روانشناس معروف آلمانی در حل جدول

 
helpkade
روانشناس معروف آلمانی در حل جدول
روانشناس معروف آلمانی در حل جدول

این ۲۶ صفحه در این رده قرار دارند؛ این رده در کل حاوی ۲۶ صفحه است.

جواب و پاسخ «کارن …» روانشناس آلمانی در حل جدول بازی جدولانه از سایت جوابگو دریافت کنید.

جواب : هورنای.

ویرانگری انسان

آمار کشته شدگان و مبتلایان به ویروس کرونا در ایران پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۹

ارزش سهام عدالت امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ چقدر شده است؟

قیمت طلا | قیمت سکه | قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد ۹۹ + قیمت طلای جهانی

مهمان امشب برنامه دورهمی پنجشنبه ۱۶ مرداد ۹۹ کیست؟

روانشناس معروف آلمانی در حل جدول

بیوگرافی کامل عمار تفتی و همسرش + عکس های مراسم ازدواج عمار تفتی

چگونه بیمه بیکاری کرونا را دریافت کنیم؟ + سامانه ثبت بیمه بیکاری برای بیکار شدگان ناشی از کرونا

نقد و بررسی همه‌جانبه لیفان ۸۲۰

اعداد نحس و اعداد خوش یمن در کشورهای مختلف جهان کدام هستند؟

با ۱۰ مادر نمونه در دنیای حیوانات آشنا شوید

کدام روش ها سبب تقویت حافظه بلندمدت آدمی می شوند؟

این ۶ ماده غذایی فشار خون شما را درمان می کنند

خون با چه سرعتی در بدن آدمی می چرخد؟


10 روان‌شناس برتر جهان

روان‌شناسی رشته بسیار گسترده‌ای با موضوعات مختلف است. با نگاهی به نظریات معروفترین متفکران روان‌شناسی، این گستردگی و تنوع افکار به خوبی قابل مشاهده است.

بر اساس مطالعه‌ای که در ماه جولای 2002 در مجله معتبر Review of General Psychology به عمل آمد، 99 روان‌شناسی که بیشترین تاثیر را بر این رشته بر جا گذاشته‌اند، شناسایی و رده‌بندی شدند. این رده‌بندی براساس سه عامل صورت گرفت: بسامد ارجاع در مجلات علمی، ارجاع در کتاب‌های درسی و نظرخواهی از 1725 عضو انجمن روان‌شناسی آمریکا.

10 روان‌شناس برتر این لیست به قرار زیر بودند. این افراد نه تنها از معروفترین متفکران روان‌شناسی هستند بلکه همگی نقش مهمی در تاریخ روان‌شناسی و سهم عمده‌ای در شناخت ما نسبت به رفتار انسان‌ها ایفا کرده‌اند:

*****************************

روانشناس معروف آلمانی در حل جدول


1- بی. اف. اسکینر ( B.F. Skinner )
     (1904-1990) این روان‌شناس آمریکایی یکی از رهبران نظریه رفتارگرایی ( behaviorism ) است. کارهای او در زمینه روان‌شناسی تجربی او را یکی از تاثیرگذارترین روان‌شناسان تاریخ نموده و روش‌های درمانی بر پایه نظریه‌های او هنوز در سطح گسترده‌ای مورد استفاده است.

2- زیگموند فروید ( Sigmund Freud )
     (1856-1939) وقتی صحبت از روان‌شناسی می‌شود، بسیاری از مردم به یاد این روان‌شناس آلمانی می‌افتند. کارهای او این عقیده را تقویت کرد که تمام بیماری‌های روانی دلایل فیزیولوژیک ندارند. او همچنین شواهدی دال بر این که تفاوت‌های فرهنگی دارای تاثیر بر روی روان‌شناسی و رفتار است ارائه نمود. کارهای او به شناخت بهتر ما از شخصیت، روان‌شناسی بالینی، رشد انسان و ناهنجاری‌های روانی، کمک شایانی نموده است.

3- آلبرت بندورا ( Albert Bandura )      (1925-)کارهای این روان‌شناس کانادایی، بخشی از انقلاب «شناخت در روان‌شناسی» است که از اواخر دهه 1960 شروع شد. نظریه یادگیری اجتماعی آلبرت بندورا بر اهمیت یادگیری مشاهده‌ای، تقلید و مدل‌سازی، تاکید گذاشت.

4- ژان پیاژه ( Jean Piaget )
     (1896-1980) کارهای این روان‌شناس سوئیسی تاثیر عمده‌ای بر روان‌شناسی، به ویژه درک ما از رشد فکری و ذهنی کودکان، داشته است. پژوهش‌های پیاژه به توسعه روان‌شناسی رشد، روان‌شناسی شناخت، معرفت‌شناسی ژنتیکی و اصلاح روش‌های آموزشی، کمک شایانی نموده است. آلبرت اینشتین درباره مشاهدات پیاژه در مورد رشد فکری و ذهنی کودکان و فرایند تفکر چنین گفته است: «این کشفی است که آنقدر ساده است که فقط به فکر یک نابغه می‌رسد.»

5- کارل راجرز ( Carl Rogers )
     (1902-1987) تاکید اصلی این روان‌شناس آمریکایی بر تاثیر شگفت توانائی‌های بالقّوه انسان بر روان‌شناسی و آموزش است. کارل راجرز یکی از مهمترین متفکران انسان گراست و روش درمان ابتکاری او که به «درمان راجرین» معروف است، تاثیر عمده‌ای بر روش‌های درمانی داشته است.

 

6- ویلیام جیمز ( William James )
     (1842-1910) از این روان‌شناس و فیلسوف معروف، غالباً به عنوان «پدر روان‌شناسی آمریکا» یاد می‌شود. کتاب درسی 1200 صفحه‌ای او به نام «اصول روان‌شناسی»، مهمترین منبع کلاسیک درسی بود و درس‌ها و نوشته‌های او کمک شایانی به تثبیت روان‌شناسی به عنوان یک علم کرد. او در طی 35 سال تدریس خود، تاثیر بسیاری بر روی روان‌شناسان اوایل قرن بیستم گذاشت.

7- اریک اریکسون ( Erik Erikson )
     (1902-1994)نظریه این روان‌شناس آلمانی درباره «رشد روانی- اجتماعی» علاقه‌مندی و تحقیقات بسیاری را در زمینه رشد انسان در دوره حیاتش به وجود آورد. اریکسون که از همکاران آنا فروید (دختر زیگموند فروید) بود، از طریق کشف رشد در طول حیات، شامل دوران کودکی، بلوغ و پیری، به توسعه نظریه روانکاوی کمک بسزایی نموده است.

  8- ایوان پولوف ( Ivan Pavlov )
       (1849-1936)این روان‌شناس روسی با تحقیقاتش در زمینه واکنش‌های شرطی، به پیدایش رفتارگرایی در روان‌شناسی کمک شایانی نموده است. روش‌های تجربی پاولوف در تغییر روش روان‌شناسی از درون‌نگری و سنجش ذهنی به معیارهای عینی رفتاری، تاثیر عمده‌ای داشته است. پاولوف در سال 1904 برنده جایزه نوبل روان‌شناسی شد.

9- کرت لوین ( Kurt Lewin )
     (1890-1947)از این روان‌شناس آلمانی به عنوان پدر «روان‌شناسی اجتماعی مدرن» نامبرده می‌شود زیرا او یکی از نخستین کسانی بوده است که روش‌های علمی و تجربه را برای نگریستن به رفتارهای اجتماعی به خدمت گرفته است.

 

10- به انتخاب خواننده آخرین مکان این لیست را خالی می‌گذاریم تا خواننده، مناسب‌ترین فردی را که خودش ترجیح می‌دهد در این مکان قرار دهد!

روانشناس اجتماعي مشهور آلماني كه طي سالهاي گذشته بسيار معروف و خبرساز شده بوده، متقلب از آب درآمد.

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «ديدريك استاپل» كه به جاي انجام آزمايش‌هاي ميداني به ساخت داده‌هاي جعلي دست مي‌زد، در مطالعات خود در مورد پديده‌هاي اجتماعي، ادعاهايي كرده بود كه از آن جمله مي‌توان به پرخاشگر شدن انسان‌هاي گوشتخوار و وجود رفتار تبعيض‌گرايي بيشتر در ميان دانشمنداني كه در آزمايشگاه‌هاي آشفته و درهم كار مي‌كنند، اشاره كرد.

گزارش اوليه كه در وب‌سايت دانشگاه «تيلبورگ» منتشر شده، از پيگيري كارهاي اين روانشناس و همكارانش توسط سه دانشگاهي كه وي را در طول دوران كاري‌اش استخدام كرده بودند، سخن گفته و همچنين پايان‌نامه وي نيز مورد سؤال قرار گرفته است.

دانشگاه «تيلبورگ» كه كارفرماي كنوني «استاپل» بوده، وي را تا پايان اين تحقيقات از كار معلق كرده است.

«پيم لوت»، رييس كميته بازرسي پژوهش‌هاي «استاپل» اظهار كرده كه تا كنون مشخص شده كه 30 مقاله وي بر اساس اطلاعات دروغين بوده و كار بر روي ساير مقالات كه بيش از 150 پژوهش هستند، ادامه دارد.

روانشناس معروف آلمانی در حل جدول

تاكنون اين طور به نظر مي‌رسد كه «استاپل» با خودداري از انجام مطالعات ميداني براي پژوهش‌هاي خود از داده‌هاي مغزي‌اش جهت پشتيباني مطالعاتش بهره مي‌برد. جالب اين كه به گفته دانشجويان «استاپل»، آنها هيچ گاه مجبور به گذراندن مطالعات ميداني براي قبول شدن در دروس وي نبودند.

«استاپل» با انتشار بيانيه‌اي از كار خود اظهار تاسف و شرمندگي كرده، اگرچه اين كار ديگر براي وي سودي در بر نخواهد داشت. اين رفتار «استاپل» زماني رو شد كه برخي از دستياران تحقيقاتي وي به اوضاع، مشكوك شده و از مقامات دانشكده، تقاضاي بازرسي در پژوهش‌هاي وي كردند.

«استاپل» كه تنها 46 سال دارد، احتمالا براي اختلاس از بودجه دانشگاه و آسيب به اعتبار همكاران و دانشجويانش مجازات خواهد شد. به طور مسلم وي كار خود در دانشگاه را از دست داده و حتي احتمال از دست دادن مدرك وي نيز وجود دارد.

انتهاي پيام

روانشناس معروف آلمانی در حل جدول
روانشناس معروف آلمانی در حل جدول
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *