روانشناس خانواده

 
helpkade
روانشناس خانواده
روانشناس خانواده

روانشناس خانواده را به ما بسپارید روانشناس خانواده خوب ترین راهکارها را به شما پیشنمهاد میدهد در کلینیک روانشناسی رویا مراحل روانشناسی زیر نظر متخصصین و مشاوران با تجربه و به انجام میرسد .

روانشناسی خانواده بدین معناست مسائل مربوط
به خانواده به آن مربوط میشود با شروع زندگی مشترک خانواده شکل میگیرد مسائل و
ویژگی های زوجین ، مشکلات ،راه های برای بهتر شدن ارتباط خانواده ، درست زیستن
خانواده و رسیدن به کمال خانواده ، داشتن رفتار صحیح هریک از اعضا ، نحوه برخورد
با مشکلات خانواده همگی در حوزه ی روانشناسی خانواده جای دارد .

تمام مسائلی که پس از ازدواج برای افراد به وجود می آید و افراد در آن حوزه نیاز به مشاوره و روانشناس دارند در حوزه‌ی روانشناسی خانواده جای دارد.

 مسائل و اختلافات زیادی در خانواده‌ها وجود دارد که با بهره‌مندی از روانشناسی خانواده ، نکات روانشناسی خانواده ، مشاوره و روانشناسی خانواده میتوانید مسائل و مشکلات خود را حل نمایید.

خانواده‌ها از همان ابتدا باید مشکلات و مسائل خود را تا قبل از اینکه بزرگ شود و آسیب‌های بیشتری برای آنها داشته باشد حل نماید هر آسیب و مشکل و مسئله‌ای در زندگی اگر حل نشود ممکن است ریشه دار شود و به زندگی مشترک و خانواده لطمه وارد کند.روانشناس خانواده

روانشناسی خانواده ، نکات روانشناسی خانواده ، مشاوره و روانشناسی خانواده میتواند دید شما را نسبت به مسائل مختلف باز کند و شما را با واقعیت‌ها و قانون‌های حقیقی آگاه سازد.

افراد حتی میتوانند پیش از ازدواج و در دوران نامزدی و عقد با مشاوران خانواده در ابتدا باشند و قوانین واقعی را بدانند همچنین کلینیک روانشناسی رویا در نظر دارد تا افراد را به خودشناسی نیز نزدیک نماید زیرا که افراد بالغ و عاقل و افرادی که درک صحیحی از زندگی و تشکیل خانواده دارند میتوانند زندگی بهتری را آغاز و ادامه دهند .

قدرت مسئولیت پذیری را در خود بالا ببرید.

اعتماد به نفس داشته باشید.

افرادی انعطاف پذیر باشید و بدانید که شما
تنها در حوزه ی مسائلی که در کنترلتان است میتوانید دخیل باشید مانند رفتار ،
احساس و عمل خودتان نه افراد دیگر.

افزایش ایمان به خدا باعث میشود تا فردی
قوی باشید و به سرنوشت خود راضی باشید.

روانشناسی خانواده به شما کمک میکند تا افرادی قوی باشید تا بتوانید مشکلات و مسائل خانواده‌ی خود را ریشه یابی نمایید.

روانشناسی خانواده به شما کمک میکند تا درک درستی نسبت به زندگی خود پیدا کنید و نیازی به کنترل تمام مسائل نداشته باشید تا آرامش درونی داشته باشید و به دنبال آن زندگی لذت بخشی را برای خود و خانواده‌ی خود رقم بزنید.

رفتار‌های فرد در خانواده شکل میگیرید در واقع خانواده یک زنجیره‌ی تمام نشدنی و به هم متصل است و از زندگی تمام افراد جدایی ناپذیر است وقتی دو نفر تصمیم به ازدواج میگیرند از خانواده‌های خود جدا میشوند و وارد خانواده ی جدیدی میشوند پس میبینید که خانواده یک زنجیره است که مسائل حوزه‌ی آن بسیار مهم و حیاتی است.

شما میتوانید اهمیت خانواده را متوجه شوید تا اهمیت روانشناسی خانواده را نیز درک نمایید و اقدام به حل تمام مسائل و موضوعات خانواده‌ی خود نمایید.

روانشناسی خانواده به شما کمک میکند تا در وحله‌ی اول خود را به کمال برسانید و فرزندان خود را بدون هیچگونه مسئله‌ای به نحو احسنت تربیت نمایید.

کودکان دائما از شما الگو برداری میکنند پس باید رفتار های از جمله ( پرخاشگری ، حرف زشت و رکیک ، دروغ ، خیانت ، دعوا و لجاجت ، حسادت و رشک، دشمنی و کینه توزی، نفرت و خشم و ….) را از محیط خانواده خود دور نمایید و به دنبال محبت ، آرامش ، صمیمیت ، لذت از زندگی ، پایبندی به زندگی ، مهر و محبت، فداکاری و گذشت، صمیمیت و گرمی و ….. باشید.

روانشناسی خانواده حوزه‌ای وسیع دارد و شما میتوانید هر مسئله و مشکل را در طول زندگی خود به حوزه‌ی روانشناسی خانواده نسبت دهید زیرا هر انسان در خانواده رشد و تربیت پیدا میکند.

تربیت کودکان

بررسی مسائل و مشکلات زوجین

زوج درمانی

بهبود روابط زوجین

بهبود روابط با کودکان

همسر داری

بهبود روابط زوجین

مسائل زناشویی

مسائل فرهنگی خانواده

مسائل مالی خانواده

اختلالات جنسی

پرخاشگری ها

عصبانیت

ناسازگاری

دخالت های خانوادگی

اختلالات روانی

اختلالات شخصیتی

اختلالات رفتاری

طلاق زوجین

طلاق عاطفی

نحوه برخورد با بحران و اضطراب ها در
خانواده

ایجاد احترام در بین اعضای خانواده و رعایت
حقوق هر فرد در خانوادهروانشناس خانواده

طرز درست برخورد با افراد خانواده و ابراز
درست و به جای خواسته ها

و …..

همگی در حوزه ی روانشناسی خانواده جای دارد
که میتوانید با مشاوره خانواده تمام مسائل را پیگیری ، پیشبینی و درمان نمایید.

نارضایتی از رابطه ی جنسی

ناتوانی در مدیریت خشم

عدم تفاهم و درک متقابل از سمت همسر

کاهش درگیری خانواده ها

ارائه راهکار برای ارتقاء سطح کیفیت زندگی

از بین بردن مشکلاتی ممانند دروغ گویی ، عصبانیت
، درک کردن و فهمیدن دنیای همسر خود

اختلاف نظر در حوزه مشکلات نوجوان و تربیت کودک

مشکلات شغلی و اجتماعی

اختلافات و تعارضات با خانواده ی همسر

افزایش بهداشت روانی خانواده و جامعه

بررسی معضلات و مشکلات در خانواده

ارائه راه حل مناسب برای حل مسائل خانواده ها

بررسی تنش و استرس خانواده

بررسی مشکلات رفتاری کودکان و نوجوانان

بررسی مشکلات سلامت روانی

افزایش کیفیت روابط خانوادگی و ارائه راهکارهای
آن

بررسی آسیب شناسی افراد و خانواده ها و روابط
متقابل آنها

بررسی چالش های تربیتی فرزندان

بررسی مشکلات ارتباطی با افراد دیگر در
خانواده

از جمله برخی از وظایف روانشناسی خانواده است که روانشناس خانواده این مسائل را پیگیری ، ریشه یابی و با بهترین راهکار ها درمان میکند.نکات روانشناسی خانواده وسیع و گسترده است که میتوانید با مراجعه به کلینیک روانشناسی رویا اطلاعات خود را گسترش ببخشید.

روانشناسی خانواده بسیار در یک زندگی موثر است و باعث میشود تا خانواده بتواند به صورت کاملا دقیق راه های موفقیت را طی نماید و به پیشرفت و رشد اخلاقی دست سابد یک خانواده برای فرد بسیار با ارزش است و نباید خانواده را بدلیل برخی ناآگاهی ها به چالش کشید و برای خود و خانواده‌ی خود مشکل به وجود آورید زیرا هستند بسیاری از مسائلی که شما نسبت به آن آگاهی ندارید و با مدیریت و کنترل نکردن احساسات خود زیان های جبران ناپذیری را به رابطه‌های خانوادگی خود وارد میکنید در حالی که مشاوره میتواند بسیار تاثیر گذار باشد و به شما کمک کند تا شما بتوانید بهتر و راحتر زندگی خود را اداره کنید.

نکات روانشناسی خانواده گسترده هستند و شما میتوانید با دریافت و یادگیری نکات در زمینه‌های گوناگون در طی چند حلسه مشاوره به خوداگاهی کامل دست پیدا کنید و بدانید که میتوانید با کمی تلاش رابطه‌ی عاشقانه میان کلیه‌ی اعضای خانواده‌ی خود را در دراز مدت حفظ کنید.

مزایای مراجعه به روانشناس خانواده بسیار زیاد است و مهم ترین این مزایا برقراری آرامش و افزایش رضایت و لذت در زندگی برای افراد است.

روانشناس خانواده با تمام تلاش و سعی که دارد قصد دارد تا خانواده را به سمت موفقیت و زندگی بهتر سوق دهد زیرا که روانشناس خانواده با سالها تجربه در حوزه های گوناگون روانشناسی خانواده و ارتباط با افراد زیاد میتواند تجربه‌ی خود را در اختیار شما قرار دهد تا شما بتوانید بهتر زندگی خود را اداره کنید و آرامش بیشتری داشته باشید و بتوانید به سمت موفقیت و کسب مهارت‌های گوناگون قدم بردارید اگر قصد دارید تا از مشاوره خانواده کمک بگیرید به کلینیک روانشناسی رویا مراجعه نمایید.

هر انسانی در طول عمر خود فرصت زندگی محدودی دارد و زمان زیادی برای جبران و خطا را ندارد و تشکیل یک زندگی خانوادگی و وارد شدن به یک رابطه‌ی دونفره تفاوت هایی نسبت به زمان مجردی افراد دارد و همچنین پس از تولد فرزندان نکات و تفاوت های دیگری به وجود خواهد امد این مسائل که از مهم ترین مسائل زندگی افراد هستند حتما باید در راستای درستی قرار گیرند و با بالابردن آگاهی ها افراد بتوانند رفتار درستی داشته باشند و بنا به شرایط رفتار کنند و خود را با شرایط زندگی وفق دهند و اگر فردی نتواند در برابر مسائل ومشکلات خود ثابت قدم باشد با مشکلات مواجه خواهد شد.

خدا رو شکر امروزه علم مشاوره و روانشناسی کمک زیادی به خانواده‌ها کرده است و هر خانواده میتواند با بالابرد آگاهی و دانش خود و استفاده از دانش و تجربه ی روانشنان و مشاوران که زمان زیادی را در خصوص مسائل خانواده در دانشگاه‌ها داشته اند و همچنین کار آنها در این حوزه بوده است و افراد زیادی را دیده‌اند و تجربه‌ی فراوان کسب کرده‌اند میتوانند یک مشورت تاثیر گذار داشته باشند و راه خود را به درستی با صرف زمان کمی پیدا کنند و موفق باشند.

روانشناس خانواده با دلسوزی تمام روابط بین کلیه اعضای خانواده از جمله پدر ، مادر و فرزندان را کنترل و مدیریت میکند و راه‌های درست برای برخورد با هر مسئله‌ای را به شما آموزش میدهند تا آینده‌ای روشن داشته باشید و آینده و نسل شما موفق باشد.

با سلام از مطالب مفید سایتتون ممنونم و برای روانشناس خانواده ی وقت میخواستم .

سلام برای دریافت وقت مشاوره در حوزه ی روانشناس خانواده میتونید با شماره های موجود درسایت تماس بگیرید

با سلام و تشکر بابت مطالب خوبتون چه روزهایی میتونم برای مشاوره خانواده و زوج درمانی به کلینیک شما مراجعه کنم؟

سلام برای مشاوره ازدواج هر زمانی میتونید به کلینیک ما مراجعه کنید

با سلام هر روزی که براتون مقدوره تشریف بیارید مشاوره های ما همه روزه میتونن به شما خدمت رسانی کنند

سلام هر روزی رو که وقتتون آزاده تشریف بیارید

سلام. من از بوی بد واقعا بدم میاد و بلافاصله توی رابطه اگه بوی بدی حس کنم تماما زده میشم. دوستم عطر و ادکلن سان تارا رو به من معرفی کرد و یک رایحه عطر به انتخاب دوستم گرفتم. واقعا عطر زدن توی روابط زناشویی به شدت تاثیر گذار و موثر هست. از سایت خوبتون ممنونم.
خیلی از اختلافات زناشویی تا این حد ساده هستند اما ما فکری به حالش نمی کنیم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام *

ایمیل *

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دیدگاه

54 55 26 32

64 55 26 32

80 90 049 0901

86 86 121 0901

کرج،چهار راه طالقانی ،جنب اداره پست ، ساختمان امید ،طبقه چهارم ، واحد 402

کلینیک روانشناسی رویا در تمام ایام هفته آماده و پذیرای شما برای انواع مشاوره توسط متخصصین و کارشناسان و روانشناسان با تجربه میباشد و توانسته است با بیش از دو دهه خدمت رسانی به متقاضیان عزیز در تمامی حوزه های روانشناسی موفقیت کسب نماید .

مشاوره و روان درمانی

توسط متخصصان و روانشناسان علوم رفتاری

54 55 26 32

64 55 26 32

80 90 049 0901

86 86 121 0901

کرج،چهار راه طالقانی ،جنب اداره پست ،ساختمان امید ،طبقه چهارم ، واحد 402

جولای 2, 2019 مشاوره خانواده

یکی از مواردی که من غالباً به عنوان روانشناس خانواده در مطب خود از مراجعین می شنوم این است که: “من واقعاً می‌خواهم یک مشاوره خانواده داشته باشم ولی واقعاً نمی‌دانم چطور همسرم را مجاب کنم تا به اتفاق من در جلسات مشاوره حضور یابد.

نحوه طرح مراجعه به مرکز مشاوره با همسر ممکن است سخت به نظر برسد. شما ممکن است نگران واکنش همسرتان باشید؛ اینکه ممکن است او از درخواست شما برای مراجعه به مرکز مشاوره ناراحت, عصبی یا متعجب  شود.

در اینجا برخی از رایج‌ترین نگرانی‌هایی که زوج در گفتگو با همسر خود در خصوص مراجعه به روانشناس خانواده دارند را بیان می‌کنم و پیشنهادهایی برای مقابله با این نگرانی‌ها ارائه می‌دهم.

این موضوع که از رابطه زناشویی و ازدواج خود رضایت کامل نداشته باشید می‌تواند سخت باشد. از طرفی نگران این باشید اگر با همسر خود درباره کمک از روانشناس خانواده برای حل اختلافات زناشویی خود صحبت کنید شاید او را ناراحت کنید.روانشناس خانواده

شاید قبلاً تلاش کرده‌اید که موضوع را مطرح کنید و همسر شما واکنش بدی نشان داده است. بنابراین برای جلوگیری از تشدید بحث و دعوا، از درخواست خود منصرف شدید.

تهدیدی که در اینجا وجود دارد این است که اگر دراین‌باره با همسر خود صحبت نکنید، هیچ‌چیزی تغییر نخواهد کرد و این همان خطری است که نهایتاً باعث می شود تا برای همیشه امید دستیابی به یک زندگی مشترک موفق را از دست بدهید.

در این مورد، من با همسر شما با مهربانی و ملایمت برخورد خواهم کرد و برای ایشان توضیح خواهم داد که مرکز مشاوره محیطی امن برای زوج فراهم خواهد کرد که بتوانند صادقانه و آزادانه در خصوص راههای دست‌یابی به یک ازدواج موفق با هم گفتگو کنند.

به آن‌ها این اطمینان را می‌دهم که شما مشاوره را به این دلیل انتخاب کرده‌اید که رابطه موفقی داشته باشید و خواهید دید که روانشناس خانواده می‌تواند به شما در شناخت بیشتر زوج از هم کمک فراوانی کند.

اگر عصبانی شدن همسر موضوعی است که همواره در حال مقابله با آن هستید، ایده پیشنهاد یک مشاوره خانواده می‌تواند برای شما بسیار هراس انگیز باشد. اما بدترین کاری که می‌توانید بکنید این است که فقط قصد انجام آن را داشته باشید و بالفعل اقدامی انجام ندهید.

بر اساس تجربه شخصی من، اکثر افرادی که به مرکز مشاوره مراجعه می‌کنند، خوب می دانند که باید احساسات و عواطف خود را بهتر مدیریت کنند، اما نمی‌دانند چگونه این کار را انجام دهند.

این مورد همچنین می‌تواند در شرایطی باشد که همسر شما نیز برای حل مشکلات زندگی مشترک تلاش می‌کند و فقط شما نیستید که احساس نارضایتی از ازدواج و ارتباط با همسر خود دارید.

من اغلب به زوج هایی که اختلافات شدیدی با همسر خود دارند توضیح می‌دهم که حضور روانشناس خانواده به عنوان شخص ثالث می‌تواند باعث کاهش شدت اختلافات گردد. درواقع، روانشناس خانواده به زوج اطمینان می‌دهد که از فرصت صحبت کردن و شنیده شدن در محیطی امن و عادلانه برخوردار باشند.

سعی کنید ایده مراجعه به مرکز مشاوره را به‌طور مستقیم و با حساسیت خاصی با همسر خود مطرح کنید. اجازه دهید بداند که شما زندگی مشترک خود را دوست دارید و برای حفظ رابطه خود تلاش می‌کنید و می‌خواهید یک ازدواج موفق داشته باشید. اما گاهی اوقات نمی دانید چگونه به این هدف دست‌یابید و احساس می‌کنید در این زمینه نیاز به حمایت و کمک فردی با تجربه دارید.

اگر همسر شما ظاهراً از ادامه زندگی و رابطه با شما راضی و خوشحال است، احتمالاً نگرانی شما این است که همسر شما نیازی به مشاوره نمی‌بیند و این ایده را کلاً منتفی می‌داند. یا ممکن است احتمال دهید چون همسر شما فکر می‌کند مراجعه به مرکز مشاوره برای شما مهم است، با درخواست شما برای حضور در جلسات مشاوره موافقت می‌کند، اما واقعاً به توصیه‌های مشاور توجه نخواهد کرد.

من تجربه کار با زوج هایی از هر دو مورد مذکور را داشته‌ام و نتایج به‌دست‌آمده از این جلسات بسیار جالب بودند. اغلب، صرف وقت کافی برای گفتگو در مورد رابطه با همسر و بحث و گفتگو در مورد راههای بهبود روابط در حضور شخص سوم، چنان فضای مثبتی را برای زوج فراهم می‌کند که قبلاً آن را تجربه نکرده‌اند.

همان‌طور که شما هرسال ماشین خود را برای تست معاینه فنی و ایمنی خودرو به مراکز تخصصی می‌برید، رابطه زناشویی شما هم اگر موردبررسی قرار گیرد، آسیب نمی‌بیند. کریستن بل، ستاره هالیوود، اخیراً مطلبی را به اشتراک گذاشته است که این ستاره و همسرش در جلسات زوج درمانی از لحظه‌ی شروع رابطه حضور می‌یافتند و این موضوع را با داشتن مربی باشگاه و یا داشتن یک دستور پخت‌وپز مقایسه کرده‌اند.

نیاز نیست فقط مواقعی که مشکلات و اختلافات با همسر شدید باشد به مرکز مشاوره خانواده مراجعه کنید، بلکه کمک از روانشناس خانواده می‌تواند فرصتی برای بهبود روابط زناشویی و برقراری ارتباط بهتر با همسر فراهم کند.

این قسمت می‌تواند به شما در فهم این موضوع که چرا همسر شما مشاوره با روانشناس خانواده را امری غیر لازم می‌پندارد، کمک کند. ممکن است همسر شما درگذشته خدمات مشاوره بدی را تجربه کرده باشند، به‌گونه‌ای که از صحبت کردن در حضور یک غریبه احساس راحتی نمی‌کند یا این‌که اعتقاددارند که اگر معنای رابطه ” بودن در کنار یکدیگر” می‌باشد پس دیگر نیازی به کمک و مشاوره ندارد.

به‌محض اینکه به استدلال‌های همسر خود پی برید می‌توانید  تفکرات و نظرات او را به چالش بکشید و او را تشویق کنید که ذهن خود را بر روی فرصت‌های جدید در بهبود رابطه باز کند.

اگر همسر شما همچنان در مورد مراجعه به مرکز مشاوره خانواده بسیار مضطرب یا دیرباور است، به او پیشنهاد فقط با یک‌بار امتحان آن را بدهید و به دید یک تجربه به آن نگاه کند. یا می‌توانید با مشاور گفتگوی زنده (خدمات مشاوره آنلاین یا مشاوره تلفنی ) داشته باشید، فقط برای اینکه کمی از فوایدش آگاه شوید.

برای مشاهده آدرس مرکز مشاوره روانشناسی کلیک کنید

برای تعیین وقت مشاوره هم اکنون تماس بگیرید: 02144849792

برچسباختلافات زناشویی ازدواج موفق روانشناس خانواده مرکز مشاوره مشاوره خانواده

4 هفته پیش

می 29, 2020

آوریل 24, 2020

آوریل 17, 2020

آوریل 3, 2020

مارس 13, 2020

با سلام میخواستم به یک روانشناس خانواده مراجعه کنم باید چه روزی حضوری بیام؟

باید قبلش وقت مشاوره رزرو کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

روانشناس خانواده

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران

سازمان بهزیستی ایران

انجمن روانشناسی ایران

انجمن روانشناسی آمریکا

مقالات سایت مشاوره باما

سایت مشاوره باما با هدف تحکیم بنیان خانواده در تلاش است با انتشار بهترین مطالب و مقالات روانشناسی در حوزه مشاوره خانواده ، مشاوره ازدواج ، انتخاب همسر ، مهارت های زندگی زناشویی ، ارتباط صحیح با همسر ، حل اختلافات و مشکلات زندگی مشترک ، روشهای تربیت کودک و نوجوان و راهکارهای پیشگیری از طلاق و بازسازی زندگی بعد از طلاق بپردازد.

بهترین مشاوره خانواده در تهران کجاست؟ مراجعه به مشاوره خانواده چه مزایایی در رشد ارتباطات میان اعضای خانواده دارد؟ روش هایی که یک مشاور خوب برای ایجاد همدلی در بین اعضای خانواده بکارمی گیرد چیست؟ برای رسیدن به پاسخ این سوالات در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید.

یک مشاوره خانواده ی باتجربه در ابتدا با مراجعین خود همدلی کرده و آستانه ی صبر و تحمل آنها را افزایش داده و با تکنیک های خود تنظیمی به افراد کمک می‌کند حساسیت های یکدیگر را درک کنند، احتمال برخورد و جروبحث های ناکارآمد را کاهش می‌دهد. اعضای خانواده طی صحبت با مشاور به احتمال کمتری با فامیل یا دوستان درد و دل می‌کنند و کمتر مسائل خصوصی‌ شان را افشا می‌کنند. مشاور در هر موقعیتی عواقب ممکن و احتمال آن‌ها را می‌سنجد و با آینده نگری وسیع تری مقابله های مناسب را پیشنهاد می‌کند. همچنین مشاور خانواده نحوه برخورد افراد حین مشاجره و ایفای نقش را بررسی می‌کند، بنا بر شناخت از شخصیت افراد فعال یا منفعل بودن آن‌ها طی موقعیت های خوب و بد زندگی را تعیین می‌کند و برنامه های رفتاری لازم را تنظیم می‌کنند.

وقتی مسئله‌ای از جانب یک فرد باشد و فقط خودش از مشاوره فردی استفاده می‌کند، راهبرد های روانشناسی نیز بر اساس اهداف فردی تنظیم می‌شود. چنانچه در یک جلسه مسئله‌ای خانوادگی مطرح شود و اهداف خانوادگی مورد انتظار باشند، لازم است که مقابله‌ های آموزشی و راهبرد های درمانی به نفع خانواده باشند.

روان‌شناس خواسته‌ های ناگفته اعضای خانواده را فهرست و تعریف می‌کند، علاوه بر آن خواسته هایی که به صورت کلامی نمودی ندارند اما در عمل نیاز به آنها ظاهر می‌شوند را برای افراد ترجمه می‌کند و با اهمیت دادن به آن نیاز، برنامه‌ی رفتاری سایرین را تطبیق می‌دهد.روانشناس خانواده

مشاور روانشناسی وظایف بسیاری دارند که از میان آنها می توان به ارزیابی خانواده، زود درمانی، خانواده درمانی، آموزش و تمرین و مطالعه درباره ی موضوعات مربوط به خانواده و بهبود آن. در مجموع باید گفت مشاوره روانشناسی خانواده یکی از مهم ترین اقدامات برای حفظ سلامت خانواده و به تبع آنها جامعه و کشور می باشد. به همین علت مراجعه ی افراد به مشاوره خانواده را می توان ابتدایی ترین اقدامات افراد آگاه در راستای حفظ بنیان خانواده از تمامی جهات دانست.

به طور عام می توان در کلینیک های روانشناسی، بیمارستان ها، کلینیک ها، مدارس  و به طور کل در مراکز درمانی از خدمات مشاوره خانواده استفاده کرد.

مشاوره خانواده می تواند به بهبود مشکلات خانوادگی با همسر، فرزندان و دیگر اعضای خانواده کمک بسیار کند. ممکن است شما درگیر مشکلات همچون موضوعات مالی و اتفاقات قبل و بعد از ازدواج، نحوه اشتباه تعامل با والدین و یا فرزندان باشید و راه کارهای شخصی شما جواب درستی برای حل این معضلات نباشید. در بسیاری از موارد یک یا چند نفر از اعضای خانواده دارای مشکلات روحی روانی پنهان میباشند که به دلیل درک درست توسط خود شخص و اطرافیان این پدیده پنهان مانده و در سازگاری با دیگر افراد دچار مشکل می شوند. از طرفی در بسیاری از مواقع اعضای خانواده بر انجام فرضیه های فردی اصرار میکنند که نتیجه آن فاصله گرفتن هر چه بیشتر افراد از یک دیگر و وارد شدن صدمات جبران ناپذیر به ارکان خانواده می شود. مشاوره خانواده در این موارد با بررسی فرد به فرد اعضا و سپس تجمیع داشته ها به بهبود شرایط موجود کمک بسیار زیادی می کند.

مشاوره خانواده می تواند در تمامی شرایط اعم از لحظات پر تنش، اعصبانیت های به وجود آمده و متداول، غم و اندوه حاصل از اتفاقی خاص و بسیاری دیگر از شرایط کمک رسان شما باشد و میتواند به درک متقابل اعضا از یکدیگر راهنما باشید تا در نهایت خانواده به بهترین شکل ممکن به تعامل برسند.

مشاوره خانواده تلفنی در موقعیت های بسیاری کاربرد دارد به خصوص در هنگامی که اعضای خانواده دور از یکدیگر هستند مانند فرزند که دور از خانواده زندگی می کند و یا زن و شوهری که از هم فاصله دارند. در این موقعیت ها که ممکن است همراه با بحث و مشاجره باشد، مشاوره خانواده می تواند تاثیر به سزایی در یافتن آرامش دوباره ، کنترل هیجان، ریشه یابی اصولی مسئله، بررسی افکار و رفتارهای طرفین داشته باشد تا به این ترتیب از استمرار یافتن این رفتارها جلوگیری شود.

در هنگامی که افراد خانواده در کنار یکدیگر زندگی خوبی دارند، سعی می کنند تمامی اختلافات را حل کنند که یکی از آن ها خطاهای رفتاری و فکری دیگری است که خود فرد از آن آگاه نیست. در واقع موضوعی نیست که وی را عذاب دهد اما اطرافیان بابت این موضوع ناراحت هستند و بایستی در زمان و موقعیت مناسب حل شود.

به همین دلیل لازم است که در مرحله اول نسبت به تغییر رفتار و افکار فرد اقدام شود. در این شرایط بسیاری از مسائل نیاز به بازنگری، ایجاد تعهد و قراردادها و تجدید آن ها دارد. در موقعیت هایی به دلیل شکایت های خانوادگی ای که مطرح شده است بسیاری از مشکلات همچون ترس، اضطراب و نگرانی نیز مطرح می شود که در صورتی که روانشناس  ماهر باشد می تواند ریشه این مشکلات را به خوبی بیابد و مورد بازبینی قرار دهد.

مراجعه خانوادگی به مشاور در زمینه مشکلات انکار شده و اعضای بی‌پروا کمک بزرگی می‌کند. فردی که متوجه رفتارهای خودش نیست، نمی‌تواند رفتارش را کنترل کند، نسبت به عواقب رفتارش بی احتیاط است، ممکن است به دیگران آسیب بزند، ممکن است به خودش آسیب جسمی بزند و حتی ممکن است بابت سادگی، بی‌احتیاطی و هیجانی بودنش خودش را درگیر ارتباط‌ها، مشاغل و برنامه‌هایی کند که آسیب ببیند.

مشاوره خانواده علاوه بر اینکه برای خانواده های معمولی به کار می رود می تواند در موارد دیگری که موقعیت های متفاوت تری دارند نیز به کار گرفته شود. برای مثال در خانواده هایی که زن یا مرد در شرایط ازدواج مجدد قرار دارند . همچنین خانواده که اعضای آن با یکدیگر نسبت های تنی ندارند مانند ناپدری ، نامادری و فرزند خوانده . مورد دیگر خانواده هایی هستند که پدر و مادر طلاق گرفته اما در رابطه هستند.

در چنین مواردی با به کارگیری راهکارهای مشاوره می توان روابط بهتری را حتی بهتر از خانواده های معمولی در این موقعیت ها ایجاد کرد.

موقعیت های دیگری که مشاور خانواده مفید است عبارت است از :

جهت مشاوره تلفنی با متخصصین روانشناسی روان آرام می‌توانید از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

 

تلفن:

88216100

88216200

آدرس:

تهران، میدان ونک ،خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی ،نبش کوچه شهریار  ،پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

 

سلام من درسام ی داداش دارم خیلی اذیت میکنه ومیخواد ی شبه پول دار شه و همش میگه که براش کاری نکنیم خودمو میکشم یا خلاف میکنم یا همش بابا غر میزنه ودعوا میکنه خسته شدیم والبته با یک دختر دوست شده ودختر خوبی نیس و داداشم را به بیراهه میکشه

خانم عزیز خیلی متشکرم از اینکه سوالات شما در میان گذاشتیم مسئله از سوال شما برداشت کردم یکی اینکه داداش شما نیاز به حمایت مالی دارد و میگه فلان کارو نکن میکشم دو اینکه در یک ارتباط عاطفی با یک دختر خانمی هستند که از نظر شما ایشان را بیرون می‌کشد باید خدمتتون عرض کنم که این مسئله در حوزه مشاوره خانواده قرار میگیرد و شما به عنوان خواهر خانواده شاید براتون مناسب نباشد که بخواهیم نقش مسئولیت حل کردن این مسئله به عهده بگیرید و شاید تنها کمکی به درستی که میتونید انجام بدید و خودتون بیشتر از این… بیشتر بخوانید »

سلام من وهمسرم 15ساله ازدواج کردیم ولی هنوزم تفاهم نداریم دعوازیادداریم شوهرم زودجوش میاره ودادمیزنه سرهرمسله ایی عصبانی میشه نمیدونم چکارکنم یه پسردارم وهمدیگه رودوست داریم لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست داشتن همدیگه و داشتن یک فرزند دلیلی بر داشتن تفاهم نیست �ا دلیلی بر عدم اتمام یک رابطه زوجی هست اینطور بعد از حمله تفکیک می کنیم وقتی مبارزه ۱۵ سال زندگی مشترک با هم به تفاهم نرسیدیم احتمال اینکه با هم به تفاهم برسیم در سال‌های آینده خیلی کم است البته این اصلاً نداری تخصصی و کارشناسی نیست و صرفاً پیش بینی و احتمال است بهتره که از یک مشاور متخصص خانواده و زوج درمانی کمک بگیرید تا حداقل بیشتر به شما کمک میکنه تا نقاط منفی و نقاط مثبت و همدیگر را بشناسید

سلام من یک بانوی 50 ساله هستم , 30 سال هم از زندگیه مشترکمون میگذرد , من فارس هستم و همسرم آذری هستن,و 2 دختر دسته گل داریم , تحصیلکرده و خوشگل و با وقار , تا الان بخاطر ساماندهی بچه هام تحمل کردم همه نوع سختی و تنهاییهاو خییلی مصائب دیگه , حالا میخوام برای بیست سال بعدم ی تصمیم درست و اگاهانه بگیرم , بچه هاهم از اختلافات ما خسته شدن و مایلن جدا بشیم از هم , از تصویر و اتفاقهای بعداز جدایی هیچی نمیدونم , در ضمن همسرم خسیسه فقط برای خوراک پول خرج میکننه بقیه… بیشتر بخوانید »

سلام دوست عزیز ، ،خب برای اطمینان از تصمیمی که گرفتید و برای گرفتن تصمیم درست حتما بهتون پیشنهاد میکنم به روانشناس خانواده مراجعه کنید.

من از دوره نوجوانی به خودارضائی عادت کردم و الان که 51 سال دارم و متاهل و دارای 3 فرزند می باشم هنوز خودارضائی ادامه دارد . از همسرم لذت نمی برم و سالهاست که جدا از هم می خوابیم . تقریبا از هیچ چیز لذت نمی برم نه مسافرت ؛ نه معاشرت ؛ نه غذا ؛ نه سکس . وقتی مسائل مالی خانواده را تامین می کنم و با اینکه در یک آچارتمان زندگی می کنیم ارتباط چندانی با هم نداریم .

دوست عزیز سلام ، مهمه که چند وقته که این احساس بی لذتی رو دارید ، اگر مدت زمان زیادی هست که اینطور هستید ، بهتره که حتما به روانشناس مراجعه کنید تا بررسی بشه .

سلام و خسته نباشید من یه کامنت برای شما فرستادم پیامک برام اومد که پاسخ داده شده اما هیچ پاسخی ندیدم

دوست عزیز بار دیگر چک کنید یا پیامتون رو بار دیگر برای ما ارسال کنید

با سلام همسرم فکر میکنه که فقط خودش سرکار میره و دائم اینو میگه که من تا 10 شب بیرونم و این حرفا در صورتی که من صبح زودتر میزنم بیرون از خونه و تمام کارهای بچه و خونه با منه طوری که زمانی که همسرم میاد هنوز مشغولم . از کار خسته نمی شم اینکه زحمت بکشی و کسی قدر ندونه بیشتر آدم رو خسته میکنه تازه توقع داره که من در طول هفته هم دخترم رو ببرم خونه مامانش تا روحیه مامانش با دیدنش عو ض بشه اصلا به فکر من نیست خیلی خودخواهه واقعا نمیدونم باید چکار… بیشتر بخوانید »

سلام دوست خوبم امیدوارم که حالتون خوب باشه متوجه صحبت‌های شما شدم برای این موضوع بهتر که حتماً از احساسات و نیازهای خودتان صحبت کنید بعضی وقتها احساس هایی که داریم نیازهایی که داریم مثل همین چیزهایی که شما گفتید سربسته باقی میمونه و طرف مقابل ما اصلاً از این احساسات خبر نداره پس بهتره که در مورد این موضوعات با آرامش و با منطق صحبت بکنیم

سلام چجوری به شوهرم بفهمونم مریضم، واقعا حالم خوب نیس نه تنها توجهی نداره بلکه انتظارات بیجایی هم دارن

سلام دوست عزیز ، از احساسات و نیازهای خودتون صحبت کنید ، گاهی اوقات خیلی از مسائل بازگو نمیشه . احساساتتون رو ابراز کنید.روانشناس خانواده

از کلینیک روانشناسی روان آرام

کلینیک روان آرام با دارا بودن جمعی از مشاوران خبره، اساتید دانشگاه و درمانگران مفتخر است در خدمت شما عزیزان باشد. لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه توسط متخصصان دوره دیده در زمینه های مختلف روانشناسی عرضه میگردد.

تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی نبش کوچه شهریار پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

ravanaramvanak@gmail.com

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به روان آرام
کلینیک می باشد طراحی و سئو توسط لومین

سیستم خانواده از مهم ترین سیستم های جامعه می باشد که بر اساس ازدواج دو جنس مخالف با یکدیگر تشکیل می شود و حفظ و تداوم آن از اهمیت ویژه ای بر خوردار است . همان طور که گفته شد خانواده به عنوان واحد اجتماعی می باشد و این خانواده کانون رشد و تکامل ، التیام و شفا دهندگی و تغییر و تحول آسیب ها و عوارض است که هم بستری برای شکوفایی و هم فرو پاشی در روابط اعضایش می باشد . اهمیت خانواده سالم در این جا است که با توجه به توانمندی هایشان در مورد مسائل مشترک تصمیم بگیرند. مشاور خانواده در مراکز مشاوره خانواده معمولا مشکلات افراد را در بطن محیط ، خصوصا در محیط خانواده مورد بررسی قرار می دهد و گاهی اوقات در مشاوره خانواده افراد به صورت گروهی تحت درمان قرار می گیرند زیرا که بهبود روابط بین فردی در خانواده بسیار با اهمیت است. 

چه موقع باید از مشاوره خانواده استفاده کرد ؟

طبق نظر بهترین روانشناس خانواده ، برخی از مشکلات به قدری با خانواده پیوند می خورد که نیازمند درمان از طریق مشاوره خانواده و خانواده درمانی می باشد زیرا که ممکن است این مشکلات به خاطر ساختار خانواده ای که فرد در آن زندگی می کند و بزرگ شده است ، باشد . در مواردی وقوع اتفاقاتی که ممکن است تمام اعضای خانواده را تحت تاثیر قرار دهد مانند مرگ یکی از عزیزان نیز می تواند  مفید باشد .طبق نظر مشاور خانوادگی  به وجود آمدن تنش ها و بحث ها در هر خانواده ای طبیعی می باشد و به عبارتی هر فردی با اختلافات خانوادگی مواجه می شود . این اختلافات ممکن است بین زوجین یا ارتباط والدین و فرزندان باشد . وجود اختلافات خانوادگی نیازمند آشنایی با مهارت هایی برای از بین بردن تنش های موجود می باشد . مشاوره خانواده بسیار گسترده است و  این شیوه درمانی را می توان در شاخه های مختلف که مربوط به روانشناسی خانواده باشد استفاده کرد .  

روانشناس خانواده

مرکز مشاوره روانشناسی خانواده انتخاب نو و در حالت کلی مشاوره خانواده به شیوه های متفاوتی می تواند در بهبود روابط میان خانواده نقش داشته باشد که در زیر به معرفی آن ها می پردازیم .

مشاوره ازدواج :

مشاوره پیش از ازدواج برای کسانی که می خواهند زندگی مشترک زناشویی را شروع کنند بسیار مناسب است زیرا که به زوجین کمک می کند تا با معیار های انتخاب همسر ،  و میزان همسان بودن با یکدیگر و راه های داشتن ازدواج موفق و اصول و مهارت های ارتباطی و بسیاری از موارد دیگر  آشنا شوند  از آن جایی که بر قراری رابطه صمیمانه می تواند یکی از مهم ترین منابع لذت برای فرد باشد و در عین حال هم چنین می تواند منشا ناراحتی وی باشد . عشق با امید های رویایی زیادی شروع می شود و اما این امید ها با واقعیت هایی که در مسیر روابط عاشقانه هستند مواجه می شود و به مرور ممکن است این نیاز ها برآورده نشده و عصبانیت ، شکافی را بین آن ها ایجاد کند . از این رو مشاوره ازدواج برای افراد در دوران قبل ازدواج یا نامزدی و یا حتی اگر ازدواج کرده اند بسیار مناسب است زیرا که برای داشتن رابطه ی پایدار یادگیری مهارت های ارتباطی  از سوی بهترین روانشناس ازدواج الزامی می باشد. برای آشنایی بیشتر با مشاوره ازدواج می توانید به صفحه مورد نظر رجوع کنید.

زوج درمانی:

 ازدواج های موفق ازدواج هایی هستند که در آن زوج ها علی رغم نقص هایشان با هم رشد می کنند . با وجود تفاوت ها و کاستی ها غم خوار هم هستند و توانمندی های خود را برای تحکیم نقطه های قوت و کاهش ضعف های ارتباطی بسط می دهند . اگر قصد این را دارید که رابطه زناشویی خود را حفظ و یا بازسازی کنید یادگیری مهارت های زناشویی مهم است زیرا که در آن مهارت هایی از قبیل گوش دادن ، ارتباط شفاف ، مذاکره کردن ، مدیریت عصبانیت و … آشنا شده و برای داشتن رابطه سالم به کار ببرید . 

سکس تراپی : 

درمان مشکلات جنسی با منشا روانشناختی که می تواند به روابط زوجین تاثیر بگذارد و روابط زناشویی آن هارا تخریب کند و  خانواده را با مشکلاتی مواجه سازد به همین دلیل درمان آن از اهمیت ویژهای برخوردار است و برای کشب اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه مرکز سکس تراپی انتخاب نو مراجعه کنید.

خانواده درمانی :

خانواده درمانی در سلامت و عملکرد خانواده نقش بزرگی را ایفا می کند و می تواند کمک بزرگی در دوران سخت یا وجود مشکلات رفتاری و روانی در فردی از خانواده و حتی حل مشاجرات خانوادگی کمک کند .

روانشناسی کودک و مشاوره نوجوان و تربیت فرزند :

رفتار پدر و مادر ها با هم در جریان پدر و مادری کردن ، تاثیر چشم گیری بر بچه ها می گذارد . بچه ها با دیدن رابطه پدر و مادر ، راه و رسم کنار آمدن با هم را می فهمند . طرز تعامل بچه ها با والدین ، با خواهر و برادر و همسالان عمدتا محصول رفتار و روابط پدر و مادرشان است نه حرف های آن ها به همین دلیل است که والدین نقش اساسی را در آینده فرزندان خود ایفا می کنند و همچنین طبق نظر روانشناسان خانواده وجود  فرزندان به هر شکلی بر رابطه زوجین نیز تاثیر می گذارد بر اساس روانشناسی خانواده خانه امن بهترین هدیه ای است که والدین می توانند به بچه ها بدهند و زمانی حاصل می شود که والدین برای هم وقت بگذارند  تا هم ازدواج و رابطه زناشویی تحکیم شود و هم  تاثیرات مثبتی به فرزندان خود بگذارند . طبق نظر بهترین روانشناس خانواده کمک کردن به فرزندان در جهت احترام به حریم خصوصی والدین مهم می باشد و فرزندان باید این را قبول کنند که پدر و مادرشان  باید فرصتی برای با هم بودن داشته باشند . به طور کلییادگیری روش های صحیح تربیت کودکان و تشخیص و درمان مشکلات کودکان و یادگیری اصول لازم در ایجاد تعادل برای گذراندن وقت با افراد خانواده می تواند اثرات مثبتی را در خانواده به همراه داشته باشد . همچنین از آنجایی که فرزندان در دوران نوجوانی با تغییرات بسیاری رو به رو هستند و دوران حساسی به حساب می آید و رابطه بین نوجوان و والدین در این دوران نقش مهمی را ایفا میکند از این رو به دست آوردن دانش و آگاهی برای خانواده مناسب خواهد بود .

خیانت زناشویی:

خیانت زناشویی زندگی عاطفی هر فردی را به آشوب می کشاند . تغییر مداوم احساسات و پرخاشگری های مشکل ساز و به طور کلی به وجود آمدن طیف گسترده ای از احساسات منفی بعد از خیانتشامل سردرگمی ، بلاتکلیفی از آینده ، نگرانی درباره رابطه زناشویی ، اسیب های روانی و خشم و… را می توان دید . مشاور روانشناس خانواده خوب کمک می کند تا به درک چرایی این موضوع برسید و همچنین معنا بخشیدن به آن و کمک به فرد برای پشت سر گذاشتن رنجش ها و ملالت ها و حفظ ازدواج نقش دارد . از آن جایی که چنین مسائلی بر کودکان نیز تاثیر گذار است به همین دلیل کمک گرفتن از یک روانشناس عاقلانه خواهد بود تا شرایط خانواده تا حد امکان به حالت بهتری دست پیدا کند . 

مشاوره طلاق :

آمار طلاق رو به افزایش است و والدین و کودکان را به یک اندازه تحت تاثیر قرار می دهد . مشاوره پیش از طلاق برای زوجین در جهت تصمیم درست الزامی است چون ممکن است زوجین از روی عصبانیت و یا تصمیم عجولانه اقدام کنند و این در صورتی است که اگر با یک متخصص روانشناس خانواده در مرکز مشاوره خانواده مشورت کنند راه حل های بهتری در جهت حفظ زندگی مشترک ارائه شود .  طلاق خانواده را آشفته می کند و طبق مطالعات انجام شده در خصوص مشاوره خانواده ، طلاق نهایت سازگاری را می طلبد  و از آن جایی که طلاق و جدایی نیز با بسیاری از احساسات منفی از قبیل احساس عجز و ناتوانی ، غم ، استرس و ترس همراه است نیازمند کمک گرفتن از یک متخصص در این زمینه خواهد بود و برای پشت سر گذاشتن مشکلات طلاق و نقش بچه ها و وضعیت ایجاد شده بعد از طلاق و به عبارتی کنار آمدن با این مشکل شرکت در جلسات مشاوره مرکز مشاوره خانواده سودمند خواهد بود.

به طور کلی بر اساس تحقیقات انجام شده در زمینه مشاوره خانوادگی ، در هر خانواده ای 3 مهارت اصلی دلگرمی دادن ، ارتباط و حل مسئله مهم می باشد و نقش مهمی را در حل مشکلات خانوادگی ایفا می کند . قاعدهی طلایی برای خانواده و به ویژه زوجین که دکتر مشاور خانواده به آن اشاره می کند این است که برای این که بفهمید چطور رابطه ای رو به خراب شدن است تمرکز به مرحله های اغازین رابطه است یعنی زمانی که طرفین یکدیگر را کشف می کنند و اوقات خوشی با یکدیگر می گذرانند و همچنین توجه به میزان دلگرمی دادن و تحسین کردن یکدیگر می باشد اما مسئولیت ها ، فشار ها ، دردسر ها و غم و غصه ها زیاد می شوند و کار و بچه ها و مشکلات مالی جای خوشی ها را می گیرد . به وجود آمدن دلسردی ، سرزنش و تمسخر و دور شدن جای آن را می گیرد . طبق نظر دکتر روانشناس خانواده زمامنی که افراد با یکدیگر تعهد می بندند باید رابطه خود را در اولویت قرار دهند . زیرا که اساس هر خانواده ای ارتباط بزرگتر ها می باشد . وقتی که بزرگ تر ها وارد نزاع و کشمکش می شوند تنش و اختلاف و بیگانگی هم بالا خواهد رفت و کودکان و نوجوانان متاثر خواهند شد . مهارت های دلگرمی دادن عبارت اند از پذیرش ، اعتماد ، تاکید بر نکات مثبت ، ترویج مسئولیت پذیری و … می باشد و اگر که می خواهید رابطه مثبت با اعضای خانواده خود داشته باشید و جو همکاری بر خانواده حاکم باشد ، باید در تمام امور به اعضای خانواده خود دلگرمی بدهید.

تهران، خیابان دولت، بلوار کاوه، نبش اخلاقی غربی، پلاک29، واحد6، طبقه سوم – ساعت کاری: 9صبح تا 10شب

اکثر افراد در زبان عامیانه واژه های روانشناس و مشاور را به جای هم به کار می برند. در صورتی که این دو، رشته های تحصیلی مجزایی هستند و با هم تفاوت دارند. در این مطلب سعی دارم به طور مختصر و مفید به این سؤال پاسخ دهم که «تفاوت روانشناس و مشاور چیست؟».

فهرست مطالب مقاله

کار مشاور، استفاده از فنون علم روانشناسی برای کمک به افراد در انتخابها و تصمیم ­گیری های آنها در مراحل مختلف زندگی از جمله تحصیل (مشاورۀ تحصیلی)، کار (مشاورۀ شغلی) و ازدواج (مشاورۀ خانواده) است. وظیفۀ وی، حل مشکلات و چالش های پیچیدۀ روانی مراجع نیست بلکه بیشتر به پیشگیری و بهبود زندگی افراد سالم کمک میکند و به آنها در راستای نیازهایشان مشاوره می دهد.

بنابراین در صورتی که مراجعی به اختلال روانی (مانند اضطراب، افسردگی و …) مبتلا باشد مشاور نمی تواند به وی کمک کند و باید اختلال او توسط روانشناس و یا در صورت نیاز روانپزشک درمان شود. مشاور می تواند به دانش آموزی که نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارد، مشاورۀ تحصیلی دهد یا به دانشجویی که نمی داند چه رشته و شغلی را انتخاب کند، مشاورۀ شغلی دهد و همچنین می تواند به زوجی که با هم مشکل و اختلاف دارند مشاورۀ ازدواج دهد. اما در صورتی که مراجع اختلال روانی داشته باشد باید او را به روانشناس یا روانپزشک ارجاع دهد.

پیشنهاد می کنم این مطلب را هم بخوانید: تفاوت روانشناس و روانپزشک چیست؟ روانشناس خانواده

به طور خلاصه باید گفت اگر به راهنمایی و مشاوره دربارۀ یک موضوع مشخص _ بدون وجود مشکلات جدی در حال حاضر و گذشتۀ خود _  نیاز دارید، می توانید از مشاور کمک بگیرید. اما اگر مشکلی دارید که تا حدی جدی است و یا در گذشته هم کم و بیش وجود داشته و یا چندین مسأله و مشکل مختلف دارید، بهتر است به روانشناس مراجعه کنید.

به عبارت دیگر اگر زندگی عادی شما تحت تأثیر مشکل یا مشکلاتی قرار گرفته بهتر است به روانشناس مراجعه کنید اما اگر در روند زندگی عادی شما مشکلی وجود ندارد و فقط به دنبال حل یک مسألۀ جزئی هستید، مشاور می تواند به شما کمک کند.

در این مطلب سعی کردم به طور مختصر به این سؤال پاسخ دهم که تفاوت روانشناس و مشاور چیست؟ و همانطور که گفته شد روانشناس در حل مشکلات جدی تر و اختلالات روانشناختی و مشاور در کمک به فرد در تصمیم گیری تبحر بیشتری دارد. البته هر دو رشته با هم همپوشی دارند و دروس مشترک زیادی در طول تحصیل دارند.

همپوشی این دو رشته به خصوص در کشور ما بیشتر به چشم می آید و فعالیت ها و پذیرش مراجع از طرف آن ها تفاوت زیادی با هم  ندارد. دو عنوان مشاور و روانشناس هم معمولاً به جای هم به کار برده می شوند! (هر چند چنین کاربردی غیر حرفه ای و غیر علمی است).

در انتها در صورتی که نیازمند به کمک حرفه ای هستید برای آن که بتوانید به فرد مناسبی مراجعه کنید، در انتخاب خود به تفاوت روانشناس و مشاور و تفاوت روانشناس و روانپزشک توجه کنید و پیشنهاد می کنم مقالۀ «ویژگی های یک روانشناس خوب» را مطالعه نیز فرمایید. در صورتی که درباره این مطلب سؤالی داشتید می توانید در بخش کامنت های همین مقاله مطرح کنید.

با سلام چطور میتونم در مورد مسائل خانوادگی مشاوره تلفنی بگیرم ؟

سلام لطفا به شماره تماسی که در بخش تماس با ذکر شده پیام بدید.

با سلام آیا یک فرد راهنما در درگروه 12قدم می تواند به خانم یک فرد معتاد روش‌هایی رابدهد که موجب کدورت ودعوای او با همسرش شود مثال:آیا صبح همسرم را که کارمند است از خواب بیدار کنم. آیا اگر سوالی در مورداینکه ساعت کلاس فرزندم کی تمام می شودازطرف شوهر پرسیده شود. جواب دهم. یا بروم برای خانه نان بگیرم. وعجیب جواب راهنما می باشد. سوال اول: خیر سوال دوم: بله جواب سوال سوم خیلی عجیبه:وانمود کن مریضی ونرو وبدتر آنکه بعداز 20سال زندگی همسرم را واداریابهتر بگویم راهنمایی کنه که به شوهرت دروغ بگو لطفا بمن کمک کنید تا بفهمم البته موقعیت شغلی واقتصادی خوبی دارم کارمند بانک هستم والبته وقتی به راهنما معترض شدم تهدیدم کرده که به حراست بانک میگه

سلام و درود بر شما، اگه شرایط اینطور که شما می فرمایید هست مسلما نباید چنین کاری بکند و اجازه مشاوره دادن به ویزه به صورت تخصصی را ندارن

مشاوره تلفنی به نظرم خیلی مناسب نیست

بستگی به نوع مشکل داره نمی تونیم به طور مطلق بگیم مناسب نیست. برخی از مشکلات را میشه با مشاوره تلفنی، برخی را با ترکیب مشاوره تلفنی و حضوری و برخی زا فقط با مشاوره حضوری میشه درمان کرد

چرا مناسب نیست؟ مختصرا توضیح میدم در صورت نیاز حضورا خدمت اقای دکتر میرسم

سلام، راستش من یه نوجوان هستم و نمی تونم تماس تلفنی برقرار کنم،توانایی پرداخت هزینه ای رو هم ندارم، ولی حالم خیلی خرابه، کمک لازم دارم

درود بر شما دوست عزیز چه مشکلی دارید؟

خب نمیشه یه صورت خصوصی درباره اش صحبت کنم؟

به ایمیلی که در بخش تماس با ما هست ارسال کنید.

سلام ممنون ازمطالب خوبتون۲۴سالمه مشکل خیلی جدی در زندگی ندارم خداروشکر پدرومادرم سالم هستن ولی بامادرم رابطه خوبی ندارم احساس بی ارزش بودن میکنم حالم خیلی خرابه نمیدونم باعث بی انگیزگیم و ناامیدیم این مسئله هست یانه ولی حتی برای فردای خودمم برنامه ندارم نمیتونم خوشحال باشم هیچ کاری رو درست انجام نمیدم مثل درس خوندن حس میکنم زندگیم نباتی شده وانقدر بد که درکلمات نمیگنجن…نمیدونم اصلا یه روز حالم خوب میشه یانه ولی نیازدارم تاباکسی حرف بزنم وخودموخالی کنم اطرافیانم نمیتونن بهم کمک کنن.بین رفتن پیش روانشناس بالینی و روانپزشک سردرگمم.ازطرفی ازدارو درمانی خوشم نمیاد چون چیزایی که نیاز دارم روانی و روحیه..خواهش میکنم راهنمایی کنیدباتوجه به چیزایی که گفتم کدوم مناسبه برام.متشکرم

سلام و درود بر شما، با توجه به توضیحات تون بهتره به روانشناس مراجعه کنید با روان درمانی مشکل شما قابل حل هست.

باسلام من مدتی پیش به علت خواندن کتاب هایی خاص ورفتن به یک سری جلسات ادبی و شعرخوانی وبودن درکنار انسان هایی دچار احساسات متفاوت وبسیار جدی تروزیباتری نسبت به زندگی شدم وعلاقه ی خاصی به محیط انجا پیداکردم واین درست هم زمان شد با شخص موردعلاقه و انتخابی نامزدم در زندگی و تاتوانستم این دو دنیارا به هم گره زدم وبا انها زندگی کردم حال نامزد انتخابی اینده ام رفته است وازدواج کرده است وحالا من نمی دانم با بند دوم این گره که حالا رفته وازدواج کرده وپاره شده است چه کارکنم وبا این دنیای به وجود امده از دنیای شعر و ادبی چگونه شخص دیگری را برای زندگی اینده ام امتخاب کنم و اصلا حال به این دنیای فعلی ام چگونه ادامه دهم خواهش میکنم کمکم کنید توروخدا ممنون میشم ازشما

سلام و درود بر شما، اگه درست متوجه شده باشم در حال حاضر این جلسات یادآور خاطرات اون فرد برای شماست و این شما را آزار میده به عبارت دیگه شما نسبت به حال و هوای این جلسات و آشنایی با اون فرد شرطی شدید. بهتره برای مدتی جلسات را شرکت نکنید تا تادعی که بین اون فرد و این جلسات هست کمتر بشه و بعد از اون جلسات را ادامه بدید اما اگر شرکت در جلسات براتون اهمیت زیادی داره و می خواهید در جلسات شرکت کنید از روش های کنترل استفاده کنید

ببخشید پس جواب مشاوره ی من چه شد ؟

ممنون

با سلام منظور شما دقیقا این بود؟! که مسائل سطحی به مشاور مراجعه کنید و اگر نیاز به تحلیل داشت به روانشناس مراجعه کنید؟!!!! روانشناسی را خیلی گسترده و مشاوره را محدود به مسائل سطحی کردید،جهت اطلاع عرض کنم که به کسی که به مشاور مراجعه میکند مراجع میگویند ولی به کسی که به روانشناس مراجعه میکند بیمار روانی میگویند و این اصلی ترین تفاوت مشاور و روانشناس میباشد که گویای این است که حوزه کاری مشاوران شامل تمامی افراد بهنجار جامعه و مسائل آنها میباشد و حتی اختلالات رفتاری و اختلالات روانی خفيف را هم شامل میشود(افسردگی و اضطراب و…)ولی حوزه کار روانشناسان فقط بیماران روانی و در بیمارستان های روانپزشکی میباشد. لطفاً اطلاعات اشتباه به مردم ندهید

سلام و درود به شما دوست عزیز؛ شما نظرتون را با کمی خشم مطرح کردید. اتفاقا منظور من جمله اول شما نبود. نمی دونم این فرض را از کجا آوردید که حوزه کار روانشناسان فقط در بیمارستان های روانپزشکی است. به نظر شما فردی که مبتلا به وسواس است باید به چه کسی مراجعه کند؟ چون نه نیاز به بستری شدن دارد و نه به قول شما اختلال روانی خفیف است که مشاور بتواند به او کمک کند؟ و یا فردی که مبتلا به هراس اجتماعی شدید است چه اقدامی باید انجام دهد، به نظرتون باید در بیمارستان بستری بشه چون طبق فرض شما مشاوره نمی تونه اون را درمان کنه و روانشناس هم که فقط باید در بیمارستان روانپزشکی کار کنه. سئوال بعدی اینکه فردی رشته اش مشاوره شغلی است به نظرتون در چه حوزه ای باید کار کند؟ آیا می تواند اختلالات روانشناختی را درمان کند؟ مضاف بر این در پارگراف آخر توضیح دادم که در کشور ما چندان مرزبندی های مشخصی برای تخصص های مختلف وجود ندارد.

سلام آیا تحصیل در رشته روانشناسی به عنوان مکمل رشته آموزش زبان انگلیسی مفید است؟

سلام و درود برشما بستگی به هدف شما از خواندن این دو رشته داره. اگه هدف تون ترجمه متون روانشناس هست بله مفیده

خیر، هدف مشاوره تحصیلی به زبان آموزان رشته زبان انگلیسی هست. در این صورت، آیا تحصیل در این رشته مفید خواهد بود؟

با این شرایط تحصیل در رشته روانشناسی کمک چندانی بهتون نمی کنه. بهتره به صورت خودخوان مطالعات روانشناسی داشته باشید.

سلام من وراهنمای ومشاوره خوندم برای شرکت در استخدامی شرکت های خصوصی باید عنوان .روانشناس ومشاور وبزنم .یا مشاور تحصیلی س لطفا سریع جواب بدین

سلام و درود بر شما رشته تحصیلی خودتون را مشاوره بنویسید

سلام دکتر بهشتیان من میخواستم در رشته علم انسانی ادامه تحصیل بدم و دکتر روانشناس بشم همکلاسی های خودم میگن که کسی که روانشناسی بخونه نمی تونه دکتر بشه ومعلم و مشاور برای مدارس میشه و فقط نیاز هست که چها ر سال درس بخونه ونیازی نیست به اینک کارشناسی ارشد بگیر لطفا اگر میتوانید راهنمایی کنید. با تشکر

سلام و درود بر شما شما در دانشگاه می تونید رشته روانشناسی را در دانشگاه انتخاب کنید و در صورت داشتن کارشناسی ارشد یا دکتری می تونید مجوز درمان بگیرید. در رشته روانشناسی هم مثل اکثر رشته ها می تونید تا دکتری ادامه تحصیل بدید و هیچ مانعی وجود نداره

سلام دکتر .من به یک روانشناس نیاز دارم.لطفا کمکم کنید.ممنون

سلام روز بخیر لطفا با شماره 09109105010 هماهنگ کنید

اقای دکتر لطفا ادرس ارتباطی رو به ایمیلم بفرستید.شماره اگر مقدور هست .روانشناس خانواده

اقای دکتر من در شروع زندگی با همسرم به مشکل روحی برخوردم من ایمیل یا شماره ای از جناب عالی ندارم.اگر لازم دونستید حضوری هم خدمت میرسم.باتشکر

سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما بزرگ‌وار. بنده درحال آماده کردن یک فیلمنامه هستم و برای کامل کردنش احتیاج به یک گفت و گو و پرسیدن چند سوال از شما دارم. حالا این گفت و گو می‌تونه همینجا تلگرامی باشه یا حتی تلفنی، هر طور که برای شما راحت‌تر است. خوشحال میشم که بابت این موضوع به بنده کمک کنید. با احترام. سید ایمان اکرمی

درود بر شما لطفا با خانم سالاری هماهنگ کنید. 09109105010

سه لام، ببخشید مشاور روانشناختی همون روانشناس میشه، درسته؟

درود بر شما دوست عزیز تقریبا بله افرادی که روانشناسی خوندن یا همون روانشناسان کارهای مختلفی می تونن انجام بدن که یکی از اونها مشاوره رواشناسی هست. البته فقط روانشناسی می تونه مشاوره روانشناسی بده که در شاخه بالینی تحصیل کرده باشه و از سازمان نظام روانشناسی پروانه کار داشته باشه.

سلام وقت بخیر بنده میخوام در زمینه روانشناسی ادامه تحصیل بدهم سوالی داشتم من دوست دارم در زمینه کمک به خانواده ها و کسانی که جدا میشوند و… اگر روانشناسی بالینی انتخاب کنم ایا میتوانم مشاوره هم دهم؟یاخیر

باسلام خدمت شما من میخوام یه رشته کامل و جامعشو شروع کنم که بیشتر مسایل در بر بگیره و بالینی انتخاب کردم و میخوام مشاوره هم بدم در زمینه های زناشویی و اخلاقی و غیره ایا رشته ی بالینی امکان مشاوره در این زمینه هارا میدهد؟

درود بر شما دوست عزیز بله بهترین انتخاب همین رشته بالینی هست

برای بار بعدی ارسال نظر نام، ایمیل، و وب سایت من را در این مرورگر ذخیره کن.

دکتر محمد بهشتیان روانشناس ، روان درمانگر ، پژوهشگر ، مدرس و هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی است. وی عضو انجمن روان تحلیلی و هیپنوتراپی آمریکاست. حدودا ۲ دهه است که در حوزه روان درمانی تحلیلی و هیپنوتیزم درمانی فعالیت می کند. وی دستگاه BWS (ویژه هیپنوتیزم سریع) را در سال ۱۳۸۱ اختراع و پژوهشی درباره اثربخشی این دستگاه در مقایسه با روش های معمول درمانی انجام داد. وی تا کنون بیش از ۴۰ عنوان کتاب تالیف و ترجمه کرده است. بیش از 10 سال است که به تربیت روان درمانگر (درمان های تحلیلی) و هیپنوتیزم درمانگر مشغول است. رویکرد درمانی و پژوهشی مورد علاقه وی هیپنوتیزم درمانی تحلیلی (HA) و رویکردهای تحلیلی (MBT , ISTDP, TFP) است.

برای مشاهده رزومه کامل ایشان اینجا را کلیک کنید

 


مشاورۀ تحصیلیDownloads-icon


مشاورۀ شغلیDownloads-icon


مشاورۀ خانوادهDownloads-icon

یا نام متخصص را جستجو کنید

روانشناس کیست؟

روانشناس کسی است که فرایندهای ذهنی و رفتار انسان‌ها را از طریق مشاهده، تفسیر و ثبت نحوه ارتباط افراد با یکدیگر و محیط پیرامون‌شان، بررسی می‌کند. روانشناسان سعی دارند که سلامت و رفاه ذهنی همه افراد، اعم از خانواده‌ها، گروه‌ها و جوامع مختلف را تضمین کنند.

روانشناس، یک متخصص آموزش‌دیده است که در زمینه تحقیقات، آزمایشات و رسیدگی به چالش‌های عاطفی و روانی بیماران فعالیت می‌کند. مشاور و روانشناس خوب در هر زمینه ای می تواند خدمات خود را در مراکز مشاوره، بیمارستان ها یا مطب متخصص ارائه کنند. برخی مراکز به شکل اختصاصی مرکز مشاوره ازدواج هستند.

روانشناسان خدمات متنوعی را به مردم ارائه می‌کنند:روانشناس خانواده

تحصیلات و مدرک روانشناسان

اخذ مجوز کار، مستلزم داشتن مدرک دکترا (Ph.D. ،Psy.D. و Ed.D.) و گذراندن یک دوره دو ساله در یک مرکز خدمات بالینی است. روانشناسان، بیش از هر متخصص دیگری در زمینه روانشناسی و خدمات روان درمانی، تحصیل کرده و آموزش می‌بینند. دکتر روانشناس خوب می تواند با تخصص خود مسائل زیادی را حل کند.

از زیرشاخه های اصلی روانشناسی در ایران، می‏توان روانشناسی بالینی و روانشناسی عمومی و روانشناسی کودکان استثنائی را نام برد.

روانشناس بالینی

فعالیت اصلی روانشناسان بالینی شامل تست‏ های روانشناسی، ارزیابی و تشخیص مشکلات روانی، روان درمانی، تحقیق در زمینه کشف راه‌های بهبود سلامتی، تدریس و مشاوره می‌شود. روانشناسان بالینی در اماکن مختلف، از جمله بیمارستان‎ها، کلینیک‌های بهداشت روانی، مطب‌ها، مدارس ابتدایی و متوسطه، برنامه‌های توانبخشی کارکنان و شرکت‌ها فعالیت دارند. روانشناسان بالینی می‏توانند در زمینه های کودک و نوجوان و یا خانواده، آموزش‏ های تخصصی لازم را ببیند و در هر یک از این حیطه ها، تخصصا مشغول به کار درمان شوند.

سایت پزشک خوب با استفاده از بهترین روانشناس در هر شهر، مشاوره روانشناسی را برای حل معضلات و اختلالات مراجعان به کار می گیرد. در همین راستا لیست روانشناسان در هر شهر قابل مشاهده و انتخاب است.

خانواده اولین پایگاه اجتماعی و اولین مدرسه ای است که ما از کودکی در آن رشد می کنیم. خانواده‌ای که در بدو تولد پیدا کرده‌ایم از اولین لحظات زندگی تا آخرین ثانیه آن بر همه جنبه‌‌های زندگی ما تاثیر بسیار مهمی می‌گذارد. بنابراین اطلاع داشتن از چگونگی کارکرد صحیح خانواده و افزایش مهارت های ارتباطی برای داشتن روابط سالم، از موارد پراهمیت به شمار می‌رود.

خانواده درمانی یکی از انواع مداخلات رواندرمانی است و به منظور بررسی موارد خاصی طراحی شده است که بر سلامت و کارآئی خانواده تاثیر می‌گذارد. این درمان می‌تواند به خانواده‌ها در گذر از دورانی سخت، تحول های اساسی مثل آمدن فرزند جدید، ازدواج فرزندان، یا ورود عضوی جدید مثل عروس یا داماد و همچنین مسائل مربوط به سلامت رفتاری هر یک از اعضای خانواده کمک کند.

مشاور یا درمانگر خانواده فردی است متخصص که برای بر عهده گرفتن نقش‌ مشاور خانواده باید به میزان زیادی آموزش ببیند، تحصیلات رسمی داشته باشد، و برای اطمینان از اینکه برای انجام وظیفه خود آماده است، امتحان دهد.

مشاوران خانواده ممکن است روش‌های درمانی مختلفی داشته باشند و برخی از تکنیک‌های درمانی را ترجیح دهند اما همه آنها موظف هستند حداقل تجربه کارکردن با موارد زیر داشته باشند:

مشکلات رفتاری کودکان و بزرگسالان، سوگ، افسردگی و اضطراب، خشونت خانگی

تعارضات زناشویی و همچنین سوء مصرف مواد زوجین یا هر یک از اعضای خانواده.

برای درمان مواردی که در بالا ذکر شد  و همچنین  سایر مسائل خانوادگی، یک خانواده درمانگر می‌بایست:

ندا طباطبایی 

فاطمه ثمنی 

محمد حسن خزاعی 

مریم سید عالی پور 

ارسلان عبدالهی دهکی 

دکتر زهرا فدایی وطن 

دکتر حسن مختارپور 

افسانه آقائی 

مینا کرمی 

دکتر حسن شمس اسفندآباد 

تمامی آدرس ها را بر روی نقشه می توانید مشاهده کنید

loading…

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

یا نام متخصص را جستجو کنید

روانشناس کیست؟

روانشناس کسی است که فرایندهای ذهنی و رفتار انسان‌ها را از طریق مشاهده، تفسیر و ثبت نحوه ارتباط افراد با یکدیگر و محیط پیرامون‌شان، بررسی می‌کند. روانشناسان سعی دارند که سلامت و رفاه ذهنی همه افراد، اعم از خانواده‌ها، گروه‌ها و جوامع مختلف را تضمین کنند.

روانشناس، یک متخصص آموزش‌دیده است که در زمینه تحقیقات، آزمایشات و رسیدگی به چالش‌های عاطفی و روانی بیماران فعالیت می‌کند. مشاور و روانشناس خوب در هر زمینه ای می تواند خدمات خود را در مراکز مشاوره، بیمارستان ها یا مطب متخصص ارائه کنند. برخی مراکز به شکل اختصاصی مرکز مشاوره ازدواج هستند.

روانشناسان خدمات متنوعی را به مردم ارائه می‌کنند:روانشناس خانواده

تحصیلات و مدرک روانشناسان

اخذ مجوز کار، مستلزم داشتن مدرک دکترا (Ph.D. ،Psy.D. و Ed.D.) و گذراندن یک دوره دو ساله در یک مرکز خدمات بالینی است. روانشناسان، بیش از هر متخصص دیگری در زمینه روانشناسی و خدمات روان درمانی، تحصیل کرده و آموزش می‌بینند. دکتر روانشناس خوب می تواند با تخصص خود مسائل زیادی را حل کند.

از زیرشاخه های اصلی روانشناسی در ایران، می‏توان روانشناسی بالینی و روانشناسی عمومی و روانشناسی کودکان استثنائی را نام برد.

روانشناس بالینی

فعالیت اصلی روانشناسان بالینی شامل تست‏ های روانشناسی، ارزیابی و تشخیص مشکلات روانی، روان درمانی، تحقیق در زمینه کشف راه‌های بهبود سلامتی، تدریس و مشاوره می‌شود. روانشناسان بالینی در اماکن مختلف، از جمله بیمارستان‎ها، کلینیک‌های بهداشت روانی، مطب‌ها، مدارس ابتدایی و متوسطه، برنامه‌های توانبخشی کارکنان و شرکت‌ها فعالیت دارند. روانشناسان بالینی می‏توانند در زمینه های کودک و نوجوان و یا خانواده، آموزش‏ های تخصصی لازم را ببیند و در هر یک از این حیطه ها، تخصصا مشغول به کار درمان شوند.

سایت پزشک خوب با استفاده از بهترین روانشناس در هر شهر، مشاوره روانشناسی را برای حل معضلات و اختلالات مراجعان به کار می گیرد. در همین راستا لیست روانشناسان در هر شهر قابل مشاهده و انتخاب است.

خانواده اولین پایگاه اجتماعی و اولین مدرسه ای است که ما از کودکی در آن رشد می کنیم. خانواده‌ای که در بدو تولد پیدا کرده‌ایم از اولین لحظات زندگی تا آخرین ثانیه آن بر همه جنبه‌‌های زندگی ما تاثیر بسیار مهمی می‌گذارد. بنابراین اطلاع داشتن از چگونگی کارکرد صحیح خانواده و افزایش مهارت های ارتباطی برای داشتن روابط سالم، از موارد پراهمیت به شمار می‌رود.

خانواده درمانی یکی از انواع مداخلات رواندرمانی است و به منظور بررسی موارد خاصی طراحی شده است که بر سلامت و کارآئی خانواده تاثیر می‌گذارد. این درمان می‌تواند به خانواده‌ها در گذر از دورانی سخت، تحول های اساسی مثل آمدن فرزند جدید، ازدواج فرزندان، یا ورود عضوی جدید مثل عروس یا داماد و همچنین مسائل مربوط به سلامت رفتاری هر یک از اعضای خانواده کمک کند.

مشاور یا درمانگر خانواده فردی است متخصص که برای بر عهده گرفتن نقش‌ مشاور خانواده باید به میزان زیادی آموزش ببیند، تحصیلات رسمی داشته باشد، و برای اطمینان از اینکه برای انجام وظیفه خود آماده است، امتحان دهد.

مشاوران خانواده ممکن است روش‌های درمانی مختلفی داشته باشند و برخی از تکنیک‌های درمانی را ترجیح دهند اما همه آنها موظف هستند حداقل تجربه کارکردن با موارد زیر داشته باشند:

مشکلات رفتاری کودکان و بزرگسالان، سوگ، افسردگی و اضطراب، خشونت خانگی

تعارضات زناشویی و همچنین سوء مصرف مواد زوجین یا هر یک از اعضای خانواده.

برای درمان مواردی که در بالا ذکر شد  و همچنین  سایر مسائل خانوادگی، یک خانواده درمانگر می‌بایست:

معصومه پریوار 

خدیجه فتوح آبادی 

صدف امامی خواه 

دکتر ساناز مومن 

زهره حقیقی مقدم 

زهرا جعفری 

پریسا عشایری 

دکتر فاطمه مرادی 

نرجس کردار 

دکتر زهرا نادری 

تمامی آدرس ها را بر روی نقشه می توانید مشاهده کنید

loading…

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد



میان مشاوران و روانشناسان تفاوت می باشد

 

بسیاری از مردم برای کوچک ترین مشکلات جسمانی خود به پزشک مراجعه می کنند، اما درد و رنج ناشی از بیماری های روحی خود را مدت های طولانی با خود یدک می کشند و حاضر نیستند برای رفع آن به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنند. از سوی دیگر حتی زمانی که حاضر به مراجعه می‌شوند، هنوز نمی دانند که باید نزد روانپزشک بروند یا روانشناس یا مشاوره! این عدم شناخت می تواند افراد را دچار سردرگمی کند و مانع از دستیابی به نتیجه مطلوب برای آنان شود.چه زمان به روانشناس مراجعه کنیم؟دکتر نصیری، روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه علوم پزشکی در پاسخ به این سوال که افراد دقیقا چه زمانی باید به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنند، می گوید: افراد به همان میزان که دچار مشکلات جسمی می شوند، ممکن است به دلیل زندگی شهری و مسایل خاص آن به همان میزان یا حتی بیشتر،درگیر مشکلات روحی و روانی نیز شوند. در واقع وضعیت روانشناختی ما مانند وضعیت جسمانی ما هر از گاهی دچار مشکلاتی می‌شود. این مشکلات می تواند ناشی اززمینه های قبلی و استعدادهای ذاتی و ژنتیکی ما برای مبتلا شدن به این گونه اختلالات باشد یا ناشی از شرایط محیطی، زندگی روزمره و مشکلات مربوط به آن.روانشناس خانواده

 

افراد در زندگی خود و در انتخاب هایی که پیش رویشان است، گاها دچار تعارضات یا مشکلات ارتباطی با اعضای خانواده خود می شوند. از طرفی زمانی که افراد با بحران های زندگی مواجه یا بنا به هر دلیلی دچار مسایل روانشناختی می شوند، وضعیت روحی فرد به هم می ریزد و علایم مربوط به آن در خود فرد به صورت غم و افسردگی، بی ثباتی رفتاری و … خود را نشان می دهد. این گونه علایم می تواند درروابط اجتماعی فرد، زندگی فردی و اجتماعی مشکلات اضطرابی برای فرد ایجاد کند.وی دچار شک و تردیدهای دایمی شود، دلهره و دلشوره‌های افراطی در او ایجاد کند؛ به طوری که جریان عادی زندگی او را دچار اختلال کند.وی در ادامه افزود:فرد در صورتی که نتواند بر مشکلات خود و علایم روحی – روانی ناشی از این مشکلات فائق آید، به مرور مقاومت جسمانی خود را نیز از دست می دهد و ممکن است به انواع بیماری‌های جسمانی ناشی از تحمل استرس و اضطراب مبتلا شود. بیماری هایی که اصطلاحا از آنها با عنوان بیماری‌های روان تنی یاد می شود. بیماری هایی که منشأ آنها مسایل روانشناختی است، اما در جسم افراد بروز پیدا می کند. این گونه بیماری ها تا زمانی که منبع و منشأ روانی آن حل و فصل نشود، ریشه کن نمی شود. در چنین شرایطی است که روانشناس می‌تواند کمک کننده و راهگشا باشد.

 

در درمان مشکلات روانشناختی، دارو نقش اساسی را ایفا می کند

 

به کدام یک مراجعه کنیم؟ روانشناس، روانپزشک یا مشاور؟نصیری در پاسخ به این سوال که چه تفاوتی میان روانشناس، روانپزشک و مشاور وجود دارد، اظهار داشت: البته باید میان مشاوران و روانشناسان تمایز قائل شد. مشاور در صورتی می تواند کمک کننده باشد که فرد در تصمیم گیری های زندگی خود با مشکل رو به رو شده و نیاز دارد که تصمیم درستی اتخاذ کند؛ در حالی که در روانشناسی خصوصا روانشناسی بالینی،هدف حل و فصل مشکلات روانشناختی و بیماری های عصبی است؛ لذا این تمایز و تفکیک میان روانشناسی و مشاوره هنوز برای مردم و گاها برای برخی از متخصصین جا نیفتاده است. این عدم شناخت سبب شده که مراجعین نزد افراد مختلف بروند و به نتیجه مطلوب دست نیابند. توصیه من این است که وقتی فرد دچار مشکلات روانشناختی می شود، در ابتدای امر به یک روانشناس بالینی مراجعه کند تا توسط او مشخص شود فرد نیاز به درمان دارویی و روانپزشک دارد یا خیر! اگر لازم بود که درمان دارویی در فرد آغاز می شود؛ در غیر این صورت با روان درمانی فرد می تواند بر مشکلاتش غلبه کند. مشارکتی که بین تیم درمان اعم از مشاوره خانواده، روانپزشک، روانشناس و مددکار وجود دارد، می تواند درمان را در سطح خوبی هدایت کند.استفاده از چند روش برای درمانمشکلات روانشناختی هم جسم فرد را درگیر می سازد و هم رفتارهای فرد را! به عنوان مثال در بیماری افسردگی، یک سری از میانجی های عصبی در مغز کاهش می یابند، یا برخی از هورمون های مغز تنظیماتشان به هم می خورد. در درمان مشکلات روانشناختی، دارو نقش اساسی را ایفا می کند؛ لذا امروزه در دنیا نظریه ای وجود دارد به نام دیدگاه زیستی- روانی- اجتماعی؛ به این معنا که هر مشکلی که از نظر روحی برای افراد اتفاق می افتد، این مشکلات با عوامل زیستی– روانی– اجتماعی بروز می‌یابد. به عنوان مثال زمانی که فردی دچار افسردگی شده ، هم عوامل ژنتیکی در آن موثر است و هم اینکه ساختارهای مغزی و هورمونی دچار تغییراتی شده است.

 

همزمان نوع تفکر بیمار و نوع شناخت های او هم دچار تغییراتی شده، بعضا ممکن است الگوی ارتباطات فرد هم با خانواده و دیگران دچار تغییراتی شده باشد. در اینجا تنها با یک روش درمان نمی توان به جنگ مشکل و اختلال پیش آمده، رفت. در چنین شرایطی است که لازم است از روش های ترکیبی برای بازگرداندن بیمار به زندگی استفاده کرد؛ یعنی فرد هم باید از دارو استفاده کند تا جنبه بیولوژیکی، بیوشیمیایی مغز و جنبه های زیستی تنظیم شود و هم نزد روانشناس بالینی برود تا به واسطه تکنیک های روان درمانی که استفاده می‌کند، بتواند ساختمانِ شناختی و عاطفی فرد را اصلاح کند. از سوی دیگر فرد نیاز به حمایت های اجتماعی و محیطی دارد. ترکیب تمام اینهاست که درمان را ایجاد می کند؛ لذا جایگاه روانشناس و روانپزشک یک جایگاه مکمل است و گاه در کنار یکدیگر می‌توان به درمان موثر دست یافت. شبیه به فردی که دچار شکستگی پا شده و لذا این فرد هم باید جراحی استخوان شود و هم دارو مصرف کند و هم به یک فیزیوتراپ مراجعه کند.مصرف دارو، اعتیاد آور است؟دکتر نصیری در پاسخ به این سوال نسل فردا که آیا مصرف دارو برای درمان اختلالاتی نظیر افسردگی و … اعتیاد آور است؟ اظهار داشت: تصور غلطی که در جامعه ما وجود دارد این است که داروها اعتیاد آورند. باید توجه داشت که هر درمانی دوره ای دارد. بیماران روانپزشکی درمانشان دوره مشخص و معینی دارد که طولانی تر از سایر بیماری هاست و شبیه به سرماخوردگی نیست که تنها زمان کوتاهی را به درمان اختصاص دهند. حداقل درمان در روانپزشکی و روانشناسی 6 الی 7 ماه به طول می انجامد. برخی از بیماری ها هم هستند که درمانشان مادام العمر طول می کشد. این گونه بیماری ها هرگز تا پایان عمر بهبود کامل نمی یابند و تنها روانپزشک یا روانشناس می توانند با تجویز دارو و دستور العمل های لازم، اقدام به کنترل پیشرفت بیماری و حادتر شدن آن کنند. متاسفانه بسیاری از مراجعین به این نکات توجه لازم را ندارند.

 

فرد به روانپزشک مراجعه می کند و یک ماه داروهای تجویز شده را مصرف می کند و در همان یک ماه احساس بهبودی می کند؛ بنا به همین دلیل شروع به قطع کردن ناگهانی داروهایش می کند. این امر سبب بازگشت دوباره بیماری و حتی تقویت بیماری می شود. این بیماران و مراجعین اعلام می کنند که به دارو اعتیاد پیدا کرده اند و زمانی که دارو مصرف می کنند، آرامند، اما به محض قطع مصرف دارو، دوباره دچار پریشانی و علایم بیماری می شوند و به هم می‌ریزند. این تصور بسیار غلط است؛چرا که زمانی که فرد دوره درمان را به طور کامل طی نمی کند، نتیجه لازم را نمی گیرد و با قطع مصرف دارو، دچار مشکلاتی می شود که این حس را به فرد القا می‌کند که به دارو اعتیاد پیدا کرده است.منبع: سلامت نیوز

 

مطالب بیشتر برای زندگی بهتر

اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید

سوالات پزشکیتو آنلاین بپرس

کاملا رایگان مشاوره بگیر!

همین حالا وکیل بگیر

مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف زمان انتظار

بااین نوشابه از پوکی استخوان پیشگیری کنید!

درخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان

بدون مراجعه حضوری ویزیت شو!

درمان افسردگی یک بار برای همیشه

با چند سوال ساده شخصیتت رو بشناس!

از برنامه ریزی تا رتبه برتر کنکور

ازبهترین متخصص‌ها آنلاین نوبت بگیر

درخواست مجرب ترین وکلا طلاق توافقی

دریافت پاسخ پزشکی در کمترین زمان

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

در جامعه امروز که زندگی بسیاری از افراد با تکنولوژی آمیخته شده است عوامل متعددی وجود دارند که آرامش و ریتم زندگی ما را تحت تاثیر خود قرار داده اند. این عوامل موجب می شوند تا بیماری های روحی و روانی در بسیاری از انسانها بوجود آید. علم روانشناسی به عنوان موثرترین ابزار مدیریت روح و روان به ما کمک می کند تا بتوانیم در کنار زندگی همراه با تکنولوژی، از سلامت روح و روان نیز برخوردار شویم. یکی از تصورهای کاملا اشتباه که در مورد روانشناسی وجود دارد این است که هر شخصی به روانشناس مراجعه می کند حتما دارای مشکلات روحی و روانی است! اما باید خاطر نشان کرد که به اینصورت نیست و ما در قدم اول باید برای جلوگیری از دچار شدن به مشکلات روحی و روانی با مشاور روانشناس در ارتباط باشیم. در صورتی که به چنین مشکلاتی برخورد کردیم نیز رواشناس بهترین راهکار ممکن برای مدیریت یا درمان است.

برای آشنایی بیشتر و بهتر با خانم دکتر جبلی بر روی لینک مقابل کلیک کنید: رزومه و فعالیت ها

مشاوره، همسرداری، تربیت فرزند
خیانت، طلاق و اختلافات و …روانشناس خانواده

استرس، اضطراب، افسردگی و …
انواع اختلالات شخصیتی

مخصوص کودکان و بزرگسالان
یادگیری انواع مهارت ها

انتخاب همسر، شناخت و …
اجرای تست های روانشناسی

با توجه به سوالها و بحث هایی که مراجعین از بنده به عنوان روانشناس در مورد اینکه بهترین روانشناس تهران و ایران کیست پرسیده و مطرح می کنند لازم می دانم یکسری توضیحات در این مورد به شما عزیزان ارائه نمایم. حوزه های روانشناسی بسیار گسترده بوده و یک روانشناس نمی تواند در همه زمینه ها متخصص باشد. پس در وهله اول می بایست برای تشخیص روانشناس خوب به حوزه تخصصی روانشناس توجه داشته باشیم. در ادامه می توانیم رزومه کاری و همچنین بازخوردهای مراجعین را مورد ارزیابی قرار دهیم تا بهترین روانشناس یا به عبارتی روانشناس معروف که در یک یا چند حوزه تخصص دارد را برای مشاوره و درمان خود انتخاب کنیم. توجه به این نکته نیز ضروری است که بهترین روانشناس تهران و ایران نیز بدون همکاری و خواستن مراجعه کننده نمی تواند کار قابل توجهی انجام دهد. پس باید در نظر داشت که همدلی، همکاری و صداقت با روانشناس یک اصل اجتناب ناپذیر است.

آدرس : تهران ، ونک ، جردن جنوبی ، خ نوزدهم ، پ 12 ، ط 5 ، واحد 17

تلفن تماس : 02188881984

تمامی حقوق مادی و معنوی برای خانم دکتر جبلی محفوظ بوده و بازنشر محتوا صرفا با ذکر منبع (لینک) مجاز است.

روانشناس خانواده
روانشناس خانواده
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *