دکتر اخوین روانشناس رشت

 
helpkade
دکتر اخوین روانشناس رشت
دکتر اخوین روانشناس رشت

در طب سوزنی, مشاور

مهر ۱۰, ۱۳۹۸
3,805 نمایش

دکتر حمید اخوین محمدی در رشت

طب سوزنی

مشاوره و هیپنوتراپی

عضو انجمن طب سوزنی ایران

دکتر اخوین روانشناس رشت

عضو انجمن پزشکان قانونی ایران

نماینده انجمن هیپنوتیزم بالینی ایران

در استان گیلان ( رشت )

شنبه تا سه شنبه بعدظهرها

۰۱۳-۳۳۷۲۷۹۲۷

۰۱۳-۳۳۷۲۷۰۲۳

۰۹۱۱۶۰۱۳۲۱۱

گیلان , رشت , گلسار , بلوار سمیه , نرسیده به خیابان ۱۳۲ , روبروی ۱۳۷

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب سایت

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

منطبق با کلیدواژه: 118ایران بانک اطلاعات مشاغل ایران دکتر حمید اخوین محمدی دکتر حمید اخوین محمدی در رشت رشت طب سوزنی گیلان مشاوره و هیپنوتراپی

شماره تماس سامانه 118ایران:

021-91090534

امتیاز کاربران:

امتیاز کاربران

عضویت در انجمن ها

مطب 1

آدرس : رشت – گلسار – بلوار سمیه – نبش 132

دکتر اخوین روانشناس رشت

وقت دهی اینترنتی برای این مطب فعال نیست. شما می‌توانید از طریق تماس با شماره‌ زیر از ایشان وقت رزرو کنید.

تلفن مطب:013-1772****برای نمایش کامل شماره تلفن کلیک کنید

امتیاز شما

برای ثبت نظر خود ثبت نام کنید و یا اگر قبلا ثبت نام کرده‌اید، وارد حساب کاربری خود شوید. از نظرات شما برای بهبود خدمات پزشک خوب و متخصص مورد نظر استفاده می‌شود.

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

لطفا کمی لبخــند بزنیــد 😉

دکتریاب، درحال آماده سازی بهترین نتایج برای شما 😍 است

منتشرشده توسط rashtgps در تاریخ فوریه 21, 2013

زمانی که خاطره‌هایت از امید‌هایت قوی‌تر شدند، پیر شدنت آغاز می‌شود.

گاه آسان نیست که بدانی چه راهی در پیش گیری، چه تصمیمی بگیری، یا چه کنی… .
شاید بفرسایی و بخواهی‌‌ رها کنی و‌ گاه تردید کنی که به این‌همه می‌ارزد؟
«تردید» دل‌مشغولی اصلی این روزهای من است… روزهایی که دلایل بسیاری برای نگرانی از آینده دارم. ولی در این لحظه بیشترین نگرانی‌ام، مردم‌اند… این‌که در دفاع از حقوق صنف، چطور باید مراقب مردم هم بود.
مشکلات اقتصادی مردم، درمان را به اولویت‌های پایین‌تر زندگی‌شان فرستاده و توان مادی مردم برای پیگیری‌های تشخیصی- درمانی تالمات جسمی و روحی‌شان به‌شدت کاهش یافته است. از طرفی، رشد بی‌رویه‌ی مخارج و هزینه‌های مراکز تشخیصی و درمانی به‌ویژه در یک سال اخیر به‌گونه‌ای بوده است که با وضعیت تعرفه‌ای حال حاضر امکان ادامه‌ی راه به این منوال برای بسیاری از همکاران دشوار و محال شده است.
علی‌رغم شعار‌ها، ادعا‌ها و برنامه‌های متعددی که در چند سال اخیر برای رفع مشکلات درمانی و حل ریشه‌ای بسیاری از نابه‌سامانی‌های نظام بهداشتی-درمانی انجام شده است، در همچنان بر‌‌ همان پاشنه می‌چرخد و تحول مثبتی دیده نمی‌شود؛ جابه‌جایی‌های متوالی در وزارت بهداشت، همراه با تغییرات ۱۸۰ درجه‌ای در چشم‌اندازهای آینده، منجر به تغییر مدام سیاستگذاری‌ها شده است. ضمن این‌که بسیاری از مصوبات مجلس در زمینه‌های مرتبط از جمله شورای‌عالی بیمه و سلامت هم با یک اجرای نصفه نیمه به‌حال خود‌‌ رها شده ‌است.
سردرگمی هم در مردم و هم در پزشکان دیده می‌شود. طرح‌های متعدد نیمه‌کاره یا‌‌ رها شده، بسیارند. هر مدیری با یک طرح می‌آید و با جابه‌جایی صندلی مدیریتی، طرح قبلی فراموش می‌شود و برنامه‌ای جدید استارت می‌خورد. از طرفی سوگیری عجیب دولت‌مردان و مجلسیان در عدم به‌کارگیری و استفاده از نظریات کار‌شناسی نظام پزشکی، منجر به تصویب و اجرای طرح‌هایی می‌شود که نه در نیمه‌ی راه، بلکه در‌‌ همان آغاز اجرا به تقابل با بخش خصوصی به سردمداری نظام پزشکی می‌انجامد و چه بسیار طرح‌هایی که علی‌رغم نیات خوب ارایه دهندگان با اجرای بد ناشی از همین دیدگاه، نه‌تنها شکست خورده‌ بلکه منجر به از هم پاشیدگی بیشتر نظام درمانی ناقص و غیرقابل دفاع فعلی نیز شده است.
نظام پزشکی می‌توانست و می‌تواند با حضور قوی خود و تعامل سازنده با دستگاه‌های ذی‌ربط شامل وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر عاملی مثبت در برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های بهداشتی- درمانی کشور باشد و ضمن مشارکت در حفظ حقوق بیماران، به حمایت از حقوق شاغلان حرف پزشکی نیز بپردازد؛ ظرفیتی بالقوه که در تمام سالیان اخیر، به دلایل بسیار، نتوانست بالفعل شود.
رویه‌ی پیگیری شده در سالیان اخیر نوعی «ناتوانی آموخته شده» (Learned helplessness) در گروه‌های پزشکی ایجاد کرده که در نهایت منجر به عدم حضور بسیاری از فرهیختگان این صنف برای نامزدی در انتخابات نظام پزشکی شده است. از طرفی وارد کردن نام برخی از این فرهیختگان و فعالان صنفی که سال‌هاست دغدغه‌ی اخلاق، قانون، مردم و صنف را دارند در فهرست رد صلاحیت ‌شدگانِ این دوره‌ی انتخابات نظام پزشکی، می‌تواند به گسترش بی‌انگیزگی، بی‌تفاوتی و احساس ناتوانی در تغییر و اصلاح در مجموعه‌ی شاغلین حرف پزشکی منجرگردد و حداقل کارآیی این نظام صنفی پرپیشینه را بیش از پیش کاهش دهد.
در چنین شرایطی نامزد شدن، حتی برای من که با سابقه‌ی بیش از ۱۲ سال کار و فعالیت صنفی، جزو پیش‌کسوتان نیز محسوب می‌شوم، فقط برای روشن ماندن آخرین کورسوهای امید است… وگرنه برای‌‌ رها کردن بیش از ماندن انگیزه دارم و برای ماندن به‌قدر کافی فرسوده شده‌ام… .
و تردید… که به این‌همه می‌ارزد؟
نا‌گزیر و ناگریز به انتخاب همکاران در این دوراهی تن در خواهم داد… .
باقی بقای‌تان!

دکتر حمید اخوین
نایب رییس نظام پزشکی رشت
نشانی: رشت، سلیماندراب، روبه‌روی آرامگاه، تلفن: ۴۲۲۳۹۵۳

Email: hamidakhavein@yahoo.com

دکتر اخوین روانشناس رشت


دکتر اخوین عزیز هزار درود وسپاس از احساس پاکت به انهائی که دوستشان میداری و سلامت و شادمانی اشان شما را خوشحال و رنج و اندوهشان برایت ملال اور است گاهی انسان گریزی جز به ناگزیر ندارد توشه چنین اجباری جز حوصله و صبر چیز دیگری نمی تواند باشد. آن زمان که روز های تو ره بدانجا نمیبرند که باید وقتی که حجاب ابرهای انبوه آسمان را نهان میدارد وراه که بر ان گام نهاده ای دشوار میگردد و نا هموار باری صبور باش و جون انکه بر ان میکوشی بر نمیدهد هنگامی که گرفتگی پیشانی بر گشادگی لب فزونی میابد وان لحظه که می پنداری همه جیز فرو میپاشد آری صبور باش نومیدی اگر گاه به دل نشیند چه باک دست از طلب نباید داشت که خورشید همواره در اسمان است پیوسته در جائی میدرخشد دست فراز آر به جان بکوش پرده های ابر بدر و پیوسته به خاطر نگهدار هر روز به تمامی فرصتی دیگر است تنها برد باری پیشه کن به اطمینان که بخت همواره یار تو خواهد بود موفق و پاینده باشی

سلام دکتر اخوین عزیز!حضور شما باعث دلگرمی و امنیت خاطره.افراد خیلی خیلی کمی از این موهبت برخوردارند.شاد و سلامت باشید!

سلام امیدوارم همیشه کفه ی امیدتان بیشتر از خاطرهایتان باشد.

حافظ از باد خزان در چمن دهر مرنج
فکر معقول بفرما گل بی خار کجاست

جناب آقای دکتر؛ با سلام امروز (اول آبان نودوسه) در آمفی تاتر نظام پزشکی رشت در خدمت شما و دیگر عزیزان همکار بودم. ضمن استفاده از مطالب مطرح شده، ترجمه قسمتی از نامه یک پزشک آمریکایی به وال استریت ژورنال که توسط جنابعالی قرائت شد بشدت مرا تحت تاثیر قرار داد. لطف کنید این متن را برایم ایمیل کنید یا مرجع را اعلام بفرمایید تا به آن مراجعه کنم. ارادتمند و سپاسگزار

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

https://members.isgp.ir

سامانه عضویت انجمن پزشکان عمومی ایران

کانال خبری انجمن پزشکان عمومی رشت

روابط عمومی انتقال خون استان گیلان اعلام کرد:
🔹با عنایت به همزمانی ماه مبارک رمضان و بهار نیاز به تمامی گروههای خونی وجود دارد.
ساعت مراجعه ۸ الی ۱۳:۳۰
۱۹ الی ۲۳:۳۰

 

درمورد سیستم پزشک خانواده در استرالیا ورضایت پزشکان عمومی از نحوه اجرای آن در استرالیا بسیار شنیده وشاهد بودم که پزشکان عمومی بسیاری به آنجا مهاجرت نموده واغلب راضی بوده اند با توجه به اینکه ادامه مطلب…

سالها قبل در نوشتاری این عنوان را اورده بودم ارجاع دیگر انتخاب نیست بلکه یک اضطرار است الان بعد از اینکه سالها همه مسئولین وزارت بهداشت در تئوری بر طبل ارجاع و پزشک خانواده کوبیدند ادامه مطلب…

  ✅خبر استعفای وزیر بهداشت برای ما فعالین صنفی جامعه پزشکی خبر خوبی بود ،شخصا معتقدم بسیاری از مشکلات فعلی سیستم بهداشت و درمان کشور ناشی از سومدیریت حاکم بر وزارت بهداشت است ،وزیر بهداشت ادامه مطلب…

مطالب پیشنهادی از سراسر وب…

مطالب بالا توسط یکتانت پیشنهاد شده اند

دکتر اخوین روانشناس رشت

مشخصات مطب

نام دکتر/نام مرکز درمانی: دکتر حمید اخوین محمدی

سطح تخصص: عمومي

تخصص: عمومي پزشک عمومي

آدرس مطب: گیلان رشت سلیمانداراب بعد از ارامگاه میرزاکوچک دکتر حمید اخوین

کد پستی: رشت

شماره فکس: رشت

شماره تلفن مطب: ۰۱۳۳۳۴۲۵۳۰۹

استان/شهر: گیلان/رشت

 

ابتدا وارد شوید تا بتوانید دیدگاهی ارسال کنید

4 روز پیش

3 هفته پیش

4 هفته پیش

4 هفته پیش

2 ماه پیش

3 سال پیش

3 سال پیش

3 سال پیش

2 سال پیش

3 سال پیش

بازدید: 10594

بازدید: 10363

بازدید: 7937

بازدید: 7650

بازدید: 7178

هیپنوتیزم یک حالت خواب‌گونه است. در این حالت ذهن هوشیار شخص آرام یا غیرفعال می‌شود و هیپنوتیزم‌کننده تلقیناتی را به ضمیر ناخودآگاه شخص القا می‌کند.
هیپنوز که زمانی تصور می‌شد چیزی جز تصورات پرورده‌شده نیست، در واقع ابزار قدرتمندی برای هدایت تجسم، تصور و تمرکز است.
هیپنوز که از صدها سال پیش معلوم شده بود در کمک به بیماران دردمند و مضطرب مؤثر است، هنوز به‌عنوان ابزار مؤثر و مقبولی در مدیریت استرس حین اقدامات طبی، پس از سوانح، درد مزمن، مسایل عادتی، علایم انفکاکی و وضعیت‌های روان- تنی قابل استفاده است.
هیپنوز قدیمی‌ترین تکنیک روان‌درمانی است و در خط مقدم جبهه‌ی دانش تعامل «روان، مغز، بدن» قرار دارد.
هیپنوز شامل یک توانایی اختصاصی برای توجه، تمرکز و تجسم، حین کاهش و به حداقل رساندن آگاهی از محیط است.
این پدیده به‌صورت خودبه‌خود و بدون القای رسمی نیز رخ می‌دهد. علاوه بر آن، ظرفیت تجربه‌ی هیپنوز به‌صورت قابل توجهی بین افراد مختلف فرق دارد و یک صفت ثابت است.
کلمه‌ی هیپنوز از ریشه‌ی لاتین «هیپنو»ـ که به معنی «خواب» است- اتخاذ شده و این یک غلط مشهور است، چون هیپنوز به‌عنوان یک پدیده‌ی مستقل، نوعی از خواب نیست بلکه روند پیچیده‌ای است شامل تمرکز توأم با توجه دقیق و گیرندگی فعال.
گرچه آگاهی از محیط هم در خواب و هم در هیپنوز کاهش می‌یابد، اما توجه متمرکز که در حالت خواب به‌صورت یکنواخت منتشر شده است، حین خلسه‌ی هیپنوتیزمی افزایش می‌یابد.

تاریخچه
فلسفه‌، ادبیات و مذاهب شرقی و غربی، آکنده از توضیح وضعیت‌های مختلف خلسه، حالات جذبه و انفکاک خودبه‌خود در میان درمانگران و درمانجویان است.
اولین بار که این پدیده‌ها به‌صورت رسمی به‌عنوان ابزارهای درمان توصیف شدند مربوط به قرن هجدهم و تئوری جنجال‌برانگیز «مسمر» در مورد انرژی «مغناطیس» بود که به‌نظر مسمر می‌توانست از درمانگر یا شیئی دیگر جریان پیدا کند و با تصحیح عدم تعادل‌ در بیمار، سلامتی را به او بازگرداند.
«جیمز برید»، که در دهه‌ی ۱۸۴۰ به طبابت و جراحی در انگلستان مشغول بود، با پدیده‌ای مشابه آن‌چه مسمر گزارش کرده بود مواجه شد. او دریافت که می‌تواند حالت خلسه را با تثبیت چشم و بستن چشم ایجاد کند.
نورولوژیست بزرگ فرانسوی، «ژان مارتین شارکو»، حالت هیپنوز را به‌عنوان یک پدیده‌ی فیزیولوژیک- عصبی (اصطلاحاً خواب عصبی) در نظر گرفت و آن را علامتی از بیماری روانپزشکی دانست.
«پیر ژانه» از این موضع در مورد هیپنوز حمایت کرد اما «هیپولیت برنهایم» که معتقد بود هیپنوز عملکردی از مغز نرمال است، با هر دوی آن‌ها به مخالفت برخاست.
«فروید» هیپنوز را به اتفاق شارکو مطالعه کرد و این کار هسته‌ی مرکزی کار کلاسیک او در مورد «هیستری» به اتفاق «ژوزف بروئر» شد. هر چند فروید تصمیم گرفت که استفاده از القاهای هیپنوتیزمی را متوقف کند، ولی استفاده از تخت روانکاوی را ادامه داد و توجه خود را به‌جای خلسه‌ی هیپنوتیزمی، به روند «تداعی آزاد» به‌عنوان یک تکنیک درمانی متمرکز ساخت.
در سال ۱۹۵۵ انجمن پزشکی انگلستان هیپنوز را به رسمیت شناخت و توصیه کرد که در دانشکده‌های پزشکی تدریس شود.
در سال ۱۹۵۸ انجمن پزشکی آمریکا و انجمن روانپزشکی آمریکا هیپنوز را به‌عنوان یک روش درمانی موثر و بی‌ضرر به رسمیت شناختند.

تعریف و تئوری
می‌توان هیپنوز را حالتی از تمرکز دقیق توأم با توجه، گیرندگی فعال و کاهش آگاهی از محیط در نظر گرفت. همچنین در هیپنوز حس اتوماتیک و غیرارادی بودن- به این صورت که حرکات بدن گویی خودکار هستند- وجود دارد و ادراکات تلقین‌شده می‌توانند ادراکات معمولی را تغییر دهند و جایگزین آن‌ها شوند.
طی چند ثانیه می‌توان وارد حالت هیپنوز شد و از آن خارج گشت. همه‌ی هیپنوزها در اصل «خود- هیپنوتیزم» هستند، ولی شخص خود اجازه می‌دهد که این شکل از تمرکز توسط شخص دیگری ساماندهی شود.

خصلت هیپنوتیزم‌پذیری
هیپنوتیزم‌پذیری یک خصلت ثابت و قابل اندازه‌گیری است. گرچه هیپنوتیزم‌‌پذیری در چرخه‌ی زندگی قدری تغییر می‌کند، در سال‌های انتهای کودکی به حداکثر می‌رسد و طی نوجوانی قدری تنزل می‌کند، اما به‌صورت نسبی در کل دوران بزرگسالی ثابت می‌ماند و در دوران کهولت کاهش می‌یابد.

اجزای هیپنوتیزم‌پذیری
تجربه‌ی هیپنوتیزمی نیاز به همگرایی سه جزء اساسی دارد که وجود همه‌ی آن‌ها به درجاتی ضرورت دارد:۱-    جذب: عبارت است از توانایی کاهش دادن آگاهی محیطی برای تسهیل «توجه متمرکز»؛ مثل نگاه کردن از ورای یک لنز دوربین عکاسی که موضوع مورد توجه با جزئیات بیشتر دیده می‌شود اما به‌طور نسبی ارتباط آن با محیط پیرامونش نادیده گرفته می‌شود.۲-     انفکاک: عبارت است از جدا شدن و تجربه‌ی ذهنی اجزای هویت، خاطرات، ادراک، هوشیاری یا پاسخ‌های حرکتی نسبت به آگاهی هوشیارانه‌ی معمول.۳-     تلقین‌پذیری: عبارت است از تمایل به دریافت و قبول سیگنال‌ها و اطلاعات، توأم با تعلیق نسبی قضاوت معمول نقادانه.دکتر اخوین روانشناس رشت

خلسه‌ی هیپنوتیزمی
«خلسه» یا «ترانس» یک شرایط گذرای عصبی تعدیل‌یافته است که به کمک تحریک سیستم عصبی سمپاتیک یا پاراسمپاتیک به‌وجود می‌آید. حالت خلسه با حالاتی مانند خواب، اغما، بی‌هوشی و هوشیاری کاملاً متفاوت است و در واقع یک حالت «ورای هوشیاری» است که در این حالت قدرت و قابلیت تلقین‌پذیری بسیار زیاد می‌شود.
خلسه در حقیقت با تشدید احساسات، چه در جهت اختلال و چه در راستای آرامش، حاصل می‌شود. اگر حالت خلسه با تحریک تشدید سیستم عصبی سمپاتیک به‌وجود آید، به آن «خلسه‌ی منفی» یا «ترانس ارگوتروپیک» گفته می‌شود. این حالت توسط هیپنوتیزورهای نمایشی و نیز در جریان رقص‌های قبیله‌ای و برخی مراسم درمانی مثل «زار درمانی» به‌وجود می‌آید.
اگر خلسه با سیستم پاراسمپاتیک افراد یا تقویت و تشدید عواطف آرامش‌دهنده به‌وجود آید، به آن خلسه‌ی مثبت یا «ترانس تروفوتروپیک» اطلاق می‌شود.
افزایش حرارت بدن، افزایش جریان اشک، افزایش ترشح بزاق، به بالا چرخیدن کره‌ی چشم، وجود حرکات غیرهماهنگ در چشم‌ها (در حالی که پلک‌ها بسته‌اند)، ایجاد قرمزی در سفیدی کره‌ی چشم و بالاخره فقدان رفلکس حفاظت‌کننده‌ی چشم در مقابل حرکات آسیب‌زننده یا محتمل‌الخطر از نشانه‌های وجود خلسه هستند.
خلسه‌ی مثبت یا ترانس تروفوتروپیک- که از طریق احساسات آرامش‌بخش ایجاد می‌شود- ارزش درمانی دارد. از فواید و ویژگی‌های خلسه‌ی هیپنوتیزمی رسیدن به یک حالت تلقین‌پذیری همراه با افزایش آگاهی انتخابی است و از این حالت می‌توان برای تلقینات امیدبخش یا مددبخش در ضمیر ناخودآگاه استفاده کرد.
خلسه‌ی مثبت در حقیقت کانالی است که مستقیماً به ضمیر ناخودآگاه مرتبط می‌‌گردد و از این طریق کاشتن تخم امید از راه ارایه‌ی تلقینات مثبت و سازنده در اعماق ضمیر مقدور می‌شود.

هیپنوتراپی
«هیپنوتراپی» کاربرد هیپنوتیزم در محدوده‌ی وسیعی از اختلالات پزشکی و روانشناختی است. هیپنوز فی‌نفسه درمان نیست و لازمه‌ی درمان با هیپنوز، دادن تلقینات مستقیم درمانی است.
«دکتر کوریدون هاموند» مؤلف کتاب ارزشمند «تلقینات و استعارات هیپنوتیزمی» (Hypnotic Suggestions and Metaphors) معتقد است که هیپنوز اغلب وقتی مؤثر است که با سایر روش‌های درمانی (غیرهیپنوتیزمی) تلفیق شود.
هیپنوتیزم مانند همه‌ی روش‌های پزشکی و روانپزشکی دیگر است و به‌صورت یکسان برای همه‌ی مشکلات همه‌ی بیماران مؤثر نیست. اخلاق حرفه‌ای حکم می‌کند هیپنوز را فقط برای درمان مسایلی به‌کار بریم که برای درمان غیرهیپنوتیزمی آن‌ها صاحب صلاحیت باشیم.
صرف یاد گرفتن چند تلقین هیپنوتیزمی و سپس به‌کار بردن این تلقینات صحیح نیست و آموزش تخصصی و قرار گرفتن تحت نظارت در مورد هیپنوز لازم به‌نظر می‌رسد.

کاربردهای هیپنوتیزم
بهره‌های مختلفی که از هیپنوز در شاخه‌های مختلف طب بالینی می‌توان گرفت شامل موارد زیر است:
طب داخلی: کنترل دردهای مزمن، تهوع و استفراغ‌های ناشی از شیمی‌درمانی، کنترل وزن، ترک سیگار و عادت ناخوشایند، کنترل سندرم روده‌ی تحریک‌پذیر (IBS)
طب جراحی: آمادگی پیش از جراحی از نظر روانی، کنترل درد پس از عمل، القای بیهوشی بدون استفاده از داروهای وریدی و استنشاقی، القای بی‌حسی موضعی بدون استفاده از داروها، کنترل نسبی خونریزی حین عمل، کنترل درد ناشی از سوختگی
طب زنان و زایمان: کنترل علایم سندرم پیش از قاعدگی، کنترل دردهای همراه قاعدگی (دیس‌منوره)، زایمان بدون درد
طب ورزشی: افزایش اعتماد به‌نفس، افزایش بهره‌وری ورزشی، بهبود رکوردها
طب دهان و دندان: کنترل دندان‌سایی، سندرم مفصل فکی- گیجگاهی، القای بی‌حسی برای اعمال دندانپزشکی، کنترل عق زدن و تهوع حین کار دندانپزشکی، کنترل هراس از اعمال دندانپزشکی
طب روانپزشکی: روان‌درمانی هیپنوتیزمی، اختلالات اضطرابی، اختلالات روان‌تنی، تقویت ایگو، اختلالات جنسی، اختلالات تجزیه‌ای، افزایش امید به زندگی و افزایش بهره‌وری تحصیلی.

دکتر حمید اخوین
سوجوک آکوپانکچریست- هیپنوتراپیست
نماینده‌ی انجمن هیپنوتیزم بالینی

نشانی: رشت، سلیمانداراب، بالاتر از آرامگاه میرزا، تلفن: ۴۲۲۳۹۵۳

Email: hamidakhavein@yahoo.com

پزشكان گيل فرستادن نامه به این نویسنده | همه‌ی نوشته‌های پزشكان گيل

سلام اقای دکتر همسر من دچار بیماری وسواس شدید و تحت درمان transcranial direct current stimulation میباشد که هنوز به نتیجه محسوسی نرسیدیم
سوالم اینه ایا هیپنوتیزم درمانی برای بهبودیش تاثیری داره یا نه؟
سپاس از شما

سلام آقای دکتر مشکل من از بی خوابی شروع شد یعنی به خودم تلقین میکردم که خوابم نمیاد بعد یه اضطراب خیلی خفیفی گرفتم که بهش توجه نمیکردم ولی یه روز فکر وسواس فکری به ذهنم اومد و رفتم تو اینترنت سرچ کردم مطالبی درباره وسواس فکری نوشته بود و گفته بود که وسواس فکری با اضطراب همراه است همین باعث شد که به اضطراب خفیفم توجه و کنم وبه خودم تلقین کنم که اضطراب دارم تحمل اضطرابم برای سه ماه باعث شد که افسردگی شدید بگیرم الان روزی چهار تا قرص می خورم ولی از قرص خورد متنفرم آیا با هیپنوتیزم درمانی مشکلم حل میشه خواهش میکنم کمکم کنید زندگیم مثل جهنم شده

سلام دکتر ۳۴ سالمه وقصد بچه دار شدن دارم اما بخاطر وسواس شستشو و کنترل(چک کردن) از این امر واهمه دارم و میخوام همه چیز سر جایش باشه . آیا با توجه به اینکه تقریبا ۸ سالی هست که با این مشکل درگیرم ممکنه که تو سه ماه این مشکل رفع بشه ؟ در ضمن خیلی از دکترهای شهرمون نظرشون اینه که درمان های روانپزشکی و دارویی باید همزمان انجام بشه نظر شما چیه؟

ایا هیپنوتیزم میتونه به درمان بددهنی از نوع فحاشی شدید و شکاک و خسیس بودن کمک کنه و این عادتها را ترک بده

سلام خسته نباشید جناب دکتر اخوان
میتوانم بپرسم که ایا هیپنوتیزم میتونه به درمان بددهنی از نوع فحاشی شدید و شکاک و خسیس بودن کمک کنه و این عادتها را ترک بده

سلام وعرض ادب .
ایان با هیپنوتیزم می شود به زندگی گذشته اگهی پیدا کرد موضوع تناسخ ؟

سلام دکتر بنده سالهاست مبتلا به تبخال شدید هستم آیا روشهاى درمانى شما ممکنه بیمارى من رو بهبود بده؟ باتشکر

نام (لازم)

پست الکترونیکی (پنهان می‌شود) (لازم)

وب‌نامه

دکتر اخوین روانشناس رشت
دکتر اخوین روانشناس رشت
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *