بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

 
helpkade
بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی
بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

 

 

شهریه دوره‌های مختلف کارشناسی ارشد

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی

رتبه بندی دانشگاه ها, دانشگاه های کشور, روانشناسی, سطح بندی دانشگاه های دولتی, سطح بندی دانشگاه ها, انتخاب رشته, انتخاب رشته کنکور ارشد, کنکور ارشد روانشناسی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی, ارشد روانشناسی, دانشگاه تهران, دانشگاه شهید بهشتی, دانشگاه علامه, دانشگاه خوارزمی, روانشناسی تهران, روانشناسی شهید بهشتی, روانشناسی علامه, رتبه بندی دانشگاه ها, دانشگاه های کشور, روانشناسی, سطح بندی دانشگاه های دولتی, سطح بندی دانشگاه ها, انتخاب رشته, انتخاب رشته کنکور ارشد, کنکور ارشد روانشناسی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی, ارشد روانشناسی, دانشگاه تهران, دانشگاه شهید بهشتی, دانشگاه علامه, دانشگاه خوارزمی, روانشناسی تهران, روانشناسی شهید بهشتی, روانشناسی علامه, رتبه بندی دانشگاه ها, دانشگاه های کشور, روانشناسی, سطح بندی دانشگاه های دولتی, سطح بندی دانشگاه ها, انتخاب رشته, انتخاب رشته کنکور ارشد, کنکور ارشد روانشناسی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی, ارشد روانشناسی, دانشگاه تهران, دانشگاه شهید بهشتی, دانشگاه علامه, دانشگاه خوارزمی, روانشناسی تهران, روانشناسی شهید بهشتی, روانشناسی علامهبهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:


توضیحات مشاور ارشد گروه آموزشی کیهان – را در خصوص انتخاب رشته و جدولی که در ادامه ارائه شده است، بشنوید:Downloads-icon


کلیک کنیدDownloads-icon



در فکر تحصیل در رشته روانشناسی هستید؟ پس بهترین دانشگاه‌های دنیا برای این رشته را در این مقاله بشناسید.

روانشناسی رشته‌ی بسیار حساس و مهمی است و انتخاب دانشگاه خوب برای تحصیل در این رشته کار آسانی نیست، به خصوص اگر قصد تحصیل در خارج از کشور دارید. مدارس مختلف روانشناسی رویکردهای متفاوتی را در خصوص مطالعه ذهن دنبال می‌کنند. به عنوان رشته‌ای که به مطالعه ذهن انسان می‌پردازد، روانشناسی توجه خاصی به تاثیر فرهنگ و جوامع مختلف بر رفتار دارد. دانشجویانی که در این رشته تحصیل می‌کنند باید تجربه زندگی در خارج از کشور را پشت سر بگذارند تا بتوانند درک درستی از رشته و برنامه درسی خود داشته باشند.

معیارهای متعددی باید در نظر گرفته شود تا بتوان یک دانشگاه را برای تحصیل انتخاب کرد. شاید اولین کار، شناخت بهترین دانشگاه‌ها باشد. در آلمان و کشورهای توسعه یافته دیگر دانشگاه‌های متعددی وجود دارند که دوره‌های مطالعاتی باکیفیت و نوآورانه در زمینه روانشناسی ارائه می‌دهند. اما در رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌های QS در سال ۲۰۱۷، ۳۰۰ دانشگاه برتر جهان برای رشته روانشناسی رتبه‌بندی شده‌ است که در این بین، دانشگاه‌هایی از قاره‌های مختلف حضور دارند. ۱۰ دانشگاه اول این رتبه‌بندی به ترتیب دانشگاه هاروارد، استنفورد، کمبریج، آکسفورد، برکلی کالیفرنیا، ییل، دانشگاه کالیفرنیا، موسسه فناوری ماساچوست، کالج لندن و دانشگاه نیویورک هستند. در ادامه این مقاله به معرفی بهترین دانشگاه‌‌ها در سراسر جهان پرداخته‌ایم.

بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

در رتبه بندی ۲۰۱۷ QS، دانشگاه‌های آمریکا بخش اعظم جایگاه‌ها را به خود اختصاص داده‌اند. ۹۰ مورد از ۳۰۰ جایگاه به دانشگاه‌های این کشور رسیده است، که از این بین هفت مورد جزو ۱۰ دانشگاه نخست لیست و ۱۷ مورد در میان ۵۰ دانشگاه برتر قرار گرفته‌اند. دانشگاه میشیگان در رده (۱۱)، دانشگاه پنسیلوانیا (۱۴)، دانشگاه کلمبیا (۱۵)، دانشگاه پرینستون (۱۶) و دانشگاه شیکاگو (۲۰) قرار دارند.

۲۱ دانشگاه برتر روانشناسی کانادا در لیست QS وجود دارد که ۱۰ مورد از آن‌ها رتبه‌ای پایین‌تر از ۱۰۰ دارند. دانشگاه تورنتو، دانشگاه بریتیش کلمبیا، دانشگاه مک گیل و دانشگاه غربی همگی در میان ۵۰ دانشگاه برتر قرار دارند.

انگلیس دارای تعداد زیادی از مدارس عالی روانشناسی است که تعداد آن‌ها در لیست QS به ۴۴ می‌رسد. ۱۷ مورد از این دانشگاه‌ها موفق به کسب رتبه‌ی پایین‌تر از ۱۰۰ شده‌اند. بدون توجه به ۱۰ دانشگاهی که در صدر لیست قرار گرفته‌اند، دانشگاه‌های انگلیسی که جزو ۵۰ دانشگاه برتر قرار دارند شامل کالج کینگ لندن، دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن، دانشگاه ادینبورگ، دانشگاه منچستر، دانشگاه کاردیف و دانشگاه اکستر هستند.

پس از انگلیس، آلمان با تصاحب ۲۳ جایگاه، بیشترین تعداد را در میان کشورهای اروپایی به خود اختصاص داده است. از میان ۲۳ دانشگاه آلمانی که در این لیست قرار دارند، دو دانشگاه هومبولت برلین و لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ در رده ۱۰۰ ـ ۵۱ قرار دارند.

هلند با ۱۰ دانشگاه برتر از جمله دانشگاه آمستردام در رده ۱۷ و دانشگاه خرونینگن در رده ۵۰، سومین کشور اروپایی برای رشته‌ی روانشناسی است.

اسپانیا، ایتالیا، بلژیک و سوئد هر یک هفت نماینده در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها با موضوعیت روانشناسی دارند. دانشگاه‌هایی که رتبه‌ی آن‌ها زیر ۱۵۰ است، شامل دانشگاه گنت و KU لووان بلژیک (هر دو بالاتر از ۵۰)؛ انستیتوی کارولینسکای سوئد (جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر)؛ دانشگاه مستقل مادرید و دانشگاه پادووا ایتالیا است.

شش دانشگاه برتر روانشناسی جهان در سوئیس از جمله دانشگاه ژنو (۱۵۰ ـ ۱۰۱) قرار دارند. ایرلند نیز در لیست QS چهار نماینده دارد که مهم‌ترین آن‌ها کالج ترینتی دوبلین (TCD) با رتبه ۲۰۰ است.

در حالی که نروژ و فنلاند هر یک دارای سه دانشگاه در لیست برترین دانشگاه‌های روانشناسی هستند؛ دانمارک تنها دارای دو نماینده است. دانشگاه آرهوس با بالاترین رتبه توانسته در جایگاه ۱۰۰ ـ ۵۱ قرار بگیرد.

در نهایت، فرانسه و پرتغال هر کدام دارای دو دانشگاه برتر برای رشته روانشناسی هستند و روسیه، لهستان و اتریش امسال برای اولین بار توانستند هر یک، یک نماینده در این لیست داشته باشند.  

آسیا ۲۱ دانشگاه برتر رشته روانشناسی در خود جا داده است. چین، کره جنوبی و ژاپن هر کدام چهار دانشگاه در رتبه‌بندی امسال دارند: دانشگاه پکن و دانشگاه توکیو، هر دو در رتبه ۱۰۰ قرار گرفته‌اند.

هنگ کنگ و سنگاپور هر دو سه نماینده در این رتبه‌بندی دارند. از سه دانشگاه سنگاپوری تنها یکی از آن‌ها خارج از لیست ۱۰۰ دانشگاه برتر قرار دارد. دانشگاه ملی سنگاپور (NUS)، یکی از این دانشگاه‌ها است. دانشگاه هنگ کنگ رتبه ۴۴ لیست را به خود اختصاص داده است.

سرانجام، تایوان با دو مدرسه عالی روانشناسی از جمله دانشگاه ملی تایوان (۱۵۰ ـ ۱۰۱) و مالزی با یک نماینده آخرین کشورهای آسیایی در لیست QS هستند.

استرالیا دارای ۲۰ نماینده در رتبه‌بندی روانشناسی است که هفت مورد از آن‌ها، رتبه‌ی پایین‌تر از ۵۰ دارند. از این دانشگاه‌ها می‌توان به دانشگاه نیو ساوث ولز با رتبه ۱۸، دانشگاه ملبورن با رتبه ۱۹ و دانشگاه سیدنی با رتبه ۲۳ را نام برد.

در نیوزیلند پنج دانشگاه برتر روانشناسی وجود دارد، از جمله دانشگاه اوکلند در رده هفتم و دو موسسه دیگر که در رده ۱۰۰ قرار دارند.

شش دانشگاه آمریکای لاتین در رتبه‌بندی روانشناسی سال جاری قرار گرفته‌اند، دانشگاه پونتوسیته کاتولیکا شیلی، دانشگاه بین‌المللی مکزیک (UNAM) و دانشگاه سائو پائولو برزیل همگی در رده ۱۵۰ ـ ۱۰۱ رتبه‌بندی شده‌اند. تنها دانشگاه آرژانتینی در این لیست دارای رتبه ۲۰۰ ـ ۱۵۱ است.

در نهایت، آفریقای جنوبی دارای سه نماینده در رتبه بندی جهانی دانشگاهی QS برای رشته روانشناسی است که بالاترین آن‌ها دانشگاه کیپ تاون در رده ۲۰۰ ـ ۱۵۱ قرار گرفته است.

کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کجارو تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است

تولید و توسعه نرم افزار کجارو توسط شرکت آویژه انجام می‌شود

تحلیل و بررسی رتبه بندی موضوعی(GRAS) ۲۰۱۹ که توسط مشاوران نظام رتبه‌بندی شانگهای منتشر شد نشان می‌دهد که دانشگاه‌های آمریکا در رشته روانشناسی سرآمد هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از یودبلیو نیوز، دانشگاه‌های آمریکا در این رتبه‌بندی در ۳۵ موضوع جایگاه برتر را به خود اختصاص دادند.

در حالی که دانشگاه‌های چین در ۱۱ موضوع بر دانشگاه‌های دیگر چیره شدند.

در مجموع بیش از ۴ هزار دانشگاه در ۵۴ موضوع در “علوم طبیعی”، “مهندسی”، علوم انسانی”، “علوم پزشکی” و “علوم اجتماعی” رتبه‌بندی شدند که بهترین عملکرد را دانشگاه هاروارد داشت.

این رتبه‌بندی برای رشته‌های تحصیلی مختلفی ارائه شده است که در رشته روانشناسی ترتیب ۲۰ دانشگاه برتر جهان به این صورت است.بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

با نگاهی کلی به این رتبه‌بندی می‌توان گفت که برترین دانشگاه‌های روانشناسی در آمریکا وجود دارد.

انتهای پیام

امروزه دانشجویان بسیاری داوطلب تحصیل روانشناسی در خارج از کشور هستند. علم روانشناسی یا سایکولوژی علم مطالعه رفتارها، فرآیندهای تغییرات ذهنی و تاثیرات آن بر روح و روان انسان است. این حوزه‌ی مهم دانشگاهی از جمله موارد مهم و تأثیرگذار در روحیه و شادی دسته جمعی یک جامعه است که از شاخه‌های علوم اجتماعی نیز به ‌شمار می‌آید. روانشناسان افراد مهمی در جامعه محسوب می‌شوند که اغلب به ‌صورت مسکوت دانشمندان روح یا فرشتگان نجات افراد بسیار زیادی هستند. آنها می‌توانند با شناخت رفتارها یا روحیات انسان‌ها، در جهت رفع مشکلات روحی و روانی به ‌آنها کمک کرده و برای بهبود و بالا بردن سطح کیفیت زندگی انسان‌های جامعه تاثیرات فراوانی بگذارند. روانشناسان می‌توانند با تاثیرات روحی و روانی و بیولوژیکی رفتارشناسی نمایند و اغلب در جهت درمان مشکلات روحی، ذهنی و روانی به افراد کمک کنند. این گروه از افراد می‌توانند در حوزه‌های بسیار زیادی از جمله رفتار اجتماعی، شناخت سلامت روان، و سایر موارد به ‌فعالیت بپردازند. اغلب دانشگاه‌ها دو شاخه‌ی اصلی روانشناسی تجربی و روانشناسی بالینی را در سیستم کاری و تحصیلی خود گنجانده‌اند. رشته روانشناسی نه تنها یک شغل به ‌حساب می‌آید، بلکه به‌ عنوان یک فعالیت بشری می‌تواند تاثیرات زیادی در زندگی افراد و حتی اجتماعی بزرگ‌تر نیز داشته باشد.

 

تحصیل در رشته‌ی روانشناسی

 همانطور که می‌دانید افراد بسیاری علاقمند به ‌ادامه تحصیل در رشته روانشناسی در خارج از کشور هستند. امروزه دانشگاه‌های بسیار بزرگ دنیا در جهت تحصیل روانشناسی در خارج از کشور می‌توانند مقصد دانشجویان ایرانی قرار بگیرند. بدیهی است هر دانشگاهی برای پذیرش دانشجو از نقاط مختلف جهان می‌تواند، شرایط مختلفی را برای جذب دانشجوهایش در این رشته‌ی محبوب داشته باشد. اما به ‌طور کلی یک دانشجوی موفق رشته روانشناسی باید دارای اطلاعات و مهارت‌هایی در زمینه‌ی علوم انسانی و علوم رفتاری، علوم ریاضی و ایجاد ارتباط باشد. گرایش‌های مختلف و متنوعی در این رشته وجود دارند که از جمله‌ی آنها می‌توان به ‌روانشناسی بالینی، روانشناسی و اعصاب و روان شناسی و جرم شناسی اشاره کرد.

 

بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

تحصیل روانشناسی

 می‌دانیم که رشته‌ی روانشناسی و تحصیل روانشناسی در خارج از کشور در میان دانشجویان ایرانی بسیار محبوب شده است. اما با این اوصاف باید بدانید که چند کشور مهم در دنیا وجود دارند که امروزه مهد رشته‌ی روانشناسی هستند. از جمله‌ی این کشورها می‌توان به ‌کشورآلمان، کشور روسیه، کشور اتریش و همینطور کشور کانادا اشاره کرد.

 فهرست زیر به ‌صورت دقیق شاخه‌های پایه و شاخه‌های کاربردی رشته‌ی روانشناسی را معرفی می‌کند.

 روانشناسی علوم اعصاب رفتاری

 روانشناسی شناختی

 روان‌شناسی مقایسه‌ای

 روانشناسی فردی

 روانشناسی تکاملی

 روانشناسی آزمایشی

 روانشناسی شخصیت

 روانشناسی مثبت گرایی

 نوروسایکولوژی

 روانشناسی بیولوژیک

 روانشناسی ژنتیک رفتاری

 روانشناسی رفتارهای غیرطبیعی

 روانشناسی ریاضیاتی

 روانشناسی اجتماعی

روانشناسی بالینی

 روانشناسی نظامی

 روانشناسی جامعه

 روانشناسی ورزشی

 روانشناسی رفتار مصرف کننده

 روانشناسی مدرسه

 روانشناسی مشاوره

 روانشناسی دینی

 روانشناسی تربیتی

 روانشناسی سیاسی

 روانشناسی محیطی

 روانشناسی آرگونومی

 روانشناسی جنایی

 روانشناسی سیاست مدیریتی

 روان‌شناسی بهداشت شغلی

 روانشناسی صنعت و سازمان

 روانشناسی پزشکی قانونی

 روانشناسی جنایی

بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

 روانشناسی سلامت

 حال که توانستیم پیش زمینه‌ی کوتاهی در مورد رشته روانشناسی، تحصیل روانشناسی در خارج از کشور  و اهمیت این رشته‌ی کاربردی و مهم به ‌شما ارائه دهیم، هم اکنون وقت آن است که به ‌معرفی کشورهای مناسب برای تحصیل روانشناسی در خارج از کشور بپردازیم. به ‌یاد داشته باشید که تعداد کشورهایی که ما به ‌شما معرفی می‌کنیم محدود است، با این وجود ما سعی کرده‌ایم مناسب‌ترین و بهترین کشورها با منطقی‌ترین قیمت‌ها و همین‌طور امنیت بالا و آینده‌ی شغلی مناسب را انتخاب نموده و به شما معرفی کنیم. اما همیشه این شما هستید که با توجه به‌ شرایط و خواسته‌های خودتان تصمیم نهایی را خواهید گرفت. پیشنهاد اصلی ما به ‌شما این است که قبل از هر گونه اقدامی شرایط دانشگاه مورد نظر را سنجیده و از نظر مالی و همینطور آینده شغلی که انتظارش را دارید، با خودتان روراست باشید.

برای  ادامه‌ی تحصیل در کشور آلمان و به خصوص در رشته‌ی روانشناسی شما باید تسلط کافی به ‌زبان آلمانی داشته باشید. داشتن مدرک معتبر زبان آلمانی یکی از ضروریات اولیه‌ی قبولی درخواست پذیرش شما در کشور آلمان خواهد بود. نکته‌ی قابل توجهی که باید در مورد مسئله‌ی ادامه تحصیل در کشور آلمان بگوییم، این است که شما می‌توانید با داشتن مدرک دانشگاه آزاد هم وارد دانشگاه‌های معتبر کشور آلمان شوید. مخصوصاً رشته روانشناسی از جمله رشته‌هایی است که دانشگاه‌هی معتبر آلمان از پذیرفتن دانشجویان دانشگاه آزاد در آن هم می‌توانند ادامه تحصیل دهند.

 به ‌یاد داشته باشید که کشور آلمان نه تنها یکی از کشورهای مهم در زمینه‌ی ادامه تحصیل در رشته روانشناسی است، بلکه مهد علم جامعه شناسی نیز به شمار می‌آید. مردم کشور آلمان به‌ رشته‌ی روانشناسی و افراد روانشناس احترام ویژه‌ای قائلند و علم روانشناسی در میان مردم آلمان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است.

از نکات مهم دیگر درباره‌ی ادامه‌ی تحصیل رشته‌ی روانشناسی در کشور آلمان این است که باید توجه داشته باشید افرادی که فقط توانسته باشند دوره‌ی کارشناسی ارشد را در آلمان سپری کنند، بلافاصله نمی‌توانند وارد بازار کار شوند. بلکه شما باید بتوانید دوره‌های مناسب آموزشی و عملی مربوط به این رشته را در فضای قابل قبول گذرانده یا از تجربه‌ی کاری مناسب و قابل قبول برای دولت آلمان برخوردار شوید تا بتوانید در ادامه به عنوان یک روانشناس مشغول به کار شوید.

 به طور معمول شما به ‌عنوان یک دانشجو باید دوره‌ی تئوری به مدت ۶۰۰ ساعت را سپری کرده و ۱۸۰۰ ساعت تمرین عملی داشته باشید. از طرفی ۱۲۰ ساعت برای رشد شخصیت خود و ۶۰۰ ساعت کار با بیمار سرپایی و ۱۵۰ ساعت سوپرویژن را باید سپری کنید. اگر می‌خواهید بعد از اتمام تحصیل روانشناسی در کشور آلمان، ساکن این کشور شده و به‌ کار و فعالیت بپردازید، باید بدانید که شما ملزم هستید هزینه‌هایی را برای کسب پروانه‌ی دفتر شخصی بپردازید. شاید در ابتدای امر شما مجبور به ‌پرداخت هزینه و سپری کردن ساعت‌های زیاد و دوران سختی باشید و حتی در طول دوره روان درمانگری و دوره‌های آموزشی و تمرینی خود از دریافت حقوق محروم باشید، اما بعد از اتمام موفقیت آمیز این دوره‌ها شما می‌توانید با درآمد قابل قبولی به ‌ارائه‌ی خدمات روانشناسی به ‌بیماران و مراجعه کننده‌گان خود بپردازید.

 یکی از روش‌های خوب مهاجرت به ‌کشور روسیه ادامه تحصیل در رشته‌ی روانشناسی و اخذ مدرک روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد آن است. برای ورود به ‌رشته‌های روانشناسی، شما ابتدا با معرفی دوره‌ها و شناخت عناوین مرتبط با روانشناسی شروع خواهید کرد. به ‌یاد داشته باشید برای موفقیت در اخذ پذیرش در این رشته و در این کشور، شما باید دوره‌های بسیار زیادی را طی کنید و اطلاعات اولیه‌ی قابل قبولی را کسب کرده باشید. دوره‌هایی مانند کشف و شناخت، سلامت ذهنی، شناخت رفتارهای کودک، شناخت علوم بنیادی و سایر موارد از جمله‌ی این دوره‌ها هستند.

 بعد از سپری کردن دوره‌های اولیه‌ی تحصیلی، شما به ‌کسب دانش و تخصص خواهید پرداخت، که شامل شناخت فرآیندهای مغز و اعصاب، روان شناسی گروهی، روانشناسی افراد استثنایی، مطالعه‌ی جرم شناسی، روانشناسی افراد قربانی سوء استفاده، شناخت آسیب‌های روحی و روانی، روانشناسی افراد سالمند و روانشناسی کودک است.

 اخذ مدرک کارشناسی روانشناسی در کشور روسیه می‌تواند شامل دوره‌های ما بین ۳ تا ۴ سال را به خود اختصاص دهد. شما بعد از پایان دوره، باید تجارب قابل قبولی را کسب کرده و بتوانید به عنوان یک روانشناس به ‌درمان بپردازید تا زودتر تجربه‌ی لازم را کسب کنید. فراموش نکنید داشتن تجربه و تمرین قبل از شروع به‌ شغل اصلی، می‌تواند موقعیت شغلی آینده شما را تضمین کرده و شما را تبدیل به ‌یک روانشناس معروف و محبوب با درآمد قابل قبول کند.

 خوشبختانه شما در این رشته با گزینه‌های بسیار زیاد و گرایش‌های مختلفی مواجه هستید و می‌توانید با ‌توجه به ‌علاقمندی خود در دوره‌هایی مانند کار کردن با کودکان، بزرگسالان، افرادی که تازه مادر شده‌اند، افرادی که دچار دشواری‌های یادگیری هستند، مربی‌گری کار کردن در خانه‌ی سالمندان یا مراقبت از افراد ویژه و خاص، گفتار درمانی، کار با استعدادهای متفاوت و غیره اقدام کنید.

 

 خوشبختانه کشور روسیه امکانات زیادی را برای تحصیل روانشناسی در خارج از کشور برای دانشجویان ایرانی فراهم کرده است. از جمله دوره‌‌های جالب و متفاوتی که شما با تحصیل در کشور روسیه می‌توانید از آنها بهره‌‌مند شوید عبارت هستند از:

 روانشناسی بالینی : این گرایش شامل تحقیق، تفحص و مطالعه میزان عملکرد ذهن، دوره‌های افسردگی و تندرستی افراد سالمند، کار با کودک، و غیره است. شما می‌توانید در این حیطه‌ها به ‌فعالیت‌های جالب بسیار زیادی دست بزنید. برای مثال شما می‌توانید روی افرادی کار کنید که می‌خواهند در مصاحبه‌های بزرگ شرکت کنند یا مشاهداتی انجام دهند. یا حتی می‌توانید با گرفتن انواع تست‌های روانشناسی و ارزیابی میزان افسردگی افراد به ‌ارتباط این مشکلات با زندگی کنونی آنها بپردازید، یا با شناخت مشکلات موجود در روح و روان‌شان با آنها ارتباط برقرار کرده و به‌ آنها کمک کنید تا بتوانند کیفیت بهتری به ‌زندگی‌شان بدهند. به ‌عنوان یک روانشناس بالینی شما می‌توانید با گروه‌های مختلفی از جمله گروه‌های سلامت و روان، مراقبت‌های اجتماعی، مراقبت‌های خصوصی، بهبود روش‌های درمانی، مشاوره‌های مختلف یا دیگر درمان‌ها در ارتباط باشید تا از این طریق به کسب تجربه و یادگیری بپردازید.

 روانشناسی مغز و اعصاب: این نوع گرایش در میان دانشجویان مشغول تحصیل در کشور روسیه از محبوبیت خاصی برخوردار است. همان‌طور که می‌دانید گرایش روانشناسی مغز و اعصاب مربوط به‌ فعالیت مغز و میزان ارتباط آن با فرآیندهای روانشناسی و رفتاری است. اغلب دانشجویان این رشته به ‌شناخت انواع مسائل و مشکلات مربوط به مغز و اعصاب و بیماری‌هایی مانند صدمات مغزی، آسیب‌های مغزی، سکته‌های مغزی، تومورهای مغزی و بیماری‌های ذهنی که در اثر سوء مصرف داروهای سمی یا آسیب ‌رسان ‌به ‌بدن است، می‌پردازند.

 روانشناسی آموزشی: گرایش مهمی از روانشناسی است که به‌ ارزیابی آموخته‌‌های شما، شناخت اضطراب‌ها و استرس‌های اجتماعی و احساسی، شناخت استراتژی‌های روانی و ارائه راه حل‌های مهم و کاربردی برای این مشکلات می‌پردازد. شما به ‌عنوان یک دانشجو با گرایش تحصیلی روانشناسی آموزشی می‌توانید به ‌روانشناسی مرتبط با تحقیق و مشاوره و برقراری ارتباط با کودکان، والدین و متصدیان آموزشی بپردازید.

 روانشناسی جرم شناسی: از سایر گرایشات ارائه شده در دانشگاه‌های روسیه می‌توان به ‌گرایش روانشناسی جرم شناسی پرداخت. همانطور که می‌دانید این رشته و این گرایش به ‌چگونگی روانشناسی افراد مجرم و شناخت جرم آنها و علت یابی این نوع رفتارها می‌پردازد. شما با تحصیل در این رشته می‌توانید به ‌ارزیابی ریسک‌ها، شناخت رفتار و خصوصیات زندانیان، و چگونگی درمان و بهبود آنها و همینطور تجزیه و تحلیل سلامت ذهنی این دسته از افراد بپردازید. هم‌چنین شما می‌توانید در آینده همکار خوبی برای اداره‌ی پلیس، زندان‌ها، خدمات اجتماعی و بخش‌های مربوط به ‌سلامت و درمان شوید. همین‌طور روانشناسان جرم شناسی در دادگاه‌ها می‌توانند بسیار موثر باشند. از جمله افرادی که می‌توانند به ‌گرفتن حضانت فرزندان در دعوای زن و شوهری و طلاق کمک کنند، روانشناسان با گرایش‌های روانشناسی جرم شناسی هستند.

 

شاید یکی از محبوب‌ترین کشورهای جهان و محبو‌ب‌ترین رشته‌ها برای انتخاب یک دانشجوی بین المللی می‌تواند ادامه تحصیل روانشناسی در کشور کانادا باشد. برای تحصیل رشته‌ی روانشناسی در کانادا حتماً لازم نیست وارد دانشگاه شوید. بلکه کالج‌ها و دانشکده‌های دیگری هم وجود دارند که به ‌ارائه‌ی مدارک و دوره‌های مختلف در زمینه و گرایش‌های مختلف روانشناسی می‌پردازند. اغلب دانشجویانی که داوطلب ادامه‌ی تحصیل در کانادا و رشته‌ی روانشناسی هستند، باید بدانند که تمامی مدارک قبلی آنها برای ادامه تحصیل در مقطع فعلی‌شان مورد نیاز دانشگاه است. همچنین دانشگاه‌های کشور کانادا از شما پیشینه‌ی قوی ریاضیات و تسلط کافی به زبان انگلیسی را خواهند خواست. شما باید حداقل رتبه‌ی قابل قبول را در هنگام تحصیل در روانشناسی به‌ خود اختصاص دهید، تا بتوانید یک روانشناس موفق و فارغ التحصیل با آینده‌ای روشن از دانشگاه‌های کانادا محسوب شوید. کشور کانادا انواع گرایش‌ها و انواع مقاطع تحصیلی در رشته‌ی روانشناسی را برگزار می‌کند. تخصص‌هایی که در کشور کانادا به‌ شما ارائه خواهند شد، عبارت هستند از: روانشناسی سازمانی و صنعتی، روانشناسی تجربی، روانشناسی تکاملی، روانشناسی کودک، نوروسایکولوژی، روانشناسی غذایی، روانشناسی بالینی، روانشناسی مشاوره آموزشی، روانشناسی تجربی و سایر موارد. شما برای اتمام دوره‌ی دکترای خود نیاز به ‌گذراندن دوره‌ی کارورزی نیز دارید.

در زیر فهرستی از دانشگاه‌های برتر کانادا در رشته‌ی روانشناسی را ارائه می‌کنیم. بدیهی است هر دانشگاه علاوه بر داشتن پیش زمینه‌های مشترک می‌تواند از شما مواردی را به ‌عنوان شروط لازم برای پذیرش درخواست کند. پیشنهاد ما به ‌شما این است که قبل از انتخاب و قبل از اقدام به ‌ثبت نام از شرایط ویژه‌ی هر دانشگاه اطلاع پیدا کنید. فهرست انواع دانشگاه‌هایی که در کشور کانادا در رشته‌ی روانشناسی دانشجو می‌پذیرند عبارت هستند از:

دانشگاه تورنتو با رتبه‌ی ۱۲ جهانی

دانشگاه بریتیش کلمبیا با رتبه‌ی ۱۷ جهانی

دانشگاه  مک گیل با رتبه‌ی ۲۳ جهانی

دانشگاه آنتاریو با رتبه‌ی ۳۶ جهانی

دانشگاه مک ‌مستر با رتبه‌ی ۵۱ جهانی

دانشگاه کویین با رتبه‌ی ۵۱ جهانی

دانشگاه مونترال با رتبه‌ی ۵۱ تا ۱۰۰ جهانی

دانشگاه یورک با رتبه‌ی ۵۱ تا ۱۰۰ جهانی

دانشگاه سایمون فریزر با رتبه‌ی ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی

دانشگاه کلگری با رتبه‌ی ۱۰۰ تا ۱۵۰ جهانی

دانشگاه واترلو با رتبه‌ی ۱۰۰ تا ۱۵۰ جهانی

دانشگاه کنکوردیا با رتبه‌ی ۱۵۰ تا ۲۰۰ جهانی

دانشگاه دالهاوزی با رتبه‌ی ۱۵۰ تا ۲۰۰ جهانی

علاوه بر فهرست بالا تعدادی دانشگاه و دانشکده‌های دیگری هم در این کشور وجود دارند که از نظر رتبه بندی علمی و  کیفیت آموزشی در شرایط پایین‌تری قرار دارند.

بدیهی است که در دانشگاه‌های کانادا برای ثبت نام و پذیرش فرم درخواست ارائه خواهند کرد. امروزه یکی از موارد بسیار مهم و مناسب برای کسانی که قصد مهاجرت به ‌کشور کانادا را دارند، انتخاب رشته‌ی روانشناسی و ادامه تحصیل در این رشته است.

همانند سایر کشورهای پیشرفته در امر روانشناسی، شما نمی‌توانید تنها با داشتن یک مدرک وارد بازار کار در کانادا شوید. بلکه قبل از آن شما باید بتوانید در بسیاری از حوزه‌ها دارای مدرک دکترا و همین‌طور تجربیات لازم برای درمان بیماران خود را داشته باشید. شما علاوه بر گذراندن دوره‌های آموزشی، نیاز به ‌ارائه‌ی یک پروژه‌ی دانشجویی نیز دارید. همانند سایر کشورهای پیشرفته‌ی صنعتی، کشور کانادا نیز به ‌روانشناسان و علم روانشناسی اهمیت بسیار زیادی قائل است. همین‌طور به‌ تجربیات، میزان تحصیلات و استعداد درمانگری یک روانشناس نیز اهمیت بسیاری می‌دهد. به ‌یاد داشته باشید که شما بعد از فارغ التحصیلی و دریافت مدارک موجود و تجربه‌ی لازم می‌توانید یک فعالیت حرفه‌ای بسیار موفق در زمینه‌ی روانشناسی در کشور کانادا را برای خود دست و پا کنید. شما می‌توانید در مکان‌های مختلف به ‌عنوان محقق یا کادر آموزشی دانشگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی، امور مشاوره‌ی آزمونی، آموزشی و تحقیقاتی، به ‌ادامه‌ی فعالیت خود بپردازید.

هم‌چنین شما می‌توانید به ‌منظور مقابله با بیماری‌های روحی ناشی از آسیب‌های جسمی و حمایت از روحیه‌ی بیماران وارد بازار کار در بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها شوید. از طرفی شما می‌توانید در مدارس، مراکز اصلاح رفتار، دفاتر خصوصی، تبلیغات روابط و محصولات مشتریان، مخابرات، ارتش و ورزش فعالیت داشته باشید. هم‌چنین شما می‌توانید با اعلام همکاری با وکلا در زمینه‌ی جرم و جنایت و دادگاه‌ها نیز مشغول به کار شوید. قبل از هر چیز برای اینکه شما بتوانید در کشور کانادا به ‌شغل روانشناسی بپردازید، باید مجوزی از سازمان مربوطه دریافت کنید. دریافت اینگونه مجوزها و مدارک می‌تواند از یک ایالت به ‌ایالت دیگر متفاوت باشد. برای مثال استان‌های کبک، آنتاریو مانیتوبا، بریتیش کلمبیا و آلبرتا از جمله جاهایی هستند که یک روانشناس می‌تواند از داشتن آینده‌ی شغلی مناسب در آنها مطمئن باشد. در نهایت پیشنهاد می‌کنیم برای انتخاب شهر مناسب خود در کشور کانادا به ‌شرایط آب و هوایی هر شهر دقت کنید.

در صورتی که مایل به ادامه تحصیل روانشناسی در خارج از کشور هستید، همکاران ما در نکست ابرود آماده هستند، تا شما را در تحقق اهداف‌تان کمک کنند.

به نظر شما بهترین کشور، شهر و دانشگاه برای ادامه تحصیل در رشته روانشناسی کجا است؟ آیا تجربه اقدام به اپلای برای رشته روانشناسی را داشته‌اید؟ تجربیات خود را با خوانندگان ما در میان بگذارید.

منبع: studyacrossthepond

سلام خیلی ممنون از مطالب مفیدتون

سلام ممنون از مطلب مفیدتون من دوره کارشناسی روانشناسی رو در دانشگاه تهران گذروندم حالا می خوام برای ارشد بورسیه بگیرم برای کانادا معدل لیسانسمم بالاست باید چه شرایطی داشته باشم تا این بورسیه رو بگیرم
باز هم ممنون بابت سایت خوبتون

دوست عزیز
همانگونه که خودتون در جریان هستید، داشتن نمره بالای زبان ( آیلتس یا تافل ) و نمره GRE و داشتن مقاله شانس پذیرش شما را افزایش می‌دهد. با توجه به شرایط شما اگر بتوان برای شما فاند شهریه را گرفت خیلی عالی می‌شود.

سلام و عرض ادب
من دکتری روانشناسی عمومی هستم.گرایشم در حوضه کودک و نوجوان هستش.میخواستم شرایط دانشگاه یورک کانادا رو برای دوره دیدن،بدونم.ایا اصلا همچین چیزی هست که من با این مدرک بتونم برای دیدن دوره های تخصصی اونجا برم؟

دوست عزیز
برای دوره پست دکترا باید با اساتید مکاتبه کنید.

با سلام
من ۳۲ سالمه. ارشد روانشناسی بالینی دارم.سه سال سابقه کار
موسس یک مرکز مشاوره تخصصی کودک هستم
فعلا یه مقاله پابمد دارم و توی یه ژورنال متوسط روانشناسی متعلق به سوئد peer reviewer هستم.
ولی دوتا مقاله دیگه در حد isi دارم کار میکنم. تا یک سال دیگه میتونم حداقل آیلتس ۶.۵ بیارم.
چقدر امکانش هست بتونم فاند phd رو بگیرم؟
و بنظر شما ویزای کاری برای من امکانش هست. از همسرم جدا شدم و فرزندی هم ندارم.

دوست عزیز
با توجه به شرایط شما، در صورتی که شما بتوانید نمره ۷ آیلتس را کسب کنید و به همراه آن ۲ مقاله آی اس آی ایمپکت فاکتور دار داشته باشید، شانس مناسبی برای پذیرش خواهید داشت. برای بررسی بیشتر لطفاً رزومه خودتان را از طریق ایمیل برای همکاران ما ارسال کنید، تا در صورت تمایل شما، رزومه شما را بررسی کرده و شما را راهنمایی کنند.

ایا در خارج از کشور رشته روانشناسی مثبت گرا داریم ؟

دوست عزیز
نخیر رشته‌ای با این عنوان وجود ندارد.

سلام
میخواستم بدونم‌ رشته ی روانشناسی برای مقطع کارشناسی هم میتونه به اروپا بورسیه بشه؟؟
واینکه کشور المان به کارشناسی برای روانشناسی پذیرش میده؟؟

دوست عزیز
اخذ بورسیه در مقطع کارشناسی بسیار سخت است و شما برای اخذ آن باید مدرک زبان آلمانی حداقل B2 را داشته باشید.

سلام من اگه ارشد روانشناسی بالینی داشته باشم با تمام شرایط لازم و فقط کارشناسی من رشته نامرتبط باشه
(جغرافیای طبیعی) امکان بورس تحصیلی واسه‌ی دکتری رو دارم ؟

دوست عزیز
نکته‌ای که گفتید، بی تاثیر نیست ولی این در شرایطی است که شرایط دیگر شما اوکی باشد، شما می‌توانید شانس اخذ پذیرش داشته باشید.

سلام. من ميخوام برا مقطع كارشناسي رشته روانشناسي اقدام كنم. معدل ديپلمم ١٩/٢٣ و ايلتس ٦.٥ دارم. از اونجا كه دريافت بورسيه و فاند براي مقطع كارشناسي سخته و من شرايط مالي متوسطي دارم، پيشنهاد شما چه كشوريه؟ شرايطم به كشور ايتاليا ميخوره اما چون دوره هاي روانشناسي به زبان انگليسي كمه رقابت زياده و يه بار تاحالا ريجكت شدم. ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد؟

دوست عزیز
اخذ تحصیل رایگان برای روانشناسی به زبان انگلیسی بسیار سخت است، برای این کار می‌توانید برای کشورهای ایتالیا و ترکیه اقدام کنید یا مدرک زبان کشور دیگه‌ای مانند نروژ را داشته باشید یا اینکه پذیرش کالج زبان بروید.

سلام وقتتون به خیر
ببخشید من لیسانسم در رشته نا مرتبط با روانشناسی ولی کارشناسی ارشد بالینی رو دارم
این که لیسانس نامرتبط دارم آیا تاثیری در پذیرفته شدنم در دانشگاه های خارج از کشور در مقطع دکتری دارد؟
آ

دوست عزیز
بلی تاثیر دارد که شما می‌توانید با مقاله و معدل این مشکل را پوشش دهید.

سلام.آیا رشته ی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان در مقطع دکتری در دانشگاه های کشور های دیگه دارن؟

دوست عزیز
بلی این رشته‌های در دانشگاه‌های معتبر دنیا موجود است.

با سلام من دانشجوی رشته روانشناسی ترم ۲ هستم مقطع کارشناسی میخوام برا فوق بالینی بخونم از حالاچه کارهایی باید انجام بدم برای گرفتن بورسیه دانشگاه تورنتو ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز
داشتن نمره زبان بالا، معدل بالای ۱۶ و داشتن مقاله به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید بورسیه دریافت کنید.

با سلام از راهنمایی های شما بینهایت ممنونم میشه لطف کنید در مورد ایلتس و نوشتن مقاله ی در حد isiمنو بیشتر درجریان بذاریدچند تا مقاله باشه خوبه

دوست عزیز
این لطف شما است که برای شما مفید واقع شده است و سپاسگذاریم که نظرات خودتان را با ما به اشتراک می‌گذارید.
جسارتاً سوالات شما خیلی کلی است و لطفاً به صورت دقیق‌تر سوالات خودتان را مطرح کنید. برای نمونه چه نکته‌ای از آیلتس را مد نظر دارید؟ در مورد isi چه راهنمایی لازم دارید؟ چه رشته‌ای تحصیل می‌کنید؟ چه اهدافی ( کشور، مقطع تحصیلی ) و … دارید؟

با سلام مرسی از لطفتون من ۲۰ سالمه دانشجوی رشته ی روانشناسی ترم ۲ هستم و الان ترم تابستونه گرفتم خارجم قبلا خوب بود ولی الان که معمولیه درباره ی ایلتس هیچ نکته ای رو نمیدونم و در مورد isi هم نمیدونم ولی باید تحقیق کنم که چی هست و همینطور ایلتس باید بدونم چه پیشنیاز هایی داره وچه نمره ای برای گرفتن بورسیه دانشگاه تورنتو کانادا وisiهم باید چندین مقاله رو بخونم ببینم چه موضوعاتی داره وتلاش کنم موضوع پیدا کنم و ببینم چند تا مقاله میخواد کشور کانادا و از همه مهمتر ببینم توانایی نوشتن مقاله رو دارم ایا

دوست عزیز
در صورتی که تمایل داشته باشید تا اطلاعات بیشتری در زمینه مقاله، پایان نامه، ISI و موارد مشابه اطلاعات کسب کنید، می‌توانید به سایت جی‌هاب مراجعه کنید.

باسلام واحترام بنده کارشناسی ارشدعمومی ازدانشگاه علوم تحقیقات هستم برای ادامه تحصیل درمقطع دکترادرخارج ازکشوردردانشگاهی معتبرکدام کشکرراتوصیه میکنیدترجیحا دانشگاه انگلیسی زبان
باسپاس فراوان

سلام و احترام،بسیار ممنون بابت مطالب مفیدی که در سایت گذاشتید.
به نظر شما من بین گرایش روانشناسی عمومی و مشاوره خانواده در مقطع ارشدکدوم را انتخاب کنم که برای ادامه تحصیل دکتری در کشور های دیگه بخصوص آلمان بهتر باشه و بذیرش بالاتری داشته باشه؟
وچه کارهایی باید انجام بدم که در صد بذیرشم بالاتر بره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزیز
گرایش‌ها شبیه هم هستند. شما باید مقاله و نمره زبان بالا داشته باشید

سلام بنده دانشجو رشته مشاوره ترم دو هستم امکان پذیرش در مقطع ارشد در کدام کشور مناسبه تا بتونم زبانشو فرابگیرم روسیه یا جای دیگ

دوست عزیز
باید این شرایط که مربوط به چندین سال بعد است، را در سال‌های آتی چک کنید، بهترین زبان برای شما زبان انگلیسی است.

سلام وقت بخیر من با معدل ۱۹.۸۰ رشته ی تجربی و با آیلتس ۷.۵ آیا میتونم برای مقطع کارشناسی رشته ی روانشناسی بورسیه بگیرم؟ و اینکه چه کشوری؟ سوالم دیگه ی من این هستش که آیا بورسیه ها کامله؟یا باید هزینه ای ام پرداخت کنم؟ چون شرایط مالی خیلی خوبی ندارم

دوست عزیز
نمی‌توان برای کشورهای انگلیسی زبان بورسیه گرفت و این کشورها همراه با هزینه خواهد بود.

دوست عزیز
لطفاً مشکل خود را به صورت واضح‌تر بیان کنید، تا در صورت امکان شما را راهنمایی کنیم.

سلام وقتتون بخیر من ارشدروانشناسی تربیتی هستم مقاله و کتاب هم دارم .هرچندکه کارشناسیم متفاوت بوده معدلم هم ۱۷خورده یی هست آیا میتونم واسه دکترا خارج ازکشوراقدام کنم واینکه آیا روانشناسی تربیتی هست کشورهای دیگه

دوست عزیز
بلی امکان پذیر است. لطفاً رزومه خودتان را از طریق ایمیل به همکاران ما ارسال کنید، همکاران ما بعد از بررسی رزومه شما، در اسرع وقت شما را راهنمایی خواهند کرد و می‌توانند در پروسه اخذ ویزای تحصیلی و فاند شما را راهنمایی کنند .

ببخشید میشه بگید کدوم کشور ها از دانشگاه ازاد دانشجو قبول نمیکنند؟البته بجز المان

دوست عزیز
این نکته صحیح نیست.

سلام خسته نباشید
می خواستم بپرسم که اینکه تو کدوم دانشگاه دولتی باشی هم روی بورسیه اثر داره؟

دوست عزیز
خیلی تاثیر ندارد. برخی از دانشگاه‌ها مانند امیرکبیر، تهران، علم و صنعت تا حدودی می‌تواند برای رزمه شما مفید باشد.

سلام و عرض ادب من مدتی قبل سوال پرسیدم ولی جواب ندادید منتظر جوابم با سپاس فراوان

دوست عزیز
معذرت می‌خوام بابت تاخیر در جواب‌دهی به شما. به دلیل تعداد زیاد سوالات، متاسفانه برخی از سوالات را فراموش می‌کنیم که بابت این مشکل خیلی خیلی متاسفیم. جواب شما را داده شده است، دوست عزیز.
با توجه به اینکه سوال شما خیلی کلی است، در صورتی که نتوانستید، جواب سوال خودتان را پیدا کنید، لطفاً سوال خودتان را به صورت واضح‌تر بیان کنید، تا با کمال افتخار در خدمت شما باشیم.
سپاس

با سلام و سپاس فراوان از کمک های خوب شما ومطالب خوبتون جواب سوالمو پیدا کردم خیلی ممنونم از لطفتون پاینده و تندرست باشید

سلام ممنونم از اینکه سوال من رو پاسخ دادی.یک سوال دیگه اینکه چندتا مقاله باید ارائه داده باشیم .وارایه به سمینارهای ایران قابل قبول هست.البته مقاله isiنداشتم مشکلی پیش نمیاد؟نمره ی زبان چندقابل قبول هست

دوست عزیز
در مورد ارائه سمینارهای ایران می‌توان گفت که اکثر دانشگاه‌های دنیا چندان قبولشون ندارند و هر چه مقاله شما معتبر باشه، بهتر است. برای مثال اگه یک مقاله isi با ایمپکت فاکتور بالا داشته باشید، خیلی بهتر است.

سلام ببخشید میخواستم بپرسم کسی که روانشناسی ارومیه قبول شده چجوری میتونه برای ادامه تحصیل در مقطع لیسانس به کشوری مثل کانادا بره؟ آیا اصلا این امکان پذیر هست؟

دوست عزیز
ربطی به لیسانس الان شما نداره و شما باید مدرک زبان داشته باشید و اقدام کنید. این نکته را باید مد نظر داشته باشید، که همراه با شهریه خواهد بود.

سلام خسته نباشید من در دانشگاه آزاد روانشناسی گرایش مشاوره میخونم.توی مقاله گفته شده، آلمان دانشجوی دانشگاه آزاد نمیپذیره.هیچ راهی نیست؟چرا؟

دوست عزیز
مشکلی وجود ندارد، فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد هم می‌توانند تحصیل خودشان را در آلمان ادامه دهند.

سلام وقتتون بخیر من لیسانس روانشناسی عمومی دارم معدل۱۷وقصددارم ارشدم رو توی یک دانشگاه انگلیسی زبان ادامه بدم ولی توی کشورانگلیسی زبان نمیتونم بخاطربورسیه نشدن.شما چه کشوری روپیشنهاد میکنیدکه هم بورسیه کنه وهم ازنظرسطح علمی خوب باشه.ممنون ازشما

دوست عزیز
آلمان و ایتالیا امکان اخذ پذیرش رایگان با شهریه پایین برای شما وجود دارد.

Your Feedback Is Appreciated

نکست ابرود سعی می‌کند راهنمای کاملی از چگونگی اپلای را در اختیار شما بگذارد

موسسه مهاجرتی نکست ابرود در زمینه مهاجرت تحصیلی به کشورهای خارجی مشاوره کاملاً رایگان و متناسب با نیازهای شما را ارائه می‌دهد. این حق شما است که قبل از هرگونه  پرداخت هزینه و صرف زمان، بدانید که یک موسسه در چه زمینه‌هایی و تا چه حد می‌تواند به‌ شما در امر مهاجرت کمک کند.

All rights reserved. | 2019

بهترین دانشگاه های دنیا در رشته روانشناسی

برای پیدا کردن شناختی از خود و دیگران، نوع روابط و علت رفتارها، چاره ای جز استفاده از علم روانشناسی نیست.روانشناسی علمی است که به مطالعه و شناخت روان انسان می پردازد.در این مطلب سی دانشگاه برتر دنیا در حوزه روانشناسی را به شما معرفی می کنیم.

لیست سی دانشگاه برتر دنیا در حوزه روانشناسی (سال ۲۰۱۵):

۱-  Harvard University (US)
۲-  University of Cambridge (UK)
۳-  Stanford University (US)
۴-  University of Oxford (UK)
۵-  University of California, Los Angeles (UCLA) – USA
۶-  Yale University (USA)
۷-  University of Michigan (USA)
۸-  UCL (University College London) – UK
۹-  Princeton University (US)
۱۰-  New York University (NYU) – US
۱۱-  University of Amsterdam (Netherland)
۱۲-  University of Pennsylvania (US)
۱۳-  The University of Melbourne (Australia)
۱۴-  The University of New South Wales (UNSW Australia)
۱۵-  Columbia University (US)
۱۶-  University of Chicago (US)
۱۷-  The University of Queensland (UK)
۱۸-  University of Toronto (Canada)
۱۹-  Massachusetts Institute of Technology (MIT) – US
۲۰-  University of British Columbia (Canada)
۲۱-  Kings College London (UK)
۲۲-  McGill University (Canada)
۲۳-  he University of Sydney (Australia)
۲۴-  University of Illinois at Urbana-Champaign (US)
۲۵-  The Australian National University (Australia)
۲۶-  The University of Western Australia (Australia)
۲۷-  The University of Auckland (New Zealand)
۲۸-  University of Minnesota (US)
۲۹-  Ghent University (Netherland)
۳۰-  University of Otago (New Zealand)

روانشناسی مانند بسیاری از علوم، دارای رشته های فرعی بسیار متنوعی است پس تحصیل در این رشته، برای شما جذاب و مفید خواهد بود.بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

اخبار دانشگاهیاخبار استخدامیاخبار کنفرانس هادوره های آموزشیاخبار کارآفرینیتحصیل در خارجمقالاتنمونه قرارداد هالینک های مرتبطبهترین دانشگاه های جهان بر اساس رشته تحصیلیبورسیه تحصیلی رایگان

خدمات و تعرفه های تبلیغاتی

اداره کل بورس و امور دانشجویان خارجلیست موسسات مجاز اعزام دانشجواعزام با هزینه شخصیآدرس سفارت خانه های تهرانسفارت های ایران در خارج از کشوررایزن های علمی ایران در خارجارزیابی وب سایت دانشگاه هاارزشیابی مدارک خارج از کشوردانشگاه های مورد تایید سال ۲۰۱۷ به بعد۵۰۰ دانشگاه برتر جهان

تماس و مشاوره تلفنی از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۴

تماس با تلفن ثابت از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس از سراسر کشور ۱۶۱۴ ۹۰۷ ۹۰۹

تماس و مشاوره تلفنی از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

تماس با تلفن ثابت ۱۶۱۴ ۹۰۷ ۹۰۹

صفحه اصلی » رتبه قبولی » کنکور انسانی » رتبه لازم برای قبولی رشته روانشناسی

جهت مشاوره در زمینه رتبه لازم برای قبولی رشته روانشناسی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

معرفی شغل و رشته روانشناسی  : اگر شما عاشق دانستن چگونگی و دلایل رفتار دیگران بوده و دوست دارید به آنها در برخورد با چالش های شان کمک کنید، شغل روانشناسی مناسب شماست.

روانشناسی علم مطالعهٔ رفتار و فرایند‌های ذهنِ موجود زنده ـ بخصوص انسان ـ بر اساس روش علمی است. از آنجا که امروزه فکر و اندیشه انسان ها پایه هر عمل و فعالیتی می باشد، شناخت و درمان مسایل و مشکلات مربوط به آن نیز بسیار مهم و ضروری است. وظیفه اصلی این کار بر عهده روانشناسان می باشد.

روانشناس کسی است که رفتار، شخصیت، روابط بین فردی، یادگیری و انگیزش را در انسان به شکل حرفه ای مورد بررسی قرار می دهد. روانشناس از یک طرف رابطه بین عملکرد مغز و رفتار را بررسی می کند و از سوی دیگر ارتباط بین محیط و رفتار. روانشناس رفتار، انگیزه ها، افکار و احساسات افراد را بررسی کرده و به آنها در کنترل و غلبه بر مشکلات شان کمک می کند.

روانشناسی نیازمند صداقت و گشاده رویی است. همچنین داشتن مهارت های ارتباطی و شنونده خوب بودن برای این کار لازم است. روانشناس باید در کنار داشتن دانش، توان درک درست و بدور از هر گونه قضاوتی را داشته باشد. فرد مراجعه کننده باید بتواند به راحتی و بدور از هرگونه استرس و نگرانی به روانشناس اعتماد کرده و مشکلات خود را با او در میان بگذارد. در واقع روانشناس یک انسان شناس و جامعه شناس خوب نیز هست. محل کار و ساعت کاری روانشناس بسته به نوع تخصص و نوع کار او متفاوت است. روانشناسی که در سازمان و شرکت ها مانند آموزش و پرورش، بهزیستی و… استخدام می شود، مطابق با ساعات کاری استاندارد فعالیت می کند. اما ساعات کار برای روانشناسی که به صورت مستقل و شخصی کار می کند، متفاوت و متغیر است.

در ادامه اطلاعات کاملی در مورد وظایف روانشناس، توانمندی و مهارت مورد نیاز روانشناس، تحصیلات لازم برای ورود به شغل روانشناسی، بازار کار و فرصت های شغلی روانشناسی، درآمد روانشناس و برخی از روانشناسان معروف ارائه می شود.

وظایف روانشناس

وظایف روانشناس در هر یک از زمینه های تخصصی زیر عبارتند از :

روانشناس آموزشی- کمک به کودکان، نوجوانان و جوانان برای غلبه کردن بر مشکلات آموزشی و روانی خود و در نتیجه پیشرفت کردن در این زمینه ها :

روانشناس شغلی ( یا روانشناس سازمانی)- کمک به شرکت ها و سازمانها در بهبود عملکرد و افزایش رضایت شغلی کارکنان

روانشناس سلامت- ترویج رفتار و نگرش سالم و کمک به بیماران و خانواده های آنها برای غلبه بر بیماری ها

روانشناس مشاوره ای- کمک به افراد در حل مشکلات شان و تصمیم گیری ها به خصوص در زمان های پراسترس زندگی شان

روانشناس جرم شناسی- استفاده از تئوری های روانشناسی در شناسایی جرائم، بازسازی و بهبود مجرمین

روانشناس بالینی- کمک به مراجعانی که در شرایطی سخت مانند نگرانی، اضطراب، افسردگی و بیماری های روانی قرار دارند.

روانشناس ورزشی- کار با افراد، تیم ها و سازمان ها برای بهبود انگیزه و عملکرد در زمینه مربی گری، آموزش و رقابت و همچنین ترویج مشارکت ورزشی به صورت عمومی.

این رشته در حال حاضر با گرایش روانشناسی وجود دارد و افراد متقاضی می توانند بعد از گرفتن مدرک دیپلم و شرکت در کنکور در صورتی که رتبه مناسبی کسب کنند در یکی از دانشگاه های آزاد یا دولتی تحصیل کنند. این رشته در کارشناسی ارشد گرایش­های متنوع­تری داشته که افراد می توانند با توجه به علاقه و حوزه کاری در هر کدام از آن ها تحصیل کنند. پس از اتمام دوره کارشناسی، داوطلبان می‌توانند در آزمون سراسری کارشناسی ارشد که به صورت متمرکز از سوی سازمان سنجش کشور برگزار می‌شود شرکت کنند و پس از آزمون و کسب موفقیت در آن به دوره کارشناسی ارشد راه یابند. 

تعداد زیادی از شرکت کنندگان در این مقطع تحصیلی پس از فراغت از تحصیل در دوره کارشناسی ارشد جذب بازار کار شده‌اند و تعدادی نیز پس از اتمام دوره کارشناسی ارشد جذب مراکز علمی کشور می‌شوند.

فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی ارشد، در صورت تمایل می‌توانند در آزمون دوره دکترای روانشناسی که توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود شرکت کنند. پس از کسب رتبه لازم، مجاز به مصاحبه در دانشگاه های موردنظر می شوند و در صورت کسب نمره لازم در مصاحبه می تواند در مقطع دکترا ادامه تحصیل دهد.

فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری در مراکز علمی و پژوهشی کشور از جمله مراکز جذب فارغ‌التحصیلان این رشته مشغول به کار می‌شوند.

همچنین می‌توانند به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه ها به کار تحقیق و تدریس در دانشگاه بپردازند.

علاقه به انسان ها و کمک به آنها در حل مشکلاتشان

انعطاف پذیری

صداقت

امین و محرم اسرار بودن

مهارت های ارتباطی عالی و شنونده خوبی بودن

مهارت های تصمیم گیری و حل مساله در سطح خوب

رویکرد دقیق، منطقی و روش مند

فارغ التحصیلان رشته روانشناسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا (به شرط گذراندن دو مقطع تحصیلی که آخرین آن غیر پژوهش محور باشد) می توانند وارد این شغل شوند.

روانشناس با توجه به تخصص خود می تواند در بیمارستان ها، مدارس، زندان ها، مراکز توانبخشی، مهدکودک ها، مراکز مشاوره، واحد تحقیقات دانشگاهی، برخی از شرکت ها و سازمان ها و یا باشگاه های ورزشی فعالیت کند. رواشناس می تواند با دریافت مجوز لازم از بهزیستی برای احداث مهد کودک و سرای سالمندان اقدام کند. بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

همچنین با داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد، تجربه و سرمایه و سایر شرایط لازم می تواند به طور مستقل کار کرده و مرکز خدمات روانشناسی یا مشاوره راه اندازی کند.

شرایط اخذ پروانه اشتغال شرایط تاسیس دفترکار مشاوره روانشناسی بالینیشرایط تاسیس مرکز مشاورهشرایط جدید اخذ پروانه فعالیت روانشناسانآیین نامه و شیوه نامه کارورزی (مصوب 93)

اکثر روانشناسان بر لزوم وجود تجربه در کنار علم در این شغل بسیار تاکید دارند و آن را یک عامل کلیدی در موفقیت خود می دانند.

وجود دیدگاه نامناسب بین مردم نسبت به مراجعه به روانشناس در هنگام داشتن مشکلات روحی و روانی (البته تا حد زیادی در سال های اخیر اصلاح شده ولی هنوز نیاز به فرهنگ سازی دارد.)

عدم اعتماد جامعه و نبود آگاهی در مراجعان که معمولا باعث رها کردن روند درمان در نیمه راه شده و اغلب با بروز مجدد و تشدید بیماری مجبور به مراجعه و شروع دوباره درمان می شوند.

نبود پوشش بیمه ای و سنگین بودن هزینه جلسات مشاوره برای بسیاری از مردم

امروزه فکر و دانش انسان پایه اصلی همه فعالیت ها و امور شده است. هر چه کشوری پیشرفته تر باشد، تکیه آن بر فکر و اندیشه بیشتر است. همگام با این روند، مسایل و مشکلات فکری، ذهنی و روحی بیشتری برای انسان ها پیش می آید که روانشناسی در شاخه های مختلف می تواند به خوبی راهگشای آنها باشد. آمارهای رشد استخدام روانشناسان در سایر کشورها، گواهی بر این مدعی است. ایران نیز که در حال توسعه می باشد، از این قانون مستثنی نمی باشد. پیش بینی می شود در سال های آتی بازارکار مناسبی پیش روی علاقه مندان و فارغ التحصیلان روانشناسی باشد.

آمریکا – پیش بینی ها نشان می دهد میزان استخدام روانشناسان بین سال های2010 تا 2020 ، رشد22 درصدی خواهد داشت. در حالی که متوسط این رشد برای همه مشاغل14 درصد می باشد.

استرالیا – در بازه زمانی 5 سال گذشته میزان استخدام روانشناسان رشد42.5 درصدی داشته و رشد بسیار زیاد در آینده برای آن پیش بینی شده است.

افرادی که عللاقه مند به تحصیل در رشته روانشناسی هستند به این نکته توجه نمایند که به منظور دستیابی به موفقیت های روزافزون در این رشته می بایست از پایه بسیار قوی در دو درس زیست شناسی و شیمی برخوردار باشند. همچنین به منظور تحصیل در این رشته می بایست از بینش عمیقی نسبت به محیط جامعه و رفتارها و واکنش های اطرافیان برخوردار باشید تا بتوانید به بررسی ویژگی های رفتاری افراد مختلف بپردازید.

درآمد روانشناسان با توجه به میزان دانش علمی، تجربه، شهر محل کار، خصوصی یا دولتی بودن محل کار و… متفاوت است. روانشناسی که در بخش های دولتی مشغول به کار می شود، مطابق با قانون مدیریت خدمات کشوری حقوق دریافت می کند. رواشناسی که در سازمان ها و مراکز خصوصی استخدام شده اند، با توجه به میزان دانش، مهارت، تجربه و توافق صورت گرفته با کارفرما، درآمدهای متفاوتی دارند. روانشناسی که خود کلینیک دارد نیز با توجه به میزان فعالیت و تعداد مددجوها، درآمدهای مختلفی کسب می کنند.

آينده شغلي و بازار کار در هر يک از گرايش هاي فوق در اين مقطع از قرار زير است:

1- پس از طي دوره 4 ساله روانشناسي باليني و کسب مدرک کارشناسي در اين گرايش، فرد مي تواند

– به عنوان کارشناس اين رشته در مراکز دولتي نظير بهزيستي- شهرداري- نيروي انتظامي- سازمان زندان ها- کانون اصلاح و تربيت و … در قسمت مربوطه جذب به کار شود.

– در آموزش و پرورش به عنوان معلم و يا دبير در دروس مربوطه و يا به عنوان مشاور مدرسه جذب به کار شود.

– در کلينيک هاي درمان اعتياد به عنوان روانشناس مشغول کار شوند.

– در کلينيک هاي مشاوره اي به کارهاي درماني، و يا تشخيصي نظير گرفتن تست هاي هوش و شخصيت بپردازد (کلينيک هاي مشاوره اي به علت تجربه کم کاري به ندرت تمايل به پذيرش يک کارشناس روانشناسي به عنوان درمانگر دارند)

– همکاري با روانپزشک (روانپزشکان در مطلب خصوصي خود، به ندرت تمايل به پذيرش يک کارشناس روانشناسي به عنوان درمانگر دارند)

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس “مهد کودک” نمايد.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس “سراي سالمندان” نمايد.

– به عنوان مربي مهد کودک مشغول به کار شود.

2- پس از طي دوره 4 ساله روانشناسي عمومي و کسب مدرک کارشناسي در اين گرايش، فرد مي تواند

– به عنوان کارشناس اين رشته در مراکز دولتي نظير بهزيستي- شهرداري- نيروي انتظامي- سازمان زندان ها- کانون اصلاح و تربيت و … در قسمت مربوطه جذب به کار شود.

– در آموزش و پرورش به عنوان معلم و يا دبير در دروس مربوطه و يا به عنوان مشاور مدرسه جذب به کار شود.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس مهد کودک نمايد.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس سراي سالمندان نمايد.

– به عنوان مربي مهد کودک مشغول به کار شود.

3- پس از طي دوره 4 ساله روانسنجي و کسب مدرک کارشناسي در اين گرايش، فرد مي تواند

– به عنوان کارشناس اين رشته در مراکز دولتي نظير بهزيستي- شهرداري- نيروي انتظامي- سازمان زندان ها- کانون اصلاح و تربيت و … در قسمت مربوطه جذب به کار شود.

– در آموزش و پرورش به عنوان معلم و يا دبير در دروس مربوطه جذب به کار شود.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس مهد کودک نمايد.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس سراي سالمندان نمايد.

– در کلينيک هاي مشاوره اي و يا در مطب روانپزشک به اجرا و تفسير آزمون هاي بپردازد.

مقطع کارشناسي ارشد

در مقطع کارشناسي ارشد، اين رشته تا آزمون کارشناسي ارشد سال 1389 داراي ۶ گرايش است. اين گرايش ها عبارتند از:

1- روانشناسي عمومي 2- روانشناسي باليني 3- روانشناسي باليني کودک و نوجوان

4- سنجش و اندازه گيري يا روانسجي 5- روانشناسي صنعتي و سازماني ۶.روانشناسی شخصیت

با توجه به اينکه در کشور ما برخلاف ساير کشورها، در رشته روانشناسي تفکيک زمينه هاي شغلي بين گرايش ها وجود ندارد، بازار کار در همه گرايش هاي ذکر شده به جز دو گرايش روانشناسي صنعتي و سازماني و سنجش و اندازه گيري يا روانسجي يکسان و به شرح ذيل است؛

1- با دارا بودن مدرک کارشناسي ارشد در گرايش هاي فوق فرد مي تواند:

– پس از احراز شرايط لازم (ازجمله 800 ساعت کارآموزي در مراکز داراي مجوز رسمي، تاييديه از اساتيد رشته و …) و دريافت مجوز از سازمان نظام روانشناسي اقدام به تاسيس کلينيک مشاوره بنمايد.

– به عنوان کارشناس اين رشته در مراکز دولتي نظير بهزيستي- شهرداري- نيروي انتظامي- سازمان زندان ها- کانون اصلاح و تربيت و … در قسمت مربوطه جذب به کار شود.

– در واحدهاي کوچک دانشگاه آزاد و يا دوره هاي فراگير و يا موسسات آموزش عالي آزاد به عنوان مدرس فعاليت کند.

– در آموزش و پرورش به عنوان معلم و يا دبير در دروس مربوطه و يا به عنوان مشاور مدرسه جذب به کار شود.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس مهد کودک نمايد.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس سراي سالمندان نمايد.

– در کلينيک هاي درمان اعتياد به عنوان روانشناس مشغول به کار شوند (اشتغال در اين مراکز مستلزم تحصيل در گرايش روانشناسي باليني است و دارا بودن مدرک کارشناسي اين گرايش کافي است).

– در کلينيک هاي مشاوره اي به کارهاي درماني بپردازد

– با روانپزشکان در کلينيک هاي خصوصي ايشان همکاري کند (البته روانپزشکان مايل به همکاري با کارشناسان ارشد در گرايش هاي باليني و خانواده درماني هستند).

– در کلينيک هاي مشاوره و روان درماني کودک به کارهاي درماني مثل بازي درماني و … بپردازد (در اين مراکز تاکيد بيشتر روي کارشناسان ارشد با گرايش باليني کودک و نوجوان و باليني است).

2- با دارا بودن مدرک کارشناسي ارشد در گرايش روانسنجي، فرد به عنوان يک متخصص در طراحي و ساخت آزمون هاي جديد، استاندارد کردن آزمون هاي موجود و تفسير دقيق نتايج آزمون هاي انجام شده فعاليت کند.

3- در گرايش شخصیت و صنعتي و سازماني که در ايران اخيرا به گرايش هاي روانشناسي اضافه شده است، زمينه اصلي کار در مراکز صنعتي و کارخانه ها به منظور گزينش نيروهاي مناسب با شغل و به کار گيري روش هايي جهت افزايش بهره وري و در سمت هاي مسئول کارگزيني، مسئول منابع انساني، مسئول برنامه ريزي نيروي انساني، مسئول بالندگي سازماني، مسئول تحقيق و توسعه منابع انساني، مسئول روابط کارکنان، آموزش کارکنان و … است. اما در ايران اين گرايش کمتر مورد توجه قرار مي گيرد و فارغ التحصيلان اين گرايش هرچند اندک هستند اما به ندرت موفق به يافتن شرايط کاري متناسب با گرايش خود مي شوند بنابراين فارغ التحصيلان اين گرايش اکثرا در زمينه هاي ذکر شده در باره گرايش هاي 1 و 2 مشغول به کار مي شوند.

آمریکا – متوسط درآمد سالانه روانشناسان68.640 دلار (برای همه مشاغل33.840 دلار) در سال2010 و مطابق با آخرین آمارها در سال 2013، 68.200 دلار بوده است.

استرالیا – متوسط درآمد سالانه روانشناسان60.000 دلار (قبل از کسر مالیات) می باشد.

انگلستان – متوسط درآمد سالانه روانشناسان متخصص در بخش دولتی بین 39.000 تا52.000 دلار، افراد با تجربه تا 61.000 دلار یا بیشتر و برای افراد ارشد و مشاور تا122.000 دلار می باشد.

شخصیت های مناسب شغل روانشناسی

در یک انتخاب شغل صحیح و درست، عوامل مختلفی از جمله ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و … برای هر فرد باید در نظر گرفته شوند. یکی از مهم ترین این عوامل ویژگی های شخصیتی می باشد. شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و زمان کافی است. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.

به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این شغل موفق می شوند. اما طی تحقیقاتی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که برای این شغل معرفی می شوند، عموما این کار را بیشتر پسندیده و رضایت شغلی بیشتری در آن داشته اند.

برخی از شخصیت های مناسب شغل روانشناسی بر اساس شخصیت شناسی MBTI : (برای مشاهده هر تیپ شخصیتی روی آن کلیک کنید)

ENFJ این تیپ شخصیتی دوست دارند به دیگران کمک کنند تا از زندگی خود لذت ببرند. آنها درمانگرهای بانفوذ و گرمی هستند که راه حل ها و انتخاب های احتمالی را به خوبی تشخیص و به مراجعان خود ارائه می دهند.

INFJ این تیپ شخصیتی دوست دارد از دانش و ایده های خود برای کمک به دیگران استفاده کند. این افراد علاقه دارند که ارتباطات فردی (دو نفره) و عمیق با دیگران برقرار کنند که در این شغل شرایط آن وجود دارد.

ENFP این تیپ شخصیتی مشاورانی دلسوز، مهربان، خلاق و حمایتگر هستند. آنها می توانند روی دیگران تاثیر زیادی بگذارند. با انرژی زیادی که دارند، انگیزه لازم برای تغییرات مثبت در زندگی را به مراجعان خود می دهند.

INFP این تیپ شخصیتی دوست دارد به دیگران کمک کند در زندگی شان به رشد و فراست بیشتری دست پیدا کند. او در حوزه مشاوره و راهنمایی بسیار موفق عمل می کند.

ENTJ این تیپ شخصیتی از استقلال و تنوع این شغل لذت برده و دوست دارد با انواع مردم در مشاغل مختلف سر و کار داشته باشد. او معمولا محیطی چالشی با طرح های خلاق و جلسات پویا بوجود می آورد.

INTJ این تیپ شخصیتی در زمینه های فنی تر حوزه سلامت موفق تر است. او می تواند به طور مستقل و با حداقل دخالت دیگران کار کند.

INTP این تیپ شخصیتی دوست دارد مسایل پیچیده را تحلیل و حل کند. او به مشاغل چالشی که نیاز به اندیشه زیاد و روش های مبتکرانه دارد، علاقه مند است.

ESFJ این تیپ شخصیتی حامی قدرتمند جامعه بوده و از کمک کردن به دیگران و رفع مشکلات آنها لذت بسیار می برد. او به راحتی می تواند با دیگران ارتباط برقرار کند.

انتخاب رشته مانند انتخاب دانشگاه نقشی اساسی در شکل گیری آینده هر شخص دارد، در واقع انتخاب رشته یکی از مهم ترین و حساس ترین تصمیم هایی است که افراد برای ورود به دانشگاه ها باید آن را اتخاذ کنند. انتخاب رشته یکی از مقوله هایی است که اگر اشتباهی در آن صورت بگیرد هیچ بازگشتی برای آن وجود نخواهد داشت، پس داوطلبان باید این مرحله را بسیار جدی بگیرند. یکی از راه هایی که می تواند کمک شایانی در زمینه انتخاب رشته به داوطلبان داشته باشد. مشورت با مشاوران انتخاب رشته و تحقیق و مطالعه در رابطه با رشته دلخواه است.

مرکز مشاور گروپ می تواند در هر دو زمینه به شما عزیزان کمک کند. ما در این مقاله سعی داریم به توضیح رشته روانشناسی بپردازیم تا داوطلبان متقاضی این رشته بتوانند با دیدی گسترده درباره زوایای مختلف این رشته نسبت به انتخاب آن اقدام نمایند. داوطلبان در صورت بروز هر گونه سوال و مشکل می توانند با مشاوران ما در تماس باشند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با رشته روانشناسی اگر مشکل یا ابهامی داشتید با کارشناسان مشاور گروپ تماس حاصل نمایید.

مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی و حضوری مشاور گروپ ؛ رشته روانشناسی آماده پاسخگویی در زمینه های زیر هستند :

ثبت نام کنکور   رشته روانشناسی

مشاوره کنکور  رشته روانشناسی

انتخاب رشته   رشته روانشناسی

ثبت نام بدون  رشته روانشناسی

انتخاب رشته    رشته روانشناسی

برنامه ریزی کنکور  رشته روانشناسی

مرکز مشاوره تلفنی و حضوری رشته روانشناسی در زمینه های نتایج کنکور ، ثبت نام کنکور هنر ، منابع کنکور انسانی ، تغییر رشته ، کارنامه اولیه کنکور ، انتخاب رشته انسانی ، انتخاب رشته کنکور انسانی ، دفترچه کنکور انسانی، دفترچه ثبت نام کنکور ، مشاوره درسی کنکور انسانی ، مشاوره درسی کنکور ، مشاوره تحصیلی ، ثبت نام بدون کنکور سراسری ، ثبت نام بدون کنکور آزاد ، ثبت نام دانشگاه آزاد ، ثبت نام علمی کاربردی ، ثبت نام بدون کنکور علمی کاربردی ، رشته روانشناسی بدون کنکور ، رشته کاردانی رشته روانشناسی بدون کنکور آزاد ، رشته روانشناسی بدون کنکور سراسری ، تکمیل ظرفیت ، تکمیل ظرفیت سراسری ، برنامه ریزی تحصیلی کنکور ، برنامه ریزی تحصیلی کنکور انسانی آماده ارائه مشاوره تحصیلی به داوطلبان عزیز است.

نام دانشگاه : دانشگاه تهرانظرفیت رشته : 6آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 184آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 87

نام دانشگاه : دانشگاه شهید بهشتی – تهرانظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 21آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 88آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 166

نام دانشگاه : دانشگاه الزهرا(س) – تهرانظرفیت رشته : 6آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 236آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 347

نام دانشگاه : دانشگاه اصفهانظرفیت رشته : 13آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 339آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 374آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 491

نام دانشگاه : دانشگاه علامه طباطبایی – تهرانظرفیت رشته : 9آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 161آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 301

نام دانشگاه : دانشگاه فردوسی – مشهدظرفیت رشته : 16آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 740آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 614آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 763

نام دانشگاه : دانشگاه مازندران – بابلسرظرفیت رشته : 7آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1121آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 659

نام دانشگاه : دانشگاه یزدظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 759آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 847

نام دانشگاه : دانشگاه خوارزمی – تهران (محل تحصیل كرج)ظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 673آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 586

نام دانشگاه : دانشگاه علامه طباطبایی – تهران شبانهظرفیت رشته : 9آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 253آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 665

نام دانشگاه : دانشگاه شیرازظرفیت رشته : 5آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 118آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 592آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 597

نام دانشگاه : دانشگاه گیلان – رشتظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 948آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 972

نام دانشگاه : دانشگاه شهید چمران اهوازظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 1833آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1292آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1339

نام دانشگاه : دانشگاه شهید باهنر – كرمانظرفیت رشته : 5آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 836آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 380

نام دانشگاه : دانشگاه شهید مدنی آذربایجان – تبریزظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1050

نام دانشگاه : دانشگاه یاسوجظرفیت رشته : 7آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 2111آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1688

نام دانشگاه : دانشگاه سمنان (محل تحصیل دانشكده روانشناسی وعلوم تربیتی مهدی شهر)ظرفیت رشته : 6آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1538آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 981

نام دانشگاه : دانشگاه بیرجندظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1334آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 747

نام دانشگاه : دانشگاه محقق اردبیلی – اردبیلظرفیت رشته : 6آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1546آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1390

نام دانشگاه : دانشگاه رازی کرمانشاهظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 2278آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1466

نام دانشگاه : دانشگاه بوعلی سینا – همدانظرفیت رشته : 7آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1302آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 551

نام دانشگاه : دانشگاه لرستان – خرم آبادظرفیت رشته : 5آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 2250آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1734

نام دانشگاه : دانشگاه مراغهظرفیت رشته : 7آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 2835آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 3075

نام دانشگاه : دانشگاه ملایرظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 3494آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 2465

نام دانشگاه : دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) – قزوینظرفیت رشته : 7آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1080آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 983

نام دانشگاه : دانشگاه بجنوردظرفیت رشته : 9آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1796آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1185

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور تهران – واحد ریظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 5613آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 7603آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه كردستان – سنندج شبانهظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 5846آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 6789

نام دانشگاه : دانشگاه غیرانتفاعی خیام – مشهدظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 3311آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 11327

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور البرز – مرکز كرجظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 7689آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 7313آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی بصیر – آبیكظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 9205آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 11970آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه زنجان شبانهظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 3023آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 2688

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی علامه فیض کاشانی – كاشانظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 13918آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 15977

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور اصفهان – واحد مباركهظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 14087آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 11783آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی هشت بهشت – اصفهانظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 10136آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 19149آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی شاندیز – مشهدظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 9314آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 35221

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی حکمت رضوی – مشهدظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 4449آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 26868

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی المهدی مهر – اصفهان (ویژه خواهران)ظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 7254آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 18067آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی امام جواد(ع) – یزدظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 31278آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 33437

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی راهبرد شمال – رشتظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 13706آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 22080

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی امین – فولادشهر (اصفهان)ظرفیت رشته : 20آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 10126آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 22560آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 21787

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی راغب اصفهانی – اصفهانظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 7827آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 17944آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور كرمان – مرکز كرمانظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 11771آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 14412

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی تاکستان – تاکستان استان قزوینظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 18892آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 25112آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی جهاددانشگاهی – خوزستانظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 16733آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 22619

نام دانشگاه : دانشگاه غیرانتفاعی علامه محدث نوری – نورظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 20414آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 16773آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور البرز – واحد اشتهاردظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 34098آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 31885

رشته روانشناسی


جهت مشاوره در زمینه رتبه لازم برای قبولی رشته روانشناسی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

سلام من با هفده هزار از رشته ی ریاضی روان میتونم برم ؟ اگه عاره چ دانشگاهایی سراسری یا غیر انتفاعی ؟ شهرستان یا تهران؟

خودت چی فکر میکنی؟با هفده هزار سراسری وتهران میتونی بری؟اصلا روت میشه این دوتا رو ب زبون بیاری؟ن اصن روت میشه بهشون فکرکنی خاعرم؟؟؟؟

سلام
خسته نباشید میگم به گروه مشاوره گروپ
بابت مقاله عالی و کاربردی تون با عنوان معرفی رشته و شغل روانشناسی که در آن به زوایای مختلف روانشناسی پرداخته بودین خیلی ممنون

سلام
خواهش میکنم دوست عزیز . پیروز باشید.

سلام خسته نباشید من امسال میرم یازدم و خب هنوز بنظرم وقت دارم برای قبولی تو کونکور روانشناسی حداقل چقد باید بیارم تا تو یه دانشگاه خوب تو رشته روانشناسی قبولشم و چه مقدار باید بخونم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام*

ایمیل*

تلفن همراه

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

مشاور گروپ از سال ۱۳۹۲ به صورت تخصصی کار خود را در زمینه مشاوره آغاز کرد و با استعانت از خداوند متعال و اعتماد مردم عزیز کشورمان تاکنون توانسته میلیون ها ساعت مشاوره تلفنی و حضوری ارائه دهد. ما در مجموعه مشاور گروپ گرد هم آمده ایم تا تجربیات چندین ساله خود را در زمینه مشاوره تحصیلی در مقاطع مختلف مانند تیزهوشان،نمونه دولتی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد ، دکتری ، آزاد بدون کنکور ، علمی-کاربردی ، نظام وظیفه ، نظام مهندسی و … اطلاعات مربوطه را در اختیار مخاطبان محترم خود قرار دهیم.

مشاور گروپ یک وبسایت خصوصی و غیر انتفاعی دارای مجوز رسمی مشاوره در زمینه تحصیلی میباشد.

این وبسایت به هیچ ارگان یا نهاد دولتی یا خصوصی از جمله سنجش ، دانشگاه آزاد و… وابستگی ندارد.

تمامی محتوای این وبسایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و اخبار تنها از وبسایت های معتبر همراه با ذکر منبع اصلی انتشار داده میشود.

لازم به ذکر است
مشاور گروپ هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای بازنشر شده ندارد.

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مشاور گروپ میباشد.

 این مطالب فقط برای آگاهی است وهیچ گونه جنبه تبلیغی ندارد.

علاوه بر ایالات متحده آمریکا کشورهای دیگه ای هم هستن که درزمینه تولید روانشناسی کمتر از آمریکا نیستند وفعالیت زیادی در این حوزه دارن. این کشورها عمدتا همون کشورهای توسعه یافته هستند.

کانادا

ایالت نیوبرونزویک، شهر فردریکتون دانشگاه سنت توماس.

ایالت آلبرتا، شهرهای ادمونتون وکلگری.

بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

ایالت اونتاریو شهر تورونتو، دانشگاه تورونتو.

ایالت کبک، شهرمونتریال، دانشگاه مونتریال.

ایالت نوا اسکوتیا، شهرهالیفاکس دانشگاه دال هوزی.

شرایط تحصیلی در کانادا تقریبا مثل آمریکاس و هرساله به تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی بورس اعطا میشه. دانشگاه آلبرتا بیشترین دانشجویان ایرانی رو در خودش جا داده.

کانادا یکی از بهترین گزینه های ادامه تحصیل در رشته روانشناسیه. کانادا از کشورهاییه که دو زبانه اس.

یعنی بعضی ایالتهای این کشور مثل نیوبرونزویک و کبک همزمان دارای دو زبان انگلیسی و فرانسوی هستند. این ایالتها در شرق کانادا قرار دارند. البته بسته به رشته، زبان هم متفاوته ولی معمولا دانشگاههای انگلیسی زبان از دانشگاههای فرانسوی زبانها جدا هستن.

در بعضی از دانشگاههای این کشور دوره فوق لیسانس فقط یکساله. کاناداهم مثل آمریکا شرایط خوبی داره که باید در موردش خیلی توضیح بدم. البته بعدا مینویسم.

روسیه

مسکو، دانشگاه دوستی ملل و دانشگاه دولتی مسکو.

در مقطع دکترا هیچ احتیاجی به دعوت نامه از دانشگاه مقصد نیست و خیلی راحت به سفارت روس مراجعه میکنید و میگید میخام درس بخونم. یه فرم به شما میدن پر می کنید. دانشگاه روانتخاب می کنین. بعدم وارد روسیه می شید و درس می خونید. روسیه بزرگترین کشور دنیاس و 9 ساعت رسمی و 11 ساعت غیر رسمی داره. این کشور یک میلیون و پانصد هزار دانشجو داره و سه میلیون نفر به دانشجوهای این کشور رسیدگی میکنن. دانشگاههای روس با دانشگاههای آمریکا رقابت میکنن. به نظر من بعد از آمریکا بهترین کشور برای ادامه تحصیل در رشته روانشناسی روسیه اس.

مسکو صاحب زیبا ترین شبهای جهانه. این معروفیت به دلیل نورپردازی های بی نظیر این شهره. کاخ کرملین، میدون سرخ، پارک پیروزی و کلی موزه مثل موزه هواپیماها و موزه سماور از معروفترین جاذبه های مسکوهستن.

تازه سن پطرزبورگ هم خیلی قشنگه. سن پطرزبورگ  یکی از موزه شهرهای جهانه و این به دلیل وجود موزه آرمیتاژه که خیلی بزرگ و شکیله. دریاچه لادوگا توی شرق سن پطرزبورگ هم فوق العادس. این شهر بزرگترین و پر جمعیت ترین شهریه که در بالاترین مدار قرار گرفته وشش ماه شبه و شش ماهم روزه.

مراقب باشین روسیه خیلی گرونه. روسیه هم مثل ایران تورم زیادی داره. طوری که خوردن یه شام تو مسکو حدود 90 هزار تومن آب میخوره.

( تو یکی از معروفترین رستورانهای اراک هم یه پرس خاویار با مخلفاتش حدود 120 هزار تومنه). حالا اراک گرونتره یا مسکو؟

 

 

آلمان

دانشگاه شهرلایپزیک در صدره. دراکثر شهرهای آلمان میشه رشته روانشناسیو پیدا کرد. آلمان به غیر از اینکه میزبان روانشناسیه، مهد علم جامعه شناسی هم هست. شهر مانهایم بهترین شهر برای ادامه تحصیل در این رشته اس و بعد از اون شهر شیکاگو خیلی عالیه.

درآلمان روانشناسی بین مردم جایگاه ویژه ایی داره. اینو از شبکه هاشون هم میشه فهمید. اگه شبکه های تلویزیونی آلمان رو نگاه کرده باشین کاملا متوجه حرف من میشد مثل همین برنامه بیگ برودر که از آر تی ال پخش میشد. من هر شب نگاه میکردم اینقدر با این بندگان خدا جالب برخورد میکردن که نخاله ترین انسانها رو هم به بهترین آدما تبدیل میکردن. به این میگن روانشناسی.

آلمانیاخیلی تابلو هستن چون خیلی بد لباسن وهم خیلی بدآرایش میکنن. بهترین غذای آلمانیا کلم آب پزه که من واقعا بدم میاد، چون بوی وحشتناکی داره.اما ارزش غذایش خیلی بالاست.

درآلمان دانشجویان دانشگاه آزاد نمی تونن درس بخونن. مام تصمیم نداریم بریم آلمان چون هواش خوب نیست. برای ادامه تحصیل، زبان آلمانی از مواد لازمه.

اتریش

دانشگاه شهرزالتسبورگ یا همون سالزبورگ که در غرب وین قرار داره. اتریش هم دانشگاه آزادی هارو قبول نمیکنه وکسانی هم که دانشگاه پیام نور و یا روزانه هستن هم باید یکسال از آخرین دوره تحصیلاتشونو دوباره اونجا بگذرونن. به این دلیل که میگن یکسال از نظر تحصیل از ایران جلوترن. دراتریش هم باید به زبون آلمانی مسلط باشید.هزینه تحصیل در اتریش حدود 8 تا 12 میلیون تومنه. ولی به نظر من اتریش می ارزه، چون کلی جای دیدنی داره، مثل روستای هالشتات و موسیقی های خیابونی وین( وین پایتخت موسیقی جهانه). حداقل حوصله آدم سر نمیره. همش که نمیشه درس خوند.

فرانسه

بهترین دانشگاه فرانسه، دانشگاه سوربنه. در روانشناسی هم همینه، فرقی نداره از کدوم دانشگاه باشین (آزاد یا سراسری). پاریس در لغت به معنای زیباست ویه اسم دخترونه هم هست.(پاریس شهربوسهاست). فرانسه هم موزه زیاد داره.من از فرانسه خوشم نمیاد، فقط اینقدر میدونم که باید خیلی درس خون باشین.اکثراساتید دانشگاه ما توی فرانسه روانشناسی خوندن و خیلی تعریف میکنن(من روانشناسی بالینی می خونم) علاوه بر دانشگاه سوربن در شهر لیون هم دانشگاه خوبی هست. هزینه تحصیل دراین کشور خیلی بالاست.

انگلیس

انگلیس از اون دسته کشورایی که در همه زمینه های علم حرفای زیادی برای گفتن داره. همونطور که میدونید انگلیس تنها کشوریه که به صورت مملکتی اداره میشه و از چهار مملکت تشکیل شده. دراکثر ممالک انگلستان دانشگاههایی وجود دارند که میشه روانشناسی رو در اونا پیدا کرد.

فرقی نمی کنه  که دردانشگاه آزاد و یاغیرآزاد درس خونده باشین. به نظرمن بهترین گرایش در رشته روانشناسی دربریتانیا، همون فراروانشناسیه که در موردش هم یه مطلب نوشتم( در همین وبلاگ).

هزینه ها در انگلیس بسیار بالاست به نحوی که مخارج تحصیل در مقطع لیسانس سالیانه حدود 55 میلیونه.(از آمریکا هم بیشتره). تازه کلی هم باید درس بخونید.

میدونید که اولین کرسی روانشناسی در انگلیس در دهه سی میلادی بوجود اومد. ولی میتونم بگم انگلیس از کشورایی مثل آلمان و اتریش که مهد روانشناسی هستن خیلی جلو تره.

اگه امکان تحصیل توی انگلیس براتون بوجود اومد شک نکنید و بلافاصله قبول کنید. چون چیزایی یاد میگیرید که حتی توی روسیه وآمریکا هم پیدا نمی کنید. انگلیس مهد همه علم هاست خصوصا روانشناسی.

 

اسراییل

سطح علمی در دانشگاههای این کشور خیلی بالاست. به این دلیل که یهودی ها نسبت به همه چیز شک میکنن و انسانهای بسیار دقیقی هستن. حتی بیشتر از بیست سال پیش در این کشور نخاع رو بهم پیوند زدند.

درحوزه روانشناسی هم اسراییل یکی از بزرگترین کشورهاییه که دارای قدرت زیادیه.حتی میتونم به همون آزمایش معروف صدای قلب مادران که در یکی از بیمارستانهای تل آویو برای نوزادان پخش شد، اشاره کنم. محققان اونجا فهمیدن که نوزادان مادرانشون رو از روی صدای قلبهاشون میشناسن وفقط با اون صداس که خابشون میره و یا آروم میشن.بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی

دانشگاه بن گوریون درتل آویو وحیفا دراین زمینه بسیار کار کرده اند. بنیاد کلبمن هم سالانه برای 700 دانشجوی ایرانی بورس تحصیلی صادر میکنه.

اکثرجمعیت اسراییل از کشورهای ایران، لهستان و مجارستان به اسراییل مهاجرت کرده اند.

واحد پول اسراییل  ِشکل هست.این واحد پولی در زمان هخامنش واحد پول ایران بوده.

لازم به ذکره که خیلی ها راغب به تحصیل در این کشور نیستند.

سوییس

سوییس هم از جمله کشورهایی که در زمینه های مختلف خصوصا روانشناسی پیشرفتهای زیادی داشته. علاوه بر این، سوییس میهن دانشمندان زیادی هم در این عرصه بوده که خیلی هم مهمه. یکی ازمعتبرترین دانشگاههای دنیا هم در سوییس قرار داره.

دانشگاههای مهمی که در این زمینه کار می کنن در لوزان و ژنو واقع شده اند.

اسپانیا

اسپانیا هم از اون دسته کشورهاییه که برای ادامه تحصیل مکان خوبیه. اطلاعاتم کامل نیست باید بپرسم.

استرالیا

استرالیا هم بد نیست و می تونم بگم نسبت به این کشورها تازه وارد این عرصه شده. من اسم آدلایدو زیاد شنیدم میگن دانشگاه خوبی داره. استرالیا هم مثل انگلیس و آمریکا هزینه های تحصیلیه بالایی داره( درمقطع لیسانس سالانه حدود 45 میلیون تومن).

واحد پول استرالیا دلار استرالیاست.ارزشش نزدیک به 800 تومنه.

جمهوری چک

جمهوری چک  به مرکزیت شهر پراگ(مادر پایتختهای دنیا) دارای دانشگاههای بسیار خوب و رده بالاییه. چک یکی از بهترین برای کشورها برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف در زمینه های اقتصاد، مدیریت و روانشناسیه.

بیشتر از همه این رشته ها، اقتصاد طرفدارای زیادی داره. حتی دانشجویانی ازآمریکا برای ادامه تحصیل به این کشور می آن. چک عضو اتحادیه اروپاست  و پول اون یوروست.

هزینه تحصیل درچک سالیانه بین7 تا 10 میلیون تومن متغییره. درصورت اینکه زبان چکی هم بلد باشین این هزینه خیلی پایین میاد و یه جورایی بورس میگیرین و تقریبا مجانی درس میخونین.

اگه اشتباه نکنم نزدیک به 400 ایرانی در دانشگاههای چک درس میخونن.

اسکاندیناوی (نروژ، سوید، فنلاند و دانمارک)

دانشگاههای کشورهای اسکاندیناوی هم خوبند.

در کشور نروژ، دانشگاه شهرهای اسلو، برگن و ُترندهایم.

سوید، دانشگاه شهراستکهلم.  مالمو، گوتنبرگ و سوند سووال هم بدک نیستن.

فنلاند، دانشگاه شهرهای هلسینکی، تورکو و اسپو بهترین دانشگاههای این کشورهستن.

فنلاند تنها کشوری در حوزه اسکاندیناویه که واحد پولش یوروست. زبونش یکم سخته ولی جای خیلی خوب و بی سرو صداییه.

دانمارک هم دانشگاه کپنهاگن رو داره، که خیلی دانشگاه تاپیه.

همه کشورهای اسکاندیناوی به جز فنلاند واحد پولی کمی دارند و معمولا از 120 تا 220 تومن متغیرند. اما این به این معنی نیست که این کشورها خیلی ارزون هستن. مثلا هزینه زندگی در استکهلم برای یه دانشجو ماهیانه حدود 800 هزار تومن و در شهرهایی به جز پایتخت تا نصف کاهش هم پیدا میکنه.

در نروژ زیاد بارون میاد. حتی شهرهایی دارند مثل ترندهایم که فقط یک روز از سال آفتاب داره. یه جشنی هم به اسم جشن بارون اونجا برگزار میشه. سوپ آلوی نروژی هم خیلی معروفه. یه سوپ بنفش رنگه که توی مهمونی های سلطنتی سرو میشه.

مهمترین  خصوصیتی که این کشورها دارند اینه که دانشگاههای این کشورها کاملا مجانین و هیچ شهریه ایی از شما نمی گیرند. حتی در صورتی که این در این کشورها آشنایی داشته باشید که بتونید پیشش اقامت کنید، تقریبا هیچ هزینه ایی نخاهید داشت.

هلند

هلند کشورکوچیکه که درغرب اروپا قرار گرفته. پایتخت اون آمستردامه که نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت داره. ولی شما در این کشور کمتر آدم هلندی می بینید. درآمستردام بیش از صد ملل مختلف زندگی میکنن.

هلند کشورآسیابهای بادی و کفش های چوبیه. هوایپمایی کی  ِال ام یا همون سلطنتی هلند تنها شرکت هواپیمایی هست که هروز به همه کشورهای جهان پرواز داره.

مخارج زندگی در این کشور خیلی بالاست. هزینه های تحصیل در رشته روانشناسی کلا 27 میلیون تومنه. زبان هلندی هم لازمه.

بلژیک

در مورد بلژیک هم زیاد شنیدم. البته خیلی در مورد هزینه هاش اطلاع ندارم. فقط میدونم دانشگاه شهر آنتورپ و خود بروکسلزخیلی عالی هستن.  توی بلژیک باید فرانسه بلد باشید.

یونان

یونان هم دانشگاههای خوبی داره. تصمیم دارم از سفارت ایران توی آتن در مورد دانشگاههاش استعلام بگیرم به محض اینکه بدستم برسه براتون مینویسم.

چون یونانی ها خیلی شبیه به ایرانی ها زندگی میکنن خیلی احساس غریبی نمی کنید. اون ها هم زیاد میخورن، چاقن ، وقت حرف زدن داد میزنن، خونه های بزرگی دارن و آدمای تنبلی هستند.

دیدین چقدر شبیه ماهان. تازه هواشون هم خیلی خوبه. کلی هم ساحل با حال دارن. از تمدنشونم  که دیگه نپرس.

تایلند

تایلند هم از اون کشورهاییه که در آسیا دارای روانشناسی خوبیه. شهریه دانشگاههاش حدود 9 میلیون تومن و هزینه زندگی در اون به بهترین شکل ماهیانه 150 هزار تومنه. واحد پول تایلند بات هست که حدود 200تومنه پول ایران ارزش داره.

ایتالیا

بر خلاف اون چیزی که همه فکر میکنن ایتالیا دانشگاههای خوبی نداره. سطح علمی اونا پایین نیست، بیشتر می تونم بگم کیفیت ندارن. برای تحصیل در رشته های مختلف باید امتحانی به اسم کویی بگذرونید(امتحان زبان ایتالیایی) که در محل سفارت ایتالیا برگزار میشه.

ایتالیا برای کشورها و قاره های مختلف سهمیه در دانشگاههاش در نظر گرفته وسهمیه ایران رو در این چند ساله بیشتر کرده. زندگی در رم و میلان نسبت به زندگی در نیویورک خیلی گرونتره.

لازم بذکره که ایتالیا صاحب زیبا ترین مردان جهانه، کاملا مثل ایران. ولی واقعا ایرانی ها زیبا هستن.

گرجستان

گرجستان هم دانشگاههای خوبی داره وهم نزدیکه. دانشگاههای مهم این کشور عبارتند از دانشگاه تفلیسريا،دانشگاه جواخاشویلی و دانشگاه ایوانه.

گرجستان داره عضو اتحادیه اروپا میشه. تحصیلات در اون متاثر از روسیه تزاریه. گرجستان کشوری بسیار زیبا و لوکسیه.

هزینه های زندگی در این کشور خیلی بالا نیست. تفلیس که پایتختشه، بندر باتومی هم مهمترین شهر اونه. برای تحصیل در اونجا باید زبان گرجی هم باید بلد باشید.

در آینده در مورد کشورهای ژاپن، کره جنوبی، چین، فیلیپین، مصر، تونس، آفریقای جنوبی، زیمباوه، عراق، افغانستان، عربستان، برزیل، آرژانتین، ونزویلا، نیوزیلند، مکزیک، آذربایجان، ترکیه وکشورهای حوزه خلیج فارس هم مینویسم. اینا کشورهایی هستند که در مناطق خودشون صاحب دانشگاههای خوبی هستن.

لیست سیاه

کشورهایی هم هستند که تبلیغات خیلی رویایی رو انجام دادن و تونستن خیلی از دانشجوهای ایرانی رو از به سمت خودشون بکشن. این کشورها خیلی ارزون هستن و دانشجوها هم زیاد خرج می کنن و دولتها به این دانشجوها به عنوان جیبی پر از پول نگاه می کنن( کی از ایرانی ها بهتر).

غالب این کشورها هم دارای آب و هوای وحشتناکی هستن یا خیلی گرمن یا خیلی سرد. اگه یه نگاه به اسمهای پایین بندازین کاملا متوجه منظور من خواهید شد.

اکراین

هند

تاجیکستان

مالزی

ارمنستان همه رشته ها به غیر از رشته های موسیقی( یرووان پایتخت موسیقی آسیاست این مقام قبل از انقلاب در دستان ایران بود).

بلاروس در اکثر زمینه ها معتبره. دانشگاههای این کشور فقط رشته های پزشکی نا معتبرند.

سطح علمی این کشورها از ایران خیلی پایین تره. به این دلیل بهشون لقب لیست سیاه رودادن.

درس خوندن توی این کشورا سر کاریه. به نظر من آدم باید کشوری رو انتخاب کنه که وقتی تصمیم داشت راجع بهش صحبت کنه، خجالت نکشه بگه من فلان جا درس خوندم. مثلا خیلی هارو من دیدم که حتی نمی تونن بگن کوالالامپور.

شما که دارین میرید مالزی، حداقل برید دوتا کشور بالاترمثل کره جنوبی یا همون سنگاپور همسایه مالزی که زمین تا آسمون با آسیا فرق داره و داره با ژاپن رقابت میکنه(یکی از بهترین دانشگاههای دنیا در سنگاپوره) که حداقل بتونید به راحتی به کلی از کشورهای دنیا هم مسافرت کنید.

یا اینکه یکم بیشتر درس بخونید تا بتونید برید یه جای باحال.

خب چرا من میگم این کشورها خوب نیستن؟

چون کشوری مثل مالزی که فقط 40 سال از عمرش میگذره چطور میتونه مولد علم باشه؟ من نمیخام مالزی رو ضایع کنم، به نظر من نسبت به سنش خیلی هم خوب جلو اومده، ولی لازم میدونم بگم کسایی که میگن مالزی خوبه وبه اونجا سفرکردن، قاعدتا پاشونو از کوآلالامپور بیرون هم نذاشتن چون حتما نظرشون عوض میشد. مردم مالزی این در فقر مطلق زندگی میکنن و فقط کوآلالامپوره که این شکلیه.

از این ضرب المثل ها هم زیاد داریم. هر ارزونی بی علت نیست و هر گرونی هم بی حکمت نیست!

از ما گفتن بود.

 

بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی
بهترین دانشگاه برای رشته روانشناسی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *