مشاوره تلفنی کودکان

 
helpkade
مشاوره تلفنی کودکان
مشاوره تلفنی کودکان

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه

مشاوره تلفنی خانواده، ازدواج، روانشناسی و عشق

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

مشاوره تلفنی کودک و نوجوان و راه های حل مشکلات فرزندانمان

مشاوره تلفنی کودک و نوجوان از جمله خدمات روانشناختی است که میتواند در ارزیابی کودک و نوجوان شما و مشکلاتش مفید باشد. مشاوره کودک تلفنی یا مشاوره کودک آنلاین در دسته مشاوره غیرحضوری قرار میگیرد. در مشاوره غیرحضوری یا آنلاین بسیار مهم است که فرد مشاور تجربه بالایی داشته باشد؛ زیرا در مشاوره آنلاین امکان معاینه بالینی وجود ندارد.مشاوره تلفنی کودکان

بی شک تربیت درست کودکان و نوجوانان مسئولیت سنگینی بر دوش والدین گذاشته است. مخصوصا کودکان امروز که مدام در حال یادگیری و کسب تجربه هستند و همه چیز را می فهمند . لزوم کمک خواستن از تکنیک های روانشناسی کودک امروز بیشتر از همیشه حس می شود. زیرا کودکان عصر امروز بر خلاف تصور ما همه چیز را متوجه می شوند.

در این میان کودکانی هستند که قربانی مشکلات خانوادگی، بدرفتاری دیگران یا ترس ها و استرس هایی میشوند که برای هیچ کس قابل تصور نیست. محرک های اجتماعی و اختلافات خانوادگی، قطعا روی رفتار کودک تاثیر می گذارد. حتی شاید باور نکنید که کودک مدام خود را با شرایط زندگی دوستان خود مقایسه می کند و اگر در این زمینه کمبود داشته باشد دچار افسردگی می شود.

گاهی نمی دانید با او چه کنید و چطور به او کمک کنید. دوست دارید به هر شکل حال او را خوب کنید و دوباره او را کودکی شاد و پرجنب و جوش ببینید. تمام راه ها را رفته اید ولی نتیجه ای نگرفته اید. خیلی از والدین توصیه می کنند در این شرایط از مشاوره تلفنی کودک کمک بگیرید. زیرا در اکثر موارد شناسایی این مشکلات کاری نیست که به تنهایی از عهده والدین بر بیاید. معمولا کودکان از آمدن به مشاوره کودک امتناع می کنند و در واقع نمی توان آن ها را به صورت حضوری پذیرفت. به همین دلیل مشاوره کودک تلفنی گزینه مناسبی برای حل مشکل است.

چرا روانشناسی و مشاوره کودک تلفنی اهمیت دارد؟

روانشناسی کودک به شما کمک می کند که کودک از پس استرس ها و مشکلات خود بربیاید. او پس از بررسی شخصیت فرزندتان به شما نحوه درست برخورد با کودک را آموزش می دهد. روانشناس کودک ترس های کودک را شناسایی می کند. کمک می کند که احساساتش را بیان کند. وقایع مهم و درد آور زندگی را بپذیرد و با آن ها کنار بیاید. در مورد افراد یا چیزهایی که باعث ناراحتی آن ها می شود صحبت کند و هر آنچه باعث آزار کودک میشود از سر راه او بردارد.

اگر کودکتان یکی از مشکلات زیر را داشت حتما به یک روانشناس کودک مراجعه کنید.

تمایل به انزوا و گوشه گیری بی علت و طولانی مدت

بیش فعالی ( بیقراری و شیطنت شدید کودک)

مشکلات یادگیری یا افت شدید تحصیلی مخصوصا اگر این اتفاق برای اولین بار افتاده باشد.

انزوای اجتماعی و دور شدن از دوستان و نداشتن دوست.

نداشتن اعتماد به نفس و تحقیر شدن توسط دیگران.

دیگر به وسایلی که دوست دارد علاقه ای نشان نمی دهد.

یا بی خواب شده یا خیلی میخوابد.

رفتارهای عجیب و غریب مثل پرخاشگری شدید، گریه های بی علت، عدم کنترل احساسات.

بی اشتهایی و مشکلات تغذیه ای.

مشکلات جسمی مثل سردرد و سرگیجه (بعد از معاینه پزشک و اطمینان از اینکه مشکلش عصبی است می توانید با استفاده از تکنیک های روانشناسی کودک این مشکلات را به حداقل برسانید.)

استرس های شدید و بیقراری کودک ( مثل استرس از امتحان یا دیر نرسیدن به مدرسه).

مشکلات روانی کودک به خاطر اختلافات خانوادگی پدر و مادر. ( طلاق یا جدایی یا دست به دست شدن بین پدر و مادر)

سوء استفاده های جنسی ازخود یا از دیگران.

صدمه زدن به خود مثل زخمی کردن و خود آزاری.

حیوان آزاری.

اذیت کردن خواهران و برادران یا همکلاسی ها به خاطر اینکه از او حساب ببرند.

آسیب زدن فیزیکی به دیگران

تاخیر در رشد کودک مثل دیر به حرف آمدن یا دیر راه افتادن

در مواردی ممکن است نیاز باشد مشاور با مربیان و معلمان کودک نیز صحبت کند. مشاوره تلفنی کودک و نوجوان این شرایط را برای شما فراهم کرده است. فقط در هیچ شرایطی، رفتار کودکتان را دست کم نگیرید و تا دیر نشده اقدام کنید.

کودکان در سن بحرانی هستند و مانندکارگاه های مرموز به دنبال کشف واقعیت ها می باشند. حساسیت و ضعف آن ها بیشتر از هر زمان دیگری است. به همین دلیل هر لحظه ممکن است از صحبت های شما ناراحت شوند. الویت برای والدین این است که در مرحله اول تربیت فرزند خود از اشتباهات پرهیز کنند. در این شرایط باید کسی باشد که مدام او را زیر نظر داشته باشد یا در لحظات بحرانی به والدین کمک کند که بهترین تصمیم را برای او بگیرد. مشاوره تلفنی کودک شیوه نوین مشاوره است که این کار را برای شما بسیار راحت کرده است.

یکی از مهم ترین اشتباهاتی که والدین برای تربیت فرزندشان می کنند تنبیه بدنی است. خشونت راه حل مشکل کودک شما نیست. اگر کودکتان را کتک بزنید او نیز فکر میکند که کتک زدن تنها راه حل است و برای دیگران هم همین کار را می کند.

علاوه بر این تنبیه فیزیکی بسیار خطرناک است و این کار باعث آسیب های بدنی جدی در کودک می شود. خودتان را کنترل کنید و سعی کنید از راه بهتری استفاده کنید. اگر فکر می کنید شرایط کودکتان بحرانی است و به هیچ وجه تربیت نمی شود و تنها راه حل تنبیه فیزیکی است حتما به مشاور مراجعه کنید.مشاوره مادر و کودک به مادران کمک می کند نسبت به موقعیتی که هستند بهترین راه حل را انتخاب کنند.

به جای تنبیه فیزیکی این کارها را انجام دهید:

اگر حس کردید که تمام این اقدامات را کردید و نتیجه نداد مشاوره کودک کمک بگیرید.

متاسفانه بعضی از والدین به خاطر اینکه کودکشان از کسی کم نیاورد تمام امکانات را در اختیارشان قرار میدهند و هر چه کودکشان میخواهد برایشان فراهم میکنند. ما به این کودکان لوس میگوییم. زیرا تصور می کنند که همه باید مطیع آن ها باشند و هر کس برخلاف میل آن ها رفتار کند شروع به گریه و زاری میکند؟ به جای اینکه تا این حد تسلیم آن ها شوید برعکس سعی کنید آنها قوی و مطیع بار بیاورید. کودک باید بداند گاهی اوقات آن چیزی که می خواهد نمی شود و باید برای رسیدن به بعضی چیزها تلاش کرد. اگر اینگونه تربیت شود در آینده هم برای رسیدن به خواسته هایش از هر راهی وارد نمی شود.

بعضی از والدین عادت دارند به کودک رشوه بدهند. این کار کودک را سردرگم می کند و باعث می شود که مسئولیت های خود را به عنوان عضوی از خانه نداند. مثلا به او می گویند “اگر غذایت را بخوری تو را به پارک می برم” ، ” اگر به برادرت کمک کنی برایت فلان چیز را می خرم” .. در این شرایط کودک شرطی می شود و فکر می کند برای انجام هر کار باید چیزی دریافت کند. اگر می خواهید جایزه ای به او بدهید بدون اینکه آن را از قبل اعلام کنید در شرایطی که باورش نمی شود این کار را بکنید. در این صورت بسیار مفید تر است. علاوه براین کودک متوجه می شود کارهایی که درخانه انجام می دهد به نوعی وظیفه اش است و باید مسئول باشد.

بعضی از مادران عادت دارند زمانی که کودک کار اشتباهی می کند او را تهدید می کنند که با این کارت این کاررا می کنم. چند دقیقه بعد همه چیز فراموش می شود و با یک بوسه قائله را ختم می کنند. دفعه بعد او دیگر از شما نمی ترسد و کار خودش را می کند. در عوض سعی کنید که او را از کار زشتش آگاه کنید. مثلا وقتی توپش را به شکستنی ها می زند به جای اینکه تهدید کنید عمل کنید. توپش را بردارید و تا دو روز به او ندهید. اثر گذاری این کارتان بسیار بیشتر از تهدید و ارعاب خواهد بود.مشاوره تلفنی کودکان

زمانی که کودک اشتباهی مرتکب می شود معمولا از والدینش عذر خواهی می کند. اگر این کار را برای اولین بار انجام می دهد سعی کنید عذرخواهی او را بپذیرید و بگویید که دفعه بعد به این آسانی او را نخواهید بخشید. بعضی از والدین فکر می کنند که با نبخشیدن کودک او را بیشتر تنبیه می کنند درحالی که این کار اشتباه است و به غرور کودک لطمه میزند و دفعه بعد نه تنها عذرخواهی نمی کند بلکه بدتر از آن کار را می کند.

بیشتر بخوانید:  اختلال خواب در کودکان

چگونه کودکان خود را بهتر تربیت کنیم؟

انسان موجودی الگو پذیر است. تربیت در سال های ابتدایی عمر کودک با روش الگو پذیری شکل میگیرد.  چراکه کودک در چند سال نخست زندگی خود، تمام کارهایش را از رفتار و عمل پدر  مادر و اطرافیان برداشت میکند، وبا تقلید از آنها، کارهایش را انجام میدهد. به همین جهت قرآن کریم در آیه ۴۴ بقره می‌فرماید: أَتَأْمُرُون‌َ النَّاس‌َ بِالْبِرِّ وَ تَنسَوْن‌َ أَنفُسَکُم‌؛ آیا مردم را به نیکی دعوت می‌کنید، اما خودتان را فراموش می‌نمایید. در آیات ۲ و ۳ سوره صف میفرماید: «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آَمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ کَبُرَ مَقْتًا عِندَ اللَّهِ أَن تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ؛ اى کسانى‌که ایمان آورد‌‏اید چرا چیزى مى‏‌گویید که انجام نمى‏‌دهید،  نزد خدا سخت ناپسند است که چیزى را بگویید و انجام ندهید.

چرا تربیت کودک مهم است؟

همان طور که گفته شد تربیت از همان دوران ابتدایی رشد برای کودک حائز اهمیت است بطوریکه اگر پایه های این تربیت درست باشد میتوان امید داشت که در آینده کودک  از نظر فردی و اجتماعی از جایگاه والایی برخوردار باشد.

بهترین والدین برای تربیت کودک چه کسانی هستند؟

بر اساس نظر کارشناسان و مشاوران تربیت کودک بهترین والدین برای تربیت کودک، والدینی هستند که ویژگی والدین مقتدر را دارا باشند چرا که این والدین همانطور که به قوانینی که خود وضع کرده اند پایبند هستند،  به همان صورت هم به احساسات فرزند خود احترام میگذارند. از این نکته هم نباید غافل شد که عوامل محیطی هم بر تربیت کودک اثر گذار هستند،  پس والدین باید هم خود را آماده تربیت فرزند کنند و هم شرایط را برای انجام این امور در نظر داشته باشند.

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره کودک تلفنی به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

منبع:  Center for Child Counseling

براي مشاوره در زمينه مرکز مشاوره کودک تلفنی

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژه
از سراسر کشور

با 09353000102 تماس بگيريد

همه روزه از ساعت 8 صبح تا 1:00 شب 

حتي ايام تعطيل

مطالب مرتبط با این نوشته:

راهکارهایی برای تقویت رابطه پدر و پسر در خانواده باید بدانید

نحوه پوشش والدین در مقابل فرزندان | چه نکاتی بهتر است رعایت شود؟

از شیر گرفتن کودک | زمان مناسب، عوارض و راهکار های مهمی که باید بدانید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت


avijeee@ 


info@avije.org  

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه در راستای گسترش خدمات مشاوره دسترسی تمامی هم وطنان به خدمات مشاوره و همچنین بهبود خدمات مشاوره تلفنی، اقدام به ارائه خدمات مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی کرده است. به لطف خداوند متعال مرکز مشاوره تلفنی آویژه در نظر دارد با گسترش کار خود در زمینه مشاوره تلفنی و در راستای آسان تر و ارزان تر شدن خدمات مشاوره، با گسترش خدمات مشاوره تلفنی خود، در حوزه مشاوره حضوری و مشاوره آنلاین با هم میهنان گرامی، وارد شود. در حال حاضر در مرکز مشاوره تلفنی آویژه، شما می توانید از مشاوران زبده در حوزه های مختلف مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی بهره مند شوید.ان شاءالله شما کاربران گرامی از خدمات مشاوره تلفنی آویژه کمال رضایت و استفاده را داشته باشید.

برای مشاوره تلفنی کودک، تربیت کودک، اختلالات کودک، روانشناسی کودک و … می توانید از خدمات مرکز مشاوره کودک آویژه بهره مند شوید.

برای مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره ازدواج دانشجویی، مشاوره ازدواج فامیلی، مشاوره ازدواج اسلامی ایرانی، مشاوره ازدواج موفق، مشاوره در زمینه خواستگاری، مشاوره ، معیار های ازدواج و … با مرکز مشاوره ازدواج آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره نوجوان، مشاوره جوانان، مشاوره ازدواج، مشاوره زناشویی و زندگی مشترک، مشاوره زنان و خانواده، مشاوره خیانت، مشاوره طلاق، مشاوره مرگ عزیزان و … با مشاوران خانواده مرکز مشاوره در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی روانشناسی، مشاوره اختلالات شخصیت، مشاوره اختلالات یادگیری، مشاوره افسردگی، مشاوره اعتیاد، مشاوره ترس و فوبیا، مشاوره اختلالات خواب و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه عشق، عشق به همسر، عشق حقیقی و واقعی، عشق مجازی و دروغی، ابراز عشق، عشق به خانواده، عشق به و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه مهارت های زندگی، اعتماد به نفس و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.


تهران – تهران —-

021-91023933 (سراسری) – مشاوره تلفنی

تماس فقط برای تعیین وقت مشاوره حضوری

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

در سریع ترین وقت ممکن

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 91023933-021 تماس حاصل نمایید

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه

مشاوره تلفنی خانواده، ازدواج، روانشناسی و عشق

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

مشاوره تلفنی کودک و نوجوان و راه های حل مشکلات فرزندانمان

مشاوره تلفنی کودک و نوجوان از جمله خدمات روانشناختی است که میتواند در ارزیابی کودک و نوجوان شما و مشکلاتش مفید باشد. مشاوره کودک تلفنی یا مشاوره کودک آنلاین در دسته مشاوره غیرحضوری قرار میگیرد. در مشاوره غیرحضوری یا آنلاین بسیار مهم است که فرد مشاور تجربه بالایی داشته باشد؛ زیرا در مشاوره آنلاین امکان معاینه بالینی وجود ندارد.مشاوره تلفنی کودکان

بی شک تربیت درست کودکان و نوجوانان مسئولیت سنگینی بر دوش والدین گذاشته است. مخصوصا کودکان امروز که مدام در حال یادگیری و کسب تجربه هستند و همه چیز را می فهمند . لزوم کمک خواستن از تکنیک های روانشناسی کودک امروز بیشتر از همیشه حس می شود. زیرا کودکان عصر امروز بر خلاف تصور ما همه چیز را متوجه می شوند.

در این میان کودکانی هستند که قربانی مشکلات خانوادگی، بدرفتاری دیگران یا ترس ها و استرس هایی میشوند که برای هیچ کس قابل تصور نیست. محرک های اجتماعی و اختلافات خانوادگی، قطعا روی رفتار کودک تاثیر می گذارد. حتی شاید باور نکنید که کودک مدام خود را با شرایط زندگی دوستان خود مقایسه می کند و اگر در این زمینه کمبود داشته باشد دچار افسردگی می شود.

گاهی نمی دانید با او چه کنید و چطور به او کمک کنید. دوست دارید به هر شکل حال او را خوب کنید و دوباره او را کودکی شاد و پرجنب و جوش ببینید. تمام راه ها را رفته اید ولی نتیجه ای نگرفته اید. خیلی از والدین توصیه می کنند در این شرایط از مشاوره تلفنی کودک کمک بگیرید. زیرا در اکثر موارد شناسایی این مشکلات کاری نیست که به تنهایی از عهده والدین بر بیاید. معمولا کودکان از آمدن به مشاوره کودک امتناع می کنند و در واقع نمی توان آن ها را به صورت حضوری پذیرفت. به همین دلیل مشاوره کودک تلفنی گزینه مناسبی برای حل مشکل است.

چرا روانشناسی و مشاوره کودک تلفنی اهمیت دارد؟

روانشناسی کودک به شما کمک می کند که کودک از پس استرس ها و مشکلات خود بربیاید. او پس از بررسی شخصیت فرزندتان به شما نحوه درست برخورد با کودک را آموزش می دهد. روانشناس کودک ترس های کودک را شناسایی می کند. کمک می کند که احساساتش را بیان کند. وقایع مهم و درد آور زندگی را بپذیرد و با آن ها کنار بیاید. در مورد افراد یا چیزهایی که باعث ناراحتی آن ها می شود صحبت کند و هر آنچه باعث آزار کودک میشود از سر راه او بردارد.

اگر کودکتان یکی از مشکلات زیر را داشت حتما به یک روانشناس کودک مراجعه کنید.

تمایل به انزوا و گوشه گیری بی علت و طولانی مدت

بیش فعالی ( بیقراری و شیطنت شدید کودک)

مشکلات یادگیری یا افت شدید تحصیلی مخصوصا اگر این اتفاق برای اولین بار افتاده باشد.

انزوای اجتماعی و دور شدن از دوستان و نداشتن دوست.

نداشتن اعتماد به نفس و تحقیر شدن توسط دیگران.

دیگر به وسایلی که دوست دارد علاقه ای نشان نمی دهد.

یا بی خواب شده یا خیلی میخوابد.

رفتارهای عجیب و غریب مثل پرخاشگری شدید، گریه های بی علت، عدم کنترل احساسات.

بی اشتهایی و مشکلات تغذیه ای.

مشکلات جسمی مثل سردرد و سرگیجه (بعد از معاینه پزشک و اطمینان از اینکه مشکلش عصبی است می توانید با استفاده از تکنیک های روانشناسی کودک این مشکلات را به حداقل برسانید.)

استرس های شدید و بیقراری کودک ( مثل استرس از امتحان یا دیر نرسیدن به مدرسه).

مشکلات روانی کودک به خاطر اختلافات خانوادگی پدر و مادر. ( طلاق یا جدایی یا دست به دست شدن بین پدر و مادر)

سوء استفاده های جنسی ازخود یا از دیگران.

صدمه زدن به خود مثل زخمی کردن و خود آزاری.

حیوان آزاری.

اذیت کردن خواهران و برادران یا همکلاسی ها به خاطر اینکه از او حساب ببرند.

آسیب زدن فیزیکی به دیگران

تاخیر در رشد کودک مثل دیر به حرف آمدن یا دیر راه افتادن

در مواردی ممکن است نیاز باشد مشاور با مربیان و معلمان کودک نیز صحبت کند. مشاوره تلفنی کودک و نوجوان این شرایط را برای شما فراهم کرده است. فقط در هیچ شرایطی، رفتار کودکتان را دست کم نگیرید و تا دیر نشده اقدام کنید.

کودکان در سن بحرانی هستند و مانندکارگاه های مرموز به دنبال کشف واقعیت ها می باشند. حساسیت و ضعف آن ها بیشتر از هر زمان دیگری است. به همین دلیل هر لحظه ممکن است از صحبت های شما ناراحت شوند. الویت برای والدین این است که در مرحله اول تربیت فرزند خود از اشتباهات پرهیز کنند. در این شرایط باید کسی باشد که مدام او را زیر نظر داشته باشد یا در لحظات بحرانی به والدین کمک کند که بهترین تصمیم را برای او بگیرد. مشاوره تلفنی کودک شیوه نوین مشاوره است که این کار را برای شما بسیار راحت کرده است.

یکی از مهم ترین اشتباهاتی که والدین برای تربیت فرزندشان می کنند تنبیه بدنی است. خشونت راه حل مشکل کودک شما نیست. اگر کودکتان را کتک بزنید او نیز فکر میکند که کتک زدن تنها راه حل است و برای دیگران هم همین کار را می کند.

علاوه بر این تنبیه فیزیکی بسیار خطرناک است و این کار باعث آسیب های بدنی جدی در کودک می شود. خودتان را کنترل کنید و سعی کنید از راه بهتری استفاده کنید. اگر فکر می کنید شرایط کودکتان بحرانی است و به هیچ وجه تربیت نمی شود و تنها راه حل تنبیه فیزیکی است حتما به مشاور مراجعه کنید.مشاوره مادر و کودک به مادران کمک می کند نسبت به موقعیتی که هستند بهترین راه حل را انتخاب کنند.

به جای تنبیه فیزیکی این کارها را انجام دهید:

اگر حس کردید که تمام این اقدامات را کردید و نتیجه نداد مشاوره کودک کمک بگیرید.

متاسفانه بعضی از والدین به خاطر اینکه کودکشان از کسی کم نیاورد تمام امکانات را در اختیارشان قرار میدهند و هر چه کودکشان میخواهد برایشان فراهم میکنند. ما به این کودکان لوس میگوییم. زیرا تصور می کنند که همه باید مطیع آن ها باشند و هر کس برخلاف میل آن ها رفتار کند شروع به گریه و زاری میکند؟ به جای اینکه تا این حد تسلیم آن ها شوید برعکس سعی کنید آنها قوی و مطیع بار بیاورید. کودک باید بداند گاهی اوقات آن چیزی که می خواهد نمی شود و باید برای رسیدن به بعضی چیزها تلاش کرد. اگر اینگونه تربیت شود در آینده هم برای رسیدن به خواسته هایش از هر راهی وارد نمی شود.

بعضی از والدین عادت دارند به کودک رشوه بدهند. این کار کودک را سردرگم می کند و باعث می شود که مسئولیت های خود را به عنوان عضوی از خانه نداند. مثلا به او می گویند “اگر غذایت را بخوری تو را به پارک می برم” ، ” اگر به برادرت کمک کنی برایت فلان چیز را می خرم” .. در این شرایط کودک شرطی می شود و فکر می کند برای انجام هر کار باید چیزی دریافت کند. اگر می خواهید جایزه ای به او بدهید بدون اینکه آن را از قبل اعلام کنید در شرایطی که باورش نمی شود این کار را بکنید. در این صورت بسیار مفید تر است. علاوه براین کودک متوجه می شود کارهایی که درخانه انجام می دهد به نوعی وظیفه اش است و باید مسئول باشد.

بعضی از مادران عادت دارند زمانی که کودک کار اشتباهی می کند او را تهدید می کنند که با این کارت این کاررا می کنم. چند دقیقه بعد همه چیز فراموش می شود و با یک بوسه قائله را ختم می کنند. دفعه بعد او دیگر از شما نمی ترسد و کار خودش را می کند. در عوض سعی کنید که او را از کار زشتش آگاه کنید. مثلا وقتی توپش را به شکستنی ها می زند به جای اینکه تهدید کنید عمل کنید. توپش را بردارید و تا دو روز به او ندهید. اثر گذاری این کارتان بسیار بیشتر از تهدید و ارعاب خواهد بود.مشاوره تلفنی کودکان

زمانی که کودک اشتباهی مرتکب می شود معمولا از والدینش عذر خواهی می کند. اگر این کار را برای اولین بار انجام می دهد سعی کنید عذرخواهی او را بپذیرید و بگویید که دفعه بعد به این آسانی او را نخواهید بخشید. بعضی از والدین فکر می کنند که با نبخشیدن کودک او را بیشتر تنبیه می کنند درحالی که این کار اشتباه است و به غرور کودک لطمه میزند و دفعه بعد نه تنها عذرخواهی نمی کند بلکه بدتر از آن کار را می کند.

بیشتر بخوانید:  اختلال خواب در کودکان

چگونه کودکان خود را بهتر تربیت کنیم؟

انسان موجودی الگو پذیر است. تربیت در سال های ابتدایی عمر کودک با روش الگو پذیری شکل میگیرد.  چراکه کودک در چند سال نخست زندگی خود، تمام کارهایش را از رفتار و عمل پدر  مادر و اطرافیان برداشت میکند، وبا تقلید از آنها، کارهایش را انجام میدهد. به همین جهت قرآن کریم در آیه ۴۴ بقره می‌فرماید: أَتَأْمُرُون‌َ النَّاس‌َ بِالْبِرِّ وَ تَنسَوْن‌َ أَنفُسَکُم‌؛ آیا مردم را به نیکی دعوت می‌کنید، اما خودتان را فراموش می‌نمایید. در آیات ۲ و ۳ سوره صف میفرماید: «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آَمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ کَبُرَ مَقْتًا عِندَ اللَّهِ أَن تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ؛ اى کسانى‌که ایمان آورد‌‏اید چرا چیزى مى‏‌گویید که انجام نمى‏‌دهید،  نزد خدا سخت ناپسند است که چیزى را بگویید و انجام ندهید.

چرا تربیت کودک مهم است؟

همان طور که گفته شد تربیت از همان دوران ابتدایی رشد برای کودک حائز اهمیت است بطوریکه اگر پایه های این تربیت درست باشد میتوان امید داشت که در آینده کودک  از نظر فردی و اجتماعی از جایگاه والایی برخوردار باشد.

بهترین والدین برای تربیت کودک چه کسانی هستند؟

بر اساس نظر کارشناسان و مشاوران تربیت کودک بهترین والدین برای تربیت کودک، والدینی هستند که ویژگی والدین مقتدر را دارا باشند چرا که این والدین همانطور که به قوانینی که خود وضع کرده اند پایبند هستند،  به همان صورت هم به احساسات فرزند خود احترام میگذارند. از این نکته هم نباید غافل شد که عوامل محیطی هم بر تربیت کودک اثر گذار هستند،  پس والدین باید هم خود را آماده تربیت فرزند کنند و هم شرایط را برای انجام این امور در نظر داشته باشند.

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره کودک تلفنی به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

منبع:  Center for Child Counseling

براي مشاوره در زمينه مرکز مشاوره کودک تلفنی

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژه
از سراسر کشور

با 09353000102 تماس بگيريد

همه روزه از ساعت 8 صبح تا 1:00 شب 

حتي ايام تعطيل

مطالب مرتبط با این نوشته:

راهکارهایی برای تقویت رابطه پدر و پسر در خانواده باید بدانید

نحوه پوشش والدین در مقابل فرزندان | چه نکاتی بهتر است رعایت شود؟

از شیر گرفتن کودک | زمان مناسب، عوارض و راهکار های مهمی که باید بدانید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت


avijeee@ 


info@avije.org  

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه در راستای گسترش خدمات مشاوره دسترسی تمامی هم وطنان به خدمات مشاوره و همچنین بهبود خدمات مشاوره تلفنی، اقدام به ارائه خدمات مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی کرده است. به لطف خداوند متعال مرکز مشاوره تلفنی آویژه در نظر دارد با گسترش کار خود در زمینه مشاوره تلفنی و در راستای آسان تر و ارزان تر شدن خدمات مشاوره، با گسترش خدمات مشاوره تلفنی خود، در حوزه مشاوره حضوری و مشاوره آنلاین با هم میهنان گرامی، وارد شود. در حال حاضر در مرکز مشاوره تلفنی آویژه، شما می توانید از مشاوران زبده در حوزه های مختلف مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی بهره مند شوید.ان شاءالله شما کاربران گرامی از خدمات مشاوره تلفنی آویژه کمال رضایت و استفاده را داشته باشید.

برای مشاوره تلفنی کودک، تربیت کودک، اختلالات کودک، روانشناسی کودک و … می توانید از خدمات مرکز مشاوره کودک آویژه بهره مند شوید.

برای مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره ازدواج دانشجویی، مشاوره ازدواج فامیلی، مشاوره ازدواج اسلامی ایرانی، مشاوره ازدواج موفق، مشاوره در زمینه خواستگاری، مشاوره ، معیار های ازدواج و … با مرکز مشاوره ازدواج آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره نوجوان، مشاوره جوانان، مشاوره ازدواج، مشاوره زناشویی و زندگی مشترک، مشاوره زنان و خانواده، مشاوره خیانت، مشاوره طلاق، مشاوره مرگ عزیزان و … با مشاوران خانواده مرکز مشاوره در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی روانشناسی، مشاوره اختلالات شخصیت، مشاوره اختلالات یادگیری، مشاوره افسردگی، مشاوره اعتیاد، مشاوره ترس و فوبیا، مشاوره اختلالات خواب و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه عشق، عشق به همسر، عشق حقیقی و واقعی، عشق مجازی و دروغی، ابراز عشق، عشق به خانواده، عشق به و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه مهارت های زندگی، اعتماد به نفس و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.


تهران – تهران —-

021-91023933 (سراسری) – مشاوره تلفنی

تماس فقط برای تعیین وقت مشاوره حضوری

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

در سریع ترین وقت ممکن

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 91023933-021 تماس حاصل نمایید

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه

مشاوره تلفنی خانواده، ازدواج، روانشناسی و عشق

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

مشاوره تلفنی کودک و نوجوان و راه های حل مشکلات فرزندانمان

مشاوره تلفنی کودک و نوجوان از جمله خدمات روانشناختی است که میتواند در ارزیابی کودک و نوجوان شما و مشکلاتش مفید باشد. مشاوره کودک تلفنی یا مشاوره کودک آنلاین در دسته مشاوره غیرحضوری قرار میگیرد. در مشاوره غیرحضوری یا آنلاین بسیار مهم است که فرد مشاور تجربه بالایی داشته باشد؛ زیرا در مشاوره آنلاین امکان معاینه بالینی وجود ندارد.مشاوره تلفنی کودکان

بی شک تربیت درست کودکان و نوجوانان مسئولیت سنگینی بر دوش والدین گذاشته است. مخصوصا کودکان امروز که مدام در حال یادگیری و کسب تجربه هستند و همه چیز را می فهمند . لزوم کمک خواستن از تکنیک های روانشناسی کودک امروز بیشتر از همیشه حس می شود. زیرا کودکان عصر امروز بر خلاف تصور ما همه چیز را متوجه می شوند.

در این میان کودکانی هستند که قربانی مشکلات خانوادگی، بدرفتاری دیگران یا ترس ها و استرس هایی میشوند که برای هیچ کس قابل تصور نیست. محرک های اجتماعی و اختلافات خانوادگی، قطعا روی رفتار کودک تاثیر می گذارد. حتی شاید باور نکنید که کودک مدام خود را با شرایط زندگی دوستان خود مقایسه می کند و اگر در این زمینه کمبود داشته باشد دچار افسردگی می شود.

گاهی نمی دانید با او چه کنید و چطور به او کمک کنید. دوست دارید به هر شکل حال او را خوب کنید و دوباره او را کودکی شاد و پرجنب و جوش ببینید. تمام راه ها را رفته اید ولی نتیجه ای نگرفته اید. خیلی از والدین توصیه می کنند در این شرایط از مشاوره تلفنی کودک کمک بگیرید. زیرا در اکثر موارد شناسایی این مشکلات کاری نیست که به تنهایی از عهده والدین بر بیاید. معمولا کودکان از آمدن به مشاوره کودک امتناع می کنند و در واقع نمی توان آن ها را به صورت حضوری پذیرفت. به همین دلیل مشاوره کودک تلفنی گزینه مناسبی برای حل مشکل است.

چرا روانشناسی و مشاوره کودک تلفنی اهمیت دارد؟

روانشناسی کودک به شما کمک می کند که کودک از پس استرس ها و مشکلات خود بربیاید. او پس از بررسی شخصیت فرزندتان به شما نحوه درست برخورد با کودک را آموزش می دهد. روانشناس کودک ترس های کودک را شناسایی می کند. کمک می کند که احساساتش را بیان کند. وقایع مهم و درد آور زندگی را بپذیرد و با آن ها کنار بیاید. در مورد افراد یا چیزهایی که باعث ناراحتی آن ها می شود صحبت کند و هر آنچه باعث آزار کودک میشود از سر راه او بردارد.

اگر کودکتان یکی از مشکلات زیر را داشت حتما به یک روانشناس کودک مراجعه کنید.

تمایل به انزوا و گوشه گیری بی علت و طولانی مدت

بیش فعالی ( بیقراری و شیطنت شدید کودک)

مشکلات یادگیری یا افت شدید تحصیلی مخصوصا اگر این اتفاق برای اولین بار افتاده باشد.

انزوای اجتماعی و دور شدن از دوستان و نداشتن دوست.

نداشتن اعتماد به نفس و تحقیر شدن توسط دیگران.

دیگر به وسایلی که دوست دارد علاقه ای نشان نمی دهد.

یا بی خواب شده یا خیلی میخوابد.

رفتارهای عجیب و غریب مثل پرخاشگری شدید، گریه های بی علت، عدم کنترل احساسات.

بی اشتهایی و مشکلات تغذیه ای.

مشکلات جسمی مثل سردرد و سرگیجه (بعد از معاینه پزشک و اطمینان از اینکه مشکلش عصبی است می توانید با استفاده از تکنیک های روانشناسی کودک این مشکلات را به حداقل برسانید.)

استرس های شدید و بیقراری کودک ( مثل استرس از امتحان یا دیر نرسیدن به مدرسه).

مشکلات روانی کودک به خاطر اختلافات خانوادگی پدر و مادر. ( طلاق یا جدایی یا دست به دست شدن بین پدر و مادر)

سوء استفاده های جنسی ازخود یا از دیگران.

صدمه زدن به خود مثل زخمی کردن و خود آزاری.

حیوان آزاری.

اذیت کردن خواهران و برادران یا همکلاسی ها به خاطر اینکه از او حساب ببرند.

آسیب زدن فیزیکی به دیگران

تاخیر در رشد کودک مثل دیر به حرف آمدن یا دیر راه افتادن

در مواردی ممکن است نیاز باشد مشاور با مربیان و معلمان کودک نیز صحبت کند. مشاوره تلفنی کودک و نوجوان این شرایط را برای شما فراهم کرده است. فقط در هیچ شرایطی، رفتار کودکتان را دست کم نگیرید و تا دیر نشده اقدام کنید.

کودکان در سن بحرانی هستند و مانندکارگاه های مرموز به دنبال کشف واقعیت ها می باشند. حساسیت و ضعف آن ها بیشتر از هر زمان دیگری است. به همین دلیل هر لحظه ممکن است از صحبت های شما ناراحت شوند. الویت برای والدین این است که در مرحله اول تربیت فرزند خود از اشتباهات پرهیز کنند. در این شرایط باید کسی باشد که مدام او را زیر نظر داشته باشد یا در لحظات بحرانی به والدین کمک کند که بهترین تصمیم را برای او بگیرد. مشاوره تلفنی کودک شیوه نوین مشاوره است که این کار را برای شما بسیار راحت کرده است.

یکی از مهم ترین اشتباهاتی که والدین برای تربیت فرزندشان می کنند تنبیه بدنی است. خشونت راه حل مشکل کودک شما نیست. اگر کودکتان را کتک بزنید او نیز فکر میکند که کتک زدن تنها راه حل است و برای دیگران هم همین کار را می کند.

علاوه بر این تنبیه فیزیکی بسیار خطرناک است و این کار باعث آسیب های بدنی جدی در کودک می شود. خودتان را کنترل کنید و سعی کنید از راه بهتری استفاده کنید. اگر فکر می کنید شرایط کودکتان بحرانی است و به هیچ وجه تربیت نمی شود و تنها راه حل تنبیه فیزیکی است حتما به مشاور مراجعه کنید.مشاوره مادر و کودک به مادران کمک می کند نسبت به موقعیتی که هستند بهترین راه حل را انتخاب کنند.

به جای تنبیه فیزیکی این کارها را انجام دهید:

اگر حس کردید که تمام این اقدامات را کردید و نتیجه نداد مشاوره کودک کمک بگیرید.

متاسفانه بعضی از والدین به خاطر اینکه کودکشان از کسی کم نیاورد تمام امکانات را در اختیارشان قرار میدهند و هر چه کودکشان میخواهد برایشان فراهم میکنند. ما به این کودکان لوس میگوییم. زیرا تصور می کنند که همه باید مطیع آن ها باشند و هر کس برخلاف میل آن ها رفتار کند شروع به گریه و زاری میکند؟ به جای اینکه تا این حد تسلیم آن ها شوید برعکس سعی کنید آنها قوی و مطیع بار بیاورید. کودک باید بداند گاهی اوقات آن چیزی که می خواهد نمی شود و باید برای رسیدن به بعضی چیزها تلاش کرد. اگر اینگونه تربیت شود در آینده هم برای رسیدن به خواسته هایش از هر راهی وارد نمی شود.

بعضی از والدین عادت دارند به کودک رشوه بدهند. این کار کودک را سردرگم می کند و باعث می شود که مسئولیت های خود را به عنوان عضوی از خانه نداند. مثلا به او می گویند “اگر غذایت را بخوری تو را به پارک می برم” ، ” اگر به برادرت کمک کنی برایت فلان چیز را می خرم” .. در این شرایط کودک شرطی می شود و فکر می کند برای انجام هر کار باید چیزی دریافت کند. اگر می خواهید جایزه ای به او بدهید بدون اینکه آن را از قبل اعلام کنید در شرایطی که باورش نمی شود این کار را بکنید. در این صورت بسیار مفید تر است. علاوه براین کودک متوجه می شود کارهایی که درخانه انجام می دهد به نوعی وظیفه اش است و باید مسئول باشد.

بعضی از مادران عادت دارند زمانی که کودک کار اشتباهی می کند او را تهدید می کنند که با این کارت این کاررا می کنم. چند دقیقه بعد همه چیز فراموش می شود و با یک بوسه قائله را ختم می کنند. دفعه بعد او دیگر از شما نمی ترسد و کار خودش را می کند. در عوض سعی کنید که او را از کار زشتش آگاه کنید. مثلا وقتی توپش را به شکستنی ها می زند به جای اینکه تهدید کنید عمل کنید. توپش را بردارید و تا دو روز به او ندهید. اثر گذاری این کارتان بسیار بیشتر از تهدید و ارعاب خواهد بود.مشاوره تلفنی کودکان

زمانی که کودک اشتباهی مرتکب می شود معمولا از والدینش عذر خواهی می کند. اگر این کار را برای اولین بار انجام می دهد سعی کنید عذرخواهی او را بپذیرید و بگویید که دفعه بعد به این آسانی او را نخواهید بخشید. بعضی از والدین فکر می کنند که با نبخشیدن کودک او را بیشتر تنبیه می کنند درحالی که این کار اشتباه است و به غرور کودک لطمه میزند و دفعه بعد نه تنها عذرخواهی نمی کند بلکه بدتر از آن کار را می کند.

بیشتر بخوانید:  اختلال خواب در کودکان

چگونه کودکان خود را بهتر تربیت کنیم؟

انسان موجودی الگو پذیر است. تربیت در سال های ابتدایی عمر کودک با روش الگو پذیری شکل میگیرد.  چراکه کودک در چند سال نخست زندگی خود، تمام کارهایش را از رفتار و عمل پدر  مادر و اطرافیان برداشت میکند، وبا تقلید از آنها، کارهایش را انجام میدهد. به همین جهت قرآن کریم در آیه ۴۴ بقره می‌فرماید: أَتَأْمُرُون‌َ النَّاس‌َ بِالْبِرِّ وَ تَنسَوْن‌َ أَنفُسَکُم‌؛ آیا مردم را به نیکی دعوت می‌کنید، اما خودتان را فراموش می‌نمایید. در آیات ۲ و ۳ سوره صف میفرماید: «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آَمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ کَبُرَ مَقْتًا عِندَ اللَّهِ أَن تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ؛ اى کسانى‌که ایمان آورد‌‏اید چرا چیزى مى‏‌گویید که انجام نمى‏‌دهید،  نزد خدا سخت ناپسند است که چیزى را بگویید و انجام ندهید.

چرا تربیت کودک مهم است؟

همان طور که گفته شد تربیت از همان دوران ابتدایی رشد برای کودک حائز اهمیت است بطوریکه اگر پایه های این تربیت درست باشد میتوان امید داشت که در آینده کودک  از نظر فردی و اجتماعی از جایگاه والایی برخوردار باشد.

بهترین والدین برای تربیت کودک چه کسانی هستند؟

بر اساس نظر کارشناسان و مشاوران تربیت کودک بهترین والدین برای تربیت کودک، والدینی هستند که ویژگی والدین مقتدر را دارا باشند چرا که این والدین همانطور که به قوانینی که خود وضع کرده اند پایبند هستند،  به همان صورت هم به احساسات فرزند خود احترام میگذارند. از این نکته هم نباید غافل شد که عوامل محیطی هم بر تربیت کودک اثر گذار هستند،  پس والدین باید هم خود را آماده تربیت فرزند کنند و هم شرایط را برای انجام این امور در نظر داشته باشند.

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره کودک تلفنی به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

منبع:  Center for Child Counseling

براي مشاوره در زمينه مرکز مشاوره کودک تلفنی

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژه
از سراسر کشور

با 09353000102 تماس بگيريد

همه روزه از ساعت 8 صبح تا 1:00 شب 

حتي ايام تعطيل

مطالب مرتبط با این نوشته:

راهکارهایی برای تقویت رابطه پدر و پسر در خانواده باید بدانید

نحوه پوشش والدین در مقابل فرزندان | چه نکاتی بهتر است رعایت شود؟

از شیر گرفتن کودک | زمان مناسب، عوارض و راهکار های مهمی که باید بدانید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت


avijeee@ 


info@avije.org  

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه در راستای گسترش خدمات مشاوره دسترسی تمامی هم وطنان به خدمات مشاوره و همچنین بهبود خدمات مشاوره تلفنی، اقدام به ارائه خدمات مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی کرده است. به لطف خداوند متعال مرکز مشاوره تلفنی آویژه در نظر دارد با گسترش کار خود در زمینه مشاوره تلفنی و در راستای آسان تر و ارزان تر شدن خدمات مشاوره، با گسترش خدمات مشاوره تلفنی خود، در حوزه مشاوره حضوری و مشاوره آنلاین با هم میهنان گرامی، وارد شود. در حال حاضر در مرکز مشاوره تلفنی آویژه، شما می توانید از مشاوران زبده در حوزه های مختلف مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی بهره مند شوید.ان شاءالله شما کاربران گرامی از خدمات مشاوره تلفنی آویژه کمال رضایت و استفاده را داشته باشید.

برای مشاوره تلفنی کودک، تربیت کودک، اختلالات کودک، روانشناسی کودک و … می توانید از خدمات مرکز مشاوره کودک آویژه بهره مند شوید.

برای مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره ازدواج دانشجویی، مشاوره ازدواج فامیلی، مشاوره ازدواج اسلامی ایرانی، مشاوره ازدواج موفق، مشاوره در زمینه خواستگاری، مشاوره ، معیار های ازدواج و … با مرکز مشاوره ازدواج آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره نوجوان، مشاوره جوانان، مشاوره ازدواج، مشاوره زناشویی و زندگی مشترک، مشاوره زنان و خانواده، مشاوره خیانت، مشاوره طلاق، مشاوره مرگ عزیزان و … با مشاوران خانواده مرکز مشاوره در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی روانشناسی، مشاوره اختلالات شخصیت، مشاوره اختلالات یادگیری، مشاوره افسردگی، مشاوره اعتیاد، مشاوره ترس و فوبیا، مشاوره اختلالات خواب و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه عشق، عشق به همسر، عشق حقیقی و واقعی، عشق مجازی و دروغی، ابراز عشق، عشق به خانواده، عشق به و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه مهارت های زندگی، اعتماد به نفس و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.


تهران – تهران —-

021-91023933 (سراسری) – مشاوره تلفنی

تماس فقط برای تعیین وقت مشاوره حضوری

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

در سریع ترین وقت ممکن

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 91023933-021 تماس حاصل نمایید

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه

مشاوره تلفنی خانواده، ازدواج، روانشناسی و عشق

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

مشاوره تلفنی کودک و نوجوان و راه های حل مشکلات فرزندانمان

مشاوره تلفنی کودک و نوجوان از جمله خدمات روانشناختی است که میتواند در ارزیابی کودک و نوجوان شما و مشکلاتش مفید باشد. مشاوره کودک تلفنی یا مشاوره کودک آنلاین در دسته مشاوره غیرحضوری قرار میگیرد. در مشاوره غیرحضوری یا آنلاین بسیار مهم است که فرد مشاور تجربه بالایی داشته باشد؛ زیرا در مشاوره آنلاین امکان معاینه بالینی وجود ندارد.مشاوره تلفنی کودکان

بی شک تربیت درست کودکان و نوجوانان مسئولیت سنگینی بر دوش والدین گذاشته است. مخصوصا کودکان امروز که مدام در حال یادگیری و کسب تجربه هستند و همه چیز را می فهمند . لزوم کمک خواستن از تکنیک های روانشناسی کودک امروز بیشتر از همیشه حس می شود. زیرا کودکان عصر امروز بر خلاف تصور ما همه چیز را متوجه می شوند.

در این میان کودکانی هستند که قربانی مشکلات خانوادگی، بدرفتاری دیگران یا ترس ها و استرس هایی میشوند که برای هیچ کس قابل تصور نیست. محرک های اجتماعی و اختلافات خانوادگی، قطعا روی رفتار کودک تاثیر می گذارد. حتی شاید باور نکنید که کودک مدام خود را با شرایط زندگی دوستان خود مقایسه می کند و اگر در این زمینه کمبود داشته باشد دچار افسردگی می شود.

گاهی نمی دانید با او چه کنید و چطور به او کمک کنید. دوست دارید به هر شکل حال او را خوب کنید و دوباره او را کودکی شاد و پرجنب و جوش ببینید. تمام راه ها را رفته اید ولی نتیجه ای نگرفته اید. خیلی از والدین توصیه می کنند در این شرایط از مشاوره تلفنی کودک کمک بگیرید. زیرا در اکثر موارد شناسایی این مشکلات کاری نیست که به تنهایی از عهده والدین بر بیاید. معمولا کودکان از آمدن به مشاوره کودک امتناع می کنند و در واقع نمی توان آن ها را به صورت حضوری پذیرفت. به همین دلیل مشاوره کودک تلفنی گزینه مناسبی برای حل مشکل است.

چرا روانشناسی و مشاوره کودک تلفنی اهمیت دارد؟

روانشناسی کودک به شما کمک می کند که کودک از پس استرس ها و مشکلات خود بربیاید. او پس از بررسی شخصیت فرزندتان به شما نحوه درست برخورد با کودک را آموزش می دهد. روانشناس کودک ترس های کودک را شناسایی می کند. کمک می کند که احساساتش را بیان کند. وقایع مهم و درد آور زندگی را بپذیرد و با آن ها کنار بیاید. در مورد افراد یا چیزهایی که باعث ناراحتی آن ها می شود صحبت کند و هر آنچه باعث آزار کودک میشود از سر راه او بردارد.

اگر کودکتان یکی از مشکلات زیر را داشت حتما به یک روانشناس کودک مراجعه کنید.

تمایل به انزوا و گوشه گیری بی علت و طولانی مدت

بیش فعالی ( بیقراری و شیطنت شدید کودک)

مشکلات یادگیری یا افت شدید تحصیلی مخصوصا اگر این اتفاق برای اولین بار افتاده باشد.

انزوای اجتماعی و دور شدن از دوستان و نداشتن دوست.

نداشتن اعتماد به نفس و تحقیر شدن توسط دیگران.

دیگر به وسایلی که دوست دارد علاقه ای نشان نمی دهد.

یا بی خواب شده یا خیلی میخوابد.

رفتارهای عجیب و غریب مثل پرخاشگری شدید، گریه های بی علت، عدم کنترل احساسات.

بی اشتهایی و مشکلات تغذیه ای.

مشکلات جسمی مثل سردرد و سرگیجه (بعد از معاینه پزشک و اطمینان از اینکه مشکلش عصبی است می توانید با استفاده از تکنیک های روانشناسی کودک این مشکلات را به حداقل برسانید.)

استرس های شدید و بیقراری کودک ( مثل استرس از امتحان یا دیر نرسیدن به مدرسه).

مشکلات روانی کودک به خاطر اختلافات خانوادگی پدر و مادر. ( طلاق یا جدایی یا دست به دست شدن بین پدر و مادر)

سوء استفاده های جنسی ازخود یا از دیگران.

صدمه زدن به خود مثل زخمی کردن و خود آزاری.

حیوان آزاری.

اذیت کردن خواهران و برادران یا همکلاسی ها به خاطر اینکه از او حساب ببرند.

آسیب زدن فیزیکی به دیگران

تاخیر در رشد کودک مثل دیر به حرف آمدن یا دیر راه افتادن

در مواردی ممکن است نیاز باشد مشاور با مربیان و معلمان کودک نیز صحبت کند. مشاوره تلفنی کودک و نوجوان این شرایط را برای شما فراهم کرده است. فقط در هیچ شرایطی، رفتار کودکتان را دست کم نگیرید و تا دیر نشده اقدام کنید.

کودکان در سن بحرانی هستند و مانندکارگاه های مرموز به دنبال کشف واقعیت ها می باشند. حساسیت و ضعف آن ها بیشتر از هر زمان دیگری است. به همین دلیل هر لحظه ممکن است از صحبت های شما ناراحت شوند. الویت برای والدین این است که در مرحله اول تربیت فرزند خود از اشتباهات پرهیز کنند. در این شرایط باید کسی باشد که مدام او را زیر نظر داشته باشد یا در لحظات بحرانی به والدین کمک کند که بهترین تصمیم را برای او بگیرد. مشاوره تلفنی کودک شیوه نوین مشاوره است که این کار را برای شما بسیار راحت کرده است.

یکی از مهم ترین اشتباهاتی که والدین برای تربیت فرزندشان می کنند تنبیه بدنی است. خشونت راه حل مشکل کودک شما نیست. اگر کودکتان را کتک بزنید او نیز فکر میکند که کتک زدن تنها راه حل است و برای دیگران هم همین کار را می کند.

علاوه بر این تنبیه فیزیکی بسیار خطرناک است و این کار باعث آسیب های بدنی جدی در کودک می شود. خودتان را کنترل کنید و سعی کنید از راه بهتری استفاده کنید. اگر فکر می کنید شرایط کودکتان بحرانی است و به هیچ وجه تربیت نمی شود و تنها راه حل تنبیه فیزیکی است حتما به مشاور مراجعه کنید.مشاوره مادر و کودک به مادران کمک می کند نسبت به موقعیتی که هستند بهترین راه حل را انتخاب کنند.

به جای تنبیه فیزیکی این کارها را انجام دهید:

اگر حس کردید که تمام این اقدامات را کردید و نتیجه نداد مشاوره کودک کمک بگیرید.

متاسفانه بعضی از والدین به خاطر اینکه کودکشان از کسی کم نیاورد تمام امکانات را در اختیارشان قرار میدهند و هر چه کودکشان میخواهد برایشان فراهم میکنند. ما به این کودکان لوس میگوییم. زیرا تصور می کنند که همه باید مطیع آن ها باشند و هر کس برخلاف میل آن ها رفتار کند شروع به گریه و زاری میکند؟ به جای اینکه تا این حد تسلیم آن ها شوید برعکس سعی کنید آنها قوی و مطیع بار بیاورید. کودک باید بداند گاهی اوقات آن چیزی که می خواهد نمی شود و باید برای رسیدن به بعضی چیزها تلاش کرد. اگر اینگونه تربیت شود در آینده هم برای رسیدن به خواسته هایش از هر راهی وارد نمی شود.

بعضی از والدین عادت دارند به کودک رشوه بدهند. این کار کودک را سردرگم می کند و باعث می شود که مسئولیت های خود را به عنوان عضوی از خانه نداند. مثلا به او می گویند “اگر غذایت را بخوری تو را به پارک می برم” ، ” اگر به برادرت کمک کنی برایت فلان چیز را می خرم” .. در این شرایط کودک شرطی می شود و فکر می کند برای انجام هر کار باید چیزی دریافت کند. اگر می خواهید جایزه ای به او بدهید بدون اینکه آن را از قبل اعلام کنید در شرایطی که باورش نمی شود این کار را بکنید. در این صورت بسیار مفید تر است. علاوه براین کودک متوجه می شود کارهایی که درخانه انجام می دهد به نوعی وظیفه اش است و باید مسئول باشد.

بعضی از مادران عادت دارند زمانی که کودک کار اشتباهی می کند او را تهدید می کنند که با این کارت این کاررا می کنم. چند دقیقه بعد همه چیز فراموش می شود و با یک بوسه قائله را ختم می کنند. دفعه بعد او دیگر از شما نمی ترسد و کار خودش را می کند. در عوض سعی کنید که او را از کار زشتش آگاه کنید. مثلا وقتی توپش را به شکستنی ها می زند به جای اینکه تهدید کنید عمل کنید. توپش را بردارید و تا دو روز به او ندهید. اثر گذاری این کارتان بسیار بیشتر از تهدید و ارعاب خواهد بود.مشاوره تلفنی کودکان

زمانی که کودک اشتباهی مرتکب می شود معمولا از والدینش عذر خواهی می کند. اگر این کار را برای اولین بار انجام می دهد سعی کنید عذرخواهی او را بپذیرید و بگویید که دفعه بعد به این آسانی او را نخواهید بخشید. بعضی از والدین فکر می کنند که با نبخشیدن کودک او را بیشتر تنبیه می کنند درحالی که این کار اشتباه است و به غرور کودک لطمه میزند و دفعه بعد نه تنها عذرخواهی نمی کند بلکه بدتر از آن کار را می کند.

بیشتر بخوانید:  اختلال خواب در کودکان

چگونه کودکان خود را بهتر تربیت کنیم؟

انسان موجودی الگو پذیر است. تربیت در سال های ابتدایی عمر کودک با روش الگو پذیری شکل میگیرد.  چراکه کودک در چند سال نخست زندگی خود، تمام کارهایش را از رفتار و عمل پدر  مادر و اطرافیان برداشت میکند، وبا تقلید از آنها، کارهایش را انجام میدهد. به همین جهت قرآن کریم در آیه ۴۴ بقره می‌فرماید: أَتَأْمُرُون‌َ النَّاس‌َ بِالْبِرِّ وَ تَنسَوْن‌َ أَنفُسَکُم‌؛ آیا مردم را به نیکی دعوت می‌کنید، اما خودتان را فراموش می‌نمایید. در آیات ۲ و ۳ سوره صف میفرماید: «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آَمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ کَبُرَ مَقْتًا عِندَ اللَّهِ أَن تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ؛ اى کسانى‌که ایمان آورد‌‏اید چرا چیزى مى‏‌گویید که انجام نمى‏‌دهید،  نزد خدا سخت ناپسند است که چیزى را بگویید و انجام ندهید.

چرا تربیت کودک مهم است؟

همان طور که گفته شد تربیت از همان دوران ابتدایی رشد برای کودک حائز اهمیت است بطوریکه اگر پایه های این تربیت درست باشد میتوان امید داشت که در آینده کودک  از نظر فردی و اجتماعی از جایگاه والایی برخوردار باشد.

بهترین والدین برای تربیت کودک چه کسانی هستند؟

بر اساس نظر کارشناسان و مشاوران تربیت کودک بهترین والدین برای تربیت کودک، والدینی هستند که ویژگی والدین مقتدر را دارا باشند چرا که این والدین همانطور که به قوانینی که خود وضع کرده اند پایبند هستند،  به همان صورت هم به احساسات فرزند خود احترام میگذارند. از این نکته هم نباید غافل شد که عوامل محیطی هم بر تربیت کودک اثر گذار هستند،  پس والدین باید هم خود را آماده تربیت فرزند کنند و هم شرایط را برای انجام این امور در نظر داشته باشند.

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره کودک تلفنی به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

منبع:  Center for Child Counseling

براي مشاوره در زمينه مرکز مشاوره کودک تلفنی

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژه
از سراسر کشور

با 09353000102 تماس بگيريد

همه روزه از ساعت 8 صبح تا 1:00 شب 

حتي ايام تعطيل

مطالب مرتبط با این نوشته:

راهکارهایی برای تقویت رابطه پدر و پسر در خانواده باید بدانید

نحوه پوشش والدین در مقابل فرزندان | چه نکاتی بهتر است رعایت شود؟

از شیر گرفتن کودک | زمان مناسب، عوارض و راهکار های مهمی که باید بدانید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت


avijeee@ 


info@avije.org  

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه در راستای گسترش خدمات مشاوره دسترسی تمامی هم وطنان به خدمات مشاوره و همچنین بهبود خدمات مشاوره تلفنی، اقدام به ارائه خدمات مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی کرده است. به لطف خداوند متعال مرکز مشاوره تلفنی آویژه در نظر دارد با گسترش کار خود در زمینه مشاوره تلفنی و در راستای آسان تر و ارزان تر شدن خدمات مشاوره، با گسترش خدمات مشاوره تلفنی خود، در حوزه مشاوره حضوری و مشاوره آنلاین با هم میهنان گرامی، وارد شود. در حال حاضر در مرکز مشاوره تلفنی آویژه، شما می توانید از مشاوران زبده در حوزه های مختلف مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی بهره مند شوید.ان شاءالله شما کاربران گرامی از خدمات مشاوره تلفنی آویژه کمال رضایت و استفاده را داشته باشید.

برای مشاوره تلفنی کودک، تربیت کودک، اختلالات کودک، روانشناسی کودک و … می توانید از خدمات مرکز مشاوره کودک آویژه بهره مند شوید.

برای مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره ازدواج دانشجویی، مشاوره ازدواج فامیلی، مشاوره ازدواج اسلامی ایرانی، مشاوره ازدواج موفق، مشاوره در زمینه خواستگاری، مشاوره ، معیار های ازدواج و … با مرکز مشاوره ازدواج آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره نوجوان، مشاوره جوانان، مشاوره ازدواج، مشاوره زناشویی و زندگی مشترک، مشاوره زنان و خانواده، مشاوره خیانت، مشاوره طلاق، مشاوره مرگ عزیزان و … با مشاوران خانواده مرکز مشاوره در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی روانشناسی، مشاوره اختلالات شخصیت، مشاوره اختلالات یادگیری، مشاوره افسردگی، مشاوره اعتیاد، مشاوره ترس و فوبیا، مشاوره اختلالات خواب و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه عشق، عشق به همسر، عشق حقیقی و واقعی، عشق مجازی و دروغی، ابراز عشق، عشق به خانواده، عشق به و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه مهارت های زندگی، اعتماد به نفس و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.


تهران – تهران —-

021-91023933 (سراسری) – مشاوره تلفنی

تماس فقط برای تعیین وقت مشاوره حضوری

دقیقه ای 1400 الی 1800 تومان

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

نگران از دست رفتن بازه زمانی انتخاب شده نباشید، تا زمانی که کامل مشاوره نگرفته اید رزرو شما باقی خواهد ماند.

در سریع ترین وقت ممکن

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

8 صبح

الی 12 ظهر

12 ظهر

الی 6 عصر

6 عصر

الی 11 شب

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

شارژ مشاوره شما همیشه در حساب کاربریتان موجود خواهد بود و در صورت تمایل باقیمانده شارژ به کارت بانکی شما بازگردانده خواهد شد.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

زمان مشاوره شما با موفقیت رزرو شد. منتظر تماس از طرف مشاور ما باشید.

در صورت داشتن ابهام یا مواجهه با هرگونه مشکل با شماره تلفن 91023933-021 تماس حاصل نمایید

پس از مشاوره بقیه شارژ شما در حساب کاربریتان باقی خواهد ماند، در صورتی که تمایل دارید باقیمانده پولتان به کارتتان واریز شود با شماره 91023933-021 تماس حاصل نمایید

مرکز مشاوره کودک سرای مشاور افتخار دارد که در طی سالیان فعالیت خود توانسته به دو شیوه مشاوره حضوری و مشاوره تلفنی خدمت رسان شما هموطنان عزیز باشد.

کودکی دوران شکل گیری شخصیت انسان است ؛ و آگاهی پدر و مادر از روش های صحیح و به روز تربیت و آموزش کودک ؛ در برخورد و رفتار مناسب با کودکشان تاثیر به سزایی دارد. والدین علاوه بر تامین و فراهم کردن شرایط رفاهی مناسب ، باید روش های صحیح تربیت ، تنبیه ، تشویق ، آموزش و … را برای شکل گیری شخصیت به کار گیرند. از آنجایی که روانشناسی کودکان و پیچیدگی های مربوط به آن ، تخصصی ، ضروری و حساس است ، لزوم مشاوره با متخصص مشاوره کودک مشخص می‌شود.

مراجعان موضوعات و مشکلات متفاوتی در مورد کودکان خود بیان می کنند که گاه دلیل اصلی آن مشکل از نظر پدر و مادر پنهان است و نیاز به ریشه یابی توسط مشاور کودک دارد ؛ ولی به صورت کلی مشکلات مربوط به کودکان موارد زیر است :

مشکلات پیدا کردن روانشناس کودک متخصص و با تجربه ، مشغله های کاری والدین ، صرف وقت ، صرف هزینه زیاد ، اتلاف وقت و انرژی در مسیر رفت و آمد و … باعث شده است که بسیاری از والدین از کمک و همراهی متخصصین مشاوره کودک بهره مند نشوند ؛ درحالیکه مرکز مشاوره تخصصی تلفنی سرای مشاور با مجوز «سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران» ، با همراهی مشاورین و متخصصین با تجربه تربیت کودک افتخار دارد که تاکنون توانسته پاسخگوی سوالات و رفع مشکلات هم‌وطنان از طریق مشاوره تلفنی باشد. برای تماس با متخصصین مشاوره و روانشناسی کودک می توانید با شماره تلفن های زیر از سراسر کشور تماس بگیرید.

مشاوره تلفنی کودکان

همانطور که می دانید کودکان هم مانند بزرگسالان دغدغه هایی دارند که نمی توانند به تنهایی آن ها را برطرف کنند. این مسائل به طور مستقیم می تواند بر سلامت و روحیه آن ها تاثیر بگذارد. خانواده ها در این میان برای برقراری ارتباط با کودکانشان و کمک به آن ها نقش بسیار مهمی را بر عهده دارند. مشاوره حضوری کودک موثرترین راهکاریست که والدین می توانند نحوه صحیح برخورد با کودک و حل مشکلات آن ها را آموخته و در برابر کودکانشان به کارگیرند. درواقع مشاوره حضوری کودک به ریشه یابی مسائل توسط والدین و رفع تنش ها کمک می کند. کودکان با توجه به شرایط سنی که در آن قرار دارند بسیار متفاوت از بزرگسالان رفتار می کنند. دیدگاه ها، خواسته ها و دغدغه های مربوط به خود را دارند و در دنیای کودکانه خود با مشکلاتی مواجه می شوند که به شدت به کمک والدین نیاز خواهند داشت. امروزه با توجه به دغدغه های فراوان والدین برای اینکه آن ها بتوانند کودکشان را به درستی تربیت کرده، رفتار هایش را کنترل کنند و اساسا به رفع چالش های به وجود آمده برای او بپردازند، بهره مندی از مشاوره کودک یک راهکار طلاییست.

بیان مشکلاتی مانند :

و دریافت جواب هر کدام از موارد بالا را بنا بر حسب شرایط و موقعیت خانواده و کودک می توان با تماس تلفنی و مشاوره با روانشناسان کودک دریافت کرد.

اوتیسم کودک معمولا با نشان هایی ظاهر می شود که والدین بیشتر در رفتار آن ها می توانند به این موضوع پی ببرند. این کودکان در رفتار های عادی مانند سایر هم سن و سالانشان نیستند. با دیگران ارتباط برقرار نمی کنند. تمایلی به بازی ندارند و مدام کلمات را تکرار می کنند. والدین می توانند از طریق مشاوره تلفنی کودک مهارت های رفتاری و کلامی لازم را به فرزندان خود انتقال دهند و به آن ها در درمانشان کمک فوق العاده ای کنند.

بیش فعالی کودکان که نوعی اختلال روانی می باشد سبب نمایان شدن فعالیت های مداوم و برخی رفتار های غیرمنتظره در آن ها می شود. این کودکان بسیار پر جنب و جوش هستند و نشانی از آرامش در آن ها دیده نمی شود. مشاوره تلفنی کودک موجب افزایش سطح آگاهی والدین از بیش فعالی کودک و درکی درست از بیماریشان می شود. در نتیجه با تکنیک های مختلفی که روانشناس به آن ها می آموزد می توانند در درمان کودک خود نقش مهمی را ایفا نمایند.

سوالات جنسی کودکان یکی از مهم ترین مسائلیست که والدین نباید آن را بی اهمیت تلقی کرده و یا با داشتن این اندیشه که کودک سن کمی دارد به سوالاتش پاسخ ندهند. غفلت از این موضوع سبب می شود تا کودک پاسخ سوالات جنسی خود را به روش های غلط بدست آورد. مشاوره تلفنی کودک در این رابطه به والدین خواهد آموخت که چطور روند تربیت جنسی کودک را در مسیر درست هدایت کنند و پاسخگوی سوالات جنسی او باشند.

کمرویی و خجالت کودک که سبب گوشه گیری کودک و ایجاد یک شخصیت منزوی در بزرگسالی در وی خواهد شد باید توسط والدین جدی گرفته شود. مشاوره تلفنی کودک به راحتی این امکان را در اختیار والدین خواهد گذاشت تا با کشف علت های کمرویی و خجالت کودک به او کمک کنند تا روابط بهتر و بیشتری را با اطرافیان و دوستان خود برقرار نماید.

پرخاشگری کودک می تواند به علت های مختلفی از جمله رفتار نادرست والدین، اختلالات روانی کودک و یا حتی بیش فعالی در آن ها بروز کند. در این حالت نحوه یک برخورد صحیح و قابل کنترل در برابر کودک از اهمیت قابل توجهی برخوردار است که توسط والدین او باید صورت گیرد. آگاهی یافتن از نوع رفتار های درست تنها از طریق مشاوره تلفنی کودک و صحبت با یک روانشناس زبده و آگاه، امکان پذیر خواهد بود.

شب ادراری در کودکان یکی از مشکلات شایع در کودکان بخصوص پسر بچه هاست که پس از سن پنج سالگی چندین بار در طول یک هفته مشاهده می شود. علاوه بر اینکه برای درمان این معضل در کودکان، باید به پزشک مراجعه نمود تا از لحاظ جسمی وضعیت او ارزیابی شود، مشاوره تلفنی کودک نیز می تواند با آموزش تکنیک های مناسب به والدین، به آن ها در نحوه برخورد صحیح و کمک به فرزندشان که در این وضعیت بغرنج قرار گرفته است و مسلما خود او نیز از این بابت رنجیده خاطر خواهد شد، کمک شایانی کند.

مرکز مشاوره روانشناسی سرای مشاور

تماس با منشی مرکز:

02166574156

ساعات کاری : 9 الی 22

خط هوشمند مشاوره تلفنی (تماس با تلفن ثابت بدون صفر و پیش شماره):

9099071639 (سراسر کشور)

خط هوشمند مشاوره تلفنی (تماس با همراه اول بدون صفر و پیش شماره):

99222407

iranoccc_admin

نوامبر 21, 2018
مشاوره خانواده

ثبت دیدگاه
7,999 بازدید

مشاوره کودک تلفنی رایگان:کودکان نسبت به بزرگتر ها و والدین خود نیاز بسیار زیادی به توجه دارند. شاید کم توجهی به کودکان باعث مشکل زیادی شود.

مشاوره تلفنی کودکان

والدین هیچگونه اثر بلند مدتی بر شخصیت یا هوش فرزندان خود ندارند.

والدین هر کودک از وقتی خیلی کوچک است با دقت بسیار از او مراقبت می کنند

و چیز های بسیاری را به او می آموزند آنها بازیگران اصلی خاطرات دوران کودکی فرزندان خود هستند.

همه این ها می توانند درست باشد با این همه امکان دارد هیچگونه تاثیر بلند مدتی

بر شخصیت با هوش یا شیوه فرزند خود در شرایطی که کنار او نیستند بر جا نگذاشته باشند.

تردیدی نیست که والدین بر شیوه های رفتار فرزندان در خانه اثر می گزارند و این خود یکی دیگر از رفتار کودکان در خانه شاخص خوبی از چگونگی رفتار آنها در کلاس درس یا زمین بازی است.

وقتی پژوهش گران کشف می کنند که رفتار کودکان در زمینه های اجتماعی گوناگون متفاوت است.

معمولا فرض می کنند شیوه رفتار با والدین مهم تر و پایدار از رفتار آنها در جاهای دیگرست.ولی کودکانی که در خانه به زبان کره ای یا اسپانیولی و در بیرون به اینگلیسی صحبت می کنند.در بزرگسالانی زبان انگلیسی را زبان اصلی خود می گرند.

این نظریه که کودکان عجله زیادی برای بزرگ شدن دارند و اینکه دنیای خود را تقلیدی کمرنگ از دنیای بزرگسالان می بینند عقیده بزرگسالا مدرانه است.

اما هدف کودک این نیست که شبیه پدر یا مادرش باشد بلکه می خواهد کودکی موفق باشد کودکان باید نحوه سازگاری با دنیا را در خارج از خانه بیاموزند و خارج از خانه بیاموزند این را بدانید که کودکان در نزد والدین خمیر بازی نیستند.

کودک درمانی به طور کلی یک موضوع آسان برای والدین نیست که خودشان بخواهند را جبش بجث کنند.

هیچ کس نمی خواهد فرزند خود را به مراکز درمانی روانی ببرد، اما متأسفانه مسائل دشوار و حتی آسیب پذیری که کودکان ممکن است با آن مواجه شوند، موجب می شود که والدین چینی کاری را انجام دهند.

شما عزیزان می توانید برای دریافت مشاوره کودک تلفنی از سراسر کشور با شماره

از طریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره تماس حاصل فرمایید

کودک درمانی(همچنین مشاوره کودک نامیده می شود) بسیار شبیه درمان و مشاوره برای بزرگسالان است: آنها فضای امن و گوش دلسوزانه را در اختیار شما می گذارد و ابزارهایی برای تغییر اندیشه ها، احساسات و رفتارها می گذارند.

 درست مانند مشتریان بالغ، مشتریان کودک، در جلسات خود، حمایتی احساسی و هدف را دریافت می کنند.

 آنها ممکن است بر حل مناقشات، درک افکار و احساسات خود و یا راه حل های جدید برای حل مشکلات تمرکز کنند.

تنها تفاوت بزرگ بین درمان بزرگسالان و درمانی کودک، تأکید بر شکستن بیماری های روانی، تروما و یا هر مسئلهای دیگر است که کودک با آن برخورد می کند، تا اطمینان حاصل شود که اطفال درک چه اتفاقی می افتد و می تواند درک آنچه در حال تجربه است، باشد.

مشاوره روانشناسی کودک در خانواده می تواند انواع مختلف مسائل و مشکلات مشاوره را پوشش دهد، از جمله:

طلاق یا جدایی

مرگ یکی از عزیزان

شاهد یا تجربه یک ضربه

قلدری

سوء استفاده جنسی

سوء استفاده عاطفی

سوء استفاده فیزیکی

انتقال خانواده یا کودک

سوء مصرف مواد یا اعتیاد در خانواده

بیماری روانی مانند افسردگی، اضطراب و اختلال وسواسی-اجباری (TherapyTribe، 2018)

 برای دریافت انواع مشاوره کودک می توانید با تلفن های تماس ما ارتباط برقرا نمایید.

شما عزیزان می توانید جهت دریافت مشاوره تلفنی

مشاوره تلفنی کودکان

همه روز حتی در ایام تعطیل با مرکز مشاوره تلفنی ایران تماس حاصل فرمایید.

جهت ارتباط با سامانه مشاوره تلفنی هوشمند سراسری از طریق تلفن ثابت با شماره تلفن

 تماس برقرار کنید. تماس از سراسر کشور بدون صفر و بدون پیش شماره

تماس با تلفن همراه امکان پذیر نمی باشد در صورت شنیدن صدای بوق اشغال و یا خطای مخابراتی مجدد تماس بگیرید

مشاوره کودک نوعی درمانی است که بر کودکان خردسال ، نوجوانان و نوجوانان با یک یا چند بیماری روانی تمرکز دارد. همچنین برای جوانانی که تروما را تجربه کرده اند ، یا در یک محیط خانه ناکارآمد یا استرس زا تجربه می کنند ، کمک می کند.

بسیاری از مسائلی که این کودکان با آن روبرو هستند از مسائلی که بزرگسالان در زندگی روزمره با آنها روبرو هستند تقلید می کنند. برخی از این موضوعات رایج شامل اضطراب ، افسردگی و اندوه است. با این حال ، هدف از مشاوره کودک ، تجزیه مشکلات به بخش های قابل کنترل است ، بنابراین کودکان می توانند با آنها بهتر درک و کنار بیایند.

 

مشاوران کودک متخصصان بهداشت روان هستند که بینش ارزشمندی را در مورد رشد اجتماعی و عاطفی فرزند و سلامت روان شما ارائه می دهند. درک این نکته ضروری است که ممکن است بارها و بارها “لک” در این مناطق برای افراد نزدیک به کودک قابل رویت نباشد. اینجاست که مشاوران کودک وارد می شوند.

این افراد از دانش و مهارت لازم برای شناسایی ، شناسایی ، شناسایی ، ارزیابی ، تشخیص و درمان طیف گسترده ای از شرایط بهداشت روان ، مسائل مربوط به تعدیل (طلاق ، مدرسه جدید ، زورگویی ، اندوه و غیره) و پریشانی روانی برخوردار هستند.

به طور خاص ، مشاوران كودك ، كه بعضاً به عنوان كودكان درمانگر و روانشناسان كودك (با توجه به سطح تحصيلات و مجوز آنها) خوانده مي شوند ، آموزش داده شده اند تا «ذهن بچه ها را بگيرند» ، بنابراين آنها مي توانند از آنچه اتفاق مي افتد كمك كنند. . در ذهن ، بدن و زندگی آنها ادامه می یابد.

مشاوران کودک خدمات بسیاری را به جوانان آسیب پذیر انجام می دهند. از همه مهمتر ، این متخصصان بهداشت روان ، دانش لازم را برای کمک به فرزند شما در کمک به او دارند تا بتواند مشکلات خود را برطرف کند و زندگی سالم و مثمر را از سر بگیرد. درک این نکته حائز اهمیت است که کودکانی که از مشکلات بهداشت روان یا پریشانی روانی رنج می برند ممکن است این نگرانی ها را با والدین خود در میان نگذارند. این اتفاق نمی افتد زیرا فرزند شما شما را دوست دارد. در عوض ، این اتفاق می افتد زیرا او می ترسد شما را ناامید کند

خوب ، نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد کودک شما به مشاوره نیاز دارد. به عنوان مثال ، كودك ، كه شروع به عمل كردن “خارج از شخصيت” كرده و يا كسي كه به طور ناگهاني دچار مشكلات رشد يا شورشي شده باشد – از طريق روش هايي كه براي كودكان در آن سن “رفتار عادي” تلقي نمي شود ، شايد نياز داشته باشد. با یک حرفه ای صحبت کنید

علاوه بر این ، اگر فرزند شما اخیراً یا در گذشته آسیب های مهمی (یعنی سوءاستفاده ، مرگ یک دوست یا حیوان خانگی ، عصب کشی ، طلاق ، بیماری مزمن و غیره) را تجربه کرده است ، اما درمان و معالجه ای برای آن دریافت نکرده است ، او به احتمال زیاد از مشاوره کودک بهره مند خواهد شد.

بنابراین ، چه نشانه هایی وجود دارد که فرزند من در پریشانی است و می تواند از مشاوره بهره مند شود؟

علائم متداول موضوعات بهداشت روان یا پریشانی روانی شامل موارد زیر است:

تجاوز بی پروا
نشت ادرار
تنظیم مشکل در موقعیت های اجتماعی و / یا موقعیت های جدید
کابوس های مکرر ، وحشت در شب و یا مشکلات خواب مانند بی خوابی
نمرات پایین یا افت ناگهانی دانشگاهی
نگرانی و نگرانی مداوم
کناره گیری اجتماعی از فعالیتهایی که فرزند شما زمانی دوست داشته یا دوست داشته باشد انجام دهد
کاهش قابل توجه و یا ناگهانی اشتها و یا کاهش وزن شدید
انجام تکرار مراسم و روالهایی مانند شستن دست
ایده های خودکشی (افکار) یا تلاش
فرزند شما به صداهایی که در گوش او می شنود پاسخ می دهد
بیشتر وقت خود را به تنهایی و یا درگیر انزوای اجتماعی داوطلبانه می گذراند
مصرف الکل و / یا مواد مخدر ، سوء استفاده یا اعتیاد
علیرغم گزارش سالم یک پزشک پزشکی ، شکایات جسمی افزایش یافته است
درگیر کردن در کارهای خودآزاری مانند بریدن خود
اهداف مشترک مشاوره کودک چیست؟
بسته به مسئله (های) کودک اهداف مشترک مشاوره کودک متفاوت است. با این حال ، این به طور معمول به موضوعات زندگی زندگی کودک توجه می کند و به آنها می پردازد که به طور قابل توجهی بر رشد ، پیشرفت ، سلامت روان و بهزیستی وی تأثیر می گذارد. هدف این است که به کودک خود کمک کنید تا ابزارها ، تکنیک ها و روش هایی را که می تواند او را برای هرگونه چالش که با او روبرو است – در حال حاضر و در آینده – آماده کند..

شما عزیزان می توانید جهت دریافت دریافت مشاوره تلفنی همه روز حتی در ایام تعطیل

با مرکز مشاوره تلفنی ایران تماس حاصل فرمایید.

جهت ارتباط با سامانه مشاوره تلفنی هوشمند سراسری از طریق تلفن ثابت

با شماره تلفن 43 52 907 909  تماس برقرار کنید.

تماس از سراسر کشور بدون صفر و بدون پیش شماره

تماس با تلفن همراه امکان پذیر نمی باشد

در صورت شنیدن صدای بوق اشغال و یا خطای مخابراتی مجدد تماس بگیرید

 

ژوئن 6, 2020

آوریل 10, 2020

ژانویه 20, 2020

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وبسایت

مشاوره خانواده تلفنی به هر نوع خدمات روانشناختی که توسط تلفن انجام می شود اشاره می کند.

 مشاوره خانواده تلفنی از روان درمانی فردی، دوگانه یا گروهی با یک درمانگر حرفه ای به اولین کمک روان شناختی ارائه شده توسط مشاوران حرفه ای حرفه ای می باشد.

مشاوره خانواده – مشاوره خانواده انلاین – مشاوره خانواده تلفنی – مرکز مشاوره خانواده آنلاین

پرداخت موبایلی

مشاوره خانواده

مشاوره خانواده تلفنی

مشاوره خانواده تلفنی رایگان

شماره مشاوره تلفنی خانواده رایگان

مشاوره تلفنی کودک شاید آرزوی هر پدر و مادری در مواقع بحرانی با کودکان باشد. آیا تا به حال در تربیت فرزند خود درمانده و سردرگم شده‌اید؟ ممکن است دلتان بخواهد همان لحظه کسی باشد که به شما بگوید رفتار درست در قبال فرزندتان چیست. بسیاری از والدین با وجودی که صلاح کودکانشان را می‌خواهند و سعی در تربیت درست او دارند، ناخواسته رفتارهایی انجام می‌دهند که نتیجه‌ی عکس می‌دهد. در این شرایط دریافت راهنمایی و مشاوره به کمک شما می‌آید تا مشکلات رفتاری با کودک را اصلاح کنید. حالا دیگر می‌توانید بدون نیاز به مراجعه حضوری از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شوید و مشکلات خود را در خانه حل کنید. مشاوره کودک و روش های تربیت فرزند از آن چیزهاست که هر پدر و مادری به آن نیاز پیدا می‌کند. 

کودکی دورانی است که مهمترین بخش‌های شخصیت انسان در آن شکل می‌گیرد. رفتارها و ویژگی‌هایی که در دوران کودکی در انسان نهادینه می‌‌شوند آینده‌ی او را می‌سازند و پس از آن به سختی نیز تغییر می‌کنند. علاوه‌ براین آسیب‌ها و مشکلاتی که در کودکی به روان انسان وارد می‌شود سبب‌ساز بسیاری مشکلات و اختلالات رفتاری کودکان در بزرگسالی هستند. از این جهت اهمیت دارد تا شیوه‌های تربیتی درستی را در رابطه با فرزند خود به‌کار گیرند و آگاهی‌های خود را در زمینه‌ی رفتار با کودک افزایش دهند. در این میان نیاز به مشاور کودک در هر خانواده‌ای حس می‌شود. مشاور روانشناس آگاهی‌ها و روش‌های عملی در رابطه با تربیت کودک را در اختیار شما قرار می‌دهد. خبر خوب این‌که لازم نیست حتما به یک مرکز مشاوره و یا مشاوره کودک مراجعه کنید. مشاوره کودک تلفنی به اندازه‌ی مشاوره حضوری در کمک به حل مشکل شما موثر است.

 

نحوه‌ی آموزش و تربیت کودک‌‌‌، تاثیر تشویق بر کودکان، شرایط رفاهی کودک، بررسی رفتارهای پرخاشگرانه، بیش‌فعالی کودک، چگونگی درمان دروغگویی کودک، لجبازی، خجالتی و گوشه‌گیری کودک از جمله مسائلی هستند که تک به تک در مشاوره تلفنی مورد بررسی قرار می‌گیرند. شما می‌توانید اختلالات رفتاری کودک و همچنین مشکلات ارتباطی با او را برای مشاور تلفنی به راحتی در میان بگذارید و به برطرف کردن آن‌ها بپردازید. کنترل رفتارهای نامناسب و نابهنجار در کودکان گاهی برای والدین بسیار سخت می‌شود. گاهی مادران در مواجهه با جیغ‌ و فریادهای فرزندشان به ویژه در بیرون از خانه درمانده می‌شوند و هیچ راهی برای ساکت کرن آن‌ها نمی‌بینند. مشاوران و روانشناسان متخصص از پشت تلفن به شما کمک می‌کنند تا قلق فرزند خود را به دست‌آورید و ارتباطات خود را با او بهبود ببخشید.مشاوره تلفنی کودکان

 

در مشاوره تلفنی شما می‌توانید مشکلات کودک خود را با چند مشاور در میان بگذارید و از راهنمایی متخصصان در زمینه کودک بهره‌مند شوید. مشاور تلفنی مشکلات رفت و آمد و هزینه‌های آن را ندارد و شما می‌توانید به راحتی در منزل و یا محل کار خود با یک تماس مشکل خود را حل کنید. ممکن است کودک شما دچار عارضه پرخاشگری کودکان باشد که حتی منجر به آسیب‌ به خودش و دیگران شود؛ در این شرایط لازم است تا در لحظه از کمک و مشورت مشاور بهره‌مند شوید. مشاوره تلفنی این امکان را در اختیارتان قرار می‌دهد. خوبی این نوع مشاوره این است که  مشکلات وقت گرفتن و انتظار کشیدن برای نوبت‌دهی را ندارد.

 

مسلما همه‌ی والدین سعی می‌کنند تمام امکانات رفاهی را برای فرزندشان به بهترین نحو فراهم کنند. اما بسیاری متوجه نیستند که توجه بیش از حد به کودک و پاسخ مثبت به تمام خواسته‌ها، او را لوس بار می‌آورد و باعث می‌شود نتواند در آینده به خوبی از پس خود بربیاید. مشاوره تلفنی کودک، راه‌های آموزش استقلال به کودک و افزایش اعتماد به نفس در او را به شما یاد می‌دهد. مشاوره تلفنی به شما در زمینه‌های گوناگون مثل زورگویی کودک در محیط خانواده و مدرسه، ترس کودکان، گریه و پافشاری بر خواسته خود، عدم تمرکز کودک، اضطراب جدایی، آموزش مهارت های ارتباطی به کودکان، انتخاب بازی و اسباب بازی های مناسب هر سن، پاسخ به سؤالات جنسی کودکان یاری می‌دهد. همچنین نیازهای رشدی کودک را در اختیار شما قرار می‌دهد.

 

مشاور روانشناس در ابتدا سعی می‌کند به والدین آرامش بخشد و آن‌ها را با خود همراه کند. در مرحله‌ی بعدی مشکل شما را جویا می‌شود. مشاور لازم است تا از سن، جنسیت و یا نقص‌های جسمانی یا روانی کودک شما اطلاع داشته‌ باشد. همچنین ارتباط بین کودک و والدین را مورد بررسی قرار می‌دهد. روانشناس با مصاحبه‌های تشخیصی و بالینی متوجه می‌شود که اساس و علت بدرفتاری‌های کودک چیست. آیا والدین مقصرند و یا محیط زندگی کودک نامناسب و ناسالم است؟ والدین اغلب سوال‌هایی در مورد خواب‌، تغذیه، دفع ادرار و مدفوع، مهارت های ارتباط کلامی و غیرکلامی بچه‌ها مثل حرف زدن، راه رفتن، بازی کردن، روال رشد جسمی، عقلی، جنسی و… می‌پرسند و روانشناس توصیه‌های لازم را در این زمینه ها در اختیارتان قرار می‌دهد. روانشناس کودک شما را با تکنیک‌هایی آشنا می‌کند تا با افزایش رفتار مطلوب در کودک، رفتارهای نامطلوب را در او کاهش دهید.

 

معمولا والدین با انواع احساسات هیجانی مانند نگرانی، ترس و یا عصبانیت تماس می‌گیرند و به دنبال راه‌حل‌های سریع هستند. مشاوران مرکز تلفنی هنر زندگی در همان دقایق اولیه صحبت، به شما دلگرمی می‌دهند و اولویت آن‌‌ها در ابتدا رسیدن شما به آرامش است. این‌که این مشکل فقط مختص کودک شما نیست و طی جلسات مشاوره کودک قابل حل است. مشاوران هنر زندگی به شما حس اعتماد و امنیت می‌دهند. علاوه‌ براین مرکز مشاوره کودک تلفنی هنر زندگی در مسائل گوناگون مانند کودک، ازدواج، خانواده، مسائل جنسی، اعتیاد و… با استفاده از متخصصانی با تجربه خدمات درمانی و مشاوره‌ای ارائه می‌دهد.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره کودک و تکنیک های مشاوره کودک می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره  9092305265 تماس بگیرید.

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

می توانید در این بخش لیست مشاوره کودک سامانه رسا را مشاهده
کنید و مشاور مورد نظر خود را انتخاب کنید.

روانپزشکی

متخصص روانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
،
فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
،
سابقه هیئت علومی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد (خراسان رضوی)

روانشناسی

لیسانس روانشناسی بالینی
،
ارشد روانشناسی عمومی
،
سابقه فعالیت از سال 1397
مشاوره تلفنی کودکان

روانشناسی

کارشناس ارشد مشاوره
،
سابقه فعالیت مشاوره از سال 1390
،
گذراندن دوره های CBT / نوجوان / شناخت درمانی / طلاق / طرح واره درمانی / زبان بدن / روابط خانوادگی

روانشناسی

کارشناس ارشد روانشناسی شخصیت
،
کارشناس روانشناسی عمومی
،
سابقه فعالیت: از سال ۹۴

روانشناسی

ارشد مشاوره
،
سابقه فعالیت مشاوره از سال 1395
،
عضویت در انجمن روانشناسان ایران

روانشناسی

لیسانس روانشناسی عمومی
،
سابقه فعالیت روانشناسی از سال 1395
،
گذراندن کارگاه های اعتماد به نفس / روان پویشی / اختلالات شخصیت / آزمون MMPI

سال های آغازین کودکی حساس ترین سال های زندگی هر انسانی است و تجربیات این سالها مبنای رشد و تعالی هر فرد در آینده خواهد بود. بنابراین چنانچه به نیاز ها و زمینه های تکاملی کودک در این دوره توجه شود، سلامتشان در بزرگسالی تضمین شده و مهارتهای اجتماعی و عاطفی مناسب تری خواهند داشت. انسان در سالهای نخست در حوزه های شناختی، کلامی و عاطفی رشد و تکاملی پیدا می کنند که در یادگیری و موفقیت تحصیلی، کاهش خطر ابتلا به بیماری های روحی و جسمی و تشکیل شخصیت اجتماعی او در زندگی به شدت تاثیر گذار اند.

تحقیقات ثابت کرده که بسیاری از مشکلات بزرگسالان در کودکی آن ها ریشه دارند. فضایی که خردسال در آن رشد و زندگی کرده و مهارت های زندگی را می آموزد تاثیر بسیار زیادی بر تکامل ذهن و مغز فرد دارد.

 

اهمیت مشاوره روانشناسی کودکان زمانی قابل درک است که در نظر داشته باشیم نوزادی که به دنیا می آید تا مدت زیادی به مراقبت و توجه زیادی دارد و نمی تواند نیاز ها و مشکلات خود را برای پدر و مادر خود تشریح نماید. از طرفی اغلب والدینی که صحبت فرزند می شوند در زمینه ی تربیت و رشد استعداد های کودک خود نه تنها تجربه ی چندانی ندارند بلکه به علت ضعف کودک در انتقال و تفهیم مشکلات احساسی و روانی خود ممکن است پدر و مادر تا بحرانی شدن وضعیت او، از چالش هایی که فرزندشان با آن دست و پنجه نرم می کنند بی خبر باشند. همچنین سبک زندگی مدرن باعث شده پدر و مادر برای تامین نیاز های اقتصادی خانواده و پیشرفت شخصی و شغلی خود فرصت کمتری برای برقراری ارتباط موثر با کودک خود داشته باشند و کمتر بتوانند برای پرورش استعداد هایشان شخصا زمان بگذارند.

به طور کلی هر زمان که متوجه ضعفی در توانایی های زندگی و ارتباطی کودک شده یا تغییری در رفتار، خلق و خو، موفقیت تحصیلی یا سلامت عمومی کودک خود ببینید، باید برای پیدا جویا شدن علت آن اقدام کنید. در صورتی که فرزند شما نتواند یا نخواهد که مشکلاتش را با شما در میان بگذارد بهتر است از یک روانشناس متخصص حوزه کودک کمک بگیرید. در ادامه مهم ترین مواردی را که بهتر است برای حل آن از روانشناس مشورت بگیرید را به تفصیل شرح می دهیم:

امکان دارد احساس کنید که به تنهایی نمی توانید به کودکتان کمک کنید یا روش تربیتی که پیش از ازین به کار می بردید دیگر جوابگو نیست و هر چه برای حل مشکل فرزندتان می کنید کار ساز نیست. گاهی به نظر می آید که زندگی از کنترل شما خارج شده و قادر به برقراری ارتباط موثر با فرزندتان نیستید. در این زمان برای رهایی از درماندگی و ناتوانی و عذاب وجدان و برداشتن قدم های جدی تر در تربیت کودک نیاز دارید از مشاور روانشناس کمک بگیرید.

گاهی تغییر در عادات فرزند شما نشان از وجود مشکلی می دهد. البته این تغییرات ممکن است طبیعی باشد، اما اگر این تغییرات در مسائلی مثل عادات غذایی یا خواب کودک شما باشد می تواند نشانگر مشکلاتی باشد که نیاز به مشاوره دارد. خوابیدن دیر تر از همیشه یا پریدن های مکرر از خواب به علت کابوس های شبانه، همچنین کاهش یا افزایش محسوس اشتها می تواند نشانه ی افسردگی باشد.

اگر فرزندتان هنگام درس خواندن یا انجام کارهای خود حواسش به راحتی پرت می شود، اگر وسایل خود مثل کلید و لوازم تحریر را به کرات گم می کند یا کارهایی که به او می سپارید را فراموش می کند ممکن است اختلال تمرکز داشته باشد و نیاز به مشورت با روانشناس یا روانپزشک داشته باشید.

علاقه ی کودک به خانواده و با هم بودن امری طبیعی است اما ممکن است فرزند دلبند شما تاب دوری از شما حتی برای کوتاه ترین زمان و عادی ترین کارها را نداشته باشد. اگر کودکتان در مهد کودک بهانه ی شما را می گیرد و مدام گریه می کند یا در دبستان از شما می خواهد که همراهش به کلاس بروید و کنار او بنشینید احتمالا اضطراب جدایی از والدین دارد و نیاز است که به کمک مشاوره این موضوع را حل کنید.

عذاب وجدان و احساس گناه معمولا گریبان گیر کودکانی می شود که والدینشان از هم طلاق گرفته یا یکی از اعضای خانواده فوت کرده باشد. این گونه افراد ممکن است خود را مقصر اتفاقات ناگوار پیش آمده بدانند. این فرزندان درباره خانواده و حمایت از برادر و خواهرانشان شدیدا احساس مسئولیت می کنند تا حدی که به اضطراب شدید یا مشکلات دیگر شوند. اگر کودک شما هم درباره دیگران بیش از حد احساس مسئولیت می کند یا در رفتارش نشانه های احساس گناه می بینید و یا در هنگام امتحانات دل درد و تهوع می گیرد بهتر است به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید.

برخی کودکان همیشه عصبی هستند، اغلب با بچه های دیگر دعوا کرده و عصبانیت آنها دامن بزرگ تر ها را هم می گیرد و بدون ملاحظه ی بزرگتر بودنشان با آنها دعوا دارند. این فرزندان معمولا با دعوا و خشم و عصبانیت همه را تحت فشار می گذارند تا به خواسته هایشان برسند. اگر کودک شما هم به کرات عصبی شده یا دیگران را تهدید می کند و با قلدری و زورگویی حرفش را به کرسی می نشاند، اگر از انجام کارهای بد ابراز پشیمانی نمی کند و اگر به کسانی که می تواند آسیب میرساند یا وسایل دوستانش را بدون اجازه بر می دارد یا وقتی که عصبی است وسایل را می شکند، نیاز دارید حتما از یک مشاور روانشناس کودک با تجربه کمک بگیرید.

اگر کودک شما بر خلاف گذشته گوشه گیر و ساکت شده و ترجیح می دهد تنها باشد و در خانه بماند تا اینکه با دوستان و فامیل بازی کند، بهتر است او را نزد روانشناس یا روانپزشک ببرید. بچه ها طبیعتا عاشق معاشرت و بازی با هم سن و سالان خود هستند و ترجیح می دهند وقت خود را به بازی و صحبت با دوستان بگذرانند و مورد قبول آنها باشند و ترجیحا از خانواده مستقل شوند. بنابرین اگر فرزند شما چنین به این موارد بی علاقه است امیر غیر معمول است که نیاز به کمک مشاور کودک دارد.

اگر احساس می کنید کودک شما مثل گذشته شاد و خندان نیست و این حالت گرفتگی و ناراحتی او چند هفته طول کشیده، یا چنانچه به کارهایی که قبلا باعث شادی و خنده ی او می شد چندان اعتنایی نمی کند. اگر کوچک ترین چیز ها باعث گریه ی او می شود و نمی تواند به راحتی دست از گریه بکشد، توصیه می کنیم سریع تر با روانشناس یا روانپزشک تماس بگیرید زیرا کودکان معمولا از افسردگی خود آگاه نیستند و نمی توانند احساسات خود را مستقیما منتقل کنند و شمایید که باید این موارد را در رفتارشان تشخیص دهید.

 

بر خلاف تصور و نام مشاوره روانشناسی کودک، همیشه برای حل مشکلات مذکور نیازی نیست که خود فرزندتان در جلسات روانشناسی حضور داشته باشد. معمولا مهم ترین بازیگر در حل مشکلات کودک والدین هستند که به دلیل نا آگاهی از راه حل ها نیاز به مشورت با روانشناس دارند و می توانند با به کار بستن توصیه های مشاور برای بهبود حال فرزندشان اقدام کنند.

شما برای دریافت حضوری خدمات مشاوره روانشناسی برای کودک دلبندتان می توانید به مراکز مشاوره ی معتبر مراجعه کنید. البته در روزگار امروز به دلیل وجود فشار های اقتصادی اغلب والدین بیشتر کار می کنند و وقت کمتری دارند به همین دلیل گاهی اوقات مراجعه حضوری به علت سختی رفت و آمد و ترافیک یا محدود بودن روز ها و ساعات حضور مشاور مد نظرتان در مطب ممکن است باعث صرف نظر از مشورت با روانشناس شود. برای این دسته از والدین پیشنهاد می شود که روند مشورت با روانشناس کودک را به صورت غیر حضوری و با مشاوره روانشناس تلفنی آغاز کنند و اگر زمانی مشاورتان توصیه به حضور شما یا فرزندتان کرد به مطب مراجعه کنید. همچنین با مشاوره تلفنی می توانید از رضایت بخش بودن صحبت با هر مشاور قبل از مراجعه اطمینان حاصل کنید.

همانطور که همه ی ما برای سلامت جسمانی فرزندمان با وسواس پزشک انتخاب می کنیم، حتما برای انتخاب روانشناس یا روانپزشک هم با دقت عمل می کنیم. مشاور حوزه کودک خوب در وهله ی اول بهتر است تحصیلات مشاوره یا روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد یا بالاتر داشته باشد همچنین تجربه ی قابل قبولی در مشاوره خصوصا در حوزه ی کودک داشته باشد. البته که با وجود اهمیت تحصیلات و تجربه، عامل تعیین کننده در تاثیر گذاری درمان این است که شما و خصوصا کودکتان بتوانید حس خوبی از صحبت با او بگیرید. پس اگر به مشاور معروف و زبانزدی مراجعه کردید و احساس رضایت نکردید به معنی بی فایده بودن مشاوره و روانشناسی نیست بلکه ممکن است ارتباط بر قرار شده را نپسندیده باشید.

سامانه رسا به عنوان راهی برای صحبت مستقیم با پزشکان و مشاورین به وجود آمده. تمامی متخصصان حاضر در رسا از بهترین و زبده ترین متخصصین حوزه ی کاری خود هستند که از طریق رسا تا به حال به بیش از 50 هزار نفر در حل مشکلاتشان یاری رسانده اند.

رسا اخیرا اقدام به تشکیل گروه های تخصصی در انواع حوزه های روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، مشاوره کودک، مشاوره نوجوان، مشاوره مشکلات فردی و … گرفته که در هر حوزه با بهترین و پر تجربه ترین افراد این حوزه همکاری می کند.

با سامانه رسا شما می توانید مشاور خود را با توجه به مشخصات کامل ذکر شده و نظر و تجربیات سایر کاربران انتخاب کنید و به در هر زمان که بخواهید با مشاور خود صحبت کرده و فقط به میزان دقایقی که صحبت می کنید هزینه بپردازید. مشاوره تلفنی روانشناسی می تواند با حذف عامل شرم و خجالت و همچنین کاهش اتلاف وقت و هزینه برای رفت و آمد، بدون نیاز به وقت گام بزرگی در فراگیر شدن استفاده از خدمات روانشناسی کودک بردارد.

درباه رِسا

رِسا
اولین سامانه ارتباط پزشک با بیمار در کشور است و بیماران عزیز
براحتی و بدون نیاز به حضور در مطب پزشک می توانند با پزشک خوب
از هر جایی در ارتباط باشند. پزشکان گرامی نیز می توانند تماس
های بیماران خود را در سامانه رِسا مدیریت کنند.

کاربری

دسترسی سریع

با ما تماس بگیرید

پشتیبانی بیماران :
۰۲۱ – ۷۴ ۴۷ ۱۳ ۰۰

ثبت نام پزشکان :
۰۲۱ – ۷۴ ۴۷ ۱۲ ۰۰مشاوره تلفنی کودکان

info@resaa.net

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به شرکت رسالت سلامت ایرانیان (برگ های سبز و نقره ای سابق) تعلق
دارد © ۱۳۹۹

تماس با مشاوران ما

اعلام خرابی تلفن تماس

 

مشاوره کودک تلفنی

هر شخصی در هر سنی از زندگی خود می تواند از فواید مشاوره روانشناسی بهره بگیرد. کودکان برای دلایل زیادی نیاز به مشاور دارند. آنها نیاز دارند که یاد بگیرند که چگونه پرخاشگری و یا ناراحتی خود را کنترل کنند. بعضی از آنها ممکن است پدر یا مادر خود را بدلیل فوت یا طلاق از دست داده باشند و نیاز به کمک مشاور داشته باشند. بعضی از آنها گوشه گیر هستند و با دیگر هم سن های خود دوست نمی شوند و برخی دیگر احساسات خوبی ندارند و نیاز به مشاوره کودک تلفنی دارند.مشاوره تلفنی کودکان

مشاور به شما آموزش می دهد که چگونه به کودک خود کمک کنید تا زندگی و احساسات بهتری داشته و خوب تربیت شود تا در بزرگسالی فرد موفق و توانمندی باشد. مهمترین اهداف مشاوره کودک تلفنی عبارت است از :

۱- پشتیبانی و آموزش به کودک برای تغییر روحیات خود

۲- آموزش به والدین برای اینکه بدانند با احساساتو رفتارهای بد فرزند خود چکار کنند

۳- شناخت بیماری های روحی و احساسی فرزند خود و نحوه درمان سریع آن

۴- شناخت روحیات و اهداف و رویاهای فرزند دلبند شما برای برآورده کردن نیازهای جسمی و روحی او

دوران کودکی انسان از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. روانشناسی کودک  به عنوان یکی از زیر مجموعه های “روانشناسی رشد” با هدف نگاه دقیق و علمی به کودک و نیازهای او و یافتن شیوه های صحیح پرورشی و آموزشی کودک از اولین سالهای تاسیس روانشناسی علمی مورد توجه بوده است. مرکز مشاوره روانشناسی پیام مشاور با بهره گیری از بهترین و مجرب ترین روانشناسان کودک در خدمت شما همراهان هستیم. برای  تماس  با مشاوره کودک تلفنی مرکز پیام مشاور می توانید  با شماره  ۲۰۲۶ ۹۰۷ ۹۰۹  با تلفن  ثابت بدون  گرفتن کد و صفر از سراسر کشور تماس بگیرید.

باسلام.دختری۴ونیم ساله دارم.ازبچگی طوری رفتارش بودک عصبی میشدم ومجبورمیشدم سرش دادبزنم تاحرفموگوش بده.بسیااارلجباز.خجالتی ومنزوی بودتومهمونیهاووابسته ی من وباکسی ارتباط برقرارنمیکرد.بچه دارشدم تاازاین حال شاید دربیادولی بدترشده.الان اجتماعی شدهوحرف گوش نمیده.هرکاری ک خودش دلش بخوادوانجام میده.تاهرچی ک باهاش مهربون وملایم حرف بزنم سرلجبازیش هست تااینکه سرش دادبزنم یابزنمش(متاسفانه)تاحرفموگوش بده.خودم دیگ عصبی شدم.اونقدرکه سرگیجه گرفتم وخوب نمیشم وگفتن بایدمتخصص مغزواعصاب برم.شهرمونم کوچیکه روانشناسودکترنداره ک بخوام برم براراهنمایی.خواهش میکنم کمکم کنید.گفتم هرروز ک دخترخوبی باشه وحرف گوش کن ستاره میدمش.ولی شباباگریه وداوبیدادستاره میگیره.موهاشوشونه نمیکنه.برامهمونیا لباس نمیپوشه.حموم گریه میکنه.میگم منکه بهت دست نزدم هنوز،میگه گریه م میاد چکار کنم.موهاشومیخوام شونه کنم.هنوز دست نزدم دادوبیداوادا درمیاره.بچه کوچیکمو باسروصدابیدارمیکنه.میگه دوستون ندارم.بخدا نمیدونم الان ازکنترلم خارج شده بزرگ بشه چکارش کنم.کلا یه ادم دیگ شده

با سلام
دوست عزیز با توضیحات شما می توان فهمید که کودک شما دچار نا امنی می باشد. متاسفانه رفتار خود شما مستقیما روی این ناامنی تاثیر گذاشته است. شما با نوع تربیت تان لجبازی، و پرخاشگری را به او آموخته اید. برای ترمیم روابط و تصحیح تربیت باید از روش هایی مانند بازی درمانی و … استفاده کرد. همینطور پیشنهاد می کنم از یک روانشناس در حوزه کودک کمک بگیرید تا از فرزند شما یک تست آدمک گودیناف تهیه کند تا اطلاعات بهتری از فرزندتان داشته باشید. تا جای ممکن از هر نوع تنبیه بدنی و تذکر همرا با فریاد و پرخاشگری پرهیز فرمایید زیرا صرفا موضوع و مشکل را پیچیده تر از چیزی که هست خواهید کرد.

امتیاز بینندگان:3 ستاره

امتیاز بینندگان:2 ستاره

سلام دختر من بیست و یک ماهشه و خیی باهوش هنگام بازی با کودکان دیگر که اغلب بزرگتر از خودش هستند برای استفاده از اسباب بازی دچار اختلاف میشن به من مراجعه میکنه در مورر اسباب بازی دیگران براش توضیحمیدم که مال سایرینه ولی در مورد اسباب بازی خودش چی بگم و این که اصلا دخالتی بکنم یا بگم خودش از عهده بر بیاد هم میخوام استقلال خودشو حفظ کنه و خودش کارهاش رو انجام بده از طرفی چگونه احساس امنیت کنه و از حمایت من مطمئن بشه

با سلام
اول اینکه بچه ها تا زیر۶ سالگی باید با همسالان خود تعامل و بازی برقرار کنند، بازی با بچه های بزرگتر برای آنها حس تنهایی و عدم درک مقابل به همراه دارند.
دوم اینکه بچه ها تا اواخر سه سالگی باید از طرف والدین شارژ عاطفی بگیرند از همین رو برخورد با هر شی جدید یا جالب را با پدر و مادر به اشتراک میگذارند.

با سلام دختر خوبی دارم که ۵سالشه و خیلی باهوش و باادبه…فقط گاهی وقتها بدقلقی میکنه و جدیدا حس میکنم ناراحتی هاش رو تو خودش میریزه و بروز نمیده… بغض میکنه و علتش رو نمیگه… چون یک خواهر یزرگتر و دوتا برادر کوچکتر هم داره شاید توقع داره بیشتر باهاش وقت بذارم….ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور باید بااین رفتارش برخورد کنم . هرچی میپرسم علت ناراحت شدنش رو بروز نمیده…. وفقط میگه هیچ چی نشده ….

سلام ، ممکنه فرزندتون مشکل جدی داشته باشه و راحت نباشه که با شما مشکلش رودر میون بزاره شاید به این علت که از واکنش تند شما میترسه. اگر از خواهر برادرا یا دوستان یا پدر بزرگ مادر بزرگ و …کسی هست که رابطه خوبی باهاش داره ازش بخواین باهاش صحبت کنه تا بفهمید مشکلش چیه.

سلام .اگر فرزند ۱۳ساله ما در مورد اینکه اگر مادرها فرزندان را بدنیا می آورند ولی چطور شبیه پدرمیشوند سوال کنند چه بگوییم

سلام وقت بخیر لطفا مقاله زیر را مطالعه کنیدپاسخ به تمام سوالات جنسیتی کودکان

امتیاز بینندگان:5 ستاره

امتیاز بینندگان:5 ستاره

امتیاز بینندگان:3 ستاره

امتیاز بینندگان:5 ستاره

سلام وقتتون بخیررر..من امروز پسر هفت سالمو برده بودم ژیمیناستیک و مربی اخر کلاس بهم گفت ک پسرم تمرکز نداره و مدام با صورتش داره بازی میکنه و احتمال تیک عصبی رو داد
ب نظر تون پسرم مشکلی داره؟

با سلام
دوست عزیز نداشتن تمرکز از نشانه های بیش فعالی می باشد. پیشنهاد من به شما این است که حتما فرزند خود را نزد یک روانشناس کودک ببرید.

سلام.من یک دختر ۴ ساله دارم که هنوز نمیتونه دستشوییش رو بگه.الان ۱ ساله که از پوشک گرفتمش ولی هنوزم یک در میون میگه.لطف میکنید اگه راهنماییم کنید.

با سلام
دوست عزیز بهتر است که این مورد را بدون دعوا به فرزندتان آموزش دهید. و برای گفتن دستشویی برای ایشان پاداش بگذارید. و برای نگفتن تنبیه. استفاده از راهکار پاداش و تنبیه می تواند در این مورد به شما کمک کند.

امتیاز بینندگان:4 ستاره

سلام
من یه پسر ۶ ساله دارم که راجع به جنسیتها خیلی کنجکاوه بنظرتون چطور میتونم راهنماییش کنم ؟

با سلام
دوست عزیز معمولا کودکان در این سن در مورد تفاوت های اندام جنسی مرد و زن سوالاتی را بیان میکنند. توجه داشته باشید که برای پاسخ دادن به سوال کودکتان طفره نروید و پاسخ نادرست ندهید چرا که در این صورت فرزند شما متوجه این امر می شود و دیگر شما را منبع معتبری برای یافتن پاسخ سوالاتش نمیداند. زمانی که کودک شما درباره تفاوت های جنسیتی از شما سوال پرسید بهتر است در مورد اندام های جنسی ایشان برای او توضیح دهید. توضیحی مختصر و ساده با بیان اسم های علمی.

امتیاز بینندگان:5 ستاره

امتیاز بینندگان:5 ستاره

امتیاز بینندگان:5 ستاره

امتیاز بینندگان:5 ستاره

امتیاز بینندگان:5 ستاره

امتیاز بینندگان:5 ستاره

امتیاز بینندگان:5 ستاره

مشاوره تلفنی کودکان

امتیاز بینندگان:5 ستاره

امتیاز بینندگان:5 ستاره

امتیاز بینندگان:2 ستاره

امتیاز بینندگان:5 ستاره

عزیزم اقتضای سنشه .کاری نمیشه کرد یه خورده بزار بزرگ بشه یا مهد کودک بره .بچه ها تا ۵ -۶ سالگی حافظه ضعیفی دارند بعدشه که میفهمند مادر پدر جایگاهش کجاست.نگران نباش حالا عمه که فرد نا مطمئنی نیست واسه بچت.خیلی سخته ولی بی خیال بزار بچت خوشحال باشه .شما که قطعا مادر دلسوز و مهربونیوهستی پس خوشحالی بچت واست اولویت باشه .حالا کنار عمه یا خاله یا پدر بزار خوش باشه.خیلی از بچه ها الان فقط به پدر وابسته ان در صورتی که همه زحمات رو مادر کشیده.چه میشه کرد!!!

سلام خداقوت
ببخشین دختری ۳ سال ۶ ماه کمتر از یک ساله دچار لکنت زبان شده
قبلا خیلی روان صحبت میکرد
از چیزی نترسیده
فقط ۴ دندون شیری جلوشو کشیدن
قبل کشیدن دندان یه کم لکنت داشت
به دکتر روانپزشک هم مراجعه کردن شربت تقویتی بهش دادن و یه شربت ک۶ خون رسانی مغزشو زیاد کنه
و به باشگاه رشته ژیمناستیک میره
اما چندان بهبودی نداشته
رابطه پدر و مادرت خوب صمیمی خونه امن و بدون استرس و تنش هست
لطفا راهمایی کنید

سلام خوب چه اشکالی داره من جات باشم اصلا میدمش عمه ش بزرگش کنه

سلام خسته نباشین. من یه دختر دو سالو دو ماهه دارم که خیلی شدید وابسته عمه شه. به طوری که وقتی اونو میبینه به هیچ عنوان نزدیک من نمیشه وحتی بغل اون شیرشو میخوره کنار اون میخوابه و هرلحظه رو با اون میگذرونه اگه ببینه عمش ناراحته سریع بغض میکنه و سرشو روی سینه عمه ش میذاره وقتی میریم خونه پشت سرهم اسمشو میاره و واسش گریه میکنه انقد اشک میریزه و جیغ میزنه ک مجبور میشم سرش داد بزنم هرچی بهش محبت میکنم فایده ای نداره و اصلا به من مهری پیدا نمیکنه اگه ناراحت باشم و گریه کنم اصلا کنارم نمیاد و از دور نگام میکنه ولی تا صدای عمه شو میشنوه از خوشحالی بدو بدو میره پیشش. متاسفانه نزدیک هم زندگی میکنیم و هرروز همدیگرو میبینیم. سعی کردم نذارم بره اونجا. بارها هفته ای یک بار ولی هیچ فایده ای نداره عمه ش از یه مادر بیشتر بهش محبت میکنه بارها اعتراض کردم که این رفتار تو فقط به ضرر منه و این بچه توی خونه خودش آرامش نداره ولی اصلا گوش نمیده و محبتاشو هرروز بیشتر میکنه. حتی شوهرمم کلافه شده و این موضوع هردومونو اذیت میکنه کارم شده گریه کردن و غصه خوردن چون هرکاری میکنم این بچه نزدیک من نمیشه باهاش بازی میکنم آهنگ میذارم میخندونمش چیزایی که دوس داره رو بهش میدم ولی انگار ن انگار. ی گوشه رو پیدا میکنه میره گریه میکنه و فقط اسم عمشو میاره. ی جا زندگی کردن با خانواده شوهرم باعث شد هرروز اینارو ببینه و عادت کنه ولی الان چندروز یبار اجازه میدم ک اونارو ببینه ولی ذره ای از علاقه ش به عمه ش کم نشده میبرمش تفریح ولی ن حرف میزنه ن شادی میکنه میگه چرا عمه نیومده فقط بغض میکنه و چشاش قرمز میشه چندسری بردمش شهرستان خونه پدرم ولی اونجام بی فایده بود. این بچه فقط داره عذاب میبینه چون کارش شده فقط اشک ریختن. ب حدی دارم عذاب میکشم که فقط خدا میدونه دخترمو بی نهایت دوس دارم ولی فعلا عمه ش داره از من میگیرتش وهرچی بهش اعتراض میکنم و گوشزد میکنم فایده نداره. خواهشا کمکم کنید

با سلام
برای گرفتن مشاوره کودک با روانشناسان کودک ما در ارتباط باشید. ۹۰۹۹۰۷۲۹۴۵

عزیزم اقتضای سنشه .کاری نمیشه کرد یه خورده بزار بزرگ بشه یا مهد کودک بره .بچه ها تا ۵ -۶ سالگی حافظه ضعیفی دارند بعدشه که میفهمند مادر پدر جایگاهش کجاست.نگران نباش حالا عمه که فرد نا مطمئنی نیست واسه بچت.خیلی سخته ولی بی خیال بزار بچت خوشحال باشه .شما که قطعا مادر دلسوز و مهربونیوهستی پس خوشحالی بچت واست اولویت باشه .حالا کنار عمه یا خاله یا پدر بزار خوش باشه.خیلی از بچه ها الان فقط به پدر وابسته ان در صورتی که همه زحمات رو مادر کشیده.چه میشه کرد!!!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مرکز مشاوره تلفنی پیام مشاور

مشاوره روانشناسی: 2026 907 909

مشاوره حقوقی: 2945 907 909

تماس هرروز از ساعت 8 صبح تا 12 شب

سبد خرید شما خالی است.

مشاوره تلفنی

از آنجایی که تماس با خط هوشمند در برخی مناطق کشور دچار اشکال است شما می توانید به راحتی از طریق لینک زیر بسته مشاوره ای مورد نظرتان را تهیه کنید

 

 

مشاوره تلفنی کودکان

سلام من خیلی از مشاورتون برای پسرم راضی بودم ،ارتباط اجتماعیش خیلی بهتر شده خواستم از مجموعه تون تشکر کنم

در پاسخ به مامی زهرا
سپاس از اشتراک نظرتان

سلام درا زمینه تیک کودک هم مشاوره دارین

در پاسخ به سارا
با سلام
بله. در این زمینه هم مشاوره داده می شود. مشاوره ها به صورت کلی در زمینه مسایل و مشکلات رفتاری کودک و نوجوان و فرزندپروری می باشد.

سلام و خسته نباشید
پسرم ۴/۵ ساله دارم. تک فرزند است و از زمان تولد نزد خودم بوده . چند ماهی ست که من شاغل شدم نزد مادر بزرگش نگهداری میشود در زمان کارم. در حال حاضر سه روز مهد می رود اما به هیچ وجه حاضر نیست تنها بماند . چطور می توان روند استقلال و ماندن در مهد را تسریع کنم؟

در پاسخ به فاطمه حجازی زاده
با سلام
برای ماندن در مهد و البته کلا پیش از شروع مهد نیاز است که آمادگی هایی در کودک ایجاد شود. برای کودکانی که در ماندن به تنهایی مشکل دارند ابتدا نیاز است که از لحاظ روانشناختی ارزیابی شوند و سپس تکنیکهای لازم به شما آموزش داده شود برای حل مشکل کودک…

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام

ایمیل

وبسایت


پنج × = 5

پیامپیام

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید:

مشاوره تلفنی کودکان
مشاوره تلفنی کودکان
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *