چطور در خانه آب انار بگیریم

 
helpkade
چطور در خانه آب انار بگیریم
چطور در خانه آب انار بگیریم

انار خواص و فواید بسیاری دارد و از زمان های قدیم هم مانند دارو مورد استفاده قرار میگرفته است. از خواص و فواید انار و آب انار میشود به اثرات درمانی و دارویی آن در بیماریهای قلبی، فشارخون بالا و بعضی از انواع سرطان از جمله سرطان پروستات اشاره کرد. به گفته محققان مصرف روزانه یک لیوان آب انار در عرض ۲ هفته میزان تستاسترون موجود در بزاق را ۲۴ درصد افزایش میدهد و تاثیراتی هم برروی فشارخون، حال و حوصله، اضطراب و احساسات افراد میگذارد.

 

 

ممکن است دان کردن و گرفتن آب انار کار دشواری به نظر برسد. اما این طور نیست. با دنبال کردن روش ساده زیر که به صورت مرحله به مرحله با عکس توضیح داده شده است به راحتی کار گرفتن آب انار را در منزل انجام دهید و این آب میوه فوق العاده خوشمزه و مفید را در این روز های آخر پاییز بنوشید و از آن لذت ببرید. اگر تشویق به خوردن انار شدید میتوانید انواع غذا با انار مثل سوپ انار و مرغ بریان با انار، دسر پسته و انار و کیک انار را هم امتحان کنید.

چطور در خانه آب انار بگیریم

 

1- انار را از وسط نصف کنید و در یک کاسه پر از آب فرو ببرید.

 

 

2- حال همان طور که انار شما زیر آب است دانه های انار را جدا کنید و در آب رها کنید. به این ترتیب دانه های انار تهنشین میشوندو پوسته های سفید انار روی آب میمانند.

 

 

3- پوسته های انار را از روی آب جدا کنید و دور بیاندازید.

 

 

4- دانه های انار را آبکش کنید و داخل مخلوط کن بریزید. چند بار پالس بزنید تا دانه ها کاملاً له شوند.

 

 

 

5- صافی کوچکی را روی لیوان یا کاسه قرار دهید و آب انار را داخل آن بریزید. با قاشق روی آن فشار بدهید تا آب انار تا جای ممکن جدا شود و داخل کاسه جمع شود.

 

 

6- آب انار طبیعی خالص در این مرحله آماده است اما اگر قصد دارید آن را خالی بخورید میتوانید به ازای هر یک و نیم پیمانه آب انار 1/3 پیمانه شکر اضافه کنید تا آب میوه شما شیرین تر شود.

 

 

با اضافه کردن قدری آب هم میتوانید ترشی انار را ملایم تر کنید.

 

 

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

آبمیوه, انار, انارشب یلدا, انواع غذا با انار, تهیه آب انار, خواص انار, روش گرفتن آب انار, ساده ترین روش گرفتن آب انار, شب یلدا, طرز تهیه آب انار, طرز تهیه گرفتن آب انار, طریقه گرفتن آب انار, گرفتن آب انار, گرفتن آب انار در خانه, گرفتن آب انار در منزل, مراحل گرفتن آب انار, نحوه گرفتن آب انار

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

چطور در خانه آب انار بگیریم

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

انار خواص و فواید بسیاری دارد و از زمان های قدیم هم مانند دارو مورد استفاده قرار میگرفته است. از خواص و فواید انار و آب انار میشود به اثرات درمانی و دارویی آن در بیماریهای قلبی، فشارخون بالا و بعضی از انواع سرطان از جمله سرطان پروستات اشاره کرد. به گفته محققان مصرف روزانه […]

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

چطور در خانه آب انار بگیریم

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

انار خواص و فواید بسیاری دارد و از زمان های قدیم هم مانند دارو مورد استفاده قرار میگرفته است. از خواص و فواید انار و آب انار میشود به اثرات درمانی و دارویی آن در بیماریهای قلبی، فشارخون بالا و بعضی از انواع سرطان از جمله سرطان پروستات اشاره کرد. به گفته محققان مصرف روزانه […]

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

چطور در خانه آب انار بگیریم

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

انار خواص و فواید بسیاری دارد و از زمان های قدیم هم مانند دارو مورد استفاده قرار میگرفته است. از خواص و فواید انار و آب انار میشود به اثرات درمانی و دارویی آن در بیماریهای قلبی، فشارخون بالا و بعضی از انواع سرطان از جمله سرطان پروستات اشاره کرد. به گفته محققان مصرف روزانه […]

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

چطور در خانه آب انار بگیریم

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

آب انار به عنوان یکی از بهترین و سالم ترین آب میوه ها شناخته می شود که سرشار از آنتی اکسیدان هاست، کلسترول بالای خون را کاهش می دهد، به کاهش فشار خون بالا کمک می کند، باعث درمان کم خونی شده و برای پیشگیری و درمان سرطان مفید است.

ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل طرز تهیه و بهترین روش گرفتن آب انار طبیعی در خانه با آبمیوه گیری و مخلوط کن و همچنین بدون دستگاه را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

5 تا 6 انار بزرگ را انتخاب کنید و خوب بشویید. انار ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و درون یک ظرف حاوی آب سرد بریزید، آب سرد کمک می کند تا دانه ها بهتر جدا شوند. دانه های انار را درون یک آبمیوه گیری با سرعت بالا بریزید تا آب آن ها گرفته شود، آب انار آماده است می توانید آن را بنوشید.

5 تا 6 انار بزرگ را انتخاب کنید و خوب بشویید. انار ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و درون یک ظرف حاوی آب سرد بریزید، آب سرد کمک می کند تا دانه ها بهتر جدا شوند. دانه های انار و مقدار کمی آب (نصف لیوان) را درون یک مخلوط کن بریزید و بگذارید 15 تا 20 ثانیه خوب هم بخورد تا بدون خرد شدن هسته ها، آب آن ها گرفته شود.

آب انار آماده است، آن را از صافی رد کنید، در لیوانی بریزید و بنوشید.

چطور در خانه آب انار بگیریم

5 تا 6 انار بزرگ را انتخاب کنید و خوب بشویید. انار ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و درون یک ظرف حاوی آب سرد بریزید، آب سرد کمک می کند تا دانه ها بهتر جدا شوند.

دانه های انار را درون یک کیسه پلاستیکی بریزید و درب آن را محکم ببندید، حالا به آرامی بر روی دانه ها ضربه بزنید تا آب آن ها در بیاید.

آب انار آماده است، آن را از صافی رد کنید، در لیوانی بریزید و بنوشید.

اگر آب انار اضافه آمد می توانید آن را حداکثر تا 5 روز در یخچال و در ظرف شیشه ای در بسته نگهداری کنید. گفتنی است که آب انار طبیعی را می توان تا دو هفته در فریزر نگهداری کنید.

در ادامه بخوانید : خواص آب انار

منابع : wikihow

فال حافظ

متن عاشقانه متن زیبا آهنگ تولدت مبارک

صفحه اصلی تبلیغات تماس با ما درباره ما

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا برای تمامی وب سایت ها به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

در این بخش نحوه ی گرفتن آب انار طبیعی به همراه آموزش تصویری برای شما قرار داده ایم.آب انار یکی از خوشمزه ترین نوشیدنی های ایرانیان است. بسیاری از افراد در تهیه آب انار دچار مشکل هستند. برای گرفتن آب انار روش های مختلفی وجود دارد،

 

یک روش سنتی و یک روش با استفاده از دستگاه. شاید تهیه دستگاه آب انار گیری برای برخی افراد ساده نباشد به همبن دلیل روش سنتی را انتخاب می کنند. سایت ایران ناز در این مقاله روش سنتی تهیه آب انار را به شما عزیزان آموزش می دهد که در ادامه می خوانید.

 

چطور در خانه آب انار بگیریم

مواد لازم:

 

انار 1 عدد

 

آب ۱ لیوان (۲۴۰ میلی‌لیتر)

 

شکر دلخواه

 

طرز تهیه:

 

اولین کار، بریدن انار است. سپس آن را در یک کاسه پر از آب فرو کنید. انار را داخل آب کرده و شروع به دانه کردن کنید. دانه‌ها تهنشین شده و پوست‌ها و دانه‌های زرد و سفید بالای آب می‌مانند. پوست‌ها و دانه‌های نرسیده را جدا کنید. آب کاسه را خالی کرده و دانه‌های انار را داخل مخلوط کن بریزید.

 

مخلوط کن را روشن کنید تا دانه ها به خوبی ترکیده و مخلوط شوند. روی یک کاسه، صافی قرار داده و مخلوط را از آن رد کرده و داخل کاسه بریزید. بعد با دست یا قاشق، پالپ‌های باقی مانده را از صافی رد کنید. حالا باید به ازای ۱ و ۱/۲ لیوان آب انار، ۱/۳ لیوان شکر اضافه کنید تا آب انار شیرین شود. آب را اضافه کرده و لذت ببرید!

 

نکات مهم:

 

لکه انار روی هر چیزی باقی می‌ماند و از بین نمی‌رود. پس حین آب گیری، هیچ‌وقت لباس روشن یا گران‌قیمت نپوشید. یک راه بهتر این است که بعد از مخلوط کردن، به جای صافی، مخلوط را از پارچه رد کنید. چون فقط آب انار خارج می‌شود، در این صورت نوشیدنی شیرین‌تر هم خواهد بود. پس از اتمام کار دنبال دانه هایی که احیانا از دست تان در رقته اند بگردید تا جوراب و فرش و … را رنگی نکنند.

 

آموزش تصویری تهیه آب انار :

 

 

آب انار یکی از نوشیدنی های بسیار مقوی می باشد، که سرشار از آنتی اکسیدان است و خواص درمانی بسیاری دارد. از این رو در این مطلب طرز تهیه آب انار را ارائه می نماییم.

مصرف میوه انار برای درمان کم خونی، اسهال، تقویت سیستم ایمنی بدن، حفظ سلامت قلب، کمک به هضم غذا، کاهش التهاب استخوان و بازسازی غضروف ها، سلامت دندان، درمان سنگ کلیه، محافظت از پوست و … مفید می باشد. اما ممکن است خوردن میوه انار برای کودکان و افراد کهنسال به دلیل وجود هسته دانه انار سخت باشد، بنابراین بهترین روش برای استفاده از این میوه خوشمزه و بهره بردن از خواص انار گرفتن آب انار می باشد.

ابتدا، اناری سالم و بدون له شدگی را انتخاب نمایید و آن را خوب بشویید و بعد به وسیله چاقو انار را به دو قسمت تقسیم کنید.

چطور در خانه آب انار بگیریم

داخل کاسه ای، مقداری آب بریزید و انار نصف شده را داخل آن قرار دهید.

آنگاه به همان شکل و در زیر آب، دانه های انار را از هم جدا نمایید. با انجام این کار دانه های انار در ته کاسه تهنشین می گردند و غشای داخلی انار(پوسته های سفید) در سطح آب شناور می شوند.

در ادامه باید پوست انار و پوسته های سفید را از داخل کاسه خارج کنید.

در مرحله بعدی، دانه های انار را آب کش نمایید و آن ها را درون دستگاه مخلوط کن بریزید، تا به طور کامل دانه های انار له شوند و آب آن ها گرفته شود.

سپس، برای گرفتن هسته های دانه انار، باید آن را از صافی عبور دهید و با کمک پشت قاشق، مقداری هسته های داخل صافی را فشار دهید، تا آب انار به طور کامل از هسته ها جدا شود.

حال شما یک لیوان آب انار طبیعی دارید، که ارزش غذایی آن فوق العاده زیاد می باشد.

نکته: چنانچه آب انار بدست آماده ترش باشد، می توانید با افزودن مقداری آب سرد و یا اضافه کردن مقدار کمی شکر، ترشی آن را برطرف کنید.

همانطور که در مطلب بالا با طرز تهیه آب انار آشنا شدید، برای مشاهده طرز تهیه پاناکوتای انار، ژله انار، لواشک انار، ترشی انار و رب انار می توانید، به مطالب قبلی آرگا مراجعه کنید.

منبع : آرگا


بهترین فیلم های آموزش نقاشی با مداد رو در یوتیوب رایگان ببین (فیلتر شکنت رو روشن کن)


برای دیدن شیک ترین و ارزون ترین پک های هدیه، همین حالا کلیک کن


ویدئوهای رایگان تزیین میوه و سالادهای مختلف رو در کانال “ایده های میا” ببین


ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده


نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه



چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

انار میوه خوشمزه و بهشتی پاییز و زمستان است . انار سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین C است و بسیار مفید است . معمولا انار را به شکل دانه شده سرو می کنند و آن را کامل در بشقاب مهمان نمی گذارند. برای دانه کردن انار روش های مختلفی استفاده می شود اما اگر به دنبال روشی ساده و سریع می گردید و دوست دارید در کمترین زمان دانه های انار دانه شوند این پست پرنیان را بخوانید

انار ها را بشویید تا خاک و آلودگی های پوست آن تمیز شود

هر انار را از تاج 4 برش کوتاه بزنید دقت داشته باشید که باید تاج انار را کاملا خارج کنید و انار را با دست چن قسمت کنید س صرفا فقط تا سفتی تاج انار برش ها را ادامه دهید

تاج را خارج کنید و با دست از بریدگی ها انار را چند قسمت نمایید

چطور در خانه آب انار بگیریم


 



 


ظرفی را از آب پر کنید


 

هر تکه انار را داخل آب بگیرید و با دست به پشت آن ضربه بزنید


 

می توانید از چاقو یا قاشق نیز برای ضربه زدن استفاده کنید


 

تمام دانه ها را از پوست خارج کنید و در آب بریزید


 



 

تکه های سفید پوسته انار روی آب می ماند و دیگر لازم نیست از بین دانه ها آنها را پیدا و جدا کنید


 



 


با دست پوسته های سفید را کاملا جدا کنید


 

دقت داشته باشید هیچ دانه سفیدی روی آب نماند چون پوسته های سفید تلخ هستند و طعم آب انار یا دانه های انار را گس می کنند


 



 


دانه های انار را آبکش نمایید


 



 

برای گرفتن آب انار دانه ها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و چند پالس بزنید


 

دقت داشته باشید که پالس ها نباید طولانی باشد باید کوتاه و مکرر پالس بزنید تا گوشت رویی انار کاملا گرفته شود و هسته های آن باقی بماند هسته انار نباید له شود چون هم طعم آب انار را گس می کند و هم رنگ آن را تیزه و بد رنگ می کند


 



 

بعد از گرفتن گوشت و آب انارها مخلوط بدست آمده را از صافی رد کنید تا دانه ها بماند و آب انار خالص از صافی رد شود


 

چطور در خانه آب انار بگیریم

می توانید آب انار را با پوره داخلی آن سرو و میل کنید و یا مجدد از حریر رد کنید تا هیچ پوره اضافی نداشته باشد


 



 

بعد از صاف کردن آب انار طبیعی و بسیار خوشمزه آماده است


 

این آب انار را می توان با کمی نمک و یخ به عنوان نوشیدین و میان وعده استفاده نمود و همین طور در تهیه دسرها و کیک ها کاربرد دارد


 


تالیف : تحریریه پرنیان ( با سرپرستی عارفه میرزایی )

برچسب ها: دانه کردن, انار, روش, صحیح, سریع, آب انار گیری,

خبرنامه پرنیان

گارانتی سلامت کالا

پیگیری مرسولات پستی

نماد اعتماد الکترونیکی

آموزش کیک تولد خامه دار و خانگی ساده و شیک و فانتزی

طرز تهیه باقلوا با تصاویر مرحله به مرحله

تزیین کیک با خامه صبحانه

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی و مجلسی خوشمزه با تصاویر

طرز تهیه برنج آبکش زمان مناسب آبکشی برنج و دم کردن آن با تصاویر

طرز تهیه جوجه کباب و سس مخصوص رستورانی با ماست و ادویه

طرز تهیه نان خانگی بدون فر بسیار خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده عالی با نکات و فوت و فن ها

آموزش کرم برای وسط کیک و تزیین کیک

طرز تهیه گاناش شکلاتی برای روکش کیک و انواع دسر

فلفل دلمه نر و ماده کدام برای آشپزی مناسب ترند ؟

طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ عالی در منزل با ترکیب ادویه های خانگی

طرز تهیه نخود برشته و بو داده

طرز تهیه خمیر هزارلا با تصاویر و توضیحات برای شیرینی و غذا

طرز تهیه سالاد فصل با سس مخصوص با طعمی استثنایی

لباس محلی گیلانی

طرز تهیه سالاد نخود سبز با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد عدس رژیمی و سالم با ادویه مخصوص و طعم ویژه

با ماکارانی آبکش شده اضافه چه کار کنیم ؟روش صحیح فریز کردن ماکارانی

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه با سبزی مخصوص به همراه تصاویر

طرز تهیه دلمه برگ مو با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه آبدوغ خیار با سبزی ویژه و تصاویر مرحله ای

طرز تهیه نان بربری با رومال واقعی با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه ادویه یونانی با تصاویر و توضیحات مرحله به مرحله

7 روش ساده برای تزیین کیک تولد در خانه به بهترین شکل حرفه ای

طرز تهیه کوکوسبزی با توضیح رازهای خوشمزه تر شدن آن

ادویه ترشی و چند طعم دهنده عالی برای انواع ترشیها

طرز تهیه ترشی فوری با بهترین روش

طرز تهیه توپک های خرمایی

طرز تهیه سالاد تن ماهی

سالاد لوبیا و پاستا

سالاد آلمانی

سالاد انگور آذربابجان

طرز تهیه تبوله

سالاد سالم

طرز تهیه سالاد پانزانلا

طرز تهیه سالاد سزار با ماهی

طرز تهیه کوکی

طرز تهیه سالسا

قهوه عربي

طرز تهیه چاناماسالا

طرز تهیه کاپوچینو

فروشگاه پرنیان

ژله تزریقی

آشپزی

کافی شاپ پرنیان

قنــادی پرنیان

هفت سین

شیرینی نوروزی

کیک پزی

سفره آرایی

پیش غذا

آموزش تزیین کیک

آموزش فینگر فود

دانه کردن, انار, روش, صحیح, سریع, آب انار گیری,


سینما رو به خونت بیار!


سفارش آنلاین جدیدترین ست های لباس زیر

 

آشنایی با روش های درست کردن رب انار خانگی

چطور در خانه آب انار بگیریم

 

مواد و وسایل لازم برای تهیه رب انار :

 

وسایل لازم برای تهیه رب انار خانگی :

صافی پارچه ای یا سیمی خانه ریز

گوشتکوب

چرخ گوشت

 

طرز تهیه رب انار به روش اول:

انار را دانه کنید سعی کنید پوست داخلی و غلاف سفید رنگ داخل انار، با دانه ها مخلوط نباشد البته اگر در حجم بالا رب گیری می کنید، دانه کردن انار به صورت خالص مشکل است، اگر کمی از غلاف های سفید با دانه ها مخلوط شد ایرادی ندارد.

 

در قابلمه بزرگی، دانه های انار همراه آب را روی حرارت بگذارید زیر شعله را بلند کنید تا آب بجوشد سپس شعله را کم کنید و هر چند دقیقه انار را هم بزنید و با فشار ملاقه یا کفگیر به دانه ها سعی کنید آب دانه ها کاملا گرفته شود. هر از گاهی در حین جوشیدن، با گوشتکوب دانه ها را در قابلمه بفشارید تا آب از دانه خارج شود.

 

این کار را ادامه دهید تا زمانی که حداکثر آب دانه ها گرفته شود.

 

 

سپس محتویات قابلمه را از صافی رد کنید تا آب از دانه ها جدا شود. دانه ها در این مرحله سفید رنگ هستند و نشانه این است که آب آن ها تا حد ممکن گرفته شده است ولی برای آب گیری کامل، دانه های داخل صافی (تفاله ها) را مجددا در قابلمه جداگانه ای بریزید و با مقداری آب بگذارید بجوشد تا رب انار درجه 2 حاصل شود!

 

آب انار خالص را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. بایستی هر چند لحظه هم بزنید تا رب شما ته نگیرد چون در این مرحله آب سریعا تبخیر می شود.

 

دقت داشته باشید رب انار مانند رب گوجه فرنگی زمان زیادی برای جوشیدن و غلیظ شدن نمی برد بنابراین بایستی مراقب باشید تا رب ته نگیرد و گرنه هم رنگ و هم طعم رب خراب می شود.

 

در اواخر غلیظ شدن رب، نمک را اضافه کنید تا فساد و کپک زدگی رب را به تعویق بیندازد. رب انار درجه 1 آماده است.

 

غلظت رب انار بسیار مهم است چون اگر خیلی سفت شود زمانی که در یخچال می گذارید سفت تر شده و در بعضی موارد قاشق به سختی داخل رب می رود، وقتی به عنوان چاشنی یا سس از آن استفاده می شود خیلی دیر در آب حل می شود و در نتیجه استفاده از آن مشکل است که این غلظت مناسب نمی باشد. برخی برای کسب درآمد بیشتر، رب را آن قدر شل بر می دارند که حتی با نگهداری رب در یخچال نیز کپک می زند، که این غلظت نیز مناسب نیست. بلکه باید نه شل و نه سفت باشد بنابراین غلظت مناسب رب انار، نیاز به کسب تجربه بیشتری دارد.

 

طرز تهیه رب انار به روش دوم:

انار را دانه کنید و در چرخ گوشت بریزید و آب انار را بگیرید. البته برخی از آبمیوه گیری های خانگی و یا چرخ گوشت صنعتی نیز همین کار را انجام می دهند. در این روش دیگر آبی داخل دانه ها باقی نمی ماند و می توانید تفاله ها را دور بریزید.

 

این روش به علت اینکه برای آب گیری دانه ها از چرخ گوشت استفاده می شود راحت تر است و در ضمن زمان کمتری صرف می شود.

 

مستقیما آب خارج شده از چرخ گوشت را داخل قابلمه ریخته و بگذارید غلیظ شود. غلظت مناسب همان غلظتی است که قاشق به راحتی در رب حرکت کند و در ضمن دیرتر فاسد شود.

 

نکاتی درباره تهیه رب انار :

در صورتی که انار آبدار باشد به ازای هر 8 کیلوگرم انار، 1 کیلوگرم رب انار حاصل می شود.

چطور در خانه آب انار بگیریم

 

هر چه رب غلیظ تر شود دیرتر خراب و فاسد می شود و رنگ آن نیز تیره تر می گردد البته مراقب باشید که ته نگیرد وگرنه زحمت و هزینه شما به هدر می رود!

 

معمولا برای به صرفه بودن رب از انارهای شکسته و کوچک استفاده می کنند که ظاهر خوبی ندارد و قیمت آن ارزان تر است. این مسأله از کیفیت رب کم نمی کند و آن چه مهم است اینکه انار آبدار و قرمز رنگ باشد بنابراین دانه انار نباید کهنه، فاسد و خراب، سفید یا قهوه ای رنگ و خشک باشد.

 

بهترین رنگ رب انار قهوه ای کمرنگ تا قهوه ای پر رنگ و قرمز تیره است و اگر رنگ رب به سیاهی زد یا نشانه این است که رب سوخته است و یا اینکه مواد دیگری مثل آلوچه به آن اضافه کرده اند.

 

رب انار را داخل ظروف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار مصرف از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و بعد از هر بار مصرف درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا رب کپک نزند.

 

سعی کنید رب انار را در یخچال نگهداری کنید و در صورتی که در بیرون از یخچال باشد بایستی نمک بیشتری اضافه کنید تا از فساد و کپک زدگی رب جلوگیری شود.

 

در برخی رب انارهای بازاری برای به صرفه بودن رب در کنار انار از آلو یا آلوچه نیز استفاده می کنند که هم طعم رب را ترش تر می کند و هم شکل بافت رب انار را تغییر می دهد در این مواقع شما دانه های ریز سیاه رنگی را در رب مشاهده می کنید که همان تفاله پوست آلوچه است.

 

رب انار برای خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارانی و بسیاری از غذاهای دیگر چاشنی و سس لذیذی است.

 

منبع : yadbegir.com

انواع ترش و شیرین

بلیط کیش را دربهترین فصل سفر به آن خریدکن

دلت کیک خونگی میخواد،فرصت درست کردن نداری؟


سفارش فینگرفود سینی مزه برای دورهمی ها

سفارش جدیدترین تم های تولد وبادکنک آرایی


رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت


خرید لباس ژورنالی نوزاد با تخفیف یلدا

کتابهایی که باعث رشد فکری فرزندتان میشود

انواع گن وفرم دهنده بدن اورجینال و باکیفیت


پاکسازی و رفع آلودگی هوای خانه


کامل ترین سیستم خانگی پاکیزه کننده هوا

هتل و بلیط مقصد موردنظرت رو آنلاین رزرو کن


مرجع معتبر و رسمی خرید انواع گیفت کارت

هرآنچه ازعملهای زیبایی زنان میخواهیدبدانید


مرکز تخصصی استعدادیابی و آموزش کودکان

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

چطور در خانه آب انار بگیریم
چطور در خانه آب انار بگیریم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *