مشاوره تلفنی برای افسردگی

 
helpkade
مشاوره تلفنی برای افسردگی
مشاوره تلفنی برای افسردگی

مشاوره افسردگی چه کاربردی دارد؟ آیا مزیت های مشاوره تلفنی درمان افسردگی و مشاوره آنلاین درمان افسردگی را می دانید؟ افسردگی، یک اختلال روانی است که باعث بروز احساس غم و اندوه در شما می شود. همچنین ميتواند موجب كاهش انگيزه و از بين رفتن علايق، كاهش عملكرد در كار و تحصيل شود. از اين رو شناخت علائم افسردگی و درمان به موقع، با روش های نوین مانند مشاوره تلفنی و آنلاین افسردگی از اهميت ويژه ای برخوردار است. در اين مقاله به شناسايی اين بيماری و روش های درمان افسردگی می پردازيم. شما می توانید از مشاوره تلفنی، آنلاین و حضوری افسردگی مركز مشاوره روانشناسی هنر زندگی بهرمند شوید.

 

از مهم ترین عوامل بروز افسردگی می توان به فقدان و شکست اشاره کرد که سبب تغییراتی در جنبه های هیجانی، شناختی، رفتاری و فیزیکی شما می شود که در ادامه توضیح می دهیم:

بعد هیجانی: از پیامد های هیجانی افسردگی در زندگی، می توان به کاهش میل جنسی، عدم علاقه به کارهای روزانه، بی انگیزگی، پوچ گرایی و غمگینی اشاره کرد.مشاوره تلفنی برای افسردگی

بعد شناختی: افسردگی سبب می شود افراد باورهای بدبینانه نسبت به خود و دیگران، ناامیدی به آینده و افکار خودکشی داشته باشند. اگر شدت افسردگی شدید باشد سبب می شود تا فرد به دلیل احساس ناتوانی و بی ارزش بودن، برای خودکشی اقدام نماید.

بعد رفتاری: افرادی که دچار افسردگی هستند معمولا آهسته صحبت می کنند، آرام راه می روند، به صورت مداوم احساس خستگی دارند، کم تحرک اند و ممکن است به بهداشت شخصی خود اهمیت ندهند.

بعد فیزویولوژیکی: معمولا افزایش یا کاهش وزن به میزان حداقل 5 کیلو در ماه در آنان دیده می شود. بی خوابی یا پرخوابی، اختلال سیکل ماهیانه (افزایش زمان سیکل یا عدم آن) در زنان، اخلال در عملکرد جنسی و… از دیگر پیامد های افسردگی فیزیکی است.

 

افسردگی ممکن است به دلايل زيستی، روانی، فيزيولوژيكی، ژنتيكی و محيطی بروز پیدا کند. در ادامه تعدادی از دلایل افسردگی را برای شما آورده ایم:

برخی از دلایل افسردگی به شرح زیر می باشد:

1- بیمار بودن و یا فوت یکی از عزیزان و یا نزدیکان فرد

2- خیانت

3- طلاق

4- مشکلات شدید مالی

5- داشتن تجربه های بد در زندگی (مانند تجاوز جنسی)

6- زایمان (افسردگی پس از زایمان)

7- بیماری های خطرناک جسمانی از قبل سرطان، ایدز، بیماری ها قلبی، دیابت، آلزایمر و…

8- داشتن فرزندان استثنایی مانند کودکان سندرم داون، نقص حرکتی، عقب ماندگی ذهنی و…

9- نداشتن اعتماد به نفس

10- نوسان و تغییرات هورمون های بدن 

11- قطع رابطه عاطفی یا احساسی (شکست عشقی)

12- اعتیاد به مواد مخدر و الکل

13- ناکامی در برآوردن احتیاجات و نیازهای خود

14- داشتن اختلال شخصیت مانند وابسته بودن

15- شکست در کار و شغل

نشانه های مهم افسردگی به قرار زير است:

1- افراد افسرده دارای حالات روحی غمگين و افسرده هستند، تمايل زيادی به گریه کردن دارند.

2- بطور دائم از محيط اطراف خود گله دارند و شكايت ميكنند.

3- همواره كارهای مهم و روزمره خود را به تعويق می اندازند.

4- تمايل زيادی به انزوا دارند و از ديگران كناره ميگيرند.

5- همواره نسبت به گذشته احساس شكست ميكنند و نسبت به آينده بدبين هستند.

6- احساس گناه ميكنند و همواره خود را بابت اشتباهات خود سرزنش ميكنند.

7- اين افراد معمولا اشتهای خود را از دست ميدهند و دچار كمبود وزن ميشوند.

8- حالات پرخاشگرانه و برانگيختگی در مواجه با كوچكترين تحريك ها و تكانه ها را دارند.

 

افسردگی از جمله بیماری هایی است که فرد تا زمانی که بسیار آشفته و کلافه نشود، آن را ابزار نمی کند. در واقع ممکن است افسردگی پنهان وجود داشته باشد. توصیه می کنیم در صورتی که نشانه ها و علائم افسردگی را در خود مشاهده می کنید، هر چه سریعتر از یک درمانگر، مشاوره افسردگی بگیرید و نگذارید این بیماری به مراحل بحرانی خود برسد. 

مشاوره گرفتن از فردی دلسوز، همدل و متخصص، اولین قدم انگیزشی برای درمان افسردگی است. روانشناس بر اساس اطلاعاتی که از شما در مشاوره افسردگی تلفنی یا حضوری دریافت می کند، می تواند میزان و نوع افسردگی شما را تشخیص دهد. سپس با توجه به شخصیت و توانایی های شما یک درمان مناسب را آغاز کند. درمان افسردگی با رویکردهای مختلف مانند طرحواره درمانی، درمان شناختی و رفتاری افسردگی، واقعیت درمانی و… انجام می پذیرد. در کنار این رویکردها در مواردی نیز از داروهای ضد افسردگی همراه با روان درمانی استفاده می گردد.

 

مشاوره افسردگی به صورت تلفنی و آنلاین، به دلیل مشغله های زیادی که ممکن است در دنیای امروز با آن مواجه شوید و نداشتن وقت کافی برای مراجعه به مراکز روانشناسی؛ همچنین با توجه به هزینه های بالای جلسات روانشناسی در کلینیک ها می تواند یک راه حل مناسب برای شما باشد. از آنجایی که در مشاوره های حضوری، ممکن است در بیان مشکلات خود راحت نباشید، مشاوره تلفنی می تواند یک بستر امن و ایمن برای دریافت مشاوره روانشناسی باشد تا افراد بتوانند به راحتی مشکلات خود را بیان و راه حل مناسبی را برای مشکلاتشان دریافت نمایند.  مشاوره تلفنی برای افسردگی

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان افسردگی می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.


عالی بود مشاورتون ممنون

من خیلی خیلی خیلی به خودکشی فکر میکنم, و واقعا هیچ علاقه ای واسه ادامه زندگی ندارم, بنظرتون چیکار کنم

سلام خودکشی شاید یکی از راه هایی باشه که وقتی بهش فکر می کنید راحت و قابل دسترس هست اما بهتره بدانید که افکار خودکشی در ذهن بسیاری از آدم ها خطور می کنه. برخی کمتر و برخی بیشتر و حتی گاه کسانی که چندان به آن فکرهم نمی کنند در یک لحظه تصمیم به خودکشی می گیرند. در مورد کسانی مثل شما که زیاد و مدام به خود کشی فکر می کنند احتمال تشخیص دیگر علائم افسردگی نیز وجود داره. افسردگی در میان روانشناسان سرماخوردگی روانی شناخته میشه، چرا که هر کسی در برهه ای از زندگی به آن دچار میشه. با انواع روش های درمانی هم قابل حل هست ( پس جای نگرانی نیست). اگر به خودکشی یا روش های انجام آن فکر می کنی توصیه می کنم حتما در مورد مسائل و زندگی خود با کسی حتی یک دوست صحبت کنی. اما چه بهتر که این فرد دارای تخصصی بوده و بتونه شما رو به صورت اصولی راهنمایی هم بکنه.

ممنون از پاسخگوییتون!
مشکل منم همینه که نمیتونم با کسی صحبت کنم ,یه حسی مثل غرور اجازه نمیده که رو راست باشم, سال هاست که با کسی دردو دل نکردم,

جلسات روانشناسی به شما این امکان رو میده بدون هیچ نگرانی و با اطمینان از حفظ اسرارتان مطالبتنان را بازگو کنید. پس ارزش دارد یک بار هم که شده این روش را برای به دست آوردن آرامش تان امتحان کنید.

سلام من انگیزه ادامه زندگیم رو از دست دادم و همش به فکر خودکشی هستم و نمیتونم با کسی در مورد مشکم صحبت کنم

سلام افسردگی یکی ازبیماری هایی است که در عین سادگی و شیوع بالا می تونه خطرناک باشه. زمانی که در کنار علائم افسردگی افکار خودکشی هم پدیدار میشه وضعیت بیمار در حدی است که به صورت اورژانسی باید تحت مداوا قرار بگیره. خوب حالا دوست عزیز شما با مراجعه به این سایت و نوشتن این کامنت در واقع به دنبال راهی برای خلاصی از مشکلاتت به جای خودکشی بودی. این اقدام شما ذره امیدی رو نشون میده. به یاد بیار وقتی سنت کم بود و با مشکلی مواجه میشدی چه احساسی داشتی ، همه ما ادما در هنگام مواجهه با مسائل اون ها رو کوهی از درد و مشکلات می بینیم اما وقتی که زمان میگذره و از اون مساله میگذره حتی شاید بهشون بخندیم . این گفته ها دلیل بر این نمیشه که مشکل شما کوچیکه یا مهم نیست فقط لازمه بدونی هر مساله ای جوابی داره و زمانی که به جواب برسی می تونی خیلی راحت تر اون ها رو هضم کنی.
با توجه به اینکه توضیح چندانی ندادید توصیه میکنیم با شماره های درج شده در سایت تماس بگیریدو یه جلسه مشاوره روانشناسی حداقل دریافت کنید.

سلام من ۳۰سالم هست و ۳ سال هست ازدواج کردم چند ماه هست شدیدن بی انگیزه و بی حوصله هستم و حتی انگیزه کار کردن و انجام خیلی از کارهای روز مر خودم را ندارم و مشکلی هم که دارم و واقعا اذیتم میکنه کندن ریش و سیبیلم هست چطور میتونم این احساسات ناخوشایندو ترک کنم ممنون میشم کمکم کنید

سلام نشانه های افسردگی معمولا به یک یا چند دلیل بروز پیدا می کنند. کسانی که در سنین پایین تر نشانه های افسردگی را بیشتر در خودشون داشته باشن به احتمال بیشتری در سنین جوانی به افسردگی دچا میشن. اما با توجه به رفتار ریش کندن که گفتید به نظر میاد موضوعی در ذهنتان شمارو آزار میده که با رفتار ریش کندن اضطراب ناشی از اون موضوع رو به طور ناخودآگاه سعی می کنید از بین ببرید
خوب برای درمان و رفع علائم افسردگی حتما باید مشاوره روانشناس دریافت کنید. عدم درمان افسردگی به از بین رفتن خودب خودی نشانه ها کمکی نمیکنه. با شماره های درج شده جهت شروع درمان تماس بگیرید.

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

“Life is change, growth is optional. Choose wisely.”

مشاوره تلفنی روانشناسی

درمان روانشناسی تلفنی که با عنوان مشاوره‌ی تلفنی روانشناسی هم شناخته می‌شود، فرآیند صحبت با درمانگر از طریق تلفن و ابزارهای تماس تصویری مانند اسکایپ به جهت حل مسائل روحی، باورها، احساسات و مشکلات زندگی است. امروزه محبوبیت مشاوره‌ی تلفنی به دلیل پیشرفت زیاد وسایل ارتباط از راه دور موبایل و دسترسی گسترده‌تر به وب روز به روز در حال افزایش است و افراد زیادی به طور روزمره در کشورهای پیشرفته جهان از این امکان استفاده می‌کنند و این نوع از درمان روانشناسی در کشورهای در حال توسعه مثل ایران نیز در حال گسترش است.

درمان تلفنی مهمترین روش ارتباط با درمان‌گر متخصص در زمان متناسب با برنامه‌های شما و محلی است که ترجیح می‌دهید. مشاوره از طریق تلفن مشابه با مشاوره‌ی حضوری سنتی است و تنها تفاوت آن در نحوه تعامل با روانشناس است. در این نوع از مشاوره، تلفن یک دریچه‌ی خصوصی است که در مورد مسائلی که بر زندگی شما اثر گذاشته تنها با درمانگر صحبت می‌کنید. مانند اشکال دیگر درمان، در جلسه اول درمانی مشاور انتخابی شرایط شما را ارزیابی می‌کند. ارزیابی تلفنی اغلب فرآیند را سرعت می‌بخشد، انعطاف‌پذیری بیشتری در زمان ملاقات وجود دارد و «برقراری ارتباط» راحت‌تر است. درمانگر تلفنی به اندازه‌ی درمانگر حضوری مهارت دارد و به صحبت‌ها و مشکلات شما گوش می‌دهد و در مورد برنامه درمانی مناسب صحبت می‌کند.


مشاوره تلفنی برای افسردگی


درمان تلفنی درمانی است که به کودکان، جوانان یا بزرگسالان کمک می‌کند تا از طریق تلفن سنتی یا ابزارهای آنلاین مثل اسکایپ و فیس‌تایم درمان شوند. اغلب درمان تلفنی با درمان‌های آنلاین دیگر مانند خدمات مبتنی بر متن یا ایمیل تکمیل می‌شود.

با گذشت زمان مردم بیشتر و بیشتر به سراغ درمان تلفنی می‌روند و تحقیات اخیر نشان می‌دهد که درمان تلفنی به ارزش درمانی برابر با درمان حضوری دارد و در برخی نمونه‌ها، حتی بیشتر است.

افراد بیشتر و بیشتری برای تأمین خدمات درمانی روانی و نیازهای آماده‌سازی به مشاوره‌ی تلفنی وابسته خواهند بود. درمان تلفنی یا آنلاین انتخاب خوبی برای افرادی است که:

-برنامه‌های شلوغی دارند.

-محیط راحت خانه را به دفتر درمانی ترجیح می‌دهند

-نمی‌توانند خانه را ترک کنند

-اغلب در سفر هستند

-می‌خواهند که با مشاور ملاقات کنند، اما راه آن‌ها خیلی دور است و نمی‌توانند صورت حضوری مراجعه کنند.


جلسات درمان تلفنی به طور طبیعی 30 دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد، اما زمان آن‌ها منعطف است و بنابراین می‌توانید متناسب با نیازهای خاص خود جلسات مشاوره‌ای کوتاه‌تر یا طولانی‌تری داشته باشید. مشاوره‌ی تلفنی در مقایسه با روش‌های سنتی آزادی بیشتری را در طی مشاوره به شما می‌دهد. این مسئله مشاوره را برای افرادی که به درمان نیاز دارند، راحت‌تر می‌کند.

تعهد به جلسات درمانی تلفنی بسیار آسان‌تر از تعهد به ملاقات حضوری با درمانگر در اتاق درمان است که معمولاً نیازمند رفت و آمد و صرف زمان بسیار بیشتری است. به ویژه، برای افرادی که رفت و آمد برای آن‌ها دشوار است، مناسب خواهد بود. برای مثال مادری که چند کودک کوچک دارد، به مشاوره نیاز داشته باشد، هرگز فرصت این را نخواهد داشت که به طور مرتب به مطب دکتر روانشناس مراجعه کند و خدمات درمانی مستمر را دریافت کند و یا شخصی که یک شغل پردردسر دارد، نمی‌تواند بارها و بارها برای سرزدن به مطب روانشناسی از محل کار خود مرخصی بگیرد. به علاوه، در درمان تلفنی افراد بیشتر گمنام می‌مانند و برای اغلب مردم بدون درمان حضوری و رو در رو با درمانگر راحت‌تر در مورد مشکلات خود صحبت می‌کنند و علاوه بر راحت‌تر شدن ارتباط با روانشناس از لحاظ شأن اجتماعی هم دچار مشکلی نمی‌شوند؛ زیرا بسیاری از افراد به خصوص در جوامع سنتی و جهان سوم از اینکه پس از مراجعه به مطب روانشناس مورد تمسخر دوستان و آشنایان و همکاران قرار بگیرند، وحشت دارند و به همین دلیل بسیاری از افراد مشکلات روان‌شناختی خود را پنهان نگاه می‌دارند.

درمان تلفنی به درمان افسردگی، مصیبت، اضطراب و مسائل دیگری که در مشاوره حضوری درمان می‌شود، کمک می‌کند. زیرا این دسته از افراد به سختی می‌توانند تمرکز برای رفت و آمد مرتب به مطب یک روانشناس را داشته باشند و از طرف دیگر شرایط روحی خوبی برای حضور مداوم در محیط‌های اجتماعی ندارند.

به دلایل بسیار، از جمله کمبود متخصصان بهداشت روانی با کیفیت بالا، بیماران برای درمان افسردگی به سراغ پزشکان عمومی می‌روند. برخی بیماران ترجیح می‌دهد که بدون روان‌درمانی درمان شوند؛ برخی دیگر روان‌درمانی همراه با دارو یا بدون دارو را ترجیح می‌دهند. یکی از معایب درمان‌های شناختی و حضوری این است این است که ملاقات هفتگی چند ماهه برای برخی افراد دشوار است، چه برسد که درمانگرهای ماهری که آموزش دیده‌اند را پیدا کنند.

در یکی از تحقیقات اخیر در مجله‌ی آمریکایی مدیکال اسوسیشن که توسط دیوید وهر و همکاران از دانشگاه نورثوسترن انجام شده است، مشخص شد که آیا مشاوره روانشناسی تلفنی به اندازه‌ی درمان روانشناختی حضوری مؤثر است. نتایج این تحقیق جالب و مهم است. اگر بیماران به روان‌درمانی تلفنی به خوبی پاسخ دهند، به افرادی که در نزدیک درمان‌گر زندگی نمی‌کنند، این امکان را می‌دهد تا از طریق تلفن درمان بگیرند. همچنین برای افرادی که امکان انتخاب درمان حضوری را دارند، اما محدودیت‌هایی دارند که ملاقات حضوری برای آن‌ها دشوار است نیاز به رفت و آمد به دفتر درمانگر را حذف می‌کند.


آیا فکر می‌کنید که افراد درمان تلفنی را بیشتر، کمتر با به اندازه‌ی درمان حضوری انتخاب می‌کنند؟ آیا فکر می‌‌کنید که درمان تنها در صورتی که بیمار از طریق تلفن با درمانگر تعامل داشته باشد، مؤثر است؟ آیا از نظر درمانی ارتباط حضوری با درمانگر اهمیت دارد. این بررسی برخی پاسخ‌های جالب و ناراحت‌کننده را ارائه می‌کند.

اول این که افراد در این تحقیق جلسات مشاوره تلفنی روانشناسی را نسبت به جلسات حضوری ترجیح داده بودند و حدود 21 درصد افراد که به طور تصادفی برای درمان تلفنی انتخاب شده بودند، درمان را قطع کردند که برای درمان حضوری این رقم 33 درصد بود. به طور فزاینده، افزایش نرخ انصراف در گروه درمان حضوری در اوایل درمان و در طول 4 جلسه اول رخ داد (از 18 جلسه‌ی برنامه‌ریزی شده). راحتی درمان تلفنی شرکت‌کنندگان بیشتری را ترغیب کرد تا درمان خود را ادامه دهند که این مطلب مزیت مشاوره تلفنی روانشناسی را اثبات کرد.

نتیجه دوم این بود که هم درمان تلفنی و حضوری بهبودی اساسی ایجا کردند. در انتهای دوره‌ی بررسی 18 هفته‌ای، هر دو گروه شرکت‌کننده به میزان مشابه بهبود پیدا کرده بودند. حدود 27 درصد بیماران در هر گروه کاملاً بهبود پیدا کرده بودند. یعنی نشانه‌های کمی داشتند یا نشانه‌ها کلاً از بین رفته بودند.

درمان حضوری یک مزیت مهم دارد. زمانی که افراد 6 ماه بعد دوباره ارزیابی شدند، هر دو گروه‌ها در مقایسه با قبل از درمان، بهبودی خود را حفظ کردند اما گروه درمان حضوری نشانه‌های افسردگی کمتری نسبت به افرادی که درمان تلفنی گرفته بودند، بروز یافته بود.

این تحقیق نشان می‌دهد که درمان روانشناختی تلفنی توسط درمانگرهای آموزش دیده مؤثر خواهد بود. همچنین نشان داد که زمانی که درمان‌ها به پایان رسیدند، افرای که مشاوره تلفنی روانشناسی را دریافت کردند باید با گروه درمانی در ارتباط باشند، زیرا در طول زمان احتمال برگشت نشانه‌ها بسیار زیاد است. با این وجود، افرادی که زمان یا منابعی برای دریافت درمان روانشناسی حضوری هفتگی نداشتند، درمان تلفنی جایگزین مطمئنی بود.

روان‌درمانی از راه دور روش نوینی را ارائه می‌دهد که پزشکان و متخصان سلامت دیگر می‌تواند به بیمارانی که در نواحی روستایی زندگی می‌کنند، دسترسی داشته باشند. این روش شامل استفاده از دوربین‌هایی با رزولوشن بالا است که در مراکز خدمات درمانی اجتماعی یا خدمات درمانی دیگر راه‌اندازی شدند. سپس متخصصان سلامت می‌توانند بیماران را به صورت همزمان ارزیابی و معاینه کنند و با آن‌ها صحبت کنند. با وجود تجهیزات با کیفیت بالا، این نوع از ارتباط بسیار مؤثر خواهد بود و امروزه قابلیت‌ها و کاربردهای فراوانی پیدا کرده است.


• با مشاوره تلفنی روانشناسی در زمان خود صرفه‌جویی می‌کنید

مشاوره تلفنی روانشناسی این امکان را می‌دهد تا در زمان مناسب تماس بگیرید. شما محدودیت ندارید می‌توانید از محلی که ترجیح می‌دهید با درمانگر تماس بگیرید که بسیار سریعتر از رفت و آمد به محل قرار است. این به این معنا است که شما می‌توانید جلسات درمانی تلفنی را متناسب با زمان استراحت نهار در محل کار یا وقتی که نوزاد شما خواب است، تنظیم کنید.

به عنوان یک راهکار دیگر، ممکن است ترجیح دهید به محض این که پس از کار به خانه رسیدید یا حتی آخر هفته‌ها جلسه مشاوره داشته باشید. زمان‌ بیشتری را در روز ذخیره می‌کنید و بنابراین زمان بیشتری دارید تا به بهبود زندگی خود بپردازید.

• درمان تلفنی از راه دور آسان است

سفرهای کاری، درس و تعطیلات دوره مشاوره‌ی روان‌درمانی شما را مختل خواهند کرد؛ اغلب در این زمان‌ها بیشتر به کمک نیاز دارید. اما با تلفن‌درمانی همچین مشکلاتی وجود ندارد. به راحتی می‌توانید زمان‌هایی که راه دور هستید را در نظر بگیرید.

همچنین برای افرادی که در محل دور یا خارج از کشور زندگی می‌کنند، هم مناسب است. درمان تلفنی به شما این امکان را می‌دهد تا در هر جای دنیا که باشید با درمانگر همکاری کنید و سلامت روانی خود را بهبود ببخشید. تبعیت از راهنماهای مراکز مشاوره تلفنی روانشناسی می‌تواند به درمان تلفنی افراد کمک کند که بسیاری از مردم می‌توانند به راحتی با فردی با فرهنگ و پیش‌زمینه مشابه ارتباط برقرار کنند و در مورد مسائل مختلف صحبت کنند.


• مشاوره تلفنی روانشناسی برای افرادی که مشکلات جا‌به‌جایی دارند، مؤثر است

اگر شما مشکلات جا‌به‌جایی دارید، مشاوره تلفنی زندگی را بسیار راحت کرده است. نیازی به حمل و نقل پرهزنیه نیست، شما به راحتی و در هر لحظه می‌توانید به درمانگرانی دسترسی داشته باشید که دسترسی به آن‌ها راحت نیست.مشاوره تلفنی برای افسردگی

• درمان تلفنی برای درمان هراس از مکان‌های باز اهمیت دارد

اگر شما هراس از فضای باز یا اجتماع دارید یا از ترک خانه ایمن خود احساس ناراحتی می‌کنید، مشاوره تلفنی روانشناسی راه نجات شما است. با مشاوره تلفنی دسترسی مستقیم به مشاوران متخصص که شرایط شما را درک می‌کنند و آینده‌ی شادتری را برای شما رقم خواهند زد، فراهم شده است.


• مشاوره تلفنی روانشناسی باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود

هزینه‌ی رفت و آمد همیشه بیشتر از هزینه یک تماس تلفنی است. با وجود فناوری‌هایی مثل تلگرام، اینستاگرام، اسکایپ و بسته‌های انحصاری موبایل هزینه‌ی تماس تلفنی ارزان‌تر شده است. به علاوه، از آنجایی که مشاوران درمان را به صورت تلفنی انجام می‌دهند، نیازی نیست از تجهیزات داخلی مناسبی استفاده کنید و این نوع از درمان در اغلب موارد نسبت به درمان حضوری کم‌هزینه‌تر است.

• درمان تلفنی حریم‌خصوصی بیشتری دارد

مشاوره تلفنی حریم خصوصی بسیار بالایی دارد. گهگاهی به دلیل ننگی که به مسائل سلامت روانی چسبانده می‌شود، بسیاری از بیماران ترجیح می‌دهند درمان خود را به طور کاملاً خصوصی انجام دهند. مشاوره تلفنی حریم خصوصی فوق‌العاده‌ای به همراه دارد. تماس تلفنی و صحبت از طریق تلفن باعث می‌شود کاملاً گمنام بمانید. بنابراین هرگز نگران برخورد تصادفی با فردی که نمی‌خواهید در درمان حضوری با او برخورد کنید، نخواهید بود. این حریم خصوصی بسیار زیاد فرصتی را برای فرد ایجاد می‌کند تا با درمانگر راحت باشد و نگرانی‌های نهفته خود را با او درمیان بگذارد که به درمان سرعت می‌بخشد.

• مشاوره تلفنی روانشناسی حق انتخاب گسترده‌تری از میان درمانگرها خواهید داشت

در هر نوع درمانی، یافتن درمانگری که مهارت و تجریه‌ی درمان شرایط خاص شما را داشته باشد، مهم است. با مشاوره تلفنی روانشناسی، حق انتخاب متخصصان بسیار بیشتر از ناحیه شما خواهد بود، زیرا هیچ محدودیتی برای انتخاب متخصصان وجود ندارد. البته بهتر است برای انتخاب متخصص مناسب خود، از مشاوران مرکز درمانی روانشناسی کمک بگیرید.

سایت رسمی دکتر بهشتیان ( تعیین وقت:  10 50 910 0910 )

خاطرم هست در سال 1385 که در رساله دکتری خود برای اولین بار در ایران می خواستم درباره مشاوره آنلاین پژوهش انجام دهم اکثر اساتید به دلیل آنکه شناختی از مشاوره آنلاین نداشتند با آن مخالفت می کردند (البته من از چند سال قبل مشاوره آنلاین را شروع کرده بودم).  و بالاخره با تلاش های زیاد توانستم موافقت همه اعضای گروه را تایید رساله خود جلب کنم.

حدودا بعدا بیش از یک دهه که آن ماجرا و با گسترش اینترنت و افزایش چشمگیر سرعت آن امروزه مشاوره آنلاین توسط روانشناسان، مشاوران و مراجعان پذیرفته شده است و استقبال گسترده ای از آن می شود.

در این مطلب سعی می کنم درباره مشاوره آنلاین ، مزایا و معایب آن صحبت کنم.

فهرست مطالب مقاله

مشاوره تلفنی برای افسردگی

هر روش درمانی که روانشناس یا مشاور از طریق اینترنت با مراجع در ارتباط باشد را مشاوره آنلاین یا مشاوره اینترنتی می گویند بنابراین فرایند درمان در مشاوره آنلاین با مشاوره حضوری تفاوت اساسی ندارد فقط تفاوت در شیوه ارتباط بین مراجع و درمانگر است.

روش های مختلفی برای مشاوره آنلاین وجود دارد که با گذشت زمان رشد و تغییراتی کرده است. مثلاً در سال های گذشته مشاوره ایمیلی کاربرد زیادی داشت اما امروزه به خاطر وجود انواع شبکه های اجتماعی مشاوره ایمیلی تقریباً از رده خارج شده است. در حال حاضر مهم ترین شیوه های مشاوره آنلاین عبارتند از:

عیب مهم این روش این است که درمانگر و مراجع باید از سرعت تایپ بالایی برخوردار باشند که اکثر افراد این مهارت را ندارند. به همین دلیل در این روش بازدهی جلسه کمتر از مشاوره حضوری و ارتباط کلامی است. تحقیقات نشان داده است که بازدهی چت نوشتاری حدود یک سوم چت صوتی است. در یک ساعت مکالمه حدود 6000 کلمه رد و بدل می شود در صورتی که در چت نوشتاری این تعداد به 2000 کلمه کاهش پیدا می کند.

با توجه به این مسأله در شرایطی که مراجع تمایل به شناخته شدن نداشته باشد و یا توانایی صحبت کردن را نداشته باشد بهتر است از این روش استفاده شود.

درمان های آنلاین همه یکسان نیستند و درمانی که شما انتخاب می کنید به عوامل مختلفی مشاوره آنلاین متداول تر است، اما اجرای برخی از تکنیک های CBT، مانند حساسیت زدایی و پردازش مجدد با حرکات چشم (EMDR)، به صورت آنلاین دشوارتر یا حتی غیرممکن است. در زیر چند روش مشاوره آنلاین را که بیشتر مورد استفاده قرار میگرد را بررسی می کنیم.

درمان شناختی-رفتاری شکلی از درمان است که مطالعات زیادی در مورد آن انجام شده است، و اثربخشی آن برای بسیاری از اختلالات تایید شده است. پیش فرض اصلی این نوع درمان این است که با شناسایی و تغییر افکار و رفتارهای منفی، علائم اختلال تسکین می یابند و فرد می تواند راه های جدیدی برای مقابله با چالش های زندگی بیابد.

غالبا از CBT به عنوان «استاندارد طلایی» در حوزه درمان یاد می شود اما پژوهشگران نشان داده اند که سایر شکل های روان درمانی بیش از درمان شناختی رفتاری موثر هستند. درمان روانپویشی به کشف فرایندهای ناهشیاری که بر رفتار تاثیر می گذارند متمرکز می شود. فرض بر این است که بینش یافتن هیجاانی سبب افزایش سطح خودآگاهی می شود و به فرد کمک می کند به تاثیر تجربیات گذشته بر رفتار کنونی اش پی برد.

تحقیقات نشان داده است که اثر بخشی درمان روانپویشی حضوری بیش از درمان شناختی رفتاری است اما به دلیل تاکید درمان روان پویشی بر ارتباط درمانی ، این روش فقط به آنلاین تصویری باید اجرا شود تا اثربخشی لازم را داشته باشد. و روش های مشاوره تلفنی یا نوشتاری قابل استفاده نمی باشد.

درمان شخص محور (PCT)، که درمان مراجع محور نیز نامیده می شود، یک رویکرد غیرمستقیم است و با این فرض که فرد نقش اصلی در زندگی خود را به عهده دارد پیش می رود. طبق پژوهش ها، PCT برای برخی اختلالات روانی مثل اضطراب و افسردگی مفید است.

اثربخشی درمان شخص محور اینترنتی هنوز روشن نیست اما برخی یافته ها حاکی از آنند که این شیوه درمان برای افراد مبتلا به علائم ملایم تا متوسط اضطراب، افسردگی و استرس موقعیتی مناسب است.

همانطور که در مقدمه گفتم روز به روز علاقه به استفاده از این روش درمانی بیشتر می شود. در ادامه برخی از دلایل گرایش و علاقه مندی به مشاوره آنلاین را ذکر می کنم:

یکی از مشکلات افرادی که در شهرهای کوچک زندگی می کنند این است که دسترسی به متخصص خوب را ندارند و مجبورند به مرکز استان یا به پایتخت مراجعه کنند. چنین کاری برای مشکلات پزشکی تا حدی قابل انجام است چون مراجعه به پزشک معمولاً نیازمند فواصل طولانی تر و تعداد جلسات کمتر است. ولی مشاوره روانشناسی فرایندی طولانی تر با تعداد جلسات بیشتر است و بدیهی است انجام سفرهای مکرر می تواند برای مراجعین سخت و یا حتی غیر ممکن باشد.

حسن مشاوره آنلاین این است که مراجع و درمانگر در هر مکانی می توانند با یکدیگر در ارتباط باشند و دوری راه، مانعی برای جلسات مشاوره نخواهد بود.

یکی از نیازهای ایرانیان خارج از کشور، داشتن جلسات مشاوره با روانشناس همزبان و هم فرهنگ خودشان است که مشاوره آنلاین چنین امری را به سادگی میسر می کند .

اگر در شهر تهران یا سایر کلان شهرها زندگی می کنید می دانید که اغلب سفرهای درون شهری حداقل 2 ساعت (رفت و برگشت) زمان می برد که مشاوره آنلاین نیاز به رفت و آمد ندارد و از تلف شدن وقت شما جلوگیری می کند.

برخی افراد به دلایل مختلف از جمله خجالت کشیدن، مشهور بودن و هر دلیل دیگری دوست دارند به صورت ناشناس با درمانگر خود در ارتباط باشند که چنین شرایطی در مشاوره آنلاین امکان پذیر است و درمانگر بدون آنکه حتی اسم مراجع را بداند می تواند به او مشاوره دهد.

بدیهی برای چنین افرادی مراجعه به مطب دکتر سخت و دشوار خواهد بود و درمانگر در هر مکانی که مراجع باشد می تواند جلسه مشاوره را برگزار کند.

اگر شما جزو افرادی باشید که در ساعات اداری و کاری باید در محل کار خود حضور داشته باشید احتمالاً مراجعه به مشاور برای شما سخت خواهد بود. مشاوره آنلاین می تواند این مشکل را حل کند. چون تنظیم وقت در مشاوره آنلاین انعطاف بیشتری دارد. مثلاً بعید است بتوانید روزهای تعطیل یا آخر شب با مشاور خود جلسه حضوری داشته باشید اما در مشاوره آنلاین چنین امکانی فراهم است.

علی رغم همه فواید مشاوره آنلاین، 4 دسته از مراجعین بهتر است از آن استفاده نکنند.

نباید از مشاوره آنلاین برای فردی که مبتلا به یک اختلال روانی شدید است، یا از افکار مربوط به خودکشی یا خود-آسیب زنی رنج می برد استفاده کنیم. افراد مبتلا به اعتیادهای جدی یا علائم شدیدتر یک اختلال روانی باید یک تحت یک درمان جامع تر از مشاوره آنلاین قرار گیرند.

البته می توان از مشاوره آنلاین یا درمان نوشتاری به عنوان مکمل درمان مرسوم بهره گرفت. مشاوره آنلاین برای برخی بیماری ها مثل اختلال دوقطبی شدید، انواع اعتیاد، PTSD، و اسکیزوفرنیا احتمالا مفید نیست. اما این بیماران می توانند از مشاوره آنلاین به عنوان مکمل درمان های مرسوم استفاده کنند. مثلا می توان از درمان نوشتاری برای کمک به بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی برای پیروی از برنامه درمان دارویی بهره برد. شواهد حاکی از آنند که شرکت در یک مشاوره آنلاین  فرد را قادر می سازد در صورت نیاز به کمک بیشتر به دنبال درمان حضوری برآید.

تحقیقات متعددی درباره اثربخشی مشاوره آنلاین انجام شده است. در سایت گوگل اسکولار (google scholar) که مرجع مقالات و مطالب علمی است بیش از 3 میلیون مقاله در حوزه مشاوره آنلاین ارایه شده است. خلاصه عمده تحقیقات این است که اثربخشی مشاوره آنلاین در صورتی که مراجع به درستی انتخاب شده باشد به اندازه مشاوره حضوری است.

اشاره مختصری به پژوهش خودم در این حوزه که برای اولین بار در ایران انجام شده است می کنم. من در پژوهش خود به مقایسه مشاوره آنلاین، مشاوره آفلاین و مشاوره حضوری در درمان افسردگی پرداخته بودم و نتیجه تحقیق این بود که مشاوره آنلاین و مشاوره حضوری هر دو در درمان افسردگی مؤثر هستند.

در زیر برخی اختلالاتی را که مشاوره آنلاین برای آن ها مفید بوده است ذکر می کنیم.

افسردگی اساسی یکی از متداول ترین شکل های اختلالات روانی در دنیا و ایران به شمار می آید، به طوری که 7.1% از جمعیت بزرگسالان هرساله به آن مبتلا می شوند. متاسفانه به گفته «سازمان سلامت روان ملی» تقریبا 35% از افراد مبتلا به افسردگی هیچ درمانی دریافت نمی کنند.

پژوهش ها نشان داده اند مشاوره آنلاین می تواند به اندازه درمان حضوری برای بهبود افسردگی اثربخش باشد. این یافته ها دلگرم کننده هستند زیرا مشاوره آنلاین راه مفیدی است که به ما کمک می کند به افرادی که به درمان حضوری دسترسی ندارند، خدمات سلامت روان ارائه دهیم.

 پژوهشی که در «مجله اختلالات خلقی» منتشر شده است، دو شیوه درمانی را با هم مقایسه کرد و نشان داد که درمان اینترنتی افسردگی به اندازه درمان مرسوم (درمان فردی) در بهبود افسردگی اثربخش است. جالب است بدانید که کاهش علائم سه ماه پس از درمان فقط در گروه آزمودنی هایی که درمان اینترنتی دریافت کرده بودند مشاهده شد. دکتر بهشتیان هم در سال 1388 برای اولین بار در ایران به بررسی اثربخشی درمان آنلاین در افسردگی پرداخت.

مشاوره آنلاین برای اختلال پانیک نیز مفید است. اختلال پانیک یک اختلال اضطرابی است که تقریبا 2.7% از جمعیت بزرگسال در ایران به آن مبتلا می شوند. پژوهشی در مجله «روانپزشکی BMC» درمان شناختی-رفتاری اینترنتی (ICBT) را با یک درمان گروهی CBT برای درمان اختلال وحشت زدگی را با هم مقایسه کرد.

نتایج نشان داد CBT اینترنتی نه تنها به اندازه CBT گروهی برای کاهش علائم پانیک و گذر هراسی (ترس از فضاهای بسته) موثر است، بلکه از نظر هزینه نیز مقرون به صرفه تر می باشد. از نظر زمانی نیز روانشناس وقت کمتری را برای گروه CBT اینترنتی صرف می کرد.

اختلال اضطراب اجتماعی (SAD) (که قبلا فوبی اجتماعی یا همان کمرویی نامیده می شد) به ترس پیوسته از موقعیت های اجتماعی اشاره دارد. تقریبا 7.1% از جمعیت بزرگسال ایران به این اختلال دچار هستند. این اختلال شدیدا به عملکرد تحصیلی، اجتماعی و شغلی فرد آسیب می زند. طبق یافته های پژوهشی مشاوره آنلاین راهی سودمند برای کمک به مبتلایان به اختلال اضطراب اجتماعی می باشد.

پژوهشی در «مجله اختلالات روانشناختی» نشان داد که درمان شناختی-رفتاری اینترنتی (ICBT) به اندازه CBT مرسوم برای درمان این اختلالات، از جمله اختلال اضطراب اجتماعی، مفید است. نویسندگان، ICBT را «درمانی اثربخش، مقبول و قابل اجرا برای مراقبت از سلامت روان» توصیف کردند. اگرچه انجام دستورالعمل های درمانی در آزمودنی های گروه آنلاین در حد متوسط بود، اما میزان رضایت و پذیرش آنها از درمان آنلاین بالا بود.

ماهیت مشاوره آنلاین برای افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی احتمالا خیلی جذاب است. چون برای آنها حضور فیزیکی در برابر روان درمانگر یا محیط های اجتماعی سخت تر است و درمان سنتی ممکن است احساس اضطراب را در افراد مبتلا SAD فعال سازد ولی مشاوره آنلاین به آن ها فرصت می دهد تا با احساسی امنیت بیشتر و اضطراب کمتری به درمان دسترسی داشته باشند.

تحقیقات نشان می دهد مشاوره آنلاین به اندازه درمان حضوری برای کمک به مبتلایان به اختلال اضطراب تعمیم یافته اثربخش است. در یک پژوهش، مشاوره آنلاینی که توسط یک روانشناس اجرا شده بود، با مشاوره آنلاینی که توسط یک کارآموز (تحت نظارت درمانگر) اجرا شده بود را با هم مقایسه کرد، و گزارش داد که نتایج هر دوی این درمان ها با درمان مرسوم قابل مقایسه است. نتیجه این پژوهش دلگرم کننده است زیرا اگر یک کارآموز(تحت نظارت درمانگر) هم بتواند درمان های آنلاین را به خوبی اجرا کند، ظرفیت و توانایی دسترسی به خدمات سلامت روان افزایش می یابد.

مشاوره آنلاین برای غلبه بر استرس و اضطراب نیز مفید است. اثربخشی بالقوه یک درمان مبتنی بر تلفن همراه برای مدیریت سطوح خفیف تا متوسط استرس، اضطراب و افسردگی را بررسی کرد. در پژوهشی که به مدت شش هفته ادامه یافت، آزمودنی ها به یک برنامه حاوی بسته های آموزشی مبتنی بر CBT آنلاین، خود-نظارتی، و یادآورهای  پیامکی دسترسی داشتند. علائم استرس، اضطراب و افسردگی در شرکت کنندگان این برنامه کاهش یافته بود. پریشانی روانشناختی کلی نیز کاهش یافت و احساس خود-کارآمدی در بسیاری از شرکت کنندگان تقویت گردید.

در این مطلب سعی کردم به صورت خلاصه درباره مشاوره آنلاین و فواید آن صحبت کنم. اگر در شهر یا کشور دیگری زندگی می کنید و به درمانگر متبحر دسترسی ندارید، یا اگر صحبت کردن درباره مشکلات تان و یا رفت و آمد برایتان سخت است می توانید از مشاوره آنلاین استفاده کنید.مشاوره تلفنی برای افسردگی

برچسب:روان درمانی آنلاین, مشاوره آنلاین, مشاوره اینترنتی, مشاوره تلفنی

پست قبلی

پست بعدی

من چند جلسه مشاوره آنلاین با مشاورم در اسکایپ داشتم؛ خوب بود.

وسواس های فکری جزو دسته های نامناسب برای مشاوره آنلاین هست؟

سلام و درود بر شما وسواس فکری هم با مشاوره آنلاین قابل درمان هست و مانعی برای درمان این بیماری به شیوه آنلاین وجود نداره.

سلام خسته نباشید میخواستم راجع به پانیک شدید باهاتون صحبت کنم…من پانیکم رفته رفته خیلی شدید شدو اصلا نمیتونم قرص مصرف کنم بخاطر وسواس فکری…فقط خواستم بگم آیا این علائم جز پانیک هست یا نه؟ضعف بیش از اندازه شدیدی دارم یعنی جوری که ایستاده باشم نفس کم میارم خستگی و شلی شدید میگیرم…با این حال عملکرد بدنم طبیعیه…وزن اضافه میکنم…یا مریض بشم مقاومت نشون میده بدنم…البته وزنم ژنتیکی خیلی پایینه…احساس میکنم گاهی اونقد سرم سبک میشه که میخوام تعادل رو از دست بدم بخورم زمین…نفس تنگیه خیلی بدی میاد سراغم…مدام دردهای دندونی و قلبی و دست چپ و قفسه سینه دارم…اینا واقعا علائم پانیک هست یا مشکل جدی دارم؟4 ساله مبتلام…و آزمایشات سالم بودم…و تشخیص پانیک دادن 31 ساله هستم…و وزنمم 38.5 هستم…چون خیلی از این علائم میترسم…اضافه کردن وزن سخته واسم…

درود بر شما دوست عزیز علایمی که گفتید نشانه های اضطراب بالا (پانیک) و وسواس فکر هست که هر دو مشکل قابل درمان هستند اما ابتدا باید علت مشکلات شما مشخص بشه تا بر اساس اون روش درمان مناسب را انتخاب کرد.

مشاوره آنلاین به دلیل دسترسی سریع واقعا عالی هست

سمانه ممنون از تلاش بي وقفه و خستگي ناپذيرتون بابت بالا بردن سطح اگاهي جامعه 🙏

سلام با توجه به شرایط کنونی و بحران کرونا _ مادری _ سرپرست خانوار که دو فرزند دارد – نیاز به مشاوره برای افسردگی دارد . ممکن است بفرمایید آیا در تهران مرکزمورد اطمینانی هست که مشاوره تلفنی رایگان بدهد ؟

با سپاس

درود بر شما دوست عزیز ساکن کدام استان هستید؟

سلام. شب خوش میتونم از مطالبتون در کانال مشاوره ام استفاده کنم؟ مزایای مشاوره انلاین رو بزارم با ذکر اسم خودتون؟

درود برشما دوست عزیز خواهش می کنم، ایرادی نداره

من می خواستم با یک پزشک در مورد افسردگیم صحبت کنم

درود بر شما دوست عزیز لطفا با شماره موجود در بخش تماس با ما هماهنگ کنید

باسلام.من و همسرم معلول جسمی هستیم و صاحب فرزند شده ایم و برای اینکه فرزندمان از معلولیت ما افسرده نشود چکار کنیم

درود بر شما دوست عزیز بهترین راه برای پیشگیری از افسردگی فرزندتون تقویت عزت نفسش هست. مطالعه کتاب کودک خوش بین و 32 روش برای تقویت عزت نفس کودکان می تونه بهتون کمک کنه

با سلام و وقت بخیر و سپاس از مطالب ارزشمندی که عنوان فرمودید آیا امکان دارد منابعی که برای بیان مطالب بالا (مشاوره آنلاین) استفاده کردید را معرفی نمایید. سپاس

درود برشما دوست عزیز عمده مطالب استفاده شده در این مطلب بر اساس پژوهش هایی است که در طول سال های اخیر انجام دادم.

نامزد من دچار یک مشکل خاص است و حاضر به مراجعه به روانشناس هم نیست لطفا در اینباره راهنماییم کنید. مرتب اظهار میکند که فرد خیلی باهوشی است که خیلی ها به دنبال استفاده از هوش او و جاسوسی در کارهای او هستند و میخواهند او را به جهات و افراد خاصی هدایتش کنند. اجازه نمیدهد پشت تلفن صحبت خاصی بکنم میگوید من و اطرافیان هم تحت کنترلیم و چون خودش حاضر به همکاری با آن افراد نبوده الان برایش کارشکنی می کنند ولی بر من و خانواده اش اثبات شده که هیچکدام از حرفهایش ذره ای درست نیست. اوایل زیاد جدی نمیگرفتم ولی الان غیرقابل تحمل شده در هر کاری شکست میخورد میگوید باعثش آنها هستند و حتی اگر از اقوام کسی به دیدنش برود میگوید انها فرستاده اند که به من خط بدهند. فکر میکنم علائمی شبیه Sophomaniac دارد. با توجه به اینکه به دکتر مراجعه نمیکند من یا خانواده اش چه کاری میتوانیم انجام دهیم؟

درود بر شما دوست عزیز؛ در صورتی که علایم گفته شده دقیق هستند نشانه های همسر شما شبیه علایم پارانویید هستند بهتره به روانپزشک مراجعه کنید و علایم ایشان را به طور دقیق برای روانپزشک توضیح دهید تا دارو تجویز کنند. و به شکلی آشکار یا پنهانی دارو به ایشان بدهید. در غیر اینصورت کاری از دست شما بر نمیاد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکتر محمد بهشتیان روانشناس ، روان درمانگر ، پژوهشگر ، مدرس و هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی است. وی عضو انجمن روان پویشی آمریکاست. حدودا ۲ دهه است که در حوزه روان درمانی پویشی و هیپنوتیزم درمانی فعالیت می کند. وی دستگاه BWS (ویژه هیپنوتیزم سریع) را در سال ۱۳۸۱ اختراع و پژوهشی درباره اثربخشی این دستگاه در مقایسه با روش های معمول درمانی انجام داد.و تا کنون بیش از ۴۰ عنوان کتاب تالیف و ترجمه کرده است. برای مشاهده رزومه کامل ایشان اینجا را کلیک کنید

تلفن : 10 50 910 0910     22859193

آدرس: تهران شریعتی، بالاتر از ظفر، جنب مجتمع نگین ظفر، ساختمان حامد

تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دکتر محمد بهشتیان است.

مرا به خاطر بسپار

مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب در نظر دارد، با معرفی مطالب مفید و کاربردی در زمینه‌های مشاوره افسردگی تلفنی، مشاوره جنسی تلفنی، مشاوره زناشویی تلفنی، مشاوره روانشناسی تلفنی، مشاوره خانواده تلفنی، مشاوره کودک تلفنی، مشاوره تلفنی نوجوان، مشاوره تحصیلی تلفنی،‌ مشاوره تلفنی ازدواج،‌ مشاوره خیانت و … در راستای اعتلای آگاهی مردم کشور عزیزمان برای حل مشکلات پیش‌روی آنان در زندگی گام بردارد. از این رو با کمک مشاوران و روانشناسان مجرب و حرفه‌ای مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب،‌ در تلاشیم تا بتوانیم سنگ های پیش پای هم وطنانمان را برداریم. و از طریق ارائه بهترین خدمات مشاوره تلفنی به افزایش کیفیت زندگی ایشان کمک کنیم.

به گزارش مهر طبق اعلام مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در فروردین 96 طبق آمار مشاوران روانشناسی 12.5 درصد از جمعیت 15 تا 64 سال ایران دچار افسردگی است. همچنین طبق آمار روانشناسان افسردگی رو به افزایش است و می تواند به یکی از مشکلات روانشناسی مهم کشور تبدیل شود. طبق نظر مشاوران روانشناس، افسردگی می تواند به صورت مقطعی و یا مزمن (تکرار شونده) باشد. افسردگی مقطعی می تواند در یک مقطع خاص و به دلایلی چون آسیب های روحی ناشی از از دست دادن عزیزان و یا شکست های عشقی و یا کاری و… پدید بیاید.

براساس تجربه روانشناسان، افسردگی مزمن می تواند ناشی از سبک زندگی نامناسب، شرایط محیطی نامناسب، عادات غذایی نامناسب و… رخ دهد. با توجه به اهمیت این مشکل روانشناسی، بهتر است. که از نشانه های افسردگی آگاهی پیدا کنیم تا در صورتی که دچار افسردگی شدیم، به مشاوران روانشناس رجوع کنیم و قبل از وخیم شدن وضعیت روانی، آن را درمان کنیم تا بتوانیم زندگی پرنشاط تر و موفق تری داشته باشیم. مشاوره تلفنی صدای رهیاب با کادری مجرب و متخصص از مشاوران روانشناسی آمادگی ارائه خدمات روانشناسی به هموطنان عزیز است.

افسردگی نیز مانند بسیاری از بیماری های جسمی و روانی علائم زیادی دارد که آگاهی از آن می تواند در پیشگیری از حاد شدن آن و درمان سریع و به موقع آن مؤثر باشد. به همین دلیل مشاوران روانشناسی توصیه می کنند که از این علائم آگاهی داشته باشیم تا در صورت ابتلا به آن، به مشاوران روانشناس مراجعه کنیم. علائم مهم افسردگی عبارتند از:

تجربه مشاوران روانشناس نشان می دهد که بسیاری از افرادی که دچار افسردگی می شوند، دچار تغییرات در خواب می شوند. این کمبود خواب می تواند به صورت بی خوابی و یا پرخوابی بیش از حد باشد. صبح خیلی زود بیدار شدن از علائم افراد دارای افسردگی حاد است. توصیه مشاوران روانشناس این است که توجه داشته باشید که افرادی که زود از خواب بیدار می شوند لزوماً افسرده نیستند. و به همین دلیل باید به علائم دیگر افسردگی نیز توجه داشته باشیم.مشاوره تلفنی برای افسردگی

مطالعات روانشناسی نشان داده است که گاهی اوقات افراد افسرده در قالب مکانیزم مقابله عادت غذایی خود را تغییر می دهند و دچار کم خوری یا پر خوری می شوند.

طبق مطالعات روانشناسی افرادی که دارای افسردگی حاد می شوند، تمرکز خود در دنبال کردن موضوعی کتابی که مطالعه می کنند. روزنامه ای که می خوانند و یا سریالی که نگاه می کنند، از دست می دهند. همچنین تجربه مشاوران روانشناس نشان داده است. که افراد دارای افسردگی حاد در تصمیم گیری ها و حتی بعضاً تصمیم های پیش پا افتاده خود نیز دچار مشکل می شوند.

براساس مطالعات روانشناسی انجام شده، افراد افسرده احساس خستگی می کنند و به هر میزان که مقدار افسردگی حادتر باشد، احساس خستگی بیشتر می شود. و بعضاً به میزانی می رسد که حتی فرد افسرده به دلیل کمبود انرژی از عهده کارهای روزمره خود نیز بر نمی آید. همچنین طبق تجربه مشاوره های روانشناسی خستگی، تنها خستگی جسمی نیست. و افراد دارای افسردگی در فکر کردن نیز کند می شوند و به سختی مسائل مختلف درک و هضم می کنند.

تجربه روانشناسان نشان داده است که افراد دچار افسردگی، ممکن است علاقه به انجام کارهای روزمره را از دست بدهند. و حتی از تجربه های لذت بخش و شادی آور احساس لذت نکنند و علاقه خود را نسبت به کارهای مورد علاقه گذشته از دست بدهند. و بی اشتهایی و کاهش میل جنسی نیز از مواردی از این دست است. طبق گزارش روانشناسان چنانچه بی علاقگی افراد افسرده حاد شود، ممکن است منجر به بی علاقگی کلی نسبت به زندگی و انجام کارهای خطرناک چون خودکشی شود.

طبق نظر مشاوران روانشناس، افراد مبتلا به افسردگی مدام به فکر ناکامی ها و شکست های خود هستند. و بیشتر نقاط تاریک زندگی خود را در نظر می گیرند و به همین دلیل احساس درماندگی و ضعف شدید می کنند. براساس گزارش های مشاوران روانشناسی افراد دچار افسردگی مدام جمله هایی مانند «من یک بازنده ام.» و «من هیچ کاری نمی تونم درست انجام بدم.» و «دنیا جای خیلی ترسناکیه.» را در ذهن خود تکرار می کنند.

تجربه مشاوران روانشناسی نشان داده است که افراد دارای افسردگی احساس می کنند. که هیچ راه حلی برای خروج از مشکلات و وضع موجود وجود ندارد. این حس ناامیدی ناشی از افسردگی بسیار خطرناک است. و می تواند عواقب خطرناکی چون خودکشی داشته باشد و به همین دلیل باید علائم افسردگی را جدی بگیریم.

همان طور که گفتیم افسردگی می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد و عوامل گوناگونی در ایجاد افسردگی نقش دارند. برخی از این عوامل در ادامه توضیح داده می شوند.

ضربه روحی یا تروما در سنین پایین و کودکی می تواند اثرات درازمدت در واکنش های مغزی داشته باشد. این اثرات می تواند واکنش ها به استرس و ترس را تغییر دهد و در مواقع فشار روحی مشکلات فرد را حادتر کند. افرادی که در کودکی ضربات روحی مثل از دست دادن عزیزان و یا ترس شدید و… را تجربه کرده اند بسیار در معرض افسردگی هستند. به همین دلیل توصیه می شود که افرادی که ضربه روحی خورده اند حتماً به مشاوران روانشناس مراجعه کنند تا از عواقب آن جلوگیری شود.

به طور معمول برخی از افراد به دلایل ارثی و شرایط اقلیمی استعداد افسردگی دارند. پیشنهاد روانشناسان این است که در صورتی که در نزدیکان سابقه افسردگی وجود دارد حتماً به مشاوران روانشناس مراجعه کنید. و وضعیت خود را بررسی کنید تا بتوانید زندگی آرام تر و شادتری برای خود و اطرافیان ایجاد کنید. توجه داشته باشید که تجربه روانشناسان نشان داده است. که علائم افسردگی در افرادی که استعداد ژنتیکی افسردگی را دارند، در سنین پایین تری ظاهر می شود.

شرایط مختلفی چون موقعیت مالی، شرایط محل زندگی و مشکلات خانوادگی می تواند منجر به افسردگی افراد شود. در این موارد با مراجعه به مشاوران روانشناس می توان با مشاوره هایی چون اصلاح سبک زندگی.، اصلاح خصوصیات رفتاری، تغییر دادگاه به زندگی و… وضعیت موجود را به وضعیت بهتری برای زندگی تبدیل کرد.

در بسیاری از مواقع این امکان وجود دارد. که افسردگی ایجاد شده در افراد به دلیل عادت های غذایی نامناسب باشد. در این موارد برای اصلاح عادت های غذایی می توان به برخی مشاوران روانشناس آگاه در این موضوع و یا پزشکان تغذیه و طب سنتی مراجعه کرد. با دریافت برنامه های غذایی مناسب، می توان افسردگی را درمان و یا از ابتلا به آن پیشگیری کرد.

معمولاً هزینه شرکت در جلسات مشاوره روانشناسی یا حتی کارگاه های مشاوره افسردگی بالاست. و بسیاری از افراد توان شرکت در آن ها را ندارند. علاوه بر این بسیاری از افراد افسرده حاضر رفتن به مراکز مشاوره روانشناسی نیستند. همچنین این افراد به دلیل احساس خستگی، بی علاقگی و کم انرژی بودن کمتر مجاب می شوند. که به مشاوره روانشناس مراجعه کنند. برخی هم ممکن است نداشتن وقت و درگیری های کاری را دستاویزی برای عدم مراجعه به مشاور روانشناسی عنوان کنند.

اما لازم نیست نگران باشید. مشاوره افسردگی برای همه افراد هم ممکن و هم در دسترس شده است. شما می توانید با استفاده از خدمات مشاوره افسردگی تلفنی مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب سوالات خود را در زمینه های مختلف روانشناسی و افسردگی به راحتی مطرح کنید. و بدون خجالت و تعارف، به صورت کاملاً مستقیم و جدی مشکلات خود را در زمینه افسردگی با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی در میان بگذارید.

مزیت دیگر مشاوره افسردگی تلفنی نسبت به مشاوره افسردگی حضوری این است که شما در هر زمان از شبانه روز و حتی در روزهای تعطیل می توانید، سوالات، مشکلات و دغدغه های خود را با مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی در میان بگذارید. و از راهکارها و مشاوره های مشاوران صدای رهیاب استفاده نمایید. علاوه براین، هزینه مشاوره افسردگی تلفنی معمولاً کمتر از جلسات مشاوره افسردگی حضوری می شود. در صورتی که شما مدت زمان تماس و سوالات خود را مدیریت کنید، می توانید هزینه مشاوره افسردگی تلفنی را کاهش داده و به صورت هدفمند از خدمات مشاوره افسردگی تلفنی صدای رهیاب به بهترین شکل ممکن استفاده نمایید.

مرکز مشاوره افسردگی تلفنی صدای رهیاب در کادر مشاوران خود از مشاوران زبده ای در حوزه مشاوره افسردگی و روانشناسی استفاده می نماید. اغلب مشاوران مرکز مشاوره افسردگی تلفنی صدای رهیاب از فارغ التحصیلان رشته روانشناسی دانشگاه های معتبر تهران هستند. بخشی از گروه مشاوره تلفنی صدای رهیاب را اساتید و مدرسان دانشگاهی یا استادان هیئت علمی رشته روانشناسی تشکیل می دهند که در حوزه مشاوره روانشناسی و مشاوره افسردگی، متخصص هستند.

شما می توانید با خیال آسوده از مشاوران مجرب مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در زمینه مشاوره افسردگی تلفنی مشورت بگیرید. مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب همواره در تلاش بوده است تا هزینه های مکالمه مشاوره تلفنی، پایین باشد. تا هم وطنان عزیز بتوانند با دغدغه کمتری مشکلات خانوادگی و روانشناسی خود را مرتفع سازند. از این رو مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب به شما این مژده را می دهد که هزینه تماس برای مشاوره تلفنی افسردگی، بسیار پایین تر از سایر مراکز مشاوره تلفنی بوده و به صورت میانگین 30 درصد کمتر از مراکز مشاوره تلفنی دیگر است.

نویسنده: مرکز مشاوره رهیاب

جهت مشاوره درباره «مشاوره افسردگی تلفنی» می توانید از طریق خط ثابت بدون گرفتن کد با شماره های زیر تماس بگیرید:

تماس با 26  52  907  909 از سراسر کشور

تماس با 48  56  230  909 از استان تهـران

جهت مشاوره از طریق موبایل اینجا کلیک نمایید.

مرکز مشاوره صدای رهیاب در راستای گسترش خدمات روانشناسی و ایجاد امکان دسترسی تمامی هموطنان به خدمات مشاوره و همچنین بهبود خدمات مشاوره تلفنی، فاز اول کار خود را در زمینه های مشاوره تحصیلی، مشاوره خانواده و مشاوره روانشناسی آغاز کرد. به فضل پروردگار مرکز مشاوره تلفنی و حضوری صدای رهیاب با پیشرفت فاز اول خود و در راستای همه گیرتر شدن خدمات مشاوره، با گسترش خدمات مشاوره تلفنی خود، در حوزه مشاوره آنلاین، مشاوره تصویری و مشاوره خارج از کشور با هموطنان عزیزمان نیز فعالیت خود را توسعه بخشیده است. در حال حاضر در مرکز مشاوره صدای رهیاب، شما می توانید از مشاوره روانشناسان زبده در حوزه های مختلف مثل مشاوره تحصیلی، خانواده و روانشناسی بهره مند شوید. امید است که شما کاربران گرامی از خدمات مشاوره صدای رهیاب، کمال رضایت و استفاده را داشته باشید.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:


8,769 سوال


11,691 پاسخ


7,500 دیدگاه


2,164 کاربر

مشاوره تلفنی برای افسردگی
مشاوره تلفنی برای افسردگی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *