سمنان روانشناس بالینی

 
helpkade
سمنان روانشناس بالینی
سمنان روانشناس بالینی

 

کسب رتبه A از کمیسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری طبق رتبه بندی جدید نشریات کشورتوسط فصلنامه روان شناسی بالینی دانشگاه سمنان در سال1396

 

بر اساس آخرین گزارش پورتال نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در سال 96 مجله روان شناسی بالینی دانشگاه سمنان در رتبه A  قرار گرفت. لازم به ذکر است رتبه بندی نشریات علمی و پژوهشی وزارت علوم در پنج رده A+, A,B,C,D  قرار می گیرند.

طبق این رتبه بندی، تعداد محدودی از نشریات ( 26 نشریه ) در رتبه A+ قرار گرفته اند و نشریات رتبه A ( 271 نشریه ) بوده اند. بیشتر نشریات کشور در رده B (635 نشریه ) قرار گرفته اند. در ضمن هیچ نشریه روان شناسی در بین نشریات دارای رتبه A+  در کشور قرار ندارد.

سمنان روانشناس بالینی

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————-

این فصلنامه از قانون اخلاق نشر (cope) پیروی میکند

 

 

صفحه 1-12

10.22075/jcp.2020.19478.1806

حمزه ارباب؛ حسن میرزاحسینی؛ نادر منیرپور

صفحه 13-22

10.22075/jcp.2020.17365.1640

اصغر کریمی؛ صدیقه احمدی؛ کیانوش زهراکار

صفحه 23-32

10.22075/jcp.2020.18969.1752

الناز کریمی؛ نوراله محمدی؛ چنگیز رحیمی

صفحه 33-40

10.22075/jcp.2020.18847.1742

آیت اله کریمی باغملک؛ آرش جلوداری؛ فروغ ماهیگیر

صفحه 41-52

10.22075/jcp.2019.17928.1686

فریبا پاغوشی؛ زینب خانجانی؛ تورج هاشمی

صفحه 53-66

10.22075/jcp.2020.18023.1692

اصغر نوروزی؛ علیرضا مرادی؛ کریم زمانی؛ جعفر حسنی

صفحه 67-76

10.22075/jcp.2019.18600.1723

مریم مهدوی؛ حسین بقولی

صفحه 77-87

10.22075/jcp.2020.17486.1651

معصومه پورمحمدرضا تجریشی؛ مریم یوسفی؛ ساحل همتی؛ عنایت اله بخشی

صفحه 87-98

سمنان روانشناس بالینی

10.22075/jcp.2020.17113.1623

سیروس مرادی زاده؛ حسنعلی ویسکرمی؛ فضل اله میر دریکوند؛ عزت اله قدم پور؛ فیروزه غضنفری

فصلنامه روان شناسی بالینی توسط دانشگاه سمنان مجوز دارد تحت کریتیو کامنز تخصیص 4.0 بین‌المللی License.بر پایه یک اثر در jcp@semnan.ac.ir.اجازه‌ها بر پایه هدف این مجوز قابل دسترس در jcp@semnan.ac.ir می‌باشد.

این فصلنامه از قانون اخلاق نشر (cope) پیروی می کند.

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.


اصل مقاله 935.38 KDownloads-icon


اصل مقاله 774.1 KDownloads-icon


اصل مقاله 593.68 KDownloads-icon


اصل مقاله 644.8 KDownloads-icon


اصل مقاله 598.96 KDownloads-icon


اصل مقاله 892.96 KDownloads-icon


اصل مقاله 671.84 KDownloads-icon


اصل مقاله 706.25 KDownloads-icon


اصل مقاله 502.65 KDownloads-icon

راهنمای نگارش مقالات مجله روان‌شناسی بالینی دانشگاه سمنان

به منظور تسهیل کار نویسندگان در ارسال و پیگیری مقالات لازم است اصول کلی زیر در تدوین مقاله ی ارسالی مد نظر قرار گیرد. فرایند ارسال تا پذیرش و چاپ مقاله در مجله روان‌شناسی بالینی نیز در فلوچارت راهنما به نمایش در آمده است.

 

اصولی کلی:

.1  زبان رسمی مجله فارسی است ولی مشخصات تمامی نویسندگان ، عنوان مقاله و چکیده مقاله لازم است به زبان انگلیسی در بخش چکیده انگلیسی ارائه شوند.

سمنان روانشناس بالینی

.2  مقاله نباید  قبلاً در هیچ یک از نشریات داخلی و خارجی به چاپ رسیده یا همزمان برای مجله دیگری ارسال شده باشد.

.3  مشخصات نویسندگان (رتبه علمی، گروه آموزشی، دانشگاه، شهر، کشور) به درستی درج شود و با مشخصات مندرج در سایت مطابقت کامل داشته باشد.

4. نویسندگان باید قبل از ارسال مقاله جهت اخذ شناسه پژوهشگر (ORCID) از سایت ORCID.org اقدام کرده باشند.

5.  تنها دو پوشه (فایل) از مقاله با نام و بدون نام به همراه نامه درخواست چاپ و فرم تعهد ، از طریق سایت ارسال شود .

6 . نمودارها، تصویرها و جدول های ارسالی واضح و علایم و اسامی مندرج در آن فارسی باشند.

7. شماره و عنوان جدول‌ها در بالای آن‌ها و شماره و عنوان نمودارها و اشکال در زیر آن‌ها آورده شود.

8. عنوان، چکیده، تیتر جداول و نمودارها و منابع پایانی(ونکور و با نرم افزار اندنوت) می بایست منطبق با دستورالعمل مجله باشد.

9. کل متن در نسخه ارسالی به صورت تک‌ ستونی و در انداره کاغذ A4 تنظیم شود. فاصله سطرها در تمام مقاله 1 سانتی‌متر و حاشیه صفحه با فواصل 3 سانتیمتر از بالا، چپ و راست و 5/2 سانتیمتر از پائین باید باشد.

10. تمام متون فارسی باید با فونت میترا (B Mitra) و اندازه قلم 13 و تمام متون انگلیسی با فونت Times New Roman و اندازه قلم 11 و تیترها با حروف ضخیم (Bold) تایپ شوند

12. زمان قابل قبول برای پذیرش مقالات مستخرج از پایان نامه ها ، طرح ها  و پروژه های پژوهشی حداکثر 2 سال است.

13. مجله در رد، قبول، اصلاح و ویرایش مقاله ها در هر زمانی آزاد است.

14. مقاله‌های ارسالی منحصراً باید از طریق سامانه مجله (به آدرس:jcp.semnan.ac.ir و طبق فلوچارت راهنما، ارسال گردد.

15. هزینه‌های داوری 100/000 تومان و هزینه های آماده سازی و  چاپ مقاله 250/000 تومان است که طبق آموزشهای ارائه شده در سایت مجله در  دو نوبت جداگانه (پیش از داوری و هنگام پذیرش نهایی مقاله) باید به حساب مجله واریزشود.

توجه: ارسال مقاله‌ها و یا پرداخت وجه برای داوری به منزله پذیرش مقاله نیست و تا آخرین مرحله ویراستاری علمی، مقاله پذیرفته شده تلقی نمی‌شود و در صورت عدم پذیرش مقاله، وجه دریافتی مسترد نمی‌شود.

 

دستورالعمل مجله

تدوین بخشهای مختلف مقاله

الف) عنوان

1. عنوان مقاله کوتاه (حداقل 5 و حداکثر 15 کلمه)، گویا و بیانگر محتوا، هدف و یافته‌های پژوهش باشد. عنوان با فونت میترا (B Mitra) و اندازه قلم 14 و با حروف ضخیم (bold) تایپ شود.

2. در مقالات فارسی، عنوان مقاله به زبان انگلیسی نیز نوشته شود. عنوان انگلیسی با فونت Times New Roman، با اندازه قلم 12 و با حروف ضخیم (bold ) تایپ شود.

 

ب) نویسندگان:

1. نام نویسندگان در زیر عنوان مقاله با قلم B Mitra و اندازه 12 تایپ شود. نویسنده مسؤول با علامت * متمایز شود و وابستگی سازمانی همه نویسندگان در پایین صفحه به صورت پانویس ذکر شود. آدرس ایمیل دانشگاهی و شماره تماس نویسنده مسئول در پاورقی آورده شود.

2. در زیر عنوان فارسی و انگلیسی، پس ازآوردن نام و نام خانوادگی نویسندگان، درجه علمی، گروه آموزشی، دنشگاه، شهر و کشور آورده شود. به فارسی:           نام و نام خانوادگی، استادیار، گروه روان‌شناسی، دانشگاه سمنان،سمنان، ایران.

به انگلیسی:   Full name, Assistant Professor, Department of Psychology, Semnan University, Semnan, Iran            

 

ج) چکیده(Abstract):

چکیده‌های فارسی و انگلیسی باید در دو صفحة مجزا قرار داده شوند. همچنین چکیده باید حاوی حداقل 150 و حداکثر200  واژه باشد و بصورت ساختارمند در 5 بند(مقدمه، روش، یافته، نتیجه گیری، واژه های کلیدی) تنظیم شود. اندازه قلم برای چکیده و کلید واژه‌های فارسی 12 و برای چکیده‌های انگلیسی 11 می‌باشد.

در چکیده قسمت‌های زیر باید آورده شود:

– مقدمه (Introduction):با جمله‌های روشن و بدون ابهام بیان شود و محتوای آن بیانگر هدف پژوهش باشد.

– روش(Methods) :شامل اطلاعات کلی درمورد نوع مطالعه، جامعه، نمونه و روش نمونه گیری، ابزار گردآوری داده ها و روش تجزیه و تحلیل آماری  داده‌ها است.

– یافته‌ها(Results):در مطالعات کمی متناسب با هدف و همراه با نتایج آماری ذکر شود. در مطالعات کیفی طبقات، مضامین یا مفاهیم و یا تبیین نظری یافته‌ها در رابطه با پدیده مورد مطالعه به صورت روشن بیان شوند.

– نتیجه‌گیری(Conclusion):سیستماتیک ودرباره نتیجه و معنا و  مفهوم یافته ها باشد. مطلقاًنباید تکرار یافته‌های پژوهش( اعداد و ارقام و پی ولیو و …) باشد، نباید با زبان آماری یا روش تحقیق( معنی داری ، میانگین، انحراف معیار، ضریب، گروه کنترل، گروه آزمایش، فرضیه، متغیر و ….) باشد، دارای جمع‌بندی نهایی  ( اهم نتایج بدست آمده) همراه با  پیشنهادات  پژوهشی و کاربردی و محدودیت های تحقیق باشد.

– واژه های کلیدی (key words):حداکثر 6 و حداقل 3 واژه کلیدی آورده شود. فقط واژه‌هایی می‌توانند به عنوان واژه کلیدی آورده شوند که در عنوان یا چکیده به آنهااشاره شده باشد.

د) متن اصلی مقاله

سمنان روانشناس بالینی

 متن اصلی مقاله شامل:  مقدمه، روش، یافته‌ها، بحث و نتیجه‌گیری و منابع است.

نکته: دقت داشته باشید که کل مقاله که شامل تمام بخش‌های آن می‌باشد باید حداقل 10 و حداکثر 15 صفحه باشد (متن اصلی نباید بیشتر از 6000 واژه داشته باشد. البته تعداد واژه‌های چکیده جداگانه در نظر گرفته می‌شود) و مقالات زیر 10 صفحه به عنوان مقاله کوتاه منتشر خواهد شد.

– مقدمه: مقدمه شامل ترکیب بیان مسئله(خلاء و یا تضاد پژوهش های پیشین) و ضرورت و اهمیت (پژوهشی و کاربردی) مسئله پژوهش است و باید بدون عنوان دهی و بصورت خلاصه، روشن، هدفمند و منظم نوشته شود. نویسندگان به توالی و ترتیب منطقی اطلاعات ارایه شده در مقدمه توجه کنند. بهتر است مقدمه در 8 الی 10 پاراگراف منظم و پیشرونده در باره ابعاد مسئله پژوهش تدوین شده باشد. لازم است هر پاراگراف حدود 5 تا 10 خط باشد و یکی از ابعاد مهم را معرفی و تشریح نماید. هدف یا سؤال کلی پژوهش در انتهای مقدمه بیان می‌شود.

ترتیب مطالب بهتر است از متغیرهای وابسته آغاز شود و به سمت معرفی جنبه های دیگر پژوهش سوق یابد. توضیح درباره عرصه پژوهش به صورت عام؛ توضیحات اختصاصی‌ تر درباره جنبه یا بعدی از مسأله که مورد توجه خاص این مطالعه است)مبانی نظری(؛ مروری بر یافته‌های مطالعات دیگر که مرتبط با مسأله و موضوع پژوهش باشد (پیشینه تجربی) و تبیین خلأ یا شکاف موجود درباره مسأله مورد پژوهش در راستای ضرورت انجام مطالعه حاضرلازم است مد نظر باشد. پاراگراف آخر می بایست از زبان پژوهشگر و در خصوص هدف، سئوال یا انتظار محقق از انجام تحقیق باشد.

نکته مهم: در مقدمه از آوردن عناوین فرعی اجتناب کنید و مقدمه را به صورت یکپارچه بنویسید. در تمام مقاله، برای اصطلاح‌های تخصصی و اسامی لاتینی که برای اولین بار به کار می‌برید زیرنویس بیاورید، اسامی نویسندگان زیرنویس نشود. در درون متن مقاله ،انگلیسی ننویسید. از اسامی مخفف بیماریها و درمانها و نواحی مغز و … تا حد امکان کمتر استفاده شود. نحوه استناددهی درون متنی و متعاقباً رفرنس‌نویسی پایانی باید با استفاده از نرم‌افزار اندنوت Endnote)) و به سبک ونکور (Vancouver) تنظیم شود.

– روش: روش شامل اطلاعاتی روشن درباره ی نوع  و فرایند پژوهش، جامعه، نمونه و روش نمونه‌گیری، ملاک‌های ورود و خروج شرکت‌کنندگان (در صورت لزوم) برآورد اندازه نمونه‌ها، مراحل  و پروتکل مداخله (در صورت لزوم)ملاحظات اخلاقی، نحوه مدیریت داده‌ها، روش تجزیه و  تحلیل داده‌ها، ابزارهای گردآوری داده‌ها به تفکیک همراه با ویژگی‌های عینی، روانسنجی، روش نمره‌گذاری و …می‌باشد.

توجه: در ذیل عنوان کلی روش عناوین فرعی آورده نمی‌شود، بلکه بصورت پیوسته اما برجسته شده در ابتدای یک پاراگراف مجزا بخش ها ارائه می شوند.

– یافته‌ها: یافته‌ها دستاوردهای مطالعه هستند که در مطالعات کمی توزیع ویژگی‌های جمعیت‌شناختی افراد گروه  های نمونه، یافته‌های توصیفی(جداول یا نمودار فراوانی، میانگین، انحراف استاندارد و …..) و یافته های استنتباطی ( جداول آماری تحلیل واریانس،همبستگی، رگرسیون و …) متغیرهای مورد مطالعه را شامل می شوند. یافته‌های پژوهش کیفی نیز در قالب طبقات، مفاهیم یا مضامین اصلی با زیر مجموعه آنها به همراه نقل قول‌های مستقیم شرکت‌کنندگان یا داده‌های اولیه توضیح داده می‌شوند.

توجه: تعداد جدول‌های یک مقاله بیشتر از 5 جدول نباشد. جدول‌ها متناسب با فرمت ونکور(Vancouver) و اندازه قلم 11 تنظیم شوند. همچنین تیتر جداول و نمودارهای فارسی با اندازه قلم 11 تایپ شود.

– بحث ونتیجه‌گیری: این بخش باید شامل استنتاج و نتیجه گیری مفهومی از یافته های تحقیق مطابق سئوالات یا فرضیات اصلی تحقیق باشد. بدیهی است متعاقباً همسویی و عدم همسویی نتایج با پژوهش‌های پیشین و تبیین این همسویی و عدم همسویی، و ارائه ی یک جمع‌بندی لازم و مفید است. در مطالعات اثربخشی ذکر میزان بهبودی (با بهره گیری از ضرایب اتا  یا معناداری آماری) ضروری است. در انتهای این بخش محدودیت‌های مطالعه و میزان تعمیم‌پذیری یافته‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد و نهایتاً پیشنهادهای پژوهشی و کاربردی جهت انجام مطالعات بعدی مطرح می‌شود .

توجه: از هر گونه تکرار مکرر مطالب بخش های گذشته مانند: ذکر مجدد اهداف یا فرضیات تحقیق درابتدای این قسمت، ذکر مجدد معنادار بودن یافته ها، تایید شدن فرضیه ها، برتری میانگین گروه آزمایشی بر کنترل، ضرایب همبستگی یا رگرسیون و …، در این بخش پرهیز شود و نتیجه گیری بصورت مفهومی و تا حد امکان  غیر آماری بیان شود.

– منابع: منابع مقاله باید به روش ونکور(Vancouver) و با استفاده از نرم افزار اندنوت تنظیم شوند. تمامی منابع باید به زبان انگلیسی و با اندازه قلم 10 نوشته شوند. لازم است فارسی بودن منابع فارسی ترجمه شده در انتهای هر منبع با درج واژه فارسی در داخل دو قلاب (بدین صورت: [Persian] )، مشخص شود.

توجه: برای برگردان منابع فارسی به انگلیسی، به هیچ عنوان شخصاً اقدام به ترجمه عنوان پژوهش و اسامی نویسندگان نشود و از عناوین و اسامی انگلیسی درج‌شده در همان منبع استفاده شود.

نحوه منبع‌نویسی برای مقاله، کتاب، و پایان‌نامه‌:

 

1) ارجاع به مقاله ارائه شده در نشریه

-Evans DW, Leckman JF. Origins of obsessive-compulsive disorder. Dev Psychol. 2006 ;( 72):321-32.

-13; 2004 (6 suppl2):22-9. 1998; 14 suppl 4:31-8.

 

– پورموحد زهرا، دهقانی خدیجه، یاسینی اردکانی سیدمجتبی. بررسی میزان ناامیدی و اضطراب در نوجوانان مبتلا به بتا تالاسمی ماژور. مجله تحقیقات پزشکی. 1383؛(1)52:2-45.

-Pormovahed Z, Dehghani Kh, Yasini-Ardakani SM. The Study of hopelessness and anxiety among adolescents suffering of major b Thalassemia. J med res. 2005; 2(1):45-52.

 

2) ارجاع به مقاله ارائه شده در همایش‌ها یا کنگره‌ها

برای ارجاع به مقاله ارائه شده در همایش، عنوان و تاریخ همایش به جای نام مجله قید می‏شود و قسمت آخر ارجاع نیز صرفا شامل شماره صفحات مقاله مورد ارجاع در کتابچه همایش است.

 

3) ارجاع به کتاب:

-Kaplan H, Sadock B. Synopsis of psychiatry, 9th ed. Baltimore: Williams & Wilkins; 2003. p. 65-83.

– دادستان پریرخ. روان‌شناسی جنایی. تهران: انتشارات سمت؛ 1382. ص. 56-42.

 -Dadsetan P. Criminal Psychology, Tehran: Samt; 2004. p. 42-56.

– Royal Adelaide Hospital; University of Adelaide, Department of Clinical Nursing. Compendium of nursing research and practice development, 1999-2000. Adelaide: Adelaide University; 2001.

– Andrews FM, Robinson JP. Measures of subjective well-being. Robinson JP, Shaver PR, editors. San Diego: Academic Press; 1991.

– Porporino FJ, Robinson D. Programming in cognitive skills. In: Hollin CR, editor. Handbook of offender assessment and treatment. Chichester: Wiley; 2001. p. 179-93.

 

4) ارجاع به پایان‌نامه یا رساله:

ارجاع به پایان‌نامه یا رساله دکتری هم مانند ارجاع به کتاب است، با این تفاوت که بعد از عنوان پایان‌نامه یا رساله، در انگلیسی کلمه “Dissertation” بین علامت براکت قید می‏شود و در جایگاه مشابه با نام ناشر در ارجاع به کتاب نیز نام دانشگاه نوشته می‏شود. برای نمونه:

– Trautman K. Quality of attachment and cognitive schemata in depression and obsessive compulsive phenomena [Dissertation]. Melbourne, Australia: University of Melbourne; 1994. p. 258-272.

 

– همایی رضوان. بررسی رابطه استرس و سلامت روانی دختران دانشگاه اهواز ]پایان‌نامه کارشناسی ارشد[. اهواز: دانشگاه شهید چمران؛ 1379. ص. 15-4.

– Homaii R. The Study of relationship between daughters Stress and mental health of Ahvaz University. [M. A. Dissertation]. Ahvaz: Shahid Chamran University; 2001. p. 4-15.

5) ارجاع به اینترنت:

ارجاع به منبع اطلاعاتی روی وب (شامل وب‏سایت‌های اینترنتی، پایگاه‌های داده اینترنتی، ویکی‌ها و ….):

– Cancer Pain [homepage on the Internet]. New York: Association of Cancer Online Resources, Inc.; c2000-01 [updated 2002 May 16; cited 2002 Jul 9]. Available from: http://www.cancer-pain.org/.

* اطلاعات مورد نیاز این بخش عموماً در پایین صفحه وب نوشته می‏شود. در صورت ارجاع به متن نوشته شده در پایگاه وب، نام نویسنده(گان) و عنوان آن متن (مشابه با نام نویسنده و عنوان مقاله در ارجاع به مقاله) نوشته می‏شود. ارجاع به اطلاعات فارسی نیز مشابه با نمونه لاتین است. (استناد‌ دهی به منابع از مجله علوم رفتاری اخذ شده است.

 

– کلیه مکاتبات پس از ثبت نام و ارسال مقاله در سامانه بصورت خودکار با کسی انجام می شود که به عنوان نویسنده عهده دار مکاتبات در سامانه مشخص شده است.

 

فصلنامه روان شناسی بالینی توسط دانشگاه سمنان مجوز دارد تحت کریتیو کامنز تخصیص 4.0 بین‌المللی License.بر پایه یک اثر در jcp@semnan.ac.ir.اجازه‌ها بر پایه هدف این مجوز قابل دسترس در jcp@semnan.ac.ir می‌باشد.

این فصلنامه از قانون اخلاق نشر (cope) پیروی می کند.

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.


فلوچارت راهنماDownloads-icon


فرم تعهدDownloads-icon


فلوچارت راهنماDownloads-icon

نوبت دهی مراکز روانشناسی سمنان – روانشناس خوب در سمنان – بهترین روانشناس سمنان – بهترین مراکز روانشناسی سمنان – زوج درمانی در سمنان – دکتر روانکاوی در سمنان – دکتر اختلال میل جنسی در سمنان – درمان نعوظ مردان – انزال زودرس و دیررس – اختلال برانگیختگی جنسی مردان و زنان – دیسپارونی – مقاربت دردناک – اعتیاد جنسی – ترک خودارضایی – دکتر واژینیسموس در سمنان – زوج درمانگر خوب در سمنان – روانشناس عالی در سمنان – مشاور زندگی – مشاوره ازدواج – مشاوره خانواده

لطفا کمی لبخــند بزنیــد 😉

دکتریاب، درحال پردازش درخواست شما 😍 است

یا نام متخصص را جستجو کنید

روانشناس کیست؟

روانشناس کسی است که فرایندهای ذهنی و رفتار انسان‌ها را از طریق مشاهده، تفسیر و ثبت نحوه ارتباط افراد با یکدیگر و محیط پیرامون‌شان، بررسی می‌کند. روانشناسان سعی دارند که سلامت و رفاه ذهنی همه افراد، اعم از خانواده‌ها، گروه‌ها و جوامع مختلف را تضمین کنند.

روانشناس، یک متخصص آموزش‌دیده است که در زمینه تحقیقات، آزمایشات و رسیدگی به چالش‌های عاطفی و روانی بیماران فعالیت می‌کند. مشاور و روانشناس خوب در هر زمینه ای می تواند خدمات خود را در مراکز مشاوره، بیمارستان ها یا مطب متخصص ارائه کنند. برخی مراکز به شکل اختصاصی مرکز مشاوره ازدواج هستند.

روانشناسان خدمات متنوعی را به مردم ارائه می‌کنند:

سمنان روانشناس بالینی

تحصیلات و مدرک روانشناسان

اخذ مجوز کار، مستلزم داشتن مدرک دکترا (Ph.D. ،Psy.D. و Ed.D.) و گذراندن یک دوره دو ساله در یک مرکز خدمات بالینی است. روانشناسان، بیش از هر متخصص دیگری در زمینه روانشناسی و خدمات روان درمانی، تحصیل کرده و آموزش می‌بینند. دکتر روانشناس خوب می تواند با تخصص خود مسائل زیادی را حل کند.

از زیرشاخه های اصلی روانشناسی در ایران، می‏توان روانشناسی بالینی و روانشناسی عمومی و روانشناسی کودکان استثنائی را نام برد.

روانشناس بالینی

فعالیت اصلی روانشناسان بالینی شامل تست‏ های روانشناسی، ارزیابی و تشخیص مشکلات روانی، روان درمانی، تحقیق در زمینه کشف راه‌های بهبود سلامتی، تدریس و مشاوره می‌شود. روانشناسان بالینی در اماکن مختلف، از جمله بیمارستان‎ها، کلینیک‌های بهداشت روانی، مطب‌ها، مدارس ابتدایی و متوسطه، برنامه‌های توانبخشی کارکنان و شرکت‌ها فعالیت دارند. روانشناسان بالینی می‏توانند در زمینه های کودک و نوجوان و یا خانواده، آموزش‏ های تخصصی لازم را ببیند و در هر یک از این حیطه ها، تخصصا مشغول به کار درمان شوند.

سایت پزشک خوب با استفاده از بهترین روانشناس در هر شهر، مشاوره روانشناسی را برای حل معضلات و اختلالات مراجعان به کار می گیرد. در همین راستا لیست روانشناسان در هر شهر قابل مشاهده و انتخاب است.

دکتر نعمت ستوده اصل 

تمامی آدرس ها را بر روی نقشه می توانید مشاهده کنید

loading…

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

آدرس بهترین مرکز مشاوره روانشناسی سمنان کجا است؟ بسیاری از شهروندان ساکن در سمنان برای مشاوره گرفتن در زمینه های مختلف روانشناسی به دنبال یافتن بهترین مرکز مشاوره روانشناسی هستند اما به دلیل عدم شناخت و آگاهی کافی در مورد بهترین کلینیک مشاوره روانشناسی در سمنان عاجز اند و سردرگم می شوند. هدف از ارائه آدرس و اطلاعات مشاوره روانشناسی هنر زندگی تنها تسهیل و کمک به دسترسی مردم به بهترین مرکز مشاوره روانشناسی سمنان می باشد. برای دریافت مشاوره آنلاین می توانید در کانال مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی عضو شوید.

در ادامه آدرس کلینیک مشاوره روانشناسی سمنان آورده شده است. شما می توانید با مشاوران مرکز هنر زندگی تماس بگیرید تا به شما در یافتن بهترین مرکز مشاوره روانشناسی شما را یاری نماید.

نام مراکز مشاوره روانشناسی سمنان

سمنان روانشناس بالینی

آدرس مراکز مشاوره روانشناسی سمنان

مرکز مشاوره روانشناسی زندگی بهتر

زندگی بهتر: سمنان – میدان مشاهیر – بلوار قدس – جنب رستوران رضا – مجتمع میثم – طبقه اول

مرکز مشاوره روانشناسی امام هادی (ع)

امام هادی (ع): سمنان-میدان امام علی – جنب بلوار گلستان

 مرکز مشاوره روانشناسی نوید

نوید: سمنان-بلوار جمهوری – نبش خیابان چهاردهم – پلاک ۱۰۳ – طبقه فوقانی سوپر مارکت

مرکز مشاوره روانشناسی سازمان آموزش و پرورش سمنان

مرکز مشاوره سازمان آموزش و پرورش : سمنان – بلوار میرزای شیرازی – کوی فلسطین – جنب دبیرستان حضرت صدیقه

مرکز مشاوره روانشناسی سلامت

سلامت: سمنان – باغ فردوس – بلوار میرزای شیرازی – نبش کوچه طلاگر

مرکز مشاوره روانشناسی تخصصی کودک و نوجوان نهال

مرکز روانشناسی تخصصی کودک و نوجوان نهال: سمنان – باغ فردوس – روبروی پوشاک میراج – مجتمع بهرامی –

برای آگاهی از بهترین کلینک های مشاوره روانشناسی سمنان می توانید با شماره 9099075228 تماس بگیرید.

مرکز مشاوره هنر زندگی در سمنان ارتباط تلفنی می پذیرد، مرکز مشاوره حامی هنر زندگی طی همکاری مشترک با خانه روانشناسان قابلیت مشاوره روانشناسی تلفنی را با بهترین مشاوران کشور فراهم آورده است. با توجه به مشکلاتی که مردم برای مراجعه به کلینیک مشاوره روانشناسی در سمنان مواجه هستند و دسترسی افراد به مشاوران متخصص در اکثر شهرستان های دور استان ها سخت، زمان بر و پر هزینه می باشد.

مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی در سراسر کشور شروع به ارائه خدمات مشاوره روانشناسی تلفنی توسط متخصصین دانشگاه ها و خبره کشور نموده است که مشاوره تلفنی هنر زندگی می تواند جایگزینی مناسب برای مشاوره حضوری برای مردم ساکن در سمنان باشد تا با ارائه مشاوره های صحیح و تخصصی از بار مشکلات افراد بکاهد و به تمامی هموطنان در راستای خود شکوفایی در مسیر بالندگی فردی کمک کند. 

با توجه به این که دست یابی و وقت گرفتن از مراکز و کلینیک های مشاوره روانشناسی برای مشاوره حضوری از مشاوران خوب و کلینیک مشاوره روانشناسی مشکلات خاص خود را دارد. یک روش جایگزین و مناسب استفاده از مشاوره روانشناسی تلفنی مرکز حامی هنر زندگی می باشد. از سوی دیگر با توجه به اینکه مشاوره روانشناسی حضوری دارای محدودیت های زمانی خاص خود است که مراجعان نه تنها در تمامی ساعات شبانه روز قادر به ارتباط با مشاور نیستند بلکه برای دریافت خدمات مرکز از قبل نیاز به هماهنگی و گرفتن یک وقت ویزیت دارند.

شما می توانید از خدمات مشاوره تلفنی مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی بصورت شبانه روزی در هر ساعتی روز بهره مند شوید. نکته دیگر مقرون به صرفه بودن این خدمات نسبت به مرکز مشاوره سمنان به صورت حضوری این است که نه تنها موجب صرفه جویی در وقت بلکه از نظر هزینه نیز بسیار برای مردم سمنان اقتصادی می باشد؛ چرا که دیگر نیاز به رفت و آمد به کلینیک و هماهنگ کردن وقت نیست. البته این مورد را هم به هیچ وجه نباید فراموش کنیم که در بعضی موارد، بیان مسئله برای مخاطبان به صورت حضوری دشوار می باشد. به همین دلیل مشاوره روانشناسی تلفنی می تواند یک بستر امن برای مشاوره گرفتن را فراهم نماید. 

از جمله مزایای مشاوره تلفنی مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی می توان به موارد زیر اشاره داشت  :

 

از جمله خدمات مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی می توان به موارد زیر اشاره داشت :

مشاوره خانواده : از جمله مهمترین مسائل مطرح شده در زمینه مشاوره خانواده می توان به اختلافات و مشکلات خانوادگی ، مشکلات زوجین ، مشکلات فرزندان و والدین و … برای داشتن خانواده سالم اشاره داشت.

مشاوره ازدواج : زوجین باید قبل از ازدواج اطلاعات خود را در مورد ازدواج و اشکال آن افزایش دهند و اطلاعات کافی در زمینه های مختلف مانند انگیزه ی ازدواج ، نحوه انتخاب همسر مناسب ، آشنایی و دوستی های قبل از ازدواج ، نحوه صحیح رابطه در دوران عقد و ازدواج و … به دست آورند و مهارت های لازم برای ازدواج را بیاموزند.

مشاوره کودک : از جمله مهمترین مسائل موجود در زمینه کودک می توان به رشد کودک در سنین مختلف ، مشکلات کودکان ، تربیت کودک و … اشاره داشت.

مشاوره طلاق و مشاوره خیانت : زوجین در زمان مواجه شدن با مشکل باید قبل از هر اقدامی شرایط را به درستی و به دور از شتاب زدگی مورد بررسی قرار دهند از جمله مهمترین زمینه ها در این زمینه می توان به علائم و نشانه های خیانت، خیانت همسر ، طلاق ، بازگشت به زندگ بعد از طلاق و … اشاره داشت.

مشاوره ارتباط با جنس مخالف : بسیاری از افراد در زمینه برقراری ارتباط با جنس مخالف خود با مشکل مواجه هستند؛ که با کسب مهارت هایی می توانند این مشکل را برطرف کنند. در زمان ارتباط با جنس مخالف افراد ممکن است با مسائل مختلفی مانند شکست عشقی مواجه هستند و نیاز است تا نحوه درمان شکست عشقی و بازگشت به زندگی بعد از شکست عشقی را بیاموزند.

مشاوره جنسی : رابطه جنسی یکی از مسائلی است که باید تمامی زوجین در مورد آن آموزش ببینند. عدم آموزش صحیح زوجین سبب به وجود آمدن نارضایتی آنان شده از جمله مهمترین مسائل مطرح شده در این زمینه می توان به زود انزالی ، درمان زودانزالی ،  مشکل اختلال نعوظ، بی میلی جنسی و … اشاره داشت. توصیه می کنیم تا اطلاعات خود را علاوه بر مشکلات جنسی در زمینه اختلالات جنسی نیز افزایش دهید.

مشاوره ترک اعتیاد : از جمله مهمترین مسائل مطرح شده در زمینه مشاوره ترک اعتیاد می توان به نشانه ها و علائم اعتیاد به مواد مخدر ، تست اعتیاد ، ترک اعتیاد و … اشاره داشت.

مشاوره افسردگی : تشخیص علائم افسردگی ، درمان افسردگی و کسب اطلاعات در زمینه داور های ضد افسردگی از جمله مهمترین مسائل مطرح شده در زمینه افسردگی می باشد.

مشاوره فردی : مسائلی همچون درمان اضطراب ، درمان استرس ، فوبیا ، حملات پانیک ، وسواس فکری عملی ، اختلال دو قطبی ، درمان وسواس ، کنترل خشم  و خودکشی … در این زمینه مطرح می گردند.

اختلالات شخصیت : اختلالات شخصیت و نحوه درمان اختلالات شخیصت از جمله مسائل مهم مطرح شده در بسیاری از جنبه های زندگی مانند ازدواج، اشتغال و … می باشد.

مشاوره تحصیلی : یکی از مسائل بسیار مهم برای بسیاری از دانش آموزان برای یافتن استعداد و انتخاب رشته صحیح کنکور می باشد.

مشاوره شغلی : دریافت مشاوره شغلی به شما کمک می کند تا با یافتن استعداد ها و مهارت هایتان بهترین شغل را برای خود انتخاب کنید.

 

 

سمنان روانشناس بالینی

برای دریافت مشاوره در زمینه های مختلف روانشناسی یا کسب اطلاعات بیشتر در مورد مرکز مشاوره روانشناسی سمنان می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

پرسش و پاسخ پذیرش24 جایی‌است که شما به راحتی می‌توانید سوال خود را از افرادی که در زمینه مورد نظر شما تجربه دارند یا پزشک متخصص بپرسید.

کاربر گرامی، به درخواست ، دریافت نوبت از این پزشک، فقط از طریق اپلیکیشن پذیرش24 مقدور می‌باشد.برای دریافت لینک دانلود اپلیکیشن، لطفا شماره موبایل خود را درون فرم زیر وارد نموده و بر روی “ارسال لینک دانلود” کلیک نمایید.برای دریافت رایگان اپلیکیشن پذیرش24، می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید.

قبلا توسط دکتر معصومه اسماعیل پور ویزیت شده‌اید؟

نشانی: تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل بزرگراه شهید همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، نبش کوچه چهارم، پلاک 1

کدپستی: 1461965381

تلفن و دورنگار: 4 الی 44265001

کارگاه های آموزشی

سمنان روانشناس بالینی

اخبار

JCR

خبرگزاری سیناپرس

پیوندهای مرتبط

سمنان روانشناس بالینی
سمنان روانشناس بالینی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *