چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید

 
helpkade
چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید
چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید

 !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document); var h = document.getElementsByTagName(“head”)[0], s = document.createElement(“script”); s.async = !0, s.defer = !0, s.type = “text/javascript”, d = new Date, s.src = “https://cdn.sanjagh.com/assets/sdk/www.bartarinha.ir/client.js?t=” + d.getFullYear().toString() + d.getMonth() + d.getDate() + d.getHours(), h.appendChild(s); var sabaVisionWebsiteID = “1c27cb39-612a-452a-954c-b3e3dd1f3d36”; var sabaVisionWebsitePage = “ALL” _atrk_opts = {atrk_acct: “i2i8r1SZw320l9”, domain: “bartarinha.ir”, dynamic: true}; (function () { var as = document.createElement(‘script’); as.type = ‘text/javascript’; as.async = true; as.src = “https://certify-js.alexametrics.com/atrk.js”; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(as, s); })();

جستجو در سایت



چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید

بخش مشاوره و پرسش و پاسخ

شناسه کاربری 

رمز عبور             


  

عضویت در سایت


دسته بندی مطالب

مطالب روابط جنسی و زناشویی

مطالب دوران قبل از ازدواج

مطالب پزشکی و سلامت

مطالب تربیت فرزندان

مطالب احکام شرعی

مطالب روانشناسی

مطالب اجتماعی

مطالب صوتی

ویدئو

خدمات عمومی


 


 افراد آنلاین :


16986


بازدید امروز:


34745


بازدید دیروز:


232678391

چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید


آمار کل:

مشاوره
ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و
معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این
سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

آیا شما دوست دارید راههای تشخیص دروغ گفتن همسرتان را بدانید؟ خوب اگر همسرتان به شما دروغ می گوید نگاه کنید و یا احساس خاصی که از صورتش نمایان می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر مطالب زیر را بخوانید.

اگر طرف مقابلتان یک راز بدی را پنهان می کند ممکن است که بعد از فهمیدن آن بسیار ناراحت شوید. گرچه اعتماد کردن در هر رابطه بسیار مهم است ولی داشتن اعتماد کورکورانه در انتها باعث افسردگی شما خواهد شد.

اگر شما می خواهید بدانید که چگونه متوجه دروغ گفتن همسرتان شوید مطالب زیر را به دقت مطالعه کنید:

روش های تشخیص همسر دروغگو

چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید

 

1. در کل، هنگامی که شخصی دروغ می گوید صدایش تغییر خواهد کرد (صدایش را اکثرا بلند می کند)

2. اگر شما به طور غیر مستقیم با چهره تان نشان دهید که دروغ آن ها را باور نکرده اید ممکن است لکنت زبان بگیرند و دست و پایشان را گم کنند.

3. افراد دروغگو همیشه بیش از حد اغراق می کنند همیشه در تلاش این میباشند که شما داستان دروغ آنها را باور کنید.

4. اگر شما در تلاش بیشتر کردن شک خود نسبت به همسرتان می باشید وی به شدت رنجیده خواهد شد و ممکن است بدون هیچ دلیلی بر شما فریاد بزنند.

5. وی ممکن است که با حرف های مربوط حواس شما را پرت کند و بحث را طوری از ذهن شما خارج نماید.

نشانه های همسر دورغگو

 

6. علامت های فیزیکی دروغ گفتند عبارتند از:1- عرق کردن 2 – گرفتن لکنت زبان 3- ناخن های خود را از استرس می خورند 4- داشتن بی قراری خاص و …

 نحوه ی برخورد افراد در هنگام دروغ گفتن متفاوت می باشد. در حقیقت برخی هم بدون هیچ استرسی با خونسردی تمام در هر شرایطی دروغ می گویند.

7. همسرتان در هنگام دروغ گفتن اکثرا از برقرار کردن ارتباط چشمی خودداری می کند.

شاید کمی برایتان سخت باشد که بفهمید همسر شما شخصی است که به دروغ گفتن عادت دارد . در حقیقت بسیاری از روابط بین زوجین از موضوع دروغگویی رنج می برد و اگر شما هم این مشکل را دارید ، در وهله اول باید تشخیص دهید که چه زمانی همسرتان دروغ می گوید و فکر کنید که علت دروغگویی او چیست و به دروغ او پاسخی شفاف و صادقانه بدهید و اگر همسر شما باز هم به دروغگویی خود ادامه داد ، راهکارهای زیر را در پیش بگیرید.

1. به زبان بدن او توجه کنید :

متخصصان باور دارند که افراد هنگام دروغ گفتن، زبان بدن متفاوتی دارند و پیدا کردن حالت های بدنی خاص هنگام دروغ گفتن تشخیص را راحت تر می کند . مثلا:

2. به تن صدای او گوش دهید :

شاید متوجه شوید که تن صدای همسر شما هنگام دروغ گفتن تغییر می کند و ممکن است صدای او همراه با لکنت یا مکث های طولانی و یا لحن متفاوتی باشد . تغییر ناگهانی در الگوی صدای همسر هنگام توضیح در مورد یک موضوع ، شخص یا اتفاق یکی از نشانه های دروغگویی است .

چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید

3. به کلمات انتخابی و زبان او توجه کنید :

این مورد نیز باز هم به همان قصه پینوکیو شباهت دارد و ممکن است که همسر شما برای پنهان کردن دروغ خود و یا طبیعی جلوه دادن آن ، از کلمات زیادی هنگام دروغ گفتن استفاده کند .

1. به یاد داشته باشید که افراد به سه دلیل دروغ می گویند :

عموما علت های اصلی دروغ گفتن به سه مورد خلاصه می شود و آن سه مورد شامل پنهان کردن چیزی از شخص دیگر، صدمه زدن به فرد یا برای بهتر نشان دادن خود می باشد و این موضوع بسیار کمک کننده است که بفهمید چرا همسر شما برای دروغ گفتن انگیزه دارد و این کار را انجام می دهد .

2. به همسرتان احساس امنیت بدهید :

اگر علت دروغگویی همسرتان، شما و نحوه برخورد شماست یعنی اگر همسرتان به دلیل سختگیری های بی مورد، حساسیت بیجا و کنترل شدید، سرزنش ها و… شما متوسل به دروغگویی شده است . در این مورد همسر برای حفظ شخصیت، ایجاد آرامش و دوستی خود مسائل را از شما پنهان می سازد چرا که می پندارد اینگونه راحت ترم تا آن که بخواهم مورد توهین قرار بگیرم .

بهترین راه حل در این مواقع این است که به همسرتان احساس امنیت بدهید و شرایطی را فراهم کنید که او از راستگویی هراسی نداشته باشد. بهتر است او را سرزنش نکنید و مورد انتقاد قرار ندهید و روابط عاطفی خود را تقویت کنید . با تقویت رابطه عاطفی به مرور تبدیل به دو دوست خواهید شد که دیگر لزومی بر دروغ گفتن هم نیست.

3. چشم بر بعضی دروغ ها ببندید :

اگرچه دروغ، امری ناپسند است اما همیشه در زندگی با آن مواجه می شویم و مجبور به پذیرش این حقیقت هستیم که دروغ وجود دارد و ما باید راه حلی برای مواجهه و مقابله با آن داشته باشیم. اگر همسرتان به شما دروغ های کوچک و کم اهمیتی می گوید که در ادامه یا قطع رابطه تاثیری ندارد می توانید از آن چشم پوشی کنید .

با چشم پوشی از دروغ کوچک و کم اهمیت طرف مقابل می توانید تنش کمتری را در زندگی ایجاد کنید . اما دروغ های بزرگ مانند عدم صداقت در مسائلی چون درجه تحصیلی و شغلی، رابطه های پنهانی و… به رابطه زن و شوهر لطمه زده یا گاه آن را مختل می کند.

4. فضای دروغ گفتن او را بررسی کنید :

اگر هنگام دروغگویی مچ او را گرفته اید یا این که علامت هایی را خلاف حرف او یافتید ، سعی کنید که در مورد موضوعی که بابتش به شما دروغ گفته است، بیشتر فکر کنید .

5. بابت دروغ های همسر خود شرمنده نباشید :

شاید از همسر خود دروغ بشنوید ، چون از این رفتار او خجالت می کشید، سعی کنید که آن را حل و فصل کنید و روی گناه او سرپوش بگذارید اما به یاد داشته باشید که همسر شما خودش مسئول دروغ هایش است و تنها کسی که باید از این مورد خجالت بکشد، خود او می باشد .

البته که افراد در یک رابطه بالغ سعی می کنند که معایب یکیدگر را پوشش دهند اما در مورد دروغگویی کمی مسئله متفاوت تر است و شاید این تجربه حس شرمندگی در شرایط مختلف باعث شود که همسر شما به خودش بیاید .

به یاد بسپارید که دروغ گفتن یک انتخاب است و هیچ کس مجبور به دروغ گفتن نیست.

6. با آزادی و صداقت با او رفتار کنید :

اگر به دلیل دروغگویی با همسر خود قهر کنید، نمی توانید عادت دروغ گفتن را از او بگیرید و با این کار همسرتان از شما دورتر می شود . با او در کمال آرامش و شفافیت وارد صحبت شوید تا بتوانید مکالمه خود را کنترل کنید .

7. در مورد دلایل دروغگویی او با یکدیگر صحبت کنید :

به همسر خود اجازه دهید که دلایل خودش را برای انجام این کار شرح دهد و شاید احساس فشار برای صادق بودن باعث این رفتار او شده است . اگر همسر شما در مورد مسائل شخصی مثل اعتیاد به شما دروغ می گوید ، باید از او بخواهید که نزد مشاور و متخصص برای کنترل مصرف مواد مخدر برود .

8. با همسرتان گفت و گو کنید

اگر اعتمادتان را از دست داده اید و احساس می کنید دیگر نمی توانید با دروغگویی همسرتان کنار بیایید، بهتر است با همسرتان گفت گو کنید اما پیش از صحبت درباره درغگویی همسرتان فکر کنید و واکنش ها و جواب های او را پیش بینی کنید سپس شروع به صحبت کنید زیرا اگر به پاسخ های او فکر نکرده باشید ، هرگز نمی توانید بدرستی با او حرف بزنید و گفت وگوی مفید و ثمربخشی داشته باشید.

شما با پیش بینی رفتارهای همسرتان، می توانید بهترین پاسخ و رفتار را نشان دهید و بهترین تصمیم را بگیرید . خود را برای شنیدن حرف های ناراحت کننده نیز آماده کنید . به همسرتان بگویید دوست ندارید حتی برای کوچک ترین مسائل نیز دروغ بشنوید و خط قرمزها و حدها را برای او مشخص کنید سپس به او فرصت جبران بدهید تا بتواند خود را اصلاح کند.

9. این موضوع را برای همسر خود روشن کنید که هرگز قدردان دروغگویی دیگران نیستید :

زمانی که فرصت شفاف سازی را به همسر خود می دهید، او متوجه می شود که اصلا با دروغ گفتن کنار نمی آیید و استانداردهای خود را دارید و در نتیجه او را به راستگویی بیشتر ترغیب می کنید.

10. به او بگویید که دروغگویی چگونه روی زندگی شما تاثیر می گذارد :

هنگام صحبت کردن با او یک قدم به عقب برگردید و تاثیرات دروغ گفتن او را در روابط خود بررسی کنید و اگر دروغگویی او هنوز هم ادامه داشت، شاید مشکل او ریشه عمیق تری داشته باشد .

این سوالات را از خودتان بپرسید:

“آیا همسرم اغلب به من دروغ می گوید؟”، ” آیا نمی توانم به او اعتماد کنم ؟”، “آیا قبلا با دروغش مواجه شده اما هیچ تغییری در رفتارش نداشته است ؟”. اگر پاسخ شما به تمام سوالات بالا “بله” بود، یعنی این که دروغگویی یک الگوی رفتاری مخرب در همسر شماست .

این موضوع همچنین می تواند با اختلال شخصیتی در افراد نیز مرتبط باشد که نمی توان با مکالمات ساده آن ها را برطرف کرد و در چنین مواردی حتما بادی از یک مشاور و متخصص کمک بگیرید.

دروغ گفتن آن هم به شریک زندگی مشکلی است که این روزها به سرعت در حال رواج پیدا کردن است و باید هرچه زودتر راه حلی برای آن یافت.

به گزارش آلامتو و به نقل از مردمان؛ به نظر می‌رسد که به هیچ ترتیبی نمی‌توانیم جلو دروغ‌گفتن‌ها را بگیریم. دیگر وقتش است که نظریات روانشناسان را وارد ماجرا کنیم. اینجا به شما کمک می‌کنیم رفتارهای فرد دروغگو را بشناسید و روش‌هایی هم برای کنار آمدن با دروغ‌هایشان به شما پیشنهاد می‌کنیم.

تا بحال شده که احساس کنید همسرتان همه واقعیت را به شما نمی‌گوید؟ از دروغ بیل‌کلینتون که گفت «من با آن زن رابطه‌جنسی نداشته‌ام» تا قسم بردپیت و آنجلینا جولی که می‌گفتند هیچ برنامه غیرکاری سر فیلم آقا و خانم اسمیت نداشته‌اند، افراد معروف زیادی هم در وارونه جلوه دادن واقعیت شناخته‌شده هستند.

در یک نظرسنجی عمومی، ۹۶ درصد از امریکایی‌ها اعتراف کردند که به نزدیکانشان دروغ می‌گویند. ولی شایان‌ذکر است که ۵۰ درصد دروغ‌ها توسط ۵/۳ درصد از افراد گفته می‌شود.

چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید

در یک مقاله جدید چهار راه پیشنهاد شده است که کمکتان می‌کند بفهمید کسی دروغ می‌گوید:

دکتر آلن هیرش عضو بنیاد درمان بویایی و چشایی شیکاگو می‌گوید، وقتی فردی دروغ می‌گوید، بافت‌های خاصی در بینی‌اش متوم می‌شود. این تورم بینی که هیرش آن را علامت پینوکیو می‌نامد، باعث می‌شود سلول‌ها هیستامین ترشح کنند که موجب خارش بینی می‌شود.

به علامت‌هایی مثل گرفتن جلو دهان یا مالیدن چشم‌ها یا پوشاندن آنها، همچنین گرفتن بینی یا گوش‌ها یا دور کردن سر یا بدن هنگام گفتن یک جمله‌ مهم می‌تواند از نشانه‌های دروغگویی باشد.

جمله‌هایی مثل «به روح مادرم قسم» یا «خدا شاهده» یا امثال آن پرچم‌های قرمز هشدار هستند.

عبارات انکاری مثل «به من اعتماد کن»، «صادقانه میگم»، «اگه بخوام راستش رو بگم» و … برای رد گم کردن هستند. یعنی او می‌خواهد دید شما را نسبت به حرفش تغییر دهد و وقتی کسی این عبارت‌ها را پشت سر هم تکرار می‌کند، می‌تواند نشانه دروغ‌گویی او باشد.

خوب حتماً دوست دارید بدانید وقتی دروغی او را تشخیص دادید چه باید بکنید؟

هاستون می‌گوید، «اول از همه کاری کنید که متوجه شوند دروغشان اثر نکرده است. مثلاً بگویید، ببین عزیزم گوش کن، باید اینو بهت بگم. من با اون حرفی که درمورد صورتحساب کارت‌اعتباریت زدی یکم مشکل دارم.» البته این کار را بسیار ملایم و محافظه‌کارانه انجام دهید تا فرد خونسردی‌اش را از دست ندهد.

رفتارشناس‌ها می‌گویند هربار که دروغی را به زبان می‌آورید، بیشتر اسیر آن می‌شوید. به همین دلیل قدم دوم این است که شروع به حرف زدن کنید و دلایلی به آنها بدهید که باعث شود واقعیت داستان را به شما بگویند.

مشکل را توجیه عقلانی کنید یا بی‌اهمیت جلوه‌اش دهید تا خطرات گفتن حقیقت در نظر او کمتر شود. مثلاً بگویید، «ببین گوش کن، همه با صورت‌حساب‌های کارت اعتباری‌شان مشکل دارند.» می‌توانیم موضوع را به خودتان برگردانید تا فردی که دروغ گفته است تصور کند که هنوز متوجه دروغش نشده‌اید.

وقتی حالت دفاعی او را کم کردیم، وقت آن است که یک سوال جسورانه مثل «واقعاً با کارت اعتباری چکار کردی؟» بپرسیم.

از شنیدن «سگ تکالیفم رو خورد» گرفته تا «اصلاً نمیدونم اینهمه کفش جدید از کجا اومده»، ما به گفتن دروغ‌های مصلحتی کوچک عادت کرده‌ایم. دروغگویی بعنوان راهی برای جلوگیری از عواقب بد بین همه گروه‌های سنی رایج شده است.

الان دیگر بهترین راه برای محافظت از خودمان درمقابل آنهایی که احساس می‌کنند نیاز به دروغگویی دارند را یاد گرفته‌ایم، اینکه با آن فریب روبه‌رو شویم و با رویکردی باز و صادقانه با آن برخورد کنیم.

این موقعیتی عالی برای نشان دادن معایب فریب و دروغگویی به فرزندانمان است، اینکه گفتن یک دروغ معمولاً باعث می‌شود دروغ‌های دیگری هم پشت سر آن گفته شود. اضطراب کوتاه‌مدت گفتن حقیقت همیشه بهتر از اضطراب طولانی‌مدت پنهان کردن آن است.

درمورد بزرگسال‌ها هم همینطور است. وقتی دروغ طرف‌مقابلتان فاش می‌شود، دیگر وقتش است که به او بگویید که درصورتی می‌توانید با او صادق باشید که او هم همین رفتار را با شما داشته باشد. اگر نتوانند با شما صادق باشند، آن رابطه تمام‌شده است.

و اگر همچنان بین افرادی هستید که تصور می‌کنند دروغ گفتن هیچ اشکالی ندارد، زمانش رسیده که این تکنیک‌ها را وارد ماجرا کنید.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دروغگویی، یکی از فراگیرترین بی‌اخلاقی هایی است که در جامعه وجود دارد. البته مختص کشور خاصی هم نیست، همه جای دنیا گرفتارش هستند و البته راستگویی هم معیاری برای اعتبار بخشی به آدم‌هاست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تشخیص راست گفتن و یا نگفتن فردی، یک موضوع چالشی در ارتباطات است. اما راه‌هایی وجود دارد که بتواند نشان دهد یک فرد راست می‌گوید یا دروغ؛

1- به صورتش دقت کنید

شاید یک لبخند دلنشین بتواند احساسات صادقانه شما را گول بزند اما آنچه که در چهره یک فرد دروغگو اتفاق می‌افتد چیزی نیست که از نگاه تیزبین شما مخفی بماند.

کارشناسان می‌گویند در این روش باید خیلی به آنچه که در چهره طرف مقابلتان اتفاق می‌افتد دقیق شوید. اگرچه شناسایی فرد دروغگو از این طریق کار دشواری است اما با دقت زیاد می‌توانید تشخیص بدهید که آیا طرف مقابل شما دروغ می‌گوید یا خیر چرا که معمولا گونه‌های فردی که دروغ می‌گوید سرخ می‌شود و دلیلش هم این است که فرد تا حدودی عصبی است و عصبانیت باعث سرخ شدن صورت بخصوص گونه‌ها می‌شود.

چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید

از دیگر نشانه‌هایی که می‌توانید تشخیص بدهید فرد مقابلتان دروغ می‌گوید ، گشاد شدن سوراخ‌های بینی ، گاز گرفتن لب‌ها ،‌ نفس‌های عمیق و سریع پلک زدن است.

در واقع این نشانه‌ها هر کدام بدین معناست که مغز در حال اضافه کاریست.

2- آیا زبان بدن یک دروغگو را لو می‌دهد؟

برای اینکه مچ یک دروغگو را بگیرید خیلی مهم است که رفتار کلی او را بسنجید. یک خصیصه برای تشخیص فرد دروغگو شناخته شده که در هماهنگی بین رفتارهای کلی در کنار ژست او ،‌از جمله صورت ،‌بدن ، صدا و گفتارش در تعامل با یکدیگر دیده می‌شود.یک دروغگو ممکن است دست‌ها و پاهایش را به درون بدن خود جمع کند و حرکت‌هایش را حین گفتگو به حداقل برساند و تلاش کند هر حرکتی در کمترین حالت ممکن اتفاق بیفتد.

یک دروغگو ممکن است دست‌هایش را پشت سرش رها کند و حرکت بدهد چون این حرکت نوعی بی‌قراری ناشی از عصبی بودن است.

3- یک دروغگو چطور لبخند می‌زند؟

یک لبخند ساده گاهی می‌تواند از احساسات واقعی هر فردی ماسک را بردارد. بنابراین برای شناسایی فرد دروغگو توجه بسیاری به نحوه لبخند زدن او بکنید همانطور که بقیه حرکاتش را زیر نظر دارید. شاید موفق شوید ،‌احساس واقعی را که او سعی در پنهان کردنش دارد ،‌کشف کنید ؛ احساسی که می‌تواند ترس ، عصبانیت یا اشمئزاز باشد. یادتان باشد وقتی لبخندی صادقانه و واقعی است که در چهره یک فرد هم لب‌ها بخندد و هم چشم‌ها.

و خب ،‌تشخیص این یکی کار سختی نیست.

4- یک دروغگو چطور صحبت می‌کند؟

اگرچه تغییر در صدای یک فرد می‌تواند اخطاری به عنوان یک نشانه برای شناسایی فرد دروغگو باشد اما ، کارشناسان معتقدند برای تشخیص اینکه آیا فرد دروغ می‌گوید یا نه شما باید نحوه صحبت کردن او و الگوی نفس کشیدنش را زیر نظر بگیرید.اگر هر کدام از این دو مورد سرعت گرفته باشد یا اینکه آهسته شده باشد ،‌احتمال اینکه همه آنچه که در حال شنیدنش هستید راست باشد بسیار کم خواهد بود.

5- یک آدم دروغگو چه می‌گوید

یک فرد دروغگو معمولا از استفاده از واژه‌هایی مانند “اما” ، “به جز” ، “در حالیکه” و “نه” پرهیز می‌کند. چرا که آنها با افکار وسیع پیچیده به مشکل برمی‌خورند. آنها همچنین از واژه “من” هم کمتر استفاده می‌کنند. آنها سعی می‌کنند سراغ داستان‌های طولانی نروند و کمتر از ضمایر شخصی استفاده کنند.

6- آیا یک فرد دروغگو رفتار نامشخصی دارد؟

کارشناسان معتقدند تغییرات در اساس رفتاری یک فرد -اینکه به طور کلی چگونه رفتار می‌کند- نکته‌ایست که شما باید در آن حسابی دقت کنید.

شما باید رفتارهای این فرد را در ژست‌هایش ،‌نحوه گفتار ،‌توناژ صدا و حرکات دست‌هایش با آنچه که از قبل از او دیده و می‌شناختید مورد بررسی قرار بدهید. یعنی آنچه را که در موقعیت فعلی برابر شما نشان می‌دهد با آنچه که قبلا از وی دیده‌اید مقایسه و ارزیابی کنید چون وقتی فردی دروغ می‌گوید این رفتارها تغییر می‌کند.

7- او در برابر سوال ساده شما چه واکنشی نشان می‌دهد؟

وقتی از فردی سوال سختی بپرسید ،‌حتی اگر به دوردست‌ها هم خیره شود اتفاق عجیبی نیفتاده است. اما زمانیکه از فردی سوال ساده‌ای بپرسید و او نگاهش را از نگاه شما بدزدد ،‌حق دارید که درباره دروغگویی‌اش مشکوک شوید. به همین سادگی.

منبع: ریدرزدایجست

۴۷۴۷

شهر جهانی یزد، شهری تاریخی و کویری ‌بین دشت لوت و دشت کویر است که مارکوپولو جهانگرد معروف آن را بزرگ، زیبا و پر رونق توصیف می‌کند. شهر تاریخی یزد در قدیم؛ به ایساتیس به معنی فرخنده و مقدس معروف بوده است.

ساخت و ساز و مسکن متأثر از قیمت مصالح ساختمانی از جمله تیرآهن و میلگرد است. اما به طور کلی قیمت‌ها در ایران با نوسانات دلار جابجا می‌شود.

تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2018 khabaronline News Agancy, All rights reserved

تحقیقات جدید نشان می‌دهد برای فهمیدن دروغ گفتن طرف مقابل، بهتر است به جای دقت در سخنان فرد به حرکات فیزیولوژیکی بدن و حالات چهره او مانند خیره نگاه کردن، دزدیدن نگاه و حرکت‌های ناسازگار توجه کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از سیناپرس، دکتر «الن هندریکسن» (Ellen Hendriksen)، روانشناس بالینی در مرکز بیماری‌های اضطراب و اختلالات (وابسته به دانشگاه ایالتی ماساچوست، ایالات‌متحده) در جدیدترین بررسی‌های خود، راه‌هایی را برای مواجه با افراد دروغ‌گو یافته است.

دروغ‌گویی معمولا به دو شکل دیده می‌شود. یکی دروغ‌های کم‌خطر که تقریبا همه ما درگیر آن هستیم؛ مانند این: «من هرگز پیام شما را دریافت نکردم». نوع دیگر که درست در مقابل نوع اول قرار می‌گیرد، دروغ‌های پرخطری هستند که خوشبختانه کمتر رایجند. مثال برای این نوع دروغ، جملاتی از این قبیل است: «من هیچ رابطه‌ای با این شخص نداشتم».

در هر صورت، مسئله مهم آن است که آیا می‌توان در مواجهه با افراد دروغ‌گو، حقیقت را مدیریت کرد؟ تحقیقات می‌گویند که احتمالا ماجرا به این سادگی نیست. ما در شناسایی و ردیابی دروغ‌ها تقریبا ناتوان هستیم. حتی فن‌آوری‌های جدید نیز نمی‌توانند به ما کمکی کنند و شانس کار ما را بهبود ببخشند.

سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) تحقیقاتی انجام شد که در مجله علوم قانونی (Forensic Sciences) به چاپ رسید و در آن توضیح داده شد که با تکنیک «تجزیه و تحلیل استرس صدا» می‌توان تا حدودی به راست یا دروغ بودن صحبت‌های فرد موردنظر پی برد.

چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید

سال ۲۰۱۴ (۱۳۹۳) تحقیقات دیگری با همین موضوع انجام شد که نشان داد افراد هوشمند به‌راحتی از دروغ‌گوها فریب می‌خورند. البته این مسئله بدان معنا نیست که ما نمی‌توانیم شانس خود را بهبود ببخشیم و بتوانیم جلوی این مسئله را بگیریم؛ اما روش خاصی هم برای تشخیص این فریب وجود ندارد.

در تحقیقات جدید راه‌های متفاوتی ارائه شده است که تا حدودی دروغ گفتن طرف مقابل را فاش می‌کند. راه نخست، نشانه‌های فیزیولوژیکی بدن است. خیره نگاه کردن یا دزدیدن نگاه، یکی دیگر از نشانه‌های دروغ‌گویی محسوب می‌شود. از دیگر نشانه‌های دروغ‌گویی حرکات ناسازگار است که به‌طورمعمول در حرکات بدن و حالات چهره فرد دروغ‌گو دیده می‌شود.

در یک دروغ واقعی، ممکن است شما تغییرات حالات چهره فرد دروغ‌گو را ببینید. این حالات می‌توانند یک لبخند یا یک بی‌قراری باشند که به واسطه آن بتوان دروغ فرد را پیش‌بینی کرد.

خیره نگاه کردن یا دزدیدن نگاه یکی دیگر از نشانه‌های دروغ‌گویی محسوب می‌شود. بیشتر دروغ‌گوها می‌دانند که دروغ گفتن اشتباه است، بنابراین در لحظه‌ای که دروغ می‌گویند، تلاش می‌کنند تا ارتباط چشمی خود را با طرف مقابل کاهش دهند. علاوه بر این، دروغ گفتن عموما انرژی‌های شناختی و عاطفی زیادی را در برمی‌گیرد که ممکن است در فرد به‌هم‌ریختگی احساسی ایجاد کند؛ بنابراین در این زمان فرد سعی می‌کند تا به دوردست بنگرد.

از دیگر نشانه‌های دروغ‌گویی حرکات ناسازگار است که به‌طورمعمول در حرکت‌های بدن و حالات چهره فرد دروغ‌گو دیده می‌شود. می‌توان گفت کلمات دروغ می‌گویند، اما بدن حقیقت را نشان می‌دهد؛ بنابراین توصیه می‌شود در مواجه با فرد دروغ‌گو بیشتر به حرکات وی توجه شود تا سخنان او.

فراموش نکنید که دروغ گفتن را نباید با پنهان کردن احساسات یکی گرفت. مایکرواکسپرشن‌ها (Microexpressions) بیانات مختصر و غیرمستقیم صورت هستند که برای نشان دادن حالات چهره به دو بخش تقسیم می‌شوند و عواطف و احساسات فرد را پنهان می‌کنند. شما ممکن است اضطراب خود را پنهان کنید و در موقعیتی ناگوار و ناخوشایند، شوک خود را مهار کنید. این موارد حاکی از دروغ نیست.

۵۴۵۴

شهر جهانی یزد، شهری تاریخی و کویری ‌بین دشت لوت و دشت کویر است که مارکوپولو جهانگرد معروف آن را بزرگ، زیبا و پر رونق توصیف می‌کند. شهر تاریخی یزد در قدیم؛ به ایساتیس به معنی فرخنده و مقدس معروف بوده است.

ساخت و ساز و مسکن متأثر از قیمت مصالح ساختمانی از جمله تیرآهن و میلگرد است. اما به طور کلی قیمت‌ها در ایران با نوسانات دلار جابجا می‌شود.

تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2018 khabaronline News Agancy, All rights reserved

دروغ گفتن یک اختلال روانی محسوب می شود فردی که زیاد دروغ می گوید معمولا دارای کم شخصیت بینی و کمبود اعتمادبنفس است معمولا افرادی که زیادی دروغ می گویند دارای رفتارهای مشخص و مشابهی است در این مطلب از پرشین وی ما نشانه های دروغ گفتن مردان را برای شما عزیزان هویدا ساخته ایم در ادامه همراه ما باشید تا این شاخضه ها را بشناسیم

مردان در هنگام دروغگویی نشانه‌هایی از خود بروز می‌دهند که توجه به آن می‌تواند به کشف این موضوع کمک کند.
دفعه بعد که شما از یک مرد سوال می‌پرسید حتما به این ۴ نشانه توجه کنید تا متوجه شوید آیا
او راست می‌گوید یا در حال پنهان کردن واقعیت است.

۱٫او به بالا و سمت چپ نگاه می‌کند دفعه بعد که از او سوال پرسیدید یا در مورد چیزی توضیح
خواستید دقت کنید که او به چه جهتی نگاه می‌کند.
اگر چشمان او به سمت بالا و راست می‌نگرد، احتمالا او در حال به یاد آوردن جواب است.
اما اگر او به بالا و سمت چپ نگاه می‌کند این احتمال وجود دارد که او در حال ساختن یک
جواب برای شماست.

۲٫او چشم یا گوشش را لمس می کند اگر یک مرد در هنگام پاسخ دادن به شما مرتبا چشم یا
گوشش را لمس می‌کند اگر مبتلا به آلرژی نباشد می‌تواند نشان دهنده دروغگویی او باشد.
در هنگام دروغ گفتن معمولا جریان خون به سمت صورت بیشتر می‌شود.
در این هنگام بینی و گوش‌ها گرم شده و شروع به خارش می‌کنند.
به همین دلیل او به طور ناخودآگاه ممکن است آن‌ها را بخاراند.

۳٫او روی صندلی خود جابه جا می‌شود یا تکان‌های بی‌مورد می‌خورد این تیک‌ها می‌تواند نشان دهنده عصبی بودن او باشد.
اگر او در حال توضیح دادن به شما این حرکات را دارد می‌تواند نشان دهنده دروغ گویی باشد.

چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید

۴٫او صورتش را با دستانش می‌پوشاند در این حالت احتمالا مرد در حال دروغگویی است.
زمانی که او دید شما را از دهانش مسدود می‌کند شاید نشان دهنده این باشد که او تلاش می‌کند تا
از درز حقیقت به بیرون خودداری کند.
به علاوه ممکن است در این حالت او با لب‌های خود را با زبانش مرطوب کند یا نگاهش را از
شما دور کند.
این حرکات می‌تواند نشان دهنده این باشد که چیزی او را اذیت می‌کند.

 

۱٫ کسی که در حال دروغ گفتن است مدام سر خود را تکان می‌دهد
اگر از کسی سوالی پرسیدید و او ناگهان شروع به تکان‌دادن سر خود کرد، به احتمال زیاد دروغ می‌گوید. به عنوان مثال شما یک سوال صریح از کسی می‌پرسید و او ناگهان سر خود را به عقب می‌کشد و یا با حرکات تند و سریع سر خود را عقب می‌برد. حتی ممکن است سر خود را کمی کج کرده و یا بالا ببرد. این حالت اغلب بلافاصله بعد از اینکه از فرد سوال می‌پرسید اتفاق می‌افتد.

 

  ۲٫ طرز نفس‌کشیدن فرد هنگام دروغ‌گفتن تغییر می‌کند
معمولا وقتی کسی در حال دروغ‌گفتن است، نفس‌کشیدن او سنگین می‌شود.
این یک عکس‌العمل غیر ارادی است. بعد از آن‌که طرز نفس‌کشیدن فرد تغییر کرد
به احتمال زیاد بلافاصله شانه‌ها را بالا برده و تن صدای کم‌عمقی پیدا می‌کند.
درواقع تغییر حالت نفس‌کشیدن به علت بالارفتن ضربان قلب و افزایش جریان
خون اتفاق می‌افتد. درست مانند زمانی که شما عصبی هستید و یا دچا
ر احساس تنش شده‌اید؛ یعنی همان دروغ‌گفتن. دروغ سنج طبیعی شما به راحتی این رفتار را تشخیص می دهد.

  ۳٫ فرد در هنگام دروغ‌گفتن ثابت و بدون حرکت می‌ایستد
معمولا افرادی که به خاطر حرف یا اتفاقی عصبی می‌‌شوند، بی‌قرار و ناآرام خواهند شد اما طبق گفته دکتر گلس باید بیشتر حواس‌مان به افرادی باشد که در این حالت کاملا ثابت و بی‌حرکت می‌ایستند.‌ این حالت نشانه‌ای از مبارزه عصبی بدن است، یعنی بدن برای رویارویی با مشکل احتمالی حالت تدافعی به خود می‌گیرد. زمانی که درحال انجام یک مکالمه معمولی هستید، طبیعی است که بعضی اعضای بدن شما به طور نرمال و آرامی حرکت کنند بنابراین اگر در حال مکالمه مثل یک چوب خشک، بی‌حرکت بایستید معلوم است که یک جای کارتان می‌لنگد!

ثابت ایستادن، عصبی شدن، نا آرامی

  ۴٫ کسی که دروغ می‌گوید مدام کلمات و یا عبارات را تکرار می‌کند
این حالت به این خاطر است که فرد دروغ‌گو سعی در قانع‌کردن طرف مقابل و یا خودش دارد. برای مثال در حین صحبت چندین‌بار این عبارت را تکرار می‌کند: من این‌کار را نکردم… من این‌کار را نکردم… . به این ترتیب کم‌کم آن عبارت ملکه ذهنش شده و خودش هم دروغ خود را باور می‌کند. همچنین تکرار کلمات یا عبارات به فرد دروغ‌گو کمک می‌کند تا برای خود کمی زمان بخرد و برای ادامه گفتگو آماده شود. دروغ سنج طبیعی شما به این مسائل واقف است و صداقت فرد مقابل را به چالش می کشد.

 ۵٫ موقع دروغ گفتن، فرد دهان خود را می‌پوشاند
یکی دیگر از نشانه‌های دروغ‌گفتن این است که، فرد به طور غیر ارادی دستان خود را جلوی دهان می‌گیرد. وقتی یک فرد بزرگسال دستان خود را روی لب‌ها و یا جلوی دهان قرار می‌دهد یعنی اینکه نمی‌خواهد واقعیت را به طور کامل بگوید و به نوعی ارتباط را قطع می‌کند.

خبرآنلاین / باشگاه خبرنگاران جوان

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید
چگونه بفهمیم شوهر دروغ میگوید
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *