم درگیرم. انگیزه دارم از اول کنکور لیسانس شروع کنم به خوندن یا برم سر کار ولی هیچ مسیر شغلی و هدف نهایی وجود نداره که ارضام کنه و دقیقا نمیدونم چه کار و شغلی برام مناسبه…

با سلام. برای حل اختلافات فامیلی(خانواده زن با خانواده شوهر) چه کسی رو پیشنهاد میکنید. ممنون

من دکتر رحیمی نژاد رو می شناسم , زوج درمانگر خیلی خوبی هست. سرچ کنید شماره تلفن کلینیک شون تو سایت ها هست.

سلام؛ وفتتون بخیر پیشاپیش از وقتی که میذارید سوال منو میخونید تشکر می کنم؛ راستش همسر من یه مدته (حدودا دو ماهی میشه) که همش با کابوس از خواب می پره؛ حسرت یه خواب آروم به دلش مونده؛ ما تو زندگیمون هیچ مشکلی نداریم، همدیگه رو دوس داریم به همدیگه هم اعتماد داریم و احترام میذاریم؛ اخیرا متوجه شدم که مشکلاتش از اینه که چندتا کتاب در مورد پیدایش هستی و فرگشت و کتابهایی از این دست خونده و داره به شدت به این فکر میکنه که آیا خدا وجود داره یا نه! تا قبل از این موضوع شخص معتقدی بود و واجبات دینی براش خیلی مهم بود؛ الان هم وعتقد هست، اما دیگه زیاد مقید نیست؛ من خودم اصلا مذهبی نیستم و با اعتقاداتش مخالفتی نمیکنم اما اینکه این وضعیت داره عذابش میده زندگیمونو داره مختل می کنه؛ دیگه مرتب سر کار نمیره، انگیزه ای برا زندگی نداره، خواب راحت نداره و خب این وضعیت داره منم عذاب میده. از طرفی چون به ایران عرق داره و ایران رو خیلی دوست داره و از طرفی من قبل از ازدواج بارها تاکید کردم که تحت هیچ شرایطی نمیخوام ایران بمونم و قصدم بطور ۱۰۰ درصد مهاجرته، با قضیه مهاجرت کنار اومد و ازدواج کردیم. توی این وضعیت کشور هم هر از گاهی مشکلات کشور رو پیشش بازگو میکردم(به خصوص با وضعیتی که برا همه طی یک سال اخیر پیش اومده) که به رفتن مطمئن ترش کنم. الان هم برا ویزا اقدام کردیم و احتمالا همین یکی دو ماه آینده ویزامون میاد. خودش میگه اینکه من مشکلات کشور رو مرتب تکرار کردم باعث این وضعیت شده، اما من معتقدم ترکیب شرایط کشور و این پرسش که خدا هست یا نه، همزمان فکرشو مشغول کرده. هرچی هم به تاریخ اومدن ویزا نزدیکتر میشیم داره بدتر میشه و بیشتر کابوس می بینه. بنظر شما ما باید پیش چه طیفی از روانشناس ها بریم و اگر معرفی کنید خیلی ممنون میشم. الان وقتی توی کشور خودمونه، وضعیتش اینه، خیلی نگرانم که وقتی از ایران بریم شرایط روحیش چطور میشه؛ ممنون میشم راهنمایی کنید. بازهم ممنون از وقتی که گذاشتید و پرسش منو خوندید و ممنون از پاسخ و راهنماییتون تشکر

سلام و تشکر از دیدگاهی که گذاشتید ببینید ما توی لیست کسانی رو که معرفی کرده تقریبا اکثرشون میتونن به شما کمک کنن و خب باید تریجیحا پیش کسانی که زوجدرمانگر هستند برید هزینه خیلی بالایی ندارن و میتونن توی این زمینه کمکتون کنن. مخصوصا در زمینه معنادرمانی

بی نهایت از لطفی که کردین بویژه کلید واژه «معنادرمانی» ممنونم. کاملا برام مبهم بود که باید سراغ چه طیفی برم؛ شما لطف کردین راه رو برام روشن کردین. خیلی از سایت خوبتون و زحماتتون تشکر می کنم. پاینده باشید.

سلام دوست عزیز من ی روانشناس و هیپنوتراپیست خوب معرفی میکنم ایسالا تو کمتر از ۴جلسه مشکلتو حل میکنه خانم لیلا ندایی رو حتما ی جلسه بهش مراجعه کن کارش خبلی خوبه

با سلام. از اینکه انقدر صمیمانه به همشهری هاتون کمک میکنید تا بتونن بهترین دکتر رو برای حل مشکلاتشون پیدا کنن خیلی لذت بردم. ایکاش در مورد من هم میتونستین کمک کنید چون واقعا مستاصل شدم. ساکن اصفهان هستم. من خیلی فراز و نشیب داشتم و مدتی هم پیش چند روانپزشک ویزیت شدم اما داروهایی که مصرف کردم حالمو بدتر کرد و تازه بعد از سه سال که دارو نمیخورم و با آرامش و مدیتیشن و ورزش و تغذیه سالم تونستم خودمو شفاف تر بررسی کنم فهمیدم مشکل من بیش فعالی است که در کودکی درمان نشده و عواقبش مثل عدم تمرکز و توجه و اهمالکاری و رفتارهای بدون فکر قبلی و نداشتن قدرت تصمیم گیری و مدام از این شاخه به آن شاخه پریدن ها تا به امروز که ۳۲ سالمه کاملا زندگیم رو فلج کرده. خیلی با خودم جنگیدم که دکتر نرم و دارو مصرف نکنم و خواستم با خلق عادتهای جدید و مکمل و تغذیه درستش کنم اما نمیشه. متاسفانه با وجود اینکه به دلیل خاطرات گذشته از دارو به شدت وحشت دارم مجبورم دارو مصرف کنم اما نمیدونم باید پیش چه دکتری برم که قطعا دراین حوزه متخصص باشه و بتونه با تشخیص درست و داروی مناسب منو زندگیمو نجات بده. مسلما اگه اصفهان باشه برام راحت تره چون ممکنه تا تثبیت دوز داروها مجبور باشم مداوم مراجعه کنم اما اگه اینجا نتونم کسی رو پیدا کنم مجبورم بیام تهران. کاش شما که با پزشکهای مختلفی سر و کار دارین می تونستین به من کمک کنین. دکتر برکتین رو بهم معرفی کردن اما تا ۵ ماه دیگه نوبت نمیده. ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم.

سلام و خسته نباشید. ممنون از حرف هایی که راجع به سایت زدید. بهتون بابت تغذیه و ورزش تبریک میگم خیلی بهتون کمک میکنه. ببینید ما روانشناسانی که معرفی کردیم صرفا توی تهران هستن اما برای اصفحان اگر کمی به من فرصت بدید براتون پرس و جو میکنم و نتیجه اش رو به ایمیلی که دادید میفرستم. موفق باشید

سلام یه مشاور تحصیلی برای کارشناسی ارشد//؟

حتما دوست عزیز بهترین راه مراجعه به یک متخصصه مطمعنا راه مناسبی برای حل مشکل خواهد داشت ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

سلام دوست عزیز نگران نباش مشکل قابل حلیه و وقتی زمان بگذره به احساس خودت خندت میگیره اما مهم اینه که الان باهاش مقابله کنی و نزاری بر تو قلبه کنه مهم الانه. من ی خانم روانشناس فوق العاده رو میشناسم کارش مورد تعیید خواستی ازش نوبت بگیر با راه کار و قدم به قدم کمکت میکنه۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

سلام مدت زیادیه که درگیر مشکلات خانواده پدر مادر برادر و خواهرم هستم و تنش ها خانواده روم خیلی اثر گذاشته تا حدی که نگران اوضاعشون هستم و نمیتونم رو برنامه های زندگیم و مخصوصا شغلم تمرکز کنم و ترس از اینده خانوادم نگرانم میکنه بیشتر اوقات . لطفا در این خصوص پزشک خوبی رو معرفی کنید ممنون

سلام شما هم میتونید به به روانکاو مراجعه کنید و هم به روانشناس هایی که توی لیست معرفی شدن. روانکاوی پروسه طولانی داره و خب جلساتش هزینه بالایی دارن. همینطور روانشناسان توی لیست از به نام های درمان در تهران هستند با توجه به هزینه و مکان زندگی میتونید به هرکدوم ازشون مراجعه کنید

دکتر سپیده رحیمی نژاد توی درمان شکست های عاطفی خیلی عالیه. من کارگاهشونو رفتم

مرسی از معرفیتون

خواهر من مدتها که افسردگی داشته زیر نظر چندین مشاور و روانپزشک و … بود ولی متاسفانه هیچ بهبودی نداشت. بدتر بعد از مصرف داروها علایمش بیشتر شد. تو یکی از سایت ها با خانم دکتر رحیمی نژاد توی تهرانپارس آشنا شدیم. بردیمش اونجا بعد چندجلسه رواندرمانی خداروشکر خیلی بهتر شده حالش، قبلا ترک تحصیل کرده بود ولی الان با انگیزه برگشته اوضاع روحیش خیلی خداروشکر بهتره.

ممنون از شما برای به اشتراک گذاشتن تجربه اتون

درخصوص نحوه ارتباط صحیح باجنس مخالف کدوم روانشناسو معرفی میکنین؟

دکتر شقایق درویشی، عالی مسلط ۲۰ ونک هم هست کلینیکشون ۸۸۲۱۷۰۸۸

سلام چه دکتری برای درمان اختلال اضطراب اجتماعی و اختلالات شخصیتی پیشنهاد میکنید؟ از کیفیت مرکز مشاوره دانشگاه تهران خبر دارید؟

من دکتر لیلا ندایی رو میشنازم با کمک هیپنوتیزم خیلی از اظطراب و این جور چیزا رو حل میکنه کارش خوبه معمولا مریض هاش ۳جلسه ای درمان میشن ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

سلام یه روانپزشک یا روانشناس مرتبط با ADHD معرفی کنید ؟

دکتر مهدی صحراگرد عضو هیات علمی دانشگاه هستن من از کارشون راضی بودم ۰۹۳۶۸۶۷۴۵۴۵

روان شناس برای بیش فعالی خواسته بودید، خانم افقی، تو اختلال رفتاری خبره است۶۶۹۲۵۴۰۷

مرسی از راهنماییتون 🙏🙏

سلام پسر ۵ ساله من بسیار کمرو و خجالتی هست با بچه ها هیچ مشکلی نداره و بازی میکنه و حرف میزنه ولی با افراد بزرگسال حتی مربیان مهد کودک که حدود دو سال هست میره و دوستان و آشنایان اصلا حرف نمیزنه و خیلی حالات اضطراب در چهره داره لطفا فردی که توی این زمینه بتونه به من کمک کنه معرفی کنید

*

سلام عزیزم پسر من هم یه مشکل مشابه داشت، البته اون خیلی با بچه ها ی همسن و سال خودش صحبت نمی کرد، با بزرگترای غریبه هم کم صحبت می کرد اما تو خونه خیلی خوب و معمولی بود، پامون رو که بیرون می ذاشتیم انگار مشکلش شروع می شد. به پیشنهاد خواهرم که روان شناسی می خوند بردمش یه جا که راضی بودم از کارشون. البته بچه ی من الان کلاس دومه و خدا رو شکر خیلی بهتر از قبل ارتباط برقرار می کنه. با بازی و قصه و این جور چیزا به بچه ها چیز یاد می دن. شماره ای که من الان دارم ازشون اینه، امیدوارم کمک باشه براتون :)۲۲۳۶۷۰۲۱

ممنون از معرفیتون

سلام وقتتون بخیر ممنون از مقاله خوبتون و وقتی که گذاشتین ممنون میشم زوج درمانگر (سکستراپ)خوب بهم معرفی کنید چون علاوه بر مشکلات فردی و ناراحتی روحی که برام پیش اومده اصلا از ازدواجم راضی نیستم و مشکلات نه چندان کمی دارم😭 یه مشاور،روانپزشک یا حتی روانکاوی که بتونه راهنماییم کنه برای حال خوب خودم و رابطه و زندگیم اگر خانم باشن فکر میکنم راحت ترم

سلام میتونید به انستیتو روانکاوی تهران مراجعه کنید برای روانکاوی خوب هستش. همچنین کلینیک کاج تحت نظر دکتر شهرام محمد خانی بهتون کمک کنن.

ممکنه یه روانشناس خوب تومحدوده شمال تهران معرفی کنید باتخصص توزمینه ی وسواس

اگه واقعا دنبال درمان هستی حتما برو پیش دکتر مهدی صحرا گرد نمیدونم الان مطبش کجاس این شماره رو ازش دارم۰۹۳۶۸۶۷۴۵۴۵

سلام دوست عزیز من ی دکتر میشناسم ی بنده خدایی رو که وسواس حاد داشت حتی خارج از کشور هم درمان گرفته بود رو به خوبی در مان کرد دکتر لیلا ندایی اسمشو سرچ کنی پیدا میکنی با هیپنوتیزم درمان میکنه۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

سلام لطفا یه دکتر خیلی عالی در زمینه درمان اختلال دوقطبی که حدالمکان بتونه اختیار بستری کردن رو هم داشته باشه معرفی کنید

سلام، خواهری دارم ۲۷ ساله، دائما فکر میکنه که من (بردار) و پدر و مادرش در حال توطئه کردن علیه‌ش هستیم و فکر میکنه که ما قصد آزار و اذیت‌ش رو داریم و به طور خلاصه بگم که ما رو دشمن خودش میدونه…هر ناکامی که باهاش مواجه شده رو تقصیر پدر و مادرش میدونه، با کوچکترین اعتراض ما نسبت به رفتارش شروع به فحاشی و دعوا میکنه، خیلی از مواقع هم بدون دلیل، زیر لب شروع میکنه به فحش دادن به اعضای خانواده…به شدت وسواسی هست و دقایق زیادی رو صرف شستن دست و پا میکنه، اصلا هم حاضر نیست به پزشک و یا مشاور مراجعه کنه…لطفا با توجه به شرح حالی که عرض کردم راهنمایی بفرمایید به کدوم یک از پزشکا یا روانشناسای معرفی شده مراجعه کنیم اصلا چه جوری و با چه ترفندی ببریمش پیش پزشک وقتی که خودش نمیاد؟ هر جور که بلد بودیم باهاش رفتار کردیم با محبت و نوازش با دعوا ولی حاضر نیست بیاد

ی روانشناس و هیپنوتیزم گر خوب میشناسم معرفی میکنم اگه تونستید ببریدش ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

سلام…. من از مشکلات خانوادگی و کودکی پرتنشی که داشتم رنج میبرم و همه ی اینا یجورای باعث شده افسرده بشم، اعتماد به نفس و عزت نفسم بیاد پایین و کلا وقتی یه مساله یا نگرانی به خونواده م مربوط بشه خیییییلی وسواس گونه فکر کنم (در حدی که احساس میکنم داره سرم منفجر میشه) و خیلی هم مضطرب بشم. ارزوی مرگ نمیکنم ولی مدام فکر میکنم خوشبختی و ارامش در کنار خونواده م هیچ وقت برای من محقق نمیشه پیش یه روانشناس رفتم یه جلسه راهکاراش خیییلی شعاری بود پیش یکی دیگه سه جلسه رفتم خودم فکر میکردم زمان میبره اینجور چیزا ولی یه نفر بهم گفت بعد از ۶ ساعت مشاوره باید تا الان یکم حست مثبت تر میشد ولی من نه تنها بهتر نشدم تازه شاید عصبی هم شدم…. بابت هر تست هم که میگیره یه عالمه پول میگیره ازم حوالی غرب هستم یه نفر رو میتونین بهم معرفی کنین؟ من کلا مشکلاتم خیلی پیچیده ن خودمم ادم ریجید و سختی هستم یه مشاور میخوام که راهکار بتونه واقعا بهم بده نه که شعار بده چون پذیرشم سخته

سلام چند تا نکته راجع به چیزهایی که گفتین فک میکنم میتونه بیشتر کمکتون بکنه به نظرم خیلی نباید دکترتون رو عوض کنید چرا که توی خود این فرایند عوض کردن دکتر و جواب ندادنش یه چیزی اتفاق می افته و شما بعد از اینکه چند بار این پروسه تکرار بشه و هیچ اتفاقی نیوفته یاد میگیرید که اصن هیچ وقت بهتر نمیشه!.. ما توی روانشناسی به این میگیم درماندگی آموخته شده و خب این خیلی چیز خوبی نیست که راهکارش اینه که با یک دکتر شروع کنید و حتما با همون ادامه بدید چون کار روانشناس توی چند جلسه اول نیست و خب در طول تمام جلسات بهبودی شکل میگیره و شما به یک بینش به خودتون دست پیدا میکنید. با توجه به دکترانی که گفتید فک میکنم یک روانکاو خوب خیلی میتونه طوی این زمینه همراهی تون کنه چرا که باعث میشه خودتون رو از بیرون نگاه کنید روانکاوان درون لیست مثل دکتر تورج مرادی و یا مهدی قاسمی و .. میتونن خیلی کمکتون بکنن علاوه بر اون انستیتو روانکاوی تهران هم هست منتها سمت تجریشه اما مرکز مهمی توی روانکاوی هستش میتونید زنگ بزنید و وقت بگیرید.

سلام متاسفانه دچار افسردگی شدید هستم شبها کابوس میبینم بی حوصله هستم زندگی واقعا برام بی معناس..البته این حال من دلایل زیادی دارن تمام اتفاقهایی که توزندگیم افتادن کم کم من و به این مرحله رسوندن انقدر بچه نیستم که به مردن فکر کنم اما از این وضعیت خودم به شدت متنفرمممممم😞 خیانت کسی که عاشقش بودم البته بعد از ۵ سال که هربار ولم نکردو باکلی خواهش من و تو رابطه نگه داشت اما اینبارتصمیم گرفتم واقعا برای همیشه فراموشش کنم و احساس میکنم نیاز به دارو دارم. میخواستم بدونم دکتر لیلا ندایی که هیپنوتیزم هم انجام میدن میتونن مشکل من و حل کنن من باید پیش کدوم دکتر برم؟

سلام روانکاوان میتونن توی این زمینه بهتون کمک بکنن شما میتونید به اسنتیتو روانکاوی تهران زنگ بزنید و ازشون وقت بگیرید دکتر تورج مرادی توی لیست هستن مشخصاتشون رو نوشتیم میتونن توی این زمینه مشاوره خوبی بهتون بدن و یا توی لیست دکتر هایی که توی زمینه افسردگی و یا رابطه کار میکنن هم میتونن کمکتون کنن

ممنون از راهنماییتون واقعا تا سر حد مرگ دارم عذاب میکشم دختری که باهاشه هربار با عکسای پروفایل و بیوهای عاشقانهه من و تا سرحد مرگ عذاب میده و این غیر قابل تحمله میخوام خودم و فراموش کنم حتی اینکارم بلد نیستم خیلی بی اراده و ضعیفمممممممممممم نمیتونم که نمیتونم هربار شمارشون و پاک میکنمم اما باز روز از نو روزی از نو💔😢😢😢

سلام من تو خانواده خودم یه سری مسائل و مشکلات دارم ک خیلی اذیتم میکنه حالا عقد کردم و با همسرمم ب مشکل خوردم پیش کی باید ررم ک بتونم گذشته رو پاک کنم از ذهنم و روابطم با همسرمو درست کنم

سلام قرار نیست گدشته پاک بشه. اما میشه اثر گذشته رو کاهش داد یعنی با وجود اینکه گذشته وجود داره ولی دیگه اثر منفی روی شما نمیذاره. بنا به اینکه شما از مشکلات گدشته تا رسیدن به مشکلان با همسر را مطرح کردید طرحواره درمانی میتونه گزینه مفیدی باشه چون تلاش می کنه تا با برگشت به گذشته و کودکی شما، اثرات اون را روی زندگی کنونی تون از بین ببره یا حدتقل تا حدی کاهش بده که زندگی تون را مختل نکنه.

سلام شما میتونین از روانکاو ها کمک بگیرین که انستیتو روانکاوی تهران معمولا جای خوبیه و همین طور توی لیست کسانی که توی زمینه رابطه با عنوان زوج درمانی کار میکنن میتونن کمکتون بکنن ولی اگه فقط خودتون میخواید رواندرمانی فردی بشید روانکاوی معمولا میتونه کمک حالتون باشه تعداد جلساتش زیاده و کمی هم گرون هستش در غیر این صورت روانشناسانی که توی لیست اوردیم هر کدومشون از طرف مردم و نظراتشون توی وب بوده برای همین اون ها هم میتونن کمکتون کنن. اگر فرق روانشناس و روانکاو رو نمیدونین میتونین به مقاله توی سایت مراجعه کنید توی بخش نکات روانشناسی به همین عنوان: فرق بین روانشناس، روانپزشک و روانکاو

سلام ایا مشاوران به افراد مقیم از خارج از کشور هم تلفنی مشاوره می دهند؟

امروز با خانم ساحل گرامی برای مشکل حساس بودن و زود رنج بودن بچم صحبت کردم خیلی کارش خوب بود مطبش صادقیه ۰۲۱۴۴۰۰۸۵۹۹

چه خوب ممنون از این که معرفی کردین

سلام من مشاوره قبل از ازدواج احتیاج دارم۰ چه دکتری پیشنهاد میکنین؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دکترای خوبی مثل دکتر کامران عسکری، سمانه جهانبخش ، دردانه امیری، الهام اسبقی ، الهام بارسلطان میتونن تو این زمینه بهتون کمک کنن. موفق باشید .

سلام وقتتون بخیر من بیماری اسکیزوفرنی دارم و مدتهاست دنبال روانشناس بودم و نمیدونستم چطور روانشناس خوبی پیدا کنم تا سایت شما رو دیدم خیلی بابت معرفی روانشناسان برتر از شما و سایت خوبتون تشکر میکنم. چون در این لیستی که تهیه کردید هم روانشناسان زیادی وجود داره انتخاب باز هم برام سخت شده آیا میدونید بهتره به کدوم روانشناس برای مشکلی که دارم مراجعه کنم؟

داداش منم مثل شماست و با کمک لیلا ندایی که اسمش هم اینجا هست و دارو حالش بهتره

تقریبا اکثر روانشناسانی که توی لیست معرفی شدن میتتونن کمکتون بکنن شما میتونید به دلخواه پیش هر کدوم از اونها برید دکتر پناهی یا دکتر قاسمی و ..

سلام . ضمن تشکر از سایت خوب تون . من بچه ام رو پیش دکتر محبوبه جوادی بازرگانی بردم . کارشون فوق العاده بود . چندتا دکتر دیگه بچه ام رو برده بودم ولی تشخیص فوق العاده شون . برخورد خوبشون و جلب بچه ام بسیار جالب توجه بود . بچه ام بعد از فوت همسرم خیلی بهم ریخته بود . الان سالم تر ازقبل شده گاهی به من هم کمک فکری میکنه . این دکتر فوق العاده است بهتون توصیه میکنم حتماحتما برید پیشش .شماره ی مطبش هم ۷۷۷۲۰۴۱۸ و ۷۷۸۷۶۰۲۵ هستش

ممنون از اینکه تجربتونو با ما به اشتراک گذاشتید.

دیدگاه *

سلام دختر۱۴ساله دارم شدیدبیرون گردی داره راحت هم دوست یابی میکنه سرش هم دایم توگوشیه به کی مراجعه کنم ممنون

سلام برای حل مشکلات نوجوانان دکترای خوبی مثل دکتر ماندانا شعبان، فرامرز ذاکری ، اکرم پرند، فرشته پناهی ، شیرین کاکاوند ، شهرام محمدخانی میتونن بهتون کمک کنن . موفق باشید

بپرس ببین خانم ساحل گرامی قبول میکنه اگه قبول کنه کارش خوبه۰۲۱۴۴۰۰۸۵۹۹

سلام من یه روانشناس که باروانشناسی عمقی یونگ آشناباشه لازم دارم لطفاکسایی که واقعادراین زمینه آگاهی دارندبه من کمک کنندتاکیدمیکنم روانشناس باتحلیل عمقی یونگ نه هرروانشناسی

دکتر علیرضا انگاره چی

سلام وقت بخیر من وهمسرم خیلی همو دوس داریم (دخترخاله وپسرخاله هستیم)ولی همسرم یه خواهرداره که ازمانی که همسرم ازم خواستگاری کرد شروع کرد به مخالفت وآبروریزی وبی احترامی وتهمت زدن به من باعث شد مابعداز۶سال عقدکردیم حالا به مشکل خوردیم میخوام یه مشاورخوب بهم معرفی کنیدچون این مسئله داره باعث اختلاف مامیشه

سلام . تواین زمینه دکترای خوبی مثل دکتر الهام بارسلطان ، محمدرضا محسن پور ، کامران عسکری، سبحان پورنیکدوست و الهام اسبقی میتونن به شما برای حل مشکلتون کمک کنن . موفق باشید

سلام وقتتون بخیر به نظر شما بهترین مشاور/دکتر در خصوص زوج درمانی و حل مشکلات بعد از ازدواج چه کسی هست؟

سلام . دکترای خوبی مثل دکتر دردانه امیری، الهام اسبقی، سبحان پور نیکدوست ، آناهیتا علی اسماعیلی ، الهام بارسلطان ، مهدی قاسمی میتونن تو این زمینه به شما کمک کنن . موفق باشید

کسی هست که در مورد مسائل همجنسگرایی کمک بکنه؟؟؟ دیدگاه مردمی نداشته باشه؟؟؟یعنی بیماری ندونه و دید علمی داشته باشه؟؟

ممنون ازاینکه تجربه تون رو با ما به اشتراک گذاشتید.

سلام من برای مشاوره پیش از ازدواج دنبال یه کتر خوبم. میشه بهم دکتر پیشنهاد بدین

سلام شما میتونین از دکترای خوبی مثل دکتر شهرام محمدخانی، الهام اسبقی ،الهه امیری ، دکتر دارابی، سبحان پورنیکدوست، آناهیتا علی اسماعیلی و سعیده عزیزمحمدی در این زمینه کمک بگیرین . موفق باشید .

دیدگاه *

با سلام من برای خواهرم دنبال ی روانشناس هستم خواهرم ی چند وقته ای که همش ترس از مردن داره و حس قلب درد یا نفس تنگی داره خیلی دکتر قلب بردیمش میگن مشکل قلبی نداره و دچار پانیک شده و بهتره به روانشناس مراجعه کنه همش اظطراب میگیره و بدنش یخ میکنه ممنون میشم ی دکتری که تخصصش بیشتر تو این زمینه داره رو به من معرفی کنید

من دکتر پدرام اطمینانی رو پیشنهاد میکنم چون یکی از دوستان خودم هم دچار این مشکل بودن و حملات پانیک داشتن

سلام شما میتونید به دکترای خوبی مثل دکتر الهه امیری ، ندافرزانه ، فرشته پناهی، یعقوب اسماعیلی و دردانه امیری مراجعه کنید . موفق باشید

با سلام خدمت شما ضمن تشکر از مطالب خوبتون خواستم بگم من دوستی دارم که به شدت درگیر موضوع زودرنجی هستند. تا حدی که بسیار در تعامل با ایشون دچار استرس میشم و همش مواظبم که حرفی نزنم یا رفتاری انجام ندم که باعث رنجش ایشون بشه. چون به شدت نسبت به رفتارها و گفتارها عکس العمل نشون می ده و حتی اگر در لحظه هم این اتفاق نیفته، با مرور گفته ها و فکر کردن به اونها، از خودش رفتار پرخاشگرانه نشون می ده. البته گاهی هم خودش به این موضوع اذعان داره و بیان می کنه که به دلیل شکستی که در زندگی قبلی داشتند و با توجه به عوارض سال هایی که به اجبار در رابطه عاطفی بوده اند، دچار این رفتارها شدند. لازمه بگم هر نوع رفتار اعم از خوب و بد رو به خودش نسبت می ده و حتی در تعامل با نزدیکترین افراد زندگی هم دچار مشکل هستند و رفتارهای اون ها رو منظور دار برداشت می کنند و این باعث شده که خیلی تنها باشن. اوایل فکر می کردم شاید رفتارها و گفتارهای من مناسب نیست ولی در برخورد هر کس با ایشون این موضوع رو بلافاصله اشاره می کنند که ایشون بسیار حساس و وسواسی هستند. خواهشا اگر روانشناس خوب می شناسین که بتونه در خصوص اختلالات زودرنجی، وسواس و خشم بهمون کمک کنه، معرفی کنید

سلام با توجه به توضیحی که دادین اکثر دکترای توی لیست میتونن کمکتون کنن از جمله دکتر علی اسماعیلی ، فرشته پناهی، سبحان پور نیکدوست ، الهه امیری ، بهزاد تریوه ، دردانه امیری و.. که با توجه به نزدیکی به خودتون میتونین انتخاب کنین . موفق باشید.

سلام ..من مدتی هست صاحب فرزندی شدم ، متاسفانه با اسمی که براش انتخاب کردم دچار مشکل شدم و این مسااله یه معضل جدی برام شده ،، لطفا راهنمایی کنید با کدامیک از دکترها میتونم مشورت کنم ،، سمت غرب باشن بهتره ،، ممنون

سلام . شما میتونید به دکترای خوبی مثل فرشته پناهی ، سبحان پورنیکدوست ، الهام بارسلطان، ماندانا شعبان که سمت غرب هم هستند و آدرس و شماره تلفنشون بالا نوشته شده مراجعه کنید.

بهتون مرکز مشاوره دکتر زارع رو پیشنهاد میکنم حتما میتونید از مشاوره هاشون استفاده کنید. تهران ۴۴۲۷۶۴۵۶ -۴۴۲۵۹۰۱۷

آقای دکتر آرش رستمی به نظرم جز بهترین روانشناسا هستن، من چند جا مراجعه کرده بودم اما بعد از مراجعه به ایشون در مرکز بوجیکا خیلی بهم کمک کردن، شماره مرکز و آدرس سایتشونو میذارم که هرکسی خواست مراجعه کنه بهشون ۰۲۱۲۲۶۳۶۸۵۸ http://www.bujika.com

اگر ممکنه یک مشاور و روانشناس سالمندان در تهران معرفی کنید. خیلی ممنون

سلام خانم دکتر مرجان حسنوند دکتری تحصصی روانشناسی سلامت هستند که در زمینه سالمندان و همچنین در زمینه توانبخشی شناختی (مثل حافظه، توجه و …) مشاوره میدهند و می توانید از ایشان کمک بگیرید.

من مرکز مشاوره پندار نیک خانم دکتر زارع رو معرفی میکنم بهتون .شماره تماس: ۰۲۱۴۴۲۵۹۰۱۷

برای انتخاب روانشناس خوب اولین گام به نظرم این هست که ملاک های یک روانشناس خوب را بدانیم تا بر اساس آن بتونیم بهترین انتخاب را داشته باشیم. پیشنهاد می کنم دو مقاله درباره ویژگی های روانشناسی خوب در سایت دکتر بهشتیان هست که ابتدا اونها را مطالعه کنید و بر اساس آنها تصمیم گیری کنید. عنوان مقاله اول: ۱۰ ویژگی یک روانشناس خوب عنوان مقاله دوم: تست تشخیص روانشناس خوب ww.beheshtiyan.ir

ممنون از راهنماییتون خودش میگه از دوست داشتنه و… اما یه وقتایی رفتارش واقعا غیر قابل تحملتحمل میشه… وسط خیابون بین مردم داد بزنه و فحش بده…یکم سخته تحملش مخصوصا وقتی تکرار بشه و تو بیگناه باشی… خودش نمیاد مشاوره جدیدا هم میگه برو طلاقم بده احساس میکنم حرف دلش نیست جدیدا سر کار هم میره البته کاری که خودش دوست داره و خودش انتخاب کرده و… اما انگار بدتر شده… میگه اونجا که من میرم محیطش سالمه ولی همه با هم راحت هستن جایی که تو میری ببین چه غلطا میکنی!!!!!؟ تازه بد دهن هم شده و حرفای بد شده نقل و نبات دهنش… چیزی که من ازش متنفرم… میخواستم حق طلاق رو بهش بدم تا دیگه نگه برو طلاقم بده… واقعا خسته شدم

من تو مطب دکتر شعبان که یه دکتر دیگه رو معرفی کردن رفتم و زیاد راضی نبودم….خیلی زود میگذشت و بیشتر حرفهای منو میشنیدند و خودشون کمتر نظر میدادن….حدود ۶ جلسه حرفهای منو شنیدند و بعد از اونم تازه گفتن باید تست ازت بگیرم …اصلا خوب نبودن ….گول مطب و کلینیک دکتر های معروف رو نخورید

ممنون که به ما بازخورد میدید

سلام من ی دوستی دارم که ی مدته خیلی گیر میده روی کوچکترین موضوع گیر میده و باشوهرش و خونوداش بحث میکنه هرکی حرفی میزنه به خودش میگیره منفی گرا هستش و یک روز بدون بحث و لج بازی تو خونشون نمیگذره شوهرش و بچه هاش هم خسته شدن از دستش ی وقت خیلی خوبه ی وقت قاطی میکنه و جنگ و جدل ما خودمون نمیدونیم چیه خواهشا ی دکتر خوب معرفی کنید

سلام مشکل دوست شما میتونه علایمی از مشکلات مختلف باشه، همون طوری که سرفه کردن همیشه به علت سرماخوردگی نیست بلکه ممکن گاهی به علت بیماری سل، عفونت ریه و … باشه. پس این علایم ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه و نیاز به ارزیابی داره. بر حسب نوع مشکلی که داره درمان های مختلف می تونند مفید باشند مثلا اگر مشکلش دارای دلایل عمیق و مرتبط با گذشته فرد باشند طرحواره درمانی گزینه پیشنهادی خوبی باشه.

با سلام هر کدوم از روانشناس های بالا میتونن کمکتون کنن برای رواندرمانی فردی میتونن به این دکتر ها مراجعه کنند

لطفا لینک سایت دکتر آریا فر رو برای نوبت اینترنتی بزارید… با توجه به اینکه همسرم اصلا رضایت نمیده به مراجعه به روانشناس ، به نظرتون مشاوره تلفنی با روانشناس بهتره و یا حضوری؟

مشاوره حضوری خب قطعا بهتر هستش

سلام برای پسرم که ۱۶ ساله هست، دنبال یه روانشناس خوب هستم . پسرم خجالتی شده و این باعث شده از فعالیتهای اجتماعی و … داره عقب میافته، لطفا راهنمایی میفرمائید . سپاسگزارم

سلام پسر شما در سن حساسی هست که ممکنه برخی از مسائل پسرتون به برحی ویژگی های این سن برگرده. اما اگر خجالتی بودنش خیلی شدید و مشکل ساز هست می تونه به علت ایجاد شدن برخی الگوهای ناکارامد ذهنی باشه که باعث میشه عزت نفس ایشان کاهش پیدا کنه و در برابر احساساتی که در حضور دیگران تجربه می کنه دچار اضطراب بیشتر و بیشتر بشه. مشکل ایشان قابل حل هست هر چند که تعیین علت و شیوه درمانی مناسب برای مشکل ایشان نیاز به ارزیابی دقیق داره.

سلام اگر عملکرد پسرتون توی زندگی روزمره اش کاملا مختل شده به طوری که نمیتونه ارتباط برقرار کنه در این صورت بهتره که به یک روانشناس مراجعه کنید. اکثر روانشناس هایی که ما معرفی کردیم توی این زمینه میتونن به شما کمک بکنن توی لیست میتونید بر هر کدام ازشون مراجعه کنید.

سلام سال ۸۸ با دختری آشنا شدم که شیفته ی تک بودن و رفتارای خاصش شدم… دختری لجباز ، ساده پوش و دوست داشتنی و سرکش… شدیدا حساس و زود رنج… و محجبه… ۳ سال از من کوچیک تر بود… یک روز تلفنی ازم پرسید ، چه شالی دوس داری بزارم ، من که موقعیت صحبت نداشتم ، گفتم هرچی میزاری بزار!! فقط زود بیا… هوای گرم تابستون داشت دیوونم میکرد… چرا نمیاد؟! دقیقا ۱ ساعت منو کاشت زیر آفتاب…چون نمیخواستم بد قول باشم…جایی ایستاده بودم که از قبل هماهنگ کرده بودیم… وقتی دلیل تاخیر رو پرسیدم گفت: من شال سفیدم رو دوست داشتم …کثیف بود… شستم…خشک کردم…اتو کشیدم و اومدم… البته بعد ها گفت میخواستم ادب بشی… الان ۵ سال از زندگی مشترک ما میگذره… هنوز هم به نقطه مشترک نرسیدیم… و بارها تصمیم به جدایی گرفتیم… هم خودش اذیت میشه و هم من… بی نهایت دوستش دارم… اما…دارم میبینم که جفتمون در حال نابود شدنیم بیشتر مشکلاتمون حساس بودن زنم به محیط کار و همکارها و افراد با جنس مخالف منه… هرچی میگم هیچ بنی بشری برام مهم نیست ، بجز تو… اما هنوز بعد ۵ سال ، با این که کوچکترین چیزی ازم ندیده ، مشکل داریم و داد و دعوا و… رشته خودش روانشناسی هست و هیچ کسی و هیچ روانشناسی رو قبول نداره… دیگه به خودم هم شک کردم… نمیدونم چیکار کنم؟! بارها به سرم زده خود کشی کنم چون بهم میگه خودتو بکش تا من هم راحت بشم از دستت گاها تو خیابون بهم فحش میده و میگه تو هیزی…و بلند بلند بهم بد و بیرا میگه و تهدید میکنه که… با اینکه خدا میدونه من اصلا کوچکترین نگاهی نکردم و هرچی بهش میگم ، میگه دروغ میگی و… سال هاست دارم تحمل میکنم به خاطر همین هنوز بچه دار هم نشدیم چون تا حالا یهدهفته هم بدون دعوا زندگی نکردیم… اگه روانشناسی رو میشناسید ، که تو این زمینه میتونه کمکم کنه ، لطفا معرفی کنید…

اول خودتون بریدیه مشاورکه حتما زن باشه چون جنس خودشو میشناسه راهکاربگیرکه بشه به لحاظ عاطفی به همسرت نزدیک بشی وقتی اوکی شدبکشونش پیشه مشاور

سلام شرایطی که توصیف میکنید شرایط دشواری هستش، متوجه ام. روانشناسانی که ما معرفی کردیم توی لیست میتونن کمکتون بکنن و اگر خانمتون قبول میکنند که بروند پیش روانشناس که هیچ اما در غیر این صورت زوج درمانی میتونه به شما کمک وافری بکنه دکتر های درون لیست غالبشون زوج درمانی هم میکنند.

سلام دوستان ، من به یه روانکاو یا روان درمانگری احتیاج دارم که بدون قرص و دارو بتونه مشکل رو ریشه ای حل کنه ، ممنون میشم کمک کنید و بک دکتر خوب بهم معرفی کنید

دوست عزیز من دکتر لیلا ندایی رو پیشنهاد میدم اما به شرط اینکه مشکل توهم یا شیزو فرنی نداشته باشی چون این بیماری حتما نیاز به دارو داره البته یک روانکاو خوب میتونه مکمل دارو باشه تا احساس خوب داشته باشی. فراموش نکنیم که دارو خوردن برای مشکلات روحی همونقد میتونه موثر باشه که دارو برای درمان زات الریه و … بیماری ها مثل عفونت قارچ و اگزما و … که بدون دارو دیرتر و سخت تر درمان میشن و یا گاهی اصلا بدون دارو مریض درمان نمیشه

سلام و درود به شما روانشناس ها به طور کلی دارو تجویز نمیکنند. کسانی که اجازه این کار را دارند روانپزشک ها هستند. اما شما به طور کلی اگر پیش روانشناسان برید دارویی به شما نمیدهند. روانشناسانی که توی لیست آمده اند میتوانند به شما کمک کنند و علاوه بر آن برای روانکاو خوب معمولا انستیتو روانکاوی تهران به مدیریت تورج مرادی جای خوبی هستش البته که معمولا روانکاوان دیگری هم هستن در تهران در کلینیک های مختلف به تحلیلگری میپردازند.

سلام وقت به خیر .راستش من به یک سری دلایل امکان شرکت در جلسات حضوری را ندارم .روانشناسی برای مسائل جوان ها میخواستم که از طریق چت بشه صحبت کرد وهزینه هاشم کم باشه لطفا

به نظر من مهمترین ویژگی در دسترس بودن و با سواد بودن دکتره که زود وقت بدن و کاربردی راهنمایی کنه. تو کرونا هم که اکثرا مجازی کار می کنن. من بخاطر حمله پنیک رفتم پی دکتر عاشوری و خوبم بود

باسلام. مشکل بنده در مورد رابطهء بین پسر۱۱ساله ام با همسرم است.شاید حس مادری بیش از حد همسرم باشه که باعث شده بیش از حد پسرمون رو کنترل کنه.در تمام زمینه ها.بیشتر مسائل درسی.به جایی رسیده که پسرم خیلی هوشمندانه با ظرافتی خاص همسرم رو دور میزنه و این بیشتر شاکیش میکنه.هرچی هم از همسرم میخوام که تغییری در رویه اش بده اما متاسفانه کارساز نیست.حال بنده موندم که پسرم نیاز به روانشناس داره یا خانومم؟؟؟ لطفا دکتر روانشناسی ترجیحا در غرب تهران و در این حوزه تخصصی معرفی کنید.ممنونم از سایت خوبتون.

سلام طبق مساله ای که شما مطرح کردید احتمالا نیاز هست که شما، همسر و فرزندتون بنا به صلاح دید روانشناس برخی جلسات را به صورت جلسات فردی و برخی را به صورت جلسات خانوادگی مراجعه کنید. چون علاوه بر مشکلات هر فرد، الگوی تعاملات خانوادگی شما هم باید بررسی بشه تا نتیجه دقیق تری دریافت کنید.

ممنون از معرفیتون با تشکر

سلام میشه بگید برای مشاوره در زمینه روابط عاطفی کدام روانشناس بهتر هستند؟

سلام میشه بگید برای مشاوره در زمینه روابط عاطفی کدام روانشناس بهتر هستند؟

سلام در مورد مشاوره مشاوره خانواده و مشکلات با همسر مشاوره خوب میخواستم

سلام هم در مقاله بالا و هم در مقاله زیر ما به معرفی مشاوران خانواده از نگاه مردم پرداخته ایم پیشنهاد میکنم این مقاله رو مطالعه بفرمایید:مشاوره خانواده چیست؟

سلام

من برای دکتر شعبان و دکتر تریوه که خیلی تعریفشون را شنیده بودم میخواستم وقت بگیرم که منشی هاشون گفتن دکتر تریوه که وقت نمیده فعلا و دکتر شعبان هم ۲۵ اسفند وقت داره… منشی دکتر شعبان دکتر شاکر را معرفی کرد و گفت این دکترها را دکتر شعبان تایید کرده. (مطبشون کاشانی و کوچه بهنام و …).. میخواستم بپرسم کسی دکتر شاکر را میشناسه و چطوریه کارشون؟؟

نمونه کامل نون به هم قرض دادنه کار این دکترا….

ممنون میشم اگه آدرس ما رو هم قرار بدید.

سلام پسری ۲۲ ساله هستم، روانشناسی که در زمینه اعتماد به نفس و مشکل در روابط اجتماعی و ترس و اضطراب از صحبت در جمع و عدم توانایی در ارتباط گیری با افراد رنج میبرد معرفی میکنید؟ و اینکه برای اینگونه مشکلات چه نوع درمانی پیشنهاد میشود؟ روانکاوی، هیپنودرمانی، روان درمانی یا‌… در هر کدوم کدام دکتر پیشنهاد میشود؟ تشکر

با سلام من یه توضیح کلی از رواندرمانی براتون بگم که یه دید کلی داشته باشین. ببینین ما توی رواندرمانی شیوه های مختلفی داریم که یکیش روانکاوی هستش روانکاوی اسم یک مکتب درمانی هستش که در اصل فروید پایه گذار اون بود و خب یکسری نگاه خاص به انسان و فلسفه ی وجودش داره که از این طریق به درمان میپردازه این درمان معمولا طولانی مدته حدودا یک سال تا دو سال و معمولا جلساتش ۵۰ دقیقه ای هستش که از ۸۰ هزار تومن شروع میشه و معمولا برای تحلیل روانی به کار میره. هیپنوتیزم هم یکی از روش های درمانی توی روانکاوی هستش که معمولا روانکاو ها توی مواقع ضروری ازش استفاده میکنن. شما برای مشکلتون که اضطراب اجتماعی هستش میتونید هم به روانکاو مراجعه کنید و هم به روانشناسانی که رویکرد شناختی رفتاری دارند..

سلام من برای خواهرم که مشکلاتی دارن یک روانشناس خوب می خواستم بهم معرفی کنین. خواهرم مشکلاتی دارن که خودمون هم نمیدونیم وافعا مشکلشون چیه. خودم نمیدونم مشکل افسردگی داره یا اضطراب یا … از ۳ سال پیش که به مدت ۲ سال با خانواده حرف نمیزد و صبح تا شب می خوابید و کلا از زندگی بریده بود بردیمش پیش روانپزشک و دکتر بهش داروی ضد افسردگی داده. الان قضد همکاری داره و میخوایم برای حل مشکلش ببریمش پیش روانشناس. ولی نمیدونم واقعا چه کسی میتونه به ما کمک کنه. لطفا راهنمایی کنین

شما میتونید از لیست بالا به کسانی که به لحاظ مکانی به شما نزدیک تر هستند مراجعه کنید. روانشناسان توی لیست روانشناسانی بودند که توی وب مردم از کارشون تعریف کردن و خب ما تا جایی که تونستیم اونها به صورت یکجا توی یک مقاله اسم هاشون رو اوردیم که مردم برای پیدا کردنشون راحتتر باشند. ببینید مشکل افسردگی و اضطراب رو روانشناسانی که رویکرد شناختی رفتاری دارند خیلی خوب میتونن بهش بپردازن و بهبودش بدن.

سلام. من در رابطه با پسرم که ۱۷ سالشه و دوران بلوغ رو طی می کنه با مشکلات زیادی روبرو هستم. لطفا یه دکتر خوب بهم معرفی کنین. ممنون.

سلام. توی لیست غالب دکتر ها میتونن توی حوزه مشکل شما راه حل ارائه بدن. پیشنهاد میکنم هرکدام رو که به لحاظ مکانی به شما نزدیک تر انتخاب کنید و مراجعه کنید.

سلام یه روانشناسی ک در زمینه وسواس و پرخاشگری هستند و قیمت مناسب برای کسی ک بودجه زیادی نداره معرفی کنید لطفا🙏

سلام من همه نوع واسواسیت دارم باید چیکار کنم

دکتر مهدی صحرا گرد خیلی کمک کردند به من شما هم مراجعه کنید

سلام من دارای وسواسیت از همه نوع میباشم باید چه کار کنم

با سلام تا به حال شما پیش روانشناس رفتید؟

درود به همگی من خودم چند سال پیش یه روانشناس داشتم خیلی تو شرایط افسردگی بدی بودم واقعا نجاتم دادن چند وقتی ایران نبودن آقای دکتر اکبروند ۶۶۹۰۷۴۰۴

سلام درود بر شما مرسی که با ما به اشتراک گذاشتین..

با سلام من مدتهاست فکر میکنم پیشرفتم تو کار و زندگی به اندازه تواناییم نیست یه مشکلی توی پیشرفت شغلی کاری دارم دارم برا همین میخوام پیش یه روانشانس خوب برم اگر معرفی کنید. و البته یه مشکلاتی هم توی خلقیات فردی دارم ممنونم

سلام روانشناس هایی که توی این لیست اومدن توی وب از نظر مردم روانشناسای خوبی هستن شما بر اساس محل زندگی و نزدیکی به مطب آنها و تماس با آنها میتونین پیش هر کدوم ازشون برید..

سلام . دوست من یه مشکلی براش پیش اومده که دیگه نمیتونه به زندگی کردن ادامه بده اونقدر ناراحته که نمیخواد زنده بمونه و مدام حرف از خودکشی میزنه از عشقش جدا شده و به هیچ عنوان راه برگشت نداره و این رابطه به طور کلی تمام شده . و اون نمیتونه بدون عشقش زندگی کنه . تو رو خدا کمکم کنید کجا میتونم ببرمش پیش چه دکتری ؟ که فقط به زندگی برگرده لطفا کمکم کنید

لطفا با دکتر لیلا ندایی تماس بگیرید حتی اگه نمیتونی بری پیشش مشاوره تلفنی هم میده که خیلی موثره شماره مطبش ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸ مطبش سعادت اباد کار هیپنوتیزمش خیلی معروفه

سلام . سوگواری و افسردگی بعد از یک رابطه از دست رفته طبیعی و لازمه ی این فراینده . اما برای این حجم از وابستگی به یک رابطه لازمه که اقدام به درمان حتما بشه. پیشنهاد میکنم به دکترای خوبی مثل سعیده عزیز محمدی، امیرحسین شریفی، الهام بارسلطان، سبحان پورنیکدوست، مانداناشعبان مراجعه کنین. علاوه براون اگر کمکی خواستید در خدمتتون هستیم.

سلام من دارم دچار افسردگی و عذاب وجدان دایمی ناشی از مادر کنترل گر میشم. از چه کسی کمک بگیرم؟

سلام. شما در درجه اول باید مطمئن شین که علائمی که دارین حتما افسردگی باشه و علاوه براون علائمی که دارین باید حداقل دوهفته به صورت مداوم طول بکشه ، طوریکه بیشتر کاراتونو مختل کرده باشه و نتونین حتی عادی ترین کاراتونو مثل گذشته انجام بدین اینو حتما درنظر داشته باشین. و میتونین به دکترای خوبی مثل الهام بارسلطان، سبحان پورنیکدوست، فرشته پناهی، دردانه امیری ، فرامرز ذاکری، علی بابایی زاد مراجعه کنین و علاوه براون اگر کمکی خواستین در خدمتتون هستیم.

سلام من مدتى هست که تو زندگى با همسرم به مشکل بر خورد کردم به مشاوره های زیادى سر زدیم اما هیچ کدوم نتونستن کارى پیش ببرند همه تأیید میکنند که همسرم مشکل داره و از من براى اینکه زندگى ادامه پیدا کنه خواسته میشد تا بیشتر چشمامو ببندم رو مسائل امروز احساس میکنم به طرز عجیبى افسرده هستم و هیچ چیزى برام معنایى نداره خواهش میکنم دوستان یه روانپزشک خوب به من معرفى کنید تا شاید با مصرف دارو بتونم به خودم کمک کنم

سلام . شما میتونین به دکترای خوبی مثل دکتر علی بابایی‌زاد ، سمانه جهانبخش، ماندانا شعبان، ندا فرزانه، و دکتر دارابی مراجعه کنین.

سلام من از اضطراب وسواس افسرده گی خیالبافی فوبیا نگرانی ترس وحشت و تجاوز جنسی در کودکی و خشم فرو خورده عصبانیت انزوا و… رنج میبرم لطفا یک دکتر خوب در این زمینه معرفی کنید به نظر شما یعقوب اسماعیلی:یا دکترتریوه کدام برای حل مشکلات من بهتره؟یا دکتر دیگر لطفا کمک کنید

پیدا کردین چه پزشکی مناسبه؟منم شرایط مشابه شما رو دارم اگه نتیجه گرفتین میشه اینجا بگین

اون دوتا رو نمیدونم اما برادر من پیش دکتر مهدی صحرا گرد رفت وبدون دارو با کمک تکنیک جدید ۷ جلسه درمان شد

برای چه مشکلی؟

سلام به نظرم دکتر اسماعیلی برای شما بهتر هستن چون تخصصشون اضطراب ، فوبیا و وسواس هست.

سلام دوستان من ۶ سالی هست که یکی از دوستانم دچار افسردگی شده،میشینه تو اتاق و با هیچکس صحبت نمی کنه مخصوصا با پدر و مادرش که اصلا جواب سلامشونم نمیده و کلا لج می کنه باهاشون!هر کاریم که فکرشو بکنید برای خوب شدنش کردیم از بهترین دکتر ها گرفته تا مسافرت و ورزش و …. ولی هیچکدوم فایده نداشته!کلا نمی خواد از لاکش بیاد بیرون به هیچ وجه!حتی وقتی پیاده روی و ورزش و کار می کنه هم ذهنش در گیر لاکشه!خودش می گفت وقتی یه موضوعی به ذهنش میاد انقدر روی اون تاکید و فکر می کنه تا دیگه نمی تونه مغزش کار کنه!میگه بالقوه سالمه و خیلی کم با حالت نرمالش فاصله داره و اراده کنه بر می گرده به حالت طبیعیش ولی خودش نمیخواد!به شدت برای خوب شدن مقاومت می کنه مثل ادمی می مونه که خودشو زده به خواب و شما بخواهید بیدارش کنید، خودشم میگه همش یه نقش هست که داره بازی می کنه.الان هم همه چیزو ول کرده و هیچ چیز براش مهم و لذت بخش نیست!کار و دانشگاه و زندگی و… هم تعطیل.در صورتی که شش سال پیش به شدت شاد و اکتیو بود .اتفاق خاصی که موجب غمگینی و افسردگی شده باشه هم براش نیافتاده!اگر راهیو میشناسید یا کسی رو میشناسید که بتونه کمکم کنه خیلی خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید!

سلام اولین قدم برای درمان اینه که فرد با مراجعه به یک متخصص وارد فرآیند درمان بشه همون طور که شما اگر دچار سرماخوردگی شوید تا به پزشک مراجعه نکنید و شروع به مصرف دارو نکنید خوب نمی شید. اگر دوست شما افسردگی به معنای علمی داشته باشه مشکلاتی شبیه به مشکل دوست شما بوده که حل بشه. به طور مثال درمان CBT و درمان فراشناختی و درمان اکت از درمان های روانشناسی هست که به افراد افسرده پاسخدهی خوبی داره. برای کسانی هم که دچار افسردگی های طولانی مدت و مزمن هستند طرحواره درمانی مطلوب هست. فقط توجه داشته باشید که برای رفع مشکل دوست تان به روانشناسان متخصص و صاحب صلاحیت مراجعه کنید. سالم و سرزنده باشید

سلام ، میتونید به دکترا خوبی مثل دکتر بابایی‌زاد ، فرشته پناهی، الهام بارسلطان ، بهزاد تریوه مراجعه کنین که توی این زمینه تخصص خوبی دارن

یه روانشناس هست طرفای قلهک چند نفری که میشناسم و رفتن پیشش همه راضیه راضی بودن اسمش دکتر حفیظی هست کلینیک مهرپندار

ممنون از معرفیتون اگر مایل بودید تخصص ایشون رو هم بگید که مخاطبان بدونن.. مرسی

سلام, من چند وقتی هست که به دنبال یک مشاور و روانشناس خوب می گردم. متاسفانه روانشناس هایی که بهشون مراجعه کرده م بدون شناخت کافی از من دارو تجویز کرده ند با اینکه من بار ها تاکید کرده م که احساس خوبی به دارو ندارم و ترجیح میدم بدون دارو تراپی رو شروع کنم و ادامه بدم. مشکل من بیشتر برمیگرده به داشتن اختلال استرس و اظطراب که بعضا باعث افسردگی هم شده.

خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

حتما برو پیش دکتر مهدی صحراگرد کلا بدون دارو درمان میکنه با کمک یک دستگاه جدید خیلی حرفه ای هست عضو هیات علمی دانشگاه یک عالمه دانشجو داره مطبش مرزدارانه

سلام. نیاز شما به مصرف کردن یا مصرف نکردن دارو تا حدودی به شدت مشکل و علایم شما داره. اگر علایم اضطراب شما خیلی شدید و غیرقابل مدیریت هست بهتره با یک دور همزمان دارودرمانی و رواندرمانی شروع کنید و بتدریج داروها را کنار بذارید و رواندرمانی را ادامه بدید. اما اگر علایم شما خیلی خیلی شدید نیست این امکان وجود داره که بدون دارودرمانی، صرفا از رواندرمانی های مثل ACT یا APT استفاده کنید.

سلام حتما حتی شده یک جلسه به دکتر لیلا ندایی ببرید من از کارش خیلی جواب گرفتم داداش و خواهرم هم پیشش میرفتن

من بهترین راه هیپنوتیزم درمانی رو هم پیشنهاد میکنم البته به شرط اینکه برای شما قابل اجرا باشه من ی دکتر خانم خوب تو سعادت اباد سراغ دارم ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

دوست عزیز اگه مشکلت توهم نباشه ایشالا با هیپنوتیزم حل میشه با دکتر لیلا ندایی ارتباط بگیر ایشاله حل میشه من کارشو قبول دارم شماره مطبش ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸

من برای درمان با دستگاه پیش دکتر مهدی صحراگرد رفتم بعد از کلی تحقیق فهمیدم این دستگاه اصلا عوارض نداره و خیلی از درمان راضی ام هزینش به نسبعت هیبنوتیزم کمتره ممنون از دکتر صحرا گرد

سلام .من متن شما رو خوندم .پیشنهاد میکنم به مطب خانوم” الهام بارسلطان” مراجعه کنید.توی سایت پزشک خوب هم میتونید اینترنتی وقت رزرو کنید.من خودم یکی از مراجعینشون بودم که قبلا پیش مشاوره های زیادی رفته بودم ولی ایشون تنها مشاوری بودند که خیلی دقیق و واضح مشکل منو تشخیص و راهنمایی کردند.اعتماد به نفس ام بخاطر مشکلاتی که نمی تونستم و یا نمیدونستم چطوری حلشون کنم خیلی کم شده بود .زمانی که به ایشون مراجعه کردم خیلی از نظر ذهنی بهم ریخته بودم.این متن رو صادقانه برای دوستانی نوشتم که نیاز به کمک واقعی یک روانشناس آگاه دارند . شماره مطبشون :۴۴۵۳۷۲۴۴

سلام شما به روانپزشک مراجعه کردید یا روانشناس؟

سلام سوال شما سوال من هم هست که روانشناس بهتره یا نوان پزشک! مشکل من در خصوص رابطه با همسرم و مخصوصأ برخورد و دخالت پدر همسرم می باشد که منجر به ناراحتی و مشکلات زیادی شده تا مرحله ای که برای طلاق و جدایی پیش رفته ایم. شما چه پیش نهادی برای مراجعه دارید؟

سلام. اگر مشکل شما و همسرتون صرفا مشکلات ارتباطی و عدم برخورداری از مهارت های زناشویی باشه نیازی برای مراجعه به روانپزشک نیست و بهتره از متخصصین روانشناسی کمک بگیرید. اما اگر شما و یا همسرتون در کنار مشکلات زناشویی دچار مشکلات زناشویی دچار مشکلاتی مثل افسردگی هستید اگر شدت این مشکل روانی (مثل افسردگی) خیلی زیاد هست و برای کنترل اولیه علایم اون مشکل روانی نیاز به دارو باشه می تونید در کنار روانشناس از کمک روانپزشک هم استفاده کنید.

ببینید ما توی این مقاله روانشناس های خوب تهران رو معرفی کردیم و خب این روانشناس ها توی وب مردم راجعبشون صحبت کردن و ما تصمیم گرفتیم به صورت یکجا در اختیار مردم بزاریمشون اما این که میگین پیش روانپزشک برم یا روانشناس و یا کدومشون بهتره؟نکته مهم اینه که شما پیش هر کدوم از این افراد برید بنا بر مشکل شما تشخیص میدن و خب اگر پیش روانشناسی برید و نیاز به روانپزشک داشته باشید اون روانشناس شما رو ارجاع میده در نتیجه هر دو هم روانپزشک و هم روانشناس غالب اوقات به شکل تیمی کار میکنن پس ارجحیتی هیچکدومشون با هم ندارن از این بابت نگران نباشید. اما به طور کلی روانپزشک مجوز تجویز دارو رو داره یعنی مثلا اگه افسردگی داشته باشین به کمک دارو تا حدی اون رو کنترل میکنه که بعد روانشناس بتونه توی یه حالت نرمال با شما صحبت کنه. روانشناس اما دارویی تجویز نمیکنه بر اساس گفتگوهای درمانی به بهبود شما کمک میکنه فرق بارز این دو بیشتر در این هستش..

دکتر حفیظی کلینیک مهرپندار

من مشاوره قبل از ازدواج میخوام در مورد اینکه با پسرس ۷ سال دوستم که ۵ سال از من کوچکتر است من ۳۴ سال دارم و اون ۲۹ سال .و الان تصمیم گرفتیم که ازدواج کنیم اما میخوام یه مشاوره خوب بریم که مشاوره بگیریم و راهکار بگه اگه کمکون کنه میشه مشاوره خوب معرفی کنید اخه ۲سال پیش رفتیم مشاوره رفتیم فقط میگفت نه

من برای مشاوره برای ازدواج پیش دکتر شهرزاد رشن رفتم و خیلی راضی بودم البته آخر کار به این نتیجه رسیدم که با اون نفر ازدواج نکنم اما از کل روند مشاوره خیلی راضی بودم باعث شد تفاوت هایی که خودم اصلا نمی دیدم را ببینم و الان خدارا شکر می کنم که با اون قبلی ازدواج نکردم. البته در اون موقعیت واقعا سخت بود این تصمیم رو گرفتن، چون ۲ سال بود که با هم دوست بودیم واسه همین به نظرم آدم باید قبل از این که قضیه جدی باشد واقعا پیش روانشناس بره

سلام مشاوره ازدواج نیازمند به ارزیابی جامع از مواردی از ویژگی های شخصیتی، نیازهای اصلی، ارزش ها، مهارت های ارتباطی و … طرفین هست. از طرفی، باید میزان شناخت شما و شخص مقابل از همدیگه به شکل صحیح باشه چون گاهی اوقات تصور می کنید فرد مقابل تون فردی متعادل و مهربانی هست که کمتر عصبانی و پرخاشگر میشه اما ممکن هست دلیل این باشه که ایشان در دوره دوستی هنوز تعهد و نگرانی نسبت به آینده نداره یعنی با ایجاد و تشدید شدن عصبانیت و اختلاف، می تونه بدون نگرانی شما را رها کنه. اما وقتی ازدواج کردید اگر به هر دلیلی دچار اختلافات جدی شدید چون تعهد داره و به سادگی نمی تونه شما را رها کنه ممکنه ناراحتی را به شکل بی مهری و فاصله گیری عاطفی نشان بده. پس نیاز هست که شما شناخت کافی و مبتنی بر ازدواج پیدا کنید و شناحت ناشی از دوستی کافی نیست. به علاوه، مشاور ازدواج نمی تونه پاسخ بله یا خیر به ازدواج شما بده بلکه وظیفه داره با توجه به شرایط و ویژگی های شما مسیرهای آینده را براتون ترسیم کنه تا تصمیم بهتری بگیرید و اگر ضعفی دارید برخی مهارت های فردی، ارتباطی و زناشکیی را به شما آموزش یده.

سلام شما پیش مشاور رفتید؟ نتیجه گرفتید؟

سلام میخواستم بپرسم شما پیش مشاوری رفتین که نتیجه بگیرین؟ منم شرایط شما رو دارم

سلام من با همسرم پیش دکتر مهدی صحرا گرد رفتیم مطبشون مرزدارانه واقعا که دکتر خوبی هستن تمام مساعل رو از ریشه پیدا کرد و برامون راهکار داد

ممنون از معرفی دکتر صحرا گرد مراجعه کردم بسیار راضی بودم خیلی ممنون مجدد

بهترین کسی رو که من میشناسم خانم اسبقی هست توی پاسداران اینم آدرس سایتشونهhttp://www.drasbaghi.com/

من قبلا پیش آقای جانبلاغی رفتم برای درمان شدید وسواسم خیلی عالی بود تخصصش فقط استرس و اضطراب و وسواس هستش برای من درمانش خوب بودhttp://www.janblaghy.ir/

مرسی از معرفی تون اگر خودتون تجربه ای با ایشون داشتید که میتونه به کسانی که میخواهند مراجعه کنند مفید باشه ممنون میشیم با ما در میون بگذارید

سلام شما میتونید به خانم دکتر الهام اسبقی، سمانه جهانبخش و خانم ندا فرزانه مراجعه کنید که توی مقاله ادرسشون هست.. اختلاف سنی معمولا بالاتر از پنج سال در ازدواج پیشنهاد نمیشه مخصوصا که خانم پنج سال بزرگتر باشه به دلیل اینکه خانم ها یکی دوسال بیشتر از سنشون بلوغ عاطفی دارن و پخته تر هستند عملا فاصله سنی شما میشه هفت سال.. اما حتما برای پیگیری مسئله تون به مشاور مراجعه کنید کسانی که نام بردم و توی مقاله هستن میتونن کمک کننده های خوبی به شما باشن..

شما لازم نیست نظر شخصی ضد زن و سنتی خودتو بدی، ایشون فقط یه مشاوره خوب خواستن…

با سلام احمد هستم دارای دو فرزند یه دختر ۷ ماهه و یه پسر ۷ ساله در مورد پسرم با مشکلاتی مواجه هستم از جمله بد غذایی که اصلا گوشت نمیخوره و خیلی ضعیف شده و مشکل دیگه در مورد رفتار بد اون هست و حرف گوش نکردنش که متاسفانه باعث میشه تنبیه فیزیکی بشه بعدش هم خیلی پشیمون میشم لطفا یه مشاور کودک که واقعا خوب باشه برای اینکه بتونم مشکل پسرم رو حل کنم خواهش میکنم معرفی کنید.

شما اول باید مشکل خودتون رو حل کنید و درمان بشین ….مشکل شما جدید که اقدام به تنبیه بدنی کودکتان می کنید

سلام.درباره مشکل تغذیه بهتره با پزشکان طب سنتی (دکتر خیر اندیش) ،احتمالا فرند شما کمبود اشتها دارد که با پیشنهاد برنامه غذایی مشکل حل خواهد شد.مشاوره کنید و درمورد تنبیه که فرمودید حتما خودتان باید به یک درمانگر مراجعه کنید چون عدم توانایی شما درحل مشکلات فرزندانتان شما را وادار به رفتارهایی کرده است که فرزند شما بدخلق شده است.به تشکر:

سلام نگران نباشید شما میتونید به خانم دکتر ماندانا شعبان و دکتر دارابی و دکتر ندا یعقوبی مراجعه بکنید که توی زمینه کودک و نوجوان تخصص دارند اطلاعاتشون توی مقاله بالا هست… تنبیه فیزیکی تاثیرات مخربی توی شکل گیری شخصیت کودکتان توی سال های بعدی زندگیش داره برای همین تنبیه فیزیکی رو حتما از مولفه های تربیتی فرزندتون فاکتور بگیرید.. مشکل پسرتون هم تا حدی شناخته شده است توی روانشناسی هر چقدر سریعتر مراجعه کنید زودتر مشکلتون حل میشه..

من برای مشاوره قبل ازدواج پیش دکتر شعبان رفتم که خب عالی بود

روانشناس خوب فقط خانم دکتر لیلا جبلی

چه عالی ! تجربه ای داشتین باهاشون ؟ اگه دوست داشتین برامون توضیح بدین و بامردم به اشتراک بذارین

بهترین روانپزشک درتهران درایران ودرجهان=فقط دکترندافرزانه

سلام چه روزهایی میتونیم برای مشاوره ازدواج حضوری بیایم پیش دکتر ندافرزانه؟

اتفاقا دکتر ندا فرزانه بی اعصاب ترین دکتر دنیاست. نه تنها منو خوب نکرد بلکه داغون ترم کرد…

من بالای ۱۰ بار پیش دکتر نیوشا محمدی رفتم دکتری که به من تو اولین دیدار قول درمان بهم داد ولی خوب نشدم هیچ بدترم شدم

سلام. بر خلاف سایر درمان ها، درمان های روانشناسی خیلی حساس هستند یعنی نه تنها به تخصص پزشک نیاز داره بلکه به ارتباط تخصص روانشناس با مشکل شما و به به شدت به کیفیت رابطه بین درمانگر و شما هم بستگی داره و شاید یک روانشناس برای یک فرد افسرده به خوبی درمان را انجام بده ولی همان روانشناس نتونه کمکی به حل مشکل یک فرد دیگه با مشکل افسردگی مشابه انجام بده. چون در کنار تخصص و مهارت روانشناس، رابطه میان شما و روانشناس و میزان همکاری شما در اتاق و خارج از اتاق درمان بر فرآیند درمان بسیار اثرگذاره.

من ی دکتر معرفی می کنم برو ایشالا خوب میشی کار هیپنوتیزمشم خیلی خوبه دکتر ندایی ۰۲۱۸۸۷۹۴۰۹۸ مطبش سعادت اباده

خیلی اوضاعم داغون بود، هر روز یه خبر بد از سیل و زلزله و ترور گرفته تا سقوط هواپیما و ترس از جنگ و هزارتا چیز دیگه. دلشوره امونم و بریده بود شب ها که می خوابیدم بخوابم همش فکر جنگ و استرس دارم، نکنه زلزله بیاد، نکنه که جنگ بشه، نمیدونستم دیگه چی کار باید انجام بدم، دارو خوردم، دمنوش های مختلف و امتحان کردم و …. هر راهی که دوستام یهم گفتند انجام دادم ولی دوباره تا به خودم میام انگار وسط کلی فکر و دلشوره و نگرانی ام یکی از دوستان که دانشجوی دکتر صحراگرد هست شماره دفترشون رو بهم دادند والان چند جلسه ای هست که مراجعه می کنم، خداروشکر اوضاع دلشوره هام خیلی بهتر شده و راهکارهایی که دادند اوضاع کلی ام رو بهتر کرده و هنوز هر از گاهی دلشوره های کمی می گیرم که گفتند اونم سریع برطرف میشه. برای کابوس هام، یه سری راهکار برای کنترل افکارم قبل از خواب دادند که توی این چند شب فقط یه کابوس داشتم. تکنیک های کنترل فکری که گفتند برای کنترل افکارم و حتی انجام کارهای عقب افتادم و افزایش سطح انرژیم خیلی موثر بود

در مرود مسائل و مشاوره ازدواج هم خوب هستن؟ شما بهشون مراجعه کردید؟

سیزده سال بود که با همسرم ازدواج کرده بودم، از همون اول خیلی مشکل داشتیم و چندبار می خواستم ازش جدا بشم. خانواده ام اصلا حمایت نمی کردند و منم چون می دونستم بعدش نمی تونم تنهایی زندگیم و اداره کنم بی خیال طلاق می شدم تا اینکه چند ماه پیش یکی از دانشجوهای دکتر که از آشناهامون هست از ایشون وقت گرفت و من بهشون مراجعه کردم که راهنمایی ام کنند. اولش بهم گفتند تا وقتی علایم افسردگی ات خوب نشده فکر طلاق و از سرت بیرون کن و بعد از اینکه خوب شدی در موردش صحبت می کنیم. تقریبا از جلسه سوم بود که احساس کردم داره حال و هوام عوض میشه و کم کم زندگی برام لذت بخش تر شده تا اینکه بعد از یه مدتی دیدم شاید بهتر باشه به جای فک کردن به طلاق بهتره برای خوب شدن زندگیم تلاش کنم. الان مدتی هست که از درمانم می گذره و خداروشکر خیلی شادترم و رابطه ام با همسرم خیلی بهتر شده. ای کاش همون اول به یه روانشناس مراجعه کرده بودم و سیزده سال با این مشکل زندگی نمی کردم. با تشکر از دکترمهدی صحراگرد

سیزده سال بود که با همسرم ازدواج کرده بودم، از همون اول خیلی مشکل داشتیم و چندبار می خواستم ازش جدا بشم. خانواده ام اصلا حمایت نمی کردند و منم چون می دونستم بعدش نمی تونم تنهایی زندگیم و اداره کنم بی خیال طلاق می شدم تا اینکه چند ماه پیش یکی از دانشجوهای دکتر که از آشناهامون هست از ایشون وقت گرفت و من بهشون مراجعه کردم که راهنمایی ام کنند. اولش بهم گفتند تا وقتی علایم افسردگی ات خوب نشده فکر طلاق و از سرت بیرون کن و بعد از اینکه خوب شدی در موردش صحبت می کنیم. تقریبا از جلسه سوم بود که احساس کردم داره حال و هوام عوض میشه و کم کم زندگی برام لذت بخش تر شده تا اینکه بعد از یه مدتی دیدم شاید بهتر باشه به جای فک کردن به طلاق بهتره برای خوب شدن زندگیم تلاش کنم. الان مدتی هست که از درمانم می گذره و خداروشکر خیلی شادترم و رابطه ام با همسرم خیلی بهتر شده. ای کاش همون اول به یه روانشناس مراجعه کرده بودم و سیزده سال با این مشکل زندگی نمی کردم. با تشکر از دکترمهدی صحراگرد روانشناس اینجانب

😊👌🏻

اهداف و افکار ما ادمها همه چیز ماست طوری که با آنها نفس میکشیم و روزهایمان را میگذرانیم. ما طوری زندگی میکنیم انگار که مردان از زنان برترند، انگارکه بدی حکمفرماست و.. . بعد از اینهمه افکار منفی یک بار فرض کنیم همه چیز خوب است؟ انگار که دنیا بهتر از این نمیشود انگار که هرچیزی که اتفاق می افتد به نفع ماست.. این وبسایت با ارائه نکات شیرین و کاربردی روانشناسی در زمینه های شخصیتی و ارتباطی به این تصویرسازی مثبت جامه تحقق میبخشد. انگار که زندگی بهتر از این نمیشود

© 2019 تمامی حقوق این سایت برای مجله اینترنتی روانشناسی انگار که محفوظ است . طراحی و تولید محتوا استودیو نماد

آقا و خانم روانپزشک با مصاحبه ی تشخیصیِ دقیق و صحیح با مراجع، سعی در کشف و تشخیصِ اختلالاتِ روانشناختی مثل اضطراب ، افسردگی ، وسواس ، اختلال دوقطبی و… دارد تا پس از آن با رواندرمانی و دارودرمانی به صورت تخصصی آن مشکل را برطرف نماید.ضمن اینکه متخصصین دیگری مثل روانشناس بالینی ، مشاور خانواده ، گفتاردرمانگر ، روانشناس کودک و… مراجعین خود که به خدمات دارودرمانی نیاز دارند را به روانپزشک ارجاع می دهند تا او با تخصص اش، متناسب با مشکل داروی لازم را تجویز کند.طول زمان فرآیند درمان دارویی با توجه به نوع مسئله و عمق آن متفاوت است.

آیا به دنبال مشاوره روانشناسی آنلاین متخصص و حرفه ای می گردید؟ما به شما کمک می کنیم:

در اینجا خوب است فرق بین یک روانپزشک و یک روان‌شناس را بدانید:

دنیای امروزی اطراف انسان ها فشارهای متعددی در حوزه های مختلف زندگی بر آن ها وارد می نماید بطوریکه ممکن است هر یک از ما دچار تغییراتی در قضاوت، بینش، رفتار، افکار، روابط اجتماعی و خانوادگی گردیم و برای رهایی از این آسیب ها و نیز پیشگیری از عواقب جدی تر نیازمند مراجعه به متخصصین مربوطه در این زمینه می باشیم، 

ولی در اغلب موارد بسیاری از افراد تفاوت بین روانپزشک و روان‌شناس را دقیقا نمی‌دانند و همواره این سوال مطرح است که در صورت وجود این گرفتاری ها باید به روانپزشک مراجعه کنیم و یا روانشناس؟!مشاور روانپزشک خوب در تهران

روانپزشک، پزشکی است که پس از پایان دوره‌ی ۷ساله‌ی پزشکی عمومی وارد دوره‌ی تخصصی ۴ساله‌ی روانپزشکی شده، که به او توان تشخیص، درمان، پیشگیری و توانبخشی بیماریهای اعصاب و روان را می‌دهد. همچنین ارتباط میان اختلالات جسمی و بیماری های روانپزشکی، آزمون های روانشناختی، روش های مختلف روان درمانی، استفاده از ابزارهای درمانی مانند rTMS، بیوفیدبک، نوروفیدبک، ECT و… را فرا می گیرد.روانپزشک در مرحله اول همانند سایر رشته‌های پزشکی وظیفه تشخیص بیماری، تعیین سیر و پیش آگهی آن را برعهده دارد و در مرحله بعد وظیفه‌ی انتخاب مناسب‌ترین گزینه‌ی درمان ( روان‌درمانی، درمان دارویی یا انجام همزمان این دو شیوه‌ی درمانی) را دارد.

معمولاً برای تشخیص بیماری های متنوع مرتبط با روان و رفتار فرد، روانپزشک علاوه بر تشخیص نوع اختلال، به علل ایجادکننده از جمله علل جسمی آن نیز می پردازد، چرا که بسیاری از بیماری ها که ابتدا به صورت روانی ظاهر می‌شود ممکن است منشأ جسمی داشته باشند، مانند بیماری های تیرویید، قلبی، خودایمنی و… که می توانند تظاهراتی مشابه اختلالات روانپزشکی ایجاد کنند؛ و علاوه بر آن مصرف برخی داروها مانند داروهای قلبی، روماتولوژی، کلیوی و… یا گیاهان سنتی نیز می توانند علایم مشابه این اختلالات ایجاد نمایند؛ و روانپزشک به سبب آموختن علم پزشکی این ارتباطات را بطور دقیق بررسی می‌نماید.‌

تجویز دارو بر اساس تشخیص اولیه، بررسی تاثیر دارو بر علایم، سیر بیماری و با توجه به کارکرد فرد در حوزه های مختلف زندگی مانند شغل، خانواده، تحصیل، روابط بین فردی صورت می‌گیرد و وجود اختلالی که نیازمند دارو است، مانعی بر سر راه استفاده از روان‌درمانی نیست.

روانشناس دانش‌آموخته‌ی علوم انسانی است و به بررسی علمی چگونگی تفکر، رفتار، هیجانات انسان ها و انگیزه‌های آنها می‌پردازد و در راستای اصلاح این فرآیند ها آموزش میبیند.روانشناسان طی دوره تحصیل خود آموزش های متفاوتی در حوزه های مختلف مانند اختلالات رفتاری، خانواده، روانشناسی رشد کودک، روانشناسی کار و ورزش، روش های مختلف روان‌درمانی مانند شناخت درمانی، رفتار درمانی و یا سایر گرایش ها را فرا می گیرند.

برای رزرو وقت روانپزشکی با ما تماس بگیرید: 02188209050 ، 02188670340

متاسفانه گاهی شنیده و یا دیده می شود که عده‌ای بر این باور هستند که درمان اختلالات اعصاب و روان صرفا دارو و یا صرفا اقدامات روانشناسی می باشد در صورتی که اکنون ثابت شده بهترین نوع درمان در این گونه اختلالات تلفیقی از درمان های روانپزشکی و روانشناسی است. بیماران دچار این اختلالات زمانی بهترین سود درمانی را دریافت خواهند کرد که حوزه های مختلف بیماری بدرستی دیده شود و یک درمان جامع شامل روانپزشکی ، روانشناسی ، مددکاری ، کاردرمانی… و گاهی استفاده از یک متخصص تغذیه را بطور همزمان دریافت نمایند.

آیا داروهای اعصاب و روان باعث افزایش وزن می شوند؟تنها بعضی از داروهای اعصاب و روان باعث افزایش وزن می شوند نه همه آن ها! برخلاف این تصور رایج حتی بعضی از این داروها موجب کاهش وزن نیز می شوند و این به تشخیص روانپزشک شما بستگی دارد که با توجه به شرایط جسمی و وزن مراجع، دارویی را تجویز کند که بر روی وزن اثر بگذارد یا خیر! مثلا در درمان افسردگی دارویی وجود دارد که یکی از عوارض آن کاهش وزن است و همین طور داروی دیگری برای درمان همین اختلال موجود است که موجب افزایش وزن می شود.

آیا داروهای اعصاب و روان برای خانم های باردار مضر است؟یکی از نگرانی های خانم های باردار تاثیر مصرف داروهای اعصاب و روان بر روی جنین است! تمام داروهای اعصاب و روان برای جنین خطرساز نیستند. در نظر بگیرید برای درمان فشار خون مصرف یکسری از داروها برای خانم های باردار ممنوع است اما داروهای مشابه ای وجود دارند که این افراد می توانند از آن استفاده کنند. داروهای اعصاب و روان نیز چنین ویژگی ای دارند که مصرف تعدادی از آنها در دوران بارداری نیز مجاز بوده و برای جنین خطرساز نیستند. چنین شرایطی برای دوران شیردهی نیز صادق است بعضی از داروهای اعصاب و روان هیچ تاثیر سوئی برای کودک در این دوران ندارند و مادر می تواند بدون نگرانی از آن ها استفاده کند. بنابراین با توجه به شرایط مراجع داروی مناسب توسط روانپزشک تشخیص و تجویز می شود.

آیا مصرف داروهای اعصاب و روان باعث خواب آلودگی می شود؟وقتی اسم داروهای اعصاب و روان برده می شود معمولا افراد آنها را به عنوان آرام بخش یا خواب آور می شناسند. در حالی که قسمت اعظمی از این داروها خواب آور نیستند و حتی تعدادی از آنان موجب بی‌خوابی شده که برای استفاده در طی روز تجویز می شوند. پس این تصور که همه این داروها موجب خواب آلودگی می شود درباره بیشتر داروهای اعصاب و روان اشتباه است.

آیا داروهای اعصاب و روان وابستگی ایجاد می کند؟معمولا درباره داروهای روانپزشکی این تصور وجود دارد که اگر یک بار از این دارو استفاده کنم باید تا آخر عمر به مصرف ادامه دهم و قطع دارو عوارض بدی به دنبال دارد. این باور درباره قسمت اعظمی از داروهای اعصاب و روان غلط است. یعنی می توان با دستور پزشک این داروها را قطع کرد بدون اینکه عوارض خاصی برای فرد مصرف کننده داشته باشد. شاید گاهی مشاهده کرده باشید که با قطع دارو علائم بیماری دوباره بازگشته اند، دقت کنید که مشاهده مجدد علائم به معنای وابستگی به دارو نیست بلکه به دلیل عدم بهبود بیماری است.

دکتر محمدرضا قاسم زاده | متخصص اعصاب و روان

روانپزشک ما:

دکتر مهتا مریدیان

یک روانپزشک مسلط و باهوش که از عهده ی تشخیص، دارودرمانی و رواندرمانی مراجعین متنوع و زیادی بر می آید.در اینجا با ایشان بیشتر آشنا شوید.

لطفاً این مقاله را بخوانید: وقتی به روانشناس مراجعه می کنم چه اتفاقی می افتد؟ (اگر می خواهید از جلسات رواندرمانی خودتان نتیجه بگیرید به این 7 نکته کلیدی توجه کنید.)

دوستانم من به تازگی یکی از عزیزانم که دچار مشکل جدی روانی بود رو زیر نظر دکتر عاطفه قنبری جلفایی تو بیمارستان رسول اکرم بستری کردم و خدا میدونه چه به ما گذشت. مینویسم تا شما دیگر این اتفاقا براتون نیفته . ابتدا به ساکن، برخورد ایشون بسیار تند و زننده است و به جرات می شه گفت که خودشون هم احتیاج به درمان جدی دارند. در کنار اینکه تشخیص درست و به جایی حداقل از وضعیت بیمار ما نداشتند. در حالیکه مریض ما دو هفته در بیمارستان بستری بود به اقرار یکی از پرستاران دکتر تنها دو بار بیمار رو ویزیت کردن و حتی اطلاع نداشتند که دوز داروی بیمار چقدر هست با پرس و جو و هزار و یک درد سر خبر دارشدیم ک خانم مهدوی دستیار دکتر قنبری که بسیار جوان و بی تجربه هستند و حتی هنوز درسشونم تمام نشده دوز دارو را تعیین می کردند. بماند که دکتر قنبری خودشونم بسیار کم تجربه و جوان هستند و اطلاعات کافی ندارند و اصلا تخصصشون طب سالمندان هستش و خدا میدونه بر چه مبنایی یک خانم به این جوانی با گرایش خاص سالمندان، رییس بخش روانی بیمارستان رسول اکرم هستند؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! ایشون برای درمان مشکلات جدی روانی اصلا تبحر کافی را ندارند سوای اینکه اصلا اخلاقیات و منش برخورد هم براشون اهمیت ندارد و با این سن کم چطور ریس بخش روانی بیمارستان رسول اکرم شدند. برای پرسیدن یک سوال کوچیک در مورد دارو و دوز اون، مجبور شدیم ساعت ها در بخش پذیرش بیمار بیمارستان منتظر ایشوون بشیم در حالیکه هر جا بگیم ما مریض بستری زیر نظر دکتر داریم سریع باهات همکاری میکنند و اجازه میدن با دکتر صحبت کنید. بعد از اینکه به خدمت ایشون رسیدیم گفت من وظیفه ای ندارم سوال شما رو جواب بدم!!!!!!!!! الان زمان ویزیت من هست و ما هر چی گفتیم دکتر جان بیماری نمونده دیگه ما آخرین نفر بودیم گفت برید از اتاق بیرون. .احیانا اگر شانس بیارید و اجازه حرف زدن بهتون بده و سوالی از شون بپرسید در پاسخ بهتون با لحن تندی میگن ” کار منو به خودم می خوای یاد بدی ؟؟؟؟؟؟ میخای همین فردا مریضتو مرخص کنم”!!!!!!!!!!!!!! و ما مستاصل و هراسان فقط به خاطر کدام رفتار ناشایستمون که هنوز نمیدونیم ؟؟؟؟؟ مرتبا عذر خواهی کردیم و طلب بخشش که ای دکتر بی اخلاق مریض ما با مشکل حاد روانی را از مستعمره قدرتت نندازی بیرون… و چه حس بدبختی و عجزی ادم میکنه این مواقع….ایشالا که خداوند پاسخگویی ایشان باشدتنها شانس ما این بود که استاد این خانم، دکتر نصر اصفهانی، ما رو به ایشون معرفی کرده بود و بعد از اینکه استادشون دکتر نصر اصفهانی از خرابکاری شاگردش خبر دار شد خودش شخصا رفت بیمارستان عیادت بیمار ما بماند که هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه و هیچ استادی نمیگه شاگرد من کم دان و نادانه خیلی دوستانه خدمت شما عزیزان عرض میکنم اگر سر سوزنی به سلامتی و بهبود بیمارتون اهمیت می دید ایشون اصلا گزینه مناسبی نیستندو خدا شاهده تمام اینایی که نوشتم عین حقیقته. همه میدونیم که یه دکتر روانپزشک بد وکم تجربه میتونه چقدر به مریض آسیب بزنه و حالشو بدتر کنه. من به خدا واگذارش کردم به خاطر تمام رنج و فشاری که در این مدت توسط ایشون به من خانوادم از هر نظر که میتونید تصورشو بکنید وارد شد.

سلام با احترام به جامعه روانشناسان و روانپزشکان لطفاً خیلی به روانپزشک ها مراجعه نکنید روانشناسی که برخی از این بزرگواران خوندن مخالف تفکر اعتدال و نرمال بودن شخص هست شما خیلی دلقک نباشی میگن افسرده خیلی دلقک باشی میگن دلقکی ،میبینید اینجا پیش فرض دلقک بودنه نه آدم بودن ، چون برگرفته از روانشناسی صهیونیست هاست و تفکر اون ها هست که این پیش فرض ها رو تعیین می‌کنه شما اصلا از راه حل های که جلوی پاتون می‌زاره شاخ در میارید آخه فلان … من خودم میدونم چی من رو آروم می‌کنه بله خوب عیب هایی هم دارم همه دارن ولی تا حالا به کسی که مخالف اعتقادات من بوده تمسخر آمیز نگاه نکردم پوزخند نزدم آدم بودم ولی متاسفم که حتی در جاهایی که فکر میکردم این برخورد ها نیست بود بهشون میگم شاید از نظرشون تونستن در روانی کردن یا جلوه دادن بعضی اشخاص مورد نظرشون موفق بشن اما منتظر بلای بزرگ( اختصاصی) باشن از طرف همون خدایی که میپرستن فقط برای خودشون نه هم تیپ ها و نه همکاران اونا بلکه این دفعه خود خود خائنش (انشالله) یه کسی که به من از همون اول تمسخر آمیز نگاه می‌کنه چرا باید برم اتاقش باهاش حرف بزنم صد سال دیگه هم نمی‌خوام کارم رو راه بندازه بره پی مسخره و دلقک بازیش من مذهبی هستم اما تا حالا هیچ کس رو به خاطر لباس یا دینش یا روش هایی که در زندگی برمیدارد مسخره نکردم بله باهاش بحث کردم در مورد اعتقادات اما مسخره نکردم وقتی کم اوردم لطفاً برای این افراد یک روانپزشک بگیرید بهتون میگم برای روان فقط کتاب شهید مطهری بخونید چه مذهبی هستید چه نه چون از روی منطق باهات صحبت می‌کنه مثل بعضی کتاب دینی های بی خاصیت نیست که زمان تحصیل بهمون تحمیل میکردن یا شما وارد توهمات نمیکنه مثل بعضی از روانپزشک ها که این روش برای روانی جلوه دادن اشخاص مورد نظرشون هست همه روانی نیستن پزشک های بزرگوار ،افسردگی اینطور که این ها میگن وجود ندارد .

مشاور روانپزشک خوب در تهران
مشاور روانپزشک خوب در تهران
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *