چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

 
helpkade
چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم
چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

مطالعه شریف بیش از 10 سال است جدیدترین آموزش ها در کلاس جهانی را به شکل کاملا بومی، کاربردی با متد فانتوم در اختیار علاقه مندان قرار میدهد.

راهنمای خرید از مطالعه شریف

پرفروش ترین محصولات

چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

تهران، درب شمالی دانشگاه صنعتی شریف،خ قاسمی، تقاطع بلوار اکبری، پلاک 30 طبقه 3

021-66064000

021-40663100

info [at] motalesharif [dot] com

ما را دنبال کنید …

داشتن ذهن قوی و قدرتمند برای موفقیت در هر کاری لازم است پس با شناخت موانع رسیدن به این مهم هرکسی می تواند به بهترین نحو از قدرت ذهنی خود در کار و زندگی استفاده کند.

هنگامی که شما در حال کاهش وزن،کار کردن، یادگیری یک حرفه و غیره هستید باید ذهنتان آماده باشد تا بتوانید از آن به نحو احسنت استفاده کنید بدون ذهنیت مناسب به راحتی تمرکز خودتان را از دست می دهید و کارهایی را که باید انجام دهید را نمی توانید خوب انجام دهید.

در این بخش از نمناک ما پنج عادت نامناسب را به شما معرفی خواهیم کرد که به شما در داشتن ذهن قوی کمک خواهد کرد.

اگر می خواهید ذهن آماده داشته باشید پیشنهاد می کنیم که مقایسه کنید این برای زمانی است که شما به اطرافتان نگاه می کنید و می اندیشید که دیگری از شما ثروتمندتر، لاغرتر، با استعدادتر و موفق تر از شماست که از این موضوع می توانید به عنوان هدف استفاده کنید که در نهایت امر شما هم موفق می شوید و هم ذهن فعال تری خواهید داشت.چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

مشکل این است که شما ذهنتان را با چیزهایی که مهم نیستند پر کرده اید که این کار شما منجر به استرس اضافی و ترس و اشتباه خواهد شد و در آینده باعث بروز برخی مشکلات می شود؛ کلمات و کاربرد آنها مهم هستند برای اینکه موفق باشید و حافظه خوبی داشته باشید باید از چیزهایی پیش پاافتاده بگذرید تا بتوانید موفق شوید. توجه خود را روی مطالب مهم و چیزهایی که باعث پیشرفت شما می شوند را صرف کنید

با این حال که هر کسی می توانند نظرات خود را به اشتراک بگذارد این به این معنا نیست که شما باید به حرف هر شخصی گوش کنید بعضی از افراد ممکن است که با حرف های شان شما را از هدف تان منع سازند.

لازم نیست که در مورد این اشخاص بی ادبی کنید بلکه شما میتوانید از اشخاصی که میتوانند شما را به بهترین نحو راهنمایی کنند، راهنمایی بگیرید. اگر دیدید که شخصی حرفهای ناامید کننده میزند برای اینکه جواب او را ندهید یک لبخند مودبانه بزنید و از او تشکر کنید و سپس آن مجلس را ترک کنید

شما احتمالاً باهوش هستید و دارای مدارک عالی هستید و شما می توانید دستاوردهای بزرگی در زندگی خود کسب کنید اگر باور داشته باشید که خودتان به تنهایی می توانید هر کاری را انجام دهید زودتر موفق می شوید و برای موفق شدن خودتان به هیچ کس احتیاج نخواهید داشت ؛ تنها عامل مهم در موفقیت شما این است که شما خودتان را باور داشته باشید که از پس هر کاری می توانید بر بیایید.

به طور معمول هر کسی به مسافرت میرود اما مسافرت چیزی نیست که باعث بهبود یافتن سطح ذهن ما شود بهتر است به جای مسافرت های طولانی کارهایی برای رسیدن به هدفتان انجام دهید که در غالب سفرهای کوتاه شما را ر تقویت ذهنتان یاری کند.

                                                                                    ی ݘ  ی ی   ی ی ی Ԑ ی       ی   یی ی                                                            ی ی ی ݘ  یی.                                          Ԙ   ی ی ݘ栠

ی ی

 

www.Fekreno.org

چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

 

 


 



 


 

ϐی ی ی
ݡ ی 捘 ی ѐ ی ی یی ی ی یی
ی ی Ԙی ی ѡ ی
ی .

ی
ی ی ی ʘ . ی ی ѡ
ی ی
ی … ی
ی
یی ی ی ی ی!
ی ی یی ی ی
ی ʘ ی
ʻ
ی .

  ی ی ی ی
یԐیی . ی
 ی Șѐیی ʘی
یی ی ی
ی ی ݘ ی
ی
ϐی ی. ی ی ی :

1. ی ی یی ی.
ی ی ی ی ҡ ی
ی ϡ ی ی . ی ی ی
یی یی ی .

ی ی ی
ی ی ی Ȑی. ی
ی یی
ی ی
ی ی
یی ی
20 30 ی ی .

ی Ԑ
ی ی ј
ی ی ی
ϡ

20 . ی ی ی ϡ ی ی ی
ی ی ی ی ی
ی.

2. ی ی ی ی ی ی ی ی
ی . یی ݘ ی
ی یϐیی
ی Ԑ . ی ݘ ی . ی
ی ʡ ی یϐیی ی
. ی ǐ
ѐی یϐیی ی ی ی ی ݘی
ی. ی ی یی ی ی
ی
ی ̡ یϐیی یϡ ی یی ی
ی ی ی ѐ یی ی ی ی

ݘی ی ی ی.

3. یی یی ی ی. ی ȡ
ѡ یی … ی ی
ϡ ی ی
ی ی ی.
ی ییی ی ی ی
ی ј ی ی یی.

4. ی ی.
ی یϡ یی ی یی ی ی ی .
ҡ ی ی یی.
ǐ ʐی یی ی ی
ϡ ی ی ی ی
ی ی ی ی
ی ј یی ی ϐی
ј .

5. ی ی.
ی ی ϡ
. ی ǁیی ی
ی . ی ی ύ ی ی ی ی ی ی
ј ی یی یی. ی یی
ی یی یϐ ϡ یی ی
ی Ӂ ی ی.

6. ی ی ϡ
یی ی. ی یی
ی ی ϐی ی ϡ ی
یی ی . ی ی ی
ی ی ݘ Ԙ ϐی
یی.
ی
ی … ی ی ی ی ی ی…
ی .
 

****


 


: ی  ” 
ی ی ”
ی : ی  – یی ی- ی
ݘ -ی 1391    


 


 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

         ݘ

 

 

 

 

Ґ
ی

 

 

 

 

 

ی
ݘ-ی ی ی یی


wwww.fekreno.org

 

 

 

 

 


هرآنچه ازعملهای زیبایی زنان میخواهیدبدانید


سفارش کیک های تازه و خوشمزه خونگی

با بالا رفتن سن قوای عقل و منطق آدمی هم کاهش می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یابد. اما این اتفاق قابل پیشگیری است؛ در این مقاله به شما مراحلی را معرفی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنیم که می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانی د در هر سنی ذهن و فکرتان را جوان و هوشیار نگاه دارید.

همه ما عقیده داریم که با بالا رفتن سن قوای عقل و منطق آدمی هم کاهش می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یابد. اما این اتفاق قابل پیشگیری است؛ در این مقاله به شما مراحلی را معرفی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنیم که با بکار بردن آنها می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانی د در هر سنی که هستید ذهن و فکرتان را جوان و هوشیار نگاه دارید:

 

چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

۱- باشگاه بروید و ورزش کنید: بسیاری از دانشمندان عقیده دارند که فعالیت‌های بدنی و فیزیکی باعث تحریک و کارکردن درست عقل و قوای فکری می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود. تحریکات خونی بدن باعث می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود مغز بیشتر و بهتر کار کند؛ چرخش درست خون موجب می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود شما بتوانید ذهن تان را سالم نگاه دارید و عکس العمل‌های سریع و عاقلانه تری داشته باشید. همچنین فعالیت‌های بدنی باعث می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند سلول‌های موجود در مغز شما رشد و تکثیر یابند، و ذهن شما مانند یک ساعت کار کند.

 

 

۲- از ذهن تان کار بکشید: فارغ التحصیل شدن از مدرسه به این معنی نیست که شما یادگیری و آموزش را رها کنید. اگر ذهن تان را درگیر آموزش و یادگیری کارهای جدید نکنید یعنی به روند کاهش قوای فکری تان کمک کرده اید. یک زبان جدید یاد بگیرید، به طور منظم کتاب بخوانید، یا حتی نواختن یک ساز موسیقی را یاد بگیرید. فکر کردن هم یکی از فعالیت‌هایی است که ذهن را درگیر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند. فعالیت‌های روزانه ذهنی باعث قویتر شدن مغز می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود، در نتیجه شما ذهن سالم تری خواهید داشت.

 

۳ – سالم غذا بخورید: خوردن غذاهای فست فود و یا تنقلات مضر و بی فایده تنها به بدن شما و فیزیک تان آسیب نمی رساند، بلکه قوای ذهنی تان را مختل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند. خوردن غذاهای سالم و مقوی به ذهن شما این امکان را می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهد که سلول‌های خود را گسترش دهد و مواد مغذی مورد نیازش را از بدن تان بگیرد. غذاهایی که برای تقویت ذهن شما مفیدند عبارتند از شاتوت، بروکلی، قهوه، و آواکادو.

 

۴- استرس خود را مهار کنید : آیا می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دانید که استرس آسیب‌های فراوانی به سلول‌های ذهن شما وارد می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند؟ تنها این مسئله نیست، زمانیکه شما دچار استرس و اضطراب می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوید، نمی توانید بدرستی روی کارها و اعمال تان تمرکز کنید. استرس کنترل نشده ممکن است به افسردگی تبدیل شود و یا بیماریهای جسمی وخیمی بهمراه داشته باشد.

 

 

۵- به اندازه کافی استراحت کنید : اگر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خواهی د ذهن تان هر روزمنظم و دقیق کار کند باید هر شب به اندازه کافی استراحت کنید. اگر نتوانید به اندازه کافی بخوابید، ذهن تان هوشیاری همیشگی را نخواهد داشت. البته زیاد از حد خوابیدن هم به اندازه کم خوابی مضر است ؛ پس تعادل را حفظ کنید.

 

۶- تنها نباشید‌ : داشتن دوستان صمیمی چند فایده دارد. اول اینکه ، ارتباطات کلامی موجب تقویت حافظه و هوشیاری ذهن می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود. داشتن رابطه با دیگران باعث می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود شما فکر کنید و مشکلات تان را خودتان حل کنید. علاوه بر این داشتن دوستان زیاد از ابتلا به افسردگی و انزواطلبی جلوگیری می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند .

 

۷- کارهای روزانه خسته کننده تان را با هیجان آمیخته کنید: انجام دادن یک سری کارهای روتین روزانه خسته کننده است اما موجب می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود شما مانند یک خلبان اتوماتیک کار کنید. برای اینکه کارتان شما را خسته نکند آنها را با هم ادغام کنید. راه‌های مختلفی را برای رسیدن به محل کارتان تجربه کنید. فعالیت‌های فوق برنامه جدیدی برای خود پیدا کنید. کارهایی انجام دهید که شما را به هیجان می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آورند و ذهن شما را هوشیار و فعال می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

 

 

 


مشاوره تحصیلی و انتخاب شغل

اینجا یکی از هتلهای کیشه! همین حالارزروکن


مشاوره تلفنی طلاق


انواع جراحی زیبایی سینه

بلیط ارزان تهران به مشهد|پشتیبانی 24ساعته

کتابهایی که باعث رشد فکری فرزندتان میشود


طعم موردعلاقه کیکت رو انتخاب کن

میخوای باکمترین هزینه دندون هاتو سفید کنی؟


به آشپزخونت نظم بده


با چند سوال ساده شخصیتت رو بشناس!


سوتین های خوشگل و باکیفیت/تنوع رنگ عالی


اسباب بازی فکری و آموزشی به تفکیک سنین


برای خرید بلیط اول اینجا سر بزن


برای همیشه با زودانزالی خداحافظی کن!

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

سارا حمیدی آموزش تمرکز و تفکر

چندی پیش با تعدادی از دوستانم برای شام به یک رستوران رفته بودیم. هرکسی از دغدغه‌های خود تعریف می‌کرد. همه در فکر و اندیشه‌های خود غرق بودند.

یکی می‌گفت چه کنم تا درآمدم افزایش یابد؟

دیگری به فکر این بود که آیا می‌تواند از پایان‌نامه‌اش دفاع کند و یا نه؟

یکی دیگر از دوستان در مورد آرزوهایش صحبت می‌کرد.چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

در همین حین یکی از دوستان صمیمی‌ام به من نگاه کرد و پرسید: آیا در این دنیا کسی هست که نگرانی و مشکلی نداشته باشد؟

با مواجه به این پرسش کمی جا خوردم. پیش خود گفتم نه به‌راستی هرکسی در این دنیا مشکل و یا شاید بهتر بگویم خواسته‌ای دارد. اما از آن شب ذهن من درگیر این سؤال باقی ماند.

آیا کسی در این دنیا وجود دارد که مشکلی نداشته باشد؟

پس از فکر کردن به این سؤال به یک نتیجه رسیدم. بهتر است سؤالم را با یک سؤال اساسی‌تر جایگزین کنم.

آیا کسی در این دنیا وجود دارد که ذهن بازی داشته باشد و در هرلحظه نگران مشکلات و دغدغه‌های زندگی‌اش نباشد؟

اکهارت تول

همان‌طور که احتمالاً تا الآن متوجه شده‌اید منظور از ذهن باز ذهنی است که فارغ از هر نگرانی باشد. ذهنی که بتواند برای چند لحظه هم که شده دغدغه‌ای نداشته باشد. ذهن باز خلاق است و آگاه. به دنیا و اطرافش با آگاهی نگاه می‌کند و می‌تواند تصمیمات درستی بگیرد.

• هنگام هم‌نشینی با این افراد نگران مشکلات خود نیستند و به صحبت‌های شما با دقت گوش می‌دهند.

• دنیای اطراف برایشان مهم است و به آن‌ها توجه می‌کنند. ستاره‌ها، گل‌ها و پرندگان را می‌بینند و از دیدن آن‌ها لذت می‌برند.

• آن‌ها به دنیای اطرافشان توجه می‌کنند و مدام مشغول و گرفتار موبایلشان نیستند.

• در هرلحظه در فکر زندگی و مشکلاتش نیستند و به دنیا و جهانیان اهمیت می‌دهند.

پس از بررسی پرسشی که از آن شب در ذهنم مانده بود به پرسش ساده‌تری رسیدم. اکنون دیگر نمی‌پرسم که آیا فرد بدون مشکلی در این دنیا وجود دارد و یا خیر.

هر فردی بدون شک در زندگی‌اش نگرانی، دغدغه، آرزو و یا مشکلات خاص خودش را دارد. مسئله اصلی این است که لحظاتی در زندگی‌مان داشته باشیم که بتوانیم این مشکلات را کنار بگذاریم و یا به عبارتی ذهن باز داشته باشیم.

اگر بیش‌ازحد بر خودتان و مشکلاتتان تمرکز کنید، آنگاه دنیای اطراف خود را نمی‌بینید. اگر در هرلحظه به فکر خواسته‌هایتان و روش‌های رسیدن به آن هستید ذهن بازی ندارید. ذهن شما مدام درگیر کارها و گفته‌های دیگران است. شما همیشه نگران اهدافتان هستید. همیشه در فکر هستید که بهتر بود چه‌کاری را انجام می‌دادید و چه‌کاری را نمی‌کردید.

تمرکز بیش‌ازحد بر خودتان باعث می‌شود که از زندگی خود لذت نبرید. اگرچه برای خواسته‌ها و اهدافتان تلاش می‌کنید اما کارایی کمتری دارید.

وقتی‌که ذهن باز ندارید و تمرکز اصلی‌تان بر آینده است معمولاً خسته می‌شوید. کارایی شما به‌شدت کاهش پیدا می‌کند. هنگام که باید بر کارتان تمرکز کنید نمی‌توانید. شما انرژی ذهن و مغزتان را صرف افکار بیهوده کرده‌اید.

مغرتان دارای یک منبع انرژی محدود است. ازاین‌رو با هدر دادن این انرژی و مصرف آن برای افکار بیهوده تنها تمرکز، توجه و خلاقیت شما کاهش می‌یابد و انرژی کافی برای مدیریت زندگی و کار خود ندارید.

• هنگامی‌که بر خود و مشکلاتتان بیش‌ازحد تمرکز کنید، فرصت‌ها را از دست خواهید داد. یک ذهن باز خلاق است و توانا.

اگر می‌خواهید که از تمام ظرفیت مغز خود استفاده کنید و ذهن توانمندی داشته باشید باید از تمرکز و توجه بر مشکلات دست‌بردارید.

• هنگامی‌که یاد بگیرید به اطرافتان توجه کنید، زندگی برای شما زیباتر خواهد شد.

• وقتی‌که زندگی برایتان زیباتر شود، فرصت‌های آن را بهتر درک خواهید کرد.

• ازآنجاکه به دیگران بیشتر اهمیت می‌دهید، ارتباطات بهتری پیدا خواهید کرد.

• از مشکلات دیگران درس می‌گیرید و فرد باتجربه و توانمندتری خواهید شد.

• احساس آرامش بیشتری دارید و راحت‌تر می‌توانید در کار و زندگی پیشرفت کنید.

• عملکرد شما در کار و زندگی پیشرفت قابل‌توجهی پیدا می‌کند.

• و مهم‌تر از همه این است که قدرت تمرکز شما افزایش می‌یابد و فرد متمرکزی خواهید بود.

در ادامه چندین راهکار که برگرفته از مقاله Aware of the World می‌باشد بیان می‌شود.

• هرازگاهی از کاری که در حال انجام آن هستید دست بکشید و به اطراف خود توجه کنید.

توجه به اطراف بدین معناست که به اطراف و اطرافیان خود توجه کنید. اگر در خیابان راه می‌روید به درخت‌ها و گل‌ها نگاه کنید. آسمان را نگاه کنید. آیا تغییری در آن خیابان به وجود نیامده است. شاید مغازه‌ای به‌تازگی شروع به کارکرده است. ممکن است درختی که تا چند وقت پیش میوه نداشته هم‌اکنون پر میوه است.

• هنگامی‌که فردی صحبت می‌کند به صحبت‌های او با دقت گوش دهید.

• همیشه از زاویه بزرگ‌تری به زندگی نگاه کنید و از ایده‌های جدیدی که به ذهنتان می‌رسد نترسید.

• بازی‌های افزایش تمرکز و توجه را انجام دهید. این بازی‌ها به شما کمک می‌کنند تا کنترل ذهن، افکار و توجه خود را به دست بگیرید.

• اگر تاکنون کتاب رنگین‌کمان مغز را تهیه نکرده‌اید، می‌توانید هم‌اکنون این کتاب را تهیه کنید و به کمک آن از ظرفیت‌های مغزی خود بهترین استفاده را کنید.

می خواهم همین الان این کتاب را تهیه کنم

من سارا حمیدی هستم و در این وبسایت به منظور آگاهی از توانایی های مغزی و افزایش عملکردمان در زندگی، محیط کار و خانه به ارائه مقالات، دوره ها و محصولات آموزشی می‌پردازم.چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

مطلب قبلی

چگونه دقت خود را افزایش دهیم؟

مطلب بعدی

نقش ورزش ذهن در درمان افسردگی

چرا نباید از آینده بترسید؟ ترس از آینده نداشته باشید

دلایل خواب آلودگی در مطالعه و کار

مهارت کنترل ذهن در کار و زندگی و تحصیل

چگونه با انگیزه کار کنیم؟ مهم ترین راهکار تقویت انگیزه

سلام و ممنون از مقاله کار بردی و مفیدتان . موفق و موید باشید

سپاسگزارم جناب علوی. موفق باشید

باسلام چگونه میتوانم باشما درارتباط باشم به غیر از ایمیل

سلام دوست عزیز. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۹۴۱۰۴۰۳۵ تماس بگرید. همکاران شما را راهنمایی خواهند کرد.

بسیار عالی تشکر فراوان بخاطر مقاله های ارزشمندتان

بسیار خوشحالیم که مقالات برای شما مفید بوده است.

شاد باشید…

مقاله بسیار خوبی بود،موفق باشید:)

ممنون مقاله‌ی بسیار خوبی بود. راستش داشتم راجع‌به دغدغه‌های آدم و اینکه اساساً این دغدغه‌ها خوبند یا بد جستجو می‌کردم که به مقاله‌ی شما برخوردم. سوای اینکه الان متوجه شدم باید نگرانی‌ام از بابت کارهایی که می‌کنم رو کم کنم، هنوز درست نمی‌دونم دغدغه‌های فکری اصلأ بدند یا خوب؟ دغدغه به همراه خودش تشویش میاره و ما باید براب رهایی از این تشویش با ذهنی باز ازشان دوری کنیم یا به‌دنبال ریشه این دغدغه‌ بگردیم؟

سلام من درواقع دنبال راهکارهایی برای داشتن ذهن باز برای بیان ایده بودم چون دارم بازی سازی رو شروع میکنم و میخوام پروژه هام متفاوت باشه اما بیشتر از فوایدش شنیدم تا راهکار به هر حال خوب بود ممنون

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام و ایمیل من را برای نظر گذاری در آینده در سایت ذخیره کن

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سارا حمیدی می باشد.

جهت ارتباط با دفتر از شنبه تا پنچ شنبه از ساعت 17 – 9 با شماره: 35 40 410 0919 تماس حاصل بفرمایید.

سایز متن   /

برای داشتن یک ذهن آماده و حفظ هوشیاری روش های طبیعی نظیر مصرف خوراکی های مغزی یا گیاهان دارویی ذهن و بدنه سالم تری داشته باشیم . شما می توانید با استفاده از تکنیک های روانشناختی توانایی های شناختی مغزتان نظیر حافظه ، توجه ، اعمال اجرایی و هوشیاری را بالا ببرید و با پیشگیری از زوال شناختی در سنین بالا ذهنی تیز و هشیار داشته باشیم . با رعایت هرچه بیشتر مواردی که در این مقاله با شما در میان می گذاریم می ‌توانید ذهنی آماده و هوشیار داشته باشید ، با ما همراه باشید .

مطالب مفید : تسلط بر ذهن

داشتن یک رژیم غذایی متعادل و متناسب بسیار در این زمینه و داشتن ذهن آماده کمک کننده است .خوراکی های وجود دارد که با مصرف آنها می توانید به سرحال بودن و هوشیاری مغزتان کمک کنید . این نوع خوراکی ها به عنوان غذای مغز شناخته می شود شود که شامل :چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

غذاهای حاوی آنتی اکسیدان

غذاهایی در این دسته در برابر اُفت شناختی وابسته به سن مثلاً اختلال در حافظه ، توجه و حل مسئله نقش محافظتی دارد . مطالعات نشان می‌ دهد که مواد غنی از آنتی اکسیدان مثل ویتامین c و ویتامین e می تواند سرعت ایجاد افت شناختی را کاهش دهد .

مصرف ماهی و بذر کتان

ماهی های نظیر سالمون و ساردین و همچنین بذر کتان روغنی غنی از اسید چرب امگا ۳ می باشد . در واقع کار امگا ۳ محافظت از سلول های مغزی می باشد که این ماده به عنوان عاملی جهت مقابله با نا کارآمدی های مغزی معرفی می شود و تحت تأثیر افزایش سن ایجاد می گردد . آمارها نشان می دهد که اُمگا ۳ در میان دیگر مواد مغذی در بالا بردن توجه جهت داشتن ذهنی آماده نقش مهمی دارد ، به گونه ای که میان مصرف مکمل های اُمگا ۳ و کاهش نشانه های کم توجهی در کودکان رابطه مستقیمی وجود دارد .

چای سبز

مصرف چای سبز می ‌تواند قدرت حافظه و یادگیری را بالا ببرد . بر اساس آزمایشی که بر روی موش ها انجام شده ثابت گردیده است است با خوردن یک لیوان چای سبز به صورت روزانه می توانید به بهبود فعالیت های شناختی مغزتان کمک نمایید ، پس بهتر است از خواص چای سبز غافل نشوید .

بیشتر بخوانید : رابطه چای سیاه و قهوه و چای سبز با سلامت انسان

میان انبوهی از خوراکی ها و مواد غذایی گیاهان دارویی نیز به شما کمک می کند که همیشه سرحال و هوشیار باشید و ذهن آماده ای داشته باشید نمونه از این گیاهان دارویی شامل کرکیومین و رزماری می باشد .

کرکیومین به ماده زرد رنگ در زرد چوبه گفته می شود که برای توانایی شناختی بسیار مفید است . طبق تحقیقات انجام شده کرکیومین می‌ تواند منجر به بالارفتن نوعی اسید چرب اُمگا ۳ و نوعی اسید در مغز شود . در واقع این اسیدهای چرب تأثیر مثبتی بر روی سلامت مغز و افزایش توان شناختی دارد .

استفاده روزانه گیاه رزماری به خصوص در سالمندان می تواند عملکرد شناختی و حافظه آنها را ارتقا دهد .

خودتان را باور داشته باشید

عقاید نادرست در رابطه با افزایش سن در ذهن اشخاص می ‌تواند در اُفت حافظه آن ها دخیل باشد . افراد مسن و میانسال هنگامی که در معرض کلیشه های قالبی در ارتباط با افزایش سن و حافظه قرار می گیرند دچار اُفت عملکرد های مرتبط با حافظ همی شوند . افرادی که اعتقاد دارند روی حافظه خود کنترلی ندارند کمتر احتمال دارد که جهت حفظ و بالا رفتن مهارت های شناختی خود تلاش کنند . همین علت ساده می تواند احتمال دچار شدن به اُفت حافظه را در وی بیشتر کند .  در واقع اگر باور داشته باشید که می ‌توانید حافظه بهتری داشت و با انجام تمرینات مناسب این باور را عملی کنید شانس بیشتری خواهید داشت که در بلن دمدت هوشیاری خود را حفظ کنید .

جلوگیری از اُفت حافظه با مرور کردن

مرور کردن به عنوان ابزاری جهت یادگیری هنگامی بیشترین قدرت را دارد که طبق زمان بندی مناسب انجام گردد . بهتر است همانند زمانی که شب امتحانی درس می خوانید از تکرار مداوم یک متن در بازه زمانی کوتاه خودداری کنید . در عوض مطالعه مطالب مهم را به بازه های زمانی که کم کم طولانی می ‌شود موکول نماییم . به این صورت که ابتدا یک ساعت ، سپس هر چند ساعت و در آخر هر روز مطلب را مرور نمایید . در واقع فاصله گذاشتن بین مرور ها به بهبود حافظه کمک می کند ، به خصوص زمانی مفید است که می خواهید اطلاعات پیچیده‌ای را به خاطر بسپاریم .

بیشتر بدانید : بهترین خوراکی ها برای افزایش تمرکز

تمرکز بیشتر با تغییر در سبک زندگی

برای داشتن ذهن آماده و تبدیل نمودن خود به یک فرد سرحال و هوشیار بهتر است تغییراتی در سبک زندگی تان ایجاد کند این تغییرات عبارتند از :

خواب کافی – ورزش – مدیریت استرس – کاهش مصرف سیگار و الکل .

مطالعات انجام شده نشان می دهد پیاده روی به مساحت حداقل ۹٫۵ کیلومتر در هفته می ‌تواند از حافظه افراد در سنین بالا محافظت نماید . همچنین انجام ورزش به صورت منظم راهکاری مناسب جهت مقابله با کوچک شدن مغز بر اثر بالا رفتن سن است  .

گسترش روابط دوستانه

رابط دوستانه می ‌تواند در سلامتی و طول عمر ما دخیل باشد . در روابط دوستانه که به هم محبت و توجه دارند هورمون‌های استرس کاهش پیدا می‌ کند . با کاهش این هورمون ها سلامت رگ های قلبی ، تنظیم سطح قند ، خون عملکرد دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بالا می رود . در واقع داشتن روابط خوب و صمیمانه به ما کمک می کند خواب بهتر و رژیم غذایی سالم تری داشته باشیم و کمتر سیگار بکشیم . در نقطه مقابل داشتن روابط معنی‌ دار و مستحکم با دیگران به کاهش توانایی های شناختی درسن بالا ، افسردگی همچنین نرخ مرگ و میر تأثیر بسزایی دارد .

– کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است – آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

حذف دیدگاه

آگاهی از اخبار پاکدشت ، اخبار مامازند ، اخبار اقتصادی پاکدشت ، حوادث پاکدشت ،اماکن گردشگری و تاریخی پاکدشت ، پیگیری وضعیت آب و هوایی و … در پایگاه جامع پاکدشت نیوز

⇐ تاریخچه پاکدشت

⇐ جاهای دیدنی پاکدشت

⇐ شعرا و بزرگان پاکدشت

⇐ ادارات و ارگان های دولتی پاکدشت

⇐ حوادث پاکدشت

⇐ آموزش آشپزی

⇐ املاک پاکدشت

⇐ اخبار فرهنگی

چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

⇐ اخبار ورزشی پاکدشت

تمامی حقوق مطالب برای “پایگاه جامع پاکدشت نیوز”محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.

طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.

طراحی و اجرا:
طراحی سایت
و
سئو
برتر رایانه

اگر به دنبال تقویت حافظه خود هستید و می‌خواهید از ۱۰۰ درصد مغزتان استفاده کنید یا می‌خواهید هوش خود را تقویت کنید. اگر می‌خواهید بدانید که چطور می‌توانید مغز خود را فعال کنید و اینکه چه بخورید تا حافظه قوی داشته باشید با ما همراه باشید.


ویژه


لینک کوتاه خبر :

بروکر فارکس

پنجره دوجداره طهران وین

چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

اقامت ترکیه

لپ تاپ استوک

فلومتر

آپلود عکس رایگان

دانلود فیلم و سریال ایرانی

آرام بند

رزرو بلیط هواپیما

خرید فالوور ارزان

دانلود آهنگ جدید

دندانپزشکی اطفال با بیهوشی

دوره mba دانشگاه تهران

با همراه مکانیک مطمئن بخرید، آسان بفروشید

آموزش بورس

تعمیر و سرویس ژنراتور

موسسه ونوس

دانلود فیلم

برج خنک کننده

نهال بادام

نهال بادام

مشاوره تلفنی آرموو

دستگاه جوجه کشی

دانلود سریال ملکه گدایان

طراحی سایت

خرید فالوور اینستاگرام

اجاره خودرو

دانلود سریال ملکه گدایان

تور استانبول بیسان گشت

باتری گوشی

تاسیسات

موسسه حقوقی تهران وکیل

دانلود فیلم

لپ تاپ استوک

خرید cp کالاف دیوتی موبایل

طلاق توافقی

خرید نهال

چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

ارسال بار

الی گشت

قیمت دلار

فردانیوز در شبکه‌های اجتماعی

تمامی حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری فردا نیوز میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است

در کودکان پرسش کردن آغاز تفکر و آگاهی است. بسیاری از صاحب نظران تعلیم و تربیت عقیده دارند، پرسش خوب و درست، نصف پاسخ است. برخی نیز معتقدند، پایه و اساس هر اکتشافی، یک پرسش اساسی و بنیادی است. با توجه به اهمیت و ضرورت پرسش در فرایند یاددهی و یادگیری، اینک درباره ی تقویت روحیه ی پرسشگری در دانش آموزان رهنمودهایی ارائه می دهیم

 در دانش آموزان رهنمودهایی ارائه می دهیم.

پرسشگری از جمله مهارت های مۆثری است که راه به پاسخ و یقین می برد و نهادینه کردن این رسم نکو، به معنای دست گیری مخاطبان برای رسیدن به سر منزل مقصود در جاده ی تعلیم و تربیت است.

 مدرسه به‌عنوان مهم‌ترین نهاد اجتماعی وظیفه خطیر کشف، رشد و شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان را به‌عهده دارد. 

در این میان نقش مربیان و معلمان بسیار تعیین‌کننده است. کودکان قبل از ورود به مدرسه بسیار کنجکاو و جست‌وجوگر هستند و والدین و اطرافیان را آماج سۆالات پی‌درپی خود در موضوعات مختلف قرار می‌دهند. با فرارسیدن دوران ورود به مدرسه یکی از مراحل حساس زندگی کودکان نیز شروع می‌شود.چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

 هم سۆال از علم خیزد هم جواب،        همچو خار و گل که از خاک است و آب 

 

به راستی اگر ما بتوانیم فرزندانمان را به مهارت پرسشگری مجهز کنیم و به آن ها بیاموزیم که طرح پرسش، کلید دست یابی به پاسخ های بزرگ است، راه پر پیچ و خم آموختن را برایشان هموار کرده ایم. زیرا داشتن پرسش، به واقع مجهز کردن ایشان به چراغی است که با آن می توانند کوره راه های نادانستن را آسوده تر در نوردند. پرسش چراغی است در دست دانش آموزان برای عبور از کوچه های تاریک نادانی تا رسیدن به صبح روشن دانایی. این اعتبار تا بدان جا رسیده است که منزلت آدمیان را به پرسش هایی می دانند که در دل و دیده اش موج می زند، نه فقط پاسخ هایی که در ذهن دارد! بنابراین، این حکمت مشهور که«علاج دانایی پرسش است»، جای بسی تأمل دارد. واژه ی «علاج» در حکمت فوق به معنای راه چاره است. بدین مفهوم که چاره ی دانایی، پرسش کردن است. بنابراین باید «پرسید» تا به کامروایی «دانستن» رسید.

 

در اینجا چند سۆال اساسی مطرح است:

 

برای پاسخ به سۆالات فوق و پرسش‌هایی از این دست لازم است به چند نکته توجه داشته باشیم:

 

 پرسشگری چگونه به یادگیری دانش آموزان کمک می کند؟

پرسشگری به دلایل مختلف بخش موثر و مهم درس است.

 

اولا، سوال پرسیدن به معلم امکان می دهد تا فهم و درک دانش آموز از درس را وارسی کند. اهمیت این عمل اساسی است. زیرا اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم گیری درمورد لزوم یا عدم لزوم تدریس مجدد برخی از موضوعات و سطح تنظیم درس را در اختیار معلم قرارمی دهد. پسخوراند فوری درباره ی میزان درک دانش آموزان از موضوع درس یکی از مزایای تدریس تعاملی برای کل کلاس در مقایسه با روش های تدریس انفرادی است، که در آن ها پسخوراند مربوط به فهم و درک دانش آموزان دیرتر حاصل می شود.

پرسشگری به دانش آموزان اجازه می دهد تا قبل از وارد شدن به موضوع بعدی، موضوع تدریس شده را تمرین کنند و بر آن مسلط شوند. توان پاسخگویی صحیح به سوالات، احساس تسلط را در دانش آموزان بالا می برد که این نیز به نوبه ی خود بر عزت نفس آن ها می افزاید و آمادگی آن ها رابرای یادگیری های بعدی بیشتر خواهد کرد.

 

راه دیگری که سوال ها، به ویژه سوال های سطح بالا،می توانند به یادگیری کمک کنند، شیوه ای است که (داربست زدن)نامیده می شود. اصطلاح داربست زدن از پژوهش های لیو ویگوتسکی 1973، روان شناس روسی اقتباس شده است. وی عقیده داشت که دانش آموزان از طریق تعامل با دیگران یاد می گیرند و یادگیری درحوزه ای اتفاق می افتد که ویگوتسکی آن را محدوده ی تقریبی رشد نامید.

حوزه ای که فراتر ازتوان خود دانش آموز برای یادگیری است، اما وی می تواند از طریق داربستی که دیگران برایش فراهم می کنند، بیاموزد. افراد دیگرمی توانند بزرگسالان یا دانش آموزانی باشند که البته باید نسبت به دانش آموز، دانش بیشتری داشته باشند.

تدریس تعاملی با ایجاد چالش موردنیاز برای پیشرفت دانش آموزان به مراحل بالاتر یادگیری ازطریق آزمون و پرسش های سطح بالا نقشی مهم درفرآیند (داربست زدن) ایفا می کند.

 

پاسخگویی به سوال ها نیز به دانش آموزان امکان می دهد تا فهم و اندیشه ی خود را درباره ی مفهوم تدریس شده تصریح کنند و اندیشه ی خود رابه زبان آورند، به ویژه اگر از آن ها خواسته شود تا شیوه یا دانشی را که برای پیداکردن پاسخی خاص به کاربرده اند، توضیح دهند. این امر به رشد مهارت های کلامی مورد نیاز دانش آموزان درمدرسه و محیط کار کمک خواهد کرد.

 

خلاقیت همانا تمایل و ذوق به ایجادگری و آفرینندگی است که در همه افراد به‌طور بالقوه وجود دارد؛ البته غنی‌سازی محیط در این زمینه تأثیر مستقیم دارد.

چنانچه مربیان مدارس بتوانند برای پرورش حواس کودکان برنامه‌ریزی کنند، بستر لازم برای تقویت دقت و کنجکاوی فراهم می‌شود که این خود مقدمه توسعه خلاقیت و نوآوری در آنان خواهد شد.

 

الف) تربیت دست‌ها

دست‌ها ابزار آفرینش و نوآوری هستند. کودکان چیزهای زیادی را از طریق این حس خدادادی می‌آموزند. اگر حرکات و فعالیت دست‌ها منظم شوند شگفتی‌های زیادی را رقم خواهند زد.

برای این منظور تهیه کاردستی‌های مختلف از جمله روش‌هایی است که دستانی قوی و مطمئن به بچه‌ها هدیه می‌کند.

 

ب) تربیت بینایی

فعالیت چشم‌ها پیش از فعالیت دست‌ها پدیدار می‌شود. کودک در مواجهه با پدیده‌های خلقت، صحنه‌ها، حرکات و رفتارهای زیادی را مشاهده می‌کند. با تماشای هستی مفاهیم زیادی در ذهن کودک نقش می‌بندد چنانچه خوب دیدن آموزش داده شود و از آنچه دیده می‌شود سۆال طرح شود، قدرت تخیل و تفکر راه خود را باز می‌کند و نگاه نو، نوآوری را سبب می‌شود.

 

ج) تربیت شنوایی

چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم

حس شنوایی نیز از جمله حواسی است که در رشد افکار و ابتکارات کودکان مۆثر است. کودک از طریق حس شنوایی به صداها گوش می‌دهد، روی آن ها کنجکاو می‌شود و پاسخ پرسش‌های خود را از این طریق به‌ دست می‌آورد.

اگر کودکان مهارت خوب‌شنیدن را به‌ دست آورند گوش‌های آن ها نسبت به صداهای اطراف تیزتر می‌شود و این دقت و توجه بر رشد خلاقیت و ابتکار آنان اثر مستقیم خواهد گذاشت.

 

د) تربیت سخن‌گفتن

بیان آنچه کودک لمس می‌کند و می‌بیند و می‌شنود زمینه‌ساز شخصیت او می‌شود زیرا او به‌عنوان یک فرد مستقل می‌تواند از افکار و احساسات و دریافت‌های خود سخن بگوید و از این طریق با دیگران ارتباط برقرار کند. توجه و احترام به افکار و احساسات کودک موجب رشد اجتماعی او می‌شود. مربی با طرح پرسش‌های مناسب می‌تواند کودکان را مورد سۆال قرار داده و بدین ‌وسیله تفکر و تخیل آنان را تحریک کند. این تمرین توانایی پردازش اطلاعات را تقویت کرده، قدرت تجزیه و تحلیل را افزایش داده و امکان خلاقیت و حل مسئله را برای آن ها مهیا می‌سازد.

 

والدین تاثیر کلیدی در تعلیم فرزندان شان دارند و می توانند فعالیت و پیشرفت دانش آموزان را در درس، ورزش و … افزایش دهند و برای این کار باید:

 

به دانش آموز در بازی و ورزش شانس برنده شدن بدهید. بازی بسکتبال راهی عملی و سرگرم کننده است و به دانش آموز نشان می دهد که برای کسب موفقیت در تحصیل هم می تواند خودش موثر باشد.

 

طراحی شده توسط
وبلاگ تبیان

%PDF-1.5
%
1 0 obj
>
>
>]
/Order []
>>
>>
/PageMode /UseNone
/Type /Catalog
>>
endobj
3 0 obj
>
/Font
>
/ProcSet [/PDF /Text]
>>
/Contents [12 0 R 13 0 R 14 0 R 15 0 R 16 0 R 17 0 R]
/Type /Page
>>
endobj
13 0 obj
>
stream
RyIzrʴ”(Uiwz.o? m],lI Ƃ/r

چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم
چگونه ذهن پرسشگر داشته باشیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *