چگونه خوش قلب باشیم

 
helpkade
چگونه خوش قلب باشیم
چگونه خوش قلب باشیم


جهیزیه ات رو قسطی وبدون پیش پرداخت بخر


سفارش آنلاین کیک تازه خانگی

 

 

چگونه خوش قلب باشیم

 

همه ما علاقه‌منديم يادمان در دلهاي اطرافيان باقي باشد و اين تنها با سلاح خُلق خوش حاصل مي‌شود هنگامي كه به خاطرات پررنگمان با آشنايان مراجعه مي‌كنيم افراد مهربان و خوش اخلاق از ماندگارترين شخصيت‌ها در ذهن و رحمان مي‌باشند. چنين ماندگاري در قلب‌ها آرزوي همه ماست و اين مهم به دست نمي‌آيد مگر آن كه از رموز آن آگاه باشيم‌.

 

يكي از مهمترين رازهاي رسيدن به آن جذابيت است و قبل از هر چيز بايد بدانيم كه جذابيت چيزي غير از زيبايي است‌. شخص مي‌تواند صورت زيبايي نداشته باشد اما بسيار جذاب باشد و هم چنين مي‌تواند بسيار زيبا باشد اما اصلاً جذابيت نداشته باشد. جذابيت و گيرايي يك ويژگي كاملاً اكتسابي است و به راحتي مي‌توانيم صاحب آن باشيم‌:

 

 

۱ – ظاهري آراسته داشته باشيد.

تميز و مرتب باشيد، هماهنگي و پاكيزگي شما، ناخودآگاه شما را جذاب مي‌كند. بعضي از افراد براساس تصوري اشتباه براي جذاب شدن به زحمت زيادي مي‌افتند و خود را به شكل‌هاي عجيب و غريبي درست مي‌كنند. مهمترين مسئله اين است كه مرتب و هماهنگ و در عين حال ساده باشيد. نامرتب بودن حتي حرفهاي قشنگ‌، مثبت و تأثيرگذار شما را ضايع مي‌كند. فرزندي كه هميشه پدر و مادر خود را آراسته و با ظاهري مرتب مي‌بيند، ظاهر آراسته فرد ناآشنا او را نمي‌فريبد. چون ممكن است جذب ظاهر آراسته كسي شوند كه تأثير منفي او از اثرات مثبتش به مراتب بيشتر باشد.

 

 

۲ – بيشتر سكوت كنيد:

غالباً افراد به اشتباه براي اين كه جذاب‌تر شوند، بيشتر شلوغ مي‌كنند و به خطا مي‌روند. سكوت‌، يك تأثير ذهني و رواني بسيار قوي مي‌گذارد. در سكوت‌، فرد پيرامون خود خلاء ايجاد مي‌كند و هر خلايي‌، جذب را سبب مي‌شود. آنها كه بيشتر صحبت مي‌كنند و كمتر مي‌شنوند از جذابيت خود مي‌كاهند، حال آن كه سكوت و گوش دادن بيشتر به واقع شما را عاقل‌تر و قابل اطمينان‌تر معرفي مي‌كند و اين زمينه‌اي مساعد براي صميميت بيشتر است‌. سكوتي سرشار از اعتماد به نفس سرچشمه صميميت است‌.

 

 

۳ – نرم و ملايم سخن بگوييد:

هنگامي كه نرم و ملايم صحبت مي‌كنيد افراد را جذب خود مي‌كنيد و به راحتي مي‌توانيد بر روي آنها تأثير بگذاريد. آدم‌هاي خشن و داد و بيدادي افراد مناسبي براي اطمينان كردن‌، نيستند.

۴ – فرد محترمي باشيد:

 

بي‌احترامي به خود، به ديگران و بي‌احترامي و بي ادبي در كلام و رفتار همگي از جذابيت شما مي‌كاهد. شما بايد هم در ظاهر آراسته باشيد و هم در باطن وارسته‌. افراد مؤدب و متين و محترم بي ترديد جذابند و اين جذابيت از درون موج مي‌زند.

محترم و مؤدب و باشخصيت باشيد، خواهيد ديد خود به خود جذاب مي‌شويد.

 

 

۵ – زياد شوخي نكنيد اما بسيار تبسم كنيد:

شوخي فراوان از انرژي ذهني و جذابيت شما مي‌كاهد چرا كه شوخي فراوان به تدريج مرزهاي لازم بين افراد را از بين مي‌برد متبسم باشيد كه تبسم به چهره شما جذابيتي عميق و ژرف مي‌بخشد. در تبسم‌، سنگيني و متانت و جذابيت است‌.

 

 

۶ – قاطعيت يعني جذابيت‌:

كساني كه شخصيت قاطعي دارند و هدفها و ارزش‌هاي معيني دارند، بي‌استثنأ مي‌توانند افراد جذابي باشند. زيرا شخصيت‌هايي جذاب و تأثيرگذارند كه بسيار مصمم هستند و اعتماد به نفس دارند. به دنبال اهداف مشخصي بودن و به آنها رسيدن اعتماد به نفس زيادي به ارمغان مي‌آورد و جذابيت از وجود چنين شخصي موج مي‌زند.

 

چگونه خوش قلب باشیم

آسان بود، اين طور نيست‌؟

 

فكر مي‌كنم شما هم مي‌توانيد يكي از جذاب‌ترين و ماندگارترين‌ مردان و زنان باشيد. اگر می خواهید دیگران عاشق شما شوند ، معطل نشويد دست به كار شويد.

مطالب بیشتر برای زندگی بهتر


سفارش کیک های تازه و خوشمزه خونگی


بازسازی پیوند عاطفی زن و شوهر


کلکسیون فرشهای مدرن و کلاسیک برای خرید


یادگیری زبان انگلیسی با اینترنت نیم بها


بهترین پیشنهادهای خرید برای کتاب کودک


خدمات ایمپلنت بدون آسیب رساندن به لثه


سینما رو به خونت بیار!


قابلیت افزودن لباس حین شست و شو


چگونه نزد همسر بیشتر دوست داشته شویم؟

مشاهده تمامی مدلهای لوازم خانگی اسنوا/قیمت


پرطرفدارترین شوینده های نایاب در بازار

درانتخاب همسرآینده‌تان دچارتردید شده‌اید؟

خرید انواع ابزار وجعبه ابزار خانگی وصنعتی


قبل از گرونی و شلوغی عید فرشت رو بخر!

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

اخلاق خوب، یک واژه ی جالب توجه هست. ریشه ی این کلمه در لاتین temperare به معنی تعدیل یا مهارکردن هست. ما در مورد یک فرد خوش اخلاق صحبت می کنیم، خوش اخلاقی یعنی کسی با اخلاقش میتونه اطرافیانش رو کنار خودش نگه داره؛ اما اخلاق هم برای خلق و خو هم برای روحیات ذهنی و کنترل خشم استفاده میشه. ما به افراد میگیم، خوش اخلاق، وقتی که خشم یا عصبانیت شون رو کنترل میکنن؛ بنابراین، استفاده از واژه ی “خوب ” یکی از نشانه های اخلاق خوبه که برای کنترل عصبانیت لازمه.

هرفردی میخواد شریک زندگیش این ویژگی ها رو داشته باشه: فردی با قلبی مهربان. این به این دلیله که زیباترین افراد یک روح سخاوتمند و بخشنده دارن که به اطرافیان شون هم اون خوبی رو انتقال میدن. ما نمی تونیم در مقابل کسی مقاومت کنیم که به طور مداوم مهربان، دلسوز و پذیرش هست. از اونجا که هیچ یک از ما توانایی دیدن قلب و روح یک فرد دیگه رو نداریم، باید حالات ظاهری و شواهد ملموس رو مشاهده کنیم تا شخصیت واقعی فرد رو ارزیابی کنیم. این چیزیه که باید به اون توجه کنید:

۱-شوخی میکنن اما به دیگران توهین نمیکنن. مدل شوخی کردن یه نفر، اطلاعات زیادی راجع به اون فرد به ما میده. آیا شوخیش طعنه داره؟ آیا روحیه ی بالایی داره؟ یک فرد خوش قلب حس شوخ طبعی داره که باعث خوشحالی دیگران میشه.

۲-بخشش، بخشی از زندگیشون هست. میتونه از طریق روش های بزرگ (صدقه دادن به خیریه) و روش های کوچک (سرو قهوه برای دیگران) انجام بشه، این افراد خوشحال هستن که اموال شون رو به اشتراک میزارن.

حتما بخوانید: یک مرد خوش اخلاق چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ (نظر متخصص روانشناسی)

چگونه خوش قلب باشیم

۳–اونا وقت شون رو برای دیگران میزارن. برای بسیاری از افراد در جامعه مون، زمان ارزشمندترین چیز هست؛ بنابراین زمانی که فردی مایل به اینه که روز شنبه رو برای کمک به یک دوست یا انجام کاری برای همسایه ی مسن اختصاص بده، به این معنیه که بخشش اون فرد زیاد هست.

۴- بدون اینکه بخوان شناخته بشن، به دیگران کمک میکنن. در واقع، این چنین افراد، دوست دارن بی نام و نشون باشن و به دیگران کمک کنن.

۵- به گفته های دیگران احترام میزارن. ما دوست داریم اطراف مون افرادی باشن که دائما ما رو قضاوت و ارزیابی نمیکنن و نمیگن چکاری انجام بدیم و چکاری انجام ندیم.

۶-اونا مشکلات رو آسون میکنن. مهربانی باعث میشه زندگی بهتر پیش بره. اضطراب رو تسکین میده، غم رو به شادی تبدیل میکنه و با دیگران بحث نمیکنه.

۷-با همه با احترام رفتار میکنن. مراقب نحوه رفتارشون با متصدی فروش، کارگزار رستوران و یا راننده تاکسی هستن.

۸-حرف و عملشون با هم مطابقت داره. منشا انجام کارهای خوب، قلب مهربان هست. یک ضرب المثل قدیمی میگه که ” صدای عمل، رساتر از حرفه “.

حتما بخوانید: شخصیت شناسی افراد مختلف از روی چهره آن ها (جدیدترین روش بدون خطا)

۹-خودخواه نیستن. فردی که خودخواه نیست، برای آرزوها و نظرات شما ارزش قائله، هدفش این نیست که از اون پیروی کنید، به زندگی شما علاقه داره و از خدمت به شما خوشحاله.

۱۰-برنده شدن شما برای اونها هم به منزله بُرد هست. به عبارت دیگه، فردی که خوش خلقه میخواد همیشه هردوی شما پیروز بشین. نیاز نیست که هرکدوم تون احساس کنید بازنده هستید.

۱۱-اعتماد به نفس بالایی دارن. فردی که قلب مهربونی داره، قلب قوی هم داره. افرادی که به سلامتی خودشون اهمیت میدن، همین اهمیت رو به دیگران هم میدن.

۱۲-اونا به دلایل منطقی، عصبانی میشن. عصبانی شدن درباره ی مسائل بی اهمیت، نشونه اینه که فردی بی صبر هست و خوش اخلاق نیست؛ اما عصبانی شدن به دلیل بی عدالتی یا نابرابری، منطقی هست.

۱۳- افراد خوش قلب به ما کمک می کنن احساس خوبی در مورد خودمون داشته باشیم. عشق ما به شخص دیگه به شدت تحت تاثیر این موضوع هست که اون فرد باعث میشه چه احساسی نسبت به خودمون داشته باشیم.

۱۴-به دیگران زیاد اعتماد می کنن. بعضی از افراد ممکنه از اعتماد اونا سوء استفاده کنن؛ اما افراد قابل اعتماد میدونن که هر رابطه ای با اونا ایجاد کنن واسشون سودمند هست.

۱۵٫ مثبت اندیش هستن و دنیا رو زیبا می بینن. مطمئناً، هر روزه با مشکلات زیادی روبرو میشیم؛ اما نکات مثبت بسیار بیشتری نسبت به نکات منفی وجود داره – و افراد خوش قلب به جای حوادث ناخوشایند، به اتفاقای خوب فکر میکنن.

حتما بخوانید: مردان از چه نوع چهره زنانه خوششان می آید؟ زنان چطور؟(جدید ترین تحقیقات)

این ۱۵ نکته از مجلات معتبر روانشناسی استخراج شده اند. شما هم اگه نظری راجب زن های خوش اخلاق دارید در بخش نظرات با ما در میان بذارید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

یه سوال؟دقیقا چرا اسم وینگ چون رو یادتون رفت😐طرف اگه وینگ چو…

Hello, my name is Gary. I liked your training from Barcelona…

سلام در بخش فروشگاه. یا اینکه در قسمت جستجوی سایت سرچ کنید…

سلام من مجتبی هستم اهل ورامین 16سالمه خیلی بازیکن حرفه نینطن…

ببخشین میشه شیوه دفاع استاد “لاسکر” رو تو سایتتون بزارین یا…

سلام کجا میتونیم پکیج کامل آموزشی را بخریم ؟…

مرکز کاشت مو

مرکز کاشت ابرو

جراحی سینه و شکم

جراحی لیفت صورت و گردن

جراحی لیپوساکشن

جراحی بینی

درباره ما

فروشگاه اینترنتی لوتوس با حدود ۱۰ سال سابقه فعالیت های اینترنتی و ۸ سال سابقه در بستر فروشگاههای اینترنتی دارای سابقه درخشان در این زمینه میباشد. ما دارای نماد اعتماد الکترونیکی و تاییدیه رسانه های دیجیتال می باشیم.

چگونه خوش قلب باشیم

هنرفردی    سالم زیبا 

تهران-خیابان انقلاب

تماس 09191210008

تلفن ثابت 28426929-021      ایمیل maxer.ir@gmail.com

تبلیغات    تماس با ما 

انسان های خوش اخلاق همیشه در بین تمام اقشار جامعه طرفدار بسیاری دارند. در این مقاله چند را برای خوش اخلاق شدن تان به شما پیشنهاد می کنیم

حتماً در بین اقوام و دوستانتان با آدم‌های خوش‌ اهلاق برخورد کرده‎اید. این یک قانون نانوشته است که هر چقدر یک فرد خوش ‎اخلاق‎تر باشد، دوستان بیشتر و روابط بهتری را تجربه خواهد کرد.

بیشتر بدانید : خوردنی هایی که شما را خوش اخلاق می کند

خوشرویی خوش‎زبانی مداراخوش‌بینیمهربانیخود-مدیریتیآگاهی امیدواری و چندین ویژگی مثبت ریز و درشت دیگر… حالا با این اوصاف، شما به خوش‌خلقی خودتان چه نمره‌ای می دهید؟

چگونه خوش قلب باشیم

برای تمرین می‌توانید از تکنیک آینه استفاده کنید. جلوی آینه بروید، به خودتان لبخند بزنید و بگویید «تو  می‌تونی آدم خوش‌خلق‌تری بشی.»

فهرستی از کلمات منفی را که گاهی ناخودآگاه به زبانتان می‌آید، تهیه کنید و با  خودتان عهد ببندید که هر هفته یک یا چند مورد از آن‌ها را کنار بگذارید.

برای خوش‌خلق‌تر شدن نیاز دارید که بتوانید با آدم‌های مختلف کنار بیایید. به این مهارت مدارا  می‌گویند و لازمه مدارا هم صبر است.

آدم‌های خوش خلق با دیگران مهربان هستند و اگر برای کسی کاری از دستشان بربیاید کوتاهی نمی‌کنند.

برای همه آرزوهای خوب  داشته باشید حتی برای کسانی که به شما بدی کرده‌اند، دعای خیر کنید. این کار هیجانات شما را مثبت‌تر می‌کند و به بهبود خلقتان هم کمک می‌کند.

شما هر چقدر که آدم آگاه‎تری باشید، آرامش روانی و خلقی بیشتری خواهید داشت و در نتیجه بهتر می‌توانید خلقتان را مدیریت کنید.

بیشتر بدانید : 10 توصیه مهم صبحانه ای، از کاهش وزن تا خوش اخلاقی

بیشتر بدانید : یک رژیم غذایی عالی برای خوش اخلاق شدن

بیشتر بدانید : با این روشها شوهر بداخلاق تان را خوش اخلاق کنید

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : khorasannews.com

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

انسان های خوش اخلاق و خوش برخورد همیشه در بین تمام اقشار جامعه طرفدارهای بسیاری دارند.
حتماً در بین اقوام و دوستان خود با آدم‌های خوش‌ اخلاق روبه رو شده اید این یک قانون نانوشته است که هر چقدر یک فرد خوش ‎اخلاق‎تر باشد، دوستان بیشتر و روابط بهتری را می تواند تجربه کند.
برای خوش اخلاق بودن راهکارهایی بسیاری وجود دارد که می خواهیم با هم به آنها بپردازیم.

بیایید فهرستی از کلمات منفی را که بعضی اوقات ناخودآگاه به زبانتان می‌آید، تهیه کنید و با خودتان قرار بگذارید که هر هفته یک یا چند مورد از آن‌ها را کنار بگذارید و از آن کلمات استفاده نکنید.

افراد خوش خلق علاقه زیادی برای برقراری ارتباط با افراد جدید دارند. پس اگر در جمعی ناشناس و تازه قرار گرفته اید، خودتان را معرفی کنید و بگویید که چه کسی هستید. اگر مکالمه را شما اول شروع کنید افراد مقابل شما هم به ادامه آن مکالمه کمک خواهند کرد.

چگونه خوش قلب باشیم

برای خوش اخلاق شدن نیاز دارید که بتوانید با آدم‌های مختلف که در اطرافتان وجود دارند کنار بیایید. به این نوع مهارت، مهارت مدارا  می‌گویند و لازمه مدارا کردن هم صبر است.

یک انسان خوب نباید قاضی کارهای دیگران باشد و آنها را قضاوت کند، پس اگر می‌خواهید خوش خلق باشید. بهتر است که از قضاوت کردن دیگران دست بکشید تا هم ذهن خودتان آرامش داشته باشد و هم زندگی دیگران در آرامش باشد. با این کار باعث خواهید شد روح و روانی سالم داشته باشید همچنین خوش اخلاقی تان را تقویت می کنید.

برای اینکه خوش اخلاق باشید، همیشه لبخند بزنید. به خاطر داشته باشید که خنده بر لب داشتن شما را فردی خونگرم و صمیمی نشان می‌دهد. حتی اگر وضع روحی مناسبی ندارید باز هم لبخند بزنید تا انرژی آن را در طول زندگی خودتان و حتی دیگران احساس کنید.

افراد خوش اخلاق کینه ای از دیگران به دل نمی گیرند. به جبران تلافی کردن در نمی آیند. در عوض آن ها اشخاصی هستند که کوچکترین کار خوب شما را تلافی می کنند. آن ها افرادی زود رنج نیستند بلکه مهربان هستند و در عوض به جای این که بخواهند شرایط را بدتر کنند و یا به دیگران لطمه بزنند، به فکر پیدا کردن راهی برای بهتر کردن شرایط پیش آمده بر می آیند.

این افراد نسبت به کارهایی که می کنند و یا حرفی که می زنند با دقت و وسواس عمل می کنند. این افراد دروغ گو نیستند و  برای ناراحت کردن طرف مقابلشان دنبال یک چیز منفی نمی گردند. آن ها می خواهند که همه افرادی که در اطرافشان هستند و با آنها ارتباط دارند احساس خوشحالی کنند. افراد خوش خلق دوست  ندارد که به خاطر رفتارهایشان سایرین لطمه ای ببینند و یا خجالت زده و یا دست و پاچه بشوند. به همین خاطر، آنها مراقب رفتار و کردارشان هستند و به جای این که سعی کنند فردی پرخاشگر و یا غمگین باشند، در تلاش هستند تا مهربان و دوست داشتنی باشند.

 

آدم‌های خوش خلق با دیگران با مهربانی رفتار می کنند و اگر برای کسی کاری از دستشان بربیاید تا می توانند کوتاهی نمی‌کنند.

از راهکارهای خوش اخلاق بودن این است که با ادب و مودبانه با دوستان و افراد غریبه رفتار کنند. سعی کنید با مودب‌تر شدن، روابط اجتماعیتان را بهبود ببخشید. به عنوان مثال: در اتوبوس موقع نشستن دو صندلی را اشغال نکنید، در بیرون به ویژه مکان‌های بسته با تلفن به صورت بلند حرف نزنید. یا اگر نمی‌توانید به خاطر روز بدی که داشتید لبخند بزنید و بخندید، لااقل می توانید بگویید که حالتان خوب نیست و نمی‌خواهید حرفی بزنید یا کاری انجام دهید.

شما هر چقدر که آدم آگاه‎تری و با فرهنگی باشید، آرامش روانی و خلقی بیشتری می توانید داشته باشید و در نتیجه بهتر می‌توانید اخلاقتان را مدیریت کنید.

اگر در موقعیتی قرار دارید و مشاهده کردید که فردی احتیاج به کمک دارد او را یاری کنید. لازم نیست کارهای بسیار بزرگی را انجام دهید فقط کافی است، کمی مهربانی خرج کنید و مهربان باشید. با انجام کمک‌های کوچک می توانید هم خودتان احساس بهتری داشته باشید و هم از نظر دیگران، خوش اخلاقی شما ثابت خواهد شد.

 

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.


نام کاربری یا آدرس ایمیل *


گذرواژه *

مرا به خاطر بسپار

ورود


گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟


نام کاربری *


آدرس ایمیل *


گذرواژه *


عضویت

سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید

بازیابی رمز عبور

پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد

پرورش افکار – رسیدن به موفقیت قطعی از طریق آموزش و یادگیری قانون جذب توسط دوره کارشناس جذب شوید استاد شریفی

چگونه خوش قلب باشیم

۱- خالصانه به دیگران توجه کنیم (قانون جذب)

در پایه‌ ای‌ ترین تعریف از مهربانی می توان آن را اهمیتی خالصانه دانست که نسبت به دیگران قائل هستیم. اینکه بهترین‌ ها را برای دیگران بخواهیم و بدانیم آنها همان خواسته‌ ها، نیازها، انگیزه‌ ها و حتی همان ترس‌ هایی را دارند که خودمان داریم. مهربانی به معنای خونگرمی، پاسخگو بودن، صبوری، اعتماد، وفاداری و حق‌ شناسی است. پیرو فروچی (Piero Ferrucci)، روان‌ درمانگر و فیلسوف، مهربانی را به عنوان راهی برای “زندگی آسان تر” معرفی میکند، زیرا مهربانی انسان را از اسارت نگرش‌ های منفی و احساساتی چون تنفر، حسادت، بدگمانی و بازی دادن دیگران آزاد می نماید. نهایتاً مهربانی به معنای اهمیتِ واقعی دادن به “تمام موجودات” است.

مهربانی و بخشندگی در قبال دیگران را تمرین نماییم. نداشتن مهارت مهربانی، خجالتی بودن و ندانستن اینکه چطور باید به دیگران نزدیک شد، تنها مواقعی رفع میشود که دست به عمل بزنیم و مسیر را آنقدر ادامه دهیم که مهربانی به صفتی ناخودآگاه در ما تبدیل شود.

در برابر مهربانی‌ مان چیزی مطالبه نکنیم. بزرگترین مهربانی‌ ها همان‌ هایی هستند که با خود الزامی به همراه نمی‌ آورند، مهربانی‌ هایی که غیرشرطی و بدون توقع هستند.

۲- برای کسب منفعت مهربانی نکنیم

از مهربانیِ آلوده به فریب دوری نماییم. مهربانی به معنای مؤدب بودنِ سودجویانه، بخشندگی حساب‌ و کتاب‌ شده و ادب و نزاکتِ تصنعی نیست. اگر کسی از مهربانی به عنوان روشی برای بازی دادن دیگران استفاده کند تا خواسته‌ هایش را تأمین کنند یا آنها را تحت کنترل بگیرد، دیگر نمی‌ توان اسم آن رفتار را مهربانی گذاشت. تظاهر به اینکه فردی برایمان مهم است در حالی که تمام مدت احساس خشم یا تحقیر نسبت به او را درون‌ مان سرکوب می‌ کنیم و با گپ‌ و گفت‌ های از سر باز کنِ رایج بر غضب و ناکامی‌ مان از آنها سرپوش می‌ گذاریم هم مهربانی به شمار نمیرود.

در نهایت اینکه، مهرطلبی را نباید با مهربانی اشتباه گرفت. مهرطلبی آن دسته از رفتارهایی هستند که برای تسلیم شدن و آب از آب تکان نخوردن طراحی شده‌ اند. افراد مهرطلب از هر اقدام رو به جلویی در رابطه دوری می‌ کنند زیرا وحشت دارند که مبادا آن رفتار رابطه را نابود کند، در عوض خشم، قهر و کینه‌ ی خود را درون‌ شان نگه می‌ دارند و احساس می‌ کنند قربانی شده‌ اند.

۳. با خودمان مهربان باشیم

اشتباه برخی از آدمها این است که وقتی دارند به دیگران مهربانی می‌ کنند با خودشان رفتار مهربانانه ندارند. ممکن است بخشی از این حالت به دوست نداشتن جنبه‌ هایی از وجودمان بازگردد، اما گاهی ریشه‌ اش در عدم شناخت از خودمان می باشد. متأسفانه زمانی که از درون محکم نباشیم این خطر وجود دارد که مهربانی‌ هایمان خالصانه نباشد که بالاتر درباره‌ ی اقسام آن حرف زدیم. یا ممکن است دچار فرسودگی و سرخوردگی شویم که چرا دیگران را در اولویت قرار داده‌ ایم.

خودآگاهی به ما کمک میکند تا بفهمیم منشأ رنج و تعارض‌ هایمان چیست. خودآگاهی همچنین توان روبه‌ رو‌ شدن با تناقض‌ ها و ناهماهنگی‌ های درون‌ مان را برای‌ ما فراهم میکند. به ما فرصت میدهد روی جنبه‌ های نامطلوب شخصیت‌ مان کار کنیم. خودآگاهی به همین منوال کمک میکند فرد از نسبت دادن جنبه‌ های منفی خود (طی مکانیسم فرافکنی) به دیگران دور بماند و بنابراین فرد قدرت لازم را برای داشتن رفتاری مهربانانه با دیگران، درون خود پیدا خواهد کرد.
زمان بیشتری صرف کسب خودآگاهی نماییم و از این دانش برای مهربان تر بودن با خودمان (با یادآوری اینکه ما همه ضعف‌ هایی داریم) و دیگران استفاده کنیم. به این طریق به جای اینکه اجازه بدهیم ترس های درونی‌ مان نیاز به فرافکنی درد و رنج را در ما تحریک کند به آنها رسیدگی می‌ کنیم.
به زمانی که برای شناختن خودمان، نیازها و محدودیت‌ هایمان صرف می‌ کنیم به چشم خودخواهی نگاه نکنیم. هرچه باشد این پیش‌ زمینه‌ ی مهمی است که ما را قادر می‌ سازد با آگاهی و قدرتی شگرف برای مهربانی به سوی مردم برویم.
از خودمان بپرسیم که مهربانی با خود چه معنایی دارد. برای بسیاری از افراد مهربان‌تر بودن با خودشان به معنی مشاهده‌ و مراقبه‌ ی گفت‌ و گوهای درونی و جلوگیری از افکار منفی‌ است.

۴- مهربانی را از مهربانان الگو بگیریم

به آدمهای واقعاً مهربان زندگی‌ مان فکر کنیم و اینکه چه احساسی به ما می دهند. آیا حتی فکر کردن به آنها مایه‌ ی دلگرمی‌ مان نیست؟ شاید به این علت باشد که اثر مهربانی باقی می ماند و در مواقع رو‌به‌ رو شدن با سختی‌ ها به افراد دلگرمی می‌ بخشد. وقتی فردی راهی پیدا میکند که به ما به خاطر آنچه که هستیم ابراز محبت کند، غیر ممکن است چنین اعتبار و تائید ارزشمندی که نصیب‌ مان شده است را فراموش نماییم. محبت این افراد تا ابد در وجود ما به حیاتش ادامه میدهد.

۱۱ چیزی که باید در مورد قانون جذب و چگونگی استفاده از آن…

۹ روش از قانون جذب که می تواند زندگی شما را بهبود ببخشد.

۹ تکنیک تجلی قانون جاذب که باید بلد باشید

۷ راه برای اینکه زندگی موفق و بدون محدودیتی داشته باشید

۱۰ دلیلی که چرا ترک عادات بد خیلی سخت و مشکل است


راهنمای اساسی برای روتین های صبحگاهی

مواقعی را به یاد بیاوریم که مهربانی دیگران روز ما را ساخته است. مهربانی آنها چه خصوصیتی داشته که توانسته حس خاص و مهم بودن به ما بدهد؟ آیا آنها کارهایی کرده‌ اند که ما هم بتوانیم آن‌ کارها را از صمیم قلب انجام بدهیم؟

۵- مهربانی برای سلامتی مفید است پس مهربان باشیم

با در پیش گرفتن نگرش مثبت (قانون جذب) که مهربانی مثالی از آن است، سلامت روانی و شادمانی در فرد افزایش پیدا میکند. مهربانی درباره‌ ی بخشیدن به دیگران و پذیرا بودن است، مهربانی کردن احساس بهزیستی و ارتباطی را به ما برمی‌ گرداند که سلامت روان و وضعیت روحی مان را بهبود می‌ بخشد.

همین که مهربانی، عزت‌ نفس ما را بالا خواهد برد، در عین سادگی، به خودی خود پاداشی دائمی و قدرتمند است.

۶- تمرکز بر مهربانی را به عادت تبدیل نماییم

لئو باباتا (Leo Babauta) می‌ گوید مهربانی یک عادت است. عادتی که هرکس می تواند در خود پرورش دهد. پیشنهاد او این است که به مدت یک ماه بر مهربانی تمرکز کنیم. بعد از تمرین تمرکز هدایت شده، متوجه تغییرات ژرف در زندگی‌ مان خواهیم شد. نسبت به خودمان احساس بهتری پیدا می‌ کنیم، و متوجه می‌ شویم مردم به ما واکنش متفاوتی دارند، از جمله اینکه با ما رفتار بهتری خواهند داشت. زیرا همان‌ طور که او می‌ گوید مهربان بودن در طولانی‌ مدت با دیگران، تابع قانونِ کارماست (یعنی مردم پاسخ مهربانی ما را نهایتاً با مهربانی خواهند داد.)

۷- با همه مهربان باشیم نه فقط با آنها که “نیازمند”اند

دایره‌ ی مهربانی خودمان را گسترش دهیم. مهربانی در برخی شرایط کار راحت‌ تری برای ماست. مثلاً مهربان بودن وقتی به طور ناخودآگاه دچار “مهربانی ترحم‌ آمیز” شویم کار آسانی است. مهربانی ترحم‌آمیز که استفانی دوریک (Stephanie Dowrick) آن را بیان کرده به زبان ساده به مهربانی‌ای گفته می‌شود که به مردم شدیدا نیازمند مانند بیماران، فقرا، اقشار آسیب‌پذیر و آنها که با ایده‌ آل‌های ما برای محبت کردن جور هستند ابراز می‌کنیم. مهربانی با آنها که به ما نزدیکند، چه به لحاظ عاطفی مانند (اعضای خانواده یا دوستان) یا به دلایل دیگر مانند (وطن، جنس، نژاد یکسان) هم کار راحت‌ تری است تا آنها که هگل فیلسوف معروف از آنها با عنوان «دیگران» یاد می‌کند. ممکن است مهربانی با کسانی که آنها را هم‌ پایه‌ی خود یا به عنوان «دیگری» در نظر می‌گیریم دشوارتر باشد اما این کار ارزشش را دارد.

در محدود کردن مهربانی به موارد “راحت” اشکالی وجود دارد. در چنین حالتی متوجه نمی‌شویم که لازم است با همه (فارغ از سطح دارایی‌، ارزش‌ها و اعتقادات‌، رفتار و نگرش‌، قومیت و نژاد و شباهتی که به ما دارند) با مهربانی رفتار کنیم.
اگر گزینه‌ ی مهربانی را تنها برای کسانی انتخاب کنیم که از نظر ما استحقاق آن را دارند بند از سوگیری‌‌ و قضاوت‌ ها‌ی‌ مان باز کرده‌ ایم و صرفا مهربانی مشروط را تمرین می‌ کنیم. در حالی که مهربانی اصیل شامل حال تمام موجودات است. گرچه چالشِ عملی کردنِ چنین ایده‌ ای درباره‌ ی مرزهای مهربانی ممکن است گاهی نیازمند تلاش باشد، هیچگاه ژرفای قدرتی که برای مهربانی اصیل در خود خواهیم یافت به پایان نمی رسد.

اگر مهربان بودن با فردی را تنها به این دلیل به تأخیر انداخته‌ ایم که او بدون حمایت یا درک‌ شدن از جانب ما می‌ تواند به زندگی خود ادامه دهد، مهربانی گزینشی را انتخاب کرده‌ ایم. مهربانی اما شامل حال همه میشود.

۸- قضاوت کردن را به حداقل برسانیم

اگر واقعا دلمان می‌ خواهد مهربان باشیم لازم است قضاوت‌ مان را کنترل نماییم. به جای صرف وقت برای انتقاد، برای مثبت بودن و شفقت زمان بگذاریم. اگر معمولاً دیگران را مملو از اشکال می‌ بینیم، آرزو می‌ کنیم که کاش می‌ توانستند آدمهای بهتری باشند، یا احساس می‌ کنیم اطرافیان‌ مان مردمی نیازمند و گیج هستند با چنین نگاهی مهربانی حقیقی را یاد نخواهیم گرفت. از قضاوت کردن دست برداریم و در نظر داشته باشیم که ما هیچگاه کاملاً دیگران را درک نمی‌ کنیم مگر اینکه یک روز جای آنها زندگی کنیم. به جای قضاوت آدم ها که چرا بهتر از آنی نیستند که اکنون می‌ بینیم روی مهربان بودن با آنها تمرکز کنیم.

چگونه خوش قلب باشیم

اگر آدم قضاوتگری باشیم که به غیبت کردن علاقه دارد یا صرفاً درباره‌ ی آدمهای دوروبرمان بدگویی کنیم، هیچگاه نمی‌ توانیم قید و شرط‌ ها را کنار بگذاریم و به دیگران مهر بورزیم.
مهربان بودن یعنی به جای اینکه از دیگران انتظار داشته باشیم کامل و بی‌نقص باشند به آنها با دید مثبت نگاه کنیم.

مطلب قبلی

چگونه بر ترس های کارآفرینی غلبه کنیم

مطلب بعدی

بیوگرافی رائول گونزالس بلانکو

چالش 21 روزه: برنامه قانون‌ جذب برای تجلی شادی

چرا تفکر مثبت میتواند سلامت جسمی را بهبود بخشد

شکست را به موفقیت تبدیل کنید: استفاده از قانون جذب برای غلبه بر موانع

موفقیت به معنای اتخاذ یک انتخاب بزرگ نیست، بلکه به معنای اتخاذ میلیون ها تصمیم کوچک…

چگونه شروع به استفاده از قانون جذب کنیم؟ 8 موردی که همین…

10 راهی که قانون جذب می تواند به شما کمک کند تا زندگی تان را…


چگونه در مراقبه تجلی مهارت پیدا کنیم؟

برای چت کردن با ما روی آیکون مشاور فروش کلیک کنید

سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید

بازیابی رمز عبور

پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد

گونه شخصیت خود را دوست داشتنی کنیم؟

اکثر ما دوست داریم دیگران دوستمان داشته باشند انگار زندگی بهتر می شود اینکه دیگران دوستمان داشته باشند یا نه کاملا به خود ما بستگی دارد به اینکه چگونه رفتار می کنیم و چگونه با دیگران کنار می آییم خیلی وقتها آنطور که باید با مردم برخورد صحیح نداریم ما می گوییم می خواهیم دیگران ما را همین طور که هستیم دوستمان داشته باشند.

این بدان معناست که ما کارهای را که باید انجام بدهیم نمی دهیم و قصد تغییر دادن راه و روش خود را نیز نداریم خیلی راحت می گوییم چرا نمی توانند من را همین طور که هستم بپذیرند و دوست داشته باشند؟

واقعیت این است که برای انکه دوستمان بدارند باید دوست داشتنی باشیم.

دوست داشتنی شدن کار زیاد سختی نیست برای شروع بهتر است وقتی با دیگران روبه رو می شوید لبخند بزنید و با روی باز با آنها صحبت کنید رفتاری دوستانه و صمیمی داشته باشید از مشکلات آنها با خبر شوید و سعی کنید درکشان نمایید و به احساساتشان توجه کنید.

چگونه خوش قلب باشیم

وقتی با دیگران رو به رو می شوید بلافاصله سلام کنید منتظر نمانید آنها سلام کنند آنها را به اسم کوچک صدا بزنید نشان دهید که از دیدنشان خوشحال هستید.

طوری رفتار کنید که انگار از زندگی حسابی لذت می برید همیشه به خوبی ها فکر کنید حتی اگر زیاد هم مایل نیستید خود را مثبت نشان دهید هرگز شکایت نکنید و غر نزنید.

جذاب باشید:

جذابیت چیزی سوای زیبای است. شخصی می تواند زیبا اشد ولی هرگز جذاب نباشد و همچنین می تواند جذاب باشد ولی زیبا نباشد طرز سلوک آدمی انتخاب لباسها , حالت های روانی و ….در این امر, موثر است.

اگر می خواهید فردی موفق و نافذ در قلب ها باشید و از موفقیت لذت ببرید نخست باید با خودتان ارتباط صحیح برقرار کنید. زیرا معنی و مفهوم رویداد های زندگی را خودتان تایین می کنید.

تمیز و مرتب باشید

وقتی تمیز و مرتب باشید این هماهنگی شما را جذاب می کند. آن چه مهم است تمیز و مرتب بودن در عین سادگی است.

افرادی که به آراستگی خود توجه ندارند از جذابیت و نفوذ خود بر دیگران می کاهند.بیشتر افراد برای آن که جذاب باشند شلوغ می کنند و مدام حرف می زنند و این بزرگترین اشتباه برای جذاب بودن است. دوستی حرف زیبایی می زد و می گفت:نگفتن صلاح است, کم گفتن طلا است , پر گفتن بلا است

تاثیر سکوت

سکوت تاثیر روانی فوق العاده ای دارد و شما را با شخصیت تر و عاقل تر و قابل اعتماد تر معرفی می کند که برای ایجاد صمیمیت و تداوم آن زمینه مساعدی است.ولی سکوت نباید ناشی از خجالت و عدم اعتماد به نفس باشد.

در این صورت از جذابیت می کاهد. وقتی نرم و با لطافت و متانت صحبت کنید نخستین گام برای جذاب بودن را برداشته اید. داد و فریاد را نیندازید. ادم های عصبی و خشن برای صمیمیت, نا مناسب هستند و هرگز جذاب نخواهد بود.

 

مودب باشید

افراد بی ادب که ظاهری آراسته دارند هرگز مورد علاقه دیگران نخواهند بود.اگر صبح ناراحت و کسل از خواب بیدار شده اید به جای آرامی بروید و به آهستگی با خود تکرار کنید: من خوشحالم, می می خواهم شاد و جذاب باشم.

یا در هنگام برخاستن از خواب به راز و نیاز با پروردگارتان بپردازید و در ادامه بگویید : امروز سلامتی , موفقیت شادی زیبایی جذابیت و صمیمیت به من تعلق دارد و آن گاه در طلب این خواسته ها گام بردارید.همیشه تبسم کنید ولی شوخی زیادی از جذابیت می کاهد. در تبسم , سنگینی و متانت است و جذابیت ولی در خنده و شوخی بی مورد سبکی و کاهش جذابیت.

قاطع باشید

قاطع باشید و هدفهای تان را مشخص کنید افراد مصمم و پر تلاش, چون همیشه دارای برنامه ریزی منظمی هستند, دارای جذابیت زیادی می باشند.آن ها با اعتماد به نفس به اینجاد روابط صمیمانه خود ادامه می دهند.هدیه دادن فوران و انفجار صمیمیت است.

به ویژه اگر طرف مقابل انتظار این هدیه را نداشته باشد و هرگز اهمیتی ندارد که هدیه چه نوع یا جنسی باشد. مهم اهمیت دادن به طرف مقابل است.مواظب صحبت ها و افکارتان باشید زیرا ذهن نیمه هوشیارتان هر اعتقادی را که به زبان بیاورید, در خود حفظ می کند و آن را می پذیرد با صحبت های شیرین و دلچسب روحیه خود را تقویت و شاد کنید و از واژه های نمی توانم و نمی شود و ….. هرگز استفاده نکنید و به این فکر باشید که می خواهید روز خوبی را در کنار خانواده و دوستان با شادی بگذرانید

چگونه می توان روی دیگران – به خصوص جوانان – تأثیرگذار بود؟

تأثیرپذیری یا تأثیرگذاری و حدود و کیفیت آن، بستگی به توانایی ها و قابلیت های انسان در ابعاد مختلف دارد. مهم ترین اموری که در اثرگذاری دخالت دارند، ویژگی های معنوی و روحی – از قبیل اراده استوار، اخلاق نیکو، حسن معاشرت – و آگاهی ها و توان های علمی بالاست. اثرپذیری مثبت نیز به میزان انعطاف پذیری و حقیقت طلبی شخص، ارتباط دارد. تأثیرپذیری های منفی، برخاسته از ضعف آگاهی و اراده است. بنابراین، هر اندازه در تقویت اراده خود و گسترش صفات نیک و خلق و خوی پسندیده و افزون سازی آگاهی ها و دانش های خویش، به ویژه در زمینه مسائل دینی، فرهنگی و اجتماعی، تلاش کنید، به تدریج توان تأثیرگذاری بیشتری خواهید داشت.

با رعایت اصول و نکات زیر، می توانید میزان تأثیرگذاری خود را افزایش دهید:

1. صمیمیت و ابراز آن

صمیمانه دیگران را دوست داشته باشید و محبت قلبی خود را به آنان اظهار دارید. پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله فرموده است: «هرگاه یکی از شما به برادر (دینی )خود علاقه مند شد، محبت خود را به او ابراز کند. این کار، افراد را بیشتر به هم پیوند می دهد».1 علاقه قلبی و ابراز آن، مهم ترین راه ارتباط مفید و موءثر است.

2. برخورد با نشاط

اولین روش موءثر ارتباطی، به منظور جلب نظر دیگران و تأثیرگذاری بر آنها، داشتن برخورد شاد و با نشاط است. لحظه اول ملاقات، از اهمیت زیادی برخوردار است؛ به نحوی که موفقیت یا شکست در ایجاد ارتباط موءثر، به آن بستگی دارد. سلام و احوال پرسی کردن، تبسم بر لب داشتن، احترام به طرف مقابل و پذیرش وی، راه نفوذ در قلب اوست. در فرهنگ اسلامی نیز نسبت به اموری از قبیل سلام کردن، مصافحه، تبسم، احترام، ابراز محبت و علاقه قلبی به دیگران، سفارش زیادی شده است.

3. آغاز مثبت

یک یا چند نکته مثبت و ارزشمند را در طرف مقابل شناسایی و برجسته سازید و با تحسین صادقانه به جهت وجود آن امور مثبت، ارتباط خود را با وی محکم سازید و هیچ گاه رابطه خود را با نکته ای منفی آغاز نکنید.

4. عدم سرزنش مستقیم

در صورتی که اشتباه و لغزشی در طرف مقابل مشاهده کردید، به طور مستقیم از او گلایه نکنید و وی را مورد انتقاد مستقیم و سرزنش قرار ندهید. وقتی تذکر اخلاقی با کنایه و اشاره گفته شود، زودتر اثر می بخشد تا این که با صراحت از گناه یا اشتباه انتقاد شود. چه بسا برخورد مستقیم و بی پرده با گناه و لغزش در مراحل اولیه، سبب گستاخی و جرأت بیشتر وی شود و زشتی کار در نظر او رنگ باخته، به توجیه آن بپردازد و یا به شکل دیگری مقاومت کند. بنابراین، باید مانند یک دوست دل سوز یا مشاوری دانا، با خطاکار برخورد کنید.

امیرموءمنان، علی علیه السلام می فرماید: «موقعی که جوان نورسی را به سبب گناهانش نکوهش می کنی، مراقب باش که قسمتی از لغزش هایش را نادیده انگاری و از تمام جهات، مورد اعتراض و توبیخش قرار ندهی تا جوان به عکس العمل وارد نشود و نخواهد از راه عناد و لج بازی، بر شما پیروز گردد».2

5. خودگشایی

قبل از انتقاد از دیگران، می توانید به برخی از اشتباهات، شکست ها و ناکامی های خود در زندگی و چگونگی اصلاح و بهبود آنها اشاره کنید.

اعتراف به خطاهای خویش، باعث نزدیکی به شخص می شود و راه صمیمیت را هموار می کند. در این جا اطلاعاتی در زمینه های مختلف و برخی مشکلات و پیشینه خود ارائه کنید تا زمینه مراوده و ارتباط فراهم شود.

خودگشایی، اضطراب را کاهش می دهد؛ چون آنان اطمینان می یابند که در دچار شدن به ترس ها، تردیدها، مشکلات، سختی ها و ناکامی های خود تنها نیستند.

در استفاده از این روش، نباید افراط کرد؛ زیرا موجب می شود توجه شخص بیش از حد به شخص شما معطوف شود و از طرف دیگر، این مسئله نباید موجب افشای اسرار و رازهای پنهان آدمی شود.

چگونه خوش قلب باشیم

6. شنونده خوب بودن

بکوشید شنونده خوبی باشید و زمینه ای فراهم آورید که دیگران درباره خود، برای شما حرف بزنند. اگر کسی احساس کند شنونده خوبی برای سخنان خود یافته است، به راحتی می تواند افکار و احساسات خود را به او منتقل کند و به ایجاد ارتباط با او اقدام کند. در این مرحله، شنونده می تواند به تأثیرگذار خوبی تبدیل شود. پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله، شنونده بسیار خوبی بود. همین خلق نیکوی آن حضرت، یکی از مهم ترین عوامل محبوبیت او در بین مردم بود و موجب شد که آن حضرت بتواند تأثیرات عمیقی در جامعه به جای گذارد.

7. ابراز احساسات

یکی دیگر از عوامل موءثر در برقراری ارتباط موءثر، تشخیص دقیق احساسات طرف مقابل و برجسته کردن آنها است. با بازگردانی احساسات به گوینده، به او القا می کنیم که سخنانش را فهمیده، برای او ارزش و احترام قائلیم.

شنونده خوب، آن است که با ابراز احساسات مثبت، به عنوان عکس العمل، تأثیرگذاری خود را افزایش دهد. ابراز احساساتی نظیر حرکت سر، به نشانه تأیید گفتار طرف مقابل، باز کردن چشم ها و کشیدگی صورت به موقع شگفت زدگی، تحسین زبانی و استفاده از بعضی تکیه کلام ها چون آفرین، چه جالب و… از عوامل مؤثر در این زمینه است.

به عبارت دیگر، به پیام های کلامی و غیرکلامی مخاطبان، پاسخ و واکنشی صادقانه، عینی، دل سوزانه داشته باشید و با آنان همدل باشید تا آنان دریابند شما به آن چه آنها می گویند، گوش می دهید و صحبت های آنان را دنبال می کنید.

8. ارج گذاری؛ به دیگران اعتبار بدهید؛ شخصیتشان را ارج بنهید و کاری کنید که احساس اهمیت و شخصیت کنند.

 

9. پذیرش مثبت بدون شرط

کاری کنید که طرف مقابل احساس کند او را به دلیل ارزش ذاتی اش پذیرفته اید و به او اهمیت می دهید و به عنوان یک انسان، مورد احترام صادقانه و خالصانه شما قرار گرفته است و بدون توجه به نکات ضعف و عیوبی که دارد، مورد پذیرش شماست. این توجه و پذیرش مثبت، به طرف مقابل، احساس ارزشمندی می بخشد و تأثیرپذیری اش را نسبت به شما افزایش می دهد. بنابراین، باید طرف مقابل را بدون قید و شرط و صرفاً به خاطر ارزش ذاتی و ماهیت انسانی اش پذیرفت و به او احترام صادقانه گذاشت.

10. انگیزش

نسبت به کار مثبتی که می خواهید انجام دهید، میل شدیدی در طرف مقابل ایجاد کنید و فضای روانی لازم، برای انجام دادن آن را فراهم سازید. کوچک ترین پیشرفت را در طرف مقابل، تحسین نموده، با تشویق او کاری کنید که احساس کند حرکت به سمت مطلوب و جبران اشتباهات ساده است و به خوبی می تواند مشکلات را حل و کاستی ها را جبران کند.

11. رفتار مطلوب

رفتارهای خوبی را که از دیگران نسبت به خود انتظار دارید، نسبت به او انجام دهید و به عبارت دیگر آن چه را برای خود می پسندید، برای وی نیز بپسندید و او را به سوی آن رهنمون شوید.

12. تحمیل گریزی

نقطه نظرات و دیدگاه های خویش را بر دیگران تحمیل نکنید. مردم سخن چنین، کسی را نمی پذیرند و با فردی که همچون یک سرپرست با ایشان رفتار کند، دوستی نمی ورزند و به او اعتماد نمی کنند. در این زمینه، برای آگاهی بیشتر به کتاب های زیر مراجعه کنید:

1. آئین دوست یابی، دیل کارنگی.

2. دوستی و دوستان، سید هادی مدرسی.

3. دوستی در قرآن و حدیث، محمدی ری شهری، ترجمه سید حسن اسلامی.

بنابراین، به جای این که به دیگران دستور دهید، خواست خود را به شکل سوءال مطرح کنید؛ زیرا معمولاً افراد دوست ندارند به آنان دستور داده شود.

13. هدیه دادن

گاهی لازم است به شخص هدیه بدهید. گفته شده است: «الانسان عبید الاحسان». تأثیرپذیری دیگران، در پرتو نیکی و احسان، چندین برابر است. بنابراین، دیگران را برای کاری که می خواهید انجام دهند، خشنود کنید. در روایتی از پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله چنین آمده است: «به یکدیگر هدیه بدهید؛ زیرا هدیه، دوستی را دو برابر می کند و کینه های درون سینه ها را می زداید».3

در پرتو محبت به وجود آمده، می توان به جلب اعتماد طرف مقابل پرداخت و تأثیرگذاری خود را افزایش داد.

14. گفتار زیبا

سخن نیکو را به نوعی سحر تشبیه کرده اند که در جان و اعماق وجود افراد تأثیرگذار است. بنابراین، در استفاده از کلمات و جملات، برای ایجاد ارتباط و تأثیرگذاری، باید به اندازه کافی دقت و بهترین کلام در کوتاه ترین و زیباترین جملات و الفاظ بیان شود.

15. تبلیغ عملی

آن چه نقش اساسی تری در مسئله تأثیرگذاری دارد، عملکرد و رفتار فرد تأثیرگذار است. امام صادق علیه السلام فرموده است: «به وسیله ای غیر از زبان خود، مردم را به کارهای خیر و صحیح دعوت کنید».4

رفتار و منش شخصی و اعمال افراد، بیش از هر چیزی در ذهن دیگری ماندگار است؛ بنابراین، برای راهنمایی، ارشاد و تأثیرگذاری بر جوانان، کمتر حرف بزنید و بیشتر عمل کنید.

16. جوان شناسی

از ویژگی های دوره جوانی، شناخت کافی پیدا کرده، متناسب با روحیات و خصوصیات این دوره، به ایجاد ارتباط و تأثیرگذاری اقدام کنید. بنابراین، گسترش آگاهی از سیر رشد و تحول و ویژگی های مختلف زیستی، اجتماعی و روانی و نیز نیازهای این دوره، شرط اساسی کسب مهارت، برای ایجاد ارتباط موءثر با جوانان است.

17. توجه به تفاوت ها

نسبت به تفاوت های فردی موجود در بین افراد، هشیار باشید و هیچ گاه دو نفر را با همدیگر مقایسه نکنید. به جهت وجود نقطه مثبتی در دیگری، فرد مورد نظر خود را به دلیل نداشتن آن نقطه قوت، مورد سرزنش و توبیخ قرار ندهید.

18. همگامی

استفاده از روش همگام شدن، یکی از دیرپاترین شیوه های ایجاد ارتباط موءثر است. برای همگام شدن با جوان، باید خود را در وضع و موقعیت او قرار داد و به عبارت دیگر، سعی کنید دنیا را از منظر او بنگرید؛ برای مثال، یک جوان دوست دارد با روی آوردن به اجتماع، حس استقلال طلبی خود را ارضا نماید. دنیای ذهنی او آکنده از مضمون هایی است که ناشی از نیازهایش می باشند؛ حال اگر بدون توجه به دنیای جوان و صرفاً با در نظر گرفتن برخی از نیازها و تکالیف، با او ارتباط برقرار کنیم، به احتمال قوی نتیجه مناسب و مثبتی نخواهیم گرفت.

19. جلب همکاری

از طرف مقابل، به ویژه اگر جوان است، در ارتباط با کارهای مربوط به خودش اظهارنظر بخواهید و به عبارت دیگر، بکوشید ذهن و اندیشه مخاطب را در جهت مطلوب، فعال ساخته و کاری کنید که خود او با خردورزی کافی، راه صحیح را بیابد.

20. همدلی

در حالت های نگرانی، ناراحتی و اضطراب، همدلی کرده، به تدریج، جویای علت اضطراب مخاطب باشید.

همدلی عبارت است از توانایی درک تجربه های درونی دیگران و سهیم شدن در آنها؛ از این طریق، می توان خود را به جای مخاطب قرار داد و به دنیای درونی و تجربه های شخصی او راه پیدا کرد. بدین وسیله، می توان تجربه های هیجانی مختلف، نگرانی ها، اضطراب ها، غم ها و مشکلات وی را درک کرد. طرف مقابل نیز احساس های خود را به طور کلامی بیان خواهد کرد و ارتباط بیشتر و بهتر ایجاد خواهد شد. در چنین وضعیتی است که می توانید به بررسی هر چه بیشتر گفته های او بپردازید و به تدریج، علت تجربه های تلخ و مشکلاتش را جویا شوید و به حل آنها بپردازید. خداوند، پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله را چنین توصیف می کند: «رسولی از خود شما به سویتان آمد که رنج های شما بر او سخت است و اصرار به هدایت شما دارد و نسبت به موءمنان رئوف و مهربان است».5

عبارت «از خود شما»، اشاره به شدت ارتباط آن حضرت با مردم است؛ گویی پاره ای از جان مردم و از روح جامعه، به شکل پیامبر صلی الله علیه وآله ظاهر شده است و هرگونه ناراحتی و زیان و ضرری که به مردم برسد، برای او سخت ناراحت کننده است. او نسبت به مردم بی تفاوت نیست و از رنج های آنان رنج می برد. این، صفت باطنی پیامبر صلی الله علیه وآله بود که توانست در دل و قلب مردم جای گیرد و تأثیرگذاری اش را چندین برابر کند.

21. انعطاف پذیری

در عین جدی بودن و جدی رفتار کردن، باید همواره انعطاف پذیری مناسب را حفظ کنید. نباید انتظار داشت تغییر و اصلاح در اندیشه و رفتار طرف مقابل، ناگهانی، بلافاصله و یک مرتبه انجام گیرد؛ زیرا این مسئله، نیازمند زمان و تدریج است. بنابراین، باید به طرف مقابل، زمان و فرصت کافی داد تا به تدریج و تحت تأثیر سخن شما تغییر و تحول لازم را در خود ایجاد کند. خداوند متعال نیز پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله را به خاطر داشتن چنین ویژگی می ستاید و این ویژگی را یکی از علل موفقیت آن حضرت معرفی می کند؛ «به واسطه رحمت خدا، با مردم، خوش خوی و مهربان شدی و اگر تندخوی و سخت دل بودی، مردم از گرد تو پراکنده می شدند…».6 بنابراین، اگر کسی بخواهد پیامبرگونه تأثیرگذاری مثبت داشته باشد، باید از انعطاف و بردباری کافی در برابر ناآگاهی ها، نقص ها و ضعف های دیگران برخوردار باشد.

÷رمز تاثیر گذاری بر دیگران

 بیشتر اوقات زندگی روزمره ما به مراوده و گفتگو تعامل با دیگران می گذرد. در منزل، محل کار، خیابان، تاکسی، مغازه، کلاس درس و… . در این میان همیشه عده ای انگشت شمار از افراد در میان دیگران برتر بوده و نامشان زبانزد دیگران است. همچنین همیشه باعث جذب سایرین شده و در کل افرادی پرنفوذ و تاثیرگذار هستند. اینگونه افراد هیچ فرقی با دیگران ندارند؛ مثلا ستاره اقبالشان بلند باشد و یا مهره مار داشته باشند بلکه به صورت دانسته و یا ناخودآگاه یک سری قوانین را همیشه رعایت می نمایند که همین قوانین عامل برتری و جلب دیگران و عامل نفوذ در اذهان است. ما نیز می توانیم اینطور باشیم. در اینجا به بعضی از این عوامل اشاره ای مختصر می کنیم:

کمتر حرف بزنیم

این بدان معنا نیست که حرف نزنیم و یا سرمان در لاک خودمان باشد. بلکه هر جا نیاز به صحبت کردن بود خود را نشان داده و نظر خود را ایراد کنیم. متاسفانه بعضی افراد اینطور برداشت می نمایند که کم گویی یعنی هیچ گویی و همین امر باعث منزوی شدن و دور شدن از اجتماع می گردد.

یک لبخند کوچک باعث جذب می شود. هر انسان دارای یک کودک درونی است که آن کودک درون به آنچه که خود بخواهد جذب می شود چه بخواهیم و چه نخواهیم قبل از شروع صحبت حداقل 30 ثانیه فکر کنیم

فکر کردن قبل از شروع صحبت هر چند کم و کوتاه باعث گزیده گویی شده و از هر گونه لاف زدن و همچنین بیهوده گویی و صحبت عجولانه جلوگیری می کند. حتماً دیده اید افرادی که پس از شنیدن حرفی یا سوالی مدت زمانی کوتاه آن را حلاجی نموده سپس بیان        می نمایند و اکثر اوقات جواب آنها بسیار متین و درست است و هیچ جای ایراد نیست. اما امان از افرادی که آنچه به ذهنشان می آید را بیان می نمایند، بدون اینکه حتی لحظه ای در مورد آن فکر کنند. به اصطلاح با صدای بلند فکر می کنند و اکثر اوقات حرف هایی می زنند که باعث پیشمانی شان می گردد. فکر کردن آسان است. تمرین کنیم.

با صدای بلند نخندیم

خنده با صدای بلند شخصیت انسان را زیر سؤال می برد. هیچ انسان گرانمایه ای را نخواهید دید که با صدای بلند خندیده و یا قهقهه بزند. از بازیگران معروف سینما (در زندگی شخصی) گرفته تا بزرگان و دانشمندان. با صدی بلند خندیدن باعث جلب توجه دیگران شده و باتوجه به اینکه دیگران نمی دانند مطلب شما چقدر خنده دار است، باعث سوء برداشت آنها می شود.

لبخند بزنیم

یک لبخند کوچک باعث جذب می شود. هر انسان دارای یک کودک درونی است که آن کودک درون به آنچه که خود بخواهد جذب می شود چه بخواهیم و چه نخواهیم. اخلاق کودک درون دقیقاً مانند کودکان است و به چیزهای زیبا عکس العمل مثبت نشان می دهد. پس همانطور که یک کودک جذب یک لبخند می شود، ما نیز جدب چهره های بشاش و خنده روی می شویم. همچنین لبخند باعث زیبا شدن چهره          می شود.

 

 

در امور دیگران دخالت نکنیم

برایتان چقدر پیش آمده که با تلفن همراه یا شخصی دیگر صحبت می کرده اید که دقیقاً پس از پایان صحبت، یک نفر دیگر آمده و گفته «چی شده»؟حتماً برایتان پیش آمده است که این قضیه کمی باعث تنفر شما شده است. امور دیگران به ما ربطی ندارد زیرا اگر ربط داشت با ما نیز در میان گذاشته می شد. دخالت در امور دیگران باعث دفع آنها شده و نوعی دور شدن را ایجاد می نماید. زیرا با توجه به شناختی که افراد از شخص فضول دارند، از رفت و آمد و حتی صحبت در حضور وی خوددای می کنند.

بسیار بسیار کم شوخی کنیم شوخی هر قدر هم کوچک می تواند باعث رنجش شود، مگر اینکه این شوخی با فکر قبلی و بررسی بیان شده و یا انجام شود. مثلاً شوخی هایی که با شخصیت افراد رابطه دارد باعث قتل شخصیت می شود. شوخی اگر در حد یک لبخند کوچک و ملیح باشد، بسیار شیرین است و نه بیشتر.

به ظاهر خود برسیم

یکی از عواملی که باعث تأثیرگذاری در بین سایرین می شود، خوش لباسی، خوشبویی و خوش صورتی است. مطمئناً هیچ کس دوست ندارد با شخصی که دهان او بوی بد می دهد و یا لباسش پاره است دمخور شود.

آنچه هستیم باشیم

از بیان حرف های بیخودی و دروغ و بزرگ کردن خود بپرهیزیم. آنچه که هستیم باشیم به این معنا که خود را بزرگ تر از آنچه هستیم جلوه ندهیم و سعی نکنیم خود را به زور در دل مردم جای دهیم.

 

 

15 روش براي تاثير گذاري روی ديگران

  بایدبگویم آنقدرها هم که فکـر مـی کنـیـد سخت نیسـت.افـراد زیـــادی مثل رهبران یا فروشندگان با همین نیرو امـوراتـشان را       مــی گذرانند. مـتـدهـایـشـان بــسیــار سرراست است.

وقتی قدرت این را ندارید که به دیگران حکم کنید و دستور بدهید، می توانید برای انجام این کار از راه های روانشناختی زیرکانه ای استفاده کنید. البته نیاز به یک برنامه ریزی دقیق و کمی سیاست دارید. در این مقاله می خواهیم راه هایی را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آنها می توانید نظر دیگران را تغییر دهید.

زمینه سازی کنید و برنامه بچینیدقبل از تعیین مورد، خیلی مهم است که طبیعت و ذات فرد مقابلتان را بفهمید. این کار دو مزیت دارد:

1- می توانید با آنها همدلی کرده و یک رابطه ی احساسی برقرار کنید.

2- بهتر می توانید استدلالات خود را بیان کنید و به آنها ثابت کنید که نظرات شما درست تر از مالِ آنهاست.

بعد از آن از راه های زیر استفاده کنید.

راه های متقاعد کردن دیگران

1- اعتماد آنها را جلب کنیدمردم خود به خود در مقابل افرادی که می خواهند نظراتشان را تغییر دهند هشیارانه رفتار می کنند. به همین دلیل است که جلب اعتماد آنها یکی از مهمترین قدم ها میشود. باید به آنها ثابت کنید که فردی بی ریا و صادق هستید و نظرات مفیدی دارید. باید تسلط کامل روی صحبت های خود داشته باشید.

2- نقطه ی مشترک پیدا کنیدافراد زیادی در مورد مسائل و موضوعات مختلف نقطه نظرات مشابهی دارند. به مخاطبین خود نشان دهید که افکار و ایده های شما با مال آنها سازگار است. باید خودتان را جای آنها بگذارید، نگرانی های آنها را بفهمید و نسبت به احساساتشان همدردی نشان دهید.

3- خوب ساختار بندی کنیدهر بحث متقاعد کننده ای، چه یک سخنرانی باشد، چه یک مقاله باید ساختاری روشن داشته باشد. منظور از ساختار مناسب، تکرارها و جا گذاری ها است. وقتی دلایل اینکه چرا مردم باید به شما گوش بدهند را لیست کنید، مهمترین دلایل را برای آخر لیست بگذارید تا در مغز شنوندگانتان باقی بماند. مطالب مهم را چند بار تکرار کنید.

4- هر دو جنبه را به آنها نشان دهیدهر دو جنبه ی مثبت و منفی نظراتتان معرفی کنید. این کاری بسیار معقول است. حقه ای که اینجا باید بزنید این است که روی جنبه های مثبت را بیشتر تاکید کنید. توضیح دهید که چطور جنبه های بد نظراتتان آنقدرها هم بد نیستند و مزیت ها و فواید آنها بر جوانب منفی اش غلبه دارد. هیچوقت در مورد نقاط منفی آن دروغ نگویید چون اگر مخاطبین این مسئله را متوجه شوند که آنها را فریب داده اید از شما خشمگین خواهند شد. و هیچوقت دوباره به شما اعتماد نمی کنند.

5- منافع شخصیشان را به آنها یادآور شویدوقتی منافع شخصی افراد را از یک ایده به آنها توضیح دهید، شانس بیشتری برای متقاعد کردن آنها دارید. چون آنچه از این نظر گیرِ آنها می آید آن چیزی است که همه به آن فکر می کنند. برای انجام این مسئله ابتدا باید نیازهای مخاطبینتان را دریابید. توجه آنها را با گفتن نیازهایشان جلب کرده و به آنها بگویید که چطور می توانید آنها را راضی کنید.

6- به نفس آنها بپردازیدبه این کار چاپلوسی و تملق استراتژیک هم می گویند. تحسین کردن کار دیگران–اگر درست انجام شده باشد. چیزهایی را پیدا کنید که مخاطبینتان به آن افتخار می کنند، چه مربوط به استعدادهایشان باشد و چه مشغولیاتشان. وقتی شما افراد را تحسین می کنید، نشان   می دهید که توانایی های آنها را شناخته اید. با این کار آنها میل بیشتری به شنیدن حرفهایتان خواهند داشت.

7- از مراجع استفاده کنیدهمه افراد متخصص را دوست دارند. اگر کارشناسی چیزی در مورد موضوعی بگوید، حتماً حرف درستی زده است. حرف های خود را با حرف های متخصصین و کارشناسان مربوطه تطبیق دهید.

8- رضایت و موافقت عمومی را کسب کنیداکثر افراد تحت تاثیر کارهای دیگران هستند. کاری که باید بکنید این است که نشان دهید افراد بسیاری حرفتان را قبول دارند. مثال هایی بزنید که چطور ایده ها و نظراتتان جاهای دیگر کاربرد خوبی داشته است.

9- زمانبندی خوبی داشته باشیدبرای خوب زمانبندی کردن نیاز به حس ششم دارید. هیچوقت موقعی که افراد زیر استرس و فشارهای روحی هستند سراغشان نروید. وقتی سراغ آنها بروید که راحت بتوانند به حرفهایتان گوش دهند.

10- منحصر به فرد باشیداین یک قانون است، هر چیزی که تک تر و منحصر به فرد تر است، قیمت بالاتری هم دارد. خودتان و ایده ها و نظراتتان را منحصر به فرد و تک نشان دهید. با این کار شنونده هایتان بیشتر خواهند شد. این کار را می توانید با نشان دادن اینکه اطلاعات و معلومات زیادی در مورد مسئله دارید انجام دهید.

11- بی پروا باشید و اعتماد به نفس داشته باشیدممکن است همه جا برای انجام هر کاری این توصیه را شنیده باشید. بله، چون واقعاً مسئله ی مهمی است. شما خود باید به عقاید و نظراتتان ایمان داشته باشید تا بتوانید دیگران را هم متقاعد به قبول آنها کنید.

12- جالب و دلچسب باشیدوقتی با یکنواختی صحبت کنید، کم کم شنونده هایتان را از دست خواهید داد. باید با انرژی و جالب صحبت کنید، نشان دهید که خودتان هم از نظراتتان به هیجان آمده اید.

13- معقول باشیدمردم دوست دارند معقول جلوه کنند، پس روی منطقشان کار کنید. منطق در کار بسیار مهم است. سخنرانیتان باید قالبی معقول داشته باشد.

14- سیاست به خرج دهیدبا شنوندگانتان همان طوری باید رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار شود. با تُن مناسب صحبت کنید و سر آنها داد نکشید و صدایتان را هرگز بالا نبرید. مهمتر اینکه، کاری نکنید که احساس نادان بودن به آنها دست دهد. به یاد داشته باشید که شما می خواهید با آنها گفتگو کنید نه مشاجره. احترام گذاشتن به مخاطبینتان نباید فراموش شود.

15- فروتن باشیدکسی افراد خودخواه و مغرور را دوست ندارد. حتی اگر بدانید و مطمئن باشید که نظر شما بهترین است، اگر خودبین و خودخواه باشید دیگر کسی به حرفهایتان گوش نخواهد داد. هیچ وقت هم فکر نکنید که خیلی زود موفق به متقاعد کردن آنها خواهید شد، واقع بین باشید و همیشه این احتمال را بدهید که شکست بخورید.

پس انداز کنید… یکی از موفق ترین سیاست مداران، اندرو یانگ، می گوید: “تاثیر گذاری مثل یک حساب پس انداز است. هرچه کمتر از آن بردارید، سود بیشتری رویش می آید.” بدانید که قدرت خود را کجا و چطور استفاده کنید. با کمی تمرین خواهید توانست که خیلی خوب تصمیم گیریهای افراد تاثیر گذاشته و آنها را متقاعد کنید.

12 روش حیرت انگیز برای جذب کردن دیگران

نویسنده

 

 فکرش را بکنید که نیرو و انرژی ای داشتید که می توانستید هر کسی را که می خواستید متقاعد به انجام کارهای دلخواهتان می کردید . غیرممکن به نظر می آید ؟ باید بگویم آنقدر ها هم که فکر می کنید سخت نیست برای انجام این کار راههای زیادی وجود دارد که بتوانید به وسیلۀ آنها افراد را وادار به کاری کنید .

آیا تا به حال دربارۀ این راهها فکرکرده اید ؟ در این مقاله می خواهیم راههایی را به شما معرفی کنیم که با استفاده ازآنها می توانید نظر دیگران را تغییر دهید .

 1- مهربان و صمیمی باشید : برای اینکه روز خوبی داشته باشید لبخند بزنید .

2-  علاقۀ صمیمانه به مردم نشان دهید : اگردلمان می خواهد دوست پیدا کنیم باید با اشتیاق وشور به مردم خوش آمد بگوئیم .

3- نام افراد را حفظ کنید :

آدمها به قدری از نام خود احساس غرور می کنند که دلشان می خواهد به هر قیمتی که شده است اسم خود را بعد از خود باقی بگذارند . یادمان نرود که در نام افراد معجزه ای نهفته است و همۀ افراد دقیقاً و کاملاً نسبت به این امرحساس هستند . 

4- از چیزهایی صحبت بکنید که دیگران دوست دارند : صحبت خود را با دیگران با بحث دربارۀ چیزهایی که در مورد آنها اختلاف نظر دارید شروع نکنید .

 5- سؤالاتی بپرسید که آدمها دوست دارند جوابش را بدهند .

افراد را تشویقشان کنید که دربارۀ خودشان و کارهایشان برایتان حرف بزنند .

6- مردم را سرزنش نکنید : یادتان باشد احتمال دارد دیگران به کلی اشتباه کنند ولی خودشان این طور فکر نمی کنند .

7- گـفته های دیگران را رد نکـنید : از اعـتراض کردن و جر و بحـثهـای بی مورد که به هر رابـطه ای پایان می دهد پرهیز کنید .

8- به صحبتهای دیگران به دقت گوش کنید : اگر می خواهید خودتان را در دل دیگران جا کنید با علاقه و با تمام وجود به صحبتهایشان گوش دهید و مرتباً سرتان را تکان دهید و بپرسید : « خوب بعداً چی شد ؟ » خواهید دید که گل ازگلشان شکفته می شود .  

9- به وضعیت ظاهری خودتان توجه کنید : اولین خاطره ای که درذهن دیگران باقی می گذارید مربوط به آراسته و تمیز بودن خودتان    می باشد .

 10- وقت خودتان را با دیگران تقسیم کنید اگر کارهای خود را زمان بندی کنید می توانید زمانی را برای افرادی که دوست دارید صرف نمایید . شوخ طبع باشید : شوخ طبعی باعث می شود دیگران از گوش سپردن به شما لذّت بیشتری ببرند  .

11- از دیگران ازصمیم دل قدر دانی کنید : در ازای محبت و خوبی دیگران باید تشکر و قدردانی کرد چون اگر کسی تشکر نکند یعنی محبت دیگران را درک نمی کند .

12- همیشه کاری کنید که دیگران احساس کنند آدمهای مهمی هستند : همه دوست دارند دیگران ازآنها تعریف کنند اگر چنین کاری را کنید می توانید آدمها را در کف دست خود بگیرید .

 جان دیوئی می گوید: عمیقمترین اشتیاق درطبیعت بشر آرزوی مهم بودن است

 10 گام برای جذب دیگران

1) حقیقت را بگویید: منظور این نیست که فقط دروغ نگویید. گفتن حقیقت حد مشخصی دارد، که با در نظر گرفتن آن هم خودتان احساس آزادی و راحتی خواهید کرد و هم دیگران به سمت تان جلب می شوند. باید سعی کنید حقیقت را از موضع عشق بگویید، نه از موضع قدرت یا ترس…

2 ) خودتان باشید: منطقی باشید و خودتان را به همان صورت که هستید قبول کنید. اگر ما این چیزی هستیم که اکنون هستیم، فقط بخاطر انتخاب هایی بوده که در زندگی مان کرده ایم. قبول کردن این مسئله این قدرت را به ما می دهد تا بتوانیم باز انتخاب کنیم. اگر خود را آنطور که واقعا هستید به دیگران نشان دهید، ممکن است نتوانید بعضی ها را به سمت خود جذب کنید، اما مطمئن باشید که آنها را هم تحت تاثیر قرار می دهید.3 ) در زمان حال زندگی کنید: اگر در زمان حال زندگی کنید، می توانید با جریان روز همراه باشید. مراقب آنچه در اطرافتان و به شما می گذرد، باشید. در زمان حال است که می توانید کسی یا چیزی را به خود جذب کنید، نه در گذشته یا آینده.4 ) نگذارید با کمبود انرژی مواجه شوید: اگر امکانات برایتان فراهم باشد، همه کار می توانید انجام دهید. اما باید اول با گسترده کردن مرزهای خود، بالا بردن استانداردها و حل مسائل و مشکلات مربوط به گذشته موانع را از سر راهتان بردارید. تا آماده نباشید، قدرت جذب کردن به سراغتان نمی آید، پس خود را آماده کنید.5 ) بر پیروزی فائق شوید: اکثر ما عقیده داریم که اگر ما پیروز شویم، دنیا به ما باخته است و اگر دنیا پیروز شود، ما باخته ایم. این درست نیست. سعی کنید از جنبه ای به مسائل نگاه کنید که همه امکان پیروز و موفق شدن را داشته باشند.6 ) بخشیدن، گرفتن است: کاملا صحیح است، لذت در بخشیدن است! همه ما چیزی برای بخشیدن و اهدا» کردن داریم. پس شما هم ببخشید. اما اگر فکر می کنید چیز زیادی برای عرضه به دیگران ندارید، سعی کنید مهارت های جدید یاد بگیرید. وقتی بتوانید کمی از خودتان و هدایایتان را به دیگران اهدا» کنید، جذاب تر می شوید.7 ) خودخواه باشید: بسیار از خود مراقبت کنید و تلاش کنید تا نیازهایتان را برآورده کنید. معمولاژ وقتی به چیزی نیاز دارید، از شما فراری می شود. اما شما دست از تلاش برندارید. تا می توانید پول، عشق، شانس، دوست و… برای خود ذخیره کنید. با اینکار مثل آهن ربایی خواهید توانست آنچه نیاز دارید را به سمت خود جذب کنید.8 ) هوشیاری خود را بالا ببرید: جذابیت پدیده ای بسیار دقیق و ظریف است. تا زمانیکه نتوانسته اید هوشیاری تان را در مورد خودتان، اطرافیان تان و طرز تفکرتان بالا ببرید، قادر نخواهد بود آن را بدست آورید.9 ) مسئولیت پذیر باشید: ما آن چیزی را به سمت خود جذب می کنیم، که آمادگی اش را داشته باشیم. با تلاش و کوشش، خود را برای بهترین ها آماده کنید÷. مسئولیت جذاب کردن خودتان بدون تلاش میسر نیست، اما مطئن باشید که نتیجه خوبی عایدتان خواهد شد.10 ) از انجام دادن، به بودن تغییر کنید: با دقت به آنچه انجامش می دهید، ببینید به چه کسی تبدیل می شوید. از چه رو اینکار را انجام می دهید، عشق یا ترس؟ چطور می توانید این را بفهمید؟ از نتیجه کار.- حال، سوال اینست: برای لذت بردن از یک زندگی راحت، ساده، آرام، با برکت، غنی و پرموفقیت، چه کار می کنید؟ آیا برای بدست آوردن زندگی دلخواه خود حاضرید به هر کاری تن دهید؟ حتی اگر اینکارها با آنچه اکنون می کنید کاملا مغایر باشد؟

 

الگوهای چهارگانه ارتباط با دیگران

 

طبق نظر روانشناسان مهارتهای ارتباطی مجموعه ای از رفتارهاست که کیفیت ارتباط بین اشخاص را در بر می گیرد . به نظر آنها هر شخصی برای بر قراری ارتباط با دیگران سبک و روش خاصی برای خویش دارد . اما به طور کلی این روشها را می توان درچهار الگوی اصلی( چهار سبک رفتاری )خلاصه نمود. این الگوها عبارتنداز:

₪ سلطه پذیری

₪ سلطه گری

₪ پرخاشگری

₪ قاطعیت

 

برای اینکه بدانیم از میان این الگوها ، کدامیک بهترین الگو برای برقراری ارتباط سالم با دیگران است به طور مختصر به توضیح هر یک اشاره ای می کنیم :

 سلطه پذیری:

ویژگی افراد این الگو بر قراری ارتباط صادقانه ، غیر صریح ( غیر مستقیم و مبهم ) توام با احترام به فرد مقابل است . افراد سلطه پذیر، دل مشغولی پرهیز از برخورد با دیگران را دارند . حتی اگر این کار به قیمت ضایع شدن حق خودشان تمام شود . آنها معمولا حق را به دیگران می دهند و برای خود ارزش و احترامی قائل نیستند چنین افرادی در مقابل انتقاد بسیار مضطرب می شوند و معمولا بر خلاف میل خود عمل می کنند این افراد اغلب سعی می کنند از تعارض فرار کنند و به هنگام مشکل به جای حل مسئله، سعی در پاک کردن صورت مسئله دارند . معمولا هنگام صحبت کردن سعی می کنند در چشم دیگران نگاه نکنند و در جلسات و مهمانی ها باشند. این افراد ، اغلب در ایجاد ارتباط ناموفق هستند و استعداد بیماری افسردگی را دارا می باشند روانشناسان این گونه افراد را با صفت « من مدار» توصیف میکنند.

 سلطه گری: 

برقراری ارتباط صادقانه ، غیر صریح ( مهم و غیر مستقیم ) و توام با احترام ظاهری ویژگی افراد این الگو می باشد . فرد سلطه گر خود ودیگران را به عنوان شیء و نه انسان، مورد بهره کشی قرار می دهد وسعی می کند افراد را در جهت خود فریب دهد ومهار کند . بر همین اساس افراد سلطه گر سعی در مهار و بهره کشی از دیگران و حتی خود دارند . چون این اعمال منجربه احساس ایمنی در آنها می شود . زندگی فرد سلطه گر دریای متلاطمی است که در آن با نیرنگ به بقای خود ادامه می دهد و خود و دیگران را در جهت اهداف قلبی و به صورت پنهانی مهار و هدایت می کند .این افراد هر چند ممکن است در کوتاه مدت موفقیتهایی در روابط بدست بیاورند ، اما در دراز مدت ، شکست خواهند خورد. این گونه افراد مستعد افسردگی ، اختلال ، اضطراب وخشم در روابط هستند و روانشناسان به آن ها صفت « تو مدار » اطلاقی می کنند .

 پرخاشگری:

برقراری ارتباط صادقانه ، نیمه صریح ( مستقیم و مبهم ) و بدون احترام متقابل است . افراد پرخاشگر ، همواره در رقابت با دیگران هستند آنها همیشه فکر می کنند که حق با آنها ست و این دیگران هستند که مشکل درست می کنند و مسئله ساز هستند . خیلی زود خشمگین هستند و همواره دیگران را مسول عصبانیت خود می دانند .از واژه هایی مثل « باید » زیاد استفاده می کنند و معمولا توانایی گوش دادن به طرف دیگر را ندارند هنگامی که با آنها مخالفت می شود ،به شدت بر افروخته می شوند. نباید تصور کرد که فرد پرخاشگر یعنی کسی که همیشه داد و بیداد می کند  بلکه خیلی از اوقات این افراد خشم خود را با زدن بر چسبهای تحقیرآمیز و توهین به دیگران نشان می دهند . بی حوصلگی ، بی قراری و عجول بودن جزء خصیصه های این افراد به شمار می رود . این افراد نه برای خودشان احترام قائل اند و نه برای دیگران این گونه افراد در دراز مدت موفق نخواهد بود .

 قاطعیت:

ویژگی افراد دارای این الگو ، بر قراری ارتباط صادقانه ، صریح ( مستقیم و روشن ) و توام با احترام متقابل و اصیل ( نه ظاهری) است . یک فرد قاطع هم حق وحقوق خود و هم حق وحقوق دیگران را محترم می شمارد. نکته قابل توجه در مورد افراد قاطع این است که آنها برخلاف افراد سلطه پذیر (که خود را متهم می کنند ) و بر خلاف افراد پرخاشگر ( که همواره دیگران را متهم می کنند ) در تبین و پیدا کردن راه حل به جای متهم کردن خود و یا دیگران به مسئله و چگونگی حل آن توجه می کنند . روانشناسان چنین سبکی از بر خورد را  «مسئله مداری » می گویند این افراد نکات مثبت و منفی را هم در خود و هم در دیگران می بینند . به طور منصفانه و در عین حال هم برای خود و هم برای دیگران احترام قائل اند . بر همین اساس در حل تعارضات هم قادرند دیدگاههای خود را به وضوح بیان کنند و هم احترام خود ودیگران را حفظ نمایند . برهمین پایه این افراد در حل تعارضات بیشتر بر گفتگو تاکید می کنند . بنابراین در ایجاد ارتباط کاملا موفق عمل می کنند.1

  قاطعیت در ارتباط بادیگران:

با ملاحظه چهار الگوی ارتباطی که بیان شد معلوم می شود که برای جلب مقبولیت در جمع و محیط های مختلف و محبوبیت دردل دیگران ، قاطعیت بهترین روش ارتباطی است . چرا که هر یک از ارتباط های دیگر دچار نقصی است که همگی آنها منجربه از بین رفتن اعتماد و ایجاد تنفر در فرد مقابل می شود و بالاخره محبوبیت قلبی را از میان می برد . و این عکس افراد قاطع است که به دلیل نحوه وسبک رفتاری خود اعتماد و احترام و محبت افراد مقابل را کسب می کنند و در نتیجه محبوبیت اجتماعی کسب می کنند .

 البته این نکته لازم به تذکر است که ما نمی توانیم در واقعیت فردی را بیابیم که قاطع صرف یا پرخاشگر مطلق باشد بلکه هر فردی یک از این الگوها را به اندازه متفاوتی در خود دارد اما از یکی از الگوها بیشتر استفاده می شود . بنابراین ما نیزباید تلاش کنیم بیشتر الگوی ارتباطی در رفتارهای روزمره خود را الگوی قاطعیت قراردهیم .

 

 

 

 هوش اجتماعی:

فردی که بتواند با الگوی صحیح ، ارتباط سالمی با دیگران برقرارکند و درکنار این ارتباط خصوصیات فردی و اجتماعی مثبت خود را (حسن خلق ، همدردی ، همراهی و….) به مرحله بروز برساند و به دیگران نشان دهد ، یقینا مورد توجه افراد واقع خواهد شد و دردید اکثریت آنها دارای مقبولبت و محبوبیت خواهد بود .

 اما نکته ای که در اینجاست این است که چه استعداد و چه توانایی در فرد می تواند زیر ساخت و پایه چنین عملکرد هایی باشد؟ هر فردی باید دارای ویژگیهایی باشد تا بتواند این ارتباط سالم و خصوصیات اجتماعی لازم را به ظهور برساند . این ویژگیها و استعدادهای خاص را ، روانشناسان « هوش اجتماعی » نامیده اند .

 « هوش اجتماعی » هنری است که در سایه آن می توان با دیگران ارتباط برقرار کرد و درغمها و شادیهای آنها شریک شد . کسانی که از نظر هوش اجتماعی قدرتمندند، می توانند کاملا راحت با افراد ارتباط بر قرار کنند و واکنشها و احساسات آنها را به سرعت دریابند، دیگران را رهبری کنند و سازمان دهند و به مشاجراتی که می تواند در هر فعالیت بشری شعله ور شود خاتمه دهند .

 آنها افرادی هستند که دیگران دوست دارند با آنها باشند زیرا از نظر عاطفی به دیگران نیرو می دهند . حالتهای روحی خوبی درافراد بو جود می آورند و این فکر را در آنها بوجود می آید که اطراف فردی با این خصوصیات بودن چه سعادتی است و در یک کلمه می توان گفت این افراد در نظر دیگران از محبوبیت بسیاری برخوردار هستند.

 مهارتهای هوش اجتماعی:

هوش اجتماعی برچند « مهارت » استوار است که باید آنها را در خود شناخت و تقویت کرد این مهارتهاعبارتند از :

 1- سازماندهی گروهی : این مهارت برای کسی که «رهبر» می باشد ضروری است و شامل به دست گرفتن ابتکار عمل و همانگ ساختن تلاشهای گروهی مردم است. این استعداد معمولا در مدیران ، کارگردانان و …. با وضوح بیشتری دیده می شود .

 2- ارائه راه حل : این مهارت همان استعداد میانجیگری ، اجتناب از تعارضها یا حل تعارضهای بوجود آمده است . افرادی که چنین خصوصیاتی دارند در داوریها ، وساطت و حل و فصل و مشاجرات توانایی زیادی دارند .

 3- ارتباط بین فردی : این استعداد واردشدن در رویارویی با دیگران یا شناختن و پاسخ مناسب دادن به عواطف و علایق مردم است . چنین افرادی در کارها یا بازیهای گروهی موفق هستند . آنها می توانند همسرانی قابل اعتماد ، دوستان تجاری خوب و معلمان موفقی باشند .                                                              

4- تجزیه وتحلیل اجتماعی : این مهارت به معنای توانایی دریافت احساسات انگیزه و علایق دیگران و داشتن درکِ عمیق از آنها می باشد . این آگاهی سبب می شود آنها به سهولت با دیگران صمیمی شوند و در ایجاد روابط دوستانه و نشاط آور «خلاقیت » از خود نشان می دهند و از هر گونه برخورد یا اتفاق روزمره ، شرایطی برای دوستی و نشاط فراهم می آورند وروح خود را محدود نکرده و کردار یا گفتار منفی دیگران را به ذهن نمی سپارند و همواره دنبال فرصتی هستند تا دوستی تازه ای را آغاز کنند .2

 بنابراین تمامی این مهارتها برای برقراری ارتباط های بین فردی و اجتماعی لازم بوده و در نحوه ارتباط تاثیری می گذارند وسبب جلب دیگران و موفقیت های اجتماعی و محبوبیت می شوند .

بهترین روش برخورد با مردم:

تمام خصوصیات فردی و اجتماعی که برای رسیدن به محبوبیت لازم است و بطور خلاصه به تعدادی از آنها اشاره شد ، را می توان در این کلام امیرالمومنین ( علیه السلام ) خلاصه کرد . بطوری که حضرت در وصیت خود به امام حسن ( علیه السلام ) می فرمایند : فرزندم در برخورد با دیگران خود را میزان قرار ده آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران نیز بپسند و آنچه را برخود نمی پسندی بر آنان نیز مپسند ، ستم نکن همچنان که دوست نداری به تو ستم شود ، نیکی کن همچنان که دوست داری به تو نیکی شود و آنچه را ازدیگران زشت می شماری از خود نیز زشت شمار . 3

 نکته ای که حضرت اشاره می فرمایند و ما را به آن توجه می دهند این است که شما دوست دارید مردم چگونه و بر اساس چه روشی با شما رفتار کنند ، هر چه را برای دیگران پیشنهاد می کنیم همان بهترین روش است که شما نیز برهمان اساس  با آنان رفتار کنید . اگر دوست دارید با شما مهربان باشند ، اگر دوست دارید با شما صادق باشند ، اگر دوست دارید به شما احترام گذاشته و با شما همدل باشند اگر دوست دارید به دیدار شما آمده و به عهد و پیمان خود وفادار باشند و…. همین اصول را هم شما در رفتار خود با دیگران پیاده کنید قطعاً خواهید دید که در روابط خود موفق بوده و مردم در مجالست ونزدیک شدن به شما تمایل نشان می دهند .

 این دستورالعملی است که اگر بتوانیم در تمامی مراحل زندگی ، در ارتباط میان اعضای خانواده و در ارتباطهای اجتماعی  به مرحله اجرا درآوریم، زندگی موفقی خواهیم داشت . زیرا آدمی به این مرحله از کمال نخواهد رسید مگر آن که خود خواهی ها ، خودبینی ها و…. را کنار بگذارد و در بعضی مواقع دیگران را برخورد ترجیح داده و ایثار کند و نسبت به مردم فداکار باشد . حضرت حتی این نکته را هم در بیان خود متذکر می شوند که در انجام امور محبت آمیز پیش قدم باشیم . آنجا که می فرمایند :« نیکی کن همچنان که دوست داری به تو نیکی شود »

 بنابراین کسی که هرچیز را برای خود دوست داشت برای دیگران نیز بخواهد و حتی دیگران را برخود ترجیح دهد و در انجام این امور پیشتاز باشد بالطبع مردم نیز به دیده عظمت و احترام به او می نگرند و رشته محبت بین آنها ایجاد شده و محبوب نزد آنان خواهد بود . البته با رعایت این نکته که در این عمل خود «خلوص نیت» داشته باشد .

 نتیجه:

پس به این نتیجه کلی می رسیم که بهترین شیوه جذب قلوب دیگران و رسیدن به درجه محبوبیت نزد مردم ( خانواده و جامعه ) ، کسب محبوبیت نزد خداوند متعال و اصلاح کردن رابطه بین خود و خدا می باشد . چرا که شرط رسیدن به این مقام طبق آیات و روایات ائمه (علیهم السلام) « ایمان و عمل صالح » می باشد . پس مومنانی نزد خدا محبوبند که ایمان و آثار آن در دل و جان آنها رسوخ کرده و در اعمال و کردار به مرحله بروز و ثبوت رسیده است و محبوبان حقیقتی چون رسول اکرم و ائمه اطهار ( سلام الله علیهم ) را الگوی زندگی خود قرار داده و متصف به صفات الهی شده اند و شرط اخلاص و بندگی را در زندگی فراموش نکرده اند و چیزی را جز برای محبوب و معشوق (الله) خود نمی خواهند و….لذا خداوند نیز آنان را دوست می دارد و به آنها  عشق می ورزد . چنین افرادی یقیناً محبوب نزد مردم نیز خواهند بود . « چون که صد آید نود هم پیش ماست ) و خداوند قادر و متعال عشق ومحبت آنها را در دل بندگان خود قرارمی دهد . بطوری که اگر خود می خواستند به این هدف دست یابند شاید نمی توانستند.

 خداوند متعال می فرماید :

 اگر با تمام آنچه در زمین است می خواستی بین آنها الفت و محبت و دوستی برقرار کنی  نمی توانستنی ولی خداوند بین قلوب آنان الفت و محبت ایجاد کرد

 

خوش اخلاقی صفتی نیکویی است که زندگی را به کام خودمان و دیگران شیرین میکند. ساده ترین راهکارها برای خوش اخلاقی لبخند زدن به دیگران زیرا با لبخند زدن حس خوبی را به دیگران منتقل میکنیم ، احساس خوبی در درونمان شکوفا میشود که به اخلاق خوش می انجامد.

خوش اخلاقی با دیگران نه تنها باعث می شود که آنها به شما بیشتر احترام بگذارند، بلکه روزتان زیباتر می شود. اما همیشه خوش اخلاق بودن کار ساده ای نیست به خصوص زمانی که روحیه خوبی نداریم یا هنگام مواجهه با فردی که باعث آزارمان می شود. برای اینکه اکثر مواقع خوش اخلاق باشیم لازم است راهکارهای این بخش از نمناک را انجام دهیم .

ادب را رعایت کنید

با غریبه ها نیز به اندازه خانواده تان مودبانه برخورد کنید. مثلا در اتوبوس به تنهایی دو صندلی را اشغال نکنید، با صدای بلند با موبایل تان حرف نزنید؛ به دیگران یک صندلی خالی تعارف کنید.

چگونه خوش قلب باشیم

با دیگران گفت وگوی کوتاه و مثبت داشته باشید

درباره موضوعات مورد علاقه فرد مقابلتان حرف بزنید و اگربا او تازه آشنا شده اید و به خوبی او را نمی شناسید و از علایقش بی خبرید درباره مسائل پیرامون تان صحبت کنید. همه افراد از کسانی که شوخ طبع هستند و شوخی می کنند ، خوش شان می آید.

برخی افراد به اشتباه می پندارند گفت وگوهای کوتاه، بیهوده و فقط وقت تلف کردن هستند اما این مکالمات کوتاه می تواند پایه ارتباطات عمیق آینده باشد.

لبخند بزنید و خنده رو باشید

لبخند زدن ساده ترین کار برای خوش اخلاق به نظر رسیدن است . لبخند زدن سبب می شود فرد متقابل شما نیز به شما لبخند بزند . لبخند زدن در بدترین شرایط روحی ، سبب می شود احساس خوشحالی بیشتری کنید .

گاهی اوقات به دلیل خجالت هنگامی که از کنار آشنایی عبور می کنید ، به راحتی لبخند نمی زنیدو این سبب می شود که آنها تصور کنند که شما فردی سرد یا بداخلاق هستید. لبخند زدن هم برای خودتان و هم برای دیگران مفید است.

 بی ریا تعریف و تمجید کنید نه چاپلوسی

همه افراد از تعریف و تمجید خوشش شان می آید، پس ویژگی های مثبت دیگران را به آنها بگویید و از آنها تمجید کنید تا فرد خوش اخلاقی به نظر برسید.

اما از تعریف بیش از حد اجتناب کنید زیرا تعریف زیاد چاپلوسی به نظر می رسد پس محتاط باشید که چاپلوسی نکنید مخصوصا اگر فرد مقابل دوست جدیدتان یا مدیر شماست. برای شروع یک مکالمه از تمجید استفاده کنید و بگویید:«من از پیراهنت خوشم آمده. آن را از کجا خریده ای؟»

دشنام ندهید

دشنام دادن سبب می شود که شما فردی بی نزاکت، خشن و بسیار بداخلاق شناخته شوید و افراد با دیدن عصبانیت و دشنام دادن شما انرژی منفی تان را دریافت کرده و از شما دور خواهند شدپس قبل از دشنام دادن تلاش کنید با لبخندزدن با آن دشنام ها بجنگید.

مهربانی کنید حتی با حرکات کوچک

فقط لازم نیست که با نزدیک ترین و عزیز ترین افراد اطراف تان، مهربان باشید بلکه با افراد غریبه نیز مهربانانه برخورد کنید مثلا هنگام پارو کردن برف ، برف را از مسیر خودروی همسایه پیرتان نیز پارو کنید ، اجازه دهید یک نفر در صف از شما جلو بزند.

با انجام این کارها و صرف زمان برای انجامشان برای افراد غریبه ، فرد احساس قدردانی خواهد کرد و کار نیک گسترش می یابد.

به دیگران کمک کنید

کمک کردن موجب ایجاد حس خوب در خودتان و خوش اخلاقی می شود. یکی از راه های خوش اخلاقی با دیگران ارائه کمک هایی به افراد مسن ، کودکان و بزرگسالان است زیرا ممکن است شما نیز روزی به کمک دیگران نیاز داشته باشید.

رفتار و کارهای دیگران را قضاوت نکنید

افراد را قبل از اینکه با آنها اشنا شوید قضاوت نکنید و قبل از برخورد فرض را بر این بگذارید که آنها خوب هستند و تا وقتی دلیلی برای خوب نبودن آنها ندارید از قضاوت دست بردارید.

افراد را بر اساس ظاهرشان قضاوت نکنید و برای آنچه که هستند ببینید. یکی از راه های خوش اخلاقی این است که بدون قضاوت به فردی که نمی شناسید نگاه کنید .

مثبت اندیشی

به بخش های خوب زندگی خود فکر کنید که به خوبی پیش می روند نه به آن قسمت هایی که فقط شما را آزار می دهند .

مرور موفقیت های گذشته

موفقیت های گذشته را برای پیشبرد بیشتر امور در آینده و ایجاد انگیزه در خودتان مرور کنید.

انجام امور دینی و عبادت

برای رهایی از اضطراب و افسردگی امور دینی و مذهبی را انجام دهید.

گوش دادن به موزیک

برای تقویت خلق و خو و خلاص شدن از حالات بد موزیک گوش دهید، این کار حداقل و به طور موقتی، شما را خوشحال می کند.

خودتان را درمان کنید

اغماض ها و گذشت ها هنگام احساس پایین افتادن، سبب می شود شما را بالا بکشندو در شما احساس خاص و ویژه ایجاد گردد.

داوطلب در انجام کارهای خیر

چگونه خوش قلب باشیم

انجام کارهای داوطلبانه و فعالیت در خیریه ها موجب می شود احساس بهتربودن به ما دست دهد.

انجام ورزش

ورزش کردن سبب تغییر حالت بد انسان، افزایش انرژی و کاهش فشار و استرس می شود.

رفتار شاد

برای بهبود حالت و خلق لبخند بزنید و چهره شاد داشته باشید.

امید به آینده

شما نمی توانید اشتباهات گذشته را پاک کنید اما می توانید از آن درس بگیرید و برای ساختن آینده بهتر سخت کار کنید.

رفع افسوس خوردن

اگر همیشه احساس تاسف می کنید همین امروز دست از افسوس خوردن بکشید و از همین حالا به زندگی تان توجه کنید و برای افسوس خوردن حدی قائل شوید. 

چگونه خوش قلب باشیم
چگونه خوش قلب باشیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *