چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

 
helpkade
چگونه از عشق خود دلجویی کنیم
چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

چگونه باید از عشقمان عذر خواهی کنیم؟

 

در ادامه 6 گام برای عذر خواهی کردن را به شما آموزش می دهیم. با ایران ناز همراه باشید.

 

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

عذرخواهی کردن و بخشودن در نگاه اول شاید ساده به نظر برسد، اما یکی از پیچیده ترین مسایل مربوط به روابط انسانی هست؛ قطعا شما هم نمونه های فراوانی از قهر و آشتی های تکراری و بی دوام را در ذهن دارید و یا بارها مجبور شده اید دیگری ببخشید؛ در حالی که هنوز رنجش ناشی از ماجرای پیش آمده را در دل داشتید و همین عاملی شده برای اینکه این آشتی ها دوام نیاورد، شاید هم از دیگری خواستید شما را ببخشد ولی همچنان از رفتارهای غیردوستانه طرف مقابلتان متعجب و دلخور هستید و دلیل این رفتارها را درک نمی کنید.

 

بخش مهمی از کنشها و واکنشهای رفتاری ما متاثر از یادگیری مشاهده ای است. در واقع ما به همان ترتیبی رفتار می کنیم که در طی سالها شاهد آن بوده ایم؛ اما از طرفی بسیاری از ما نسبت به این الگوهای رفتاری آموخته شده احساس ناکارآمدی می کنیم. موضوع بخشودگی و عذرخواهی هم یکی از همین موارد است.

 

برای یک عذرخواهی موثر لازم است شش گام را طی کنیم :

 

گام اول : “من را ببخش!” مهم است که بدانید دقیقا چه عاملی موجب رنجش طرف مقابل شده است. بنابراین به او بگویید : “من می دانم که از من رنجیده ای و می خواهم که مرا ببخشی، اما هنوز نمی دانم که چه کار اشتباهی انجام داده ام؟ “

 

همسرمان را به هر دلیلی رنجانده ایم، لازم است به او پیشنهاد بدهیم که ما را ببخشد. بسیاری از ما در چنین مواقعی ترجیح می دهیم هیچ حرفی نزنیم و بدون هیچ اقدامی منتظر می مانیم تا با گذشت زمان موضوع رنجش خود به خود حل شود. درحالیکه این گام اول است، باید از او بخواهیم که ما را ببخشد، اما چون این یک پیشنهاد است، لازم است آمادگی شنیدن پاسخ منفی را هم داشته باشیم. در واقع شاید بهتر باشد بعد از این مرحله کمی زمان بدهیم و منتظر بمانیم و انتظار نداشته باشیم بلافاصله درخواست ما پذیرفته و رنجش خاطر تمام شود.

 

گام دوم : پذیرفتن اشتباه در مرحله ی بعدی، مهم است که بپذیریم اشتباه کرده ایم. پذیرش اشتباه در واقع زمینه ی درک مسئولیت پذیری را فراهم می کند. البته مهم است که بدانید دقیقا چه اشتباهی مرتکب شده اید و چه عاملی موجب رنجش طرف مقابل شده است. بنابراین به او بگویید : “من می دانم که از من رنجیده ای و می خواهم که مرا ببخشی، اما هنوز نمی دانم که چه کار اشتباهی انجام داده ام؟ “

 

گام سوم : پشیمانی شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در رابطه ای شما یا طرف مقابلتان برای کوتاه کردن ماجرا یا پرهیز از تنش بلافاصله متوسل به عذرخواهی شوید، اما هر دو طرف می دانید که این صرفا یک راه فرار است. بنابراین برای اینکه عذرخواهی شکل واقعی و حقیقی پیدا کند، مهمترین شرط آن پشیمانی است. اگر حس می کنید شما یا همسرتان از کاری که کرده اید، پشیمان نیستید لزومی به عذرخواهی نیست. درواقع این یک شرط اساسی برای طلب بخشش هست و تا زمانی که شخص از کارش پشیمان نیست، لزومی هم به عذرخواهی نیست. اما برای کمک به درک بهتر رفتارش می توان از او خواست که خودش را به جای طرف مقابل بگذارد و احساساتش را بیان کند. این تمرین کمک می کند ارزش اخلاقی عذرخواهی بدرستی برایش درونی شود.

 

گام چهارم : توضیح و دلیل بسیاری از اوقات با وجودی که سه مرحله اول انجام شده است، اما رنجش همچنان باقی ست. اگر برای کار اشتباهی که مرتکب شده ایم، دلایلی داشته باشیم و آنها را بیان کنیم و به دیگران هم فرصت توضیح و بیان دلایلشان را بدهیم، در واقع برای بخشیدن و بخشیده شدن انگیزه بیشتری فراهم کرده ایم. بنابراین کمی زمان بگذارید و در شرایطی که هر دو آرام تر شده اید، دلایل خود را توضیح دهید. البته دقت کنید که قرار نیست چیزی را توجیه کنید. این دلایل شامل مواردی می شود که خارج از کنترل و توان شما بوده است.

 

گام پنجم : تکرار نکردن یکی دیگر از مهمترین شرط های یک عذرخواهی واقعی تصمیم جدی برای تکرار نکردن آن اشتباه هست. بنابراین اگر به نظر شما عذرخواهی واقعی انجام شده و بعد ناخواسته دوباره همان اشتباه اتفاق افتاده، عذرخواهی او را بپذیرید و تاکید کنید که چون واقعا قصد انجامش را نداشته، اشکالی ندارد.

 

گام ششم : جبران کردن جبران کردن مرحله ی تکمیلی یک عذرخواهی واقعی و کامل است. پیشقدم شوید و بگویید که: “بخاطر اشتباهم متاسفم و می خواهم جبران کنم.” با جبران کردن نشان می دهیم مسئولیت کار اشتباهمان را پذیرفته ایم و احساس طرف مقابل را به خوبی درک کرده ایم. این کار باعث می شود هم طرف مقابل را خوشحال کنیم و هم خودمان احساس بهتری داشته باشیم.

 

نکته هایی برای معذرت خواهی

 

انتقاد را با گشاده رویی بپذیرید در مجادله ای که هر دوی شما تصور می کنید حق با شماست و مشکل مربوط به طرف مقابل می باشد به ویژه اگر قبلا نیز مکررا بر سر موضوع فعلی بحث کرده اید, لطفا انتقاد همسر خود را با روی باز و به راحتی گوش کنید.

 

گذشته را یاد آوری نکنید به چیزی که اکنون در حال روی دادن است توجه کنید . اتش آور معرکه شدن راهی به جایی نخواهد برد و با فراموش کردن گذشته زودتر به توافق می رسید.

 

آنتراک دهید در اوج بحث فشار خونتان بالا می رود و تپش قلبتان بالا می رود و ممکن است چیز هایی بگویید که لزوما بیان آنها منظوری ندارید . همیشه به مکانی خلوت نیاز دارید که در آن از هم جدا شده آرام گرفته و افکار خود را جمع کنید.

 

محیط دور برتان را درست کنید محیط اطراف تاثیر مستقیمی روی احساسات ما دارد. عصبانیت یک احساس خشن است اما با مراقبت همراه با توجه محبت آمیز همیشه می توان آن را کنترل کرد.

 

به او بگویید که دشمن اش نیستید

اگر به آرامی در مورد موضوعی بحث می کنید و همسرتان به یکباره صدایش را بالا برده و از کوره در می رود کافی است به طرفش رفته و او را نوازش کنید دست خو را به آرامی در دستش قرار دهید تا بفهمد که این مجادله بی اهمیت است.

 

جمله ای دلپذیر به او بگویید گاهی اوقات فراموش کردن حرفهای آزار دهنده کسی که دوستش دارید مشکل به نظر می رسد اما اگر چیزی قابل تعریف را با آن بیاموزید روبه رو شدن با مسائل بسیار آسان تر خواهد شد.

 

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

مشکل ترین کلمه را به زبان بیاورید یک عذر خواهی واقعی می تواند یکی از دشوارترین پیشنهاداتی باشد که ما ارائه می دهیم! بر خلاف تصور عموم همه افراد قادر به زبان آوردن این کلمه بوده و تا به حال هیچ کس بعد از گفتن آن غش نکرده است.

 

برای عصر برنامه ریزی کنید بعد از اینکه در خانه اوضاع آرام شد برای آزاد شدن فکرتان از مجادله برای انجام فعالیت تفریحی آماده شوید اگر همسر یا نامزادتان قبلا برای رزرو بلیط سینما یا هر چیزی اقدام می کرد این بار شما پیش قدم شوید و این کار را انجام دهید.

 

ببخشید و فراموش کنید عذر خواهی تنها به این معناست که بگویید متاسفید بلکه باید آن اتفاق را برای همیشه فراموش کنید. در حقیقت فراموشی باعث می گردد که مسئله مورد نظر راه بازگشت و سرایت دوباره به رابطه تان را نداشته باشد.

 

بگویید که دوستش دارید هنگامی که می خواهید به حالت اشتی و صلح برگردید به دوستتان بگویید که دوستش داردی. اطمینان دادن در مورد این موضوع که احساس شما نسبت به همسرتان هیچ گاه و تحت هیچ شرایطی تغییر نخواهد کرد,بسیار خوب است.

وقتی کار اشتباهی کردیم و بعد احساس پشیمانی به ما دست داد,دلجویی کردن بهترین راه برای مشکلی است که پیش امده است. نظر روانشناسان درباره ترفندهای دلجویی از دیگران چیست؟ چگونه می توانیم ناراحتی را ازدل افراد مختلف دربیاوریم و رابطه خود را بازیابی کنیم؟ پی بردن به روحیات طرف مقابل چگونه امکانپذیر خواهد بود؟ چه نوع گفتاری به فرد مقابل صمیمیت ما را منعکس می کند؟

لبخند و آرامش و لحن صمیمانه داشتن تاثیر زیادی بر دلجویی میگذارد.

دلجویی کردن زمانی اتفاق میافتد که فرد با انجام رفتاری موجب دلشکستگی طرف مقابل می شود، اظهار داشت: نخستین گام برای دلجویی این است که فرد خود را موظف به دلجویی کردن بداند زمانی که فرد بدون غل و غش, خودسانسوری,سیاسی بازی و کاملا صادقانه و خالصانه رفتار کند، می تواند به خوبی ارتباط متقابل را مدیریت کرده و طرف مقابل را از صمیم قلب دوست داشته باشد.

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

 

بهتر است فرد با توجه به ساختار شخصیتی طرف مقابل صحبت کند، باید در نظر بگیرد که او در چه خانواده ای تربیت یافته و با توجه به ساختار شخصیتی از او دلجویی کند به او حق بدهد و با لبخند از جملات سنجیده استفاده کند.

 

فرد باید قبل از صحبت کردن و انجام کاری چند ثانیه تمرکز کند که اگر این حرف را بزنم موجب عمیق تر شدن یا انقطاع رابطه با طرف مقابل می شود با توجه به این موضوع دیگر دلجویی کردن حذف می شد.

 

با مهارت دلجویی آشنا شوید

یکی از مهارت‌های مورد نیاز زندگی مشترک که در بسیاری از موارد به زوجین کمک می‌کند، مهارت دلجویی کردن است. تسلط بر این مهارت، زندگی موفق را برای زوجین تضمین می‌کند. مهارت دلجویی، مهارتی اساسی و پایه‌ای است و راه یاد گرفتن آن هم این است که شروع به دلجویی کنید.

 

وقتی یک یا دو بار این کار را انجام دهید، متوجه خواهید شد که باید از چه راهی وارد شوید و همسرتان با چه روشی دلگیری‌اش را از شما فراموش می‌کند.

 

به همسرتان عشق بورزیدعشق و علاقه در این فرآیند بسیار مهم است، چون دلجویی از فردی اتفاق می‌افتد که جایگاه مهم و باارزشی برای شما دارد. وقتی می‌گویید «غرورم اجازه نمی‌دهد»، در این حالت، غرورتان را حفظ می‌کنید و به جای آن، عشق همسرتان را از دست می‌دهید. در حقیقت به قیمت از دست دادن عشقتان، غرور خود را حفظ می‌کنید؛ بنابراین واقعاً به همسرتان عشق بورزید تا راحت‌تر بتوانید از او دلجویی کنید.

 

وقتی هر دو از موضوعی ناراحت هستید، شاید منتظر بمانید تا دیگری قدم اول را برای دلجویی بردارد؛ این یعنی شما مهارت لازم را برای ترمیم آسیب احساسی که در زندگی مشترکتان ایجاد شده است، ندارید و توجه ندارید که به خاطر همین اشتباهتان، ممکن است به‌مرور زمان، علاقه شما و همسرتان کمرنگ شود؛ بنابراین برای دلجویی، خودتان پیش‌قدم شوید.

 

برای دلجویی، پیش‌قدم شویدوقتی هر دو از موضوعی ناراحت هستید، شاید منتظر بمانید تا دیگری قدم اول را برای دلجویی بردارد؛ این یعنی شما مهارت لازم را برای ترمیم آسیب احساسی که در زندگی مشترکتان ایجاد شده است، ندارید و توجه ندارید که به خاطر همین اشتباهتان، ممکن است به‌مرور زمان، علاقه شما و همسرتان کمرنگ شود؛ بنابراین برای دلجویی، خودتان پیش‌قدم شوید.

 

به دنبال اثبات محق بودن خودتان نباشیدوقتی می‌خواهید از همسرتان دلجویی کنید، در اصل، قصد کمک به او را دارید، نه این که بخواهید خودتان را اثبات کنید. اگر قصدتان دلجویی باشد، اما به دنبال اثبات این باشید که حق با شماست، دلجویی انجام نمی‌گیرد. دلجویی، فارغ از این است که چه فردی راست می‌گوید و چه فردی دروغ.

 

در این حالت، موضوع رها می‌شود و توجه به خود فرد اهمیت دارد. به جای این که صحبت روی موضوع مورد بحث باشد، تمرکز روی احساسات طرف مقابل و کمک به او است.

 

 

 !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document); var h = document.getElementsByTagName(“head”)[0], s = document.createElement(“script”); s.async = !0, s.defer = !0, s.type = “text/javascript”, d = new Date, s.src = “https://cdn.sanjagh.com/assets/sdk/www.bartarinha.ir/client.js?t=” + d.getFullYear().toString() + d.getMonth() + d.getDate() + d.getHours(), h.appendChild(s); var sabaVisionWebsiteID = “1c27cb39-612a-452a-954c-b3e3dd1f3d36”; var sabaVisionWebsitePage = “ALL” _atrk_opts = {atrk_acct: “i2i8r1SZw320l9”, domain: “bartarinha.ir”, dynamic: true}; (function () { var as = document.createElement(‘script’); as.type = ‘text/javascript’; as.async = true; as.src = “https://certify-js.alexametrics.com/atrk.js”; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(as, s); })();

 

داشتن اختلاف نظر و گاهی قهر و دعوا در رابطه بین شما و دوست پسرتان چیز عجیبی نیست، اما آنچه مهم است شدت و تکرار آن است. دخترها معمولا نسبت به پسر مورد علاقه‌شان حساس هستند و همین باعث می‌شود تا درباره بی‌اهمیت‌ترین مسائل هم با دوست‌ پسرشان بحث و او را ناچار به قهر کردن کنند. اگر شما هم جز این دسته از دختران هستید؛ بهتر است بدانید که با این کار رابطه خود را در معرض خطر قرار می‌دهید و بعد از چند ساعت یا چند روز باید از او عذر‌خواهی کنید.

با تکرار شدن اینکار هم قهر کردن برای او تبدیل به عادت می‌شود و هم اینکه شما با مدام دلخور کردن و عذر‌خواهی از او غرور خود را جریحه‌دار می‌کنید؛ مهم‌تر از همه اینکه مرز‌های بین خودتان را از بین می‌برید و او نیز احتمالا به شما کم‌توجه‌تر می‌شود. اما اگر دلیل قهر کردن‌های دوست پسر‌تان مشخص نبود و شما هم کار اشتباهی انجام نداده بودید باید به دنبال علت اصلی رفتار او باشید. در هر صورت نگران نباشید، با یادگرفتن چند تکنیک ساده می‌توانید رابطه خود را دوباره از سر بگیرید.

در این مقاله، آنچه با عنوان دوستی دختر و پسر آورده می‌شود به معنای هر رابطه‌ای است که به قصد ازدواج و با نظارت والدین ایجاد شده است. هدف ما در استفاده از این واژه نیز صرفا ملموس‌تر شدن مبحث برای خوانندگان است، زیرا بیشتر مراجعان ما نیز هنگام بیان مشکل خود در استفاده از این واژه احساس راحتی می‌کنند.

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

 

فهرست مطالب

وسوسه ی بزرگی است که حتی بعد از تمام شدن دعوا باز هم حرفی بزنید و آتش دعوا را دوباره شعله ور کنید. خانم ها همیشه میتوانند نقاط حساس را حین دعوا نشانه بگیرند و حرفی بزنند که دقیقاً به هدف بخورد. بااین حال هنگام دعوا با عشقتان بهتر است جلوی زبانتان را بگیرید و افسار خشمتان را به دست بگیرید تا بتوانید دعوا را با خیر و خوشی فیصله بدهید و راهی برای برگشت داشته باشید. سعی کنید سرتان را با فعالیت های دیگری گرم کنید تا حواستان پرت شود؛ بعد از مدتی متوجه میشوید که اعصابتان آرام شده، عصبانیتتان فروکش کرده و برای حرف زدن آماده شده اید.

هرگز نمیتوانید مطمئن باشید که کدام کار بهتر است، این که مدتی از او فاصله بگیرید و تنهایش بگذارید یا این که با دلبری و جذابیت زنانه تان از او دلجویی کنید. به غریزه تان اعتماد کنید و در هر شرایطی طبق غریزه و احساس خودتان رفتار کنید؛ اما اگر دوست پسرتان سعی میکند که از شما فرار کند تا در خلوت خودش درباره ی اتفاقاتی که افتاده تصمیم بگیرد، نباید دلخور بشوید.

به دوست پسرتان زمان بدهید تا آرام شود. اگر بلافاصله بعد از دعوا کردن و وقتی او هنوز به شدت هیجانزده و عصبی است، او را غرق عذرخواهی کنید، بهانه بیاورید، منت کشی کنید و طلب بخشایش کنید، بعید است که او واکنش دلخواهتان را نشان دهد. به او زمان بدهید تا موقعیت و احساساتش را پردازش کند، سپس برای دلجویی و آشتی کردن به او نزدیک شوید.

اگر دعوای آتشینی با هم کرده اید و حرفهایی زده اید که فراموش کردنشان سخت است، سعی کنید با اشاره به دوست پسرتان بفهمانید که قصد آشتی کردن دارید. در غیر این صورت ممکن است فکر کند که تمام درها را به روی رابطهتان بستهاید و هیچ اقدامی را برای آشتی و جبران گذشته تحمل نخواهید کرد. مثلاً میتوانید کم کم به او نزدیکتر شوید تا متوجه شود که از او نفرت ندارید و از او فرار نمیکنید. اگر او هم به همین طریق واکنش نشان داد و خودش را به شما نزدیکتر کرد، احتمالاً زمان آن رسیده که اختلافات را فراموش کنید و به روی هم لبخند بزنید.

وقتی بعد از یک دعوای تمام عیار در حال بازیابی آرامش و خونسردیتان هستید، علاوه بر خودتان به دوست پسرتان هم فکر کنید و موقعیت را از دید او هم ببینید. وقتی واقعاً نمیدانید که اصلاً چرا با هم دعوا کرده اید، با گذاشتن خودتان به جای او بهتر میتوانید متوجه شرایط بشوید. تحلیل کردن موقعیت از دید او کار بسیار سازنده و مفیدی است. همچنین زمانی که نمیدانید چطور باید از عشقتان دلجویی کنید و دوباره سر صحبت را با او باز کنید، میتوانید به استدلال هایش اشاره کنید تا به او ثابت کنید که درکش میکنید.

وقتی خسته و ناامیدید و احساس میکنید که دنیایتان متلاشی شده است، با به یاد آوردن روزهای شاد و خوبی که در کنار هم داشته اید، میتوانید قدری خودتان را آرام کنید. اگر خاطرات خوش گذشته لبخند را به لبانتان میآورد، ارزشش را دارد که آنها را با عشقتان هم در میان بگذارید تا او هم یادش بیاید که اوضاع همواره اینقدر تلخ و ناراحت کننده نبوده است. این نوستالژی کمک میکند تا به هم نزدیکتر شوید، اشکهایتان را پاک کنید و دوباره در کنار هم احساس راحتی و آرامش کنید.

اگر اول شما به این نتیجه رسیدید که وقت آشتی کردن رسیده است، اصلاً از نشان دادن احساستان نترسید. وقتی علاقه تان را به یک نفر پنهان میکنید، در واقع خودتان را با تنهایی و انزوایی خودخواسته آزار میدهید؛ پس به جای این که دائم از خودتان بپرسید که چطور باید از دوست پسرتان دلجویی کنید، به صمیمانه ترین و صادقانه ترین شکلی که میتوانید، با کلمات یا کارهای عاشقانه برای آشتی پیشقدم شوید.

اگر احساس کردید که تنهایی راه به جایی نمیبرید، از بستگان یا دوستان مشترکتان کمک بگیرید. اگر این نزدیکان مدتی شاهد رابطه تان بوده اند و میدانند که در کنار هم چقدر خوشبخت بوده اید، مطمئناً خوشحال میشوند که با جادویی دوستانه و کمی هنر قانع کردن دوباره شما را به هم نزدیک کنند. تنها کاری که باید انجام بدهید، این است که آنها را با ملایمت راهنمایی کنید و خودتان تماشا کنید که چطور همه چیز روبراه میشود.

برای این که بفهمید چطور باید با دوست پسرتان آشتی کنید، باید یاد بگیرید که رفتارتان را تحلیل کنید. نیازی نیست که حتماً به مشاور مراجعه کنید، فقط مدتی با خودتان خلوت کنید و سعی کنید بدون سرزنش کردن دوست پسرتان، پاسخها را در خودتان پیدا کنید. هر دو نفر شما مسئول این اتفاقات ناخوشایند هستید، بنابراین یافتن اشتباه های کوچک خودتان میتواند جالب باشد، شما را برای آشتی کردن تحریک کند و ضمناً مانع از آن شود که در آینده دوباره در چنین تله هایی بیفتید.

عذرخواهی سخت ترین بخش ماجرا است، اما گاهی اوقات بدون معذرت خواهی نمیتوانید دوباره رابطه تان را از سر بگیرید. معذرت خواهی کردن روش سالمی برای آشتی کردن است که به او ثابت میکند رابطه تان برای شما باارزش است و اجازه نمیدهید که این رابطه ی عاشقانه به راحتی از بین برود. اگر از نشان دادن نقاط ضعف خود و حساسیت تان نسبت به رابطه نترسید، او هم متوجه عشق و صداقتتان میشود. به این ترتیب راه برای آشتی هموارتر میشود و هر چه سریعتر دوباره به هم میرسید.

انسان جائزالخطا است، اما مهم این است که از اشتباه هایتان درس بگیرید و آنها را تکرار نکنید. اگر ترمیم رابطهتان یکی از اولویت های مهمتان است، به دقت درباره ی آن فکر کنید و وقتی آبها از آسیاب افتاد و آرام شدید، درباره شرایط با هم گفتگو کنید. باارزشترین چیزها در زندگی معمولاً از همه شکننده تر اند، به خوبی مراقبت نکردن از آنها خطای هر دو نفرتان است. بااین حال چنانچه متوجه شدید که حرف زدن هیچ فایده ای ندارد و هیچ کدام از گذشته عبرت نمیگیرید، به فهرست اولویت هایتان نگاه کنید و آن چیزی را که واقعاً برایتان مهم است، به خودتان یادآوری کنید. رابطه تان برایتان مهم است، پس چرا سختتر تلاش نکنید؟

درخواست بخشش کردن آسان است، اما تغییر نگرش و رفتار بعد از آشتی کردن بسیار سخت تر است. برخی صرفاً به این دلیل تقاضای بخشش میکنند که دشمن جدیدی برای خودشان نتراشیده باشند. وقتی از دوست پسرتان درخواست بخشش میکنید، باید به پیآمدهای آن هم فکر کنید و سوالات زیر را از خودتان بپرسید:

• آیا قبول دارم که کار اشتباهی انجام داده ام؟ • واقعاً برای کارهایی که کرده ام، متاسفم؟ • آیا برای روبرو شدن با او آماده ام؟ • آیا حاضرم هر کاری که برای جبران گذشته لازم باشد، انجام بدهم؟ • آیا حاضرم که رفتار و نگرشم را به خاطر عشقم عوض کنم؟ پاسخ منفی دادن به هر کدام از سوالات بالا ثابت میکند که هنوز برای درخواست بخشش آماده نیستید. اگر از صمیم قلب متاسف نباشید، یا فقط از این ناراحت باشید که چرا گیر افتاده اید، درخواست بخشش کردن در چنین شرایطی ریاکارانه خواهد بود و حتی اگر هم آشتی کنید، رابطه تان در آینده در معرض خطر خواهد بود. پشیمانی و ندامت واقعی باید برخاسته از قلب باشد؛ پنهان کردن نیت واقعی خود از آشتی کردن چیزی به جز فریب دادن دوست پسرتان نیست. اگر عاشقانه او را دوست دارید و میخواهید رابطه تان را ترمیم کنید، با او صادق باشید و خودتان را ملزم و متعهد به تغییری بکنید که رفتارتان را بهبود دهد.

باید به وضوح به او نشان بدهید که از اشتباهتان پشیمان شده اید و از صمیم قلب متاسف هستید. متواضع و فروتن باشید و پشیمانی و ندامتتان را به شیوهای بیان کنید که دوست پسرتان متوجه عذرخواهی صادقانه تان بشود. به این ترتیب نشان میدهید که قبول دارید اشتباه کرده اید. اگر نتوانید احساس تاسف خود را بیان کنید، عذرخواهیتان ریاکارانه و گستاخانه به نظر خواهد رسید. به علاوه ابراز تاسف کردن بدون ابراز پشیمانی تاثیر عذرخواهی را کم میکند.

مراقب باشید توضیحاتی ندهید که دوست پسرتان آنها را به بهانه و توجیه تعبیر کند. توضیح دادن و توصیف کردن زمینه ای که منجر به دعوا شده است، اشکالی ندارد، اما باید روی ابراز پشیمانی و ندامت خودتان تمرکز کنید. طلب بخشایش کردن به این معنا است که شما اشتباه تان را میپذیرید، برای عشق و مهربانی او ارزش قائل میشوید و آماده اید تا برای ترمیم رابطه تان تلاش کنید. به عشقتان بفهمانید که میخواهید تغییر کنید و خودتان را آماده کنید تا برایش توضیح بدهید که چگونه میخواهید به نسخه بهتری از خودتان تبدیل شوید. او احتمالاً انتظار دارد که به سختی تلاش کنید تا دوباره مرتکب چنین اشتباهی در آینده نشوید.

شاید احساس کنید که دوست پسرتان واکنش تندی به اشتباه کوچکتان نشان میدهد، اما مهم است که به احساساتش احترام بگذارید و با مهربانی و دلسوزی با او رفتار کنید. او نگران است که مبادا این اشتباه را دوباره تکرار کنید یا هنوز به خاطر کارهایتان عصبانی و آزرده خاطر است. تصور کردن احساسات دیگران همواره کار آسانی نیست، اما اگر با عشقتان همدلی کنید، بهتر میتوانید موقعیت را از نظر او ببینید.

اینجا است که باید با بخش دشوار آشتی کردن روبرو شوید. حتماً میدانید که برای بخشیده شدن باید اشتباهتان را جبران و رفتارتان را اصلاح کنید. حتی اگر دوست پسرتان از شما چنین درخواستی نکند و خطایتان را به سادگی ببخشد، شما نباید به گونه ای رفتار کنید که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است. به او پیشنهاد بدهید که کار خاصی برایش انجام بدهید یا اشتباهتان را به نحوی برایش جبران کنید. درست است که آب رفته به جوی بازنمیگردد، اما میتوانید نهایت تلاشتان را برای ترمیم رابطه بکنید. برای مثال اگر گیتار دوست پسرتان را خراب کرده اید، میتوانید هزینه تعمیرش را بپردازید یا یک گیتار نو برایش بخرید.

متکلم وحده بودن هنگام تقاضای بخشش اشتباه بزرگی است. اگر او نظری درباره حرف هایتان دارد، اجازه بدهید که حرفش را بزند. بدون آن که حرف های دوست پسرتان را قطع کنید یا حالت تدافعی به خودتان بگیرید، بگذارید او هم احساساتش را بیان کند. با گوش دادن به او و فهمیدن حرف هایش به او ثابت کنید که عذرخواهیتان صادقانه است. به این ترتیب عذرخواهیتان تاثیرگذارتر میشود و او اطمینان پیدا میکند که واقعاً میخواهید اوضاع را سر و سامان بدهید و رابطه تان را بهتر از قبل کنید.

مهربانی تاثیر بسیار مهمی در پذیرفته شدن عذرخواهیتان دارد. حتی اگر دوست پسرتان از شما عصبانی بود، با او مهربان باشید تا او متوجه شود که چه دختر مهربان و دلنشینی هستید. به این ترتیب ممکن است او حتی تعجب کند که اصلاً چرا از دست چنین دختر مهربانی عصبانی شده است. ژست های مهربانانه و محبت آمیز در بسیاری موارد قلب عشقتان را به اندازه کافی نرم میکند تا عصبانیتش از بین برود. عشقتان را از هر طریق ممکن به او نشان بدهید و زندگی را برایش آسانتر کنید. از او حمایت کنید، اما در عین حال زیر باران مهر و محبت خودتان خفه اش نکنید. غذای مورد علاقه اش را آماده کنید، چیزی را که مدتها است میخواهد بخرد، به او هدیه کنید و برنامه های کوچک و خوشحال کننده ای را ترتیب بدهید تا متوجه شود که قدرش را میدانید و چقدر از داشتن او در کنارتان خوشحال هستید.

• صبور باشید، چون برخی برای سبک و سنگین کردن عذرخواهی و سنجیدن واکنش خودشان به زمان نیاز دارند. به دوست پسرتان زمان بدهید و خونسردی خودتان را در این مدت حفظ کنید. اگر بخواهید او را مجبور کنید که شما را ببخشد، احتمالاً نتیجه عکس خواهید گرفت.

• چنانچه دوست پسرتان گناهتان را فوراً نبخشید یا جواب امیدوارکننده ای نداد، سعی کنید که با خشم واکنش نشان ندهید.

• زمان مناسبی را برای عذرخواهی انتخاب کنید. اگر بسیار زود عذرخواهی کنید، به نظر میرسد که صادق نیستید و اگر بیش از حد دیر معذرت بخواهید، به نظر میرسد که فکرهایتان را کرده اید و چون گزینه ی بهتری پیدا نکرده اید، دوباره به رابطه برگشته اید.

• قبل از اقدام کردن فکر کنید. صرف نظر از این که دوست پسرتان شما را ببخشد یا نه، باید همواره به خاطر داشته باشید که رفتارتان بر نزدیکان و افرادی که به شما اهمیت میدهند، تاثیر میگذارد. همیشه قبل از آن که دست به کاری بزنید به عواقب آن فکر کنید.

• به خوبی درباره موقعیت فکر کنید و ببینید که آیا واقعاً کار اشتباهی انجام داده اید که نیاز به عذرخواهی کردن و بخشش داشته باشد یا خیر. گاهی اوقات در موقعیتی قرار میگیریم که احساس میکنیم خطایی انجام داده ایم، حال آن که در واقع کوچکترین کار اشتباهی انجام نداده ایم. کارهایی مانند دیدار یک دوست یا گفتگوی عادی با یک غریبه شاید دوست پسرتان را برنجاند و حسادتش را تحریک کند، اما کارهای اشتباهی نیستند که نیاز به عذرخواهی داشته باشند. مطمئن شوید که رابطه تان رابطه ی سالمی است و با فردی رابطه دارید که تمام کارهایتان را بد و اشتباه نمیداند.

اختلاف و قهر و آشتی در هر رابطه‌ای وجود دارد و نمی‌توان از آن فرار کرد. اما آنچه باید بدانید؛ این است که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. در رابطه با پسر مورد علاقه‌تان کاری نکنید که مرزهای رابطه از بین برود. قهر کردن و صرف زمان برای آشتی کردن، قطعا انرژی روانی زیادی از شما می‌گیرد. پس سعی کنید تا جاییکه می‌توانید با فراگیری مهارت‌های برقراری ارتباط از بروز دعوا جلوگیری کنید. اما اگر روزی این اتفاق علیرغم میل شما افتاد و پسر مورد علاقه‌تان با شما قهر کرد؛ می‌توانید با انجام راهکارهایی زمینه را برای آشتی فراهم کنید. بعد از دعوا به هیچ عنوان فورا دست به کار نشوید، اجازه بدهید کمی تنها باشد و به آنچه بینتان اتفاق افتاده است فکر کند. به او برای کم شدن خشم و هیجانتاش فرصت بدهید. با انجام رفتار‌هایی او را متوجه حسن نیت خود کنید، با او همدلی کنید و روزهای خوبی را که با هم داشتید برای او یادآوری کنید. از اینکه برای آشتی پیش قدم شده‌اید نترسید، اگر احساس کردید که بدلیل غرور دوست پسرتان نمی‌توانید تنهایی از پس این کار بربیایید از دوستان صمیمی مشترکتان کمک بگیرید. به رفتارهای خود فکر کنید و سعی کنید از آنها درس بگیرید. از عذرخواهی کردن نترسید اما قبل از اینکه اینکار را انجام دهید مطمئن شوید که تصمیم درستی گرفته‌اید. از او بخاطر اشتباهی که کردید عذرخواهی کنید، احساسات او را درک کنید، رفتار های خود را اصلاح کنید و اجازه صحبت کردن را به او هم بدهید.

 

 

عشقت رو جذب کن

میخوای یاد بگیری چطور روز به روز بیشتر قلب عشقتو بدست بیاری؟ چطور یه رابطه موفق منجر به ازدواج داشته باشی؟ چطور یه زندگی مشترک موفق داشته باشی؟ پس فرصت را از دست نده! تو هم به جمع دنبال کنندگان پیج رادیو عشق در اینستاگرام اضافه شو…

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

عضویت در خبرنامه رادیو عشق

358 بازدید

547 بازدید

575 بازدید

648 بازدید

1.18k بازدید

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مشترک نمی شومدریافت همه دیدگاه های این نوشتهفقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم

سلام من با نامزدم بحث کردم اون هم بد جوابمو داد من اخرشب بهش پیام دادم جوابم نداد همیشه وقتی بحث میکنیم عصبی میشه اصلا پیام نمیده من بابد پیام بدم چیکارکنم خودش بفهمه اشتباه کرده پیام بده بهم

سلام دوست گرامی برای حل تعارض و اختلافی که پیش آمده، به جای اینکه منتظر باشید ایشان به شما پیام بدهند، حتما خودتان نیز برای حل مساله اقدام کنید و دائماً توقع این را نداشته باشید که ایشان پیشقدم شوند. در فرصت زمانی و در یک فضای مناسب، او را به حل مساله دعوت کنید. برای اموختن مراحل و شیوه درست حل مساله می‌توانید از مشاوران رادیو عشق وقت مشاوره دریافت کنید.

با سلام..یه ماهه که دوس پسرم که شدیدا دوستم داشت باهام تموم کرده..بخاطر اینکه من شدیدا ادم غرغرویی شده بودم و خیلی عصبی میشدم..چن بارم فرصت خاستم ازش ولی تغییری نکردم .دوسالو نیم با هم بودیم و قصد ازدواج داشتیم..ولی حالا دیگه کلا خسته شده و اصلا دلش نمیخاد این رابطه رو..دیگه علاقه سابق رو نداره بعد یک ماه چطور ازش معذرت بخامو اون رو برگردونم.ادم تو داریه..و دیر میبخشه..ایا امیدی هس؟

سلام لطفا با کارشناسان دوره بازگرداندن عشق و ازدواج صحبت کنید.

من الان چندروزه که با عشقم دعوام شده بعد یه مدت پیام داد‌گفت دوست دارم بامنو بمون دلی دیگه مث اون موقعها باهام حرف نمیزنه

سلام دوست گرامی بهرحال کدورت پیش آمده تا مدتی روی رابطه تان تاثیر دارد با ایشان صحبت کنید و هر دونفر سعی کنید اشتباهات گذشته را جبران کنید

سلام خسته نباشید ببخشید من بادوست پسرم چندروزه که دعوا کردممم به خاطر حرف یکی از دوستام خیلی عصبی شدمممم و حرفای بدی زدم باعث رنجش دوست پسرم شده هرچی هم عذرخواهی میکنم فایده نداره زنگ هم میزنم جواب نمیده باید چیکار کنم من ممنونم

سلام دوست گرامی بهتر هست از طریق دوست مشترکی با ایشان صحبت بشه و ناراحتی شما ابراز بشود و سپس در یک جلسه دونفره با هم صحبت کنید تا کدورت ها از بین برود

آدرس: تهران، پونک، نبش بلوار پونک، پلاک 2، طبقه سوم، واحد 6

تلفن پشتیبانی:02146015870

رزرو نوبت مشاوره

انجمن روانشناسی آمریکا

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران

سازمان بهزیستی ایران

انجمن روانشناسی ایران

 

می‌خوام برگرده به رابطه/زندگیمیخوام فراموشش کنم

باید تمومش کنم، اما قدرتشو ندارم

می‌خوام جذبش کنم و ازدواج کنیم

 

داشتن اختلاف نظر و گاهی قهر و دعوا در رابطه بین شما و دوست پسرتان چیز عجیبی نیست، اما آنچه مهم است شدت و تکرار آن است. دخترها معمولا نسبت به پسر مورد علاقه‌شان حساس هستند و همین باعث می‌شود تا درباره بی‌اهمیت‌ترین مسائل هم با دوست‌ پسرشان بحث و او را ناچار به قهر کردن کنند. اگر شما هم جز این دسته از دختران هستید؛ بهتر است بدانید که با این کار رابطه خود را در معرض خطر قرار می‌دهید و بعد از چند ساعت یا چند روز باید از او عذر‌خواهی کنید.

با تکرار شدن اینکار هم قهر کردن برای او تبدیل به عادت می‌شود و هم اینکه شما با مدام دلخور کردن و عذر‌خواهی از او غرور خود را جریحه‌دار می‌کنید؛ مهم‌تر از همه اینکه مرز‌های بین خودتان را از بین می‌برید و او نیز احتمالا به شما کم‌توجه‌تر می‌شود. اما اگر دلیل قهر کردن‌های دوست پسر‌تان مشخص نبود و شما هم کار اشتباهی انجام نداده بودید باید به دنبال علت اصلی رفتار او باشید. در هر صورت نگران نباشید، با یادگرفتن چند تکنیک ساده می‌توانید رابطه خود را دوباره از سر بگیرید.

در این مقاله، آنچه با عنوان دوستی دختر و پسر آورده می‌شود به معنای هر رابطه‌ای است که به قصد ازدواج و با نظارت والدین ایجاد شده است. هدف ما در استفاده از این واژه نیز صرفا ملموس‌تر شدن مبحث برای خوانندگان است، زیرا بیشتر مراجعان ما نیز هنگام بیان مشکل خود در استفاده از این واژه احساس راحتی می‌کنند.

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

 

فهرست مطالب

وسوسه ی بزرگی است که حتی بعد از تمام شدن دعوا باز هم حرفی بزنید و آتش دعوا را دوباره شعله ور کنید. خانم ها همیشه میتوانند نقاط حساس را حین دعوا نشانه بگیرند و حرفی بزنند که دقیقاً به هدف بخورد. بااین حال هنگام دعوا با عشقتان بهتر است جلوی زبانتان را بگیرید و افسار خشمتان را به دست بگیرید تا بتوانید دعوا را با خیر و خوشی فیصله بدهید و راهی برای برگشت داشته باشید. سعی کنید سرتان را با فعالیت های دیگری گرم کنید تا حواستان پرت شود؛ بعد از مدتی متوجه میشوید که اعصابتان آرام شده، عصبانیتتان فروکش کرده و برای حرف زدن آماده شده اید.

هرگز نمیتوانید مطمئن باشید که کدام کار بهتر است، این که مدتی از او فاصله بگیرید و تنهایش بگذارید یا این که با دلبری و جذابیت زنانه تان از او دلجویی کنید. به غریزه تان اعتماد کنید و در هر شرایطی طبق غریزه و احساس خودتان رفتار کنید؛ اما اگر دوست پسرتان سعی میکند که از شما فرار کند تا در خلوت خودش درباره ی اتفاقاتی که افتاده تصمیم بگیرد، نباید دلخور بشوید.

به دوست پسرتان زمان بدهید تا آرام شود. اگر بلافاصله بعد از دعوا کردن و وقتی او هنوز به شدت هیجانزده و عصبی است، او را غرق عذرخواهی کنید، بهانه بیاورید، منت کشی کنید و طلب بخشایش کنید، بعید است که او واکنش دلخواهتان را نشان دهد. به او زمان بدهید تا موقعیت و احساساتش را پردازش کند، سپس برای دلجویی و آشتی کردن به او نزدیک شوید.

اگر دعوای آتشینی با هم کرده اید و حرفهایی زده اید که فراموش کردنشان سخت است، سعی کنید با اشاره به دوست پسرتان بفهمانید که قصد آشتی کردن دارید. در غیر این صورت ممکن است فکر کند که تمام درها را به روی رابطهتان بستهاید و هیچ اقدامی را برای آشتی و جبران گذشته تحمل نخواهید کرد. مثلاً میتوانید کم کم به او نزدیکتر شوید تا متوجه شود که از او نفرت ندارید و از او فرار نمیکنید. اگر او هم به همین طریق واکنش نشان داد و خودش را به شما نزدیکتر کرد، احتمالاً زمان آن رسیده که اختلافات را فراموش کنید و به روی هم لبخند بزنید.

وقتی بعد از یک دعوای تمام عیار در حال بازیابی آرامش و خونسردیتان هستید، علاوه بر خودتان به دوست پسرتان هم فکر کنید و موقعیت را از دید او هم ببینید. وقتی واقعاً نمیدانید که اصلاً چرا با هم دعوا کرده اید، با گذاشتن خودتان به جای او بهتر میتوانید متوجه شرایط بشوید. تحلیل کردن موقعیت از دید او کار بسیار سازنده و مفیدی است. همچنین زمانی که نمیدانید چطور باید از عشقتان دلجویی کنید و دوباره سر صحبت را با او باز کنید، میتوانید به استدلال هایش اشاره کنید تا به او ثابت کنید که درکش میکنید.

وقتی خسته و ناامیدید و احساس میکنید که دنیایتان متلاشی شده است، با به یاد آوردن روزهای شاد و خوبی که در کنار هم داشته اید، میتوانید قدری خودتان را آرام کنید. اگر خاطرات خوش گذشته لبخند را به لبانتان میآورد، ارزشش را دارد که آنها را با عشقتان هم در میان بگذارید تا او هم یادش بیاید که اوضاع همواره اینقدر تلخ و ناراحت کننده نبوده است. این نوستالژی کمک میکند تا به هم نزدیکتر شوید، اشکهایتان را پاک کنید و دوباره در کنار هم احساس راحتی و آرامش کنید.

اگر اول شما به این نتیجه رسیدید که وقت آشتی کردن رسیده است، اصلاً از نشان دادن احساستان نترسید. وقتی علاقه تان را به یک نفر پنهان میکنید، در واقع خودتان را با تنهایی و انزوایی خودخواسته آزار میدهید؛ پس به جای این که دائم از خودتان بپرسید که چطور باید از دوست پسرتان دلجویی کنید، به صمیمانه ترین و صادقانه ترین شکلی که میتوانید، با کلمات یا کارهای عاشقانه برای آشتی پیشقدم شوید.

اگر احساس کردید که تنهایی راه به جایی نمیبرید، از بستگان یا دوستان مشترکتان کمک بگیرید. اگر این نزدیکان مدتی شاهد رابطه تان بوده اند و میدانند که در کنار هم چقدر خوشبخت بوده اید، مطمئناً خوشحال میشوند که با جادویی دوستانه و کمی هنر قانع کردن دوباره شما را به هم نزدیک کنند. تنها کاری که باید انجام بدهید، این است که آنها را با ملایمت راهنمایی کنید و خودتان تماشا کنید که چطور همه چیز روبراه میشود.

برای این که بفهمید چطور باید با دوست پسرتان آشتی کنید، باید یاد بگیرید که رفتارتان را تحلیل کنید. نیازی نیست که حتماً به مشاور مراجعه کنید، فقط مدتی با خودتان خلوت کنید و سعی کنید بدون سرزنش کردن دوست پسرتان، پاسخها را در خودتان پیدا کنید. هر دو نفر شما مسئول این اتفاقات ناخوشایند هستید، بنابراین یافتن اشتباه های کوچک خودتان میتواند جالب باشد، شما را برای آشتی کردن تحریک کند و ضمناً مانع از آن شود که در آینده دوباره در چنین تله هایی بیفتید.

عذرخواهی سخت ترین بخش ماجرا است، اما گاهی اوقات بدون معذرت خواهی نمیتوانید دوباره رابطه تان را از سر بگیرید. معذرت خواهی کردن روش سالمی برای آشتی کردن است که به او ثابت میکند رابطه تان برای شما باارزش است و اجازه نمیدهید که این رابطه ی عاشقانه به راحتی از بین برود. اگر از نشان دادن نقاط ضعف خود و حساسیت تان نسبت به رابطه نترسید، او هم متوجه عشق و صداقتتان میشود. به این ترتیب راه برای آشتی هموارتر میشود و هر چه سریعتر دوباره به هم میرسید.

انسان جائزالخطا است، اما مهم این است که از اشتباه هایتان درس بگیرید و آنها را تکرار نکنید. اگر ترمیم رابطهتان یکی از اولویت های مهمتان است، به دقت درباره ی آن فکر کنید و وقتی آبها از آسیاب افتاد و آرام شدید، درباره شرایط با هم گفتگو کنید. باارزشترین چیزها در زندگی معمولاً از همه شکننده تر اند، به خوبی مراقبت نکردن از آنها خطای هر دو نفرتان است. بااین حال چنانچه متوجه شدید که حرف زدن هیچ فایده ای ندارد و هیچ کدام از گذشته عبرت نمیگیرید، به فهرست اولویت هایتان نگاه کنید و آن چیزی را که واقعاً برایتان مهم است، به خودتان یادآوری کنید. رابطه تان برایتان مهم است، پس چرا سختتر تلاش نکنید؟

درخواست بخشش کردن آسان است، اما تغییر نگرش و رفتار بعد از آشتی کردن بسیار سخت تر است. برخی صرفاً به این دلیل تقاضای بخشش میکنند که دشمن جدیدی برای خودشان نتراشیده باشند. وقتی از دوست پسرتان درخواست بخشش میکنید، باید به پیآمدهای آن هم فکر کنید و سوالات زیر را از خودتان بپرسید:

• آیا قبول دارم که کار اشتباهی انجام داده ام؟ • واقعاً برای کارهایی که کرده ام، متاسفم؟ • آیا برای روبرو شدن با او آماده ام؟ • آیا حاضرم هر کاری که برای جبران گذشته لازم باشد، انجام بدهم؟ • آیا حاضرم که رفتار و نگرشم را به خاطر عشقم عوض کنم؟ پاسخ منفی دادن به هر کدام از سوالات بالا ثابت میکند که هنوز برای درخواست بخشش آماده نیستید. اگر از صمیم قلب متاسف نباشید، یا فقط از این ناراحت باشید که چرا گیر افتاده اید، درخواست بخشش کردن در چنین شرایطی ریاکارانه خواهد بود و حتی اگر هم آشتی کنید، رابطه تان در آینده در معرض خطر خواهد بود. پشیمانی و ندامت واقعی باید برخاسته از قلب باشد؛ پنهان کردن نیت واقعی خود از آشتی کردن چیزی به جز فریب دادن دوست پسرتان نیست. اگر عاشقانه او را دوست دارید و میخواهید رابطه تان را ترمیم کنید، با او صادق باشید و خودتان را ملزم و متعهد به تغییری بکنید که رفتارتان را بهبود دهد.

باید به وضوح به او نشان بدهید که از اشتباهتان پشیمان شده اید و از صمیم قلب متاسف هستید. متواضع و فروتن باشید و پشیمانی و ندامتتان را به شیوهای بیان کنید که دوست پسرتان متوجه عذرخواهی صادقانه تان بشود. به این ترتیب نشان میدهید که قبول دارید اشتباه کرده اید. اگر نتوانید احساس تاسف خود را بیان کنید، عذرخواهیتان ریاکارانه و گستاخانه به نظر خواهد رسید. به علاوه ابراز تاسف کردن بدون ابراز پشیمانی تاثیر عذرخواهی را کم میکند.

مراقب باشید توضیحاتی ندهید که دوست پسرتان آنها را به بهانه و توجیه تعبیر کند. توضیح دادن و توصیف کردن زمینه ای که منجر به دعوا شده است، اشکالی ندارد، اما باید روی ابراز پشیمانی و ندامت خودتان تمرکز کنید. طلب بخشایش کردن به این معنا است که شما اشتباه تان را میپذیرید، برای عشق و مهربانی او ارزش قائل میشوید و آماده اید تا برای ترمیم رابطه تان تلاش کنید. به عشقتان بفهمانید که میخواهید تغییر کنید و خودتان را آماده کنید تا برایش توضیح بدهید که چگونه میخواهید به نسخه بهتری از خودتان تبدیل شوید. او احتمالاً انتظار دارد که به سختی تلاش کنید تا دوباره مرتکب چنین اشتباهی در آینده نشوید.

شاید احساس کنید که دوست پسرتان واکنش تندی به اشتباه کوچکتان نشان میدهد، اما مهم است که به احساساتش احترام بگذارید و با مهربانی و دلسوزی با او رفتار کنید. او نگران است که مبادا این اشتباه را دوباره تکرار کنید یا هنوز به خاطر کارهایتان عصبانی و آزرده خاطر است. تصور کردن احساسات دیگران همواره کار آسانی نیست، اما اگر با عشقتان همدلی کنید، بهتر میتوانید موقعیت را از نظر او ببینید.

اینجا است که باید با بخش دشوار آشتی کردن روبرو شوید. حتماً میدانید که برای بخشیده شدن باید اشتباهتان را جبران و رفتارتان را اصلاح کنید. حتی اگر دوست پسرتان از شما چنین درخواستی نکند و خطایتان را به سادگی ببخشد، شما نباید به گونه ای رفتار کنید که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است. به او پیشنهاد بدهید که کار خاصی برایش انجام بدهید یا اشتباهتان را به نحوی برایش جبران کنید. درست است که آب رفته به جوی بازنمیگردد، اما میتوانید نهایت تلاشتان را برای ترمیم رابطه بکنید. برای مثال اگر گیتار دوست پسرتان را خراب کرده اید، میتوانید هزینه تعمیرش را بپردازید یا یک گیتار نو برایش بخرید.

متکلم وحده بودن هنگام تقاضای بخشش اشتباه بزرگی است. اگر او نظری درباره حرف هایتان دارد، اجازه بدهید که حرفش را بزند. بدون آن که حرف های دوست پسرتان را قطع کنید یا حالت تدافعی به خودتان بگیرید، بگذارید او هم احساساتش را بیان کند. با گوش دادن به او و فهمیدن حرف هایش به او ثابت کنید که عذرخواهیتان صادقانه است. به این ترتیب عذرخواهیتان تاثیرگذارتر میشود و او اطمینان پیدا میکند که واقعاً میخواهید اوضاع را سر و سامان بدهید و رابطه تان را بهتر از قبل کنید.

مهربانی تاثیر بسیار مهمی در پذیرفته شدن عذرخواهیتان دارد. حتی اگر دوست پسرتان از شما عصبانی بود، با او مهربان باشید تا او متوجه شود که چه دختر مهربان و دلنشینی هستید. به این ترتیب ممکن است او حتی تعجب کند که اصلاً چرا از دست چنین دختر مهربانی عصبانی شده است. ژست های مهربانانه و محبت آمیز در بسیاری موارد قلب عشقتان را به اندازه کافی نرم میکند تا عصبانیتش از بین برود. عشقتان را از هر طریق ممکن به او نشان بدهید و زندگی را برایش آسانتر کنید. از او حمایت کنید، اما در عین حال زیر باران مهر و محبت خودتان خفه اش نکنید. غذای مورد علاقه اش را آماده کنید، چیزی را که مدتها است میخواهد بخرد، به او هدیه کنید و برنامه های کوچک و خوشحال کننده ای را ترتیب بدهید تا متوجه شود که قدرش را میدانید و چقدر از داشتن او در کنارتان خوشحال هستید.

• صبور باشید، چون برخی برای سبک و سنگین کردن عذرخواهی و سنجیدن واکنش خودشان به زمان نیاز دارند. به دوست پسرتان زمان بدهید و خونسردی خودتان را در این مدت حفظ کنید. اگر بخواهید او را مجبور کنید که شما را ببخشد، احتمالاً نتیجه عکس خواهید گرفت.

• چنانچه دوست پسرتان گناهتان را فوراً نبخشید یا جواب امیدوارکننده ای نداد، سعی کنید که با خشم واکنش نشان ندهید.

• زمان مناسبی را برای عذرخواهی انتخاب کنید. اگر بسیار زود عذرخواهی کنید، به نظر میرسد که صادق نیستید و اگر بیش از حد دیر معذرت بخواهید، به نظر میرسد که فکرهایتان را کرده اید و چون گزینه ی بهتری پیدا نکرده اید، دوباره به رابطه برگشته اید.

• قبل از اقدام کردن فکر کنید. صرف نظر از این که دوست پسرتان شما را ببخشد یا نه، باید همواره به خاطر داشته باشید که رفتارتان بر نزدیکان و افرادی که به شما اهمیت میدهند، تاثیر میگذارد. همیشه قبل از آن که دست به کاری بزنید به عواقب آن فکر کنید.

• به خوبی درباره موقعیت فکر کنید و ببینید که آیا واقعاً کار اشتباهی انجام داده اید که نیاز به عذرخواهی کردن و بخشش داشته باشد یا خیر. گاهی اوقات در موقعیتی قرار میگیریم که احساس میکنیم خطایی انجام داده ایم، حال آن که در واقع کوچکترین کار اشتباهی انجام نداده ایم. کارهایی مانند دیدار یک دوست یا گفتگوی عادی با یک غریبه شاید دوست پسرتان را برنجاند و حسادتش را تحریک کند، اما کارهای اشتباهی نیستند که نیاز به عذرخواهی داشته باشند. مطمئن شوید که رابطه تان رابطه ی سالمی است و با فردی رابطه دارید که تمام کارهایتان را بد و اشتباه نمیداند.

اختلاف و قهر و آشتی در هر رابطه‌ای وجود دارد و نمی‌توان از آن فرار کرد. اما آنچه باید بدانید؛ این است که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. در رابطه با پسر مورد علاقه‌تان کاری نکنید که مرزهای رابطه از بین برود. قهر کردن و صرف زمان برای آشتی کردن، قطعا انرژی روانی زیادی از شما می‌گیرد. پس سعی کنید تا جاییکه می‌توانید با فراگیری مهارت‌های برقراری ارتباط از بروز دعوا جلوگیری کنید. اما اگر روزی این اتفاق علیرغم میل شما افتاد و پسر مورد علاقه‌تان با شما قهر کرد؛ می‌توانید با انجام راهکارهایی زمینه را برای آشتی فراهم کنید. بعد از دعوا به هیچ عنوان فورا دست به کار نشوید، اجازه بدهید کمی تنها باشد و به آنچه بینتان اتفاق افتاده است فکر کند. به او برای کم شدن خشم و هیجانتاش فرصت بدهید. با انجام رفتار‌هایی او را متوجه حسن نیت خود کنید، با او همدلی کنید و روزهای خوبی را که با هم داشتید برای او یادآوری کنید. از اینکه برای آشتی پیش قدم شده‌اید نترسید، اگر احساس کردید که بدلیل غرور دوست پسرتان نمی‌توانید تنهایی از پس این کار بربیایید از دوستان صمیمی مشترکتان کمک بگیرید. به رفتارهای خود فکر کنید و سعی کنید از آنها درس بگیرید. از عذرخواهی کردن نترسید اما قبل از اینکه اینکار را انجام دهید مطمئن شوید که تصمیم درستی گرفته‌اید. از او بخاطر اشتباهی که کردید عذرخواهی کنید، احساسات او را درک کنید، رفتار های خود را اصلاح کنید و اجازه صحبت کردن را به او هم بدهید.

 

 

عشقت رو جذب کن

میخوای یاد بگیری چطور روز به روز بیشتر قلب عشقتو بدست بیاری؟ چطور یه رابطه موفق منجر به ازدواج داشته باشی؟ چطور یه زندگی مشترک موفق داشته باشی؟ پس فرصت را از دست نده! تو هم به جمع دنبال کنندگان پیج رادیو عشق در اینستاگرام اضافه شو…

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

عضویت در خبرنامه رادیو عشق

358 بازدید

547 بازدید

575 بازدید

648 بازدید

1.18k بازدید

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مشترک نمی شومدریافت همه دیدگاه های این نوشتهفقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم

سلام من با نامزدم بحث کردم اون هم بد جوابمو داد من اخرشب بهش پیام دادم جوابم نداد همیشه وقتی بحث میکنیم عصبی میشه اصلا پیام نمیده من بابد پیام بدم چیکارکنم خودش بفهمه اشتباه کرده پیام بده بهم

سلام دوست گرامی برای حل تعارض و اختلافی که پیش آمده، به جای اینکه منتظر باشید ایشان به شما پیام بدهند، حتما خودتان نیز برای حل مساله اقدام کنید و دائماً توقع این را نداشته باشید که ایشان پیشقدم شوند. در فرصت زمانی و در یک فضای مناسب، او را به حل مساله دعوت کنید. برای اموختن مراحل و شیوه درست حل مساله می‌توانید از مشاوران رادیو عشق وقت مشاوره دریافت کنید.

با سلام..یه ماهه که دوس پسرم که شدیدا دوستم داشت باهام تموم کرده..بخاطر اینکه من شدیدا ادم غرغرویی شده بودم و خیلی عصبی میشدم..چن بارم فرصت خاستم ازش ولی تغییری نکردم .دوسالو نیم با هم بودیم و قصد ازدواج داشتیم..ولی حالا دیگه کلا خسته شده و اصلا دلش نمیخاد این رابطه رو..دیگه علاقه سابق رو نداره بعد یک ماه چطور ازش معذرت بخامو اون رو برگردونم.ادم تو داریه..و دیر میبخشه..ایا امیدی هس؟

سلام لطفا با کارشناسان دوره بازگرداندن عشق و ازدواج صحبت کنید.

من الان چندروزه که با عشقم دعوام شده بعد یه مدت پیام داد‌گفت دوست دارم بامنو بمون دلی دیگه مث اون موقعها باهام حرف نمیزنه

سلام دوست گرامی بهرحال کدورت پیش آمده تا مدتی روی رابطه تان تاثیر دارد با ایشان صحبت کنید و هر دونفر سعی کنید اشتباهات گذشته را جبران کنید

سلام خسته نباشید ببخشید من بادوست پسرم چندروزه که دعوا کردممم به خاطر حرف یکی از دوستام خیلی عصبی شدمممم و حرفای بدی زدم باعث رنجش دوست پسرم شده هرچی هم عذرخواهی میکنم فایده نداره زنگ هم میزنم جواب نمیده باید چیکار کنم من ممنونم

سلام دوست گرامی بهتر هست از طریق دوست مشترکی با ایشان صحبت بشه و ناراحتی شما ابراز بشود و سپس در یک جلسه دونفره با هم صحبت کنید تا کدورت ها از بین برود

آدرس: تهران، پونک، نبش بلوار پونک، پلاک 2، طبقه سوم، واحد 6

تلفن پشتیبانی:02146015870

رزرو نوبت مشاوره

انجمن روانشناسی آمریکا

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران

سازمان بهزیستی ایران

انجمن روانشناسی ایران

 

می‌خوام برگرده به رابطه/زندگیمیخوام فراموشش کنم

باید تمومش کنم، اما قدرتشو ندارم

می‌خوام جذبش کنم و ازدواج کنیم

 

داشتن اختلاف نظر و گاهی قهر و دعوا در رابطه بین شما و دوست پسرتان چیز عجیبی نیست، اما آنچه مهم است شدت و تکرار آن است. دخترها معمولا نسبت به پسر مورد علاقه‌شان حساس هستند و همین باعث می‌شود تا درباره بی‌اهمیت‌ترین مسائل هم با دوست‌ پسرشان بحث و او را ناچار به قهر کردن کنند. اگر شما هم جز این دسته از دختران هستید؛ بهتر است بدانید که با این کار رابطه خود را در معرض خطر قرار می‌دهید و بعد از چند ساعت یا چند روز باید از او عذر‌خواهی کنید.

با تکرار شدن اینکار هم قهر کردن برای او تبدیل به عادت می‌شود و هم اینکه شما با مدام دلخور کردن و عذر‌خواهی از او غرور خود را جریحه‌دار می‌کنید؛ مهم‌تر از همه اینکه مرز‌های بین خودتان را از بین می‌برید و او نیز احتمالا به شما کم‌توجه‌تر می‌شود. اما اگر دلیل قهر کردن‌های دوست پسر‌تان مشخص نبود و شما هم کار اشتباهی انجام نداده بودید باید به دنبال علت اصلی رفتار او باشید. در هر صورت نگران نباشید، با یادگرفتن چند تکنیک ساده می‌توانید رابطه خود را دوباره از سر بگیرید.

در این مقاله، آنچه با عنوان دوستی دختر و پسر آورده می‌شود به معنای هر رابطه‌ای است که به قصد ازدواج و با نظارت والدین ایجاد شده است. هدف ما در استفاده از این واژه نیز صرفا ملموس‌تر شدن مبحث برای خوانندگان است، زیرا بیشتر مراجعان ما نیز هنگام بیان مشکل خود در استفاده از این واژه احساس راحتی می‌کنند.

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

 

فهرست مطالب

وسوسه ی بزرگی است که حتی بعد از تمام شدن دعوا باز هم حرفی بزنید و آتش دعوا را دوباره شعله ور کنید. خانم ها همیشه میتوانند نقاط حساس را حین دعوا نشانه بگیرند و حرفی بزنند که دقیقاً به هدف بخورد. بااین حال هنگام دعوا با عشقتان بهتر است جلوی زبانتان را بگیرید و افسار خشمتان را به دست بگیرید تا بتوانید دعوا را با خیر و خوشی فیصله بدهید و راهی برای برگشت داشته باشید. سعی کنید سرتان را با فعالیت های دیگری گرم کنید تا حواستان پرت شود؛ بعد از مدتی متوجه میشوید که اعصابتان آرام شده، عصبانیتتان فروکش کرده و برای حرف زدن آماده شده اید.

هرگز نمیتوانید مطمئن باشید که کدام کار بهتر است، این که مدتی از او فاصله بگیرید و تنهایش بگذارید یا این که با دلبری و جذابیت زنانه تان از او دلجویی کنید. به غریزه تان اعتماد کنید و در هر شرایطی طبق غریزه و احساس خودتان رفتار کنید؛ اما اگر دوست پسرتان سعی میکند که از شما فرار کند تا در خلوت خودش درباره ی اتفاقاتی که افتاده تصمیم بگیرد، نباید دلخور بشوید.

به دوست پسرتان زمان بدهید تا آرام شود. اگر بلافاصله بعد از دعوا کردن و وقتی او هنوز به شدت هیجانزده و عصبی است، او را غرق عذرخواهی کنید، بهانه بیاورید، منت کشی کنید و طلب بخشایش کنید، بعید است که او واکنش دلخواهتان را نشان دهد. به او زمان بدهید تا موقعیت و احساساتش را پردازش کند، سپس برای دلجویی و آشتی کردن به او نزدیک شوید.

اگر دعوای آتشینی با هم کرده اید و حرفهایی زده اید که فراموش کردنشان سخت است، سعی کنید با اشاره به دوست پسرتان بفهمانید که قصد آشتی کردن دارید. در غیر این صورت ممکن است فکر کند که تمام درها را به روی رابطهتان بستهاید و هیچ اقدامی را برای آشتی و جبران گذشته تحمل نخواهید کرد. مثلاً میتوانید کم کم به او نزدیکتر شوید تا متوجه شود که از او نفرت ندارید و از او فرار نمیکنید. اگر او هم به همین طریق واکنش نشان داد و خودش را به شما نزدیکتر کرد، احتمالاً زمان آن رسیده که اختلافات را فراموش کنید و به روی هم لبخند بزنید.

وقتی بعد از یک دعوای تمام عیار در حال بازیابی آرامش و خونسردیتان هستید، علاوه بر خودتان به دوست پسرتان هم فکر کنید و موقعیت را از دید او هم ببینید. وقتی واقعاً نمیدانید که اصلاً چرا با هم دعوا کرده اید، با گذاشتن خودتان به جای او بهتر میتوانید متوجه شرایط بشوید. تحلیل کردن موقعیت از دید او کار بسیار سازنده و مفیدی است. همچنین زمانی که نمیدانید چطور باید از عشقتان دلجویی کنید و دوباره سر صحبت را با او باز کنید، میتوانید به استدلال هایش اشاره کنید تا به او ثابت کنید که درکش میکنید.

وقتی خسته و ناامیدید و احساس میکنید که دنیایتان متلاشی شده است، با به یاد آوردن روزهای شاد و خوبی که در کنار هم داشته اید، میتوانید قدری خودتان را آرام کنید. اگر خاطرات خوش گذشته لبخند را به لبانتان میآورد، ارزشش را دارد که آنها را با عشقتان هم در میان بگذارید تا او هم یادش بیاید که اوضاع همواره اینقدر تلخ و ناراحت کننده نبوده است. این نوستالژی کمک میکند تا به هم نزدیکتر شوید، اشکهایتان را پاک کنید و دوباره در کنار هم احساس راحتی و آرامش کنید.

اگر اول شما به این نتیجه رسیدید که وقت آشتی کردن رسیده است، اصلاً از نشان دادن احساستان نترسید. وقتی علاقه تان را به یک نفر پنهان میکنید، در واقع خودتان را با تنهایی و انزوایی خودخواسته آزار میدهید؛ پس به جای این که دائم از خودتان بپرسید که چطور باید از دوست پسرتان دلجویی کنید، به صمیمانه ترین و صادقانه ترین شکلی که میتوانید، با کلمات یا کارهای عاشقانه برای آشتی پیشقدم شوید.

اگر احساس کردید که تنهایی راه به جایی نمیبرید، از بستگان یا دوستان مشترکتان کمک بگیرید. اگر این نزدیکان مدتی شاهد رابطه تان بوده اند و میدانند که در کنار هم چقدر خوشبخت بوده اید، مطمئناً خوشحال میشوند که با جادویی دوستانه و کمی هنر قانع کردن دوباره شما را به هم نزدیک کنند. تنها کاری که باید انجام بدهید، این است که آنها را با ملایمت راهنمایی کنید و خودتان تماشا کنید که چطور همه چیز روبراه میشود.

برای این که بفهمید چطور باید با دوست پسرتان آشتی کنید، باید یاد بگیرید که رفتارتان را تحلیل کنید. نیازی نیست که حتماً به مشاور مراجعه کنید، فقط مدتی با خودتان خلوت کنید و سعی کنید بدون سرزنش کردن دوست پسرتان، پاسخها را در خودتان پیدا کنید. هر دو نفر شما مسئول این اتفاقات ناخوشایند هستید، بنابراین یافتن اشتباه های کوچک خودتان میتواند جالب باشد، شما را برای آشتی کردن تحریک کند و ضمناً مانع از آن شود که در آینده دوباره در چنین تله هایی بیفتید.

عذرخواهی سخت ترین بخش ماجرا است، اما گاهی اوقات بدون معذرت خواهی نمیتوانید دوباره رابطه تان را از سر بگیرید. معذرت خواهی کردن روش سالمی برای آشتی کردن است که به او ثابت میکند رابطه تان برای شما باارزش است و اجازه نمیدهید که این رابطه ی عاشقانه به راحتی از بین برود. اگر از نشان دادن نقاط ضعف خود و حساسیت تان نسبت به رابطه نترسید، او هم متوجه عشق و صداقتتان میشود. به این ترتیب راه برای آشتی هموارتر میشود و هر چه سریعتر دوباره به هم میرسید.

انسان جائزالخطا است، اما مهم این است که از اشتباه هایتان درس بگیرید و آنها را تکرار نکنید. اگر ترمیم رابطهتان یکی از اولویت های مهمتان است، به دقت درباره ی آن فکر کنید و وقتی آبها از آسیاب افتاد و آرام شدید، درباره شرایط با هم گفتگو کنید. باارزشترین چیزها در زندگی معمولاً از همه شکننده تر اند، به خوبی مراقبت نکردن از آنها خطای هر دو نفرتان است. بااین حال چنانچه متوجه شدید که حرف زدن هیچ فایده ای ندارد و هیچ کدام از گذشته عبرت نمیگیرید، به فهرست اولویت هایتان نگاه کنید و آن چیزی را که واقعاً برایتان مهم است، به خودتان یادآوری کنید. رابطه تان برایتان مهم است، پس چرا سختتر تلاش نکنید؟

درخواست بخشش کردن آسان است، اما تغییر نگرش و رفتار بعد از آشتی کردن بسیار سخت تر است. برخی صرفاً به این دلیل تقاضای بخشش میکنند که دشمن جدیدی برای خودشان نتراشیده باشند. وقتی از دوست پسرتان درخواست بخشش میکنید، باید به پیآمدهای آن هم فکر کنید و سوالات زیر را از خودتان بپرسید:

• آیا قبول دارم که کار اشتباهی انجام داده ام؟ • واقعاً برای کارهایی که کرده ام، متاسفم؟ • آیا برای روبرو شدن با او آماده ام؟ • آیا حاضرم هر کاری که برای جبران گذشته لازم باشد، انجام بدهم؟ • آیا حاضرم که رفتار و نگرشم را به خاطر عشقم عوض کنم؟ پاسخ منفی دادن به هر کدام از سوالات بالا ثابت میکند که هنوز برای درخواست بخشش آماده نیستید. اگر از صمیم قلب متاسف نباشید، یا فقط از این ناراحت باشید که چرا گیر افتاده اید، درخواست بخشش کردن در چنین شرایطی ریاکارانه خواهد بود و حتی اگر هم آشتی کنید، رابطه تان در آینده در معرض خطر خواهد بود. پشیمانی و ندامت واقعی باید برخاسته از قلب باشد؛ پنهان کردن نیت واقعی خود از آشتی کردن چیزی به جز فریب دادن دوست پسرتان نیست. اگر عاشقانه او را دوست دارید و میخواهید رابطه تان را ترمیم کنید، با او صادق باشید و خودتان را ملزم و متعهد به تغییری بکنید که رفتارتان را بهبود دهد.

باید به وضوح به او نشان بدهید که از اشتباهتان پشیمان شده اید و از صمیم قلب متاسف هستید. متواضع و فروتن باشید و پشیمانی و ندامتتان را به شیوهای بیان کنید که دوست پسرتان متوجه عذرخواهی صادقانه تان بشود. به این ترتیب نشان میدهید که قبول دارید اشتباه کرده اید. اگر نتوانید احساس تاسف خود را بیان کنید، عذرخواهیتان ریاکارانه و گستاخانه به نظر خواهد رسید. به علاوه ابراز تاسف کردن بدون ابراز پشیمانی تاثیر عذرخواهی را کم میکند.

مراقب باشید توضیحاتی ندهید که دوست پسرتان آنها را به بهانه و توجیه تعبیر کند. توضیح دادن و توصیف کردن زمینه ای که منجر به دعوا شده است، اشکالی ندارد، اما باید روی ابراز پشیمانی و ندامت خودتان تمرکز کنید. طلب بخشایش کردن به این معنا است که شما اشتباه تان را میپذیرید، برای عشق و مهربانی او ارزش قائل میشوید و آماده اید تا برای ترمیم رابطه تان تلاش کنید. به عشقتان بفهمانید که میخواهید تغییر کنید و خودتان را آماده کنید تا برایش توضیح بدهید که چگونه میخواهید به نسخه بهتری از خودتان تبدیل شوید. او احتمالاً انتظار دارد که به سختی تلاش کنید تا دوباره مرتکب چنین اشتباهی در آینده نشوید.

شاید احساس کنید که دوست پسرتان واکنش تندی به اشتباه کوچکتان نشان میدهد، اما مهم است که به احساساتش احترام بگذارید و با مهربانی و دلسوزی با او رفتار کنید. او نگران است که مبادا این اشتباه را دوباره تکرار کنید یا هنوز به خاطر کارهایتان عصبانی و آزرده خاطر است. تصور کردن احساسات دیگران همواره کار آسانی نیست، اما اگر با عشقتان همدلی کنید، بهتر میتوانید موقعیت را از نظر او ببینید.

اینجا است که باید با بخش دشوار آشتی کردن روبرو شوید. حتماً میدانید که برای بخشیده شدن باید اشتباهتان را جبران و رفتارتان را اصلاح کنید. حتی اگر دوست پسرتان از شما چنین درخواستی نکند و خطایتان را به سادگی ببخشد، شما نباید به گونه ای رفتار کنید که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است. به او پیشنهاد بدهید که کار خاصی برایش انجام بدهید یا اشتباهتان را به نحوی برایش جبران کنید. درست است که آب رفته به جوی بازنمیگردد، اما میتوانید نهایت تلاشتان را برای ترمیم رابطه بکنید. برای مثال اگر گیتار دوست پسرتان را خراب کرده اید، میتوانید هزینه تعمیرش را بپردازید یا یک گیتار نو برایش بخرید.

متکلم وحده بودن هنگام تقاضای بخشش اشتباه بزرگی است. اگر او نظری درباره حرف هایتان دارد، اجازه بدهید که حرفش را بزند. بدون آن که حرف های دوست پسرتان را قطع کنید یا حالت تدافعی به خودتان بگیرید، بگذارید او هم احساساتش را بیان کند. با گوش دادن به او و فهمیدن حرف هایش به او ثابت کنید که عذرخواهیتان صادقانه است. به این ترتیب عذرخواهیتان تاثیرگذارتر میشود و او اطمینان پیدا میکند که واقعاً میخواهید اوضاع را سر و سامان بدهید و رابطه تان را بهتر از قبل کنید.

مهربانی تاثیر بسیار مهمی در پذیرفته شدن عذرخواهیتان دارد. حتی اگر دوست پسرتان از شما عصبانی بود، با او مهربان باشید تا او متوجه شود که چه دختر مهربان و دلنشینی هستید. به این ترتیب ممکن است او حتی تعجب کند که اصلاً چرا از دست چنین دختر مهربانی عصبانی شده است. ژست های مهربانانه و محبت آمیز در بسیاری موارد قلب عشقتان را به اندازه کافی نرم میکند تا عصبانیتش از بین برود. عشقتان را از هر طریق ممکن به او نشان بدهید و زندگی را برایش آسانتر کنید. از او حمایت کنید، اما در عین حال زیر باران مهر و محبت خودتان خفه اش نکنید. غذای مورد علاقه اش را آماده کنید، چیزی را که مدتها است میخواهد بخرد، به او هدیه کنید و برنامه های کوچک و خوشحال کننده ای را ترتیب بدهید تا متوجه شود که قدرش را میدانید و چقدر از داشتن او در کنارتان خوشحال هستید.

• صبور باشید، چون برخی برای سبک و سنگین کردن عذرخواهی و سنجیدن واکنش خودشان به زمان نیاز دارند. به دوست پسرتان زمان بدهید و خونسردی خودتان را در این مدت حفظ کنید. اگر بخواهید او را مجبور کنید که شما را ببخشد، احتمالاً نتیجه عکس خواهید گرفت.

• چنانچه دوست پسرتان گناهتان را فوراً نبخشید یا جواب امیدوارکننده ای نداد، سعی کنید که با خشم واکنش نشان ندهید.

• زمان مناسبی را برای عذرخواهی انتخاب کنید. اگر بسیار زود عذرخواهی کنید، به نظر میرسد که صادق نیستید و اگر بیش از حد دیر معذرت بخواهید، به نظر میرسد که فکرهایتان را کرده اید و چون گزینه ی بهتری پیدا نکرده اید، دوباره به رابطه برگشته اید.

• قبل از اقدام کردن فکر کنید. صرف نظر از این که دوست پسرتان شما را ببخشد یا نه، باید همواره به خاطر داشته باشید که رفتارتان بر نزدیکان و افرادی که به شما اهمیت میدهند، تاثیر میگذارد. همیشه قبل از آن که دست به کاری بزنید به عواقب آن فکر کنید.

• به خوبی درباره موقعیت فکر کنید و ببینید که آیا واقعاً کار اشتباهی انجام داده اید که نیاز به عذرخواهی کردن و بخشش داشته باشد یا خیر. گاهی اوقات در موقعیتی قرار میگیریم که احساس میکنیم خطایی انجام داده ایم، حال آن که در واقع کوچکترین کار اشتباهی انجام نداده ایم. کارهایی مانند دیدار یک دوست یا گفتگوی عادی با یک غریبه شاید دوست پسرتان را برنجاند و حسادتش را تحریک کند، اما کارهای اشتباهی نیستند که نیاز به عذرخواهی داشته باشند. مطمئن شوید که رابطه تان رابطه ی سالمی است و با فردی رابطه دارید که تمام کارهایتان را بد و اشتباه نمیداند.

اختلاف و قهر و آشتی در هر رابطه‌ای وجود دارد و نمی‌توان از آن فرار کرد. اما آنچه باید بدانید؛ این است که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. در رابطه با پسر مورد علاقه‌تان کاری نکنید که مرزهای رابطه از بین برود. قهر کردن و صرف زمان برای آشتی کردن، قطعا انرژی روانی زیادی از شما می‌گیرد. پس سعی کنید تا جاییکه می‌توانید با فراگیری مهارت‌های برقراری ارتباط از بروز دعوا جلوگیری کنید. اما اگر روزی این اتفاق علیرغم میل شما افتاد و پسر مورد علاقه‌تان با شما قهر کرد؛ می‌توانید با انجام راهکارهایی زمینه را برای آشتی فراهم کنید. بعد از دعوا به هیچ عنوان فورا دست به کار نشوید، اجازه بدهید کمی تنها باشد و به آنچه بینتان اتفاق افتاده است فکر کند. به او برای کم شدن خشم و هیجانتاش فرصت بدهید. با انجام رفتار‌هایی او را متوجه حسن نیت خود کنید، با او همدلی کنید و روزهای خوبی را که با هم داشتید برای او یادآوری کنید. از اینکه برای آشتی پیش قدم شده‌اید نترسید، اگر احساس کردید که بدلیل غرور دوست پسرتان نمی‌توانید تنهایی از پس این کار بربیایید از دوستان صمیمی مشترکتان کمک بگیرید. به رفتارهای خود فکر کنید و سعی کنید از آنها درس بگیرید. از عذرخواهی کردن نترسید اما قبل از اینکه اینکار را انجام دهید مطمئن شوید که تصمیم درستی گرفته‌اید. از او بخاطر اشتباهی که کردید عذرخواهی کنید، احساسات او را درک کنید، رفتار های خود را اصلاح کنید و اجازه صحبت کردن را به او هم بدهید.

 

 

عشقت رو جذب کن

میخوای یاد بگیری چطور روز به روز بیشتر قلب عشقتو بدست بیاری؟ چطور یه رابطه موفق منجر به ازدواج داشته باشی؟ چطور یه زندگی مشترک موفق داشته باشی؟ پس فرصت را از دست نده! تو هم به جمع دنبال کنندگان پیج رادیو عشق در اینستاگرام اضافه شو…

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

عضویت در خبرنامه رادیو عشق

358 بازدید

547 بازدید

575 بازدید

648 بازدید

1.18k بازدید

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مشترک نمی شومدریافت همه دیدگاه های این نوشتهفقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم

سلام من با نامزدم بحث کردم اون هم بد جوابمو داد من اخرشب بهش پیام دادم جوابم نداد همیشه وقتی بحث میکنیم عصبی میشه اصلا پیام نمیده من بابد پیام بدم چیکارکنم خودش بفهمه اشتباه کرده پیام بده بهم

سلام دوست گرامی برای حل تعارض و اختلافی که پیش آمده، به جای اینکه منتظر باشید ایشان به شما پیام بدهند، حتما خودتان نیز برای حل مساله اقدام کنید و دائماً توقع این را نداشته باشید که ایشان پیشقدم شوند. در فرصت زمانی و در یک فضای مناسب، او را به حل مساله دعوت کنید. برای اموختن مراحل و شیوه درست حل مساله می‌توانید از مشاوران رادیو عشق وقت مشاوره دریافت کنید.

با سلام..یه ماهه که دوس پسرم که شدیدا دوستم داشت باهام تموم کرده..بخاطر اینکه من شدیدا ادم غرغرویی شده بودم و خیلی عصبی میشدم..چن بارم فرصت خاستم ازش ولی تغییری نکردم .دوسالو نیم با هم بودیم و قصد ازدواج داشتیم..ولی حالا دیگه کلا خسته شده و اصلا دلش نمیخاد این رابطه رو..دیگه علاقه سابق رو نداره بعد یک ماه چطور ازش معذرت بخامو اون رو برگردونم.ادم تو داریه..و دیر میبخشه..ایا امیدی هس؟

سلام لطفا با کارشناسان دوره بازگرداندن عشق و ازدواج صحبت کنید.

من الان چندروزه که با عشقم دعوام شده بعد یه مدت پیام داد‌گفت دوست دارم بامنو بمون دلی دیگه مث اون موقعها باهام حرف نمیزنه

سلام دوست گرامی بهرحال کدورت پیش آمده تا مدتی روی رابطه تان تاثیر دارد با ایشان صحبت کنید و هر دونفر سعی کنید اشتباهات گذشته را جبران کنید

سلام خسته نباشید ببخشید من بادوست پسرم چندروزه که دعوا کردممم به خاطر حرف یکی از دوستام خیلی عصبی شدمممم و حرفای بدی زدم باعث رنجش دوست پسرم شده هرچی هم عذرخواهی میکنم فایده نداره زنگ هم میزنم جواب نمیده باید چیکار کنم من ممنونم

سلام دوست گرامی بهتر هست از طریق دوست مشترکی با ایشان صحبت بشه و ناراحتی شما ابراز بشود و سپس در یک جلسه دونفره با هم صحبت کنید تا کدورت ها از بین برود

آدرس: تهران، پونک، نبش بلوار پونک، پلاک 2، طبقه سوم، واحد 6

تلفن پشتیبانی:02146015870

رزرو نوبت مشاوره

انجمن روانشناسی آمریکا

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران

سازمان بهزیستی ایران

انجمن روانشناسی ایران

 

می‌خوام برگرده به رابطه/زندگیمیخوام فراموشش کنم

باید تمومش کنم، اما قدرتشو ندارم

می‌خوام جذبش کنم و ازدواج کنیم

 

داشتن اختلاف نظر و گاهی قهر و دعوا در رابطه بین شما و دوست پسرتان چیز عجیبی نیست، اما آنچه مهم است شدت و تکرار آن است. دخترها معمولا نسبت به پسر مورد علاقه‌شان حساس هستند و همین باعث می‌شود تا درباره بی‌اهمیت‌ترین مسائل هم با دوست‌ پسرشان بحث و او را ناچار به قهر کردن کنند. اگر شما هم جز این دسته از دختران هستید؛ بهتر است بدانید که با این کار رابطه خود را در معرض خطر قرار می‌دهید و بعد از چند ساعت یا چند روز باید از او عذر‌خواهی کنید.

با تکرار شدن اینکار هم قهر کردن برای او تبدیل به عادت می‌شود و هم اینکه شما با مدام دلخور کردن و عذر‌خواهی از او غرور خود را جریحه‌دار می‌کنید؛ مهم‌تر از همه اینکه مرز‌های بین خودتان را از بین می‌برید و او نیز احتمالا به شما کم‌توجه‌تر می‌شود. اما اگر دلیل قهر کردن‌های دوست پسر‌تان مشخص نبود و شما هم کار اشتباهی انجام نداده بودید باید به دنبال علت اصلی رفتار او باشید. در هر صورت نگران نباشید، با یادگرفتن چند تکنیک ساده می‌توانید رابطه خود را دوباره از سر بگیرید.

در این مقاله، آنچه با عنوان دوستی دختر و پسر آورده می‌شود به معنای هر رابطه‌ای است که به قصد ازدواج و با نظارت والدین ایجاد شده است. هدف ما در استفاده از این واژه نیز صرفا ملموس‌تر شدن مبحث برای خوانندگان است، زیرا بیشتر مراجعان ما نیز هنگام بیان مشکل خود در استفاده از این واژه احساس راحتی می‌کنند.

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

 

فهرست مطالب

وسوسه ی بزرگی است که حتی بعد از تمام شدن دعوا باز هم حرفی بزنید و آتش دعوا را دوباره شعله ور کنید. خانم ها همیشه میتوانند نقاط حساس را حین دعوا نشانه بگیرند و حرفی بزنند که دقیقاً به هدف بخورد. بااین حال هنگام دعوا با عشقتان بهتر است جلوی زبانتان را بگیرید و افسار خشمتان را به دست بگیرید تا بتوانید دعوا را با خیر و خوشی فیصله بدهید و راهی برای برگشت داشته باشید. سعی کنید سرتان را با فعالیت های دیگری گرم کنید تا حواستان پرت شود؛ بعد از مدتی متوجه میشوید که اعصابتان آرام شده، عصبانیتتان فروکش کرده و برای حرف زدن آماده شده اید.

هرگز نمیتوانید مطمئن باشید که کدام کار بهتر است، این که مدتی از او فاصله بگیرید و تنهایش بگذارید یا این که با دلبری و جذابیت زنانه تان از او دلجویی کنید. به غریزه تان اعتماد کنید و در هر شرایطی طبق غریزه و احساس خودتان رفتار کنید؛ اما اگر دوست پسرتان سعی میکند که از شما فرار کند تا در خلوت خودش درباره ی اتفاقاتی که افتاده تصمیم بگیرد، نباید دلخور بشوید.

به دوست پسرتان زمان بدهید تا آرام شود. اگر بلافاصله بعد از دعوا کردن و وقتی او هنوز به شدت هیجانزده و عصبی است، او را غرق عذرخواهی کنید، بهانه بیاورید، منت کشی کنید و طلب بخشایش کنید، بعید است که او واکنش دلخواهتان را نشان دهد. به او زمان بدهید تا موقعیت و احساساتش را پردازش کند، سپس برای دلجویی و آشتی کردن به او نزدیک شوید.

اگر دعوای آتشینی با هم کرده اید و حرفهایی زده اید که فراموش کردنشان سخت است، سعی کنید با اشاره به دوست پسرتان بفهمانید که قصد آشتی کردن دارید. در غیر این صورت ممکن است فکر کند که تمام درها را به روی رابطهتان بستهاید و هیچ اقدامی را برای آشتی و جبران گذشته تحمل نخواهید کرد. مثلاً میتوانید کم کم به او نزدیکتر شوید تا متوجه شود که از او نفرت ندارید و از او فرار نمیکنید. اگر او هم به همین طریق واکنش نشان داد و خودش را به شما نزدیکتر کرد، احتمالاً زمان آن رسیده که اختلافات را فراموش کنید و به روی هم لبخند بزنید.

وقتی بعد از یک دعوای تمام عیار در حال بازیابی آرامش و خونسردیتان هستید، علاوه بر خودتان به دوست پسرتان هم فکر کنید و موقعیت را از دید او هم ببینید. وقتی واقعاً نمیدانید که اصلاً چرا با هم دعوا کرده اید، با گذاشتن خودتان به جای او بهتر میتوانید متوجه شرایط بشوید. تحلیل کردن موقعیت از دید او کار بسیار سازنده و مفیدی است. همچنین زمانی که نمیدانید چطور باید از عشقتان دلجویی کنید و دوباره سر صحبت را با او باز کنید، میتوانید به استدلال هایش اشاره کنید تا به او ثابت کنید که درکش میکنید.

وقتی خسته و ناامیدید و احساس میکنید که دنیایتان متلاشی شده است، با به یاد آوردن روزهای شاد و خوبی که در کنار هم داشته اید، میتوانید قدری خودتان را آرام کنید. اگر خاطرات خوش گذشته لبخند را به لبانتان میآورد، ارزشش را دارد که آنها را با عشقتان هم در میان بگذارید تا او هم یادش بیاید که اوضاع همواره اینقدر تلخ و ناراحت کننده نبوده است. این نوستالژی کمک میکند تا به هم نزدیکتر شوید، اشکهایتان را پاک کنید و دوباره در کنار هم احساس راحتی و آرامش کنید.

اگر اول شما به این نتیجه رسیدید که وقت آشتی کردن رسیده است، اصلاً از نشان دادن احساستان نترسید. وقتی علاقه تان را به یک نفر پنهان میکنید، در واقع خودتان را با تنهایی و انزوایی خودخواسته آزار میدهید؛ پس به جای این که دائم از خودتان بپرسید که چطور باید از دوست پسرتان دلجویی کنید، به صمیمانه ترین و صادقانه ترین شکلی که میتوانید، با کلمات یا کارهای عاشقانه برای آشتی پیشقدم شوید.

اگر احساس کردید که تنهایی راه به جایی نمیبرید، از بستگان یا دوستان مشترکتان کمک بگیرید. اگر این نزدیکان مدتی شاهد رابطه تان بوده اند و میدانند که در کنار هم چقدر خوشبخت بوده اید، مطمئناً خوشحال میشوند که با جادویی دوستانه و کمی هنر قانع کردن دوباره شما را به هم نزدیک کنند. تنها کاری که باید انجام بدهید، این است که آنها را با ملایمت راهنمایی کنید و خودتان تماشا کنید که چطور همه چیز روبراه میشود.

برای این که بفهمید چطور باید با دوست پسرتان آشتی کنید، باید یاد بگیرید که رفتارتان را تحلیل کنید. نیازی نیست که حتماً به مشاور مراجعه کنید، فقط مدتی با خودتان خلوت کنید و سعی کنید بدون سرزنش کردن دوست پسرتان، پاسخها را در خودتان پیدا کنید. هر دو نفر شما مسئول این اتفاقات ناخوشایند هستید، بنابراین یافتن اشتباه های کوچک خودتان میتواند جالب باشد، شما را برای آشتی کردن تحریک کند و ضمناً مانع از آن شود که در آینده دوباره در چنین تله هایی بیفتید.

عذرخواهی سخت ترین بخش ماجرا است، اما گاهی اوقات بدون معذرت خواهی نمیتوانید دوباره رابطه تان را از سر بگیرید. معذرت خواهی کردن روش سالمی برای آشتی کردن است که به او ثابت میکند رابطه تان برای شما باارزش است و اجازه نمیدهید که این رابطه ی عاشقانه به راحتی از بین برود. اگر از نشان دادن نقاط ضعف خود و حساسیت تان نسبت به رابطه نترسید، او هم متوجه عشق و صداقتتان میشود. به این ترتیب راه برای آشتی هموارتر میشود و هر چه سریعتر دوباره به هم میرسید.

انسان جائزالخطا است، اما مهم این است که از اشتباه هایتان درس بگیرید و آنها را تکرار نکنید. اگر ترمیم رابطهتان یکی از اولویت های مهمتان است، به دقت درباره ی آن فکر کنید و وقتی آبها از آسیاب افتاد و آرام شدید، درباره شرایط با هم گفتگو کنید. باارزشترین چیزها در زندگی معمولاً از همه شکننده تر اند، به خوبی مراقبت نکردن از آنها خطای هر دو نفرتان است. بااین حال چنانچه متوجه شدید که حرف زدن هیچ فایده ای ندارد و هیچ کدام از گذشته عبرت نمیگیرید، به فهرست اولویت هایتان نگاه کنید و آن چیزی را که واقعاً برایتان مهم است، به خودتان یادآوری کنید. رابطه تان برایتان مهم است، پس چرا سختتر تلاش نکنید؟

درخواست بخشش کردن آسان است، اما تغییر نگرش و رفتار بعد از آشتی کردن بسیار سخت تر است. برخی صرفاً به این دلیل تقاضای بخشش میکنند که دشمن جدیدی برای خودشان نتراشیده باشند. وقتی از دوست پسرتان درخواست بخشش میکنید، باید به پیآمدهای آن هم فکر کنید و سوالات زیر را از خودتان بپرسید:

• آیا قبول دارم که کار اشتباهی انجام داده ام؟ • واقعاً برای کارهایی که کرده ام، متاسفم؟ • آیا برای روبرو شدن با او آماده ام؟ • آیا حاضرم هر کاری که برای جبران گذشته لازم باشد، انجام بدهم؟ • آیا حاضرم که رفتار و نگرشم را به خاطر عشقم عوض کنم؟ پاسخ منفی دادن به هر کدام از سوالات بالا ثابت میکند که هنوز برای درخواست بخشش آماده نیستید. اگر از صمیم قلب متاسف نباشید، یا فقط از این ناراحت باشید که چرا گیر افتاده اید، درخواست بخشش کردن در چنین شرایطی ریاکارانه خواهد بود و حتی اگر هم آشتی کنید، رابطه تان در آینده در معرض خطر خواهد بود. پشیمانی و ندامت واقعی باید برخاسته از قلب باشد؛ پنهان کردن نیت واقعی خود از آشتی کردن چیزی به جز فریب دادن دوست پسرتان نیست. اگر عاشقانه او را دوست دارید و میخواهید رابطه تان را ترمیم کنید، با او صادق باشید و خودتان را ملزم و متعهد به تغییری بکنید که رفتارتان را بهبود دهد.

باید به وضوح به او نشان بدهید که از اشتباهتان پشیمان شده اید و از صمیم قلب متاسف هستید. متواضع و فروتن باشید و پشیمانی و ندامتتان را به شیوهای بیان کنید که دوست پسرتان متوجه عذرخواهی صادقانه تان بشود. به این ترتیب نشان میدهید که قبول دارید اشتباه کرده اید. اگر نتوانید احساس تاسف خود را بیان کنید، عذرخواهیتان ریاکارانه و گستاخانه به نظر خواهد رسید. به علاوه ابراز تاسف کردن بدون ابراز پشیمانی تاثیر عذرخواهی را کم میکند.

مراقب باشید توضیحاتی ندهید که دوست پسرتان آنها را به بهانه و توجیه تعبیر کند. توضیح دادن و توصیف کردن زمینه ای که منجر به دعوا شده است، اشکالی ندارد، اما باید روی ابراز پشیمانی و ندامت خودتان تمرکز کنید. طلب بخشایش کردن به این معنا است که شما اشتباه تان را میپذیرید، برای عشق و مهربانی او ارزش قائل میشوید و آماده اید تا برای ترمیم رابطه تان تلاش کنید. به عشقتان بفهمانید که میخواهید تغییر کنید و خودتان را آماده کنید تا برایش توضیح بدهید که چگونه میخواهید به نسخه بهتری از خودتان تبدیل شوید. او احتمالاً انتظار دارد که به سختی تلاش کنید تا دوباره مرتکب چنین اشتباهی در آینده نشوید.

شاید احساس کنید که دوست پسرتان واکنش تندی به اشتباه کوچکتان نشان میدهد، اما مهم است که به احساساتش احترام بگذارید و با مهربانی و دلسوزی با او رفتار کنید. او نگران است که مبادا این اشتباه را دوباره تکرار کنید یا هنوز به خاطر کارهایتان عصبانی و آزرده خاطر است. تصور کردن احساسات دیگران همواره کار آسانی نیست، اما اگر با عشقتان همدلی کنید، بهتر میتوانید موقعیت را از نظر او ببینید.

اینجا است که باید با بخش دشوار آشتی کردن روبرو شوید. حتماً میدانید که برای بخشیده شدن باید اشتباهتان را جبران و رفتارتان را اصلاح کنید. حتی اگر دوست پسرتان از شما چنین درخواستی نکند و خطایتان را به سادگی ببخشد، شما نباید به گونه ای رفتار کنید که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است. به او پیشنهاد بدهید که کار خاصی برایش انجام بدهید یا اشتباهتان را به نحوی برایش جبران کنید. درست است که آب رفته به جوی بازنمیگردد، اما میتوانید نهایت تلاشتان را برای ترمیم رابطه بکنید. برای مثال اگر گیتار دوست پسرتان را خراب کرده اید، میتوانید هزینه تعمیرش را بپردازید یا یک گیتار نو برایش بخرید.

متکلم وحده بودن هنگام تقاضای بخشش اشتباه بزرگی است. اگر او نظری درباره حرف هایتان دارد، اجازه بدهید که حرفش را بزند. بدون آن که حرف های دوست پسرتان را قطع کنید یا حالت تدافعی به خودتان بگیرید، بگذارید او هم احساساتش را بیان کند. با گوش دادن به او و فهمیدن حرف هایش به او ثابت کنید که عذرخواهیتان صادقانه است. به این ترتیب عذرخواهیتان تاثیرگذارتر میشود و او اطمینان پیدا میکند که واقعاً میخواهید اوضاع را سر و سامان بدهید و رابطه تان را بهتر از قبل کنید.

مهربانی تاثیر بسیار مهمی در پذیرفته شدن عذرخواهیتان دارد. حتی اگر دوست پسرتان از شما عصبانی بود، با او مهربان باشید تا او متوجه شود که چه دختر مهربان و دلنشینی هستید. به این ترتیب ممکن است او حتی تعجب کند که اصلاً چرا از دست چنین دختر مهربانی عصبانی شده است. ژست های مهربانانه و محبت آمیز در بسیاری موارد قلب عشقتان را به اندازه کافی نرم میکند تا عصبانیتش از بین برود. عشقتان را از هر طریق ممکن به او نشان بدهید و زندگی را برایش آسانتر کنید. از او حمایت کنید، اما در عین حال زیر باران مهر و محبت خودتان خفه اش نکنید. غذای مورد علاقه اش را آماده کنید، چیزی را که مدتها است میخواهد بخرد، به او هدیه کنید و برنامه های کوچک و خوشحال کننده ای را ترتیب بدهید تا متوجه شود که قدرش را میدانید و چقدر از داشتن او در کنارتان خوشحال هستید.

• صبور باشید، چون برخی برای سبک و سنگین کردن عذرخواهی و سنجیدن واکنش خودشان به زمان نیاز دارند. به دوست پسرتان زمان بدهید و خونسردی خودتان را در این مدت حفظ کنید. اگر بخواهید او را مجبور کنید که شما را ببخشد، احتمالاً نتیجه عکس خواهید گرفت.

• چنانچه دوست پسرتان گناهتان را فوراً نبخشید یا جواب امیدوارکننده ای نداد، سعی کنید که با خشم واکنش نشان ندهید.

• زمان مناسبی را برای عذرخواهی انتخاب کنید. اگر بسیار زود عذرخواهی کنید، به نظر میرسد که صادق نیستید و اگر بیش از حد دیر معذرت بخواهید، به نظر میرسد که فکرهایتان را کرده اید و چون گزینه ی بهتری پیدا نکرده اید، دوباره به رابطه برگشته اید.

• قبل از اقدام کردن فکر کنید. صرف نظر از این که دوست پسرتان شما را ببخشد یا نه، باید همواره به خاطر داشته باشید که رفتارتان بر نزدیکان و افرادی که به شما اهمیت میدهند، تاثیر میگذارد. همیشه قبل از آن که دست به کاری بزنید به عواقب آن فکر کنید.

• به خوبی درباره موقعیت فکر کنید و ببینید که آیا واقعاً کار اشتباهی انجام داده اید که نیاز به عذرخواهی کردن و بخشش داشته باشد یا خیر. گاهی اوقات در موقعیتی قرار میگیریم که احساس میکنیم خطایی انجام داده ایم، حال آن که در واقع کوچکترین کار اشتباهی انجام نداده ایم. کارهایی مانند دیدار یک دوست یا گفتگوی عادی با یک غریبه شاید دوست پسرتان را برنجاند و حسادتش را تحریک کند، اما کارهای اشتباهی نیستند که نیاز به عذرخواهی داشته باشند. مطمئن شوید که رابطه تان رابطه ی سالمی است و با فردی رابطه دارید که تمام کارهایتان را بد و اشتباه نمیداند.

اختلاف و قهر و آشتی در هر رابطه‌ای وجود دارد و نمی‌توان از آن فرار کرد. اما آنچه باید بدانید؛ این است که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. در رابطه با پسر مورد علاقه‌تان کاری نکنید که مرزهای رابطه از بین برود. قهر کردن و صرف زمان برای آشتی کردن، قطعا انرژی روانی زیادی از شما می‌گیرد. پس سعی کنید تا جاییکه می‌توانید با فراگیری مهارت‌های برقراری ارتباط از بروز دعوا جلوگیری کنید. اما اگر روزی این اتفاق علیرغم میل شما افتاد و پسر مورد علاقه‌تان با شما قهر کرد؛ می‌توانید با انجام راهکارهایی زمینه را برای آشتی فراهم کنید. بعد از دعوا به هیچ عنوان فورا دست به کار نشوید، اجازه بدهید کمی تنها باشد و به آنچه بینتان اتفاق افتاده است فکر کند. به او برای کم شدن خشم و هیجانتاش فرصت بدهید. با انجام رفتار‌هایی او را متوجه حسن نیت خود کنید، با او همدلی کنید و روزهای خوبی را که با هم داشتید برای او یادآوری کنید. از اینکه برای آشتی پیش قدم شده‌اید نترسید، اگر احساس کردید که بدلیل غرور دوست پسرتان نمی‌توانید تنهایی از پس این کار بربیایید از دوستان صمیمی مشترکتان کمک بگیرید. به رفتارهای خود فکر کنید و سعی کنید از آنها درس بگیرید. از عذرخواهی کردن نترسید اما قبل از اینکه اینکار را انجام دهید مطمئن شوید که تصمیم درستی گرفته‌اید. از او بخاطر اشتباهی که کردید عذرخواهی کنید، احساسات او را درک کنید، رفتار های خود را اصلاح کنید و اجازه صحبت کردن را به او هم بدهید.

 

 

عشقت رو جذب کن

میخوای یاد بگیری چطور روز به روز بیشتر قلب عشقتو بدست بیاری؟ چطور یه رابطه موفق منجر به ازدواج داشته باشی؟ چطور یه زندگی مشترک موفق داشته باشی؟ پس فرصت را از دست نده! تو هم به جمع دنبال کنندگان پیج رادیو عشق در اینستاگرام اضافه شو…

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

عضویت در خبرنامه رادیو عشق

358 بازدید

547 بازدید

575 بازدید

648 بازدید

1.18k بازدید

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مشترک نمی شومدریافت همه دیدگاه های این نوشتهفقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم

سلام من با نامزدم بحث کردم اون هم بد جوابمو داد من اخرشب بهش پیام دادم جوابم نداد همیشه وقتی بحث میکنیم عصبی میشه اصلا پیام نمیده من بابد پیام بدم چیکارکنم خودش بفهمه اشتباه کرده پیام بده بهم

سلام دوست گرامی برای حل تعارض و اختلافی که پیش آمده، به جای اینکه منتظر باشید ایشان به شما پیام بدهند، حتما خودتان نیز برای حل مساله اقدام کنید و دائماً توقع این را نداشته باشید که ایشان پیشقدم شوند. در فرصت زمانی و در یک فضای مناسب، او را به حل مساله دعوت کنید. برای اموختن مراحل و شیوه درست حل مساله می‌توانید از مشاوران رادیو عشق وقت مشاوره دریافت کنید.

با سلام..یه ماهه که دوس پسرم که شدیدا دوستم داشت باهام تموم کرده..بخاطر اینکه من شدیدا ادم غرغرویی شده بودم و خیلی عصبی میشدم..چن بارم فرصت خاستم ازش ولی تغییری نکردم .دوسالو نیم با هم بودیم و قصد ازدواج داشتیم..ولی حالا دیگه کلا خسته شده و اصلا دلش نمیخاد این رابطه رو..دیگه علاقه سابق رو نداره بعد یک ماه چطور ازش معذرت بخامو اون رو برگردونم.ادم تو داریه..و دیر میبخشه..ایا امیدی هس؟

سلام لطفا با کارشناسان دوره بازگرداندن عشق و ازدواج صحبت کنید.

من الان چندروزه که با عشقم دعوام شده بعد یه مدت پیام داد‌گفت دوست دارم بامنو بمون دلی دیگه مث اون موقعها باهام حرف نمیزنه

سلام دوست گرامی بهرحال کدورت پیش آمده تا مدتی روی رابطه تان تاثیر دارد با ایشان صحبت کنید و هر دونفر سعی کنید اشتباهات گذشته را جبران کنید

سلام خسته نباشید ببخشید من بادوست پسرم چندروزه که دعوا کردممم به خاطر حرف یکی از دوستام خیلی عصبی شدمممم و حرفای بدی زدم باعث رنجش دوست پسرم شده هرچی هم عذرخواهی میکنم فایده نداره زنگ هم میزنم جواب نمیده باید چیکار کنم من ممنونم

سلام دوست گرامی بهتر هست از طریق دوست مشترکی با ایشان صحبت بشه و ناراحتی شما ابراز بشود و سپس در یک جلسه دونفره با هم صحبت کنید تا کدورت ها از بین برود

آدرس: تهران، پونک، نبش بلوار پونک، پلاک 2، طبقه سوم، واحد 6

تلفن پشتیبانی:02146015870

رزرو نوبت مشاوره

انجمن روانشناسی آمریکا

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران

سازمان بهزیستی ایران

انجمن روانشناسی ایران

 

می‌خوام برگرده به رابطه/زندگیمیخوام فراموشش کنم

باید تمومش کنم، اما قدرتشو ندارم

می‌خوام جذبش کنم و ازدواج کنیم

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه

مشاوره تلفنی خانواده، ازدواج، روانشناسی و عشق

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

مطالب ما را در اینستاگرام دنبال کنید ( کلیک کنید)

اگر در یک رابطه جدی هستید و یا مدتی از ازدواجتان گذشته است، حتما به این نکته پی برده اید که چیزی به نام یک مشارکت بی نقص و عیب وجود ندارد. چرا که همه ی افراد مرتکب اشتباه میشوند و هیچکس کامل نیست. ممکن است اتفاقات کوچک و بزرگی باعث به وجود آمدن دلخوری و ناراحتی بین شما و همسرتان شود مثل فراموش کردن سالگرد ازدواج یا روز تولد همسر، توهین به همسر و…. اما بدانید هر اشتباهی که انجام داده اید، دانستن اینکه چگونه از همسر خود دلجویی کنید اولین قدم برای ترمیم رابطه است. با توجه به اهمیت این موضوع در ادامه سعی میکنیم راه های عذرخواهی از همسر، عبارات مناسب برای ابراز ناراحتی و دلجویی…. را بیان کنیم.

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

بدیهی است که برخی اشتباهات بزرگ مثل خیانت و سواستفاده روحی و جنسی و… به راحتی قابل بخشش نیستند و نیاز به همفکری مشاوره زناشویی دارد. اما برای موارد دیگر که ناخواسته همسرتان را ناراحت کرده اید باید با مهربانی و متفکرانه اقدام کنید.

به یاد داشته باشید که معذرت خواهی از همسر تنها گفتن کلمه ببخشید یا متاسفم نیست. کارهای زیادی وجود دارد که میتوانید برای طلب بخشش انجام دهید، از برعهده گرفتن مسئولیت اشتباهتان گرفته تا عذرخواهی صادقانه و… با توجه به شرایط و شدت ناراحتی همسرتان باید به دنبال راه حل مناسب باشید.

بیشتر بخوانید: 13 راه برای اثبات عشق به همسر

برای اینکه ابراز پشیمانی خود را به همسرتان نشان دهید و او به صداقت شما پی ببرد بهتر است نکات زیر را در نظر بگیرید:

1. از به کاربردن کلمه “اما” در متن عذرخواهی جلوگیری کنید. چرا که کلمه “اما” بعد از هر عبارتی قرارگیرد، آن عبارت خودبخود معنای واقعی خود را از دست میدهد. مثلا اگر بگویید عزیزم من متاسفم اما…. صداقت شما زیر سوال میبرد.

2. بخشش را حق مسلم خود ندانید. همسرتان حق دارد بخاطر اشتباه شما ناراحت باشد پس به او زمان کافی بدهید.

3. از همسرتان بخواهید شما را ببخشد اما او را تحت فشار قرار ندهید.

4. مسئولیت اشتباهتان را بر عهده بگیرید و همسرتان را به خاطر رفتار خود سرزنش نکنید. به او نگویید که مرا عصبانی کردی و مجبور به انجام این کار شدم، یا تقصیر تو بود که من از کوره در رفتم و…

5. از صبر و شکیبایی شریک زندگیتان تشکر کنید.

6. کلمات و عبارات نرم و ملایم به کار ببرید؛ اما زیاده روی نکنید تا ابراز پشیمانی شما واقعی و از ته دل باشد.

7. برای معذرت خواهی از همسرتان یک یادداشت عاشقانه برایش بنویسید و ناراحتی و تاسف خود را بروز دهید. به یاد داشته باشید که نوشتن یک یادداشت دست نویس موثر تر از ارسال پیام یا ایمیل است.

8. اگر احساس کردید که بابت کاری باید از همسرتان عذرخواهی کنید اما او در دسترس نیست، پیام صوتی بهتر از پیام متنی است.

9. در زمان عذرخواهی از همسر عباراتی همچون” اگر ناراحت شدی” ” اگر کار اشتباهی کردم” و عبارات از این دست استفاده نکنید. چرا که استفاده از این عبارات به معنای جدی نگرفتن احساسات همسرتان است.

بیشتر بخوانید: 9 راه برای انتقاد از همسر

ممکن است برای معذرت خواهی از همسر چه به شکل حضوری و چهره به چهره، چه با ارسال یک پیام صوتی یا متنی، به کمک نیاز داشته باشید. قبل از هر چیز فراموش نکنید که افکار و احساسات خود را به بهترین شکل به همسرتان نشان دهید تا از ناراحتی و تاسف شما مطلع شود. در اینجا به عنوان مثال برخی عبارات مفید برای عذرخواهی از همسر را بیان میکنیم:

نکته ی مهمی که در متن دلجویی باید در نظر داشته باشید این است که هرگز عذرخواهی از شوهر یا خانم خود را با بهانه آوردن خراب نکنید. به جای این کار از عبارات کاربردی زیر استفاده کنید:

بیشتر بخوانید: 10 راه برای قدردانی کردن از همسر

اولین قدم برای عذرخواهی صادقانه، اعتراف به اشتباه است. پذیرفتن اشتباهات، مسئولیت پذیری در قبال آنها و یادگیری از آنها نه تنها باعث میشود، عذرخواهی شما واقعی و قلبی باشد، بلکه به طور کلی شما را به همسر بهتری تبدیل خواهد کرد.

در این مرحله شما باید بپذیرید که باعث ناراحتی و دلخوری همسرتان شده اید. پس از عباراتی که برای بهانه آوردن و طفره رفتن است، استفاده نکنید.  مثل “متاسفم اما” ، “میدانم ناراحتی فقط” و… در عوض به همسرتان بگویید به خاطر احساس بدی که برایت به وجود آوردم متاسفم.

برای نشان دادن پشیمانی و ناراحتی خود به همسرتان سعی کنید در متن سخنانتان از کلمه ی “من” استفاده کنید. مثلا بگویید من بسیار پشیمانم و میخواهم جبران کنم. این کار شما نشان میدهد که قلبا اشتباه خود را پذیرفته اید.

به یاد داشته باشید وقتی از همسرتان میخواهید شما را ببخشد باید منتظر بدترین جواب ها هم باشید. زیرا ممکن است همسرتان هنوز آمادگی لازم را برای بخشیدن شما ندارد. شما نمیتوانید توقع داشته باشید همسرتان فورا شما را ببخشد. بنابراین اگر همسرتان گفت هنوز نمیتواند اشتباه شما را ببخشد ناراحت نشوید و به او بگویید که درک میکنید.

این مرحله همراه با مرحله بالا است. در واقع وقتی همسرتان آمادگی لازم برای پذیرش معذرت خواهی شما را ندارد، باید به او وقت بیشتری بدهید. بسته به درجه لغزش شما ممکن است کمی طول بکشد که همسرتان شما را ببخشد. اشکالی ندارد باز هم تاسف و ناراحتی خود را بروز دهید و صبر کنید.

یک مرحله مهم برای دلجویی از شریک زندگی این است که خودتان را ببخشید. بپذیرید که گاهی ممکن است اشتباه کنید و بیش از حد خودتان را سرزنش نکنید.

بعضی افراد تصور میکنند که تنها عذرخواهی کردن کافی است. این در حالی است که موضوع مهم تر، تکرار نکردن اشتباهات است. به یاد داشته باشید اگر مرتبا همان اشتباهات را انجام دهید، حتی بهترین عذرخواهی هم تاثیر چندانی نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: آیا در یک رابطه پایدار و سالم هستید یا نه؟

علاوه بر ابراز تاسف به شکل گفتاری یا نوشتاری، یکی از بهترین راه ها برای عذرخواهی هدیه دادن است.  هدیه میتواند یک نشانه از عشق و توجه شما به همسر، دوست دختر یا دوست پسرتان باشد، که برای جبران اشتباه راه حل خوبی است.

مثلا برای معذرت خواهی از دوست دختر هدیه ی ساده ای مثل یک بلیط استخر، دسته گلی زیبا، یک کاردستی خلاقانه و… بدون در نظر گرفتن قیمت و ارزش مادی، میتواند بسیار کمک کننده باشد. معذرت خواهی از دوست پسر یا شوهر نیز میتواند با یک هدیه ساده راحت تر شود. مثلا میتوانید او را به دیدن یک فیلم دو نفره دعوت کنید، یا یک کیک یا غذای لذیذ برایش بپزید. همین هدیه های کوچک میتواند لبخند را روی لبان پارتنر شما بیاورد و مقدمه ای برای آشتی و بخشش باشد.

البته به یاد داشته باشید که هدیه دادن میتواند عذرخواهی شما را تکمیل کند اما نمیتواند جایگزین آن شود. در واقع هدیه دادن ممکن است دردی را که برای همسرتان به وجود آورده اید کمتر کند، اما نباید در ازای هدیه، انتظار بخشش فوری داشته باشید.

به طور طبیعی ممکن است شریک زندگی شما به مدتی برای فکر کردن و آرام شدن احتیاج داشته باشد. اما معمولا بهتر است زودتر عذرخواهی کنید. اگر چه گاهی انتظار نتایج بسیار خوبی دارد. زیرا اگر عصبانیت اولیه همسرتان فروکش کند، احتمال بخشیده شدن بیشتر میشود. اما به یاد داشته باشید که اگر بعد از فروکش کردن عصبانیت نیز برای عذرخواهی پیش قدم نشوید، ممکن است دوباره همه آن ناراحتی ها به وجود بیاید و چرخه نا امیدی و عصبانیت را طولانی تر کند. پس با توجه به روحیات همسرتان در بهترین زمان برای عذرخواهی و طلب بخشش پیش قدم شوید.

در نهایت باید بگوییم که معذرت خواهی، پذیرفتن اشتباهات و ابراز تاسف و ناراحتی از انجام دادن آنها، برای ثبات یک زندگی مشترک الزامی است. علاوه بر این عذر خواهی به موقع، بهترین راهی است برای اینکه هرگز کینه ای در دوران زندگی زناشویی ماندگار نباشد.

من همسرم مدام با من قهر می کند و حتی زمانی که از او عذرخواهی می کنم نیز قبول نمی کند. مرا راهنمایی کنید

سعی کنید او را عصبانی نکنید و علت آن را ریشه یابی کنید. اگر مقصر همسرتان بود و تلاش های شما نیز نتیجه نداد سعی کنید  خانواده تان را برای حل اختلاف واسطه کنید. اگر کارساز نبود حتما  با او به مشاور مراجعه کنید.

همسرم قبول نمی کند که اشتباه کرده و مدام باید به خاطر کاری که نکردم عذرخواهی کنیم. راه حل شما چیست؟

اگر اشتباهش را با گفتگو و مذاکره نپذیرفت آنوقت مشکل شما نیستید، مشکل خود اوست. در این شرایط همسرتان نیاز به مشاوره دارد. احتمالا بهانه گیر است و به دنبال بهانه می گردد تا به نحوی خودش را خالی کند.

یک سال و نیمه که ازدواج کردم  خسته شدم از بس پا پیش گذاشتم. همسرم هیچ وقت برای آشتی پا پیش نمی زاره… به نظر شما چیکار کنم اونم بفهمه که اشتباه کرده؟

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

همسرتون هم باید از غرورش بزنه. بهترین راه اینه که باهاش صحبت کنید و در فضای آروم خواسته هاتون رو به دور از تنش و عصبانیت بخواید. اگه قبول نکرد و همه راه هارو رفتید، بهتره که حتما به مشاوره مراجعه کنید.

هدف مرکز مشاوره و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات روانی، افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره خانواده به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد. جهت کسب آموزش های بیشتر این مقاله لاتین را مطالعه کنید. منبع: (The Best Way to Properly Apologize to Your Spouse – …)

براي مشاوره در زمينه عذرخواهی از همسر|چگونه از همسرم عذرخواهی کنم؟

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژه
از سراسر کشور

با 09353000102 تماس بگيريد

همه روزه از ساعت 8 صبح تا 1:00 شب 

حتي ايام تعطيل

مطالب مرتبط با این نوشته:

با همسر دروغگو چگونه رفتار کنیم؟

راهکارهای کاهش استرس در خانواده چیست؟

چرا صداقت در زندگی زناشویی مهم است؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

avijeee@ 

info@avije.org  

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه در راستای گسترش خدمات مشاوره دسترسی تمامی هم وطنان به خدمات مشاوره و همچنین بهبود خدمات مشاوره تلفنی، اقدام به ارائه خدمات مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی کرده است. به لطف خداوند متعال مرکز مشاوره تلفنی آویژه در نظر دارد با گسترش کار خود در زمینه مشاوره تلفنی و در راستای آسان تر و ارزان تر شدن خدمات مشاوره، با گسترش خدمات مشاوره تلفنی خود، در حوزه مشاوره حضوری و مشاوره آنلاین با هم میهنان گرامی، وارد شود. در حال حاضر در مرکز مشاوره تلفنی آویژه، شما می توانید از مشاوران زبده در حوزه های مختلف مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره تلفنی کودک، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره تلفنی روانشناسی بهره مند شوید.ان شاءالله شما کاربران گرامی از خدمات مشاوره تلفنی آویژه کمال رضایت و استفاده را داشته باشید.

برای مشاوره تلفنی کودک، تربیت کودک، اختلالات کودک، روانشناسی کودک و … می توانید از خدمات مرکز مشاوره کودک آویژه بهره مند شوید.

برای مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره ازدواج دانشجویی، مشاوره ازدواج فامیلی، مشاوره ازدواج اسلامی ایرانی، مشاوره ازدواج موفق، مشاوره در زمینه خواستگاری، مشاوره ، معیار های ازدواج و … با مرکز مشاوره ازدواج آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی خانواده، مشاوره نوجوان، مشاوره جوانان، مشاوره ازدواج، مشاوره زناشویی و زندگی مشترک، مشاوره زنان و خانواده، مشاوره خیانت، مشاوره طلاق، مشاوره مرگ عزیزان و … با مشاوران خانواده مرکز مشاوره در تماس باشید.

برای مشاوره تلفنی روانشناسی، مشاوره اختلالات شخصیت، مشاوره اختلالات یادگیری، مشاوره افسردگی، مشاوره اعتیاد، مشاوره ترس و فوبیا، مشاوره اختلالات خواب و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه عشق، عشق به همسر، عشق حقیقی و واقعی، عشق مجازی و دروغی، ابراز عشق، عشق به خانواده، عشق به و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.

برای مشاوره در زمینه مهارت های زندگی، اعتماد به نفس و … با مرکز مشاوره آویژه در تماس باشید.


تهران – تهران – میرداماد

021-62999066 (سراسری) – مشاوره تلفنی

تماس فقط برای تعیین وقت مشاوره حضوری

مشاهده

برای طرح سوالات خود ما را در اینستاگرام دنبال کنید

شروع گفتگو

مشاوره برای هموطنان خارج از کشور

همه ما گاهی رفتاریا کار اشتباهی انجام می دهیم که باعث دلخوری دوست یا خانواده و نزدیکانمان می شود و مجبور به عذرخواهی می شویم. اما ممکن است شیوه درست عذرخواهی کردن را ندانیم و فقط از واژه هایی نظیر «ببخشید»، «متأسفم» استفاده کنیم غافل از این که با این واژه ها نمی توانیم آسیبی را که به طرف مقابل خود وارد کرده ایم، رفع کنیم بنابراین باید روش صحیح معذرت خواهی را بدانیم و درست آن را بکار بریم ؛ برای این امر این بخش از نمناک را با دقت مطالعه کنید.

مانند هر کودکی که قبل از نقاشی کشیدن ابتدا یاد می گیرد که چگونه متناسب، موزون و زیبا رنگ آمیزی کند و در رنگ آمیزی کردن از خط بیرون نمی زند و توازن دارد و گرفتار افراط و تفریط نمی شود. عذرخواهی هم یک هنر رفتاری است که نه باید بیش از حد باشد تا به عزت نفس تان صدمه بزند و نه آنقدر درعذرخواهی کردن کوتاهی کنید که دیگران از شما به خاطر جبران نکردن اشتباهاتتان دلگیر شوند. افرادی که مدام برای کارهای کرده و ناکرده خود عذرخواهی می کند، بعد از یک مدت باعث می شود که دیگران حتی در یک اختلاف جدی که خطایشان آشکاراست، نیز قادر به عذرخواهی نباشند. پس مانند هر هنر دیگری، باتمرین و ممارست، برای ارتقاء زندگی خود این هنر را نیز بیاموزید.

 

برای عذرخواهی کردن باید به رفتار و اشتباه تان که باعث دلخوری دوستتان شده اشاره کنید و به دلیل همان اشتباه از او دلجویی کنید و جملات کلی که بیان نمی کند از کدام کارتان پشیمانید مانند اگر باعث ناراحتی ات شده ام، مرا ببخش ، بپرهیزید زیرا عذرخواهی باید خیلی ساده، صریح و مصداقی باشد مثلا بگویید:برای اینکه به فلانی گفتم تو آدم خسیسی هستی، مرا ببخش و اگر کارتان علتی داشته علت آنرا هم بیان کنید و بگویید که چرا چنین خطایی را مرتکب شده ایدتا طرف مقابل شما فکر نکند از او متنفر هستید.

برای عذر خواهی کردن لازم است درست و به موقع این کار را انجام دهیدزیرا انجام غلط یک کار آسیب بیشتری نسبت به انجام ندادن آن کاردارد. زمانی که خودتان قبول داشتید که کار خطایی انجام دادید زمان واقعی عذرخواهی شما است نه اینکه وقتی که کسی از شما رنجیده است. پس اگر فقط به خاطر رفع کدورت و دلخوری و ترس از خراب شدن رابطه تان ، عذرخواهی کنید، در این کار موفق نمی شوید و ممکن است باهم بحث تان بشود و دلخوریها عمیق ترشود. برای پیشقدم شدن برای عذرخواهی باید قبول کرده باشید که کارتان اشتباه بوده است حتی اگر طرف مقابل شما دلخور نشده یا بروز نداده باشد. برای قبول خطای خود با زبان بدن و بار معنایی کلمات احساستان را به طرف مقابلتان بفهمانید. در انتخاب کلمات دقت کافی داشته باشید و آنها را سر سری بیان نکنید تا طرف مقابلتان بفهمد که نقش بازی می کنید و احساستان واقعی نیست زیرا زبان بدن رسواکننده است و احساس طرف مقابلتان در این زمینه اشتباه نخواهد کرد. پس زمانی عذر خواهی کنید که اشتباه خود را پذیرفته باشید.

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

 

به کار بردن کلماتی مثل «ببخشید»، «معذرت میخواهم» یا «وای! اشتباه کردم» و … ، پیش زمینه های عذرخواهی هستند و عذرخواهی واقعی محسوب نمی شوند. این نوع عذرخواهیها برای کارهای سطحی مانند پریدن به میان حرف کسی یا تنه زدن به کسی در خیابان مفید است و برای زمانی که احساسات طرف مقابل را عمیقا جریحه دار کرده ایم، مؤثر نیستند. برای افرادی که رنجش یا کدورت در قلب او ایجاد کرده ایم ، معذرتخواهی صحیح و مؤثر است که پاسخی عاطفی، همدلانه و از صمیم قلب بدهیم. یعنی از ته قلب و برای رفتار خاصی معذرت خواهی انجام بدهیم . باید بدانید معذرت خواهی با جبران تفاوت دارد ، برای جبران کردن تغییراتی در رفتار شما ایجاد می شود. در صورت جبران نکردن کارها و رفتار اشتباه موقتا دلخوری برطرف میشود و دفعه بعد هنگام به وجود آمدن دلخوری دیگر عذرخواهی تان فایده ندارد.

انتظار بخشش فوری از طرف مقابل نداشته باشید و به او زمان دهید تا از نظر روحی آماده شود.و بعد از اینکه معذرت خواهی بگویید:«می دانم که هنوز برای بخشیدن من آمادگی نداری، و درکت می کنم. فقط می خواستم بگویم که خیلی معذرت می خواهم. لازم نیست همین حالا من را ببخشی، به اندازه ی کافی وقت داری تا متوجه شوی کاملا تغییر کرده ام.»

 

بهتر است از تکرار این اشتباه در آینده اجتناب کنیم و قبل از هر کار و سخنی که از دهان مان بیرون می آید اندیشه کنیم وسپس برای جبران قدم برداریم و قادر باشیم تغییراتی در آینده ایجاد کنیم تا دیگر آن اتفاق نیفتد؛ این یک شیوه برای ارزش گذاشتن برای کسی است که از او عذرخواهی می کنیم.

برای همه زن و شوهرها پیش می آید که گاهی ناخواسته به علت یک اختلاف نظر یا سوء تفاهم شروع به جر و بحث و دعوا می کنند و یکدیگر را می رنجانند اما این رنجش با کوتاه آمدن یکی از آنها و عذرخواهی برطرف می شود و باعث ایجاد شکاف بزرگ در زندگی نمی شود. معذرت خواهی مهارتی ضروری در ازدواج و زندگی مشترک است که باید همه همسران این مهارت را بیاموزند و بدانند پس از بگو مگو و بروز دعوا یا قهر در رابطه، چطور از همسر خود به بهترین نحو معذرت خواهی کنند . در این بخش از نمناک چند روش برای عذرخواهی عاشقانه از همسر را آورده ایم .

عذرخواهی از همسر به چه معناست؟

معذرت خواهی بدین معنی نیست که شما همیشه مقصرهستید بلکه ممکن است ناراحتی به دلیل تفاوت نظر و عقیده به وجود آید که در این صورت فردی که قوی تر است و گذشت بیشتری دارد ، غرور خود را کنار می گذارد و از دیگری معذرت خواهی می کند . در رابطه زناشویی اشتباه کردن، قبول اشتباه، احساس خجالت و عذرخواهی بابت آن نشان دهنده ضعیف بودن شما نیست بلکه نشان می دهد “شما آنقدر بزرگ و بالغ شده اید که اشتباهاتتان را پذیرفته اید .

1. اگر همسرتان از دست شما عصبانی شده و رنجیده است باید بررسی کنید که او از کدام حرفتان ناراحت شده است .

2. از روی چهره همسرتان تشخیص دهید که او از مسئله خاصی ناراحت شده و یا صرفاً کمی دلبری می کند و کارهای او ناز و ادای زنانه است در این صورت می توانید با چند کلام زیبا ، ناراحتی را از دل همسرتان در آورید.

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

3. اگر همسرتان از شما ناراحت شده ، از او کناره گیری نکنید بلکه با زدن حرفهای قشنگ ناز او را بخرید.

4. پس از ناراحتی همسرتان شما اخم نکنید و بابت کار یا رفتارتان عاشقانه از او عذرخواهی کنیدو قول دهید آن کار یا رفتار را دیگر تکرار نخواهید کرد و او را دوست دارید .

5. اگر شما فقط با کارهای خود به همسرتان نشان دهید که از کارتان پشیمانید سخت در اشتباهید زیرا قوی ترین حس یک بانو حس شنوایی اوست پس قبل از دیدن معذرت خواهی در عملتان از او با زبانتان معذرت خواهی کنید.

6. از همسرتان سریعا عذرخواهی کنید و در معذرت خواهی از همسر تعلل نکنید زیرا در صورت تعلل زیاد میزان ناراحتی همسر شما بیشتر خواهد شد .

7. بعد از عذرخواهی هدیه ای کوچک و یا حتی چند شاخه گل برای همسرتان هدیه بگیرید.

8. اگر هنگام معذرت خواهی فرزندتان در کنار شما بود خجالت نکشید و از همسرتان محترمانه عذرخواهی کنید تا آنها عذرخواهی را از شما بیاموزند.

1. اولین واکنشی که آقایان پس از ناراحتی از حرف همسر خود نشان می دهند ، سکوت کردن و یا اخم و بی محلی است . در این زمان خانم ها باید به آنها زمان دهند تا با خود خلوت کنند.

2. اگر همسر شما سکوت نمی کند و غر می زند بگذارید این کار را انجام دهد زیرا آقایان نیاز به زمان دارند و روند کند تری را در این زمینه نسبت به خانم ها طی می کنند .

3. سریع معذرت خواهی نکنید و بعد از گذشت ده دقیقه این کار را انجام دهید زیرا در صورت معذرت خواهی سریع فقط با عمیق تر شدن ماجرا مواجه خواهید شد.

4. پس از معذرت خواهی دوباره ماجرا را بازگو نکنید و این طور نشان دهید که اتفاقی نیافتاده است.

5. بعد از عذرخواهی به همسرتان زمان دهید تا عذرخواهی تان را بپذیرد و توقع نداشته باشید که او بلافاصله بعد ار عذرخواهی شما را در آغوش بگیرد.

6. بعد از عذرخوهی برای نشان دادن اینکه به او اهمیت می دهید به کارهایی که او دوست دارد یا متعلق به اوست بپردازید .

7. پرداختن به کارهایی که همسرتان دوست دارد و یا از شما می خواهد را انجام دهید برای آقایان خیلی بهتر از معذرت خواهی کلامی است زیرا آقایان بیشتر از اینکه متکی به کلام باشند متکی به عملند.

8. نمناک توصیه می کند در برابر فرزندانتان از همسرتان عذرخواهی کنید تا آنها طریقه عذرخواهی را یاد بگیرد.

9. به صورت کلامی و با بیان جملات محبت آمیز بگویید که کار یا رفتارتان اشتباه بوده و حق را به او بدهید.

 

 

در برخورد با همسران مختلف متوجه می شویم که گاهی زوج های عاشق نیز در برخورد با یکدیگر ، دچار رنجش می شوند . زیرا به طور طبیعی وقتی کسی را دوست داریم ، از او توقعاتی داریم . گاه از او بیش از دیگران هم توقع داریم و هنگامی که انتظارات مان برآورده نمی شود ،می رنجیم . البته رنجش امری طبیعی است اما باید مراقب باشیم هرگز و تحت هیچ شرایطی رنجش خود را از همسر پوشیده نداریم . زیرا رنجش های کوچک در روح مان انباشته می شود و سرانجام به آستانه انفجار می رسد. در این مرحله است که جرقه ای می تواند آتش خشم بی پایان ما را شعله ور کند. متأسفانه چنین وضعیتی به هیچ وجه خوشایند نیست : داد و فریاد راه می اندازیم ، بد وبیراه می گوییم ، ناله و شیون سر می دهیم و خلاصه همه چیز را درهم می شکنیم .

هر سیستم حرارتی یک ترموستات دارد . ترموستات روان ما نیز تخلیه فشارهای درونی است . دیگ زودپز را به یاد می آورید ؟ وقتی دیگ زودپزی به صدا در می آید ، خطر انفجار در پیش است.

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

آیا بهتر نیست از طریق آشنایی با شیوه های تخلیه فشارهای درونی ، تنش های انباشته خویش را خارج کنیم ؟

با گفت و شنود می توانیم هر رنجش و دلگیری را از خود دور کنیم. 

به شرطی که با فن گفتگو و راه رفع دلخوری آشنایی کامل داشته باشیم :

فن گفتگو 

اوایل ازدواج همه کوتاه می آیند ، اغماض می کنند ، از یاد می برند ، می بخشند و زود آشتی می کنند . اما پس از چندی هیچ یک کوتاه نمی آیند ، اغماض نمی کنند ، از یاد نمی برند و نمی بخشند . همه چیز از زیرذره بین رد می شود ، زود می رنجند و می رنجانند . بعد هم می گویند چرا من برای آشتی پیشقدم شوم . متأسفانه این روند به مرحله ای می رسد که زوج نتیجه می گیرند حرف زدن فایده ای ندارد . یکی می گوید چه فایده وقتم را صرف حرف زدن با او بکنم ! او که اصلا به حرفم گوش نمی دهد . تا حالا چند بار امتحان کرده باشم خوب است ؟

دیگری می گوید همسرم فقط به خواسته خودش فکر می کند ، خود خواه است و اصلا فرصت حرف زدن به من نمی دهد . هر وقت خواستم با او حرف بزنم ، فقط خودش گفته و خودش شنیده . من حتی یک کلمه هم نتوانسته ام حرف بزنم . وقتی کار به اینجا می کشد ، زوج دیگر دور گفتگوی مستقیم را خط می کشند .

اما زندگی مشترک همچنان ادامه دارد . ناگزیر برای شناخت طرف مقابل و خواسته های او به حدس و گمان متوسل می شوند . مشخص است این شناخت نمی تواند درونی و عمیق باشد . رنجش ها هم مزید علت می شود و کار به گوشه و کنایه می کشد . به این ترتیب روز به روز رابطه وخیم تر می شود.

همسر رنجیده می کوشد حقانیتش را ثابت کند . معتقد است رفتاری غیر منصفانه و دور از عدالت با وی شده است . مرد رنجیده خاطر به تدریج زمام روان خویش را از دست می دهد . او اگر قدمی برای رفع رنجش خود بر ندارد ، مداوم بر میزان آن افزوده می شود و کار به قهر می کشد .

در تمامی مراحل فوق همصحبت شدن می توانست درهای آشتی را بگشاید. گاه خجولی باعث می شود برای رفع دلخوری قدم پیش نگذاریم . گاه از واقعیت فرار می کنیم و مشکل را رها می سازیم . گاهی هم به طور حیرت آوری مایلیم دیگران را شبیه خود کنیم . در حقیقت به این دلیل که خود تأیید شویم . در حالی که معلوم نیست مثل ما شدن درست باشد . درثانی ، از کجا معلوم همه چیز تغییر کند و شرایط زندگی مان بهتر شود ؟

باید دست از خود خواهی بر داریم . باید بپذیریم رابطه ای معقول و مورد پسند است که بر حس احترام به عقیده و گفتار طرف مقابل استوار باشد . باید همسرمان را همان طور که هست قبول کنیم .

برای این که به خواسته های منطقی مان توجه کند ،باید به خواسته اش احترام بگذاریم . باید به شیوه پسندیده ای با او حرف بزنیم . اگر با او صحبت نکنیم از کجا بداند چه خواسته ای داریم !

کسانی که معتقدند از گفتگو نتیجه ای نگرفته اند ، باید بدانند به شیوه ی درست حرف زدن آشنایی کافی نداشته اند . هر جنگی سرانجام پای میز مذاکره حل و فصل شده است . جنگ خانوادگی نیز پایان پذیر است و با گفتگو فاصله ها و دلسردی از بین می رود.

فن رفع دلخوری

یک نکته بگویمت به تحقیق بسنج                                   گر عاقل و کاملی مرنجان و مرنج

فن رفع دلخوری بین همسران

در زندگی زناشویی دلخوری ها ، رنجش ها ، شکایت ها و مشاجره ها فراوان است . اگر چنین نباشد باید نگران بود . زیرا به یقین رابطه زوج به سردی گراییده و نسبت به هم بی اعتنا شده اند و دیگر هم را دوست ندارند که از یکدیگر نمی رنجند . اما آنچه مهم است و به پایداری رابطه شان مدد می رساند ، نحوه برخورد با این مشکلات است .

هر گفتگویی آدابی دارد که اگر به همه نکاتش توجه شود ، پایانی خوش خواهد داشت . اما اگر با پیش بینی و سیاست از قبل تعیین نشده اقدام به شکوه وشکایت کنیم ، چه بسا وضع از آنچه هست ، بد تر شود .

در بندهای زیر ، راه های یک گله گذاری خوب را شرح می دهم تا با آشنایی با فنون آن بتوانید این مرحله حساس را درست پشت سر بگذارید :

**پیش از آن که دلخوری خود را با همسرتان در میان بگذارید ، ابتدا عین آن را روی کاغذ بنویسید . به این ترتیب سهم خود را در پیشامد مربوطه بهتر خواهید دید . از سوی دیگر نوشتن ماجرا از ابتدا تا انتها باعث آرامش نسبی تان می شود و در عین حال با یادآوری ماجرا به علت های آن بهتر واقف می شوید .

**پیش از صحبت سعی کنید خود را جای همسرتان بگذارید . با این کار بهتر به مشکلات او پی می برید .

** پیش از صحبت با همسر هرگز موضوع را با دیگران مطرح نکنید . زیرا ممکن است گفته های تان را وارونه یا با شاخ و برگ به او تحویل دهند و وی را بر علیه شما بشورانند .

**در ابتدای صحبت تأکید کنید قصد شما از مطرح کردن رنجش ، رسیدن به حسن تفاهم است . زیرا قهرهای طولانی و جدال بیهوده است و راه به جایی نمی برد .

** پیشاپیش یاد آوری کنید شاید اصل ماجرا یک سوء تفاهم باشد و قصدتان از صحبت رفع آن است .

** سعی کنید از نکات مثبت کارهای اخیر او یا آنچه از او پسندیده اید ، ذکری به میان بیاورید تا فضای مذاکره صمیمی شود .

** با لحنی دوستانه و مهربانانه صحبت کنید . تمام مدت گفتگو مواظب باشید خشمگین نشوید . هیچ گاه از لفظ “تو” استفاده نکنید ؛ تا راهی باشد برای اهانت و بدگویی های بعدی .

** تأکید کنید ممکن است مقصر این ماجرا خودتان باشید . بنابراین فقط برای رفع دلخوری اقدام به صحبت کرده اید . اگر تقصیری داشته اید ، حتما آن را به زبان بیاورید و از همسرتان پوزش بخواهید . این کارتان جو گفتگو را بهبود می بخشد و همسرتان فکر نمی کند محاکمه ای در کار است . در ضمن او نیز به نوبه خود آماده پذیرفتن اشتباهاتش می شود .

**ضمن حل مسائل سعی کنید حرف های تان را با زخم زبان ، کنایه ، تحقیر ، تمسخر ، تخطئه بیان نکنید . زیرا وضع از آنچه هست بدتر می شود . یک گفتگوی خوب از تهدید ، ارعاب و حمله به دور است .

به هر شکل که می توانید رفع دلخوری را جشن بگیرید – با هدیه دادن شاخه گلی یا هر چیز جزیی مورد نیاز طرف مقابل . خانم می تواند از هنر آشپزی اش بهره بگیرد و کیک یا شیرینی بپزد ، آقا می تواند دعوت به عصرانه یا شامی در بیرون کند و …

**هرگز همسرتان را با دیگران مقایسه نکنید و مزایای آنها را به رخش نکشید . اگر می خواهید مقایسه ای در کار باشد ، سعی کنید او را با خودش ، یعنی خطای احتمالی اش را با رفتار خوب خودش در موقعیتی دیگر ، مقایسه کنید .

**از دلخوری ها و رنجش های کوچک شروع کنید و از گذشته های دور یاد نکنید . پس از رفع دلخوری او را وادار نکنید به گناهش اعتراف کند و از شما عذر بخواهد . این امر غرورش را می شکند و این کار وضع را بدتر می کند .

**از یکدندگی و لجاجت بپرهیزید . اگر موردی در آن جلسه حل نشد ، گفتگو را به بعد موکول کنید .**هنگام گفتگو اگر همسرتان خواست حرفی بزند ، مانعش نشوید و سراپاگوش باشید . فرصت دهید تا اظهار بکند . با این رفتارتان ثابت می کنید او نیز دارای حق و حقوقی است . از طرفی همسر شما با حرف زدن تخلیه روانی می شود . وقتی گفته هایش تمام شد ، آرامش و راحتی زیادی احساس خواهد کرد و پیش خود خواهد گفت من هم حرفم را زدم . به این ترتیب امکان آشتی و رسیدن به تفاهم مطلق فراهم می شود .

** به هر شکل که می توانید رفع دلخوری را جشن بگیرید – با هدیه دادن شاخه گلی یا هر چیز جزیی مورد نیاز طرف مقابل . خانم می تواند از هنر آشپزی اش بهره بگیرد و کیک یا شیرینی بپزد ، آقا می تواند دعوت به عصرانه یا شامی در بیرون کند و …

به این ترتیب به صلحی نسبتا طولانی می رسید . آشتی های اجباری که ناشی از آمدن مهمان ، تمایل جنسی یا اتفاقی مهم است ، بنیانی سست دارد . زیرا ریشه اختلاف ها همچنان ناشناخته و دست نخورده باقی مانده است . چون روش آتی برخورد هم مشخص نشده است ، ناگزیر همه چیز دوباره به شکل نخست خود در می آید .

منبع:تبیان

 

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

دانستنیهای قبل و بعد از ازدواج


پاکسازی و رفع آلودگی هوای خانه

به کمک مشاورعشق را به رابطه‌تان بازگردانید

مراکز فیزیوتراپی با به روز ترین دستگاه ها


جراحی زیبایی سینه و شکم


اقساط 36 ماه بدون پیش پرداخت لوازم خانگی

بادکنک آرایی واجرای مدرن ترین تم های تولد


اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید


تردید و دو دلی قبل از ازدواج


ست های لباس زیر جذاب و لاکچری


راه و رسم داشتن زندگی زناشویی بدون تنش


پد تاخیری مردانه با استفاده سریع و آسان


قیمت امروز بلیط اتوبوس به هرکجای ایران


برای خرید بلیط اول اینجا سر بزن

هتل و بلیط مقصد موردنظرت رو آنلاین رزرو کن

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

چگونه از طرف مقابل خود عذرخواهی کنیم ؟ کاری کرده اید یا حرف بدی به او زده اید؟ می خواهید عذرخواهی کنید، طوری که صادقانه،مستقیم، ماهرانه و ایده آل باشد؟آیا می خواهید برگردد؟ اگر واقعا او را دوست دارید و نمی توانید زندگی را بدون او تصور کنید، این مقاله یک عذرخواهی خوب را به […]

چگونه از طرف مقابل خود عذرخواهی کنیم ؟ کاری کرده اید یا حرف بدی به او زده اید؟ می خواهید عذرخواهی کنید، طوری که صادقانه،مستقیم، ماهرانه و ایده آل باشد؟آیا می خواهید برگردد؟ اگر واقعا او را دوست دارید و نمی توانید زندگی را بدون او تصور کنید، این مقاله یک عذرخواهی خوب را به شما می اموزد. به عذرخواهی خود فکر کنید و عمق مشکلی که بینتان است را بشناسید. هرکسی می تواند به زبان بگوید که متاسف است اما هرکسی نمی تواند واقعا منظورش عذرخواهی باشد که همراه یک راه حل باشد. آگاه باشید که احتمالا طرف مقابلتان از شما انتظار دارد که قبل از عذرخواهی به رفتار،اعمال و حرفهایتان فکر کنید. قبل از اینکه عذر خواهی کنید جواب های محکمی درباره مسائل زیر داشته باشید:*چرا کاری کردید یا حرفی زده اید که اورا ناراحت کند ؟*کدام جنبه ی شخصیت شما باعث چنین رفتاری شد؟*چگونه میخواهید برنامه ریزی کنید که چه شما و چه طرف مقابلتان دوباره دچار این درد نشوید؟ با جملات ساده و صریح مثل (من متاسفم) شروع کنید.من من نکنید و بدون گفتن متاسفم عذرخواهی نکنید. طرف مقابلتان میخواهد حتما می خواهد دقیقا همین کلمات را بشنود. پس آماده باشید که همین کلمه را رودررو بگویید.اگر از شما خواست که اورا ترک کنید. بگویید که برای عذرخواهی آمده اید. به او بگویید واقعا برای حل مشکل و برای بازگشتن به رابطه راه حل دارید. فریاد نکشید و با صدای بلند با او حرف نزنید ممکن است او را بترسانید یا ناراحت کنید و همه چیز را از قبل بدتر کنید. اگر او واقعا ناراحت است و نمی خواهد عذرخواهی شما را بپذیرد، آنجا را ترک کنید و از او بخواهید تا در روزهای آتی با شما تماس بگیرد. با آرامش دلیل رفتارهایتان را به او توضیح دهید. اگر در مرحله اول خوب به مشکل فکر کرده باشید، حتما الان می دانیدچه کاری یا چه چیزی را اشتباه انجام داده اید و چرا؟ و اینکه چگونه می توان در آینده این مشکل را حل کرد. مثال: ببخشید که با اون اسم تورو صدا کردم، حتی دیگه نمیخوام تکرارش کنم. اشتباه کردم و بی احترامی کردم و متوجه اشتباهم هستم نباید اون کلمه رو به زبون می آوردم که از دهنم در بره. متوجه ام که نظر تو راجب من عوض خواهی کرد، با توجه به حرفی که زدم اما من می خواهم تمام تلاشم رو بکنم تا جبران کنم. به او زمان بدهید تا پاسخگو باشد،اجازه بدهید هر سوالی که به جوابش نیاز دارد را از شما بپرسد. صادقانه جواب بدهید، چیزهایی که باید در ذهنتان نگه دارید وقتی که دارید به او اجازه می دهید شما را بازجویی کند. کسی را مقصر ندانید، حتی اگر شما به تنهایی گناهکار نیستید، اینکه او را مقصر بدانید ایده خوبی نیست. اگر اینکار را بکنید عذرخواهی شما بی فایده خواهد بود. اجازه بدهید که نشان بدهد چقدر از دست شما عصبانی، نا امید و ناراحت است، و او را قانع نکنید که این احساسات را نداشته باشد او حق دارد از شما عصبانی باشد، این کار احساس بهتری به او می دهد. احساساتش را تحریک نکنید. هنوز برای اینکار زود است، او را نبوسید، در آغوش نگیرید و دستش را نگیرید، در صورتی که او خودش این احساسات را نشان داد مانع او نشوید. به او بگویید زمان مورد نیازش را به او می دهید تا فکر کند.عذرخواهیتان را تکرار و تصریح کنید و از او دور شوید ، اگر او می خواهد تنها باشد، رهایش کنید، به روشی که می خواهد تصمیم هایش را بگیرد، احترام بگذارید. بعد از این که عذرخواهی شفاهی کردید، از روش های دیگری استفاده کنید در صورتی که او شما را هنوز نبخشیده است. بعضی مواقع نیاز است که شما چند بار عذرخواهی کنید تا او قبول کند که شما واقعا متنبه شده اید. ایرادی ندارد، هرچه تلاش بیشتری بکنید و عذرخواهی بیشتری بکنید احتمال اینکه شما را ببخشد بیشتر می شود. نامه عذرخواهی بنویسید، نامه را به صورت رمانتیکی به دستش برسانید، مثلا در یک دسته گل زیبا جاسازی کنید یا توسط یکی از بهترین دوستانش به او بدهید.

ترجمه از: دپارتمان پژوهش مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره احیا

ازدواج در گستره ی پیوند های خویشاوندی به طور کلی مطالعات انجام شده در چندین مناطق شهری و روستایی کشور در سالهای اخیر بیانگر این حقیقت است که به طور متوسط حدود ۱۵ درصد از والدین دانش آموزان مدارس عادی در تعداد قابل توجهی از مناطق شهری و روستایی استان های کشور با خویشاوندان خود […]

چند معیار برای ارزیابی یک همسر وفادار : شاید یکی از ارزشمندترین دارایی هایی که می توانید در یک رابطه عاشقانه داشته باشید، وفاداری است. ممکن است در تلاش باشید تا شریک زندگی بیابید که به شما وفادار و قابل اعتماد باشد، به خصوص وقتی که با یک وضعیت دشوار یا یک رابطه فریبنده مواجه […]

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم

چگونه با افراد نامناسب قطع رابطه کنیم ؟(قسمت سوم) روش سوم : با اعضای خانوادتان که با آن ها رابطه خوبی دارید در ارتباط باشید . اگر با اعضای خانواده خود رابطه خوبی دارید ، آن را پرورش دهید . حمایت عاطفی فاکتور مهم و ضروریی مخصوصا زمانی که مشکلات  خانوادگی دارید ، است . […]

چگونه عشقمان را به همسرمان نشان دهیم ؟ در ماهیت یک رابطه عاشقانه تازه، برقراری ارتباط عشق به شخص دیگر آسان و طبیعی به نظر می رسد. با این حال، پس از ازدواج، بسیاری از زوج ها به روال معمول زندگی خود می پردازند. اجازه ندهید روزهای دیگر زندگی تان بدون پرورش و غنی کردن […]

حد و مرز  در زندگی مشترک یکی از مشکلات رایج در روابط این است که حد و مرز های خود را نمی شناسیم و اجازه می دهیم طرف مقابل رفتاری انجام دهد که تحمل آن را نداریم . در چنین شرایطی به نظر ما می رسد از حد و مرز های ما رد شده است […]

پاسخ گویی به سوال ها و مشکلات در زمینه روانشناسی

برای ورود اینجا کلیک کنید

چگونه از عشق خود دلجویی کنیم
چگونه از عشق خود دلجویی کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *