روانشناسی تربیتی ایران

 
helpkade
روانشناسی تربیتی ایران
روانشناسی تربیتی ایران

دریافت مشاوره رایگان!001-234-5678

دریافت مشاوره رایگان!001-234-5678

سمت: رئیس هیئت مدیره

استاد دانشگاه علامه طباطبائی

(رزومه)

سمت: نائب رئیس هیئت مدیره

روانشناسی تربیتی ایران

دانشیار دانشگاه خوارزمی

(رزومه)

سمت: خزانه دار

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی

(رزومه)

سمت: عضو هیئت مدیره

دانشیار دانشگاه الزهرا (س)

(رزومه)

سمت: عضو هیات مدیره

دانشیار دانشگاه شیراز

(رزومه)

دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی

(رزومه)

دانشیار دانشگاه محقق اردبیلی

سمت: بازرس اصلی

دکتری دانشگاه علامه طباطبائی

سمت: بازرس علی البدل

دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی

دریافت مشاوره رایگان!001-234-5678

دریافت مشاوره رایگان!001-234-5678

انجمن علمی روان شناسی تربیتی ایران مورخ ۱۳۹۲/۰۵/۲۳ با شماره پروانه ۳/۷۴۴۵۶ از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، به‌منظور گسترش و پيشبرد و ارتقاي علمي روان‏شناسی تربیتی و توسعه كيفي نيروهاي متخصص و بهبود بخشيدن به امور آموزشي و پژوهشي در زمينه‌ روان‏شناسی تربیتی، تشكيل گردید.

 

به‌منظور نيل به اهداف مذكور، انجمن اقدامات زير را به‌عمل خواهد‌آورد: انجام تحقيقات علمي و فرهنگي در سطح ملي و بين‌المللي با محققان و متخصصاني كه به گونه‌اي با علم روان‏شناسی تربیتی سر و كار دارند.

۱- همكاري با نهادهاي اجرايي، علمي و پژوهشي در زمينه ارزيابي و بازنگري و اجراي طرح‌ها و برنامه‌هاي مربوط به امور آموزش و پژوهش در زمينه علمي موضوع فعاليت انجمنروانشناسی تربیتی ایران

۲- ترغيب و تشويق پژوهشگران و تجليل از محققان و استادان ممتاز

۳- ارائه خدمات آموزشي و پژوهشي و فني

۴- برگزاري گردهمايي‌هاي علمي در سطح ملي، منطقه‌اي و بين‌المللي

۵- انتشار كتب و نشريات علمي

گروههاي علمي انجمن از قرار زیر است

 

اطلاعات بیشتر:

پروانه تاسیس انجمن (فایل)

جهت آشنایی بیشتر با ساختار، اهداف، وظایف و شرایط عضویت به اساسنامه انجمن مراجعه فرمائید.

اساسنامه(فایل)

دریافت مشاوره رایگان!001-234-5678

چگونه اضطراب کرونا را درمان کنیم؟ شیوع کرونا باعث بروز اختلالات و فشارهای روانی در جامعه شده است و اکنون تعداد زیادی از افراد به دلایلی همچون ابتلا به این ویروس، جان دادن یکی از عزیزان خود و بروز مشکلات اقتصادی و معیشتی، دچار اختلالات روانی شده‌اند؛ در نتیجه جامعه نیازمند نسخه شفابخشی برای بازیابی…

به مناسبت روز جهانی روانشناس در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد: از مسائل روانی تهدیدکننده کادر درمانی تا شایع‌ترین اختلالات مردم در دوران کرونا پس از پخش شیوع کروناویروس، پرستاران و پزشکان در خط مقدم جنگ ایستادند و شبانه‌روز برای کاهش شیوع این ویروس آماده‌باش بودند، با این وجود این ویروس به حدی در جهان…روانشناسی تربیتی ایران

چگونه در قرنطینه خانگی با فرزندان برخورد کنیم؟ رئیس انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس با بیان اینکه یکی از راهکارهای مؤثر برای جلوگیری و کاهش اختلافات والدین و فرزندان در دوران قرنطینه، درک احساسات و عواطف آنهاست، گفت: مهم‌ترین راهکار این است که والدین آرام باشند. به گزارش روابط…

از «سوگ ابراز نیافته» برای قربانیان کرونا تا نحوه همدردی با خانواده آنها براساس آمارهای وزارت بهداشت تاکنون بیش از سه هزار نفر جان خود را بر اثر بیماری کووید-۱۹ از دست داده‌اند که بر همین اساس، خانواده‌های بسیاری هم داغ‌دار عزیزانشان شده‌اند که البته باتوجه به عدم امکان برگزاری مراسم ترحیم به سبک گذشته…

 چند راهکار برای مقابله با طرح‌واره‌های ذهنی برای کاهش زنجیره کرونا رئیس انجمن روانشناسی تربیتی ایران نحوه ترک رفتارهای اشتباه برای مقابله با کرونا را از طریق شبیه‌سازی ذهنی توضیح داد و گفت: بر اساس سنت‌های فرهنگی در طول تاریخ، طرحواره‌ای با پشتوانه فرهنگی در مردم شکل گرفته است که روز سیزده بدر را در…

فراخوان جهت دعوت از مشاوران و روان شناسان و اعضای محترم انجمن در مشارکت و مقابله با کووید ۱۹ (کرونا) قابل توجه روان شناسان و مشاوران لطفا فرم مشخصات فردی و شغلی و نوع همکاری تکمیل گردد. (لینک دانلود) جهت عضویت در گروه از طریق لینک https://t.me/joinchat/CLXuQRlZCRn5iaz2bymzZA داوطلبین مداخله در بحران انجمن روان شناسی تربیتی…

«ورزش» کدام دسته از بیماری‌های خلقی را درمان می‌کند؟ رئیس انجمن روانشناسی تربیتی ایران با بیان اینکه ورزش سبب کاهش اضطراب، افسردگی، استرس، ترس و وحشت‌زدگی و افزایش اعتماد به نفس و خودباوری ­می‌شود، می‌گوید: پژوهش‌های انجام شده در حوزه سلامت روان حاکی از آن است که ورزش در درمان اضطراب و افسردگی و بیماری‌­های خلقی…

کسب رتبه A انجمن روانشناسی تربیتی ایران از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجمن روانشناسی تربیتی ایران افتخاری دیگر در سال ۹۸ رقم زد و برای چندمین بار بر کرسی رتبه A در ارزیابی کمیسون انجمن های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشست.

نشست تخصصی آسیب شناسی مدارس تیزهوشان با تاکید بر آزمون ورودی نشست تخصصی آسیب شناسی مدارس تیزهوشان با تاکید بر آزمون ورودی به دعوت دکتر فریبرز درتاج رییس انجمن روان شناسی تربیتی ایران، با حضور مشاور وزارت آموزش و پرورش و جمعی از اساتید در خرداد ماه ۱۳۹۸، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه…

برگزاری مراسم افطار ماه رمضان به میزبانی انجمن روان شناسی تربیتی ایران مراسم افطار ماه رمضان به میزبانی انجمن روان شناسی تربیتی ایران و با حضو معاونین وزیر آموزش و پرورش،  رئیس و معاونان سازمان نظام روان شناسی و مشاوره و برخی از اساتید حوزه روان شناسی، در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار شد.  

انجمن روانشناسی تربیتی ایران فعالیت خود را در سال ۱۳۹۲ زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دسته بندی علوم پایه آغاز نمود.
بر اساس داده های ثبت شده در سیویلیکا انجمن روانشناسی تربیتی ایران تاکنون ۲ کنفرانس را برگزار نموده و یا درحال برگزاری است.

پایگاه مرجع انجمنهای علمی ایران، به معرفی؛ دسته بندی و ارائه اخبار و دستاوردهای انجمنهای علمی کشور می پردازد و بر اساس مستندات علمی ثبت شده از انجمنها در پایگاه سیویلیکا،
فعالیت علمی انجمنها رتبه بندی می شود.

همه حقوق برای پایگاه مرجع انجمنهای علمی ایران محفوظ است – SAREF.ir

پایگاه مرجع انجمنهای علمی ایران

پایگاه سیمپوزیا، یکی از مجموعه وب سایتهای سیویلیکا می باشد که به اطلاع رسانی کنفرانسهای کشور می پردازد. در این سایت کلیه فراخوانهای کنفرانسهای معتبر علمی کشور را می توانید مشاهده نمایید.

کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© – Symposia

ژاکلین اکلز استاد دانشگاه روانشناسی، مطالعات زنان و مطالعات تربیتی و محقق و پژوهشگر تحقیقات اجتماعی میشیگان است. همینطوریکی از  ویرایشگران مجله   child development است. او درجه دکتری خود را در سال 1974 از دانشگاه لوس آنجلس کالیفرنیا دریافت کرد. در طی سی سال گذشته تحقیقات متعددی را در زمینه های مختلف مثل انتظارات معلم، تأثیر کلاس بر انگیزش دانش آموزان و تحولات اجتماعی در بافت های مدرسه و خانواده  انجام داده است. بیشتر این پژوهش ها بر دوره نوجوانی و مشکلات ویژه تحولی این سن متمرکز شده است. حوزه های پژوهشی مورد علاقه او شامل : تأثیرات خانواده  و مدرسه بر تحول، تحول اعتماد به نفس ، شکل گیری هویت، گذار به بزرگسالی، تحول نقش جنسیت و تأثیر نژاد در تحول و اجتماعی شدن نوجوانان.

بررسی نظریه تناسب محیط با مرحله تحولی

اکلز در مقاله ای تحت عنوان نظریه  تناسب محیط با مرحله (stage environmental fit theory ) عنوان می کند که در فرهنگهای مختلف، در مرحله تحولی آغاز تا پایان نوجوانی، تغیرات همزمانی رخ می دهد. در حقیقت بسیاری از تغییرات که از آغاز تا پایان نوجوانی در فرهنگهای مختلف اتفاق می افتند همزمان به نظر می رسند بنابراین اکلز (2007) نتیجه گیری می کند که مرحله نوجوانی مرحله ای منحصر بفرد است و استثنایی است که در آن تغییراتی همزمان در نتیجه بلوغ و تحول شناختی، تغییرات یا گذارهایی مدرسه ( school transitions)، تغییر در نقش نوجوان نسبت به خانواده و دوستان، اتفاق می افتد که برای برخی نوجوانان سازگاری و رشد مثبت و برای برخی دیگر ناسازگاری، کاهش سلامت روان و عزت نفس و رفتارهای مشکل ساز را به همراه دارد( اکلز، 2007).

این پست توسط خانم ها رحمانی، تنها و نیک پور از دانشجویان دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه خوارزمی تهیه شده است. شما می توانید با مراجعه به وبلاگ این دوستان با نام “اندیشه های نوین روانشناسی” از سایر مطالب مفید در این وبلاگ استفاده کنید. از دوستان صمیمانه تشکر می نمایم و برایشان آرزوی توفیق روزافزون داریم.

هراس من از مرگ نیست….هراس من از بیهوده زیستن است…روانشناسی تربیتی ایران

بزرگ بودو از اهالی امروز بودو با تمام افق های باز نسبت داشتو لحن آب و زمین را چه خوب می فهمید…

هیچ چیز غم انگیزتر از این نیست که در رسانه مجبور باشیم، خبر درگذشت بزرگان را اعلام کنیم. اما رویدادهای دل شکننده هر روز بدور از اراده ما رخ می دهد و ما را از آن گریزی نیست. متاسفانه این بار هم خبر شکننده درگذشت استاد هومن بنیان گذار تستینگ در ایران بدستمان رسیده است. هرچند که به قولی (راهی است که جمله گی بر آنیم) ولی از دست دادن بزرگانی این چنین ضایعه­ای بس گران است.از افتخار بسیاری از روان­شناسان فعلی کشورمان شاگردی ایشان بوده و هست. به گفته­ی دکتر حسن­آبادی که از شاگردان ایشان در دوره دکتری بوده­اند ایشان عاشق روانشناسی تربیتی و تدریس در این زمینه بوده­اند.. دکتر هومن دارای دکتری روانشناسی تربیتی و دکتری اندازه گیری و ارزشیابی بودند. همچنین دارای فوق دکتری پژوهش کاربردی و پنج مدرک کارشناسی ارشد روان سنجی، روان شناسی، زبان، فلسفه و تعلیم و تربیت از دانشگاه کلمبیا- آمریکا بودند. در اینجا لازم است این مصیبت دردناک را خدمت خانواده آن بزرگوار و جامعه علمی کشور تسلیت گفته و آرزوی مغفرت و آمرزش برای مرحوم از درگاه خداوند متعال مسئلت نماییم.

                                                                                و چه زیباست عالمانه زیستن…

“روحش شاد و یادش گرامی باد”

در ادامه مطلب می توانید متن کامل سخنرانی ایشان را که حاوی نکات ارزشمندی است که ایشان ذکر آن ها را به عنوان  وصیت و نه به عنوان نصیحت ضروری دانسته اند را در جشنواره ی ابوریحان مطالعه فرمایید.

 

 

مصاحبه‌اي با ريچارد مه ير

 مترجم: سلیم حقیقی

ريچارد مه ير استاد روانشناسي در دانشگاه كاليفرنياست، سانتا باربارا (UCSB)، جايي كه او از 1975 خدمت مي‌كند. او در سال 1973 دكتراي روانشناسي از دانشگاه ميشيگان دريافت كرده است، و به عنوان استاديار روانشناسي از سال 1973 تا 1975 در دانشگاه اينديانا خدمت مي‌كرد. او رييس بخش روانشناسي تربيتي انجمن روانشناسي آمريكاست، او پيش از اين ويرايشگر مجله روانشناس تربيتي و همچنين ويرايشگر اشتراكي مجله علم آموزشي بوده است، همچنين پيشگام كرسي UCSB دانشكده روانشناسي، و همچنين گيرنده جايزه ثرندايك براي پيشرفت مسير در روانشناسي تربيتي در سال 2000 بوده است. او مقام اول محقق مولد در حيطه روانشناسي تربيتي را در سالهاي 1991 تا 2001 داشته است (روانشناسي تربيتي معاصر،28، صص 422- 430 ). پرفسور مه ير مولف 18 كتاب و بيش از 250 مقاله و فصل است. شامل اميدهاي روانشناسي تربيتي (2001)، يادگيري و آموزش (2003)، و يادگيري الكترونيكي و علم آموزش (به همراه كلارك، 2003). او به عنوان هيئت ويرايش 11 مجله مهم در روانشناسي تربيتي خدمت مي‌كند. 35 سال است كه او درگير تحقيقاتي در اين مورد است كه چگونه روشهاي آموزشي از يادگيري تأثير مي گيرند، و 15 سال است كه تحقيقات او بر يادگيري چند رسانه‌اي متمركز شده‌اند. در اين مصاحبه، او در مورد تحقيقات كنوني اش در مورد يادگيري چند رسانه‌اي بحث مي كند و به سوالات انتقادي‌اي كه متوجه آموزش اينترنتي و طبیعت تحقيق پرورشي است پاسخ مي دهد.

نام: حمیدرضا          نام خانوادگی: حسن آبادی

محل تولد: نیشابور          سال تولد: 1352                                    

  

سوابق تحصیلی

 

·        فارغ التحصیل دیپلم دانشسرای تربیت معلم در سال 1370 با معدل 58/16

·        فارغ التحصیل دوره کارشناسی در رشته علوم­تربیتی گرایش مدیریت و برنامه­ریزی آموزشی از دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1377 با معدل 25/18

·        فارغ التحصیل دوره کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی تربیتی از دانشگاه تهران با معدل 16/18

·        فارغ التحصیل دوره دکتری روانشناسی تربیتی (با گرایش آمار و روش­شناسی تحقیق) با معدل کل 88/18 در دوره آموزشی و معدل 16/18 در امتحان جامع و حائز رتبه اوّل در دوره آموزشی و امتحان جامع دکتری در دانشگاه تهران

 

 

سوابق علمی- آموزشی

 

روانشناسی تربیتی ایران

·        استادیار گروه روانشناسی تربیتی دانشگاه تربیت معلم تهران

·        پنج سال سابقه تدریس در دوره­های دکتری در دانشگاه­های تربیت مدرس، تربیت معلم تهران، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و موسسه امام خمینی که تدریس دروس روشهای آماری پیشرفته، طرح­های آزمایشی، مبانی روانسنجی و مدل­یابی معادلات ساختاری را بر عهده داشته و دارم.

·        ده سال سابقه تدریس در دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه­های تهران، تربیت معلم، شهید بهشتی، گیلان، پیام­نور و باقرالعلوم قم که تدریس دروس روشهای آماری، روش­های توصیفی تحقیق، روش­های آزمایشی تحقیق، سنجش و اندازه­گیری آموزشی، نظریه­های روانسنجی، روانشناسی تربیتی و آموزش نرم­افزارهای آماری SPSS وLISREL را بر عهده داشته و دارم.

·        چهارده سال سابقه خدمت آموزشی در سمت­های مدیر، معلم و مشاوره مدارس در مقاطع مختلف تحصیلی در آموزش و پروش از سال 1377 تا 1384.

·        عضو کارگروه ارتقای وضعیت تحصیلی دانشجویان و پیشگیری و درمان افت تحصیلی دانشجویان. این کارگروه در دفتر مرکزی مشاوره وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شده و مشغول به تدوین برنامه ها و راهکارهایی برای جلوگیری از افت تحصیلی دانشجویان است.

·        مشاور دفتر مرکزی مشاوره وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 1387 تا کنون.

·        عضو کمیته علمی و دبیر کمیته ویرایش پنجمین سمینار سراسری بهداشت روانی دانشجویان که در اردیبهشت 1389 برگزار شد.

·        عضو کمیته علمی و دبیر کمیته ویرایش سومین کنگره انجمن روانشناسی ایران که در اسفندماه 1389 برگزار شد.

حسین لطف‌آبادی (متولد ۱۳۲۳ در نیشابور) استاد روان‌شناسی و علوم تربیتی در دانشگاه شهید بهشتی تهران است. وی دارای دکترای روان‌شناسی تربیتی (سنجش و ارزشیابی آموزشی) از دانشگاه لین شوپینگ سوئد است. او دارای تالیفاتی درباره روان‌شناسی تربیتی، روان‌شناسی رشد، سنجش و اندازه‌گیری در علوم تربیتی و روان‌شناسی، مسائل و نگرش نوجوانان و جوانان ایران و… است. لطف‌آبادی با همکاری با سازمان ملی جوانان، پژوهش‌هایی درباره جوانان برای این سازمان انجام می‌دهد

سوابق تحصیلی

دکتری:

  روانشناسی تربیتی          دانشگاه میسوری           1979   

کارشناسی ارشد:  

روانشناسي تربيتي

تهران

1352

کارشناسی:  

علوم تربيتي

ابوريحان

1349

language وب سایت
انجمن روانشناسی تربیتی ایران

location_onآدرس : میدان ولیعصر به سمت هفت تیر- جنب خیابان عضدی ساختمان علامه طباطبایی طبقه دوم اتاق ۲۰۶

event_noteتعداد مطالب : 7

keyboard_arrow_upرتبه‌بندی انجمن روانشناسی تربیتی ایران

مقالات علمی رتبه بندی دانشگاه ها انجمن های علمی دیده بان علم ایران فراخوان های علمی افراد مهم علمی کشور مرجع صنعت کنفرانس اطلاع رسانی کنفرانس ها خبرگزاری کنفرانسها اخبار ساختمان پروژه ها و تحقیق دانشجویی کنفرانسهای پزشکی مرجع دانش جوشکاری اکوسیستم کارآفرینی جستجوی وکیل مجلات علمی ایران رتبه بندی بانکها رتبه بندی بیمه زلزله



 

تعداد مشاهده مقاله

587,637

تعداد دریافت فایل اصل مقاله

587,000

روانشناسی تربیتی ایران

نسبت مشاهده بر مقاله

1302.96

نسبت دریافت فایل بر مقاله

1301.55

تعداد مقالات ارسال شده

2,078

تعداد مقالات رد شده

1,640

درصد عدم پذیرش

79

تعداد مقالات پذیرفته شده

126

درصد پذیرش

6

نشریه فصلنامه روان شناسی تربیتی یک نشریه با داوری بسته و دوسو ناشناس و با دسترسی آزاد است که از سوی دانشگاه علّامه طباطبائی به عنوان دانشگاه پیشرو در علوم انسانی و اجتماعی در ایران منتشر می شود. این نشریه به منظور فراهم نمودن محیط فکری برای پژوهشگران ملّی و بین المللی با تمرکز بر مباحث روان شناسی تربیتی پایه گذاری شده است. این نشریه در پاسخ به پیشرفت های صورت گرفته در حوزه روان شناسی تربیتی انتشار یافته و هدف آن انتشار مقالات با کیفیت که یافته های مرتبط با موضوعات مهم روان شناسی تربیتی را گزارش می دهند می باشد.   

به منظور دسترسی آسان و جهانی به آخرین یافته های پژوهشی، این نشریه به عنوان یک نشریه دسترسی-آزاد پایه گذاری شده است و تمام مراحل اشاره شده برای چاپ مقاله از سوی انتشارات دانشگاه علّامه طباطبائی پشتیبانی مالی می‌شود.

نشریه  فصلنامه روان شناسی تربیتیدر دو نسخه چاپی و آنلاین منتشر می شود.

درباره فصلنامه روان شناسی تربیتی

 

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

(این نشریه تحت قانون بین المللی کپی رایت Creative Commons: BY-NC می باشد.)

 

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.


COPEDownloads-icon

روانشناسی تربیتی ایران
روانشناسی تربیتی ایران
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *