چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

 
helpkade
چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم
چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

The online version of the Iranian daily Hamshahri

سرکه یک فراورده است طبیعی که برای مصارف مختلف از آن استفاده می‌شود مانند خوراکی و پزشکی و پاک‌کنندگی. در ادامه با روش فوری و آسان تهیه سرکه سیب آشنا می‌شوید.

به گزارش همشهری آنلاین، کمتر کسی است که با خواص بی‌نظیر سرکه سیب آشنا نباشد. چه خوب است که این معجون لاغری را خودتان در منزل درست کنید و از فواید سرکه سیب خانگی بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه عرق نعنا دوآتشه در خانه | بهترین شیوه نگهداری از این مایع ضد نفخچگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز | این نکات را در تهیه انواع ترشی رعایت کنید

طرز تهیه ترشی بامیه | ساده‌ترین روش درست‌کردن ترشی همراه با نکات کلیدی

سیب درختی (هر نوع سیبی که باشد فرقی ندارد)

شکر برای هر ۱۰ کیلو سیب نیم‌کیلو

آب بدون کلر و تصفیه شده که جوشیده و سرد شده باشد (آب معدنی)

ابتدا سیب را خرد کنید. فقط چوب سر سیب دور ریخته شود. بقیه قسمت‌ها بماند مشکلی ندارد.

سیب‌های خرد شده را داخل دبه بریزید، شکر ریخته و به قدری آب بریزید که روی سیب‌ها را بپوشانید.

درِ دبه را نیمه‌باز بگذارید تا هوا داخلش جریان داشته باشد و مانع کپک زدنش شود.

دبه را در محلی گرم بین دمای ۲۵ تا ۳۰ درجه بگذارید. اگر آفتاب باشد هم زود ترش می‌شود و هم کرم نمی‌زند.

بعد از ۳ تا ۷ روز مگس سرکه جذب بوی میوه شده و درون سرکه تخم‌گذاری می‌کند. این امر باعث ترش و تیز شدن سرکه می‌شود.

مگس سرکه برای تهیه سرکه مفید است. ضمنا باید یک‌چهارم دبه خالی باشد.

بعد از ۵۰-۴۰ روز صاف کرده و سرکه را جدا کنید.

► نکات مهم در تهیه سرکه سیب خانگی

۱- سیب‌های باکیفیت انتخاب کنید، چون در طعم سرکه موثر است.

۲- از ترکیب سیب‌های مختلف استفاده کنید.

۳- هرچه سیب‌ها رسیده‌تر و شیرین‌تر باشند، سرکه بهتری خواهید داشت.

۴- حتما قبل از خرد کردن سیب‌ها، آنها را در آب سرد بشویید.

۵- هرچه سیب بیشتری بردارید سرکه بیشتری خواهید داشت، اما برای اولین بار بهتر است با ۳ سیب امتحان کنید.

۶- اگر از سیب ارگانیک استفاده می‌کنید، لازم نیست هسته و چوبش را جدا کنید.

۷- سیب‌ها را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید تا سریع‌تر تخمیر شوند.

۸- برای تهیه سرکه هرگز از ظرف فلزی استفاده نکنید. شیشه تمیز و استریل بهترین ظرف است.

۹- مقدار آبی که روی سیب می‌ریزید به اندازه‌ای باشد که سطح سیب را بپوشاند.

۱۰- اگر آب سطح سیب را نگیرد ممکن است سرکه پوسیده و خراب شود. آب زیاد هم نریزید که سرکه رقیق شود.

۱۱- برای هر سیب یک قاشق چایخوری (۴ گرم) شکر کافی است.

۱۲- در شیشه را با پارچه تمیز پنبه‌ای بپوشانید.

۱۳- مخلوط را یک یا دو بار در روز با قاشق چوبی هم بزنید. هم زدن مخلوط به فرایند تخمیر و همچنین جابه‌جایی سیب در شیشه کمک می‌کند.

۱۴- بعد از یکی‌دو هفته وقتی همه سیب‌ها به ته شیشه بروند، فرایند تخمیر انجام شده است.

۱۵- مخلوط را از صافی پارچه‌ای تمیز رد کرده، داخل شیشه‌ای بریزید و رویش را با پارچه بپوشانید.

۱۶- به مدت ۳ تا ۶ هفته بگذارید تخمیر شود و هر چند روز یک‌بار هم بزنید.

منبع: تصویر زندگی


همشهری محلهDownloads-icon

درست كردن سركه سيب جزو ترشیجات و شور میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه


چگونه نزد همسر بیشتر دوست داشته شویم؟


جدیدترین مدلهای طرح برجسته فرش

نحوه درست كردن سركه سيب در منزل

 

سرکه سیب غیر از همه خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد، می‌تواند به‌عنوان یک آنتی‌هیستامین علائم آلرژی را کم‌رنگ کند. به گزارش هلث، اگر دچار آلرژی فصلی هستید، می‌توانید با خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل، بهتر نفس بکشید و از شر آبریزش بینی خلاص شوید.چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

این معجون ضدآلرژی را می توانید تا سه بار در روز بنوشید. اما متخصصان معتقدند بهترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دلتان می خواهد با سیب های زرد زمستان سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.

 

طرز تهیه سرکه سیب:

مواد لازم برای روش تهیه سرکه سیب :

 

درست كردن سركه سيب در منزل :

ابتدا سیب ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آن ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته های آن ها را جدا کنید.

 

سیب های خرد شده را در دبه ای مناسب بریزید. حدود 1/4 دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.

 

سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با  آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.

 

بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب ها را به سمت پایین دبه  فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. بعد از 20 روز سیب ها نرم شده و ته ظرف ته نشین می شوند. سرکه را حداقل 50 روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه ی تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.

 

در طرز تهیه سرکه سیب دقت کنید که در روش بالا حتماً حدود دو ماه زمان بدهید تا سرکه خوب جا بیفتد.

 

طرز تهیه سرکه سیب به روش ساده :

طرز درست كردن سركه سيب خانگي

 

مواد لازم برای سرکه سیب :

 

طرز تهیه سرکه سیب خانگی:

ابتدا سیب را بشویید و اجازه بدهید خشک شوند. پس از جدا کردن دم و هسته ی سیب ها، آن ها را به قطعات کوچکتری خرد کنید. درون دبه ای تمیز و خشک بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید. دقت کنید حدود 1/4 دبه خالی باشد. در دبه را ببندید لازم نیست خیلی محکم ببندید حتی می توانید در آن را با پارچه و کش ببندید و بعد آن را در جای نسبتا گرم مانند گوشه ی آشپزخانه قرار بدهید.

 

بعد از گذشت 2-3 ماه در دبه را باز کنید و بچشید اگر ترش شده بود آماده است. سپس آن را داخل پارچه ای تنظیف بریزید و آب آن را کامل جدا کنید و بعد داخل ظرف شیشه ای بریزید و بعد از 15 تا 20 روز سرکه سیب شما قابل استفاده است.

 

 

طرزتهیه سرکه سیب

 

نکته برای تهیه سرکه سیب:

• برای تهیه ی سرکه سیب، سیب ها حتما سالم و بدون گندیدگی و خرابی باشند. هرچه سیب ها سالم و شیرین باشند سرکه ی با کیفیت تری خواهید داشت.

 

• برای تهیه ی سرکه سیب می توانید سرکه اضافه نکنید. در این صورت مدت بیشتری طول می کشد که سرکه عمل بیاید امکان دارد 7-8 ماه یا حتی 1 سال طول بکشد.

 

• هر چقدر سیب ها بیشتر له شده باشند و آب آن ها گرفته شود و سرکه به آن اضافه کرده باشید و در دمای مناسب قرار بدهید سرکه سیب شما زودتر عمل می آید.چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

 

• می توانید برای اینکه فرآیند تخمیر سریع تر شود اندازه ی کف دست نان سنگک روی سیب های درون دبه بگذارید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

 


زیباترین باغ رستوران فشم تهران

تهیه اینترنتی بلیط اتوبوسVIPبه قیمت ارزان

سبدهای نظم دهنده مدرن باکاربردهای متفاوت


راه و رسم داشتن زندگی زناشویی بدون تنش


مرکز تخصصی استعدادیابی و آموزش کودکان


قطعات یدکی جاروبرقی،چرخ گوشت،سماور و…


جهیزیه ات رو قسطی وبدون پیش پرداخت بخر

جدیترین یخچال ها رو باکمترین قیمت بازاربخر

هرآنچه لازم است ازقرص های سقط جنین بدانید!


موثرترین راه پاکسازی هوای خانه


اسلایس براونی آلبالو


راهنمای انتخاب و خرید محصولات زناشویی


حریر طرحدار ترک /*سفارش آنلاین


معرفی بهترین کتاب‌های کودک برای خرید

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021


حس می کنی دچار کم شنوایی شدی؟


دنبال دندانپزشک خوب توی تهران میگردی؟

آشپزی – قهوه فرانسه به 3 صورت طبخ می‌شود، با دستگاه فیلتردار یا دستگاه‌های پرس‌كننده و اسپرسو همراه با آب درست می شود.

 

چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

قهوه های فرانسه آسیاب شده درشت تر از قهوه اسپرسو و ترک است . این قهوه متعلق به کشور برزیل است اما مانند قهوه ترک به دلیل ابداع طرز تهیه و دستگاه مخصوص قهوه ساز به وسیله فرانسوی ها به قهوه فرانسه معروف شده است ، اگر قصد میل کردن قهوه فرانسه دارید حتماً باید یک قهوه ساز مخصوص داشته باشید . انواع این قهوه ساز با قیمت های متفاوت در بازار و قهوه فروشی ها موجود است.

 

قهوه فرانسه به‌طورکلی، مزه‌ای شبیه به قهوه کافِه‌تیِه‌رِه دارد ولی گرد قهوه را برای بهتر کردن عطر و طعمش از آن جدا می‌کنند. می‌توان آن را برای چند ساعتی در بیشتر دستگاه‌ها گرم نگه داشت. در فنجان استاندارد و به‌صورت تلخ (سیاه) یا با شیر سرو می‌شود.این روش قهوه‌ای دیرسازتر از روش اسپرسو به‌دست می‌دهد. قهوة فیلتری (فرانسه) را اصلاً مردی فرانسوی به نام ژان‌باپتیست ‌دوبِلوآ (Jean-Baptiste de Belloy) اختراع کرد و معروف‌ترین روش در غرب است.

 

 

قهوة فرانسه با استفاده از دستگاهی خودکار درست می‌شود که از 2 تا 12 فنجان قهوه دم ‌می‌کند. آب مستقیماً بر روی قهوه‌ای که درونِ فیلتر یا صافی‌ای کاغذی در بخش بالایی دستگاه قرار دارد، ریخته می‌شود. آب در محفظۀ مخصوص به طرف المنت گرمایشی در کف دستگاه فشار می آورد.

 

آب داغ از یک لوله در بالای دستگاه خارج می شود و سپس، در حالی که محتوی قهوه است، از صافی عبور کرده، به پائین می ریزد. در نهایت، قهوه در یک لیوان یا قوری جمع آوری می شود. قهوه بر اثر نیروی جاذبه به درون پارچی شیشه‌ای به زیر می‌چکد؛ یعنی به جایی که بر روی صفحه‌ای داغ قرار داده شده که قهوه را در دمایی بهینه نگه می‌دارد تا بتوان در هر زمانی از روز، آن را نوشید. همچنین امکان استفاده از قهوه‌های کیسه‌ای وجود دارد که استفاده از این کیسه‌ها، درست‌کردن قهوه و تمیزکردن دستگاه را آسان‌تر می‌سازد.

 

برای تهیه یک قهوۀ فرانسه خوب، موارد زیر لازم است:

1. قهوه گیری آرام و مداوم

2. ترکیبات خوب قهوه ها

3. امکان کنترل عطر و طعم قهوه

 

یک روش کاربردی برای آزمایش اصالت قهوۀ فرانسه این است که یک مقدار از آن را روی آب بپاشید. قهوه فرانسۀ اصیل خشک مانده، برای مدت طولانی بر روی سطح آب باقی می ماند؛ در حالی که قهوۀ غیر اصیل ته نشین شده، حتی جذب آب سرد نیز می شود.

هرگز این قهوه را به هنگام استراحت در محل کار و یا پیش از خروج از منزل برای رفتن سر کار ننوشید ، اسپرسو را باید بعد از یک غذای خوب در زمانی که وقت کافی برای آرامش و استراحت دارید میل کنید .

 

منبع : groohashpazi


درمان گیاهی فشار خون بالا در بارداری


لیفت و پروتز سینه توسط پزشک برتر تهران


سفارش آنلاین جدیدترین ست های لباس زیر

طرح فروش اقساط(بدون پیش پرداخت)لوازم خانگی


سینما رو به خونت بیار!

جدیترین یخچال ها رو باکمترین قیمت بازاربخر

چنین کیکی روفقط تواین یخچال میتونی جابدی


تخفیف باورنکردنی فرش سورنا|ازدستش نده!


برای مانتو چه پارچه ای بخرم؟


موثرترین راه پاکسازی هوای خانه

خرید اینترنتی تلویزیون،یخچال و… از بانه


به تماشای کیفیتی بی حاشیه!


قاعدگی دردناک زنان و دختران


دیگه لازم نیست از دندانپزشکی بترسید؟

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

میخوای بدونی برنامه غذایی مناسب بدنت چیه؟


حس می کنی دچار کم شنوایی شدی؟

مواد لازم:

طرز تهیه:1 – دو سه لیوان آب را در کاسه‌ای بریزید و سماق را به آن اضافه کنید تا خیس بخورد. مدت زمان لازم برای خیساندن سماق 2 ساعت است.پس از آن مخلوط سماق و آب را از صافی عبور دهید و آب آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. تمبر هندی را نیز در یکی دو لیوان آب خیس کنید و بگذارید حدود24ساعت بماندپس از این مدت، آن رانیز صاف کنید. حالا آب تمبر هندی و آب سماق را در کاسه فلزی گودی با هم مخلوط کنید، سپس آب لیموترش را به آن اضافه کنید.2 – ترکیب این 3 مایع را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا چند جوش بزند. پس از آن، اجاق را خاموش کرده و مخلوط را کناری بگذارید تا سرد شود.در این فاصله خرما های هسته گرفته را چرخ کرده یا در دستگاه خردکن له کنید؛ سپس آن را به مخلوط این آب‌ها (آب سماق، تمبر هندی و لیمو ترش) اضافه کنید.

نکته: برای اینکه ترشی خرما کاملا جا بیفتد، مخلوط نهایی را دوباره روی شعله اجاق گاز قرار دهید و اجازه بدهید 2 دقیقه حرارت ببیند. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و ترشی جا بیفتد.چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

در پایان گردو و دانه‌های انار را نیز اضافه کنید و پس از مخلوط کردن با خرما، ترشی را نوش جان کنید.

منبع : iranvij

انواع ترش و شیرین

خرید کاغذ دیواری قابل شستشو |مشاهده طرحها


قیمت امروز بلیط اتوبوس به هرکجای ایران


خرید بی واسطه جدیدترین مدلهای فرش


گیفت کارت ارزان/تحویل آنی وپشتیبانی

بالاترین کیفیت لوازم خانگی با بهترین قیمت


کاغذدیواری چسبی در طرحهای شیک ولاکچری


مرتب سازی دندان ها با قیمت مناسب

بلیط کیش را دربهترین فصل سفر به آن خریدکن


درمان اختلالات گفتاری کودکان


خرید اینترنتی انواع پارچه مانتویی


سفارش کیک های تازه و خوشمزه خونگی


زیبایی خونت با این محصولات کامل میشه!

باکلاسهای غیرحضوری،چطورکمک درس فرزندم باشم


کامل ترین سیستم خانگی پاکیزه کننده هوا

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021


لیفت و پروتز سینه توسط پزشک برتر تهران


فروشگاه سیسمونی آنلاین

 

 

چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

 

مواد لازم :

 

گیلاس

۱ کیلو

شکر سفید

۳ قاشق غذاخوری

سرکه

۱/۵ لیتر

فلفل سیاه یا سفید درسته

۱۰ عدد

برگ بو و رزماری تازه

تعدادی

آب ساده

۱ استکان

 

 

طرز تهیه :

ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .

 

نکته آشپزی :

از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .

انواع ترش و شیرین

دیگه لازم نیست حتماروبه روی تلویزین بشینی!


همین الان سفارش بده و داغ داغ تحویل بگیر

مشاهده تمامی مدلهای فرش وامکان خریدآنلاین


قبل از گرونی و شلوغی عید فرشت رو بخر!


کاهش سایز و وزن| فوری و بدون عارضه


طرح های 3بعدی کاغذ دیواری برای خرید


گیفت کارت ارزان/تحویل آنی وپشتیبانی


آشپزی بدون دغدغه کثیفی گاز


خرید بی واسطه جدیدترین مدلهای فرش


خرید مستقیم فرش از کارخانه


اقساط36ماهه لوازم خانگی بدون پیش پرداخت


مرتب سازی دندان ها با قیمت مناسب

چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

اجاره ویلاهای لوکس شمال لب دریا باقیمت خوب


چگونه نزد همسر بیشتر دوست داشته شویم؟

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021


دنبال دندانپزشک خوب توی تهران میگردی؟


حس می کنی دچار کم شنوایی شدی؟

 

مواد لازم :

چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

طرز تهیه لیموناد زمستانی :آب یک لیموترش را بگیرید.لیموی دیگری را برش های نازک بزنید، میخک ها را در برش های لیمو فرو کنید و در فنجان قرار دهید. عسل و آب جوش را نیز اضافه کنید.مخلوط را با چوب دارچین هم بزنید تا عسل کاملا حل شود.این لیموناد داغ که سرشار از ویتامین c و عسل است، برای روزهای سرد و رفع علایم سرماخوردگی از جمله گلودرد مفید است. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه لیموناد نعنایی)منبع : khorasannews.com

انواع ترش و شیرین


لاغری موضعی با لیزر


اصلاح طرح لبخند و زیبایی دندان

لذت تماشای فیلم باجزییات وکیفیت بالای نور


خرید لباس ژورنالی نوزاد با تخفیف یلدا


صدور آنلاین بلیط با ارزانترین نرخ


اقساط 36 ماه بدون پیش پرداخت لوازم خانگی


راهنمای سفر کم هزینه در ایران


انواع اکسسوری مردانه ویژه هدیه روز پدر


قاعدگی دردناک زنان و دختران


قابلیت افزودن لباس حین شست و شو


راهنمای انتخاب و خرید محصولات زناشویی

درمان رفتار آسیب زاوبهبوداحساس نسبت به خود


لاکچری ترین نوع لمینت دندان


سفارش آنلاین جدیدترین ست های لباس زیر

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

امتیاز دهید


3.4
از

115

سرکه از جمله چاشنی های خوش طعم و اسیدی است که برای کسانی که طرفدار طعم ترش هستند از جمله دوست داشتنی ترین ها است که می تونیم بسیاری از خوراکی ها رو با اون مزه دار کینم. یکی از انواع مفید سرکه، سرکه سیب است که خواص درمانی بی شماری داره و طعم خوب و خاص اون برای تهیه انواع سالاد و ترشی می تونه کاربر داشته باشه.

تهیه سرکه خونگی شاید در نظر اول زمان بر و کمی سخت باشه اما اگر جرات یکبار درست کردنش رو به خودتون بدین متوجه می شین این کار نه تنها سخت نیست بلکه در نهایت طعمی رو تجربه می کنید که در هیچ فروشگاهی نمی تونید این طعم و مزه رو پیدا کنید و حتما عاشق طعم و مزه سرکه خونگی می شید حالا چه سرکه انگور باشه و چه سرکه سیب. مهم داشتن سرکه سالم و طبیعیه که با درست کردنش می تونید از مضرات سرکه های بازاری که سرشار از اسیدسیتریک و مواد نگهدارنده است دور باشید.

 

چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

 

سرکه سیب از جمله مفید ترین سرکه هاست که برای از بین بردن اضافه وزن و داشتن اندام مناسب بسیار مفیده. علاوه بر این سرکه ی سیب یکی از مواد طبیعی است که برای داشتن پوست و موی شاداب می شه ازش استفاده کرد و می تونه بسیاری از قارچ های پوستی رو از بین ببره که البته کم هزینه بودنش خیلی ها رو راغب می کنه این سرکه رو جایگزین مواد و داروهای گردن قبمت و شیمیایی بکنن. از دیگر خواص سرکه سیب میتونم به سم زدایی بدن، از بین بردن عفونت های داخلی بدن، کاهش فشار خون، از بین بردن رگ های واریسی و جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان اشاره کنم.

با توجه به تمام خواصی که ذکر شد باید توجه داشته باشید مصرف سرکه باید به اندازه باشه و حتما شرایط فیزیکی خودتون رو در نظر داشته باشید تا آسیبی به سیستم گوارش و یا سایر اندام های بدنتون نزنید چرا که خاصیت اسیدی سرکه می تونه آسیب زننده باشه در صورتی که مصرف بی رویه و نا بجا داشته باشید.

 

 

خب حالا در ادامه مطلب روش تهیه سرکه سیب خانگی رو مرحله به مرحله آموزش می دم که امیدوارم از درست کردنش لذت ببرید. و لازم به ذکره که با این چاشنی می تونید انواع چیپس،آش رو مزه دار کنید و حتی می تونید نوشیدنی سرکه سیب و عسل رو درست کنید که طرفدار زیادی داره خوردن این نوشیدنی قبل از غذا می تونه هضم غذا رو راحت تر بکنه و همین مسئله باعث کاهش وزن هم می شه.

 

 

سیب ها را بشویید و پس از خشک شدن آن ها را خرد کنید.

 

یک تکه طلق را به اندازه ای که کمی بزرگتر از دهانه ظرف باشد برش بزنید و روی آن سوراخ ایجاد کنید از سوراخ وسط طلق نخ رد کنید.

 

سیب را در ظرف شیشه ای مورد نظر بریزید به طوری که مقداری از فضای بالای ظرف خالی بماند. . آب و شکر را مخلوط کنید و وروی سیب ها آب جوشیده سرد بریزید تا کاملا سطح سیب را بپوشاند.

 

 

طلقی را که آماده کرده اید در ظرف فرو کنید و آن را به وسیله یک سیخ چوبی با نخ محکم کنید. بعد مقداری آب جوشیده سرد روی سیب بریزید تا کاملا روی سیب را بپوشاند.(گذاشتن طلق باعث می شود فشار کمی به سطح سیب وارد شود و آن را کاملا در آب غوطه ور کند و از کپک زدن سرکه سیب جلوگیری نماید)

 

.

دهانه ظرف سرکه را با پارچه تمیز و نخی بپوشانید و با یک تکه نخ آن را محکم ببندید (دقت داشته باشید هیچ گاه در سرکه نباید سفت بسته شود چون گازی که در اثر تخمیر ایجاد می شود ممکن است باعث انفجار ظرف شود.) ظرف را در جایی تاریک و خنک به مدت بیست و یک روز قرار دهید و پس از گذشت این مدت  مواد را از صافی رد کنید و مایه سرکه را باز در ظرف بریزید و دوباره در ظرف را با پارچه بچوشانید و در جای قبلی به مدت شش هفته قرار دهید.

 

 

در مدت شش هفته هر زوز سرکه را با قاشق چوبی کمی هم بزنید تا عمل تخمیر به خوبی صورت بگیرد.

سرکه سیب پس از چهارهفته با توجه به دمای محیط ممکن است برسد و قابل استفاده شود. پس زمانی که به حد اسیدی مناسب با ذایقه شما رسید آن را به ظرف کوچک و مناسب تری منتقل کنید تا به راحتی بتوانید سرکه ی سیب را استفاده کنید.

 

– ظرف سرکه را حتما از جنس شیشه انتخاب کنید چون اسید موجود در سرکه بافت ظروف پلاستیکی را خراب می کند و مواد شیمیایی آزاد شده در آن برای سلامت بدن مضر است.

– اگر مصرف سیب شما به هر دلیل زیاد است و کمپوت یا تارت سیب زیاد درست می کنید می توانید از ضایعات سیب آن بری انداختن سرکه استفاده کنید.

 

 

چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

– برای تهیه سرکه سیب اگر از ترکیب سیب سبز و قرمز استفاده کنید سرکه خوشرنگ تری خواهید داشت.

– اگر می خواهید سرکه سیب زودتر برسد دو قاشق غذاخوری از سرکه سیب قبلی داخل ظرف بریزد تا عمل تخمیر را سرعت ببخشد.

 

با سلام و ارادت
اولین باری است که این سایت را دیدم خیلی لذت بردم امیدوارم سالم و تندرست باشید عزیزان

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه سرکه سیب خانگی از آن مواردی است که بسیاری تصور می کنند خیلی سخت است. اما در واقعیت اینگونه نیست و شما می توانید به راحتی سرکه سیب را خودتان و در خانه تهیه کنید!

طرز تهیه سرکه سیب خانگی را بسیاری از افراد به روشهای مختلفی یاد گرفته اند و گاهی در جزییات با یکدیگر تفاوت دارند اما در این مطلب سعی شده است که بهترین و آسان ترین روش را به شما آموزش دهیم.

تقریبا هرجایی را که نگاه کنیم با سیب روبرو می شویم! در اطراف خانه بیشتر ما درخت سیبی پیدا می شود و این میوه خوش طعم و عطر را می توان راحت تر از هر میوه دیگری پیدا کرد. سیب به تنهایی دارای خواص بیشماری است اما سرکه سیب که یکی از محصولات آن است، دارای کاربردهای فراوانی می باشد.

از سرکه سیب برای گرفتن انواع ترشیجات استفاده می شود و علاوه بر آن در غذاها و حتی برای تهیه ماسک های زیبایی پوست هم مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب ابتدا مقداری راجع به سیب توضیخاتی را ارائه می دهیم و پس از آن آموزش کامل طرز تهیه سرکه سیب خانگی را در اختیارتان قرار می دهیم. با گومگ همراه باشید.چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

در هنگام شستن و تمیز کردن سیب ها هرگز دانه ها و پوست آن ها را دور نریزید.  ممکن است نتوانید آن ها را بخورید (اگر هم بخورید مشکلی ندارد) اما برای تهیه خوراکی های دیگر می توانید از آنها استفاده کنید. در واقع سیب هیچگونه زباله ای تولید نمی کند و همه جای آن قابل استفاده می باشد.

دانه ها و پوست سیب دارای خواص و کاربردهای فراوانی می باشند که می توانید آن ها را فریز کرده و در زمان نیاز، از آنها استفاده کنید. البته اگر پوست سیب را نگیرید، مشکلی برای سرکه شما ایجاد نخواهد شد.

اگر در نزدیکی شما باغ سیبی پیدا می شود و فصل برداشت سیب است بهترین کار این است که از آن جا سیب مورد نیازتان را تهیه کنید زیرا هرچه سیب تازه تر باشد بهتر است. اما در صورتی که چنین امکانی برای شما فراهم نیست می توانید از فروشگاه میوه سیب های مورد نیازتان را تهیه کنید.

این سرکه دارای خواص بیشماری است و منبعی غنی از فسفر، منیزیم، پتاسیم و کلسیم می باشد. بسیاری از مردم بر این باورند که برای درمان بیماری های مختلفی می توان از آن استفاده کرد.

سرکه سیب برای بهبود کارکرد دستگاه گوارش و همچنین درمان سوزش معده مورد استفاده قرار می گیرد. شاید غیرمنطقی به نظر برسد اما سرکه سیب برای دل درد و سوزش معده بسیار مفید است. این ماده شگفت انگیز باعث افزایش اسید معده شده و در نتیجه به هضم غذاها کمک می کند.

در ادامه شما را با روش تهیه این سرکه شگفت انگیز را آشنا می کنیم:

تا حد امکان سعی کنید از سیب های سالم و رسیده برای تهیه سرکه سیب استفاده نمایید.

تمام مطالب منتشر شده در گومگ از منابع معتبر تهیه و ترجمه شده اند، اما به هیچ عنوان جایگزین تشخیص و توصیه متخصصان نبوده و صرفا جنبه اطلاع‌رسانی دارند.

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » نکات آشپزی » طرز تهیه سرکه سیب خانگی سالم و نکات مهم

کمتر کسی است با خواص بی نظیر سرکه سیب آشنا نباشد. چه خوب است که این معجون لاغری را خودتان در منزل درست کنید و از فواید سرکه سیب خانگی بهره ببرید.

سیب درختی ( هر نوع سیب که باشد فرقی ندارد)

شکر برای هر 10 کیلو سیب نیم کیلو

چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

آب بدون کلر و تصفیه شده که جوشیده و سرد شده باشد (آب معدنی)

 

ابتدا سیب را خرد کنید. فقط چوب سر سیب دور ریخته شود. بقیه قسمت ها بماند مشکلی ندارد.

سیب های خرد شده را داخل دبه بریزید، شکر ریخته و به قدری آب بریزید که روی سیب ها را بپوشانید.

در دبه را نیمه باز بگذارید تا هوا داخلش جریان داشته باشد و مانع کپک زدن یا الکل شدنش شود.

دبه را در محلی گرم بین دمای 25 تا 30 درجه بگذارید. اگر آفتاب باشد هم زود ترش می شود و هم کرم نمیزند.

بعد از 3 تا 7 روز مگس سرکه جذب بوی میوه شده و درون سرکه تخم گذاری می کند. این امر باعث ترش و تیز شدن سرکه می شود.

مگس سرکه برای تهیه سرکه مفید است. ضمنا باید یک چهارم دبه خالی باشد.

بعد از 50-40 روز صاف کرده و سرکه را جدا کنید.

سیب های با کیفیت انتخاب کنید، چون در طعم سرکه موثر است.

از ترکیب سیب های مختلف استفاده کنید.

هرچه سیب ها رسیده تر و شیرین تر باشند، سرکه بهتری خواهید داشت.

حتما قبل از خرد کردن سیب ها، آنها را در آب سرد بشویید.

هر چه سیب بیشتری بردارید سرکه بیشتری خواهید داشت، اما برای اولین بار بهتر است با 3 سیب امتحان کنید.

اگر از سیب ارگانیک استفاده می کنید، لازم نیست هسته و چوبش را جدا کنید.

سیب ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید تا سریعتر تخمیر شوند.

برای تهیه سرکه هرگز از ظرف فلزی استفاده نکنید. شیشه تمیز و استریل بهترین ظرف است.

مقدار آبی که روی سیب می ریزید به اندازه ای باشد که سطح سیب را بپوشاند.

اگر آب سطح سیب را نگیرد ممکن است سرکه پوسیده و خراب شود. آب زیاد هم نریزید که سرکه رقیق شود.

برای هر سیب یک قاشق چایخوری (4 گرم) شکر کافیست.

در شیشه را با پارچه تمیز پنبه ای بپوشانید.

مخلوط را یک یا دو بار در روز با قاشق چوبی هم بزنید. هم زدن مخلوط به فرایند تخمیر و همچنین جابجایی سیب در شیشه کمک می کند.

بعد از یکی دو هفته وقتی همه سیب ها به ته شیشه بروند، فرآیند تخمیر انجام شده است.

مخلوط را از صافی پارچه  ای تمیز رد کرده، داخل شیشه ای بریزید و رویش را با پارچه بپوشانید.

به مدت 3 تا 6 هفته بگذارید تخمیر شود و هر چند روز یکبار هم بزنید.

 

 

سرکه سایر میوه ها هم به همین صورت تهیه می شود. هسته میوه هایی مانند شلیل، زردآلو و هلو را خارج کنید. سرکه آلو قرمز و انگور سیاه صورتی رنگ می شود.

هنر آشپزان برتر- رویا میر حیدری/ویکی هو

ممنون بسیار عالی کاش در تمام دستورهای آشپزی همینطور جزییات گفته میشد

نام:

سرکه سیب برای سلامتی ما خواص زیادی دارد. یکی از اصلی ترین خواص آن کاهش کلسترول و لاغری و کاهش وزن است. ولی خب این خواص برای سرکه سیب طبیعی است. سرکه های کارخانه و مغازه ها خواص سرکه سیب خانگی را ندارند. حال چاره چیست؟ ما میتوانیم سرکه سیب خانگی را در منزل تهیه کنیم. حتی برای اینکار میتوانیم از سیب های نرم شده و لهیده که کسی میلی به خوردن آن ندارد استفاده کنیم. در این بخش از آسان طب طرز تهیه سرکه سیب خانگی را در اختیارتان می گذاریم. میتوانید برای اینکار با افراد با تجربه هم مشورت کنید. اگر هم خودتان در این زمینه تجربه ای دارید حتما در قسمت نظرات بیان کنید.

ابتدا 6 ویدئو برای شما به نمایش می‌گذاریم که 3 ویدئو در ادامه‌ی هم هستند و 2 ویدئوی بعدی توضیح کلی در مورد طرز تهیه سرکه سیب می‌باشد و همچنین ویدیوی آخر، روش تهیه سرکه سیب خانگی به زبان اصلی نمایش داده شده است. به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما ویدیوها را مشاهده بفرمائید زیرا به طور کامل توضیح داده شده است و در ادامه‌ی این مقاله، طرز تهیه سرکه سیب خانگی با 6 روش را برای شما آموزش خواهیم داد.

How To Make Raw Apple Cider Vinegar

 

 

چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

 

 

 

 

1- در روش اول برای تهیه سرکه سیب خانگی سیب را حسابی بشویید.

2- سپس سیب را 4 قسمت کنید و دم و هسته سیب را هم جدا کنید.

3- در مرحله بعدی باید سیب ها را درون دبه بریزید. پس از آن یک قاشق مخمر نانوایی را در آب ولرم آب کنید و به مواد اضافه نمایید. حتی میتوانید یک کف دست نان روی مواد بگذارید و یک چهارم روی ظرف را خالی نگه دارید. چون کم کم  براثر تخمیر بالا می آید. پس باید جای کافی داشته باشد.

4- ظرف را در جای گرم نگهداری نمایید.

5- به گزارش آسان طب بعد از تخمیر شدن سیب ها حدود 7-8 ماه سیب تخمیر شده را صاف کنید.

6- مجددا مایه صاف شده را در ظرف در بسته قرار می دهیم. بعد از مدت 15 روز تقریبا سرکه آماده است.

یادآوری می کنیم که در این روش از آب استفاده نشده است.

1- اول از همه در این روش سیب ها را تمیز بشویید.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

2- سپس سیبها را به 4 قسمت تقسیم میکنید. آنگاه هسته و دم آن را جدا بکنید.

3- در مرحله بعدی سیبهایی که اماده کردید را به وسیله آب میوه گیری آب بگیرید.

4- در مرحله بعدی آب سیب را درون ظرف بریزید و به ازای هر یک کیلو آب سیب یک لیوان سرکه به آن بیافزایید.

5- حال باید آن را در جای گرم نگهداری بکنید.

6- این روش سرکه مدت کمتر از 40 روز قابل استفاده است.

توجه: در این روش از آب استفاده نمی شود و نیازی به صاف کردن هم نخواهد داشت. اگر مدت طولانی نگهداری شود به عنوان سرکه مادر استفاده می کنند.

بیشتر بدانید:  12 خواص سرکه سیب Apple vinegar

1- برای تهیه سرکه سیب خانگی، به روش سوم سیب را حسابی بشویید.

2- سپس سیب را به چهار قسمت تقسیم کنید.

3- خب اکنون باید به هر میزان که سیب داخل ظرف ریختید؛ نصف ظرف را آب ریخته و برای هر سه کیلو سیب یک کیلو سرکه به آن بیافزایید. می بینید که این روش نیاز به آب هم دارد.

4- در اینجا شما می توانید از سرکه های بهداشتی که در بازار وجود دارد استفاده کنید و یا از سایر سرکه ها مثل انگور گلابی که خودتان در منزل تهیه کردید کمک بگیرید.

5- به گزارش آسان طب ظرف را کاملاً پر نکنید. مقدار 4/1 ظرف را خالی نگهدارید تا جای کافی برا تخمیر داشته باشد.

6- در جای گرم ظرف آماده را قرار می­دهید.

7- یادتان باشد که هفته ای یکبار مواد را زیر و رو می کنید تا تخمیر سریعتر انجام شود.

8- بعد از اینکه مواد کاملاً صاف و یک دست شد و آب بالا آمد با صافی تمیز صافش نمایید.

9- مواد صاف شده را در جای تمیز قرار می دهید بعد از مدت 15 تا 20 روز آماده مصرف می باشد.

1- در روش چهارم برای ساخت سرکه سیب، سیب را خوب می شویید.

2- سیب ها را به 4 قسمت تقسیم کنید.

3- سیبها را چرخ کنید.

4- به میزان هر یک کیلو سیب چرخ شده یک لیوان سرکه به آن بیافزایید.

5- مواد آماده را در جای گرم نگهداری بکنید.

چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم

6- حدود دو ماه سیب ها کاملا له و یک دست شد آن را صاف کنید.

7- مواد صاف شده را در ظرف می ریزیم مواد را در جای بهداشتی و تمیز قرار می دهید کمتر از 15 روز قابل مصرف می باشد.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

1- سیبها را کاملاً بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید.

2- سیب ها در ظروف پلاستیکی یا لعابی بریزید و به ازاء هر کیلوگرم سیب که در فصل برداشت استفاده می شود 5/1 لیتر آب به آن اضافه می کنیم.

3- اگر سیبها چروکیده باشندو یک تا دو ماه از فصل برداشت آنها گذشته باشد به ازائ هر کیلوگرم سیب دو لیتر آب به آن اضافه می شود.

4- مخلوط سیب و آب را به مدت 3 تا 4 روز در جای تمیز می گذاریم و هر روز به هم می زنیم.

5- مخلوط را در یک دبه پلاستیکی می ریزیم بطوری که 4/1 بالای دبه خالی باشد تا جای کافی برای تخمیر داشته باشد.

6- دبه را در جای گرم نگهداری می کنیم تا زودتر تبدیل به سرکه شود و در مدت 4 تا 5 روز مرتب هر روز هم می زنیم تا زمانی که درب ظرف را بر می داریم مواد ته نشین شده و آب روی آن قرار بگیرد درب ظرف را می بندیم به مدت 25 تا 30 روز می ماند تا تبدیل به سرکه شود پس از طی این مدت 25 روز، مزه آن را می چشیم اگر مزه مناسبی داشت سرکه را صاف می کنیم تا مایع زلال سرکه بدست آید.

1- در روش ششم برای تهیه رسکه سیب را خوب بشویید و توسط چرخ گوشت پوره اش بکنید.

2- پوره حاصل مقدار یک تا دو قاشق مخمر نانوایی اضافه کنید (طریقه آماده سازی مخمر نانوایی یک یا دو قاشق از مخمر را در نصف لیوان آب ولرم اضافه کنید تا حل شود).

3- به گزارش آسان طب در این قسمت باید محلول حاصل را تقریبا 5 تا 10 کیلو پوره سیب آماده اضافه نمایید. مخلوط حاصل را در جاییکه دمایش حدود 27 درجه سانتی گراد میباشد بگذارید بماند. حدود 2 تا 3 هفته مرحله الکلی و به همین مدت مرحله ترش شدن زمان خواهد برد.

4- بعد از ترش شدن محصول حاصل را صافش کنید و برای مدت چند هفته در گوشه ای بگذارید تا کاملاً برسد. بعد از اتمام مراحل فوق سرکه حاصل آماده مصرف خواهد بود.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از آسان طب درباره طرز تهیه سرکه سیب خانگی تقدیمتان کردیم بهره کافی برده باشید. شما میتوانید با انواع میوه ها، حتی میوه هایی که نیمی از انها لکی شده اند سرکه بهداشتی تهیه کنید. فقط مراقب باشید که سرکه تان شیرین نشود و تبدیل به شراب نشود.

سلام من سرکه سیب انداختم منتها بعد از ۴۰ روز که درشو باز کردم هنوز بوی الکل میداد صافش کردم گذاشتم جای خنک ام تلخه چیکارش کنم؟

سلام ، برای ساخت سرکه سیب در مقیاس بالا اگر هسته و دم سیب را جدا نکنیم در روند ساخت سرکه مشکلی پیش می آید ؟ چه مشکلی ؟

سلام و عرض ادب و‌ احترام ، برای تهیه سرکه سیب وجود هسته و‌ چوب سیب هیچ مشکلی ایجاد نمیکند ، حتی میشود اطراف سیب را برای کمپوت جدا کرد و فقط قسمت وسط سیب را که شامل هسته ها و دم سیب هست برای ساخت سرکه استفاده کرد. در هنگام تولید شراب باید هسته و دم سیب را گرفت.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

تصویر امنیتی *

سایت آسان طب یک مجله پزشکی آنلاین است که همه روزه مقالات مرتبط با سلامت و تندرستی، بررسی علل و راه های درمان انواع بیماری ها، معرفی انواع داروهای گیاهی و شیمیایی و همچنین مقالات مربوط به سبک زندگی و مراقبت از حیوانات خانگی را برای بهتر زیستن ایرانیان سراسر دنیا ارائه می کند.

اگر چنانچه پیرامون بخش های مختلف سایت پزشکی آسان طب نقطه نظرات یا مقالاتی دارید، آسان طب با کمال میل آماده همکاری با شما عزیزان می باشد. از طریق بخش تماس با ما می توانید مشخصات، درخواست و تجارب خود را به همراه اطلاعات تماس برای ما ارسال فرمائید.

چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم
چگونه در خانه سرکه سیب درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *