بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

 
helpkade
بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران
بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

 

 

شهریه دوره‌های مختلف کارشناسی ارشد

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی

رتبه بندی دانشگاه ها, دانشگاه های کشور, روانشناسی, سطح بندی دانشگاه های دولتی, سطح بندی دانشگاه ها, انتخاب رشته, انتخاب رشته کنکور ارشد, کنکور ارشد روانشناسی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی, ارشد روانشناسی, دانشگاه تهران, دانشگاه شهید بهشتی, دانشگاه علامه, دانشگاه خوارزمی, روانشناسی تهران, روانشناسی شهید بهشتی, روانشناسی علامه, رتبه بندی دانشگاه ها, دانشگاه های کشور, روانشناسی, سطح بندی دانشگاه های دولتی, سطح بندی دانشگاه ها, انتخاب رشته, انتخاب رشته کنکور ارشد, کنکور ارشد روانشناسی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی, ارشد روانشناسی, دانشگاه تهران, دانشگاه شهید بهشتی, دانشگاه علامه, دانشگاه خوارزمی, روانشناسی تهران, روانشناسی شهید بهشتی, روانشناسی علامه, رتبه بندی دانشگاه ها, دانشگاه های کشور, روانشناسی, سطح بندی دانشگاه های دولتی, سطح بندی دانشگاه ها, انتخاب رشته, انتخاب رشته کنکور ارشد, کنکور ارشد روانشناسی, کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی, ارشد روانشناسی, دانشگاه تهران, دانشگاه شهید بهشتی, دانشگاه علامه, دانشگاه خوارزمی, روانشناسی تهران, روانشناسی شهید بهشتی, روانشناسی علامه

بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:


توضیحات مشاور ارشد گروه آموزشی کیهان – را در خصوص انتخاب رشته و جدولی که در ادامه ارائه شده است، بشنوید:Downloads-icon


کلیک کنیدDownloads-icon

تماس و مشاوره تلفنی از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس با تلفن ثابت ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۴

تماس با تلفن ثابت از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

تماس از سراسر کشور ۱۶۱۴ ۹۰۷ ۹۰۹

تماس و مشاوره تلفنی از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب

بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

تماس با تلفن ثابت ۱۶۱۴ ۹۰۷ ۹۰۹

صفحه اصلی » رتبه قبولی » کنکور انسانی » رتبه لازم برای قبولی رشته روانشناسی

جهت مشاوره در زمینه رتبه لازم برای قبولی رشته روانشناسی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

معرفی شغل و رشته روانشناسی  : اگر شما عاشق دانستن چگونگی و دلایل رفتار دیگران بوده و دوست دارید به آنها در برخورد با چالش های شان کمک کنید، شغل روانشناسی مناسب شماست.

روانشناسی علم مطالعهٔ رفتار و فرایند‌های ذهنِ موجود زنده ـ بخصوص انسان ـ بر اساس روش علمی است. از آنجا که امروزه فکر و اندیشه انسان ها پایه هر عمل و فعالیتی می باشد، شناخت و درمان مسایل و مشکلات مربوط به آن نیز بسیار مهم و ضروری است. وظیفه اصلی این کار بر عهده روانشناسان می باشد.

روانشناس کسی است که رفتار، شخصیت، روابط بین فردی، یادگیری و انگیزش را در انسان به شکل حرفه ای مورد بررسی قرار می دهد. روانشناس از یک طرف رابطه بین عملکرد مغز و رفتار را بررسی می کند و از سوی دیگر ارتباط بین محیط و رفتار. روانشناس رفتار، انگیزه ها، افکار و احساسات افراد را بررسی کرده و به آنها در کنترل و غلبه بر مشکلات شان کمک می کند.

روانشناسی نیازمند صداقت و گشاده رویی است. همچنین داشتن مهارت های ارتباطی و شنونده خوب بودن برای این کار لازم است. روانشناس باید در کنار داشتن دانش، توان درک درست و بدور از هر گونه قضاوتی را داشته باشد. فرد مراجعه کننده باید بتواند به راحتی و بدور از هرگونه استرس و نگرانی به روانشناس اعتماد کرده و مشکلات خود را با او در میان بگذارد. در واقع روانشناس یک انسان شناس و جامعه شناس خوب نیز هست. محل کار و ساعت کاری روانشناس بسته به نوع تخصص و نوع کار او متفاوت است. روانشناسی که در سازمان و شرکت ها مانند آموزش و پرورش، بهزیستی و… استخدام می شود، مطابق با ساعات کاری استاندارد فعالیت می کند. اما ساعات کار برای روانشناسی که به صورت مستقل و شخصی کار می کند، متفاوت و متغیر است.

در ادامه اطلاعات کاملی در مورد وظایف روانشناس، توانمندی و مهارت مورد نیاز روانشناس، تحصیلات لازم برای ورود به شغل روانشناسی، بازار کار و فرصت های شغلی روانشناسی، درآمد روانشناس و برخی از روانشناسان معروف ارائه می شود.

وظایف روانشناس

وظایف روانشناس در هر یک از زمینه های تخصصی زیر عبارتند از :

روانشناس آموزشی- کمک به کودکان، نوجوانان و جوانان برای غلبه کردن بر مشکلات آموزشی و روانی خود و در نتیجه پیشرفت کردن در این زمینه ها :

روانشناس شغلی ( یا روانشناس سازمانی)- کمک به شرکت ها و سازمانها در بهبود عملکرد و افزایش رضایت شغلی کارکنان

روانشناس سلامت- ترویج رفتار و نگرش سالم و کمک به بیماران و خانواده های آنها برای غلبه بر بیماری ها

روانشناس مشاوره ای- کمک به افراد در حل مشکلات شان و تصمیم گیری ها به خصوص در زمان های پراسترس زندگی شان

روانشناس جرم شناسی- استفاده از تئوری های روانشناسی در شناسایی جرائم، بازسازی و بهبود مجرمین

روانشناس بالینی- کمک به مراجعانی که در شرایطی سخت مانند نگرانی، اضطراب، افسردگی و بیماری های روانی قرار دارند.

روانشناس ورزشی- کار با افراد، تیم ها و سازمان ها برای بهبود انگیزه و عملکرد در زمینه مربی گری، آموزش و رقابت و همچنین ترویج مشارکت ورزشی به صورت عمومی.

این رشته در حال حاضر با گرایش روانشناسی وجود دارد و افراد متقاضی می توانند بعد از گرفتن مدرک دیپلم و شرکت در کنکور در صورتی که رتبه مناسبی کسب کنند در یکی از دانشگاه های آزاد یا دولتی تحصیل کنند. این رشته در کارشناسی ارشد گرایش­های متنوع­تری داشته که افراد می توانند با توجه به علاقه و حوزه کاری در هر کدام از آن ها تحصیل کنند. پس از اتمام دوره کارشناسی، داوطلبان می‌توانند در آزمون سراسری کارشناسی ارشد که به صورت متمرکز از سوی سازمان سنجش کشور برگزار می‌شود شرکت کنند و پس از آزمون و کسب موفقیت در آن به دوره کارشناسی ارشد راه یابند. 

تعداد زیادی از شرکت کنندگان در این مقطع تحصیلی پس از فراغت از تحصیل در دوره کارشناسی ارشد جذب بازار کار شده‌اند و تعدادی نیز پس از اتمام دوره کارشناسی ارشد جذب مراکز علمی کشور می‌شوند.

فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی ارشد، در صورت تمایل می‌توانند در آزمون دوره دکترای روانشناسی که توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود شرکت کنند. پس از کسب رتبه لازم، مجاز به مصاحبه در دانشگاه های موردنظر می شوند و در صورت کسب نمره لازم در مصاحبه می تواند در مقطع دکترا ادامه تحصیل دهد.

فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری در مراکز علمی و پژوهشی کشور از جمله مراکز جذب فارغ‌التحصیلان این رشته مشغول به کار می‌شوند.

همچنین می‌توانند به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه ها به کار تحقیق و تدریس در دانشگاه بپردازند.

علاقه به انسان ها و کمک به آنها در حل مشکلاتشان

انعطاف پذیری

صداقت

امین و محرم اسرار بودن

مهارت های ارتباطی عالی و شنونده خوبی بودن

مهارت های تصمیم گیری و حل مساله در سطح خوب

رویکرد دقیق، منطقی و روش مند

فارغ التحصیلان رشته روانشناسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا (به شرط گذراندن دو مقطع تحصیلی که آخرین آن غیر پژوهش محور باشد) می توانند وارد این شغل شوند.

روانشناس با توجه به تخصص خود می تواند در بیمارستان ها، مدارس، زندان ها، مراکز توانبخشی، مهدکودک ها، مراکز مشاوره، واحد تحقیقات دانشگاهی، برخی از شرکت ها و سازمان ها و یا باشگاه های ورزشی فعالیت کند. رواشناس می تواند با دریافت مجوز لازم از بهزیستی برای احداث مهد کودک و سرای سالمندان اقدام کند.

بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

همچنین با داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد، تجربه و سرمایه و سایر شرایط لازم می تواند به طور مستقل کار کرده و مرکز خدمات روانشناسی یا مشاوره راه اندازی کند.

شرایط اخذ پروانه اشتغال شرایط تاسیس دفترکار مشاوره روانشناسی بالینیشرایط تاسیس مرکز مشاورهشرایط جدید اخذ پروانه فعالیت روانشناسانآیین نامه و شیوه نامه کارورزی (مصوب 93)

اکثر روانشناسان بر لزوم وجود تجربه در کنار علم در این شغل بسیار تاکید دارند و آن را یک عامل کلیدی در موفقیت خود می دانند.

وجود دیدگاه نامناسب بین مردم نسبت به مراجعه به روانشناس در هنگام داشتن مشکلات روحی و روانی (البته تا حد زیادی در سال های اخیر اصلاح شده ولی هنوز نیاز به فرهنگ سازی دارد.)

عدم اعتماد جامعه و نبود آگاهی در مراجعان که معمولا باعث رها کردن روند درمان در نیمه راه شده و اغلب با بروز مجدد و تشدید بیماری مجبور به مراجعه و شروع دوباره درمان می شوند.

نبود پوشش بیمه ای و سنگین بودن هزینه جلسات مشاوره برای بسیاری از مردم

امروزه فکر و دانش انسان پایه اصلی همه فعالیت ها و امور شده است. هر چه کشوری پیشرفته تر باشد، تکیه آن بر فکر و اندیشه بیشتر است. همگام با این روند، مسایل و مشکلات فکری، ذهنی و روحی بیشتری برای انسان ها پیش می آید که روانشناسی در شاخه های مختلف می تواند به خوبی راهگشای آنها باشد. آمارهای رشد استخدام روانشناسان در سایر کشورها، گواهی بر این مدعی است. ایران نیز که در حال توسعه می باشد، از این قانون مستثنی نمی باشد. پیش بینی می شود در سال های آتی بازارکار مناسبی پیش روی علاقه مندان و فارغ التحصیلان روانشناسی باشد.

آمریکا – پیش بینی ها نشان می دهد میزان استخدام روانشناسان بین سال های2010 تا 2020 ، رشد22 درصدی خواهد داشت. در حالی که متوسط این رشد برای همه مشاغل14 درصد می باشد.

استرالیا – در بازه زمانی 5 سال گذشته میزان استخدام روانشناسان رشد42.5 درصدی داشته و رشد بسیار زیاد در آینده برای آن پیش بینی شده است.

افرادی که عللاقه مند به تحصیل در رشته روانشناسی هستند به این نکته توجه نمایند که به منظور دستیابی به موفقیت های روزافزون در این رشته می بایست از پایه بسیار قوی در دو درس زیست شناسی و شیمی برخوردار باشند. همچنین به منظور تحصیل در این رشته می بایست از بینش عمیقی نسبت به محیط جامعه و رفتارها و واکنش های اطرافیان برخوردار باشید تا بتوانید به بررسی ویژگی های رفتاری افراد مختلف بپردازید.

درآمد روانشناسان با توجه به میزان دانش علمی، تجربه، شهر محل کار، خصوصی یا دولتی بودن محل کار و… متفاوت است. روانشناسی که در بخش های دولتی مشغول به کار می شود، مطابق با قانون مدیریت خدمات کشوری حقوق دریافت می کند. رواشناسی که در سازمان ها و مراکز خصوصی استخدام شده اند، با توجه به میزان دانش، مهارت، تجربه و توافق صورت گرفته با کارفرما، درآمدهای متفاوتی دارند. روانشناسی که خود کلینیک دارد نیز با توجه به میزان فعالیت و تعداد مددجوها، درآمدهای مختلفی کسب می کنند.

آينده شغلي و بازار کار در هر يک از گرايش هاي فوق در اين مقطع از قرار زير است:

1- پس از طي دوره 4 ساله روانشناسي باليني و کسب مدرک کارشناسي در اين گرايش، فرد مي تواند

– به عنوان کارشناس اين رشته در مراکز دولتي نظير بهزيستي- شهرداري- نيروي انتظامي- سازمان زندان ها- کانون اصلاح و تربيت و … در قسمت مربوطه جذب به کار شود.

– در آموزش و پرورش به عنوان معلم و يا دبير در دروس مربوطه و يا به عنوان مشاور مدرسه جذب به کار شود.

– در کلينيک هاي درمان اعتياد به عنوان روانشناس مشغول کار شوند.

– در کلينيک هاي مشاوره اي به کارهاي درماني، و يا تشخيصي نظير گرفتن تست هاي هوش و شخصيت بپردازد (کلينيک هاي مشاوره اي به علت تجربه کم کاري به ندرت تمايل به پذيرش يک کارشناس روانشناسي به عنوان درمانگر دارند)

– همکاري با روانپزشک (روانپزشکان در مطلب خصوصي خود، به ندرت تمايل به پذيرش يک کارشناس روانشناسي به عنوان درمانگر دارند)

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس “مهد کودک” نمايد.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس “سراي سالمندان” نمايد.

– به عنوان مربي مهد کودک مشغول به کار شود.

2- پس از طي دوره 4 ساله روانشناسي عمومي و کسب مدرک کارشناسي در اين گرايش، فرد مي تواند

– به عنوان کارشناس اين رشته در مراکز دولتي نظير بهزيستي- شهرداري- نيروي انتظامي- سازمان زندان ها- کانون اصلاح و تربيت و … در قسمت مربوطه جذب به کار شود.

– در آموزش و پرورش به عنوان معلم و يا دبير در دروس مربوطه و يا به عنوان مشاور مدرسه جذب به کار شود.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس مهد کودک نمايد.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس سراي سالمندان نمايد.

– به عنوان مربي مهد کودک مشغول به کار شود.

3- پس از طي دوره 4 ساله روانسنجي و کسب مدرک کارشناسي در اين گرايش، فرد مي تواند

– به عنوان کارشناس اين رشته در مراکز دولتي نظير بهزيستي- شهرداري- نيروي انتظامي- سازمان زندان ها- کانون اصلاح و تربيت و … در قسمت مربوطه جذب به کار شود.

– در آموزش و پرورش به عنوان معلم و يا دبير در دروس مربوطه جذب به کار شود.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس مهد کودک نمايد.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس سراي سالمندان نمايد.

– در کلينيک هاي مشاوره اي و يا در مطب روانپزشک به اجرا و تفسير آزمون هاي بپردازد.

مقطع کارشناسي ارشد

در مقطع کارشناسي ارشد، اين رشته تا آزمون کارشناسي ارشد سال 1389 داراي ۶ گرايش است. اين گرايش ها عبارتند از:

1- روانشناسي عمومي 2- روانشناسي باليني 3- روانشناسي باليني کودک و نوجوان

4- سنجش و اندازه گيري يا روانسجي 5- روانشناسي صنعتي و سازماني ۶.روانشناسی شخصیت

با توجه به اينکه در کشور ما برخلاف ساير کشورها، در رشته روانشناسي تفکيک زمينه هاي شغلي بين گرايش ها وجود ندارد، بازار کار در همه گرايش هاي ذکر شده به جز دو گرايش روانشناسي صنعتي و سازماني و سنجش و اندازه گيري يا روانسجي يکسان و به شرح ذيل است؛

1- با دارا بودن مدرک کارشناسي ارشد در گرايش هاي فوق فرد مي تواند:

– پس از احراز شرايط لازم (ازجمله 800 ساعت کارآموزي در مراکز داراي مجوز رسمي، تاييديه از اساتيد رشته و …) و دريافت مجوز از سازمان نظام روانشناسي اقدام به تاسيس کلينيک مشاوره بنمايد.

– به عنوان کارشناس اين رشته در مراکز دولتي نظير بهزيستي- شهرداري- نيروي انتظامي- سازمان زندان ها- کانون اصلاح و تربيت و … در قسمت مربوطه جذب به کار شود.

– در واحدهاي کوچک دانشگاه آزاد و يا دوره هاي فراگير و يا موسسات آموزش عالي آزاد به عنوان مدرس فعاليت کند.

– در آموزش و پرورش به عنوان معلم و يا دبير در دروس مربوطه و يا به عنوان مشاور مدرسه جذب به کار شود.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس مهد کودک نمايد.

– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس سراي سالمندان نمايد.

– در کلينيک هاي درمان اعتياد به عنوان روانشناس مشغول به کار شوند (اشتغال در اين مراکز مستلزم تحصيل در گرايش روانشناسي باليني است و دارا بودن مدرک کارشناسي اين گرايش کافي است).

– در کلينيک هاي مشاوره اي به کارهاي درماني بپردازد

– با روانپزشکان در کلينيک هاي خصوصي ايشان همکاري کند (البته روانپزشکان مايل به همکاري با کارشناسان ارشد در گرايش هاي باليني و خانواده درماني هستند).

– در کلينيک هاي مشاوره و روان درماني کودک به کارهاي درماني مثل بازي درماني و … بپردازد (در اين مراکز تاکيد بيشتر روي کارشناسان ارشد با گرايش باليني کودک و نوجوان و باليني است).

2- با دارا بودن مدرک کارشناسي ارشد در گرايش روانسنجي، فرد به عنوان يک متخصص در طراحي و ساخت آزمون هاي جديد، استاندارد کردن آزمون هاي موجود و تفسير دقيق نتايج آزمون هاي انجام شده فعاليت کند.

3- در گرايش شخصیت و صنعتي و سازماني که در ايران اخيرا به گرايش هاي روانشناسي اضافه شده است، زمينه اصلي کار در مراکز صنعتي و کارخانه ها به منظور گزينش نيروهاي مناسب با شغل و به کار گيري روش هايي جهت افزايش بهره وري و در سمت هاي مسئول کارگزيني، مسئول منابع انساني، مسئول برنامه ريزي نيروي انساني، مسئول بالندگي سازماني، مسئول تحقيق و توسعه منابع انساني، مسئول روابط کارکنان، آموزش کارکنان و … است. اما در ايران اين گرايش کمتر مورد توجه قرار مي گيرد و فارغ التحصيلان اين گرايش هرچند اندک هستند اما به ندرت موفق به يافتن شرايط کاري متناسب با گرايش خود مي شوند بنابراين فارغ التحصيلان اين گرايش اکثرا در زمينه هاي ذکر شده در باره گرايش هاي 1 و 2 مشغول به کار مي شوند.

آمریکا – متوسط درآمد سالانه روانشناسان68.640 دلار (برای همه مشاغل33.840 دلار) در سال2010 و مطابق با آخرین آمارها در سال 2013، 68.200 دلار بوده است.

استرالیا – متوسط درآمد سالانه روانشناسان60.000 دلار (قبل از کسر مالیات) می باشد.

انگلستان – متوسط درآمد سالانه روانشناسان متخصص در بخش دولتی بین 39.000 تا52.000 دلار، افراد با تجربه تا 61.000 دلار یا بیشتر و برای افراد ارشد و مشاور تا122.000 دلار می باشد.

شخصیت های مناسب شغل روانشناسی

در یک انتخاب شغل صحیح و درست، عوامل مختلفی از جمله ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و … برای هر فرد باید در نظر گرفته شوند. یکی از مهم ترین این عوامل ویژگی های شخصیتی می باشد. شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و زمان کافی است. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.

به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این شغل موفق می شوند. اما طی تحقیقاتی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که برای این شغل معرفی می شوند، عموما این کار را بیشتر پسندیده و رضایت شغلی بیشتری در آن داشته اند.

برخی از شخصیت های مناسب شغل روانشناسی بر اساس شخصیت شناسی MBTI : (برای مشاهده هر تیپ شخصیتی روی آن کلیک کنید)

ENFJ این تیپ شخصیتی دوست دارند به دیگران کمک کنند تا از زندگی خود لذت ببرند. آنها درمانگرهای بانفوذ و گرمی هستند که راه حل ها و انتخاب های احتمالی را به خوبی تشخیص و به مراجعان خود ارائه می دهند.

INFJ این تیپ شخصیتی دوست دارد از دانش و ایده های خود برای کمک به دیگران استفاده کند. این افراد علاقه دارند که ارتباطات فردی (دو نفره) و عمیق با دیگران برقرار کنند که در این شغل شرایط آن وجود دارد.

ENFP این تیپ شخصیتی مشاورانی دلسوز، مهربان، خلاق و حمایتگر هستند. آنها می توانند روی دیگران تاثیر زیادی بگذارند. با انرژی زیادی که دارند، انگیزه لازم برای تغییرات مثبت در زندگی را به مراجعان خود می دهند.

INFP این تیپ شخصیتی دوست دارد به دیگران کمک کند در زندگی شان به رشد و فراست بیشتری دست پیدا کند. او در حوزه مشاوره و راهنمایی بسیار موفق عمل می کند.

ENTJ این تیپ شخصیتی از استقلال و تنوع این شغل لذت برده و دوست دارد با انواع مردم در مشاغل مختلف سر و کار داشته باشد. او معمولا محیطی چالشی با طرح های خلاق و جلسات پویا بوجود می آورد.

INTJ این تیپ شخصیتی در زمینه های فنی تر حوزه سلامت موفق تر است. او می تواند به طور مستقل و با حداقل دخالت دیگران کار کند.

INTP این تیپ شخصیتی دوست دارد مسایل پیچیده را تحلیل و حل کند. او به مشاغل چالشی که نیاز به اندیشه زیاد و روش های مبتکرانه دارد، علاقه مند است.

ESFJ این تیپ شخصیتی حامی قدرتمند جامعه بوده و از کمک کردن به دیگران و رفع مشکلات آنها لذت بسیار می برد. او به راحتی می تواند با دیگران ارتباط برقرار کند.

انتخاب رشته مانند انتخاب دانشگاه نقشی اساسی در شکل گیری آینده هر شخص دارد، در واقع انتخاب رشته یکی از مهم ترین و حساس ترین تصمیم هایی است که افراد برای ورود به دانشگاه ها باید آن را اتخاذ کنند. انتخاب رشته یکی از مقوله هایی است که اگر اشتباهی در آن صورت بگیرد هیچ بازگشتی برای آن وجود نخواهد داشت، پس داوطلبان باید این مرحله را بسیار جدی بگیرند. یکی از راه هایی که می تواند کمک شایانی در زمینه انتخاب رشته به داوطلبان داشته باشد. مشورت با مشاوران انتخاب رشته و تحقیق و مطالعه در رابطه با رشته دلخواه است.

مرکز مشاور گروپ می تواند در هر دو زمینه به شما عزیزان کمک کند. ما در این مقاله سعی داریم به توضیح رشته روانشناسی بپردازیم تا داوطلبان متقاضی این رشته بتوانند با دیدی گسترده درباره زوایای مختلف این رشته نسبت به انتخاب آن اقدام نمایند. داوطلبان در صورت بروز هر گونه سوال و مشکل می توانند با مشاوران ما در تماس باشند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با رشته روانشناسی اگر مشکل یا ابهامی داشتید با کارشناسان مشاور گروپ تماس حاصل نمایید.

مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی و حضوری مشاور گروپ ؛ رشته روانشناسی آماده پاسخگویی در زمینه های زیر هستند :

ثبت نام کنکور   رشته روانشناسی

مشاوره کنکور  رشته روانشناسی

انتخاب رشته   رشته روانشناسی

ثبت نام بدون  رشته روانشناسی

انتخاب رشته    رشته روانشناسی

برنامه ریزی کنکور  رشته روانشناسی

مرکز مشاوره تلفنی و حضوری رشته روانشناسی در زمینه های نتایج کنکور ، ثبت نام کنکور هنر ، منابع کنکور انسانی ، تغییر رشته ، کارنامه اولیه کنکور ، انتخاب رشته انسانی ، انتخاب رشته کنکور انسانی ، دفترچه کنکور انسانی، دفترچه ثبت نام کنکور ، مشاوره درسی کنکور انسانی ، مشاوره درسی کنکور ، مشاوره تحصیلی ، ثبت نام بدون کنکور سراسری ، ثبت نام بدون کنکور آزاد ، ثبت نام دانشگاه آزاد ، ثبت نام علمی کاربردی ، ثبت نام بدون کنکور علمی کاربردی ، رشته روانشناسی بدون کنکور ، رشته کاردانی رشته روانشناسی بدون کنکور آزاد ، رشته روانشناسی بدون کنکور سراسری ، تکمیل ظرفیت ، تکمیل ظرفیت سراسری ، برنامه ریزی تحصیلی کنکور ، برنامه ریزی تحصیلی کنکور انسانی آماده ارائه مشاوره تحصیلی به داوطلبان عزیز است.

نام دانشگاه : دانشگاه تهرانظرفیت رشته : 6آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 184آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 87

نام دانشگاه : دانشگاه شهید بهشتی – تهرانظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 21آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 88آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 166

نام دانشگاه : دانشگاه الزهرا(س) – تهرانظرفیت رشته : 6آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 236آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 347

نام دانشگاه : دانشگاه اصفهانظرفیت رشته : 13آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 339آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 374آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 491

نام دانشگاه : دانشگاه علامه طباطبایی – تهرانظرفیت رشته : 9آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 161آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 301

نام دانشگاه : دانشگاه فردوسی – مشهدظرفیت رشته : 16آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 740آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 614آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 763

نام دانشگاه : دانشگاه مازندران – بابلسرظرفیت رشته : 7آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1121آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 659

نام دانشگاه : دانشگاه یزدظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 759آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 847

نام دانشگاه : دانشگاه خوارزمی – تهران (محل تحصیل كرج)ظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 673آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 586

نام دانشگاه : دانشگاه علامه طباطبایی – تهران شبانهظرفیت رشته : 9آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 253آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 665

نام دانشگاه : دانشگاه شیرازظرفیت رشته : 5آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 118آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 592آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 597

نام دانشگاه : دانشگاه گیلان – رشتظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 948آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 972

نام دانشگاه : دانشگاه شهید چمران اهوازظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 1833آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1292آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1339

نام دانشگاه : دانشگاه شهید باهنر – كرمانظرفیت رشته : 5آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 836آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 380

نام دانشگاه : دانشگاه شهید مدنی آذربایجان – تبریزظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1050

نام دانشگاه : دانشگاه یاسوجظرفیت رشته : 7آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 2111آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1688

نام دانشگاه : دانشگاه سمنان (محل تحصیل دانشكده روانشناسی وعلوم تربیتی مهدی شهر)ظرفیت رشته : 6آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1538آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 981

نام دانشگاه : دانشگاه بیرجندظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1334آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 747

نام دانشگاه : دانشگاه محقق اردبیلی – اردبیلظرفیت رشته : 6آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1546آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1390

نام دانشگاه : دانشگاه رازی کرمانشاهظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 2278آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1466

نام دانشگاه : دانشگاه بوعلی سینا – همدانظرفیت رشته : 7آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1302آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 551

نام دانشگاه : دانشگاه لرستان – خرم آبادظرفیت رشته : 5آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 2250آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1734

نام دانشگاه : دانشگاه مراغهظرفیت رشته : 7آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 2835آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 3075

نام دانشگاه : دانشگاه ملایرظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 3494آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 2465

نام دانشگاه : دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) – قزوینظرفیت رشته : 7آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1080آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 983

نام دانشگاه : دانشگاه بجنوردظرفیت رشته : 9آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1796آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1185

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور تهران – واحد ریظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 5613آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 7603آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه كردستان – سنندج شبانهظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 5846آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 6789

نام دانشگاه : دانشگاه غیرانتفاعی خیام – مشهدظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 3311آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 11327

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور البرز – مرکز كرجظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 7689آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 7313آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی بصیر – آبیكظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 9205آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 11970آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه زنجان شبانهظرفیت رشته : 8آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 3023آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 2688

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی علامه فیض کاشانی – كاشانظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 13918آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 15977

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور اصفهان – واحد مباركهظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 14087آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 11783آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی هشت بهشت – اصفهانظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 10136آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 19149آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی شاندیز – مشهدظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 9314آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 35221

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی حکمت رضوی – مشهدظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 4449آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 26868

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی المهدی مهر – اصفهان (ویژه خواهران)ظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 7254آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 18067آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی امام جواد(ع) – یزدظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 31278آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 33437

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی راهبرد شمال – رشتظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 13706آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 22080

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی امین – فولادشهر (اصفهان)ظرفیت رشته : 20آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 10126آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 22560آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 21787

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی راغب اصفهانی – اصفهانظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 7827آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 17944آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور كرمان – مرکز كرمانظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 11771آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 14412

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی تاکستان – تاکستان استان قزوینظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 18892آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 25112آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی جهاددانشگاهی – خوزستانظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 16733آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 22619

نام دانشگاه : دانشگاه غیرانتفاعی علامه محدث نوری – نورظرفیت رشته : 12آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 20414آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 16773آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور البرز – واحد اشتهاردظرفیت رشته : 10آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 34098آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 31885

رشته روانشناسی


جهت مشاوره در زمینه رتبه لازم برای قبولی رشته روانشناسی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

سلام من با هفده هزار از رشته ی ریاضی روان میتونم برم ؟ اگه عاره چ دانشگاهایی سراسری یا غیر انتفاعی ؟ شهرستان یا تهران؟

خودت چی فکر میکنی؟با هفده هزار سراسری وتهران میتونی بری؟اصلا روت میشه این دوتا رو ب زبون بیاری؟ن اصن روت میشه بهشون فکرکنی خاعرم؟؟؟؟

سلام
خسته نباشید میگم به گروه مشاوره گروپ
بابت مقاله عالی و کاربردی تون با عنوان معرفی رشته و شغل روانشناسی که در آن به زوایای مختلف روانشناسی پرداخته بودین خیلی ممنون

سلام
خواهش میکنم دوست عزیز . پیروز باشید.

سلام خسته نباشید من امسال میرم یازدم و خب هنوز بنظرم وقت دارم برای قبولی تو کونکور روانشناسی حداقل چقد باید بیارم تا تو یه دانشگاه خوب تو رشته روانشناسی قبولشم و چه مقدار باید بخونم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام*

ایمیل*

تلفن همراه

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

مشاور گروپ از سال ۱۳۹۲ به صورت تخصصی کار خود را در زمینه مشاوره آغاز کرد و با استعانت از خداوند متعال و اعتماد مردم عزیز کشورمان تاکنون توانسته میلیون ها ساعت مشاوره تلفنی و حضوری ارائه دهد. ما در مجموعه مشاور گروپ گرد هم آمده ایم تا تجربیات چندین ساله خود را در زمینه مشاوره تحصیلی در مقاطع مختلف مانند تیزهوشان،نمونه دولتی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد ، دکتری ، آزاد بدون کنکور ، علمی-کاربردی ، نظام وظیفه ، نظام مهندسی و … اطلاعات مربوطه را در اختیار مخاطبان محترم خود قرار دهیم.

سلام بامنطقه3 حداکثررتبه واسه پرستاری مشهد تقریبا چنده؟ بومی خراسان رض …

سلام من امسال میرم دوازدهم انسانی برای کنکور خیلی خیلی استرس دارم نم …

مشاور گروپ یک وبسایت خصوصی و غیر انتفاعی دارای مجوز رسمی مشاوره در زمینه تحصیلی میباشد.

این وبسایت به هیچ ارگان یا نهاد دولتی یا خصوصی از جمله سنجش ، دانشگاه آزاد و… وابستگی ندارد.

تمامی محتوای این وبسایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و اخبار تنها از وبسایت های معتبر همراه با ذکر منبع اصلی انتشار داده میشود.

لازم به ذکر است
مشاور گروپ هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای بازنشر شده ندارد.

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مشاور گروپ میباشد.



در فکر تحصیل در رشته روانشناسی هستید؟ پس بهترین دانشگاه‌های دنیا برای این رشته را در این مقاله بشناسید.

روانشناسی رشته‌ی بسیار حساس و مهمی است و انتخاب دانشگاه خوب برای تحصیل در این رشته کار آسانی نیست، به خصوص اگر قصد تحصیل در خارج از کشور دارید. مدارس مختلف روانشناسی رویکردهای متفاوتی را در خصوص مطالعه ذهن دنبال می‌کنند. به عنوان رشته‌ای که به مطالعه ذهن انسان می‌پردازد، روانشناسی توجه خاصی به تاثیر فرهنگ و جوامع مختلف بر رفتار دارد. دانشجویانی که در این رشته تحصیل می‌کنند باید تجربه زندگی در خارج از کشور را پشت سر بگذارند تا بتوانند درک درستی از رشته و برنامه درسی خود داشته باشند.

معیارهای متعددی باید در نظر گرفته شود تا بتوان یک دانشگاه را برای تحصیل انتخاب کرد. شاید اولین کار، شناخت بهترین دانشگاه‌ها باشد. در آلمان و کشورهای توسعه یافته دیگر دانشگاه‌های متعددی وجود دارند که دوره‌های مطالعاتی باکیفیت و نوآورانه در زمینه روانشناسی ارائه می‌دهند. اما در رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌های QS در سال ۲۰۱۷، ۳۰۰ دانشگاه برتر جهان برای رشته روانشناسی رتبه‌بندی شده‌ است که در این بین، دانشگاه‌هایی از قاره‌های مختلف حضور دارند. ۱۰ دانشگاه اول این رتبه‌بندی به ترتیب دانشگاه هاروارد، استنفورد، کمبریج، آکسفورد، برکلی کالیفرنیا، ییل، دانشگاه کالیفرنیا، موسسه فناوری ماساچوست، کالج لندن و دانشگاه نیویورک هستند. در ادامه این مقاله به معرفی بهترین دانشگاه‌‌ها در سراسر جهان پرداخته‌ایم.

بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

در رتبه بندی ۲۰۱۷ QS، دانشگاه‌های آمریکا بخش اعظم جایگاه‌ها را به خود اختصاص داده‌اند. ۹۰ مورد از ۳۰۰ جایگاه به دانشگاه‌های این کشور رسیده است، که از این بین هفت مورد جزو ۱۰ دانشگاه نخست لیست و ۱۷ مورد در میان ۵۰ دانشگاه برتر قرار گرفته‌اند. دانشگاه میشیگان در رده (۱۱)، دانشگاه پنسیلوانیا (۱۴)، دانشگاه کلمبیا (۱۵)، دانشگاه پرینستون (۱۶) و دانشگاه شیکاگو (۲۰) قرار دارند.

۲۱ دانشگاه برتر روانشناسی کانادا در لیست QS وجود دارد که ۱۰ مورد از آن‌ها رتبه‌ای پایین‌تر از ۱۰۰ دارند. دانشگاه تورنتو، دانشگاه بریتیش کلمبیا، دانشگاه مک گیل و دانشگاه غربی همگی در میان ۵۰ دانشگاه برتر قرار دارند.

انگلیس دارای تعداد زیادی از مدارس عالی روانشناسی است که تعداد آن‌ها در لیست QS به ۴۴ می‌رسد. ۱۷ مورد از این دانشگاه‌ها موفق به کسب رتبه‌ی پایین‌تر از ۱۰۰ شده‌اند. بدون توجه به ۱۰ دانشگاهی که در صدر لیست قرار گرفته‌اند، دانشگاه‌های انگلیسی که جزو ۵۰ دانشگاه برتر قرار دارند شامل کالج کینگ لندن، دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن، دانشگاه ادینبورگ، دانشگاه منچستر، دانشگاه کاردیف و دانشگاه اکستر هستند.

پس از انگلیس، آلمان با تصاحب ۲۳ جایگاه، بیشترین تعداد را در میان کشورهای اروپایی به خود اختصاص داده است. از میان ۲۳ دانشگاه آلمانی که در این لیست قرار دارند، دو دانشگاه هومبولت برلین و لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ در رده ۱۰۰ ـ ۵۱ قرار دارند.

هلند با ۱۰ دانشگاه برتر از جمله دانشگاه آمستردام در رده ۱۷ و دانشگاه خرونینگن در رده ۵۰، سومین کشور اروپایی برای رشته‌ی روانشناسی است.

اسپانیا، ایتالیا، بلژیک و سوئد هر یک هفت نماینده در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها با موضوعیت روانشناسی دارند. دانشگاه‌هایی که رتبه‌ی آن‌ها زیر ۱۵۰ است، شامل دانشگاه گنت و KU لووان بلژیک (هر دو بالاتر از ۵۰)؛ انستیتوی کارولینسکای سوئد (جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر)؛ دانشگاه مستقل مادرید و دانشگاه پادووا ایتالیا است.

شش دانشگاه برتر روانشناسی جهان در سوئیس از جمله دانشگاه ژنو (۱۵۰ ـ ۱۰۱) قرار دارند. ایرلند نیز در لیست QS چهار نماینده دارد که مهم‌ترین آن‌ها کالج ترینتی دوبلین (TCD) با رتبه ۲۰۰ است.

در حالی که نروژ و فنلاند هر یک دارای سه دانشگاه در لیست برترین دانشگاه‌های روانشناسی هستند؛ دانمارک تنها دارای دو نماینده است. دانشگاه آرهوس با بالاترین رتبه توانسته در جایگاه ۱۰۰ ـ ۵۱ قرار بگیرد.

در نهایت، فرانسه و پرتغال هر کدام دارای دو دانشگاه برتر برای رشته روانشناسی هستند و روسیه، لهستان و اتریش امسال برای اولین بار توانستند هر یک، یک نماینده در این لیست داشته باشند.  

آسیا ۲۱ دانشگاه برتر رشته روانشناسی در خود جا داده است. چین، کره جنوبی و ژاپن هر کدام چهار دانشگاه در رتبه‌بندی امسال دارند: دانشگاه پکن و دانشگاه توکیو، هر دو در رتبه ۱۰۰ قرار گرفته‌اند.

هنگ کنگ و سنگاپور هر دو سه نماینده در این رتبه‌بندی دارند. از سه دانشگاه سنگاپوری تنها یکی از آن‌ها خارج از لیست ۱۰۰ دانشگاه برتر قرار دارد. دانشگاه ملی سنگاپور (NUS)، یکی از این دانشگاه‌ها است. دانشگاه هنگ کنگ رتبه ۴۴ لیست را به خود اختصاص داده است.

سرانجام، تایوان با دو مدرسه عالی روانشناسی از جمله دانشگاه ملی تایوان (۱۵۰ ـ ۱۰۱) و مالزی با یک نماینده آخرین کشورهای آسیایی در لیست QS هستند.

استرالیا دارای ۲۰ نماینده در رتبه‌بندی روانشناسی است که هفت مورد از آن‌ها، رتبه‌ی پایین‌تر از ۵۰ دارند. از این دانشگاه‌ها می‌توان به دانشگاه نیو ساوث ولز با رتبه ۱۸، دانشگاه ملبورن با رتبه ۱۹ و دانشگاه سیدنی با رتبه ۲۳ را نام برد.

در نیوزیلند پنج دانشگاه برتر روانشناسی وجود دارد، از جمله دانشگاه اوکلند در رده هفتم و دو موسسه دیگر که در رده ۱۰۰ قرار دارند.

شش دانشگاه آمریکای لاتین در رتبه‌بندی روانشناسی سال جاری قرار گرفته‌اند، دانشگاه پونتوسیته کاتولیکا شیلی، دانشگاه بین‌المللی مکزیک (UNAM) و دانشگاه سائو پائولو برزیل همگی در رده ۱۵۰ ـ ۱۰۱ رتبه‌بندی شده‌اند. تنها دانشگاه آرژانتینی در این لیست دارای رتبه ۲۰۰ ـ ۱۵۱ است.

در نهایت، آفریقای جنوبی دارای سه نماینده در رتبه بندی جهانی دانشگاهی QS برای رشته روانشناسی است که بالاترین آن‌ها دانشگاه کیپ تاون در رده ۲۰۰ ـ ۱۵۱ قرار گرفته است.

کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کجارو تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است

تولید و توسعه نرم افزار کجارو توسط شرکت آویژه انجام می‌شود

گروه ایران مشاوره نظری بدهید

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آخرین رتبه قبولی روانشناسی دانشگاه تهران با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –تماس از استان تـهران: 9092305538تماس از سایر استان ها: 9099072938 – 9099071647 در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید .newchos.subsub2{overflow-y:scroll;height:246px;position:relative}#myInput{color:#000;width:99%;margin-right:3px}#myInput1{color:#000;width:99%;margin:3px}.newchos li:before{content:” “;width:24px;height:24px;background:url(https://iranmoshavere.com/wp-content/plugins/selection/assets/css/success.png);position:absolute;top:8px;right:5px}.newchos li .slactive:before{content:” “;width:24px;height:24px;background:url(https://iranmoshavere.com/wp-content/plugins/selection/assets/css/success11.png);position:absolute;top:8px;right:5px}.ajaxloading{width:100%;height:100%;background:#FFF url(https://iranmoshavere.com/wp-content/plugins/selection/assets/css/ajax-loader.gif) no-repeat center center;position:absolute;z-index:2000}.advertising{width:100%;display:table;float:right}.shoar_ha{display:none}.ajaxload{background:#FFF url(https://iranmoshavere.com/wp-content/plugins/selection/assets/css/ajax-loader.gif) no-repeat center center} تا کنون 4962296 نفر از این نرم افزار استفاده کرده اند تخمین رتبه بر اساس درصد کارنامه های قبولی کنکور رتبه رشته ها و دانشگاه ها سال تحصیلی 139813971396 گروه آزمایشی ریاضیتجربیانسانی زبانهنر رشته مهندسی برقمهندسی مکانیکمهندسی عمرانمهندسی معماریمهندسی کامپیوترمهندسی صنایعمهندسی پزشکیمهندسی نفتمعماری داخلیمهندسی شهرسازیمهندسی نقشه برداریمهندسی مواد و متالورژیمهندسی هوافضامهندسی نساجیمهندسی معدنمهندسی راه آهنمهندسی بهره برداری راه آهنعلوم مهندسیمهندسی انرژیعلوم و مهندسی آباقتصاد کشاورزیآمارعلم اطلاعات و دانش شناسیکارشناسی چند رسانه ایروان‌ شناسی آموزش ابتداییآموزش کودکان استثناییحسابداریاقتصادعلوم ورزشیهتلداریکاردان فنی برقکاردان فنی عمرانکاردانی نقشه برداریکاردانی معماریکاردان فنی معدنکاردانی کشاورزیدکتری پیوسته فیزیکدکتری پیوسته بیوتکنولوژیمهندسی پلیمرعلوم کامپیوترمهندسی اپتیک و لیزرمهندسی دریامهندسی ماشین آلات دریاییمهندسی ساخت وتولید مهندسی ماشینهای صنایع غذایی فیزیک مهندسیفیزیکریاضیات و کاربردهاشیمیمدیریت فرهنگی هنریمدیریت کسب و کارهای کوچکعلوم قرآن و حدیثتاریخ اسلامکاردان فنی صنایعکاردان فنی مکانیکگردشگریمهندسی ایمنی صنعتیایمنی صنعتیمهندسی مکانیک بیوسیستم (کشاورزی)شیمی محضمهندسی خط و سازه های ریلیمهندسی ایمنی و بازرسی فنیمدیریت فرهنگی هنریمدیریت بیمه اکومهندسی حمل و نقل ریلیمهندسی مکانیزاسیون کشاورزیهنرهای چند رسانه ایمدیریت امور بانکیمهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کارآموزش ریاضیآموزش فیزیکمهندسی شیمیشیمی کاربردیپزشکی- دکتریدندانپزشکی- دکتریداروسازی- دکتریدامپزشکی- دکتریهوشبریپرستاریاتاق عملگفتار درمانیعلوم و مهندسی خاکاعضای مصنوعیکاردرمانیبازرسی گوشتعلم اطلاعات ودانش شناسیفناوری اطلاعات سلامتحسابداریاقتصاد کشاورزیکتابداری در شاخه پزشکیآموزش ابتداییعلوم ورزشیفقه و حقوقفلسفهمددکاری اجتماعیکاردانی بهداشت حرفه ایکاردانی دامپزشکیکاردانی حسابداریماماییعلوم تغذیهتکنولوژی پزشکی هسته ایدکتری پیوسته بیوتکنولوژیفیزیوتراپی زیست شناسی سلولی مولکولیبینایی سنجیشنوایی شناسیعلوم آزمایشگاهی علوم آزمایشگاهی دامپزشکیمهندسی بهداشت محیطمهندسی فضای سبزمهندسی منابع طبیعیزمین شناسیبهداشت مواد غذاییاقیانوس شناسیمهندسی صنایع مبلمانمدیریت و بازرگانی دریاییادیان و مذاهبالهیات و معارف اسلامیتاریخ اسلامآموزش کودکان استثناییبیولوژی وکنترل ناقلین بیماریهابهداشت عمومی مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کارعلوم دامیروانشناسیتکنولوژِی پرتودرمانیزیست شناسی جانوریزیست شناسی گیاهیزیست فناوریزیست شناسی دریااقتصادمیکروبیولوژیتکنولوژی پرتوشناسی علوم و مهندسی صنایع غذاییعلوم و صنایع غذاییشیمی محضشیمی کاربردیگیاه پزشکیعلوم و مهندسی محیط زیستگردشگریمدیریت مالیمدیریت صنعتیمدیریت دولتیمدیریت بازرگانیمدیریت امور بانکیمدیریت امور گمرکیمدیریت بیمهمدیریت خدمات بهداشتی درمانیمدیریت کسب و کارهای کوچکمدیریت فرهنگی هنریمدیریت بیمه اکوعلوم قرآن و حدیثمهندسی تولید و ژنتیک گیاهیکاردانی تکنسین پروتزهای دندانیعلوم و مهندسی باغبانیمهندسی طبیعتعلوم و مهندسی شیلاتآموزش شیمیآموزش زیست شناسیفقه و حقوق امامیآموزش تربیت بدنیفقه و حقوق حنفیفقه و حقوق شافعیحقوقکارشناسی ارشد معارف اسلامی و حقوقحسابداریعلوم اجتماعیروان‌ شناسی زبان شناسیاقتصاد اسلامیعلوم ارتباطات اجتماعیمطالعات ارتباطی و فناوری اطلاعاتروزنامه نگاریروابط عمومیمددکاری اجتماعیمطالعات خانوادهآموزش کودکان استثناییمعارف اسلامیفقه و حقوقفلسفهمردم شناسیباستان شناسیعلم اطلاعات و دانش شناسیکاردانی حسابداریکاردانی علوم ورزشیکارشناسی ارشد علوم قضایی – مدیریتمدیریت فرهنگی هنریمدیریت کسب و کارهای کوچکمدیریت و بازرگانی دریاییزبان و ادبیات فارسیآموزش زبان و ادبیات فارسیعلوم سیاسیعلوم تربیتیزبان و ادبیات عربیالهیات و معارف اسلامیجغرافیاتاریخعلوم قضاییآموزش ابتداییتربیت بدنی و علوم ورزشیایران شناسیزبان و ادبیات کردیزبان و ادبیات ترکی و آذریاقتصادمدیریت دولتیمدیریت صنعتیمدیریت بازرگانیمدیریت بیمه اکومدیریت مالیمدیریت امور بانکیمدیریت بیمهمدیریت و بازرگانی دریاییعلوم قرآن و حدیثمدیریت امور گمرکیادیان و عرفانفلسفه و حکمت اسلامیگردشگریفلسفه و کلام اسلامیفلسفه و عرفان اسلامیمشاورهتاریخ اسلامتاریخ تمدن و ملل اسلامیجامعه شناسیمترجمی زبان عربیآموزش الهیاتآموزش تاریخآموزش جغرافیاآموزش تربیت بدنیآموزش زبان عربیآموزش علوم اجتماعیآموزش مشاوره و راهنماییفقه و مبانی حقوق اسلامیفقه و حقوق شافعیبرنامه ریزی اجتماعی و تعاونادیان و مذاهبعلوم ورزشیزبان چینیزبان و ادبیات انگلیسیزبان و ادبیات آلمانیزبان و ادبیات اردوزبان و ادبیات ارمنیزبان و ادبیات اسپانیاییزبان و ادبیات ترکی استانبولیزبان و ادبیات ژاپنیزبان و ادبیات فرانسهمترجمی زبان انگلیسیمترجمی زبان فرانسهمترجمی زبان آلمانیآموزش زبان انگلیسیزبان چینیزبان روسیزبان ایتالیاییطراحی صنعتینقاشیطراحی پارچهعکاسیهنرهای صناعیآهنگسازیطراحی صحنههنر اسلامیمجسمه سازیکتابت و نگارگریباستان شناسیسینمانمایش عروسکیادبیات نمایشیکارگردانی تلویزیونبازیگرینوازندگی موسیقی ایرانینوازندگی موسیقی جهانیصنایع دستیارتباط تصویریمرمت آثار تاریخیتلویزیون و هنرهای دیجیتالیطراحی لباسموزهچاپموسیقی نظامیفرشمرمت بناهای تاریخیطراحی و ساخت طلا و جواهرآموزش ارتباط تصویری function filter(element) {
var value = $(element).val();
var zz=$(‘.groupgroups.slactive’).attr(‘data-id’);
$(“#myUL > li.subsub”+zz).each(function() {
if ($(this).text().search(value) > -1) {

$(this).show();
}
else {
$(this).hide();
}
});
} دانشگاه دانشگاه صنعتی شریفدانشگاه تهران دانشگاه صنعتی اصفهاندانشگاه صنعتی امیرکبیردانشگاه فردوسی – مشهدپردیس امام خمینی – گرگاندانشگاه شهید بهشتیدانشگاه تبریزدانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسیدانشگاه شیرازپردیس شهید چمراندانشگاه صنعتی امیرکبیردانشگاه صنعتی نوشیروانی بابلدانشگاه سمناندانشگاه شهید بهشتی (شهیدعباسپور)دانشگاه هنر اصفهانپردیس فاطمه الزهرا (س) – اهوازپردیس امام سجاد – بیرجنددانشگاه ارومیهپردیس فاطمه الزهرا (س) – اصفهاندانشگاه هنر تهراندانشگاه الزهرا(س)دانشگاه صنعت نفت (محل تحصیل اهواز)دانشگاه یزددانشگاه صنعت نفت (محل تحصیل آبادان)دانشگاه اصفهانپردیس علامه امینی – تبریزدانشگاه علامه طباطباییپردیس شهید رجایی – ارومیهدانشگاه خوارزمی تهرانپردیس آیت الله خامنه ای – گرگاندانشگاه صنعتی قمپردیس بنت الهدی صدر – سنندجپردیس نسیبهپردیس شهید رجایی – شیرازدانشگاه تهران (محل تحصیل فومن گیلان)پردیس شهید باهنر – همداندانشگاه گیلان – رشتپردیس امام جعفر صادق – بجنورددانشگاه اراکدانشگاه شاهددانشگاه زنجانپردیس شهید باهنر – اصفهاندانشگاه قمدانشگاه پیام نور همدان – مرکز همداندانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (محل تحصیل دانشکده سلامت، ایمنی و محیط زیست)پردیس شهید هاشمی نژاد – مشهدپردیس فاطمه الزهرا (س) – سمناندانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگپردیس شهید رجایی – سمناندانشگاه شهید چمران اهوازدانشگاه مازندران – بابلسردانشگاه تهران (محل تحصیل رضوانشهر گیلان)دانشگاه صنعتی شیرازپردیس فاطمه الزهرا (س) – یزدپردیس حضرت رسول اکرم – اهوازدانشگاه صنعتی سهند – تبریزپردیس فاطمه الزهرا(س) ساریدانشگاه صنعتی ارومیهدانشکده فنی ومهندسی گرمسارپردیس فاطمه الزهرا (س) – تبریزپردیس حضرت معصومه – قمپردیس شهید مطهری – زاهدانپردیس علامه طباطبایی – ارومیهمرکز تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجاندانشگاه صنعتی جندی شاپور – دزفولدانشگاه صنعتی اراکدانشگاه تهران (محل تحصیل قم)دانشگاه محقق اردبیلی – اردبیلدانشگاه رازی کرمانشاهپردیس شهید بهشتی – مشهدپردیس شهید مقصودی – همدانپردیس آیت اله طالقانی – قمدانشگاه صنعتی شاهروددانشگاه غیرانتفاعی آل طه (ویژه خواهران)دانشگاه خلیج فارس – بوشهرپردیس شهید مدرس – سنندجدانشگاه صنعتی همداندانشگاه شهید مطهریپردیس امام جعفر صادق – ایلامدانشگاه غیرانتفاعی ابرار (ویژه خواهران)دانشگاه بجنوردپردیس زینبیه – پیشوا (ورامین)دانشگاه غیرانتفاعی رسام – کرج (ویژه خواهران)دانشگاه لرستان – خرم آباددانشگاه میبددانشگاه شهید مدنی آذربایجان – تبریز دانشگاه شهید باهنر – کرماندانشگاه شهرکردمرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرادانشگاه سمناندانشگاه غیرانتفاعی رسام – کرجدانشگاه غیرانتفاعی ارشاد – دماونددانشگاه بوعلی سینا – همداندانشگاه ولایت – ایرانشهردانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) – قزویندانشگاه تربت حیدریهدانشگاه صنعتی قوچاندانشگاه گرمساردانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانساردانشگاه علم و فناوری مازندران – بهشهردانشگاه کردستاندانشگاه سیستان و بلوچستاندانشگاه کاشاندانشگاه ملایردانشگاه جهرمدانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء – بهبهاندانشگاه ایلامدانشگاه گلستان – گرگاندانشگاه دامغاندانشگاه هرمزگان – بندرعباسدانشگاه بیرجنددانشگاه علم و صنعت ایران – تهراندانشگاه ولی عصر(عج) – رفسنجاندانشگاه اردکاندانشگاه تفرشدانشگاه مراغهدانشگاه فسادانشگاه نیشابوردانشگاه غیرانتفاعی شهید اشرفی اصفهانی – اصفهاندانشگاه حکیم سبزواری – سبزواردانشگاه پیام نور تهران – واحد فیروزکوهدانشگاه یاسوجدانشگاه بناب دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج)دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس ابوریحان واقع در پاکدشت)دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریدانشگاه هرمزگان – بندرعباس (محل تحصیل مجتمع آموزش عالی میناب)موسسه غیرانتفاعی حکیم طوس – مشهدموسسه غیرانتفاعی سراج – تبریزدانشگاه پیام نور خوزستان – مرکز آباداندانشگاه پیام نور خوزستان – مرکز اهوازدانشگاه پیام نور خوزستان – مرکز دزفولموسسه غیرانتفاعی جهاددانشگاهی – خوزستانپردیس شهید باهنر – شیرازدانشگاه تبریز (محل تحصیل آموزشکده فنی و مهندسی مرند)دانشگاه زابلدانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی – اسدآباد همداندانشگاه صنعتی سیرجاندانشگاه صنعتی کرمانشاهدانشگاه جهرمدانشگاه علوم پزشکی کردستان – سنندجدانشکده علوم پزشکی مراغهدانشگاه علوم پزشکی گلستان – گرگاندانشکده علوم پزشکی خویدانشگاه علوم پزشکی اردبیلدانشگاه فسادانشگاه علوم پزشکی بوشهردانشگاه علوم پزشکی زنجاندانشگاه علوم پزشکی قزویندانشگاه علوم پزشکی مشهددانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تهراندانشگاه علوم پزشکی تهراندانشگاه علوم پزشکی شیرازدانشگاه علوم پزشکی ایراندانشگاه علوم پزشکی تبریزدانشکده علوم پزشکی ساوهدانشکده علوم پزشکی شوشتردانشگاه علوم پزشکی رفسنجاندانشکده علوم پزشکی آباداندانشگاه علوم پزشکی بیرجند (محل تحصیل قائن)دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (محل تحصیل بروجن)دانشگاه علوم پزشکی اراکدانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی – بجنورددانشگاه علوم پزشکی دزفولدانشکده علوم پزشکی لارستاندانشگاه علوم پزشکی شهرکرددانشگاه علوم پزشکی کرمانشاهدانشگاه علوم پزشکی کرماندانشگاه علوم پزشکی همدان (محل تحصیل نهاوند)دانشگاه علوم پزشکی بابلدانشگاه علوم پزشکی گناباددانشگاه علوم پزشکی مازندران – ساریدانشگاه علوم پزشکی همداندانشگاه علوم پزشکی البرز – کرجدانشگاه علوم پزشکی گیلان – رشت (محل تحصیل پیرا پزشکی لنگرود)دانشگاه علوم پزشکی اصفهاندانشگاه علوم پزشکی جیرفتدانشگاه علوم پزشکی بندرعباسدانشگاه علوم پزشکی سبزواردانشگاه علوم پزشکی بیرجند (محل تحصیل فردوس)دانشگاه علوم پزشکی زابلدانشکده علوم پزشکی ایرانشهردانشگاه علوم پزشکی ایلامدانشگاه علوم پزشکی یاسوجدانشگاه علوم پزشکی لرستان – خرم آباددانشگاه علوم پزشکی بیرجنددانشگاه علوم پزشکی ارومیهدانشگاه علوم پزشکی شاهروددانشکده علوم پزشکی خمیندانشگاه علوم پزشکی فسادانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازدانشکده علوم پزشکی بهبهاندانشگاه علوم پزشکی قمدانشگاه علوم پزشکی زاهدان (محل تحصیل خاش)دانشگاه علوم پزشکی زاهداندانشکده علوم پزشکی گراشدانشگاه علوم پزشکی شیراز (محل تحصیل استهبان)دانشگاه علوم پزشکی کاشاندانشگاه علوم پزشکی سمنان (محل تحصیل سرخه)دانشگاه علوم پزشکی یزددانشگاه علوم پزشکی جهرمدانشگاه علوم پزشکی سمناندانشگاه علوم پزشکی بقیه اللهدانشگاه علوم پزشکی گیلان – رشتدانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیدانشگاه علوم پزشکی گیلان – رشت (محل تحصیل بندرانزلی)دانشگاه علوم پزشکی بابل (محل تحصیل رامسر)دانشگاه علوم پزشکی بمدانشگاه تبریزدانشگاه شهید باهنر – کرماندانشگاه ارومیهدانشگاه شهرکرددانشگاه لرستان – خرم آباددانشگاه سمناندانشگاه شهید چمران اهوازدانشگاه فردوسی – مشهددانشگاه شیرازدانشگاه تهران دانشگاه زابلدانشگاه رازی کرمانشاهدانشکده علوم پزشکی نیشابوردانشگاه پیام نور گلستان – مرکز گنبد کاووسدانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریهدانشگاه علوم پزشکی لرستان – خرم آباد (محل تحصیل پلدختر)دانشکده علوم پزشکی سیرجاندانشگاه علوم پزشکی بیرجند (محل تحصیل طبس)دانشکده علوم پزشکی تربت جامدانشکده علوم پزشکی خلخالدانشکده علوم پزشکی سرابدانشگاه علوم پزشکی شیراز (محل تحصیل آباده)دانشگاه علوم پزشکی یزد (محل تحصیل میبد)دانشگاه علوم پزشکی مشهد (محل تحصیل کاشمر)دانشگاه علوم پزشکی مشهد (محل تحصیل قوچان)دانشکده علوم پزشکی اسفرایندانشگاه علوم پزشکی ارومیه (محل تحصیل سلماس)دانشگاه شاهددانشگاه علوم پزشکی مازندران (محل تحصیل دانشکده پرستاری آمل)دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (محل تحصیل نقده)دانشگاه علوم پزشکی شیراز (محل تحصیل لامرد)دانشگاه جیرفتدانشگاه محقق اردبیلی_اردبیل(محل تحصیل مشگین شهر)دانشگاه علوم پزشکی اردبیل (محل تحصیل مشکین شهر)دانشگاه علوم پزشکی اردبیل (محل تحصیل مغان)دانشگاه علوم پزشکی همدان (محل تحصیل ملایر)دانشگاه علوم پزشکی سمنان (محل تحصیل دامغان)دانشگاه علوم پزشکی لارستان (محل تحصیل اوز)دانشگاه بیرجنددانشگاه اصفهاندانشگاه خوارزمی – تهران (محل تحصیل کرج)دانشگاه شهید مدنی آذربایجان – تبریزدانشگاه الزهرا(س)دانشگاه غیرانتفاعی علوم پزشکی وارستگان – مشهددانشگاه علامه طباطباییدانشگاه قمدانشگاه سمنان (محل تحصیل دانشکده روانشناسی وعلوم تربیتی مهدی شهر)دانشگاه خلیج فارس – بوشهردانشگاه یزددانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران(رشته های گروه پزشکی)دانشگاه علوم پزشکی مازندران – ساری(محل تحصیل دانشکده پرستاری آمل)دانشگاه علوم پزشکی مازندران (محل تحصیل دانشکده پیراپزشکی آمل)دانشگاه پیام نور فارس – مرکز شیرازدانشگاه شهید بهشتیدانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگدانشگاه خوارزمی تهراندانشگاه غیرانتفاعی آل طه – تهران (ویژه خواهران)دانشگاه غیرانتفاعی خاتمدانشگاه ایلامدانشگاه پیام نور تهران – واحد اسلامشهردانشگاه صنعتی شاهروددانشگاه غیرانتفاعی ارشاد – دماوند (محل تحصیل تهران)دانشکده علوم انسانی حضرت معصومه -قم(ویژه خواهران)دانشگاه گیلان – رشتدانشگاه غیرانتفاعی شهید اشرفی اصفهانی – اصفهاندانشگاه غیرانتفاعی آپادانا – شیرازدانشگاه پیام نور اصفهان – مرکز اصفهاندانشگاه پیام نور تهران – واحد لواساناتدانشگاه پیام نور تهران – مرکز حسن آباددانشگاه غیرانتفاعی رسام – کرجدانشگاه بجنورددانشگاه بوعلی سینا – همدان(محل تحصیل رزن)دانشگاه پیام نور البرز – مرکز کرجدانشگاه پیام نور تهران – مرکز ورامیندانشگاه یزد(محل تحصیل شهرستان مهریز)دانشگاه بزرگمهر قایناتدانشگاه غیرانتفاعی زند – شیرازدانشگاه کوثر بجنورد (ویژه خواهران)دانشگاه غیرانتفاعی حکمت رضوی – مشهددانشگاه غیرانتفاعی بینالود – مشهددانشگاه پیام نور تهران – واحد پیشوادانشگاه غیرانتفاعی سهروردی – قزویندانشگاه پیام نور تهران – واحد فیروزکوهدانشگاه پیام نور تهران – واحد بهارستان – رباط کریمدانشگاه غیرانتفاعی فردوس – مشهددانشگاه غیرانتفاعی حافظ – شیرازدانشگاه غیرانتفاعی تابران – مشهددانشگاه غیرانتفاعی حکمت – قمدانشگاه غیرانتفاعی مولوی – ایوانکیدانشگاه غیرانتفاعی بصیر – آبیکدانشگاه غیرانتفاعی خردگرایان مطهر – مشهددانشگاه پیام نور تهران – تهران غربدانشگاه پیام نور کرمان – مرکز کرماندانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) – قزویندانشگاه پیام نور کرمانشاه – مرکز کرمانشاهدانشگاه بوعلی سینا – همداندانشگاه مازندران – بابلسردانشگاه شهید باهنر – کرمان (محل تحصیل بافت)مجتمع آموزش عالی سراواندانشگاه غیرانتفاعی شهاب دانش – قمدانشگاه غیرانتفاعی شمال – آملدانشگاه پیام نور اصفهان – مرکز شاهین شهردانشگاه پیام نور اصفهان – مرکز دولت آباددانشگاه پیام نور مازندران – مرکز ساریدانشگاه پیام نور همدان – مرکز همداندانشگاه پیام نور آذربایجان غربی – مرکز ارومیهدانشگاه پیام نور خوزستان – مرکز دزفولدانشگاه پیام نور لرستان – مرکز خرم آباددانشگاه هرمزگان – بندرعباسدانشگاه کردستان – سنندجدانشگاه پیام نور خوزستان – مرکز اهوازدانشگاه پیام نور اردبیل – مرکز اردبیلدانشگاه پیام نور اصفهان – واحد کاشاندانشگاه پیام نور گیلان – مرکز رشتدانشگاه پیام نور اصفهان – مرکز نجف آباددانشگاه علوم پزشکی گیلان(دانشکده پرستاری و مامایی لنگرود)دانشگاه علوم پزشکی سمنان (محل تحصیل آرادان )دانشگاه شاهد – تهران(رشته های پزشکی)دانشگاه علوم پزشکی شیراز (محل تحصیل داراب)دانشگاه غیرانتفاعی اوج – آبیکدانشگاه پیام نور تهران – واحد شهریاردانشگاه سیستان و بلوچستان – زاهداندانشگاه گنبددانشگاه محقق اردبیلی – اردبیلدانشگاه حکیم سبزواری – سبزوارمرکز آموزش عالی استهباندانشگاه غیرانتفاعی کاویان – مشهددانشگاه تخصصی فناوری های نوین آملدانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی – مرکز تبریزدانشگاه زنجاندانشگاه دامغاندانشگاه پیام نور تهران – تهران شرقدانشگاه صنعتی اصفهاندانشگاه ملایردانشگاه گلستان – گرگاندانشگاه یاسوجدانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء – بهبهاندانشگاه غیرانتفاعی دانش البرز – آبیکدانشگاه اراکدانشگاه مراغهدانشگاه کاشانپردیس بنت الهدی صدر – سنندجپردیس شهید باهنر – کرماندانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج)دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریدانشگاه پیام نور تهران – واحد ریدانشگاه آیت الله بروجردی – بروجرددانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهردانشگاه ولی عصر(عج) – رفسنجانمجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند (ویژه خواهران)دانشگاه غیرانتفاعی ربع رشیدی – تبریزدانشگاه غیرانتفاعی علم وهنر- یزددانشگاه غیرانتفاعی صبا – ارومیهدانشگاه تبریز (محل تحصیل اهر)دانشگاه بوعلی سینا – همدان (محل تحصیل بهار)دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگاندانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین – ملاثانی اهوازدانشگاه یاسوج (محل تحصیل گچساران)دانشگاه صنعتی ارومیهدانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسیدانشگاه صنعتی شریفدانشگاه صنعتی جندی شاپور – دزفولدانشگاه پیام نور قزوین – مرکز قزویندانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی – اسدآباد همداندانشگاه تهران (محل تحصیل پاکدشت)دانشگاه علوم پزشکی یزد (محل تحصیل ابرکوه)دانشگاه علوم پزشکی شیراز (محل تحصیل ممسنی)دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی(محل تحصیل ورامین)دانشگاه تهران (محل تحصیل قم)دانشگاه غیرانتفاعی رجا – قزویندانشگاه پیام نور تهران – واحد شهر جدید پردیسدانشگاه پیام نور تهران – مرکز دماونددانشگاه پیام نور تهران – مرکز پاکدشتدانشگاه پیام نور البرز – واحد گرمدرهدانشگاه غیرانتفاعی غیاث الدین جمشید کاشانی – آبیکدانشگاه پیام نور تهران – واحد ملارددانشگاه غیرانتفاعی ایوانکیدانشگاه غیرانتفاعی پرندک – پرنددانشگاه علامه طباطبایی(محل تحصیل مؤسسه آموزش عالی بیمه اکو)دانشگاه رازی کرمانشاه (محل تحصیل جوانرود)دانشگاه اردکانمجتمع آموزش عالی گناباددانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان – مرکز زاهداندانشگاه گنبد (محل تحصیل آزادشهر)دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهاردانشگاه غیرانتفاعی خیام – مشهددانشگاه پیام نور هرمزگان – مرکز بندرعباسدانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی – اصفهانپردیس علامه امینی – تبریزمرکز آموزش عالی لامرددانشگاه تربت حیدریهدانشگاه سمنان (محل تحصیل شهمیرزاد)دانشگاه علوم و معارف قران کریم- قم (محل تحصیل شیراز)دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم – قم (محل تحصیل مشهد)دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم – قم (محل تحصیل دولت آباد اصفهان)دانشگاه علوم و معارف قران کریم- قم(محل تحصیل دولت آباد اصفهان)دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم – قم (محل تحصیل مراغه)دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم – قم (محل تحصیل قم)پردیس نسیبهپردیس فاطمه الزهرا (س) – اصفهانپردیس شهید هاشمی نژاد – مشهدپردیس شهید چمرانپردیس شهید مطهری – زاهدانپردیس شهید باهنر – اصفهانپردیس شهید باهنر – شیرازپردیس شهید رجایی – شیرازپردیس فاطمه الزهرا (س) – بندرعباسپردیس شهید رجایی – ارومیهپردیس فاطمه الزهرا (س) – تبریزپردیس شهید بهشتی – مشهدپردیس امام علی – رشتپردیس زینبیه – پیشوا (ورامین)پردیس رسالت – زاهدانپردیس شهید رجایی – سمنانموسسه غیرانتفاعی شاندیز – مشهددانشگاه فرهنگیان – پردیس حضرت رسول اکرم (ص) – اهوازدانشگاه فرهنگیان-پردیس رسول اکرم(ص) – اهوازدانشگاه پیام نور استان تهران – مرکز پرنددانشگاه فرهنگیان – پردیس علامه طباطبایی بوشهردانشگاه غیر انتفاعی مذاهب اسلامیدانشگاه علوم پزشکی ارومیهموسسه آموزش عالی علمی – کاربردی هلال ایرانپردیس دکتر شریعتی ساریپردیس شهید مدرس سنندجموسسه غیرانتفاعی علوم و فناوری سپاهان – اصفهاندانشگاه پیام نور تهران – تهران جنوبدانشگاه پیام نور خراسان رضوی – مرکز سبزوارپردیس زینب کبری (س) اراکپردیس فاطمه الزهرا (س) یزدپردیس شهید پاک نژاد یزددانشگاه غیرانتفاعی شاندیز – مشهددانشگاه پیام نور تهران – واحد شهریاردانشگاه غیرانتفاعی خراسان – مشهددانشگاه پیام نور تهران – واحد شهر جدید پردیسدانشگاه پیام نور اصفهان – مرکز نجف آباددانشگاه پیام نور تهران – مرکز دماونددانشگاه غیرانتفاعی ارشاد – دماوند (محل تحصیل دماوند)دانشگاه غیرانتفاعی بینالود – مشهددانشگاه پیام نور تهران – مرکز پاکدشتدانشگاه پیام نور اصفهان – واحد خوراسگاندانشگاه غیرانتفاعی امام رضا(ع) – مشهددانشگاه پیام نور البرز – مرکز کرجدانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی – مرکز تبریزدانشگاه پیام نور تهران – واحد ریدانشگاه پیام نور تهران – واحد اسلامشهردانشگاه دامغاندانشگاه مراغهدانشگاه محقق اردبیلی – اردبیلدانشگاه آیت الله بروجردی – بروجرددانشگاه غیرانتفاعی ارشاد – دماوند (محل تحصیل تهران)دانشگاه پیام نور تهران – تهران جنوبدانشگاه بیرجنددانشگاه رازی کرمانشاهدانشگاه شهرکرددانشگاه سمناندانشکده علوم انسانی حضرت معصومه_قم(ویژه خواهران)دانشگاه بوعلی سینا – همداندانشگاه پیام نور اصفهان – مرکز اصفهاندانشگاه قمدانشگاه حکیم سبزواری – سبزواردانشگاه کاشاندانشگاه گیلان – رشتدانشگاه گلستان – گرگاندانشگاه تبریزدانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگدانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) – قزویندانشگاه تهران (محل تحصیل قم)دانشگاه شیرازدانشگاه شاهددانشگاه فردوسی – مشهددانشگاه الزهرا(س)دانشگاه اصفهاندانشگاه شهید بهشتیدانشگاه تهران دانشگاه پیام نور تهران – مرکز حسن آباددانشگاه پیام نور فارس – مرکز شیرازدانشگاه پیام نور خوزستان – مرکز اهوازدانشگاه غیرانتفاعی شهید اشرفی اصفهانی – اصفهاندانشگاه پیام نور اردبیل – مرکز اردبیلدانشگاه پیام نور همدان – مرکز همداندانشگاه پیام نور تهران – مرکز ورامیندانشگاه پیام نور آذربایجان غربی – مرکز ارومیهدانشگاه پیام نور قزوین – مرکز قزویندانشکده غیرانتفاعی رفاه – ویژه خواهراندانشگاه پیام نور مازندران – مرکز ساریدانشگاه پیام نور قم – مرکز قمدانشگاه زابلدانشگاه غیرانتفاعی آل طه(ویژه خواهران)دانشگاه پیام نور تهران – واحد لواساناتدانشگاه غیرانتفاعی شمال – آملدانشگاه ملایرمجتمع آموزش عالی گناباددانشگاه غیرانتفاعی مفید (ره) – قمدانشگاه ایلامپردیس حضرت معصومه – قمدانشگاه لرستان – خرم آباددانشگاه اراکدانشگاه شهید مدنی آذربایجان – تبریزدانشگاه شهید چمران اهوازدانشگاه یزد – مهریزدانشگاه مازندران – بابلسردانشگاه یزددانشگاه زنجاندانشگاه میبددانشگاه علامه طباطباییدانشگاه پیام نور تهران – واحد پیشوادانشگاه پیام نور تهران – مرکز پرنددانشگاه پیام نور کرمان – مرکز سیرجاندانشگاه کردستان – سنندجپردیس شهید چمراندانشگاه بجنورددانشگاه پیام نور مازندران – مرکز بابلدانشگاه پیام نور استان کرمانشاه – مرکز کرمانشاهدانشگاه پیام نور خراسان رضوی – مرکز مشهددانشگاه غیرانتفاعی علم و فناوری شمس – تبریزدانشگاه غیرانتفاعی فرزانگان – اصفهاندانشگاه غیرانتفاعی چرخ نیلوفری آذربایجان – تبریزدانشگاه غیرانتفاعی هشت بهشت اصفهان پویا- اصفهاندانشگاه غیرانتفاعی اسوه معاصر- تبریزدانشگاه غیرانتفاعی المهدی مهر – اصفهان (ویژه خواهران)دانشگاه غیرانتفاعی خردگرایان مطهر – مشهددانشگاه پیام نور البرز – واحد نظرآباددانشگاه غیرانتفاعی سلمان – مشهددانشگاه غیرانتفاعی علامه محدث نوری – نوردانشگاه غیرانتفاعی حکیم طوس – مشهددانشگاه غیرانتفاعی امام جواد(ع) – یزددانشگاه غیرانتفاعی راغب اصفهانی – اصفهاندانشگاه غیرانتفاعی راهبرد شمال – رشتدانشگاه پیام نور اصفهان – مرکز دولت آباددانشگاه غیرانتفاعی سراج – تبریزدانشگاه غیرانتفاعی ایوانکیدانشگاه پیام نور اصفهان – واحد بهارستاندانشگاه غیرانتفاعی بصیر – آبیکدانشگاه غیرانتفاعی بهار – مشهددانشگاه غیرانتفاعی علوم و فناوری سپاهان – اصفهاندانشگاه غیرانتفاعی رجا – قزویندانشگاه غیرانتفاعی زند – شیرازدانشگاه پیام نور واحد بهارستان رباط کریمدانشگاه غیرانتفاعی اقبال لاهوری – مشهددانشگاه غیرانتفاعی امین – فولادشهر اصفهاندانشگاه غیرانتفاعی حکمت رضوی – مشهددانشگاه سلمان فارسی – کازروندانشگاه غیرانتفاعی خیام – مشهددانشگاه سمنان (محل تحصیل دانشکده روانشناسی وعلوم تربیتی مهدی شهر)دانشگاه شهید مطهریدانشگاه خوارزمی (محل تحصیل کرج)دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهراندانشگاه غیرانتفاعی روزبهان – ساریدانشگاه پیام نور لرستان – مرکز خرم آباددانشگاه غیرانتفاعی سهروردی – قزویندانشگاه پیام نور خراسان رضوی – مرکز نیشابوردانشگاه غیرانتفاعی ادیب مازندران – ساریدانشگاه پیام نور البرز – واحد اشتهارددانشگاه پیام نور کردستان – مرکز سنندجدانشگاه پیام نور زنجان – مرکز زنجاندانشگاه پیام نور گیلان – واحد آستانه اشرفیهدانشگاه پیام نور بوشهر – مرکز بوشهردانشگاه پیام نور هرمزگان – مرکز بندرعباسدانشگاه پیام نور اصفهان – مرکز شهرضادانشگاه پیام نور یزد – مرکز یزددانشگاه پیام نور استان مرکزی – مرکز اراکدانشگاه غیرانتفاعی جهاددانشگاهی – خوزستاندانشگاه لرستان – خرم آباد (محل تحصیل پلدختر)دانشگاه سیستان و بلوچستان – زاهداندانشگاه پیام نور اصفهان – واحد کاشاندانشگاه هرمزگان – بندرعباسمرکز آموزش عالی لاردانشگاه لرستان – خرم آباد (محل تحصیل نورآباددلفان)دانشگاه یاسوجدانشگاه شهید باهنر – کرماندانشگاه ارومیهدانشگاه غیرانتفاعی راه دانش – بابلدانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان – مرکز زاهداندانشگاه پیام نور خوزستان – مرکز دزفولدانشگاه پیام نور تهران – واحد ملارددانشگاه پیام نور البرز – واحد هشتگرددانشگاه پیام نور خوزستان – مرکز آباداندانشگاه گنبددانشگاه خلیج فارس – بوشهردانشگاه پیام نور گلستان – مرکز گرگاندانشگاه اردکاندانشگاه غیرانتفاعی فردوس – مشهددانشگاه غیرانتفاعی غیاث الدین جمشید کاشانی – آبیکدانشگاه پیام نور اصفهان – مرکز شاهین شهردانشگاه غیرانتفاعی حافظ – شیرازدانشگاه غیرانتفاعی آپادانا – شیرازدانشگاه غیرانتفاعی شهاب دانش – قمدانشگاه پیام نور البرز – واحد ماهدشتدانشگاه پیام نور اصفهان – واحد خمینی شهردانشگاه پیام نور تهران – واحد فیروزکوهدانشگاه غیرانتفاعی البرز – قزویندانشگاه غیرانتفاعی رسام – کرجدانشگاه بوعلی سینا – همدان(محل تحصیل رزن)دانشگاه رازی کرمانشاه (محل تحصیل جوانرود)دانشگاه بزرگمهر قایناتدانشگاه غیرانتفاعی خاتمدانشگاه خوارزمی تهراندانشگاه پیام نور گیلان – مرکز رشتمجتمع آموزش عالی سراواندانشگاه صنعتی شاهروددانشگاه ولی عصر(عج) – رفسنجاندانشگاه کوثر بجنورد (ویژه خواهران)دانشگاه غیرانتفاعی عطار – مشهددانشگاه ولایت – ایرانشهردانشگاه پیام نور تهران – تهران غربدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهردانشگاه پیام نور تهران – تهران شرقدانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهاردانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی – اصفهاندانشگاه پیام نور البرز – واحد گرمدرهدانشگاه غیرانتفاعی پرندک – پرنددانشگاه لرستان – خرم آباد (محل تحصیل الشتر)دانشگاه گنبد (محل تحصیل آزادشهر)مرکز آموزش عالی لامرددانشگاه علوم و معارف قرآن کریم – کرمانشاهدانشگاه علوم و معارف قران کریم- قم (محل تحصیل شیراز)مرکز آموزش عالی اقلیددانشگاه غیرانتفاعی مذاهب اسلامی (محل تحصیل تهران)دانشگاه علوم و معارف قران کریم- قم (محل تحصیل مراغه)دانشگاه نیشابوردانشگاه هنرشیرازدانشگاه علوم و معارف قران کریم-قم(محل تحصیل دولت آباد اصفهان)دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری دادگستریدانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی – اسدآباد همداندانشگاه جیرفتدانشگاه تربت حیدریهدانشگاه مازندران – بابلسر (محل تحصیل نوشهر)پردیس امام سجاد – بیرجنددانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان – مرکز زابلدانشگاه علوم و معارف قران کریم- قم (محل تحصیل مشهد)پردیس شهید بهشتی – مشهدپردیس فاطمه الزهرا (س) – زنجانپردیس نسیبهپردیس امیر کبیر – کرجپردیس شهید باهنر – بیرجندپردیس آیت اله کمال وند – خرم آبادپردیس علامه طباطبایی – خرم آبادپردیس حکیم ابوالقاسم فردوسی – کرجپردیس شهید باهنر – همدانپردیس شهید صدوقی – کرمانشاهپردیس فاطمه الزهرا (س) – سمنانپردیس فاطمه الزهرا (س) – یزدپردیس بنت الهدی صدر- قزوینپردیس امام جعفر صادق – بجنوردپردیس کوثر – یاسوجپردیس فاطمه الزهرا (س) – اهوازپردیس زینب کبری (س) – اراکپردیس فاطمه الزهرا (س) – اصفهانپردیس شهید هاشمی نژاد – مشهدپردیس شهید پاک نژاد – یزدپردیس شهید رجایی – شیرازپردیس شهید رجایی – ارومیهموسسه غیرانتفاعی تاکستان – تاکستاندانشکده علوم انسانی حضرت نرجس (س) (ویژه خواهران) – رفسنجانپردیس علامه امینی – تبریزپردیس شهید مدرس سنندجپردیس شهید باهنر اصفهاندانشگاه غیرانتفاعی علم و هنر – یزدپردیس آیت الله طالقانی قمپردیس علامه طباطبائی خرم آبادپردیس شهید رجایی ارومیهپردیس علامه طباطبائی ارومیهپردیس شهید مدرس سنندجپردیس دکتر شریعتی ساریدانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) – قزوینپردیس علامه طباطبائی اردبیلپردیس حضرت رسول اکرم (ص) اهوازدانشگاه جهرممجتمع آموزش عالی بمپردیس علامه طباطبایی اردبیلدانشگاه هنر اصفهانپردیس شهید مفتح شهر ریپردیس دکتر شریعتی ساریپردیس آیت الله خامنه ای گرگانپردیس امام علی (ع) رشتپردیس امام جعفر صادق (ع) ایلامدانشگاه کردستان – سنندجدانشگاه زابلدانشگاه تهران دانشگاه علامه طباطبایی – تهراندانشگاه بوعلی سینا – همداندانشگاه رازی کرمانشاهدانشگاه پیام نور البرز – مرکز کرجدانشگاه ایلامدانشگاه پیام نور تهران – واحد ریدانشگاه اصفهاندانشگاه شهید بهشتی – تهراندانشگاه الزهرا(س) – تهراندانشگاه شیرازدانشگاه فردوسی – مشهددانشگاه شهید چمران اهوازدانشگاه حکیم سبزواری – سبزواردانشگاه گیلان – رشتدانشگاه بجنوردپردیس شهید چمراندانشگاه زنجاندانشگاه پیام نور استان تهران – تهران جنوبدانشگاه بیرجنددانشگاه اراکدانشگاه کاشاندانشگاه شهید باهنر کرماندانشگاه گلستاندانشگاه مازندران – بابلسردانشگاه خوارزمی تهراندانشگاه سمناندانشگاه تبریزدانشگاه غیرانتفاعی سوره – تهراندانشگاه علم و صنعت ایران – تهراندانشگاه تهران (محل تحصیل کیش)دانشکده فنی وحرفه ای دختران تهران (دکتر شریعتی)دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ – تهرانپردیس نسیبه – تهرانپردیس بنت الهدی صدر-سنندجپردیس شهید هاشمی نژاد-مشهددانشگاه سمناندانشگاه بجنورد function filter1(element) {
var value = $(element).val();
var zz=$(‘.groupgroups.slactive’).attr(‘data-id’);
//alert(111111111111111);
$(“#myUL1 > li.subsub”+zz).each(function() {

if ($(this).text().search(value) > -1) {

$(this).show();
}
else {
$(this).hide();
}
});
} نمایش کارنامه ها رزرو انتخاب رشته کنکور 99 انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد خود را به دست مشاوران برتر ایران مشاوره بسپارید مشاوره تلفنی انتخاب رشته برای مشاوره تلفنی انتخاب رشته میتوانید با شماره 9099071647 از تلفن ثابت تماس حاصل نمایید گزارش مشکل در نرم افزار اگر این نرم افزار برای شما مفید بود میتوانید کارنامه کنکور امسال یا سال قبل خود را برای ما ارسال نمایید سال تحصیلی رتبه در سهمیه سهمیه قبولی جنسیت رشته دانشگاه نوع دوره کارنامه 1396 6 منطقه 1 زن روان‌ شناسی دانشگاه تهران روزانه کارنامه 1396 55 منطقه 1 زن روان‌ شناسی دانشگاه تهران روزانه کارنامه 1396 88 منطقه 1 زن روان‌ شناسی دانشگاه تهران روزانه کارنامه 1396 61 منطقه 2 زن روان‌ شناسی دانشگاه تهران روزانه کارنامه 1396 65 منطقه 2 زن روان‌ شناسی دانشگاه تهران روزانه کارنامه 1396 125 منطقه 2 زن روان‌ شناسی دانشگاه تهران روزانه کارنامه 1396 53 منطقه 3 مرد روان‌ شناسی دانشگاه تهران روزانه کارنامه 1396 56 منطقه 3 زن روان‌ شناسی دانشگاه تهران روزانه کارنامه 1396 74 منطقه 3 زن روان‌ شناسی دانشگاه تهران روزانه کارنامه 1396 99 منطقه 3 زن روان‌ شناسی دانشگاه تهران روزانه کارنامه اطلاعات کارنامه پرینت کارنامه $(‘.groupgroups’).click(function(){
var gozashte=$(‘input’,this).val();
if (gozashte){
alert(“یک گروه آزمایشی لازم است”);
}else{
var lival = $(this).attr(‘data-value’);
$(‘.groupgroups input’).remove();
$(‘.groupgroups’).removeClass(“slactive”);
var txt=”;
$(this).append(txt);
$(this).addClass(“slactive”);
}
})$(‘.yearyear’).click(function () {
$(‘.yearyear’).find(‘input’).remove();
$(‘.yearyear’).removeClass(“slactive”);
var lival = $(this).attr(‘data-value’);
var txt=”;
$(this).append(txt);
$(this).addClass(“slactive”);
});function deletedarsad() {
$(‘.darsadback’).hide();
}
$(“.choos”).chosen({rtl: true});
$(‘#subgroup option’).hide();
$(‘#subgroup1 option’).hide();

var firsGroupVal=$(‘#mygroup .groupgroups.slactive’).attr(“data-id”);
if (!firsGroupVal){
var firsGroupVal = $(‘#mygroup option:first-child’).attr(“data-id”);
}
//$(‘.disable’).removeClass(‘disable’);
$(‘.subsub’ + firsGroupVal).show();

$(‘#mygroup .groupgroups’).on(‘click’, function () {
var value = $(this).attr(“data-id”);
$(‘.disable’).removeClass(‘disable’);

$(‘.subsub’).hide();
$(‘.subsubone’).hide();
$(‘.subsub input’).remove();
$(‘.subsubone input’).remove();
$(‘.subsub’).removeClass(“slactive”);
$(‘.subsubone’).removeClass(“slactive”);
var subval = $(“#subgroup”).val();
var subval1 = $(“#subgroup1”).val();
if (subval != “”) {
$(“#subgroup”).val(“”);
}
if (subval1 != “”) {
$(“#subgroup1”).val(“”);
}
$(‘.subsub’ + value).show();

});

$(‘#subgroup’).trigger(“chosen:updated”);

$(‘.sl_submit_btn’).click(function () {
$(‘#sl_search_form’).submit();
});
function printworkbok() {
$(‘.workboks_table’).printThis({
importCSS: true,
importStyle: true,//thrown in for extra measure
loadCSS: “/app/css/printListTable.css”,
header: “

کارنامه کنکور”
});
}
var gro=$(‘.newyear .groupgroups.slactive’).attr(‘data-value’);
if (gro){

}else{
$(‘#mygroup .newyear’).find(‘li’).eq(0).trigger(“click”);
}/*
$(‘.subsub’).click(function () {
$(‘.subsub’).find(‘input’).remove();
$(‘.subsub’).removeClass(“slactive”);
var gozashte=$(‘input’,this).val();
if (gozashte){
$(this).find(‘input’).remove();
$(this).removeClass(“slactive”);
}else {
var lival = $(this).attr(‘data-value’);
var txt = ”;
$(this).append(txt);
$(this).addClass(“slactive”);
}
});
$(‘.subsubone’).click(function () {
$(‘.subsubone’).find(‘input’).remove();
$(‘.subsubone’).removeClass(“slactive”);
var gozashte=$(‘input’,this).val();
if (gozashte){
$(this).find(‘input’).remove();
$(this).removeClass(“slactive”);
}else {
var lival = $(this).attr(‘data-value’);
var txt = ”;
$(this).append(txt);
$(this).addClass(“slactive”);
}
});
*///$(‘.subsub’).click(function () {
$(document).on( “click”,’.subsub’, function() {

if($(this).hasClass(“slactive”)){
$(this).find(‘input’).remove();
$(this).removeClass(“slactive”);

}else{
$(‘.subsub’).find(‘input’).remove();
$(‘.subsub’).removeClass(“slactive”);
var gozashte=$(‘input’,this).val();
if (gozashte){
$(this).find(‘input’).remove();
$(this).removeClass(“slactive”);
}else {
var lival = $(this).attr(‘data-value’);
var txt = ”;
$(this).append(txt);
$(this).addClass(“slactive”);
}

//$(document).on( “click”,’.subsub’, function() {

//});

}

var feild = $(‘#myUL .slactive’).children(‘input’).val();
var group = $(‘input[name=group]’).val();
var uni = $(‘#myUL1 .slactive’).children(‘input’).val();
var sw = $(‘.software_id’).val();
var year = $(‘#year .slactive’).children(‘input’).val();
// alert(year);

$(‘#myUL1’).html(‘

تحصیل در رشته روانشناسی دانشگاه تهران ممکن است آرزوی بسیاری از داوطلبان باشد، به همین منظور مطلبی را تحت عنوان آخرین رتبه قبولی روانشناسی دانشگاه تهران برای شما داوطلبان گرامی ارائه نموده ایم. روانشناسی به عنوان یکی از رشته های پرطرفدار و اصلی گروه آزمایشی انسانی می باشد، در واقع این رشته کاملا کاربردی و قابل استفاده زندگی می باشد یعنی به بررسی نحوه درک و فهم ما از محیط و عکس‌العمل و رفتار ما در برابر آن می پردازد. برخی از گرایش های رشته روانشناسی شامل روانشناسی رشد ، روانشناسی استثنائی ، روانشناسی بالینی ، روانشناسی مدرسه و … می باشد. 

بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

همانطور که می دانید این رشته از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است به همین دلیل در دانشگاه تهران نیز تدریس می گردد. برای درک بیشتر از آخرین رتبه قبولی روانشناسی دانشگاه سراسری تعدادی از کانامه های پذیرفته شدگان دانشگاه تهران را در قسمت بالای مطلب قرار داده ایم. همچنین شما می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر کارنامه های مربوط به دانشگاه آزاد رشته روانشناسی را دریافت کنید.  

آخرین تراز و رتبه قبولی رشته روانشناسی دانشگاه آزاد 

آینده شغلی رشته روانشناسی:  مشاور در مراکز بهزیستی، مدد کار اجتماعی و یا معلم و یا مشاوره به استخدام آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و یا کانون اصلاح و تربیت، همچنین در سازمان زندان ها و … مشاغل مناسبی برای این افراد می باشد. بازار کار رشته روانشناسی برای افرادی که ویژگی های همچون توانایی تحلیل و حل مسائل و مشکلات انسان، توانایی خوب گوش دادن و خوب صحبت کردن، داشتن شخصیتی متعادل، توانایی کنترل روحیه خود در شرایط بحرانی و همچنین را دارا باشد مناسب می باشد. 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آخرین رتبه قبولی روانشناسی دانشگاه تهران با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –تماس از استان تـهران: 9092305538تماس از سایر استان ها: 9099072938 – 9099071647 در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید… ♥15 .star svg{background:#777}.star svg:hover{background:#FF0}.postLike{width:120px;height:40px;padding:5px 15px;background:#F9F9F9;border:1px solid #F1F1F1;border-radius:1px;font-size:14px;line-height:30px}.sl-wrapper a{border-bottom:0!important;text-decoration:none!important}.sl-button{font-size:1em;line-height:1;font-weight:400}a.liked{color:#da1b1b}a.liked:hover,a.liked:active,a.liked:focus{color:#666}a.liked span.sl-count,.sl-count{color:#666}.sl-icon{margin-right:.3125em;font-family:’wpyar-BYekan’,Arial,sans-serif;vertical-align:middle}.sl-icon svg{fill:currentColor;width:1em;height:1em;margin-left:5px}.sl-icon svg:after{content:””;position:absolute;top:0;right:0;bottom:0;left:0}.sl-count{font-size:1em;font-family:’wpyar-BYekan’,Helvetica,sans-serif;text-transform:uppercase;vertical-align:middle}.loader,.loader:before,.loader:after{background:rgba(0,0,0,.2);-webkit-animation:load1 1s infinite ease-in-out;animation:load1 1s infinite ease-in-out;width:.2em;height:.6em}.loader:before,.loader:after{position:absolute;top:0;content:”}.loader:before{left:-.375em;-webkit-animation-delay:-0.32s;animation-delay:-0.32s}.loader{text-indent:-9999em;display:inline-block;position:relative;vertical-align:middle;font-size:1em;-webkit-transform:translateZ(0);-ms-transform:translateZ(0);transform:translateZ(0);-webkit-animation-delay:-0.16s;animation-delay:-0.16s}.loader:after{left:.375em}@-webkit-keyframes load1{0%,80%,100%{box-shadow:0 0 rgba(0,0,0,.2);height:.6em}40%{box-shadow:0 -.3em rgba(0,0,0,.2);height:1em}}@keyframes load1{0%,80%,100%{box-shadow:0 0 rgba(0,0,0,.2);height:.6em}40%{box-shadow:0 -.3em rgba(0,0,0,.2);height:1em}}

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

برچسب هادرصدو رتبه قبولی کنکور سراسری رتبه قبولی رتبه قبولی کنکور رشته روانشناسی کنکور کنکور سراسری

15 ساعت پیش

16 ساعت پیش

16 ساعت پیش

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

مرکز مشاوره تحصیلی ایران مشاوره با توجه به نیاز های موجود به مشاوره تحصیلی باکیفیت و کارآمد در سراسر کشور شروع به کار کرد و همیشه کیفیت در مشاوره را مدنظر قرار داده است.این مرکز به عنوان اولین و مجرب ترین مرکز مشاوره تحصیلی با پشتوانه تخصص مشاوران حرفه ای پاسخگوی سوالات تحصیلی شما دوستان عزیز در 7 روز هفته از ساعت 8 صبح الی 12 شب می باشد.شماره تماس ایران مشاوره 9099071647 از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور می باشد

هرساله تعداد زیادی دانشجوی ایرانی به امید دریافت بورس تحصیلی از دانشگاههای معتبر دنیا در رشته های مختلف apply می کنن.

اکثر کسانی که به این دانشگاهها درخواست میفرستن دانشجوهایی به غیر از رشته های علوم انسانی هستند، این در حالیه که بیشترین بودجه جهت اعطای بورس تحصیلی در این کشورها به دانشجویانیه که در رشته های علوم انسانی مشغول به تحصیل هستند، این نشونده این موضوعه که درست برعکس ایران، در تمامی کشورهای توسعه یافته و مولد علم در جهان که در صدر اونا آمریکا و کانادا قرار دارند، رشته علوم انسانی در صدر تمامی رشته ها ست.

به این دلیل که اونا معتقدند زیربنای جامعه یا همون بستر اصلی جامعه رو کسانی میسازند که در رشته های انسانی تحصیل کرده باشند. 

روانشناسی هم که یکی از زیرشاخه های اصلی علوم انسانیه از این قاعده مستثنی نیست و در آمریکا بهش خیلی اهمیت داده میشه این موضوع میتونه یه پوان مثبت باشه برای کسایی که میخان توی رشته ی روانشناسی در آمریکای شمالی ادامه تحصیل بدن.

بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

رشته روانشناسی در آمریکا درست برعکس ایران زیر شاخه های زیادی داره، این قدر بدونید که خودش یه دنیاست، ولی در اونجا هم روانشناسی بالینی درست مثل ایران در ردیف نخست گرایشهای روانشناسی قرار داره.

حالا این همه از خوبیهای رشته های علوم انسانی گفتیم یکمی هم از سختیهای کار بگیم.

منظورم از سختی کاملا واضحه، شرایط قبولی و گرفتن بورس در این رشته خیلی خیلی سخت تر از اون چیزیه که قکرشو بکنید.

اما یه چیزی همیشه باید یادتون باشه اعتماد به نفس  تو این زمینه خیلی مهمه، حالا اعتماد به نفس یعنی چی و در این مورد چه طور تعریف میشه؟

منظور من از اعتماد به نفس اینه که شما مدام باید به خودت بگی که مثلا دانشگاه مینه سوتا (که بهترین دانشگاه روانشناسی در دنیاست) سالانه فقط و فقط به یک نفر بورس میده اون یک نفر باید من باشم.

 این موضوع خیلی مهمه که متاسفانه اونطور که من دیدم اکثر دانشجوها این مقوله رو از ذهنشون پاک کردن.

 برای رفتن و ادامه تحصیل در دانشگاههای آمریکا و کانادا باید دارای یه سری شرایط خاص باشین.

تحصیلات در آمریکای شمالی(کانادا و ایالت متحده) به چند دوره مختلف تقسیم میشه:

لیسانس= بچلر

کارشناسی ارشد= مستر

دکترا= پی اچ دی

می بینید که تقسیم بندی بالا کاملا شبیه نظام تحصیلی ایرانه ولی شرایط پذیرش گرفتن در این مقاطع بسیار متفاوته. از نظر من بهترین زمان برای گرفتن پذیرش به شکلی که بورس هم شامل حالتون بشه زمانیه که شما لیسانس رو در ایران گرفته باشین وبرای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد (مستر) به یکی از دانشگاههای مطلوبتون در این دو کشور درخواست بفرستین. این حالت از نظر من بهترین شکل برای رفتن و ادامه تحصیل در آمریکای شمالیه.

خیلی ازمن می پرسن که چرا یه همچین نظری دارم و علت این امرچیه؟

در جواب این سوال  تنها می تونم بگم که اگر تصمیم داشته باشین دریکی این سه مقطع تحصیلی درس بخونین، در مقطع مستر یا فوق لیسانس  نسبت به مقاطع دیگه کمتر دچار مشکل خواهید شد.

مقطع لیسانس (بچلر)

 حتما اطلاع دارید که هزینه تحصیل در آمریکا بسیار بالاست به نحوی که بعضی خانوادها قبل از بچه دار شدن به جمع آوری پول برای تحصیل بچه شون مشغول میشن. مثلا اگر شما دانشجوی لیسانس یا بچلر باشید دردوران تحصیلی تقریبا هیچ بورسی به شما تعلق نمی گیره. البته میتونید ازوامهای دانشجویی که در اختیار دانشجویان قرار میدن استفاده کنید یا میتونید بعد از شش ماه از آغاز تحصیلتون به صورت پاره وقت در جایی مشغول بکار بشید، اما هنوزم دارم میگم که خیلی نمیتونه جوابگوی هزینه هاتون باشه، پس بهتره که خیلی روش حساب نکنید.

ضمنا هزینه تحصیل در این دوره به طور متوسط سالانه حدود چهل میلیون تومانه، که با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید در خوشبینانه ترین حالت با در نظر گرفتن باقی هزینه ها مبلغی در حدود دویست میلیون تومان در دوران کارشناسی(بچلر) باید هزینه کنید.

مقطع دکترا (پی اچ دی)

در مقطع دکترا هم شرایطی خاصی وجود داره، این دوره هم ممکنه برای خیلی ها جالب باشه، تعداد کسانی که  در این دوره از سراسر جهان درخواست میدن خیلی زیاده، این موضوع هم طبیعیه چون دانشگاهها در این مقطع شرایط خیلی خوبی دارند، حتی بعضی از دانشگاهها به صورت کاملا مجانی خونه در اختیار دانشجویان خودشون میذارن. خب اگر آدم یکمی فکر کنه می بینه این صحبت دو وجه داره، صورت اول اینکه دانشگاه مذکور چقدر برای برای دانشجوهاش ارزش قایله و تمامی شرایط رو برای تحصیل اونا به بهترین شکل بوجود آورده ولی اگر بخایم یکمی واقع بین باشیم به این نتیجه میرسیم، این دانشگاه که در کالیفرنیاست محدودیت پذیرش داره(این حرف من به این معنا نیست که بقیه دانشگاهها محدودیت پذیرش ندارند) و شانس آدمایی مثل من تقریبا هیچه!

 طبق آمارهای منتشره از سوی دولت آمریکا در رابطه با دانشجویانی که درمقطع دکترا قبول میشن بیشتر از کشورهایی مثل هند و چین هستند.( از بس زیادن)البته مزاح بود.

 به قول یکی از دوستای عزیزم که در داکوتای شمالی درس می خوند می گفت: هر وقت که در آمریکا به مشکل خوردین و نمی دونستین به کجا مراجعه کنین حتما از دانشجوهای هندی یا چینی کمک بخاین چون اونا همه جا هستن و تمامی این مشکلاتو پشت سر گذاشتن.

 مقطع کارشناسی ارشد (مستر)

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد(مستر) در آمریکای شمالی هم مثل بقیه مقاطع تحصیلی باید دارای شرایطی خاص باشین، اما این مقطع از نظر من یه فرقی با بقیه مقاطع حداقل درخصوص رشته روانشناسی داره. اونم اینه که تعداد کسانی که در این مقطع درخواست میدن نسبت به کسایی که در مقطع پی اچ دی درخواست میدن اصلا قابل قیاس هم نیست و علاوه بر اون در بعضی  دانشگاههای آمریکا میشه از مقطع لیسانس مستقیما برای پی اچ دی درخواست داد یعنی اینکه شما برای تحصیل در مقطع دکترا وارد دانشگاه میشین و مدرک فوق لیسانستون رو، در حین تحصیل به شما میدن. تازه در بعضی دانشگاهها رشته ی روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد فقط یک ساله! فکر کنم که این خبر خیلی خوبی بود.

جایگاه و اهمیت زبان برای ادامه تحصیل در خارج از کشور

ازیکی از دوستام که دردانشگاه مریلند درس میخوند خواستم که منو راهنمایی بکنه، به عنوان کسی که تصمیم داره برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بره، به من گفت: از نظرمن اول زبان، دوم زبان، سوم کارهایی که انجام دادی مثل فعالیتهای مرتبط با رشته تحصیلی و نمرات درسی.

 این صحبت دوستم اینو به من فهموند که زبان چقدر میتونه به من که متقاضی تحصیل در خارج هستم کمک بکنه، اون حتی روی این موضوع خیلی تاکید داشت که چون من روانشناسی می خونم پس نمره زبانم باید نسبت به بقیه رشته ها خیلی بالاتر باشه.

با حرفش خیلی موافقم چون واقعا حق با اون بود. من جاهای زیادی برای مشاوره تحصیلی تو شهرهای مختلف رفتم و تا میگفتم روانشناسی بالینی می خونم میگفتن حداقل نمره زبان شما باید هشت و نیم باشه، که نسبت به رشته های دیگه مثلا رشته های علوم ریاضی خیلی بالاست چون نمره زبان برای رشته های مهندسی و ریاضی در حد چهارو نیم هم کفایت میکنه. تفاوتش خیلی زیاده نه؟!

در صورتی هم که نمرات درسی تون خیلی بالا نیست خودتونو سرزنش نکنید چون کاریه که شده، ولی تنها راه جبرانش یه نمره زبان خوبه. شما با یه نمره زبان خوب میتونید  کمبود ناشی از پایین بودن نمرهاتونو جبران کنید، اما اگه نمره زبان و معدلتون خیلی بالا نباشه نا خودآگاه یه جو روانی منفی نسبت به درخواست شما ایجاد میشه که کسی به جز شما ضرر نمیکنه.

اجازه بدید یه مثال بزنم، با یه کسی که به دانشگاه جورجیا تک، ایالت آتلانتا درخواست فرستاده بود صحبت میکردم، این بابا همه شرایط رو داشت معدلش هم در حدود هیجده و نیم بود و در یکی از دانشگاههای سراسری  و خیلی معتبر هم درس خونده بود ازش پرسیدم چی شد چرا قبولت نکردن گفت: گفت که نمره زبانم پایین بود و تو امتحان ورودی رد شدم. درست برعکس این بنده خدا کسی رو هم میشناسم که با معدلی نزدیک به چهارده داره تو رشته ایی که دوست داره درس میخونه چون خیلی  خوب تونسته بود از پس امتحان ورودی زبان بر بیاد. اینم در فواید زبان!

 آزمون جی آر ای

برای ادامه تحصیل در دانشگاههای آمریکا علاوه بر داشتن یک نمره زبان خوب، لازمه که امتحان جی آر ای رو به خوبی پشت سر بذارید. در اکثر موسسات و مراکز تحصیلی در آمریکا نمره امتحان جی آر ای در فرآیند پذیرش شما لحاظ خواهد شد. البته قبل از ارایه درخواستتون حتما با دپارتمان رشته مطلوبتون  در دانشگاه این مساله رو چک کنید، چون در برخی از دانشگاهها هم  درست برعکس دسته قبل نمره جی آر ای لحاظ نمیشه.

 جی آر ای در چه رشته هایی برگزار میشه؟

آیا اشخاص خاصی باید این امتحانو پشت سر بگذارند؟

آیا دانشگاهی هم هست که به مدرک جی آرای احتیاج نداشته باشد؟

اصلا جی آر ای چی هست؟

بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

 به چه درد میخوره؟

امتحان جی آر ای فقط در چند رشته برگزار میشه:

روانشناسی

ریاضی

شیمی

کامپیوتر

زیست شناسی

فیزیک

بیوشیمی

زیست شناسی سلولی و ملکولی

ادبیات انگلیسی

امتحان جی آر ای در کل برای کسایی برگزار میشه که در کشورهایی به غیر از کشورهای انگلیسی زبان زندگی کردن و در واقع زبان مادر اونا انگلیسی نبوده، مثل ما ایرانیا.

جی آر ای از چندین بخش مختلف تشکیل شده که مهمترین قسمت اون، برای گرایشهای مختلف روانشناسی بخش مهارت کلامی هست و کلا این امتحان مهارتهای استدلال لفظی،استدلال کمی و نوشتار انتقادی شما رو مورد آزمون قرار میده. روانشناسیا حواسشونو جمع کنن.

تا اونجا که من اطلاع داشتم سه تا دانشگاه از دانشگاههای ایالات متحده امتحان جی آر ای نداشتن البته هنوز نمیدونم که الانم این شرایط تو دارند یا نه! سه ایالت کلرادو، واشنگتن و کالیفرنیا  قبلا جی آر ای نداشتن ولی الان دیگه نمیدونم ان اشالله که هنوزم ندارند.

در مورد اینکه به چه درد میخوره نمی دونم چی باید بگم بهتره بگیم که به چه درد نمیخوره! شما کسی رو فرض کنید که یه دانشجوی ایرانی که روانشناسی خونده و فارغ التحصیل شده و طی تحصیلشم با استدلال کلامی در زبان انگلیسی آشنا نشده و ازطرفی هم در امریکا مشغول بکار شده به نظر شما اون روانشناس میتونه روانشناس خوبی باشه؟ کاملا معلومه، نه! چون نمیتونه بیان و مفهومی رو که در ذهنش هست رو به مراجعش بفهمونه، اینم درمورد جی آر ای.

اعتبار مدارک ایران در کانادا و آمریکا

تمامی موسسات آموزشی  که در ایران با مجوز وزارت علوم فعالیت میکنند از نظر دانشگاههای آمریکای شمالی معتبرند، بعضی هارو من دیدم میگن که مدرک دانشگاه آزاد اونجا معتبر نیست به حرف این دسته از آدما توجه نکنید و با اعتماد به نفس کامل کاریو که احساس میکنید درسته انجام بدید. این آدما خیلی اشتباه میکنن چون فکر میکنن که درس خوندن در دانشگاه آزاد خیلی راحته ولی از این خبر ندارن که استادا چه جوری پوست از کله بچه ها می کنن.

من نزدیک به سه ساله که دارم روی رفتنم کار میکنم و تو دانشگاه آزاد هم روانشناسی بالینی میخونم و با دوستام هم که صحبت میکردم میگفتن نه هیچ فرقی نمی کنه! اینجا کسایی که از دانشگاه آزاد مدرک گرفتن والان دارن درس میخونن تعدادشون خیلی هم کم نیست.

در آخر باید بگم اگر مطلب من غلط املایی یا هر نوع مشکلی داشت من معذرت میخام چون هم خیلی خسته ام و هم کلی مطلب تو ذهنمه که اینجا ننوشتم در کل دیگه ببخشید. امیدوارم همه کسایی که آرزو دارن ادامه تحصیل بدن یه روزی به آرزوشون برسن و مارو هم از یا نبرن.

 



 

اخبار دانشگاه – رتبه دانشگاه‌های ایرانی در 30 رشته تحصیلی

به گزارش وزارت علوم، جعفر مهراد با بیان اینکه QS یکی از نظام های رتبه بندی بین المللی است که دانشگاه های جهان را رتبه بندی می کند، اظهار داشت: رتبه بندی سال 2014 میلادی که در 30 رشته موضوعی صورت گرفته بر اساس ارزیابی سه هزار و دو دانشگاه انجام شده است.رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با یادآوری اینکه دانشگاه های ایران در این زمینه نسبتا موفق عمل کرده اند، گفت: عملکرد کلی دانشگاه های کشور در رتبه بندی سال 2014 میلادی برحسب رشته های موضوعی بهترین عملکرد تاریخ دانشگاه های کشور محسوب می شود.وی افزود: براساس این رتبه بندی، دانشگاه تهران در رشته فلسفه و دانشگاه آزاد اسلامی ایران در رشته زبان و ادبیات انگلیسی رتبه اول کشوری را در بین تمام دانشگاه های کشور به خود اختصاص داده اند.مهراد خاطرنشان کرد: در رشته مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، آزاد اسلامی، صنعتی اصفهان و اصفهان به ترتیب رتبه های اول تا پنجم را کسب کرده اند.سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام یادآور شد: در رشته ریاضی رتبه های اول تا سوم به دانشگاه های صنعتی شریف، تهران و صنعتی امیرکبیر تعلق دارد.به گفته وی دانشگاه های تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت ایران، صنعتی اصفهان و صنعتی امیرکبیر در رشته های مهندسی مکانیک و هوا فضا به ترتیب موفق به کسب رتبه های اول تا پنجم کشوری شده اند.مهراد خاطرنشان کرد: در رشته محیط زیست (علوم محیطی) رتبه دانشگاه تهران در دامنه ای بین 400-301 قرار دارد و بعد از دانشگاه تهران، دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی گلپایگان و علم و صنعت ایران به ترتیب رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص داده اند.وی افزود: در رشته فیزیک و نجوم دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، علوم و فنون کاربردی، صنعتی اصفهان، و صنعتی امیرکبیر به ترتیب در جایگاه اول تا پنجم کشوری نشسته اند.سرپست ISC گفت: رتبه های اول تا چهارم در رشته آمار و تحقیق در عملیات به ترتیب به دانشگاه های تهران، صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران، و صنعتی اصفهان تعلق دارد و رتبه کشوری در رشته حقوق در بین تمام دانشگاه های ایران به دانشگاه تربیت مدرس اختصاص یافته است.وی عنوان کرد: دانشگاه های برتر کشور در رشته مهندسی شیمی شامل تهران، صنعتی شریف، صنعتی گلپایگان، فردوسی مشهد و دانشگاه تبریز است و در علوم کشاورزی و جنگل رتبه های اول تا چهارم در اختیار دانشگاه های علم و صنعت ایران، شیراز، صنعتی اصفهان و دانشگاه اصفهان است.مهراد با بیان اینکه دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، صنعتی امیرکبیر، شیراز و صنعتی اصفهان رتبه های اول تا پنجم را در مهندسی عمران و سازه به خود اختصاص داده اند، گفت: در زیست شناسی علوم پزشکی تهران، دانشگاه تهران، صنعتی شریف، شیراز و صنعتی اصفهان در جایگاه اول تا پنجم کشوری جای گرفته اند.وی عنوان کرد: رتبه های اول تا پنجم، در رشته شیمی به دانشگاه تهران، صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران، علم و صنعت ایران، و دانشگاه کاشان تعلق دارد و در علم مواد به ترتیب دانشگاه های تهران، صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران، صنعتی اصفهان و صنعتی امیرکبیر برترین دانشگاه های کشور محسوب می شوند.رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری اظهار داشت: در ارتباطات و مطالعات رسانه ها دانشگاه های تهران، آزاد اسلامی، فردوسی مشهد، تبریز و پیام نور از دیگر دانشگاه ها برتر هستند.

بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

اخبار دانشگاه – عصر ایران

 

انواع دستگاه های جوجه کشی خانگی و صنعتی

تخفیف ویژه دستگاه های شستشوصنعتی وخانگی

پرسودترین راه کسب و کار در این کساد بازار

خرید گیفت کارت

آبسردکن یخچالدار با کیفیت و ارزان

درخواست مجرب ترین وکلا طلاق توافقی

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

دسترسی به پزشک متخصص درهر زمان ومکان

گیفت کارت بخروبه راحتی درفیسبوک تبلیغ کن

آبسردکن 3شیر رو بابهترین قیمت ازاینجابخر

دسترسی آسان به تمام برنامه های اپل

مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف زمان انتظار

اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید

اخذ ویزای کلیه کشورها در کوتاهترین زمان

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

دپارتمان روان شناسی موسسه نگاره (تحت برنامه ریزی استاد محمدی)

ارشد روانشناسی – دکتری روانشناسی

بر اساس رتبه بندی جهانی تایمز، ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع ۸۰۰ دانشگاه برتر جهان در سال ۲۰۱۶-۲۰۱۷ قرار گرفتند.

به گزارش مهر، در این رتبه بندی فهرست ۹۸۰ دانشگاه برتر جهان معرفی شده است.

تدریس، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی از جمله ۱۳ شاخص عملکردی این رتبه بندی است. این محاسبه توسط دانشجویان، دانشگاهیان، رهبران دانشگاه، صنعت و دولت صورت گرفته است.

بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

برای اولین بار رتبه بندی تایمز در این سال، بیش از نیم میلیون کتاب و ۱۱.۹ میلیون خروجی پژوهش را تجزیه و تحلیل کرده است.

تحقیقات هنر و علوم انسانی برای اولین بار با دقت بیشتری مورد توجه قرار گرفه است.

رتبه ۱۰ دانشگاه اول جهان نشان از تغییر جدول دارد. پیش از این رتبه اولین دانشگاه به ایالات متحده اختصاص داشت که امسال آکسفورد از انگلستان اولین دانشگاه جهان اعلام شده است.

رتبه دوم انستیتو تکنولوژی کالیفرنیا از آمریکا، رتبه سوم دانشگاه استنفورد از آمریکا، رتبه چهارم دانشگاه کمبریج از انگلستان، رتبه پنجم انستیتو فناوری ماساچوست از آمریکا، رتبه ششم دانشگاه هاروارد از آمریکا، رتبه هفتم دانشگاه پرینستون از آمریکا، رتبه هشتم دانشگاه امپریال کالج از انگلستان، رتبه نهم انستیتو از آفناوری زوریخ از سوئیس هستند.

همچنین رتبه دهم به طور مشترک به دانشگاه برکلی کالیفرنیا از آمریکا و دانشگاه شیکاگو از آمریکا اختصاص دارد.

۱۳ دانشگاه ایرانی نیز در این رتبه بندی در میان ۸۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار دارند که دانشگاه علم و صنعت ایران برای اولین بار در بالای جدول ایرانی ها قرار دارد.

دانشگاه های ایرانی به ترتیب اعلام در رتبه بندی جهانی تایمز، علم و صنعت ایران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، شیراز، تهران، علوم پزشکی تهران، فردوسی مشهد، آزاد اسلامی واحد کرج، شهید بهشتی، یزد، زنجان هستند.

رتبه دانشگاه های علم و صنعت ایران و صنعتی شریف در میان ۵۰۱-۶۰۰، رتبه دانشگاه های صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، شیراز، تهران، علوم پزشکی تهران در میان ۶۰۱-۸۰۰  است.

رتبه دانشگاه های فردوسی مشهد، آزاد اسلامی واحد کرج، شهید بهشتی، یزد، زنجان ۸۰۱ است.

تحلیل و بررسی رتبه بندی موضوعی(GRAS) ۲۰۱۹ که توسط مشاوران نظام رتبه‌بندی شانگهای منتشر شد نشان می‌دهد که دانشگاه‌های آمریکا در رشته روانشناسی سرآمد هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از یودبلیو نیوز، دانشگاه‌های آمریکا در این رتبه‌بندی در ۳۵ موضوع جایگاه برتر را به خود اختصاص دادند.

در حالی که دانشگاه‌های چین در ۱۱ موضوع بر دانشگاه‌های دیگر چیره شدند.

در مجموع بیش از ۴ هزار دانشگاه در ۵۴ موضوع در “علوم طبیعی”، “مهندسی”، علوم انسانی”، “علوم پزشکی” و “علوم اجتماعی” رتبه‌بندی شدند که بهترین عملکرد را دانشگاه هاروارد داشت.

این رتبه‌بندی برای رشته‌های تحصیلی مختلفی ارائه شده است که در رشته روانشناسی ترتیب ۲۰ دانشگاه برتر جهان به این صورت است.

بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران

با نگاهی کلی به این رتبه‌بندی می‌توان گفت که برترین دانشگاه‌های روانشناسی در آمریکا وجود دارد.

انتهای پیام

بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران
بهترین دانشگاه رشته روانشناسی در ایران
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *