رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

 
helpkade
رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد
رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

به گزارش مرجع تحلیلی اخبار آزمون (NewsTest.ir)، بازنگری در برنامه درسی و سرفصل آموزشی رشته روانشناسی اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد مورد بحث و گفتگوی معاونان آموزشی وزارت علوم قرار گرفت. در این جلسه با اشاره به ارتباط این رشته درسی با رشته روانشناسی اسلامی و مفاهیم مشترک میان این دو رشته، اقدامات صورت گرفته در زمینه اسلامی سازی، بومی‌سازی، روزآمدسازی و کارآمد سازی تشریح شد. تصویب ارشد روانشناسی اجتماعی در دانشگاه های آزاد و سراسری نتیجه این جلسه بود.

روانشناسی اجتماعی یکی از گرایش های رشته روانشناسی در ارشد است. این رشته به محدوده وسیعی از موضوعات اجتماعی، شامل رفتار گروهی، درک اجتماعی، رهبری، رفتار غیرکلامی، همرنگی با جماعت و پرخاشگری نظر می‌افکند. باید توجه داشت که روانشناسی اجتماعی تنها درباره در نظر گرفتن تاثیرات اجتماعی نیست بلکه درک اجتماعی و تعاملات اجتماعی نیز برای درک رفتار اجتماعی ضرورت دارند.

www.newstest.ir

برای اطلاع از موضوعات پایان نامه ، اولویت های پژوهشی دانشگاه ها و سازمانهای داخلی همچنین اولویت های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه های برتر دنیا برای دو مقطع تحصیلی ارشد و دکتری همینجا را کلیک کنید.

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

حدود شش سال تجربه کاری در حوزه مشاوره آموزشی و تحصیلی در رشته های مختلف را دارم. هر گونه سوال و ابهام خودتون را با ما در میان بگذارید.

سلام. میدونید کی حدودا رسما گرایشی با عنوان روانشناسی اجتماعی در مقطع ارشد خواهد آمد؟ باتشکر.

سلام تمامی رشته ها میتوانند ارشد روانشناسی اجتماعی شرکت کنند. موفق باشید

منظورم “چه زمانی” بود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مهندسی معکوس در تست زنی

چگونه برای مصاحبه دکتری آماده شویم؟

امتیازات و سهمیه ها در آزمون استخدامی

ویژگی های توصیه نامه برای مصاحبه دکتری

باسلام بله …

سلام😥😥😭😭 تروخدا لطف کنید جواب سوال منم بدید خیلی تلاش کردم ولی کما …

پیامک دهید به شماره ی زیر : ۰۹۳۰۶۴۰۶۰۵۸ …

با عرض سلام وادب.عذرخواهی می کنم من فاطمه فردوسی دارای مدرک کارشناسی ا …

منظورم “چه زمانی” بود. …

کپی کل یا بخشی از هر کدام از مطالب مرجع تحلیلی اخبار آزمون تنها با ذکر منبع امکان پذیر است.

دپارتمان روان شناسی موسسه نگاره (تحت برنامه ریزی استاد محمدی)

ارشد روانشناسی – دکتری روانشناسی

بر طبق گفته گوردون آلپورت، روان‌شناسی اجتماعی، نظامی است که از روش‌های علمی برای «درک و توضیح چگونگی تأثیرپذیری افکار، احساسات و رفتار افراد از حضور واقعی، تخیلی یا ضمنی انسان‌های دیگر» استفاده می‌کند (1985).

روانشناسی اجتماعی به محدوده وسیعی از موضوعات اجتماعی، شامل رفتار گروهی، درک اجتماعی، رهبری، رفتار غیرکلامی، همرنگی با جماعت (همنوایی)، پرخاشگری و پیشداوری (تعصب) نظر می‌افکند. باید توجه داشت که روانشناسی اجتماعی تنها درباره در نظر گرفتن تاثیرات اجتماعی نیست بلکه درک اجتماعی و تعاملات اجتماعی نیز برای درک رفتار اجتماعی ضرورت دارند.

تاریخچه کوتاه روانشناسی اجتماعی با وجودی که افلاطون ایده «خِردجمعی» را مطرح کرد و مفاهیمی چون تسهیلات اجتماعی در اواخر قرن هجدهم میلادی مطرح گشت امّا پس از جنگ جهانی دوم بود که پژوهش‌ها در زمینه روانشناسی اجتماعی آغاز گشت. وحشتی که از نسل‌کشی یهودیان (هولوکاست) به وجود آمده بود پژوهشگران را واداشت که به مطالعه تأثیرات اجتماعی، همنوایی و اطاعت بپردازند.

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

دولت آمریکا نیز علاقه‌مند شد که مفاهیم روانشناسی اجتماعی را برای تاثیرگذاری بر شهروندان به کار بندد. روان‌شناسی اجتماعی به رشد خود در طول قرن بیستم ادامه داد و الهام‌بخش پژوهش‌هایی گردید که به درک بهتر ما از رفتار و تجربه اجتماعی انجامیده است.

تفاوت روانشناسی اجتماعی با سایر حوزه‌ها درک تفاوت‌های روانشناسی اجتماعی با نظام‌های دیگر اهمیت دارد. روانشناسی اجتماعی گاهی با روانشناسی شخصیت، خردمندی قومی ( flok wisdom ) و یا جامعه‌شناسی اشتباه گرفته می‌شود. چه چیزی روانشناسی اجتماعی را متمایز می‌سازد؟ برخلاف خردمندی قومی که بر مشاهدات داستان‌گونه (anecdotal- observation ) و تعبیرات ذهنی تکیه دارد، روان‌شناسی اجتماعی روش‌های علمی و مطالعات تجربی پدیده‌های اجتماعی را به خدمت می‌گیرد.

روانشناسی شخصیت بر روی ویژگی‌ها، خصوصیات و طرز فکر فردی تمرکز دارد در حالی که روانشناسی اجتماعی تمرکزش بر وضعیت‌ها و شرایط است. روانشناسان اجتماعی به اثراتی که محیط و تعاملات اجتماعی بر روی نگرش‌ها و رفتارها می‌گذارند علاقه‌مندند.

و سرانجام، درک تفاوت بین روانشناسی اجتماعی و جامعه‌شناسی از اهمیت زیادی برخوردار است. با وجودی که مشابهت‌های زیادی بین این دو وجود دارد، امّا جامعه‌شناسی، رفتار اجتماعی و تأثیرات آن را در یک سطح خیلی گسترده‌تر در نظر می‌گیرد. جامعه‌شناسان به نهادها و فرهنگی که بر روانشناسی اجتماعی تأثیر می‌گذارد علاقه‌مندند. در حالی که روان‌شناسان بر روی متغیرهای وابسته به موقعیت (متغیرهای موقعیتی) که بر رفتار اجتماعی اثر می‌گذارند تمرکز می‌کنند. با وجودی که روانشناسی و جامعه شناسی هر دو به مطالعه موضوعات مشابهی می‌پردازند امّا آن‌ها به این موضوعات از دیدگاه‌های متفاوتی می‌نگرند.

خانواده درماني با مشاوره گرايش مشاور خانواده فرق داره؟

بنده ترم چهار روانشناسی عمومی هستم اما از همین حالا می خوام برای ارشد روانشناسی بالینی مطالعه کنم.با توجه به اینکه بنده نمی تونم در سال آخر برای آزمون آماده شم و فرصت زیادیم برای مطالعه ندارم، چطور می تونم از برنامه ی شما استفاده کنم؟آیا برای افرادی مثل بنده برنامه ای دارید یا فقط برنامتون برای افراد سال آخر هستش؟!با سپاس

من الان کاملا سردرگم شدم با این وقت کم میخوام دانشگاه سراسری قبول بشم بنظر شما خوندن پکیج مدرسان شریف چطوره ؟

رشته من حسابداريه و دو ترم ديگه درسم تموم ميشهحدود 10 سالم هست كه شاغلم و تو كارم بسيار توانمند..منتها با توجه به شخصيتم و آزموني كه به تازگي دادم به نام سنخ نماي مايرز-بريگز متوجه شدم ميتونم تو رشته روانشناسي خيلي موفق تر باشم و تصميم گرفتم براي ارشد و دكتري روانشناسي بخونم..منتها نميدونم از كجا و به چه صورت شروع كنم..اين نكته رو هم عرض كنم كه بنده هيچ كتابي از اين رشته رو ندارم و نميدونم چه چيزهايي رو بايد بخونممتشكرم

سلام من تازه میخوام برای ارشد ازاد روانشناسی بالینی بخونم و میخوام مباحث مهمتر هر درس و بخونم کتابای مدرسان و برای سراسری خوندم دارم یا انالیز سوالات کنکور ازاد اگر شما دارید ممنون میشم یا راهنماییم کنید از کجا تهیه کنم خیلی ضروریه چون همه مباحث رو نمیرسم بخونم میخوام مباحثی که اهمیت داره بخونم

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

در این نوشتار، گرایشهای مختلف رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد، دانشگاههای پذیرنده و ظرفیت پذیرش در هر گرایش معرفی شده اند.

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی برای داوطلبان کنکور ارشد روانشناسی، شناخته شده ترین و پرطرفدارترین گرایش است. به دلیل علاقه زیادی که نسبت به این گرایش در داوطلبان وجود دارد، رقابت در این گرایش زیاد و قبولی در آن به نسبت سایر گرایش ها سخت تر است. دانشجویان این رشته در مقطع کارشناسی ارشد به مطالعه رویکردهای درمانی مختلف مثل روانکاوی، شناخت درمانی، زوج درمانی، گروه درمانی و.. می پردازند، تا با شناخت بهتر از هر رویکرد و با شناخت علاقه خود یکی از روش های روان درمانی را انتخاب کرده و به فعالیت در این زمینه بپردازند. تمرکز این گرایش معطوف به شناخت نابهنجاری های شخصیتی و رفتاری، تشخیص اختلالات روانشناختی (نظیر افسردگی، اضطراب و..) و درمان آن ها است. هدف از پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی به شرح زیر می باشد: 

 

ثبت نام و شروع مشاوره و برنامه ریزی

 

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دومین گرایش پرطرفدار روانشناسی است که به دلیل ظرفیت بالای پذیرش، امکان قبولی در آن در مقایسه با سایر گرایش ها راحت تر است. همانطور که از نام این گرایش مشخص است، تمرکز این رشته بر مطالعه مباحث گسترده ای در زمینه روانشناسی از جمله آسیب شناسی روانی، روانشناسی رشد، روانشناسی کودکان استثنایی، روانشناسی اجتماعی و.. است. بنابراین با این که دانشجو با مباحث متنوعی در زمینه علم روانشناسی آشنا می شود، اما در یک زمینه خاص متخصص نمی شود و خودش با توجه به شناختی که از رویکردهای مختلف روانشناسی پیدا کرده و علایق شخصی اش باید در یک زمینه خاص مشغول به فعالیت شود.

هدف از پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی به شرح ذیل می باشد: 

 

کانال تلگرام کارشناسی ارشد روانشناسی به تازگی راه اندازی شده است که می توانید با عضویت در آن به منبع گرانبهایی از مفیدترین مطالب درسترسی داشته باشید. برای عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

عضویت در کانال تخصصی کارشناسی ارشد روانشناسی

 

دریافت مشاوره رایگان

کارشناسی ارشد روانسنجی از بین گرایش های مجموعه روانشناسی، کمترین پذیرش را دارد. از طرف دیگر به دلیل ماهیت این گرایش که بسیار وابسته به دروسی مثل آمار و روانسنجی است از محبوبیت کمتری برخوردار است. تمرکز این گرایش، سنجش و اندازه گیری پارامترهای روانشناختی افراد (مثل ویژگی های شخصیتی یا هوش) است. بنابراین شناخت کامل از ابزارهای روانشناسی مثل پرسشنامه ها و نحوه نمره گذاری آن ها از لازمه های این رشته است. از دیگر کاربردهای این رشته در ابزار سازی و ساخت یا هنجار کردن پرسشنامه های روانشناختی است.

هدف از پذیرش و تربیت افراد در مقطع کارشناسی ارشد روانسنجی (سنجش و اندازه گیری) به شرح زیر می باشد: 

 

کارشناسی ارشد روانشناسی صنعتی سازمانی شامل مطالعه ی علمی رابطه میان انسان، دنیای کار او و افرادی که در محیط کار با آن ها برخورد می کند، می باشد. در واقع روانشناسی صنعتی سازمانی، با رفتار آدمی در محیط های کاری در ارتباط می باشد. برای آن که سازمان ها و نهادهای کاری به بهره وری و پیشروی فزاینده ای برسند، نیازمند این هستند که کارمندان بر حسب توانایی و مهارتی که دارند استخدام شوند تا انگیزه کافی برای کار داشته باشند و کیفیت شغلی به حد مطلوب برسد.

هدف از پذیرش  دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی صنعتی سازمانی به شرح ذیل می باشد:

رشته روانشناسی تربیتی شاخه ای از علم روانشناسی است که حاصل جمع دو علم روان‌شناسی و تربیت است. روان‌شناسی تربیتی به کاربرد روانشناسی در امر آموزش و یادگیری می پردازد و علمی است كه به ماهیت و چگونگی یادگیری، روش‌های آموزشی، سنجش و ارزشیابی آموخته‌های یادگیرندگان می‌پردازد.

روانشناسی تربیتی تقریباً همه موضوع های روانشناسی را در بر می گیرد و نقش کارسازی در شناخت شاگردان، تربیت معلمان و طرح و اجرای برنامه‌های آموزشی و پرورشی به عهده دارد. علاوه بر آن برای کمک به افرادی که دارای اختلال های یادگیری هستند نیز سودمند می باشد.

دانشجویان این رشته ملزم به گذراندن واحد هایی مانند نظریه های انگیزش در آموزش و پرورش، سنجش و اندازه گیری، تعلیم و تربیت اسلامی پیشرفته، نظریه ها و روش های آموزش و … می باشند. هدف از پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی به شرح ذیل است:

 

هدف‌ از آموزش‌ و پرورش‌ کودکان‌ استثنایی‌ (کودکان تیزهوش تا کودکان عقب مانده ذهنی، کودکان نابینا و کم بینا، کودکان ناشنوا و کم شنوا، کودکان دارای ناتوانی‌های تکلمی و کودکان دارای ناتوانی‌های حرکتی و ذهنی و… ) فراهم‌ کردن‌ فرصت های‌ مناسب‌ و امکانات‌ آموزشی‌ ویژه‌ به‌ منظور شکوفاسازی‌ حداکثر توانایی های‌ ذهنی‌ و جسمی‌ این‌ کودکان‌ با توجه‌ به‌ ویژگی های‌ عقلانی‌ و جسمانی‌ آنان‌ است. هدف این دوره تربیت افرادی است كه بتوانند آموزش و پرورش كودكان استثنایی را عهده دار گردند .

دانشجویان کارشناسی ارشد رشته آموزش و پرورش کودکان استثنایی ملزم به گذراندن دروسی مانند روانشناسی بالینی کودک، اصول و روش های آموزش و پرورش عقب ماندگان ذهنی، بازپروری حرکتی و … می باشند.

 

ثبت نام در پنل مشاوره و برنامه ریزی

 

مشاوره حضوری و تلفنی انتخاب رشته کنکور سراسری

 

کانال تلگرام کارشناسی ارشد روانشناسی به تازگی راه اندازی شده است که می توانید با عضویت در آن به منبع گرانبهایی از مفیدترین مطالب درسترسی داشته باشید. برای عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

عضویت در کانال تخصصی کارشناسی ارشد روانشناسی

 

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

رای مشاهده جداول تفکیکی، استان به استان و دانشگاه به دانشگاه ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد روانشناسی 98 به لینک زیر مراجعه فرمایید. می توانید با کلیک بر روی نام دانشگاه، استان، نوع دوره، گرایش و هر پارامتر دیگر، لیستها را فیلتر کنید تا اطلاعات را با جزئیات دقیق تر بررسی نمایید.

بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

جدول دانشگاهها و ظرفیتهای پذیرش کارشناسی ارشد روانشناسی 98

 

ضمنا با عضویت در کانال انتخاب رشته می توانید اطلاعات بسیار مفیدی را در زمینه انتخاب رشته کارشناسی ارشد روانشناسی به دست آورید.

 

دریافت مشاوره رایگان

 

تيم 3گام علاوه بر راهنمايي در مورد برنامه ريزي و نحوه صحيح خواندن مطالب شما را از ابتدا تا انتهاي مسير به گونه اي راهنمايي ميكند كه مديريت زمان در جلسه آزمون را به خوبي فرا گرفته و بهترين نتيجه را از آزمون كارشناسي ارشد بدست آوريد.


امیر‏ – 99/3/1

ایا در خارج از کشور رشته روانشناسی مثبت گرا داریم ؟


رکسانا‏ – 99/2/11

سلام وقت بخیر من لیسانس مدیریت دارم و برای ارشد میخوام رواشناسی بخونم خواستم بدونم تو ایران رشته رواشناسی ورزشی تدیریس میشه یانه!؟ممنون


بهاره نوابي‏ – 98/11/15

با سلاممن كارشناسي روانشناسي خوندم و اگر ارشد روانشناسي عمومي بخونم ميتونم كلينيك بزنم يا فقط باليني ميشه؟؟؟


Marzie‏ – 98/10/13

با سلاممن کارشناسی روانشناسی خوندماگه ارشد ی گرایش متفاوت انتخاب کنم مثلا مترجمی زبان، میتونم بعدها دوباره ارشد روانشناسی عمومی بخونم؟


Marzie‏ – 98/10/13

سلام وقتتون بخیرمن کارشناسی روانشناسی دارمتو فکر کلینیک ترک هستم ایا رشته ای در ارشد وجود داره که بتونم اعتیاد بخونم و پزشک کلینیک بشم یا حتما باید پزشکی خونده باشم؟


هدی‏ – 98/9/24

سلام. آیا امسال رشته روانشناسی شخصیت حذف شده؟ در دفترچه این رشته اصلا وجود نداشت…


Hani‏ – 98/9/14

سلام شهر همدان رشته ي دكتري روانشناسي ارشد رو داره؟


دیلمی‏ – 98/8/30

با سلامشما رشته روانشناسی اجتماعی رو معرفی نکردید و در قسمت نظرات نوشتید که چنین رشته ای در مقطع ازشد وجود ندارهولی تو سایت مهر نوشته دروسش معرفی شدنhttps://www.mehrnews.com/amp/4658809/علاقمند به این رشته هستم میشه اطلاعاتی درباره این رشته بدیدسپاسگذارم

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/9/13

باسلامسایتی که برای اطلاع از گرایش های کارشناسی ارشد میتونید بهش مراجعه کنید سایت سنجش هست نه سایت مهر!  :)طبق دفترچه کارشناسی ارشد سازمان سنجش، گرایش روانشناسی اجتماعی در مقطع ارشد پذیرش ندارد. میتونید به دفترچه کارشناسی ارشد سایت سنجش مراجعه کنید.موفق باشید


اکبری‏ – 98/8/3

سلام من مهر ۹۹ کارشناسیم تموم میشهمیتونم کنکور ۹۹ شرکت کنم و بهمن برم دانشگاه؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/9/13

سلامخیر، واحدهاتون تا 31 شهریور 99 باید پاس شده باشه.موفق باشید


سمانه‏ – 98/7/29

سلاممن 18 سالم هس و کنکوری هستم و میخواستم بدونم که برای روانشناسی بالینی تبریز رتبه چقدر میخواد و همینطور منطقه 2 هستم ؟؟و ی سوال دیگه که روانشناسی بالینی در همدان هم هست؟لطفا جواب بدین ممنون🙏


زهرا موسوی ‏ – 98/7/17

سلام وقت بخیر من لیسانس حقوق هستم و میخوام ارشدو روانشناسی عمومی بخونم ایا میتونم یا محدودیتی داره

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/7/20

باسلامخیر، برای مقطع کارشناسی ارشد کنکور وزارت علوم محدودیتی برای تغییر رشته نیست.موفق باشید


الف‏ – 98/7/9

سلام بین رشته های روانشناسی و علوم تربیتی گدوم رشته و گرایش بیشتر به درد زندگی شخصی میخوره؟


صدف‏ – 98/7/6

سلام من رشته بهداشت مواد غذایی هستم ولی خیلی به روانشناسی علاقه دارممیتونم ارشد روانشناسی بخونم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/7/13

باسلامبله، روانشناسی وزارت علوم رو میتونید شرکت کنید.موفق باشید


مریم ضیا خدادادیان‏ – 98/6/9

سلام من کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی خوندم میتون ارشد روانشناسی بالینی یا عمومی شرکت کنم؟


خانم حسن زاده‏ – 98/6/10


سلام وقت بخیر، بله 


شاهین دزفولی‏ – 98/6/1

سلام با فوق لیسانس علوم سیاسی می توان در آزمون دکتری روان شناسی شرکت کرد؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/6/3

سلاماز نظر قانونی بله، ولی باتوجه به اینکه آزمون دکتری مصاحبه شفاهی داشته و در مصاحبه مرتبط بودن رزومه داوطلب از اهمیت بالایی برخوردار است، به احتمال خیلی زیاد داوطلب در مصاحبه رد خواهد شد.


mina‏ – 98/5/16

سلام من رتبه کنکورم 5000 شده رشته روانشناسی قبول میشم؟


اکبری‏ – 98/5/2

سلاممن دانشجوی زبانم و میخوام انصراف بدم،علاقه مند به کار با کودکم و میخوام رشته ی مرتبط باهاش رو بخونم لطفا راهنمایی کنید برای کارشناسی چه رشته ای رو انتخاب کنم،که بتونم برای ادامش ینی ارشد موفق باشم؟؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/5/6

سلامرشته روانشناسی یا علوم تربیتی می تونه بهتون کمک کنه. 


دلارام‏ – 98/4/31

سلام ببخشید در گرایش های ارشد روانشناسی ما ارشد روانشناسی شخصیت داریم ؟؟؟؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/5/6

سلام. بله دانشگاه ازاد در مقطع ارشد گرایش روانشناسی شخصیت داره


Kosar‏ – 98/4/27

سلام روانشناسی جنایی جزو کدام شاخه روانشناسی است و اگر نیس چگونه میتونیم بخونیم و تو کدوم دانشگاه ها است؟ممنون میشم کاملا نظرتونو بگید

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/8/27

باسلامدر ایران گرایش روانشناسی جنایی پذیرش ندارد. میتونید گرایش روانشناسی عمومی را انتخاب کرده و با توجه به هدف، در زمینه روانشناسی جنایی به مطالعه بپردازید.موفق باشید


امیر‏ – 98/4/26

سلام.من الان در حال تحصیل کارشناسی یه رشته ی مهندسی هستم.میتونم برای سال بعد کنکور ارشد روانشناسی بدم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/6/3

سلام. در صورتی که تا شهریور 1399 واحدهاتون پاس میشه میتونید کنکور 99 رو شرکت کنید.


فائزه سادات‏ – 98/3/26

من معلم ابتدایی هستم و کارشناسی علوم تربیتی دارم. بین دو گرایش مشاور مدرسه و روانشناسی نربیتی موندم. میشه کمکم کنید کدوم کاربردی تر و بهتره؟


فاطیما‏ – 98/3/1

سلاممن رشته کارشناسی م مهندسی صنایع بوده،میخواستم برای ارشد روانشناسی بالینی یا روانشناسی تربیتی شرکت کنم،خیلی کارم نسبت به داوطلبایی که کارشناسی شون روانشناسی بوده سخت تر میشه؟و اینکه اگه بالینی بخونم با توجه به اینکه کارشناسیم رشته دیگه ای بوده،نمیتونم کلینیک بزنم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/3/2

سلامتعداد کتابهایی که باید مطالعه کنید ممکنه بیشتر باشه اما باتوجه به زمان یک ساله تا کنکور 99 زمان کافی رو دارید. برای گرفتن مجوز کار رواندرمانی باید دو مقطع متوالی در رشته روانشناسی تحصیل کرده باشید. موفق باشید


حلمت‏ – 98/2/18

سلام ممنون از سایت خوبتون من فارق التحصیل رشته علوم اجتماعی هستم میخواستم بدونم رشته روانشناسی اجتماعی در دانشگاه های ما تدریس میشه در مقطع ارشد یا خیر?و اینکه اگر میشه کنکورش به چه صورت هست?

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/2/22

باسلامگرایش روانشناسی اجتماعی جزو گرایش های ارشد رشته روانشناسی نیست. درصورت تمایل می تونید گرایش روانشناسی عمومی انتخاب کنید و خودتون در حوزه روانشناسی اجتماعی به صورت تخصصی تر به مطالعه بپردازید. 


Noble‏ – 98/2/8

عرض ادب.. روانشناسی تحلیلی یونگ در کدام گرایش از روانشناسی هست (در مقطع ارشد و دکترا) کدام گرایش رو باید انتخاب کنم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/2/10

باسلامروانشناسی یونگ یکی از زیرمجموعه های روانکاوی و درمان روانکاوی یکی از زیرمجموعه های گرایش بالینی است. درصورتی که تمایل دارید در زمینه روانشناسی یونگ به مطالعه یا درمان بپردازید باید در ورکشاپ های مربوط شرکت کنید. معمولا در دوره ارشد بالینی شما با کلیات هر رویکرد آشنا خواهید شد و جزئیات رو به صورت جداگانه باید در دوره های آموزشی فرا بگیرید.موفق باشید


آیدا جمالی‏ – 98/2/5

سلام من لیسانس مهندسی برق دارم میخواستم واسه ارشد روانشناسی بخونمچه منابعی رو باسد مطالعه کنم؟؟؟؟و اینکه آیا میتونم موفق بشم با توجه به این که لیسانَسم روانشناسی نیستبه درس خوندن و مطالعه خیلی علاقه دارمچه منابعی واسه کنکور ارشد روانشناسی باید مطالعه کنم

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/2/5

باسلامبرای اطلاع کلی از منابع ارشد روانشناسی به لینک زیر مراجعه کنید:https://3gaam.com/field/content/1208/تغییر رشته ای بودن دلیل بر عدم موفقیت نیست. در صورتی که منابع درستی مطالعه کنید و برنامه ریزی داشته باشید طی یک سال شانس رتبه تک رقمی و دو رقمی خواهید داشت.موفق باشید


شیرین‏ – 98/1/30

چقدر گرایش‌های روانشناسی در ایران کم و محدوده. گرایش روان درمانی به کدام یک از گرایشات ارشد نزدیکه؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/2/3

باسلاممی تونید روانشناسی بالینی انتخاب کنید. موفق باشید


فائزه‏ – 98/1/27

سلام وقت بخیرمن کارشناسی مدیریت خوندم و حالا میخوام برای ارشد روانشناسی بخونمولی از کسی که دانشجوی روانشناسی بود پرسیدم گفتن که کنکور 98 آخرین سالی هست که رشته های غیرمربط میتونن ارشد روانشناسی رو شرکت کنن. و از کنکور 99 به بعد کسی که میخواد روانشناسی بخونه باید از کارشناسی شروع کنه.میخواستم ببینم این خبر درسته؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/2/3

باسلامخیر، به صورت رسمی چنین خبری تایید نشده است.


سادات‏ – 98/1/25

سلام من لیسانس حقوق دارم،ب روانشناسی خیلی علاقه دارم،میخام برا ارشدم روانشناسی بخونم که اگه دراینده خاستم شغلی در رابطه با مدرکم داشته باشم،باهم مرتبط باشن، به بچه های کوچیک و مهدکودکی و روانشناسی خیلی علاقه دارم،لطفا کمکم کنین که برا ارشد چه رشته ای دررابطه با روانشناسی بخونم که کمکم کنه دراینده و هم به علاقم مربوط باشه؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/1/27

سلامگرایش بالینی کودک به بررسی اختلالات بالینی در کودکان و نوجوانان می پردازه، اگر به کار رواندرمانی کودک علاقه داشته باشین میتونید این گرایش رو انتخاب کنید. در غیر این صورت برای کار کردن در مهد کودک گرایش روانشناسی عمومی میتونه براتون مناسب باشه. موفق باشید


Farnaz‏ – 98/1/25

سلام من كارشناسي روان شناسي تموم كردم و ميخام در تركيه ارشد بخونم بين گرايش نوروسايكولوژي و باليني شك دارم كدوم بهتره از لحاظ بازار كار؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/1/27

باسلامچند سال اخیر گرایش های نوروسایکولوژی و روانشناسی شناختی بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است. 


رها‏ – 97/11/22

سلام.فقط در گرایش بالینی میشه مطب مشاوره زد؟یعنی مثلا اه کسی تربیتی یا روانسنجی بخونه نمیتونه مطب بزنه یا زوج درمانگر بشه؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/11/30

سلامطبق قانون سازمان نظام روانشناسی اگر دو مقطع متوالی روانشناسی خونده باشید (گرایش قید نشده) امکان گرفتن مجوز رو دارید. 


م. ج. ضیایی‏ – 97/11/20

با درود و سپاس از زمانی که میگذارید. میخواستم ببینم اصفهان کددم یکی از دانشگاههای غیر انتفاعی، پیام نور و آزاد ارشد روانشناسی صنعتی را دارن؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/1/21

سلامدانشگاه سراسری اصفهان برای گرایش صنعتی سازمانی پذیرش دارد. 


سمیرا زابلی‏ – 97/11/18

سلام .در ایران رشته روانشناسی جنایی داریم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/11/30

سلامروانشناسی جنایی جزو گرایش های ارشد و دکتری روانشناسی نیست. 


محمود‏ – 97/11/16

عرض سلام و خسته نباشیدمن قصد دارم که اگر بشه دکترای psychoanalysis رو در خارج از کشور تحصیل کنم (رشته کارشناسی م مهندسی بوده) می خواستم بدونم که در مقطع ارشد باید چه گرایشی از روانشناسی رو دنبال کنم

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/11/18

سلام. گرایش روانشناسی بالینی و عمومی مرتبط هستند.


مریم‏ – 97/10/28

سلام من دارم لیسانس روانشناسی میخونممی‌خوام بدونم میشه برای مقطع فوق لیسانس باستانشناسی بخونم؟ و اینکه کدوم کنکور ها رو میتونم بدم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/11/2

سلامدر کنکور وزارت علوم محدودیتی برای تغییر رشته وجود نداره. میتونید با لیسانس روانشناسی برای ارشد رشته دیگری اقدام کنید. موفق باشید


علی‏ – 97/10/26

سلام ببخشید میخواستم بدونم کسایی که از کنکور ریاضی وارد رشته روانشناسی میشن فقط گرایش صنعتی میخونن یا گرایش دیگه هم میشه خوند؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/11/2

سلامدر مقطع کارشناسی، رشته روانشناسی بدون گرایش هست و از هر رشته ای وارد بشید تفاوتی نمیکنه. برای مقطع ارشد هم محدودیتی وجود نداره. موفق باشید


محدثه‏ – 97/10/15

سلام و درود، من ميخوام واسه ارشد يا روانشناسي باليني کودک و نوجوان بخونم يا اموزش کودکان استثنایی، ميخواستم رتبه اي که بايد بيارم بپرسم

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/11/2

سلام. برای دانشگاه های تهران در گرایش کودک و نوجوان رتبه زیر 50 و در گرایش استثنایی رتبه زیر 350 باید داشته باشید. 


ريحانه كيوان ‏ – 97/9/24

سلام خسته نباشين من واسه روان شناسي ورزشي واسه ارشد بخواام بخونم چه رشته اَي رو بايد انتخاب كنم تربيت بدني يا روان شناسي !؟؟؟؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/1/21

باسلام، رشته روانشناسی در مقطع ارشد گرایش روانشناسی ورزشی ندارد. موفق باشید


زز‏ – 97/9/21

سلام من دارم زبان میخونم کارشناسی ارشد میخوام برم روانشناسی ،کدوم گرایش روانشانسی رو بهم پیشنهاد میکنید

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/10/10

سلامبستگی به علاقه خودتون داره. برای اطلاع از گرایش های روانشناسی و انتخاب بهتر به لینک زیر مراجعه کنید:https://3gaam.com/field/content/1205/


راضیه‏ – 97/9/6

سلام خسته نباشید ببخشین من تصمیم دارم برای ارشد رشته ی روانشناسی رو بخونم اما بین انتخاب گرایش شک دارم ، به نظر شما روانشناسی بالینی بهتره یا روانشناسی کودکان استثنایی؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/1/21

باسلامبرای اطلاع از گرایش های ارشد روانشناسی به لینک زیر مراجعه کنید:https://3gaam.com/field/content/1205/


علي‏ – 97/7/22

سلام من دانشجوي ترم ٥كارشناسي هستمميخوام براي ارشد بخونمبين گرايش تحصيلي و روانسنجي كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟بازار كاركدوم بهتره؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/8/27

سلام. مهمترین فاکتور برای انتخاب گرایش علاقه خودتون هست. از نظر بازار کار تفاوت چندانی باهم ندارند اما ظرفیت پذیرش گرایش روانسنجی محدودتر از گرایش تربیتی هست. موفق باشید


زهرا‏ – 97/7/11

سلام من كارشناسي علوم سياسي خوندم ميتونم ارشد برم راوانشناسي؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/8/27

سلام. بله میتونید ارشد روانشناسی وزارت علوم شرکت کنید. موفق باشید


زهره‏ – 97/6/30

باسلام. با تحصیل در رشته مهندسی تولیدوژنتیک گیاهی در دوره کارشناسی میتوان ارشد در رشته دیگری مثل روانشناسی شرکت کرد؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/8/27

سلام. بله ارشد روانشناسی وزارت علوم می تونید شرکت کنید. 


بهار‏ – 97/6/3

سلام رشته کارشناسی من مدیریت جهانگردی…برای ارشد میتونم روانشناسی بالینی بخونم؟ فقط بالینی…

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/6/15

سلام. بله میتونید تغییر رشته بدید و بالینی وزارت علوم شرکت کنید. موفق باشید


اسما‏ – 97/5/18

باسلاممیخواستم بدونم برای قبولی دررشته روانسنجی چه رتبه ای بایددر این زیرگروه داشته باشم؟ترجیحا قبولی در مقطع روزانه و بعد شبانه چطور؟باتشکر

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/5/23

سلام. برای روزانه حدودا رتبه زیر 60 و برای شبانه رتبه زیر 160 باید داشته باشید.


رضا‏ – 97/5/18

سلام.من امسال کنکور ریاضی دادم و توی دفترچه انتخاب رشته ، روانشناسی هم هست. خواستم بدونم میشه روانشناسی بالینی برم یا نه؟یعنی ربطی داره به رشتم که ریاضیه؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/5/18

سلام. رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی گرایش نداره و از رشته ریاضی، تجربی و انسانی میشه روانشناسی رو انتخاب کرد. گرایش روانشناسی بالینی در مقطع ارشد و دکترا هست.


یزدانی‏ – 97/5/14

میخواستم بدونم که گرایش های روانشناسی تو ارشد هست یا کارشناسی؟؟؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/5/18

سلام.  رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی گرایش نداره و در مقطع ارشد گرایش ها مشخص میشه.


مریم‏ – 97/5/1

سلاممن لیسانس مهندسی عمران دارم میتونم ارشد روانشناسی شرکت کنم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/5/9

سلام. بله میتونید، محدودیتی براتون وجود نداره. میتونید از لینک زیر اطلاعات اولیه ای در زمینه رشته روانشناسی به دست بیارید:https://3gaam.com/field/content/1440/


Melika‏ – 97/4/17

سلامتفاوت ظرفیت پذیرش بالینی وزارت بهداشت و وزارت علوم در دانشگاه اصفهان به چه صورت هست و چقدر هر کدوم ظرفیت داره؟ کدوم راحتتر قبول میشیم؟ و بهداشت دانشگاه آزاد نداره؟ممنون از سایت خوبتون🙏

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/4/30

سلام، ظرفیت پذیرش در دانشگاه های وزارت بهداشت کمتر از وزارت علوم هست. در رشته روانشناسی و زیرمجموعه های این رشته حدودا 110 ظرفیت وجود داره که طبق دفترچه پارسال دانشگاه اصفهان اصلا پذیرش نداشت و دانشگاه کاشان پذیرش داشت. در کل کنکور علوم ظرفیت بالاتری داره اما این مساله رو هم در نظر داشته باشید که تعداد داوطلبان وزارت علوم بیشتر از داوطلبان بهداشت هستند. 


مریم انصاری‏ – 97/4/14

وقت بخیر.من کارشناسی بهداشت خوندم و تصمیم دارم درکنکور ارشد روانشناسی بالینی ادامه تحصیل بدم.اما نمیدونم کنکور وزارت بهداشت شرکت کنم یا وزارت علوم.منابع را بررسی کردم و فکر میکنم با منابع وزارت بهداشت آشنا تر باشم اما علاقه خودم وزارت علوم هستش. با این تفاسیر احتمال موفقیتم در کدام یک بیشتر است؟ واساسا احتمال قبولی در دانشگاه های دولتی خوب با این شرایط وجود دارد؟بسیار ممنون از سایت خوبتون

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/4/30

سلام، احتمال قبولی در کنکور بهداشت و علوم تفاوت چندانی با هم ندارند و برای انتخاب علاقه خودتون رو درنظر بگیرید. اگر علاقه دارید در فضای بیمارستان این رشته رو بخونید وزارت بهداشت انتخاب بهتری هست در غیر این صورت تمرکز رو بذارید روی علوم. 


ج د‏ – 97/3/29

سلام من کارشناسی رادیولوژی خوندم و میخواستم بتونم که میشه برا کارشناسی ارشد روانشناسی شرکت کنم؟ ممنون


فریبا اشرفی نیا‏ – 97/3/30

سلامبرای ادامه تحصیل در مقطع ارشد رشته ی روان شناسی محدودیت ندارید


میم کاف‏ – 97/3/17

سلام وقت بخیر ،من کارشناسی روانشناسی هستم برای ارشد میتونم رشته ی گفتار درمانی شرکت کنم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/6/15

سلام. گفتاردرمانی از رشته های زیرمجموعه وزارت بهداشت هست و برای شرکت در ارشد این رشته باید رشته لیسانس مرتبط باشه


یاسر‏ – 97/3/16

سلام.من کارشناسی برق قدرت دارم.میتونم ارشد روانشناسی بالینی بخونم؟کدام دانشگاه های لرستان این گرایش رو دارن.با تشکر فراون.

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/3/22

سلام. طبق دفترچه امسال دانشگاه خرم آباد در گرایش روانشناسی عمومی و دانشگاه پیام نور بروجرد در گرایش روانشناسی اسلامی پذیرش دارن. در گرایش بالینی این شهر پذیرش نداره


فاطمه‏ – 97/3/12

سلام.من دانشجوی کارشناسی روان شناسی هستم اما میتونم برای ارشد یکی از رشته های مهندسی (مشخصا مکانیک)بخونم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/3/24

سلام. بله محدودیتی وجود نداره و با لیسانس غیرمرتبط میتونید ارشد شرکت کنید


سحر‏ – 97/3/12

سلام. با رتبه اوردن در زیرمجموعه6 روانشناسی چه رشته هایی رو می شه انتخاب کرد

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/3/12

سلام. ضریب 6 در مجموعه رواشناسی، شامل گرایش روانشناسی تربیتی میشه


مریم بابازاده‏ – 97/3/10

سلام وقتتون بخیر ببخشین میخواستم ببینم وقتی کارشناسی باستان شناسی رو دارم میتونم ارشد رشته های علوم پزشکی رو شرکت کنم؟اگه میتونم کدوم رشته های علوم پزشکی رو میتونم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/3/12

سلام. وقت شما هم بخیربرای شرکت در رشته های علوم پزشکی باید رشته کارشناسی مرتبط باشه و رشته های غیرمرتبط طبق قانون وزارت بهداشت نمی تونن شرکت کنن. موفق باشید


mah3‏ – 97/2/4

سلام.ميخواستم بدونم كارشناسي مديريت ميتونه ارشد روانشناسي بخونه؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/2/18

سلامبله برای شرکت در ارشد روانشناسی در وزارت علوم، محدودیتی برای رشته کارشناسی وجود نداره و میشه تغییر رشته داد. 


فری‏ – 97/2/3

سلام.وقت بخیر.من لیسانس مترجمی زبان عربی دارم ولی میخوام برای ارشد، روانشناسی بخونم میخواستم بدونم چه گرایشی مناسب من هست وبازار کار خوبی داره ومنابعشو بدونم.ممنون

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/2/18

سلام وقت شما هم بخیردر مورد اینکه چه گرایشی مناسب شماست باید به علایق و توانمندی های خودتون نگاه کنید. توضیح کامل تر در مورد گرایش های روانشناسی و حوزه کاری هر گرایش رو می تونید در لینک زیر مشاهده کنید:https://3gaam.com/field/content/1205/منابع پیشنهادی مشاوران 3گام برای رشته روانشناسی هم در لینک زیر آورده شده:https://3gaam.com/field/content/1208/در صورت نیاز به مشاوره تخصصی در سایت 3گام ثبتنام کرده و از یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان استفاده کنید


مهدیس‏ – 96/12/26

سلام وقت بخیر. ببخشید میخواستم بپرسم اگه کسی با لیسانس آموزش ابتدایی ارشد روانشناسی بخونه و احتمالا دکترا م بگیره بین اون با روانشناسی که لیسانسشم روانشناسی بوده فرقی هست؟ مثلا اونم میتونه مطب بزنه؟لطفا جواب بید سپاس گزارم


فریبا اشرفی نیا‏ – 97/2/4

با عرض سلامطبق اطلاعیه ی سازمان نظام افراد مجاز به ارائه خدمات روان شناسی و مشاوره باید حداقل دارای 2 مدرک در یکی از گرایش های روان شناسی یا مشاوره باشند و قبلا پروانه اشتغال به فعالیت حرفه ای رو دریافت کرده باشند اما برای متقاضیان غیر مرتبطی که قبل از بهمن 93 فارغ التحصیل شده اند میتوانند با داشتن کارشناسی ارشد  و یا دکتری روانشناسی یا مشاوره آزمون تخصصی سازمان نظام رو بدهند که هم کتبی و هم عملیه و بعد پروانه اشتغال رو کسب کنند..برای دریافت اطلاعات جدید و دقیق به سایت سازمان نظام روانناسی و مشاوره ی کشور مراجعه بفرمایید


shohre‏ – 96/12/23

سلام.من کارشناسی روانشناسی میخونم. برای ارشد بین ۲رشته بالینی و بالینی کودک و نوجوان مردد هستم. بالینی در ایران اشباع شده متاسفانه.ایا بالینی کودک هم همینطوره؟ از نظر بازار کار کدام رو پیشنهاد میکنین؟ و اینکه بالینی کودک و نوجوان دکترا نداره.میشه بالینی خوند؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/2/20

سلامرشته بالینی کودک به نسبت بالینی رشته جدیدتری هست. از نظر بازار کار تفاوت چندانی بین این دو رشته نیست..کلا در حوزه بالینی اون چیزی که مهمه توانمندی شما در درمان اختلالات هست. رشته بالینی با اینکه پذیرش زیادی داره اما باز هم افرادی که در این گرایش خودشون رو تقویت میکنند میتونن مراجعین خودشون رو داشته باشند. بیشتر به علاقه خودت نگاه کن و ببین دوست داری جمعیت هدفی که باهاش کار کنی چه گروه سنی باشند.بالینی کودک دکترا نداره ولی برای ادامه تحصیل می تونین دکترای روانشناسی بالینی شرکت کنید.


زینب‏ – 96/12/11

سلام من کارشناسی روانشناسی هستم و میخوام ارشد چیزی بخونم که مرتبط با روانشناسی باشه ولی دنبال شماره نظام نباشم برای کار،چی بخونم بهتره

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/12/12

سلام برای رواندرمانی شما هر گرایشی از روانشناسی رو که در مقطع ارشد بخونید برای اینکه بتونید کار کنید باید مجوز سازمان نظام روانشناسی رو داشته باشید. موفق باشید


فهيمه‏ – 96/12/6

سلام خسته نباشيد براي رشته روان شناسي مثبت گرا چه منابعي بايد خوانده شود هم عمومي رهن اختصاصي

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/12/12

سلامکنکور کارشناسی ارشد درس عمومی نداره و تمام دروس اختصاصی هستند.. منابعی که برای قبولی در این گرایش باید مطالعه کنید در لینک زیر موجوده(تمام درس های موجود در لینک زیر به جز درس بالینی باید خونده بشه):https://3gaam.com/field/content/1208/


Mostafa‏ – 96/11/15

سلام . ممنون بابت سایت خوبتون .میخواستم بپرسم تو مازندران ، خصوصا در شهر آمل چه گرایش هایی از روانشناسی در دانشگاه های دولتی و غیردولتی وجود داره ؟ (ضمن اینکه تاکیدم بر شهر آمل و شهرای نزدیکش است )ممنونم بابت پاسخگوییتون

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/11/28

سلام. وقت بخیراستان مازندران مرکز آمل، بهشهر و نوشهر رشته روانشناسی عومی دانشگاه پیام نور پذیرش داره. سایر شهرهای شمالی که پذیرش دارن دانشگاه رشت هست که گرایش عمومی و استثنایی می گیره و دانشگاه های پیام نور آستارا، آستانه اشرفیه و موسسات غیر انتفاعی در گنبد کاووس هم در گرایش عمومی دارای ظرفیت می باشند.


جلال قربانی‏ – 96/11/15

سلام من لیسانسم روانشناسی نیست میتونم ارشد بالینی بگیرم بعد مطب بزنم ممنون

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/11/28

سلامشرط سازمان نظام روانشناسی برای گرفتن پروانه، مطالعه در رشته روانشناسی در دو مقطع پشت سر هم هست. بنابرین شما باید دکترای روانشناسی هم داشته باشید. 


بهار‏ – 96/11/14

با سلام،بنده دانشجوى دكتراى روان شناسى هستم و از دوره كارشناسى روان شناسى خوندم،تجربياتى كه به شخصه داشتم اين هست كه رشته هاى غير مرتبط در حيطه تشخيص و درمان اصلاً موفق نيستند و بهتراست كه وارد اين رشته نشوند.


گل یخ‏ – 96/11/9

سلام من لیسانسم علوم تربیتی هست برای ارشد میخوام روانشناسی شرکت کنم ولی تو گرایشم موندم دوس دارم در زمینه مشکلات خانوادگی و رفتاری به مردم کمک کنم و اینکه بتونم درباره این مسائل هم سخنرانی کنمبنظرتون گرایش بالینی بدردم میخوره یا گرایش مشاوره؟بازار کار هم برام مهمه

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/11/28

سلامرشته ای که به مسائل خانواده بپردازه در روانشناسی گرایش خانواده درمانی هست و در گروه مشاوره رشته مشاوره خانواده هست. رشته مشاوره خانواده به مسائل سطحی تر خانواده می پردازد و رشته خانواده درمانی به بررسی و درمان یک اختلال در بستر خانواده می پردازد. 


نجفی‏ – 96/11/8

سلام وقت تون بخیر بنده لیسانس روانشناسی عمومی دارم برای ارشد بهتره برم گرایش مشاوره یا همون عمومی را ادامه بدم .بازار کار کدام بهتر هست؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/11/28

سلامدرمورد بازار کار، اگر کار بالینی مد نظر شما باشه و بخواین مراجع ببینید رشته روانشناسی انتخاب بهتری هست. با توجه به اینکه رشته لیسانس شما هم روانشناسی بوده برای قبولی در رشته روانشناسی شانس بیشتری دارید. 


elihoseinzadeh285@yahoo.com‏ – 96/10/30

سلام برای شاخه نوروسایکولوژی باید کدام گرایش ارشد شرکت کنم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/11/7

سلامرشته ای با عنوان نوروسایکولوژی در ایران وجود ندارد. گرایش روانشناسی شناختی که جزء زیر مجموعه های علوم شناختی محسوب می شود نزدیک ترین گرایش به نوروسایکولوژی است 


ندا‏ – 96/9/14

سلام خسته نباشید. دانشجوی کارشناسی روانشناسی هستمو به رویکرد روانکاوی علاقه دارمسوالم این هست که برای ارشد یا دکتری گرایش روانکاوی وجود داره؟ یا باید در موسسات خصوصی و زیر نظر یک روانکاو دوره بگذرونم و مدرک بگیرم؟ یعنی در دانشگاه رشته ی مستقلی هست یا خیر و اگر نیست کجا میتونم اقدام کنم برای روان تحلیل گری متشکرم

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/10/10

سلامدر مقطع کارشناسی ارشد و دکترا گرایشی با عنوان روانکاوی وجود نداره. نزدیک ترین گرایشی که میتونید انتخاب کنید بالینی هست و در حین تحصیل برای یادگیری و تسلط بر رویکرد درمانی روانکاوی میتونید دوره های آموزشی درمان روانکاوی رو در کلینیک های روانشناسی بگذرونید.


سحر‏ – 96/9/3

سلام به نظرتون ارشد مشاوره مدرسه بهترهیا ارشد روانشناسی تربیتی؟با هردوش میشه توی مدرسه کار کرد؟


فریبا اشرفی نیا‏ – 96/9/11

با سلامهم با رشته ی مشاوره گرایش مدرسه و هم از طریق روانشناسی تربیتی میتوان وارد کار مدرسه شد.سعی کنین از طریق دوره های معتبر و مطالعه, مهارت های مشاوره ای خود در زمینه ی تحصیلی را افزایش دهید.


فاطمه ‏ – 96/8/24

با سلام من موسس مهد کودک هستم و لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم، الان میخواستم برای ارشد یکی از گرایش های روانشناسی رو بخونم، چون با بچه ها سرو کار دارم میخواستم یه گرایشی باشه که بتونم از پس شغلم بر بیام ممنون میشم راهنماییم کنید

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/9/9

باسلام. باتوجه به شغلتون از بین گرایش های روانشناسی، گرایش تربیتی برای شما مناسب تر هست.


الهام‏ – 96/8/4

سلام با عرض خسته نباشید من کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی دارم واسه ارشد کدوم شاخه از روانشناسی با مدیریت رو میتونم بخونم که آینده شغلیم داشته باشه؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/9/9

سلام. در رشته روانشناسی پردرآمدترین گرایش بالینی هست که بحث تشخیص و رمان اختلالات می پردازد. اطلاعات کامل تر در مورد گرایش های روانشناسی در لینک زیر موجود است:https://3gaam.com/field/content/1205/%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C


محمود33‏ – 96/7/19

با سلام ببخشید راهنمایی ازتون میخواهم.کارشناسی تربیت بدنی دارمچه گرایشی از روانشناسی بروم که بازار کارخوبی داشته باشه یا بتوانم مطب بزنم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/9/9

باسلام و وقت بخیراز بین گرایش های روانشناسی، بالینی و عمومی پرکاربردترین گرایش ها هستند. باتوجه به غیر مرتبط بودن مدرک لیسانس شما جهت زدن مطب باید حتما دکترای روانشناسی هم داشته باشید. اطلاعات کامل تر در مورد گرایش های روانشناسی در لینک زیر موجود است:https://3gaam.com/field/content/1205/%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C


مرضیه‏ – 96/7/17

سلام خسته نباشین…من کارشناسی علوم تربیتی دارم میخام ارشد شرکت کنم ولی نمیدونم همین رشته کارشناسی رو با گرایش مدیریت اموزشی ادامه بدم یا مشاوره خانواده؟


Ali‏ – 96/7/6

سلام من کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش وپرورش پیش دبستانی و دبستانی هستم برای ارشد آیا روانشناسی تربیتی خوبه؟من معلم ابتدایی هم هستم ولی میهوام مشاور مدرسه باشم نظر شما چیه؟با تشکر


فریبا اشرفی نیا‏ – 96/9/14

~با سلامیک راه مناسب برای انتخاب بهتر مراجعه به چارت دروس ارشد هر دو گرایش میباشد.در روانشناسی تربیتی با مباحثی مربوط به روابط معلم شاگرد و مکاتب فلسفی تربیتی و تئوری پردازی بیشتر از سایر مباحث روبرو مبشوید و در مشاوره مدرسه بیشتر با نظریه ها و فنون و خدمات مشاوره رسانی مواجهید. البته با هر دوی این گرایش ها میتوانید مشاور مدرسه شوید.


سمیرا‏ – 96/6/21

سلام من کارشناسی روانشناسی عمومی دارم میخوام ارشد شرکت کنم عمومی شرکت کنم یا بالینیو دانشگاه پیام نور کرج ایا بالینی داره؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/9/9

باسلام و وقت بخیرانتخاب گرایش بستگی به علاقه شما دارد، اگر به کار کلینیکی علاقه دارید انتخاب گرایش بالینی رو توصیه میکنیم و در غیر این صورت گرایش بالینی انتخاب بهتری خواهد بود.باتوجه به اطلاعات سال گذشته پیام نور کرج در رشته بالینی پذیرش داشته است. جهت اطلاعات کامل تر در مورد گرایش عمومی و بالینی به لینک زیر مراجعه کنید:https://3gaam.com/field/content/1205


مهرناز‏ – 96/6/14

سلام من ١٨ سالمه و بدونه كنكور ميخوام برم روانشناسي دانشگاه ازاد.اما ننوشته باليني يا عمومي

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/9/9

باسلام و وقت بخیررشته روانشناسی در مقطع لیسانس گرایش ندارد.موفق باشید


maryam‏ – 96/5/28

باسلام و خسته نباشیداینجانب کارشناسی مهندسی کشاورزی از یکی از دانشگاههای دولتی کشور دارم . قصد دارم کارشناسی ارشد رو روانشناسی بخونم و تا دکترا انشالله اگه بتونم ادامه بدم. بنظر شما کدام شاخه برای زدن دفتر مشاوره بهتر هست

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/9/9

باسلام  و وقت بخیرگرایش روانشناسی بالینی و عمومی مرتبط ترین گرایش ها برای کار کلینیکی است.البته شرط زدن کلینیک خواندن دو مقطع پشت هم در رشته روانشناسی است.جهت اطلاعات بیشتر در مورد گرایش های روانشناسی به لینک زیر مراجعه کنید:https://3gaam.com/field/content/1205/%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C


محمدباقر نجفیان‏ – 96/5/27

سلام و درود ،،،منابع روانشناسی مشاوره رو میخاستم؟؟


خانم پور واحدی‏ – 96/5/28

سلام منابع به طور کلی و عمومی و پیشنهاد مشاورین 3گام در لینک زیر هستhttps://3gaam.com/field/content/1195/ولی با توجه به شرایط هر فرد مشاور میتونه منابع مختص اون فرد معرفی نماید


امیر میرپردل زهی‏ – 96/5/23

سلام من دارم در پیام نور رشته ای را تحصیل می کنم که فقط نوشته روانشناسی ….عمومی یا بالینی درج نشده ….آیا پیام نور ارشد بالینی داره


خانم پور واحدی‏ – 96/5/24


سلام بله داره


یاسر ‏ – 96/5/15

سلام من ارشد کشاورزی میخوندم انصراف دادم الان سربازم میخوام ارشد روانشناسی عمومی بخونم خواستم بدونم با توجه به جریمه شدن تحصیلات رایگان میتونم بازم ارشد شرکت کنم

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/9/9

باسلام و وقت بخیراگر روزانه میخوندین تا یکسال از شرکت در کنکور محروم هستین اما اگر نوبت دوم بودید امکان ادامه تحصیل دارید.موفق باشید


نازنین‏ – 96/4/3

باسلام روانشناسان در چه بیمارستانهایی میتونن کار کنن؟فقط در بیمارستانهای روانی یا بقیه بیمارستانها و دربخشهای مختلف بیمارستانی؟


پشتیبانی 3گام‏ – 96/4/3

سلام. در کلینیکها و بیمارستانها نقش روان درمانگر رو خواهند داشت.


م.ص‏ – 96/3/30

روان شناسی عمومی،روان شناسی بالینی


پشتیبانی 3گام‏ – 96/3/30

متوجه منظورتون نشدیم!!


م.ص‏ – 96/3/27

دانشگاه های شهر تهران تا چه رتبه ای برای کارشناسی ارشد روان شناسی دانشجو پذیرش میکند؟


پشتیبانی 3گام‏ – 96/3/30


سلام. چه گرایشی؟


یک نفر‏ – 96/3/20

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم دانشگاه آزاد چه گرایش هایی داره.آیا با دولتی فرق داره .واینکه رشته روانشناسی گرایش خانواده آزاد هم داره ممنونم


پشتیبانی 3گام‏ – 96/3/26

تا سال گذشته فرق داشت ولی دیگه فرقی نخواهد داشت


محمد ‏ – 95/12/9

سلام کارشناسی معماری دارم کدوم گرایش روانشنلسی مناسبه برام ؟


پشتیبانی 3گام‏ – 95/12/26

سلام. بستگی به هدفتون داره.


مهتاب‏ – 95/11/17

سلام کارشناسی ادبیات فارسی دارم چه گرایشی از روانشناسی برام بهتره که برم!؟


پشتیبانی 3گام‏ – 95/12/26

سلام. اگر می خواید راحت قبول شید تربیتی ولی اگه دنبال بازار کارید بالینی.


فائزه‏ – 95/10/12

هيچكس روانشناسي اسلامي نميخاد بخونه؟؟؟؟


پشتیبانی 3گام‏ – 95/12/26

تو اتاق فکر مطرح کنید تا اگر کسی این گرایش رو خونده راهنماییتون کنه.


نهال‏ – 95/7/10

من میخواستم بدونم روانشناسی گرایش روانشناسی که الان تو انتخابای دانشگاه آزاد هست در چه مورد؟چی هست؟چرا کسی چیزی در موردش نمیدونه؟


پشتیبانی 3گام‏ – 95/7/11

سلام. همون روانشناسی عمومی هست بیشتر.


فریدون احمدی پور‏ – 95/3/30

سلام برای ارشد مشاوره کدام گرایش باید انتخاب شود؟روانشاسی عمومی کارهای مشاوره خانواده و درمان های روانی را می تواند انجام دهد ؟


پشتیبانی 3گام‏ – 95/4/4

سلام. باید رشته روانشناسی 2 رو انتخاب کنید. درمانهای روانی با تجویز دارور را خیر.


حشمت تقي پور‏ – 95/2/8

سلاملطفاً اعلام بفرماييد كدام گرايش ارشد روانشناسي بيشتر به درمان معتادان مواد مخدر مربوط است. با تشكر


پشتیبانی 3گام‏ – 95/2/8

سلام.بیشتر گرایشهای روانشناسی 2 و مشاوره به درد این کار می خورند و برای درمان بالینی هم که عملا رشته روانشناسی بالینی مناسبه.می تونید این سوال رو در بخش اتاق فکر مطرح کنید تا مشاورین تخصصی و سایر اساتید بهتر راهنمایی کنند شما رو.


سعیده‏ – 94/12/21

سلام دانشگاه بوعلی همدان ارشد روانشناسی عمومی نداره، اما دکترای روانشناسی عمومی رو اخیراً میگیره! چطور چنین چیزی ممکنه؟! یا شما از قلم انداختید، یا در این سال نگرفتهلطفا روشن کنید موضوع روممنون


پشتیبانی 3گام‏ – 94/12/22

سلام.در برخی از سالها امکان صفر شدن ظرفیت رشته ای که قبلا گرفته می شده وجود داره.


غزل داوودي‏ – 94/12/1

خانواده درماني با مشاوره گرايش مشاور خانواده فرق داره؟


پشتیبانی 3گام‏ – 94/12/1

سلام. بله تفادت داره. خانواده درمانی مربوط به ارشد روانشناسی 1 و مشاوره خانواده مربوط به ارشد روانشناسی 2 می باشد.

شما هم نظرتان را در مورد این مطلب بگویید.

خواهشمند است سوالات خود را در قسمت
اتاق فکر این رشته
مطرح نمایید


داوطلب هم اکنون در 3گام هستند !

اخبار تخصصی مورد نظرتان شامل:

ثبت نام، اعلام نتایج و آزمونهای داخلی دانشکاه ها را رایگان دریافت نمایید.


Copyright © 2020 AtiTech. All Rights Reserved.

کلیات سرفصل آموزشی و برنامه درسی رشته روانشناسی اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد به تصویب اعضای شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست غلامعلی حداد عادل در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

بررسی سرفصل‌های درسی و برنامه آموزشی رشته مطالعات سیاسی جهان اسلام

سرفصل‌های درسی و برنامه آموزشی رشته مطالعات سیاسی جهان اسلام در مقطع کارشناسی ارشد که در جلسات گذشته شورا مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به نظرات ارائه شده توسط اعضاء در این جلسات ویرایش شده است، مورد بحث و بررسی اعضاء قرار گرفت.

بازنگری در برنامه درسی رشته روانشناسی اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

همچنین دستور بعدی جلسه شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، بازنگری در برنامه درسی و سرفصل آموزشی رشته روانشناسی اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد بود که گزارش کارگروه روانشناسی در این زمینه ارائه شد.

در این گزارش با اشاره به ارتباط این رشته درسی با رشته روانشناسی اسلامی و مفاهیم مشترک میان این دو رشته، اقدامات صورت گرفته در زمینه اسلامی سازی، بومی‌سازی، روزآمدسازی و کارآمد سازی تشریح شد.

در بخش دیگری از این گزارش با اشاره به اهمیت موضوعاتی مانند روانشناسی رسانه و تبلیغات، روانشناسی سیاسی و… بررسی علمی این حوزه‌ها از سایر خصوصیات این برنامه درسی برشمرده شده است.

کلیات سرفصل آموزشی و برنامه درسی رشته روانشناسی اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد به تصویب رسید و بررسی جزئیات سرفصل آموزشی و برنامه درسی این رشته به جلسه آتی موکول شد.

All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

 

با توجه به سوالات شما داوطلبان گرامی در خصوص گرایش ها و اینکه انتخاب های اولتان کدام گرایش باشد، مطالب زیر را جمع آوری کردیم.

وضعیت گرایش های زیر ممکن است در خارج از کشور ما متفاوت باشد. با اینحال، اطلاعات زیر خلاصه ای از مهمترین نکته ها در رابطه با هر گرایش باشد.

برای بسیاری از داوطلبان، این سوالات مطرح است که چه تفاوتی بین گرایش های مختلف  روانشناسی از جمله روانشناسی بالینی و روانشناسی عمومی وجود دارد. 

در ادامه این مطلب، به این تفاوت ها پرداخته ایم و به شما می گوییم کدام یک از گرایش های روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد برای شما مناسب تر است. 

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

روانشناسی عمومی یکی از شاخه های علوم انسانی است که مربوط به شناخت مسائل روان شناسی، علل رفتارهای انسان، چگونگی استفاده از روان شناسی در امر آموزش و پرورش، شناخت کودکان عادی و استثنایی و کاربرد روان شناسی در مسائل روانی – اجتماعی می باشد.

هدف از رشته کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی ایجاد مهارتهای لازم در افرادیست که در فعالیتهای آموزشی و پژوهشی – سازمانها و نهادهای جمهوری اسلامی و در دانشگاهها خدمت رسانی می کنند.

در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور و نیز افرادی که در بازار کار و کاریابی به دنبال آینده شغلی بهتری هستند، اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی (سرفصل) کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی و تعداد واحد ها، دانشگاه های دارای رشته کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، معرفی رشته های ارشد و دکتری روانشناسی (به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آموزش عالی) و معرفی فرصت شغلی و بازارکار این رشته ارایه می شود.

برنامه درسی(سرفصل) کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی و تعداد واحدها:

تعداد کل واحدها : 36 واحد

دروس اجباری : 30 واحد

سمینار : 2 واحد

پایان نامه : 4 واحد

نسبت به گرایش های روانشناسی بالینی و روانشناسی بالینی کودک، پذیرش های بیشتری در کنکور ارشد دارد و رقابت درش ساده تر است. از تخصص به آن معناکه در گرایش بالینی مطرح هست، اینجا خبری نیست و خود دانشجو باید به دنبال علاقه اش برود، کارگاه شرکت کند و … .فعالیتهای عمده ای که یک فارغ التحصیل روانشناسی عمومی میتواند انجام دهد عبارتند از :

دروس اجباری کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

روان شناسی بالینی کودک و نوجوان از سال 84 به مجموعه روان شناسی افزوده شد. این رشته مشابه رشته روان شناسی بالینی است با این تفاوت که روان شناسی بالینی کودک و نوجوان، با اختلالات دوران کودکی و نوجوانی سروکار دارد.بین برخی، به برادر روانشناسی بالینی معروف است. به این معنا که شباهتهای بسیاری بین این دو گرایش وجود دارد. فعالیتهای عمدهای که یک فارغ التحصیل روانشناسی بالینی کودک میتواند انجام دهد عبارتند از:

روانشناسی صنعتی و سازمانی عبارتست از مطالعه علمی رابطه میان انسان و دنیای کار.

روانشناسی صنعتی و سازمانی دارای دو جنبه علم و عمل است. جنبه علمی آن به مطالعه انسان در دنیای کار می پردازد و جنبه عملی آن مشتمل بر کاربرد علم موجود برای حل و رفع مسائل و مشکلات مربوط به کارکنان سازمانها در دنیای کار است.

در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور و نیز افرادی که در بازار کار و کاریابی به دنبال آینده شغلی بهتری هستند، اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی(سرفصل) و تعداد واحد های ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی، دانشگاه های دارای رشته ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی، معرفی رشته های ارشد و دکتری روانشناسی (به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آموزش عالی) و معرفی فرصت شغلی و بازارکار این رشته ارایه می شود.

برنامه درسی(سرفصل) رشته ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی و تعداد واحدها:

تعداد کل واحدها : 32 واحد

دروس اصلی : 24 واحد

دروس اختیاری: 4 واحد

پایان نامه : 4 واحد

از جدیدترین گرایشهای روانشناسی در ایران و جهان است. آینده بسیار خوبی دارد. در ایران فقط دو دانشگاه اصفهان و اهواز در این گرایش دانشجو میپذیرند. در ایران این گرایش هنوز وارد مقطع دکتری نشده است. به مسائلی میپردازد از این دست:

دروس اصلی کارشناسی ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی

رشته سنجش و اندازه گیری به بیان ساده به کاربرد آمار و سنجش و اندازه گیری در تحقیقات روانشناسی و آموزشی می پردازد. به بیان جامع تر، این رشته ارزیابی، ارزشیابی، سنجش و اندازه گیری صفات، ویژگی ها و خصوصیات انسانی با استفاده از ابزارهای مختلف و متفاوت و با گستره ای از روش های کیفی محض تا کمی محض را بر عهده دارد تا از این طریق از افراد در موقعیتهای مختلف شغلی و همچنین آموزش و پرورش استفاده کند.

متخصصین این رشته توانایی ارزیابی اطلاعات سیستمهای آموزشی، پروسه ها و اطلاعات خروجی این سیستمها را دارا می باشند.

فارغ التحصیلان این رشته باید بتوانند با استفاده از تئوری کلاسیک اندازه گیری و تئوریهای ” ویژگی پنهان ” و همچنین آزمونهای استعداد تحصیلی در سطوح وسیعی امر سنجش آموزشی و تربیتی را انجام دهند.

در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور و نیز افرادی که در بازار کار و کاریابی به دنبال آینده شغلی بهتری هستند، اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی(سرفصل) و تعداد واحد ها، دانشگاه های دارای رشته سنجش و اندازه گیری، معرفی رشته های ارشد و دکتری روانشناسی (به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آموزش عالی) و معرفی فرصت شغلی و بازارکار این رشته ارایه می شود.

برنامه درسی(سرفصل) سنجش و اندازه گیری و تعداد واحدها:

تعداد کل واحدها : 38 واحد

دروس اصلی : 34 واحد

پایان نامه : 4 واحد

روان سنجي، گرايش سوم مجموعه روان شناسي است كه كمترين تعداد داوطلب و در عين حال كمترين تعداد پذيرش را دارا است‌. روان سنجي عمدتاً با آمار، شيوه‌هاي سنجش در آموزش و پرورش و یادگيري، ارزيابي‌هاي روانشناختي از طريق آزمون‌‌هاي رواني و شيوه‌هاي گزينش و سرند كردن در ارتباط است‌.كارشناس ارشد روان‌سنجي مي‌تواند به كار اجراي آزمون‌‌هاي رواني – تشخيصي، سنجش هوش، ويژگي‌‌هاي شخصيتي، آسيب‌هاي مغزي، عقب ماندگي‌هاي ذهني، ارزيابي در آموزش و پرورش، سازمان سنجش و داده‌پردازي مشغول گردد. يا به همراه يك تيم درمان در كلينيك‌‌هاي روان شناختي مشغول به كار گردد.هدف از تحصيل در اين گرایش، تربيت افرادي است كه با جنبه‌هاي نظري و كاربردي در زمينه‌هاي مربوط به اندازه‌گيري و ارزيابي خصوصيات مختلف افراد انساني و مهارت‌هاي او، آشنايي كافي داشته و توانايي بكارگيري آن را در موقعيت‌هاي شغلي در آموزش و پرورش داشته باشد. فارغ‌التحصيلان اين گرایش با استفاده از تئوري كلاسيك اندازه‌گيري به سنجش ويژگي‌هاي پنهان افراد مي‌پردازند و از سويي ديگر با طراحي انواع آزمون‌ها (تحصيلي، هوش و استعداد، استخدامي و …) در سطوح وسيعي به سنجش آموزشي و تربيتي افراد مشغول‌اند. اجراي آزمون‌هاي رواني در امر تشخيص، همواره ياري رسان متخصصان بوده است.

دروس تخصصی سنجش و اندازه گیری

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

روانشناس خانواده درمانگر عمدتاً به دنبال حل مشکلات عمیقتر خانواده است در حالی که در مشاوره خانواده مشکلات سطحی تر و ساده تر هستند. 
زوج درمانی یکی از زیرشاخه های خانواده درمانی است. فارغ التحصیلان این رشته میتوانند با کودک و نوجوان هم کار کنند. 
توجه: در حال حاضر تنها دانشگاه شهیدبهشتی و دانشگاه علم و فرهنگ در این رشته دانشجو میپذیرند. 

نام این گرایش به «بالینی خانواده» تغییر یافته و منابع آن با گرایش بالینی یکسان هست.

مشاهده منابع گرایش بالینی کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی

 

منابع این گرایش با گرایش «عمومی» یکسان هست.

مشاهده منابع گرایش عمومی کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی

 روان شناسی تربیتی دانشی است که به دین ، فلسفه و پژوهشهای آزمایشگاهی وابسته است.
روان شناسی تربیتی نقش کارسازی در زمینه شناخت شاگردان، تربیت معلمان، شناخت فرایند یادگیری، پرورش ابزارهای اندازه گیری روانی – تربیتی و ارزشیابی یادگیری بالاخص یادگیری پیشرفت به عهده دارد.
در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور و نیز افرادی که در بازار کار و کاریابی به دنبال آینده شغلی بهتری هستند، اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی(سرفصل) و تعداد واحد ها، دانشگاه های دارای رشته روانشناسی تربیتی، معرفی رشته های ارشد و دکتری علوم تربیتی(به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آموزش عالی) و معرفی فرصت شغلی و بازارکار این رشته ارایه می شود.
برنامه درسی (سرفصل) روانشناسی تربیتی و تعداد واحدها:
تعداد کل واحدها : 32 واحد
دروس اجباری : 26 واحد
دروس اختیاری : 6 واحد

دروس اجباری کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی

مشاهده منابع گرایش تربیتی کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی

 دانش آموختگان این رشته در زمینه ارزیابی و تشخیص و بازپروری کودکان عقب مانده ذهنی با تکیه بر روان شناسی و آموزش و پرورش این کودکان مهارت کسب می کنند.
در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور و نیز افرادی که در بازار کار و کاریابی به دنبال آینده شغلی بهتری هستند، اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی(سرفصل) و تعداد واحد ها، دانشگاه های دارای رشته روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی، معرفی رشته های ارشد و دکتری علوم تربیتی(به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آموزش عالی) و معرفی فرصت شغلی و بازارکار این رشته ارایه می شود.
برنامه درسی (سرفصل) روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی و تعداد واحدها:
تعداد کل واحدها : 38 واحد
دروس اصلی : 14 واحد
دروس پایه : 6 واحد
دروس تخصصی : 18 واحد
دروس اختیاری : 10 واحد
چنانچه یکی از دروس تخصصی یا پایه برنامه کارشناسی ارشد این رشته اجرا نشد با نطر گروه آموزشی مربوط یکی از واحدهای دروس اختیاری جایگزین می شود.

 دروس اصلی کارشناسی ارشد روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی 

روانشناسی شناختی

در ایران این گرایش از کنکور 91-90 وارد مجموعه گرایشهای روانشناسی شده و دانشجو میپذیرد. آن هم به تعداد انگشت شمار. اگر به موضوعات شناختی (حافظه، تفکر، شناخت و … ) و فیزیولوژیکی مغز علاقه دارید، این گرایش میتواند پاسخگوی خوبی به علاقه‌های شما باشد. این گرایش از کنکور 93 به بعد از مجموعه شاخه های رشته روانشناسی جدا شده است. 

 


 

گروه آموزشی کیهانارشد و دکتری روانشناسی


 

 

منابع ارشد روانشناسی بالینی،‌ منایع ارشد بالینی، منابع روانشناسی بالینی، کنکور ارشد روانشناسی عمومی، مشاوره، رتبه های برتر روانشناسی، رتبه های برتر روانشناسی، ارشد روانشناسی، ارشد روانشناسی بالینی، مصاحبه با رتبه های برتر روانشناسی، ارشد بالینی، منابع ارشد بالینی، مشاوره مقاله و پایان نامه، konkooreravan.ir، کتاب تست روانشناسی، دفترچه سوالات روانشناسیمنابع ارشد روانشناسی بالینی،‌ منایع ارشد بالینی، منابع روانشناسی بالینی، کنکور ارشد روانشناسی عمومی، مشاوره، رتبه های برتر روانشناسی، رتبه های برتر روانشناسی، ارشد روانشناسی، ارشد روانشناسی بالینی، مصاحبه با رتبه های برتر روانشناسی، ارشد بالینی، منابع ارشد بالینی، مشاوره مقاله و پایان نامه، konkooreravan.ir، کتاب تست روانشناسی، دفترچه سوالات روانشناسی

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورهاز آخرین اخبار کنکور ارشد و دکتری روانشناسی و مشاوره مطلع باشید!

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورهاز آخرین اخبار کنکور ارشد و دکتری روانشناسی و مشاوره مطلع باشید!

* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

ضرایب و گرایش های مجموعه روانشناسی براساس دفترچه آزمون سال 99

 

عناوین دروس امتحانی: 1- متون روانشناسی (به زبان انگلیسی)، 2- علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی، 3- آمار و روش تحقیق، 4- روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی، 5- روانشناسی رشد، 6- روانشناسی بالینی، 7- روانشناسی عمومی، 8- روانسنجی، 9- آزمون های شناختی هوش و استعداد، 10- روانشناسی فیزیولوژیک، انگیزش و هیجان، 11- روانشناسی صنعتی – سازمانی، 12- روانشناسی اجتماعی، 13- رفتار سازمانی، 14- روانشناسی امور استخدامی، 15- بالندگی سازمانی، 16- روانشناسی تربیتی، 17- آموزش و پرورش کودکان استثنایی.

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

 

 

دروس امتحانی رشته روانشناسی در سال های گذشته

دروس مشترک آزمون کارشناسی ارشد در 3 گرایش

روانشناسی، روانشناسی بالینی و روانشناسی بالینی کودک و نوجوان

از بین 3 گرایش فوق، 2 گرایش روانشناسی، روانشناسی بالینی با بیشترین تعداد پذیرش روبه‌رو هستند و به غیر از یک درس تمام دروس این گرایش با هم مشترک هستند.

 

«روانشناسی تربیتی »

تعداد سؤالات آن در رشته روانشناسی 15 سؤال می باشد و از جمله دروسی است که امسال در آزمون کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی مورد سؤال قرار گرفته است. منابع مهم این درس در دانشگاه‌های مختلف کتاب‌های روانشناسی تربیتی (روانشناسی آموزش و یادگیری) تألیف دکتر اسماعیل بیابانگرد و کتاب روانشناسی پرورشي نوین تألیف دکتر علی اکبر سیف می‌باشند. تعاریف روانشناسی تربیتی، مراحل و هدف‌های آموزشی، طبقه‌بندی هدف‌های آموزشی نظریه‌های رشد شناختی و رفتاری یادگیری، سنجش و ارزیابی، نظریه‌های خبر پردازی یادگیری، انگیزش و یادگیری روش‌های مختلف آموزش، مطالعه و یادگیری از جمله مباحثی هستند که در این درس مورد بررسی قرار می‌گیرند. این درس از جمله دروسی است که معمولاً داوطلبان با کمی تمرکز و دقت در مطالعه می‌توانند به درصد خوبی در آزمون برسند. انتشارات مدرسان شریف برای این درس کتاب کامل و جامع خود را به بازار کتاب ایران عرضه کرده است. در این کتاب با توجه به سؤالات چند سال اخیر سعی شده مباحث و منابع مهم بیشتر توضیح داده شوند. با توجه به اینکه تست‌های کنکورهای سراسری و آزاد دوره‌های گذشته با پاسخ‌های تشریحی در کتاب گنجانده شده است، داوطلبان می‌توانند تمامی تست‌های آزمون‌های كارشناسي ارشد را یکجا به طور طبقه‌بندی شده ببینند. کتاب به فصول مختلف تقسیم‌بندی شده است و در هر فصل خلاصه تمام مطالب مهم به همراه تست‌های تألیفی مولف گنجانده شده است. از حیث تعداد تست‌های آورده شده در کتاب، این اثر جزء کتاب‌های پر تست در این زمینه محسوب می‌شود.

« متون روانشناسی به زبان انگلیسی »

تعداد تست های این درس در آزمون 30 سؤال می‌باشد. همان‌طور که از نام درس پیداست، سؤالات آن در قالب 5 الی 6 متن تخصصی طراحی می شود. بدون تردید اگر دانشجویان در درس زبان حداقل‌هایی را داشته باشند مطالعه و سرمایه‌گذاری در این درس می‌تواند منطقی باشد. معمولاً منبع درس زبان تخصصی در اکثر رشته‌ها در دانشگاه‌های مختلف فرق می‌کند و اساتید این درس به صورت سلیقه‌ای منابع و یا جزوات مورد نظر خود را به دانشجویان معرفی می‌کنند. خواندن زبان تخصصی موسسه مدرسان شریف برای رسیدن به تسلط در این درس کفایت می‌کند. در کتاب زبان تخصصی موسسه مدرسان شریف علاوه بر بررسی و ارائه پاسخ تشریحی و ترجمه تست‌های کنکورهای کارشناسی ارشد سال‌های قبل (از سال 95 – 75) لغات، اصطلاحات و متون رایج در رشته روانشناسی به همراه ترجمه آن‌ها گنجانده شده و ضمن آموزش و ترجمه متون مختلف، تست‌های چهارگزینه‌ای تألیفی برای آشنایی هرچه بیشتر داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد با سؤالات درس زبان تخصصی این رشته آورده شده است.

« علم‌النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی »

تعداد سؤالات این درس در آزمون 15 سؤال می‌باشد. این درس به لحاظ اهمیت به همراه دو درس آمار و روش تحقیق همچنین درس «روانشناسی فیزیولوژیک، انگیزش و هیجان» در یک سطح قرار دارد. اما به لحاظ فهم مطالب، آن را می‌توان راحت‌تر از درس روانشناسی فیزیولوژیک و سخت‌ تر از آمار و روش تحقیق دانست. منابع مهم این درس در دانشگاههای مختلف، با هم فرق می‌کند و از بین آنها می‌توان به سه کتاب متفاوت علم‌النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی تألیف دکتر احدی، دکتر بهشتی و دکتر ایروانی و همچنین کتاب روانشناسی شخصیت از دیدگاه اسلامی تألیف دکتر احمدی اشاره کرد. مشکلی که این کتاب ها دارند این است که مباحث را بسیار پراکنده بیان کرده اند و به دلیل شباهت مباحث به یکدیگر، داوطلبان بسیار گیج می شوند. انتشارات مدرسان شریف برای این درس کتابی کامل و جامع در برگیرنده آموزش تمامی مطالب و مفاهیم مهم به همراه ارائه سؤالات و پاسخ تشریحی کنکورهای 15 سال اخیر دانشگاه دولتی و همچنین 10 سال اخیر دانشگاه آزاد می‌باشد. این کتاب به گونه‌ای تدوین شده که داوطلب پس از مطالعه‌ی آن لازم نیست منبع دیگری را مطالعه کند و مزیت آن نسبت به سایر منابع در تلفیق یکپارچه نظریات است. کسب درصد بالا از سوی داوطلبین تک رقمی موسسه در این درس دیده شده است.

« آمار و روش تحقیق »

تعداد سؤالات آن در‌ آزمون دانشگاه دولتی 20 سؤال می‌باشد. منابع مهم این درس در دانشگاهها کتاب‌های آقای دکتر علی دلاور می‌باشد. کتاب‌های روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی، احتمالات و آمار کاربردی در روانشناسی و علوم تربیتی و تحلیل آماری در روانشناسی و علوم تربیتی از جمله این کتب می‌باشند. در برخی دانشگاهها اساتید از روی «کتاب روش‌های تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی» تألیف دکتر اسماعیل بیابانگرد و یا حتی جزوه‌ی شخصی خود برای تدریس این درس استفاده می‌کنند. تمامی کتب فوق به گونه‌ای پراکنده و در بعضی مباحث گنگ مطالب را جمع‌آوری کرده‌اند. برای این درس انتشارات مدرسان شریف کتاب کمک آموزشی خود را به بازار کتاب ایران روانه کرده است. در این کتاب ضمن فصل‌بندی مناسب کتاب، هر فصل به سه بخش تقسیم شده، بخش اول شامل ارائه متون آموزشی می‌باشد که در لابه‌لای این متون هر جا که لازم بوده مؤلف با قرار دادن تست‌های تألیفی خود داوطلب را با سؤالات چهار گزینه‌ای مربوط به این درس آشنا کرده است. پس از آموزش، تمام تست‌های دانشگاه‌های سراسری و آزاد سالیان گذشته که مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی آن‌ها گنجانده شده است، تا داوطلب بتواند تمام تست‌های مربوط به آن فصل را یکجا ببیند. پس از بخش دوم، در انتهای هر فصل تعدادی تست‌های تکمیلی با پاسخ کلیدی آورده شده است، معمولاً این بخش برای داوطلبانی مناسب است که تمام دو بخش قبل را به طور کامل مطالعه کرده باشند و از زمان کافی تا روز آزمون برخوردار باشند. مرور این تست‌ها برای قبولی در دانشگاههای معتبر مفید می‌باشد. از جمله خصوصیات منحصر به فرد دیگر این کتاب ارائه تمامی تست‌های رشته های علوم تربیتی و روانشناسی به همراه پاسخ تشریح آن‌ها می‌باشد. علاوه بر این ابتدای هر بخش، مفاهیمی که ممکن است پراکنده به نظر برسد، در یک نمودار منظم و منسجم ترسیم شده است.

« روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی »

تعداد تست های این درس 20 سؤال می‌باشد. منابع مهم این درس در اکثر دانشگاههای کشور کتاب‌های ترجمه‌ی مؤلفین خارجی می‌باشند. کتاب‌های خلاصه‌ی روان‌پزشکی تألیف کاپلان و سادوک، روانشناسی کودکان استثنایی تألیف هالاهان و کافمن، روانشناسی مرضی تألیف ساراسون و روانشناسی مرضی تألیف سلیگمن و روزنهان از جمله‌ی این کتب می‌باشند. البته کتاب روانشناسی کودکان استثنایی تألیف دکتر میلانی فر و دکتر افروز نیز در بعضی دانشگاهها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به دلیل آن که اکثر این کتاب ها حاصل ترجمه متون انگلیسی به فارسی است، بعضاً مطالب با سبک و سیاقی پیچیده پیش‌روی خواننده گذاشته شده است. البته برخی ترجمه‌های خوب در این درس انجام شده، ولی وقتی داوطلب خود را برای آزمون کارشناسی ارشد آماده می‌کند، بهتر است از کتابی با نوشتاری ساده و روان برای مطالعه استفاده کند. به همین منظور انتشارات مدرسان شریف با رعایت تمامی رئوس مطالب منابع فوق سعی بر ارائه یک کتاب مفید کرده است. در این کتاب مانند سایر کتب این مؤسسه، خلاصه مطالب به همراه تست‌های تألیفی، ارائه تست‌های طبقه‌بندی شده دانشگاههای سراسری و آزاد در یک دهه‌ی اخیر به همراه پاسخ تشریحی تمام آن‌ها و تست‌های خودسنجی گنجانده شده است. مطالعه‌ی این کتاب به عنوان منبعی مفید به تمام داوطلبان کارشناسی ارشد روانشناسی پیشنهاد می‌شود.

« روانشناسی رشد »

تعداد سؤالات این درس 20 سؤال می‌باشد. منابع این درس در دانشگاههای مختلف، کتاب‌های روانشناسی ژنتیک 1 و2 تألیف دکتر منصور، روانشناسی رشد جلد 1 و 2 تألیف لورا ای برک و نظریه های رشد ویلیام کرین می‌باشند. در این درس اکثر نظریه‌ها، نظام‌ها و تحلیل‌های روانشناسان بزرگ تحلیل می‌شود، نظریه‌های اریکسون، فروید، ماهلر، آنا فروید، ملانی کلاین، هارتمن، بالبی، نظام‌های گزل، والن ویگوتسگی، لئون‌ تیف، لوینسون، کلبرگ و بررسی مراحل رشد (قبل و بعد از تولد) کودکی، نوجوانی، میانسالی، بزرگسالی و دوره پیری از جمله مطالبی هستند که در این درس به طور کامل تحلیل می‌شوند. برای تسلط در این درس دقت و تمرکز در مطالعه، تفکیک نظریه‌ها و تطابق هر تست یا مبحث با نظریه‌های موجود در ذهن شرط اصلی می‌باشد.

درس روانشناسی رشد از جمله دروسی است که بیشترین منابع را دارد که این مسأله باعث می شود که داوطلبان فرصت کافی برای مطالعه تمام این منابع را نداشته باشند. انتشارات مدرسان شریف برای این درس کتابی با جمع‌آوری و پوشش تمام مطالب موردنیاز، به چاپ رسانده است. در این کتاب نقاط مشترک و حتی اختلاف اکثر دانشمندان تفکیک شده تا خواننده ضمن مطالعه دچار سردرگمی نشود. طبقه‌بندی مطالب و تحلیل‌های مختلف به نوعی به خواننده این امکان را می‌دهد تا در ذهن خود قدرت تمییز مباحث را پیدا کند. در این کتاب تمامی تست‌های آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه دولتی از سال 1375 تا 1395 و همچنین تست‌های دانشگاه آزاد از سال 1380 تا 1395 با پاسخ تشریح ارائه شده است. از خصوصیات مهم این کتاب ارائه تمامی تست‌های مربوط به روانشناسی و همچنین مجموعه علوم تربیتی‌ (2) می‌باشد.

« روانشناسی فیزیولوژیک، انگیزش و هیجان »

تعداد سؤالات این درس 20 تست می‌باشد با توجه به ضریب آن، از دروس درجه دوم در این سه گرایش محسوب می‌شود. منابع مهم این درس کتاب‌های فیزیولوژیک کارلسون، کالات، کتاب دکتر خداپناهی و کتاب‌های انگیزش و هیجان جان‌مارشال ریو شامل ساختار دستگاه‌های عصبی، سیناپس‌ها، دستگاه‌های دیداری حرکتی، شنیداری، بویایی، چشایی و حرکتی هیجان و نظریه آن و نظریه‌های کشاننده‌ای در این درس مورد بررسی و مطالعه قرار می‌گیرند.

انتشارات مدرسان شریف برای این درس نیز کتاب خلاصه و ارزند‌ه‌ای برای جامعه روانشناسی کشور آماده کرده است. در این کتاب ضمن جمع‌آوری تمامی مطالب مفید از کتب منبع با ساختار مناسب سعی بر تشریح مناسب مطالب به زبانی ساده و شیوا شده است. مطالعه این کتاب برای موفقیت در آزمون کارشناسی ارشد کافی می‌‌باشد.

 

دروس غیر مشترک برای سه گرایش

روانشناسی عمومی، روانشناسی بالینی و روانشناسی بالینی کودک و نوجوان

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

برای گرایش­های فوق داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد باید یک درس دیگر علاوه بر 6 درس مشترک ذکر شده مطالعه کنند: درس «روانشناسی عمومی» را داوطلبان گرایش روانشناسی عمومی و درس «روانشناسی بالینی» را داوطلبان دو گرایش دیگر.

«روانشناسی عمومی »

تعداد سؤالات این درس 20 سؤال می­ باشد. منابع مهم این درس در دانشگاه­های مختلف کتاب­های روانشناسی هیلگارد و روانشناسی سانتراک می­ باشند و مباحث آن بیشتر در مورد اهمیت روانشناسی، یادگیری و حافظه، اندیشه و زبان، شخصیت، بهداشت روانی، روش­های درمان، رفتار اجتماعی و به طور کلی مروری کلی بر مفاهیم اساسی روانشناسی است. انتشارات مدرسان شریف با توجه به اینکه کتاب­های منبع جزء کتاب­های خوب روانشناسی می ­باشند، سعی کرده با حذف نکات اضافی که معمولاً در آزمون­ها مورد سؤال قرار نمی­ گیرد و باز کردن بعضی مفاهیم که درک آن­ها برای خواننده دشوار است (چون کتاب­های فوق ترجمه شده هستند) مجموعه­ ای کامل و بی­ نقص را به داوطلبان این رشته عرضه کند. از جمله خصوصیات دیگر این کتاب تحلیل کلیه سؤالات دو رشته روانشناسی و علوم تربیتی (2) از 15 سال پیش تاکنون با ارائه پاسخ تشریحی به تمام آن­ها می­ باشد. این مجموعه در سراسر کشور مخاطبان خود را در قالب جزوه درسی پیدا کرده بود و اخیراً نیز به شکل کتاب با ویرایش مجدد به چاپ رسیده است. رتبه‌های برتر آزمون دانشگاه‌ها در این درس نمره ای در حدود 80 درصد نیز کسب کرده‌اند.

« روانشناسی بالینی »

تعداد سؤالات این درس 20 سؤال می­ باشد. از حیث اهمیت مهم­ترین درس برای این دو گرایش محسوب می­ شود و به همین دلیل معمولاً داوطلبان این رشته وقت زیادی را صرف مطالعه­ این درس می­ کنند. از منابع مهم این درس می­ توان به دو کتاب روانشناسی بالینی فیرس ترجمه مهرداد فیروزبخت، کتاب روانشناسی بالینی دکتر شاملو و کتاب راهنمای سنجش روانی تألیف گراث و مارنات اشاره کرد. حجم مطالب این درس کمی زیاد است و برای تسلط بر این درس باید ضمن صرف وقت مناسب، داوطلب در تحلیل مفاهیم به قدرت خوبی برسد. برای این درس نیز انتشارات مدرسان شریف کتابی مشتمل بر تحلیل مفاهیم و مطالب، ارائه سؤالات و پاسخ­های تشریحی دانشگاه­های آزاد و سراسری به صورت طبقه­ بندی شده و ارائه آزمون های خودسنجی در پایان هر فصل به چاپ رسانده است. مطالعه این کتاب به تمام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد پیشنهاد می­ شود.

دروس تخصصی گرایش سنجش و اندازه‌گیری «روانسنجی»

داوطلبان این گرایش باید به سؤالات دروس زیر در آزمون پاسخ دهند:

1. متون روانشناسی با ضریب (2)

2. آمار و روش تحقیق با ضریب (2)

3. روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی با ضریب (1)

4. روانشناسی رشد با ضریب (2)

5. روانشناسی عمومی با ضریب (1)

6. روانسنجی با ضریب (2)

7. آزمون‌های شناختی هوش و استعداد با ضریب (2)

توضیحات 5 درس اول داده شد و ما فقط به معرفی منابع دو درس آخر می‌پردازیم.

«روانسنجی»

همان‌طور که اشاره شد، ضریب این درس در آزمون دانشگاه دولتی 2 و تعداد سؤالات آن 20 تست می‌باشد. منابع مهم این درس کتاب‌های 1. روانسنجی، دکتر گنجی 2. مبانی نظری و عملی پژوهش، دکتر علی دلاور 3. روان‌آزمایی آناستازی، ترجمه دکتر براهنی 4. اصول روانسنجی، پاشا شریفی می‌باشند. بررسی مفاهیم کلی اندازه‌گیری، امتحان و هدف نهایی امتحان، تهیه پرسش‌های امتحانی، اجرای امتحان، آزمون و انواع آن، تحلیل سؤالات آزمون، اعتبار آزمون،‌ طبقه‌بندی آزمون‌ها و … در متن این درس تحلیل می‌شوند. برای این درس کتابی خلاصه و مفید با نگرشی کلی به منابع اصلی جمع‌آوری شده است. اضافه کردن تمامی تست‌های آزمون‌های سراسری و آزاد با پاسخ تشریحی به همراه تست‌های طراحی شده توسط طراحان با هدف آشنایی با سؤالات استاندارد در متن درس، مجموعه‌ای کامل برای آمادگی در آزمون را پیش‌روی داوطلبان این گرایش قرار داده است. به طوری که مطالعه‌ی دقیق این کتاب نیازهای داوطلبان را رفع کرده و دیگر نیازی به مراجعه به کتب مرجع نمی‌باشد.

« آزمون‌های شناختی هوش و استعداد »

ضریب این درس در آزمون دانشگاه دولتی 2 و تعداد سؤالات آن 20 سؤال می‌باشد. منابع مهم این درس کتاب‌های راهنمای سنجش روانی مارنات، روانسنجی دکتر گنجی، اصول روانسنجی و روان آزمایی دکتر شریفی و روان آزمایی آناستازی ترجمه دکتر براهنی می‌باشد. مطالب آن تقریباً بی‌ارتباط با درس روانسنجی نیست. مفهوم هوش و نظریه‌های آن، آزمون‌های انفرادی و گروهی هوش، آزمون‌های شخصیت، آزمون‌های فرافکن، اضطراب و فشار روانی، سنجش رغبت‌ها، نگرش‌ها و ارزش‌ها مباحث اصلی این درس را تشکیل می‌دهند. در این درس نیز انتشارات مدرسان شریف کتابی کامل و جامع را به داوطلبان ارائه کرده است. در این کتاب جذابیت مباحث این درس، باعث شده مؤلف با تخصص خود در این درس خواننده را با خود همراه کند و ضمن ارائه مثال‌های متنوع چهار گزینه‌ای در متن درس، داوطلب را آماده روبه‌رو شدن با تست‌های طبقه‌بندی شده که در پایان هر فصل گنجانده شده، کند. پاسخ‌های تشریحی تمام آزمون‌های کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی در 15 سال گذشته و دانشگاه آزاد در 10 سال گذشته باعث مرور کلی به تست‌های قابل طرح در این درس شده است.

دروس تخصصی گرایش روانشناسی صنعتی و سازمانی

داوطلبان این گرایش باید به دروس زیر پاسخ دهند:

1. متون روانشناسی به زبان انگلیسی با ضریب (2)

2. آمار و روش تحقیق با ضریب (2)

3. روانشناسی صنعتی و سازمانی با ضریب (2)

4. روانشناسی اجتماعی با ضریب (2)

5. رفتار سازمانی با ضریب (3)

6. روانشناسی امور استخدامی با ضریب (3)

7. بالندگی سازمانی با ضریب (3)

با توجه به ضرایب، تقریباً تمام دروس مهم هستند و دروس 7 و 6 و 5 از اهمیت بیشتری برخوردار می‌باشند. برای تمام دروس این گرایش انتشارات مدرسان شریف کتاب ارائه کرده و داوطلبان می‌توانند از واحد مکاتبه‌ای مدرسان شریف و یا کتاب فروشی‌های فعال سراسر کشور و یا بصورت اینترنتی این منابع را تهیه کنند.

کارشناسی ارشد

دکتـــــری

کاردانی به کارشناسی

دپارتمان زبان

تمامی حقوق قانونی این وب سایت متعلق به مؤسسه آموزشی مدرسان شریف است ©


جهت دریافت فایل اطلاعات کلیک نماییدDownloads-icon

021-8506
خرید آنلاین کتاب

[ 1398/10/01 18:40:51 ]

سلام کارشناسی روانشناسی ترم 7 هستم ارشد امسال شرکت کردم میخوام مشاوره خانواده بخونم لطفا راهنمایی کنید چه منابعی لازمه

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

سلام وقت شما بخیر
در قسمت منابع کارشناسی ارشد روانشناسی سایت ماهان که به صورت لینک هم در اختیار شما قرار داده شد میتوانید منابع را مطالعه نمایید.

برای سوالات بیشتر و مشاوره تخصصی با رتبه های برتر با شماره زیر  تماس بگیرید:
021-8506

[ 1398/10/01 12:56:54 ]

ا سلام و وقت بخیر. من کارشناسی علم اطلاعات دارم و برای ارشد بالینی میخوام بخونم. منابع ارشد ماهان رو تهیه کردم و در حال مطالعه اش هستم. جسارتا دوتا سوال داشتم 1- با این 8 منبع کتب ارشد بالینی ماهان که تقریبا خوب و کامل خونده بشه چند درصد احتمال قبولی منو 2 اینکه من برای قبول شدن در دانشگاه سراسری تبریز میانگین چه رتبه ای باید بیارم هست؟

سلام وقت شما بخیر

کتاب های ماهان تلاش کرده است با تلخیص  تمامی رفرنس های اصلی کنکور تمامی سوالات کنکور را پوشش بدهد تا بالاترین درصد را در تمامی دروس برای شما به ارمغان بیاورد.

هرچند درصد اکتسابی در کنکور حاصل جمع مجموعه ای از عوامل مانند میزان تسلط شما در کتاب و تست های سالهای قبل و.. میباشد.

لذا پیشنهاد میکنیم برای مشاوره تخصصی تر با رتبه های برتر با مشاور زیر تماس بگیرید:

021-8506

[ 1398/10/01 11:50:52 ]

سلام بسته های آموزشی باتوجه به منابع هرسال آپدیت میشه؟

سلام وقت شما بخیر

بله هر سال موسسه ماهان با توجه به تغغیرات منابع کنکور و سلیقه طراحان کنکور ، ویرایش جدید از بسته های آموزشی خود ارایه میدهد.

[ 1398/09/29 19:28:3 ]

سلام وقت بخیر
من کارشناسی رشته علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی خوندم،خواستم ببینم ممکنه برای ارشد بتونم در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش رایانش امن شرکت کنم؟؟؟؟

سلام وقت بخیر

برای مقطع ارشد محدودیتی برای انتخاب رشته و گرایش وجود ندارد و شما با هر پیش زمینه ای میتوانید رشته های دلخواه خود را دردو دسته اصلی و شناور انتخاب نمایید.

[ 1398/09/27 0:10:28 ]

سلام خسته نباشید میخواستم،برای مشاوره پکیج وجود نداره؟

سلام

برای رشته هایی که در سایت موجود هستند پکیج های آموزشی وجود دارند.

پکیج کتاب های رشته مشاوره به صورت لینک در اختیار شما قرار گرفت.

[ 1398/09/25 12:50:49 ]

سلام وقت بخیر
بنظر شما بازار کار روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی بهتره یا روانسنجی؟؟ من کدومو بخونم ارزش داره؟!
ممنون میشم زوتر پاسخ دهید.

سلام وقت شما بخیر

شما میتوانید برای مشاوره تخصصی با رتبه های برتر روانشناسی فرم مشاوره رایگان کارشناسی ارشد را پرکرده و یا با شماره زیر تماس بگیرید: 
021-8506

[ 1398/09/17 22:33:53 ]

سلام من رشته کارشناسی ام پرستاری است ایا میتونم ارشد روانشناسی عمومی شرکت کنم؟ارشد روان شناسی سلامت چطور؟

سلام 

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد

به ظور کلی برای مقطع کارشناسی ارشد محدودیتی وجود ندارد و شما میتوانید رشته دلخواه خود را در دسته های اصلی و شناور انتخاب نمایید.

[ 1398/09/16 11:25:38 ]

سلام ارشد خانواده میخوام شرکت کنم کدوم دانشگاه ها و شهرها در دانشگاه ازاد پذیرش دارن ؟

سلام لطفا برای سوالات تخصصی فرم مشاوره رایگان کارشناسی ارشد را پر نمایید و یا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

[ 1398/09/11 5:0:20 ]

سلام. کارشناسی زبان انگلیسی دارم. امکان ادامه تحصیل در رشته روانشناسی بالینی هست؟

با سلام و احترام

بله مانعی نیست میتونید شرکت کنید.

هم چنین برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان با ما در تماس باشید.

0218506

[ 1398/07/28 13:21:9 ]

سلام من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم آیا میتونم ارشد روانشاسی شرکت کنم؟

با سلام و احترام

بله میتونید شرکت کنید و مانعی نیست

هم چنین میتونید با مشاورین تخصصی و رایگان ما در این رشته در ارتباط باشید.

تماس با 0218506


 

طراحی سایت
، طراحان پویا

رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد
رشته روانشناسی اجتماعی کارشناسی ارشد
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *