هزینه مشاوره تلفنی همکده

 
helpkade
هزینه مشاوره تلفنی همکده
هزینه مشاوره تلفنی همکده

 

سایت همکده به آدرس Hamkadeh.comو متعلق به مرکز مشاوره همکده با هدف افزایش آگاهی مردم در زمینه مشکلات روان شناختی نظیر: ازدواج، خیانت، طلاق، فرزند پروری، خانواده، اعتیاد و افسردگی به فعالیت می پردازد و همچنین اقدام به ارائه راه های ارتباطی جهت دریافت مشاوره تلفنی و حضوری نموده است. در راستای هر چه قانونمندتر شدن ارائه خدمات، قوانین متناسب با نیاز خود را وضع نموده است.

قوانین و مقررات وضع شده به قرار زیر می باشند:

۱- هدف سایت همکده ایجاد فضایی است که در آن کاربران بتوانند به راحتی مشکلات خود را در فضایی کاملا ایمن با مشاورین روانشناس مجموعه مطرح نمایند و مدیریت مجموعه نیز مسئولیت نظارت بر عملکرد مشاورین و افزایش کیفیت خدمات را دارند.

۲- کاربران موکلفند هنگام درج سوالات و نظرات خود در سایت همکده، قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و موازین شرعی را رعایت نمایند.

۳- اعلام هرگونه بحث یا نقطه نظر سیاسی در طرح پرسش‌ها، در بخش پرسش و پاسخ یا نظرات در این سایت ممنوع بوده و با فرد خاطی مطابق قوانین کشوری برخورد خواهد شد. هزینه مشاوره تلفنی همکده

۴- درج سوال در بخش پرسش و پاسخ رایگان بوده و فقط هنگام مشاوره تلفنی از کاربر وجه دریافت خواهد شد.

۵- مرکز مشاوره همکده در اخذ تصمیم شخص مبنی بر استفاده از راهکارهای ارائه شده توسط مشاوران این مجموعه، مسئولیتی نداشته و عواقب تصمیم‌گیری نهایی بر عهده فرده مشاوره گیرنده می باشد و این مجموعه در قالب مشاور به فرد ارائه راهکار می نماید.

۶- نظرات ارائه شده توسط کاربران در بخش نظرات سایت همکده توسط مرکز مشاوره همکده تایید یا رد نمی گردند و صرفا نظر شخصی ایشان می باشد، لذا، مسئولیت ناشی از انجام راهکارهای پیشنهادی توسط سایر کاربران برعهده شخص کاربر می‌باشد.

پاندمیک جهانی کرونا ویروس روال عادی زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داده است. مدارس و بسیاری از فعالیت ها بسته شده، به کارمندان گفته شده است دورکار باشند و به دلیل تغییرات و بالا و پایین ها در زندگی بسیاری از افراد بسیاری از مشاغل تعطیل شده اند….

برای بسیاری از ما، ریلکسیشن به معنای افتادن روی مبل و ولو شدن جلوی تلویزیون در پایان یک روز پراسترس است. اما این ها نمی توانند اثرات آسیب رسان استرس را کاهش دهند. به جای آن نیاز است تا واکنش های ریلکسیشن در بدن خود را فعال سازید، وضعیتی از استراحت عمیق که باعث از بین رفتن استرس، کاهش ضربان قلب و تنفس، کاهش فشار خون و برگرداندن ذهن و بدن به حالت عادی می شود. ..

رفتارهای انسانی می گویند اغلب افراد زمانی که به سختی توسط فرد دیگری آسیب می بینند به دنبال راهی برای تلافی کارهای او هستند. غرور یا عزت نفس ما به نوعی آسیب می بیند. توقعات یا رویاهای شما به نوعی آسیب می بینند. ما شاید چیزی که برایمان بسیار ارزشمند است را از دست داده باشیم و می خواهیم این آسیب را به نوعی جبران نماییم….

اختلال شخصیتی دوری گزین اغلب همراه با دیگر مشکلات در زمینه ی سلامت روان می باشد از جمله اختلالات اضطراب و به خصوص اختلال اضطراب اجتماعی. کسانی که دچار این اختلال شخصیتی هستند الگویی از اجتناب در رفتار خود نشان می دهد که در نتیجه ی ترس از طرد شدن یا ناامیدی است که می تواند برای فرد بسیار دردناک باشد…

همه ی ما زندگی را به عنوان یک خانواده شروع می کنیم، چه با این خانواده نسبت خونی داشته باشیم، والدینی باشند که سرپرستی ما را برعهده گرفته اند یا در کنار فردی که رابطه ی نزدیکی با او داریم. این خانواده که ما در زمان به دنیا آمدن آن ها را پیدا می کنیم روی تمام جنبه های زندگی مان اثر خواهند داشت….

درمان با مشاوره ی تلفنی می تواند به کودکان، نوجوانان و بزرگسالان کمک کند تا با کمک روش های سنتی تلفن یا ابزاری مانند اسکایپ درمان دریافت کنند. اغلب درمان با کمک تلفن در کنار روش های درمان آنلاین دیگر استفاده می شود، مانند پیام رسانی با سرویس های انلاین یا ایمیل.

این روزها بیشتر و بیشتر افراد به سراغ روش های درمانی تلفنی می روند و تحقیقات اخیر نشان داده اند درمان های تلفنی می توانند درست به اندازه ی روش های درمانی رودررو  با ارزش باشند و حتی در برخی موارد خیلی بیشتر.

مشاوره ی تلفنی مسلما در کنار مزایای خود معایبی نیز دارد اما این ها تماما به خود فرد بستگی دارند و درمان های مشاوره ی تلفنی می تواند راه باارزشی برای دریافت کمک برای افراد باشد.

درمان با تلفن راه باارزشی برای کمک به افرادی است که ابزار یا فرصت مناسبی برای برگزاری جلسات رو در رو ندارند تا بتوانند به کمکی که می خواهند دریافت کنند دسترسی داشته باشند.

هزینه مشاوره تلفنی همکده

درمان های روانی با تلفن که با نام مشاوره ی تلفنی نیز شناخته می شود، فرایند صحبت کردن با مشاور با تلفن یا اسکایپ است تا بتوان تمام مشکلات در سلامت روان را حل کرده و به مشکلاتی در زندگی، احساسات و باورها کمک کرد.

مشاوره ی تلفنی بر اثر رشد زیاد مکالمات تلفنی و دسترسی سریع تر به شبکه های وب این روزها مرتبا مشهور و مشهورتر می شوند.

درمان تلفنی راهی عالی برای برقراری ارتباط با درمانگری حرفه ای است که با برنامه ی زمانی شما هماهنگ بوده و می توانید از موقعیت دلخواه خود ارتباط برقرار نمایید.

 

مشاوره ی تلفنی درست شبیه به روش های سنتی مشاوره ی رودررو است.

این نوع روش مشاوره پنجره ای خصوصی است که در ان می توانید به صورت یک به یک در مورد موضوعاتی صحبت کنید که روی زندگی شما اثر دارند. درست مانند روش های درمانی دیگر، شما برای یک جلسه ی مشاوره ی اولیه برنامه ریزی می کنید که در آن می توانید مشاور مرتبط با کار خود را انتخاب نمایید. ارزیابی با تلفن می تواند به روال درمان سرعت بیشتری دهد و همچنین در طول جلسات درمان انعطاف پذیری بیشتری داشته و راحت تر می توانید ارتباط برقرار کنید. مشاوره ی تلفنی درست به اندازه ی همان جلسات درمانی رودررو می تواند مفید باشد و در طی ان مشاور به شما گوش داده و در مورد برنامه ی درمانی مناسب با شما صحبت خواهد کرد.

جلسات مشاوره ی تلفنی اغلب حدود سی دقیقه ادامه دارند اما در طول جلسات انعطاف پذیری وجود داشته و در نتیجه شاید برای نیازهای خاص شما جلسات کمی کوتاه تر یا طولانی تر برگزار شوند.

مشاوره ی تلفنی باعث می شود آزادی بیشتری نسبت به روش های مشاوره ی سنتی داشته باشید. این باعث می شود مشاوره برای کسانی که نیاز به درمان دارند در دسترس تر باشد. شرکت در جلسات مشاوره ی تلفنی بسیار ساده تر است از اینکه بخواهید برای دیدن مشاور به محل مورد نظر رفته که نیاز به رفت و آمد داشته و زمان بیشتری را نیاز دارد. این روش خصوصا برای کسانی که رفت و آمد برایشان سخت است بسیار مناسب می باشد. بعلاوه مشاوره ی تلفنی باعث می شود بیشتر بتوانید ناشناس بمانید و در این حالت برای افراد ساده تر است تا بدون رودررو شدن با مشاور مشکلات را مطرح کنند. مشاوره ی تلفنی می تواند به مشکلاتی مانند افسردگی، اضطراب، فقدان یک عزیز رسیدگی کند و همچنین مشکلات دیگری که در مشاوره ی تلفنی می توان به آن رسیدگی کرد.

برای یافتن مشاوره ی تلفنی برای مشکلات شخصی که شاید با آن مواجه باشید، به سادگی باید تحقیق و پرس و جویی انجام دهید و اولین گام را به سمت حل مشکلات خود بردارید.

 

مشاورانی که به درمان های آنلاین مشغولند به خدمت رسانی از طریق ویدئو، پیام، تلفن، چت یا ایمیل می پردازند. برخی افراد این نوع از درمان را ترجیح می دهند زیرا می توانند از فواید درمان در خانه ی خود یا در حین سفر بهره مند گردند، این مورد خصوصا برای کسانی که در نقاط دور زندگی می کنند، برنامه های کاری شلوغی دارند یا به علت مشکلات جسمی یا مسئولیت مراقبت از فردی دیگر نمی توانند بیرون بیایند مفید خواهد بود.

مشاوره ی انلاین یک روش درمانی مستقل است که می تواند در کنار روابط درمانی سنتی نیز استفاده شود. مشاور شاید درمان هایی را در مطب نیز تجویز کند اما وقتی فرد بیرون از شهر است یا نمی تواند به مطب مراجعه نماید روش درمانی را به مشاوره ی تلفنی تغییر خواهد داد.

درمان و مشاوره ی تلفنی برای کسانی که در دسترسی به سرویس های مشاوره ی روانی مشکل دارند مناسب خواهد بود. همچنین در برخی شرایط دیگر نیز به شما کمک می کند. برخی افراد راحت تر هستند که بخواهند با ایمیل صحبت کنند تا اینکه بخواهند با حضوری با مشاور دیدار داشته باشند. برخی دیگر حس می کنند مشاوره ی تلفنی راحت تر در دسترس است زیرا نمی دانند چه زمانی به حمایت بیشتری نیاز خواهند داشت.

کسانی که به تازگی وارد روال درمان شده اند به سادگی می توانند در جلسات مشاوره ی انلاین شرکت کنند. این حقیقت که درمان می تواند در خانه ی شما انجام شود می تواند احساس خجالتی که همراه با دریافت خدمات مشاوره ی روانی است را کاهش دهد.

 

مشاوره ی انلاین انتخاب خوبی برای کسانی است که به خاطر موقعیت مکانی، وضعیت سلامت یا مشکلات در جابه جایی نمی توانند دسترسی به مشاور داشته باشند. این روال برای کسانی که دوست ندارند در مطب حضور داشته باشند مفید خواهد بود. بسیاری از جنبه های زندگی امروزه در فضای آنلاین در دسترس هستند و مشاوره ی تلفنی نیز راهی است تا بتوانید با دنیای دیجیتال ارتباط برقرار نمایید.

جنبه های بسیاری از سلامت روان را می توان زیر نظر مشاور درمان کرد. این ها عبارتند از:

تحقیقات نشان داده اند مشاوره ی تلفنی می تواند به علل متفاوتی به اندازه ی مشاوره ی حضوری و رودررو مفید باشد. بسیاری از روش های درمانی مختلف مانند روش درمانی رفتار شناختی یا CBT می توانند در درمان آنلاین نیز استفاده شوند. با این وجود با توجه به تکنولوژی مورد استفاده همیشه بازخوردهای بصری میسر نخواهد بود.

 

مشاوره ی انلاین انتخاب خوبی برای کسانی است که دور از خدمات مرتبط با سلامت روان زندگی می کنند. کسانی که برنامه های شلوغی دارند یا به سختی می توانند از خانه خارج شوند قادر خواهند بود از مراقبت های سلامت روان بهره مند گردند.

موقعیت هایی وجود دارد که در ان مشاوره ی تلفنی به شما پیشنهاد نمی شود. برای مثال کسانی که مشکلات روان شناختی شدیدی دارند یا دچار مشکلات حاد در سلامت عاطفی خود می باشند همیشه نمی توانند از این نوع درمان استفاده کنند. کسانی که دچار شیزوفرنی، افسردگی شدید، اختلال دوقطبی یا افکار مرتبط با خودکشی هستند بهتر است از درمان های سنتی استفاده کنند. کسانی که اینگونه مشکلات دارند نیاز به مراقبت های شدیدی خواهند داشت.

افراد دیگری که ممکن است مشاوره ی انلاین برایشان مفید نباشد کسانی هستند که زیاد با تکنولوژی راحت نیستند. کسانی که در خانه حریم شخصی کمی دارند، کسانی که نمی خواهند مسائل شخصی خود را در اینترنت یا تلفن به اشتراک بگذارند یا کسانی که در موقعیت های همراه با خشونت زندگی می کنند شاید ترجیح دهند متخصص سلامت روان به حضوری ملاقات کنند.

 

کسانی که به دنبال درمان های آنلاین هستند گزینه های زیادی دارند اما باید در زمان انتخاب مشاور برای خودتان دقت داشته باشید. برخی افراد که از مشاوره ی تلفنی استفاده می کنند مجوزها یا مهارت های لازم را ندارند و این ها می تواند منجر به درمان های ناموثر یا بروز شرایطی خطرناک شود. به اشتراک گذاشتن اطلاعات خصوصی با فردی نامناسب می تواند منجر به سرقت اطلاعات شما و حتی کلاه برداری شود.

زمانی که یک مشاور آنلاین را انتخاب می کنید حتما باید مطمئن شوید این افراد مجوزهای لازم را دارند. باید نام کامل مشاور را بشناسید و مدارک او را بررسی نمایید. یک مشاور آموزش دیده باید حداقل مدرک لازم برای درمان های روانی را داشته باشد.

اگر مشاور به شما خدمات مشاوره ی آنلاین مناسبی را پیشنهاد دهد باید وب سایت مناسبی داشته باشد. ایده ی خوبی است وب سایت فرد را دنبال نمایید تا بتوانید اطلاعات بیشتری در مورد او و روش های کاری، تجربیات و فلسفه ی او کسب کنید. همچنین می توانید وب سایت های مشهور را مروری کنید که دیگران چه خدماتی را انجام داده اند.

افراد زیادی خدمات مشاوره ی انلاین را ارائه می دهند. با این حال مشاوران زیادی این نوع درمان را ارائه می دهند. شاید برخی مشاوران در ارائه ی مشاوره ی رودررو بسیار ماهر باشند اما برخی دیگر با تجهیزات لازم مورد نیاز برای درمان آنلاین اگاهی ندارند. کلید کار این است که اطمینان یابید مشاور شما مهارت های لازم برای درمان انلاین را دارد.

باید تمام جزئیات لازم در مورد هزینه ها و گزینه های پرداخت پول را در دیدار اولیه به دست اورید. با وجودی که درمان آنلاین می تواند هزینه ی کمتری از درمان های سنتی داشته باشد برخی شرکت های بیمه هزینه ی مشاوره ی انلاین را نمی پردازند. بهتر است با مشاور خود در مورد نگرانی هایی که دارید صحبت کنید. اگر مشاور جواب های مبهمی داشته و نخواهد در مورد این مطالب با شما صحبت کند شاید وقت آن است که به دنبال مشاور دیگری بگردید.

قوانین و مقررات وضع شده به قرار زیر می باشند:

۱- هدف سایت همکده ایجاد فضایی است که در آن کاربران بتوانند به راحتی مشکلات خود را در فضایی کاملا ایمن با مشاورین روانشناس مجموعه مطرح نمایند و مدیریت مجموعه نیز مسئولیت نظارت بر عملکرد مشاورین و افزایش کیفیت خدمات را دارند.

۲- کاربران موکلفند هنگام درج سوالات و نظرات خود در سایت همکده، قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و موازین شرعی را رعایت نمایند.

۳- اعلام هرگونه بحث یا نقطه نظر سیاسی در طرح پرسش‌ها، در بخش پرسش و پاسخ یا نظرات در این سایت ممنوع بوده و با فرد خاطی مطابق قوانین کشوری برخورد خواهد شد. هزینه مشاوره تلفنی همکده

۴- درج سوال در بخش پرسش و پاسخ رایگان بوده و فقط هنگام مشاوره تلفنی از کاربر وجه دریافت خواهد شد.

۵- مرکز مشاوره همکده در اخذ تصمیم شخص مبنی بر استفاده از راهکارهای ارائه شده توسط مشاوران این مجموعه، مسئولیتی نداشته و عواقب تصمیم‌گیری نهایی بر عهده فرده مشاوره گیرنده می باشد و این مجموعه در قالب مشاور به فرد ارائه راهکار می نماید.

۶- نظرات ارائه شده توسط کاربران در بخش نظرات سایت همکده توسط مرکز مشاوره همکده تایید یا رد نمی گردند و صرفا نظر شخصی ایشان می باشد، لذا، مسئولیت ناشی از انجام راهکارهای پیشنهادی توسط سایر کاربران برعهده شخص کاربر می‌باشد.

سلامت نیوز : تعرفه ٤٥ دقیقه خدمات مشاوره‌ای بین ٦٨ تا ١٣٨‌هزار تومان است. آنها گاهی تا یک چهارم تعرفه مصوب از شما پول می‌گیرند تا خدمات روانشناسی و مشاوره ‌دهند. آنهایی که معلوم نیست تخصصش را دارند یا تنها در حد کتاب قورباغه‌ات را قورت بده مطالعه داشته‌اند! حالا مشاوره‌های آنلاین و روانشناسان چتی بازار داغی به هم زده‌اند. این موضوع درحالی رخ می‌دهد که آن سوی این بازار ٣٠٠‌هزار تومان ویزیت ١٥ دقیقه روانشناسی است که تلویزیون او را به شهرت چشمگیری رسانده است.به گزارش سلامت نیوز به نقل از شهروند ،او درحالی برای یک ساعت مشاوره یک‌میلیون و ٢٠٠‌هزار تومان ویزیت دریافت می‌کند که شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره هزینه یک جسله ٤٥ دقیقه‌ای مشاوره را ١٣٨‌هزار تومان اعلام کرده است. البته فعالان در این صنف معتقدند که نرخ درمان روانشناسی هم مثل اکثر قیمت‌گذاری‌های بازار آزاد، دلخواه است و هر مطبی نرخ خودش را دارد. بسته به این‌که مطب شمال شهر است یا جنوب شهر، بر خیابان است یا داخل کوچه و شهرت و سابقه مشاوران هزینه‌های متفاوتی را دریافت می‌کنند. افشار که خودش درمانگر و مشاور یکی از مراکز روانشناسی است این موضوع را تا حدودی طبیعی می‌داند: طبیعی است یک روانشناس در شمال شهر که مطبش متری ٤٠‌میلیون تومان قیمت دارد و شارژ آن چنانی هم باید بدهد، این مقدار پول دریافت کند. کسی هم که پیش این روانشناس می‌رود حتماً توانایی مالی بیشتری دارد.لطفا بیشتر حرف بزنید این روزها مراکز مشاوره که نام و آوازه چندانی ندارند به ازای هر جلسه مشاوره ١٥٠ تا ٢٠٠‌هزار تومان پول دریافت می‌کنند. فاطمه که به تازگی به یکی از مراکز مشاوره در اکباتان مراجعه کرده دراین‌باره به «شهروند» می‌گوید: برای یک جلسه مشاوره ١٥٠‌هزار تومان پرداخت کردم بدون این‌که فایده‌ای برای من داشته باشد. او که به همراه همسرش به این مرکز مراجعه کرده بود، گفت: برخی از روانشناسان ارزان آن‌قدر جلسات مشاوره را کش می‌دهند که درنهایت به این نتیجه می‌رسی که‌ای کاش از همان ابتدا پیش یک مشاور حاذق می‌رفتی ولی سریع‌تر به نتیجه می‌رسیدی. به گفته او، بعضی از جلسات مشاوره به یک درد دل تبدیل می‌شوند. به‌عنوان مثال مشاوری که پیش او رفته بودم یک ساعت ما را به حرف واداشت و من و همسرم از مشکلات خود گفتیم و درپایان جلسه بی آن‌که حتی یک راهنمایی یا یک راهکار داده باشد، دو جلسه جداگانه برای من و همسرم تعیین کرد. در آن جلسه بازهم درباره حرف‌هایی که در جلسه مشترک اولمان مطرح کرده بودیم از ما پرسیده شد.کارشناسان تلویزیون پرمشتری‌ترندیکی از تهیه‌کنندگان برنامه‌های تلویزیونی از روانشناسی می‌گوید که پروانه‌اش باطل شده بود و برای حفظ مشتریانش خودش را به آب و آتش می‌زد تا در یکی از برنامه‌های تلویزیونی صحبت کند. او می‌گوید: این مشاور حتی حاضر بود میلیون‌ها تومان پول به تهیه‌کننده پرداخت کند تا اینگونه اعتبار از دست رفته‌اش را برگرداند. به‌هرحال باید پذیرفت که هر برنامه تلویزیون تعداد مشتریان یک روانشناس را چندین برابر می‌کند و روانشناسانی که هر هفته به صورت ثابت در یک برنامه تلویزیونی شرکت می‌کنند، مشتری‌ها به مطب‌شان روانه می‌شوند.١٣٨‌هزار تومان حداکثر نرخ مصوب مشاوره!طبق تعرفه‌های رسمی‌سال ٩٧ سازمان نظام روانشناسی هزینه یک جلسه خدمات روانشناسی و مشاوره ٤٥ دقیقه‌ای در تهران باید چیزی بین ٦٨ تا ١٣٨‌هزار تومان باشد. این نرخ بسته به مدرک تحصیلی مشاور و محل ارایه مشاوره متغیراست. تعرفه‌های روانشناسی هر ساله براساس پیشنهاد وزارت بهداشت و تصمیم شورای‌عالی بیمه تصویب و به آنها ابلاغ می‌شود. البته با وجود تعرفه ثابت، کم نیستند مشاورانی که یا زمانی کمتر از زمان استاندارد برای مراجعان می‌گذارند یا عددی متفاوت از تعرفه موجود دریافت می‌کنند. هر چند راه‌های برخورد با این به اصطلاح قانون‌شکنی در این حوزه مثل هر صنف دیگری وجود دارد، اما گاهی تفاوت بین خدمات ارایه شده توسط افراد متخصص و نامدار این حرفه آن‌قدر محسوس است که اگر در صف طویل مراجعان آنها به شما نوبت برسد دیگر جایی برای گله و شکایت از قیمت باقی نمی‌ماند. نکته‌ای که حتما باید به آن توجه داشت این است که گاهی در طی مراحل مشاوره آزمون‌هایی در راستای خدمات تشخیصی از مراجعان گرفته می‌شود که به مبلغ حق مشاوره اضافه می‌کند. برای مثال آزمون هوش احتمالا حدود ٣٠٠ تا ٥٠٠‌هزار تومان برایتان آب می‌خورد!بازار داغ کلاهبرداری با مشاوره‌های تلفنیاما بازار داغ مشاوره گرفتن در این روزها کاروکاسبی روانشناسان غیرحضوری را هم سکه کرده است. آمارها می‌گویند حداقل ٢١‌درصد مردم ایران از یک اختلال روانی رنج می‌برند و حداقل ٦٠‌درصد نیز به نوعی به افسردگی خفیف مبتلا هستند. همین مسأله بازار مشاوره‌های تلفنی و اینترنتی را حسابی سکه کرده است. در این میان هستند کسانی که بی‌آنکه تخصصی داشته باشند، در این روزها میلیون‌ها تومان پول به جیب می‌زنند. زهرا در اینباره به «شهروند» می‌گوید: پارسال که متوجه شدم همسرم به من خیانت می‌کند و اعتیاد هم دارد، در آن روزها حالم خیلی بد بود و نیاز داشتم هر روز با یک نفر صحبت کنم و از او مشاوره بگیرم. یکی از دوستانم فردی را به من معرفی کرد که بعدها متوجه شدم تحصیلاتش هیچ ربطی به روانشناسی ندارد.او می‌گوید: بعضی از روزها دو ساعت با این فرد به اصطلاح روانشناس صحبت و به ازای هر ساعت مکالمه ٢٠٠‌هزار تومان پول پرداخت می‌کردم. در حدود ٤٥ روز به یک مشاور کلاهبردار ٤‌میلیون تومان پول پرداخت کردم که هزینه بسیار بالایی است. وقتی خواستم از او شکایت کنم، خیلی راحت خطی که به نام خودش نبود را خاموش کرد و دیگر هیچ دسترسی به او نداشتم.هزینه مشاوره با قبض تلفنالبته هستند مراکز مشاور تلفنی که به صورت قانونی این روزها مشغول به فعالیت هستند. مراکزی که با استفاده از شماره تلفن‌های هوشمند با پیش شماره ۹۰۹ به متقاضیان خدمات ارایه می‌دهند. فعالیت آنها به این نحو است که مشتریان تنها از طریق خط ثابت امکان شماره‌گیری دارند و می‌توانند با اتصال به این شماره خدماتی مانند فال حافظ، مشاوره خانواده، املاک و تعمیرات کامپیوتر دریافت کنند و هزینه آن را در قبض تلفن دوره بعد بپردازند. به گفته بیدخام تاکنون ٨٥٠ شماره تلفن هوشمند بین‌استانی و ٢١٠٠ شماره هوشمند استانی اختصاص داده شده است.اختصاص تلفن هوشمند بعد از دریافت مجوزدر این میان مسئولان می‌گویند مشاوره‌های تلفنی که عمدتا با استفاده از شماره تلفن‌های هوشمند با پیش‌شماره ٩٠٩ به خدمات مشاوره می‌پردازند، قابل اطمینان‌تر از شماره‌های متفرقه هستند. آنگونه که معاون مخابرات می‌گوید: متقاضیان این شماره تلفن‌ها باید از مرجع مربوطه معرفی‌نامه‌ای را به مخابرات ارایه دهند تا خطوط در اختیارشان قرار گیرد. به‌عنوان مثال اگر کسی خواهان راه‌اندازی مشاورهای تلفنی است، ابتدا باید معرفی و مجوز فعالیت از سازمان نظام روانشناسی تهیه و بعد برای دریافت خط تلفن هوشمند اقدام کند، به همین دلیل امکان تخلف برای کسانی که متقاضی تلفن‌های هوشمند هستند، کمتر است. حداکثر تعرفه تلفن‌های هوشمند چقدر است بعد از مصوبه‌ای که‌ سال ٩٤ به تصویب سازمان تنظیم مقررات رسید، سقف قیمت از تلفن‌های هوشمند برداشته شد. هرچند به گفته بیدخام متوسط قیمت این روزهای این خطوط تلفن ٣‌هزار تومان به‌ازای هر دقیقه است، اما هیچ‌گونه محدودیت قیمتی در این خصوص وجود ندارد. جالب است بدانید درحال حاضر حداقل تعرفه برقراری ارتباط با اپراتورهای تلفن همراه ٢٩ تومان و حداکثر ٩٣ تومان است. یک حساب‌کتاب سرانگشتی به خوبی نشان می‌دهد که هنگام تماس با تلفن‌های هوشمند حداقل ٣٢برابر هزینه مکالمه با تلفن همراه باید پول پرداخت کنید که سهم مخابرات از این درآمدهای نجومی هم قابل توجه است. به گفته بیدخام اگر در تهران متقاضی دریافت این سرویس باشید، تنها ٢٠‌درصد از مبلغی که مشتریان برای تماس با این سامانه می‌پردازند، به جیب مخابرات می‌رود و ٨٠‌درصد آن به فرد درخواست‌کننده سرویس پرداخت می‌شود و اگر مخابرات امکان برقراری تماس با این سرویس را از کل کشور برای شما فراهم کرده باشد، سهم شما از این مبلغ ۷۰‌درصد است و سهم مخابرات ۳۰‌درصد می‌شود که هر دو ماه یک بار از طرف شرکت مخابرات به شماره حسابی که از طرف متقاضی ارایه شده، واریز می‌شود.هر دقیقه مشاوره تلفنی چند؟اگر جزو آن دسته از کسانی هستید که وقت‌تان حسابی پر است و امکان تردد در خیابان‌های پرترافیک شهر را ندارید، احتمالا برای گرفتن مشاوره دست به دامن مشاوره‌های تلفنی می‌شوید. مشاوره‌هایی که هر دقیقه‌اش برای شما ٢‌هزار تومان آب می‌خورد. به عبارتی اگر یک ساعت با مشاوره‌های پاسخگو در این مراکز صحبت کنید، باید ١٢٠‌هزار تومان همراه با قبض تلفن‌تان پول پرداخت کنید، البته راه‌های دیگری هم برای کمتر کردن هزینه‌تان هست، به‌عنوان مثال یکی از مراکز مشاوره تلفنی به مشتریان خود پیشنهاد می‌دهد به جای این‌که هزینه مشاوره روی قبض تلفنشان سنگینی کند، به ازای هر نیم ساعت مشاوره ٤٠‌هزار تومان و برای یک ساعت مشاوره ٧٠‌هزار تومان به حساب واحدهای مشاوره واریز کنند تا مشاوره‌ای به‌صرفه‌تر را تجربه کنند. تخفیف‌های جذابی که البته از جیب مخابرات به مشتریان داده می‌شود، حسابی وسوسه‌انگیز است، اما نباید فراموش کرد که این نوع پرداخت درنهایت تفاوت چندانی در درآمد این مراکز مشاوره ایجاد نمی‌کند. ٢٠‌درصد از ١٢٠‌هزار تومان هزینه مشاوره یعنی چیزی حدود ٢٤‌هزار تومان سهم مخابرات است که در صورت تماس با اپراتورهای موبایل به صفر می‌رسد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور درباره تبلیغات مشاوره‌های تلفنی گفت: بسیاری از موسسات تبلیغات مشاوره تلفنی و اینترنتی انجام می‌دهند؛ در سازمان نظام روانشناسی به عنوان متولی روانشناسی و مشاوره کشور تاکنون یک مجوز هم در این خصوص نداده‌ایم، چراکه مشاوره تلفنی را برای کار های روانشناختی و مشاوره جایز نمی‌دانیم. همچنین مشاوره‌های تلفنی موسسه «همکده» و «مسیر زندگی» غیرقانونی هستند و اگر این فعالیتها ادامه یابد از طریق دادگاه‌های صالحه شکایت می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، محمد حاتمی در نشستی خبری که امروز چهارشنبه (۳ مهر) برگزار شد، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید گفت: در ۶ ماهه گذشته، ساختار سازی جدیدی واحدهای سازمان و بخشهای درونی صورت گرفت که در این بخش بحث مسائل ساختاری استانها در اولویت قرار گرفت، با مساعدتی که معاون اول رییس جمهور و دولت داشتند موفق شدیم در استانها جایگاه سازمان نظام روانشناسی را ارتقاء دهیم. همچنین از دفاتر استانی که در اختیار ما قرار خواهد گرفت بهره‌مند می‌شویم.

وی درباره نگاه جدید سازمان به آی تی محوری اظهار کرد: نگاه ما در تمام ابعاد و کارهایی که باید در سازمان صورت گیرد را آی تی محور می‌کنیم و این ساختار را ایجاد کرده‌ایم تا در آینده‌ای نزدیک کسی به سازمان مراجعه نکند و از شهر و خانه خود با سازمان ارتباط برقرار کنند.

حاتمی یکی از مهمترین فعالیت‌هایی سازمان را نظارت بر فعالیتهای روانشناسی و مشاوران کشور دانست.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در بخش دیگر درباره تبلیغات مشاوره‌های تلفنی بیان کرد: بسیاری از موسسات تبلیغات مشاوره تلفنی و اینترنتی انجام می‌دهند؛ در سازمان نظام روانشناسی به عنوان متولی روانشناسی و مشاوره کشور تاکنون یک مجوز هم در این خصوص نداده‌ایم،  چراکه مشاوره تلفنی را برای کارهای روانشناختی و مشاوره جایز نمی‌دانیم.هزینه مشاوره تلفنی همکده

وی افزود: مشاوره تلفنی تنها در حد مداخله در بحران و راهنمایی قابل انجام است، در غیر این صورت کسانی که قصد مشاوره دارند باید حضوری باشد، لذا این ها از نظر ما اعتبار ندارند.   حاتمی تاکید کرد: خدمات مشاوره تلفنی دو موسسه «همکده» و «مسیر زندگی» غیرقانونی است و اگر این فعالیتها ادامه یابد از طریق دادگاه‌های صالحه شکایت می‌کنیم.

وی افزود: طی ۱۰ سال گذشته مسئله روانشناسی و مراجعه به روانشناس در کشور افزایش یافته و خانواده‌ها برای مسائل و مشکلات پای صحبت‌های روانشناسان می‌نشینند. به دلیل اینکه مانند پزشکان برنامه ریزی درخصوص روانشناسی یا ساماندهی در گذشته انجام نشده بود، مردم بر اساس آنچه در فضای مجازی و رسانه ها و… وجود داشت به آن مراجعه می کردند که این موضوع آسیب‌هایی را در پیش داشته است، زیرا افرادی از طریق فضای مجازی تحت عنوان روانشناس خود را با عناوین جعلی معرفی می‌کردند.

وی افزود: بخش معاونت انتظامی برای رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای بر حسب قانون این اجازه را به سازمان نظام روانشناسی می دهد که هم نظارت و هم مجوز صادر کند و همچنین هیاتهای بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای را در سازمان تشکیل دهد و برخوردهای لازم را با متخلفان انجام دهد؛ ساختار سازی و برنامه ریزی این بخش انجام شده است به گونه‌ای که بخش نظارت بر فضای مجازی در حال حاضر در سازمان شکل گرفته و در همین مدت کوتاه حدود هزار پرونده یا افرادی که در فضای مجازی به صورت غیر قانونی فعالیت می کنند برای آنها پرونده تشکیل شده است، همچنین در برخی موارد نیز به دادگاه‌های عمومی معرفی شدند.

حاتمی با بیان اینکه این موضوع نیازمند توسعه بیشتر است افزود: در همین راستا در حال اجرای طرح مرکز کنترل، نظارت و بازرسی هستیم. در این طرح به طور مشخص برحسب نیاز استانها حدود ۷۰۰ نفر از همکاران منتخب را آموزش خواهیم داد تا در استان های مختلف به نظارت مسائل روانشناسی و مشاوره بپردازند. کارهای اولیه این طرح انجام شده و در حال برنامه ریزی هستیم.

وی با بیان اینکه حدود ۳۰ هزار نفر عضو در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور وجود دارد، عنوان کرد: از بین این ۳۰ هزار نفر حدود ۶ هزار نفر موفق به دریافت پروانه اشتغال شده‌اند یعنی ۲۴ هزار نفر در نوبت هستند که هر روز بر تعداد آنها افزوده می‌شود.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: بیش از ۲۰۰ هزار دانشجو وجود دارد که به محض فارغ التحصیلی عضو سازمان می‌شوند و خواستار پروانه اشتغال هستند.

حاتمی معتقد است: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ظرفیت و توان این میزان متقاضی را برای مصاحبه ندارد. با توجه به اینکه با تلاش همکاران مصاحبه‌ها نسبت به سال گذشته حدود ۳ برابر افزایش یافته است، اما باز هم این میزان پاسخگو نبوده است. بر همین مبنا طرحی آماده شده است تا در هفته های آتی به شورای مرکزی ارائه شود.

 وی افزود: این طرح به گونه‌ای است که بحث توانمندسازی و نظارت جایگزین مصاحبه شود و سازمان در ارائه مجوز و پروانه مانند سابق سختگیری نکند و سختگیری خود را بر روی نظارت فعالیت‌های روان شناسی قرار دهد. اگر این موضوع میسر شود، فشار و نوبت دهی حذف می شود و سازمان می تواند روی کار اصلی خود یعنی نظارت و توانمندسازی روانشناسان و مشاوران متمرکز شود.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ادامه داد: در بخش اول این طرح خواسته شده است اعضای هیئت علمی دانشگاه ها بدون مصاحبه پروانه بگیرند اما در تمدید امتیازاتی را قائل شویم تا اگر کسی دوره های بازآموزی را طی کرد پروانه تمدید شود تا اعضای هیئت علمی از مصاحبه معاف شوند. بخش دوم کسانی هستند که در مقطع دکترای تخصصی فارغ التحصیل می شوند؛ برای آنها پروانه موقت ۲ ساله صادر شود و چنانچه واحد نظارت آنها را تایید کرد و امتیازات لازم را به دست آورد پروانه‌شان تمدید شود.

وی با اشاره به کارشناسان ارشد روانشناسی و مشاوره اظهار کرد:  در این طرح گفته شده به جای آن که آن ها پشت درهای مصاحبه باشند یک دوره شش ماهه برای آنها تعریف شود و اگر کسی توانست این دوره ۶ ماهه را با موفقیت طی کند برای آنها پروانه موقت صادر می‌شود و با نظارتی که سازمان انجام می دهد پروانه آنها تبدیل به پروانه دائمی می شود.

حاتمی همچنین با اشاره متقاضیان غیر مرتبط در این طرح گفت: دسته دیگر متقاضیان غیر مرتبط و پژوهش محور یا کسانی که به صورت مجازی مدرک گرفته‌اند و سازمان هنوز به آنها پروانه نداده را شامل می‌شود، سازمان در این راستا ۱۲ واحد را برای آنها تعریف کند و آنها از طریق دانشگاه‌های کشور این ۱۲ واحد را بگذرانند و سپس در دوره شش ماهه شرکت کنند، در صورت موفقیت پروانه موقت برای آنها صادر می شود و با نظارت سازمان، پروانه دائم می‌شود.

وی تاکید کرد: بر مبنای این طرح باید دو بخش مهم سازمان قوی شود؛ اول بخش کمیسیون های تخصصی و دوم بخش آموزشی است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور همچنین درباره آزمونهای غیرمرتبط گفت: در سال جاری آزمون غیر مرتبط در ۲۸ خرداد ماه برگزار شد که حدود ۹۵۰ نفر در آن شرکت کردند و نتایج آن استخراج شده است و بیش از ۵۰ درصد قبول شده‌اند.

 

مشاوره به عنوان یک راهکار مهم برای کاهش دغدغه ها و مشکلات افراد شناخته می شود.

مشاوره می‌تواند سبب کاهش بسیاری از مشکلات آنها در زمینه های گوناگون زندگی شود.

در گذشته استفاده از مشاوره چندان رایج نبود و افراد ترجیح می دادند تا خود به درمان و برطرف نمودن مشکلات خود از طریق مشاوره و مشورت گرفتن از افراد با تجربه اقدام کنند.

امروزه با گسترش اطلاعات و دانش افراد در رابطه با دانش مشاوره استفاده از مشاوره روز به روز در حال افزایش است.

۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

هزینه مشاوره تلفنی همکده

۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰

 

۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲

 

موبایل مراکز

 

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶۰

 

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

 

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

 

برای عزیزان خارج از کشور

 

۹۸۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶+

 

۹۸۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰+

 

۹۸۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷+

 

مشکلات بسیار زیادی وجود دارد که افراد می‌توانند برای مشاوره به مراکز مشاوره در جهت حل آنها اقدام کنند.

 

مشاوره می تواند از طریق راه های گوناگونی صورت بگیرد تا بتواند نیازها و دغدغه های افراد مختلف را در زمینه‌های گوناگون برطرف نماید.

یکی از روش هایی که توسط مرکز مشاوره ما برای افرادی که قادر به حضور در مراکز مشاوره نیستند ایجاد شده است مشاوره تلفنی رایگان با موبایل است. امروز تمامی افراد موبایل دارند و به راحتی از طریق آن به شبکه اینترنت و نیز شبکه تلفن وصل می باشد.

افراد به راحتی می توانند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با موبایل به مشاور مورد نظر خود متصل شده و دغدغه ها و مشکلات خود را با او در میان بگذارد.

یکی از مشکلاتی که افراد می توانند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با موبایل برای حل آن اقدام کنند مشکلات شخصیتی است.

امروز مشکلات و اختلالات شخصیتی افراد بسیار زیادی را درگیر نموده و مشکلات زیادی را برای خود آنها و برای افرادی که با آنها زندگی می‌کنند به وجود اورده است. برای درمان و شناخت بهتر این اختلالات راه‌ های گوناگون وجود دارد.

مثلاً در مراکز مشاوره مشاوران اقدام به انتشار تست های روانشناسی شخصیت می کند و پس از پاسخ دادن به تست های روانشناسی می تواند به شناخت مناسب از وضعیت خود توسط تجزیه و تحلیل مشاور دست یابد.

یکی دیگر از مواردی که مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل می تواند برای حل آن صورت گیرد مشکلات استرس و اضطراب در دنیای کنونی است.

استرس و اضطراب از افراد جوان و نوجوانی که درگیر تحصیل و پیدا کردن شغل هستند تا افراد پیری که بازنشسته شده اند و زندگی را به تنهایی می گذرانند در بر میگیرد.

در واقع این یکی از اختلالات بسیار مهم و بزرگ در زندگی کنونی افراد است.

مشاوره تلفنی ارزان با موبایل

 

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶۰

 

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

 

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

دکتر ویلیام البرتو، مشاور خانواده در ایتالیا، بیان می کند که: “انجام مشاوره با مشاوران روانشناسی و روانپزشکی می تواند برای درمان این بیماری بسیار مفید و موثر واقع گردد. یکی دیگر از بیماری‌ ها و اختلالاتی که می تواند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با تلفن مورد بررسی قرار بگیرند اختلالات رفتاری و اخلاقی است”.

بسیاری از افراد با این اختلالات روبه‌رو هستند بنابراین زندگی مشترک آنها و روابط اجتماعی آنها تحت تاثیر قرار می گیرد.

بسیاری از خانواده ها و زن و شوهرها به دلیل همین مشکلات و اختلالات با دغدغه های بسیار زیادی در زندگی مشترک خود روبرو هستند. بسیاری از افراد در حیطه کاری خود نمی ‌توانند ارتباطات مناسبی را با همکاران خود برقرار کنند.

تمامی موارد گفته شده می ‌تواند در رابطه با اختلالات مربوط به رفتار و اخلاق انسان ها باشد مشاوره در این زمینه بسیار مهم و حیاتی بوده می تواند سبب کاهش بسیاری از مشکلات و دغدغه های افراد در زمینه‌های گوناگون یاد شده باشد.

یکی دیگر از مواردی که برای انجام مشاوره مفید و موثر است را می توان مشکلات مربوط به خانواده دانست امروزه خانواده های بسیار زیادی وجود دارند که در زمینه های گوناگون با مشکلات مختلف دست و پنجه نرم می کنند.

این مشکلات می‌تواند سبب مانع بزرگی بر راه خوشبختی و سعادت خانواده ها باشد. به همین دلیل مشاوره خانواده به عنوان یکی از مشاوره های بسیار مهم در مراکز مشاوره انجام می گیرد.

مشاوره تلفنی رایگان با موبایل می‌تواند در این زمینه فعال بوده و خانواده‌های مختلف را از جهات دغدغه های گوناگون یاری و هدایت نمایند.

یکی دیگر از مشکلاتی که بسیار مهم و اساسی بوده و می‌تواند سبب به وجود آمدن اختلالات بسیار زیادی در زندگی افراد شود مشکلات مربوط به امور جنسی است. مشکلات جنسی افراد بسیار زیادی را چه نوجوان چه جوان و چه در سنین میانسالی و پیری با خود درگیر نموده است (منبع سایت علوم روانشناسی فرانسه).

افراد بسیار زیادی هرروزه به مرکز مشاوره مراجعه می‌کنند و در زمینه یاد شده اختلالات و دغدغه های خود را و مشاوران در میان می‌گذارند.

بسیاری از آنها از بیان این اختلالات به صورت حضوری خجالت می کشند با توجه به موارد گفته شده مشاوره تلفنی رایگان با این روش می‌تواند برای کاهش دغدغه این افراد بسیار مهم و موثر باشد.هزینه مشاوره تلفنی همکده

در کنار تمامی موارد یاد شده مشکلات اقتصادی سبب می‌شود که بسیاری از افراد از مراجعه به مرکز مشاوره و یا انجام مشاوره در سایر روش ها خودداری کنند بنابراین رایگان بودن این نوع مشاوره می تواند برای این افراد بسیار مهم باشد و آنها را ترغیب به استفاده از مرکز مشاوره و مشورت و مشاوران نماید.

 

در ادامه مقاله به بررسی دغدغه‌ها و مشکلاتی که در زمینه مشاوره تلفنی وجود دارد می‌پردازیم.

مزیتها و معایب این روش را به‌گونه‌ای خوب مورد بررسی قرار می دهیم تا افراد بتوانند در مورد نحوه استفاده از این روش تصمیم گیری کنند.

در روش مشاوره تلفنی افراد زمان بسیار کمی را برای انجام مشاوره با مشاور خود صرف می کنند اما نکته مهم اینجاست که در مشاوره های حضوری و رو در رو شناخت بسیار مناسبی از فرد مقابل صورت می‌گیرد.

بنابراین ترجیح اول و اولویت اول برای انجام مشاوره مشاوره های حضوری است.

اما برای کسانی که امکان مشاوره حضوری ندارند مشاوره تلفنی می‌توانند مفید باشد.

همچنین از نظر اقتصادی به دلیل اینکه این مشاوره رایگان است و هزینه بسیار کمی را برای افراد به دنبال دارد بنابراین می‌تواند به عنوان یک راهکار مناسب برای کسانی که با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند باشد.

از دیگر معایب این روش می توان به منتظر ماندن پشت خط تلفن اشاره کرد.

 

بسیاری از افراد زمان این را ندارند که بخواهند پشت خطوط ارتباطی منتظر برقراری ارتباط با مشاور موردنظر خود باشند.

بنابراین با توجه به جمعیت موارد گفته شده بایستی اولویت را مشاوره حضوری دانست و برای درمان هر چه بهتر و شناخت هرچه بهتر بیماری‌ها و مشکلات به مشاوره حضوری اقدام نمود.

اما در شرایطی که امکان این موارد وجود نداشته باشد مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل و به آسانی می‌ توانند در جهت های گوناگون برای برطرف کردن مشکلات استفاده شود.

سایت “مشاورانه” ، مرجع مشاوره خانواده و روانشناسی،” مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل در زمینه های گوناگون مانند:

 

چگونه کار می کند؟ مشاوره و درمان تلفنی یک رابطه درمانی ساختاری است که در آن مشتری و درمانگر به جای ملاقات حضوری با تلفن و یا موبایل صحبت می کنند… جلسات، مانند مشاوره حضوری و چهره به چهره نیاز است به صورت هفتگی و یا بر اساس تشخیص درمانگر ادامه یابد.

درمان آنلاین یا مشاوره آنلاین، به مشاوره ای گفته می شود که از طریق اینترنت، سایت و یا شبکه های مجاری انجام می شود و در سایت مشاورانه رایگان در اختیار افراد قرار داده شده است.

روش اول: تماس با مراکز معتبر و مورد تایید مرکز مشاوره روانشناسی مشاورانه با تعرفه ارزان روش دوم: دفاتر کانون مشاوران ایران که امکان تبدیل به مشاوره حضوری هم هست روش سوم: تماس با شماره موبایل و مشاوره تلفنی با مشاور روش چهارم: استفاده از تلفن هوشمند سراسری که هر 60ثانیه حدود 2000تومان است و روی قبض تلفن آخر ماه باید پرداخت شود.(توجه این روش ممکن است هزینه زیادی برای شما به همراه داشته باشد)

مرکز مشاوره مشاوره و مراکز همکار تعرفه هایی با قیمت مناسب ارائه می دهند که سبب رضایت تمامی مشتریان شده است. برای اطلاع از هزینه به سایت مشاورانه رجوع کنید.

بله، مرکز مشاوره مشاورانه این امکان را فراهم کرده و شما هر لحظه که بخواهید می توانید مشاوره تلفنی خود را به مشاوره حضوری با همان مشاور تغییر دهید.

مشاوران به افراد، زوج ها، خانواده ها و گروه هایی که با موضوعاتی همچون افسردگی، اعتیاد، وسواس، دوقطبی و غیره سر و کار دارند، مشاوره ارائه می دهند. روش های درمانی مختلفی برای هر مشکل از سوی درمانگر ارائه می شود.

به مراکز برتر کانون مشاوران ایران مراجعه کرده و یا از سایت مشاورانه به صورت رایگان کمک بگیرید.

بله. امکان پذیر است و نتیجه خوبی تا کانون داشته است. ولی در برخی موارد در صورت نیاز و صلاح دید مشاوره باید حضوری صورت بگیرد.

سلام خسته نباشین من دختری ۲۵ساله هستم‌‌‌. منو‌پسری چهار سال دوستیم از اول خانواده ها در جریان بودن پسر خیلی خوبیه ما هیچوقت مشکل خاصی نداشتیم ۱۰سال ازم بزرگتر ساکن تهران هستن. بعد دوسال اومدن خاستگاری بعد منتظر شدن ما بریم خونشونخیلی به این دیدار اصرار دارن اما خانواده من اصلا این موضوع قبول نمیکنن.دوسال گذشت تا دوباره قبل محرم اومدن بله برون صحبت همه چی کردن که عقد کنیم یکمم سر مهریه و کالا حرف شد.داداشم پیش ما زندگی نمیکنه یه ده ساعتی فاصله داره برای همینم تو‌مراسم خاستگاری نبوده چون خیلی یهویی پیش اومد بنا به اصرار من.پدر… ادامه دیدگاه »

سلام به شما زهراجان احساسات شما قابل احترام هست اما عزیزم در این مورد بهتر است با عجله تصمیم گیری نکنید و دقت کنید که شما ۴سال می باشد که با این آقا رابطه دارید و شناخت لازم را نسبت به میازن وابستگی به مادر و همچنین میزان شرایط اقتصادی ایشان دارید پس بهتر است به این موضوع توجه کنید که نمی توانید با اگاهی به این موراد وارد زندگی مشترک شوید و بعد توقع رفتارها و شرایط دیگری را داشته باشید . در این مسیر شما نمی توانید از خانواده نیز توقع بیش از توانشان را داشته باشید و… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشید من۲۷سالمه. ۱۰سال یه زندگی مشترک داشتم ک حاصلش یه بچه ی۹ساله هست ولی همیشه با شوهرم اختلاف نظرهایی داشتیم واین باعث سردی رابطه مون شده بود. چن سال اخر زندگی مو با یه اقایی اشنا شدم مجرد بودن ۵سال از من بزرگتر. که بهم قول ازدواج داد و بخاطر علاقه شدید و ارزش و احترام و توجهی ک بهم میداد من قید همه چیو زدم و جدا شدم.البته قبل جدایی بارها گفتم شاید خانواده ت منو قبول نکنن بخاطر شرایطم شاید طردت کنن بزارنت کنار ولی ایشون گفتن من مشکلی ندارم هرکی خواست طردم کنه .. بعد… ادامه دیدگاه »

سلام به شما مریم جان ببین عزیزم احساساتی که داری قابل احترام هست اما دقت کنید که رابهط داشتن در دوران متاهلی وارد ارتباط شدن به هر دلیلی خیانت محسوب می شود و می تواند هم برای زندگی همان زمان شما مشکلات بیشتری را ایجاد کند و هم اینکه باعث ایجاد وابستگی بیشتری به فرد مقابلتان شود و این باعث می شود که شما به شرایط این آقا و اختلاف هایتان توجه نداشته باشید . بهتر است سعی کنید که در زمان فعلی از هیجانی تصمیم گیری خوداری کنید و با همسرتان به زوج درمانگر مراجعه کنید تا اختلافات و… ادامه دیدگاه »

سلام.من یه مشکل دارم ک میخوام اینجابگم واگ میشه راهنمایی کنید من۲۷سالمه و همسرم ۴سال از من بزرگتره کارشون ماموریتی هست و درماه فقط۷روز خونه است. تو دوره نامزدی ما پدرشون آلزایمر داشت و برادرکوچکتر ک مجرد بود و مادرشون ازش نگهداری میکردن ایشون تو ۷روزی ک میومد میگفت من باید حتما پیش پدرم باشه و بهش کمک کنم تا در اون روز بار روی دوش خانواده کم بشه و ما کل اون۷ روز خونه مادرشون بودیم و کلا یه وعده غذایی میومدن خونه اونم ساعت ۸ونیم میومدن ساعت۱۰برمیگشتن خونه پدرشون و تمام دوره نامزدی حتی پارک وخیابون و… نرفتیم… ادامه دیدگاه »

سلام به شما زهرا جان قابل درک هست که شما می خواهید زندگی مستقل تری داشته باشید و نیاز دارید که تایم بیشتری را باهم تنها باشید اما عزیزم دقت کن که تنها ۷ روز در ماه همسرتان در کنار شما می باشند و اگر این ۷ روز نیز با درگیری و بحث همراه شود می تواند برای هردوی شما آسیب زا باشد و تمایل به تنها بودن همسرتان با شما را کاهش بدهد . بهتر است سعی کنید که بجای بحث و درگیری زمان های باهم بودن را با توجه به علایق همسرتان که می تواند شامل هر چیزی… ادامه دیدگاه »

سلام من خانمی ۳۳ساله هستم و یه پسر ۱۲ساله دارم ۱۶ساله ازدواج کردم. مشکل اساسی زندگی من خیانت‌های بود که همسرم تو این چند سال بهم کرد. اما پارسال که کار به شکایت و.. رسید ، از من خواست رضایت بدم .و دیگه دست از کاراش بر میداره. شکایتم مبنی بر رابطه اش و همچنین خوراندن متادون تو مدت چند ماه بدون اطلاع من بود. که بعد از انجام آزمایش متوجه این موضوع شدم. اما از اون زمان به بعد باوجود اینکه خودم رو بی تفاوت نشون میدادم نسبت به این قضیه ،اما حس کنجکاوی هم داشتم که مبادا دوباره… ادامه دیدگاه »

سلام به شما دوست عزیز قابل درک هست که این شرایط برای شما با فشار روحی زیادی همراه هست اما عزیزم با نادیده گرفتن و یا بخشیدن مهریه که بهتر است به هیچ عنوان این کار را نکنید و یا اینکه خانه به نام شما بزنند و… این مشکلات برطرف نمی شود چون شما بیان می کنید ۱۶ سال ایشان با تمام قول ها و شکایتی که شده است بازهم به مسیر اشتباه خود ادامه داده اند . دوست داشتن شما قابل احترام هست اما دقت کنید که ایشان نیاز به پروسه درمانی دارند تا بتوانیم به ایشان کمک کنیم…

 

سلام به شما زهرا جان
اطلاعات بیان شده توسط شما ناقص می باشد اطلاعات بیشتری در مرود شرایط سنی ، شرایط اقتصادی و همچنین دلایل مخالفت خانواده برای مهاجرت شما و در کنار این موارد اینکه شما چگونه این موضوع را با آنها به اشتراک گذاشته اید در اختیار ما قرار بدهید تا باهم بیشتر صحبت کنیم.

سلام من ۳۳ سالمه یه بچه دارم دلم می خواد درامد داشته باشم اما مشکلم اینه که اول انرژی خیلی کمی دارم دوم شوهرم به هیچ عنوان اجازه نمیده و من می خوام توی خونه کار کنم سوم من به روانشناسی علاقه دارم خیلی هم تو این زمینه مطالعه دارم کتابای دانشگاهی رو هم خوندم اما نمی دونم چطوری می تونم بدون مدرک تو خونه تو این زمینه درامد داشته باشم مدتی سعی کردم برنامه نویسی یاد بگیرم و از این روش درامد کسب کنم اما واقعا برام سخته درکش نمی کنم و مریض شدم از شدت فشار نمی دونم… ادامه دیدگاه »

سلام ۲۳ساله هستم و ی دختر ۲ساله دارم دورازخونوادم درتهران زندگی میکنم شوهرم صبح میره سرکارتاساعت ۸ ۹شب.درکمارخونواده شوهرم زندگی میکنم امابافاصله نه چندان دور.باهمسایهای خودمم رفت وامددارم مخصوصاباهمسایه بغلیم.ی سالی میشه همسایه بابغلیم بابازشدن مدارس رابطشوباهام کم کردچون معلم بودومادر۲بچه مدرسه ای.من خیلی ازلحاظ روحی ضربه خوردم ناراحت شدم اماچیزی بهش نگفتم تودل خودم نگهش داشتم.دوتاازجاریام هم کنارمنن امایکی ازجاریام مادرش نزدیکش زندگی میکنه همیشه باهمن سرش شلوغه سرگرمه تفریحات خودشوداره وقتی برای این نداره منودعوت کنه یامنوبخوادازتنهایی دربیاره تلفنی زنگ میزنه منم بهش زنگ میزنم.چیزی که اذیتم میکنه اینکه حرف دلموبه همه میگم ساده وبی ریام فک میکنم… ادامه دیدگاه »

سلام. وقت بخیر.
دختری ۲۵ ساله هستم. همیشه احساس تنهایی و غم داشتم. خواهر و برادری نداشتم. والدینم هم ۱۰ ساله جدا شدن. قبل از جدایی هم درگیری زیاد داشتن. اقوام زیادی نداریم و به خاطر شرایط خاص ما، هیچ کس رابطه‌ی خوبی باهامون نداره. روابط اجتماعیم زیاد خوب نیست، هیچ وقت دوست نزدیکی نداشتم. جدیداً هم خیلی بی اعتماد به نفس شدم. حتی حرف‌زدن هم برام سخت شده. از طرفی به خاطر تنهایی مادرم هم عذاب وجدان دارم. حوصله‌ی هیچ کاری ندارم و واقعا نمیدونم چیکار کنم.

سلام به شما دوست عزیز قابل درک می باشد که جدایی و درگیری های قبل از طلاق می تواند برای شما با فشار روحی زیادی همراه باشد اما دقت کنید که پدر و مادرتان دو فرد بالغ می باشند که می توانند در مورد زندگی خود تصمیم گیری کنند و نیاز است که شما بپذیرید که انها از یکدیگر جدا شده اند و بر مبنای زندگی فعلی خود برای رسیدن به شرایط بهتر اقدام کنید . اینکه بخاطر تصمیمات والدین شما بخواهید خود را سرزنش کنید کمکی به شما نمی کند سعی کنید که برای زندگی روزانه خود برنامه ریزی… ادامه دیدگاه »

سلام من نزدیک ۴سال یه پسری رو عاشقانه دوس دارم .خیلی شبیه هم دیگه هستیم منتها از وقتی راجعبه حس من مطلع شده کلا بهم سرد شد و بی محلی کرد بهم به نظرتون چکار کنم؟؟؟

سلام به شما دوست عزیز
رکسانا جان شما و فردی که به ایشون احساس علاقمندی می کنید چند سالتونه؟
آیا ایشون از هدفش درباره ی این رابطه با شما صحبت کرده بود؟
قبلا ایشون در جریان این موضوع نبود که شما بهشون علاقمندید؟
چه مدت هست که نسبت به شما سرد شده؟
آیا در مورد رفتار ایشون باهاشون صحبت کردین؟

سلام من پریا هستم و ۱۲ سالمه امروز صبح سنجابم از بالکنمون پرت شد پاییت بعد رفتم اوردمش و هیچیش نشد و فقط یکمی بی حال بود بعد گزاشتمش توی اتاقم و یه لحظه رفتم توی سالن بعد که اومدم تو اتاقم دیدیم نیس کل اتاقمو گشتم و پیداش نکردم الان خیلی داغونم نمیدونم چی کار کنم ۳ ساعت گذشته و هنوزش نمیتونم پیداش کنم به خاطر من مرد درستهههههههه ۳ سال بود که داشنمش

سلام به شما پریای عزیز احساس شما قابل درکه و اینکه شما الان برای سنجابتون غمگین و ناراحت باشید طبیعی هستش و شما کاملا حق داریدولی عزیزم افتادن سنجابتون از بالکن فقط یه اتفاق بوده و شما نباید خودتون رو بابت این موضوع مقصر بدونید. بعد اینکه سنجاب شما الان گم شده و اصلا معلوم نیست که مرده باشه. زمانی که مشخص نیست که الان سنجابتون زنده اس یا مرده شما نباید خودتون رو سرزنش کنید و احساس گناه رو کنید که باعث مرگش شدید. سعی کن ارامش خودت رو حفظ کنی و در حین اینکه برای نبودن سنجابتون ناراحت… ادامه دیدگاه »

سلام من پریا هستم و ۱۲ سالمه امروز صبح سنجابم از بالکنمون پرت شد پاییت بعد رفتم اوردمش و هیچیش نشد و فقط یکمی بی حال بود بعد گزاشتمش توی اتاقم و یه لحظه رفتم توی سالن بعد که اومدم تو اتاقم دیدیم نیس کل اتاقمو گشتم و پیداش نکردم الان خیلی داغونم نمیدونم چی کار کنم ۳ ساعت گذشته و هنوزش نمیتونم پیداش کنم به خاطر من مرد درستهههههههه

‌سلام ۲۸سالمه۴ساله ازدواج کردم وی پسر۲ساله دارم من مشکلم اینک آرامش ندارم احساس ضعف میکنم،خیلی ناراحت میشم وقتی شوهرم بایک خانم صحبت میکنه بهم میریرم داغونم خودمم نمیدونم چکارکنم

سلام به شما فاطمه جان اگر که ایشان روابط نامناسبی دارند شما می توانید در احترام با ایشان صحبت کنید اما اگر ایشان روابطی که دارند مشکلی ندارد و بیشتر حساسیت های شما می باشد بهتر است در این مورد طرحواره های شا به کمک یک طرحواره درمانگر بررسی شود تا بتوانیم به شما کمک کنیم .گاهی افراد به دلیل افکار بنیادینی که دارند باعث می شود که در زندگی مشترک رفتارهای فرد احساسی و یا افراد نزدیک را بد برداشت کنند و یا بدون دلیل احساس کنند که فرد مقابلشان به آنها خیانت می کند بدون اینکه مدرک کافی… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشید ی دختر ۱۸ سالم یک سالم میشه نامزدم البته با خواست خودم بعضی وقتا حس می کنم هیشکی رو دوست ندارم کلا بی حسم حتی پدرومادرمو انگار حس می کنم فقط وابستگیه اون دوست داشتنی ک میدونم باید باشه نیس شاید معنی دوس داشتنو نمیدونم

سلام عسل جان
تازگیا این حس بهت دست داده یا همیشه توی زندگیت اینطور بودی؟ معمولا چندببار در ماه این حس بهت دست میده؟ از نظر خلق و خو چطور هستی؟

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید من حدود۷ماهه بایه پسری که۳سال ازخودم کوچکترهستش دوست شدم ازطریق کلاسی که میرفتیم باهمدیگه آشناشدیم خیلی رفتارامون بهمدیگه مبخورد همدیگرودوست داشتیم ولی تازه میخواست سربازیشوشروع کنه وکاری نداشت که بیاد برای خواستگاری تااینکه الان تقریبا۳هفتس برام خواستگاراومده وشرایطش خوبه ولی۹سال ازمن بزرگتر هستش من بااون پسردیگه حرف نزدم بباینکه همودوست داشتیم ولی گفتم به دردم نمیخوری وباخواستگارم رفتم ۳جلسه صحبت کردم که قرار شد بریم پیش مشاوره خانواده پیش از ازدواج که ببینیم بهم دیگه میخوریم یانه که دیروز همون پسره باهاش دوست بودم پیام داده که من دلم نمیخواد توروازدست بدم برگرد من میام… ادامه دیدگاه »

سلام به شما
عزیزم شما چند سالتون هست؟ و اون آقا پسر چند سالش بود؟ احساستون نسبت به خواستگار فعلیتون چی هست؟ در حال حاضر احساسی به اقا پسری که باهاش در ارتباط بودید دارید یا خیر؟

من خودم ۲۳سالمه واون آقاپسر ۲۰سالش وخواستگارم که برادر همکارمم هست ۳۱سالش هست ..احساسم نسبت خواستگارم خب خانواده داره اخلاقورفتارش خیلی محترمانه وخوب هستش .ولی خب یه مسئله ای که هست این هستش که زمان زیادی ازجداییم با اون پسرنگذشته که بتونم فراموش کنم پیامم که میده دلم براش میسوزه ولی نمیتونم جوابی بدم تاتکلیفم مشخص بشه باخواستگارم چون پدرم سریسری مسائل فعلا مخالفت کردن ولی خانواده اون راضی هستن من خودمم بین دوراهی گیر کردم بتونید کمکم کنید ممنون میشم

ببین نگین جان نگرانی شما قابل درک می باشد اما دقت کنید که این آقا پسر ۳ سال از شما کوچک تر می باشند و تصمیم گیریشان بیشتر بر پایه هیجان می باشد در کنار اینکه این اختلاف سنی نیز نیاز به بررسی دارد و اینکه شما در زمان فعلی به یکدیگر احساس وابستگی کنید طبیعی می باشد اما بهتر است در کنار احترام به احساسات خودتان واقعیت بیرونی را مد نظر قرار بدهید و بعد تصمیم گیری داشته باشید ایشان از نظر سنی ۳ سال از شما کوچک تر می باشند ، از نظر اجتماعی و سربازی هنوز به… ادامه دیدگاه »

بله درسته اون آقاپسرواقعا معیارهایی که من میخوام درحال حاضر ندارن فقط یکسری قول هایی دادند که معلوم نیست قابل اجرا باشن یانه ولی این خواستگارم تقریبا معیارهایی که میخوام رو دارن ولی خب پدرم سراختلاف سنی مشکل دارن که اونم خودم صحبت کردم اصلا صحبت کردنشون واخلاقشون وحتی ظاهرشون به پسر۳۱ساله نمیخوره کمتر بهشون میخوره مثلا درحد ۲۷سال یاشایدم۲۸سال پس براحساسم غلبه کنم ودیگه جواب اون پسرروندم وباخواستگارم برم پیش مشاوره ازدواج درسته؟

سپاس فراوان واقعا ممنونم از راهنماییوکمکتون

سلام الان در حدود ۶ سال است ازدواج کردم وکارمم بصورت شیفتی میباشد یکروز سر کارم و دوروز استراحت همسرم شدیدا وابستگی عجیبی به خانواده اش وابستگی داره به بهانه که از تنهایی میترسه روزهایی که من شیفت هستم میره پیش خانواده اش اوایل دلایلش برام منطقی بود ولی الان دیگه بیش از حد شده ۶ سال است آرزو دارم از سر کار میام خسته صبح همسرم در رو روم باز کنه ولی همیشه خودم با یه خونه خالی و سرد مواجه میشم و ساعت ۱۲ ظهر میاد و حداقل هفته ای یکبار هم به بهانه های مختلف امتحان برادرش… ادامه دیدگاه »

با سلام خدمت شما دوست عزیز
در این‌مسیر بهتر است در زمان‌مناسبی در احترام و بدون صحبت در مورد خانواده ایشان با همسرتان صحبت کنید و احساسات و نیازهای خودتان را با ایشان در میان بگذارید و صحبت های ایشان را نیز بشنوید و بیان کنید ک به احساس نیاز ایشان به حضور در خانواده و تنهایی او احترام‌می‌گذارید اما مایل هستید که در زمان برگشت به خانه ایشان در منزل باشند تا شما بتوانید با دیدنشان شرایط بهتری از نظر روحی بدست بیاورید این مشکلات در تعامل و درک‌متقابل نیازهای یکدیگر می‌تواند شرایط بهتری را ایجاد کنید .

چندین بار بهش گفتم ولی متاسفانه گوش نمیکند و بازهم ادامه میدهد دائما خانه را ترک میکند

در این سمیر بهتر است به صورت حضوری به زوج درمانگر مراجعه داشته باشید تا باهمسرتان صحبت شود و دیدگاهای هردوی شما مورد بررسی قرار گیرد و بتوانیم در این زمینه به هردوی شما کمک کنیم تا بتوانید مسیر بهتری را طی کنید .
در این زمینه بدون مقصر دانستن همسرتان و یا صحبت از خانواده ایشان به ایشان بیان کنید که برای بهبود زندگی مشترکتان و رفع یک سری مشکلات مایل هستید که چند جلسه زوج درمانی را تجربه کیند.
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۶۸۵۷۴۱

سایت “مشاورانه” به صورت 24 ساعته در زمینه های مشاوره روانشناسی خانواده تلفنی و حضوری در خدمت شماست ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ برترین روانشناسان ایران در کنار شما هستند

انجمن روانشناسی آمریکا

 

کانون مشاوران ایران

 

انجمن روانشناسی ایران

هزینه مشاوره تلفنی همکده
هزینه مشاوره تلفنی همکده

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *