مشاور دینی تلفنی

 
helpkade
مشاور دینی تلفنی
مشاور دینی تلفنی

مشاوره مذهبی تلفنی رایگان ایران نوین

مشاوره مذهبی تلفنی در کلیه ی ایام هفته توسط مشاوران مجرب مرکز مشاوره ایران نوین که همگی از کارشناسان به نام و خبره مذهبی هستند  بصورت کاملا تخصصی، حرفه ای و صحیح صورت می گیرد .

مشاوره مذهبی تلفنی مرکز مشاوره ایران نوین با بهره گیری از اساتید دانشگاه دانش آموختگان حوزه های علمیه و برجسته ترین سخنرانان مذهبی، همه روزه و حتی در ایام تعطیل از ساعت ۰۹ صبح الی ۱۰ شب آماده پاسخگویی به ایرانیان عزیز در سراسر کشور می باشد .

این خدمت متفاوت برای اولین بار، توسط مرکز مشاوره تلفنی ایران نوین ارایه شده است و تا کنون بیش از هزاران نفر از برترین خدمات موسسه ما بهره برده اند و ما امروز مفتخر هستیم که بهترین کارشناسان دینی کشور را گردآوری نموده ایم تا تمامی نیاز های شما در حوزه های مذهبی و دینی را پاسخگو باشیم .

امروزه یکی از دغدغه های مهم مردم دیندار کشور عزیزمان ایران پاسخگویی سریع و فوری به سوالات شرعی آنان است .

مشاور دینی تلفنی

گاهی اوقات برای همه ی ما پیش آمده که نیاز داریم تا در کوتاه ترین زمان ممکن سوال خود را از یک مشاور مذهبی بپرسیم. اما اغلب باید دو سه روز منتظر باشیم تا به سوال شرعی ما پاسخ داده شود .

برخی اوقات برای دریافت پاسخ به یک سوال شرعی باید روزها در صف انتطار باشیم  تا به سوال درخواستی ما پاسخ داده شود، که این موضوع فرد مسلمان را دچار مشکل می کند و برای دریافت پاسخ یک سوال دینی باید مدت زیادی صبر کند .

مشاوره-مذهبی-تلفنی-ایران-نوین

اما شما در مرکز مشاوره تلفنی ایران نوین، بدون صف انتظار طولانی بلافاصله پس از تماس تلفنی به یکی از بهترین کارشناسان مذهبی و دینی ما وصل می شوید و می توانید تمامی سوالات مذهبی خود را از کارشناس بپرسید و سوال شرعی خود را برطرف سازید. نکته جالب تر اینجاست که شما در کلیه ی ایام هفته و از ساعت نه صبح تا ده شب می توانید با شماره ۰۲۱۶۴۴۱۲۰۰۰ با کارشناسان دفتر پاسخگویی به سوالات شرعی مقام معظم رهبری تماس بگیرید . و آنان پاسخگوی سوال شرعی شما خواهند بود.

در مشاوره مذهبی تلفنی ایران نوین مزیت خوبی که وجود دارد، این است که مشترکین در هر ساعتی و در هر زمانی که نیاز به مشاوره تلفنی در حوزه های دینی داشته باشند . می توانند به انتخاب خود از کارشناسان آقا یا خانم کمک بگیرند .

گاها برخی از سوالات شرعی و یا مشکلات خانوادگی و فردی نیازمند صحبت با هم جنس است . و برخی مواقع نیز افراد احساس می کنند بیان این مورد به یک کارشناس غیر همجنس کمک بیشتری به آنان خواهد کرد . پس این مورد که شما می توانید از بین کارشناسان آقا یا خانم انتخاب کنید . و با آنها مشاوره داشته باشید از مزیت های مهم مرکز مشاوره مذهبی تلفنی ایران نوین است .

جهت بهره مندی از خدمات پاسخگویی به سوالات دینی دفتر مقام معظم رهبری می توانید از ساعت ۰۹ صبح الی ۱۰ شب بدون پرداخت هزینه با شماره  ۶۴۴۱۲۰۰۰ با پیش شماره ی ۰۲۱ تماس حاصل فرمایید .

در تمام ادیان الهی و حتی ادیان غیرالهی شبهاتی بر صحت و سقم احکام آن وارد می شود .

انسان برای انتخاب از بین ادیان مختلف باید همه ی جوانب را بسنجد و با تحقیق و پژوهش دین خود را انتخاب کند . همانطور که در آیه ی ۲۵۶ سوره بقره خداوند می فرماید : {{ لا اکراه فی الدین }} و این بعنی اجباری در انتخاب دین نیست . اما اگر انسان بدون تحقیق و تفکر از دین روی گرداند مرتکب معصیتی بزرگ شده است .

پس می توان با تامل و تفکر بیشتری در موضوعات دینی . به نتیجه ی مطلوبی برسیم و اگر سوالی برایمان پیش می آید آن را بدون هیچ ترسی بپرسیم .

مشاوره-تلفنی-پاسخ-به-شبهات-دینی-و-شرعیات

اغلب جوانان از بیان نمودن شبهات و مشکوکات دینی خود ترس دارند . حتی بعضا از فکر کردن به سوال و شبهه ی دینی خود نیز ابراز ترس می کنند و سعی می کنند آن را از ذهن خود حذف کنند . در صورتیکه به توصیه اهل فن باید این موارد را با کارشناسان دینی در میان بگذارند . و اجازه ندهند تا این سوالات ذهن آن ها را درگیر خود کند و از خدایی ناکرده از مسیر اصلی منحرف شوند .

در تمامی رساله های مراجع عظام تقلید بخشی را به امور شرعی بانوان اختصاص داده اند . و این اهمیت احکام شرعی بانوان را به ما نشان می دهد .

کلیه ی بانوان در هر رده سنی که با سوالات دینی در احکام خود دچار می شوند . می توانند آن را با بهترین کارشناسان متخصص مرکز مشاوره مذهبی تلفنی ایران نوین مطرح نمایند . و بدون هیچ خجالتی و بدون اینکه توسط شنونده شناسایی شوند می توانند بصورت کاملا محرمانه و ناشناس سوالات خود را از کارشناسان ما بپرسند .

لازم به ذکر است که ارتباط تلفنی با کارشناسان ما کاملا محرمانه بوده و بصورت همزمان توسط هیچ شخص دیگری شنود نمی شود و این از بهترین مزیت های مرکز مشاوره مذهبی تلفنی ایران نوین است .

جهت بهره مندی از خدمات مشاوره مذهبی تلفنی ایران نوین از ساعت ۰۹ صبح الی ۱۰ شب بدون پرداخت هزینه با شماره ۰۲۱۶۴۴۱۲۰۰۰ تماس بگیرید .

همانطور که می دانید بر هر مسلمانی واجب است که تا پس از رسیدن به سن بلوغ و تکامل خود از بین مراجع عظام تقلید زمان خود آنکه از همه عادل تر و آگاه تر است را برگزیند .

بنابراین یکایک ما در انجام امور دینی و مذهبی خود از فردی تقلید می کنیم . و در هنگام مواجه شدن با سوال شرعی به فتوی ها و نظرات آن مرجع مراجعه می کنیم . نکته ی بسیار ویژه در خدمات مشاوره مذهبی تلفنی آویژه دانش تسلط کارشناسان به نظرات مختلف همه ی مراجع تقلید است .

یعنی شما از هر مرجع و عالمی که تقلید می کنید تفاوتی ندارد می توانید با احترام به نظرات سایر کارشناسان از نظرات نماینده این مرجع عالیقدر استفاده  نمایید .

شما می توانید همه روزه و حتی در ایام تعطیل از ساعت ۰۹ صبح الی ۱۰ شب  شماره تماس ۰۲۱۶۴۴۱۲۰۰۰ حاصل فرمایید .

یکایک هموطنان در هر نقطه ای از ایران عزیزمان در صورت دسترسی به تلفن ثابت می توانند با شماره مرکز تماس بگیرند تا از خدمات مشاوره مذهبی تلفنی ایران نوین در سریع ترین زمان ممکن بهره مند شوند .

ما مفتخر هستیم که روزانه افراد زیادی از سراسر ایران به مرکز ما اعتماد نموده و پاسخ سوالات شرعی و احکام دینی خود را از کارشناسان ما سوال می کنند .

مشاوره-مذهبی -تلفنی-ایران-نوین

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وبسایت

تماس از سراسر کشور

از ساعت 8 صبح الی 12 شب

از طریق تلفن ثابت،بدون گرفتن کد و پیش شماره

82 17 907 909

مشاور دینی تلفنی

ایمیل: info@moshaverenovin.com



«بسم الله الرحمن الرحیم»

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با درک نیازهای جامعه و مطالبات مردم در زمینه پاسخ‌گویی دینی و به منظور تمرکز و ارتقاء سطح پاسخگویی، مراکز مختلف پاسخ‌گویی خود را سامان داده و مرکز منسجم و گسترده‌ای تحت عنوان «مرکز ملی پاسخ‌گویی به سوالات دینی» را تأسیس نمود.
پرسشگران در ارتباط با این مرکز تخصصی، علاوه بر دریافت پاسخ سوالات و رفع شبهات از آموزه‌های دینی، ارتباط مستقیم و بی‌واسطه ای را با متخصصان و کارشناسان حوزه علمیه تجربه می‌کنند که این تجربه هم اعتماد آنها به یک مرکز پاسخ‌گویی دینی حوزوی را افزایش داده و هم به آرامش و اطمینان درونی آنها در مواجهه با پرسش‌ها و شبهات موجود کمک می کند.
این مرکز با استفاده از اساتید و محققین حوزه علمیه و با هدف پاسخگویی تخصصی به سوالات دینی اقشار مختلف جامعه، کارشناسان خود را در گروه هایی تخصصی سازماندهی کرده و مشغول انجام وظیفه می باشند که عبارتند از:    * قرآن و حدیث    * فقه    * کلام و اعتقادات    * اخلاق     * تاریخ و سیره    * مشاوره    * فقه خواهران (تلفنی)اهداف:
    تبیین تعلیمات دینی و آموزه‌های متعالی اسلام از طریق پاسخ‌گویی به سوالات دینی؛
    دفاع مستدل از مباني فكري و آموزه‌هاي اسلام و پاسخ‌گويي به شبهات رايج متناسب با نياز مخاطبان؛
    ارائه مشاوره ديني در پاسخ به نيازهاي فكري، رفتاري و رواني مخاطبان؛
    تحليل جريان‌شناسانه پرسش‌ها و شبهات به منظور اطلاع‌رساني به مراكز حوزوي،‌ علمي، فرهنگي و مجموعه¬های مرتبط.

وظایف:
    پاسخ به سؤالات، استخراج، ‌جمع‌آوري، طبقه‌بندي و تنظيم شبهات و پرسش‌هاي مخاطبان؛
    تهيه منابع اطلاعاتي و مطالعاتي حوزه‌هاي پاسخ گويي مورد نياز؛
    برقراري ارتباط فعال و سازنده با ديگر مراكز پاسخ‌گويي با هدف برقراري هماهنگي،‌ اجراي طرح‌هاي مشترك و جلوگيري از انجام كارهاي موازي؛
    تدوين مجموعه‌هاي نرم‌افزاري،‌ جزوه، كتاب و …؛
    اطلاع‌رساني به حوزه‌هاي علميه و ساير مراكز علمي مرتبط در زمينه پرسش‌ها و چالش‌هاي ناپيداي جامعه و نظام اسلامي.

عرصه های پاسخ گویی:1.مکتوب:
این واحد قدیمی‌ترین و پرسابقه‌ترین واحد رسمي پاسخ گويي ديني دفتر تبلیغات اسلامی است حاصل تلاش این گروه پاسخ گویی به بیش از 300 هزار سوال با موضوعات گوناگون می باشد.

مشاور دینی تلفنی

2. تلفنی:
این واحد با همکاری بيش از 300 نفر از فضلا و اساتيد متخصص در رشته‌های مختلف علوم اسلامی، از طریق شماره تلفن سراسری (096400)، روزانه 12 ساعت با در اختیار داشتن 60 کرسی پاسخ‌گویی هم زمان و300 خط تلفن در خدمت هموطنان عزیز می باشد.
استقبال زیاد پرسشگران از این سامانه، بسیار بیشتر از حد امکانات و ظرفیت موجود است؛ به طوری که در ماه مبارک رمضان براساس گزارش ترافيك سنجي شرکت مخابرات، روزانه 150 هزار بار شماره این مرکز از سراسر کشور گرفته شده است. توفیقاتی که مرکز در طول راه اندازی این خدمت کسب کرده است پاسخگویی روزانه به بیش از 6000 نفر در روز و بیش از سه میلیون سوال و جواب در طول راه اندازی این سامانه است.

3.اینترنتی:
مرکز ملی پاسخ گویی به سوالات دینی، با راه اندازی واحد اینترنتی، در این عرصه نیز دارای سایت ها و انجمن های بزرگ و متعدی می باشد که در این مجال به بیان کوتاهی در این باره بسنده می کنیم:

3.1 سایت پاسخگو:       http://www.pasokhgoo.ir
این سایت به عنوان پرتال مرکز ملی و ویترین آن مجموعه، به ارائه خدمات می پردازد.

3.2 انجمن گفتگوی دینی (اسک دین):      http://www.askdin.com
اين انجمن جزو 250 سايت برتر در ايران بوده و تعداد کاربران فعال در آن، حدود 000/12 نفر می باشد. این سایت تاکنون توفیق داشته طی حدود 16هزار پست و پرسش و پاسخ دینی، پاسخگوی پرسشگران باشد که مجموعا بیش از 255 هزار بازدید روزانه داشته باشد.

3.3 انجمن گفتگوی قرآنی:       http://www.askquran.ir
این سایت در حوزه پاسخگویی به سوالات تخصصی و عمومی قرآن فعالیت می‌کند و به عنوان پرکاربرترین و پربازدیدترین جامعه مجازی قرآنی و دینی کشور به حساب می آید و در سال 1390 مفتخر به کسب رتبه اول و دریافت لوح زرین برترین سایت عرصه فرهنگ و اندیشه در پنجمین جشنواره رسانه های دیجیتال گردید.

3.4 شهر جواب:     www.javabcity.ir
شهر جواب نقش پشتيبان انجمن پر مخاطب گفتگوي ديني(اسك دين) را بر عهده دارد. مطالب و پرسش و پاسخ هايي كه در انجمن گفتگوي ديني به نتيجه نهايي رسيده، جمع بندي شده و در قالب يك مقاله كامل بر روي خروجي سايت شهر جواب قرار مي گيرد.

3.5 پرسمان قرآن:        http://www.porsemanequran.com
پایگاه اطلاع رسانی پرسمان قرآن نقش پشتيبان انجمن پر مخاطب گفتگوي قرآنی (اسك قرآن) را بر عهده دارد. مطالب و پرسش و پاسخ هايي كه در انجمن گفتگوي قرآنی به نتيجه نهايي رسيده، جمع بندي شده و در قالب يك مقاله كامل بر روي خروجي این سايت قرار مي گيرد.

3.6 کلوپ مرکز ملی:    http://www.cloob.com/pasokh
این سایت با توجه به مشابهت های فراوان با فیس بوک، توانسته خیلی عظیمی از کاربران اینترنتی را به سوی خود جذب کند و جزو پنج کلوپ برتر دینی از نظر تعداد اعضا می باشد.
تعداد اعضای رسمی کلوپ مرکز ملی پاسخگویی، نزدیک به 16 هزار بوده و تعداد بسیار زیاد دیگری از کاربران نیز به دلایل شخصی در کلوب یاد شده عضو نیستند اما با کارشناسان مربوط ارتباط مستقیم دارند.
کارشناسان کلوب مرکز ملی پاسخگویی به طور متوسط ماهانه بیش از هزار سوال مستقیم کاربران خود را پاسخ می گویند و نیز تاکنون بالغ بر 5200 مقاله در موضوعات مختلف دینی بارگذاری شده است.

3.7 شهر سوال:      www.soalcity.ir
این سایت، جمع بندی و خلاصه ای از پرسش و پاسخ های مطرح شده در جوامع مجازی را در خود جای داده است و مرجعي كامل براي مقالات ديني و پرسش و پاسخ های مورد نیاز و مبتلا به كاربران می باشد .

3.8 سامانه پاسخگوي آنلاين:       www.09640.ir
محققان و کارشناسان سامانه پاسخگوي آنلاين با حضور روزانه 35 کارشناس به صورت مستقيم (آنلاين) به پرسش‌هاي مخاطبان به صورت زنده پاسخ مي‌دهند و تا کنون توفیق یافته اند که بیش از 188هزار پرسش و پاسخ را در حوزه های مختلف پاسخ گوئی نماید.

4. پیامک:
این سامانه به منظور پاسخ گویی سریع  به سوالات فقهی و با شماره 30009640  مشغول به فعالیت است و پاسخگوی بیش از 1000 سوال  فقهی در روز می باشد..

5.رسانه:
از جمله فعالیت های مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، حضور در رسانه است که با ارائه موضوع و محتوا در رسانه های دیداری و شنیداری همچون رسانه ملی، پیام نمای شبکه 2، رادیو معارف و رایو قرآن اقدام به پاسخگویی به سؤالات مطرح شده می نماید.

 

درباره ما

کلیه حقوق متعلق به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی می باشد ©

حوزه/ مشاوره فردی، خانوادگی، مدیریت استرس و آیین های ترحیم و… در شرایط بحران توسط طلاب روانشناس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم انجام می شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مشاوره فردی، خانوادگی، مدیریت استرس و آیین های ترحیم و… در شرایط بحران توسط طلاب روانشناس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم انجام می شود.

متقاضیان می توانند همه روزه از ساعت ۸ تا ۱۴ و ۱۶ تا ۲۰ با شماره تلفن ۰۹۶۴۰۷ (بدون کد) تماس بگیرند.  

تمامی حقوق این سایت برای خبرگزاری حوزه محفوظ است. ۱۳۹۸©
بازنشر مطالب خبرگزاری حوزه در سایر خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها بدون ذکر منبع آزاد است.

حجت الاسلام سادات منصوری، مسئول مرکز مشاوره و پاسخگویی به سوالات دینی سازمان تبلیغات گفت: شماره تلفن پاسخگویی به سوالات دینی سازمان تبلیغات اسلامی از شماره ۰۹۶۵۰ به شماره ۰۹۶۵۰۰ تغییر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدسادات منصوری، مسئول مرکز مشاوره و پاسخگویی به سوالات دینی سازمان تبلیغات اسلامی  گفت: چندی پیش شرکت مخابرات شماره تلفن مرکز مشاوره و پاسخگویی به سوالات دینی سازمان تبلیغات اسلامی را بدون اطلاع رسانی از شماره ۰۹۶۵۰ به شماره ۰۹۶۵۰۰ تغییر داد. به همین دلیل تعداد کاربران ما به تعداد قابل توجهی کاهش یافت.

وی افزود: تا پیش از تغییر شماره تلفن اولیه، ما روزانه حدود هزار تماس تلفنی داشتیم ولی در حال حاضر تعداد تماس ها به یک سوم تقلیل پیدا کرده و روزانه حدود ۳۰۰ تماس داریم. چرا که کاربران همیشگی ما وقتی با همان شماره اولیه تماس می گیرند با بوق اشغال مواجه می شوند و نمی دانند باید با چه شماره جدیدی تماس بگیرند.

سادات منصوری ادامه داد: مرکز مشاوره و پاسخگویی به سوالات دینی سازمان تبلیغات اسلامی با حضور ۴۰ مشاور فعال به صورت ۲۴ ساعته در خدمت کابران و مخاطبان و آماده پاسخگویی به پرسش های مشاوره اعتقادی، احکام و فقه است. همچنین تماس از شماره تلفن ثابت به این مرکز رایگان است و هزینه ای برای کاربران ندارد.

All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

آستان قدس رضوی با استفاده از یک مسنجر فارسی جدید، سوالات دینی و روانشناسی کاربران اینترنتی را پاسخ می گوید.

مهندس حسن زاده، مدیر برنامه های اتاق گفت وگوی آستان قدس رضوی، گفت: آستان قدس رضوی با در اختیار گرفتن نسخه ویژه ای از نرم افزار ارتباط شیعی، به صورت آنلاین به سوالات دینی و روانشناسی کاربران اینترنتی پاسخ می دهد.

وی افزود: در حال حاضر نسخه آزمایشی این نرم افزار به کارگیری شده که پاسخ گویی در آن تنها به صورت متنی است و در آینده نزدیک از امکانات صوتی و تصویری آن نیز بهره برداری خواهد شد.

مدیر برنامه های اتاق گفت وگوی آستان قدس رضوی ادامه داد: کاربران برای استفاده از این امکان ارتباطی باید با مراجعه به پایگاه های اینترنتی www.aqrazavi.net و imamrezashrine.com نام نویسی کرده و این مسنجر جدید فارسی را دریافت کنند.

گفتنی است، امکان وارد شدن کاربر در تالار عمومی یا محیط های خصوصیِ گفت وگو با اساتید و متخصصانِ پاسخ گو نیز از امکانات دیگر این نرم افزار است.

مشاور دینی تلفنی

همزمان با سالروز ولادت حضرت رضا(ع)، برخی احکام جدید در آستان قدس توسط تولیت این آستان صادر شد.

مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان اردبیل گفت: ۴۰۰۰ پرس غذای گرم و تبرک امام رضا (ع)در بیمارستان ها و مراکز درمانی اردبیل توزیع می شود.

جانشین رئیس بنیاد سلامت آستان قدس رضوی از ارائه خدمات پزشکی سامانه سیار بیمارستان رضوی در قالب اردوی جهادی «سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» به بیماران شهرستان مهرستان استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: ما نتوانستیم شیعه را به دنیا معرفی نکنیم، شیعه بسیار مظلوم است لذا باید اکنون از این فرصت طلایی برای معرفی شیعه به دنیا و جهان استفاده کنیم.

دومین گردهمایی فعالان اربعین حسینی به میزبانی آستان قدس رضوی و با حضور موکب داران اربعین آغاز شد.

چهارمین دوره کشوری آموزش معارف کاربردی ویژه تدریس به جوانان و نوجوانان با نام برهان به همت مرکز جوانان آستان قدس رضوی ویژه برادران طلبه برگزار می شود.

سلام.

كاربر گرامی شما می توانید مسئله مورد نظر خود را از دفاتر مراجع تقلید استفتاء نمایید:

https://makarem.ir/index.aspx?typeinfo=3000

همچنین

http://www.leader.ir/fa/istifta

سلام

خودارضایی آن است كه انسان با خودش كاری كند كه منی ازش خارج شود.

سلام.

كاربر گرامی شما می توانید مسئله مورد نظر خود را از دفاتر مراجع تقلید استفتاء نمایید:

https://makarem.ir/index.aspx?typeinfo=3000

همچنین

http://www.leader.ir/fa/istifta

سلام.

كاربر گرامی شما می توانید مسئله مورد نظر خود را از دفاتر مراجع تقلید استفتاء نمایید:

https://makarem.ir/index.aspx?typeinfo=3000

همچنین

http://www.leader.ir/fa/istifta

سلام.

كاربر گرامی مطب مورد نظر خود را از دفاتر مراجع استفتاء نمایید.

http://www.leader.ir/fa/istifta

https://makarem.ir/main.aspx?lid=0&typeinfo=21

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: دشمن هوشمندانه به دنبال مخدوش کردن اتحاد و انسجام بین نیروهای مسلح به ویژه ارتش مقتدر و سپاه سرافراز انقلاب اسلامی ایران است و تلاش می کند به این وحدت آسیب برساند.

با تصویب حضرت آیت الله خامنه ای، پرچم و نشان فداکاری به دانشگاه افسری امام علی (ع) ارتش اهدا می شود. مراتب به امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ابلاغ شده است.

علما و مراجع عظام تقلید نظر خود را پیرامون برگزاری عزاداری ماه محرم امسال اعلام کردند.

مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: رمدسیویر ایرانی از اول مرداد تولید و آزمایش های پایداری آغاز شده است.

سازمان خدمات رسانی «دین» در کانادا برگزار کننده یک همایش بین المللی مجازی با عنوان «اسلام و معلولیت» خواهد بود که هدف آن درک نیازمندی های مسلمانان معلول و دارای ناتوانی جسمی در جوامع امروزی است.

دبیر شورای نگهبان گفت: همه باید به وظایف شرعی، اخلاقی و بهداشتی خود نسبت به شرایط کرونایی عمل کنیم.

آستان قدس رضوی با در اختیار گرفتن نسخه ویژه ای از نرم افزار ارتباط شیعی، به صورت آنلاین به سوالات دینی و روانشناسی کاربران اینترنتی پاسخ می دهد.

معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی از راه اندازی سامانه ثبت‌نام غذای حضرتی «رضوان» به منظور توزیع عادلانه دعوت‌نامه مهمان‌سرای حضرت رضا(ع) خبر داد.

مشاور دینی تلفنی

قدیمی ترین خادم حرم حضرت ابوالفضل العباس(ع) خاطره ای از شفای یک کودک علیل توسط دو دست بریده علمدار کربلا بیان کرد.


8,594 سوال


11,421 پاسخ


7,297 دیدگاه


2,082 کاربر


 

مشاور دینی تلفنی

مساله اوقات فراغت در دین مبین اسلام جایگاه ویژه ای دارد. آیات قرآن و همچنین احادیث و روایات به جا مانده از اهل بیت (علیهم السلام) مویّد این مساله است که اوقات فراغت در دین ما یک موضوع تعریف شده است . برای مثال خداوند خطاب به پیامبرش در آیه هفتم سوره انشراح می فرماید: « فَإِذَا فَرَغْتَ فَانْصَبْ » (پس چون فراغت‌ یافتى به طاعت درکوش) . این آیه بدان معناست که وقتی از کاری فراغت یافتی به کار مهم دیگری بپردازد. به عبارت دیگر اوقات فراغت در اسلام به رسمیت شمرده شده است ولی تاکید بر آن است که این اوقات طولانی نشود.

در این مجال به چند مورد اشاره می کنم؛ اولین نکته آن است که معصومین(علیهم السلام) در عین حال که به مساله اوقات فراغت توجه داشته و تاکید بر اهمیت آن داشته اند، فرموده اند که انسان در طول زندگی خود از این اوقات غافل نشود و آن را فراموش نکند. برای مثال حضرت امیر(ع) در تفسیر آیه ی شریفه «لا تنس نصیبک من الدنیا» می فرماید: چند چیز را در دنیا فراموش نکن؛ سلامتی، غذا، اوقات فراغت و تفریحات، جوانی و نشاط و بی نیازی ات را قدر بدان و فراموش نکن.

 

ناهنجاری های اخلاقی در پی تبعیض های غیرمنطقی والدینگاهی والدین به دلایل منطقی یا غیرمنطقی بین فرزندان شان تبعیض قائل می شوند. اعمال تبعیض بین فرزندان موجب کاهش اعتماد به نفس، منزوی شدن و کینه ورزی در آنها می شود. بسیاری از هنجاری های دوران کودکی، نوجوانی و به خصوص جوانی، ریشه در تبعیض والدین نسبت به فرزندان شان دارد. به این صورت که هرچه تبعیض ها شدیدتر شود، ضربات و صدمات روحی منتقل شده به فرزند مهلک تر و جبران ناپذیرتر می شود و به جهت ظهور کینه و حسد در یک فرزند نسبت به فرزند دیگر، زمینه برای بروز خصوصیات نامطلوب اخلاقی و رفتاری او و حتی تنفر از خواهر یا برادر او را فرهم می کند. چه بسا ناهنجاری های رفتاری و اخلاقی که طی آن، نه تنها خود فرد بلکه خانواده و اجتماع هم آسیب می بیند.مقایسه فرزندان با هم، ممنوعیکی از اشکال شایع تبعیض بین فرزندان و والدین ناشی از مقایسه کودکان و نوجوانان چه در جمع خانواده و چه با اعضای همسن و سال فامیل است که منجر به بروز سرخوردگی می شود.یعنی شکل ظاهری و هوش و استعداد کودکان گاه با هم مقایسه می شود و معمولا تعدادی از فرزندان متهم به کم هوشی و بی استعدادی می شوند و این زمینه ساز مشکلات جدی است که آینده فرزند را ممکن است تخریب کند.

سال گذشته  مقام معظم رهبری در پیامی به زائران بیت‌الله‌الحرام، ۶ مصداق امروزی آیین برائت از مشرکین و مستکبران را بیان فرمودند.

در بخشی از پیام معظم‌له آمده بود: آئین برائت که به ‌معنی بیزاری از همه‌ی بی‌رحمی‌ها و ستم‌ها و زشتی‌ها و فسادهای طواغیت هر زمان و ایستادگی در برابر زورگوئی و باج‌گیری مستکبران دوران‌ها است، یکی از برکات بزرگ حج و فرصتی برای ملت‌های مظلوم مسلمان است. امروز برائت از جبهه‌ی شرک و کفر مستکبران و در رأس آن امریکا، به ‌معنی برائت از مظلوم‌کشی و جنگ‌افروزی است، به ‌معنی محکوم کردن کانون‌های تروریسم از قبیل داعش و بلک‌واتر آمریکایی است، به‌معنی نهیب امت اسلامی بر سر رژیم کودک‌کش صهیونیست و پشتیبانان و کمک‌کنندگان آن است. به‌معنی محکومیت جنگ‌افروزی‌های آمریکا و دستیارانش در منطقه‌ی حساس غرب آسیا و شمال افریقا است که رنج و مرارت ملت‌ها را به نهایت رسانده و هر روزه مصیبتهای سنگینی بر آنان وارد کرده است. به‌معنی بیزاری از نژادپرستی و تبعیض بر اساس جغرافیا و نژاد و رنگ پوست است، به‌معنی بیرازی از رفتار استکباری و خباثت‌آمیز قدرتهای متجاوز و فتنه‌انگیز دربرابر رفتار شرافتمندانه و نجیبانه و عادلانه‌ئی است که اسلام همه را به آن دعوت می‌کند.

یکی از مصادیق برائت از مشرکین که در پیام مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته بود، بیزاری از نژادپرستی و تبعیض بر اساس جغرافیا و نژاد و رنگ پوست، بود.

رژیم آمریکا و اذناب این رژیم بویژه صهیونیست‌ها، در زمره رژیم‌های آپارتاید و تبعیض نژادی قرار می‌گیرند؛ برای اثبات این گزاره کافی است به نمونه‌هایی از تضییع حقوق سیاهان و رنگین پوستان در خودِ آمریکا اشاره کنیم؛ تضییع حقوقی که بعضا خود را  در قالب جنایت ماموران دولتی آمریکا علیه سیاه‌پوستان نشان می‌دهد.«ماموران پلیس آمریکا یک مرد سیاهپوست غیر مسلح را پس از آنکه به اشتباه فکر کردند سلاحی به همراه دارد، به ضرب گلوله کشتند»؛ این عنوان خبری متداولی است که هرازچندگاهی بر روی خروجی رسانه‌های آمریکا و سایر نقاط دنیا قرار می‌گیرد؛ این اتفاق ناگوار و این جنایت ارتکابی توسط ماموران رژیم آمریکا به قدری رایج شده که از ضریب حساسیت آن کاسته شده است و اذهان عمومی در داخل آمریکا و افکار عمومی جهانیان گویی با این جنایتکاری ماموران آمریکایی کنار آمده‌اند!

شب قدر از شب‌های سرنوشت‌سازی است که می‌تواند به اندازه یک عمر 80 ساله در زندگی انسان تغییر و تحول  ایجاد کند، اظهار کرد: در روایات ما وارد شده است که در این شب از خداوند عافیت بخواهیم، این عافیت می‌تواند ما را به دینی که خدا از آن راضی است در دنیایی که ادیان و عرفان‌های کاذب در آن موج می‌زند، هدایت کند. حضرت زهرا (س) مادری بود که از مهربانی‌های ایشان داستان‌های متعددی روایت شده است با این حال این مادر مهربان بعدازظهر روزی که شب قدر بود، فرزندان خود را می‌خواباند و در شب قدر با پاشیدن آب بر صورتشان، آنها را بیدار نگاه می‌داشت، زیرا نفس بیدار ماندن در این شب بسیار مهم است. 

مادرانی که به تربیت دینی کودکان خود علاقه دارند در این شب با تهیه غذای سبک و مقوی به بیدار ماندن فرزندان خود کمک کنند متأسفانه برخی مادران به دنبال این هستند که فرزند خود را بخوابانند تا به اعمال خود راحت‌تر برسند اما بیدار ماندن در این شب برای کودکان هم مهم است.

عالم به سه قسم جسم، خیال و عالم عقل تقسیم می‌شود، بسیاری از افراد توهم خداپرست بودن را دارند اما وارد عالم عقل و حقیقت نشده‌اند، مدل خداپرستی که اکنون بین برخی افراد وجود دارد این‌گونه است. مادران نقش تربیتی مهمی در فعال کردن عالم عقل و حقیقت کودکان خود دارند و با بیدار نگاه داشتن فرزند خود در شب قدر به او کمک می‌کنند تا عالم عقل و حقیقت فرزند خود را فعال کند؛ این فعال شدن یک عطای الهی است.

 

گفتمش: این ویروس تا کی در کشور ما می ماند؟

📖 گفت:أَيَّامًا مَّعْدُودَاتٍ  چند روزی بیش نیست.(بقره آیه ١٨٤) 

✨گفتمش: برای در امان ماندن از آسیب کرونا چه باید کنیم؟

📖 گفت: وَقَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ ﻭ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎﻳﺘﺎﻥ بمانید ﻭ ﺁﺭﺍم ﮔﻴﺮﻳﺪ ، (احزاب آیه٣٣)

📖بُيُوتًا آمِنِينَ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎی امن و ﺍﻳﻤﻦ (حجر آیه ٨٢)

✨ گفتم: گویا راه پیشگیری از این بیماری رعایت بهداشت است برای رعایت بهداشت فردی چه کنیم؟

📖 گفت: فَاغْسِلُوا وُجُوهَكُمْ وَأَيْدِيَكُمْ 

ﺻﻮﺭﺕ ﻭ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﻳﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺸﻮﻳﻴﺪ (مائده آیه ٦)

✨گفتم: لباسهایمان هم می تواند ناقل بیماری باشد آن را چه کنیم؟

📖 گفت: وَثِيَابَكَ فَطَهِّرْ ﻭ ﺟﺎﻣﻪ ﺍﺕ ﺭﺍ ﭘﺎﻙ وتمیزﻛﻦ ،(مدثر آیه٤)

ویروس کرونای انسانی جدید اواخر سال ۲۰۱۹ و در شهر ووهان (Wuhan) در کشور چین کشف شد. این ویروس بسیار مسری به‌سرعت عده زیادی را مبتلا کرده است، به صورتی که سازمان جهانی بهداشت (WHO)، به علت شیوع گسترده آن، در کل سیاره زمین وضعیت اضطراری اعلام کرد. از آنجا که هنوز واکسن یا درمانی برای ویروس کرونا کشف نشده است، بهترین راه مقابله با آن پیشگیری است. در این مقاله کودکت، درباره علائم ویروس کرونا و راه‌های پیشگیری از آن صحبت خواهد شد.

کرونا ویروس (Coronaviruses) به گروه بزرگی از ویروس‌ها گفته می‌شود که می‌تواند باعث بیماری خفیفی مانند سرماخوردگی تا بیماری شدیدی مانند سارس شوند. اما ویروس کرونای جدید، که  گفته می‌شود از خفاش به انسان منتقل شده است، می‌تواند باعث بیماری شدید و حتی مرگ افراد شود.

طبق گزارش‌های اخیر، بیش از ۱۰ هزار نفر به این ویروس مبتلا شده‌اند که حداقل ۲۵۰ نفر آن‌ها جان خود را از دست داده‌اند. این ویروس به‌راحتی از راه تنفس منتقل می‌شود و همین موضوع کنترل آن را دشوار کرده است. کشور چین، برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس، کل شهر ووهان را در قرنطینه قرار داده است.

قدم اول در راه انتخاب صحیح این است که رمان های عاشقانه و فیلم های رمانتیکی که تا بحال دیده اید را فراموش کنید . انتخاب همسر باید با دقت و توجه فراوان صورت بگیرد و برای این کار باید عاقلانه و بدون هیچ عجله ای تمام جوانب را بسنجید و سپس همسر خود را انتخاب کنید.

بهتر است ابتدا با دید عاقلانه ای به قضیه انتخاب همسر بنگرید و سپس عاشق شوید اما ما نمی خواهیم بگوییم که قبل از ازدواج عاشق نشوید! اگر عاشق کسی شوید و بعداً متوجه شوید که او برای همسری شما مناسب نبوده؛ با شکست سنگین عاطفی مواجه خواهید شد و شاید شما عاشق کسی شوید؛ ولی او عاشقتان نشود!

1. مرحله اول :خودتان را درست بشناسید و دلیل ازدواج خود را مشخص کنید و این سوالات را از خود بپرسید :آیا به علت وضعیت مالی ، چهره و یا شخصیت طرف مقابلتان می خواهید با اوازدواج کنید؟ و یا صرفا برای اینکه از خانه پدری فرار کنید؟ خودشناسی سبب تعیین هدف و برنامه ریزی برای زندگی می شود .

2.مرحله دوم :همسر آینده تان را بر اساس خواسته ها و موقعیت فعلی خود تصور کنید. کسی که خواهان زندگی با یک فرد تحصیل کرده هنردوست است، بهتر است خود نیز تحصیل کرده و هنر دوست باشد.

3. مرحله سوم: معیارهای اولیه برای همسریابی انتخاب کرده و آنها را آزمایش کنید. رایجترین معیارها (تفاوت سن، تفاوت قد، تفاوت ظاهر، تفاوت تحصیلات، تفاوت طبقاتی، تفاوت قومی، تفاوت زبانی و در نهایت تفاوت دینی) هستند.

4. مرحله چهارم :اجتماعی باشید تا تا دایره ی انتخاب های خود را وسیع تر کنید . محیط کار، تحصیل یا تفریح خود را به گونه ای انتخاب کنید که حداکثر احتمال ممکن را برای دیده شدن توسط همسر احتمالی آینده تان به شما بدهد.

به عنوان مثال کسی که می خواهد با یک موسیقیدان ازدواج کند، یا در کلاسهای متعدد موسیقی شرکت می کند یا عضو انجمنی می شود که موسیقی دانان معمولا عضو آن می شوند. و یا اینکه خصوصیت اصلی همسر آینده تان را به نزدیکان و دوستان بگویید اگر آنان با چنین کسی در آینده برخورد کردند شما را به او معرفی کنند.

5. مرحله پنجم :وقتی با کسی به قصد ازدواج دوست شدید یا از او خواستگاری کردید، فکرتان فقط مشغول ظواهر امر (مانند کافی شاپ رفتن و کادوهای رمانتیک دادن یا نحوه چای آوردن عروس خانم موقع خواستگاری و مراسم عروسی) نباشدو عاقلانه فکر و رفتار کنید.

6. مرحله ششم :شناخت بهتر همسر احتمالی تان از طریق برقراری ارتباط کلامی یا غیر کلامی می باشد. شما می توانید با معاشرت در دوران نامزدی و یا پرسش سوالات اساسی در طول جلسات خواستگاری ، صحبت نمودن با طرف مقابل و… شناخت زیادی از او به دست آورید.

مشاور دینی تلفنی

7.مرحله آخر :جمع بندی وضعیت وگرفتن تصمیم نهایی است. تمام نظرات و تفکرات را کنار هم بچینید و جنبه های مثبت و منفی ازدواج با این فرد را کنار هم مقایسه کنید و سپس با ارزیابی درست آن ها تصمیمتان را به والدینتان اعلام کنید.

نکته مهم انتخاب

ازدواج یکی از مهم ترین تصمیم های زندگی شماست. پس انتخابی هوشمندانه داشته باشید و با در نظر گرفتن تمام جوانب همسر خوب و مناسب برای خود انتخاب کنید .

مجلس در نظام جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه و والایی برخوردار بوده و محور بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها، قانون‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌هاست و چراغ هدایت دولت و ملت را به دست دارد. مجلس، پایگاه اساسی نظام و مردم و مایه حضور و مشارکت واقعی مردم در تصمیم‌گیری‌ها و مظهر اراده ملی است.

 

«طلوع فجر صادق»، ابتدای وقت نماز صبح و «طلوع آفتاب» انتهای وقت آن است و زمان واقع در بین این دو طلوع را «بین الطلوعین» می‌نامند.قرآن کریم با عبارت «وَ سَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْس‏»[1] تسبیح خدا در این زمان را توصیه کرده و روایات فراوانی نیز در زمینه عبادت در «بین الطلوعین» وجود دارد که در برخی از آنها اذکار و عبادات ویژه‌ای هم پیشنهاد شده است:1. پیامبر اکرم(ص): «هر کس از طلوع صبح تا طلوع آفتاب در مصلّاى خویش بنشیند و به تعقیب نماز مشغول باشد، خداوند او را از آتش دوزخ محفوظ دارد».[2]2. رسول خدا(ص): هر کس هنگام صبح، هفت بار این آیات را بخواند، در آن روز از بلاها محفوظ باشد: «فَاللهُ خَیْرٌ حافِظاً وَ هُوَ ارْحَمُ الرَّاحِمینَ،[3] انَّ وَلِیِّى‏ اللهُ الَّذى‏ نَزَّلَ الْکِتابَ وَ هُوَ یَتَوَلَّى الصَّالِحینَ،[4] فَانْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِى‏ اللهُ لا الهَ الَّا هُوَ، عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظیم[5]»؛[6]‏

پس [در هر حال] خداوند بهترین حافظ و مهربان‌ترین مهربانان است، ولىّ و سرپرست من‏ خدایى است که این کتاب را نازل کرده و او همه صالحان را سرپرستى می‌کند، پس اگر آنها [از حق] روى بگردانند [نگران مباش] بگو: خداوند مرا کفایت می‌کند، هیچ معبودى جز او نیست بر او توکّل کردم و او صاحب عرش بزرگ است.

مشاور دینی تلفنی
مشاور دینی تلفنی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *