روانشناسی رنگ صورتی در لباس

 
helpkade
روانشناسی رنگ صورتی در لباس
روانشناسی رنگ صورتی در لباس

آیا می دانید که رنگ صورتی نماد و نشانه چیست؟ یا از نظر روانشناسی رنگ صورتی در مورد شخصیت شما چه می گوید؟

رنگ صورتی در واقع از ترکیب دو رنگ قرمز و سفید به دست می آید و جزو رنگ های گرم محسوب می شود. رنگ صورتی برای توصیف گل رز به کار می رود و مکمل آن، رنگ سبز می باشد.

در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا با نماد و کاربرد رنگ صورتی در لباس، دکوراسیون و همچنین روانشناسی رمانتیک ترین رنگ دنیا بیشتر آشنا شوید؛

صورتی رز، گل بهی، صورتی چرک، صورتی پر رنگ و صورتی جیغ طیف های مختلف رنگ صورتی محسوب می شوند.

رنگ صورتی نماد عشق بی قید و شرط، محبت و مهربانی، بخشش، امید، آرامش، مراقبت و انرژی زنانه است.روانشناسی رنگ صورتی در لباس

عشق بدون قید و شرط

صورتی نماد عشق و عاشقی بدون قید و شرط است.

بخشش

رنگ صورتی نماد بخشش است.

امید

صورتی نماد امید به یک نتیجه مثبت است.

مهربانی

رنگ صورتی نماد محبت و مهربانی به دوستان و خانواده می باشد.

مراقبت

صورتی نماد حساسیت و مراقبت های منحصر به فرد در دنیای زنانه است.

مطالعات نشان داده که رنگ صورتی می تواند باعث آرامش اعصاب شده و استرس، خشم و عصبانیت را از بین ببرد.

متاسفانه استفاده ی بیش از حد از رنگ صورتی می تواند باعث احساس حماقت و بی مسولیتی در انجام کار ها شود.

رنگ صورتی می تواند ضربان قلب، فشارخون و انرژی را افزایش دهد.

کلسیت صورتی، الماس صورتی، زرگون صورتی، یشم صورتی، مروارید، اوپال، کوارتز صورتی، توپاز و تورمالین از سنگ های صورتی رنگ در طبیعت هستند.

آزالیا، گل رز صورتی، پیچ تلگرافی، بگونیا، گل دم موشی، چای زینتی یا کاملیا، میخک قرنفلی، کلماتیس، کیپریپدیوم اکوله، کوکب صورتی، ختمی صورتی، گل سنبل، گل ادریسی، سوسن، گل خشخاش، گل صد تومانی، اطلسی، خرزه هندی و گل لاله از گل های صورتی رنگ در طبیعت هستند.

میوه اژدها و سیب گلاب از جمله میوه های به رنگ صورتی در طبیعت هستند.

تربچه، چغندر، سیر و پیاز صورتی از جمله سبزیجات به رنگ صورتی در طبیعت هستند.

منبع : color-meanings

فال حافظ

متن عاشقانه متن زیبا

صفحه اصلی تبلیغات تماس با ما درباره ما

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

نام کاربری یا ایمیل *

کلمه عبور *

رنگ ها تاثیر بسیاری در رفتار و خلق و خوی افراد دارند. به طوری توسط رنگ ها می توان به ویژگی های شخصیتی افراد پی برد. همه ما لباس های مختلف با رنگ های مختلف داریم یکی از آن رنگ ها از مابقی بیشتر دوست داریم درواقع آن رنگ ویژگی های شخیصتی ما را بخوبی نشان می دهد.با دانستن رنگ مورد علاقه خود و به کارگیری آن رنگ در استایلتان علاوه بر ایجاد احساس آرامش،راحتی و اعتماد به نفس در خود،دیگران نیز به خصوصیات اخلاقی شما پی می برند.

رنگ مشکی

رنگ مشکی رنگی است که به جدیت، قدرت، اعتبار، رسمیت و هوشمندی مشهور است. اگر شما جزو افرادی هستید که به رنگ مشکی علاقه دارند دارای شخصیت پیچیده  و پر رمز و راز، جاه طلب، هیجانی هستید. استفاده از رنگ های جیغ در استایل یک دست مشکیتان شما را پر انرژی تر نشان می دهد.روانشناسی رنگ صورتی در لباس

رنگ سفید

رنگ سفید رنگی خنثی است که می توان آن  را سمبل  خلوص ، پاکی ، طهارت، آزادی و سادگی معروف نمود. اگر شما جزو افرادی هستید که علاقمند به رنگ سفید می باشید دارای شخصیتی معتمد، معتبر هستید و هم چنین کارهای خود را به صورت منظم و سازمان یافته انجام می دهید. می توان گفت جزو افرادی هستید که علاقمند به شروع کارهای جدید و تازه می باشند.

رنگ صورتی

صورتی رنگی است که سمبل لطافت، ظرافت، زنانگی و آرامش می باشد. اگر شما جزو افرادی هستید که به رنگ صورتی علاقه دارند می توان گفت شما شخصیت آرام ، مهربان،خوش بین،عاطفی و خونگرم دارید. که به شدت طرفدار عدالت می باشید. استفاده از رنگ سرمه ای و طوسی و سبز ارتشی در کنار رنگ صورتی باعث می شود که جذابیت شما چند برابر شود.

رنگ بنفش 

در گذشته رنگ بنفش سمبل ثروت و تجملات بوده که فقط افراد ثروتمند می توانستند لباس های رنگ بنفش بپوشند اما امروزه رنگ بنفش سمبل خلاقیت، اعتماد به نفس و عشق به هنر است.اگر شما جزو افرادی هستید که به رنگ بنفش علاقه دارند می توان گفت شخیصت احساسی، حساس، رویاپرداز دارید.برای جذابیت بیشتر در استایلتان می توانید از رنگ های زرد، خردلی و نارنجی ملایم استفاده کنید.

رنگ آبی

آبی رنگی است که سمبل آرامش، اعتماد ، اعتبار و صداقت می باشد.اگر شما جزو افرادی هستید که رنگ آبی را دوست دارند باید گفت شما شخصیتی آرام، دل سوز، مهربان، علاقمند به یادگیری، خجالتی دارید. برای داشتن استایل  جذاب و شیک با رنگ آبی می توانید آن را با طوسی خاکستری و مشکی ست کنید.

رنگ سبز

رنگ سبز بخاطر ارتباط مستقیمی که با طبیعت دارد باعث خرسندی و تقویت روحیه مثبت در افراد می شود. اگر شما جزو افرادی هستید که رنگ سبز را دوست دارند باید گفت شما قلبی مهربان، شخصیتی آرام و حساس دارید. برای جذابیت در استایل شما می توانید رنگ سبز را با قرمز و کرم ست کنید.

رنگ زرد

رنگ زرد رنگ شادی، لبخند، نشاط ، تمرکز ، توجه و انرژی بخش است و به میزان بسیار زیادی جلب توجه می کند. اگر شما جزو افرادی هستید که به رنگ زرد علاقمند می باشید می توان گفت شما شخصیت ماجراجو و خیال باف و سرشار از انرژی دارید با حضور در جمعی به خاطز شادبی شما دیگران با  شما خیلی راحت ارتباط برقرار می کنند. شما می توانید برای جذابیت بیشتر استایل خود رنگ زرد را با آبی کاربنی و یا نارنجی و سبز زیتونی ست کنید.

رنگ نارنجی

رنگ نارنجی نماد  شادی، انرژی، جذابیت است اگر شما فردی هستید که به رنگ نارنجی علاقه دارید باید گفت شما شخصیتی خوش بین، خوش رو و خلاق دارید که به  راحتی احساسات خود را بروز می دهید. برای جذابیت بیشتر در استایل شما می توانید رنگ نارنجی را با رنگ خاکی و کرم و لاجوردی ست کنید.

رنگ قرمز

رنگ قرمز نماد شهوت، قدرت، انرژی، شوق و عشق است و اطرافیان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. اگر شما به رنگ قرمز علاقه دارید شما شخصی پر انرژی، پر جنب و جوش هستید که همیشه دوستانتان از شما مشورت می گیرند. برای جذابیت بیشتر در استایل می توانید رنگ قرمز را با رنگ بنفش ست کنید.

قهوه ای 

قهوه ای رنگب است که نماد قذرت، حقیقت، اعتبار، ثبات و پایداری می باشد. اگر شما فردی هستید که رنگ قهوه ای را به رنگ های دیگر ترجیح می دهید شما شخصیت قوی دارید و همیشه هوشمندانه رفتار می کنید. برای جذابیت بیشتر در استایل شما می توانید رنگ قهوه ای را با رنگ کرم ست کنید.

طوسی خاکستری

از آنجایی که رنگ طوسی رنگ حنثی می باشد خیلی سخت  می شود شخصیت افرادی که علاقمند به رنگ طوسی هستند را تشخیص داد.طوسی رنگ توازن و تعادله و اصلا کسانی رنگ طوسی می پوشند که از جلب توجه خوششان نمی آید. ست کردن طوسی با سفید در داشتن استایل جذاب تاثیر بسزایی دارد.

روانشناسی رنگ صورتی در لباس

تمام حقوق این سایت متعلق به شرکت هفت راز هوای سبز (یقه) است © 1398


کاتالوگDownloads-icon

مطالب پر بازدید


 رنگ صورتی، در حقیقت قرمزی است که کم رنگ تر است و بطور معمول بیان عشق است .این رنگ تاثیر آرامش دهنده ای دارد و بیانگر عشق، عاطفه، یکدلی، وحدت و علاقه به زیبائی است. صورتی متمایل به قرمز، عاطفه و از خودگذشتگی واقعی را نشان می‌دهد در حالی‌که صورتی کدر می‌تواند نشانه ناپختگی، وابستگی و نیازمندی باشد. همچنین رنگ صورتی در کم کردن اشتها موثر است بنابراین می‌تواند برای درمان‌های رژیمی سودمند باشد.

شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین.

استفاده از رنگ صورتی در لباس

روانشناسی رنگ صورتی در لباس

معمولا کسانی که لباس‌های روشن می‌پوشند افرادی مهربان و شوخ طبع هستند که به دنبال صلح و صفا و آرامش هستند. انتخاب این نوع رنگ‌ها نشان دهنده این است که این افراد دارای انرژی مثبت بوده و محبت را به اطراف خود پخش می‌کنند. استفاده از رنگ‌های ملایم در طراحی لباس خانم‌ها شخصیت ملایم‌تری را نشان می‌دهد و در روزهای سرد زمستانی باعث افزایش روحیه و ایجاد حالت شادابی می‌شود.

طیف رنگ صورتی با توجه به مقدار سفیدی که به رنگ قرمز اضافه می‌شود متفاوت است و مجموعه‌ای از رنگ‌های گرم تا سرد را دربرمی‌گیرد. با توجه به اینکه وجود سفید در رنگ صورتی باعث از بین رفتن درخشندگی آن شده است، استفاده از این رنگ در وسعت زیاد مشکلی ایجاد نمی‌کند. با وجود این استفاده از رنگ‌های دیگر برای ایجاد هماهنگی در لباس‌ها کار مناسبی است.

استفاده از رنگ قهوه‌ای در کنار صورتی ترکیبی سنگین به وجود می‌آورد. همنشینی صورتی و خاکستری ترکیبی راحت و آرام می‌سازد و ترکیب سفید یا کرم با صورتی حس جوانی و نشاط را چند برابر می‌کند. ترکیب آبی و صورتی حس خنکی را به فرد منتقل می‌کند و هماهنگی آن با رنگ بنفش قدرت بیشتری به آن می‌بخشد.

منبع- هنر آنلاین

مطالب مرتبط

هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است



 

به عقیده «دیوید زیلا» طراح مد و نویسنده کتاب «رنگ استایل شما» اگر چه احتمالا شما در کمد لباس‌تان رنگ‌های مختلف را به بازی گرفته‌اید و از رنگ‌های مختلف هم حداقل یک دست لباس دارید، اما همیشه یک رنگ را بیشتر از بقیه دوست دارید. این دقیقا همان رنگی است که شما بیشتر با آن احساس راحتی می‌کنید و حس خوبی نسبت به آن دارید و البته اعتماد به نفس‌تان را هم بالا می‌برد. اما آیا می‌دانستید رنگ مورد علاقه شما برای پوشش و استایل در حقیقت بیانگر شخصیت شماست؟ برای این‌که معنی رنگ لباس‌ها و رابطه میان روانشناسی رنگ در طراحی لباس مردان و زنان و روانشناسی شخصیت را بیشتر درک کنید و با دقت بیشتری به رنگ لباس آدم‌های اطراف‌تان نگاه کنید این مقاله تحلیلی را از سایت Bright Side در مجله کوروش بخوانید.

 

 

روانشناسی رنگ صورتی در لباس

 

در صنعت مد و لباس «سیاه» یکی از جدی‌ترین رنگ‌هاست. اگر بخواهیم در مورد رنگ لباس و روانشناسی شخصیت صحبت کنیم باید بگوییم که «سیاه» رنگ مورد علاقه افرادی است که شاخص شخصیت آن‌ها قدرت، جدی و با صلابت بودن و هوش و استعداد است. شاید به همین خاطر در اغلب دانشگاه‌های سرتاسر دنیا رنگ کلاه فارغ‌التحصیلی سیاه است.

افرادی که ترجیح می‌دهند بیشتر لباس‌های‌شان به رنگ سیاه باشد در عین این‌که بسیار جاه‌طلب و هدفمند هستند آدم‌هایی بسیار حساس و احساساتی‌اند. در مورد علاقمندان به رنگ سیاه یک قاعده وجود دارد: افرادی عاطفی و بسیار حساس که اغلب دوست دارند این حساس و عاطفی بودن را مخفی کنند. رنگ سیاه به این افراد کمک می‌کند که توجه محیط و اطرافیان را از ظاهر خود به سمت شخصیت درونی‌شان بکشانند. زیرا برای این آن‌ها کیفیت درونی شخصیت افراد از ظاهر بیرونی‌شان با ارزش‌تر و مهم‌تر است.

 

 

 

«قهوه‌ای» رنگ زمین است. رنگی که سمبل یکی از قوی‌ترین اجزای طبیعت است و می‌توان به آن اعتماد و تکیه کرد. اگر بخواهیم تجزیه و تحلیل رنگ لباس و روانشناسی شخصیت را در مورد دوستداران رنگ قهوه‌ای برای استایل به صورت دقیق‌تر بررسی کنیم باید بگوییم که دوستداران لباس‌های قهوه‌ای افرادی محافظه‌کار هستند که همواره به بزرگ‌ترها احترام می‌گذارند. این افراد معمولا به دنبال صلح و صفا، ثبات و قدرت هستند. زن یا مردی که لباس قهوه‌ای پوشیده معمولا حس شخصیتی معتبر، هوشمند و منطقی را در اذهان تداعی می‌کند.

 

 

 

«لیزا جانسون مندل» روزنامه‌نگار و روانشناس مشهور معتقد است که «آبی» بهترین رنگ برای پوشیدن در مصاحبه‌های استخدامی و رسمی است چون حس اعتماد و اعتماد به نفس را به اطرافیان منتقل می‌کند. شاید اصلا به همین خاطر بسیاری از یونیفورم‌های رسمی و اداری و فروشگاهی به رنگ آبی هستند.

استادان روانشناسی دانشگاه بریتیش کلمبیا آمریکا تحقیقی را در مورد طیف‌های مختلف رنگ آبی و میزان تاثیر آن‌ها انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که طیف‌های تیره‌تر رنگ آبی مثل سورمه‌ای در طراحی لباس از نظر روانشناسی اثر آرامش‌بخش‌تری دارند. از نظر رابطه رنگ لباس و روانشناسی شخصیت باید بگوییم که آبی‌پوشان افرادی باهوش، قابل اعتماد، تاثیرگذار و دارای آرامش درونی هستند. طیف‌های تیره تر رنگ آبی معمولا رنگ مورد علاقه افراد مهربان، مودب، سازگار و حتی کمی خجالتی است. به عقیده روانشناسان از نظر رابطه رنگ لباس و روانشناسی شخصیت عاشقان لباس‌های آبی معمولا والدینی نمونه و کارمندان و کارگرانی لایق و کارآمد هستند. آرامش و سلامت دو ویژگی بارز این افراد است.

 

 

 

به عقیده روانشناسان، رنگ «سبز» سبب خلق و خوی خوب شما در رابطه با محیط اطراف می‌شود. «لاترین ایسمن» مدیر عامل اجرایی شرکت «پنتون» و نویسنده کتاب «زنده با رنگ» در  رابطه با روانشناسی رنگ سبز در لباس می‌گوید: لذت بردن از رنگ سبز به خاطر ارتباط آن با طبیعت است و این احساس لذت سبب احساس صلح و رضایت می‌شود. افرادی که در کمد لباس‌شان رنگ سبز بر سایر رنگ‌ها مسلط است در زندگی اجتماعی افرادی فعال و سرزنده‌اند. این افراد معمولا در مناطق خوب شهر زندگی می‌کنند و از لحاظ مالی وضعیت ثابت و پایداری دارند. از نظر رابطه رنگ لباس و شخصیت افراد باید بگوییم که عاشقان لباس‌های سبز افرادی مراقب، مهربان، دلسوز و خوش قلب هستند.

 

 

 

در گذشته رنگ «بنفش» متعلق به طبقه اشراف و ثروتمندان و معنای رنگ بنفش کمال، ثروت و اشرافی‌گری بود. می‌دانستید «کلوپاترا» ملکه مصر، دیوانه رنگ بنفش بود؟ در آن زمان فقط ثروتمندان و اشراف اجازه داشتند از طیف‌های مختلف رنگ بنفش برای خودشان لباس بدوزند. اما امروز به کار بردن رنگ بنفش در طراحی لباس‌ها نشانه خلاقیت، بینش و علاقه به هنر است. به عقیده روانشناسان از نظر رابطه رنگ لباس و روانشناسی شخصیت آن‌هایی که برای رنگ لباس به دنبال طیف‌های مختلف رنگ بنفش هستند افرادی عاطفی و حساس، رویاپرداز، پرشور و عاشق فلسفه و عرفان هستند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید عاشقان لباس‌های بنفش افرادی غیر قابل پیش‌بینی هستند و برخورد با آن‌ها همزمان هم آسان و هم دشوار است.

 

 

 

«قرمز» رنگ عشق و شور است. به عقیده «کنی فریمپونگ» مدیر تجاری لباس مردانه ایتالیایی Eredi Pisano اگر می‌خواهید کسی را متقاعد کنید و تحت تاثیر قرار دهید «قرمز» بپوشید.

هر کدام از طیف‌های رنگ قرمز را که پوشید توجهات را به سمت خود می‌کشانید. مردم تمایل دارند رنگ پر جنب و جوش «قرمز» را با انرژی، هیجان و حرکت مرتبط بدانند. به عقیده روانشناسان مردان بیشتر جذب زنانی می‌شوند که طیف‌های مختلف رنگ قرمز را بر تن دارند. افرادی که اغلب رنگ قرمز به تن دارند کمی خودخواه، مستعد اعتیاد، زرنگ و باهوش و هیجان زده هستند.

 

 

 

«زرد» رنگ خورشید، شادی و سرخوشی و خنده است. طبق تحقیقات انجام شده رنگ زرد باعث ترشح سروتونین در مغز می‌شود، سرعت متابولیسم را افزایش می‌دهد و اطرافیان را سر ذوق و شوق می‌آورد. علاوه بر این رنگ زرد توجه و تمرکز را زیاد می‌کند به همین خاطر اغلب برای طراحی بیلبوردها، سایت‌های تبلیغاتی، علائم نشان دهنده راه و جاده و خطوط خیابان از آن استفاده می‌کنند. از نظر رابطه رنگ لباس و روانشناسی شخصیت کسانی که طیف‌های مختلف رنگ زرد را می‌پوشند عموما افرادی فعال، خلاق و کسانی هستند که خیلی سریع به چیزی عادت می‌کنند. زرد پوشان ماجراجو هستند، رویاهای درخشان در سر دارند و همواره آماده کشف و تسخیر هستند.

 

 

 

رنگ «سفید» سمبل آزادی، معصومیت و پاکی و سادگی است. شاید به همین دلیل اغلب افراد زمانی که تصمیم می‌گیرند فصل تازه‌ای را در زندگی خود آغاز کنند سفید می‌پوشند مثل مراسم ازدواج. رنگ سفید افراد معتبری که عاشق آزادی هستند و خوش‌بینانه به زندگی نگاه می‌کنند را جذب می‌کند. از نظر رابطه روانشناسی رنگ سفید در طراحی لباس و روانشناسی شخصیت کسانی که عاشق لباس‌های سفید هستند افرادی مرتب و شسته و رفته هستند که تلاش برای رسیدن به کمال را دوست دارند. به طور کلی رنگ سفید به تیپ‌های شخصیتی مختلف می‌خورد و به عنوان یک رنگ خنثی به ندرت دیگران را دفع می‌کند.

 

 

روانشناسی رنگ صورتی در لباس

 

«صورتی» رنگ دختران زیباست. صورتی ملایم رنگی آرام، گرم و زنانه است و در واقع یکی از آرامبخش‌ترین رنگ‌های موجود در طبیعت است. می‌دانستید در برخی زندان‌ها دیوارها را رنگ صورتی می‌کنند تا میزان خشونت را کاهش دهند؟ از نظر رابطه روانشناسی رنگ صورتی در طراحی لباس و روانشناسی شخصیت عاشقان لباس‌های صورتی باید بگوییم که طرفداران صورتی، افرادی عاشق‌پیشه، خوش‌بین و عادل هستند. این افراد قدردان محبت اطرافیان هستند و راحتی بیش از هر چیز دیگری برایشان اهمیت دارد.

 

 

 

«نارنجی» همیشه یک فضای شاد ایجاد می‌کند. نارنجی علاوه بر این‌که یک رنگ گرم و موقعیت شناس است شاد، خلاق و جذاب هم هست. از نظر رابطه روانشناسی رنگ نارنجی در طراحی لباس و روانشناسی شخصیت باید بگوییم علاقمندان به لباس‌های نارنجی در طیف‌های مختلف، افرادی خوش‌بین، پر انرژی و شاد هستند. این افراد اگر چه کمی عجیب و غریبند اما بلند‌پرواز و محتاط هم هستند.

 

 

 

به عقیده طراحان لباس «خاکستری یا طوسی» رنگ تعادل است، نه تیره و نه روشن. اگر فردی در کمدی لباسش بیش از هر رنگ دیگر لباس‌های خاکستری داشته باشد به این معنی است که چندان اهل جلب توجه و خودنمایی نیست.

در مورد روانشناسی رنگ طوسی یا خاکستری در طراحی لباس باید بگوییم که طوسی نماد بلوغ و آرامش است و بیشتر مردان میانسال هوادار لباس‌هایی به این رنگ هستند. این در حالی است خانم‌های مسن معمولا خاکستری یا طوسی را ترجیح می‌دهند.

از نظر رابطه رنگ لباس و روانشناسی شخصیت، خاکستری پوش‌ها عموما افرادی هستند که به قوانین احترام می‌گذارند، زیاد احساساتی نیستند و قاطع هستند. این افراد معمولا دوست ندارند زیاد جلب توجه کنند و تلاش می‌کنند تا حد امکان بی‌طرف باقی بمانند.

 

شما در جشنواره هم خریدار، هم سهامدار افق کوروش شرکت می کنید؟

نمایش نتایج

سلام
من خیلی اتفاقی از گوگل اومدم
با اجازتون من اینجا برای دوستمم فرستادم تا بیاد ببینه
ممنون

ممنونیم دوست عزیز »)

سلام
من خیلی اتفاقی از گوگل اومدم
ممنون از مطالب خوبتون واقعا
با اجازتون من اینجا برای دوستمم فرستادم تا بیاد ببینه
ممنون

بسیار هم عالی 🙂

سلام
جالب بود واقعا برام
من شانسی از گوگل اومدم
آدرس اینجارو برای دوستم هم فرستادم
ممنون

سلام من اتفاقی از گوگل اومدم
مطالب جالبی بود
بااجازتون من اینجا رو برا دوستم فرستادمتا بیاد ببینه ممنون?

متشکریم از شما.

بله حتما دوست گرامی

امروز مطلب جدیدی ارسال نشده است

اهمیت رنگ ها در محیط اطراف ما بسیار زیاد می باشند. تا حدی که می توانیم به کمک رنگ های گوناگون، انرژی های مختلفی بگیریم و این موضوع نشان دهنده قدرت هر رنگ می باشد. رنگ صورتی نیز یک رنگ عاشقانه و رمانتیک می باشد. در این مطلب با روانشناسی رنگ صورتی همراه ما باشید تا در خصوص قدرت این رنگ و نحوه استاده از رنگ صورتی در دکوراسیون آشنا شوید.

 

رنگ صورتی یکی از جذابترین رنگ ها در دسته رنگ های گرم می باشد و از ترکیب دو رنگ قرمز و سفید به دست آمده است. هر چه میزان رنگ قرمز کمتر باشد، شما شاهد یک صورتی کمرنگ تر خواهید بود. صورتی رز، گل بهی، صورتی چرک، صورتی پر رنگ و صورتی جیغ طیف‌های مختلف رنگ صورتی محسوب می‌شوند.روانشناسی رنگ صورتی در لباس

از رنگ صورتی معمولا به عنوان یک رنگ شاد و رمانتیک یاد می شود. این رنگ بیشتر مورد پسند دختران می باشد و تا حدود زیادی به یک رنگ دخترانه نیز شهرت یافته است. در این رنگ می توان آثار عشق و محبت بی پایان را مشاهده کرد.

رنگ صورتی بر خلاف خواهر بزرگترش قرمز، كاهش دهنده اشتهاست! طی تحقیقاتی كه در دانشكده پزشكی جان هاپكینز صورت گرفته این نتیجه به اثبات رسیده است. در آثار هنری تاریخی حضور رنگ صورتی هم چون رنگ سفید زیاد به چشم می‌خورد. رنگ صورتی محبوبیت جهانی دارد و این نمایانگر قدرت این رنگ می‌باشد. هیچ رنگی به اندازه این رنگ زیبا نمی‌تواند احساس عشق، نشاط و خوبی را در شما القا كند.

در ادامه همراه ما باشید تا علاوه بر دانستن نکات بیشتر در خصوص رنگ صورتی، نکاتی در خصوص رنگ آمیزی منزل با رنگ صورتی و راهنمای ست کردن لباس صورتی بیشتر بدانید.

 

 

 

 

محققان و دانشمندان علم روانشناسی ثابت کرده اند که به کمک رنگ ها می توان به شخصیت افراد تا حدودی پی برد. این مورد یکی از جذابترین و پرطرفدارترین قسمت های روانشناسی رنگ های می باشد. اگر شما نیز رنگ صورتی را دوست دارید ، باید بگویم که:

 

 

 

در دکوراسیون منزل، استفاده از رنگ صورتی و ترکیب آن با دیگر رنگ ها، تنوع و زیبایی وصف ناپذیری ایجاد می کند. به طور کلی رنگ صورتی برای دکوراسیون داخلی رنگ آسایش و آرامش است. این رنگ حس مشترک بودن و به اشتراک گذاشتن را منتقل می کند.

نور صورتی رنگ، آرامش بخش و سرگرم کننده، برای یک روز پر استرس است. رنگ صورتی انرژی فوق العاده ای دارد که شبیه نوری در تاریکی رسوخ می کند. صورتی نوستالژی و کودکی را در فضا می آورد. صورتی، اغلب رنگ مورد علاقه دختر بچه هاست. شاید چون احساس خوبی از آن دارند و حس صمیمیت را در آن ها القا می کند. بنابراین از این رنگ برای کودکان به خصوص نوزادان و دختران کوچک استفاده می شود.

استفاده از تن های مختلف این رنگ در قسمت های مختلف منزل باعث نگاهی جدید، شیک و جذاب می شود. به عنوان مثال: دراورها، کاغذ دیواری، مبلمان، پرده ها و یا هر تزیینی که شما برای دکوراسیون داخلی استفاده می کنید. فقط توجه داشته باشید که نباید به طور یکنواخت و خیلی ساکن از این رنگ استفاده کرد چرا که تاثیرات منفی هم ممکن است داشته باشد.

 

 

رنگ صورتی یکی از جذابترین رنگ ها می باشد و شاید برایتان جالب باشد بدانید که: رنگ صورتی در تمام دنیا به عنوان یک رنگ عاشقانه شناخته می شود. امروزه رنگ صورتی برای نوزادان دختر استفاده می شود و از رنگ آبی نیز برای نوزادان پسر. اما در چند قرن پیش در اروپا این موضوع بالعکس بوده است و رنگ صورتی مختص پسران و رنگ آبی نیز برای دختران استفاده می شده است. روبان صورتی نشان بیماری سرطان پستان می باشد. کلسیت صورتی، الماس صورتی، زرگون صورتی، یشم صورتی، مروارید، اوپال، کوارتز صورتی، توپاز و تورمالین از سنگ‌های صورتی رنگ در طبیعت هستند.

 

 

رنگ صورتی نشان دهنده یک قرمز کم رنگ می باشد. این رنگ را می توان در دسته رنگ های روشن قرار داد و پوشیدن لباس هایی با رنگ روشن نشان دهنده عشق، یکدلی و عاطفه می باشد.

استفاده از رنگ قهوه‌ای در کنار صورتی ترکیبی سنگین به وجود می‌آورد. همنشینی صورتی و خاکستری ترکیبی راحت و آرام می‌سازد و ترکیب سفید یا کرم با صورتی حس جوانی و نشاط را چند برابر می‌کند. ترکیب آبی و صورتی حس خنکی را به فرد منتقل می‌کند و هماهنگی آن با رنگ بنفش قدرت بیشتری به آن می‌بخشد.

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌سایت

کاریزما کالر نام یک مجله اینترنتی فعال در حوزه مد و فشن می باشد که با هدف تحول در حوزه خرید و فروش فشن پای به این عرصه نهاده است. کاریزما کالر با ورود به این عرصه، در نظر دارد تا با ایجاد یک سیستم استایلیست آنلاین، به عنوان یک مشاور برای داشتن استایلی جذاب در کنار شما عزیزان باشد. کماکان از همراهی شما عزیزان سپاسگذاریم.

هر گونه کپی برداری تنها با ذکر نام کاریزما کالر و قرار دادن لینک فعال مجاز می باشد، در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

 

اولین چیزی که در ظاهر هر کسی نظر بقیه را جلب می‌کند نوع و رنگ لباس او است. در واقع رنگ‌ها حالات و روحیات هر فرد را نشان می دهد به همین دلیل بهتر است با روانشناسی رنگ لباس آشنا شویم تا بهتر بتوانیم با روحیات اطرافیانمان آشنا شویم.

 

 

به گفته متخصص مد، Karen Haller، “رنگ مشکی رنگی است که رسمیت و جدیت رو توصیف می‌کند”.روانشناسی رنگ صورتی در لباس

بنا به تحقیقات انجام شده در زمینه روان شناسی، رنگ سیاه رنگی است که نماد اعتبار، قدرت، جدیت، هوش و فراست است. بنابراین، در بسیاری از دانشگاه های اروپایی، ردای فارغ التحصیلی مشکی رنگ است.

مردمی که ترجیح می‌دهند لباس مشکی بپوشند، جاه‌طلب و در عین حال حساس هستند. به عنوان یک قانون، آنها آدماهای هیجانی و احساساتی هستند و زود تحریک می شوند، هرچند اغلب سعی می‌کنند این طور نشون ندهند. از آن جایی که باطن آدم‌ها از ظاهر شان مهم‌تر است، رنگ مشکی به کسانی که مشکی پوش هستند کمک می‌کنهد تا توجه اطرافیانشان را از ظاهرشان به شخصیتشان معطوف کنند.

 

قهوه ای، رنگ زمینه، رنگی است که معرف اعتبار، حقیقت، قوت، پایداری و ثبات است. افرادی که اغلب قهوه‌ای می‌پوشند در نظر دیگران با این خصوصیات جلوه‌گر می‌شوند.

افرادی که دوست دارند قهوه‌ای بپوشند، کمی محافظه کار هستند، احترام بزرگترها را نگه‌می‌دارند و همیشه به دنبال آرامش، ثبات، دوام و استحکام در هر چیزی هستند. خانومی با بلوز قهوه‌ای یا مردی با ژاکت قهوه‌ای حس اعتبار، هوشمندی و خودگرایی را به اطرافیانش القا می‌کند.

 

به نوشته لیزا جانسون مندل، روزنامه نگار و روان شناس، “آبی بهترین رنگی است که می‌شود برای مصاحبه پوشید، زیرا حس اعتبار و اعتماد به نفس را به فرد القا می‌کند. بنابراین، بسیاری از یونیفورم‌های اداری یا لباس‌های کار آبی رنگ هستند.”

دانشمندان دانشگاه بریتیش کلمبیا مطالعاتی را درباره تاثیر رنگ انجام دادند و متوجه شدند که طیف‌های آبی تیره اثر آرامش‌بخشی دارند. این رنگ، حس فراست، صداقت، کفایت، آرامش و آسودگی خاطر را در ذهن بیننده القا می‌کند.

لباس‌هایی با طیف آبی رنگ، اغلب توسط افراد مهربان، دل سوز، مودب و حتی خجالتی انتخاب می‌شوند. به گفته روان شناسان، کسانی که لباس آبی رنگ به تن دارند، به نظر می‌رسد پدر یا مادری شگفت انگیز یا کارگری ستودنی باشند. آرامش و وقار دو صفتی است که در این افراد دیده می‌شوند.

 

به گفته دانشمندان دانشگاه آمستردام، رنگ سبز سبب تقویت روحیه مثبت در شما و اطرافیانتن می‌شود. به گفته Leatrice Eiseman، مدیر اجرایی Pantone Color Institute و نویسنده کتاب More Alive With Color، “صفا و طراوت رنگ سبز بخاطر ارتباطی است که با طبیعت دارد و به همین خاطر سبب احساس خرسندی و آرامش می‌شود”.

تمام کسانی که در یک فعالیت یا زندگی سیاسی، عملا به رنگ سبز تمایل دارند، همیشه در منطقه‌ای خوب زندگی می‌کنند و از نظر مالی و اقتصادی هم ثبات دارند. این افراد، آدم‌های محتاط و مهربانی هستند و قلب رئوفی دارند.

 

در گذشته، بنفش اغلب به عنوان رنگ تشریفات در خانواده‌های سلطنتی استفاده می‌شد. این رنگ نماد اغواگری و دلفریبی، ثروت و تجمل است. کلئوپاترا به خاطر علاقه شدید به رنگ بنفش شهرت داشت. در آن زمان، فقط افراد ثروتمند می‌توانستند لباس‌هایی با طیف بنفش بپوشند.

امروزه، پوشیدن لباس بنفش رنگ معرف خلاقیت، بینش و عشق به هنر است.

بنا به نظر متخصصان، افرادی که رنگ بنفش به تن می‌کنند، افرادی احساساتی و حساس هستند. این آدم‌ها، رویایی، آتشی مزاج و پر حرارت و عاشق عرفان هستند. این افراد به غیرقابل پیش‌بینی بودن معروف هستند و ارتباط با آنها در آن واحد می‌تواند هم سخت و هم راحت باشد.

 

Kenny Frimpong، مدیر برند ایتالیایی پوشاک مردانه Eredi Pisano، می‌گوید: “قرمز، رنگ شهوت و قدرت است. اگه قصد دارید یک نفر را تحت تاثیر قرار بدهید، باید استفاده از این رنگ را در اولویت قرار بدهید.

هر طیف روشنی از رنگ قرمز که به تن داشته باشید، جلب توجه می‌کند. آدم‌ها تمایل دارند با چالاکی رنگ‌های پرانرژی، پویا و تحریک کننده همراه شوند. روانشناسان دانشگاه Rochester پی بردند که مردان بیشتر جذب خانوم‌هایی می‌شوند که ته رنگ یاقوتی می‌پوشند. Abby Calisch، پروفسور روانشناس در Eastern Virginia Medical School نورفولک، ویرجینیا می‌گوید: “رنگ قرمز برای مردان تحریک کننده است”.

خانم‌هایی که اغلب رنگ قرمز به تن دارند، راحت تحریک می‌شوند، کمی خود محور و نیز مستعد اعتیاد هستند.

 

زرد، رنگ نشاط، خورشید و لبخند است. مطالعات نشان می‌دهد که رنگ زرد تولید سروتونین در مغز را افزایش می‌دهد، متابولیسم را تسریع می‌کند و سبب تقویت روحی روانی تمام کسانی می‌شود که به این رنگ نگاه می‌کنند.

به علاوه، رنگ زرد سبب افزایش تمرکز و توجه می‌شود، به همین خاطر در بیلبوردها و سایت‌های تبلیغاتی، علایم جاده‌ای و خط کشی خیابون‌ها اغلب از این رنگ استفاده می‌شود.

به گفته متخصصان، اغلب افراد فعال، خلاق و معتاد از طیف‌های رنگ زرد استفاده می‌کنند. آنها خیالباف‌ها و ماجراجویانی تیزهوش، آماده کاوش و تسخیر کردن هستند.

 

سفید سمبل آزادی، پاکی و خلوص، بی‌گناهی و سادگی است. به همین دلیل است که خیلی از آدم‌ها وقتی می‌خواهند کار جدیدی را شروع کنند یا وارد فصل جدیدی از زندگیشان می‌شوند، تصمیم می‌گیرند یک چیز سفید رنگ بخرند.

رنگ سفید افراد معتبر و معتمدی را که عاشق آزادی هستند و خوش‌بینانه به زندگی نگاه می‌کنند، جذب خودش می‌کند. این افراد در هر کاری که انجام می‌دهند، خیلی مرتب و شسته‌رفته و سازمان‌یافته عمل می‌کنند. این دسته از آدم‌ها شروع دوباره را دوست دارند و کمال‌گرا هستند و برای رسیدن به کمال مطلوبشان تلاش می‌کنند و می‌جنگند. در کل، افرادی با شخصیت‌های مختلف رنگ سفید می‌پوشند. این رنگ، رنگی خنثی است که در واقع دیگران را دفع می‌کند.

 

صورتی روشن یک رنگ دخترونه است که در کمد لباس بچه‌ها یا تن عروسک‌های آنها هم دیده می‌شود. به هر حال، در رده سنی بزرگسال هم، طیف صورتی ملایم و کم‌رنگ، رنگی است که خانوم‌ها با اون نهایت زنانگیشان را به نمایش می‌گذارند.

صورتی کم‌رنگ سمبل آرامش، گرمی و زنانگی است و یکی از قدرتمندترین مسکن‌ها است. بنابراین، در برخی زندان‌ها، برای کاهش میزان پرخاش‌گری زندانیان، دیوارها رو با طیفی از رنگ صورتی نقاشی می‌کنند.

به گفته روان شناسان، افرادی که رنگ صورتی را دوست دارند، آدم‌هایی رمانتیک، خوش‌بین و معتقد به عدالت هستند. این آدم‌ها معمولا مهربانی و قوت قلب را فرای هر چیز دیگری درک می‌کنند و برایش ارزش قائلند.

 

نارنجی همیشه جو یک پارتی پر‌شور و نشاط را می‌دهد، علاوه بر اینکه رنگی گرم و تند است، رنگی جذاب و پرانرژی هم هست.

کسانی  که دوست دارند نارنجی بپوشند، آدم‌هایی خوش‌بین، فعال و خوش رو هستند و علاقه زیادی به تغییر دارند. همیشه بلند پرواز و محتاط‌اند، هرچند گاهی اوقات هم دم دمی هستند.

 

روانشناسی رنگ صورتی در لباس

همانطور که صاحبان مد می‌گویند خاکستری یا طوسی رنگ توازن و تعادل است، نه روشن است و نه تیره. اگه کسی بیشتر لباس‌هاش خاکستری است معمولا به این معناست که نمی‌خواهد به چشم بیاد.

خاکستری و طیف‌های آن مظهر آرامش خیال، کمال و چند بعدی بودن هستند. بسیاری از آقایان میانسال کت‌شلوار خاکستری می‌پوشند، در حالی که خانوم‌ها در سن بالاتر پیراهن خاکستری می‌پوشند.

از آنجایی که خاکستری یک رنگ خنثی است، خیلی مشکل می‌شود شخصیت کسی که ترجیح می‌دهد این رنگی بپوشد را تشخیص داد. آن‌ها می‌توانند موش خاکستری ترسو و آماده تسلیم شدن بدون سر و صدا در برابر قانون باشند؛ همچنین دارای قوه قضاوت سلیم، کم‌هیجان و صریح و قاطع هستند. اما در اکثر موارد، کسی که به رنگ خاکستری علاقه‌مند است آدمی است که دوست ندارد جلب‌ توجه کند و تلاش می‌کند بی‌طرفی و خنثی بودنش را حفظ کند.

 

 

اطمینان حاصل کنید که اطلاعات مورد نیاز (*) که نمایش داده شده را وارد کرده‌اید. کد HTML مجاز نیست

مشاور بازاریابی اینترنتی علی کشاورز و طراحی وب سایت توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ معتمدی

ثبت نام رایگان و آسان است!

صورتی رنگ عشق و پرورش بی قید و شرط است رنگ صورتی نشان دهنده دلسوزی می باشد.صورتی رنگی غیر تهدیدآمیز است که به دنبال قدردانی ، احترام و تحسین است. دوست ندارد مورد توجه واقع شود و فقط دوست دارد کلمات “ممنون” را بشنود.

ترکیبی از قرمز و سفید ، صورتی نیاز به قرمز دارد و به آن برای رسیدن به پتانسیل موفقیت و بینش ارائه شده توسط سفید کمک می کند. این شور و قدرت قرمز نرم شده با خلوص ، باز بودن و کامل بودن رنگ سفید است. هرچه صورتی پر رنگ تر باشد ، شور و اشتیاق بیشتری به نمایش می گذارد.

صورتی رنگ زنانه و عاشقانه ، مهربان و صمیمی ، متفکر و دلسوز است. این امر باعث می شود تا احساس جسمی قرمز از جایگزین کردن آن با یک انرژی دوست داشتنی آرام کاهش یابد.

صورتی بصری و بصیرت است ، با همدلی و حساسیت خود حساسیت و مهربانی نشان می دهد.

در روانشناسی رنگ ، صورتی نشانه امید است. این یک رنگ مثبت الهام بخش احساسات گرم و آرامش بخش است ، حسی که همه چیز خوب خواهد بود.روانشناسی رنگ صورتی در لباس

صورتی انرژی های عاطفی ما را آرام و اطمینان می دهد و احساس خشم ، پرخاشگری ، نارضایتی ، ترک و غفلت را کاهش می دهد. مطالعات تأیید کرده اند که قرار گرفتن در معرض مقادیر زیادی صورتی می تواند تأثیر آرام بخش بر اعصاب بگذارد و باعث ایجاد ضعف جسمی در افراد شود. زندانیان خشن و پرخاشگر با قرار دادن آنها در یک اتاق صورتی برای مدت مشخص ، با موفقیت آرام شدند. قرار گرفتن در معرض مدت طولانی می تواند اثر متضادی داشته باشد.

چه کسانی رنگ صورتی دوست دارند؟

اگر دوستی دارید که دائم صورتی می پوشد از این امر آگاه باشید زیرا ممکن است نشان دهنده نیاز به پذیرش ، پشتیبانی و عشق بی قید و شرط باشد!

صورتی رنگی غیر تهدیدآمیز است که به دنبال قدردانی ، احترام و تحسین است. دوست ندارد مورد توجه واقع شود و فقط دوست دارد کلمات “ممنون” را بشنود.

رنگ صورتی نشانگر شیرینی و بی گناهی کودک در همه ما است. این رنگ احساسات بدون عارضه ، بی تجربگی و ساده لوحی است. استفاده مداوم و منحصر به فرد از صورتی اغلب می تواند شما را به سمت ناخالصی ، احمقانه و دخترانه سوق دهد و از مسئولیت های بزرگسالان خود صرف نظر کنید.

صورتی همچنین می تواند خاطرات اولیه کودکی را به شما یادآوری کند ، که با پرورش و آسایش مادر یا شخصیت مادر همراه است.

معنی منفی صورتی

صورتی ، از معنای رنگ منفی ، می تواند عدم قدرت اراده ، و عدم اعتماد به نفس باشد. این می تواند یک طبیعت بیش از حد عاطفی و بیش از حد محتاط را نشان دهد.

ترکیب صورتی با رنگ های دیگر

ترکیب رنگ صورتی با سایر رنگ های تیره تر مانند آبی تیره ، سبز تیره ، سیاه یا خاکستری ، استحکام و پختگی را به صورتی اضافه می کند.

اگر رنگ مورد علاقه شما صورتی باشد ، در شخصیت شما منعکس خواهد شد!

کلمات کلیدی مثبت و منفی رنگ صورتی

کلمات کلیدی مثبت عبارتند از: عشق بی قید و عاشقانه ، دلسوزی و درک ، پرورش ، عاشقانه ، گرمی ، امید ، آرامش ، شیرینی ، انرژی زنانه و شهودی.

کلمات کلیدی منفی عبارتند از: ضعف جسمی ، بیش از حد احساساتی و بیش از حد محتاط ، داشتن احساس نیاز عاطفی یا انتظارات غیرواقعی ، ساده لوح بودن ، نابالغ بودن ،نداشتن قدرت اراده و عدم اعتماد به نفس.

رنگ صورتی نشان دهنده چیست؟

عشق بدون قید و شرط: صورتی به عشق بی قید و شرط و عشق عاشقانه مربوط می شود.

شفقت: همدلی و درک ، برای صورتی است.

پرورش: صورتی هم هدیه دادن و هم دریافت عشق ، درک و احترام است.

امید: صورتی احتمالا نتیجه مثبت را القا می کند.

جلوه های رنگ صورتی

آرامش: صورتی انرژی عاطفی ما را آرام می کند.

غیر تهدیدآمیز: صورتی فاقد هرگونه پرخاشگری یا عصبانیت است .

محبت آمیز: صورتی گرما و لطافت را به دوستان و خانواده ارائه می دهد.

مراقبت: حساسیت و مراقبت دوست داشتنی از انرژی مربوط به انرژیهای زنانه و بصری صورتی است.

نارس: قبل از اینکه تجربیات زندگی به پایان برسد ، رنگ دختر جوان شیرین است.

تغییرات رنگ صورتی

صورتی ملایم: مانند رنگ پوست ، این صورتی بسیار کم رنگ دارای پیوندهای حسی و جنسی است. غیر تهدیدآمیز است اما فاقد شور و اشتیاق است.

رز صورتی: این رنگ صورتی عشق و وحدت جهانی است. بالغ ، زنانه و شهودی است.

ارکیده: این یک صورتی غیرمعمول است و مربوط به غیر متعارف و فردی است که کار خودش را انجام می دهد. این عدم تطابق است.

ترکیبی از صورتی و آبی پر رنگ:  باعث ایجاد اعتماد به نفس ، اطمینان و بلوغ ، یک پرورش و عشق مسئولیت پذیرتر و کنترل شده تر می شود.

صورتی پر رنگ : صورتی پر رنگ الهام بخش عشق پرشورتر ، بازیگوش و حسی تر است. گرما و خوشبختی و عشق به زندگی را غرق می کند.

کلیه حقوق این سایت محفوظ و مربوط به سلام نو می‌باشد


دسته‌بندی‌ها

رنگ مورد علاقه شما چه چیز درباره‌تان می‌گوید؟

روانشناسی رنگ می‌گوید نمی‌توان تاثیر رنگ‌ها را بر خلق و خو انکار کرد و البته شاید ندانید رنگ‌هایی که در لباس‌هایتان به کار می‌برید، می‌تواند جنبه‌های پنهانی از شخصیت شما را نشان دهد.

پس دانستن نکاتی درمورد روانشناسی رنگ در لباس و ویژگی‌های شخصیتی هر یک از رنگ‌ها می‌تواند به شما در شناخت بهتر خودتان و انتخاب دقیق‌تر لباس‌ها کمک کند. علاوه بر این مقاله وبلاگ stitchfix به شما می‌گوید چه رنگ‌هایی را با رنگ مورد علاقه خودتان ست کنید.

روانشناسی رنگ صورتی در لباس

شما شخصیت پیچیده‌ای دارید که گاهی هم جدی می‌شود اما هیچکدام از این ویژگی‌ها نمی‌توانند مانع خلاقیت شما شوند. اگر گاهی استایل سرتاپا مشکی خود را با جزییات نارنجی هماهنگ می‌کنید، شخصیتی پرانرژی دارید و اگر مشکی ساده و تنها را ترجیح می‌دهید، پررمز و راز هستید.

مشکی را با این استایل تجربه کنید: اگر استایل تیره را ترجیح می‌دهید می‌توانید مشکی را با طوسی زغالی، کرم یا یک رنگ جیغ و یا قرمز ترکیب کنید که در این صورت استایل شما مدرن می‌شود.

اگر بیشتر اوقات سبز می‌پوشید، بیشتر به کارایی و تناسب کامل همه جزییات اهمیت می‌دهید و شخصیتی آرام و حساس دارید. شما همیشه به دیگران کمک می‌کنید که موفق باشند و همین نشان می‌دهد که معملا از جایگاه اجتماعی خوبی برخوردارید.

سبز را با این استایل تجربه کنید: لباس‌هایی با رنگ سبز خاکی بپوشید و آن را با جزییات قرمز ست کنید، این ترکیب یک ترکیب کامل و کاربردی است.

شاد، سرحال، خلاق چند کلمه‌ای است که برای توصیف شما می‌توان از آن استفاده کرد. شما در ابراز احساسات خود هیچگاه مشکلی ندارید. شخصیت گرم و پذیرایی دارید که دیگران را به سادگی جذب می‌کند.

نارنجی را با این استایل تجربه کنید: نارنجی را با رنگ‌های خاکی و طبیعی ست کنید یا برای ایجاد کنتراست آن را با لاجوردی بپوشید.

استایل شما سرشار از ظرافت و لطافت است و البته این می‌تواند مثل یک آرام‌بخش روی اطرافیانتان اثر بگذارد. دیگران شما را فردی گرم و همدل معرفی می‌کنند اما روانشناسی رنگ می‌گوید شما شخصیت ضعیفی ندارید. برای شما قدرتمند بودن به معنای دیده شدن در هر جمعی نیست.

صورتی را با این استایل تجربه کنید: برای آنکه یک سبک مدرن داشته باشید صورتی را با سرمه‌ای یا سبز ارتشی ست کنید.

شما آرام و بااعتماد به نفس هستید بنابراین نیازی به لباس‌هایی که بیش از حد به چشم می‌آید و خودنمایی می‌کند، ندارید. وفاداری برای شما مهمترین ویژگی است و همیشه به یاد گرفتن علاقه مندید. دور و بر شما پر است از افرادی که شور و شوق آموختن دارند.

آبی را با این استایل تجربه کنید: برای یک استایل خلاقانه آبی را می‌توانید با مشکی یا خاکستری ست کنید اما همیشه می‌توانید سراغ یک استایل سرتاپا آبی هم بروید، مثلا جین را روی جین بپوشید. یک شلوار یا دامن جین با کت جین استایل مورد علاقه‌تان است.

روانشناسی رنگ می‌گوید رنگ‌های کهربایی و زرد سرشار از انرژی هستند، شما در هر جمعی با یک درخشش خورشیدوار وارد می‌شوید و به سادگی با افراد جدید ارتباط می‌گیرید چون شادی شما امری مسری است! شما کمی ایده‌آلیست هستید اما این ویژگی را در کنار خلاق بودن دارید.

زرد را با این استایل تجربه کنید: می‌توانید به لباس‌های زردرنگ‌تان با کمی آبی درباری یا نارنجی غلیظ تعادل ببخشید.

شما پر از انرژی، پر از شوق زندگی و پر از عشق هستید. دوستانتان همیشه از شما مشروت می‌گیرند به ویژه اگر پای استایل و سبک لباس پوشید وسط باشد. شما با هیجان مد را دنبال می‌کنید و همیشه از جدیدترین ترندها استقبال می‌کنید.

قرمز را با این استایل تجربه کنید: وقتی قرمز می‌پوشید همه سرها به سوی شما برمی‌گردد! استایل‌تان را با رنگ‌های پاستلی یا بنفش خیلی روشن ست کنید تا بیشتر بدرخشد.

باید بگوییم 2018 سال شانس شماست، چون رنگ امسال بنفش است! اما علاوه بر این شما فردی مهربان و آرام هستید که دوست دارید خلاقیتتان را با لباس‌هایی که می‌پوشید به نمایش بگذارید. خلاقیت و بصیرت شما همیشه هدایتتان می‌کند. شما باعتماد به نفس و در عین حال و فروتن هستید، به احساساتتان آگاهی دارید و این ویژگی‌هایی است که باعث می‌شود دیگران تحسین‌تان کنند.

بنفش را با این استایل تجربه کنید: برای آنکه یک استایل منحصربه فرد داشته باشید، بنفش را با خردلی یا نارنجی ملایم ترکیب کنید.

مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاه خودتان را ارسال کنید انصراف

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت گذاری شده اند.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

مشاهده عنوان‌های بیشتر

مجله اینترنتی دیجی استایل

برای دنبال کردن مجله اینترنتی دیجی‌استایل و اطلاع از آخرین نوشته ها و اخبار داغ، ایمیل خود را وارد کنید

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

استفاده از مطالب مجله اینترنتی دیجی استایل فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت آوازه نو پوشان پارسی (فروشگاه اینترنتی دیجی استایل) است.روانشناسی رنگ صورتی در لباس

Digistyle.com – 2020 © Copyright

روانشناسی رنگ صورتی در لباس
روانشناسی رنگ صورتی در لباس
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *