مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه

 
helpkade
مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه
مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه

 


نمایش برچسب‌ها

 

 

 

 


نمایش برچسب‌ها

ضمن عرض سلام و احترام

بسیار سپاسگذاریم که به خانواده بزرگ ما پیوستید

برای اطلاع رسانی بهتر شما همراهان گرامی
بوسیله ایمیل شما را مطلع خواهیم کرد

3330
بازدید
مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه

 

 

 

خلاصه‌ی ویدئو:

1- حل مشکلات بزرگ برنامه جدولی ( استرس، سرخوردگی و جبران ناپذیری ) با روش برنامه‌ریزی خطی

2- برنامه اختصاصی واقعی مطابق شرایط خودتان خواهید داشت. 

3- روش مطالعه‌ای به نام ChL داریم که شما را 3 برابر سریعتر به درصد بالای 80 می‌رساند.

4- برای مباحثی مثل استوکیومتری روش تستی خاصی یاد می‌گیرید.

5- گزارش مطالعه شما هر روز توسط خود مهندس حسین‌پور چک می‌شود.

6- ظرفیت پذیرش محدود است تا وقت کافی به شاگردان داده شود.

7- آزمون مطابق برنامه شخصیتان از شما گرفته می‌شود.

8- فیلم بهترین تدریس‌های کنکور به شما داده می شود و دیگر نیاز به خرید DVDهای چند میلیونی ندارید.

 

از بین  لیست 5 نفره مشاوران تحصیلی تجربی کرمانشاه مشاوره کنکور مهندس حسین پور رتبه 1 بیشترین قبولی پزشکی را دارد.

رتبه های زیر 1000 زیاد مشاوره کنکور مهندس حسین پور باعث شده مدیران مدارس نمونه و تیزهوشان کرمانشاه این مشاور کنکور را به دانش آموزان پیشنهاد می دهند.

 

 

مشاوره تحصیلی تلفنی در کرمانشاه

درحالی که کرمانشاه مشاور حضوری کاملا حرفه ای ندارد، کنکوری های بسیار باهوش کرمانشاه با مشاور کنکور تلفنی استاد حسین پور توانسته اند رتبه های زیر 1000 کسب کنند.

 

 

 

در مورد روش های این مشاور کنکور صحبت های زیادی هست. از تسلط او بر روحیه شاگردانش گرفته تا روش ها و تکنیک های خاص مطالعاتی برای بالا بردن درصد ها.

از روش های افزایش سرعت یادگیری گرفته تا روش های باز کردن دریچه های یادگیری ذهن برای تزریق اطلاعات به مغز که هر کدام داستان مفصلی دارند که چند مورد از آنها اینجا گفته می شود.

 

0917030008

آدرس دفتر مرکزی: شیراز، خیابان ملاصدرا، چهار راه ملاصدرا

 

 

اگر معمولا خسته هستید و یا انرژی لازم برای مطالعه را ندارید یا اینکه همیشه برای مطالعه وقت کم میاورید این تکنیک مهمترین مهارتی است که در ابتدا به شما یاد داده می شود. 

با این تکنیک مشاور تحصیلی کنکور شما به شما آموزش می دهد چطور برنامه 7 روز مطالعاتی را در 4 روز مطالعاتی اجرا کنید و شگفت زده خواهید شد که چطور این کار ممکن است.

 

مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه

 

تکنیکهای افزایش عملکرد  کنکوری ها از دوره های آموزشی چند ده میلیون تومانی مارک مورفی نویسنده کتاب اهداف سخت به دست آمده و بسیار ارزشمند هستند.

 

 

 

بله افزایش سرعت و عمق یادگیری ممکن است. در مشاوره تحصیلی مهندس حسین پور توسط تکنیک هایی دریچه های یادگیری ذهن تحریک میشوند. بعد از باز شدن دریچه های یادگیری، ذهن تشنه دریافت اطلاعات می شود و پس از آن هرآنچه را که مطالعه می کنید به ذهنتان تزریق می شود.

مطالب مطالعه شده با روش تزریق اطلاعات، حداقل 10 برابر حالت عادی ماندگارتر هستند و سرعت یادگیری نیز حداقل 3 برابر افزایش می یابد.

 

 

 

چرا از کلمه ” واقعی ” استفاده کردیم؟ چون این ادعا را خیلی از مشاوران دارند که برنام شخصی به شاگردانشان می دهند. اما در عمل می بینیم که این اتفاق نمی افتد و مشاور تحصیلی یک برنامه برای همه شاگردان دارد.

در مدل برنامه ریزی درسی که مهندس حسین پور برای برنامه ریزی کنکوریها دارد به وضوح می بینید که برنامه دقیقا بر اساس شرایط شما طراحی شده و این باعث می شود به راحتی بتوانید برنامه را اجرا کنید.

 

4- …

 

برای مطالعه سایر ویژگی های مشاور کنکور مهندس حسین پور بر لینک روش بهترین مشاور کنکور تلفنی کلیک کنید. یا بر روی عکس زیر ضربه بزنید

 

 

 

برای مطالعه روش انتخاب رشته مهندس حسین پور بر روی لینک بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور کلیک کنید


ایمیل : plan4study@yahoo.com

موبایل دستیار مشاور : 09170300085

جزوه خلاصه زیست ” رتبه 12 کنکور”

 

به ایمیلم ارسال شود

نام خود را وارد کنید :

ایمیل خود را وارد کنید :

با عضویت در خبرنامه می توانید از جدیدترین مقالات، اخبار و محصولات سایت در ایمیل خود با خبر شوید…

© تمامی حقوق مادی و معنوی، تدریس ها و محصولات آموزشی این سایت متعلق به سایت 100test.ir است.

طراحی و بهینه سازی :
سیرن

تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت از استان تهران 9092301612

تماس با تلفن ثابت از تمام کشور 9099071611

صدای مشاور تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه

بهترین مشاور تحصیلی در کرمانشاه

—————–

“سامانه صدای مشاور تحصیلی”

 مشاوره دهنده تخصصی

برای تماس با مشاورین ما تنها از تلفن ثابت، بدون گرفتن کد و با شماره 9099071611   تماس حاصل فرمایید. 

تماس از ساعت 8  صبح تا  12  شب  

حتي ايام تعطيل

………………………………………………………

 بهترین مشاور تحصیلی در کرمانشاه

با توجه به اهمیت استفاده از یک مشاور تحصیلی خوب برای هدایت تحصیلی و پیشرفت دانش آموزان و دانشجویان و تاثیر بسزای آن در نتیجه گرفتن این بحث بوجود می آید که مشاورانی که برای این امر انتخاب می شوند باید دارای تخصص خاصی برای آن رشته باشند.در گذشته شاهد این موضوع بودیم که  دسترسی به مشاوران خوب سخت بوده اما امروزه با توجه به تکنولوژی های متفاوت دیگر دسترسی به مشاوران با تجربه و برتر کاری سخت و دشوار نیست.

سامانه صدای مشاور با گرد هم آوردن مشاوران مجرب نامی و با تجربه در هر مقطع و ایجاد امکان ارتباط تلفنی برای شما عزیزان آماده ارائه خدمات مشاوره به نحوی مطلوب به شما عزیزان می باشد

شما می توانید هر هفته یا هر ماه یک بار یا حتی بیشتر برنامه ی مطالعاتی و سوالات خود را با مشاوران ما در میان بگذارید و از مشاوران برنامه ریزی درسی و راهنمایی بخواهید

لینک های مرتبط

‘);
popupWin.document.close();
}

موضوعات سایت

صدای مشاور تحصیلی

مرکز مشاوره تحصیلی آموزشی و تلفنی

مشاوره تخصصی درتمامی زمینه های/ کنکورسراسری/ بدون کنکور/آزمون کارشناسی ارشد/ آزمون دکتری / تیزهوشان / نمونه دولتی / تحصیل در خارج/نظام مهندسی / دانشگاه آزاد / دانشگاه پیام نور / دانشگاه غیرانتفاعی /9099071611


تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به سامانه مشاوره تحصیلی میباشد.

طراحی سایت و بهینه سازی توسط شرکت طراحی پرتو

در ادامه معرفی لیست کلینیک های روانشناسی کشور در این نوشته مراکز مشاوره کرمانشاه را گرد آوری کرده ایم. روانشناسان معرفی شده در حیطه های مختلف از جمله : افسردگی ، اضطراب ، تحصیلی ، نوجوان ، ازدواج ، خانواده و… تخصص دارند. اگر به دنبال مطب مشاوره در کرمانشاه هستید از لیست زیر انتخاب نمایید.

محل تبلیغ کلینیک شما! برای کسب اطلاعات بیشتر با ۰۹۳۸۹۹۹۹۲۴۵ تماس بگیرید.

مرکز مشاوره شکوفاآدرس :خ ۲۲ بهمن ، چهارراه نوبهار ، ساختمان دیپلمات ، طبقه ۲ ، واحد ۶ تلفن پذیرش :۰۸۱-۳۸۳۸۹۰۳۳

خدمات روانشناختی حامیلیست روانشناسان :دکتر محسن گلمحمدیانمشاور خانواده و ازدواجدکتر پریسا یاسمی نژادروانشناس کودکدکتر زهرا سلگیدرمان اختلالات روانی بزرگسالاندکتر مهران شریعت زادهمشاور تحصیلیدکتر آراس رسولیمشاوره بزرگسالانآدرس :

پارکینگ شهرداری ، خ دارایی ، روبروی گل فروشی رز ، ساختمان کیمیا طبقه سومتلفن پذیرش : ۰۸۳٣٧٢٩٦٧٦٩مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه

مرکز مشاوره طلیعه تدبیر  آدرس : سی متری دوم ، خ چاله ، روبروی بانک ملیتلفن پذیرش : ۰۸۳۱-۸۳۹۱۱۵۴

روانشناسی خودشکوفا آدرس :سیمتری اول ، ساختمان دیپلماتتلفن پذیرش : ۰۸۳۱-۸۳۸۹۰۳۳

در ادامه نیز مابقی روانشناسان کرمانشاه را می توانید ببنید. توجه داشته باشید که تمامی لیست منتشر شده از کلینیک های مشاوره  دولتی و خصوصی در کرمانشاه می باشند که دارای پروانه از مراجع ذی ربط هستند.

اگر بعنوان روانشناس  در کرمانشاه هستید و هنوز نام خود را در لیست نمی بینید ، از طریق لینک ثبت اطلاعات کلینیک ، مشخصات خود را ثبت نمایید و منتظر تایید ما باشید.

 دکتر خدامراد مومنیآدرس:بهمن، چهارراه نوبهار، ساختمان دیپلماتتلفن پذیرش : ۰۸۳۳۸۳۸۹۰۳۳۰۹۰۱۹۱۸۱۵۹۸

دفتر روانشناسی افقروانشناس : مهندس مسگرافآدرس:

خ کسری ، خیابان باغچه بان ، خیابان هجرت ، کوی ششمتلفن پذیرش :  ۰۹۳۹۷۸۷۳۴۱۹

مشاوره دانشگاه آزادآدرس :شهرک ژاندارمری ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد کرمانشاهتلفن پذیرش : ۰۸۳۳۷۲۴۳۱۸۱

مهرآفرینآدرس : خ ۲۲ بهمن ، سی متری دوم چاله ، روبروی بانک ملیتلفن پذیرش : ۰۸۳٣٧٢٩٦٧٦٩

عفت نوروزیآدرس :

خ ملک ، بعد از بانک انصار ، انتهای کوچه آراسته ، کلینیک مهراندیشتلفن پذیرش : ۰۸۶-۳۴۱۲۰۴۱۲

از نظر ما بهترین کلینیک مشاوره یا دکتر روانشناس در کرمانشاه مرکز و یا شخصی  است که صرفا توسط روانشناس  با تجربه  اداره شود. همچنین دارای سابقه کار باشد ، تخصصی فعالیت کند و مراجعان از خدمات ارائه شده رضایت داشته باشند.

مشاوره  مشورت و دریافت کمک اطلاعاتی دربارهٔ یک موضوع است که بین مراجع (کمک‌گیرنده) و متخصص  انجام می‌گیرد. و در موضوعات و زمینه‌های مختلف علمی و برای اهداف گوناگون انجام می‌شود که در میان مردم، بیشتر جنبهٔ روان‌شناختی آن ( روان‌شناسی) معروف است که هدف از آن بهبود وضعیت روحی–روانی و کیفیت‌بخشی به زندگی مراجع از جهت روانی‌است.

اگر بدنبال مرکز مشاوره خانواده و یا سایر حیطه ها در کرمانشاه هستید حتما از لیست فوق استفاده کنید. این لیست خدمات ازدواج ، زوج درمانی ، طلاق ، تحصیلی و بسیاری دیگر از خدمات را تحت پوشش قرار می دهد. همچنین آدرس و شماره تماس هر کدام به طور جداگانه آورده شده است.

همچنین می توانید مراکز مشاوره کرج را با کلیک بر روی لینک مشاهده کنید.

سازمان بهزیستی استان کرمانشاه

سازمان نظام روانشناسی 

مجله توانبخشی و مشاوره هوش کالا با انتشار مقالات عمومی ، آگاهی عموم مردم و قشر سلامت  را از خدمات رشته های روانشناسی و مشاوره و همچنین رشته های توانبخشی ( فیزیوتراپی ، شنوایی شناسی ، کاردرمانی ، گفتار درمانی ، بینایی سنجی ، ارتوپد فنی ) بالا می برد.

این وب سایت مسئولیتی در قبال کیفیت مراکز معرفی شده ندارد. لذا قبل از مراجعه بررسی های لازم را به عمل آورید.

آموزش هم مانند سایر ابعاد زندگی،با پیشرفت تکنولوژی،شکل تازه ای به خود می گیرد.در سال های گذشته آموزش را فقط به صورت حضور در کلاس های درس می دانستیم.اما با پیشرفت تکنولوژی،فیلم های آموزشی (DVD,CD)،آموزش آنلاین و آموزش مجازی در ایران و جهان فراگیر شدند.

امروزه علاوه بر کلاس های درس،انواع مشاوره ها از قبیل مشاوره های کسب و کار،مشاوره تحصیلی و درسی،…  را نیز می توان به صورت آنلاین دریافت کرد. اغلب دولت ها هم برای فرهنگ سازی و آموزش مردم به بستر های آنلاین و مجازی رو آورده اند.کمپین های مختلف فرهنگ سازی در زمینه تفکیک زباله،کمپین های راهنمایی و رانندگی و… را می توان نوعی از آموزش مجازی و آنلاین به حساب آورد.در این میان آموزش های درسی و دانشگاهی به علت تعداد مخاطبان،جایگاه ویژه ای دارد.به همین منظور از مهندس امیر حسین افشار،ناشر،مدرس و استراتژیست آموزشی که سال ها در عرصه آموزش فعالیت داشته اند،خواسته ایم که به انتقال تجربیات خود بپردازند.

آموزش مجازی چیست؟

هر گونه آموزشی که به غیر از حضور در کلاس درس باشد،نوعی از آموزش مجازی به حساب می آید.به طور مثال آموزش و فرهنگ سازی بستن کمربند ایمنی که در صدا و سیما اجرا می شود.یا فیلم هایی که در شبکه های اجتماعی توسط افراد یا دولت ها به اشتراک گذاشته می شوند (مثبت یا منفی) به نوعی آموزش مجازی به حساب می آیند.مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه

در کشور ما منظور از آموزش مجازی،یادگیری یک درس،یک نرم افزار،یک فن یا یک تخصص در غیر کلاس درس و دانشگاه را آموزش مجازی می گوییم.به طور مثال در سال های قبل که هنوز فیلم های آموزشی به صورت دی وی دی یا سی دی  یا دانلود از  اینترنت در دسترس همگان نبود، دانشگاه پیام نور  با سبک آموزش مکاتبه ای (ارسال کتاب ها و جزوات) اقدام به آموزش افرادی می کرد که وقت لازم برای حضور در کلاس درس را نداشتند.در سال های اخیر دانشگاه تهران و چند دانشگاه دیگر اقدام به پذیرش مجازی دانشجو در برخی رشته ها کرده اند.در این دانشگاه ها،بستری فراهم شده است که از برخی از اساتید که در دانشگاه های خارج از کشور تدریس می کنند به صورت مجازی استفاده شود.

آموزش آنلاین چیست؟

در ایران مفهوم آموزش آنلاین و مجازی گاها به جای هم استفاده می شود.در آموزش آنلاین،فیلم یا هر مطلب آموزشی به صورت غیر همزمان در اختیار دانشجو قرار می گیرد.دانشجو می تواند آن را در هر زمانی ببیند و سپس برای رفع اشکال یا پرسش به استاد یا T.A خود مراجعه نماید.البته پرسش هم ممکن است به صورت حضوری یا غیر حضوری (ایمیل یا هر پیام دیگری )به استاد ارسال گردد .اما در آموزش آنلاین،آموزش به صورت همزمان انجام می گیرد.به طور مثال استادی در دانشگاه هاروارد مشغول به تدریس است.دانشجویان دیگری می توانند با سیستم آنلاین به کلاس درس متصل شوند و همزمان از تدریس استاد مربوطه استفاده نمایند.

آیا امکان پرسش و پاسخ  همزمان با تدریس در آموزش آنلاین وجود دارد؟

جواب کلی به این سوال مثبت است.البته بستگی بر بستر نرم افزار ارائه دهنده سیستم آموزش آنلاین،تعداد دانشجویان حاضر در کلاس آنلاین و … دارد.به طور مثال کلاس آنلاینی را تصور کنید که 3000 دانشجو از سرتاسر جهان در آن حضور دارند.آیا استاد می تواند به سوال 100 نفر از آن ها در کلاس 90 دقیقه ای جواب دهد.واضح است که کل زمان کلاس را باید صرف پاسخ گویی به سوالات دانشجویان نماید.

به نظر شما آموزش مجازی (غیر همزمان) بهتر است یا آموزش آنلاین (همزمان)؟

به موارد مختلفی بستگی دارد.اما با توجه به زیر ساخت های ایران،آموزش مجازی بهتر جواب می دهد.در آموزش آنلاین سرعت اینترنت،قطعی برق و موارد دیگری وجود دارد که باعث اختلال در آموزش می شود.همچنین اغلب آموزش های آنلاین بر بستر ادوبی کانکت ایجاد می شود که با تجربه اغتشاشات سال 98 و قطع شدن فراگیر اینترنت،دانش آموزان و دانشجویان که در این بستر آموزش می گرفتند به مشکلات بسیاری برخورد کردند؛ اما در آموزش مجازی،دانشجو یا دانش آموز در هر مکان و زمانی می تواند به دیدن فیلم،شنیدن صوت و … بپردازد.همچنین سوالات خود را مطرح کند و به صورت کاملا شخصی جواب بگیرد.پاسخ گویی به این سوالات را می توان در پیام رسان های داخلی مدیریت کرد که در صورت به وجود آمدن مشکلات اینترنت جهانی،در فضای اینترنت ملی به رفع اشکالات و سوالات خود بپردازند.

 

آیا مدارک دانشگاه های مجازی در ایران اعتبار دارند؟

مدارک دانشگاه های مجازی به نسبت مدارک دانشگاه های روزانه،شبانه و پردیس در ایران از اعتبار کمتری برخوردارند.اما به طور مثال رشته MBA در دانشگاه تهران به صورت روزانه،شبانه،پردیس و مجازی ارائه می شود.واضح است که ترتیب اولویت مدارک،روزانه،شبانه،پردیس و مجازی می باشد.اما اگر بخواهیم مجازی دانشگاه تهران را با دانشگاه آزاد یا پیام نور یک شهرستان مقایسه کنیم،واضح است که مجازی دانشگاه تهران اعتبار بالاتری دارد.

امروزه در دنیا،آموزش های مجازی که در دانشگاه ها و مراکز علمی معتبر ارائه می شود،از درجه اعتبار خوبی برخوردارند.حتی دانشگاه پیام نور ایران که به نوعی آموزش مجازی یا همان از راه دور ارائه می کند،در اغلب کشور های دنیا معتبر می باشد.

استفاده از آموزش های مجازی را در چه زمینه هایی پیشنهاد می کنید؟

یکی از تجربیات شخصی خودم،استفاده از آموزش های مجازی در یادگیری زبان های برنامه نویسی،وب،طراحی و … است.من هیچگونه تحصیلات دانشگاهی مرتبط با کامپیوتر ندارم.اما به وسیله آموزش های مجازی به صورت فیلم های دانلودی یا دی وی دی های آموزشی که تهیه کردم،در حد یک لیسانس کامپیوتر،در نرم افزار هایی که احتیاج دارم،دانش کاربردی آموختم.در ادامه به مواردی اشاره می کنم که به کمک آموزش و یادگیری مجازی برای خود کسب درآمد کنید و بدون داشتن مدرک دانشگاهی و فقط با تخصص خود ، درآمد کسب نمایید:

آموزش آنلاین (مجازی)بورس

آموزش مجازی فتوشاپ،کرل،ورد،اکسل،ایندیزاین

طراحی وب

سئو

مارکتینگ

آموزش آنلاین و مجازی زبان های خارجی

آموزش حفظ و قرائت قرآن کریم

آموزش مجازی و آنلاین تولید صنایع دستی

آیا مشاوره های مجازی یا آنلاین هم وجود دارد؟

بله.مشاوران مالیاتی،مشاوران حقوقی،مشاوران درسی و کنکور،مشاوران مهاجرت و … به صورت آنلاین و مجازی به مخاطبان خود مشاوره می دهند.اما در این جا ذکر یک نکته واجب است.در مشاوره هایی که به صورت مجازی می گیرید،ابتدا نسبت به مشاور خود و اعتبار و رزومه او،اطلاعات کافی کسب نمایید.متاسفانه افراد سودجو در این زمینه هم کمر همت را بسته اند و اقدام به کلاهبرداری می کنند.به طور مثال در مشاوره مهاجرت با تبلیغات در شبکه های اجتماعی،اقدام به جذب افراد و سرکیسه کردن آن ها می کنند.یا در زمینه مشاوره انتخاب رشته یا مشاوره تحصیلی با ایجاد کانال های تلگرامی یا صفحات اینستاگرام،از دانش آموزان و خانواده های ایشان،مبالغ زیادی را دریافت و هیچ گونه خدماتی ارائه نمی دهند.

جمع بندی خود را از این بحث بیان کنید:

به طور کلی با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن ضریب نفوذ اینترنت،روش های آموزش نیز تغییر می کند.اما در استفاده از این ابزار و انتخاب بهترین آن ها باید دقت کافی را داشت.با رشد آموزش مجازی و آنلاین می توان در مصرف بنزین،زمان و دیگر سرمایه های کشور صرفه جویی کرد.

 

بسیاری از اولیا و دانش آموزان سوالات مهمی در راستای موفقیت و کسب رتبه برتر در کنکور از ما میپرسند.در این مصاحبه توسط یکی از مشاوران برتر کنکور که بیش از 17 سال سابقه تدریس،تالیف و مشاوره در زمینه کنکور دارند،استاد امیر حسین افشار،به سوالات شما عزیزان پاسخ داده اند.

از چه سالی برنامه ریزی برای کسب رتبه برتر در کنکور را آغاز کنیم؟

پاسخِ کوتاه این سوال،سال نهم دبیرستان میباشد.اما چرا سال نهم دبیرستان؟

اگر انتخاب رشته ورود به دوره متوسطه دوم،به درستی انجام گیرد و دانش آموز با توجه به علاقه،استعداد و توانایی خود،رشته تحصیلی را انتخاب کند،در 3 سال آینده با انگیزه به مطالعه می پردازد و دلسرد نخواهد شد.هر انتخابی که بر اساس علاقه واقعی باشد،هرگونه تلاش و کوشش و سختی را در آینده،هموار خواهد کرد.در تمام مصاحبه هایی که رتبه های برتر کنکور انجام داده اند،تاکید بر علاقه به رشته تحصیلی را اذعان نموده اند.بنابراین با انتخاب درست رشته تحصیلی می توان در رشته مورد علاقه خود(ریاضی،تجربی،انسانی،هنر) تحصیل کنید و در همان رشته،رتبه برتر شوید.

آیا تحصیل در مدارس خاص،تضمین کننده رتبه شدن در کنکور است؟

تحصیل در مدارس برتر(مانند مدارس سمپاد،نمونه دولتی،نمونه مشارکتی،مدارس غیر انتفاعی) هیچ گاه تضمین کننده کسب رتبه برتر نبوده است.در سال های گذشته بسیاری از رتبه های برتر کنکور از مناطق محروم کشور مانند سراوان و کرمانشاه بوده اند و تعداد زیادی هم از مدارس سمپاد و نمونه دولتی سراسر کشور! بنابراین تحصیل در این مدارس تضمین کننده نیست،اما به علت بستر خوبی که برای دانش آموزان علاقمند به تحصیل ایجاد می کند مانند،وجود دبیران و مشاوران خوب،حس رقابت بین دانش آموزان باعث بالا رفتن احتمال در کسب رتبه های برتر خواهد شد.داشتن معلمان خوب،دلسوز و فداکار تا جلسه کنکور اهمیت دارد.اما اهمیت داشتن مشاور خوب تا روز انتخاب رشته کنکور هم به قوت خود باقی می ماند.بنابراین دانش آموزان و اولیای عزیز باید سرنوشت خود را به بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور بسپارند.

 

مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه

رتبه برترها چند ساعت در روز مطالعه می کنند؟

همان طور که در قبل اشاره شد،بعد از انتخاب رشته صحیح،و ورود به سال دهم دبیرستان،باید به مطالعه کامل و مفهومی دروس خود بپردازید.سوالات کنکور از هر 3 سال دوره دبیرستان طراحی می شوند.یعنی مطالب کتاب های سال دهم و یازدهم به طور مستقیم در کنکور دارای سوال هستند؛همچنین بسیاری از مطالب در کتاب های درسی به صورت پیوسته است.به طور مثال مبحث تابع در هر 3 سال دبیرستان وجود دارد.اگر دانش آموزی در مبحث تابع سال دهم دچار ضعف هایی باشد،مطالب سال یازدهم و دوازدهم و کنکور را نمی تواند یاد بگیرد و در زدن تست دچار مشکل خواهد شد.از این رو به نکات زیر توجه کنید و به  آنها عمل کنید.

از آنجا که دانش آموزان نظام جدید  در سال دوازدهم امتحانات نهایی و کنکور را به صورت همزمان در یک سال باید با موفقیت پشت سر بگذرانند،بنابراین واجب است که درس های سال دهم و یازدهم را به صورت کامل یاد بگیرند و به تست های مربوط به این مباحث مسلط شوند.تا بار اضافه ای را در سال دوازدهم به دوش نکشند.در سال دهم میانگین ساعت مطالعه باید روزی 4-5 ساعت باشد،تا بتوان تمام موارد ذکر شده را پوشش داد.

در سال یازدهم دبیرستان هم باید مانند سال دهم عمل کرد.بهتر است در سال یازدهم 1 ساعت به ساعات مطالعه اضافه شود.در این یک ساعت اگر در مباحث سال دهم ضعفی داشتیم،به مرور و رفع آن بپردازید.اما در بهترین حالت دانش آموزان برتر به مطالعه مباحثی از سال دوازدهم می پردازند.به طور مثال دانش آموزان تجربی به مباحث مشترک درس زیست شناسی،دانش آموزان ریاضی به مباحث مشترک درس حسابان و دانش آموزان انسانی به درس عربی بهای بیشتری بدهند و مباحث را پیشاپیش بخوانند.

در سال دوازدهم حداقل ساعت مطالعه برای دانش آموزان 6 ساعت می باشد که در روز های تعطیل باید بیشتر شود.

از چه منابع مطالعاتی برای کسب رتبه برتر استفاده کنم؟

به طور کلی منابع مطالعاتی را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

 

اولین مرحله یادگیری برای دانش آموزان و دانشجویان،در کلاس درس اتفاق می افتد.همچنین بعد از کلاس و در همان روز باید به مطالعه جزوه استاد پرداخت.برای دانش آموزان و دانشجویانی که از سیستم های آموزش غیر حضوری استفاده می کنند،استفاده از کتاب های آموزشی استاندارد و باکیفیت و دی وی دی و فیلم های آموزشی مفهومی،جایگزین خوبی برای کلاس می باشد.اما متاسفانه اغلب دی وی دی های بی کیفیت  آموزشی موجود در بازار ایران،با تبلیغات گسترده،به جای انواع با کیفیت و مفهومی دی وی دی های آموزش ریاضی و سایر دروس دیگر به فروش می رسند.از این رو انتخاب منابع مفید و با کیفیت در نتیجه مطالعه بسیار تاثیر گذار خواهد بود.پس از مطالعه از کتاب کمک درسی و یادگیری از فیلم های آموزشی به مرحله تمرین و تکرار می رسیم.این مرحله بسیار مهم است و باعث تثبیت مطالب و بالا رفتن سرعت تست زنی دانش آموزان در کنکور کارشناسی و یا حتی دانشجویان در کنکور کارشناسی ارشد و دکترا  می شود.کتاب های تست که از منابع کنکور های سال های قبل و یا تست های تالیفی استاندارد بهره می برند،در این زمینه کمک بسیار شایانی به رشد تراز و درصد دانش آموزان و دانشجویان در کنکور می کنند.

شرکت در آزمون های آزمایشی

برای پیدا کردن نقاط ضعف و قوت،همچنین مدیریت زمان و … شرکت در آزمون های آزمایشی استاندارد توصیه می شود.شرکت در آزمون ها باعث رشد اعتماد به نفس،بالا بردن سرعت تست زنی،عیب یابی و مرور مطالب در جلسه آزمون و رسیدن به مرحله تثبیت می شود.برای انتخاب آزمون آزمایشی مناسب چند آیتم را در نظر بگیرید:

شرکت در آزمون های آزمایشی در سال دوازدهم،یا سال منتهی به کنکور بر همه واجب است.در سال یازدهم و دهم بهتر است به تعداد محدود،در یک آزمون استاندارد شرکت کنید تا هم خوانده های خود را محک بزنید و هم با شرایط آزمون آشنا شوید.

چگونه باید از افت روحیه و احساس افسردگی و دلسردی در مدت مطالعه بلند مدت برای کنکور جلوگیری کرد؟

توکل به خداوند بزرگ،همیشه بهترین مانع نا امیدی در بشر است.نکته دوم،مقایسه پیشرفت خودتان با خودتان است نه دیگران!ورزش های منظم و نرمش های روزانه،تغذیه صحیح،استفاده از منابع ویتامین و آهن طبیعی،خواب مناسب و کافی،داشتن برنامه منظم مطالعاتی و دانستن مسیر مطالعه می تواند از افت روحیه و احساس افسردگی در ماراتن کنکور،جلوگیری کند.

داشتن یک مشاور تحصیلی با تجربه و ارائه یک برنامه صحیح مطالعاتی از سردرگم شدن داوطلب جلوگیری می کند.معمولا زیاد بودن حجم دروس،کم بودن زمان و پیشرفت نداشتن در آزمون ها باعث افت روحیه و سپس کیفیت مطالعه در دانش آموزان و دانشجویان می شود.از  این رو با به همراه داشتن مشاور تحصیلی و کنکور با تجربه و حرفه ای می توانید از پس تمام مشکلات به خوبی برآیید و موفقیت خود را در کنکور تضمین کنید.

 

لینک مصاحبه مهندس امیر حسین افشار با خبرگزاری الف

با توجه به سوالاتی که دانش آموزان و اولیای کنکوری در مورد انتخاب رشته کنکور از ما پرسیده اند،با یکی از مشاوران برتر تحصیلی و انتخاب رشته کنکور،مهندس امیر حسین افشار مصاحبه ای ترتیب دادیم و پاسخ به این سوالات را در این قسمت برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

 

انتخاب رشته و هدایت تحصیلی در سال نهم دبیرستان

اولین و مهمترین مرحله از زندگی نوجوانان که بنیانگذار مسیر پیشرفت در آینده خواهد بود انتخاب رشته سال نهم دبیرستان است. اگر دانش آموزان با انجام هدایت تحصیلی و انتخاب رشته صحیح و اصولی رشته دبیرستانی منطبق بر علاقه و استعداد خود را  برگزینند می تواند آینده روشنی داشته باشد. در اغلب موارد افرادی که بدون در نظر گرفتن علایق و استعداد خود  انتخاب رشته کرده اند،در آینده مجبور به تغییر رشته یا  کار کردن در مشاغل غیر مرتبط با رشته تحصیلی شده اند.در کشور ما نیز به علت  ضعف سیستم در آموزش و پرورش،عدم توزیع امکانات مناسب در مناطق مختلف کشور، ناشناخته بودن رشته های دانشگاهی و بازار کار آن ها و همچنین نبود مشاوران کارآمد هر ساله به تعداد افرادی که تغییر رشته می دهند و یا به علت عدم رضایت از شغل یا رشته دانشگاهی خود تغییر شغل می دهند، افزوده می شود.به عنوان نمونه می توان به یکی از رتبه های برتر  در سال گذشته اشاره کرد که پس از انصراف در سال چهارم رشته برق دانشگاه صنعتی شریف در کنکور تجربی شرکت کرده و موفق کسب رتبه برتر در این رشته شده است. این دانش آموز اگر در ابتدای ورود به دبیرستان با یک مشاور تحصیلی و کنکورمشورت می کرد و  از ابتدا وارد رشته تجربی شد، لازم نبود پس از ۴ سال صرف هزینه های مختلف  گرفتن حق تحصیل از یک نفر که می‌توانست در دانشگاه شریف تحصیل خود را به پایان برساند وارد دانشکده پزشکی شود.بنابراین انتخاب رشته سال نهم دبیرستان اولین دروازه برای ورود به رشته های دانشگاهی مورد علاقه است.

 

 

 

انتخاب رشته کنکور

تمام افرادی که در کنکور شرکت کرده اند به غیر از رتبه یک در هر رشته، که بهترین رتبه رشته خود را کسب کرده است از نتیجه و رتبه  خود ناراضی می باشد. اما اگر انتخاب رشته درست انجام بگیرد، همه این افراد ناراضی  می‌توانند در آینده  در رشته مورد علاقه خود تحصیل کنند و وارد بازار  کار شوند. 

اغلب مشاوران و دانش آموزان برای انتخاب رشته کنکور به  رتبه های قبولی در سال های گذشته  مراجعه می کنند  یا اینکه به کمک نرم افزارهای انتخاب رشته،به  انتخاب رشته می پردازد.در ادامه به بیان نکاتی خواهیم پرداخت، که با توجه به این نکات میتوانید یک انتخاب رشته خوب داشته باشید  و در آینده از زندگی و شغل خود احساس رضایت کامل داشته باشید. مهم نیست رتبه داوطلب در کنکور چقدر است. مهم این است که با یک انتخاب رشته عالی، تحصیل شغل و زندگی آینده خود را به درستی پایه گذاری کند.

 

انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد

در سال های قبل دو آزمون مجزا برای دانشگاه سراسری و آزاد برگزار میشد. که هر کدام انتخاب رشته مربوط به تراز کسب شده را آزمون خود داشتند. اما چند سالی است که فقط یک کنکور در کشور برگزار می شود و با نمره کسب شده در کارنامه این آزمون، داوطلبان هم در دانشگاه سراسری و هم در دانشگاه آزاد به انتخاب رشته می پردازند. دانشگاه سراسری امکان انتخاب  ۱۵۰ رشته-محل  را به دانش آموزان و داوطلبان  حاضر در جلسه آزمون سراسری می دهد. همچنین دانشگاه آزاد نیز در فرم جداگانه ای  امکان انتخاب ۱۰۰ رشته محل را برای داوطلبان ورود به دانشگاه آزاد میدهد.

شاید در نگاه اول تعداد ۱۵۰ رشته زیاد به نظر برسد. اما با توجه به تعدد رشته-محل ها و… در  هنگام انتخاب رشته ،بسیاری از داوطلبان مجبور  به حذف  برخی  از رشته های خود می شوند  تا  بتواند ۱۵۰  رشته -محل را  با  بهترین اولویت های خود پر کنند. اغلب  داوطلبان و خانواده های آنها در انتخاب و اولویت بندی،سردرگم خواهند شد. در ادامه به نکاتی در مورد اولویت بندی  در بین دانش آموزان،خانواده ها و  مشاوران تحصیلی اشاره خواهیم  کرد.

بهترین روش برای انجام انتخاب رشته صحیح و اصولی

 برای انجام یک انتخاب رشته صحیح و اصولی باید به موارد زیر اشراف کامل داشت  و تمام این نکات را به کار بست.

آیا استفاده از نرم افزارهای انتخاب رشته یا دیدن رتبه های قبولی در سال قبل، برای انتخاب رشته کافیست؟

پاسخ این سوال قطعا خیر می باشد.بسیار دیده شده است که دانش آموزی در سال گذشته با رتبه 100 در رشته ای قبول شده است اما دانش آموز رتبه 100 در کنکور امسال،با وجود انتخاب همان  رشته در اولویت اول، پذیرفته نشده است.به دلایل زیر نمی توان با توجه به رتبه های سال قبل،انتخاب رشته کرد.

 

با وجود این حجم از اطلاعات پیدا و پنهان در کنکور،بهتر است با یک مشاور حرفه ای و با تجربه در زمینه انتخاب رشته مشورت کنید تا بهترین آینده را از لحاظ تحصیلی و شغلی برای خود،رقم بزنید.

بهترین انتخاب رشته برای کنکور

بهترین روش انتخاب رشته برای کنکور،انتخاب رشته دستی توسط مشاورحرفه ای انتخاب رشته کنکور می باشد.تمام نرم افزار های فعال در انتخاب رشته به کمک آمار قبولی سال گذشته،رشته هایی را به داوطلبان پیشنهاد می دهند.این رشته ها اغلب برای یک بازه از رتبه ها یکسان است.مثلا برای داوطلبی با رتبه 100 و داوطلب دیگری با رتبه 110،رشته های یکسانی را پیشنهاد می دهند.مشکل دیگر نرم افزار های انتخاب رشته،به روز رسانی دیر و در بسیاری موارد نبود اطلاعات رشته های حذف شده و رشته های جدید در آن ها است.

نکته مهم دیگر که در این جا لازم است به آن اشاره شود،سابقه مشاور انتخاب رشته می باشد.اغلب دانشجویان،فارغ التحصیلان،اقوام  کافی نت ها و…. دانسته یا ندانسته در زمان انتخاب رشته،به دانش آموزان مشاوره های غلط می دهند و باعث سردرگمی و یا حتی انتخاب های بسیار غلط خواهند شد.

بهترین مشاور انتخاب رشته با توجه به رضایت دانش آموزان  در 16 سال اخیر،مهندس امیر حسین افشار می باشد که با داشتن سابقه طولانی و رزومه ای بسیار پر بار در برنامه های مختلف تلویزیونی به راهنمایی دانش آموزان پرداخته است.طبق متد استاد امیر حسین افشار که به جرات بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور می باشند،انتخاب رشته بر اساس شیوه منحصر به فرد آینده پژوهی صورت می گیرد.تمام مشاوران انتخاب رشته و کنکور با شرایط و ملزومات گذشته انتخاب رشته می کنند،اما در روش ایشان،انتخاب رشته با نگاه به گذشته ولی بر اساس آینده صورت می گیرد که احتمال موفقیت را تا 100 درصد بالا می برد.در این روش با جمع آوری اطلاعات دانش آموزان شرکت کننده در کنکور،سهمیه ها،ظرفیت ها و روند تغییر اقبال عمومی داوطلبان و در نظر گرفتن بازار کار و … انتخاب رشته ای منحصر به فرد برای داوطلبان انجام می گیرد.

 

چگونه با انتخاب رشته اصولی نرخ بیکاری در جامعه کاهش می یابد؟

اغلب دانش آموزان با کسب یک رتبه بد در کنکور،به خاطر رهایی از فشار خانواده و درس خواندن در پشت کنکور،به تحصیل در هر رشته ای تن می دهند.از این رو بعد از چهار سال و فارغ التحصیلی مجددا به فکر ادامه تحصیل در رشته دیگر می افتند یا وارد بازار کار در رشته های غیر مرتبط می شوند.اما اگر با مشورت و انتخاب صحیح بتوانند در رشته مورد علاقه خود ادامه تحصیل بدهند و یا اینکه با درک موضوع و اهمیت انتخاب رشته بر حسب علاقه و توانایی خود،پشت کنکور بمانند و یک بار دیگر تلاش کنند،به طور قطع و یقین از تعداد افراد بیکار در سال های بعد کاسته می شود و به جای آن قشری تحصیل کرده و علاقمند به رشته تحصیلی خود وارد بازار کار می شوند که نوآوری و کارآفرینی از ویژگی های ایشان خواهد بود.

لینک خبرگزاری پارس نیوز و مصاحبه با مهندس امیر حسین افشار در مورد انتخاب رشته کنکور

 

همه می دونیم که امتحانات سال دوازدهم از امسال به صورت نهایی برگزار میشه.خارج از بحث هایی که همیشه بر سر لو رفتن سوالات،استاندارد بودن آزمون و … مطرح میشه،می خوایم با نحوه آزمون این درس در امتحان نهایی و این که چطور میشه نمره خوبی در امتحان گرفت،صحبت کنیم.

بررسی کتاب ریاضی 3 تجربی سال دوازدهم

همین طور که متوجه شدید کتاب ریاضی 3 یک کتاب با محتوای با کمیت و همچنین با کیفیت هست.با توجه به اینکه امتحان نهایی و کنکور امسال،برای اولین بار در یک سال با هم برگزار میشن،پس باید قضیه رو جدی بگیریم.

اولین توصیه اینه که متن کتاب درسی رو خوب بخونین،خیلی از بارم سوالاتتون به سوالات جای خالی،صحیح غلط و… اختصاص داده شده.

دومین توصیه اینه که همه تمرین ها و مسائل و مثال ها را حل کنید.مطمئن باشین هم تو نهایی و هم کنکور از اونها سوال طراحی میشه

به مفاهیم توجه کنید و خیلی خوب اونها رو یاد بگیرین.

خب!!!تو حرف این 3 توصیه خیلی راحت به نظر میرسه

با کلیک کردن روی متن مقابل،لطلاعات کافی در اختیار شما قرار می گیره امتحان نهایی ریاضی 3 تجربی (فیلمِ آموزش و نمونه سوال)

متاسفانه تو ایران،همه اتفاقات سیاسی و اقتصادی به تحصیل و همه چیز دیگه ربط داره!سال هایی که شاهد رکود ساخت و ساز میشیم،اقبال بچه ها برای تحصیل تو رشته عمران و معماری پایین میاد.هر وقت شاهد رشد بازار مسکن،تزریق بودجه عمرانی دولت به پیمانکار ها بودیم،اقبال بچه ها هم به این رشته ها خوب میشه.

دوست خوبم!لطفا رشته دانشگاهیتو بر اساس علاقه و استعدادت انتخاب کن.اگر شما مهندس عمران باسواد باشی،همه جای دنیا برات کار پیدا میشه!اگر هم نباشی فقط تو ایران اونم با پارتی!

یکی از شاخه هایی که فارغ التحصیلان عمران و معماری میتونن کارآفرینی کنن،تولید مصالح ساختمانیه!اگر کمی هم خلاقیت داشته باشین،میتونین فن آوری های نوین هم تو کارتون تزریق کنید و به سود خوبی برسید.برای اینکه کمی بیشتر با مصالح ساختمانی،تولیدات بتنی،محوطه سازی و… آشنا بشین،می تونین از سایت شرکت پروفسور دیدن کنید و ایده های خوبی بگیرین.

در 2 سال گذشته،خیلی از آدمای اطرافمونو میبینیم که به فکر مهاجرت به کشور های دیگه افتادن.مهاجرت همیشه سخت بوده و هست!تو کشور دیگه،باید زمان زیادی طی بشه تا بتونی با شرایط روحی و… کنار بیای!اما دلیلی که انسان ها در طول تاریخ دست به مهاجرت می زدن،رفتن به زندگی آرومتر و مرفه تر بوده!به هر حال تمام افرادی که دنبال مهاجرت به کشور دیگه هستن،به فکر آینده بهتر و امنیت شغلی و اقتصادی هستن.

اما اغلب دانش آموزا و دانشجوها هم بدشون نمیاد که در یک کشور دیگه،بدون کنکور،ادامه تحصیل بدن!یا به اصطلاح مهاجرت تحصیلی داشته باشند.

به خاطر همین لازم دونستم اینجا چند تا نکته مهم و اساسی رو بهتون بگم تا درست تصمیم بگیرید.البته برای آشنایی با قوانین مهاجرت،شناختن دانشگاه ها و… بهتره به سایت همسفر برید و مطالب کامل و اونجا بخونین!

اما چند تا نکته مهم :

کنکوری های نظام جدید باید در سال دوازدهم تحصیل خود،هم برای کنکور آماده شوند و هم امتحانات نهایی را با نمره بالا قبول شوند.از این رو لازم است که برای قبولی در کنکور و امتحانات نهایی به صورت همزمان برنامه ریزی داشته باشند.

بهترین روش برای مطالعه در سال دوازدهم

اگر دانش آموز سال دوازدهم هستید بهتر است توصیه های زیر را جدی بگیرید.

معدل و امتحانات نهایی برای دانش آموز درس خوان،فرصت است و برای دانش آموزان تنبل بهانه!!!

همچنین سامانه ارسال وتصحیح الکترونیکی به منظور تصحیح امتحانات نهایی راه اندازی شده است.

همچنین طبق اعلام سازمان آموزش و پرورش امتحانات نهایی در چهار درس سال یازدهم امسال برگزار میشود.

درس ریاضی،درس مشترک بین تمام رشته ها می باشد که به صورت نهایی برگزار می شود/

برای دسترسی به نمونه سوالات امتحانی،دی وی دی آموزشی،کتاب های آموزشی و منابع کنکور و امتحانات نهایی کلیک کنید.

این تصمیم بر اساس کم رنگ کردن کنکور در سال های آینده گرفته شده است.امیدواریم وزارت آموزش پرورش با توجه به اینکه در برگزاری امتحانات نهایی سال قبل تقلب صورت گرفته بود،راه کار هایی بیندیشد که احتمال تقلب در امتحانات نهایی به صفر برسد و همچنین آزمون های نهایی از استاندارد لازم برخوردار باشد.

قابل توجه دانش آموزان نظام جدید که اولین کنکور را در سال 98 تجربه خواهند کرد،شما در سال آخر هم باید امتحانات را به صورت نهایی برگزار کنید و 40 درصد تاثیر آن در کنکور را کسب نمایید و هم اینکه کنکور شما چند روز پس از امتحانات نهایی برگزار خواهد شد.بنابراین اگر از امروز برای خواندن مفهومی و تست زدن دروس امسال خود برنامه ریزی نکنید در سال دوازدهم با مشکلات و فشار درسی زیادی روبرو خواهید شد.بنابراین تصمیم بگیرید و منابع درست انتخاب کنید و شروع به خواندن مفهومی وتست زدن نمایید تا در سال بعد با فشار امتحانات و کنکور با هم نگران دروس پایه و جمع بندی آنها نباشید.

بهترین روش درس خواندن برای رتبه شدن این است که شما هر سال تمام مباحث همان سال را به درستی بخوانید،تست بزنید و جمع بندی نماییدو همه را به سال آخر واگذار نکنید.

تا 10 سال آینده بسیاری از مشاغل حذف خواهند شد و با مشاغل جدیدی که حتی اسم آن ها را تا کنون نشنیده ایم جاگزین می شود. بنابراین برای 10 سال آینده که فرزند ما فارغ التحصیل می شود باید برنامه ریزی شود نه بر مبنای مشاغل مورد نیاز امروز.

ممکن است از خود بپرسید که چه مشاغلی حذف خواهند شد.(همه ما از قدیم شغلی به عنوان لحافدوزی را به خاطر می آوریم) ام امروزه با تولید صنعتی این شغل حذف شد…..

به زودی ویژه نامه انتخاب رشته نهم به دهم را منتشر خواهیم کرد که با رویکرد آینده پژوهی به این مطلب می پردازد.

به سایت های ما سر بزنید:

فروشگاه انتشارات مکتب آروین

سایت معرفی رشته ها و حدود رتبه قبولی

انتشارات مکتب آروین


 

 آدرس :ه 09188562202

 

 

 

مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه

https://t.me/joinchat/DJ0_6D97EWFyxRu4UA61VQ

① کسب حداقل نمره نهایی کل ۶ هزار و ۵۰۰ و بالاتر.②داوطلبان بومی هر استان مجاز به انتخاب کدرشته محلهای مربوط به استان خود هستند. اما در کد رشته محلهایی که اولویت برای شهر یا بخش خاصی درنظر گرفته شده است ابتدا داوطلبان بومی ان شهرها یا بخشهایی که دارای اولویت هستند پذیرش می شوند و در صورتی که ظرفیت خالی بماند از داوطلبان بومی همان استان که کد رشته محل مبذور را انتخاب کرده اند، پذیرش انجام می شود

③داوطلبانی که صلاحیت‌های تخصصی یا عمومی آنها مورد تأیید اموزش و پرورش قرار نمی‌گیرد از فرآیند گزینش نهایی برای دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی حذف خواهند شد.

۳)معدل کل داوطلبان حداقل ۱۵ باشد.

🌻تذکر مهم: در انتخاب رشته حتما رشته های دانشگاه فرهنکیان( نیمه متمرکز) ودانشگاه تربیت دبیرسهیدرجایی تهران را اول قبل از کدرشته های متمرکز قرار دهید تا مراحل بعدی دعوت به مصاحبه و گزینش صورت گیرد.

🌻خرید کارت اعتباری به مبلغ پنجهزاروپانصدتومان از سایت سنجش قبل از وارد نمودن کدرشته ها انتخاب رشته درسایت سازمان سنجش

 

دقت داشته باشید اولویت اول تعطیلات عید جبران کردن عقب افتادگی هاست نه پیش افتادن از سرفصل های درسی. خیلی از دانش آزموان تصور می کنند استفاده مفید از دوران طلایی نوروز در این است که از سرفصل های آزمون آزمایشی جلو بیفتند و یا دروسی که باید بعد از عید بخوانند را در نوروز به اتمام برسانند. اما واقعیت این است که بعد از عید بصورت دومینو وار شما وارد رویداد هایی می شوید که دیگر فرصتی برای شما باقی نمی گذارند. از این جمله رویداد ها می توان به امتحانات میان ترم ، امتحانات نهایی و دوران جمع بندی اشاره کرد. بنابراین اینکه مثلا چند ماه پیش فلان فصل فلان کتاب را نخواندید یا فلان مبحث را نتوانستید کنکوری بخوانید هیچ گاه فرصتی برای رسیدگی نخواهد یافت مگر در ایام نوروز . پس حتما برنامه ریزی کنکوری در ایام تعطیلات عید نوروز را با محوریت جبران عقب افتادگی ها پیش ببرید.

بنا به اطلاعیه رسمی سازمان سنجش زمان و تاریخ ثبت نام کنکور سراسری 96 از روز 19 بهمن 95 آغاز می شود و تا 28 بهمن ماه ادامه دارد . طبق اطلاعیه بعدی ، مهلت ثبت نام کنکور 96 تا یکشنبه 1 اسفند تمدید شده است . البته باز هم به روال سال های گذشته برای افرادی که از ثبت نام جا مانده اند یک مهلت مجدد ثبت نام کنکور سراسری 96 در نیمه دوم اسفند قرار داده شده است که از 15 اسفند آغاز شده و تا 18 اسفند ادامه دارد .

بیشتر نوجوانان در سال‌های درس و مدرسه، اضطراب امتحان را تجربه می‌کنند. در این شرایط، فشار غیرمنطقی والدین هم می‌تواند با تشدید اضطراب نوجوان، او را در ورطه یک سیکل معیوب گرفتار کند.

 

گذشته از مواردی که دانش‌آموز خواندن کل درس را به شب قبل از امتحان موکول می‌‌کند، مواردی هم هستند که مطالب درسی یاد گرفته شده‌. به دلیل زمان‌بندی غلط و دوره ناصحیح در ذهن به هم می‌ریزد و فرد نمی‌تواند در امتحان نمره خوبی بگیرد.

در یک جدول زمان‌بندی صحیح باید دقت کافی به استراحت و تفریح هم داده شود. در چنین برنامه‌ای مواردی که باید روز قبل از امتحان دوره شوند، به دقت نوشته می‌شوند و سپس بر اساس شدت سختی مرتب می‌شوند.

تنها در این صورت است که شما مدت زمان لازم را برای دوباره خوانی هر موضوع در نظر می‌گیرید و می‌توانید زمان‌بندی درستی را انجام دهید. حتی اگر مطلبی بسیار دشوار است و مدت بسیار طولانی برای یادگیری آن مورد نیاز است، می‌توانید از خواندن آن صرف‌نظر کنید و به جای آن مطالب دیگری را که آسان‌تر هستند دوباره خوانی کنید.

با این روش احتمال پاسخ دادن به اکثر سوالات بخش‌های ساده بالاتر می‌رود و شما نمره بالاتری کسب خواهید کرد. بدون آنکه لازم باشد با اضطراب یادگیری و یادآوری نکته‌های دشوار دست و پنجه نرم کنید!تیر دوم: استراحتدر برنامه‌ریزی برای درس خواندن در روز قبل از امتحان باید فاصله‌های زمانی خاصی برای استراحت کردن در نظر گرفته شود. البته بهتر است فاصله این استراحت‌ها بر اساس سختی یا آسانی مطلب مورد مطالعه تنظیم شود.

اما نکته مهم این است که استراحت کردن نباید با فعالیت‌ها پر سر و صدا همراه باشد. در واقع تماشای تلویزیون یا گوش دادن به موسیقی با صدای بلند به‌جای آرامش باعث حواس‌پرتی شما می‌شوند.

تیر هفتم: آرامشقبل از دوره کردن هر مطلب جدید نفس عمیق بکشید و سعی کنید ذهن خود را از هر فکر دیگری پاک کنید. در ضمن در پایان جدول زمان‌بندی که برای خود تهیه کرده‌اید زمانی را برای قدم زدن در هوای آزاد در نظر بگیرید. این کار باعث می‌شود قبل از امتحان فردا احساس آرامش عمیقی به شما دست دهد.

” با سمه تعالی “

 

“هُوَ الذی اَنزَلَ السَّکینَه فی قُلوُبِ المؤمِنینَ” 

خداست که بر دل های مومنان ، سکون و آرامش می بخشد( سوره فتح آیه 3)  

    

” 

     قابل توجه روسای محترم اداره مشاوره  استان ها

با سلام و احترام

به منظور  ایجاد وحدت رویه در برگزاری  برنامه های ” هفته بهداشت روان ،( 30-24 مهر ماه) ”  بدینوسیله رهنمودهای برگزاری و روز شمار  این هفته با شعار ” کمک های اولیه روان شناختی و سلامت روان برای همه ” به شرح ذیل اعلام می شود.شایسته است اداره مشاوره استان ها تمهیدات لازم جهت اجرای  اقدامات مذکور فراهم نمایند .

ردیف

اقدامات

1

برنامه ریزی ، اجرا و نظارت بر حسن اجرای فعالیت های هفته بهداشت روان به استناد نامه شماره  200/53040 مورخ 1389/10/19 معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور

2

برگزاری جلسات و نشست‌های تخصصی با حضور مسئولان استان/ منطقه- شهرستان در خصوص  برگزاری هفته بهداشت روان

3

برگزاری آزمون سلامت روانی – رفتاری  برای دانش آموزان پایه هشتممشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه

4

جلب مشارکت وهمکاری ارگان ها و نهادها  نظیر ( رسانه های گروهی استانی ،  بهزیستی ، شهرداری ، دانشگاه های علوم پزشکی ، نیروی انتظامی ، تشکل‌های دانش‌آموزی و…) در برگزاری هفته بهداشت روان

5

اطلاع رسانی همگانی در قالب ( پوستر ، تراکت و…) و  جلب مشارکت  عموم کارکنان و اولیای دانش آموزان ، با مضامین شعار هفته بهداشت روان

6

برگزاری نقاشی همگانی و نمایشگاه نقاشی در دوره ابتدایی در  هفته بهداشت روان در سطح استان/ منطقه/ مدارس

7

برگزاری مسابقه مقاله نویسی برای تمامی دانش آموزان مدارس در دوره  متوسطه اول و  دوم در هفته بهداشت روان در سطح استان/ منطقه/ مدارس

8

احصای مقالات برگزیده  از مشاوران درکلیه دوره های تحصیلی در هفته بهداشت روان در سطح استان/ منطقه/ مدارس

9

احصای مقالات برگزیده معلمان و سایر کارکنان درکلیه دوره های تحصیلی در هفته بهداشت روان در سطح استان /  منطقه/ مدرسه

10

برگزاری همایش ، نشست های تخصصی ، کارگاه آموزشی و … در سطح استان/ منطقه- شهرستان دررابطه با مباحث بهداشت روان

11

دعوت از شخصیت های علمی، مذهبی و فرهنگی به منظور ایراد سخنرانی با توجه به  شعار و روز شمار هفته بهداشت روان سال و نیز  ویژگی های فرهنگی –  بومی  استان

12

تهیه گزارش نهایی از اجرای برنامه و ارسال با فرمت  word – doc  به اداره کل امور تربیتی و مشاوره ( حداکثر تا تاریخ 30 بهمن 1395 )

روز شمار هفته بهداشت روان سال 1395

ردیف

روز

تاریخ

عنوان

1

شنبه

1395/07/24

سلامت روان و خودشکوفایی

2

یکشنبه

1395/07/25

سلامت روان و شادابی در زندگی

3

دوشنبه

1395/07/26

سلامت روان و پرهیز ازخشونت

4

سه شنبه

1395/07/27

سلامت روان   و زندگی اجتماعی

5

چهارشنبه

1395/07/28

سلامت روان ،معنویت و حیات طبیه

6

پنج شنبه

1395/07/29

سلامت روان ، هوش عاطفی و مشارکت جمعی

7

جمعه

1395/07/30

سلامت روان ،  خود آگاهی و خردمندی

 

سوالات متداول تحصیلی به نقل از سازمان وظیفه عمومی 1- از چه تاريخي مشمولان وارد سن مشموليت مي شوند؟ جواب :  تمام افراد ذكور ايراني كه به سن 18 سالگي تمام مي رسند از اول ماه تولد که طی آن ماه وارد 19 سالگی می شوند مشمول قانون وظيفه عمومي مي گردند . 2-حداكثر زمان […]

سوالات متداول تحصیلی به نقل از سازمان وظیفه عمومی

1- از چه تاريخي مشمولان وارد سن مشموليت مي شوند؟

جواب :  تمام افراد ذكور ايراني كه به سن 18 سالگي تمام مي رسند از اول ماه تولد که طی آن ماه وارد 19 سالگی می شوند مشمول قانون وظيفه عمومي مي گردند .

2-حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه قبل از سن مشموليت فارغ التحصيل ، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟

جواب : حداكثر مدت معرفي ايشان 6 ماه پس از رسيدن به 18 سالگي تمام است .

مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه قبل از 1/2/91 فارغ التحصيل ، انصراف ، ترك تحصيل يا اخراج از تحصيل شده باشد حد اكثر تا 18/8/91 فرصت معرفي خود را دارد.

3- حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه پس از سن مشموليت ، فارغ التحصيل،انصراف، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟

جواب : از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.

مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه در تيرماه 1391 فارغ التحصيل، انصراف ، ترك تحصيل ويااخراجي محسوب شوند تاپايان تير ماه 92 مهلت معرفي خواهد داشت.

از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.

(جهت ایجاد تسهیلات برای این قبیل مشمولان ، برای شرکت در آزمون دانشگاهها ،تا 31/6/سال بعد از فراغت از تحصیل مهلت معرفی دارند.)

4- دانش آموزاني كه از مهر91 در پايه اول مقطع متوسطه یا پایین تر شروع به تحصيل نموده اند تا چه زماني مجاز به تحصيل خواهند بود؟

جواب :  اينگونه مشمولان حداكثر تاپايان 20 سالگي مجازند برابر ضوابط وزارت آموزش و پرورش ادامه تحصيل دهند ، رشته هاي تحصيلي تاثيري در اين مدت زمان نخواهند داشت.

5-   دانش آموزي كه از مهر 91 در پایه دوم یا بالاتر شروع به تحصیل نموده اند تا چه زمانی مجاز به تحصیل خواهند بود؟

جواب : چنانچه در رشته ي كاردانش يا فني حرفه اي به تحصيل اشتغال دارند حداكثر تا پايان 22سالگي ورشته هاي مختلف پيش دانشگاهي حداكثر تا 24 سالگي مجاز به تحصيل خواهند بود.

6- آيا دانش آموزاني كه درورود به سن مشموليت در مقطع راهنمايي به تحصيل اشتغال دارند حق ادامه تحصيل خواهند داشت ؟

جواب : بله درصورت پيوستگي تحصيلي حداكثر تاپايان 20 سالگي ميتوانند تحصيل نمايند.

7- آيا دانش آموزان درمهلت يكساله معرفي پس از فراغت ،اخراج، انصراف يا ترك تحصيل مي توانند ادامه تحصيل دهند؟

جواب : اينگونه مشمولان مي توانند بدون صدور معافيت تاپايان مهلت يكساله وپس از معرفي تاموعد اعزام خود ادامه تحصيل بدهند

مثال : دانش آموزمتولد 15/8/70 كه در مهر 91 درپايه دوم كاردانش شروع به تحصيل نمايد مي تواند خود را به وظيفه عمومي معرفي نمايد چنانچه مشمول مذكور تا 15/8/92 فارغ التحصيل نشده مي تواند بدون صدور معافيت تحصيلي حداكثر تا15/8/93به تحصيل ادامه دهد وپس از اين تاريخ 15/8/93 درصورت عدم معرفي وارد غيبت خواهد شد.

8 – آيا به مشمولاني كه به صورت داوطلب آزاد تحصيل مي كنند معافيت تحصيلي تعلق مي گيرد؟

جواب : خير اينگونه مشمولان حق استفاده از معافيت تحصيلي را نخواهند داشت وشروع به تحصيل داوطلب آزاد به عنوان انصراف از تحصيل تلقي مي گردد.

9-  متولدين سه ماه اول سال 71 در سال هاي قبل كه در خرداد ماه سال 90 فارغ التحصيل شده اند تاچه زمان مهلت معرفي خود به وظيفه عمومي را  داشته اند ؟

جواب :دانش آموزان تا18/8/90 (قبل از اجراي قانون جديد وظيفه عمومي )فرصت معرفي داشته اند درصورت عدم معرفي از تاريخ 19/8/90 واردغيبت شده اند .

-10  متولدين سه ماهه دوم سال 71 در سال قبل كه درخرداد ماه سال 90 فارغ التحصيل شده اند تا چه زمان فرجه معرفي خود به وظيفه عمومي را دارند؟

جواب :  اينگونه دانش آموزان با توجه به اينكه فرصت معرفي ايشان 18/9/90 بود ( بعد از اجراي قانون جديد وظيفه عمومي) فلذا از يك سال مهلت تعيين در قانون جديد برخوردار بوده وتا خرداد 91 مهلت معرفي خواهند داشت.

11- با عنايت به اجراي قانون جديد وظيفه عمومي ، موضوع تمديد مهلت اعزام متولد نيمه دوم سال چگونه خواهد بود؟

جواب :  با اجراي قانون جديد موضوع تمديد مهلت اعزام اينگونه  مشمولان منتفي مي باشد .

12- موعدمعرفي دانشآموزاني كه قبل  از 22/4/90 از تحصيل انصراف  داده ، ترك تحصيل كرده يا اخراج شدهاند چگونه است؟

جواب :اينگونه مشمولان چنانچه حد اكثر ظرف مدت 4 ماه از تاريخ وقوع خود را معرفي نكرده باشند غايب محسوب مي شوند ومي بايستسريعا  خود را به وظيفه  عمومي معرفي نمايد.

مثال: دانش آموزي كه در تاريخ 1/3/90 ترك تحصيل يا اخراج شده باشد ، با لحاظ مهلت 4 ماهه حداكثر تا1/7/90 مهلت معرفي داشته فلذا ازآن تاريخ وارد غيبت گرديده ومي بايست سريع خود سريعا خود را به به وظيفه عمومي معرفي نمايند.

13- موعد معرفي دانش آموزان انصرافي ، ترك تحصیل ويا اخراجي كه آخرين موعد معرفي ايشان به لحاظ مهلت 4 ماهه بعداز تاريخ 22/8/90(تاريخ اجراي قانون جديد وظيفه عمومي) بوده چه زماني مي باشد؟

جواب :اينگونه  دانش آموزان از تاريخ وقوع انصراف ، ترك تحصيل و يا اخراج  يك سال مهلت معرفي خواهند داشت.

مثال: مشمول متولد 15/06/71 كه در تاريخ 22/6/90 از تحصيل انصراف داده است باتوجه به -مهلت 4 ماهه قانون قديم وظيفه عمومي تا 22/10/90 فرجه معرفي داشته كه اين تاريخ بعداز تاريخ اجراي قانون جديد وظيفه عمومي بوده ، فلذا مشمول تا22/6/91 مهلت معرفي خواهد داشت.

14- مشمولان فارغ التحصيل دانشگاه ها از چه تاريخ مي توانند از مهلت 1 ساله پس از فراغت خود استفاده نمايند؟

جواب :مشمولاني كه از تاريخ 22/2/90 به بعد در مقاطع تحصيلي در دانشگاه فارغ التحصيل شده اند حق استفاده از مهلت 1 ساله را خواهند داشت.

15- مشمولان اخراجي،انصرافي،ترك تحصيل ازچه تاريخ درشمول استفاده ازمهلت1ساله پس ازتاريخ وقوع انصراف،ترك تحصيل،اخراج قرار مي گيرند؟

جواب :مشمولاني كه از تاريخ 22/4/90 به  بعد از تحصيل در مقاطع  دانشگاهي انصراف، ترك تحصيل و يا اخراج شده باشند .

16- آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد رادارند؟

جواب :بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف و مجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط : 1- عدم گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف (قبل از اعزام به خدمت). 2- انصراف قبل از اتمام سنوات تحصیلی مصوب بوده باشد یعنی در سنوات ارفاقی نباشد .3-انصراف از تحصیل در مقطع ، با اخذ مدرک تحصیلی پایین تر نبوده باشد .(مثلا انصراف از کارشناسی پیوسته با اخذ مدرک کاردانی نباشد، مگر اینکه مدرک اخذ شده در سنوات مجاز تحصیل همان مقطع یعنی مقطع پایین تر به مشمول تعلق گرفته باشد که در این صورت در حکم فارغ التحصیل محسوب شده و ادامه تحصیل وی بلامانع می باشد)4- مقطع جدید ،تکراری نباشد.(یعنی قبلا از این مقطع فارغ التحصیل نشده باشد.)

17- مشمولان فارغ التحصيل از مقطع متوسطه تا چه زمان مي توانند در دانشگاه پذيرفته وثبت نام نمايند؟

جواب :چنانچه حداكثر ظرف مدت يكسال از زمان فارغ التحصيل شدن درمقطع ديپلم ياپيش دانشگاهي دردانشگاه پذيرفته شوندمجازبه تحصيل خواهند بودودر صورت سپري شدن بيش از يكسال حق تحصيل نخواهند داشت(قبل از اعزام به خدمت ) منظور از پذيرفته شدن دردانشگاه قبولي قطعي يا ثبت نام در دانشگاه مي باشد ،لیکن بعد از اعزام به خدمت ، سپری شدن بیش از یکسال از تاریخ فراغت مقطع متوسطه مانع نخواهد بود و فقط نداشتن غیبت اولیه و پذیرش در مقطع کارشناسی و بالاتر ملاک می باشد .

بديهي است زمان اعلام قبولی در آزمون هاي سراسري به منزله پذيرش تلقي خواهد شدو در مورد پذیرش بدون آزمون در دانشگاه ، زمان ثبت نام به منزله تاریخ پذیرش است .

مثال: فارغ التحصيل1/4/91درمقطع متوسطه كه حداكثرتا 1/4/92 قبولي قطعي ياثبت نام در دانشگاه داشته باشند مي توانند ادامه تحصيل بدهند .

18- فارغ التحصيلان مقطع متوسطه درخردادسال90شرط ثبت نام ياقبولي دردانشگاه آياحق ادامه تحصيل از مهر 91 را دارند؟

جواب : بله. با توجه به اینکه فارغ التحصیلان خرداد (پس از ورود به سن مشمولیت ) به منزله فارغ التحصیلان شهریور تلقی می گردندتا پایان شهریور سال بعد مهلت معرفی دارند .

19- آيابه دوره هاي فراگيرپيام نور،دوره هاي بين الملل دردانشگاه وپودماني وسايرمقاطع تحصيلي بدون آزمون معافيت تحصيلي تعلق مي گيرد؟

جواب : بليدرصورتتصويب شوراي گسترش آموزش عالي امكان جذب بدون آزمون واحد آموزشي ، تحصيل اينگونهافراد منعي نخواهد داشت.(به دوره دانشپذیری در دانشگاه پیام نور ، معافیت تحصیلی تعلق نمی گیرد و صرفا از زمان قبولی قطعی و دانشجویی وضعیت مشمول بررسی و در صورت داشتن شرایط معافیت تحصیلی صادر خواهد شد.)

20- آياسربازان وظيفه اي كه به خدمت اشتغال خدمت دارندجهت تحصيل دردانشگاه هااز خدمت ترخيص ميشوند؟

جواب : درصورت قبولي اينگونه سربازان درمقطع كارشناسي وبالاترترخيص ازخدمت صورت ميگيرد وترخيص براي ادامه تحصيل درمقاطع كارداني مجاز نمي باشد.

21- دانشجوياني كه با انصراف ازتحصيل ،به عنوان دارندگان مدرك معادل درمقطعپايين شناخته مي شوند آيا مجاز به تحصيل در مقاطع بالاتر مي باشند؟

جواب :خير اينگونه  مشمولان تا پايان خدمت  دوره ضرورت حق ادامه  تحصيل نخواهند داشت .

22- آیا دانشجویان اخراجی مجاز به ادامه تحصیل هستند؟

جواب :خیر دانشجویان اخراجی تا پایان خدمت یا اخذ معافیت دائم ، مجاز به ادامه تحصیل نمی باشند.

23- سقف سنوات هاي مجاز  تحصيلي  در مقاطع مختلف دانشگاهي ، به  چه ميزان ميباشد؟

جواب : برابر تبصره (1) ماده (33) قانون خدمت وظيفه عمومي ، حداكثر معافيت تحصيلي براي دانش آموزان تا سن بيست سال تمام ودر هر يك از مقاطع  تحصيلي كارداني دو و نيم سال، كارشناسي  ناپيوسته وكارشناسي ارشد ناپيوسته سه سال، كارشناسي پيوسته پنج سال وكارشناسي ارشد  پيوسته شش  سال، دكتراي پيوسته  هشت سال و دكتراي تخصصي شش سال است.

24- چهكساني ميتوانند از معافيت تحصيلي دانش آموزي در خارج از كشور استفادهنمايند؟

جواب : فرزندان ايرانيان مقيم خارج از كشور،چنانچه هنگام ورود به سن مشموليت (ماه تولد 18 سال تمام) درمدارس ايراني يا مدارس خارجي مورد تاييد وزارت آموزش وپرورش مشغول به تحصيل در مقطع متوسطه باشند می توانند از معافیت تحصیلی استفاده نمایند.

25 -آيا تحصيل در دوره هاي زبان در خارج از كشور براي ورود به دانشگاه درشمول معافيت تحصيلي قرار مي گيرند؟

جواب : خير به اين دوره ها معافيت تحصيلي تعلق نمي گيرد.

26- آيا مشمولاني كه در داخل كشور در مقطع متوسطه فارغ التحصيل مي شوند، حق تحصيل در خارج از كشور را دارند؟

جواب : خير آنها به عنوان مقيم خارج از كشور محسوب نشده ومجاز به تحصيل در دانشگاه هاي خارج از كشور نمي باشند.

27- چه مشمولاني مي توانند بدون آنكه مقيم كشورهاي خارجي باشند دردانشگاه هاي خارج از كشور تحصيل نموده و از معافيت تحصيلي دانش جويان خارج از كشور بهره مند شوند؟

جواب : مشمولاني كه در مقاطع كارشناسي يا بالاتر در دانشگاه هاي داخل كشور فارغ التحصيل شده باشند به شرط عدم ورود به غيبت وسپري نشدن بيش  از يكسال از تاريخ فراغت از تحصيل با سپردن تضمين لازم مي توانند از اين معافيت استفاده نمايند.(ودیعه لازم فعلا 15 میلیون تومان وجه نقد می باشد.)

28- آیا مرخصی تحصیلی جزء سنوات مجاز تحصیلی محسوب می گردد ؟

جواب :بله دانشگاه ها باید از درج عبارت مرخصی بدون احتساب در سنوات تحصیلی برای دانشجویان مشمول خودداری نمایند.

29- آیا مشمول غیر غایبی که بعد از مدت یکسال فرصت تعیین شده دانشگاه قبول شود می تواند از معافیت تحصیلی برخوردار شود؟

جواب :مشمولانی که به دلایل قانونی (معافیت موقت و … )تاریخ اعزام خود را به تعویق می اندازندچنانچه مدت تعویق آنان از مدت یکسال فرصت تعیین شده در قانون بیشتر گردد، در صورتی که در حین فرصت معرفی تعویق شده (معافیت موقت و …) در دانشگاه قبول شوند ادامه تحصیل و بهره مندی آنان از معافیت تحصیلی بلامانع خواهد بود .

30- آیا تحصیل همزمان با خدمت امکان پذیر می باشد؟

جواب :خیر حتی در صورت تایید دانشگاه برای این دسته از دانشجویان معافیت تحصیلی صادر نمی گردد.

31- طلاب حوزه های علمیه پس از انصراف یا اخراج از حوزه علمیه در چه صورت مجاز به ادامه تحصیل می باشند؟

جواب :طلاب حوزه های علمیه در صورت اخراج و یا انصراف از تحصیل تا پایان خدمت و یا اخذ معافیت دائم ، مجاز به ادامه تحصیل نمی باشند .

کی از سوالات متداولی که از ما پرسیده می شود این است که اگر شخصی دانشجوی دوره های روزانه دانشگاه های دولتی باشد و بخواهد اتصراف از تحصیل دهد آیا می تواند مجددا در کنکور سراسری شرکت کند خیر؟

برایتان 2 حالت مختلف را بررسی کرده ایم که شرایط مختلف دانشجویان انصرافی را پوشش می دهد.

حالت اول :

اگر شما مثلا در کنکور سراسری 94 شرکت کنید و انتخاب رشته را نیز انجام دهید و در یک دانشگاه دولتی روزانه قبول شوید سال بعد یعنی برای کنکور سال 95 از شرکت در کنکور سراسری و قبولی محرومید حتی اگر هر یک از شرایط زیر را داشته باشید؟

1-در دانشگاه دولتی روزانه قبول شوید ولی در دانشگاه ثبت نام انجام ندهید.

2- در دانشگاه دولتی روزانه قبول شوید و در دانشگاه ثبت نام نیز انجام دهید ولی بعد از مدتی انصراف دهید.

3- در دانشگاه دولتی روزانه قبول شوید و در دانشگاه ثبت نام نیز انجام دهید و در حالی که دانشجو هستید در کنکور 95 شرکت کنید و انتظار داشته باشید که بتوان به دلیل شرکت در کنکور 95 در یک دانشگاه دیگر قبول شوید و پس از شنیدن خبر قطعی قبولی در یک دانشگاه دیگر، از دانشگاه اولیه خود انصراف دهید.

بطور خیلی خلاصه باید به شما بگوییم که اگر در کنکور هر سال شرکت کردید و در نهایت در یک رشته محل روزانه دولتی هم قبول شدید دیگر به هیچ عنوان حق شرکت در کنکور سال بعد را نخواهید داشت.

حالت دوم :

اگر شما دانشجوی روزانه یک دانشگاه دولتی باشید در یکی از ترم های بیشتر از 1 یا 2. یعنی اینکه دانشجوی سال اولی نیستید. در این حالت اگر از رشته خود یا دانشگاه خود ناراصی هستید و قصد دارید در کنکور سال بعد شرکت کنید قانونا باید حتما تا 30 بهمن سال قبل از کنکور از دانشگاه فعلی تان انصراف داده باشید یا حداقل درخواست انصراف خود را تسلیم دانشگاه کرده باشید. بگذارید یک مثال برای شما بزنیم.

مثلا شخصی کنکور سال 93 شرکت کرده و خرداد سال 94 پس از اینکه امتحانات ترم 2 را داد تصمیم می گیرد برای کنکور سال بعد شرکت کند و در یک رشته بهتر و یا دانشگاه بهتر قبول شود. قانون در مورد این افراد می گویند این شخص به شرطی می تواند در کنکور 95 شرکت کند و درصورت قبولی در یک دانشگاه بتواند در رشته قبولی خودش ثبت نام کند که حتما تا بهمن 94 درخواست انصراف خود را تسلیم دانشگاه کند وگرنه درصورتی که تخلف آن شخص محرز شود سازمان سنجش می تواند ثبت نام و قبولی اش را در کنکور 95 ملغی کند.

نکات مهم در مورد انصراف :

1-هر کسی از دبیرستان تا دکتری فقط یک بار حق دارد از دانشگاه روزانه انصراف دهد و مجددا حق شرکت در کنکور سراسری همان مقطع را داشته باشد.

2-آقایانی که مشکل نظام وظیفه دارند به شرطی که در ترم های مجاز انصراف دهند و اگر در مقطع کارشناسی هستند پس از انصراف مدرک کاردانی معادل دریافت نکنند می توانند با انصراف از تحصیل و شرکت مجدد در کنکورو قبولی مجدد (چه در دانشگاه دولتی چه غیردولتی) از معافیت تحصیلی مجدد بهره مند شوند.

3- محرومیت از کنکور سال بعد فقط برای کسانی است که دانشگاه دولتی روزانه قبول شده اند. قبول شدن در دانشگاه دولتی شبانه و هر دانشگاه غیردولتی دیگر هیچگونه محرومیتی برای شما ایجاد نمی کند.

 

 

 

کی از متداول ترین سوالاتی که در زمینه ادامه تحصیل از ما پرسیده می شود کیس هایی هستند که پس از گرفتن یک لیسانس یا فوق لیسانس می خواهند مجددا در کنکور سراسری شرکت کنند. شرایط ادامه تحصیل برای این افراد مهیا است ولی شرایط و ضوابطی دارد که باید رعایت شود. در زیر این شرایط و ضوابط را به اطلاع شما می رسانیم:

ابتدا باید کسانی که قصد ادامه تحصیل دارند به چهاردسته زیر تقسیم کنیم :

کسانی که در رشته های علوم پزشکی فارغ التحصیل کارشناسی هستند ( یعنی مدرک لیسانس دارند )

این افراد به شرطی می توانند در کنکور سراسری شرکت کنند که حتما دوره طرح خود را گذرانده باشند (در صورتی که اجباری باشد)، تعهدی به ارگان یا سازمان خاصی نداشته باشند و آقایان از لحاظ نظام وظیفه مشکلی نداشته باشند. در اینصورت می توانند در کنکور سراسری شرکت کنند و در صورت قبولی در رشته های علوم پزشکی ( چه رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و چه رشته های پیراپزشکی) بدون هیچ محدودیتی در هر دانشگاهی که قبول شدند ادامه تحصیل دهند.

تنها نکته قابل توجه این است که اگر این افراد در طول زمان تحصیل در دانشگاه های دولتی درس خوانده باشند و از مزایای تحصیل رایگان برخوردار گردیده باشند حتی اگر برای بار دوم در یک دانشگاه دولتی قبول شوند نیز باید شهریه پرداخت کنند (طبق قوانین و مقررات دانشگاه).

کسانی که در رشته های غیرپزشکی فارغ التحصیل کارشناسی هستند ( یعنی مدرک لیسانس دارند )

این افراد به شرطی می توانند در کنکور سراسری شرکت کنند که تعهدی به ارگان یا سازمان خاصی نداشته باشند و آقایان از لحاظ نظام وظیفه مشکلی نداشته باشند. در اینصورت می توانند در کنکور سراسری شرکت کنند و در صورت قبولی در رشته های علوم پزشکی ( چه رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و چه رشته های پیراپزشکی) بدون هیچ محدودیتی در هر دانشگاهی که قبول شدند ادامه تحصیل دهند.

تنها نکته قابل توجه این است که اگر این افراد در طول زمان تحصیل در دانشگاه های دولتی درس خوانده باشند و از مزایای تحصیل رایگان برخوردار گردیده باشند حتی اگر برای بار دوم در یک دانشگاه دولتی قبول شوند نیز باید شهریه پرداخت کنند (طبق قوانین و مقررات دانشگاه).

کسانی که در رشته های علوم پزشکی فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هستند ( یعنی مدرک فوق لیسانس دارند )

این افراد به شرطی می توانند در کنکور سراسری شرکت کنند که حتما دوره طرح خود را گذرانده باشند (در صورتی که اجباری باشد)، تعهدی به ارگان یا سازمان خاصی نداشته باشند و آقایان از لحاظ نظام وظیفه مشکلی نداشته باشند. در اینصورت می توانند در کنکور سراسری شرکت کنند و در صورت قبولی در رشته های علوم پزشکی ( چه رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و چه رشته های پیراپزشکی) بدون هیچ محدودیتی در هر دانشگاهی که قبول شدند ادامه تحصیل دهند.

تنها نکته قابل توجه این است که اگر این افراد چه در زمان تحصیل از مزایای تحصیل رایگاه برخوردار گشته باشند ( دانشگاه های دولتی) و چه تابحال در دانشگاه های دولتی تحصیل نکرده باشند در هرصورت نمی توانند در دانشگاه های دولتی تحصیل کنند ( حتی با پرداخت شهریه) و فقط حق تحصیل در دانشگاه های پردیس بین الملل را دارند و باید شهریه بپردازند. این امر محرز بوده و غیرقابل تغییر نیست.

غلبه بر اضطراب راههای زیادی برای غلبه بر اضطراب وجود دارد، اما شما باید راهکار مناسبی را که با شخصیت شما متناسب است، بیابید و بکار ببرید. بخاطر داشته باشید بعضی از این مهارت‌ها نیاز به تمرین مستمر دارند تا ثمر بخش شوند. درست مثل دوچرخه سواری و یا شنا که نیاز به تمرین مداوم دارند، این مهارت نیز با تمرین مداوم، پرورش می‌‌یابد و به زودی شما می‌‌توانید احساس نگرانی خود را به راحتی کنترل کنید. ۱) نفس عمیق بکشید. وقتی مضطرب هستید، نمی توانید به راحتی نفس بکشید و این مسأله به خودی خود تولید استرس می‌‌کند. ممکن است حتی بدون آنکه متوجه باشید نفس خود را در سینه حبس کنید. میزان اکسیژن در خون کاهش می‌‌یابد و عضلات شما منقبض می‌‌شوند. ممکن است احساس سردرد کنید و یا نگرانی شما افزایش یابد. بعد از این هرگاه احساس نگرانی کردید، نفس عمیق بکشید، و چند ثانیه هوا را در ریه های خود نگه دارید. سپس به آرامی تا ۱۰ بشمارید و هوا را آزاد کنید. ۲) برای انجام کارهای خود برنامه ریزی کنید. یکی از عوامل استرس زا استفاده نادرست از زمان و نداشتن برنامه ریزی مناسب می‌‌باشد. لیستی از وظایف روزانه خود تهیه کنید و بر اساس درجه اهمیت آنها را تنظیم کنید. سعی کنید کارهای مهم تر را زودتر انجام دهید. بعد از انجام هر کار، آن را از لیست برنامه خود خط بزنید. صبح قبل از هر چیز کارهای را انجام دهید که علاقه چندانی به آنها ندارید، اما مجبورید انجام دهید. به این ترتیب، بقیه روز احساس نگرانی کمتری خواهید کرد. ۳) با اطرافیان خود ارتباط برقرار کنید. سعی کنید دوستان بیشتری پیدا کنید. هرگاه احساس تنهایی و یا نگرانی کردید به دیدار یکی از دوستان خود بروید و با او صحبت کنید. ۴) به ذهن خود استراحت بدهید. تجسم یک منظره زیبا می‌‌تواند ذهن شما را از یک موقعیت استرس زا دور کند. هر گاه فرصت کردید، چشم های خود را ببندید و مکانی آرام و زیبا را در ذهن خود مجسم کنید. سعی کنید تمام جزئیات آن مکان را احساس کنید. ( نوای دلنشین، منظره زیبا، عطر دل انگیز و … ) همچنین می‌‌توانید با خواندن یک کتاب و یا گوش کردن به یک موسیقی آرام و دلنشین، اضطراب را از خود برانید. ۵) فعال باشید. فعالیت های بدنی نقش مهمی در کاهش اضطراب دارد. شما با ورزش کردن و سایر فعالیت های بدنی می‌‌توانید فشارهای روانی ناشی از اضطراب را کاهش دهید. سرگرمی مورد علاقه خود را پیدا کنید و بطور منظم به انجام آن بپردازید. ورزش، کارهای هنری، رسیدگی به گل‌ها و باغچه و … در زمانیکه مضطرب هستید می‌‌تواند شما را آرام کند و انرژی بیشتری به شما بدهد. بخاطر داشته باشید که جسم و روح جدایی ناپذیرند. ۶) مراقب سلامتی خود باشید. شرط داشتن جسم و روحی سالم، تغذیه مناسب و استراحت کافی می‌‌باشد. بدن سالم و قوی برای غلبه بر استرس آمادگی بیشتری دارد. درست مثل یک ماشین که بدون بنزین از حرکت می‌‌ایستد، بدن شما نیز بدون تغذیه مناسب و خواب کافی قدرت خود را از دست داده و به راحتی تسلیم موقعیت های استرس زا می‌‌شود. پس مراقب خواب و خوراک خود باشید. ۷) خندیدن را فراموش نکنید. خنده بهترین راه برای غلبه بر استرس می‌‌باشد. گاه گاهی فیلمی کمدی نگاه کنید و یا جمله طنزی بخوانید تا حس شادی و نشاط در شما زنده شود. ۸) خوش بین باشید. وقتی که مضطرب هستید اغلب به همه چیز با دید منفی نگاه می‌‌کنید. برخی افراد به این مسئله عادت کرده اند و در واقع همیشه نیمه خالی لیوان را می‌‌بینند. اگر شما جزو این دسته افراد هستید، سعی کنید این عادت را ترک کنید. به نقاط روشن و زیبای زندگی فکر کنید و خوش بین باشید. بعد از این به دنبال نکات مثبت یک مسأله باشید نه نکات منفی. خنده یک کودک، دیدن یک دوست قدیمی، آواز یک پرنده، طلوع خورشید، سلامتی، شادابی، جوانی و…. نمونه هایی از نکات مثبت و روشن زندگی می‌‌باشند. ممکن است این نکات بسیار ساده و ناچیز به نظر آیند، اما به تدریج همین نکات ناچیز می‌‌توانند دید شما را نسبت به زندگی تغییر دهند و از اضطراب شما بکاهند. ۹) به خدا توکل کنید. آخرین و مهمترین نکته آنکه در همه حال به خدا توکل کنید و از او یاری بخواهید تا همواره در آرامش به سر ببرید

 

 

بسیاری از افراد نمی‌دانند که چرا یک رشته تحصیلی یا یک حرفه به‌خصوص را انتخاب کرده‌اند. بعضی‌ها فقط به دلیل اصرار والدین‌شان درس می‌خوانند و عده‌ای دیگر هم برداشت‌هایی خاص از شغل‌هایی مانند وکالت، مهندسی یا پزشکی دارند. بسیاری از دانشجویان هنوز نمی‌دانند دنبال چه ارزش‌هایی هستند و آیا اگر در رشته‌ای که انتخاب کرده‌اند درس بخوانند می‌توانند به این ارزش‌ها برسند؟ جان‌هلند (روانشناس) معتقد است که انتخاب شغل به نوعی ابراز شخصیت است. به نظر او انتخاب یک شغل منعکس‌کننده‌ انگیزه، دانش، شخصیت و توانمندی یک شخص است و طرز تلقی ‌شما را از زندگی نشان می‌دهد. بسیاری از افراد تحت فشار زندگی و انتظار دیگران مجبور می‌شوند بدون اینکه آمادگی لازم را داشته باشند، شغلی انتخاب کنند.

پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که اغلب اشخاص هنگام انتخاب شغل مراحلی را پشت‌سر می‌گذارند. در مواقع متفاوت و در مراحل مختلف زندگی عوامل متعددی مطرح می‌شوند. از جمله عوامل تأثیرگذار در انتخاب شغل عبارتند از: اعتماد به نفس، نوع شخصیت، میزان توانمندی‌ها، نفوذ والدین، توجه به علایق و ارزش‌ها، سطح اقتصادی و… در انتخاب شغل باید ببینید کدام یک از این عوامل روی شما بیشتر تأثیر می‌گذارند و برایتان مهم هستند. مثلا توانمندی‌ها و شایستگی‌ها در انتخاب شغل نقش مهمی را ایفا می‌کنند. در انتخاب شغل دو نکته مهم نقش مؤثری دارند؛ یکی آنکه از توانمندی لازم برای انجام آن برخوردار باشید و دیگر آنکه آیا می‌توانید مطالب و موارد لازم را در این خصوص بیاموزید.

یکی دیگر از عوامل مهم در انتخاب شغل این است که ببینید آیا اصولا به آن شغل علاقه‌مندید یا نه؟ در برنامه‌ریزی‌های شغلی به مسئله علاقه توجه خاصی می‌شود. ارزش‌های شغلی شما نیز مشخص می‌کند که می‌خواهید با شغلی که انتخاب می‌کنید به کجا برسید. ارزش‌های کاری جنبه مهمی از ارزش‌های شما به شمار می‌آیند. باید بدانید کدام ارزش‌هاست که به زندگی شما معنا می‌بخشد و بعد در انتخاب شغل خود آنها را در نظر بگیرید.

فرایند انتخاب شغل چیزی بیش از علم و اطلاع درباره دنیای کار و همخوانی آنها با نوع شخصیت‌ شماست. با پیروی از مراحل زیر و رعایت آنها می‌توانید در انتخاب شغل بهتر عمل کنید.

– با توجه‌کردن و دقیق‌شدن به خود شروع کنید. علایق، توانمندی‌ها، ارزش‌ها و اولویت‌های خود را شناسایی کنید. این پرسش‌ها را در ذهن داشته باشید: من چگونه می‌خواهم زندگی کنم؟ چه علایقی دارم؟ دوست دارم کجا زندگی کنم و چگونه محیطی را برای انجام کار ترجیح می‌دهم؟آگاهی از علایق خود می‌تواند کمک کند تا انتخاب بهتری داشته باشید.

– به راه‌حل‌های متفاوت فکر کنید. این مرحله با دو مرحله بعدی ارتباطی نزدیک دارد. به جای اینکه دامنه انتخاب‌های خود را محدود کنید، مشاغل دیگری را در نظر بگیرید که می‌توانید آنها را انجام دهید. در این مرحله حتما به علایق و ارزش‌های خود توجه کنید.

– اطلاعاتی درباره مشاغل دیگر جمع‌آوری و آنها را هم ارزیابی کنید. از خود بپرسید در چه کاری می‌توانید موفق‌تر ظاهر شوید؟ کدام شغل بیشتر با خصوصیات شما همخوانی دارد؟ باید شغلی انتخاب کنید که با استعدادها، ارزش‌ها و علایق شما تناسب داشته باشد. هر شغلی که نظرتان را جلب می‌کند بررسی کنید. درباره نیازهای آموزشی این مشاغل مطالعه کنید. جنبه‌های مثبت و منفی هر شغل را در نظر بگیرید. تا حدی که امکانش وجود دارد با کسانی که در این مشاغل اشتغال دارند گفت‌وگو کنید. از آنها نظرخواهی کنید و بپرسید که برای آینده در انتظار چه تحولاتی هستید و از شغل خود چه انتظاراتی دارید. در کار انتخاب شغل به جنبه‌های اجتماعی، اقتصادی و محیط جغرافیایی نظر داشته باشید.

– فرصت‌های شغلی مختلف را ارزیابی کنید. پس از تهیه فهرست راهکارهای مختلف و انواع مشاغلی که می‌توانید داشته باشید، وقت کافی برای اولویت‌بندی آنها صرف کنید. به جنبه‌های عملی تصمیمات خود بیندیشید؛ کجا را برای زندگی‌کردن بیشتر ترجیح می‌دهم؟ ارزش‌هایم چیست؟ و برای صرف وقت با افراد خانواده و دوستانم چه بهایی درنظر می‌گیرم؟ اگر این شغل را انتخاب کنم میزان فراغت و ساعات تفریحم چقدر خواهد بود؟ در اطلاعات مربوط به شغل، نظرات خود و دیگران را با هم مقایسه کنید.

– تصمیم بگیرید و برنامه‌ای بریزید. بهتر است که به یک مجموعه از تصمیمات توجه کنید. از خود بپرسید چگونه می‌توانم به بهترین شکل ممکن به هدفم برسم؟ پاسخ‌دادن به این سؤال مستلزم اطلاع از مهارت‌ها و داشتن یک برنامه دقیق و روشن است که شما را در رسیدن به اهدافتان کمک خواهد کرد.

البته توجه داشته باشید اگر با رعایت همه این موارد تصمیمی گرفتید و شغلی را انتخاب کردید که نتوانست شما را راضی نگه دارد، مجبور نیستید تمام عمر به آن اشتغال ورزید.- تصمیم خود را به اجرا بگذارید. بعد از اتخاذ تصمیم با اقدام عملی به آن تحقق بخشید. به مرحله اجرا گذاشتن تصمیم گرفته‌شده به معنای آن نیست که نگرانی و هراسی نداشته باشید. مهم این است که اجازه ندهید این نگرانی‌ها شما را از حرکت باز دارند.

به نتایج انتخاب خود توجه کنید. بعد از اقدام عملی برای اجرای تصمیم گرفته‌شده، باید ببینید که آیا انتخاب درستی کرده‌اید. هم خود شما و هم دنیای کار به مرور زمان تغییر می‌کنند. آنچه اکنون به نظر مناسب می‌رسد، لزوما در سال‌های بعد خوشایند نخواهد بود. فرایند رشد و اعتلای شغلی، موضوعی همیشگی است. بنابرین باید خود را با تغییر شرایط هماهنگ کنید.

نارضایتی در کار

اگر از کارتان راضی نباشید، مطمئنا انتخاب یک شغل جدید راهی برای پایان بخشیدن به این نارضایتی است اما ممکن است تغییر دادن شغل هم تفاوتی ایجاد نکند.

این اشتباه است اگر فکر کنیم که تغییر شغل لزوما نارضایتی را از بین می‌برد. برای آگاهی از اینکه آیا شغل جدیدتان می‌تواند نارضایتی شما را از بین ببرد یا نه، ابتدا باید بدانید چه عواملی سبب ناخشنودی شما از شغل فعلی‌تان شده‌اند. ممکن است کارتان را دوست داشته باشید؛ اما تحت تأثیر بعضی عوامل بیرونی ناراحت شوید.

ممکن است به این نتیجه رسیده‌اید که رئیس‌تان تمام آزادی‌ها و اختیارات‌تان را از شما گرفته یا میان همکاران به اندازه کافی هماهنگی وجود ندارد. شاید هم فکر می‌کنید در کارتان جایی برای رشد و شکوفایی وجود ندارد. نگرانی از اخراج‌شدن، تقلیل‌دادن نیروی کار و… ابعادی دوچندان پیدا می‌کنند. در این مواقع اگر می‌توانیم باید کارمان را رها کنیم و در غیر این صورت باید در کار خود معنا و انگیزه به وجود آوریم.

ایجاد معنا در کار

کار می‌تواند به ایجاد معنا برای شما کمک کند؛ اما همین کار می‌تواند منبع بی‌معنایی باشد! شما می‌توانید از طریق کارتان تفاوت قابل ملاحظه‌ای در کیفیت زندگی‌تان ایجاد کنید. می‌توانید بر زندگی دیگران اثر بگذارید و این می‌تواند باعث رضایت خاطر خود شما هم بشود.اما همین کار می‌تواند مسئله‌ساز باشد و حتی انرژی شما را تحلیل ببرد. اگر کارتان را بی‌معنی ارزیابی می‌کنید، برای رفع آن چه می‌توانید بکنید؟

اگر شغل‌تان به جای اینکه به شما انرژی و نیرو بدهد، توان جسمانی و روانی‌تان را بگیرد چه می‌توانید بکنید؟ برای رسیدن به معنا چه زمانی باید شغل‌تان را تغییر دهید؟ یک راه برای بررسی موضوع بی‌معنا بودن و نارضایتی شغلی، توجه به چگونگی گذران اوقات خویش است. شاید بد نباشد که یک هفته یا حتی یک ماه به جنبه‌های مختلف شغلی خود توجه کنید. چه عواملی در کار شما باعث اتلاف نیروی‌تان می‌شود و کدام عوامل به شما نیرو می‌دهند؟

در حالی که ممکن است نتوانید تمام عوامل ناراحت‌کننده شغل‌تان را برطرف کنید؛ اما کارهای متعددی هست که می‌توانید انجام دهید و شاید از نتایج مثبت آن تعجب کنید. شاید بتوانید امیدهایی را که به شغل‌تان داشته‌اید از نو تعریف کنید. البته می‌توانید ابتدا به انتظاری که از شغل‌تان دارید توجه کنید و سپس به این بیندیشید که آیا اگر کارتان را عوض کنید می‌توانید به این خواسته‌هایتان دست یابید. می‌توانید در شغل فعلی‌تان تحولی به وجود آورید یا شاید بتوانید مهارت‌هایی کسب کنید که سرانجام شما را به خواسته‌تان برساند.

تغییر شغل‌دادن می‌تواند مفید واقع شود؛ اما باید دانست که تغییر شغل هم اغلب بهایی دارد که باید آن را پرداخت کرد. تغییر شغل‌دادن می‌تواند رضایت شغلی شما را افزایش دهد؛ اما تغییر شغلی که سال‌ها داشته‌اید اغلب با احساس خطر و ریسک‌هایی همراه است. در هر صورت توجه به این نکته ضروری است که چون ما نیمی از ساعات بیداری خود را صرف کار می‌کنیم، بهتر است کاری را انتخاب کنیم که شخصیت‌ ما را به عنوان یک انسان مشخص کند.

اما هرگز از یاد نبرید که کار به تنهایی نمی‌تواند باعث احساس موفقیت شود. اوقات فراغت و داشتن تفریح زمانی است که می‌توانیم به خودمان اختصاص دهیم و لحظاتی است که می‌توانیم آن را با توجه به خواست و علایق خود سپری کنیم.

در ادامه وی عناوین روزهای هفته معرفی مشاغل را به شرح ذیل اعلام کرد: اول اردیبهشت: روز «مشاوره و موفقیت تحصیلی»، دوم اردیبهشت: روز «مشاوره و آمایش شغلی»، سوم اردیبهشت: روز «مشاوره و انتخاب آگاهانه تحصیلی شغلی»، چهارم اردیبهشت: روز «مشاوره و سلامت روانی اجتماعی»، پنجم اردیبهشت: روز «مشاوره و اجرای شعار سال(اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل) ششم اردیبهشت: روز «مشاوره و کارآفرینی» هفتم اردیبهشت: روز «مشاوره و خلاقیت و نوآوری»

شکوهی با بیان اینکه کمیته‌های تخصصی در تمام مناطق کشور تشکیل شده است، افزود: «آشنایی دانش‌آموزان با شاخه‌ها و رشته‌های تخصصی دوره دوم متوسطه»، «آشنایی دانش‌آموزان با مشاغل مختلف در سطح منطقه، استان و کشور»، «کمک به توزیع متوازن دانش‌آموزان در انتخاب رشته‌های تحصیلی متناسب با استعداد، رغبت، نیازها و امکانات منطقه»، «تقویت روحیه پژوهش، تحقیق و مسئولیت پذیری دانش‌آموزان در زمینه کسب اطلاعات شغلی و برنامه‌ریزی تحصیلی و شغلی» و «تقویت و توسعه فرهنگ کارآفرینی و خوداشتغالی دانش‌آموزان» از اهداف هفته مشاغل است.

وی از برپایی ۳۲ نمایشگاه استانی معرفی مشاغل به دانش آموزان در مراکز استان‌های کشور این هفته  خبر داد و گفت: علاوه بر معرفی مشاغل در این نمایشگاه‌ها، فرصتی فراهم می‌شود تا دانش‌آموزان به شناختی از ذوق و استعدادهایشان برسند.

چگونه کارنامه را تجزیه وتحلیل کنیم؟

– کارنامه های امتحانی را مثل یک آیینه تلقی کنید و خودتان را در آن به دقت ببینید. هر کارنامه ای گویای نکات مهمی است که با درک صحیح آن می توانیم به کارنامه های بهتری در آینده دست یابیم. کارنامه ها می توانند بیانگر سطح تلاش شما باشند. آنها هم چنین می توانند گویای سطح توانایی های شما هم باشند. کارنامه می تواند بیانگر سطح عملکرد شما هم باشد. پس اولین قدم آن است که تعیین کنیم این کارنامه ای که گرفتیم به آن می نگریم بیانگر چه چیزی است؟ 2- کارنامه ها وقتی می توانند بیانگر سطح توانایی های شما باشند که هم خودتان و هم اطرافیانتان (اعم از دبیران و والدین و دوستان) به این نتیجه برسند که شما استعدادی بیش از آنچه که بدست آورده اید ندارید و به قول معروف کشش شما در همین حد است. اما بخاطر داشته باشید که حتی در چنین حالتی هم این کارنامه صد درصد گویای سطح توانایی شما نیست مگر آنکه یک متخصص روان شناس بر این امر صحه بگذارد. چون عموماً دانش آموزی که در یک درس مثلاً ریاضی یا عربی هیچوقت نمره ای بالاتر از 15 نمی گیرد الزاماً به معنی آن نیست که او کشش لازم را ندارد بلکه می تواند بیانگر این باشد که او نمی تواند از استعداد خود بهره بگیرد. سطح توانایی های شما زمانی پایین خواهد بود که شما دچار اختلالات مختلف مغزی، عصبی، روانی یا یادگیری باشید. آیا واقعاً اینگونه است؟ 3- کارنامه ها می توانند بیانگر سطح تلاش شما باشند. بدیهی است اگر دانش آموزی در یک درس نمره 14 می گیرد دلیل بر ضعف وی در آن درس نیست بلکه گویای آن است که وی تمرین و پشتکار و برنامه ریزی و علاقه و انگیزه ی کافی برای خواندن آن درس نداشته است. پس اگر کارنامه شما بیانگر چنین چیزی است بهتر آن است که دست به بازنگری و تغییر در روش خواندنمان بزنیم. نه آنکه برچسب بی لیاقتی و ناتوانی به خودمان بزنیم یا بر چسب زده شده را بپذیریم. عموم دانش آموزان نوع کارنامه هایشان بیانگر این حالت است. 4- به جای اینکه به دنبال بهانه ها و توجیه های رنگارنگ باشیم و بهانه هایی مثل اینکه «سؤالهای طرح شده سخت بود» «هیچ کس بیست نگرفت» «تازه من نمره ی خوب کلاس را گرفته ام» «اصلاً دبیرمان در تصحیح اوراق دقت نمی کند» «سؤالها خارج از کتاب درسی بود» و… سعی کنیم خودمان را در آیینه ی کارنامه مان صادق ببینیم. کمی فکر کنیم که آیا نیاز به تمرین بیشتری نداشتیم؟ آیا می توانستم بهتر تمرین کنم؟ آیا نیاز به یادگیری روش های یادگیری را ندارم؟ بهتر است ابتدا سهم خودمان را در کارنامه جستجو کنیم سپس به سهم دیگران در رقم خوردن چنین نتیجه ای بپردازیم. 5- کارنامه ای که بیانگر سطح تلاش شما است. گویای نیازتان به برنامه ریزی یا تجدید نظر در برنامه ریزی تان می باشد. پیام این دسته از کارنامه ها را دریابید. آنها به شما می گویند که چگونه باید در برنامه هاتان تجدید نظر کنید. مشورت با مشاورین متخصص (و نه هر کسی که ادعای مشاوره می کند) می تواند در این مورد راهگشا باشد. 6- چنانچه شما جزء آن دسته از دانش آموزانی هستید که دارای استرس فراوان، اضطراب بیش از حد، وسواس در پاسخدهی، کندی در پاسخدهی، فراموشی یا ناتوانی در بازیابی اطلاعات از حافظه و یا بی دقتی فراوان هستید در این صورت کارنامه ی شما هرگز نمی تواند کارنامه ی سطح تلاش شما یا سطح توانمندیتان باشد. اینگونه کارنامه ها معمولاً بیانگر سطح عملکرد دانش آموز است. 7- کارنامه ی شما زمانی می تواند کارنامه ی سطح عملکرد شما تلقی گردد که هم از استعداد و توانایی های ذهنی بالایی برخوردار باشید و هم دانش آموز کوشا و با پشتکاری باشید. فقط در چنین حالتی است که با اطمینان می توانیم بگوییم که شما اشکالتان در فرایند نتیجه گیری یعنی روز امتحان است دانش آموزانی که مشکلات گفته شده در نکته ششم را دارا هستند حتماً باید به روانشناسان متخصص یادگیری یا برای درمان وسواس خود به روان شناسان بالینی مراجعه نمایند. آنها بدون حل مشکلات خود نمی توانند بهبودی در شرایط تحصیلی خود ایجاد نمایند. 8- یادتان باشد که از کارنامه ی خودتان فرار نکنید. این کارنامه متعلق به شما است. مخفی کردن آن، نادیده پنداشتن آن، نابود کردن آن و یا فکر نکردن به آن نمی تواند به شما کمک کند. پس شجاعانه آن را بپذیرید و در مورد نمره ها، درصدها ترازها و رتبه های خود کمی بیاندیشید. دلایل افت و خیز خود در درسها را بررسی کنید. این دلایل را فقط برای خودتان بنویسید در مورد آن بیاندیشید. راه حل های ممکن را پیدا کنید و مسئله ی خود را حل کنید، مطمئن باشید این بهترین گزینه ی ممکن است. 9- برای آنکه سطح رضایت خودمان را از کارنامه ی خود بررسی کنیم. باید بدانیم که این سطح رضایت چرا و چگونه حاصل شده است؟ آیا رتبه ی اول کلاس بودن شما را راضی می کند؟ حتی اگر همکلاسان شما در درس هایشان عموماً ضعیف باشند؟ آیا رتبه ی اول پایه و مدرسه را بدست آوردن شما را قانع می سازد حتی اگر بدانید که در سطح منطقه ی آموزشی خود یا در سطح استان اصلاً رتبه قابل قبولی نیست؟ حتماً سراغ دارید دانش آموزی را که با گرفتن نمره 12 راضی و خشنود است و حتماً دیده اید دانش آموزانی را که حتی با داشتن نمره 18/5 عصبانی و گریان هستند. به نظر شما با این شراط می توانیم سطح رضایت خود را بدون توجه به دایره ی رقابتی که در آن واقع شده ایم تعریف کنیم؟ 10- کارنامه سند ارزیابی دانش آموز در دروس مختلف است. این ارزیابی یا آنچه که به آن امتحان می گوییم برای همه یکسان اجرا شده اما برای همه نتیجه ی یکسانی نداشته است. بنابراین هر فردی باید کارنامه ی خودش را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد تا دریابد در کدام درس یا درس ها نیاز به کار بیشتری دارد؟ در کدام درس یا درس ها نتیجه ی مطلوبی نگرفته است؟ چرا؟ و چگونه می توان در این درس یا درس ها هم پیشرفت کرد؟ کدام مبحث یا مباحث را باید بهتر، دقیق تر، بیش تر و عمقی تر بخواند؟ چه مهارت یا مهارتهایی را در نحوه ی پاسخدهی باید کسب نماید یا تقویت نماید؟ به نظر می رسد فراهم ساختن پاسخی صحیح و دقیق در مورد این گونه پرسشها می تواند راهگشای مناسبی برای رشد و پیشرفت تحصیلی باشد. 11- با گرفتن یک کارنامه دنیا به آخر نمی رسد. همواره فرصت جبران وجود دارد. همواره امید به پیشرفت وجود دارد. همواره امکان بهبود شرایط و یا تغییر آن وجود دارد. مهم آن است که با گرفتن کارنامه به درستی آن را فهمیده و تجزیه و تحلیل کنیم. به جایگاهی که داریم نگاه کنیم و به آنچه که خود را لایق و شایسته ی آن می پنداریم بیندیشیم و برای پر کردن این فاصله قدم بردارید. پس از همین حالا شروع کنید. فردا دیر است. 12- کارنامه های مختلف، ویژگیهای مختلفی دارند. مهم آن است که هر کارنامه ای را که از هر جا دریافت می کنیم بخوبی تجزیه و تحلیل کنیم. در این بخش از روش تحلیل کارنامه، به تحلیل کارنامه هایی می پردازیم که مربوط به آزمونهای رقابتی ای مثل کنکور می باشد. در اینگونه کارنامه ها با مواردی مثل درصد، تراز، نمره خام، رتبه، نمره کل و… روبرو می شویم که درک درست از آنها می تواند به ما در تجزیه و تحلیل آنها بهتر کمک کند. این موارد را در نکته های بعدی پی گیری کنید. 13- درصد نمره ای است که بین 33- تا 100 در نوسان است. نمره منفی یعنی نه فقط به هیچ نمره ای دست نیافته اید بلکه به دلیل کثرت سؤالهای غلط شما، نمره حاصله از صفر هم کمتر شده است. هرگاه در نمره های درصدی نمره های زیر 100 داشتید بررسی کنید ببینید که چرا 100 نگرفته اید؟ آیا پاسخ های اشتباه داشته اید؟ کدام پاسخها اشتباه بوده و چرا؟ یا اینکه پاسخنامه را سفید گذاشته اید؟ در این صورت هم بررسی کنید که چرا نتوانسته اید به سؤال یا سؤالهای مورد نظر جواب دهید؟ آیا کمبود وقت باعث این امر شده؟ یا نداشتن اطلاعات و دانش کافی؟ یا فراموشی عامل این امر بوده؟ به نظر شما برای هر کدام چه باید کرد؟ 14- گاهی ممکن است در کارنامه به نمره ای به نام تراز برخورد کنید تراز جایگاه شما را در درس مربوطه نسبت به سایر داوطلبان نشان می دهد. به همین دلیل ممکن است درصد شما در درس ریاضی 60 باشد اما ترازتان 6800 ولی ممکن است در درس زبان نمره 94 را گرفته باشید اما ترازتان در این درس 6400 باشد. در نگاه اول به نظر می رسد که باید وضعیت شما در درس زبان نسبت به بقیه رقبا بهتر باشد. اما نمره ی تراز به شما می گوید که شما در درس ریاضی از جایگاه مناسب تری نسبت به دیگران برخوردارید. به عبارت دیگر درس زبان چون برای بسیاری از داوطلبان ساده بوده و آنها هم نمره ی خوبی گرفته اند شما را به تراز 6400 رسانده اما درس ریاضی برای دیگران آنقدر سخت بوده و نمره های آنان آنقدر کم بوده که تراز شما بالاتر از نمره ی تراز زبان تان شده است. توصیه می کنم هرگاه در درسی از تراز پایینی برخوردار بودید به فکر جبران آن باشید و سعی کنید به شیوه های مختلف نمره ی ترازتان را افزایش دهید. در این مورد مشاوران شما می توانند نکات فنی تری غیر از آنکه «بیشتر یا بهتر بخوان» را در اختیار شما قرار دهند. 15- یکی دیگر از مشخصات کارنامه «رتبه» است. رتبه جایگاه شما را به ترتیب در بین بقیه ی رقبا مشخص می کند. ارزش رتبه به شدت تحت تأثیر تعداد شرکت کنندگان در آزمون است. مثلاً کسب رتبه 35 در یک کلاس 38 نفره هرگز برابر با کسب همان رتبه در جمع 100 نفری دانش آموزان پایه نیست و این رتبه نیز هرگز به اندازه ی کسب رتبه ی 35 بین 10000 نفر از دانش آموزان یک استان نیست. مسلماً هر چه تعداد شرکت کنندگان بیشتر باشد رتبه 35 با ارزش تر خواهد بود و بر عکس. بنابراین در تحلیل رتبه همواره به تعداد کل شرکت کنندگان در آزمون توجه کنید. هر چند که مفهوم رتبه در کلاس، رتبه در پایه، رتبه در شهر، رتبه در استان، رتبه در سهمیه و رتبه کشوری با یکدیگر متفاوت است توجه به این تفاوتها می تواند ما را به تحلیلی دقیق تر از کارنامه برساند. 16- بخاطر داشته باشید که هرگاه رتبه ها و ترازهای شما از دامنه ی نوسان زیادی برخوردار است بیانگر این موضوع است که شما از یک روند مطالعاتی ثابتی پیروی نمی کنید. البته وجود نوسان در نمره و تراز و رتبه کاملاً طبیعی است اما نوسانهای زیاد که بیانگر افت و خیزهای فراوانی است می تواند نگران کننده باشد و دلیل بر وجود مشکلات انگیزشی و مدیریتی داوطلب است. تلاش کنید این دامنه ی نوسان خود را کم کرده تا به نوعی ثبات نسبی در نتیجه گیری برسید. 17- در برخی از کارنامه های تحصیلی تصویری از پاسخ برگ های داوطلبان نیز وجود دارد این کارنامه ها به دانش آموز امکان می دهد که دقیقاً دریابد کدام یا کدامین سؤال یا سؤالها را اشتباه جواب داده و کدام سؤال یا سؤال ها را بدون پاسخ باقی گذاشته است. دیده می شود که عموم داوطلبان از کنار این موضوع به سادگی عبور می کنند اما واقعیت آن است که چنین کارنامه هایی فوق العاده ارزشمند هستند زیرا داوطلبان می توانند با دیدن سؤالهایی که بی پاسخ باقی مانده دریابند که آیا در مورد این سؤالها دچار کمبود وقت شده اند؟ بدیهی است که اگر پاسخ دانش آموز در این مورد مثبت باشد باید به مهارتهای مدیریت زمان دست یابد. گاهی هم ممکن است سؤال های بی پاسخ به دلیل فراموشی شکل گرفته باشند. در این مورد حتماً نیاز به مدیریت حافظه داریم و مهارتهای مرتبط با آن را باید بیاموزیم. ممکن است پرسشهای بی پاسخ ناشی از عدم تسلط اطلاعاتی ما بر موضوع درسی باشد. یعنی جواب سؤال را نمی دانستیم. در این صورت واضح است که نیاز به مطالعه ی عمیق تر و مجدد مباحثی را داریم که سؤال های مربوط به آن را نتوانسته ایم پاسخ بدهیم. 18- در تحلیل پاسخ برگ های موجود در کارنامه ها، گاهی با سؤال هایی روبرو می شویم که به آنها پاسخی غلط داده ایم. این پاسخ های غلط می تواند ناشی از بی دقتی در محاسبات، بی دقتی در انتخاب گزینه، بی دقتی در خواندن متن سؤال، بی دقتی در وارد کردن پاسخ در پاسخنامه، عدم تسلط اطلاعاتی بر موضوع مورد سؤال و موارد مشابه دیگر باشد به نظر می آید که هیچ کس بهتر از شخص داوطلب قادر نیست علت این اشتباهات را تعیین کند. اما از آنجایی که این کار نیازمند آموزش، داشتن فرمهای ویژه ی تحلیل عملکرد آزمونی، حوصله در استخراج علت خطاها و اشتباهات و از همه مهمتر باور به اینکه این روش، روشی بسیار مفید و سودمند است می باشد کمتر دانش آموزی اقدام به چنین کاری می کند. این در حالی است که معمولاً پاسخ نامه ها منبع بسیار مفیدی برای تحلیل این دسته از سؤال ها هستند نگارنده به همه ی عزیزان توصیه می کند که به این امر توجهی ویژه داشته باشند و در صورت لزوم جهت دریافت آموزشها و روش تحلیل صحیح کارنامه ها به مشاورین مطلع مراجعه کنند. 19- هر کارنامه می تواند به عنوان یک نتیجه از ارزش والایی برخوردار باشد. به خاطر داشته باشیم که برای رشد و پیشرفت تحصیلی باید هدف داشته باشیم. اهداف مقطعی آزمونی می تواند راهگشای مناسبی برای رشد و پیشرفت های آتی ما باشد. به شرط آنکه آن را به خوبی دریافته و بکوشیم تا در عمل آن را پیاده کنیم. مثلاً اگر تراز داوطلبی در یک درس 5800 ونمره درصدی وی 46 درصد بود او می تواند برای آزمون بعدی خود در آن درس خاص هدف 50 درصدی در نظر بگیرد و به این ترتیب 4 درصد رشد در درسی خاص می تواند به عنوان یک هدف مقطعی آزمونی تلقی گردد. رشدی که قابل تحقق است. به همین روال داوطلب می تواند برای سایر درسهایش نیز اهدافی را در نظر گرفته و برای تحقق آن تلاش کند و وضعیت موجود امروزش را به وضعیت مطلوب فردایش تغییر دهد. فقط به یاد بسپارید که اهداف مقطعی آزمونی خود را بلند پروازنه و رویایی انتخاب نکنید. این اهداف حتماً باید قابل تحقق و دستیابی باشند که تولید انرژی و انگیزه کنند نه اینکه باعث سرخوردگی و دلسردی شوند. 20- اهداف مقطعی آزمونی خود را هر بار مورد وارسی دقیق قرار دهید تا دریابید در کدام درسها و به چه میزان به این اهداف دست یافته اید؟ و در کدام درسها، چرا نتوانسته اید هدفهای مقطعی خود را محقق سازید؟ به نظر می آید این نگاه ابزاری، مدیریت و انگیزشی به کارنامه ها می تواند نقش و اهمیت کارنامه در رشد و هدایت تحصیلی و بویژه نقش انکارناپذیر آن در پیشرفت تحصیلی را آشکار سازد.

 

                     برگزیدگان مسابقه کتابخوانی                                                                        

              سودابه پورفارغ  -پوران سلیمانی      ناحیه سه  

شعارهفته بهداشت و روان :حفظ کرامت انسانی در سلامت روان.

روزشمار هفته بهداشت روان سال 1394

جمعه           94/7/24       اخلاق در سلامت     

شنبه          94/7/25        انگ زدایی در مدرسه      

یکشنبه       94/7/26         نقش ارتباط در سلامت روان       

دوشنبه       94/7/27          قانون و سلامت روان   

سه شنبه     94/7/28        دانش آموز محوری وسلامت روان   

چهارشنبه     94/7/29        حقوق شهروندی و سلامت روان 

پنجشنبه      94/7/30        مدیریت و سلامت روان


تست اضطراب ساراسونDownloads-icon

مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه
مشاور تحصیلی خوب در کرمانشاه
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *