مشاوره رایگان وکالت طلاق

 
helpkade
مشاوره رایگان وکالت طلاق
مشاوره رایگان وکالت طلاق

شنبه تا چهارشنبه: 10 الی 18
پنجشنبه:10الی14

سوالات و مشکلات حقوقی خود را بدون هیچ هزینه ای از صدای وکیل بپرسید:
(شش خط) 02166567311

میدان انقلاب, خیابان جمالزاده جنوبی, پلاک39(ساختمان صدف)، واحد9.

درباره صدای وکیل

گروهی از وکلای دادگستری هستیم…  با سابقه بیش از ده سال فعالیت حقوقی آمده ایم خدمات حقوقی جدیدتری ارائه کنیم…

مشاوره رایگان وکالت طلاق

 میپرسید چگونه!؟

 سوال حقوقی دارید؟ در تالار سوالات حقوقی بپرسید!

 

 سخت است؟ راه ساده تر بگوییم؟

 پرسشهای حقوقی خود را از تلفنهای (6 خط ویژه) 02166567311 بپرسید… خودمان جواب میدهیم. (درحد پرسش و پاسخ محدود)

 اطلاعات و تجربیات حقوقی دارید؟ دیگران را راهنمایی کنید! پاسخ آنها را در تالار سوالات حقوقی بدهید.

 پرسش و پاسخ کوتاه برایتان کافی نیست؟ نیاز به مشاوره حقوقی دارید!؟

 

هزینه مشاوره حقوقی ما نیم بهاست!

 از شهرستان تماس میگیرید؟ امکان مشاوره غیرحضوری هم داریم… هزینه آن هم نیم بهاست!

 

 

نیاز به وکیل دادگستری با هزینه مناسب دارید؟

 امکان استفاده از خدمات مختلف حقوقی، توسط وکلای دادگستری در دسترس شماست!

 

خاطرات صدای وکیل

 

ساعت ۷شب است و آماده رفتن به منزل شده‌ام… تلفن زنگ می‌خورد:- سلام قربان… صدای وکیل؟می‌خواستم با جناب مهاجری صحبت کنم.- سلام… مهاجری هستم اما دفتر تعطیل شده…

ادامه مطلب

امروزه در دنیای مدرنی زندگی می‌کنیم که تکنولوژی همه چیز رو به تسخیر خودش در آورده و در فرهنگ ما نفوذ کرده اما حواسمون باید باشه که این دنیای مجهز 

ادامه مطلب

مرد داستان امروز ما:

تقی، مردی ۳۵ساله از استان مرکزی است، با لهجه غلیظ شهرستانی صحبت می‌کند، متاهل است و فرزند ۸ ساله‌ای دارد.

ادامه مطلب

جوانی خوش برخوردیست حدودا ۳۵ساله، لاغر و نسبتا قد بلند است، کت‌شلوار نسکافه‌ای رنگی پوشیده است؛ به گرمی با من دست می‌دهد و خودش را معرفی می‌کند. 

ادامه مطلب

گاهی برخی مردها به بيمارى بددلی ‏مبتلا می‌شوند. بيمارى خانمان‌سوزی که زندگى را زهر و بنیان خانواده‏ را خاکستر می‌كند. 

ادامه مطلب

از مشاوره امروز براتون بگم… با خانمی حدودا 40ساله مشاوره داشتم بنظر با اعتماد به نفس و جسور بود

ادامه مطلب

 

پاسخگوئی به سوالات حقوقی(رایگان)

سامانه ثبت چک‌های سرقتی یا مفقودی

مشاوره رایگان وکالت طلاق

?شهروندان می‌توانند با مراجعه به سامانه «ساد ۲۴» به نشانی ………………….

+بیشتر

راه سند دار کردن اموال بدون سند چیست؟

قانون ثبت در سال 1310 به تصویب رسید.

در بخشی از این قانون مقرر شده بود که تمام املاک در کشور باید ثبت شده و برای تمامی اموال غیرمنقول سند رسمی صادر شود.  …………………….

+بیشتر

در تصادفات رانندگی در صورتی که خسارت ها به خودروها وارد شده باشد پس از حضور افسر راهنمایی رانندگی و تعیین میزان تقصیر طرفین، در صورتی که خودروها بیمه باشند پرداخت خسارت براساس تعهدات بیمه گر انجام می پذیرد. …………..

+بیشتر

خانواده به عنوان نهادي بنيادي هميشه مورد توجه قانونگذار ايران قرار داشته ، به طوري که مطابق قانون اساسي و قوانين عادي به اين نهاد بسيار ارج گذاشته شده است. اکنون مهمترين قانوني که در مورد اين نهاد وجود دارد، قانون حمايت خانواده مصوب 1391 است که در مورد تشريفات طلاق مقرراتي را پيش بيني کرده است. در گفت وگو با کارشناسان به بررسي اين قانون پرداخته ايم که در پي مي آيد. ………………..

+بیشتر

یکی از شروطی که به نفع زوجه در نظر گرفته می شود شرط تعلق گرفتن نصف دارایی مرد به زن بعد از طلاق می باشد.

اما تحقق این شرط منوط به حصول شرایطی است:………………………

+بیشتر

پیرو وکالتنامه تنظیمی شماره … سری … مورخ … تنظیم شده بین آقای … به نشانی تهران … و تلفن شماره… و آقای / خانم … شرکت … به نشانی … به عنوان موکل در ساعت …روز … مورخ … قرارداد حاضر در اجرای ماده ۱۹ لایحه استقلال کانون وکلا و ماده ۱۰ قانون مدنی منعقد گردید و وکیل دادگستری و موکل ، در مورد ضوابط کار و میزان حق الوکاله و ترتیب پرداخت آن به شرح زیر موافقت نمودند: ………………..

+بیشتر

چنانچه عقد نامه رسمي باشد، مهريه از طريق اجراي ثبت نيز قابل وصول است، بدين طريق كه زوجه به دفترخانه اي كه ازدواج در آن واقع و به ثبت رسيده است رجوع و تقاضاي وصول مهريه خود را مي كند از طرف دفترخانه مراتب به زوج ابلاغ و چنانچه زوج حاضر به پرداخت مهريه نباشد زوجه تقاضاي اجراي مفاد سند ازدواج خود را در خصوص مهريه مي كند. چنانچه از طرف زوجه، مالي از زوج معرفي شود

+بیشتر

ازدواج تنها یك پیوند عاطفی و اخلاقی میان دو انسان نیست. زن و شوهر پس از ثبت رسمی ازدواج، وارد توافقی دو جانبه می‌شوند كه معمولا نظام قانونی هر كشور برای آن چارچوب مشخصی تعریف كرده‌است. این چارچوب حقوقی در كشورهای مختلف متفاوت است اما در همه كشورها برآمده از سنت‌، عرف، تجربه بشری، مذهب و اصول پایه‌ای علم حقوق یا معاهدات بین‌المللی است ……………

+بیشتر

تقاضای مطالعه و بررسی پرونده جهت ارائه راهکار یا تنظیم لایحه

آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان جمال زاده جنوبی پلاک39 ساختمان صدف طبقه دوم 

تلفن : (6 خط ویژه) 02166567311                                

وکیل سرپرست : 09352943060  (هزینه مشاوره 90 هزارتومان)

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدdocument.getElementById(‘cloak88e92b02345f9003d689aca9236e26e0′).innerHTML=”;var prefix=’ma’+’il’+’to’;var path=’hr’+’ef’+’=’;var addy88e92b02345f9003d689aca9236e26e0=’info’+’@’;addy88e92b02345f9003d689aca9236e26e0=addy88e92b02345f9003d689aca9236e26e0+’Sedayevakil’+’.’+’com’;var addy_text88e92b02345f9003d689aca9236e26e0=’info’+’@’+’Sedayevakil’+’.’+’com’;document.getElementById(‘cloak88e92b02345f9003d689aca9236e26e0′).innerHTML+=’‘+addy_text88e92b02345f9003d689aca9236e26e0+’‘;

صدای وکیل را در صفحات اجتماعی دنبال کنید

کلیه حقوق این وبسایت برای دارندگان آن محفوظ می باشد

طراحي و سئو وب سايت با توسط Razhur.com

آمار بازدید سایت

در میان هزاران سوال پاسخ داده شده توسط متخصصین جستجو کنید، شاید جواب سوال شما هم در میان آن‌ها باشد.

جهت پرسیدن سوال حقوقی خود بصورت کاملا رایگان و دریافت پاسخ از وکلای برگزیده ما می‌توانید به سایت بنیاد وکلا مراجعه کنید.

مشاوره حقوقی آنلاین جهت رفع ابهامات و سوالات رایج می باشد و پیشنهاد می‌کنیم اگر سوال و مشکل جدی دارید، حتما از مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی حضوری استفاده کنید.

اصطلاح طلاق از ریشه عربی به معنی گشودن گره می باشد و با مفهوم پایان قانونی ازدواج و جدا شدن همسر ها از هم می باشد. البته طلاق اجتماعی و طلاق روانی هم وجود دارد ولی در اینجا فقط به طلاق قانونی پرداخته می شود.

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی از مبالغ فوق را به کارت   ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

اجرای صیغه طلاق به صرف گواهی 
پرسش:
آیا بعد از صدور گواهی عدم امکان سازش و ابلاغ رای قطعی به طرفین در صورتی که طرفین طرف مدت سه ماه جهت اجرای صیغه طلاق به دفتر خانه مراجعه ننمایند و بعد از مدت مذکور ،زوج درباره پرداخت مهریه و سایر حقوق مندرج  در گواهی عدم امکان سازش اقدام نماید اجرای صیغه طلاق با گواهی مذکور ممکن و قابل اجرا است یا خیر ؟
پاسخ :
با توجه به صراحت قانون ،پس از قطعیت حکم ،طرفین حق دارند ظرف سه ماه جهت اجرای صیغه طلاق به دفترخانه مراجعه نمایند.پس از انقضای مهلت مذکور ،اجرای صغیه طلاق ممکن نیست ؛به عبارت دیگر گواهی نامه از اعتبار ساقط و نیاز به صدور گواهی مجدد است .

مشاوره رایگان وکالت طلاق

تجویز ازدواج مجدد در صورت عدم ایفای وظایف زناشویی از سوی زوجه

رای وحدت رویه شماره ۷۱۶ مورخ 20/7/۱۳۸۹ هیئت عمومی دیوان عالی کشور

نظر به اینکه مطابق ماده ۱۱۰۸ قانون مدنی تمکین از زوج تکلیف قانونی زوجه است؛ بنابراین، در صورتی که بدون مانع مشروع از ادای وظایف زوجیت امتناع و زوج این امر را در دادگاه اثبات و با اخذ اجازه از دادگاه همسر دیگری اختیار نماید، وکالت زوجه از زوج در طلاق که به حکم ماده ۱۱۱۹ قانون مدنی ضمن عقد نکاح شرط و مراتب در سند ازدواج ذیل بند «ب» شرایط ضمن عقد در ردیف ۱۲ قید گردیده، محقق و قابل اعمال نیست؛ لذا به نظر اکثریت اعضاء هیئت عمومی دیوان عالی کشور رأی شعبه چهارم دادگاه تجدیدنظر استان همدان که با این نظر انطباق دارد مورد تأیید است.

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی از مبالغ فوق را به کارت   ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

رد دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش قابل پژوهش

رای وحدت رویه شماره ۲۶ مورخ 15/3/۱۳۵۳ هیئت عمومی دیوان عالی کشور

چون در ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده تصریح شده که تصمیم دادگاه در مورد صدور گواهی عدم امکان سازش بین زوجین تعیین ایام عده و هزینه نگهداری اطفال (حضانت اطفال) حق ملاقات پدر یا مادر یا اقربای طبقه اول غایب یا متوفی با اطفال يا اطفال و همچنین اجازه مقرر در ماده ۱۴ آن قانون قطعی است و در سایر موارد فقط پژوهش پذیر است؛ بنابراین در صورتی که دادگاه تصمیم بر رد درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش بین زوجین اتخاذ کند تصمیم مزبور مشمول هیچ یک از شقوق پنج گانه فوق الاشعار نبوده و قابل پژوهش خواهد بود.  

 کلیه دعاوی مربوط به طلاق قابل رسیدگی فرجامی می‌باشند. 

رای وحدت رویه شماره ۹۹۹ مورخ 19/3/۱۳۸۳ هیئت عمومی دیوان عالی کشور

آنچه از نحوه تدوین بند «الف» ماده ۳۶۸ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مستفاد می‌شود این است که رسیدگی فرجامی نسبت به احکام نکاح و فسخ آن صرفأ مربوط به اصل نکاح و فسخ آن است و کلمه اصل به سایر موضوعات مذکور در بند ۲ ماده مزبور از جمله طلاق تسری ندارد؛ زیرا اولاً: کلمه طلاق در جمله به طور مطلق ذکرشده؛ ثانياً: کلمه طلاق با علامت (،) از اصل نکاح و فسخ آن متمایز گردیده است؛ بنابراین و با توجه به اهمیت طلاق از نظر شارع مقدس اسلام کلیه دعاوی مربوط به طلاق قابل رسیدگی فرجامی بوده و رأی شعبه سی ام دیوان عالی کشور که با این نظر انطباق دارد به اکثریت آراء اعضاء هیئت عمومی دیوان عالی کشور تأیید می‌شود.  

امکان رجوع زوج از وکالت در طلاق به زوجه

در صورتی که وکالت در طلاقی که زوج به زوجه داده است یا عدم امکان عزل وکیل، ضمن عقد خارج لازمی شرط نشده باشد زوج می‌تواند هر وقت که بخواهد از وکالت مزبور رجوع کند.  

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی از مبالغ فوق را به کارت   ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

رای شعبه ۸ دیوان عالی کشور

اعتراضات فرجام خواه خانم (ن. ن. ) نسبت به دادنامه شماره ۶۶۰۰۱۹۱- 30/2/۹۱ شعبه ششم دادگاه تجدیدنظر استان همدان که در جهت تأیید رأی بدوی صادر و به موجب آن دعوی مطروحه به خواسته صدور گواهی عدم امکان سازش جهت اجرای صیغه طلاق توافقی محکوم به بطلان اعلام گردیده وارد و موجه نیست؛ زیرا وکالت مورد استناد فرجام خواه و نیز عدم عزل وکیل با توجه به مندرجات مستند پیوست پرونده ضمن عقد لازمی شرط نشده و صرف توافق شفاهی انجام شده بین طرفین در خارج بر عدم عزل وکیل به نحوی که در وکالت نامه استنادی تصریح گردیده، بدون معلوم بودن ماهیت حقوقی این توافق و محرز بودن لزوم آن، اختيار موکل را در عزل وکیل خود ساقط نمی‌نماید و با وجود اینکه زوجه فرجام خواه در مقام اعمال وکالت تفویضی از طرف زوج فرجام خوانده ضمن انتخاب وکیل دادگستری برای ایشان به اتفاق وکیل مع الواسطه نامبرده درخواست طلاق توافقی نموده اند، معهذا زوج فرجام خوانده که شخصأ در دادگاه حضور یافته در جلسه اول دادرسی به شرح صورت جلسه مورخ 24/11/۹۰ على رغم اقرار بر اصالت وکالت نامه رسمی استنادی فرجام خواه، صریحا اعلام داشته که حاضر به طلاق توافقی نبوده و وکیل را هم قبول ندارد که مفاد اظهارات نامبرده بر عزل وکیل از وکالت تفویضی موضوع وکالت نامه استنادی زوجه [دلالت] دارد؛ بنابراین، با مرتفع شدن وکالت تفویضی موضوع وکالت نامه مدرکیه زوجه و نیز مخالفت زوج فرجام خوانده به طلاق همسرش، خواسته طلاق توافقی مطروحه که زوجه فرجامخواه اصالتا و به وکالت از طرف زوج درخواست نموده، موضوع منتفی بوده و از این رو دادنامه فرجام خواسته با توجه به محتویات پرونده و استدلال منعکس در آن موجهاً و منطبق بر موازین قانونی اصدار يافته و چه از حیث ماهوی و چه از جهت رعایت اصول و قواعد دادرسی، ایراد و اشکال مؤثر در تخديش، بر دادنامه مرقوم مترتب نیست؛ فلذا ضمن رد فرجام خواهی مطروحه مستندا به ماده ۳۷۰ قانون آیین دادرسی مدنی دادنامه فرجام خواسته نتیجتا ابرام می‌گردد.

اگر زوج برای حفظ زندگی خود از زوجه دوم جدا شود موجبی به صدور رأی گواهی عدم امکان سازش بر اساس شروط ضمن عقد نیست.  

شماره دادنامه: ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۹۹۰۰۳۴۶

رای شعبه ۲۶ دیوان عالی کشور

با توجه به محتویات پرونده در خصوص اعتراض و فرجام خواهی زوج آقای (ی. الف. ) با وکالت خانم (س. س. ) به طرفیت فرجام خوانده زوجه اش خانم (س. ک. ) نسبت به دادنامه فوق صادره از شعبه پنجم دادگاه تجدیدنظر استان لرستان که در تأیید دادنامه شماره 000۱۵۷- 29/2/90 شعبه چهارم دادگاه عمومی حقوقی شهرستان بروجرد صادر گردیده است مبنی بر اجازه به زوجه که با مراجعه به یکی از دفاتر ثبتی طلاق خود را مطلقه به طلاق بائن نماید و اینکه زوج نفقه زوجه و فرزند مشترک را به ترتیب مذکور در دادنامه به همراه جهیزیه و مهریه به زوجه پرداخت کند، متذکر می‌گردد ظاهراً اعتراض و فرجام خواه وارد است؛ زیرا گرچه در زمان تقدیم دادخواست به دلیل ازدواج مجدد زوج بدون اذن و رضایت زوجه، تقاضای طلاق از سوی زوجه موجه بوده است، لیکن در مرحله بعد چون زوج طبق گواهی سردفتر ازدواج جهت دلگرمی زوجه و جلب رضایت وی بقیه مدت عقد انقطاعی همسر دوم را بذل و از هم جدا شده‌اند به علاوه در حال حاضر در لایحه تقدیمی ضمن اظهار ندامت اعلام داشته، حاضرم هرگونه تعهد لازم را برای ادامه زندگی با همسر اول بدهم و از طرف دیگر زوجه در بعضی از بازجویی‌ها اظهار داشته حاضر برای تمکین است اگر چنانچه زوجه دوم را رد کند؛ بنابراین، خواسته زوجه عملی شده است؛ لذا در حال حاضر حکم به جواز طلاق توجیه شرعی و قانونی ندارد و ظاهرا بند ۱۲ عقدنامه نیز از موضوع پرونده منصرف است و دادگاه محترم در موارد مشابه که زمینه صلح و سازش مساعد است می‌بایست از صلح و سازش بین زوجین غفلت نکند و پرونده را با اقدام مصلحانه مختومه گرداند و به هر تقدیر با فرجام خواهی موافقت می‌شود و ضمن نقض دادنامه فرجام خواسته پرونده جهت رسیدگی به دادگاه هم عرض ارجاع می‌گردد.

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی ازمبالغ فوق را به کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

مشاوره حقوقی طلاق 

مشاوره حقوقی  قبل از  طلاق 

مشاوره حقوقی طلاق با  وکیل  پایه  یک  دادگستری 

مشاوره  حقوقی تلفنی طلاق 

درباره ما

طلاق با فسخ ازدواج متفاوت است. طلاق در اسلام به اختیار شوهر می باشد ولی در شرایط های خاصی  حق طلاق را زن به دست می اورد. اگر فکر میکنید می بایست از قانون برای حل مشکل خود استفاده کنید، بهره گیری از وکلای دادگستری موسسه وکیل تلفنی می توانید کمک حقوقی به سزایی به شما بکند. شما می توانید در مورد طلاق، طلاق توافقی، طلاق از جانب مرد یا طلاق از جانب زن از خدمات مشاوره  حقوقی و وکالت در دعوای ما استفاده نمایید.

رای طلاق به علت عدم پرداخت نفقه

طلاق به علت عدم پرداخت نفقه زوجه

مشاوره رایگان وکالت طلاق

پرداخت مستمری از ناحیه دولت به زوجه، نافی تکلیف زوج به پرداخت نفقه نیست و عدم پرداخت نفقه موجب صدور رأی عدم سازش به تقاضای زوجه می شود.

طلاق – نفقه

مستندات: ماده 1119 قانون مدنی

دادنامه: 9209970224500082 مورخ 27/01/1392

رأی دادگاه

خانم م.ر. با وکالت آقای م.م. دادخواستی به طرفیت آقای ش.ب. با وکالت آقای ر. و خانم ش. به خواسته صدور گواهی عدم امکان سازش به سبب ترک زندگی مشترک از سوی زوج و عدم پرداخت نفقه در طول زندگی مشترک تسلیم نموده‌اند. وکلای خوانده با تکذیب ادعای مطروحه مخالفت موكل با طلاق را اعلام و علت ترک منزل از ناحیه زوج را تمایل زوجه برابر اعلام وکیل مشارالیها در آلمان اظهار و مدعی شده‌اند که نفقه زوجه از سوی دولت آلمان به وی پرداخت می‌شود با بررسی محتویات پرونده به نظر می‌رسد منشأ اختلافات زوجین عمدتاً مسائل مالی بوده کما اینکه زوجه به جهت ادعای استفاده زوج از کارت بانکی‌اش مبادرت به شکایت نموده و هر چند شکایت مطروحه منجر به محکومیت زوج نشده لیكن مؤيد عمق اختلاف في مابین و شدت آسیب وارده به اركان زوجیت است که پس از گذشت بیش از یک سال التیام نیافته و منجر به طرح دعوی طلاق گردیده است برابر محتویات پرونده على الخصوص شهادت شهود، زوج مشارکت مؤثری در تأمین هزینه زندگی مشترک نداشته و پرداخت مقرری از سوی دولت به زوجه دلالت بر عدم اشتغال به کار از ناحیه زوج دارد و حمایت دولت آلمان از نهاد خانواده از طریق پرداخت مستمری رافع تکلیف زوج در زمان استحقاق زوجه به دریافت نفقه نیست، زیرا مقرری ثابت و شئونات زنان و [به] تبع آن، نفقه آنان نیز متفاوت است با عنایت به مراتب و شهادت شهود که مؤید عدم پرداخت نفقه مؤثر از ناحیه زوج و عدم نظم و انضباط حاکم بر محیط خانواده و غیر معمول بودن رفتار زوج در قبال هزینه‌های خانواده دارد دعوی را مقرون به صحت تلقی کرده و مستندا به ماده ۱۱۱۹ قانون مدنی و با لحاظ بند ب شروط مندرج در سند نکاحيه و تحقق بند یک از شروط ضمن العقد مندرج در سند نکاحيه شماره ۴۹۲۹-21/10/85 دفتر ازدواج شماره ۳۳۷ تهران مبادرت به صدور گواهی عدم امکان سازش می‌نماید و به خواهان اجازه داده می‌شود ظرف ۳ ماه از تاریخ قطعیت دادنامه با مراجعه به یکی از دفاتر رسمی ثبت طلاق به وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر، پس از انتخاب نوع طلاق با لحاظ وکالت بلاعزل باحق توکیل به غیر در قبول بذل مهریه از ناحیه زوج نسبت به ثبت طلاق اقدام نماید، زوجه مکلف است از تاریخ اجرای صیغه طلاق، سه طهر در عده طلاق باقی بماند و حضانت فرزند مشترک پسر ۲ ساله به نام ش. با توجه به اولویت قانونی به عهده زوجه است زوجه ادعای مالی در این پرونده ندارد. رأی صادره حضوری و ظرف بیست روز قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران است.

رئیس شعبه ۲۶۷ دادگاه عمومی خانواده تهران – غفاری

رأی دادگاه

درخصوص تجدیدنظرخواهی آقای ش.ب. با وکالت ش و س. به طرفیت خانم م.ر. با وکالت آقای م.م. از دادنامه شماره 01568 مورخه 30/10/1391 شعبه محترم ۲۶۷ دادگاه خانواده تهران که به موجب آن حکم به تفارق زوجین از همدیگر تحت عنوان طلاق خلعی در پرونده کلاسه 267/91/0791 صادر گردیده وارد نمی‌باشد، زیرا رأی بر اساس مقررات و موازین قانونی صادر شده و ایرادی از حیث ماهوی با شکلی به آن وارد نیست و استدلال محکمه محترم بدوی و نیز مستندات آن صحیح می‌باشد و تجدیدنظرخواه دلیل با دلایلی که موجبات نقض و یا بی‌اعتباری دادنامه را فراهم نماید ارائه ننموده لذا بنا به مراتب با توجه به مستندات ابرازی اخیر از سوی وکیل زوجه و دیگر محتویات پرونده دادگاه مستندا به قسمت اخیر ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 21/1/79 ضمن رد اعتراض معترض دادنامه معترض عنه را عیناً تأیید می‌نماید. رأی دادگاه به موجب ماده ۳۶۸ و ۳۹۷ قانون فوق الذکر ظرف بیست روز قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.

رئیس شعبه ۴۵ دادگاه تجدیدنظر استان تهران – مستشار دادگاه

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی از مبالغ فوق را به کارت   ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

طلاق به علت عدم پرداخت نفقه زوجه

در خواست طلاق از طرف زوجه به علت عدم پرداخت نفقه، بر اساس شروط ضمن العقد مندرج در عقدنامه منوط به عدم امکان الزام زوج به پرداخت نفقه است.

طلاق – نفقه – عسر و حرج

مستندات: ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی

دادنامه: ۹۲۰۹۹۷۰۲۲۴۵۰۰۰۶۵ مورخ: 27/01/1392

رأی دادگاه

در خصوص دعوی خانم ب. الف. به طرفیت همسرش آقای م.م. با وکالت آقای ف.ف. به خواسته صدور گواهی عدم امکان سازش، مخلص اظهارات خواهان بدین شرح است که در تاریخ 20/5/86 به عقد خوانده در آمده‌ام و کمتر از یک ماه با همسرم زندگی مشترک داشتیم و متعاقب درگیری و ضرب و شتم از جانب همسرم در سال ۸۷ حکم محکومیت وی به پرداخت دیه صادر گردید، لذا با توجه به مراتب فوق و عدم پرداخت نفقه طبق بند ۱ شروط ضمن العقد و با توجه به عسر و حرج، تقاضای صدور حکم طلاق دارم. با عنایت به محتویات پرونده نظر بر اینکه هر چند ایراد ضرب عمدی از جانب زوج نسبت به همسرش امری بسیار مذموم و غیر اخلاقی است ولیکن با توجه به نوع صدمه وارده طبق دادنامه شماره ۲۷۰- 11/4/87 شعبه ۱۰۵۱ دادگاه عمومی جزایی تهران و توجه به مدت زمان بسیار کوتاه زندگی مشترک بین ایشان عسر و حرج زوجه در ادامه زندگی احراز نمی‌گردد، ضمناً با توجه به اینکه تحقق شرط بند 1 شروط ضمن العقد مندرج در عقدنامه منوط به عدم امکان کلاسه الزام زوج به پرداخت نفقه می‌باشد که طبق مفاد پرونده اجرایی 91/276/ج/62/خ2 این شعبه، زوجه علی رغم توقیف ملک همسرش که امکان وصول نفقه را برای وی فراهم می‌نموده، شخصاً نسبت به رفع توقیف آن اقدام نموده که این امر مبنای تحقق شرط مذکور را متزلزل می‌نماید، لذا ضمن غير وارد دانستن دعوی مطروحه حکم به رد آن صادر و اعلام می‌گردد. رأی صادره ظرف مدت بیست روز قابل تجدیدنظر در دادگاه تجدیدنظر استان تهران است.

دادرس شعبه ۲۷۶ دادگاه عمومی خانواده تهران –

رأی دادگاه

در خصوص تجدیدنظرخواهی خانم ب.الف. به طرفیت آقای م.م. از دادنامه شماره 01746 مورخه 29/11/1391 شعبه محترم 276 دادگاه خانواده تهران که به موجب آن حکم به رد دعوی مطروحه مشارالیها به خواسته طلاق در پرونده کلاسه 91/1027 به جهت عدم تحقق شروط ضمن عقد و عدم احراز عسر و حرج صادر گردیده وارد نمی باشد، زیرا رأی براساس مقررات و موازین قانونی صادر شده و ایرادی از حیث ماهوی یا شکلی به آن وارد نیست و استدلال محکمه محترم بدوی و نیز مستندات آن صحیح می‌باشد و تجدیدنظرخواه دلیل یا دلایلی که موجبات نقض و یا بی اعتباری دادنامه را فراهم نماید ارائه ننموده، لذا بنا به مراتب دادگاه مستندأ به قسمت اخیر ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 21/1/79 ضمن رد اعتراض معترض دادنامه معترض عنه را عیناً تأیید می‌نماید. رأی دادگاه به موجب ماده ۳۶۸ و ۳۹۷ قانون فوق الذکر ظرف بیست روز قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.

رئیس شعبه ۴۵ دادگاه تجدیدنظر استان تهران – مستشار دادگاه

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی از مبالغ فوق را به کارت   ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

امکان رجوع زوج از وکالت در طلاق به زوجه

در صورتی که وکالت در طلاقی که زوج به زوجه داده است یا عدم امکان عزل وکیل، ضمن عقد خارج لازمی شرط نشده باشد زوج می‌تواند هر وقت که بخواهد از وکالت مزبور رجوع کند.  

شماره دادنامه: ۶۶۰۰۱۹۱

رای شعبه ۸ دیوان عالی کشور

اعتراضات فرجام خواه خانم (ن. ن. ) نسبت به دادنامه شماره ۶۶۰۰۱۹۱- 30/2/۹۱ شعبه ششم دادگاه تجدیدنظر استان همدان که در جهت تأیید رأی بدوی صادر و به موجب آن دعوی مطروحه به خواسته صدور گواهی عدم امکان سازش جهت اجرای صیغه طلاق توافقی محکوم به بطلان اعلام گردیده وارد و موجه نیست؛ زیرا وکالت مورد استناد فرجام خواه و نیز عدم عزل وکیل با توجه به مندرجات مستند پیوست پرونده ضمن عقد لازمی شرط نشده و صرف توافق شفاهی انجام شده بین طرفین در خارج بر عدم عزل وکیل به نحوی که در وکالت نامه استنادی تصریح گردیده، بدون معلوم بودن ماهیت حقوقی این توافق و محرز بودن لزوم آن، اختيار موکل را در عزل وکیل خود ساقط نمی‌نماید و با وجود اینکه زوجه فرجام خواه در مقام اعمال وکالت تفویضی از طرف زوج فرجام خوانده ضمن انتخاب وکیل دادگستری برای ایشان به اتفاق وکیل مع الواسطه نامبرده درخواست طلاق توافقی نموده اند، معهذا زوج فرجام خوانده که شخصأ در دادگاه حضور یافته در جلسه اول دادرسی به شرح صورت جلسه مورخ 24/11/۹۰ على رغم اقرار بر اصالت وکالت نامه رسمی استنادی فرجام خواه، صریحا اعلام داشته که حاضر به طلاق توافقی نبوده و وکیل را هم قبول ندارد که مفاد اظهارات نامبرده بر عزل وکیل از وکالت تفویضی موضوع وکالت نامه استنادی زوجه [دلالت] دارد؛ بنابراین، با مرتفع شدن وکالت تفویضی موضوع وکالت نامه مدرکیه زوجه و نیز مخالفت زوج فرجام خوانده به طلاق همسرش، خواسته طلاق توافقی مطروحه که زوجه فرجامخواه اصالتا و به وکالت از طرف زوج درخواست نموده، موضوع منتفی بوده و از این رو دادنامه فرجام خواسته با توجه به محتویات پرونده و استدلال منعکس در آن موجهاً و منطبق بر موازین قانونی اصدار يافته و چه از حیث ماهوی و چه از جهت رعایت اصول و قواعد دادرسی، ایراد و اشکال مؤثر در تخديش، بر دادنامه مرقوم مترتب نیست؛ فلذا ضمن رد فرجام خواهی مطروحه مستندا به ماده ۳۷۰ قانون آیین دادرسی مدنی دادنامه فرجام خواسته نتیجتا ابرام می‌گردد.

تکلیف دادگاه در تقاضای طلاق به علت اعتیاد زوج

در دعوای طلاق به درخواست زوجه اگر زوجه به اعتیاد زوج استناد کرده باشد دادگاه باید جهت احراز اعتیاد زوج را به پزشکی قانونی معرفی کند.

 شماره دادنامه: ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۷۸۰۰۴۹۳

رای شعبه اول دیوان عالی کشور

نظر به اینکه ضروری است از مسجلین ذیل استشهادیه مضبوط در صفحه ۲ پرونده تحقيق [شود] و با عنایت به محکومیت فرجام خوانده به ترک انفاق و اقاریر وی در صورت جلسات پیوست در نیروی انتظامی و شورای حل اختلاف به داشتن اعتیاد، از وی در رابطه با کیفیت انفاق تحقیق و پس از تعرفه به پزشکی قانونی و اخذ نظریه آن مرجع، پرونده‌های استنادی ملاحظه و خلاصه و اجمال آنها گزارش و در صورت ضرورت تحقیقات دیگری انجام و بر اساس آن و به مقتضای دلایل محصتله اتخاذ تصمیم گردد، لذا فرجام خواهی وارد تشخیص و دادنامه فرجام خواسته نقض و مستند به بند ۵ ماده ۳۷۱ قانون آیین دادرسی مدنی پرونده جهت رسیدگی به دادگاه منشأ دادنامه منقوضه اعاده می‌شود.

برای مشاوره حقوقی در مورد طلاق کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا به صورت رایگان بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری برایتان مهیا شود.

درخواست مشاوره حقوقی طلاق

مشاوره حقوقی طلاق 

مشاوره حقوقی تلفنی 

مشاوره مستقیم با وکیل طلاق 

مشاوره حقوقی طلاق توافقی 

مشاوره حقوقی انلاین پرونده طلاق

موسسه وکیل تلفنی با به کارگیری بیش از 800 وکیل مجرب و مشاوره حقوقی متخصص در تمامی زمینه ها من جمله ” پرونده طلاق” از سراسر کشور با مدیریتی نوین آماده ارائه مشاوره حقوقی رایگان، مشاوره حقوقی تلفنی و پذیرش حضوری دعاوی توسط وکلای مجرب پایه یک دادگستری می باشد. ما برای کاهش هزینه های شما از  جمله حق  الوکاله  پرونده  طلاق  راهکارهای ویژه ایی اندیشیده ایم. با مشاوره های حقوقی ما و کمی تامل می توانید وکیل خودتان باشید. 

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی از مبالغ فوق را به کارت   ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

دعوای فسخ نکاح به دلیل پنهان کردن ازدواج قبلی

صرف پنهان کردن ازدواج قبلی توسط زوجه، با وصف باکره بودن وی، موجبی برای فسخ نکاح نیست؛ چرا که عقد مبتنی بر این شرط واقع نشده است.  

شماره دادنامه: ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۹۹۰۰۳۲۲

رای شعبه ۲۶ دیوان عالی کشور

در خصوص فرجام خواهی آقای (م.  ف. ) فرزند (ک. ) با وکالت خانم (ز. م. ) به طرفیت همسرش خانم (الف. غ. ) فرزند (م. ) در اعتراض به دادنامه شماره ۰۰۰۳۹۷- 31/2/۹۱ صادره از شعبه محترم دوم دادگاه تجدیدنظر استان تهران که به موجب آن رأی شماره 000۱۵۵۶- 25/10/90 شعبه محترم ۲۷۱ دادگاه عمومی خانواده در تهران مبنی بر حکم به رد فسخ نکاح في مابین فرجام خواه و فرجام خوانده تأیید گردیده است، با امعان نظر و مداقه در جامع از اوراق و محتویات پرونده، اولاً: برابر قرائن و امارات مندرج در پرونده زوج في الجمله قبل از اجرای عقد با زوجه از ازدواج قبلی زوجه اطلاع یافته و بر همین اساس زوجه جهت جلب اطمینان بیشتر زوج در خصوص اینکه با همسر قبلی در عقد بوده و زناشویی با وی نداشته و باکره است اقدام به اخذ گواهی در خصوص باکره بودنش به هنگام ازدواج با فرجام خواه کرده و عدم مطرح شدن ازدواج قبلی زوجه در مجلس بله برون و یا عقد یک امر متعارف بوده که طرفین نخواسته [اند] بستگان از این موضوع مطلع باشند و ثانياً: قید عدم ازدواج قبلی زوجه جزء شروط ضمن عقد به صورت لفظی ذکر نشده و اجرا صیغه عقد مبني بر قید مذکور نیز فاقد ادله و مدارک اثباتی قابل استناد است و آنچه به عنوان قید و شرط در عقدنامه ذکر شده دوشیزه بودن (باکره بودن زوجه است که هم اکنون نیز برابر گواهی پزشکی قانونی نامبرده باکره است.  بنا به مراتب یاد شده و ضمن رد فرجام خواهی، دادنامه فرجام خواسته در تأیید دادنامه تجدیدنظرخواسته ابرام می‌گردد و پرونده در اجرای ماده ۳۹۶ قانون آیین دادرسی مدنی به دادگاه صادر کننده حکم ارسال می‌شود.]

درخواست طلاق به دلیل غیبت زوج در صورتی زوجه می‌تواند به استناد شروط ضمن عقد و به دلیل غیبت و متواری شدن زوج خود را مطلقه کند که زندگی مشترک آنها آغاز شده باشد.  

شماره دادنامه: ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۶۸۰۱۰۳۳

رای شعبه ۸ دیوان عالی کشور

دادنامه شماره ۸۸۴ مورخ 10/10/۹۰ شعبه دوم دادگاه تجدیدنظر استان ایلام که در مقام تأیید دادنامه شماره ۷۰۴ مورخ 20/5/۹۰ شعبه اول دادگاه عمومی آبدانان اصدار یافته و متضمن گواهی عدم امکان سازش جهت اجرای صیغه طلاق به خواسته زوجه فرجام خوانده است به جهات زیر واجد ایراد قانونی بوده و در خور نقض است.  اولاً: زوجه فرجام خوانده به شرح دادخواست نخستین و توضیحات بعدی وکیلش به شرح صورت جلسه دادرسی مورخ 17/3/۹۰ با ادعای ترک زندگی مشترک از طرف زوج فرجام خواه و تحقق بند ۸ شرط ضمن العقد مقید در سند ازدواج درخواست طلاق نموده است در حالی که حسب اقرار نامبرده و وکیل ایشان در دادخواست و جلسات دادرسی و همچنین اقرار زوج فرجام خواه در لایحه تقدیمی، زوجین هنوز در دوران عقد و نامزدی به سر برده و مراسم عرفی عروسی انجام نشده و عملا زندگی مشترک خود را در زیر یک سقف آغاز نموده‌اند و چون بعد از شروع زندگی مشترک بین زوجین ترک این زندگی از ناحیه هریک از آنان قابلیت تحقق را خواهد داشت؛ لذا به لحاظ عدم شروع زندگی مشترک بین طرفین دعوا، ادعای ترک زندگی مشترک از ناحیه زوج و تخلف وی از بند ۸ شروط ضمن عقد مقید در قباله نکاحيه و ما تحقق شرط مزدور فاقد وجاهت بوده و ادعای مطروحه موضوعا منتفی خواهد بود و از این حیث موجبات اعمال وکالت تفویضی در سند ازدواج از طرف زوجه فرجام خوانده به لحاظ عدم تحقق شرط فراهم نیست مضافة به اینکه زوج در مدافعاتش اعلام داشته که برای اشتغال به کار به شهرهای بزرگ رفته و وکیل ایشان هم غیبت وی را در محل ناشی از ترس از بازداشت شدنش از بابت مهریه که مورد مطالبه زوجه قرار گرفته اعلام نموده است اعم از اینکه عدم حضور زوج در شهر محل اقامت زوجه ناشی از اشتغال به کار وی در دیگر شهرها یا ناشی از ترس از بازداشت شدنش بوده باشد به هر تقدیر غیبت زوج به هریک از علل مذکور عرفأ مصداق ترک زندگی مشترک را که هنوز آغاز نکرده‌اند نخواهد داشت و از این حیث موجبات اعمال وکالت تفویضی از طرف زوج در سند ازدواج از ناحیه زوجه فرجام خوانده به لحاظ عدم تحقق شرط فراهم نبوده است؛ بنابراین، تشخیص دادگاه بدوی و مرجع تجدیدنظر در احراز تحقق شرط در خصوص مورد ناصواب و تجویز اعمال وکالت حاصل از تحقق شرط از طرف زوجه فرجام خوانده غیرموجه است.  

ثانياً: به فرض اینکه عسر و حرج زوجه از مهلت درخواست طلاق وی محسوب گردد اگرچه عقد نکاح في مابین زوجین در تاریخ 13/10/۸۶ منعقد گردیده و علی رغم گذشت چهار سال و اندی هنوز زندگی مشترک خود را آغاز نکرده‌اند و زوجه مدعی بلاتکلیفی خود است؛ ولی چون زوجه به موجب دادنامه شماره ۱۳۸۹ مورخ 10/9/۸۸ شعبه اول دادگاه عمومی آبدانان به تمکین از زوج محکوم گردیده و زوج در مدافعاتش ضمن تقدیم استشهادیه و استناد به گواهی گواهان ادعا نموده که زوجه «فرجام خوانده» حاضر به شروع زندگی مشترک با وی نبوده و کرارا هم از طریق افراد مختلف و حتی از طریق اقوام خود زوجه از نامبرده برای شروع زندگی مشترک دعوت به عمل آورده که مورد قبول وی قرار نگرفته است و نتیجتاً حدوث وضع موجود و بلاتکلیفی وی را ناشی از تقصیر خود ایشان اعلام داشته است که جهت روشن شدن قضیه اقتضا داشته که دادگاه با اختیار حاصله از ماده ۱۹۹ قانون آیین دادرسی مدنی اولاً: پرونده مربوط به دادنامه تمکین فوق الذکر و نیز پرونده اجرایی مربوط به آن را از مرجع ذیربط مطالبه و ملاحظه و خلاصه مفید آن را در صورت مجلس منعکس و بررسی و معلوم دارد که بعد از صدور حکم تمکین و قطعیت آن از ناحیه زوج فرجامخواه جهت اجرای حکم صادره چه اقداماتی به عمل آمده است و اساسا آیا از طرف نامبرده درخواست اجرای حکم به عمل آمده یا اینکه فقط به صدور حکم تمکین از طرف دادگاه صرفا برای اثبات نشوز زوجه بسنده نموده است؛ ثانياً: از گواهان و مسجلين استشهادیه مدرکیه زوج فرجام خواه در خصوص مراتب ادعایی نامبرده و اینکه آیا از طرف ایشان بعد از انعقاد عقد نکاح اعلام آمادگی برای انجام مراسم عروسی به عمل آمده و از زوجه برای انجام عروسی و شروع زندگی مشترک دعوت به عمل آورده و به علاوه مقدمات زندگی مشترک از حیث مسکن و اسباب و لوازم زندگی فراهم نموده است یا خیر و به طور کلی علت اختلاف طرفین و عدم شروع زندگی مشترک بین آنان در طول این چند سال چه بوده است تحقیق و سرانجام بر اساس نتیجه محصله از اقدامات فوق الذکر نسبت به صدور رأی مقتضی اقدام نماید؛ بنابراین، دادنامه فرجام خواسته که بدون توجه به موارد مرقوم در فوق انشاء گردیده به علت نقص تحقیقات و رسیدگی مخدوش بوده، مستندا به بند ۵ ماده ۳۷۱ و بند «الف» ماده ۴۰۱ قانون آیین دادرسی مدنی نقض می‌شود و رسیدگی مجدد به دادگاه محترم صادر کننده رأى منقوض ارجاع می‌گردد.

درخواست طلاق به دلیل عسر و حرج

در طلاق به درخواست زوجه به دلیل عسر و حرج دادگاه بر اساس اختیارات مصرح در ماده ۱۹۹ قانون آیین دادرسی مدنی باید تحقیقات لازمه را در جهت احراز حقیقت انجام دهد.

رای شعبه 8 دیوان عالی کشور

خلاصه دعوای زوجه «فرجام‌خواه» و وکیل وی صدور حکم طلاق به علت عسر و حرج است توضیح داده که زوج ترک زندگی نموده و ترک انفاق کرده است و بیش از یک سال است که در منزل پدرش است و سوء رفتار دارد و به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی محکوم شده است که بدو برابر دادنامه شماره 00088/۹۱- 3/2/1391 صادره از شعبه اول دادگاه عمومی دامغان دعوای مزبور غير ثابت و مردود اعلام شده است و این رأی برابر دادنامه مورد فرجامی با شماره مزبور تأیید شده است.  زوجه توسط وکیل خود نسبت به این رأی فرجام خواهی نموده است، هیئت شعبه – مطابق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد وی می‌تواند به دادگاه مراجعه و تقاضای طلاق کند تبصره الحاقی به این ماده عسر و حرج موردنظر قانون گذار را تعریف نموده است و به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه بامشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد.  در این تبصره مواردی از عسر و حرج مورد تصریح قانون گذار قرار گرفته است من جمله ایراد ضرب و شتم و سوء رفتار به شرح مندرج در قانون، قانون گذار مجدداً در آخر تبصره فوق الذکر تذکر داده که موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود حکم طلاق صادر نماید با توجه به موارد مذکور دادنامه مورد فرجامی قابل ابرام نیست.  

الف) اوراق پرونده بالأخص اظهارات زوجین دلالت بر این دارد که زوجین به شدت با هم اختلاف دارند به صورتی که بیش از یک سال است که جدا از هم زندگی می‌کنند که لازم بود دادگاه محترم رسیدگی کننده با توجه به ماده ۱۹۹ قانون آیین دادرسی مدنی با تحقیقات مقتضی من جمله با استمداد از مددکاران خانواده، علت اصلی اختلاف مشارالیها را مشخص می‌نمود، مخصوصا برابر قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق یکی از وظایف دادگاه‌ها که به دعوى طلاق رسیدگی می‌نمایند این است که کوشش نمایند في مابین زوجین سازش حاصل شود و این وظیفه قانونی در صورتی امکان دارد که قاضی علت اختلاف زوجین را تشخیص دهد.  

ب) زوجه و وکیل وی ادعا دارند که زوج سوء رفتار دارد، ترک انفاق نموده است و در جلسه مورخ 29/8/۹۰ «صفحه ۲۴ پرونده» اولین جلسه در دادگاه بدوی اظهار داشته‌اند که در خصوص ادعای خود شهود دارند که مطابق قانون از جمله ماده ۱۹۹ قانون آیین دادرسی مدنی دادگاه محترم رسیدگی کننده می‌بایستی از شهود مشارالیها تحقيق مینمود که چنین اقدامی نشده است؛ بنابراین، پرونده قبل از اینکه معد صدور رأی باشد اظهارنظر شده است؛ لذا به استناد مواد ۳۷۰ و ۴۰۲ و ۴۰۵ قانون آیین دادرسی مدنی با نقض دادنامه به علت نقص تحقیقات، پرونده به دادگاه محترم صادر کننده رأی منقوض ارجاع می‌شود تا بدوأ نسبت به رفع نقص موردنظر دیوان عالی کشور اقدام و سپس با توجه به آن مجدداً اظهارنظر نماید.

.  اختصاص تعیین نحله یا اجرت المثل به طلاق به درخواست زوج

تعیین نحله یا اجرت المثل مخصوص موردی است که درخواست طلاق از سوی زوج باشد.  

شماره دادنامه: ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۷۲۰۰۹۹۳

رای شعبه ۱۲ دیوان عالی کشور

فرجام خواهی وارد و روند دارای نواقص تحقیقاتی به شرح ذیل است:

1.  دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش از سوی خانم (ف. گ. ) تقدیم شده است و دلايل زوجه در مورد سوء رفتار زوج و نداشتن امنیت جانی در ادامه زندگی مشترک نیز بیان شده است ضرورت داشته، دادگاه ضمن اخذ توضیح از زوجین و تحقیق از فرزندان مشترک که از نزدیک در جریان رفتار والدین خود نسبت به یکدیگر می‌باشند و نیز تحقیق از مددکار اجتماعی حوزه قضائی و در غیاب آن از طریق مددکاران اجتماعی اداره بهزیستی در مورد رفتار زوج با زوجه تحقیقات کافی به عمل می‌آورد.  

٢.  تعیین نحله یا اجرت المثل و قید نوع طلاق رجعی صحیح به نظر نمی‌رسد؛ زیرا تعیین نحله یا اجرت المثل در موردی است که درخواست طلاق از سوی زوج باشد و با رعایت مقررات ماده واحده قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق و تبصره ۶ آن تعیین می‌گردد.  در مانحن فيه زوجه در مورد اجرت المثل دادخواست هم تقدیم نکرده است که بتوان بر اساس قانون الحاق یک تبصره به ماده ۳۳۶ قانون مدنی مصوب 21/11/۸۵ اقدام نمود؛ لذا در صورت احراز عسر و حرج زوجه و یا در صورت احراز سوء رفتار و سوء معاشرت زوج و تحقق تخلف زوج از شرط ضمن عقد ازدواج حسب مورد باید نسبت به صدور حکم طلاق با صدور گواهی عدم امکان سازش که در این مورد در صورت بذل مال و قبول بذل تعیین نوع طلاق با زوجه است نسبت به صدور رأی مقتضی اقدام نمود؛ لذا بنا به مراتب به استناد بند «الف» ماده ۴۰۱ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی رأی فرجام خواسته را نقض و پرونده جهت رسیدگی مجدد به شعبه پنجم دادگاه محترم تجدیدنظر استان لرستان ارجاع می‌گردد.

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی از مبالغ فوق را به کارت   ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

پرسش:
زنی در عقله زوجیت دیگری بوده و به عللی خود را مطلقه پنداشته و با دیگری رسما ازدواج کرده و بر اثر شکایت شوهر اول حکم به بقا زوجیت نخستین صادر شده است بدون تصریح به بطلان ازدواج دوم ،آیا لزومی بر قید ابطال سند رسمی نکاح بعدی او هست یا نه ؟
پاسخ :
وقتی از طرف دادگاه صالح حکم بر بقا زوجیت ،بین زن و مردی صادر و رابطه او با مرد دوم نا مشروع اعلام شود،اثر این حکم بطلان نکاح دوم است و عدم تصریح به بطلان سند رسمی نکاح دوم که غیر مشروع تشخیص داده شده است تاثیری در قضیه ندارد ،زیرا مفاد آن باطل و غیر مشروع اعلام گردیده است .

تعیین حقوق مالی زوجه در دادگاه تجدیدنظر در صورت صدور گواهی عدم امکان سازش

در صورتی که زوج از دادگاه تقاضای طلاق کند و حاضر به پرداخت حق و حقوق زوجه باشد و از طرفی زوجه نیز تقاضای حق و حقوق از جمله نفقه ایام گذشته، اجرت المثل و غیره را بکند و دادگاه بدوی فقط نسبت به خواسته طلاق گواهی عدم امکان سازش صادر نماید ولی در مورد بعضی از حقوق مالی زوجه با این که مورد تقاضا بوده اظهارنظر نکند، سپس پرونده به لحاظ اعتراض به دادگاه تجدید نظر ارسال کرد دادگاه تجدید نظر چه تکلیفی دارد؟

نظر اول

دادگاه تجدیدنظر مواجهه با تکلیفی نیست.

نظر دوم

دادگاه تجدید نظر باید حکم را نقض و خود حکم صادر نماید.

نظرسوم

دادگاه تجدید نظر باید حکم را تأیید به شعبه بدوی تذکر دهد.

نظر چهارم

دادگاه تجدید نظر به لحاظ عدم اظهارنظر در دادگاه بدوی در مورد بعضی از حقوق رأی ناقص تشخیص و پرونده را جهت اظهار نظر به دادگاه بدوی ارسال کند.

نظر پنجم

چون تعیین حقوق زوجه از متفرعات رأی طلاق است دادگاه تجدید نظر می تواند مطالبات زوجه را تعیین و رأی کامل صادر و رأی تأیید کند.

نظر کمیسیون نشست قضائی (قم)

به استناد تبصره ۳ ماده واحده قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق، اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفتر زوج مکلف به تأدیه حقوق شرعی و قانونی زوجه (اعم از مهریه، نفقه، جهیزیه و غیر آن) به صورت نقد است و تبصره همان قانون تعیین اجرت المثل کارهایی که شرعاً به عهده زوجه نبوده را در صورت درخواست و داشتن شرایط مندرج در ذیل همان تبصره از تکالیف دادگاه می داند. بند (ب) تبصره ۶ در صورت نداشتن شرایط استحقاق اجرت المثل، تعیین نحله را از طرف دادگاه الزامی دانسته است. در مورد پرسش درخواست طلاق از طرف مرد بوده و زوجه نیز حقوق خود را درخواست کرده است دادگاه بدوی در این قسمت اظهارنظری نکرده و تنها اقدام به صدور گواهی عدم امکان سازش کرده به این ترتیب با توجه به این که خواسته در دادخواست تقدیمی، صدور گواهی عدم امکان سازش بوده، اصل رأی که همانا صدور گواهی است به طور صحیح اصدار یافته است. دادگاه تجدیدنظر با تأیید رأی رأساً میتواند حقوق زوجه را تعیین کند این رأی قابل فرجام خواهی است و با عنایت به ماده ۳۸۶ قانون آیین دادرسی مدنی زوجه میتواند در صورت داشتن اعتراض از اجرای آن نیز جلوگیری کند تا رأی قطعی از مرجع عالی صادر شود و حق زوجه در این قسمت نیز تضییع نشود

 

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی ازمبالغ فوق را به کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

بائن بودن طلاق ناشی از عسر و حرج زوجهبائن بودن طلاق ناشی از عسر و حرج زوجهبائن بودن طلاق ناشی از عسر و حرج زوجهبائن بودن طلاق ناشی از عسر و حرج زوجه

وکیل  طلاق 

مشاوره  حقوقی با  وکلای  متخصص 

مشاوره حقوقی با  وکیل 

مشاوره  حقوقی تلفنی 

گواهی عدم امکان سازش در امور مالی و غیر مالی

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

برای مشاوره با وکیل یکی ازمبالغ فوق را به کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸  به نام هادی توکلی واریز نموده و اطلاعات واریز را به ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ کنید تا در کمتر از ۵ دقیقه وکیل به شما زنگ بزند.

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

 

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 

مشاوره حقوقی در ساعت غیر اداری 09212242670
 

شماره پیامک وکیل تلفنی                                                    30007002700242
آدرس ایمیل موسسه وکیل تلفنی                                       vakiltel@gmail.com
آدرس ایمیل بخش مالی وکیل تلفنی                              vakiltelmali@gmail.com
ثبت شکایات و انتقادات وکیل تلفنی                        lawyertavakkoli@yahoo.com

قوانین و مقررات  وکیل  تلفنی

 واحد  مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب، ابتدای کارگر جنوبی، کوچه رشتچی، پلاک 14 طبقه اول واحد 3

 

 واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران مرکز ICT:  آمل روبروی افتاب  60 مجتمع  تجاری محسنی، طبقه اول ، واحد 102

وكيل استارتاپ   ترجمه فوری       تایپ       تولید محتوا       استارتاپ

 

امروزه با توجه به اینکه در شرکتهای خصوصی و دولتی ، دعاوی مختلفی ممکن است مطرح شود نیاز به مشاوره حقوقی تلفنی رایگان با وکیل همواره احساس میشود به جهت پیچیدگی و دشواری روابط داخلی و خارجی شرکتها و همچنین اقدامات  پرسنل در شرکتها و لزوم آشنایی با مسائل حقوقی و قوانین و همچنین به روز بودن  شرکت در مسائل قوانین جدید الزام است.

شرکتها امور حقوقی خود را به مشاوره حقوقی و یا تیمی از وکیل دادگستری بسپارند و یا اینکه به همکاری و استخدام وکی دادگستری بتواند همواره از مشاوره حقوقی یا وکیل مجرب بهره مند شوند تا در مواجحه شدن با مشکلات راه درست و قانونی و حقوقی برگزیده شود علاوه بر آن در تنظیم عقود و قراردادهای داخلی و خارجی و معرفی شرکتها و همچنین صورت جلسه ها نقش مهمی را مشاوره حقوقی با وکیل ایفا می نماید یکی از این موسسات حقوقی که دارای وکلای مجرب و کار بلد است و دارای مشاوره حقوقی تلفنی به صورت رایگان است تهران وکیل است که شرکتها برای مسائل حقوقی خود و افراد حقیقی و حقوقی نیز برای برطرف کردن مشکلات خود میتوانند یا به صورت حضوری به آدرس تهران – میدان رسالت – خیابان فرجام – بعد از خیابان حیدر خانی  طبقه 2 پلاک 578 مراجعه کرده و یا در صورت حضور نداشتن در تهران برای مشاوره حقوقی  تلفنی با شماره 77221941-021 تماس حاصل فرمایید . سوالات و مسائل حقوقی خود را به تهران وکیل بسپارید.

ماوره حقوقی به دلیل اطلاعات کامل به مسائل حقوقی و همچنین قوانین و دستورالعمل های حقوقی و آشنا به مسایل حقوقی و مشکلات حقوقی شرکتها میتوانند راهگشایی خوبی در موارد زیر باشند . مشاوره حقوقی تلفنی رایگان در تهران و ایران و آنلاین و تلفنی به شرکتها در زمینه ی تهیه و تنظیم قراردادهای داخلی و بین شرکتی و همچنین تنظیم قراردادهای خارجی و بین المللی.

لذا انجام مواد فوق نیازمند تخصص و کار آمدی کادر حقوقی سازمان یا شرکت دارد لذا هرچه شرکتی به موسسه قوی تر برای مشاوره دادن چه از نوع حضوری و چه از نوع تلفنی اسنفاده نمایند و از وکلای بهتری بهره مند گردند بهترین بازده را می توانند دریافت نمایند که شما هم وطنان عزیز با مراجعه به تهران وکیل میتوانید از آن بهره مند گردید .

در بسیاری از مواقع ، در صورت طرح دعاوی گوناگون به جهت اینکه امور حقوقی شرکتها به درستی و تحت نظارت مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل دادگستری انجام شده باشد احتمال موفقیت و پیروزی در پرونده بیشتر خواهد بود .

مشاوره رایگان وکالت طلاق

گروه تهران وکیل مفتخر است با کادری مجرب در کلیه امور حقوقی وکیفری پاسخگوی سوالات و حل مشکلات شما خواهد بود سپردن کار به وکیلی که به کار خود اشراف داشته در رسیدن به حقوق خود تضمینی را به وجود می آورد واز اتلاف وقت و اطاله دادرسی در دادگاه ها جلوگیری نموده اید و این مجموعه افتخار اطلاع رسانی و کمک به شما را خواهد داشت

موکلین و اشخاص حقیقی و حقوقی میتواند از روش های انلاین با دیگر وکلای دادگستری مثل وکلای بازنشسته و قاضی های بازنشسته به صورت مستقیم یا تلفنی مشاوره حقوقی رایگان و تلفنی و مشاوره آنلاین داشته باشند که این امکان از تهران وکیل برای شما هم وطنان ایجاد شده است. در تهران وکیل مشاوره حقوقی تلفنی رایگان وجود دارد که وقتی که شما نخواهید به صورت مجانی با وکیل دادگستری ارتباط داشته و مشاوره حقوقی دریافت کنید و فراهم باشد شما میتوانید سوال حقوقی خود را در بخش پرسش و پاسخ حقوقی در سایت تهران وکیل قسمت مشاوره حقوقی رایگان آنلاین مطرح نمایید و پس از آن وکلای ما مرتبط بها موضوع شما اقدام به پاسخ گویی به سوالات شما و دادن مشاوره به شما میکنند.

نام (اجباری)

در ابتدا ما 5 تن از فارغ التحصیلان دکتری رشته حقوق دانشگاه تهران بودیم، که بعد از گذراندن مراحل مربوطه، دریافت پروانه پایه یک وکالت از کانون وکلای دادگستری مرکز، با نیت گسترش عدل و داد و احقاق حق مظلومان و نظم خواهی در سال 1385 گروهی تشکیل دادیم و به کار وکالت به صورت تخصصی مشغول شدیم و بعد از گذراندن سالیان زیاد در کسب تجربه اکنون با یاری خداوند متعال گروه ما به 1200 وکیل مجرب و متخصص افزایش پیدا کرده است. در حال حاضر تعداد زیادی از قضات بازنشسته و اعضای هیئت علمی دانشگاههای سراسری که سابقه زیادی در ذمه وکالت دارند با موسسه حقوقی تهران وکیل همکاری می نمایند. موسسه حقوقی تهران وکیل با بیش از هزاران پرونده موفق و فعالیت در بیش از 22 استان کشور با شعار ( عدالت برای همه ) توقیق خدمت به هموطنان گرامی دارد.

 

موسسه حقوقی تهران وکیل

مشاوره حقوقی رایگان : 77221941

آدرس : تهران، نارمک، خیابان فرجام

نرسیده به چهار راه ولیعصر پلاک 578، طبقه دوم

«گروه تهران وکیل» موسسه حقوقی است که خدمات جامع حقوقی از جمله، مشاوره حقوقی، وکالت به صورت کاملا تخصصی، مشاوره حقوقی رایگان، مشاوره حقوقی حضوری، مشاوره حقوقی تلفنی توسط وکیل پایه یک دادگستری تهران با تعهد و تجربه بالا، در کلیه دعاوی و پرونده های قضایی، محاسبات حقوقی ( محاسبه دیه، محاسبه دیه اعضای بدن، محاسبه مهریه، محاسبه ارث، محاسبه تاخیر تادیه دین، محاسبه دیه قتل، محاسبه دیه بر اساس دادنامه ) را به تمام ایرانیان در داخل و خارج کشور ارائه می کنند.

«گروه تهران وکیل» با بکارگیری بهترین وکیل متخصص در هر پرونده حقوقی، همواره، بهترین نتیجه را برای متقاضیان به ارمغان می آورد. در حوزه هایی همچون : وکیل کیفری، وکیل خانواده، وکیل انحصار وراثت، وکیل قرارداد، وکیل طلاق، وکیل ملکی، وکیل چک، وکیل سفته، وکیل حضانت، وکیل ثبت، وکیل نفقه، وکیل اجرت المثل بهترین وکلا در این موسسه حقوقی گرد هم جمع شده اند.

«گروه تهران وکیل» با داشتن بهترین وکلای متخصص، که بدلیل تجربه بالا، با اشراف کامل به حل پرونده های حقوقی نایل می شوند. وکیل خوب، وکیلی است که در صورتی که، در صورت ارزیابی مشکل حقوقی موکل خود متوجه شود که امکان انجام وکالت وجود ندارد از گرفتن پرونده صرف نظر کرده و باعث اتلاف هزینه و اضرار موکل نشود.

«گروه تهران وکیل» مفتخر است با داشتن گروهی کاملا متخصص در زمینه «ثبت شرکت» «ثبت برند» «تغییرات شرکت» و همچنین خدمات بین المللی و مهاجرتی به هموطنان عزیز خدمت رسانی کند.

تلفن تماس با وکیل

ساعات کاری دفتر

در کشور ما اصولا وکالت دادگستری و مشاوره حقوقی رایگان نیست و کسانی که رابط این عنوان تبلیغ میکند یا دانش و تجربه و تخصص کافی و لازم را ندارند و یا اهداف دیگری در پس این تبلیغات نهفته است از جمله اینکه فرد گرفتار (کسی که مشکل حقوقی دارد) را به محل کار و دفتر وکالت خود کشانده و فرد را با بهانه هایی مثل اخذ حق الوکاله در اخر کار یا شراکت در خواسته تطمیع و مجاب و مجبور به انعقاد قرارداد می نماید در هر حال توجه داشته باشید که هیچ چیز با ارزشی رایگان نیست و هیچ فرد متخصص دانش و تجربه و تخصص خود را رایگان در اختیار عموم قرار نمیدهد با این وجود دفتر وکالت دادگران حامی به افرادی که توانایی گرفتن وکیل را ندارند از طریق تلفن مشاوره حقوقی ارائه می نماید.

تماس و مشاوره با وکیل متخصص  و با تجربه دادگستری

 

مشاوره رایگان وکالت طلاق

1- همانطور که گفته شد مشاوره حقوقی و وکالت دادگستری اموری تخصصی و خدماتی حرفه ای هستند و علی الاصول به صورت رایگان ارائه نمیشوند.

2-  قانونگذار وکلای دادگستری را ملزم نموده که در کنار انجام کاراهای معمول خود در سال تعدادی پرونده رایگان هم انجام بدهند این مسئله در قالب قبول وکالت معاضدتی یا تسخیری انجام میشود. 

3- وکالت معاضدتی با تقاضای فرد متقاضی به اداره معاضدت کانون وکلا و طی تشریفات قانونی انجام میشود.

4- وکالت تسخیری در پرونده های کیفری که حضور وکیل ضرورت دارد ولی متهم از انتخاب وکیل امتناع میکند یا ناتوان از انتخاب وکیل است، مصداق دارد و به تشخیص و دستور قاضی دادگاه به کانون وکلا انجام میشود. 

5- برای استفاده از شرایط وکالت معاضدتی به مرکز امور مشاوران حقوقی واقع در تهران خیابان جردن خیابان گلفام مراجعه نمائید. 

6- همچنین از طریق شماره تلفن 129 امکان اخذ مشاوره حقوقی رایگان وجود دارد. 

7- این واقعیت در نظر داشت که مشاوره حقوقی و وکالت رایگان چون جنبه الزامی و تحمیلی به وکیل دادگستری را دارد یقینا از نظر کیفیت با موردی که وکیل انتخابی است متفاوت بوده و در نتیجه هم موثر است.

8- مرحله انتخاب وکیل و مشاوره با وکیل در جریان حکم دادرسی شاید مهم ترین مرحله باشد چرا که تدبیر و تشخیص و تصمیم وکیل رونده یک دادرسی و نتیجه آن را تعیین میکند. پس توصیه میشود به دنبال وکیل رایگان نباشید و با کمی تحقیق یک وکیل منصف با دستمزد و حق الوکاله منطقی انتخاب نمائید و یا اگر توانای مالی داشتن یک وکیل را ندارید مراحل دعوای خود را تحت نظر یک وکیل خوب و مشاور حقوقی به انجام برسانید. 

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با «حمایت» اظهارکرد: در بخش پیشگیری‌های حقوقی و قضایی فعالیت‌هایی برای ارتقای آگاهی‌های حقوقی به منظور کمک به افزایش آگاهی‌های حقوقی افراد در خصوص قوانین انجام شده است. 
وی همچنین درباره برنامه‌های اجرا شده این معاونت در بخش ارتقای آگاهی‌های عمومی تصریح کرد: تهیه و تنظیم دانستنی‌های حقوقی به صورت کتابچه در 12 جلد با موضوعات پیام پیشگیری در رابطه با نحوه مراجعه به محاکم قضایی، روابط موجر و مستاجر، تغییر سن، تغییر نام‌خانوادگی، اصلاح و ابطال شناسنامه و همچنین پیام‎های آموزشی در ارتباط با قانون صدور چک، سفته، مطالبه وجه، تعهدات ضامنی و چگونگی معاملات اتومبیل و تنظیم سند خودرو از جمله فعالیت‎های اجرا شده است.  مسعودی‌فر ارتقا و توسعه مراکز مشاوره حقوقی رایگان و کمک به   کاهش جمعیت کیفری زندان با اهتمام به توسعه و تقویت بازرسی دوره‌ای از زندان‌ها را از دیگر فعالیت‌های بخش پیشگیری‌های حقوقی و قضایی بیان کرد.
وی با بیان اهمیت ایجاد صلح میان مردم برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، بر لزوم توسعه و ترویج فرهنگ داوری و صلح و سازش تاکید کرد و این مهم را از جمله اقدام‌های این معاونت برای پیشگیری از وقوع جرم خواند.  این مقام قضایی افزود: در این راستا فعالیت‌هایی برای تشکیل و تقویت نهادهای داوری و برقراری صلح و سازش انجام شده است.  مسعودی‌فر برگزاری نشست تخصصی نهاد داوری و قضا‌زدایی با حضور رییس کل دادگستری استان، قضات‌، وکلا، اساتید دانشگاه و فعالان اقتصادی به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم این دادگستری را در راستای تحقق اهداف این معاونت برای تقویت نهادهای داوری عنوان کرد و ادامه داد: از مهمترین بحث‌های این نشست می‌توان به ارایه موضوعات و محورهای مورد توجه در زمینه پیشگیری‌های حقوقی و قضایی، استفاده از نهادهای غیرقضایی مانند مراکز داوری و اجرای ثبت اشاره کرد. 
وی توسعه دانش و ترویج فرهنگ پیشگیری و ارتقای آگاهی‌های عمومی و ارایه مشاوره و آموزش مهارت‌های اساسی زندگی با هدف کاهش معضل طلاق را هم از مهمترین کارهای این معاونت در بخش پیشگیری‌های اجتماعی و فرهنگی عنوان کرد. 


 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی فعالیت‌های پژوهشی و کاربردی در خصوص جرایم و آسیب‌های اجتماعی این استان پرداخت و گفت: بررسی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی رسانه‌های نوین در میان جوانان 15 تا 35 ساله تبریزی و بررسی عوامل موثر بر بروز واقعه طلاق با انجام مطالعه موردی در دادگاه‌های خانواده تبریز، 2 طرح پژوهشی این معاونت به شمار می‌آید. 
مسعودی‌فر در ادامه عملکرد شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی این دادگستری را تشریح کرد و گفت: این شورا که متشکل از مدیران ارشد استان است به اصلاح ساختار، تقویت کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی زیر نظر این شورا می‌پردازد.
 تشکیل کارگروه بررسی و شناسایی قوانین و مقررات زمینه‌ساز و تسهیل کننده به جرایم و کارگروه کمک به تشکیل و تقویت نهاد داوری، همچنین کارگروه پیشگیری از جرایم سایبری از جمله اقدام‌های شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی محسوب می‌شود. 
وی با بیان اینکه کارگاه‌های منطقه‌ای علمی ـ کاربردی استان با رویکرد شناسایی و بررسی آسیب‌های اجتماعی منطقه‌ای از دیگر فعالیت‌های این معاونت است، اظهار کرد: ارایه راهکارهای مناسب برای پیشگیری و برخورد با جرایم مهم و همچنین تشکیل شورای پیشگیری از وقوع جرم در شهرستان‏ها با توجه به وضعیت جغرافیایی در قالب برگزاری کارگاه‌های علمی – منطقه‏ای اجرایی شده است.  

 

اطلاع از آینده شغل وکالت

 

1- مراحل انتخاب وکیل دادگستری

2- محدوده اختیارات دادگستری

3- تماس با وکیل دادگستری در تهران

4- طلاع از فواید داشتن وکیل دادگستری

5- ویژگیهای وکیل خوب

 

عزل وکیل – تاثیر عزل – خبر عزل

وکیل برای ایرانیان مقیم خارج – وکیل دعاوی بین الملل

جستجوی وکیل در ایران – تهران

مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری





من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از دفتر وکیل مسعود محمدی و دفتر وکالت دادگران حامی و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید. 

دفتر وکالت دادگران از سال 1384 با همکاری جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه تهران تاسیس شد و تا به امروز با هدف قبول وکالت و اعطای مشاوره حقوقی به هموطنان ایرانی سراسر دنیا و خارجیان مقیم ایران، به حیات خود ادامه داده است.

مشاوره رایگان وکالت طلاق
مشاوره رایگان وکالت طلاق
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *