آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

 
helpkade
آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج
آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

اگر مدتی است با شریک زندگیتان آشنا شدید و یا حتی مشغول برنامه ریزی عروسی خود هستید ، پیشنهاد میکنیم در میان شلوغی و هیجان «عاشق بودن» ، زمان کوتاهی مکث کنید و از خود بپرسید که چقدر شما و شریک آینده زندگی تان سازگار هستید. ممکن است اکنون اتفاقات عالی باشد ، اما آیا رابطه شما در ماه ها و سالهای آینده ادامه خواهد داشت؟ و چگونه می توانید طوفان هایی که دیر یا زود سر می رسند را مدیریت کنید ؟ ممکن است پاسخ این سؤالات تا حد زیادی ناشناخته باشد ، اما مطمئناً انجام تست مشاوره قبل از ازدواج برای زوجین می تواند تضمین بیشتری برای سلامت آینده روابط شما به ارمغان بیاورد.

مراجعه به مشاوره ازدواج و کمک گرفتن از شخصی متخصص را دست کم نگیرید . حتی اگر عاشقانه شریک خود را دوست دارید ، پیش از ازدواج حتما به مشاور مراجعه کنید . دوستی و عشق با ازدواج و زندگی مشترک مقوله هایی بسیار متفاوت هستند .

شاید بعد از مواجهه با سوال “چه قدر با یکدیگر سازگار هستید؟” این اولین جوابی باشد که به ذهنتان خطور میکند و یا شاید این نوع سوالات هرگز برای شما پیش نیامده باشد. به نظر می رسد اکنون همه چیز در روابط شما بسیار عالی است و شما حتی نمی توانید تصور کنید چگونه می تواند غیر از این باشد.

“مطمئناً ما سازگار هستیم” ، ” مطمئناً ! در غیر این صورت ازدواج نمی کردیم ، ” خوب ، متأسفانه همیشه اینگونه نیست . بسیاری از ازدواج ها شروع خوبی داشته اند اما در طوفان ها با برخورد به صخره های زندگی و “ناسازگاری” خرد شده اند. چرا این اتفاق زیاد پیش می آید؟ چه چیزی باعث می شود همه چیز آنگونه که ما تصور میکردیم پیش نرود؟ قطعا عدم شناخت درست ما از شریک آینده زندگیمان مقدمه ایست بر یک ازدواج نا فرجام!آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

هرچه بیشتر در مورد یکدیگر بدانید بهتر است . بنابراین اگر به فکر ازدواج هستید ، هرچه قبل از روز عروسی درمورد یکدیگر بیشتر بدانید ، بهتر است با انجام تست مشاوره قبل از ازدواج می توانید حقایق مهم را کشف کنید. همچنین این تست ها می توانند به شما کمک کند تا با شناخت ارزش ها و موضوعاتی که برایتان اهمیت بیشتری دارند به گونه ای متفاوت تر فکر و تصمیم گیری کنید. اگر هر دو شما جدی هستید که سخت تلاش کنید تا ازدواج خود را به بهترین شکل ممکن رقم بزنید ، پس تست مشاوره قبل از ازدواج برای شما مناسب است .

در زیر دسته هایی از سوالات تست مشاوره قبل از ازدواج به عنوان  یک راهنمایی مفید برای هر زوج ،که قبل از شروع زندگی زناشویی ، باید درباره آن ها با هم فکر و بحث کنند ، آورده شده است . پیشنهاد می کنیم اگر قصد پاسخ دهی به این سوالات را دارید ، قبل از اینکه پاسخ های خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارید ، ابتدا به صورت جداگانه پاسخ دهید . بهتر است اجازه دهید که یک متخصص مشاوره ی ازدواج پاسخ هایتان را بررسی کند .

سوال هایی که در تست مشاوره قبل از ازدواج مطرح می شود.

پیشینه و تربیت

من چقدر از نحوه رشد شریک زندگی ام اطلاع دارم؟

آیا والدین او ازدواج موفقی داشته اند؟ اگر نه ، در ازدواج آنها چه اتفاقی افتاده است ؟

آیا من و شریک زندگی ام از زمینه های اجتماعی یا فرهنگی مشابهی هستیم ؟

اگر پیشینه ما بسیار متفاوت بود ، چگونه می خواهیم فرهنگ خودمان را با هم یکسان کنیم ؟ آیا این فرهنگ مشترک بیشتر راه او خواهد بود ، یا راه من ، یا ترکیبی منصفانه از هر دو؟

شریک زندگی من به عنوان یک کودک چگونه تربیت شده؟

امور مالی

مدریت مالی شریک زندگی من به چه صورت است ؟ آیا در مورد هزینه ها و خرج خود برنامه مشخصی دارد یا درآمد خود را آزادانه خرج می کند؟

آیا وقتی ازدواج کردیم حساب جداگانه‌ای خواهیم داشت؟

آیا در مورد چگونگی هزینه کردن ، سرمایه گذاری یا پس انداز پول موافقیم؟

چه کسی هنگام ازدواج، متعهد به پرداخت صورتحساب ها خواهد شد؟

 

دوستان و زندگی اجتماعی در تست مشاوره قبل از ازدواج

شریک زندگی من فردی درونگرا است یا برونگرا ؟

آیا وقتی صحبت از زندگی اجتماعی می شود ، سطح انتظارات یکسانی داریم

– یا اینکه یکی از ما دوست دارد تمام وقت در کنار دوستان باشد و دیگری ترجیح می دهد بیشتر در خانه باشد؟

آیا به همدیگر اجازه می دهیم جدا از هم با دوستان همجنس خودمان بیرون برویم؟

خانواده ها

آیا هر دو خانواده رابطه ما و ازدواج ما را تأیید میکنند و می پذیرند؟

بعد از اینکه ازدواج کردیم ،به طور میانگین چند بار انتظار داریم به دیدن والدین مان برویم یا با آنها تماس بگیریم؟

تعطیلات و جشنهای خاص را در کجا خواهیم گذراند؟

وظایف و کارهای خانه در تست مشاوره قبل از ازدواج

چگونه وظایف و کارهای خانه را تقسیم خواهیم کرد؟

آیا یک نفر تمام آشپزی ها را انجام می دهد یا نوبتی این کار را انجام میدهیم؟

در مورد خرید مواد غذایی ، تمیز کردن ، شستشو و اتو کردن  و دیگر وظایف چطور؟

اگر حیوانات خانگی داشته باشیم ، چه کسی وظیفه تمیز کردن و تغذیه آنها را بر عهده دارد؟

بچه دار شدن و تشکیل خانواده

آیا هر دوی ما فرزند می خواهیم یا نه؟

اگر چنین است ، چه تعداد و چه زمانی قصد داریم خانواده را بزرگتر کنیم؟

وقتی فرزند داریم ، با کدام ارزش ها ، اعتقادات یا ایمان مذهبی به آنها آموزش خواهیم داد؟

آیا ما در مورد چگونگی نظم و انضباط فرزندانمان توافق داریم؟آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

مهارت های ارتباطی

آیا من و شریک زندگی ام با هم زیاد صحبت می کنیم ، یا رابطه ما عمدتا جسمی است یا غیر کلامی؟

آیا مباحث خاصی وجود دارد که برای مطرح کردنش احساس ناراحت می کنم؟ یا موارد خاصی وجود دارد که می دانم در حرف هایم باید از آنها دوری کنم؟

وقتی سؤال می کنم ، آیا شریک زندگی من جواب را به خوبی توضیح می دهد ، یا آشفته و بی تاب می شود؟

چگونگی حل تعارض

آیا ما تاکنون اختلافات جدی داشته ایم و چگونه آنها را حل کرده ایم؟ آیا یکی از ما “تسلیم” شد و یا به یک مصالحه سودمند رسیدیم؟

آیا شریک زندگی من تا به حال مرا نادیده گرفته است یا من را مجبور کرده است تا اینکه به خواسته های او تن دهم؟ (این سوءاستفاده است و باید به عنوان یک پرچم قرمز جدی در نظر گرفته شود.)

آیا همیشه شریک زندگی من از من انتقاد می کند و من را تضعیف می کند؟

وقتی من ابراز نگرانی می کنم یا به شریک زندگی خود می گویم که او به نوعی به من آسیب رسانده است ، او چگونه پاسخ می دهد؟ (اگر با انجام تست مشاوره قبل از ازدواج متوجه شدید که در پاسخ به نگرانی های شما بهانه تراشی می کند و شما را به دلیل “خیلی حساس بودن” سرزنش می کند ، ممکن است نشانه هایی از سوء استفاده عاطفی را ببینید.)

سرگرمی ، تفریح ​​و تعطیلات در تست مشاوره قبل از ازدواج

آیا هرکدام سرگرمی هایی داریم که از انجام آنها لذت می بریم ، آیا تفریحاتمان جداگانه است یا با هم؟

آیا هر دو از یک نوع تفریح لذت می بریم ، یا یکی از ورزش لذت می برد و دیگری نه ، یا یکی از تماشای فیلم لذت می برد و دیگری لذت نمی برد؟

چند بار انتظار دارید که به تعطیلات بروید ، و کجا؟

ایدآل شما در هنگام تعطیلات ،استراحت در ساحل و کتاب خواندن است یا رفتن به گشت و گذار تا آنجا که ممکن است ؟

بعد از گذراندن تمام این سؤالات تست مشاوره قبل از ازدواج ، ممکن است از برخی از پاسخ های خود و شریک زندگیتان غافلگیر شوید. اینها می توانستند شگفتی های دلپذیر یا شگفتی های ناخوشایند باشند . به هر صورت ، بدون شک می توانید با این پاسخ ها وضعیت خود را بهتر ارزیابی کنید.

روابط عاشقانه برای سعادت و رفاه ما مهم است. اما با وجود بیش از 40 درصد از ازدواج های جدید که به طلاق ختم می شوند ، واضح است که روابط همیشه آسان نیست.

هر رابطه فراز و نشیب هایی دارد ، اما برخی از عوامل نسبت به سایرین احتمال ایجاد شکست در رابطه را بیشتر می کنند. برای مثال امور مالی و تصمیمات والدین اغلب درگیری های مکرر ایجاد می کنند. یکی از نشانه های مشکل ، تکرار نسخه های تکراری از یک مبارزه بارها و بارها است. تست مشاوره قبل از ازدواج می تواند در این مورد کمک فراوانی به شما کند.

به اشتراک گذاشتن تجربه ها و احساسات عمیق با یکدیگر ، راه حل اکثر مشکلات زناشویی است. زوجین فقط برای صحبت در مورد ازدواج ، خانواده ، شغلی ،کودکان ، علایق ، خواسته ها ، اهداف و موضوعات دیگر به زمان نیاز دارند. شما هر دو باید احساس راحتی کنید که میتوانید افکار و احساسات خود را بدون ترس از انتقاد ، احساس فرومایه یا احساس خفگی با یکدیگر به اشتراک بگذارید. اما برای رسیدن به این منظور چه باید کرد؟ احتمالا تست مشاوره قبل از ازدواج می تواند راه حل مناسبی باشد.

 

محققان پس از انجام تحقیقات گسترده برای بیش از چهار دهه با هزاران زوج ، متوجه شدند که یکی از مهمترین مؤلفه های یک رابطه موفق ، کیفیت دوستی بین شرکا است. و این مستلزم رسیدن به شناخت درست از  دوست داشتن ، دوست نداشتن ، نیازها ، خواسته ها ، اعتقادات ، ترس و رویاهای زندگی شریک زندگی شما است.

در واقع شناخت درست شما از شریک زندگیتان کلید حل بسیاری از مشکلات زناشویی است که می تواند از طریق تست مشاوره قبل از ازدواج انجام شود.

اما این شناخت از چه راه هایی به وجود می آید.آنچه که مسلم است این است که با کمک گرفتن از یک مشاور و ایجاد فضایی امن برای هر دو نفر به منظور صحبت کردن و رسیدن به شناختی عمیق از یکدیگر ،مفید و موثر خواهد بود . روانشناسان با انجام تستهای مشاوره زناشویی کیفیت رابطه زناشویی شما را می سنجند و بر اساس آن به شما کمک می کنند.در چنین مواردی ، روانشناسان می توانند به زوجین در بهبود ارتباطات و یافتن راههای سالم برای عبور از درگیری ها کمک کنند.

همچین شما با انجام تست های مشاوره زناشویی و بررسی نتیجه ها به نقاط قوت و ضعف رابطه خود پی خواهید برد و همسر و شریک زندگی خود را بهتر خواهید شناخت.

در اینجا 10 سؤال مشاوره زناشویی مطرح کرده ایم که به شما کمک می کند روابط خود را عمیق تر کنید. بعد از اتمام آن ، تعجب نکنید اگر ایجاد رابطه سالم برای شما و همسرتان بسیار آسان تر شد و مکالمات 20 دقیقه شما با همسرتان به یک ساعت تبدیل شد!

1- بهترین و بدترین خاطره دوران کودکی شما چیست؟

صحبت در مورد تجربیات کودکی ، چه خاطرات مثبت و دوست داشتنی و چه چیزهایی که به شما صدمه می زند و از یادآوری آن ها ناراحت می شوید، می تواند به شریک زندگی تان بینش ببخشد تا از آنچه که بزرگسالی شما را شکل داده است، درک بهتری پیدا کند. دانستن آنها میتواند در فهم درست تر تفاوت ها و اختلافات شما تاثیر بسزایی داشته باشد.

2- .سه نیاز بزرگ خود را ذکر کنید ، و چگونه می توانم آنها را برآورده کنم؟

یکی از بهترین راهها برای اینکه همسرتان احساس رضایت و ارتباط  سالم داشته باشد ، برآوردن نیازهای اوست. در مورد چیزهای اساسی برای احساس خوشبختی در روابط خود فکر کنید و به شریک زندگی خود روشهای مشخصی ارائه دهید که او بتوانند نیازهای شما را برآورده کند. این بدان معنا نیست که او باید کاملا در اختیار شما باشد ، اما وقتی کارهایی را انجام می دهد که برای شما مهم هستند ، چگونه می توانید احساس نزدیکی نکنید؟

3- در میان دوستان و خانواده خود ، به نظر شما بهترین رابطه را چه کسانی دارند و چرا؟

بعضی اوقات افراد سخت می توانند آنچه را که می خواهند یا نیاز دارند در یک رابطه تشخیص دهند ، اما وقتی در یک زوج دیگر می بینند می توانند آن را تشخیص دهند.

4- بهترین قسمت در کنار هم بودن چیست؟

با گذشت زمان ، شما به عنوان یک زن و شوهر با هم رشد می کنید. همچنان به عنوان زوج چیزهای جدیدی را تجربه خواهید کرد و با گذشت سالها ممکن است پاسخهای شما تغییر کند. بارها و بارها این مورد را از خود و همسرتان سوال کنید و در مورد جواب های متفاوتتان بیاندیشید.

5- چه نوع کارهایی که من انجام می دهم ،تو را اذیت کند ، و فکر می کنی چه نوع رفتارهایی باید متوقف یا اصلاح شود؟

می توانید امیدوار باشید که همسرتان در مورد رفتارهایی که آنها را آزار می دهد با شما صادق است. همیشه اینطور نیست برخی از افراد از درگیری جلوگیری می کنند و این اقدامات را نادیده می گیرند ، مشکل اینجاست که بعداً احساساتی نظیر نارضایتی و یا عصبانیت به وجود خواهد آمد و ممکن است به نفس رابطه شما آسیب برساند .پس این باور واقع بینانه نیست که ما با نگفتن مشکلات شریک زندگی خود را اذیت نخواهیم کرد.

6-.آیا هر چیزی هست که باعث استرس تو شده و با من به اشتراک نگذاشته ای؟

بعضی اوقات ممکن است شریک زندگی شما چیزی را از شما مخفی کند ، زیرا آنها نمی خواهند شما را با دردسرهایشان روبرو کنند ، با دانستن اینکه شما فشار کافی برای خود دارید. اما تنها هنگامی که عوامل استرس زا یکدیگر را می شناسید ، می توانید پشتیبانی ، تفاهم و همدلی داشته باشید.

7-آیا کاری وجود دارد که رویای انجام آن را داشته باشی اما هنوز برایش قدمی بر نداشته ای؟ چه چیزی مانع آن شده است؟

شریک زندگی شما ممکن است رویاهای متفاوتی نسبت به اولین ملاقات شما با او، داشته باشد. اشکالی ندارد پرسیدن این سؤال به شما این بینش را می دهد که همسرتان چه چیزی را می خواهد و چه چیزی او را از رسیدن به رویاهای خود باز می دارد. شما می خواهید بزرگترین حامی همسرتان در رسیدن به اهدافش باشید.

8- چرا مرا دوست داری؟ و کی احساس کردی بیشتر از همیشه من دوست داری؟

گفتن این سه کلمه آسان است ،شاید فکر می کنید همین کافی باشد. اما یادآوری اینکه چرا شریک زندگی تان را دوست دارید و چه خصوصیات بی نظیری از آنها را میبینید بسیار مهم است. اختلافات اجتناب ناپذیر است ، اما یاداوری مداوم درباره آنچه را که احساس می کنید، دوست داشتنتان و آنچه که بیشتر از همه درباره همسرتان دوست دارید ، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

9-از نظر تو چه چیزی غیرقابل بخشش است و چرا؟

همه ما خط قرمز هایی در زندگی برای خود تعریف کرده ایم شناخت با جزئیات اینکه چه عاملی به همسرتان صدمه می زند  و برایش غیر قابل بخشش است می تواند به محافظت از روابط شما کمک کند.

10-چگونه می توانیم زندگی جنسی خود را بهتر کنیم؟

یکی از مسائل آسیب پذیر در بیشتر ازدواج ها ، صمیمیت جسمی است. وقتی رد کردن مکرر در رابطه جنسی به عنوان یک مشکل شخصی قلمداد شود، می تواند به راحتی موجب قطع ارتباط شود. صحبت کردن در مورد رابطه جنسی بخش مهمی از داشتن یک زندگی جنسی عالی است. ملایم و مثبت باشید و بر چیزهایی که نیاز دارید و می خواهید تمرکز کنید و آن را با همسرتان در میان بگذارید.

صمیمیت زمانی از بین می رود که مردم بر روی چیزهایی که به خوبی پیش نمی روند متمرکز شوند و یا چیزهای خوب را بطور کامل نمی بینند. پرسیدن سؤال و ذکر مداوم آنچه که دوست دارید به شما کمک می کند تا روی این چیزهای خوب متمرکز شوید و به روابط شما کمک می کند تا صعود کند.

همانطور که پیش از این اشاره شد شناخت درست از شریک زندگیتان منجر به بهبود روابط و داشتن زندگی مشترک موفق می گردد. متاسفانه بعد از گذشت مدت زمانی از ازدواج ، پرسیدن سوالات کلیدی و تلاش برای شناخت هر چه بیشتر شریک زندگی به فراموشی سپرده می شود و این خود دلیلی برای ایجاد مشکلات عمیق و به دنبال آن شکست زندگی مشترک است.

چقدر خوب شریک زندگی خود را می شناسید؟ پس انجام این تست مشاوره قبل از ازدواج پاسخ را یافت.

سلام من 32 سالمه شاغلم کامپیوتر خوندم بچه 4 ام وآخر خانواده به مدت 4 ماه هست با پسری ارتباط جدی دارم 2سال و نیم از من کوچیکترن تربیت بدنی خوندن و بچه 3 ام و آخر خانواده. ایشون روی روابط با دوستان پسر من بسیار حساسن و خط قرمزشونه و میگن باید با اونها قطع رابطه کنم حتی 1 بحث شدید هم داشتیم و شدت عصبانیتشون زیاد بود!.میخواستم ببینم اصلا دادن یه همچین حقی که من و محدود کنن درسته؟و نذارن من به عنوان انسان خودم تصمیم بگیرم؟ من و خیلی قبول دارن نه اینکه بی اعتماد باشن نه… بیشتر بخوانید »

این محدودیت برای شما اصلا قابل قبول نیست

درجواب رهاخانوم،اینکه شماهم میخواین باپسرای دیگه ارتباط داشته باشین هم باایشون کارصحیحی نیس چون شرعاوقانونا این کارتون غلطه اگرایشون قراره باشماازدواج کنه حق داره شماروتو محدودیت قراربده ولی اگه این رابطه فقط یه دوستی ساده اس اون چنین حقی رونداره

سلام من دختری۳۴ساله لیسانس حقوق خوندم وبیکارم و با ی پسری آشنا شدم که یکشال از خودم بزرگتره اونم لیسانس داره و تو ی شرکتی کار میکنه مدت پنجاه روزه باهم هستیم قصدش جدیه ولی من گفتم مامهریه سکه میزاریم ولی اونا اهل سکه نیستن لطفا راهنمایی کنید

سلام به یک متخصص مشاوره ازدواج مراجعه کنید.

سلام خسکه نباشین من با ی عاقایی اشنا شدم ایشون میخوان بیان خاستگاری من ولی من ب شدت احساس ترس دارم اخه داداشم متاسفانه دچار اعتیاده ترسم اینه ک این بشه عامل تحقیر من من چیکار کنم دارم با این افکار دیوونه میشم

سلام قبل از خواستگاری این مسئله رو با خواستگارتان در میان بگذارید صدداقت بهتر است ممنونیم از اینکه سوالتان را با ما در میان گذاشتید

سلام اگه ی اقا پسری از همه لحاظ برای من اوکی هستن اما چهره ایشون ایده آل بنده نباشه ایا بعد ها مشکل ساز خواهد شد؟

سلام دوست عزیز از همه لحاظ خیلی مفهوم کیفی هست و خیلی کمی نیست سوال ظاهرا خودتون باید صادقانه خودتون جواب بدید اگر از ظاهر فرد مورد علاقه تان خوشتون میاد بله در بلندمدت این برای شما امکان این وجود داره که مسئله ساز بشه

سلام دختری هستم ۲۲ ساله مدتی هست که خواستگاری دارم که از همه لحاظ مورد تایید هستند و همه ی شرایط ایشان باب میل خودم و خانوادم هست اما ایشان ۱۷ سال از من بزرگتر هستند و من از این موضوع مطمئنم که خودم هم از لحاظ عقلی و کلیت زندگی شور و هیجان یک دختر ۲۲ساله را ندارم و من فقط خیلی نگران دید جامعه و مشکلات احتمالی و چندسال آینده هستم از طرفی هم حس میکنم رد کردن این آقا خیلی باعث پیشمانی من در آینده است واقعا خیلی فشار حس میکنم و خانواده هم تصمیم گیری نهایی… بیشتر بخوانید »

دوست خوبم سلام این مورد حتما با پیش روانشناس رفتن حل میشه ، مشاوره قبل از ازدواج دید بسیار بهتری به شما میده برای اینکه تصمیم گیری درستی داشته باشید ، چون تست های مختلفی از شما گرفته میشه و همینطور طرف مقابلتون و کاملا آگاهانه تصمیم میگیرید.

سلام وقت بخیر من و نامزدم از همه لحاظ هم دیگه رو دوس داریم و تو این چندوقت آشنایی خیلی اخلاق و رفتارمون باهم میسازه ولی خانواده ما راضی نیستن و تاکیید زیادی به مشاوره پیش از ازدواج دارند من و نامزدم هم خیلی نگران این موضوع هستیم ک مشاوره جواب منفی به ما بده.خواهشا راهنمایی کنید

دوست عزیز سلام مشاور پیش از ازدواج به شما نمیگه ازدواج کنید یا نکنید ، فقط راه رو به شما نشون میده ،و همینطور باعث میشه هم شناختتون از هم بالا بره ،و هم اینکه تصمیم مطمئن تری بگیرید ، در نهایت تصمیم گیرنده نهایی شمایید .

از کلینیک روانشناسی روان آرام

کلینیک روان آرام با دارا بودن جمعی از مشاوران خبره، اساتید دانشگاه و درمانگران مفتخر است در خدمت شما عزیزان باشد. لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه توسط متخصصان دوره دیده در زمینه های مختلف روانشناسی عرضه میگردد.

تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی نبش کوچه شهریار پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

ravanaramvanak@gmail.com

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به روان آرام
کلینیک می باشد طراحی و سئو توسط لومین

تست تفاهم قبل ازدواج، تعیین کننده سطح کیفیت زندگی مشترک زوجین در آینده است؛ همچنین در ارزیابی میزان سازگاری زن و شوهر نیز استفاده می شود. یکی از بزرگترین مشکلاتی که زوج ها مرتکب می شوند این است که در دوران نامزدی یا زمان آشنایی قبل از ازدواج، به تفاوت های فرهنگی، سلیقه ای یا شخصیت طرف مقابلشان توجه نمی کنند. همین امر سبب می شود که بعد از گذشت اندک زمانی همین تضاد ها باعث اختلاف زوجین شود. تست تفاهم قبل از ازدواج، کمک می کند تا با شناخت بیشتر یکدیگر و کسب آگاهی در مورد جنبه های پنهان شخصیت طرف مقابل، بتوانید به انتخاب مناسبی در ازدواج دست یابید. از آنجایی که شناخت پیش از ازدواج رکن اصلی موفیت در ازدواج است، در اين مقاله قصد داریم به بررسی انواع تست های تفاهم قبل ازدواج می پردازيم.

یکی از مولفه های اصلی برای ازدواج موفق، شناخت کافی طرفین از یکدیگر است. آمار بالای طلاق، نشان دهنده عدم شناخت کافی طرفین از یکدیگر و عدم انتخاب صحیح همسر است. حتی در زمان هایی که ازدواج به طلاق ختم نشود، بیش از 30 درصد از زوج هایی که در کنار هم زندگی می کنند از زندگی زناشویی خود رضایت ندارند. در واقع هیچ لذتی در زندگی وجود ندارد و تنها به دلایل مختلف مانند فرزند، مشکلات مالی، مسائل فرهنگی و… همدیگر را تحمل می کنند. انتخاب همسر مناسب کار ساده ای نیست. برای اطمینان از انتخاب خود می توانید از تست های تفاهم قبل از ازدواج یا دیگر تست های روانشناسی استفاده کنید. این تست ها یک معیار تقریبی به شما برای تصمیم گیری در ازدواج می دهند.

باید در نظر داشته باشید که این معیارها قطعی نیستند و بهتر است نظر یک متخصص را در مورد نتایج بدست آمده در این تست های تفاهم قبل از ازدواج جویا شوید. چرا که بسیاری از شاخص ها و عوامل تاثیر گذار بر روی زندگی مشترک افراد در این تست ها در نظر گرفته نمی شود. یک روانشناس مجرب، بر اساس اطلاعاتی که از مشاوره قبل از ازدواج به دست می آورد و همچنین نتایج به دست آمده از تست های تفاهم قبل از ازدواج، شما را در جهت رسیدن به زندگی مشترکی رویایی با کمترین تنش هدایت میکند. یادگیری مهارت های لازم برای ازدواج موفق کمک می کند تا با آمادگی بیشتری به یک زندگی مشترک وارد شوید و بتوانید با کمک هم فراز و نشیب های زندگی مشترک را پشت سر بگذارید.

 

آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

از تستهای مهم قبل از ازدواج، ميتوان به تست مايرز-بريگز، تست هارتمن، تست انگيزش و… که براساس روانشناسی ازدواج تدوین شده‌اند، اشاره داشت. در ادامه  یک نمونه تست تفاهم قبل از ازدواج که دیدی کلی به شما می دهد آورده ایم. بسته به اینکه شما مخالف یا موافق با گزینه ها هستید <> یا <> را در پاسخگویی به سوالات زیر انتخاب کنید:

1- همسرم در جستجوی افکارم بر می یاید.بله / نه

2- همسرم به احساسات من توجه دارد.بله / نه

3- اغلب احساس نمیکنم مرا کنار گذاشته است.بله / نه

4- ما با هم تفاهم داریم.بله / نه

5- به حرف یکدیگر گوش میدهیم.بله / نه

6- به عقاید یکدیگر احترام میگذاریم.

بله / نه

7- نسبت به یکدیگر مهربان هستیم.بله / نه

8- احساس میکنم همسرم به خوبی از من مراقبت می کند.بله / نه

9- برای آنچه میگویم اهمیت قائل است.بله / نه

10- در تصمیماتی که میگیریم، نظر من مهم است.بله / نه

11- در رابطه زناشویی ما، عشق زیادی وجود دارد.بله / نه

12- ما به راستی به یکدیگر علاقه مند هستیم.بله / نه

13- من دوست دارم، فقط با همسرم وقت بگذرانم.بله نه

14- ما دوستان خوبی هستیم.بله / نه

15- حتی در زمان های سخت، ما همدل هستیم.بله / نه

16- همسرم نسبت به دیدگاه من، با ملاحظه رفتار می کند.بله / نه

17- از نظر جسمانی برای همسرم جذاب هستم.بله / نه

18- همسرم نسبت به من توجه نشان می دهد.بله / نه

19- من در زندگی همسرم جای محکمی دارم.بله / نه

20- همسرم مرا تحسین می کند. بله / نه

 

لازم است زوجین هر دو به این تست به صورت جداگانه پاسخ دهند. اگر  کمتر از 9 پاسخ درست به این سوالات داده اید بدین معناست که به اندازه کافی در رابطه زناشویی که دارید احساس رضایت نمی کنید و نیاز است که برای افزایش محبت و صمیمت با همسرتان رابطه ای خلاق و فعال داشته باشید. توصیه می کنیم اگر کمتر از 7 پاسخ بله به این سوالات دادید، در انگیزه های ازدواج خود تجدید نظر کرده و برای داشتن یک ازدواج موفق به متخصص مراجعه نمایید. در جلسات مشاوره، آینده هر ازدواجی تا حدودی قابل پیش بینی است. پس پیش از آنکه قدم‌های اشتباه بردارید و درگیر روابط عاطفی که محکوم به شکست هستند شوید، بهتر است از خدمات مشاوره روانشناسی استفاده کنید. 

 

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره قبل از ازدواج می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

به طور کلی، تست های روانشناختی، از جمله ابزارهای مفید و کاربردی برای پی بردن به وضعیت شخصیتی یک فرد می باشد. تست روانشناسی قبل از ازدواج نیز از این قاعده مستثنا نبوده و در کنار چند جلسه مشاوره قبل از ازدواج، می تواند به عنوان یک ابزار مفید در نظر گرفته شود. بر اساس آمار و ارقام های اعلام شده، در هر سال حدود یک سوم از ازدواج های صورت گرفته به طلاق و جدایی ختم می گردد. با تأملی در این آمار مرعوب کننده و جدی، اهمیت مشاوره ها و تست های روانشناسی قبل از ازدواج بیش از پیش نمایانگر می شود.

 

 

ناگفته نماند که بسیاری از زوج ها نیز که به زندگی کنار همدیگر ادامه می دهند، به معنای رضایت کامل و جامع آنها از زندگی خود نمی باشد. بر این اساس، بالغ بر 30 درصد زوج هایی که زندگی مشترک خود را در کنار یکدیگر سپری می کنند، هیچگونه رضایت کاملی از زندگی خود نداشته و تنها به خاطر مؤلفه های مختلفی مانند تامین نیازهای مالی و نگهداری از فرزندان، زندگی مشترک خود را پیش می برند. بدون تردید، پیدا کردن شخصی ایده آل و مناسب برای ازدواج و شروع زندگی مشترک، کار راحت و آسانی محسوب نمی گردد.

 

آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

از سوی دیگر، هیچکس هم قادر نیست پیش بینی کند که در آینده زندگی خوب یا بدی خواهد داشت. در چنین شرایطی، استفاده از خدمات مشاوره قبل ازدواج و تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای بررسی و ارزیابی میزان تفاهم و سازگاری زوجین بسیار تاثیر گذار و مؤثر می باشد. بر همین اساس و به منظور مشخص نمودن سطح کیفی زندگی مشترک، می توان از تست روانشناسی قبل از ازدواج کمک گرفت.

  

به طور کلی، یکی از عامل های مهم و حائز اهمیت و تعیین کننده برای داشتن یک ازدواج موفق، سطح کیفی روابط قبل از ازدواج می باشد. نوع برخورد و تعامل زوج ها پیش از ازدواج، می تواند سطح روابط در زندگی مشترک را بازتاب دهد. بر این اساس، داشتن روابط و تعاملات صمیمانه و گرم و تن دادن به ازدواج از روی میل باطنی و رضایت قبلی، به رشد و شکوفایی عشقی ماندگار و مستحکم منجر می گردد. برای سنجش و ارزیابی روابط و تعاملات، به ویژه برای رسیدن به شناخت بهتر و مطلوب تر از شخصیت طرف مقابل، تست روانشناسی قبل از ازدواج می تواند یک راهکار مناسب و مثمر ثمر تلقی گردد.

 

بدون تعارف، رسیدن به شناخت مناسب، علی الخصوص در دوران پیش از ازدواج، علاوه بر درک بهتر طرفین از یکدیگر، سبب درک بهتر انتظارات و توقعات واقع بینانه و منطقی تری از زندگی خود و مسائل مرتبط به آن می گردد. تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای کنار آمدن و به تفاهم رسیدن بر سر ارزش ها و باورهای اخلاقی، می تواند تاثیر گذار و مؤثر محسوب شود. ناگفته نماند که مقوله ازدواج، بستن پیوند زناشویی با وجود تمام تفاوت های فرهنگی، فکری و شخصیتی بر پایه تعهد، همدلی و عشق می باشد. زندگی مشترک قدم گذاشتن در یک مسیر پر فراز و نشیب و پر پیچ و خم است که لازمه به سلامت عبور کردن از این مسیر، همدلی، همکاری و تعاون زوج ها با یکدیگر می باشد. از طرف دیگر، هر ازدواجی چالش ها و سختی های مختص به خود را دارد که عشق و علاقه یک طرف رابطه صرفاً تضمین کننده قدم زدن در مسیر خوشبختی و برخورداری از یک زندگی ایده آل و رویایی نمی باشد. بر این اساس، یکی از فاکتورهای مناسب برای رسیدن به شناخت بیشتر، تست روانشناسی قبل از ازدواج می باشد.

  

بدون اغراق، ازدواج و شروع یک زندگی مشترک، از جمله مقاطع حساس و در عین حال شیرین زندگی هر فرد تلقی می شود. به همین سبب، ازدواج و انتخاب همسر در زمره اتفاق های مهم و سخت هر شخص در طول زندگی قرار دارد. از سوی دیگر، از مؤلفه های بسیار مهم و حائز اهمیت برای داشتن ازدواج موفق، رسیدن به شناخت کافی هر دو طرف از یکدیگر، در پرتو استفاده از تست روانشناسی قبل از ازدواج می باشد. رشد و افزایش آمار و ارقام طلاق در کشور ما به خوبی مواردی نظیر عدم توجه به معیارهای اصولی انتخاب همسر و عدم شناخت کافی طرفین از همدیگر گوشزد می کند. بر این اساس، شناخت ویژگی های شخصیتی و خواسته های خود و طرف مقابل، در مقوله ازدواج از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در این میان تست روانشناسی قبل از ازدواج برای رسیدن و آگاهی یافتن از ویژگی های شخصیتی، تمایلات، خواسته ها و توقعات طرف مقابل، بسیار کاربردی و راهگشا می باشد. بدون اغراق، بسیاری از افراد تمایل دارند که از خصوصیات شخصیتی خود اطلاعات ریز و درشتی را کسب نمایند. تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای رسیدن به شناخت بهتر و بیشتر از شخصیت افراد، می تواند تاثیر گذار و مؤثر باشد. بر همین اساس، علاوه بر تست روانشناسی قبل از ازدواج، تست های روانشناسی، منبع مؤثری برای به دست آوردن اطلاعات مفید و مثمر ثمر از ویژگی های شخصیت افراد محسوب می شوند. تست روانشناسی قبل از ازدواج مبتنی بر پرسش سوالات و تجزیه و تحلیل پاسخ های ارائه شده طرفین می باشد. ناگفته نماند که در پرتو استفاده از تست روانشناسی قبل از ازدواج، می توان به اطلاعات قابل توجهی از شخصیت و مسائل روحی و روانی افراد رسید. لازم به ذکر است که یکی از مدل های تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای شناخت تیپ های شخصیتی و رسیدن به یک نوع خودآگاهی، تست شخصیتی MBTI محسوب می شود. 

 

به طور کلی، تست روانشناسی قبل از ازدواج MBTI، به عنوان یکی از تست های روانشناسی قبل از ازدواج، برای مطلع شدن از ویژگی های شخصیتی و درونی طرفین ازدواج بسیار تاثیر گذار و مؤثر می باشد. بر این اساس، با استفاده از تست روانشناسی قبل از ازدواج MBTI می توان شخصیت خود یا دیگران را مورد شناخت بیشتر قرار داد. ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که افراد با آگاهی و اطلاع داشتن از اهداف، صفات ذاتی و شخصیتی، خواسته ها و علایق خود، قادر خواهند بود دست به انتخاب های بهتری، به منظور برخورداری از یک زندگی ایده آل و خوب بزنند. امروزه ابزارهای مختلفی برای سنجش ویژگی های فردی و شخصیتی افراد، به وسیله روانشناسان و محققان ابداع شده است. یکی از این ابزار مؤثر و کاربردی، تست روانشناسی قبل از ازدواج MBTI به شمار می رود.

 

نتایج به دست آمده از این آزمون، به روانشناسان به منظور رسیدن به درک عمیق از ویژگی های شخصیتی افراد کمک شایانی می نماید. شایان ذکر است که در مقوله ازدواج، زوجین از ویژگی های شخصیتی و فردی مختص به خود و متفاوت از یکدیگر برخوردار می باشند. برای رسیدن به تفاهم و نقاط مشترک با وجود تفاوت های شخصیتی، تست های روانشناسی قبل از ازدواج مانند تست تیپ های شخصیتی MBTI، از درجه اهمیت و ارزش بسیار بالایی برخوردار می باشد. آزمون تیپ شخصیتی MBTI، به عنوان یک تست روانشناسی قبل از ازدواج، به وسیله مایزر و بریگز، متاثر از نظریه های روانشناسی سوئیسی به نام گوستاو یونگ طراحی شده است. این آزمون شخصیت با طراحی شانزده تیپ شخصیتی در زمینه های گوناگونی مانند تحصیلی، عاطفی و شغلی مورد استفاده قرار می گیرد. با پاسخ دادن به سوالات این نمونه تست روانشناسی قبل از ازدواج تحت نظر یک روانشناس و ارزیابی پاسخ های به دست آمده، ویژگی های شخصیتی و فردی طرفین ازدواج به خوبی نمایانگر می شود.

 

از دیگر تست های روانشناسی قبل از ازدواج می توان به تست تفاهم قبل از ازدواج ،اشاره نمود. این مدل تست روانشناسی قبل از ازدواج علاوه بر ارزیابی میزان سازگاری و تفاهم زوجین، سطح کیفی زندگی آنان در آینده را نیز نمایان می سازد. بسیاری از زوجین، خصوصا قبل از ازدواج به تفاوت های شخصیتی، سلیقه ای و فرهنگی طرف مقابل خود توجهی نشان نمی دهند. این تضادها و رفتارها با گذشت زمان، بستر مناسب برای شکل گیری تعارضات و اختلافات ریز و درشت را میان زوجین فراهم می آورد. تست تفاهم پیش از ازدواج، برای کسب آگاهی از زوایای پنهان شخصیتی طرفین، شناخت بیشتر و بهتر همدیگر و دست زدن به یک انتخاب مناسب، به طرفین کمک شایانی می نماید. بدون شک، یکی از ارکان اصلی و کلیدی برای موفقیت در ازدواج، شناخت پیش از ازدواج محسوب می شود.

 

این تست روانشناسی قبل از ازدواج، زمینه مناسب برای شناخت لازم و کافی از ویژگی های شخصیتی و فردی طرفین را امکان پذیر می سازد. این مدل تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای اطمینان حاصل کردن طرفین از انتخاب خود، می تواند مورد نظر واقع شود. شایان ذکر است که این مدل تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای تصمیم گیری در ازدواج، یک معیار تقریبی را در اختیار افراد برای شناخت بهتر همدیگر قرار می دهد. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که معیارهای تست تفاهم قطعی و حتمی نبوده و به منظور جویا شدن از نتایج به دست آمده، می توان از وجود یک متخصص بهره برد. یک روانشناس متبحر، با در نظر گرفتن اطلاعات به دست آمده از تست روانشناسی قبل از ازدواج و همینطور مشاوره پیش از ازدواج، درصدد هدایت طرفین با حداقل تنش، به سمت دستیابی به یک زندگی مشترک ایده آل بر می آید. ناگفته نماند که فراگیری مهارت های زندگی سبب افزایش آمادگی زوجین برای وارد شدن به زندگی مشترک مناسب می شود. 

 

همانطور که اشاره شد، تست تفاهم قبل از ازدواج، به عنوان نوعی از تست های روانشناسی قبل از ازدواج محسوب می شود. پس از انجام این مدل تست روانشناسی قبل از ازدواج، نتایج حاصله از این آزمون می تواند نمایانگر مسائل و موارد مهم باشد. بر این اساس، ضروری است که زوج ها به صورت جداگانه، نسبت به پاسخ دادن به سوالات آزمون تست تفاهم قبل از ازدواج اقدام نمایند. چنانچه در پاسخ دهی به سوالات این مدل تست روانشناسی قبل از ازدواج، زوجین به سوالات کمتر از 9 عدد پاسخ صحیح داده باشند، نمایانگر عدم احساس رضایت آنها در طی زندگی زناشویی خود می باشد. بر این اساس و به منظور برخورداری از روابط و تعاملات صمیمی و گرم و ابراز محبت بیشتر به زوج ها، داشتن رابطه ای فعال و خلاق می تواند در دستور کار قرار گیرد. در صورتی که طرفین در این تست روانشناسی قبل از ازدواج به 7 سوال پاسخ بله داده باشند، به منظور برخورداری از یک ازدواج موفق و داشتن زندگی ایده آل، مراجعه به متخصص می تواند راهکار مناسب و مثمر ثمری محسوب گردد. ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که با حضور در جلسات مشاوره پیش از ازدواج، تا حدودی آینده و سرنوشت هر ازدواجی را می توان پیش بینی نمود. بر این اساس و به منظور دست زدن به انتخاب مناسب و مطلوب، استفاده از تست روانشناسی قبل از ازدواج، به انضمام استفاده از خدمات مشاوره پیش از ازدواج، می تواند راهکار مناسب و مطلوبی محسوب شود. در زندگی مشترک، برخورداری زوج ها از روابط صمیمانه و متعادل، زمینه ساز موفقیت آنها در بسیاری موارد می شود.

 

 

تست های روانشناسی قبل از ازدواج، به ویژه آزمون های شخصیت شناسی در مدل های مختلفی وجود دارند. یکی از این نمونه های تست روانشناسی قبل از ازدواج، تست شخصیت شناسی هارتمن به شمار می رود. در این آزمون شخصیت شناسی، شخصیت افراد در چهار رنگ زرد به عنوان نماد لذت و تفریح، رنگ سفید به معنای صلح و آرامش، رنگ آبی نشانگر صمیمیت و رنگ قرمز در مفهوم قدرت، طبقه بندی می گردد. ناگفته نماند که کلید شخصیت هر فرد، ارزش های مورد پذیرش او می باشد. با استفاده از تست روانشناسی قبل از ازدواج هارتمن، می توان نسبت به ارزش های محوری شخصیت خود، اطلاعات لازم و کافی را به دست آورد. همچنین برای آزمون هارتمن 45 سوال طراحی شده که با پاسخ دادن به آنها، نتایج حاصله از این آزمون برای فرد مشخص می گردد. از دیگر انواع تست روانشناسی قبل از ازدواج می توان به آزمون سنجش صفات شخصیت پنج عاملی (NEO)، اشاره کرد. در این آزمون با طراحی 60 سوال و پاسخگویی به آنها، می توان به برخی از ویژگی های فردی و شخصیتی وجود خود آگاهی یافت. تست عشق استرنبرگ (STLS)، تست بلوغ عاطفی (EMS)، تست تعارضات زناشویی (MT)، تست مقیاس سازگاری زوجین (MST) و تست روانشناسی کیفیت زندگی (SF)، از دیگر نمونه های تست روانشناسی قبل از ازدواج به شمار می روند. 

مشاهده متخصصین زوج درمانی و سکس تراپی

مشاهده خدمات مشاوره پیش از ازدواج

${description}

برای تماس با ما با شماره های زیر تماس بگیرید

021-44025086

021-88857143



 

در بین ما افرادی وجود دارند که مجردند و ترجیح می دهند هر چه زودتر تشکیل خانواده بدهند، اما در این بین هستند اشخاصی که ترجیح می دهند همچنان مجرد بمانند و یا دیر تر ازدواج کنند.

 

آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

باید اشاره داشت در بیشتر افرادی که تشکیل خانواده می دهند میل به ازدواج احساس می شود، یعنی زمانی که این احساس در آنها به وجود آمد تشکیل خانواده می دهند… حال شاید شما بپرسید، این نیاز را چگونه باید در وجود خودمان بشناسیم تا ازدواج کنیم… آیا اصلاً چنین احساسی در ما به وجود می آید یا نه؟ تست های زیر را پاسخ دهید تا متوجه شوید که در وجودتان چنین میلی دارید یا خیر؟

 

 

 

۱) آیا زمانی که مادر و پدری را به همراه فرزند کوچکشان می بینید، غبطه می خورید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

 

۲) آیا زمانی که یک زوج جوان را در حال خنده می بینید، افسوس می خورید؟

 

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۳) آیا همچون گذشته از اوقات تنهایی تان لذت می برید؟

 

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۴) زمانی که در جمع دوستان متاهل هستید،به خود می گویید که ای کاش من هم متاهل بودم؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۵) آیا شده که تا به حال حضور شخصی از جنس مخالف، شما را دگرگون کند؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۶) آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که تنهایی دیگر بس است؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۷) آیا تا کنون برایتان پیش آمده که شادی تان را بخواهید به کسی از جنس مخالف، انتقال دهید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

۸) آیا شما موسقی های آرام گوش می دهید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۹) آیا شده زمانی که پشت ویترین یک فروشگاه هستید، احساستان به شما بگوید برای کسی هدیه ای بخرید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۱۰) آیا رنگ زندگی برای شما تغییر کرده است؟ امیدواریم که حضور شخصی زندگی تان را دگرگون کند.

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

 

۱۱) آیا شده در چند ماه اخیر، لبخند فردی، امید را در دلتان زنده کند و نگاه شما به زندگی تغییر کند؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۱۲) زمانی که پدر مادرتان می گویند، دیگر زمان ازدواج فرا رسیده است، اخم نمی کنید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

 

۱۳) آیا به تازگی در خیالتان مراسم خواستگاری را مرور می کنید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۱۴) آیا اخیرا برایتان پیش آمده عاشق کسی شده باشید، اما حجب و حیا اجازه ندهد، آن را با او در میان بگذارید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

 

● نتیجه:

اگر از ۱۴ پرسش بالا به ده گزینه پاسخ بلی داده اید، به این معنی است که نیاز به ازدواج در وجودتان احساس شده است .

اگر به ده گزینه پاسخ خیر داده اید، به این معنی است که نیاز به ازدواج هنوز در وجودتان احساس نشده است .

اگر به هفت گزینه پاسخ گاهی اوقات داده اید به این معنی است که هنوز سر در گم هستید و نمی دانید که باید ازدواج کنید یا نه، همچنان مجرد بمانید.

 

 

راه های شناخت خود و دیگران

بهبود سطح زندگی و میزان رضایتمندی

درخواست مجرب ترین وکلا طلاق فوری

بازگشت به زندگی بعد از یک بحران سخت روحی

درخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان

بدون مراجعه حضوری ویزیت شو!

درمان افسردگی یک بار برای همیشه

دریافت پاسخ پزشکی در کمترین زمان

ازبهترین متخصص‌ها آنلاین نوبت بگیر

شرکت در آزمون معتبر روانشناسی پیشرفته نئو

با چند سوال ساده شخصیتت رو بشناس!

از هر مهارتی که داری به راحتی پول در بیار!

اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید

این آزمون شخصیت شما را مشخص می کند

بایادگیری مهارت ارتباط موثرزندگیتومتحول کن

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

با عضویت در خبرنامه ایمیلی مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید. مطمئن باشید به هیچ وجه از ایمیل شما استفاده تبلیغاتی نمی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به سامانه پرسش و پاسخ مشاور می باشد.

پاسخگوی عزیز ، این پرسشنامه یک آزمون با پاسخ های درست و غلط نیست . لطفا هر یک از جملات زیر را با دقت بخوانید و به تمام آن ها ، حتی با وجود عدم اطمینان کافی پاسخ دهید. برای هرجمله پاسخ های “همیشه” ، “اکثرا” ، “گاهی اوقات” ، ” بندرت” و “هرگز” در نظر گرفته شده است. لطفا گزینه ای را که بهتر و دقیق تر بیانگر تمایل جنسی شماست، انتخاب کنید .

2) سعی می کنم از موقعیت هایی که همسرم را به رابطه جنسی متمایل می کند، بپرهیزم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

3) درباره رابطه جنسی خیال پردازی می کنم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

4) از لحاظ جنسی به سختی تحریک می شوم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

5) در مقایسه با همسرم، خواهان رابطه جنسی بیشتری هستم.همیشهاکثراگاهیبندرت هرگزآزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

6) رویاپردازی درباره مسائل جنسی برایم مشکل است .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

7) میل دارم با همسرم رابطه جنسی برقرار کنم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

8) تمایل بسیار زیادی به رابطه جنسی دارم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

9) از خیال پردازی جنسی در طی رابطه جنسی با همسرم لذت می برم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

10)از لحاظ جنسی به اسانی تحریک می شوم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

11)تمایل من به رابطه جنسی باید قوی تر شود.همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

12)فکر کردن درباره رابطه جنسی برای من لذت بخش است .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

13)خواهان برقراری رابطه جنسی هستم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

14)برایم آسان است هفته ها بدون داشتن رابطه جنسی با همسرم سپری کنم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

15)برای داشتن رابطه جنسی با همسرم از انگیزه کمی برخوردارم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

16)احساس می کنم نسبت به اکثر مردم، خواهان رابطه جنسی کمتری هستم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

17)به راحتی می توانم درباره مسائل جنسی در ذهن خود خیال پردازی کنم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

18)غریزه جنسی من قوی است .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

19)از فکر رابطه جنسی با همسرم لذت می برم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

20)تمایل زیادی به برقراری رابطه جنسی با همسرم دارم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

21)احساس می کنم داشتن رابطه جنسی با همسرم، جنبه مهمی از روابط ما نیست .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

22)فکر می کنم توان من برای داشتن رابطه جنسی با همسرم بسیار پایین است .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

23)از لحاظ جنسی به آسانی تحریک پذیر نیستم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

24)تمایل من به برقراری رابطه جنسی با همسرم اندک است .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

25)سعی می کنم از داشتن رابطه جنسی با همسرم بپرهیزم .همیشهاکثراگاهیبندرت هرگز

// <![CDATA[
$(document).ready(function(){
$("#conflict").submit(function(e) {

var url = "../tests/test1.php"; // the script where you handle the form input.

$.ajax({
type: "POST",
url: url,
data: $("#conflict").serialize(), // serializes the form's elements.
cache: false,
success: function(data)
{
// alert(data); // show response from the php script.
document.getElementById("sub").value = data;
}
});

e.preventDefault(); // avoid to execute the actual submit of the form.
});
});
// ]]>

با عضویت در خبرنامه ایمیلی مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید. مطمئن باشید به هیچ وجه از ایمیل شما استفاده تبلیغاتی نمی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به سامانه پرسش و پاسخ مشاور می باشد.

کیفیت زندگی عبارتست از برداشت هر شخص از وضعیت سلامتی خود و میزان رضایت از این وضع . سازمان بهداشت جهانی کیفیت زندگی را درک فرد از جایگاهش در زندگی در بافت سیستم فرهنگ و ارزش هایی که او در آنها زندگی می کند می داند که در ارتباط با هدف ها، انتظارات، استانداردها و نگرانی های اوست.
سئوالات را به دقت بخوانید و به تمام آنها پاسخ دهید. در غیر اینصورت جواب تست معتبر نخواهد بود.

سوالات زیر به منظور بررسی نظر شما در مورد وضعیت سلامتی‌تان طراحی شده است.

1.به طور کلی وضعیت سلامت خود را چگونه می بینید؟انتخاب کنید…عالیخیلی خوبخوبمتوسطضعیف

2.میزان سلامتی خود را در حال حاضر با مقایسه با سال قبل چگونه ارزیابی می کنید؟انتخاب کنید…از سال قبل بسیار بهتر هستمتا حدی بهتر از سال قبل هستممثل سال قبل هستمدر حال حاضر تا حدی بدتر از سال قبل هستمدر حال حاضر بسیار بدتر از سال قبل هستم

سوالاتی که در زیر می‌آید درباره‌ی فعالیتهایی است که شما به طور عادی در طول روز انجام می دهید آیا در انجام این فعالیتها محدودیت یا مشکلی دارید؟ اگر دارید چقدر است؟آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

3.در فعالیتهای شدید مثل دویدن، بلند کردن اجسام سنگین، شرکت کردن در ورزش های سنگینانتخاب کنید…مشکل دارمکمی مشکل دارماصلا مشکل ندارم

4.درفعالیتهای متوسط مثل جا به جا کردن میز، کشیدن جارو برقی و…انتخاب کنید…مشکل دارمکمی مشکل دارماصلا مشکل ندارم

5.در حمل کردن خرید روزانهانتخاب کنید…مشکل دارمکمی مشکل دارماصلا مشکل ندارم

6.در بالا رفتن از چند طبقهانتخاب کنید…مشکل دارمکمی مشکل دارماصلا مشکل ندارم

7.در بالا رفتن از یک طبقهانتخاب کنید…مشکل دارمکمی مشکل دارماصلا مشکل ندارم

8.خم شدن، دولا شدن، زانو زدنانتخاب کنید…مشکل دارمکمی مشکل دارماصلا مشکل ندارم

9.پیاده روی بیش از یک کیلومترانتخاب کنید…مشکل دارمکمی مشکل دارماصلا مشکل ندارم

10.پیاده روی به فاصله چند صد مترانتخاب کنید…مشکل دارمکمی مشکل دارماصلا مشکل ندارم

11.پیاده روی به فاصله یک صد مترانتخاب کنید…مشکل دارمکمی مشکل دارماصلا مشکل ندارم

12.در استحمام یا پوشیدن لباسهای خودانتخاب کنید…مشکل دارمکمی مشکل دارماصلا مشکل ندارم

در طی چهارهفته گذشته آیا در کار یا تنظیم فعا لیت روزانه خود مشکلات زیر را به خاطر مشکل جسمی داشته اید؟

13.مجبور شده اید که از زمان لازم برای انجام کار یا فعالیت های دیگرکم کنید؟انتخاب کنید…بلیخیر

14.کمتر از آنچه که میخواستید وقت گذاشته اید؟انتخاب کنید…بلیخیر

15.در انجام یک نوع کار یا فعالیت خاص مشکل داشته اید؟انتخاب کنید…بلیخیر

16.کار عادی خود را با سختی و مشکل بیشتری انجام داده اید؟انتخاب کنید…بلیخیر

در طی چهار هفته گذشته به علت مسائل روانی مثل اضطراب و یا افسردگی در انجام امور معمولی روزانه و انجام کارها با مشکلات زیر روبه رو بوده اید؟

17.مجبور شده اید که از زمان لازم برای انجام کار یا فعالیت های دیگرکم کنید؟انتخاب کنید…بلیخیر

18.کمتر از آنچه که میخواستید وقت گذاشته اید؟انتخاب کنید…بلیخیر

19.در انجام کارهای روزمره از دقت معمول برخوردار نبوده اید؟انتخاب کنید…بلیخیر

20. درطی چهار هفته گذشته وضعیت سلامت جسمی و روانی شما تا چه اندازه در روابط اجتماعی معمول شما در رابطه با خانواده , دوستان, همسایگان و یا سایر افراد اختلال ایجاد کرده است؟انتخاب کنید…هیچبه طور جزئینسبتا متوسطمقداریفوق العاده زیاد

21.در طی چهار هفته گذشته چه مقداردرد بدنی داشته اید؟انتخاب کنید…هیچخیلی خفیفخفیفمتوسطشدیدخیلی شدید

22.در طی چهار هفته گذشته درد بدنی تا چه اندازه مانع از انجام کارهای عادی شما شده است؟انتخاب کنید…اصلا مانع نشدهکمیبه طور متوسطتقریبا تا حدیفوق العاده زیاد

این سوالها در مورد احساس شما و اینکه در طی چهار هفته گذشته چطور بودید، است لطفا موردی را انتخاب کنید که به احساس شما نزدیکتر باشد.

23.آیا روحیه خوبی داشته اید؟انتخاب کنید…همه اوقاتبیشتر اوقاتمقدار زیادی از اوقاتگاهی اوقاتمقدارکمی از ا وقاتهیچ وقت

24.آیا خیلی عصبانی بوده اید؟انتخاب کنید…همه اوقاتبیشتر اوقاتمقدار زیادی از اوقاتگاهی اوقاتمقدارکمی از ا وقاتهیچ وقت

25.آیا آنقدر عصبانی بوده اید که هیچ چیز شما را خوشحال نمی کرد؟انتخاب کنید…همه اوقاتبیشتر اوقاتمقدار زیادی از اوقاتگاهی اوقاتمقدارکمی از ا وقاتهیچ وقت

26.آیا احساس آرامش می کردید؟انتخاب کنید…همه اوقاتبیشتر اوقاتمقدار زیادی از اوقاتگاهی اوقاتمقدارکمی از ا وقاتهیچ وقت

27.آیا خود را با انرژی احساس می کردید؟انتخاب کنید…همه اوقاتبیشتر اوقاتمقدار زیادی از اوقاتگاهی اوقاتمقدارکمی از ا وقاتهیچ وقت

28.آیا احساس فرسودگی داشته اید؟انتخاب کنید…همه اوقاتبیشتر اوقاتمقدار زیادی از اوقاتگاهی اوقاتمقدارکمی از ا وقاتهیچ وقت

29.آیا احساس غمگینی یا نا امیدی داشته اید؟انتخاب کنید…همه اوقاتبیشتر اوقاتمقدار زیادی از اوقاتگاهی اوقاتمقدارکمی از ا وقاتهیچ وقت

30.آیا شخص خوشحالی بوده اید؟انتخاب کنید…همه اوقاتبیشتر اوقاتمقدار زیادی از اوقاتگاهی اوقاتمقدارکمی از ا وقاتهیچ وقت

31.آیا احساس خستگی داشتید؟انتخاب کنید…همه اوقاتبیشتر اوقاتمقدار زیادی از اوقاتگاهی اوقاتمقدارکمی از ا وقاتهیچ وقت

32.در طی چهارهفته گذشته تا چه میزان مشکلات و مسائل جسمی و عاطفی بر فعالیتهای اجتماعی شما تاثیرگذار بوده است؟انتخاب کنید…همه اوقاتبیشتر اوقاتگاهی اوقاتمقدارکمی از ا وقاتهیچ وقت

موارد زیر تا چه اندازه در مورد شما صادق یا نادرست است.

33.من از دیگران زودتر بیمار می شومانتخاب کنید…کاملا درستبیشتر درستنمیدانمبیشتر نادرستکاملا نا درستآزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

34.سلامت من در حد سلامت دیگران استانتخاب کنید…کاملا درستبیشتر درستنمیدانمبیشتر نادرستکاملا نا درست

35.انتظار دارم وضعیت سلامتی ام بدتر شودانتخاب کنید…کاملا درستبیشتر درستنمیدانمبیشتر نادرستکاملا نا درست

36.وضعیت سلامتی من در حد عالی استانتخاب کنید…کاملا درستبیشتر درستنمیدانمبیشتر نادرستکاملا نا درست

 

با عضویت در خبرنامه ایمیلی مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید. مطمئن باشید به هیچ وجه از ایمیل شما استفاده تبلیغاتی نمی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به سامانه پرسش و پاسخ مشاور می باشد.

سوالات زیر را با یکپارچگی و دقت پاسخ دهید و شماره های پاسخ خود را بنویسید.

سایت مشاورانه : مرکز روانشناسی مشاوره آنلاین در زمینه های تخصصی خانواده درمانی و مشاوره خانواده در زمینه دعوای زناشویی و خیانت و طلاق ، مشاوره جنسی و آموزش های پیش از ازدواج، دوره نامزدی و عقد و اولین رابطه جنسی ، اختلال روانی و بیماری هایی همچون افسردگی ، اضطراب ، سایکو ، وسواس، مشاوره ازدواج در دروه پیش  از ازدواج و مشاوره روانشناسی با استفاده از تست روانشناسی روایی شده به صورت حضوری ، مشاوره تلفنی و مشاوره آنلاین می پردازد. شماره تماس ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ و ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ جهت رزرو وقت و مشاوره حضوری ، تلفنی می باشد.

 

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه
من حالم اصلا خوب نیست بایدبایکی حرف بزنم دارم دیونه میشم توروخدا کمکم کنید

سلام به شما
عزیزم مسئلتون رو عنوان کنید در اولین فرصت به کامنت شما پاسخ داده خواهد شدآزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

سلام من ۵ماهه ک نامزد کردم البته ک تا زمان عقد هم محرمیت خوندن خانواده همسرم اولش من بهش حسی نداشتم اما اون خیلی پیگیر شد تا منم بهش علاقمند شدم حالا خیلی بهش وابسته شدم و اینک چند باری بهم گفت ک نیاز داره و ما باهم تا حد کمی رابطه برقرار کردیم اون موقع خیلی باهام خوب بود ولی الان توی رابطمون خیلی سرد شده و خیلی تلاشی برای دیدنم نمیکنه خیلی از مهمونی های فامیل من رو نمیاد بهانه میاره ازم دور شده قرار بود یک ماه دیگ عقد کنیم ولی الان همش میگ به امید خدا چه جوری دوباره نامزدم رو نزدیک کنم به خودم لطفا کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به شما
عزیزم شما و ایشون چند سالتونه؟ الان چه مدته که احساس می کنید ایشون نسبت به شما بی تفاوت شدن؟ آیا تابحال پیش امده که در مورد این احساستون و علت رفتارهای ایشون باهاشون مستقیم صحبت کنید؟ اگر پاسختون مثبته در هنگام صحبت کردن واکنش ایشون چی بوده؟ و اگر پاسختون منفیه علت صحبت نکردنتون با ایشون چی بوده؟

سلام من ۵ماه نامزد کردم البته ک تا زمان عقد هم محرمیت خوندن خانواده همسرم اولش من بهش حسی نداشتم اما اون خیلی پیگیر شد تا منم بهش علاقمند شدم حالا خیلی بهش وابسته شدم و اینک چند باری بهم گفت ک نیاز داره و ما باهم تا حد کمی رابطه برقرار کردیم اون موقع خیلی باهام خوب بود ولی الان توی رابطمون خیلی سرد شده و خیلی تلاشی برای دیدنم نمیکنه خیلی از مهمونی های فامیل من رو نمیاد بهانه میاره ازم دور شده قرار بود یک ماه دیگ عقد کنیم ولی الان همش میگ به امید خدا چه جوری دوباره نامزدم رو سمت خودم بکشم

سلام به شما سحرجان
در این مورد بهتر است قبل از وارد شدن به پروسه عقد این مشکلات را مورد بررسی قرار بدهید تا بتوانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید نیاز است که شما و نامزدتان برای مشاوره پیش از ازدواج اقدام کنید تا بتوانیم با صحبت و بررسی روند رابطه هردوی شما در این مسیر دلایل این سبک رفتاری و این برداشت ها مشخص شود و بتوانید قبل از عقد به بازسازی انها بپردازید .
بهتر است سعی کنید در زمان مناسبی در احترام و بدون به دنبال مقصر بودن در مورد این تغییرات رفتاری و یا شرکت نکردن در مهمانی و یا اگر سردی و موضوعی در رابطه جنسی وجود دارد باهم صحبت کنید و با درک دیدگاها و شرایط هردو فرد پیش بروید .
تا زمانی که ما دلایل تغییرات رفتاری ، افکار و احساسات شما و نامزدتان را ندانیم و همچنین سبک رفتاری هردوی شما مورد بررسی قرار نگیرد نمی توان در مورد سوال شما پاسخ دقیقی داد و بهتر است بجای اینکه شما ها فکر کنید چگونه یک دیگر را به سمت هم بکشید به این مسیر فکر کنید که می توانید با ایجاد یک رابطه دو طرف که در احترام می باشد و با داشتن احساسات و بیان آن یک مسیر رشدی را باهم طی کرد که برای هردوی شما سازندگی دارد .
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۷۸۳

سلام من دختری ۱۸ ساله هستم ک یک سال و نیمه با پسری ۲۹ ساله دوستم ما واقعا ارتباط خوبی باهم داریم ایشون از نظر مالی خیلی خوب دستش توی جیب خودشه و از پس هزینش برمیاد و دامپزشک هستن خیلی اقای خوش اخلاقیه و خونواده خوبی دارن ایشون قزوین و من زاهدان هستم دو بار ملاقاتشون کردم ایشون هیچ مشکلی نداره به جز سنش خونوادم اصلا بخاطر سنش قبول نمیکنن ما باهم باشیم و میگن ک سنش بالاس اما من مشکلی باهاشون ندارم چون از نظر عقلی و اخلاقی خیلی باهم تفاهم داریم و توی همچی باهم راه میایم بنظرتون ادامه این رابطه اشتباهه؟

سلام به شما
عزیزم در نظر داشته باش که با توجه به اینکه شما از نظر مکانی فاصله ی زیادی با یکدیگر دارید، تفاوت های فرهنگیتون زیاده، یعنی علاوه بر تفاوت سنی زیاد فاصله ی فرهنگی و مکانیتون باهمدیگه زیاد هست و اینکه محوریت رابطه ی شما بر پایه ی روابط مجازی بوده ممکن هست که شناخت کافی حاصل نشده باشه و با توجه به اینکه شما در سن حساسی به سر می بری و در این سن تصمیم گیری ها بیشتر بر اساس احساسات و تحریف واقیعت است، ممکن هست که واقیعت های رابطتون رو در نظر نگیرید و متوجه اختلافاتتون نشید، بنابریان نیاز است که دقت بیشتری داشته باشید و اگر قصد ازدواج با یکدیگر را دارید در اولین قدم سعی کنید نگرانی خانوادتون رو درک کنید و اینکه ملاقات های حضوریتون رو بیشتر کنید و اینکه حتما به مشاور پیش از ازدواج مراجعه کنید تا سن عقلی و سن تقویمی هردوی شما بررسی بشه و تفاوت های فرهنگی و خانوادگیتون هم مورد بررسی قرار بگیره. در این مورد میتونید برای اطمینان خاطر خانوادتون ازشون بخواین که به شما اجازه ی آشنایی بیشتر رو بدن و این اطمینان رو بهشون بدین که از طریق مشاوره پروسه ی شناختتون رو طی می کنید.

پسری هستم سی ساله پنج شش سال پیش شکست عاطفی سختی رو به خاطر یک دختر متحمل شدم و چند سال طول کشید تا به خودم بیام البته حالا می بینم زندگیمو تباه کردم ولی حالا که می خوام از نو شروع کنم و دنبال گزینه برای ازدواج هستم مثل گذشته نیست که کسی به دلم بشینه خواهش می کنم راهنمایی کنید

با سلام به شما دوست عزیز
روابط گذشته می تواند به عنوان یک تجربه برای شما باشد و نیاز است که روابط با هدف پیش بروند و در مدت زمان مشخصی این روابط باشند تا هردو طرف بدون وابستگی بتوانند برای زندگی مشترک تصمیم گیری کنند اگر روابط با وابستگی زیادی همراه باشد می تواند باعث شود که فرد درگیری ذهنی زیادی برایش ایجاد شود .
در زمان فعلی نیز بهتر است سعی کنید که معیارهای خودتان را بشناسید و سعی کنید که بر مبنای معیارهایتان در این مسیر تصمیم گیری داشته باشید و دقت کنید که برای ازدواج نیاز است که شناخت صورت بگیرد تا هردو فرد فرصت تصمیم گیری داشته باشند .

سلام وقت بخیر
دختر ۲۲ ساله ای هستم که یک سال و نیمه با یکی از همکلاسی هام آشناشدم و ایشون ۲۳ سال دارن،با خانواده به خواستگاری اومدن،خانواده پسر با ازدواج ما موافقن ولی خانواده من مخالف
خانواده من میگن سن پسر کمه،کار درست حسابی نداره(کارش معامله ماشین هست)سربازی نرفته(دنبال کار های معافیش هست که جوابش به زودی میاد)خونه مستقل نداره(طبقه بالای خونه پدرش رو براش ساختن)و تک پسره
ما خیلی رابطه خوبی باهم داریم و همو دوست داریم و بهم تعهد داریم
حالا خانواده من اصرار دارن که من به مشاور مراجعه کنم تا مشاور بتونه من رو قانع کنه ک این اقا بدردم نمیخوره
ولی من میخوام مشاور خانوادم رو راضی به این ازدواج کنه
چون من اگ با این آفا ازدواج نکنم نمیتونم هیچ وقت کسی دیگه رو به جای اون بزارم و با کسی دیگه وارد رابطه بشم
ممنون میشم بهم بگید چیکار کنم و به مشاور چی بگم که خانوادم رو راضی کنه؟

سلام به شما فاطمه جان
احساسات شما بهم قابل احترام می باشد اما دقت کنید که برای مشاوره پیش از ازدواج نیاز به حضور شما و هم آن آقا باهم می باشد تا بتوانیم با بررسی نظری را عنوان کنیم . اما دقت کنید که در این مسیر بهتر است سعی کنید دلیل نگرانی های خانواده را نیز درک کنید چون نرفتن به سربازی و تنها به امید معاف شدن و یا نداشتن کار ثابت و مشخص می تواند با مشکلات اقتصادی و اجتماعی و.. برای زندگی شما همراه باشد اما بهتر است در این مسیر سعی کنید در کنار احترام به احساسات خودتان با این آقا برای مشاوره پیش از ازدواج اقدام کنید تا بتوانیم در این مورد نظری را بیان کنیم و بعد شما با انتقال به خانوادیتان و یا دعوت در یکی از این جلسات می توانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید .

سلام ی دختر ۲۰ ساله هستم ک دوساله با یه پسر ۲۲ ساله ارتباط دارم و اول رابطه بهم درخاست رابطه داد و چن وقته ک رابطه داریم و وضعیت مالی خوبی نداره و پدرش معتاد هست من واقعن سردرگمم که این اقا برای ازدواج با من مناسب هست یا خیر

سلام به شما
عزیزم در تصمیم گیری برای ازدواج توجه کردن به شرایط خانوادگی فرد بسیار مهم است، هرچند به صورت قطعی نمی شه اینطور قضاوت کرد که اگر خانواده ی فرد مشکلی دارن حتما فرزندشان نیز دچار مشکلاتی است ولی این مسئله نیاز به توجه ویژه دارد و نمی توان آن را نادیده گرفت و نیاز هست که برای تصمیم گیری در مورد ازدواج با چنین شخصی حساسیت بیشتری نشون داد.
ولی در حال حاضر مسئله ی حائز اهمیت در مورد شما این هستش که ایشون از نظر مالی شرایط مناسبی ندارن، ضمن اینکه از نظر سن هم در زمان مناسبی برای ازدواج نیستن، همچنین شما با آگاهی از تمام این موارد با ایشون رابطه دارین و این می تونه برای شما آسیب های زیادی رو به همراه داشته باشه از جمله اینکه این روابط جدا از آسیب هایی که ممکنه به شما از نظر جسمی وارد کنه می تونه شما وابستگی شما رو به ایشون چندین برابر کنه و شما نتونید تصمیم گیری درستی در مورد ایشون داشته باشید و از واقیعت های رابطتون چشم پوشی کنید. در مورد اینکه فردی مناسب ازدواج هست یا خیر عوامل متعددی تاثیر گذار هستند و با توجه به تمام آن عوامل می توان در مورد این موضوع اظهار نظر کرد ولی به طور کلی به شما توصیه می شود در رابطتون بیشتر مراقب باشین و از انجام رفتارهای پرخطر خودداری کنید.

سلام..محدثه هستم ۲۸ساله ک دو سال پیش با پسری ک همون روز اول ک پیشنهادارتباط داد گفت قصد ازدواج با منو داره اما چون شرایط مالی خوبی نداشت بهم گفت ک مدتی صبر کنم تا بتونه بیاد جلو داخل این مدت ارتباط خوبی داشتم و اینکه به یقین رسیده بودم ک منو واقعا دوست داره ولی شرایط مالی خوبی نداشت کسی هم از خانوادش نبود ک حمایتش کنه منم چون دوسش دارم بهش گفتم ک خانواده سختگیری ندارم و کامل درکت میکنم هیچ توقع ای از طلا یا جشن ازت ندارم اما باز خودش راضی نمیشد میگفت ک نه تا اینکه ی روز در اومد گفت ک من لیاقت خوشبخت کردن تو رو ندارم من خیلی گرفتارم حالا ک فکرشو میکنم میبینم نمی تونم ازدواج کنم تو هم برو دنبال زندگیت یک سال از این اتفاق میگذره اما من نتونستم فراموشش کنم هر چه تماس میگیرم هر صد بار یک بار جواب میده میگه اگه میخوای بعنوان دوستی ادامه بدیم چون نمی تونم با ای درامد کمی ک دارم ازدواج کنم کسی رو بدبخت کنم…تو این چند سال که من درگیر دوست داشتن این پسرم ی خواستگار هم دارم ک از لحاظ موقعیت و خانواده و اخلاق همه خانواده قبولش دارن اما خودم هر کاری میکنم ک به سمتش کشیده شم و بهش علاقه پیدا کنم نمی تونم در صورتی ک میدونم اگه باهاش ازدواج کنم میتونه خوشبختم کنه..چیکار کنم ک به بهش علاقه پیدا کنم من آدمیم ک ظاهر پسندم این خواستگاری که دارم فک میکنم بخاطر ظاهرش باشه ک به دلم نمیشینه…لطفا راهنماییم کنید خیلی سر در گمم

سلام به شما محدثه جان
احساسات شما قابل احترام می باشد اما دقت کنید دو سال زمان زیادی می باشد و فرد مقابل شما اگر تصمیم به ازدواج داشتند و یا شرایط ازدواج را داشاند در این مسیر اقدام‌می کردند ایشان با صراحت به شما بیان کرده اند که شرایط ازدواج را ندارند و ادامه دادن این رابطه بخاطر وابستگی و یا خیالپردازی های که شما برای ازدواج با ایشان داشته اید کمکی به شما نمی کند و تنها می تواند زمان بیشتری شما را در یک رابطه ناقص نگهدارد .
در این مسیر بهتر است در اول تکلیف رابطه با این اقا را مشخص کنید و در کنار احترامی که برای احساسات خود قائل هستید در مورد این رابطه تصمیم گیری کنید و در صورت تصمیم به جدایی بهتر است هیچ ارتباطی وجود نداشته باشد و به خودتان فرصت بدهید تا بتوانید به مرحله پذیرش وارد شوید .
در کنار این موضوع در مورد خواستگارتان اگر تصمیم به اتمام رابطه اول گرفتید و فکر‌می کنید این آقا شرایط و معیارهای اولیه شما را دارند و ظاهرشان برای شما قابل پذیرش می باشد بهتر است برای آشنایی بیشتر اقدام کنید و بعد تصمیم گیری داشته باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وب‌ سایت

دیدگاه

سایت “مشاورانه” به صورت 24 ساعته در زمینه های مشاوره روانشناسی خانواده تلفنی و حضوری در خدمت شماست ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ برترین روانشناسان ایران در کنار شما هستند

انجمن روانشناسی آمریکا

کانون مشاوران ایران

انجمن روانشناسی ایران

Medical news



بزرگترین رکن ازدواج موفق برخورداری از تشابهات زوجین می باشد.حتی اگر دو نفر به تنهایی شرایط روحی و روانی و فکری ازدواج را داشته باشند ولی با هم تفاوتهای ریشه ای داشته باشند احتمال موفقیت آنها به مراتب پائین می آید.
آزمون زیر شاخصهای مهم تشابهات مانند تحصیلی، اجتماعی، اعتقادی و فرهنگی را بررسی نموده است. با پاسخ به سوالات این آزمون شما می توانید میزان تشابهات خود را با فرد مورد نظر جهت ازدواج بسنجید تا بتوانید در این رهگذر انتخاب معقولی داشته باشید که بتوانید ازدواج موفق را تجربه نمائید.

جنسیت :

آیا وبسایت روان یاب را می شناسید؟

نحوه آشنایی با سایت :

آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

سن :

شغل :

دین
الف) اسلام.

ب) زرتشت.

ج) مسیحیت.

د) یهودی.

ه) سایر.

سابقه ازدواج
الف) قبلا ازدواج کردم.

ب) تاکنون ازدواج نکردم.

میزان تحصیلات
الف) زیر دیپلم.

ب) دیپلم.

ج) فوق دیپلم.

د) لیسانس.

ه) فوق لیسانس.

ی) دکتری.

وضعیت اقتصادی شما و خانواده شما
الف) زیر 100 میلیون.

ب) 100 میلیون تا 200 میلیون.

ج) 200 میلیون تا 500 میلیون.

د) 500 میلیون تا 1 میلیاد.

ه) 1 تا 2 میلیارد.

ی) بالای 2 میلیارد.

وضعیت اعتقادی
الف) معتقد به وجود خدا نیستم.

ب) خدا را قبول دارم به دین اعتقاد ندارم.

ج) به دین اعتقاد دارم ولی واجبات را انجام نمی دهم.

د) به دین اعتقاد دارم و واجبات را انجام می دهم.

ه) به امور دینی شدیدا پایبند هستم.

وضعیت احساسی
الف) فردی احساساتی و رمانتیک هستم.

ب) هم به احساسات اهمیت می دهم و هم به امور عقلی پایبند هستم.

ج) به نظر من احساسات مانع پیشرفت می باشد.

ارتباطات اجتماعی
الف) اهل رفت و آمد نیستم و دوستان زیادی ندارم.

ب) بین 3 تا 5 دوست صمیمی دارم و حدودا ماهی یک بار به مهمانی می روم.

ج) از دوستان زیادی برخوردار هستم و بالای هفته ای یک بار به دیدن دوستان و مهمانی می روم.

امور جنسی
الف) به نظر من جایگاه امور جنسی در زندگی بسیار بی اهمیت است.

ب) به نظر من اهمیت امور جنسی در زندگی به اندازه امور دیگر می باشد.

ج) به نظر من امور جنسی مهمترین نیاز بشر است که با ارضای آنها قسمت زیادی از تنش ها فروکش خواهد کرد.

استفاده از مطالب سایت روان یاب فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه روان یاب می باشد.

www.ravanyab.ir – Copyright © 2014 – All rights reserved.

استفاده از مطالب سایت روان یاب فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه روان یاب می باشد.

www.ravanyab.ir – Copyright © 2014 – All rights reserved.

در حقیقت یافتن فردی مناسب و ایده آل برای ازدواج و ادامه زندگی کار ساده ای نیست و پیش بینی اینکه کدام زندگی آ؛از خوب یا بدی خواهد داشت نیز کار هر کسی نیست. با پاسخگویی به آزمون زیر درمی یابید زندگی مشترکی که در آستانه آغاز آن هستید چگونه خواهد بود. آیا پایان خوشی در انتظار شما است یا اینکه از تصمیم خود پشیمان می شوید.

1- قبل از ازدواج کمتر از شش ماه برای شناختن یکدیگر وقت صرف کردیم.

صحیح

غلط

آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

2- هر دوی ما بیشتر از 21 سال سن داریم.

صحیح

غلط

3- من و همسرم دوستان مشترک زیادی داریم.

صحیح

غلط

4- یکی از ما دوست ندارد بچه دار شویم بنابراین تصمیم گرفتیم هرگز بچه دار نشویم.

صحیح

غلط

5- سطح تحصیلات ما با یکدیگر بسیار فاصله دارد.

صحیح

غلط

6- ما هر دو مذهبی هستیم.

صحیح

غلط

7- والدین هر دو نفر ما با این ازدواج موافق بودند و رضایت قلبی خود را اعلام کردند.

صحیح

غلط

8- هیچ کدام ما تعصبی نیستیم و حد تعادل را می پسندیم.

صحیح

غلط

9- درآمد ما برای اداره زندگیمان کافی است و نیازی به کمک اطرافیان نداریم.

صحیح

غلط

10- پیش از ازدواج چندین بار میان ما اختلافاتی بروز کرد که ناچار شدیم مدتی ارتباطمان را قطع کرده و از هم دور باشیم.

صحیح

غلط

11- هر دو نفر ما با خانواده هایمان ارتباط خوبی داریم.

صحیح

غلط

12- هر دو نفر ما در دوران کودکی مورد علاقه و محبت خانواده هایمان بودیم.

صحیح

غلط

13- میان خانواده های هر دو نفر ما تعداد افراد مطلقه بسیار کم است. شاید از هر 20 ازدواج یک مورد طلاق داریم.

صحیح

آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج

غلط

14- هر دو نفر ما با ما در و پدرهای دیگری ارتباط خوبی داریم.

صحیح

غلط

15- زمانی که کودک بودیم هر دو نفر ما حرف والدینمان را گوش می کردیم و به آنها احترام می گذاشتیم.

صحیح

غلط

برای محاسبه امتیازاتتان به پاسخی که مطابق با کلید باشد یک امتیاز بدهید، کلید سوالات در زیر ارائه شده است:

1- غلط، 2- صحیح، 3- صحیح، 4- غلط، 5- غلط، 6- صحیح، 7- صحیح، 8- صحیح، 9- صحیح، 10- غلط، 11- صحیح، 12- صحیح، 13- صحیح، 14- صحیح، 15- صحیح

امتیاز 12 تا 15

شما به خوبی می توانید چالش های مختلف در زندگی مشترک را درک کرده و از عهده آنها برآیید، شانس موفقیت شما در داشتن یک زندگی سعادتمند بسیار بالا است.

امتیاز 7 تا 11

شما تقریبا می دانید برای داشتن یک زندگی زناشویی موفق و سالم چه باید بکنید، اندکی مطالعه و استفاده از تجربیات افراد موفق در اطرافتان می تواند اطلاعات شما را بالاتر برده و موجب شود زندگی بهتر و موفق تری را تجربه کنید.

امتیاز صفر تا 6

شما کمی رمانتیک و غیرمنطقی هستید و دید شما به یک زندگی مشترک موفق نیز اینگونه است. امتیازی که کسب کرده اید نشان می دهد شما و همسرتان باید کمی بیشتر روی مهارت های مختلف زندگی مشترک از جمله مهارت های ارتباطی تمرکز کنید تا بتوانید زندگی موفق و سالمتری را تجربه کنید.

بسیاری اوقات ازدواج هایی که بعد از شناخت کافی از طرفین از یکدیگر صورت گرفته اند موفق نیستند، بسیاری از اختلافات جدی و بزرگ در زندگی زناشویی و طلاق ها به این دلیل هستندکه زوجین قبل از ازدواج مدت زمانی ضروری برای شناختن یکدیگر صرف نکرده اند.

مطالعات نشان می دهند سن نقش بسیار مهمی در موفقیت زندگی زناشویی ایفا می کند، حدود 50 درصد طلاق ها در زندگی زوج هایی رخ می دهد که در سنین پایین و به خصوص زیر 20 سال ازدواج کرده اند. بیشتر این ازدواج ها بدون شناخت کافی و از روی احساسات یا به اجبار خانواده ها صورت می گیرند به همین دلیل نمی توان انتظار داشت این ازدواج ها با موفقیت همراه باشند.

داشتن تعداد زیادی دوستان مشترک موجب می شود پیوند بیشتری میان زوج ها ایجاد شود و این موضوع ارتباط میان زوج ها را عمیق تر و صمیمی تر می کند. بهتر است زوج ها قبل از ازدواج در مورد اینکه آیا می خواهند بچه داشته باشند یا نه به توافق برسند، البته در چنین موارد مهمی طرفین باید با یکدیگر کاملا صداقت داشته باشند. اگر یکی از طرفین پیش از ازدواج شروط طرف دیگر را موقتی و تنها برای کسب رضایت او بپذیرد اما در دلش این موضوع را نخواهد، در آینده بعد از شروع زندگی نمی تواند به قولی که داده عمل کند و همین امر موضوع اختلافات جدی در زندگی آنها خواهد شد.

هر چه میان سطح تحصیلات دو طرف فاصله بیشتری وجود داشته باشد در آینده اختلاف نظرها و مشکلات بیشتری میان آنها بروز خواهد کرد و همین موضوع می تواند زندگی آنها را با بحران های جدی مواجه کند.

دو نفر که می خواهند زندگی مشترکی بسازند باید از لحاظ مسائل اعتقادی و مذهبی به یکدیگر نزدیک و شبیه باشند تا بتوانند زندگی موفق تری داشته باشند. موافقت خانواده های دو طرف در ازدواج فرزندانشان با یکدیگر یکی دیرگ از شروط مهم موفقیت در ازدواج است، اختلافات خانواده ها با یکدیگر بسیاری اوقات حتی در مورد زوج هایی که با یکدیگر مشکل خاصی ندارند می تواند مشکل ساز شده و دلیل بروز اختلافات متعدد میان آنها شود.

تعصب حتی اگر از روی علاقه باشد بعد از مدتی موجب می شود زوج ها خسته و عصبی شوند. بهتر است قبل از ازدواج طرفین به خوبی حساسیت های خود را برای یکدیگر بازگو کنند و هر دو نفر با چشم باز وارد زندگی مشترک شوند. اگر شما قبل از ازدواج به حساسیت های همسرتان آگاه بودید و او حساسیت هایش را با شما در میان گذاشته بود و شما آنها را پذیرفته بودید اکنون که وارد زندگی مشترک شده اید هم باید به آنها احترام بگذارید تا این نمسائل برایتان مشکل ساز نشوند.

مشکلات مالی یکی از مهمترین دلایل جدایی زوج ها از یکدیگر هستند. زوج هایی که برای حل مشکلاتشان نمی توانند راه حل منطقی بیابند و تنها راه ممکن برایشان این است که مدتی از هم دور باشند، در بیشتر موارد همان زوج هایی هستند که بعد از مدتی تصمیم به جدایی و طلاق می گیرند چون هرگز نیاتموخته اند که از طریق راه های عملی و منطقی مشکلاتشان را حل کنند.

حفظ ارتباط با اعضای خانواده یکی از مهمترین عوامل ثبات و دوم زندگی زناشویی است. افرادی که از دوران کودکی مورد علاقه و پذیرش خانواده هایشان بوده اند با احتمال بیشتری در زندگی مشترکشان موفق می شوند.

در برخی خانواده ها تعداد افراد مطلقه بسیار زیاد است، احتمال می رود راه حل مشکلات در چنین خانواده هایی جدایی است و این خانواده ها کمتر برای حفظ زندگی مشترک و حل مشکلاتشان تلاش و از خودگذشتگی می کنند.

توانایی کنار امدن با افراد خانواده همسر یکی از نشانه های بلوغ و سازگاری افراد است، چنین فردی با همسرش نیز سازگار است و سعی می کند مشکلاتش را به خوبی با او حل کند. اختلاف با اعضای خانواده همسر تاثیرات منفی بر زندگی زوجین برجا می گذارد و موجب بروز اختلافات متعدد میان زوجین می شود.

حفظ احترام و رعایت حرمت بزرگترها یک ویژگی بسیار خوب و پسندیده است، کسی که به نصایح و پندهای بزرگترها و والدینش گوش می دهد مسلما برای حرف های همسرش – فردی که عاشقانه او را دوست دارد – نیز احترام قائل است و به آنها عمل می کند.

سوالات و پاسخ های این آزمون بعد از سال ها تحقیق و بررسی محققان در مورد مسائل و مشکلات زوج ها در زندگی مشترک طراحی شده اند. بیش از هزار زوج بعد از انجام آزمون بالا اظهار کرده اند نکات مشخص شده در این آزمون از جمله مهمترین عوامل موفقیت یا شکست زندگی مشترک هستند.

آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج
آزمونهای روانشناسی قبل از ازدواج
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *