چگونه از شکست پیروزی بسازیم

 
helpkade
چگونه از شکست پیروزی بسازیم
چگونه از شکست پیروزی بسازیم

 

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید

واقعا این نوشته شما هم جالب بود ! خیلی لذت بردم ^_^

عجب مقاله ای بود مرسی واقعا
باید بتونیم بهش عمل کنیمچگونه از شکست پیروزی بسازیم

عالی

“اگر شکست خوردید به جشنو پایکوبی برخیزید که یک نعمت است”
فک کنم خیلی جو گرفتم 🙂
ولی تمام تلاش من اینه که یاد بگیرم چه شسکت چه از پیروزی و چه از … هرچند گاهی اوقات دردناکترین درد و به ادم تحمیل میکنه
باسپاس فراوان +R

محصولات رادیو مثبت را انلاین بشنوید رد کردن

سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید

بازیابی رمز عبور

پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد

پرورش افکار – رسیدن به موفقیت قطعی از طریق آموزش و یادگیری قانون جذب توسط دوره کارشناس جذب شوید استاد شریفی

چگونه از شکست پیروزی بسازیم

چطور مانند افراد موفق از شکست به پیروزی برسیم

مددکاران اجتماعی و دیگر افرادی که به نوعی با تبهکاران و افراد طرد شده در جامعه سر و کار دارند، به دنبال اثبات این هستند که این افراد از لحاظ سن، تحصیلات، اعتقادات مذهبی و خاستگاه های تربیتی کاملا با یکدیگر متفاوت هستند.

بعضی از این افراد بسیار جوان هستند و بعضی دیگر پیر. معدودی از آن ها فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند و گروهی دیگر پایشان به هیچ مدرسه ای باز نشده است. بعضی از آن ها متاهل و بعضی دیگر مجرد هستند. ولی تمامی این افراد یک وجه مشترک با هم دارند؛ همه آن ها به شدت مغلوب و شکست خورده هستند و تحت شرایطی دردناک، خرد شدن را تجربه کرده اند.

شرح ناراحتی و دردمندی این افراد را می توان در چنین جملاتی شنید: «همسرم مرا رها کرد و رفت» یا «دار و ندارم را از دست دادم و جای دیگری نداشتم که بروم». زمانی که کمی بالاتر می رویم و وارد طبقات متوسط جامعه می شویم، تفاوت های بارزی را در شیوه زندگی این دو گروه می بینیم. با وجود این متوجه می شویم که یان گروه هم دلیل هایی را برای توجیه محرومیت های خودشان می آورند که گروه اول برای سقوط ویرانگر خود بیان می کردند.

افراد متوسط هم احساس شکست خوردگی می کنند، از شرایطی که به آن ها لطمه زده است، زخم هایی در دل دارند و باعث شده که به شدت محتاط شوند. آن ها با جان کندن به سمت جلو می روند و با احساس بیزاری از خودشان، از وحشتی که یک زندگی موفق برایشان ایجاد می کند، فرار می کنند. این گروه هم تسلیم شکست شده اند، ولی از راهی که منطقی، بی دردسر و از نظر اجتماعی پذیرفته شده است.

حالا قصد داریم کمی فراتر برویم و وارد خیابان های کم رفت و آمد موفقیت شویم. در این جا با افرادی از قشرهای مختلف اجتماعی رو به رو می شویم. افرادی مانند مدیران کل، وزیران بلندپایه، مقام های عالی رتبه دولتی و بزرگمردانی که از خانواده هایی فقیر، ثروتمند یا روستاهای دور و نزدیک می آیند. این افراد که هدایتگر بخش های مختلف اجتماع ما هستند، با هرگونه شرایط نامساعدی که به تصویر بیاید، رو در رو بوده اند.

همه انسان ها قابلیت این را دارند که موفق باشند

بنابراین می توان افراد شکست خورده و معمولی را با یک انسان موفق، از هر جهت مانند سن، هوش، محیط تربیتی، امکانات، ملیت و سایر موارد هم ردیف بدانیم. تنها از یک جهت نمی توان آن ها را در یک ردیف قرار داد و آن هم واکنشی است که هرکدام نسبت به شکست از خودشان نشان می دهند.

هنگامی که یک انسان شکست خورده زمین می خورد، توان برخاستن دوباره را پیدا نمی کند. او همان جا می ماند و به تدریج خرد می شود. آدم معمولی در تجربه ای مشابه روی زانوهای خود می ایستد. ولی چهار دست و پا از میدان می گریزد و زمانی که به کلی از نگاه ها پنهان شد، خود را از مسیر تلاش خارج می کند تا دیگر مورد ضرب یا اهانت قرار نگیرد. اما زمانی که یک انسان موفق به زمین می افتد، به روش دیگری عمل می کند. او سریعا بلند می شوند، درسی می گیرد، ضربه را از یاد می برد و به سمت جایگاهی بلندتر حرکت می کند.

برای تبدیل شکست به پیروزی از انسان های موفق الگوبرداری کنید

۵ ذهنیتی که شما باید توسعه دهید تا موفق شوید

چگونه در زندگی موفق شوید: ۱۳ نکته تغییردهنده زندگی

۵۰ جمله ی تاکیدی برای موفقیت و اعتماد به نفس

موفقیت طولانی مدت به یادگیری این ۶ درس در اوایل شغل شما…


۳ قدم برای موفقیت از دیدگاه اُپرا وینفری

تواضع: تکه پازل گمشده لازم برای موفقیت شما

سعی کنید شرح حال و زندگی نامه انسان های بزرگ به قلم خود آن ها را بخوانید، تا بار دیگر متوجه شوید که چگونه هر یک از این افراد بارها و بارها می توانستند در برابر موانع و مشکلات خود سر خم کنند. کار دیگری هم می توانید انجام دهید و آن این است که از زندگی هرکسی که به نظر شما واقعا فرد موفقی است، اطلاع پیدا کنید. وقتی همه چیز را در مورد آن ها فهمیدید، متوجه می شوید که چگونه بر دشواری ها و موانع بزرگ زندگی پیروز شده اند.

امکان ندارد که بدون وجود مخالفت، مشقت و موانع، به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنیم. ولی امکان آن وجود دارد که از موانع برای پیشبرد اهداف خود و رسیدن به موفقیت در زندگی استفاده کنیم. ما انسان ها زمانی که از مسئله ای ضربه می خوریم، غالبا چنان در ابتدا دچار احساسات می شویم که نمی توانیم از آن تجربه ای به دست آوریم.

استادان دانشگاه به خوبی می دانند که واکنش یک دانشجو نسبت به نمرات مردودی اش، کلید موفقیت بالقوه ای در اختیار او قرار می دهد. ما قادر هستیم شکست ها را به پیروزی تبدیل کنیم. یعنی درسی بگیریم، آن را به کار ببندیم و بعد به شکستی که پشت سر گذاشته ایم نگاه کنیم و لبخند بزنیم تا سرانجام به موفقیت در زندگی برسیم.

از موانع موفقیت تان، چیزی غنیمت بگیرید

از همین الان تصمیم بگیرید که از هر مانعی که بر سر راهتان سبز می شود، چیزی به غنیمت بگیرید. بار دیگری که در محیط کار یا منزل با مشکلی رو به رو می شوید، بر اعصابتان مسلط شوید و تلاش کنید که علت آن را پیدا کنید. از این راه می توانید جلوی اشتباهات مجدد خود را بگیرید. به خاطر داشته باشید که برای رسیدن به موفقیت در زندگی ضربه خوردن تجربه با ارزشی است، در صورتی که بتوانیم از آن درس خوبی بگیریم.

ما انسان ها موجودات عجیب و غریبی هستیم. خیلی سریع برای پیروزی های خود اعتباری تمام عیار قائل می شویم. هر وقت به یک موفقیت در زندگی می رسیم، می خواهیم همه ی عالم و آدم را با خبر کنیم. طبیعتا دوست داریم همه ما را به یکدیگر نشان بدهند و بگویند: «فلانی را می بینی؟ او چنین و چنان کرده است»!

بعید نیست که در این دنیا کسانی قصد داشته باشند که به ما ضربه بزنند، ولی در بیشتر موارد، خودمان باعث سقوط خودمان می شویم. شکست های ما در اثر عدم کفایت فردی یا اشتباهات خودمان است. از این طریق می توانید عادت جدیدی برای رسیدن به موفقیت در زندگی پیدا کنید.

خودتان را مورد ارزیابی قرار دهید

به خودتان یادآوری کنید که می خواهید به آن حد از کمال که از لحاظ انسانی برایتان مقدور است، برسید. واقع گرا باشید. خودتان را در یک لوله آزمایش بگذارید و از دید یک شخص ثالث و بی طرف به خودتان نگاه کنید. ببینید آیا دارای ضعفی هستید که تا پیش از این، هرگز متوجه آن نشده اید. اگر ضعفی دارید برای اصلاح آن دست به کار شوید. بیشتر مردم آن قدر به خودشان عادت می کنند که توانایی دیدن راه های اصلاح نفس را از دست می دهند.

مورد نقد و ارزیابی قرار دادن خود تاثیر سازنده ای روی انسان دارد. این کار به انسان کمک می کند که کارآیی و قدرتی که لازمه رسیدن به موفقیت در زندگی است، را به دست آورد. یادتان باشد که مقصر دانستن دیگران تاثیر به شدت ویرانگری روی ما دارد.

پس به نحوی سازنده خودتان را مورد نقد و ارزیابی قرار دهید و به هیچ وجه از ناتوانی ها و بی کفایتی های خود فرار نکنید. معیارهای بالاتری را در نظر بگیرید و مانند افراد موفق دنیا، کاستی ها و ضعف های خود را پیدا کرده و آن ها را اصلاح نمایید تا شما هم بتوانید به موفقیت در زندگی دست پیدا کنید.

مطلب قبلی

زندگینامه دیلیپ کومار – بازیگر

مطلب بعدی

نظر آنتونی رابینز در مورد تاثیر اعتقادات در رسیدن به موفقیت

تنها چیزی که افراد را به سمت موفقیت سوق می دهد

چگونه از شکست پیروزی بسازیم

چگونه بر احساس ترس از رد شدن یا طرد شدن غلبه کنید

10 کاری که باید وقتی به سختی موفق هستید آن‌ها را انجام دهید.

چرا موفقیت اغلب سبب جدایی در دوستی‌ها می‌شود؟

8 جنبه از نتایجِ تقویت برد­باری که شما را اساساً برای موفقیت…


چگونه یک زن جوان موفق باشیم؟


7 راهکار موثر برای آغاز زندگی جدید

برای چت کردن با ما روی آیکون مشاور فروش کلیک کنید

سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید

بازیابی رمز عبور

پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد

افرادي كه در زندگي، موفقيت هاي درخشاني به دست آورده اند، معتقدند كه همه چيز در جهان به كام آنهاست و به هيچ وجه به عدم امكان كاري نمي انديشند. اين گونه افراد، مصيبت ها و مشكل ها را به سكوي پرشي در جهت اهداف خود تبديل مي كنند و معتقدند همه چيز براي كسب موفقيت در اختيار آنهاست و بر اساس چنين عقيده اي از تمام مشكل ها در جهت اهداف خود بهره برداري مي كنند.

تفاوتي كه بين موفقيت و شكست وجود دارد، در نگرش افراد است. در فرهنگ نامه ي افراد موفق، واژه «عدم موفقيت» وجود ندارد و به جاي آن، لغت «نتيجه» قرار گرفته است. زيرا اين گونه اشخاص به شكست معتقد نيستند و آن را به حساب نمي آورند. بسياري از افراد در تلاش اوليه براي كسب هدف، وقتي موفق نمي شوند، خود را شكست خورده مي پندارند. در صورتي كه از نظر افراد موفق، به دست آوردن نتيجه هاي جديد، به هدف خود نزديك تر مي شوند. چند لحظه فكر كنيد و بگوييد كه امروز نسبت به ديروز چه امتيازاتي را به دست آورده ايد؟

پاسخ به اين سوال به جز «تجربه» چيز ديگري نيست. افرادي كه از شكست در هراسند، از قبل در ذهن خود پذيرفته اند كه كارها ممكن است در جهت موفقيت شان نباشد و اين ايده، آنان را در تلاش زياد براي نيل به اهداف و آرزوهايشان باز مي دارد. آيا شما از شكست مي ترسيد؟ درباره ي آموخته ها و كسب تجربه هاي خود چه فكر مي كنيد؟ شما هم مي توانيد از تمام تجربه هاي ديگران استفاده كنيد و در كارهايتان موفق شويد.چگونه از شکست پیروزی بسازیم

در زير شرح احوال و ماجراي زندگي انسان هاي بزرگ را بخوانيد تا دريابيد چگونه هر يك از اين افراد، بارها و بارها مي توانستند در برابر موانع و مشكل ها سر خم كنند. كار ديگري هم مي توانيد بكنيد، از خاستگاه اجتماعي ليدرهايتان يا هر كسي كه به نظر شما در واقع در زندگي اش موفق است، اطلاع پيدا كنيد. وقتي همه چيز را در مورد او فهميديد، متوجه مي شويد كه چگونه بر دشواري ها و موانع بزرگ فايق آمده اند.

امكان ندارد بدون مخالفت ها، مشكل ها و موانع، به موفقيت هاي بزرگ دست پيدا كنيم. ولي امكان آن وجود دارد كه از موانع براي پيشبرد اهداف خود استفاده كنيم.

بياييد ببينيم چگونه:

«سر رالف رمزي» مربي فوتبال انگلستان پس از پايان مسابقه تيم هاي ملي كشور خود و آلمان، جمله ي زيبايي بر زبان آورد كه شنيدني است. داستان از اين قرار است:

بازيكنان تيم فوتبال انگلستان پس از باخت در برابر حريف با خشم تماشاچيان انگليسي مواجه مي شوند و بسيار عصباني و ناراحت به رختكن مي روند، در حال عوض كردن لباس هاي خود، همديگر را سرزنش مي كنند. هر كس سعي مي كند تقصير را بر گردن ديگري بيندازد و خود را تبرئه كند. سر انجام دعوا بالا مي گيرد و فضا چنان متشنج مي شود كه ناگهان سر رالف با صداي بلند و با وقار و خونسردي خاص خود مي گويد:

«انچه در ميدان بازي اتفاق افتاد، به تاريخ سپرده شد، اما آنچه باقي مانده، تنها تجربه اي است كه از اين بازي كسب كرده ايم.»

با اين گفته ي رمزي همه ساكت مي شوند، چهره ها رنگ ديگري به خود مي گيرند و حال و هواي تازه اي بر فضاي سالن رختكن حكم فرما مي شود.

در يكي از مهماني هاي بزرگ پاريس، ژنرالي حضور داشت كه 28 مدال روي سينه اش نصب شده بود، خانمي زيبا و موقر جلو آمد و پس از تعارف هاي اوليه گفت: «ژنرال! آيا شما پيروزي هاي متعددي داشته ايد كه صاحب اين همه مدال شده ايد؟»

ژنرال با فروتني پاسخ داد: «با جرات مي توانم بگويم كه به همين اندازه نيز شكست داشته ام.»

حال سرگذشت شخص بزرگي را برايتان تعريف مي كنم كه پايداري او در كسب هدف موجب عبرت همگان است: «آبراهام لينكلن» فرزند خانواده فقيري بود كه پس از سالها رنج و مرارت از دانشكده حقوق فارغ التحصيل شد. ابتدا وكيل موفقي نبود، پس وكالت را كنار گذاشت و به طرف تجارت رفت و در اين كار هم نشان داد استعداد ندارد، سراغ سياست رفت و در سي و دو سالگي در انتخابات مجلس شركت كرد، اما شكست خورد و در سي و چهار سالگي بار ديگر ورشكسته شد و در سي و پنج سالگي همسرش را در اثر مرگ ناگهاني از دست داد و سال بعد به بيماري عصبي مبتلا شد. در سنين چهل و سه، چهل و شش و چهل و هشت سالگي خود را نامزد كنگره كرد، باز هم شكست خورد! در پنجاه و شش سالگي با وجود تلاش زياد براي رسيدن به معاونت رياست جمهوري، در اين مبارزه نيز مغلوب شد! در سن پنجاه و هشت سالگي در انتخابات سناتوري ناكام ماند و سر انجام در سن شصت سالگي در انتخابات رياست جمهوري شركت كرد و اين بار قاطعانه موفق شد رئيس جمهور ايالات متحده امريكا گردد و يكي از بهترين و بزرگترين انها.

پس در حقيقت شكست وجود ندارد و آنچه مشاهده مي شود نتيجه است.

 

 رضا ش

کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم می‌کند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتاب‌ها و کتابخانه خود دسترسی دارید و می‌توانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… کتاب‌هایی پیدا می شود. همچنین در کتابراه هزاران کتاب رایگان نیز قابل دانلود است. اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است.

بسیاری از اوقات وقتی شکست می‌ خوریم، فکر می‌کنیم دیگر به آخر راه رسیده ایم و نمی‌توانیم اهداف و آرزوهایمان را دوباره دنبال کنیم و در واقع تبدیل شکست به موفقیت کاری نشدنی است. در یک کلام، فکر می‌کنیم شکست، به معنای پایان تمام اهداف و آرزوهایمان است. اما نه! صبر کنید، با این مقاله تا انتها همراه باشید تا متوجه شوید چونه باید با تبدیل شکست به پیروزی ، به تمامی آرزوهای خود برسید…

فکر می‌کنم خواندن این مقاله از نان شب برای همه ما واجب تر باشد، چون همه ما شکست های زیادی را در طول زندگی تجربه کردیم و نتوانستیم از آن موفقیت بسازیم. پیشنهاد می‌کنم پس از مطالعه این مقاله، حتماً مقاله نقشه راه موفقیت بزرگان دنیا را هم مطالعه کنید و با تست آنلاینی که در آن برای شما آماده شده، احتمال موفقیت خودتان را با وضعیت کنونی بسنجید.

همان طور که در ابتدای مقاله هم گفتم، ذهنیت اشتباهی که برای همه ما پیش آمده این است که فکر می‌کنیم شکست خوردن به منزله پایان تمام آرزوها و اهداف است و نمی‌توانیم بعد از شکست، به جاده موفقیت برگردیم. در حالی که اصلاً این طور نیست!

تمام افراد موفق دنیا، بلا استثنا، در زندگیشان شکست هایی خوردند تا به موفقیت رسیدند. اصلاً مگر می‌شود بدون این که تجربه کسب کنی و چند بار شکست بخوری، موفقیت را به دست بیاوری؟ اگر کسب موفقیت به این راحتی ها بود که  همه به آن می‌رسیدند و نمی‌شد افراد موفق را تحسین کرد! آن موقع آن ها کار سختی انجام نداده بودند که قابل تحسین باشد!

پس این نکته را همیشه در یادتان داشته باشید که شکست، پایان راه نیست!چگونه از شکست پیروزی بسازیم

قبل از اینکه به دلیل شکست ها و راه های تبدیل آن به موفقیت اشاره کنم، اجازه دهید به چند مورد از شکست های افراد موفق دنیا اشاره کنم.

استیو جابز، موسس و مدیرعامل شرکت اپل، بعد از تولید محصولات موفقی مانند اپل 1 و 2، آیفون، آی پد و آی پاد، آی او اس و … در دو پروژه سنگین و هزینه بر به نام های لیزا و اپل 3 شکست خورد و مجبور شد جان اسکالی (کدیرعامل سابق شرکت پپسی) را به کرسی مدیریت اپل بنشاند و جایگزین خود کند. بعد از این که جان مدیریت آنجا را به دست گرفت، با تصمیم او و هیئت مدیره، استیو جابز را از اپل اخراج کردند و این، بزرگ ترین شکست برای جابز به حساب می‌آمد. یعنی اخراج از شرکت خودش!

اما او با این حال تصمیم گرفت به کارش با قدرت ادامه دهد و با سرمایه هفت میلیون دلاری، شرکت کامپیوتری نکست را به راه انداخت. شرکتی که توانست اولین مرورگر وب نرم افزاری جهان و اولین سیستم ایمیلی جهان را به بازار عرضه کند. جابز با نکست به قدری خوب کار کرد که شرکت اپل مجبور شد برای ادامه بقای خود، در سال 1996 و با مبلغ 429 میلیون دلار نکست را بخرد. در واقع اپل با این کار عملاً می‌خواست استیو جابز را به شرکت خودش برگرداند.

پس استیو جابز شرکت اپل  را به راه انداخت، از همان شرکت اخراج شد، شرکت دیگری زد و با مبلغ گزاف آن را به همان شرکت قبلی اش یعنی اپل فروخت و به آنجا برگشت. دیدید؟ جابز از شکست سنگین خودش، موفقیت بزرگی نصیب خود کرد.

پس از اینکه مادرش را از دست داد، تنها با گذشت 13 ماه از ازدواجش با همسرش از او جدا شد و با دختر نوزادش بی سرپناه به زندگی ادامه داد. آن هم فقط با کمک های مالی دولت!

تصمیم گرفت ایده تازه اش را به داستان تبدیل کند و این کار را کرد. اما هیچ کس حاضر نبود داستان او را حتی کامل بخواند، چه برسد به اینکه بخواهد آن را چاپ کند! اما او پس از این شکست ها تسلیم نشد و تصمیم گرفت تا زمانی که تمام ناشران به او جواب منفی ندادند به تلاش های خود ادامه دهد.

این تلاش ها نتیجه داد و حالا جی. کی. رولینگ، تبدیل به یکی از معروف ترین و ثروتمند ترین سلبریتی ها و نویسندگان جهان شده. نویسنده ای که خالق داستان هری پاتر، یکی از محبوب ترین داستان های جهان است…

آیا اگر رولینگ با همان جواب منفی اول و یا با شکست های اولیه اش تسلیم می‌شد، آیا این ثروت و خوش بختی اکنونش را داشت؟

شاید شما هم این جمله معروف توماس ادیسون را شنیده باشید که می‌گوید: من شکست نخوردم، فقط 1000 روش پیدا کردم که به موفقیت ختم نمی‌شود.

این جمله او نشان می‌دهد که برای اختراع برق، بیش از 1000 بار تلاش کرد و شکست خورد تا در نهایت به موفقیت رسید. بیش از 1000 بار!

همان ادیسونی که در کودکی به او می‌گفتند کودن است و نمی‌تواند در آینده حتی زندگی معمولی داشته باشد. آیا شما هم حاضرید برای رسیدن به هدف خود بیش از 1000 بار تلاش کنید؟

این سه مثال، فقط نمونه های کوچکی از شکست های افراد موفق بودند. می‌توان ده ها مورد دیگر از افراد موفق نام برد که با شکست های متعدد و سنگینی رو به رو شده اند. از جمله: مایکل جردن، ونسان ونگوگ، آبراهام لینکلن، آلبرت انشتین، هنری فورد و…

پس این اولین نکته برای تبدیل شکست به موفقیت. اینکه هرگز تسلیم نشوید و ادامه دهید تا طعم شیرین موفقیت را بچشید…

در مقاله چرا شکست می‌خوریم ، اشاره شد که 3 دلیل برای شکست هایمان وجود دارد:

اما با دانستن این 3 دلیل می‌توانید جلوی شکست های خود را بگیرید. به شرطی که آنها را رعایت هم بکنید نه این که فقط بدانید. پس حالا با دانستن دلیل شکست هایمان، می‌توانیم راحت تر در مسیر موفقیت گام برداریم…

حالا نوبت به آن می‌رسد که 7 تکنیک فوق العاده مهم و کاربردی برای تبدیل شکست به پیروزی برایتان بیان کنم. پس حتماً تا انتها همراه ما باشید…

اولین مرحله برای عوض کردن هر عادت بدی در وجود خودمان، این است که قبول کنیم آن عادت را در خودمان داریم. شکست خوردن هم همین طور است. اگر قبول کنیم که در بعضی موارد شکست خوردیم و نتوانستیم به آن هدفی که می‌خواستیم برسیم، مسلماً رسیدن به آن هدف هم برایمان راحت تر می‌شود. چون آن موقع است که می‌رویم سراغ راه هایی برای جبران آن شکست. پس هیچ وقت، عدم موفقیتمان را انکار نکنیم.

دیدید خیلی از اوقات افراد می‌گویند: نگویید شکست خوردم، بگویید تجربه کردم؟ این افراد فقط می‌خواهند دید ما را نسبت به شکست عوض کنند و کاری کنند که ما پس از اینکه در کاری موفق نشدیم، احساس سرخوردگی، بی عرضگی، ناتوانی و امثال اینها نکنیم. چون همین احساس، باعث می‌شوند ما دیگر گامی رو به جلو و برای کار دیگری برنداریم و در منطقه امن ذهنی خودمان باقی بمانیم. در جمله توماس ادیسون هم خواندیم که می‌گفت: من شکست نخوردم، فقط 1000 روش پیدا کردم که به موفقیت نمی‌رسد.

این جمله به خوبی نشان دهنده این است که چقدر دید ما نسبت به شکست مهم است و با تغییر آن می‌توانیم به راحتی موفقیت را از آن خودمان کنیم. در مقاله باور موفقیت هم گفتیم که این طرز تفکر، یکی از باورهای اشتباه ولی رایج در راه موفقیت است که اگر می‌خواهیم موفقیت را به خودمان نزدیک تر از همیشه ببینیم، باید آن را درون خودمان نابود کنیم.

بعد از شکست خوردن چقدر نااُمید و ناراحت هستید؟ تا چه حد انرژی دارید تا آینده خوبی را برای خودتان رقم بزنید؟ آیا اصلاً می‌توانید دوباره با همان قدرت به سوی هدفتان پیش بروید؟ آیا…

خب در این زمان مسلماً به شدت نیاز داریم تا صبر و امید داشته باشیم. اصلاً اگر این دو عنصر نباشند که نمی‌شود شکست را به موفقیت تبدیل کرد!

پس می‌توان گفت صبر و امیدواری، دو عنصر مهم در تبدیل شکست به موفقیت هستند و اگر نباشند، همان فرد شکست خورده باقی می‌مانیم.

بسیاری از افراد را دیدم که هر وقت بهشان می‌گویم چرا تلاشی نمی‌کنی برای رسیدن به موفقیت و رهایی از این وضعیت بد؟ می‌گویند که خودش درست میشه، حالا یه چیزی میشه دیگه، منتظرم از شنبه، و کلی جمله دیگر از این قبیل که مطمئنم شما هم از آنها زیاد شنیده اید. گویا این افراد فقط منتظرند فرشته نجاتی در زندگیشان پیدا شود و بتواند آنها را از این وضعیت بد نجات دهد!

خی من به این افراد می‌گویم همین طور بنشین و صبر کن تا آن فرشته نجات بیاید و اتفاقات خوب را برای تو رقم بزند!!! قطعاً تا تلاشی نکنی و به سوی جلو پیش نروی، موفقیت خودش نمی‌تواند به سمت تو بیاید. از تو حرکت، از خدا برکت! نترس و رو به جلو پیش برو تا به هدفی که می‌خواهی برسی و منتظر فرشته نجات نباش.

همه ما یک سری باورهای محدودکننده در ذهنمان داریم که نمی‌گذارند به موفقیت برسیم. از جمله: من نمی‌توانم، انگیزه ندارم، کارم زیاده و از این دست باورها. این باورهایی که بدون شک اگر در ذهنمان باقی بمانند در آینده خیلی جلوی مسیر پیشرفت ما را خواهند گرفت و باید آنها را از یبن ببریم تا قدرت باور به خود را پیدا کنیم.

از بین بردن این باورها خودش ماجرای مفصل و طولانی دارد که من آن را در مقاله ای به نام قدرت باور به خود توضیح دادم و می‌توانید با کلیک روی نام این مقاله آن را مطالعه کنید.

تصور کردن همیشه یکی از راه های اصلی رسیدن به هدف و موفقیت است. وقتی ما موفقیت را تجسم و تصور می‌کنیم، ذهن ما این باور برایش به وجود می‌آید که تو به موفقیت رسیده ای و نمی‌تواند فرق بین تجسم و واقعیت را تشخیص دهد. این گونه انگیزه ما را برای رسیدن به آن هدف و موفقیت بیشتر می‌کند و با راحتی بیشتری به سمت آن پیش می‌رویم.

وقتی برای خودت هدف مشخصی داشته باشی، وقتی انگیزه رسیدن به آن را برای خودت ایجاد کنی، وقتی همه فکر و ذکرت این باشه که بتونی به اون هدف دست پیدا کنی، شک نکن که هیچ کاری به جز آن کارهایی که تو را به آن هدف نزدیک می‌کند، انجام نمی‌دهی. هدف، برای ما مثل قطب نما عمل می‌کند و مسیر زندگیمان را مشخص می‌کند.

پس تا وقتی هدف نداشته باشیم و در راستای آن تلاش نکنیم، قطعاً راه موفقیت برایمان بسیار سخت و ناهموار خواهد شد و باید تقریباً قید موفقیت را بزنیم؟

خب، با انجام دادن راه های بالا، قطعاً می‌توانیم شکست احتمالی را که خورده ایم، به موفقیت تبدیل کنیم.چگونه از شکست پیروزی بسازیم

در این مقاله سعی کردم که به شما به خوبی توضیح دهم که چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم؟ امیدوارم این راهکارها برای شما اثرگذار باشد، اگرچه مطمئنم به شدت تأثیر زیادی دارد، فقط به شما بستگی دارد که این 7 راه را چطور و با چه کیفیتی انجام دهید تا بتوانید شکست را به موفقیت تبدیل کنید.

امیدوارم روی قله های موفقیت ببینمتان…

 

ترس از شکست و ترس از روبه رو شدن با شکست همیشه جلوی پیشرفت مارو گرفته ان شاالله که بتونیم تمام این مسیر های پرفراز و نشیب رو طی کنیم و طعم شیرین موفقیت رو بچشیم.

انشالله براتون بهترین ها رو آرزومندیم موفق و سربلند باشید

سلام. این سخن افلاطون هم خیلی جالبه: اگر زمانی مقام تو پایین آمد ناامید مشو زیرا آفتاب هر روز هنگام غروب پایین می آید و بامداد روزدیگربالا می آید.

چقدر مثال خوبی بود ممنون از شما خانم حسینی عزیز

سلام.دیدگاه دوستان جالب بود.به نظر بنده کسی شکست نخورده یعنی قدمی برای موفقیت برنداشته.سپاس .عالی بود.

سلام کاملاً درسته هر شکست یک قدم به سوی موفقیته ممنون از همراهی شما

مقاله خیلی خوبی بود ادمایی که بتونن از شکستهاشون نا امید نشده و راه هایی که منجر به شکستشون شد رو بخاطر بسپارند تا دوباره تکرار نکنند یعنی هضم تجربه کنند، در ادامه مسیر زندگی بسیار به هدف نزدیکتر میشوند و گام های بعدی را استوارتر برمیدارند آنها انسان هایی قوی، با انگیزه و پر انرژی هستن و همواره الگویی برای اطرافیان خود هستند که دیگران از کنار آنها بودن لذت میبرند.

ممنون از شما

سلام این جمله ادیسون خیلی قشنگ بودکه من شکست نخوردم بلکه هزارراه پیداکردم که به موفقیت نرسید

خیلی برای من جالب بود ممنون

سلام ممنون از شما خانم کیانمهر عزیز

مقاله خوبی بود صبر و امیدواری و تلاش مداوم راه های رسیدن به موفقیت هستند که نیاز داریم برای رسیدن به موفقیت از انها استفاده کنیم

سپاس گزارم

من باور دارم اگر شکست نباشه موفقیتی وجود نخواهد داشت شکستهای ما به عنوان تجربه همان پله هایی هستند که در مسیر صعود به آنها نیاز داریم سپاسگزارم

متشکرم

سلام اگر انسان بلد باشه که چطوری شکست را به موفقیت تبدیل کنه خیلی خوب میتونه شکست را به موفقیت تبدیل کنه

شکست با درد همراهه.دقیقا زمانی که می خواهی له قله برسی،انگار دیگه نفس نداری،ریه هات یاری نمی کنند و تو احساس ناامیدی از صعود بهت دست میده.یا وقتی نی خواهی شنا یاد بگیری،کل گوشهات بینی ات و گلوت می سوزه.یه لحظه به خودت می گی بی خیال شنا.شکست تو زندگی هم زمانیه که خیلی از تلاش و کار داری نا امید میشی،قلبت انگار تیر می کشه.بیشتر مزه رنج رو می بری تا شیرینی رسیدن.باید تحمل کنی وگرنه از موفقیت خبری نخواهد شد.به قول استاد اون موقع فقط یه کاری کن.اون کار انرژی داره و انرژی های دیگه رو فراخوانی می کنه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

— بارگیری کد امنیتی –به منظور تصویب CAPTCHA لطفا جاوا اسکریپت را فعال کنید.

بهترین و کامل ترین بسته استعدادیابی و کشف علایق کشور

با ساده ترین راه ها، انگیزه خودتان را همیشه در بالاترین حد ممکن نگه دارید.

تهران، باغ فیض کوچه 1

پـلاک 15، طـبقه چهارم

تلـــفـن: 02156692113

بهترین و سریع ترین راه ارتباطی

با گام برتر: mostafaee_com

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار سعید منتظرالمهدی طی یادداشتی به راه‌های چگونگی رها شدن از عواقب منفی شکست و در مقابل، ساختن پلی برای رسیدن به پیروزی‌ها و موفقیت‌ها، پرداخته است. در این یادداشت بخوانید:

همه ما بسیار شنیده ایم که می‌گویند: از شکست نهراسید؛ شکست مقدمه پیروزی است. برای رسیدن به یک زندگی شکوفا و موفقیت آمیز باید با شکستهایمان رو به رو شویم. اگر راهی به سوی بهتر ین باشد، همانا دیدن کمال و تمام بدترین‌ها است. آن لحظه که خود را با شکست رو به رو می‌بینی، تنها چند قدم با موفقیت فاصله داری.

با شنیدن جملاتی نظیر اینها بلافاصله چند پرسش مهم بر ذهن کاوشگر و کنجکاو ما تحمیل می‌شود. برخی از آن پرسش‌ها چنین‌اند:

1) آیا واقعاَ شکست می‌‌تواند زمینه ساز و مهیاگر بستر مناسب برای در آغوش کشیدن موفقیت باشد؟ اگر پاسخ مثبت است چه شواهد در تایید آن وجود دارند؟

2) چگونه و با چه ساز و کارها و تمهیداتی می‌توان از شکست، پلی نیرومند برای فراچنگ زدن موفقیت و رضایت ساخت؟چگونه از شکست پیروزی بسازیم

3) آیا درست است افرادی که شکست را سرآغازی برای موفقیت خود می‌دانند دارای ویژگی‌های روان شناختی و منش شناختی ویژه ای هستند؟

در سطوری که در پی می‌آید می‌کوشم تا با بهره‌گیری از شواهد تجربی و پژوهشی متقن به هر یک از سه پرسش مذکور به اجمال پاسخ دهم.

یک. آری شکست می‌تواند زمینه ساز موفقیت باشد. حتماَ بلافاصله می‌پرسید چگونه؟ در پاسخ باید بگویم که اولا: بسیاری از پدیده‌ها چند وجهی‌اند و لاجرم ماهیت آنها اندکی پیچیدگی دارد، به عنوان مثالی از این مدعا می‌توانیم از “پیشرفت تحصیلی” سخن به میان آوریم. این پدیده ( یعنی پیشرفت تحصیلی ) از یکسو دارای دو وجه کیفی و کمی‌است و ازدیگر سو متاثر از چند عامل است که از آن میان می‌توان به موضوع ( اینکه ساده است یا پیچیده، مستلزم اندیشیدن است یا عملی کردن و قص علی هذا)، شخص درگیر مسئله پیشرفت تحصیلی ( اینکه سخت ورز است یا اهمال کار، تراز هوش اش نرمال است یا بالاتر و پایین تر، حافظه قوی دارد یا ضعیف و متوسط، با یکبار خواندن یک متن آن را درک می‌کند یا برای درک آن باید به جهد وجد بیش‌تر بپردازد) و شیوه و زمان سنجش پیشرفت تحصیلی و نظایر آن، اشاره کرد.

وقتی فردی در رسیدن به پیشرفت تحصیلی با ناکامی رو به رو می‌شود، چنانچه به تحلیل شکست خود بپردازد درخواهد یافت که شکست او ناشی از یک یا چند عامل از عوامل پیش گفته بوده است؛ بدین تر تیب او نسبت به ماهیت پدیده مذکور “شناخت” و “بصیرت” پیدا می‌کند و لاجرم می‌تواند از شناخت خود برای از میان راندن مشکل ( شکست ) و در آغوش کشیدن کامیابی ( پیشرفت تحصیلی ) بهره گیرد.

ثانیا: شکست می‌تواند به فرصتی برای “تجهیز” بیش تر خود تبدیل شود. درست همان‌گونه که یک یگان نظامی به هنگام تجربه شکست در برابر یک دشمن مجهزتر و پر روحیه تر، مبادرت به بازسازی و تجهیز بیش تر و فزون تر خود می‌کند تا در مواجهه بعدی دشمن ر ا مغلوب خود سازد، فرد شکست خورده در یک فعالیت ذهنی، اقتصادی، درسی و نظایر آن نیز می‌تواند قابلیت‌ها و استعدادهای ذخیره شده خود را آزاد کند و تا فراچنگ زدن موفقیت از پای ننشیند، به سخن دیگر، شکست می‌تواند زمینه ساز “انگیزش” بیش تری‌ شود.

نا گفته پیداست که انگیزش زیاد نیز رسیدن به هدف را تسهیل می‌کند و تسریع می‌بخشد.

در تایید این ادعا می‌توان شواهد پرشماری فهرست کرد، ادیسون، با ثبت بالاترین تعداد اختراع در دنیا، تنها نمونه ای از این گونه افراد است که شکست را به پلی و فرصتی برای موفقیت تبدیل کرده است. بسیاری از برندگان نوبل فیزیولوژی ( یا پزشکی) فیزیک و ادبیات تنها پس از تجربه شکست‌های مکر ر توانسته‌اند اثری خلاقانه ، “دوران ساز” و شگفتی آفرین بیافرینند و نام خود را در زمره افراد اثر گذار و موفق جهان ثبت و ضبط نمایند.

دوم. برای تبدیل نمودن شکست‌ به پلی برای پیروزی، باید به “تحلیل” آن نشست. چه، با “تحلیل شکست” می‌توان ر نج حاصل از آن را به پاداشی برای رشد تبدیل نمود. (اریک کندل، برنده جایزه نوبل فیزیولوژی سال 2000، در اثر ژرف خود با عنوان “در جستجوی حافظه” به بهترین شکل ممکن نشان داده است که رنج و محنت حاصل از تجربه شکست را می‌توان با درایت و تدبیر و اندیشه ورزی و تلاش به فرصتی گرانسنگ برای رسیدن به قله‌های فتح و موفقیت تبدیل نمود.

چگونه می‌توان شکست را تحلیل نمود؟ برای تحلیل شکست و “درس گرفتن” از آن، باید هفت گام اساسی را پیش رو نهاد . آن گام‌ها عبارتند از:

1- ارزیابی اولیه شکست: برای درس آموختن از شکست نباید آن را کم اهمیت تلقی کرد بلکه باید آن را به عنوان یک موضوع و مسئله “مهم” ارزیابی نمود.

2- سبب شناسی انطباقی شکست: پس از اذعان به اهمیت شکست باید درگام دوم دلایل و علل وقوع آن بر ملا شود، ناگفته آشکار است که نسبت دادن کامل شکست به عوامل بیرونی و خود را تبرئه کردن، راه به جایی نخواهد برد.

3-پذیرش واقع بینانه مسئولیت شکست: باید واقع بین بود و خود را مسئول کامل شکست به وقوع پیوسته دانست لیکن از سرزنش بیهوده خود نیز باید پرهیز نمود.

4- حفظ خلق مثبت: نشاط، امید و خوش بینی سه هیجان مثبتی هستند که خلق را بالا می‌برند و امکان تلاش مضاعف را افزایش می‌دهند. اما، ناامیدی، دلمردگی و یأس نه تنها راه به جایی نمی‌برند بلکه امکان جبران شکست را کاهش می‌دهند؛ مواظب باشید که شکست شما را در دام افسردگی گرفتار نسازد.

5- اتخاذ راهبردهای جبران شکست: برنامه ریزی، رویکرد مسئله گشایانه و تغییر سبک فعالیت از جمله راهبردهای جبران شکست‌اند.

6- استقامت ورزیدن: تنها با مبارزه مستمر، نهراسیدن از مشکلات پیش رو و مضاعف سازی تلاش و کوشش است که می‌توان از شکست پلی برای موفقیت ساخت.

7- پرهیز از ناتوان سازی خود: القاء شکست به “عدم توانایی” باعت کاهش عزت نفس و تقلیل سطح تلاش می‌شود، از همین رو، شکست خود را به “عدم تلاش” یا تلاش نامناسب نسبت دهید نه ضعف و ناتوانی.

8- اتخاذ رویکرد تسلط گرا: افراد موفق لزوما در پی آن نیستند که عملکرد خود را افزایش دهند بلکه در پی آن هستند که بر موضوع تسلط کامل پیدا کنند، به یاد داشته باشید که افراد تسلط‌گرا بیش از آنکه به پاداش دیگران بیندیشند به لذت‌ حاصل از کار و تلاش فکر می‌کنند.

سوم. پژوهش‌ها نشان داده‌اند که افراد پیشرفت محور و آنانی که شکست را به فرصت و مجالی برای گام نهادن در جاده پیروزی تبدیل می‌نمایند، دارای چند ویژگی منش شناختی و شخصیتی هستند، برخی از آن ویژگی‌ها عبارتند از:

1- تأملی بودن (دربرابر تکانشی بودن)

2- روحیه اجتماعی

3- خردمندی و دانش زیاد

4- اشتیاق یادگیری

5- انگیزه پیشرفت بالا

یادآوری می‌کنم که تمامی این ویژگی‌ها آموختنی‌اند، بنابراین همه ما با تلاش و کوشش می‌توانیم خود را در زمره افراد برخوردار از منش پیشرفت گرا و موفق قرار دهیم.

انتهای پیام/

آیا می دانستید می شود از شکست پیروزی ساخت؟

اما چگونه از شکست پیروزی بسازیم؟

در این مقاله توضیح خواهیم داد چطور شکست می تواند عامل پیروزی ها و موفقیت های بیشتر شما در زندگی شود. پس نه تنها نباید از آن ها دلخور و ناراحت باشید بلکه باید به شکست های خود به عنوان پله های پیروزی افتخار کنید.

برای اینکه به این پرسش پاسخ دهیم که چگونه از شکست پیروزی بسازیم اجازه دهید یک مثال بزنم: آرش در حالی که کمی دیر کرده بود به سرعت به سمت در رستوران حرکت می کرد. وقتی به در رسید به سرعت آن را به داخل هل داد اما در باز نشد. او یک لحظه در را نگه داشت و سعی کرد آن را به عقب بکشد اما بازهم در باز نشد.

دوباره کمی استاد و فکر کرد، سپس متوجه شد دکمه ی کوچکی در گوشه درب رستوران قرار دارد. دکه را فشار داد و در را کشید اما بازهم در باز نشد. سپس به سرعت دکمه را فشار داد و در را به داخل هل داد و این بار در باز شد. او به سرعت به سمت دوستانش دوید.چگونه از شکست پیروزی بسازیم

چند لحظه بعد آرمین به رستوران رسید. او برای باز کردن در رستوران آن را به داخل هل داد اما در باز نشد، سپس آن را به عقب کشید اما بازهم در باز نشد. آرمین گوشه ای نشست و گریه کرد!! فقط به خاطر یک در!!

نه، مشکل باز نشدن در رستوران نبود، مشکل نوع دیدگاه آرمین به تلاش های شکست خورده اش بود.

اما داستان فوق چه ربطی به پرسش چگونه از شکست پیروزی بسازیم دارد؟

احنمالا وقتی داستان آرمین را بخوانید شگفت زده می شوید و حتی می خندید اما خبر بد این است که همه ی ما وقتی شکست می خوریم مانند آرمین رفتار می کنیم و فقط روشمان متفاوت است.

آخرین باری که در امتحان موفق نشدید چه کردید؟

آخرین باری که سرکوب شدید چه واکنشی نشان دادید؟

هربار که در انجام کاری شکست می خورید چه احساسی دارید؟

آیا افسرده می شوید؟ آیا دوباره سعی می کنید و سپس امیدتان را از دست می دهید؟ (نگاه کنید به بازگشت امید به زندگی)

بسیاری از مردم پس از اولین تلاش شکست خورده به طور کامل نابود می شوند و در نتیجه نمی توانند از شکست خود پیروزی بسازند. برخی از آنها یک بار یا دو بار دیگر امتحان می کنند، سپس امید خود را از دست می دهند و کاملا نا امید می شوند.

اگر بخواهیم بهتر متوجه شویم که چگونه از شکست پیروزی بسازیم باید درک بهتری از شکست داشته باشیم. تنها تفاوت بین افرادی که برای رسیدن به خواسته ی خود مدام تلاش می کنند و افرادی که شکست می خورند در درک آن ها از شکست است. گروه اول شکست را به عنوان یک بازخورد و مقدمه ای برای پیروزی می دانند اما گروه دوم تصور می کنند بعد از شکست دیگر راهی وجود ندارد.

وقتی آرش نتوانست در رستوران را باز کند به سادگی متوجه شد که به جای کشیدن در باید آن را هل دهد. وقتی دوباره در باز نشد او فهمید که راه دیگری برای باز کردن در وجود ندارد و باید از دکمه ی کنار در استفاده کند.

رفتار آرمین متفاوت بود؛ او بعد از دو بار تلاش و شکست تصور کرد در باز نمی شود اما حقیقت این بود که او باید روش متفاوتی را برای باز کردن در امتحان می کرد. (نگاه کنید به چگونه با شکست مقابله کنیم)

هیچ شکستی وجود ندارد، همه چیز بازخورد است

یکی از فرضیه های اولیه ی برنامه ریزی عصبی کلامی (NLP) می گوید: ” هیچ شکستی وجود ندارد، همه چیز بازخورد است”

این بدان معنی است که تلاش های شکست خورده روش های نادرستی برای رسیدن به موفقیت هستند نه نشانه های اینکه دیگر راهی وجود ندارد. هنگامی که توماس ادیسون 999 بار در اختراع لامپ شکست خورد، از او پرسید که چرا هنوز سعی می کند، و او پاسخ داد: “من 999 راه نادرست برای اختراع لامپ کشف کرده ام”. بنابراین او می دانست که در نهایت موفق به اختراع لامپ می شود، فقط نیاز دارد راه درست برای انجام آن را پیدا کند.

این بدین معنا است که هر شکست در واقع راهی جدید را به شما یاد می دهد که برای پیروزی نباید از آن عبور کنید. پس یک دستاورد چدید محسوب می شود.

پس هیچ شکستی وجود ندارد و فقط بازخورد و البته مقدمه ای برای پیروزی است. وقتی در با هل دادن باز نمی شود باید آن را بکشید و اگر بازهم در باز نشد باید بگردید و یک دکمه برای باز کردن آن پیدا کنید. اگر می خواهید موفق شوید بدون گریه کردن و بدون اینکه امیدتان را از دست دهید برای پیدا کردن راه درست تلاش کنید.

 

شاهین زند – محقق و پژوهشگر

نوین بینش یک سایت پزشکی پیچیده یا یک دائرة المعارف آنلاین و خسته کننده نیست؛ در حقیقت مرجعی است که شما می توانید هر گونه اطلاعاتی را به صورت خلاصه، مختصر و مفید بدست آورید که به زبانی ساده نوشته شده است. سایت نوین بینش یک سایت پژوهشی است که در زمینه روانشناسی تجاری، مدیریت، روانشناسی عشق، کارآفرینی و موفقیت فعالیت می کند. برای اطلاع از آخرین مطالب سایت نوین بینش در کانال تلگرام ما عضو شوید: عضویت در کانال تلگرام نوین بینش

آیا می خواهید بیشتر بدانید؟

5 مرحله برای کسب درآمد مطمئن از اینترنت

موفقیت بعد از شکست

چگونه به موفقیت مالی برسیم

ویژگی شخصیتی افراد موفق

چگونه در کسب و کار موفق شویم

افراد موفق چگونه به موفقیت رسیده اند

راه های رسیدن به موفقیت چیست

می توانید به صورت 24 ساعت از طریق تلگرام یا واتس آپ با تیم نوین بینش در ارتباط باشید :09306135008

برچسب‌ها:از شکست تا موفقیت, برای رسیدن به موفقیت چه باید کرد؟, شکست و پیروزی

انتقادات و شکایات

shahinzand18@gmail.com

اینستاگرام شاهین زند

چگونه از شکست پیروزی بسازیم

     شماره تماس:  03136201013       از ساعت 9 صبح الی 5 عصر

 آدرس: اصفهان، خ ارتش، کوچه 69، ساختمان پیمان، ط 2، واحد11

ارتباط با کارشناس روابط عاطفی از طریق ارسال پیام در تلگرام یا واتس آپ: 09306135008

 

 

.                   قوانین و مقررات

 

چگونه از شکست پیروزی بسازیم
چگونه از شکست پیروزی بسازیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *