تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

 
helpkade
تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج
تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

تست تفاهم قبل ازدواج، تعیین کننده سطح کیفیت زندگی مشترک زوجین در آینده است؛ همچنین در ارزیابی میزان سازگاری زن و شوهر نیز استفاده می شود. یکی از بزرگترین مشکلاتی که زوج ها مرتکب می شوند این است که در دوران نامزدی یا زمان آشنایی قبل از ازدواج، به تفاوت های فرهنگی، سلیقه ای یا شخصیت طرف مقابلشان توجه نمی کنند. همین امر سبب می شود که بعد از گذشت اندک زمانی همین تضاد ها باعث اختلاف زوجین شود. تست تفاهم قبل از ازدواج، کمک می کند تا با شناخت بیشتر یکدیگر و کسب آگاهی در مورد جنبه های پنهان شخصیت طرف مقابل، بتوانید به انتخاب مناسبی در ازدواج دست یابید. از آنجایی که شناخت پیش از ازدواج رکن اصلی موفیت در ازدواج است، در اين مقاله قصد داریم به بررسی انواع تست های تفاهم قبل ازدواج می پردازيم.

یکی از مولفه های اصلی برای ازدواج موفق، شناخت کافی طرفین از یکدیگر است. آمار بالای طلاق، نشان دهنده عدم شناخت کافی طرفین از یکدیگر و عدم انتخاب صحیح همسر است. حتی در زمان هایی که ازدواج به طلاق ختم نشود، بیش از 30 درصد از زوج هایی که در کنار هم زندگی می کنند از زندگی زناشویی خود رضایت ندارند. در واقع هیچ لذتی در زندگی وجود ندارد و تنها به دلایل مختلف مانند فرزند، مشکلات مالی، مسائل فرهنگی و… همدیگر را تحمل می کنند. انتخاب همسر مناسب کار ساده ای نیست. برای اطمینان از انتخاب خود می توانید از تست های تفاهم قبل از ازدواج یا دیگر تست های روانشناسی استفاده کنید. این تست ها یک معیار تقریبی به شما برای تصمیم گیری در ازدواج می دهند.

باید در نظر داشته باشید که این معیارها قطعی نیستند و بهتر است نظر یک متخصص را در مورد نتایج بدست آمده در این تست های تفاهم قبل از ازدواج جویا شوید. چرا که بسیاری از شاخص ها و عوامل تاثیر گذار بر روی زندگی مشترک افراد در این تست ها در نظر گرفته نمی شود. یک روانشناس مجرب، بر اساس اطلاعاتی که از مشاوره قبل از ازدواج به دست می آورد و همچنین نتایج به دست آمده از تست های تفاهم قبل از ازدواج، شما را در جهت رسیدن به زندگی مشترکی رویایی با کمترین تنش هدایت میکند. یادگیری مهارت های لازم برای ازدواج موفق کمک می کند تا با آمادگی بیشتری به یک زندگی مشترک وارد شوید و بتوانید با کمک هم فراز و نشیب های زندگی مشترک را پشت سر بگذارید.

 

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

از تستهای مهم قبل از ازدواج، ميتوان به تست مايرز-بريگز، تست هارتمن، تست انگيزش و… که براساس روانشناسی ازدواج تدوین شده‌اند، اشاره داشت. در ادامه  یک نمونه تست تفاهم قبل از ازدواج که دیدی کلی به شما می دهد آورده ایم. بسته به اینکه شما مخالف یا موافق با گزینه ها هستید <> یا <> را در پاسخگویی به سوالات زیر انتخاب کنید:

1- همسرم در جستجوی افکارم بر می یاید.بله / نه

2- همسرم به احساسات من توجه دارد.بله / نه

3- اغلب احساس نمیکنم مرا کنار گذاشته است.بله / نه

4- ما با هم تفاهم داریم.بله / نه

5- به حرف یکدیگر گوش میدهیم.بله / نه

6- به عقاید یکدیگر احترام میگذاریم.

بله / نه

7- نسبت به یکدیگر مهربان هستیم.بله / نه

8- احساس میکنم همسرم به خوبی از من مراقبت می کند.بله / نه

9- برای آنچه میگویم اهمیت قائل است.بله / نه

10- در تصمیماتی که میگیریم، نظر من مهم است.بله / نه

11- در رابطه زناشویی ما، عشق زیادی وجود دارد.بله / نه

12- ما به راستی به یکدیگر علاقه مند هستیم.بله / نه

13- من دوست دارم، فقط با همسرم وقت بگذرانم.بله نه

14- ما دوستان خوبی هستیم.بله / نه

15- حتی در زمان های سخت، ما همدل هستیم.بله / نه

16- همسرم نسبت به دیدگاه من، با ملاحظه رفتار می کند.بله / نه

17- از نظر جسمانی برای همسرم جذاب هستم.بله / نه

18- همسرم نسبت به من توجه نشان می دهد.بله / نه

19- من در زندگی همسرم جای محکمی دارم.بله / نه

20- همسرم مرا تحسین می کند. بله / نه

 

لازم است زوجین هر دو به این تست به صورت جداگانه پاسخ دهند. اگر  کمتر از 9 پاسخ درست به این سوالات داده اید بدین معناست که به اندازه کافی در رابطه زناشویی که دارید احساس رضایت نمی کنید و نیاز است که برای افزایش محبت و صمیمت با همسرتان رابطه ای خلاق و فعال داشته باشید. توصیه می کنیم اگر کمتر از 7 پاسخ بله به این سوالات دادید، در انگیزه های ازدواج خود تجدید نظر کرده و برای داشتن یک ازدواج موفق به متخصص مراجعه نمایید. در جلسات مشاوره، آینده هر ازدواجی تا حدودی قابل پیش بینی است. پس پیش از آنکه قدم‌های اشتباه بردارید و درگیر روابط عاطفی که محکوم به شکست هستند شوید، بهتر است از خدمات مشاوره روانشناسی استفاده کنید. 

 

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره قبل از ازدواج می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

به طور کلی، تست های روانشناختی، از جمله ابزارهای مفید و کاربردی برای پی بردن به وضعیت شخصیتی یک فرد می باشد. تست روانشناسی قبل از ازدواج نیز از این قاعده مستثنا نبوده و در کنار چند جلسه مشاوره قبل از ازدواج، می تواند به عنوان یک ابزار مفید در نظر گرفته شود. بر اساس آمار و ارقام های اعلام شده، در هر سال حدود یک سوم از ازدواج های صورت گرفته به طلاق و جدایی ختم می گردد. با تأملی در این آمار مرعوب کننده و جدی، اهمیت مشاوره ها و تست های روانشناسی قبل از ازدواج بیش از پیش نمایانگر می شود.

 

 

ناگفته نماند که بسیاری از زوج ها نیز که به زندگی کنار همدیگر ادامه می دهند، به معنای رضایت کامل و جامع آنها از زندگی خود نمی باشد. بر این اساس، بالغ بر 30 درصد زوج هایی که زندگی مشترک خود را در کنار یکدیگر سپری می کنند، هیچگونه رضایت کاملی از زندگی خود نداشته و تنها به خاطر مؤلفه های مختلفی مانند تامین نیازهای مالی و نگهداری از فرزندان، زندگی مشترک خود را پیش می برند. بدون تردید، پیدا کردن شخصی ایده آل و مناسب برای ازدواج و شروع زندگی مشترک، کار راحت و آسانی محسوب نمی گردد.

 

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

از سوی دیگر، هیچکس هم قادر نیست پیش بینی کند که در آینده زندگی خوب یا بدی خواهد داشت. در چنین شرایطی، استفاده از خدمات مشاوره قبل ازدواج و تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای بررسی و ارزیابی میزان تفاهم و سازگاری زوجین بسیار تاثیر گذار و مؤثر می باشد. بر همین اساس و به منظور مشخص نمودن سطح کیفی زندگی مشترک، می توان از تست روانشناسی قبل از ازدواج کمک گرفت.

  

به طور کلی، یکی از عامل های مهم و حائز اهمیت و تعیین کننده برای داشتن یک ازدواج موفق، سطح کیفی روابط قبل از ازدواج می باشد. نوع برخورد و تعامل زوج ها پیش از ازدواج، می تواند سطح روابط در زندگی مشترک را بازتاب دهد. بر این اساس، داشتن روابط و تعاملات صمیمانه و گرم و تن دادن به ازدواج از روی میل باطنی و رضایت قبلی، به رشد و شکوفایی عشقی ماندگار و مستحکم منجر می گردد. برای سنجش و ارزیابی روابط و تعاملات، به ویژه برای رسیدن به شناخت بهتر و مطلوب تر از شخصیت طرف مقابل، تست روانشناسی قبل از ازدواج می تواند یک راهکار مناسب و مثمر ثمر تلقی گردد.

 

بدون تعارف، رسیدن به شناخت مناسب، علی الخصوص در دوران پیش از ازدواج، علاوه بر درک بهتر طرفین از یکدیگر، سبب درک بهتر انتظارات و توقعات واقع بینانه و منطقی تری از زندگی خود و مسائل مرتبط به آن می گردد. تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای کنار آمدن و به تفاهم رسیدن بر سر ارزش ها و باورهای اخلاقی، می تواند تاثیر گذار و مؤثر محسوب شود. ناگفته نماند که مقوله ازدواج، بستن پیوند زناشویی با وجود تمام تفاوت های فرهنگی، فکری و شخصیتی بر پایه تعهد، همدلی و عشق می باشد. زندگی مشترک قدم گذاشتن در یک مسیر پر فراز و نشیب و پر پیچ و خم است که لازمه به سلامت عبور کردن از این مسیر، همدلی، همکاری و تعاون زوج ها با یکدیگر می باشد. از طرف دیگر، هر ازدواجی چالش ها و سختی های مختص به خود را دارد که عشق و علاقه یک طرف رابطه صرفاً تضمین کننده قدم زدن در مسیر خوشبختی و برخورداری از یک زندگی ایده آل و رویایی نمی باشد. بر این اساس، یکی از فاکتورهای مناسب برای رسیدن به شناخت بیشتر، تست روانشناسی قبل از ازدواج می باشد.

  

بدون اغراق، ازدواج و شروع یک زندگی مشترک، از جمله مقاطع حساس و در عین حال شیرین زندگی هر فرد تلقی می شود. به همین سبب، ازدواج و انتخاب همسر در زمره اتفاق های مهم و سخت هر شخص در طول زندگی قرار دارد. از سوی دیگر، از مؤلفه های بسیار مهم و حائز اهمیت برای داشتن ازدواج موفق، رسیدن به شناخت کافی هر دو طرف از یکدیگر، در پرتو استفاده از تست روانشناسی قبل از ازدواج می باشد. رشد و افزایش آمار و ارقام طلاق در کشور ما به خوبی مواردی نظیر عدم توجه به معیارهای اصولی انتخاب همسر و عدم شناخت کافی طرفین از همدیگر گوشزد می کند. بر این اساس، شناخت ویژگی های شخصیتی و خواسته های خود و طرف مقابل، در مقوله ازدواج از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در این میان تست روانشناسی قبل از ازدواج برای رسیدن و آگاهی یافتن از ویژگی های شخصیتی، تمایلات، خواسته ها و توقعات طرف مقابل، بسیار کاربردی و راهگشا می باشد. بدون اغراق، بسیاری از افراد تمایل دارند که از خصوصیات شخصیتی خود اطلاعات ریز و درشتی را کسب نمایند. تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای رسیدن به شناخت بهتر و بیشتر از شخصیت افراد، می تواند تاثیر گذار و مؤثر باشد. بر همین اساس، علاوه بر تست روانشناسی قبل از ازدواج، تست های روانشناسی، منبع مؤثری برای به دست آوردن اطلاعات مفید و مثمر ثمر از ویژگی های شخصیت افراد محسوب می شوند. تست روانشناسی قبل از ازدواج مبتنی بر پرسش سوالات و تجزیه و تحلیل پاسخ های ارائه شده طرفین می باشد. ناگفته نماند که در پرتو استفاده از تست روانشناسی قبل از ازدواج، می توان به اطلاعات قابل توجهی از شخصیت و مسائل روحی و روانی افراد رسید. لازم به ذکر است که یکی از مدل های تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای شناخت تیپ های شخصیتی و رسیدن به یک نوع خودآگاهی، تست شخصیتی MBTI محسوب می شود. 

 

به طور کلی، تست روانشناسی قبل از ازدواج MBTI، به عنوان یکی از تست های روانشناسی قبل از ازدواج، برای مطلع شدن از ویژگی های شخصیتی و درونی طرفین ازدواج بسیار تاثیر گذار و مؤثر می باشد. بر این اساس، با استفاده از تست روانشناسی قبل از ازدواج MBTI می توان شخصیت خود یا دیگران را مورد شناخت بیشتر قرار داد. ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که افراد با آگاهی و اطلاع داشتن از اهداف، صفات ذاتی و شخصیتی، خواسته ها و علایق خود، قادر خواهند بود دست به انتخاب های بهتری، به منظور برخورداری از یک زندگی ایده آل و خوب بزنند. امروزه ابزارهای مختلفی برای سنجش ویژگی های فردی و شخصیتی افراد، به وسیله روانشناسان و محققان ابداع شده است. یکی از این ابزار مؤثر و کاربردی، تست روانشناسی قبل از ازدواج MBTI به شمار می رود.

 

نتایج به دست آمده از این آزمون، به روانشناسان به منظور رسیدن به درک عمیق از ویژگی های شخصیتی افراد کمک شایانی می نماید. شایان ذکر است که در مقوله ازدواج، زوجین از ویژگی های شخصیتی و فردی مختص به خود و متفاوت از یکدیگر برخوردار می باشند. برای رسیدن به تفاهم و نقاط مشترک با وجود تفاوت های شخصیتی، تست های روانشناسی قبل از ازدواج مانند تست تیپ های شخصیتی MBTI، از درجه اهمیت و ارزش بسیار بالایی برخوردار می باشد. آزمون تیپ شخصیتی MBTI، به عنوان یک تست روانشناسی قبل از ازدواج، به وسیله مایزر و بریگز، متاثر از نظریه های روانشناسی سوئیسی به نام گوستاو یونگ طراحی شده است. این آزمون شخصیت با طراحی شانزده تیپ شخصیتی در زمینه های گوناگونی مانند تحصیلی، عاطفی و شغلی مورد استفاده قرار می گیرد. با پاسخ دادن به سوالات این نمونه تست روانشناسی قبل از ازدواج تحت نظر یک روانشناس و ارزیابی پاسخ های به دست آمده، ویژگی های شخصیتی و فردی طرفین ازدواج به خوبی نمایانگر می شود.

 

از دیگر تست های روانشناسی قبل از ازدواج می توان به تست تفاهم قبل از ازدواج ،اشاره نمود. این مدل تست روانشناسی قبل از ازدواج علاوه بر ارزیابی میزان سازگاری و تفاهم زوجین، سطح کیفی زندگی آنان در آینده را نیز نمایان می سازد. بسیاری از زوجین، خصوصا قبل از ازدواج به تفاوت های شخصیتی، سلیقه ای و فرهنگی طرف مقابل خود توجهی نشان نمی دهند. این تضادها و رفتارها با گذشت زمان، بستر مناسب برای شکل گیری تعارضات و اختلافات ریز و درشت را میان زوجین فراهم می آورد. تست تفاهم پیش از ازدواج، برای کسب آگاهی از زوایای پنهان شخصیتی طرفین، شناخت بیشتر و بهتر همدیگر و دست زدن به یک انتخاب مناسب، به طرفین کمک شایانی می نماید. بدون شک، یکی از ارکان اصلی و کلیدی برای موفقیت در ازدواج، شناخت پیش از ازدواج محسوب می شود.

 

این تست روانشناسی قبل از ازدواج، زمینه مناسب برای شناخت لازم و کافی از ویژگی های شخصیتی و فردی طرفین را امکان پذیر می سازد. این مدل تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای اطمینان حاصل کردن طرفین از انتخاب خود، می تواند مورد نظر واقع شود. شایان ذکر است که این مدل تست روانشناسی قبل از ازدواج، برای تصمیم گیری در ازدواج، یک معیار تقریبی را در اختیار افراد برای شناخت بهتر همدیگر قرار می دهد. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که معیارهای تست تفاهم قطعی و حتمی نبوده و به منظور جویا شدن از نتایج به دست آمده، می توان از وجود یک متخصص بهره برد. یک روانشناس متبحر، با در نظر گرفتن اطلاعات به دست آمده از تست روانشناسی قبل از ازدواج و همینطور مشاوره پیش از ازدواج، درصدد هدایت طرفین با حداقل تنش، به سمت دستیابی به یک زندگی مشترک ایده آل بر می آید. ناگفته نماند که فراگیری مهارت های زندگی سبب افزایش آمادگی زوجین برای وارد شدن به زندگی مشترک مناسب می شود. 

 

همانطور که اشاره شد، تست تفاهم قبل از ازدواج، به عنوان نوعی از تست های روانشناسی قبل از ازدواج محسوب می شود. پس از انجام این مدل تست روانشناسی قبل از ازدواج، نتایج حاصله از این آزمون می تواند نمایانگر مسائل و موارد مهم باشد. بر این اساس، ضروری است که زوج ها به صورت جداگانه، نسبت به پاسخ دادن به سوالات آزمون تست تفاهم قبل از ازدواج اقدام نمایند. چنانچه در پاسخ دهی به سوالات این مدل تست روانشناسی قبل از ازدواج، زوجین به سوالات کمتر از 9 عدد پاسخ صحیح داده باشند، نمایانگر عدم احساس رضایت آنها در طی زندگی زناشویی خود می باشد. بر این اساس و به منظور برخورداری از روابط و تعاملات صمیمی و گرم و ابراز محبت بیشتر به زوج ها، داشتن رابطه ای فعال و خلاق می تواند در دستور کار قرار گیرد. در صورتی که طرفین در این تست روانشناسی قبل از ازدواج به 7 سوال پاسخ بله داده باشند، به منظور برخورداری از یک ازدواج موفق و داشتن زندگی ایده آل، مراجعه به متخصص می تواند راهکار مناسب و مثمر ثمری محسوب گردد. ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که با حضور در جلسات مشاوره پیش از ازدواج، تا حدودی آینده و سرنوشت هر ازدواجی را می توان پیش بینی نمود. بر این اساس و به منظور دست زدن به انتخاب مناسب و مطلوب، استفاده از تست روانشناسی قبل از ازدواج، به انضمام استفاده از خدمات مشاوره پیش از ازدواج، می تواند راهکار مناسب و مطلوبی محسوب شود. در زندگی مشترک، برخورداری زوج ها از روابط صمیمانه و متعادل، زمینه ساز موفقیت آنها در بسیاری موارد می شود.

 

 

تست های روانشناسی قبل از ازدواج، به ویژه آزمون های شخصیت شناسی در مدل های مختلفی وجود دارند. یکی از این نمونه های تست روانشناسی قبل از ازدواج، تست شخصیت شناسی هارتمن به شمار می رود. در این آزمون شخصیت شناسی، شخصیت افراد در چهار رنگ زرد به عنوان نماد لذت و تفریح، رنگ سفید به معنای صلح و آرامش، رنگ آبی نشانگر صمیمیت و رنگ قرمز در مفهوم قدرت، طبقه بندی می گردد. ناگفته نماند که کلید شخصیت هر فرد، ارزش های مورد پذیرش او می باشد. با استفاده از تست روانشناسی قبل از ازدواج هارتمن، می توان نسبت به ارزش های محوری شخصیت خود، اطلاعات لازم و کافی را به دست آورد. همچنین برای آزمون هارتمن 45 سوال طراحی شده که با پاسخ دادن به آنها، نتایج حاصله از این آزمون برای فرد مشخص می گردد. از دیگر انواع تست روانشناسی قبل از ازدواج می توان به آزمون سنجش صفات شخصیت پنج عاملی (NEO)، اشاره کرد. در این آزمون با طراحی 60 سوال و پاسخگویی به آنها، می توان به برخی از ویژگی های فردی و شخصیتی وجود خود آگاهی یافت. تست عشق استرنبرگ (STLS)، تست بلوغ عاطفی (EMS)، تست تعارضات زناشویی (MT)، تست مقیاس سازگاری زوجین (MST) و تست روانشناسی کیفیت زندگی (SF)، از دیگر نمونه های تست روانشناسی قبل از ازدواج به شمار می روند. 

مشاهده متخصصین زوج درمانی و سکس تراپی

مشاهده خدمات مشاوره پیش از ازدواج

${description}

برای تماس با ما با شماره های زیر تماس بگیرید

021-44025086

021-88857143

سوالات زیر را با یکپارچگی و دقت پاسخ دهید و شماره های پاسخ خود را بنویسید.

سایت مشاورانه : مرکز روانشناسی مشاوره آنلاین در زمینه های تخصصی خانواده درمانی و مشاوره خانواده در زمینه دعوای زناشویی و خیانت و طلاق ، مشاوره جنسی و آموزش های پیش از ازدواج، دوره نامزدی و عقد و اولین رابطه جنسی ، اختلال روانی و بیماری هایی همچون افسردگی ، اضطراب ، سایکو ، وسواس، مشاوره ازدواج در دروه پیش  از ازدواج و مشاوره روانشناسی با استفاده از تست روانشناسی روایی شده به صورت حضوری ، مشاوره تلفنی و مشاوره آنلاین می پردازد. شماره تماس ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ و ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ جهت رزرو وقت و مشاوره حضوری ، تلفنی می باشد.

 

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه
من حالم اصلا خوب نیست بایدبایکی حرف بزنم دارم دیونه میشم توروخدا کمکم کنید

سلام به شما
عزیزم مسئلتون رو عنوان کنید در اولین فرصت به کامنت شما پاسخ داده خواهد شد

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

سلام من ۵ماهه ک نامزد کردم البته ک تا زمان عقد هم محرمیت خوندن خانواده همسرم اولش من بهش حسی نداشتم اما اون خیلی پیگیر شد تا منم بهش علاقمند شدم حالا خیلی بهش وابسته شدم و اینک چند باری بهم گفت ک نیاز داره و ما باهم تا حد کمی رابطه برقرار کردیم اون موقع خیلی باهام خوب بود ولی الان توی رابطمون خیلی سرد شده و خیلی تلاشی برای دیدنم نمیکنه خیلی از مهمونی های فامیل من رو نمیاد بهانه میاره ازم دور شده قرار بود یک ماه دیگ عقد کنیم ولی الان همش میگ به امید خدا چه جوری دوباره نامزدم رو نزدیک کنم به خودم لطفا کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به شما
عزیزم شما و ایشون چند سالتونه؟ الان چه مدته که احساس می کنید ایشون نسبت به شما بی تفاوت شدن؟ آیا تابحال پیش امده که در مورد این احساستون و علت رفتارهای ایشون باهاشون مستقیم صحبت کنید؟ اگر پاسختون مثبته در هنگام صحبت کردن واکنش ایشون چی بوده؟ و اگر پاسختون منفیه علت صحبت نکردنتون با ایشون چی بوده؟

سلام من ۵ماه نامزد کردم البته ک تا زمان عقد هم محرمیت خوندن خانواده همسرم اولش من بهش حسی نداشتم اما اون خیلی پیگیر شد تا منم بهش علاقمند شدم حالا خیلی بهش وابسته شدم و اینک چند باری بهم گفت ک نیاز داره و ما باهم تا حد کمی رابطه برقرار کردیم اون موقع خیلی باهام خوب بود ولی الان توی رابطمون خیلی سرد شده و خیلی تلاشی برای دیدنم نمیکنه خیلی از مهمونی های فامیل من رو نمیاد بهانه میاره ازم دور شده قرار بود یک ماه دیگ عقد کنیم ولی الان همش میگ به امید خدا چه جوری دوباره نامزدم رو سمت خودم بکشم

سلام به شما سحرجان
در این مورد بهتر است قبل از وارد شدن به پروسه عقد این مشکلات را مورد بررسی قرار بدهید تا بتوانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید نیاز است که شما و نامزدتان برای مشاوره پیش از ازدواج اقدام کنید تا بتوانیم با صحبت و بررسی روند رابطه هردوی شما در این مسیر دلایل این سبک رفتاری و این برداشت ها مشخص شود و بتوانید قبل از عقد به بازسازی انها بپردازید .
بهتر است سعی کنید در زمان مناسبی در احترام و بدون به دنبال مقصر بودن در مورد این تغییرات رفتاری و یا شرکت نکردن در مهمانی و یا اگر سردی و موضوعی در رابطه جنسی وجود دارد باهم صحبت کنید و با درک دیدگاها و شرایط هردو فرد پیش بروید .
تا زمانی که ما دلایل تغییرات رفتاری ، افکار و احساسات شما و نامزدتان را ندانیم و همچنین سبک رفتاری هردوی شما مورد بررسی قرار نگیرد نمی توان در مورد سوال شما پاسخ دقیقی داد و بهتر است بجای اینکه شما ها فکر کنید چگونه یک دیگر را به سمت هم بکشید به این مسیر فکر کنید که می توانید با ایجاد یک رابطه دو طرف که در احترام می باشد و با داشتن احساسات و بیان آن یک مسیر رشدی را باهم طی کرد که برای هردوی شما سازندگی دارد .
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۷۸۳

سلام من دختری ۱۸ ساله هستم ک یک سال و نیمه با پسری ۲۹ ساله دوستم ما واقعا ارتباط خوبی باهم داریم ایشون از نظر مالی خیلی خوب دستش توی جیب خودشه و از پس هزینش برمیاد و دامپزشک هستن خیلی اقای خوش اخلاقیه و خونواده خوبی دارن ایشون قزوین و من زاهدان هستم دو بار ملاقاتشون کردم ایشون هیچ مشکلی نداره به جز سنش خونوادم اصلا بخاطر سنش قبول نمیکنن ما باهم باشیم و میگن ک سنش بالاس اما من مشکلی باهاشون ندارم چون از نظر عقلی و اخلاقی خیلی باهم تفاهم داریم و توی همچی باهم راه میایم بنظرتون ادامه این رابطه اشتباهه؟

سلام به شما
عزیزم در نظر داشته باش که با توجه به اینکه شما از نظر مکانی فاصله ی زیادی با یکدیگر دارید، تفاوت های فرهنگیتون زیاده، یعنی علاوه بر تفاوت سنی زیاد فاصله ی فرهنگی و مکانیتون باهمدیگه زیاد هست و اینکه محوریت رابطه ی شما بر پایه ی روابط مجازی بوده ممکن هست که شناخت کافی حاصل نشده باشه و با توجه به اینکه شما در سن حساسی به سر می بری و در این سن تصمیم گیری ها بیشتر بر اساس احساسات و تحریف واقیعت است، ممکن هست که واقیعت های رابطتون رو در نظر نگیرید و متوجه اختلافاتتون نشید، بنابریان نیاز است که دقت بیشتری داشته باشید و اگر قصد ازدواج با یکدیگر را دارید در اولین قدم سعی کنید نگرانی خانوادتون رو درک کنید و اینکه ملاقات های حضوریتون رو بیشتر کنید و اینکه حتما به مشاور پیش از ازدواج مراجعه کنید تا سن عقلی و سن تقویمی هردوی شما بررسی بشه و تفاوت های فرهنگی و خانوادگیتون هم مورد بررسی قرار بگیره. در این مورد میتونید برای اطمینان خاطر خانوادتون ازشون بخواین که به شما اجازه ی آشنایی بیشتر رو بدن و این اطمینان رو بهشون بدین که از طریق مشاوره پروسه ی شناختتون رو طی می کنید.

پسری هستم سی ساله پنج شش سال پیش شکست عاطفی سختی رو به خاطر یک دختر متحمل شدم و چند سال طول کشید تا به خودم بیام البته حالا می بینم زندگیمو تباه کردم ولی حالا که می خوام از نو شروع کنم و دنبال گزینه برای ازدواج هستم مثل گذشته نیست که کسی به دلم بشینه خواهش می کنم راهنمایی کنید

با سلام به شما دوست عزیز
روابط گذشته می تواند به عنوان یک تجربه برای شما باشد و نیاز است که روابط با هدف پیش بروند و در مدت زمان مشخصی این روابط باشند تا هردو طرف بدون وابستگی بتوانند برای زندگی مشترک تصمیم گیری کنند اگر روابط با وابستگی زیادی همراه باشد می تواند باعث شود که فرد درگیری ذهنی زیادی برایش ایجاد شود .
در زمان فعلی نیز بهتر است سعی کنید که معیارهای خودتان را بشناسید و سعی کنید که بر مبنای معیارهایتان در این مسیر تصمیم گیری داشته باشید و دقت کنید که برای ازدواج نیاز است که شناخت صورت بگیرد تا هردو فرد فرصت تصمیم گیری داشته باشند .

سلام وقت بخیر
دختر ۲۲ ساله ای هستم که یک سال و نیمه با یکی از همکلاسی هام آشناشدم و ایشون ۲۳ سال دارن،با خانواده به خواستگاری اومدن،خانواده پسر با ازدواج ما موافقن ولی خانواده من مخالف
خانواده من میگن سن پسر کمه،کار درست حسابی نداره(کارش معامله ماشین هست)سربازی نرفته(دنبال کار های معافیش هست که جوابش به زودی میاد)خونه مستقل نداره(طبقه بالای خونه پدرش رو براش ساختن)و تک پسره
ما خیلی رابطه خوبی باهم داریم و همو دوست داریم و بهم تعهد داریم
حالا خانواده من اصرار دارن که من به مشاور مراجعه کنم تا مشاور بتونه من رو قانع کنه ک این اقا بدردم نمیخوره
ولی من میخوام مشاور خانوادم رو راضی به این ازدواج کنه
چون من اگ با این آفا ازدواج نکنم نمیتونم هیچ وقت کسی دیگه رو به جای اون بزارم و با کسی دیگه وارد رابطه بشم
ممنون میشم بهم بگید چیکار کنم و به مشاور چی بگم که خانوادم رو راضی کنه؟

سلام به شما فاطمه جان
احساسات شما بهم قابل احترام می باشد اما دقت کنید که برای مشاوره پیش از ازدواج نیاز به حضور شما و هم آن آقا باهم می باشد تا بتوانیم با بررسی نظری را عنوان کنیم . اما دقت کنید که در این مسیر بهتر است سعی کنید دلیل نگرانی های خانواده را نیز درک کنید چون نرفتن به سربازی و تنها به امید معاف شدن و یا نداشتن کار ثابت و مشخص می تواند با مشکلات اقتصادی و اجتماعی و.. برای زندگی شما همراه باشد اما بهتر است در این مسیر سعی کنید در کنار احترام به احساسات خودتان با این آقا برای مشاوره پیش از ازدواج اقدام کنید تا بتوانیم در این مورد نظری را بیان کنیم و بعد شما با انتقال به خانوادیتان و یا دعوت در یکی از این جلسات می توانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید .

سلام ی دختر ۲۰ ساله هستم ک دوساله با یه پسر ۲۲ ساله ارتباط دارم و اول رابطه بهم درخاست رابطه داد و چن وقته ک رابطه داریم و وضعیت مالی خوبی نداره و پدرش معتاد هست من واقعن سردرگمم که این اقا برای ازدواج با من مناسب هست یا خیر

سلام به شما
عزیزم در تصمیم گیری برای ازدواج توجه کردن به شرایط خانوادگی فرد بسیار مهم است، هرچند به صورت قطعی نمی شه اینطور قضاوت کرد که اگر خانواده ی فرد مشکلی دارن حتما فرزندشان نیز دچار مشکلاتی است ولی این مسئله نیاز به توجه ویژه دارد و نمی توان آن را نادیده گرفت و نیاز هست که برای تصمیم گیری در مورد ازدواج با چنین شخصی حساسیت بیشتری نشون داد.
ولی در حال حاضر مسئله ی حائز اهمیت در مورد شما این هستش که ایشون از نظر مالی شرایط مناسبی ندارن، ضمن اینکه از نظر سن هم در زمان مناسبی برای ازدواج نیستن، همچنین شما با آگاهی از تمام این موارد با ایشون رابطه دارین و این می تونه برای شما آسیب های زیادی رو به همراه داشته باشه از جمله اینکه این روابط جدا از آسیب هایی که ممکنه به شما از نظر جسمی وارد کنه می تونه شما وابستگی شما رو به ایشون چندین برابر کنه و شما نتونید تصمیم گیری درستی در مورد ایشون داشته باشید و از واقیعت های رابطتون چشم پوشی کنید. در مورد اینکه فردی مناسب ازدواج هست یا خیر عوامل متعددی تاثیر گذار هستند و با توجه به تمام آن عوامل می توان در مورد این موضوع اظهار نظر کرد ولی به طور کلی به شما توصیه می شود در رابطتون بیشتر مراقب باشین و از انجام رفتارهای پرخطر خودداری کنید.

سلام..محدثه هستم ۲۸ساله ک دو سال پیش با پسری ک همون روز اول ک پیشنهادارتباط داد گفت قصد ازدواج با منو داره اما چون شرایط مالی خوبی نداشت بهم گفت ک مدتی صبر کنم تا بتونه بیاد جلو داخل این مدت ارتباط خوبی داشتم و اینکه به یقین رسیده بودم ک منو واقعا دوست داره ولی شرایط مالی خوبی نداشت کسی هم از خانوادش نبود ک حمایتش کنه منم چون دوسش دارم بهش گفتم ک خانواده سختگیری ندارم و کامل درکت میکنم هیچ توقع ای از طلا یا جشن ازت ندارم اما باز خودش راضی نمیشد میگفت ک نه تا اینکه ی روز در اومد گفت ک من لیاقت خوشبخت کردن تو رو ندارم من خیلی گرفتارم حالا ک فکرشو میکنم میبینم نمی تونم ازدواج کنم تو هم برو دنبال زندگیت یک سال از این اتفاق میگذره اما من نتونستم فراموشش کنم هر چه تماس میگیرم هر صد بار یک بار جواب میده میگه اگه میخوای بعنوان دوستی ادامه بدیم چون نمی تونم با ای درامد کمی ک دارم ازدواج کنم کسی رو بدبخت کنم…تو این چند سال که من درگیر دوست داشتن این پسرم ی خواستگار هم دارم ک از لحاظ موقعیت و خانواده و اخلاق همه خانواده قبولش دارن اما خودم هر کاری میکنم ک به سمتش کشیده شم و بهش علاقه پیدا کنم نمی تونم در صورتی ک میدونم اگه باهاش ازدواج کنم میتونه خوشبختم کنه..چیکار کنم ک به بهش علاقه پیدا کنم من آدمیم ک ظاهر پسندم این خواستگاری که دارم فک میکنم بخاطر ظاهرش باشه ک به دلم نمیشینه…لطفا راهنماییم کنید خیلی سر در گمم

سلام به شما محدثه جان
احساسات شما قابل احترام می باشد اما دقت کنید دو سال زمان زیادی می باشد و فرد مقابل شما اگر تصمیم به ازدواج داشتند و یا شرایط ازدواج را داشاند در این مسیر اقدام‌می کردند ایشان با صراحت به شما بیان کرده اند که شرایط ازدواج را ندارند و ادامه دادن این رابطه بخاطر وابستگی و یا خیالپردازی های که شما برای ازدواج با ایشان داشته اید کمکی به شما نمی کند و تنها می تواند زمان بیشتری شما را در یک رابطه ناقص نگهدارد .
در این مسیر بهتر است در اول تکلیف رابطه با این اقا را مشخص کنید و در کنار احترامی که برای احساسات خود قائل هستید در مورد این رابطه تصمیم گیری کنید و در صورت تصمیم به جدایی بهتر است هیچ ارتباطی وجود نداشته باشد و به خودتان فرصت بدهید تا بتوانید به مرحله پذیرش وارد شوید .
در کنار این موضوع در مورد خواستگارتان اگر تصمیم به اتمام رابطه اول گرفتید و فکر‌می کنید این آقا شرایط و معیارهای اولیه شما را دارند و ظاهرشان برای شما قابل پذیرش می باشد بهتر است برای آشنایی بیشتر اقدام کنید و بعد تصمیم گیری داشته باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وب‌ سایت

دیدگاه

سایت “مشاورانه” به صورت 24 ساعته در زمینه های مشاوره روانشناسی خانواده تلفنی و حضوری در خدمت شماست ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ برترین روانشناسان ایران در کنار شما هستند

انجمن روانشناسی آمریکا

کانون مشاوران ایران

انجمن روانشناسی ایران

Medical news

اگر مدتی است با شریک زندگیتان آشنا شدید و یا حتی مشغول برنامه ریزی عروسی خود هستید ، پیشنهاد میکنیم در میان شلوغی و هیجان «عاشق بودن» ، زمان کوتاهی مکث کنید و از خود بپرسید که چقدر شما و شریک آینده زندگی تان سازگار هستید. ممکن است اکنون اتفاقات عالی باشد ، اما آیا رابطه شما در ماه ها و سالهای آینده ادامه خواهد داشت؟ و چگونه می توانید طوفان هایی که دیر یا زود سر می رسند را مدیریت کنید ؟ ممکن است پاسخ این سؤالات تا حد زیادی ناشناخته باشد ، اما مطمئناً انجام تست مشاوره قبل از ازدواج برای زوجین می تواند تضمین بیشتری برای سلامت آینده روابط شما به ارمغان بیاورد.

مراجعه به مشاوره ازدواج و کمک گرفتن از شخصی متخصص را دست کم نگیرید . حتی اگر عاشقانه شریک خود را دوست دارید ، پیش از ازدواج حتما به مشاور مراجعه کنید . دوستی و عشق با ازدواج و زندگی مشترک مقوله هایی بسیار متفاوت هستند .

شاید بعد از مواجهه با سوال “چه قدر با یکدیگر سازگار هستید؟” این اولین جوابی باشد که به ذهنتان خطور میکند و یا شاید این نوع سوالات هرگز برای شما پیش نیامده باشد. به نظر می رسد اکنون همه چیز در روابط شما بسیار عالی است و شما حتی نمی توانید تصور کنید چگونه می تواند غیر از این باشد.

“مطمئناً ما سازگار هستیم” ، ” مطمئناً ! در غیر این صورت ازدواج نمی کردیم ، ” خوب ، متأسفانه همیشه اینگونه نیست . بسیاری از ازدواج ها شروع خوبی داشته اند اما در طوفان ها با برخورد به صخره های زندگی و “ناسازگاری” خرد شده اند. چرا این اتفاق زیاد پیش می آید؟ چه چیزی باعث می شود همه چیز آنگونه که ما تصور میکردیم پیش نرود؟ قطعا عدم شناخت درست ما از شریک آینده زندگیمان مقدمه ایست بر یک ازدواج نا فرجام!

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

هرچه بیشتر در مورد یکدیگر بدانید بهتر است . بنابراین اگر به فکر ازدواج هستید ، هرچه قبل از روز عروسی درمورد یکدیگر بیشتر بدانید ، بهتر است با انجام تست مشاوره قبل از ازدواج می توانید حقایق مهم را کشف کنید. همچنین این تست ها می توانند به شما کمک کند تا با شناخت ارزش ها و موضوعاتی که برایتان اهمیت بیشتری دارند به گونه ای متفاوت تر فکر و تصمیم گیری کنید. اگر هر دو شما جدی هستید که سخت تلاش کنید تا ازدواج خود را به بهترین شکل ممکن رقم بزنید ، پس تست مشاوره قبل از ازدواج برای شما مناسب است .

در زیر دسته هایی از سوالات تست مشاوره قبل از ازدواج به عنوان  یک راهنمایی مفید برای هر زوج ،که قبل از شروع زندگی زناشویی ، باید درباره آن ها با هم فکر و بحث کنند ، آورده شده است . پیشنهاد می کنیم اگر قصد پاسخ دهی به این سوالات را دارید ، قبل از اینکه پاسخ های خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارید ، ابتدا به صورت جداگانه پاسخ دهید . بهتر است اجازه دهید که یک متخصص مشاوره ی ازدواج پاسخ هایتان را بررسی کند .

سوال هایی که در تست مشاوره قبل از ازدواج مطرح می شود.

پیشینه و تربیت

من چقدر از نحوه رشد شریک زندگی ام اطلاع دارم؟

آیا والدین او ازدواج موفقی داشته اند؟ اگر نه ، در ازدواج آنها چه اتفاقی افتاده است ؟

آیا من و شریک زندگی ام از زمینه های اجتماعی یا فرهنگی مشابهی هستیم ؟

اگر پیشینه ما بسیار متفاوت بود ، چگونه می خواهیم فرهنگ خودمان را با هم یکسان کنیم ؟ آیا این فرهنگ مشترک بیشتر راه او خواهد بود ، یا راه من ، یا ترکیبی منصفانه از هر دو؟

شریک زندگی من به عنوان یک کودک چگونه تربیت شده؟

امور مالی

مدریت مالی شریک زندگی من به چه صورت است ؟ آیا در مورد هزینه ها و خرج خود برنامه مشخصی دارد یا درآمد خود را آزادانه خرج می کند؟

آیا وقتی ازدواج کردیم حساب جداگانه‌ای خواهیم داشت؟

آیا در مورد چگونگی هزینه کردن ، سرمایه گذاری یا پس انداز پول موافقیم؟

چه کسی هنگام ازدواج، متعهد به پرداخت صورتحساب ها خواهد شد؟

 

دوستان و زندگی اجتماعی در تست مشاوره قبل از ازدواج

شریک زندگی من فردی درونگرا است یا برونگرا ؟

آیا وقتی صحبت از زندگی اجتماعی می شود ، سطح انتظارات یکسانی داریم

– یا اینکه یکی از ما دوست دارد تمام وقت در کنار دوستان باشد و دیگری ترجیح می دهد بیشتر در خانه باشد؟

آیا به همدیگر اجازه می دهیم جدا از هم با دوستان همجنس خودمان بیرون برویم؟

خانواده ها

آیا هر دو خانواده رابطه ما و ازدواج ما را تأیید میکنند و می پذیرند؟

بعد از اینکه ازدواج کردیم ،به طور میانگین چند بار انتظار داریم به دیدن والدین مان برویم یا با آنها تماس بگیریم؟

تعطیلات و جشنهای خاص را در کجا خواهیم گذراند؟

وظایف و کارهای خانه در تست مشاوره قبل از ازدواج

چگونه وظایف و کارهای خانه را تقسیم خواهیم کرد؟

آیا یک نفر تمام آشپزی ها را انجام می دهد یا نوبتی این کار را انجام میدهیم؟

در مورد خرید مواد غذایی ، تمیز کردن ، شستشو و اتو کردن  و دیگر وظایف چطور؟

اگر حیوانات خانگی داشته باشیم ، چه کسی وظیفه تمیز کردن و تغذیه آنها را بر عهده دارد؟

بچه دار شدن و تشکیل خانواده

آیا هر دوی ما فرزند می خواهیم یا نه؟

اگر چنین است ، چه تعداد و چه زمانی قصد داریم خانواده را بزرگتر کنیم؟

وقتی فرزند داریم ، با کدام ارزش ها ، اعتقادات یا ایمان مذهبی به آنها آموزش خواهیم داد؟

آیا ما در مورد چگونگی نظم و انضباط فرزندانمان توافق داریم؟

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

مهارت های ارتباطی

آیا من و شریک زندگی ام با هم زیاد صحبت می کنیم ، یا رابطه ما عمدتا جسمی است یا غیر کلامی؟

آیا مباحث خاصی وجود دارد که برای مطرح کردنش احساس ناراحت می کنم؟ یا موارد خاصی وجود دارد که می دانم در حرف هایم باید از آنها دوری کنم؟

وقتی سؤال می کنم ، آیا شریک زندگی من جواب را به خوبی توضیح می دهد ، یا آشفته و بی تاب می شود؟

چگونگی حل تعارض

آیا ما تاکنون اختلافات جدی داشته ایم و چگونه آنها را حل کرده ایم؟ آیا یکی از ما “تسلیم” شد و یا به یک مصالحه سودمند رسیدیم؟

آیا شریک زندگی من تا به حال مرا نادیده گرفته است یا من را مجبور کرده است تا اینکه به خواسته های او تن دهم؟ (این سوءاستفاده است و باید به عنوان یک پرچم قرمز جدی در نظر گرفته شود.)

آیا همیشه شریک زندگی من از من انتقاد می کند و من را تضعیف می کند؟

وقتی من ابراز نگرانی می کنم یا به شریک زندگی خود می گویم که او به نوعی به من آسیب رسانده است ، او چگونه پاسخ می دهد؟ (اگر با انجام تست مشاوره قبل از ازدواج متوجه شدید که در پاسخ به نگرانی های شما بهانه تراشی می کند و شما را به دلیل “خیلی حساس بودن” سرزنش می کند ، ممکن است نشانه هایی از سوء استفاده عاطفی را ببینید.)

سرگرمی ، تفریح ​​و تعطیلات در تست مشاوره قبل از ازدواج

آیا هرکدام سرگرمی هایی داریم که از انجام آنها لذت می بریم ، آیا تفریحاتمان جداگانه است یا با هم؟

آیا هر دو از یک نوع تفریح لذت می بریم ، یا یکی از ورزش لذت می برد و دیگری نه ، یا یکی از تماشای فیلم لذت می برد و دیگری لذت نمی برد؟

چند بار انتظار دارید که به تعطیلات بروید ، و کجا؟

ایدآل شما در هنگام تعطیلات ،استراحت در ساحل و کتاب خواندن است یا رفتن به گشت و گذار تا آنجا که ممکن است ؟

بعد از گذراندن تمام این سؤالات تست مشاوره قبل از ازدواج ، ممکن است از برخی از پاسخ های خود و شریک زندگیتان غافلگیر شوید. اینها می توانستند شگفتی های دلپذیر یا شگفتی های ناخوشایند باشند . به هر صورت ، بدون شک می توانید با این پاسخ ها وضعیت خود را بهتر ارزیابی کنید.

روابط عاشقانه برای سعادت و رفاه ما مهم است. اما با وجود بیش از 40 درصد از ازدواج های جدید که به طلاق ختم می شوند ، واضح است که روابط همیشه آسان نیست.

هر رابطه فراز و نشیب هایی دارد ، اما برخی از عوامل نسبت به سایرین احتمال ایجاد شکست در رابطه را بیشتر می کنند. برای مثال امور مالی و تصمیمات والدین اغلب درگیری های مکرر ایجاد می کنند. یکی از نشانه های مشکل ، تکرار نسخه های تکراری از یک مبارزه بارها و بارها است. تست مشاوره قبل از ازدواج می تواند در این مورد کمک فراوانی به شما کند.

به اشتراک گذاشتن تجربه ها و احساسات عمیق با یکدیگر ، راه حل اکثر مشکلات زناشویی است. زوجین فقط برای صحبت در مورد ازدواج ، خانواده ، شغلی ،کودکان ، علایق ، خواسته ها ، اهداف و موضوعات دیگر به زمان نیاز دارند. شما هر دو باید احساس راحتی کنید که میتوانید افکار و احساسات خود را بدون ترس از انتقاد ، احساس فرومایه یا احساس خفگی با یکدیگر به اشتراک بگذارید. اما برای رسیدن به این منظور چه باید کرد؟ احتمالا تست مشاوره قبل از ازدواج می تواند راه حل مناسبی باشد.

 

محققان پس از انجام تحقیقات گسترده برای بیش از چهار دهه با هزاران زوج ، متوجه شدند که یکی از مهمترین مؤلفه های یک رابطه موفق ، کیفیت دوستی بین شرکا است. و این مستلزم رسیدن به شناخت درست از  دوست داشتن ، دوست نداشتن ، نیازها ، خواسته ها ، اعتقادات ، ترس و رویاهای زندگی شریک زندگی شما است.

در واقع شناخت درست شما از شریک زندگیتان کلید حل بسیاری از مشکلات زناشویی است که می تواند از طریق تست مشاوره قبل از ازدواج انجام شود.

اما این شناخت از چه راه هایی به وجود می آید.آنچه که مسلم است این است که با کمک گرفتن از یک مشاور و ایجاد فضایی امن برای هر دو نفر به منظور صحبت کردن و رسیدن به شناختی عمیق از یکدیگر ،مفید و موثر خواهد بود . روانشناسان با انجام تستهای مشاوره زناشویی کیفیت رابطه زناشویی شما را می سنجند و بر اساس آن به شما کمک می کنند.در چنین مواردی ، روانشناسان می توانند به زوجین در بهبود ارتباطات و یافتن راههای سالم برای عبور از درگیری ها کمک کنند.

همچین شما با انجام تست های مشاوره زناشویی و بررسی نتیجه ها به نقاط قوت و ضعف رابطه خود پی خواهید برد و همسر و شریک زندگی خود را بهتر خواهید شناخت.

در اینجا 10 سؤال مشاوره زناشویی مطرح کرده ایم که به شما کمک می کند روابط خود را عمیق تر کنید. بعد از اتمام آن ، تعجب نکنید اگر ایجاد رابطه سالم برای شما و همسرتان بسیار آسان تر شد و مکالمات 20 دقیقه شما با همسرتان به یک ساعت تبدیل شد!

1- بهترین و بدترین خاطره دوران کودکی شما چیست؟

صحبت در مورد تجربیات کودکی ، چه خاطرات مثبت و دوست داشتنی و چه چیزهایی که به شما صدمه می زند و از یادآوری آن ها ناراحت می شوید، می تواند به شریک زندگی تان بینش ببخشد تا از آنچه که بزرگسالی شما را شکل داده است، درک بهتری پیدا کند. دانستن آنها میتواند در فهم درست تر تفاوت ها و اختلافات شما تاثیر بسزایی داشته باشد.

2- .سه نیاز بزرگ خود را ذکر کنید ، و چگونه می توانم آنها را برآورده کنم؟

یکی از بهترین راهها برای اینکه همسرتان احساس رضایت و ارتباط  سالم داشته باشد ، برآوردن نیازهای اوست. در مورد چیزهای اساسی برای احساس خوشبختی در روابط خود فکر کنید و به شریک زندگی خود روشهای مشخصی ارائه دهید که او بتوانند نیازهای شما را برآورده کند. این بدان معنا نیست که او باید کاملا در اختیار شما باشد ، اما وقتی کارهایی را انجام می دهد که برای شما مهم هستند ، چگونه می توانید احساس نزدیکی نکنید؟

3- در میان دوستان و خانواده خود ، به نظر شما بهترین رابطه را چه کسانی دارند و چرا؟

بعضی اوقات افراد سخت می توانند آنچه را که می خواهند یا نیاز دارند در یک رابطه تشخیص دهند ، اما وقتی در یک زوج دیگر می بینند می توانند آن را تشخیص دهند.

4- بهترین قسمت در کنار هم بودن چیست؟

با گذشت زمان ، شما به عنوان یک زن و شوهر با هم رشد می کنید. همچنان به عنوان زوج چیزهای جدیدی را تجربه خواهید کرد و با گذشت سالها ممکن است پاسخهای شما تغییر کند. بارها و بارها این مورد را از خود و همسرتان سوال کنید و در مورد جواب های متفاوتتان بیاندیشید.

5- چه نوع کارهایی که من انجام می دهم ،تو را اذیت کند ، و فکر می کنی چه نوع رفتارهایی باید متوقف یا اصلاح شود؟

می توانید امیدوار باشید که همسرتان در مورد رفتارهایی که آنها را آزار می دهد با شما صادق است. همیشه اینطور نیست برخی از افراد از درگیری جلوگیری می کنند و این اقدامات را نادیده می گیرند ، مشکل اینجاست که بعداً احساساتی نظیر نارضایتی و یا عصبانیت به وجود خواهد آمد و ممکن است به نفس رابطه شما آسیب برساند .پس این باور واقع بینانه نیست که ما با نگفتن مشکلات شریک زندگی خود را اذیت نخواهیم کرد.

6-.آیا هر چیزی هست که باعث استرس تو شده و با من به اشتراک نگذاشته ای؟

بعضی اوقات ممکن است شریک زندگی شما چیزی را از شما مخفی کند ، زیرا آنها نمی خواهند شما را با دردسرهایشان روبرو کنند ، با دانستن اینکه شما فشار کافی برای خود دارید. اما تنها هنگامی که عوامل استرس زا یکدیگر را می شناسید ، می توانید پشتیبانی ، تفاهم و همدلی داشته باشید.

7-آیا کاری وجود دارد که رویای انجام آن را داشته باشی اما هنوز برایش قدمی بر نداشته ای؟ چه چیزی مانع آن شده است؟

شریک زندگی شما ممکن است رویاهای متفاوتی نسبت به اولین ملاقات شما با او، داشته باشد. اشکالی ندارد پرسیدن این سؤال به شما این بینش را می دهد که همسرتان چه چیزی را می خواهد و چه چیزی او را از رسیدن به رویاهای خود باز می دارد. شما می خواهید بزرگترین حامی همسرتان در رسیدن به اهدافش باشید.

8- چرا مرا دوست داری؟ و کی احساس کردی بیشتر از همیشه من دوست داری؟

گفتن این سه کلمه آسان است ،شاید فکر می کنید همین کافی باشد. اما یادآوری اینکه چرا شریک زندگی تان را دوست دارید و چه خصوصیات بی نظیری از آنها را میبینید بسیار مهم است. اختلافات اجتناب ناپذیر است ، اما یاداوری مداوم درباره آنچه را که احساس می کنید، دوست داشتنتان و آنچه که بیشتر از همه درباره همسرتان دوست دارید ، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

9-از نظر تو چه چیزی غیرقابل بخشش است و چرا؟

همه ما خط قرمز هایی در زندگی برای خود تعریف کرده ایم شناخت با جزئیات اینکه چه عاملی به همسرتان صدمه می زند  و برایش غیر قابل بخشش است می تواند به محافظت از روابط شما کمک کند.

10-چگونه می توانیم زندگی جنسی خود را بهتر کنیم؟

یکی از مسائل آسیب پذیر در بیشتر ازدواج ها ، صمیمیت جسمی است. وقتی رد کردن مکرر در رابطه جنسی به عنوان یک مشکل شخصی قلمداد شود، می تواند به راحتی موجب قطع ارتباط شود. صحبت کردن در مورد رابطه جنسی بخش مهمی از داشتن یک زندگی جنسی عالی است. ملایم و مثبت باشید و بر چیزهایی که نیاز دارید و می خواهید تمرکز کنید و آن را با همسرتان در میان بگذارید.

صمیمیت زمانی از بین می رود که مردم بر روی چیزهایی که به خوبی پیش نمی روند متمرکز شوند و یا چیزهای خوب را بطور کامل نمی بینند. پرسیدن سؤال و ذکر مداوم آنچه که دوست دارید به شما کمک می کند تا روی این چیزهای خوب متمرکز شوید و به روابط شما کمک می کند تا صعود کند.

همانطور که پیش از این اشاره شد شناخت درست از شریک زندگیتان منجر به بهبود روابط و داشتن زندگی مشترک موفق می گردد. متاسفانه بعد از گذشت مدت زمانی از ازدواج ، پرسیدن سوالات کلیدی و تلاش برای شناخت هر چه بیشتر شریک زندگی به فراموشی سپرده می شود و این خود دلیلی برای ایجاد مشکلات عمیق و به دنبال آن شکست زندگی مشترک است.

چقدر خوب شریک زندگی خود را می شناسید؟ پس انجام این تست مشاوره قبل از ازدواج پاسخ را یافت.

سلام من 32 سالمه شاغلم کامپیوتر خوندم بچه 4 ام وآخر خانواده به مدت 4 ماه هست با پسری ارتباط جدی دارم 2سال و نیم از من کوچیکترن تربیت بدنی خوندن و بچه 3 ام و آخر خانواده. ایشون روی روابط با دوستان پسر من بسیار حساسن و خط قرمزشونه و میگن باید با اونها قطع رابطه کنم حتی 1 بحث شدید هم داشتیم و شدت عصبانیتشون زیاد بود!.میخواستم ببینم اصلا دادن یه همچین حقی که من و محدود کنن درسته؟و نذارن من به عنوان انسان خودم تصمیم بگیرم؟ من و خیلی قبول دارن نه اینکه بی اعتماد باشن نه… بیشتر بخوانید »

این محدودیت برای شما اصلا قابل قبول نیست

درجواب رهاخانوم،اینکه شماهم میخواین باپسرای دیگه ارتباط داشته باشین هم باایشون کارصحیحی نیس چون شرعاوقانونا این کارتون غلطه اگرایشون قراره باشماازدواج کنه حق داره شماروتو محدودیت قراربده ولی اگه این رابطه فقط یه دوستی ساده اس اون چنین حقی رونداره

سلام من دختری۳۴ساله لیسانس حقوق خوندم وبیکارم و با ی پسری آشنا شدم که یکشال از خودم بزرگتره اونم لیسانس داره و تو ی شرکتی کار میکنه مدت پنجاه روزه باهم هستیم قصدش جدیه ولی من گفتم مامهریه سکه میزاریم ولی اونا اهل سکه نیستن لطفا راهنمایی کنید

سلام به یک متخصص مشاوره ازدواج مراجعه کنید.

سلام خسکه نباشین من با ی عاقایی اشنا شدم ایشون میخوان بیان خاستگاری من ولی من ب شدت احساس ترس دارم اخه داداشم متاسفانه دچار اعتیاده ترسم اینه ک این بشه عامل تحقیر من من چیکار کنم دارم با این افکار دیوونه میشم

سلام قبل از خواستگاری این مسئله رو با خواستگارتان در میان بگذارید صدداقت بهتر است ممنونیم از اینکه سوالتان را با ما در میان گذاشتید

سلام اگه ی اقا پسری از همه لحاظ برای من اوکی هستن اما چهره ایشون ایده آل بنده نباشه ایا بعد ها مشکل ساز خواهد شد؟

سلام دوست عزیز از همه لحاظ خیلی مفهوم کیفی هست و خیلی کمی نیست سوال ظاهرا خودتون باید صادقانه خودتون جواب بدید اگر از ظاهر فرد مورد علاقه تان خوشتون میاد بله در بلندمدت این برای شما امکان این وجود داره که مسئله ساز بشه

سلام دختری هستم ۲۲ ساله مدتی هست که خواستگاری دارم که از همه لحاظ مورد تایید هستند و همه ی شرایط ایشان باب میل خودم و خانوادم هست اما ایشان ۱۷ سال از من بزرگتر هستند و من از این موضوع مطمئنم که خودم هم از لحاظ عقلی و کلیت زندگی شور و هیجان یک دختر ۲۲ساله را ندارم و من فقط خیلی نگران دید جامعه و مشکلات احتمالی و چندسال آینده هستم از طرفی هم حس میکنم رد کردن این آقا خیلی باعث پیشمانی من در آینده است واقعا خیلی فشار حس میکنم و خانواده هم تصمیم گیری نهایی… بیشتر بخوانید »

دوست خوبم سلام این مورد حتما با پیش روانشناس رفتن حل میشه ، مشاوره قبل از ازدواج دید بسیار بهتری به شما میده برای اینکه تصمیم گیری درستی داشته باشید ، چون تست های مختلفی از شما گرفته میشه و همینطور طرف مقابلتون و کاملا آگاهانه تصمیم میگیرید.

سلام وقت بخیر من و نامزدم از همه لحاظ هم دیگه رو دوس داریم و تو این چندوقت آشنایی خیلی اخلاق و رفتارمون باهم میسازه ولی خانواده ما راضی نیستن و تاکیید زیادی به مشاوره پیش از ازدواج دارند من و نامزدم هم خیلی نگران این موضوع هستیم ک مشاوره جواب منفی به ما بده.خواهشا راهنمایی کنید

دوست عزیز سلام مشاور پیش از ازدواج به شما نمیگه ازدواج کنید یا نکنید ، فقط راه رو به شما نشون میده ،و همینطور باعث میشه هم شناختتون از هم بالا بره ،و هم اینکه تصمیم مطمئن تری بگیرید ، در نهایت تصمیم گیرنده نهایی شمایید .

از کلینیک روانشناسی روان آرام

کلینیک روان آرام با دارا بودن جمعی از مشاوران خبره، اساتید دانشگاه و درمانگران مفتخر است در خدمت شما عزیزان باشد. لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه توسط متخصصان دوره دیده در زمینه های مختلف روانشناسی عرضه میگردد.

تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی نبش کوچه شهریار پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

ravanaramvanak@gmail.com

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به روان آرام
کلینیک می باشد طراحی و سئو توسط لومین



 

در بین ما افرادی وجود دارند که مجردند و ترجیح می دهند هر چه زودتر تشکیل خانواده بدهند، اما در این بین هستند اشخاصی که ترجیح می دهند همچنان مجرد بمانند و یا دیر تر ازدواج کنند.

 

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

باید اشاره داشت در بیشتر افرادی که تشکیل خانواده می دهند میل به ازدواج احساس می شود، یعنی زمانی که این احساس در آنها به وجود آمد تشکیل خانواده می دهند… حال شاید شما بپرسید، این نیاز را چگونه باید در وجود خودمان بشناسیم تا ازدواج کنیم… آیا اصلاً چنین احساسی در ما به وجود می آید یا نه؟ تست های زیر را پاسخ دهید تا متوجه شوید که در وجودتان چنین میلی دارید یا خیر؟

 

 

 

۱) آیا زمانی که مادر و پدری را به همراه فرزند کوچکشان می بینید، غبطه می خورید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

 

۲) آیا زمانی که یک زوج جوان را در حال خنده می بینید، افسوس می خورید؟

 

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۳) آیا همچون گذشته از اوقات تنهایی تان لذت می برید؟

 

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۴) زمانی که در جمع دوستان متاهل هستید،به خود می گویید که ای کاش من هم متاهل بودم؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۵) آیا شده که تا به حال حضور شخصی از جنس مخالف، شما را دگرگون کند؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۶) آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که تنهایی دیگر بس است؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۷) آیا تا کنون برایتان پیش آمده که شادی تان را بخواهید به کسی از جنس مخالف، انتقال دهید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

۸) آیا شما موسقی های آرام گوش می دهید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۹) آیا شده زمانی که پشت ویترین یک فروشگاه هستید، احساستان به شما بگوید برای کسی هدیه ای بخرید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۱۰) آیا رنگ زندگی برای شما تغییر کرده است؟ امیدواریم که حضور شخصی زندگی تان را دگرگون کند.

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

 

۱۱) آیا شده در چند ماه اخیر، لبخند فردی، امید را در دلتان زنده کند و نگاه شما به زندگی تغییر کند؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۱۲) زمانی که پدر مادرتان می گویند، دیگر زمان ازدواج فرا رسیده است، اخم نمی کنید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

 

۱۳) آیا به تازگی در خیالتان مراسم خواستگاری را مرور می کنید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

۱۴) آیا اخیرا برایتان پیش آمده عاشق کسی شده باشید، اما حجب و حیا اجازه ندهد، آن را با او در میان بگذارید؟

الف) بله

ب) خیر

ج) گاهی اوقات

 

● نتیجه:

اگر از ۱۴ پرسش بالا به ده گزینه پاسخ بلی داده اید، به این معنی است که نیاز به ازدواج در وجودتان احساس شده است .

اگر به ده گزینه پاسخ خیر داده اید، به این معنی است که نیاز به ازدواج هنوز در وجودتان احساس نشده است .

اگر به هفت گزینه پاسخ گاهی اوقات داده اید به این معنی است که هنوز سر در گم هستید و نمی دانید که باید ازدواج کنید یا نه، همچنان مجرد بمانید.

 

 

راه های شناخت خود و دیگران

مشاوره آنلاین جنسی

درمان افسردگی یک بار برای همیشه

مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف زمان انتظار

بایادگیری مهارت ارتباط موثرزندگیتومتحول کن

شارژ دلاری اکانت اپل آیدی

ازبهترین متخصص‌ها آنلاین نوبت بگیر

کاهش قیمت تورهای شاد و لوکس تابستان

دسترسی به پزشک متخصص درهر زمان ومکان

از هر مهارتی که داری به راحتی پول در بیار!

ثبت نام در تالار گفتگو روانشناسی

اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید

همین حالا وکیل بگیر

بازگشت به زندگی بعد از یک بحران سخت روحی

دریافت پاسخ پزشکی در کمترین زمان

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020



سوالات مشاوره ازدواج

 

این پرسشنامه به زوجین کمک می کند تا نقاط قوت و ضعف ارتباط خود را ارزیابی کنند. این پرسش ها به شکل تمرینی برای خود – ارزشیابی است که زوجین در مرحله ی آمادگی برای ازدواج می توانند آن را تکمیل کنند حتی زوجینی که ازدواج کرده اند نیز می توانند به آن پاسخ دهند.

 

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

زمینه های ازدواج موفق

بررسی‌های علمی نشان داده است که زمینه‌های زیر برای یک رابطه‌ی ازدواج موفقیت‌آمیز مهم و ضروری است:

 

1-  نحوه برقراری ارتباط

رابطه کارآمد و مناسب یکی از بهترین عوامل ازدواج موفق است. اگر زوج ها بتوانند به گونه‌ای صادقانه احساسات خود را بیان کنند شانس‌شان برای یک ازدواج شاد و موفق افزایش می‌یابد. سؤالاتی که زوجین در این زمینه می توانند پاسخ دهند شامل موارد زیراست:

 

آیا شما وقت و زمان کافی برای برقراری ارتباط داشته اید؟

آیا شما دو نفر تا کنون از نحوه برقراری ارتباط با یکدیگر راضی بوده‌اید؟

آیا وقتی درباره چیزی که در ذهنتان می‌گذرد با شریک زندگیتان صحبت می‌کنید مطلب را می‌فهمد؟

آیا شما برای اینکه از او بپرسید چه خواسته‌هایی دارد، احساس راحتی می‌کنید؟

آیا شما دو نفر از سطح هوشی یکسانی برخوردار هستید؟

آیا شما علایق مشترک دارید؟

آیا نظام ارزشی و اعتقادی شما مشترک است؟

اگر شما ناامید یا افسرده باشید آیا شریک زندگی شما حمایت و دلگرمی برای شما ایجاد می‌کند؟

آیا از شیوه انتخاب و تصمیم‌گیری‌تان راضی هستید؟

آیا با یکدیگر به تفریح و بازی می‌پردازید؟

آیا به یکدیگر افتخار می کنید؟

آیا شما روحیه ی مبارزه طلبی دارید یا اهل گذشت هستید؟

 

مشاوره ازدواج

 

2- چگونه اختلافات را مدیریت خواهید کرد؟

مسائل زناشویی عموما وقتی پیچیده می شود که زوجین با به کارگیری روش های غلط و مخرب سعی در حل آنها داشته باشند مثلا فریاد بزنید، تهدید کنید، قهر کنید و …..

 

توانایی گفتگو و حل کشمکش ها از طریق مذاکره ی سازنده مشخصه احترام متقابل است هنری است که باید کسب شود.

 

– آیا شما عموما از نتیجه ی عدم توافق هایی که با یکدیگر دارید ناراضی هستید؟

– آیا شریک زندگی شما وقتی از دست شما عصبانی است آن را نشان می دهد؟

– وقتی شما از او عصبانی هستید به او می گویید؟

– آیا هردو شما دونفر می توانید عصبانیت خود را کنترل کنید؟

– آیا اشتباهات گذشته ی یکدیگر را دوباره مطرح می کنید؟

– آیا در حضور دیگران از یکدیگر انتقاد می کنید؟

– آیا در صورت وجود مسائلی که ازدواجتان را تهدید می کند به خدمات مشاوره ای روی خواهید آورد؟

 

3- چقدر پول اهمیت دارد؟

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

آیا از لحاظ اقتصادی با نامزد خود در یک طبقه قرار دارید؟

درآمد ماهیانه شما و همسرتان چقدر است؟

نظر آقا درباره استفاده از درامد همسر در زندگی مشترک چیست؟ آیا روی درامد شما برای گذران زندگی حساب کرده است؟

به نظر شما حساب بانکی مشترک ایده مناسبی است یا نه استقلال در مسائل اقتصادی را بیشتر می‌پسندید؟

آیا نامزد شما درباره مسائل مالی با شما صادق است و یا احساس دیگری در این باره دارید؟

اولویت شما در فهرست هزینه‌کرد خانواده آینده چیست؟ پس‌انداز و سرمایه گذاری یا تفریح؟

اگر همسر شما خیلی پرخرج باشد و یا اینکه در برهه‌ای نتواند مخارج شما را تامین کند چقدر از زندگی با او دلسرد می‌شوید؟

 

4- چقدر روی روابط جنسی خود حساس هستید؟

برخی افراد خیلی روشن‌فکر هستند و به روابط آزاد معتقدند آیا طرف شما چنین اعتقادی دارد. نظر خود شما در این باره چیست؟

بروز احساسات و عواطف جنسی در افراد مختلف متفاوت است شاید قبل از شروع زندگی بهتر باشد در این باره اطلاعات بیشتری کسب کرد چرا که در برخی موارد عدم بیان احساسات برای برخی انسان‌ها بسیار گران تمام می‌شود.

نحوه صحبت درباره مسائل جنسی نیز در انسان‌های مختلف متفاوت است.

آیا فکر می‌کنید طرف مقابل شما به زندگی وفادار می‌ماند. خودتان را در این حوزه چگونه ارزیابی می‌کنید.

درجه اهمیت رابطه جنسی در زندگی از دیدگاه شما چقدر است. آیا با رویکرد نامزدتان در این خصوص آشنا شده‌اید.

 

5- تعداد و زمان بچه دار شدن

تعداد و زمان بچه دار شدن مسئله ای مهم درازدواج است زوجین لازم است درباره احساساتشان و عقایدشان در این باره صحبت کنند و درباره مسئولیت ها و برنامه های پس از بچه دار شدن به گفتگو بپردازند.

 

– آیا درباره تعداد فرزندان در آینده با یکدیگر صحبت کرده اید؟

– آیا درباره ی زمان بچه دار شدن به توافق رسیده اید؟

– چگونه فرزندان خود را تربیت خواهید کرد؟

– چه نظام ارزشی و اعتقادی را در تربیت بچه به کار خواهید برد؟

– برای ایجاد انضباط چه خواهید کرد؟ تنبیه و تشویق ها را برنامه ریزی کرده اید؟

– آیا درباره مباحث فرزند دار شدن دیدگاه های مشابهی دارید – مثلا سقط جنین، فرزند خواندگی، و….

 

سوالات مشاوره قبل از ازدواج

 

6- صحبت درباره مسائل فرهنگی و مذهبی

دیدگاه‌های فردی و مشترک مذهبی می‌تواند تأثیر اساسی در ازدواج داشته باشد. مطالعات نشان داده است که انجام مناسک مشترک در میزان رضایت‌مندی بیشتر از زندگی زناشویی و کاهش احتمال طلاق نقش مهمی دارد.

 

آیا شما به یکدیگر در نزدیک شدن به خدا کمک می‌کنید؟ چگونه؟

آیا مناسک مذهبی را انجام می‌دهید؟

دیدگاه شما نسبت به ازدواج و طلاق چگونه است؟

آیا می توانید سه هدف از ازدواج کردن را نام ببرید؟

آیا درباره تربیت مذهبی کودکانتان با یکدیگر توافق دارید؟

آیا در نگرش شریک زندگی‌تان نسبت به باورها و مناسک مذهبی راضی هستید؟

 

7- حد و حدود رابطه با خانواده و دوستان

رابطه شما با خانواده و دوستان پس از ازدواج تا چه حدی تغییر می کند؟ باید دانست که در حالیکه زن و شوهر باید بهترین دوستان هم باشند در عین حال هر کدام به داشتن دوستان خوب و اعضای خانواده شان برای حمایت شدن در سراسر زندگی مشترک نیاز دارند.

 

– آیا خانواده های یکدیگر را تأیید می کنید؟ آیا آنها رابطه ی شما را تحکیم می کنند؟

– آیا می توانید خانواده های یکدیگر را بپذیرید و آنها را درک کنید؟

– چگونه باخانواده های یکدیگر رابطه برقرار خواهید کرد؟

– آیا از میزان ارتباط خانواده ی همسرتان در رابطه مشترکتان راضی هستید؟

– آیا دوستان مشترک دارید؟

– نحوه ی ارتباط با دوستانتان چگونه است؟ چقدر؟

– آیا شما روابط حل نشده و پیچیده ای در گذشته داشته اید؟

 

8- مسائل عاطفی

ضمن اینکه بر عواطف مثبت در طی دوران نامزدی تأکید می‌شود، در عین حال مسائل عاطفی می‌تواند حساس و مشکل‌ساز باشد! باید این فرصت را به یکدیگر بدهید تا به کمک هم از پیچیدگی عواطف زنانه و مردانه عبور کنید.

 

خلق و خوی شما چگونه است و فکر می‌کنید این خلق وخو چگونه روی ازدواجتان تأثیر خواهد گذاشت؟

آیا شما حالت‌های عاطفی و مسائلی دارید که لازم است همسرتان آنها را بداند؟ (همچون عصبیت، ترس‌ها، وسواس، و …)

در روابط با دیگران چقدر منعطف هستید؟

روابط شما با والدینتان چطور است؟

روابط شما با دوستان و سایر مردم چگونه است.

در محیطهای عمومی با دیگران چگونه کنار می‌آید؟ (مثلاً در خوابگاه دانشگاه)

 

برای داشتن یک ازدواج موفق، هر چه شناخت بیشتر باشد می توان انتظار ازدواج پایدارتری داشت در این مقاله برخی از زمینه های ضروری شناخت بیان شد که لازم است زوجین پس از پاسخ دادن به آنها، با مراجعه به یک مشاور خبره در زمینه ی ازدواج به بحث و تبادل نظر بپردازند.

 

گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

 

 

دانستنیهای قبل و بعد از ازدواج

مشاوره آنلاین جنسی

کاندوم متناسب با نیازت رو اینجا پیداکن

مشاوره تلفنی طلاق

تجربه روابط جنسی لذتبخش و ایمن

بازگشت به زندگی بعد از یک بحران سخت روحی

رفع‌دعاوی‌ملکی/کوتاهترین زمان،کمترین هزینه

راهنمای انتخاب و خرید محصولات زناشویی

درخواست مجرب ترین وکلا طلاق فوری

درخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان

درمان افسردگی یک بار برای همیشه

متفاوت از رقیبان شغلیتان جلوه کنید

تشخیص و درمان اختلالات جنسی

ارسال فوری و محرمانه انواع کاندوم

برترین هارد اکسترنال‌های موجود در بازار

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

در حقیقت یافتن فردی مناسب و ایده آل برای ازدواج و ادامه زندگی کار ساده ای نیست و پیش بینی اینکه کدام زندگی آ؛از خوب یا بدی خواهد داشت نیز کار هر کسی نیست. با پاسخگویی به آزمون زیر درمی یابید زندگی مشترکی که در آستانه آغاز آن هستید چگونه خواهد بود. آیا پایان خوشی در انتظار شما است یا اینکه از تصمیم خود پشیمان می شوید.

1- قبل از ازدواج کمتر از شش ماه برای شناختن یکدیگر وقت صرف کردیم.

صحیح

غلط

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

2- هر دوی ما بیشتر از 21 سال سن داریم.

صحیح

غلط

3- من و همسرم دوستان مشترک زیادی داریم.

صحیح

غلط

4- یکی از ما دوست ندارد بچه دار شویم بنابراین تصمیم گرفتیم هرگز بچه دار نشویم.

صحیح

غلط

5- سطح تحصیلات ما با یکدیگر بسیار فاصله دارد.

صحیح

غلط

6- ما هر دو مذهبی هستیم.

صحیح

غلط

7- والدین هر دو نفر ما با این ازدواج موافق بودند و رضایت قلبی خود را اعلام کردند.

صحیح

غلط

8- هیچ کدام ما تعصبی نیستیم و حد تعادل را می پسندیم.

صحیح

غلط

9- درآمد ما برای اداره زندگیمان کافی است و نیازی به کمک اطرافیان نداریم.

صحیح

غلط

10- پیش از ازدواج چندین بار میان ما اختلافاتی بروز کرد که ناچار شدیم مدتی ارتباطمان را قطع کرده و از هم دور باشیم.

صحیح

غلط

11- هر دو نفر ما با خانواده هایمان ارتباط خوبی داریم.

صحیح

غلط

12- هر دو نفر ما در دوران کودکی مورد علاقه و محبت خانواده هایمان بودیم.

صحیح

غلط

13- میان خانواده های هر دو نفر ما تعداد افراد مطلقه بسیار کم است. شاید از هر 20 ازدواج یک مورد طلاق داریم.

صحیح

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

غلط

14- هر دو نفر ما با ما در و پدرهای دیگری ارتباط خوبی داریم.

صحیح

غلط

15- زمانی که کودک بودیم هر دو نفر ما حرف والدینمان را گوش می کردیم و به آنها احترام می گذاشتیم.

صحیح

غلط

برای محاسبه امتیازاتتان به پاسخی که مطابق با کلید باشد یک امتیاز بدهید، کلید سوالات در زیر ارائه شده است:

1- غلط، 2- صحیح، 3- صحیح، 4- غلط، 5- غلط، 6- صحیح، 7- صحیح، 8- صحیح، 9- صحیح، 10- غلط، 11- صحیح، 12- صحیح، 13- صحیح، 14- صحیح، 15- صحیح

امتیاز 12 تا 15

شما به خوبی می توانید چالش های مختلف در زندگی مشترک را درک کرده و از عهده آنها برآیید، شانس موفقیت شما در داشتن یک زندگی سعادتمند بسیار بالا است.

امتیاز 7 تا 11

شما تقریبا می دانید برای داشتن یک زندگی زناشویی موفق و سالم چه باید بکنید، اندکی مطالعه و استفاده از تجربیات افراد موفق در اطرافتان می تواند اطلاعات شما را بالاتر برده و موجب شود زندگی بهتر و موفق تری را تجربه کنید.

امتیاز صفر تا 6

شما کمی رمانتیک و غیرمنطقی هستید و دید شما به یک زندگی مشترک موفق نیز اینگونه است. امتیازی که کسب کرده اید نشان می دهد شما و همسرتان باید کمی بیشتر روی مهارت های مختلف زندگی مشترک از جمله مهارت های ارتباطی تمرکز کنید تا بتوانید زندگی موفق و سالمتری را تجربه کنید.

بسیاری اوقات ازدواج هایی که بعد از شناخت کافی از طرفین از یکدیگر صورت گرفته اند موفق نیستند، بسیاری از اختلافات جدی و بزرگ در زندگی زناشویی و طلاق ها به این دلیل هستندکه زوجین قبل از ازدواج مدت زمانی ضروری برای شناختن یکدیگر صرف نکرده اند.

مطالعات نشان می دهند سن نقش بسیار مهمی در موفقیت زندگی زناشویی ایفا می کند، حدود 50 درصد طلاق ها در زندگی زوج هایی رخ می دهد که در سنین پایین و به خصوص زیر 20 سال ازدواج کرده اند. بیشتر این ازدواج ها بدون شناخت کافی و از روی احساسات یا به اجبار خانواده ها صورت می گیرند به همین دلیل نمی توان انتظار داشت این ازدواج ها با موفقیت همراه باشند.

داشتن تعداد زیادی دوستان مشترک موجب می شود پیوند بیشتری میان زوج ها ایجاد شود و این موضوع ارتباط میان زوج ها را عمیق تر و صمیمی تر می کند. بهتر است زوج ها قبل از ازدواج در مورد اینکه آیا می خواهند بچه داشته باشند یا نه به توافق برسند، البته در چنین موارد مهمی طرفین باید با یکدیگر کاملا صداقت داشته باشند. اگر یکی از طرفین پیش از ازدواج شروط طرف دیگر را موقتی و تنها برای کسب رضایت او بپذیرد اما در دلش این موضوع را نخواهد، در آینده بعد از شروع زندگی نمی تواند به قولی که داده عمل کند و همین امر موضوع اختلافات جدی در زندگی آنها خواهد شد.

هر چه میان سطح تحصیلات دو طرف فاصله بیشتری وجود داشته باشد در آینده اختلاف نظرها و مشکلات بیشتری میان آنها بروز خواهد کرد و همین موضوع می تواند زندگی آنها را با بحران های جدی مواجه کند.

دو نفر که می خواهند زندگی مشترکی بسازند باید از لحاظ مسائل اعتقادی و مذهبی به یکدیگر نزدیک و شبیه باشند تا بتوانند زندگی موفق تری داشته باشند. موافقت خانواده های دو طرف در ازدواج فرزندانشان با یکدیگر یکی دیرگ از شروط مهم موفقیت در ازدواج است، اختلافات خانواده ها با یکدیگر بسیاری اوقات حتی در مورد زوج هایی که با یکدیگر مشکل خاصی ندارند می تواند مشکل ساز شده و دلیل بروز اختلافات متعدد میان آنها شود.

تعصب حتی اگر از روی علاقه باشد بعد از مدتی موجب می شود زوج ها خسته و عصبی شوند. بهتر است قبل از ازدواج طرفین به خوبی حساسیت های خود را برای یکدیگر بازگو کنند و هر دو نفر با چشم باز وارد زندگی مشترک شوند. اگر شما قبل از ازدواج به حساسیت های همسرتان آگاه بودید و او حساسیت هایش را با شما در میان گذاشته بود و شما آنها را پذیرفته بودید اکنون که وارد زندگی مشترک شده اید هم باید به آنها احترام بگذارید تا این نمسائل برایتان مشکل ساز نشوند.

مشکلات مالی یکی از مهمترین دلایل جدایی زوج ها از یکدیگر هستند. زوج هایی که برای حل مشکلاتشان نمی توانند راه حل منطقی بیابند و تنها راه ممکن برایشان این است که مدتی از هم دور باشند، در بیشتر موارد همان زوج هایی هستند که بعد از مدتی تصمیم به جدایی و طلاق می گیرند چون هرگز نیاتموخته اند که از طریق راه های عملی و منطقی مشکلاتشان را حل کنند.

حفظ ارتباط با اعضای خانواده یکی از مهمترین عوامل ثبات و دوم زندگی زناشویی است. افرادی که از دوران کودکی مورد علاقه و پذیرش خانواده هایشان بوده اند با احتمال بیشتری در زندگی مشترکشان موفق می شوند.

در برخی خانواده ها تعداد افراد مطلقه بسیار زیاد است، احتمال می رود راه حل مشکلات در چنین خانواده هایی جدایی است و این خانواده ها کمتر برای حفظ زندگی مشترک و حل مشکلاتشان تلاش و از خودگذشتگی می کنند.

توانایی کنار امدن با افراد خانواده همسر یکی از نشانه های بلوغ و سازگاری افراد است، چنین فردی با همسرش نیز سازگار است و سعی می کند مشکلاتش را به خوبی با او حل کند. اختلاف با اعضای خانواده همسر تاثیرات منفی بر زندگی زوجین برجا می گذارد و موجب بروز اختلافات متعدد میان زوجین می شود.

حفظ احترام و رعایت حرمت بزرگترها یک ویژگی بسیار خوب و پسندیده است، کسی که به نصایح و پندهای بزرگترها و والدینش گوش می دهد مسلما برای حرف های همسرش – فردی که عاشقانه او را دوست دارد – نیز احترام قائل است و به آنها عمل می کند.

سوالات و پاسخ های این آزمون بعد از سال ها تحقیق و بررسی محققان در مورد مسائل و مشکلات زوج ها در زندگی مشترک طراحی شده اند. بیش از هزار زوج بعد از انجام آزمون بالا اظهار کرده اند نکات مشخص شده در این آزمون از جمله مهمترین عوامل موفقیت یا شکست زندگی مشترک هستند.

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

با عضویت در خبرنامه ایمیلی مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید. مطمئن باشید به هیچ وجه از ایمیل شما استفاده تبلیغاتی نمی شود.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به سامانه پرسش و پاسخ مشاور می باشد.



بزرگترین رکن ازدواج موفق برخورداری از تشابهات زوجین می باشد.حتی اگر دو نفر به تنهایی شرایط روحی و روانی و فکری ازدواج را داشته باشند ولی با هم تفاوتهای ریشه ای داشته باشند احتمال موفقیت آنها به مراتب پائین می آید.
آزمون زیر شاخصهای مهم تشابهات مانند تحصیلی، اجتماعی، اعتقادی و فرهنگی را بررسی نموده است. با پاسخ به سوالات این آزمون شما می توانید میزان تشابهات خود را با فرد مورد نظر جهت ازدواج بسنجید تا بتوانید در این رهگذر انتخاب معقولی داشته باشید که بتوانید ازدواج موفق را تجربه نمائید.

جنسیت :

آیا وبسایت روان یاب را می شناسید؟

نحوه آشنایی با سایت :

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

سن :

شغل :

دین
الف) اسلام.

ب) زرتشت.

ج) مسیحیت.

د) یهودی.

ه) سایر.

سابقه ازدواج
الف) قبلا ازدواج کردم.

ب) تاکنون ازدواج نکردم.

میزان تحصیلات
الف) زیر دیپلم.

ب) دیپلم.

ج) فوق دیپلم.

د) لیسانس.

ه) فوق لیسانس.

ی) دکتری.

وضعیت اقتصادی شما و خانواده شما
الف) زیر 100 میلیون.

ب) 100 میلیون تا 200 میلیون.

ج) 200 میلیون تا 500 میلیون.

د) 500 میلیون تا 1 میلیاد.

ه) 1 تا 2 میلیارد.

ی) بالای 2 میلیارد.

وضعیت اعتقادی
الف) معتقد به وجود خدا نیستم.

ب) خدا را قبول دارم به دین اعتقاد ندارم.

ج) به دین اعتقاد دارم ولی واجبات را انجام نمی دهم.

د) به دین اعتقاد دارم و واجبات را انجام می دهم.

ه) به امور دینی شدیدا پایبند هستم.

وضعیت احساسی
الف) فردی احساساتی و رمانتیک هستم.

ب) هم به احساسات اهمیت می دهم و هم به امور عقلی پایبند هستم.

ج) به نظر من احساسات مانع پیشرفت می باشد.

ارتباطات اجتماعی
الف) اهل رفت و آمد نیستم و دوستان زیادی ندارم.

ب) بین 3 تا 5 دوست صمیمی دارم و حدودا ماهی یک بار به مهمانی می روم.

ج) از دوستان زیادی برخوردار هستم و بالای هفته ای یک بار به دیدن دوستان و مهمانی می روم.

امور جنسی
الف) به نظر من جایگاه امور جنسی در زندگی بسیار بی اهمیت است.

ب) به نظر من اهمیت امور جنسی در زندگی به اندازه امور دیگر می باشد.

ج) به نظر من امور جنسی مهمترین نیاز بشر است که با ارضای آنها قسمت زیادی از تنش ها فروکش خواهد کرد.

استفاده از مطالب سایت روان یاب فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه روان یاب می باشد.

www.ravanyab.ir – Copyright © 2014 – All rights reserved.

استفاده از مطالب سایت روان یاب فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه روان یاب می باشد.

www.ravanyab.ir – Copyright © 2014 – All rights reserved.

همانطور که میدانید انتخاب همسر مناسب و داشتن ازدواج موفق آرزوی هر جوانی است ، اما هیچ کس به اندازه کافی از رمز و راز موفقیت در این مرحله از زندگی اطلاع ندارد.

چه چیز تضمین کننده داشتن ازدواجی موفق است؟

مشورت با بزرگان ، تحقیق کردن ، پرس و جو از آشنایان از راهکارهای داشتن ازدواجی موفق است ، اما چیزی که انجام آن قبل از ازدواج بسیار اهمیت دارد و تعداد کمی از جوانان به آن اهمیت میدهند ، انجام تست ازدواج است. قبل از ازدواج باید فرد بداند که آیا برای ازدواج آمادگی لازم را کسب کرده است یا خیر ، آیا میتواند زیر بار مسئولیت ازدواج برود؟ آیا به آن اندازه از بلوغ فکری لازم رسیده است؟ این ها سوالاتی هستند که هر کسی در مورد خود باید پاسخ آنها را بداند.

به جز ویژگی های فردی که لازمه ازدواج هستند ، وقتی همسری انتخاب میکنید باید قبل از ازدواج حتما تست روانشناسی ازدواج را انجام دهید تا نگرش ها ، عقاید و انتظارات طرف مقابلتان را بشناسید و تا حدودی نسبت به او شناخت پیدا کنید. بسیار مهم است که هر کسی از اهداف ،علایق و خواسته های همسر آینده خود باخبر باشد تا در آینده باهم دچار مشکلات نشوند. میزان تفاهم و سنخیت هر فرد با فردی دیگر باید مشخص شود تا اگر دو نفر با هم سازگاری نداشته باشند مشخص شود و همینطور دو نفر با آگاهی کامل با یکدیگر ازدواج کنند و زیر یک سقف بروند.

برای انجام تست ازدواج چه کنیم؟

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

شما جوانان عزیز نیز میتوانید با مراجعه به مرکز مشاوره ازدواج ، بهترین تست ازدواج و جدید ترین تست های روانشناسی در زمینه روانشناسی ازدواج را انجام دهید تا در زندگی فردی و مشترک خود موفق تر باشید. جهت انجام تست های ازدواج با ما تماس بگیرید.

مقاله های بیشتر در رابطه با این موضوع را در سایت مشاوره قبل ازدواج ببینید

منبع:فارس پاتوق

 مشاوره در برترین مراکز مشاوره مورد تایید کانون مشاوران ایران

مرکز مشاوره ازدواج

با سلام خوب دوست گرامی مگر نمی فرمایید قصد هر دو ازدواج است .احتمالا هردو فردی چهارچوب مدار هستید ؟البته ممکنه اینگونه هم نباشد ولی بهتره به جای شما ه دادنی که می تواند سراغار دلبستگی عاطفی و سایر مسائل شود ایشون رسما از طریق خانواده اقدام کنند اگر قرار بود جلساتی باشد زیر نظر خانواده باشد و خب طبیعتا موارد و شرایط بررسی شود .و چنانچه در چند جلسه احساس کردید شباهتی وجود دارد که خوب با ارامش خاطر و اگاهی از شناخت خانواده ها اقدام صورت گیرد و چنانچه هم اصلا بهم شباهتی نداشتید خیلی راحت مساله تمام می شود و
اصلا شاید از ابتدا خانواده احساس کردند به هم شباهتی ندارند و نیازی به ادامه نبود .ببینید اشتباه بسیاری از افراد این است که به بهانه اشنایی بیشتر با قصد ازدواج وارد مسائلی می شوند که شاید جبران کردنش دشوار باشد تصلا ممکن تست این عرد این طوور نباشد منتهی صرفا جهت احتباط مطرح می شو و تصممیم گیرنده خود شما هستید و امیدوارم تصمیم درستی گرفته و خوشبخت باشید

باسلام من ۱۹ سال دارم ئ یه اقایی ۲۶ ساله خاستگارمه خیلی وقته همو میشناسیم و مورد تایید هستن فقط اینکه من ادمی فوق العاده شوخ وشادیم ولی ایشون ادم خشکی هستن البته نه خیلی زیاد من خیلیا رو دیدو که ازدواج کردن همین مشکلو داشتن و بعد افسرده شدن و دیگه اون ادم سابق نشدن من این ترسو دارم این یه مشکلمه یکی دیگه اینکه من احساس میکنم دارم به خودم تلقین میکنم که ایشونو دوسش دارم . بعد اینکه ایشون موافق درس خوندن و کارکردن من هستن و اینکه پسر خوبی هستن میشه منو راهنمایی کنید.

با سلام دوست عزیز در مورد مساله اول بله خوب شخصیت و رفتار مساله بسیار حاءز اهمیتی است که باید دقت داشته باشید .به هر حال برخی از برخوردها صرفا منوط به جلات خوتستگاری نیست و ممکنه ایشون واقعا در روند زندگی فرد خشکی نبوده باشند . خوب با تحقیقات و سوال از دوستان این مساله مشخص خواهد شد چون به هر حال برخی واقعا چهارچوب هایی دارند و مراعات هایی می کنند .ولی خب اگر دیگران هم تایید کردند که ایشون فردی نیستند که روابط گسترده ای داشته باشند و در برقراری رابطه هم مشکل دارند خوب چون شما می فرمایید برون گرا هستید ممکنه با مشکل رو به رو شوید در هر صورت امیدوارم خوشبخت باشید و در مورد مساله دوم دوست داشتن فردی یعنی تمایل دارید باز او را ملاقات کنید و دوست دارید که کنارش باشید البته که مساله مشخصی است ولی اگر فکر می کنید به واسطه داشتن شرایطی خودتون رو قانع می کنید ان مساله دیگری است د هر حال بهتره برای اطمینان با مشاوره قبل از ازدواج جلسه ای داشته باشید .موفق باشید

سلام
ببخشید من عاشق یک دختری شدم وخانوادمون هردو مذهبی هستن وفقط اون یکم آرایش میکرده که خانوادش هم بهش دعوامیکردن ومن هم گفتم به ایشون که نباید آرایش کنی
و اون هم قبول کرده
آیا میتونم به قولش مطمعن باشم و بهش اعتماد کنم که بعدها پشیمون نشه؟

برای ازدواج شجاعت داشته باشید و طرف خودتون رو همونطور که هست بپذیرید … اینطوری بهتر میتونید با شرایط کنار بیایت
چون هیچ کسی رو نمیتونید به طور ۱۰۰ درصد تغییر بدید … چون خلاف اختیار و ازادی یک انسانه

با سلام دوست عزیز ببینید ایشون چه مدتی ارایش می کرده تحت چه شرایطی ؟ببینید ممکنه در حدی نبوده که مشکلی از نظر شما که معتقد هستید باشد و در شرایط خاصی بوده و در هر جایی نبوده ولی اگر این خانم عقایدی مخالف خانوادشون داشته باشند .و اصلا تمایل دارند و گرایش دارند که ارایش داشته باشند خوب قول را هر فردی ممکن است مطرح کند ولی قلبی نباشد و مخصوصا وقتی از فردی خوشمان بیاید و مورد علاقه ما باشد که خوب اصلا نمی خواهیم به هیچ قیمتی او را از دست بدهیم و همه تلاشمان را برای جلب نظر او انجام می دهیم بهتر بود شما مخالفتی نمی کردیدو صرفا ازایون می پرسیدید مایلند در اینده در چه حد پوشش و ارایش داشته باشند و خنثی جلو می رفتید تا اگر مساله ای وجود داشت مطرح کنند در هر حال خوشبخت باشید و بهتره بیشتر صحبت کنید و تحقیق کنید در موقعیت های مختلف ایشون رو بررسی کنید چون مذهبی هستید و ارایش برای شما پذیرفته ده نیست ممکنه اگر بعدا ایشون رفتار نامناسبی داشته باشند در این زمینه که دلخواه شما نباشد با مشکل مواجه شوید در هر حال خوشبخت باشید در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
موفق باشید

با عرض سلام ووقت بخیر
من پسری ۲۵ ساله هستم لیسانس دارم والان کارنسبتا پردرآمدی مشغولم من حدودا یک ماهه که با دختری درازتباط هستم وقصد لزدواج باهاش رو دارم اون ۱۹ سالش هست وباهاش صحبت کردم وتقریبا اخلاقیات وخانواده ما شبیه هم هست واون خانوادش رو در جریان گذاشته و یک بار هم با خاله ایشون وخودشون یک جلسه ای گذاشتیم و صحبت کردیم ولی من هنوز با خانواده صحبت نکردم ومشکل من این هست که این دختر به شدت عالی هست وهرچیزی که بهش میگم نه نمیگه و با شرایط من کنار میادو واقعیتش نمیدونم چرا این قضیه برای من یکم دودلی ایجاد کرده
به نظرشما چکاری انجام بدم

ایشون به اقتضای سنش وابستگی زیادی ایجاد کرده و اگر شما فردی مناسب برای ایشون باشید ..با یک دوره نامزدی میتونید از هم شناخت کامل پیدا کنید
ولی اگر شک و تردید دارید بهتره وارد این روابط نشوید … چون با شک و تردید نمیتونید به نتیجه ای برسید
منظور از دوره نامزدی دوره ای بدون محرمیت و نوشتن در شناسنامه است تا شما و خانواده ها با هم بیشتر آشنا شوند

ممنون از پاسخگویی شما
فقط یک سوال دیگه اینکه خانواده ما طوری هستن که با نامزدی و آشنایی قبل از ازدواج موافق نیستن وآیا با رفتن پیش مشاور میشه به نتیجه دلخواه رسید؟

با سلام
دوست گرامی نگرانی و دودلی شما دقیقا به چه خاطر است به این خاطر که ایشون با شرایط شما کنار می ایند و و هر چیزی شما می فرمایید ایشون می پذیرند یا خیر مساله دیگری مطرح است .به هر حال باید با خودتون و خواسته هاتون از هسر اینده کنار بیایید باید ببینید دقیقا خواسته شما چیست ؟چه رفتارهایی در زندگی اینده برای شما اهمیت دارد .چه ملاک هایی در نظر دارید و اگر ایشون شرایط مطلوبی دارند خوب رسمی ادقام کنید و برای رفع تردید هم می توانید از مشاوره حضوری بهره ببرید به هر حال شاید این نگرانی شما مرتفع شود و در تصمیم گیری درست به شما کمک شود .ممکنه شما دوست نداشته باشید در همه موارد طرف مقابل موافق باشد و در هر مساله ای پذیرای شما باشد و گاها مخالفت کردن این فرد برای شما جذابیت بیشتری داشته باشد و به همین خاطر است که دچار تردید شدید در هر حال شخصیت شناسی خود شما هم اهمیت دارد .در هر حال امیدوارم تصمیم درستی بگیرید و خوشبخت باشید ولی اقدام رسمی برای شناخت بیشتر شرایط بهتری را فراهم می کند.

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲
موفق باشید

سلام بنده دختری هستم که با پسری اشنا شدم ولی پسر ۱۳ یا ۱۴ سال از من کوچکتر هست.همدیگر را دوست داریم.
هر دو میخواهیم به مشاوره برویم.ایا این ازدواج موفقی هست؟

با سلام
دوست عزیز یعنی ازدواج با پسری که ۱۳ سال کوچکتر است .یعنی دو دهه املا متفاوت و شرایط و روحیات متفاوت شما چند ساله هستید ؟ازدواج موفق و یا غیر موفق کاملا به شما و شرایط زندگی شما بستگی دارد و مساله قطعی نیست .در مورد اینکه مرد بزرگتر باشد به خاطر مساله بلوغ فکری در خانم ها مشکل خاصی پیش نمی اید مگر اینکه هر فردی روحیات متفاوتی داشته باشد و مثلا دختر خانم در فضای سن و سال خودش بخواهد رفتار کند و مرد به دلیل پختگی با بسیاری از رفتارها و روحیات مخالف باشد .در مورد شما هم مساله چنین است هر چند بالعکس و سخت تر .شما حاضرید با فردی با این اختلاف سنی شما برای او جنبه حمایتی و مادرگونه پیدا نخواهید کرد در مورد بچه دارشد ن و زمان ان مشکلی وجود نخواهد داشت ؟زنان بعد از مدتی شکسته می شوند ایشون ب این مساله کنار می ایند ؟بینید دوست عزیز برای ازدواج صرف علاقه اهمیت ندارد چون باعث انتخاب کورکورانه می شود و شرایط را سخت می کند.رفتن نزد مشاور بسیار مطلوب است ولی این اختلاف سنی شاید مشکلاتی را ایجاد کند .
امیدوارم متوجه صحبت های بنده بوده باشید و تصمیم درستی بگیرید و خوشبخت باشید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵
موفق باشید

با سلام
من یه راهنمایی می خواستم
من یه دختر ۲۳ ساله هستم که فوق لیسانس یه رشته عالی با کار خوب هستم وضعیت مالی خودم در حال حاضر خیلی خوبه یه خواستگار دارم پسر ۲۵ ساله هست و مهندس هست ولی به دلیل اینکه هیچ سهمیه ای نداره کار نداره و همش دنبال کار هست ولی خیلی پسر پاک و خوبیه اشنایی های مقدماتی بینمون شکل گرفته و از نظر اخلاق و رفتار تا حدودی شناخت پیدا کردیم ..همیشه توی زندگی دلم میخواسته همسرم مکمل من باشه و یه پله باعث پیشرفت من باشه به خصوص برای رسیدن به کمال انسانی …من همچین شخصیتی رو در این اقا میبینم اما از اینده و مشکلات اقتصادی واهمه دارم …میشه دو نفر خیلی خوب و پاک باشن و خیلی همو دوست داشته باشن باهم ازدواج کنند ولی بتونن بدون خونه یا با خرج های زندگی های امروز کنار بیان و خوشبخت بشن؟؟؟من اگر تا الان ازدواج نکردم چون کسی رو تا این حد قبول نداشتم به نظرتون باید چه تصمیمی بگیرم چه راهکاری هست که بتونه توی انتخابم بهم کمک کنه؟

با سلام دوست عزیز همین مساله ای که می فرمایید که ایا می شود دو نفر بدون وضعیت مالی زندگی را شروع کنند باید بدانید بله دو نفر اگر تفاهم داشته باشند و ت قعات را کاهش دهند و هر وو همدل و همراه باشند می توانند زندگی موفقی داشته باشند چون وضعیت مالی اکتسابی است .و قاعتدا خیلی از افراد اوایل زندگی شرایط مالی مناسبی ندارند ولی کم کم به خواسته های مالی میرسند ولی نکته مهم پذیرش شما نسبت به این شرایط است چقدر تحمل دارید با فردی زندگی کنید که قرار تست ار صفر شروع کند و البته چقدر منطقی تصمیم گرفتید و جوانب امر را سنجیدید .توصیه می کنم با هم به مشاوره پیش از ازدواج مراجعه کنید.

با تشکر

سلام و عرض ادب.بنده پسری هستم ۱۸ ساله با دختری ۲۰ ساله آشنا شدم و آنقدر این دختر رو دوست دارم که حاضر نیستم هیچکسو جاش تحمل کنم.متاسفانه من در اصفهان سکونت دارم و ایشون در همدان و ۱ ساله که همو ندیدیم ولی همواره باهم در تماس هستیم خانواده من از رابطه ما خبر دارند اما فقط خواهر ایشون از رابطه ما با خبر هستن.بنده دوتا ماشین دارم یه ۲۰۶ صندوقدار و یک شاسی بلند جک اس فایو که شاسی بلند به نام خودمه و در حال حاضر حساب بانکی من ۴۲۰ میلیون هستش که از پدرم گرفتم و حسابم به نام خودمه.بهترین زندگی رو میتونم برای این خانوم بسازم چون با جون و دل دوسش دارم توی این یکسال هیچکس نتونسته منو وادار به خیانت کنه.مشکل من اینه که برای ازدواج فقط کمی فرصت از ایشون میخوام تا کنکورمو بدم و به دانشگاه برم ولی ایشون هربار برای من موعدی تعیین میکنه که این موعد ها عذاب و کابوس هرشب منه و باعث شده من شب و روز نداشته باشم چون میگه اگه توی این تاریخ نیای من با کس دیگه ای ازدواج میکنم.من تا به این سن توی خونه و خانوادم سر سفرمون نون حروم ندیدم.هیچوقت خانوادم باعث رنجش کسی نشدن.پدر و مادرمم هم از این خانوم خوششون اومده که برای من دلگرمی بزرگی بوده.من فقط ازین خانوم فرصتی میخوام تا به شکل موجه تری به خواستگاری برم و ازدواج کنم.لطفا راهنماییمون کنید چون واقعا درگیر هستیم.در ضمن من اصالتا آبادانی_بختیاری هستم و فقط در اصفهان متولد و بزرگ شدم.خواهش میکنم زود جوابمو بدین

با سلام .دوست عزیز توجه داشته باشید که اگر شرایط شما طبق گفته ی خودون تا این حد مناسب است که توانایی امرار معاش و ایجاد زندگی معقولی رو برای این خانم دارید .و این خانم هم تمایل دارند پس باید کمی گذشت و صبر داشته باشند و مت جه شرایط شما باشند چون این سن مطمئنی برای ازدواج نیست .شما خودتون فکر کنید وقتی به دانشگاه بروید و چند سال بعد دقیقا معیارها متفاوت سود از این جو عاطفی خارج شوید شاید واقعا انتخاب شما ایشون نباشند و یا خدای ناکرده به فرض نامزد شدن شما پشزمان شوید چون به هر حال دانشگاه دنیای تجربه های متفاوت است پس این کم صبری خانم رو به فال نیک بگیرید تا زمانی برای تصمیم منطقی شما باشد .به جای اینکه دنبال راهکار باشید که ایشون رو قانع کنید .کمی به شرایط خودتون منطقی فکر کنید .خوب ممکنه این خانم زمان نمی دهد چون دوست دارد زودتر این ازدواج سر بگیرد ولی شما مطمئن هستید که بعدا از انتخابت ن پشیمان نمی سوید به هر حال در قبال طرف مقابل مسئول هستید این موارد را بسته به تجربه عرض می کنم که بهد از وصال و کاهش هیجانات و حتی تغییر شرایط یکی از طرفین خیلی از مسائل به زیبایی روز اول دیده نمی شود .در هر حال امیدوار م خوشبخت باشید

سلام من دختری هفده ساله هستم و خواستگاری ۲۲ دو ساله دارم که به مدخ شیش ماه هست زیر نظر خانواده ها برای اشنایی بیشتر رفت و امد کردیم عقایدمون شبیه هم دیگه هست و تنها تفاوت بزرگمون اینه که خانواده اونا مذهبی اند اما خانواره من نیستن علاقه دو طرفه داریم حاضر نیست به مشاوره بیاد و اعتقاد داره مشاوره نمیتونه توی یک ساعت خودشو بذار جای اونو گذشتش که بتونه راهنماییمون کنه….به نظر شما این ازدواج درست هستش؟

با سلام .اگر خانواده ها تفاوت زیادی با هم داشته باشند .بعدا در طی زندگی ممکنه مشکلاتی پیش بیاید چون شما که نمی توانید رابطه را قطع کنید .اینکه انتظاراتی که از شما داشته باشند مهم است در زمینه پوشش و . … رفت و امد های اینده شما هم اهمیت دارد .و حتی برخوردها ببینید اگر خانواده شما را برای ایشون انتخاب کردند .یعنی جوانب رو در نظر گرفتند ولی خودون راجب جزییات رفتاری و انتظاراتی که نسبت به هم دارید با هم صحبت کنید .ببینید از زندگی چه می خواهید .چه چیزی برای هر دو مهم است و اهداف مشترک رو پیدا کنید شاید شما کاملا بتوانید با ایشون منطبق شوید ولی اگر حس کردید برخی مسائل را نمی توانید بپذیرید خب درست نیست پیش بروید .امیدوارم خوشبخت باشید .

سلام دختری ۱۸ساله هستم والان خواستگاری دارم که۲۲ساله هست از نظر مالی هم به گفته خودش خوبه و گفتهمیزارم دامه تحصیل بدی. شب خواستگاری مامانش گفت که پسرم فقط خودتو میخواد وگفته اونقدر میام که جوابت بله بشه .ولی ازنظر ظاهری هم یکی از چشمهاش یکمی تاب داره نمیونم چی بگم ازش اطلاعاتی هم ندارم وپدرومادرام هم میگن خودت بزرگ شدی وخودت باید تصمیم بگیری حالا دودلم نمیدونم چکارکنم…

با سلام دوست عزیز یعنی در حال حاضر به خاطر وضعیت ظاهری ایشون دو دل شدید .؟اگر نمی تونید چهرشون رو بپذیرید یک مساله ایت ولی اگر دودلی به خاطر رفتار و سایر مسائل ایت از جهتی هم برخی ملاک های شما را دارند می توانید حضوری به مشاور پیش از ازدواج با هم مراجعه کنید اینکه خودتون در ابن سن تصمیم بگیرید خب قاعدتا اضطراب را چندین برابر خواهد کرد .و طبیعی است اگر این فرد را نمیشناسید باید خانواده تحقیقات محلی را انجام دهند .به هر حال مساله یک عمر زندگی است و باید جدی گرفته شود و خانواده به عنوان حامی در تصمیم گیری با توجه به تجربیاتشون کمک کنند .در هر حال امیدوا م خوشبخت باشید

سلام من دختر ۱۴ ساله هستم که پدرم معلم است و اهل بناب هستیم و یه خواستگار دارم که اهل قم است و ۱۹ سالشه و یه ساله خواستگارمه . به در س علاقه ی زیادی دارم و پدرم میگه تا هر جا بخونی پشتتم .

البته پسره هم بد نیست نمی دونم چیکار کنم

با سلام دوست عزیز اگر خود شما مشکلی ندارید در این سن اردواج کنید و اون ۴رد مورددقبول شماست و اگر صحبت کنید در مورد درس خواندن شما هم حامی است جای نگرانی وجود ندارد .مگر اینکه اون فرد شرایط شما رو نداشته باشه و یا شما رضایتی به ازدواج در این سن نداشته باشید.ببهتره حتما تحقیقات لازم صورت بگیرد و شما هم بررسی کنید که تمابل به همراهی با این فرد دارید یا خیر ؟امیدوارم خوشبخت باشید

سلام سوالی که برای من پیش اومده راجع به ابراز علاقه هست . من دو سال و نیم هست که به قصد ازدواج با یکی از همکلاسی های دوران کارشناسیم هستم .خانواده ایشون کاملا در جریانن ولی چون هنوز کار پیدا نکرده اقدامی صورت نگرفته.هر دو ۲۹ سالمونه ، البته من سه چهار ماه بزرگترم . مشکل من اینه که ایشون اصلا ابراز علاقه نمی کنه حتی وقتی من میخوام حرفو پیش بکشم احساس میکنم خیلی مشتاق نیست و دوباره بحث رو به سمت حرفای عادی میبره . این مدت به خاطر بیکاریش خیلی عصبی و نارحته و بعضی وقتا با خانوادش حرفش میشه . ما از هم دوریم و تو دوتا شهرستان زندگی میکنیم . اصلا پیشنهاد نمیده همدیگرو ببینیم مشکل مالی داره ولی به نظرم دلیل قانع کننده ای نیست . با اینکه هر روز حرف میزنیم و پی ام میدیم ولی بازم از ابراز علاقه خبری نیست .. . سعی کردم منطقی باهاش حرف بزنم ولی هر دفعه میگه باز شروع کردی و بعد هم خیلی شدید بحثمون میشه، دیگه باعث شده فکر کنم آدم غیر منطقی و خودخواهیه ،خیلی کلافم به نظرم اصلا معقول نیست که فکر کنم بهم علاقه داره چند بار تصمیم گرفتم تمومش کنم ولی دوباره پیگیر میشه و میگه فقط ابراز احساساتش ضعیفه ولی من فکر میکنم ازین حرفا فرار میکنه. بیشتر از اینکه نگران خواستگاری اومدنش و .. باشم نگران اینم که بعد از ازدواج دچار مشکل بشیم احساس افسردگی و ناامیدی میکنم لطفا راهنماییم کنید ممنونم

با سلام
ایشون از چه خانواده ه ای هستند با چه دره اعتقادی ؟حرف اول را چه کسی می زند ؟شخصیت ایشون چگونه است وقتی فردی از خانواده ای باشد که همیشه بزرگتر ها صحبت می کنند نظر خواهی نمی شود کمی نوع عاطفه به خرج دادن برایش سخت می شود مخصوصا وقتی همیشه به خاطر جدی بودن تشویق شود و در خانواده ای باشد که ابراز محبتی صورت نمی گیرد .و یا اینکه شخصیت درون گرای باشد که انقدر کنترل احساسات را داشته که اکنون ابراز محبت برایش سخت است ببینید دوست عزیز همه این موارد رو در نظر بگیرید و بعد تصمیم به ادامه و یا قطع مساله داشته باشید اصولا در مورد مردان وقتی مسائل مالی وجود دارد و شرایط سختی به همراه است کمی ابراز محبت و تصمیم گیری با مشکل مواجه می شود ابتدا بهتره راجب جدی بودن بحث ازدواج صحبت شود زمان خواستگاری رسمی و یا حتی کار پیدا کردن ایشون که در اولویت است وقتی این شرایط مهیا شد می توانید زیر نظر خانواده ها بیشتر زمان بگذارید و از نوع رابطه و صمیمت و ابراز محبت ایشون مطلع شوید نمی شود همین طور تصمیم گرفت .و باید در نظر داشته باشید که به هر حال تصمیم برای اینده است .و باید دقت کافی داشته باشید.که به هر حال ایشون باید تکلیف شما را مشخص کنند .چون فرصت های اینده را از دست می دهید.ملاک های اولیه شما هم توسط ایشون براورده نشده است چه برسد به مباحث عاطفی و ..امیدوارم متوجه منظور بنده شده باشید .خوشبخت و موفق باشید

سلام سوالی که برای من پیش اومده راجع به ابراز علاقه هست . من دو سال و نیم هست که به قصد ازدواج با یکی از همکلاسی های دوران کارشناسیم هستم .خانواده ایشون کاملا در جریانن ولی چون هنوز کار پیدا نکرده اقدامی صورت نگرفته.هر دو ۲۹ سالمونه ، البته من سه چهار ماه بزرگترم . اول رابطمون هم دنبال کار بود ولی کار پیدا نشد و رفت ارشد خوند ( احساس کردم یکم خودخواهی بود ) مشکل بزرگ من اینه که ایشون اصلا ابراز علاقه نمی کنه حتی وقتی من میخوام حرفو پیش بکشم احساس میکنم خیلی مشتاق نیست و دوباره بحث رو به سمت حرفای عادی میبره . این مدت به خاطر بیکاریش خیلی عصبی و نارحته و بعضی وقتا با خانوادش حرفش میشه . ما از هم دوریم و تو دوتا شهرستان زندگی میکنیم . اصلا پیشنهاد نمیده همدیگرو ببینیم مشکل مالی داره ولی به نظرم دلیل قانع کننده ای نیست . با اینکه هر روز حرف میزنیم و پی ام میدیم ولی بازم از ابراز علاقه خبری نیست .. خیلی کلافم به نظرم مردی که اصلا نمیخواد ابراز علاقه کنه یعنی واقعا علاقه ای نداره . سعی کردم منطقی باهاش حرف بزنم و این مشکلو حل کنیم ولی هر دفعه میگه باز شروع کردی و خیلی شدید بحثمون میشه، دیگه باعث شده فکر کنم آدم غیر منطقی و خودخواهیه ، چند بار خواستم تمومش کنم ولی نمیذاره .احساس افسردگی و ناامیدی میکنم لطفا راهنماییم کنید

با سلام
کاتی در مورد ابراز علاقه در دوران نامزدی

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج

بخشی از خوشبختی در زندگی زناشویی با ابراز علاقه پدید می آید؛ پدید می آید زیرا از قبل وجود ندارد و باید ساخته و پرداخته شود. ساختن و پرداختن آن هم به روشهایی بستگی دارد که یکی از آنها آشنایی با شیوه بروز دادن علاقه است.

۱ – به جای آنکه از روی درماندگی رمانتیک باشید با چشمان باز و امیدوارانه رمانتیک باشید.
۲ – به خاطر داشته باشید خوشحالی و خوشبختی چیزی نیست که مالکش باشید. خوشبختی یک مهارت است. خوشبختی را نمی توانید به چنگ آورید. خوشبختی را هنگامی تجربه خواهید کرد که بیاموزید در هر لحظه چگونه زندگی کنید.
۳ – چنانچه خواهان آنید که عاشق باشید باید نخست عشق را درون خود جسته و یافته باشید. فقط در این هنگام است که عشق را در دیگری نیز خواهید یافت.
۴ – به ازدواج خود مانند راهی متحول کننده و سفری که در بردارنده رشد و تغییر شخصی است بنگرید. گام برداشتن در این مسیر برای شما و همسرتان نیرو، استحکام، پایداری و بردباری به همراه خواهد آورد تا بتوانید سفر عشق را دوشادوش یکدیگر بپیمایید.

همچنین بخوانید : راز داری یک اصل مهم در دوران نامزدی است
دوران نامزدی و ابراز علاقه

۵ – به همسرتان توجه و علاقه نشان دهید و هرگز از یاد مبرید که چرا عاشق او شدید.
۶ – به همسرتان کمک کنید شما را بیشتر و بهتر دوست داشته باشد. با در میان گذاشتن خواسته های پنهان و نیز درونی ترین و عمیق ترین نیازهایتان با او، کمکش کنید تا شما را خوشحال کند.
۷ – به بیان این نکته که عاشق همسرتانید اکتفا نکنید. به او بگویید چرا دوستش دارید و به او عشق می ورزید.
۸ – اعجاز و وفوری را که همسرتان با عشق خود به زندگیتان آورده شکر گزار باشید. همانا او کلید ورود شما به بهشت روی زمین است.
۹ – به خاطر داشته باشید ازدواج به شما کمک میکند تا هر آنچه را در شما دوست داشتنی نیست بهبود بخشید.
۱۰ – پایبندی خود را به ازدواجتان هر روز تمدید و تجدید کنید . آن را قویتر و عمیقتر از روز قبل سازید. این کار رابطه شما را از یک دوستی یا موانست ساده به یگانگی و الحاقی حقیقی و کم نظیر بدل می سازد که یکایک اعمال و حرکات شما را از معنا و مفهوم آکنده میسازد.
-ملاقات های دوستانه
معمولاً دختر و پسرها در این دوران شیرین و به یاد ماندنی، دیدارهای دوستانه زیادی دارند. این ملاقات ها نیز باعث افزایش علاقه و محبت میان آنها می شود. البته به شرطی که:
– ملاقات ها دوستانه و عاشقانه باشند.
-دختر و پسر در این ملاقات ها، به هم کلمات و جملات محبت آمیز بگویند و از تحقیر، ‌تمسخر و … یکدیگر دوری گزینند.
– یکدیگر را همیشه با القاب زیبایی چون عزیزم،‌ مهربانم و… صدا بزنند.
– خود را پایبند اصول اخلاقی و مهمی چون رازداری، صداقت،‌ عدم مقایسه و… بدانند. رعایت این اصول باعث افزایش اعتماد میان زن و مرد و در نهایت افزایش محبت و وابستگی آنها به یکدیگر می شود.

-متعادل بودن
محبت کردن و خوب بودن بیش از اندازه و همیشگی نه تنها باعث افزایش علاقه طرف مقابل نمیشود ، بلکه برعکس باعث بروز حس بی تفاوتی و بی ارزشی نیز میگردد. به یاد داشته باشید برای جذب کردن یک دختر یا پسر باید احساسات را تحریک کنید. بدون احساس، جاذبه غیرممکن است.
اما زیاد بودن یک احساس درست به اندازه بی احساس بودن بد است. وقتی همیشه خوب باشید یا همیشه بد باشید، از کسی که می خواهید دورتان میکند. پس متعادل باشید.

محبت خود را در قابل زیباترین جملات به نامزدتان ابراز کنید

– توجه به یکدیگر و ارزش قائل شدن
– محبت وقتی که ابراز می‌شود، شیرینی دوچندانی پیدا می‌کند؛ بنابراین محبت خود را در قابل زیباترین جملات به همسرتان ابراز کنید.
– از همین ابتدا عادت کنید همسرتان را همیشه با القاب زیبایی چون عزیزم،‌ مهربانم و… صدا بزنید.
– تا جایی که ممکن است از بیان گله و شکایت و غر زدن‌های بی‌مورد خودداری کنید.
– همیشه به خاطر کارهای خوب همسرتان، هرچند کوچک و کم اهمیت، از او تشکر کنید.
– وقتی همسرتان از موضوعی ناراحت است، صمیمانه به حرف‌هایش گوش دهید و به جای نصیحت کردن فقط شنونده‌ی خوبی باشید.
– در زمینه‌های گوناگون به علاقه‌مندی‌های همسرتان توجه کنید و به آن‌ها اهمیت دهید

-نوشتن نامه های محبت آمیز
– معمولاً نوشتن نامه های عاشقانه و پر مهر، تأثیر بسیاری در افزایش محبت و استحکام رابطه میان افراد در دوران نامزدی دارد. شاید برخی گمان کنند که این راه تنها مخصوص نامزدهایی است که از هم دور بوده و در دو شهر یا کشور متفاوت زندگی می کنند، در حالیکه این چنین نیست.
نامه نگاری های عاشقانه یکی از بهترین راه‌های ابراز علاقه و محبت افراد به یکدیگر چه در دوران نامزدی و چه پس از ازدواج بوده و باعث پایداری زندگی مشترک می شود. البته فرستادن پیامک های زیبا، با محبت و عاشقانه نیز جزء این دسته محسوب می شوند.
البته همان‌طور که گفتیم بهترین و کارآمدترین شیوه برای نشان دادن محبت به همسر، ابراز و اظهار آن است که دوران عقد بهترین فرصت برای ایجاد محبت و افزایش روز به روز آن میان زن و مرد است. پس این دوران طلایی را از دست ندهید.

-هدیه دادن
«هدیه» یکی از زیباترین نمادهای ابراز مهر و محبت بوده و نقش بسیار عجیبی در جذب دلها و افزایش محبت میان افراد دارد. به همین دلیل همیشه افراد برای ابرزا علاقه و محبت به دیگری از هدیه استفاده می کنند. البته برخی گمان می کنند که هدیه هرچقدر گرانتر باشد با ارزش تر و بهتر است درحالی که هدیه فی نفسه ارزشمند است.
پس یکی از راه های ابراز علاقه و محبت به همسر و حتی جذب مهر و محبت او به خود در دوران عقد دادن هدیه است.

دوره ای که مردها با زن های ۱۰ یا ۲۰ سال کوچک تر از خودشان ازدواج می کردند، تقریبا گذشته است. امروزه ازدواج هایی که در آن زوج ها همسالند و یا ازدواج هایی که در آن زن بزرگ تر از مرد است بیشتر از قبل دیده می شود.
تفاوت سنی مناسب
اگر تفاوت سنی میان زن و مرد سه تا چهار سال باشد، از یک حد معمولی برخوردار است. این مورد بستگی به این دارد که چقدر زن و مرد بتوانند این فاصله را باور داشته باشند. این مساله را نمی توان به همه تعمیم داد و به این معنا نیست که همه کسانی که چنین اختلاف سنی ای دارند، زندگی خوبی هم دارند.
البته هرچه فاصله سنی زوجین کمتر باشد احتمال تفاهم بیشتر است. چراکه دو نفر با تفاوت سنی زیاد در دو مرحله متفاوت از زندگی هستند و نیازها و خصوصیات آنها بالطبع متفاوت است. فاصله سنی از ۱۰ سال به بالا به دلیل اینکه تفاوت زمانی و یک دهه فاصله زندگی کردن بین دو فرد وجود دارد، مشکلاتی برای هر دو زوج به وجود می آورد. مشکلاتی چون عدم درک صحیح و متقابل، برآورده نشدن انتظارات دو طرف بعد از مدتی و بی حوصلگی فرد بزرگ تر، به خصوص احساس پشیمانی و بروز مشکلات بیشتر از عواملی هستند که بین زوج ها با فاصله سنی زیاد دیده می شوند.
یکی از معیارهای انتخاب همسر هماهنگی و تناسب بین زوجین از نظر فاصله سنی است. به هر حال افرادی که در محدوده سنی نزدیک هم باشند، تجربه ها و خاطره های یکسانی دارند و پیش زمینه فرهنگی مشابهی برای درک کردن هم خواهند داشت.
بزرگ تر بودن مرد
مرد ایرانی با خاصیت مردسالارانه ای که از گذشته در اطراف خود دیده و شنیده، مدیر بودن در خانواده و حرف آخر زدن را تعریفی از خود می داند. از سوی دیگر بزرگ تر بودن مرد نوعی توازن رفتاری را در خانواده به دنبال دارد. با این حال معیارها با گذشت زمان در حال تغییر و دگرگونی است.
حضور زنان در جامعه و فعالیت های اجتماعی آنها، توجه بیشتر آنها به تحصیلات و ارتقای علم و به دست آوردن موقعیت هایی برتر حتی بسیار معتبرتر از مردها تا حدودی باعث تغییر سن ازدواج شده و به همین خاطر است که در جامعه امروز زنانی که از همسران خود بزرگ تر هستند، بیشتر از قبل دیده می شوند.
بزرگ تر بودن زن
اگرچه هنوز مساله بزرگ بودن زن از مرد چه از نظر فرهنگی و چه از نظر اجتماعی در جامعه ما پذیرفته شده نیست اما نمی توانیم برای همه افراد، نسخه های واحد و یکسانی بپیچیم. اگر دو نفر تفاهم فرهنگی و اخلاقی داشته باشند، همسن بودن یا بزرگ تر بودن دختر از پسر، مشکل خیلی حاد و پیچیده ای نیست.
کسانی که مخالف بزرگ تر بودن زن هستند معمولا دلایل زیرا برمی شمارند:
ترس از اینکه این ازدواج ها بعد از مدت کوتاهی با شکست مواجه شود؛ به ویژه اگر این ازدواج به خاطر موقعیت مادی زن صورت گرفته باشد، همیشه موردتوجه است.
زنی که چندسال بزرگ تر باشد، معمولا انتظار دارد همسرش هم همانند او فکر کند و مسائل را بسنجد ولی وقتی با چیزی غیر از این مواجه می شود، این فاصله را بیشتر درک می کند.
از سوی دیگر، مردی که با زن بزرگ تر از خودش ازدواج می کند، ممکن است پس از چند سال زندگی، با تحلیل رفتن جسم زن، احساس ناخوشایندی پیدا کند و شاید به فکر جدایی و یا ازدواج دوم بیفتد و…
درحالی که این احتمال ها تنها مختص به زن هایی نیست که از شوهرانشان بزرگ ترند بلکه ممکن است در رابطه سایر زن ها با شوهرانشان نیز اتفاق بیفتد.
چنین ازدواج هایی جنبه های مثبتی هم دارد؛ ازجمله اداره زندگی از سوی زنی آگاه و مدیر. البته به شرطی که خود فرد پذیرای شرایطش باشد و بتواند نگاه جامعه و مردم را تحمل کند. چراکه تاثیرهای منفی برخورد جامعه و اطرافیان ممکن است در زندگی بروز پیدا کند.
می توان خانواده های زیادی را یافت که با بزرگ تر بودن زن از شوهر، زندگی هایی شاد و زیبا دارند. این مساله درصورتی که عشق و علاقه طرفین به همدیگر زیاد باشد و زندگی خوبی داشته باشند مشکل ساز نخواهد شد.
همسن بودن یا نبودن
تعریف تفاوت سن و پذیرش آن، کاملا به فرهنگ و تربیت خانوادگی بستگی دارد. در مساله ازدواج درصورت فراهم بودن نیازهای اساسی و شناخت متقابل نمی توان فاصله سنی را از عوامل و عناصر اصلی دوام زندگی دانست. با این حال هرچقدر فاصله و اختلاف سنی بین زن و مرد کمتر باشد آنها به درک بهتری از یکدیگر می رسند.
زن و مرد هرچقدر تناسب و سنخیت بیشتری داشته باشند پیوند و ازدواج مستحکم تری خواهند داشت.
یکی از معیارهای انتخاب همسر هماهنگی و تناسب بین زوجین از نظر فاصله سنی است. به هر حال افرادی که در محدوده سنی نزدیک هم باشند، تجربه ها و خاطره های یکسانی دارند و پیش زمینه فرهنگی مشابهی برای درک کردن هم خواهند داشت. دختر و پسری که در سن ازدواج قرار دارند باید از نظر فکری در یک سطح قرار گیرند. تفاوت سن در فرهنگ ما اهمیت دارد ولی میزان آن را هم هیچ علم و منطقی با قاطعیت تخمین نزده است.
آنچه از سن مهم تر است…
تفاوت در سن بلوغ دختر و پسر این روند را طوری نهادینه کرده که پسرها باتوجه به دیرتر بالغ شدنشان باید از دخترها بزرگ تر باشند. با این حال فاکتور سن به تنهایی نمی تواند تضمین کننده یک ازدواج موفق باشد.
انگیزه زوج ها برای ازدواج با یکدیگر در این زمینه بسیار دخیل است. هستند کسانی که با انگیزه های اقتصادی با افرادی ازدواج می کنند که تفاوت سنی بسیار زیادی با آنها دارند؛ ازدواجی بدون پایه های عاطفی و شناخت که نبودن عامل علاقه در این نوع از ازدواج ها آنها را با شکست مواجه می کند. در این صورت نمی توان گفت شکست این زندگی تنها به خاطر بالابودن سن یکی از دو زوج بوده است.

سلام..من ۳خ ساله با دختری که دوستش دارم میخام ازدواج کنم….همه چی اوکی بود..بابا و مامانش راضی بودن و اوکی داده بودن..رفتیم مشاوره.اکثر سوالها خیلی گنگ بود.خلاصه دکتر به ما گفت که ۷۰% این ازدواج ریسک هست…الان ۲ روزه فقط اشک میریزیم .خیلی دوست داریم همدیگرو واقعا عاشق هم هستیم…من کلا ساکن ترکیه استانبول هستم و بخاطر عشقم قرار بوده کلا تغییر مکان به تبریز کنم.حالا نمیدانیم چیکار کنیم.بنظرتون به یه مشاور دیگه هم بریم؟۶ ماه هست که آشنا هستیم و تو این مدت اصلا اختلافی نداشتیم.چقدر میشه به اون ۷۰%اعتماد کرد..
۳۷ ساله هستم و دختر هم ۲۵ ساله..من فوق دیپلم .و دختر هم دانشجوی روانشناسی

با سلام اینکه اون فرد مشاور بر چه اساسی این مسئله رو مطرح کردند حدس می زنم براساس تست ها بوده و نتایج انها و همچنین شاید مسئله اختلاف سنی بین شما مطرح بوده است .در هر حال چون خانواده ها رضایت دارند بهتر است هر دو به مشاور دیگری مراجعه کنید اگر ایشون هم به همون تصمیم رسیدند و گفتند این ازدواج ریسک های بسیاری به همرا دارد شاید بهتر باشد ادامه ندهید چون در هر حال هر دوی شما ممکنه شرایط دلبستگی براتون ایجاد شده باشه و متوجه یک سری تفاوت ها نباشید که متخصص این حوزه به عنوان نفر سوم بدون قضاوت مشکلاتی را یاداور می شود .در هر حال امیدوارم خوشبخت باشید و کاملا منطقی با مساله برخورد کنید البته که جای نگرانی نیست و ممکن است مساله خاصی که بعدا مشکل ساز شود وجود نداشته باشد .موفق باشید

دوست عزیز ازدواج بر اساس مشاوره فقط دورنمایی از اینده رو بر اساس جوابهای شما میده …پس قطعیتی در این مورد نیست
بهتره اگر تصمیمی دارید عملی کنید و حتما مدتی رو بین ۹ ماه تا یک سال نامزد بمونید تا از هم شناخت خوبی داشته باشید
و اگر تضادهایی وجود داره در این دوره مشخص و بتونید تصمیم درستی بگیرید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه

با عرض سلام
من دختری ۲۱ساله هستم و در یک کشور اروپایی زندگی میکنم خواستگارهایی از کشور آسیایی دارم و بخاطر این حرف که میگویند آن ها تو را بخاطر آمدن به اروپا میخواهند ، شرایط را برایم دشوار کرده است . من یکی از آن ها را دوست دارم و او هم همچنین اما نمیدانم چطور باید بفهمم که این حس او راست است یا نه آیا مرا بخاطرآمدن به اروپا میخواهد یا نه او پسری ۲۲ وبسیار خوب و از لحاظ ظاهری از من سر تر است
خواهش میکنم لطف کنید پاسخم را بدهید به مشاوره شما سخت نیازمندم

با سلام
دوست گرامی این مساله که شما مطمئن شوید به خاطر شما امده اند یا خیر خیلی مهم نیست به هر حال اکنون انجا ساکن هستند و به شما ابراز علاقه کردند و شما هم تمایل دارید و این مساله مهمی است .مگر اینکه خب قصد برگشتن وجود داشته باشد که شما باید صحبت کنید و شرایط را مطرح کنید و انتظارت را بیان کنید ولی در حالت کلی بهتر است باایشون بیشتر صحبت کنید از ایده ال های ایشون سوال کنید و اینکه از زندگی چه می خواهند تا مشخص شود چقدر به ایده ال های شما نزدیکند .و مهم درک یکدیگر است و شاید بیشتر از داشتن اشتراکات داشتن انعطاف هر دو نفر برای ساختن زندگی است و اینکه چه رفتارهایی هر دو دارید که احیانا برای طرف مقابل خوشایند نیست ولی می تواند تحمل کند .موفق باشید و امیدوارم تصمیم درستی بگیرید .

با عرض سلام
من دختری ۲۱ساله هستم و در یک کشور اروپایی زندگی میکنم خواستگارهایی از کشور آسیایی دارم و بخاطر این حرف که میگویند آن ها تو را بخاطر آمدن به اروپا میخواهند ، شرایط را برایم دشوار کرده است . من یکی از آن ها را دوست دارم و او هم همچنین اما نمیدانم چطور باید بفهمم که این حس او راست است یا نه آیا مرا بخاطرآمدن به اروپا میخواهد یا نه او پسری ۲۲ وبسیار خوب و از لحاظ ظاهری از من سر تر است
خواهش میکنم لطف کنید پاسخم را بدهید به مشاوره شما سخت نیازمندم

۱. زبان بدن (یا همان رفتار غیرکلامی) طرف مقابل را بررسی کنید. زبان بدن می‌تواند “حرف‌های بزرگی بگوید”. شما با توجه به زبان بدن می‌توانید درباره احساسات او اطلاعاتی بدست آورید. جالب است بدانید که متخصصان رفتاری بر این باورند که باوجود اینکه دختران در حدود ۵۲ رفتار بدنی برای نشان دادن علاقه خود به پسرها دارند، این تعداد در پسران تنها حدود ۱۰ حرکت رفتاری است. با توجه به نظریه زبان، می‌توانید حدس‌هایی بزنید! اما با همه این‌ها، هنوز هم نیاز به دانستن چیزی که به دنبالش هستید دارید، و به یاد داشته باشید که هر حدس اشتباه می‌تواند منجر به شرمساری شما شود.

او زیاد به شما خیره میشود. سعی میکند به شما نزدیک شود.
مسیر دست ها، پاها، ساق پا، پا، و … او به سمت شما اشاره دارد، این می‌تواند یکی از نشانه های علاقه مندی باشد که به صورت ناخودآگاه بوجود می‌آید.
او شروع به آراستن خود می‌کند. ژاکت مناسب می‌پوشد. کفش هایش را واکس می‌زند. شاید او را موقعی که با دستش موهایش را مرتب می‌کند یا بند کفش‌هایش را می‌بندد ببینید.
اگر او شما را دوست داشته باشد، به ندرت ممکن است که به شما پشت کند، اغلب متمایل به شما است.
در رابطه با زبان بدن بیشتر بخوانید.

۲. به تماس‌های چشمی توجه کنید. همانطور که قبلا اشاره شد، پسری که به شما علاقه مند باشد بیشتر به شما نگاه می‌کند حتی گاهی مخفیانه. اگر او خجالتی باشد، ممکن است سعی کند نگاه خود را از شما دور کند، اگر شما نگاه او را کنترل کنید ممکن است به طور ناگهانی سر خود را به اطراف برگرداند. برای آزمایش علاقه، به مدت چهار ثانیه به او خیره شوید، و سپس به جای دیگری نگاه کرده و پس از مدتی دوباره به او نگاه کنید – اگر او ارتباط چشمی را با شما حفظ کرد یا افزایش داد، او به شما علاقه مند است. اگر چشمان او به دهان شما خیره بود، او قطعا علاقه مند است. اگر نگاه او به شما مانند دیگران است یا اینکه تماس چشمی با شما را قطع می‌کند، احتمالا به شما علاقه ندارد.

او به شما زل می‌زند و محو شما می‌شود. این نشانه دوست داشتنتان است.
مراقب باشید نگاه پسر خجالتی را با یک نگاه معمولی اشتباه نگیرید. پسر خجالتی که شما را دوست دارد، دوباره به شما خیره می‌شود . صبور باشید!
اگر شما او را دوست نداشته باشید، تماس چشمی او ناراحت کننده خواهد بود. در این هنگام تماس چشمی را قطع کرده و به مکان دیگری بروید.
هر وقت که او به شما نگاه می‌کند لبخندی می‌زند یا اینکه کاری میکند که لحظه ای شما را خندان ببیند، این بدان معنی است که او می‌خواهد در شما حس خوبی ایجاد کند.
۳. به حرف‌هایش گوش کنید. اگر او شما را دوست دارد، او احتمالا می‌خواهد در مورد خودش با شما صحبت کند. بسیاری اوقات، پسرها نیاز دارند تا خود را اثبات کنند، به خصوص اگر شما در مورد یک پسر دیگر با او صحبت کنید. علاقه او را در صحبت‌هایش می‌توانید بیابید.

۴. داشتن رفتار متفاوت از دیگران با شما یکی از نشانه های دوست داشتن شما است. در رفتار او دقت کنید و ببینید آیا ارزش بیشتری به شما می‌دهد یا نه!

۵. منتظر باشید تا علایق ناگهانی او را در مورد چیزهایی که دوست دارید را ببینید. مثلا علاقه به سبک یا گروه خاصی از موسیقی که شما به آن علاقه دارید. یا صحبت درمورد برنامه تلویزیونی مورد علاقه شما و … اینها می‌توانند نشانه هایی باشند که او شما را دوست دارد.

۶. وجود نشانه های دست‌پاچگی را ببینید. رفتارهای غیرعادی، خنده های با استرس، عرق کف دست، کشیدن نفس عمیق، بی‌قراری و … همه می‌توانند نشانه هایی از علاقه او به شما باشند. اینها نشان می‌دهند که او سخت در تلاش است تا با شما ارتباط نزدیکتری برقرار کند.

۷. به دوستانش توجه کنید. اگر آنها از علاقه او به شما مطلع باشند، ممکن است زمانی که شما در اطراف او هستید، او را دست بیاندازند یا به سوی شما اشاره کنند و یا حتی سعی کنند او را پیش شما دوست داشتنی جلوه دهند. این را به یاد داشته باشید که هیچ گاه از دوستان خود برای انتقال پیام یا ابراز محبت به فرد مورد علاقه تان استفاده نکنید. این می‌تواند از شما یک احمق بسازد.

۸. آیا او شما را دنبال کرده و از شما تقلید میکند؟ اگر شما متوجه شدید که او حرکات شما را به طور مکرر کپی می‌کند، احتمال زیاد وجود دارد که او به شما علاقه مند است.

۹. به سخنان کنایه آمیز توجه کنید. سخنانی که برای جلب توجه شما و گاها با شوخ طبعی بیان میشوند میتوانند حاوی نشانه هایی برای دوست داشتن شما باشند.

۱۰. اگر او عضو شبکه های اجتماعی باشد، می‌توانید با دنبال کردنش به احساسات درونی او دست یابید. البته بعضی از افراد بدون هیچ حسی به کسی، عادت به ارسال پست های عاشقانه دارند. همینطور احتمال دارد او به کس دیگری علاقه مند باشد.

سلام دختری هستم ۲۳ ساله و نامزدی ک نامزدم ۱۲ سال از خودم بزرگتر هستن به خاطر دخالت و حسادت اقوام بینمون فاصله افتاده و ایشون میگن باید مهریت ۱۴ سکه بزاری تا عروسی کنیم ایا این کار درسته ؟من میتونم بهش اعتماد کنم؟ لطفا کمکم کنید

اگر تفاوت سنی میان زن و مرد سه تا چهار سال باشد، از یک حد معمولی برخوردار است. این مورد بستگی به این دارد که چقدر زن و مرد بتوانند این فاصله را باور داشته باشند. این مساله را نمی توان به همه تعمیم داد و به این معنا نیست که همه کسانی که چنین اختلاف سنی ای دارند، زندگی خوبی هم دارند.
البته هرچه فاصله سنی زوجین کمتر باشد احتمال تفاهم بیشتر است. چراکه دو نفر با تفاوت سنی زیاد در دو مرحله متفاوت از زندگی هستند و نیازها و خصوصیات آنها بالطبع متفاوت است. فاصله سنی از ۱۰ سال به بالا به دلیل اینکه تفاوت زمانی و یک دهه فاصله زندگی کردن بین دو فرد وجود دارد، مشکلاتی برای هر دو زوج به وجود می آورد. مشکلاتی چون عدم درک صحیح و متقابل، برآورده نشدن انتظارات دو طرف بعد از مدتی و بی حوصلگی فرد بزرگ تر، به خصوص احساس پشیمانی و بروز مشکلات بیشتر از عواملی هستند که بین زوج ها با فاصله سنی زیاد دیده می شوند.
یکی از معیارهای انتخاب همسر هماهنگی و تناسب بین زوجین از نظر فاصله سنی است. به هر حال افرادی که در محدوده سنی نزدیک هم باشند، تجربه ها و خاطره های یکسانی دارند و پیش زمینه فرهنگی مشابهی برای درک کردن هم خواهند داشت.
بزرگ تر بودن مرد
مرد ایرانی با خاصیت مردسالارانه ای که از گذشته در اطراف خود دیده و شنیده، مدیر بودن در خانواده و حرف آخر زدن را تعریفی از خود می داند. از سوی دیگر بزرگ تر بودن مرد نوعی توازن رفتاری را در خانواده به دنبال دارد. با این حال معیارها با گذشت زمان در حال تغییر و دگرگونی است.
حضور زنان در جامعه و فعالیت های اجتماعی آنها، توجه بیشتر آنها به تحصیلات و ارتقای علم و به دست آوردن موقعیت هایی برتر حتی بسیار معتبرتر از مردها تا حدودی باعث تغییر سن ازدواج شده و به همین خاطر است که در جامعه امروز زنانی که از همسران خود بزرگ تر هستند، بیشتر از قبل دیده می شوند.
بزرگ تر بودن زن
اگرچه هنوز مساله بزرگ بودن زن از مرد چه از نظر فرهنگی و چه از نظر اجتماعی در جامعه ما پذیرفته شده نیست اما نمی توانیم برای همه افراد، نسخه های واحد و یکسانی بپیچیم. اگر دو نفر تفاهم فرهنگی و اخلاقی داشته باشند، همسن بودن یا بزرگ تر بودن دختر از پسر، مشکل خیلی حاد و پیچیده ای نیست.
کسانی که مخالف بزرگ تر بودن زن هستند معمولا دلایل زیرا برمی شمارند:
ترس از اینکه این ازدواج ها بعد از مدت کوتاهی با شکست مواجه شود؛ به ویژه اگر این ازدواج به خاطر موقعیت مادی زن صورت گرفته باشد، همیشه موردتوجه است.
زنی که چندسال بزرگ تر باشد، معمولا انتظار دارد همسرش هم همانند او فکر کند و مسائل را بسنجد ولی وقتی با چیزی غیر از این مواجه می شود، این فاصله را بیشتر درک می کند.
از سوی دیگر، مردی که با زن بزرگ تر از خودش ازدواج می کند، ممکن است پس از چند سال زندگی، با تحلیل رفتن جسم زن، احساس ناخوشایندی پیدا کند و شاید به فکر جدایی و یا ازدواج دوم بیفتد و…
درحالی که این احتمال ها تنها مختص به زن هایی نیست که از شوهرانشان بزرگ ترند بلکه ممکن است در رابطه سایر زن ها با شوهرانشان نیز اتفاق بیفتد.
چنین ازدواج هایی جنبه های مثبتی هم دارد؛ ازجمله اداره زندگی از سوی زنی آگاه و مدیر. البته به شرطی که خود فرد پذیرای شرایطش باشد و بتواند نگاه جامعه و مردم را تحمل کند. چراکه تاثیرهای منفی برخورد جامعه و اطرافیان ممکن است در زندگی بروز پیدا کند.
می توان خانواده های زیادی را یافت که با بزرگ تر بودن زن از شوهر، زندگی هایی شاد و زیبا دارند. این مساله درصورتی که عشق و علاقه طرفین به همدیگر زیاد باشد و زندگی خوبی داشته باشند مشکل ساز نخواهد شد.
همسن بودن یا نبودن
تعریف تفاوت سن و پذیرش آن، کاملا به فرهنگ و تربیت خانوادگی بستگی دارد. در مساله ازدواج درصورت فراهم بودن نیازهای اساسی و شناخت متقابل نمی توان فاصله سنی را از عوامل و عناصر اصلی دوام زندگی دانست. با این حال هرچقدر فاصله و اختلاف سنی بین زن و مرد کمتر باشد آنها به درک بهتری از یکدیگر می رسند.
زن و مرد هرچقدر تناسب و سنخیت بیشتری داشته باشند پیوند و ازدواج مستحکم تری خواهند داشت.
یکی از معیارهای انتخاب همسر هماهنگی و تناسب بین زوجین از نظر فاصله سنی است. به هر حال افرادی که در محدوده سنی نزدیک هم باشند، تجربه ها و خاطره های یکسانی دارند و پیش زمینه فرهنگی مشابهی برای درک کردن هم خواهند داشت. دختر و پسری که در سن ازدواج قرار دارند باید از نظر فکری در یک سطح قرار گیرند. تفاوت سن در فرهنگ ما اهمیت دارد ولی میزان آن را هم هیچ علم و منطقی با قاطعیت تخمین نزده است.
آنچه از سن مهم تر است…
تفاوت در سن بلوغ دختر و پسر این روند را طوری نهادینه کرده که پسرها باتوجه به دیرتر بالغ شدنشان باید از دخترها بزرگ تر باشند. با این حال فاکتور سن به تنهایی نمی تواند تضمین کننده یک ازدواج موفق باشد.
انگیزه زوج ها برای ازدواج با یکدیگر در این زمینه بسیار دخیل است. هستند کسانی که با انگیزه های اقتصادی با افرادی ازدواج می کنند که تفاوت سنی بسیار زیادی با آنها دارند؛ ازدواجی بدون پایه های عاطفی و شناخت که نبودن عامل علاقه در این نوع از ازدواج ها آنها را با شکست مواجه می کند. در این صورت نمی توان گفت شکست این زندگی تنها به خاطر بالابودن سن یکی از دو زوج بوده است.

بله

باعرض سلام ۲۳سال سن دارم و نامزدیم ایشون ۱۲ سال از من بزرگتر هستن یک ماه نامزد بودیم با رابطه ی خوب ولی الان رابطمون ضعیف تر شده ب دلیل اینکه چن نفر تو زندگیمون دخالت کردن و الان اون میگه باید مهریت ۱۴تا سکه قرار بدی تا بهت اعتماد کنم باهات ازدواج کنم درصورتی ک مهریه من ۴۰۰سکه بوده لطفا کمکم کنید ایا بهش اعتماد کنم؟؟؟؟

شما هم در مقابل کاهش مهریه میتونید از ایشون وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر در طلاق رو بگیرید …
اینطوری هر دو طرف میتونید به هم اعتماد کنید ولی اعتماد یک طرفه هیچ نتیجه ای نخواهد داشت
اینطوری هم خیال شما و هم خیال ایشون راحت میشه و اگر واقعا هر دوی شما خواهان یک زندگی آرام باشد با این شرط موافقت و وارد یک اعتماد دو طرفه خواد شد

سلام دختری ۲۷ساله دارای مدرک فوق لیسانس هستم که قصد دارم کنکور دکتری بدهم. خواستگاران زیادی دارم که به هر دلیلی بیشتر به دلیل تحصیلات بالا منو نمیپسندد یا من انها نمیپسندم در حال حاصر خواستگاری دارم که همه ویژگیهای مطلوب منو داره و از من خوشش اومده ولی مشکل اینجاست که از قد و قیافش خوشم نمیاد به نظر شما صلاح هست که جلسات بیشتری باهاشون صحبت کنم یا جواب منفی بدم؟

قدم اول در ازدواج به دل هم نشستنه … وقتی شما از ایشون خوشتون نمیاد پس چطور انتظار دارید تا اخر عمر همدیگرو تحمل کنید ؟
در ضمن سن شما اونقدر بالا نرفته که خودتون رو تا این حد تحت فشار قرار دادید به هر صورت شما در صنف و ردیف تحصیلی و کاریتون میتونید همسر مناسب خودتون رو پیدا کنید
اکثر ازدواجهایی که با عشق شروع می شود محکوم به شکست است. زندگی که با عشق و شیفتگی شروع می شود. زندگی که با عشق شروع می شود یعنی از ابتدا خانه آخر را نشان دادن، و این عشق خیلی زود افول می کند.

افلاطون: وصال مدفن عشق است.
یک ضرب المثل چینی: ازدواج گورستان عشق است.
اینهایی که خیلی عاشق اند و بال بال می زنند وقتی به هم می رسند عشقشان تمام می شود. به خاطر اینکه من تمام عشق خودم را در قبل از ازدواج خرج کرده ام. دیگر بعد چیزی ندارم که به پایش بریزم.

من قبلا گفته ام که ما برای هم مثل لباس می مانیم. درست است که ما لباسی می خریم که شیک باشد اما شیک بادوام. کی حاضر است یک لباس شیک بخرد که دو روز دیگر پاره بشود؟ خب چرا بخریم؟ ازدواجی که بخواهد به بهانه یک عشق کورکورانه شروع بشود مثل خرید لباس شیک بی دوام است.

دوستان، عشق برای آغاز یک زندگی لازم نیست بلکه مهم این است که فردی که می خواهیم به عنوان شریک زندگی انتخاب کنیم به دل ما بنشیند. و بتوانیم آن را دوست داشته باشیم. نه اینکه عاشق او باشیم. اگر در خواستگاری، دختر خانم و آقا پسر محترم دیدید طرف مقابل شما نوع حرف زندنش، لحن صدایش، هیکلش، رفتارش، قیافه اش، تفکرش، دیدگاهش و… به دل شما ننشست این ازدواج ازدواج خطرناکی است. علف باید به دهان بزی شیرین بیاید.

سلام‌ من ۷ ماهه ک‌عقد کردم ‌.. ولی مشکلی که هست اختلاف سطح فرهنگی… اقتصادی خانواده ها هس. و این در رفتار م با همسرم مشکل ایجاد کرده و همچنین ارتباط برقرار کردن با خانوادشون. من ۲۰ ساله و ایشون ۲۷ ساله… حالا در ازدواج مردد شدم..و فک میکنم مناسب هم نیستیم. چکار کنم!؟؟

یکی از معیارهای انتخاب همسر، توجه به طبقه اجتماعی است. طبقه‌ اجتماعی معمولاً با توجه به سطح تحصیلات، نوع شغل و میزان درآمد تعریف می‌ شود. براساس این سه عامل، افراد جامعه به سه طبقه بالا (افراد دارای تحصیلات بالا، ثروتمندان، رۆسا و مدیران)، طبقه متوسط (کارمندان و نیروی کار متخصص که دارای تحصیلات در سطح متوسط جامعه هستند) و طبقه پایین ( کارگران و افرادی که در مشاغل غیرحرفه ‌ای مشغول به کار بوده و تحصیلات و درآمد کمی دارند) تقسیم می ‌شوند.

در نگاه اول به نظر می ‌رسد که طبقه‌ اجتماعی هم نقشی به اندازه دیگر معیارهای انتخاب همسر دارد. از آنجایی که طبقه‌ اجتماعی از عوامل متعددی تشکیل شده، بر جنبه‌ های متعددی از زندگی فرد تأثیر می‌ گذارد. به عبارت دیگر، تفاوت طبقاتی موجب به وجود آمدن اختلافات در زمینه‌ های گوناگون زندگی زناشویی می‌ شود که مرتفع ساختن همه آنها کار ساده ای نیست.

از جمله مهمترین زمینه ‌های بروز اختلاف ناشی از تفاوت طبقاتی می ‌توان به این عوامل اشاره کرد:

۱٫ تفاوت ‌های مربوط به نقش جنسی
نقش جنسی به ویژگی‌ هایی گفته می شود که از نظر فرد به جنس خاص (زن یا مرد) تعلق دارد.

۲٫ تفاوت میزان تحصیلات
معمولاً میزان تحصیلات افراد متعلق به طبقه بالای جامعه، از دو طبقه دیگر بیشتر است. تشابه سطح تحصیلات زوجین موجب افزایش رضایت زناشویی، کاهش میزان طلاق و رشد اجتماعی کودکان می ‌شود. به دلیل آنکه مرد ریاست خانواده را به عهده دارد، بالاتر بودن سطح تحصیلات وی مشکلات کمتری ایجاد می ‌کند. همچنین بهتر است اختلاف سطح تحصیلات زوجین بیشتر از دو مقطع نباشد.

۳٫ تفاوت در شیوه نگرش نسبت به مسائل زندگی و مسائل مالی
در این‌گونه روابط معمولاً وضعیت مالی یکی از طرفین بسیار بهتر از دیگری است. برای افراد کم ‌درآمد یا دارای درآمد متوسط، افزودن بر میزان مال و دارایی یکی از مسائل مهم زندگی به شمار می ‌رود، بنابراین ممکن است آنها برای رسیدن به اهداف مالی خود از اهداف دیگری که به نظر شریک زندگی ‌شان مهمتر است چشم‌پوشی کنند.

۴٫ تفاوت در شیوه فرزندپروری
نتایج پژوهش ‌ها نشان داده است که افراد طبقه جامعه معمولاً از شیوه‌ فرزندپروری مقتدرانه (که در آن محبت و کنترل والدین به میزان کافی است) استفاده می ‌کنند. والدینی که دارای سطح تحصیلات عالی هستند، بیشتر با فرزندان خود صحبت می ‌کنند و برای آنها کتاب می ‌خوانند. آنها دلایل خواسته ‌های خود را برای فرزندانشان بیان می‌ کنند و با این کار موجب می‌ شوند که استدلال منطقی فرزندانشان پیشرفت کند. زمانی که از این والدین سۆال می ‌شود که دوست دارند فرزندانشان چه ویژگی ‌هایی داشته باشند، آنها اغلب بر ویژگی ‌های درونی مانند کنجکاوی و منطقی بودن تأکید می ‌کنند، در حالی که والدینی که سطح تحصیلات پایین تری دارند، از فرزندان خود می‌ خواهند که بدون چون و چرا دستورهای آنها را اطاعت کنند و در مورد علت خواسته ‌هایشان توضیحی به بچه ‌ها نمی ‌دهند. زمانی که از این والدین درباره ویژگی ‌های مطلوبی که مایلند در فرزندشان وجود داشته باشد پرسیده می شود، به ویژگی‌ های عینی مانند حرف شنوی، چالاکی، اطاعت محض و. .. اشاره می‌ کنند.

به طور کلی تفاوت طبقه‌ اجتماعی، در بردارنده تفاوت‌ های فرهنگی متعددی است که هر یک از آنها ممکن است تهدیدی جدی برای ازدواج به شمار روند

۵٫ تفاوت در شیوه گذراندن اوقات فراغت
بعضی والدین از زمان کودکی برای پرکردن اوقات فراغت فرزندانشان برنامه منظمی دارند. در حالیکه اوقات فراغت در بعضی خانواده های دیگر تعریفی ندارد.

به طور کلی تفاوت طبقه‌ اجتماعی، در بردارنده تفاوت‌ های فرهنگی متعددی است که هر یک از آنها ممکن است تهدیدی جدی برای ازدواج به شمار روند.

با عرض سلام و وقت بخیر
میخاستم بدونم برای قبل ازدواج تست ۲۴۰ سوالی neo بهتر است یا ۵۷۰ سوالی mmpi ?
باتشکر

با سلام خدمت شما
هر دو تست مطرح شده برای جلسات مشاوره پیش از ادواج کاربرد دارند . مقایسه اینکه کدام بهتر است ؟ کار صحیحی نمی باشد زیرا هر دو ابزار هستند سوال شما مثل این است که بپرسید پیچ گوشتی دو سو بهتر است یا چهار سو این بستگی به شرایط و موقعیتی که شما با آن مواجه شده اید دارد. در انی زمنیه روانشناسان کانون مشاوران ایران می توانند کمکتان کنند ۸۸۴۲۲۴۹۵

سلام
من خواستگاری دارم که مغازه خیاطی در شهرستان دارد مغازه این اقا زاده اجاره ای هست خونه و ماشین نداره در خانه پدری زندگی می کنه جمعیت این خانواده۷ نفر می باشند میزان تحصیلات ایشون دیپلم هست علاقه ای به کارمند بودن زن نداره و با تحصیلات مخالف هست.
بنده لیسانس رشته مدیریت دارم سال ها برای رسیدن به اهدافم تلاش کردم موقعی خانواده من از ایشون بالاتر هست نمی تونم تصمیم بگیرم اگه بخوام با ایشون ازدواج کنم باید از صفر شروع کنم من قبلا از صفر شروع کردم تا تونستم توانای لازم برای کار و ادامه تحصیل رو مهیا کنم.
ایا این اقا پسر ارزش ریسک کردن رو داره؟ایا می تونم در کاراو کمکش کنم؟ می تونم شرایطش رو تغییر بدم؟ اگه نتونم راه برگشتی دیگه نیست

با سلام خدمت شما
زندگی عقلانی و منطقی هم درصدی ریسک دارد ، اما منظور شما اگر اشتباه نکرده باشم این است که آیا ارزش ریسک دارد یا خیر؟ این مسئله را میزان علاقه شما به ایشان و تمایلتان به ازدواج با ایشان در مرحله اول معین می کند و سپس بایستی از مشاوره پیش از ازدواج کمک بگیرید تا مشخص شود که ایشان مسئولیت پذیری و … و شخصیتشان با شما تا چه اندازه متناسب است . تا بتوانید جوابی که به آن استناد کنید را به دست آورید . روانشناسان کانون مشاوران ایران در این زمینه می توانند کمکتان کنند ۸۸۴۲۲۴۹۵

سلام
این که کی اشتباه می کنه ؟ دردی رو دعوا نمی کنه ، باید چه کرد ؟ این اتفاق لزوما نه برای ایشان برای هر کسی که موقعیت ازدواجش جدی می شود امکان دارد رخ دهد و شما باید صبوری لازم را بکنید و دلگرمی های لازم را به ایشان بدهید که در این مسئولیت سنگین من همراه تو هستم و از پس مشکلات با هم بر می آییم اینکه با هم نزد مشاور هم بروید کار بسیار درستی است و می تواند بسیاری از سوتفاهم ها و مشکلات پیش آمده برایتان را برطرف کند. روانشناسان کانون مشاوران ایران در این زمینه می توانند کمکتان کنند ۸۸۴۲۲۴۹۵

با سلام.من با خانمی آشنا شدم که قبلا ازدواج کرده و از شوهرش جدا شده و گویا مشکل از شوهرش بوده و درگیری های فیزیکی ایجاد میکرده.من خودم قبلا ازدواج نکردم.الان هم احساس دوست داشتن بوجود آمده و تقریبا با هم تفاهم داریم.میخواستم بدونم که این گونه ازدواج از نظر علمی و روانشناسی میتونه مشکلی داشته باشه یا ایرادی ندارد؟ممنون از پاسخوگویی شما

درباره ازدواج پسر با خانمی که قبلاً ازدواج کرده و جدا شده و گاه دارای فرزند است و حتی بزرگ تر از وی است، توجه به چند نکته بسیار مهم است که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

۱- اولین هدف یافتن فردی قابل اتکا است، کسی که بتوان در مواقع ضروری و بحران از او کمک گرفت. اصولاً شخصیت خانم ها بیشتر پیرو است تا پیشرو(البته تفاوت های فردی هم وجود دارد)؛ یعنی برای مثال حتی اگر خانمی درآمد بسیار زیادی داشته باشد باز هم دوست دارد از شوهرش پول توجیبی بگیرد. این پول گرفتن به دلیل نیاز مالی نیست بلکه خانم ها به این وسیله مطمئن می شوند که کسی هست که در مواقع بحران بتوان روی او حساب باز کرد. به همین دلیل مرد باید از لحاظ سنی، جایگاه اجتماعی و درآمدی بالاتر از زن باشد وگرنه منبع مطمئنی برای اتکا به شمار نمی آید. خانم ها خیلی دوست ندارند نگران آینده وضعیت مالی و کاری باشند به همین دلیل معمولاً دوست دارند بیشتر مردها مسئولیت مالی را به عهده بگیرند. اگر مرد به لحاظ سنی کوچک تر باشد یا هنوز بیکار و بی درآمد باشد و خانم از نظر شغلی جایگاه تثبیت شده تری داشته باشد و بزرگ تر از او هم باشد، ناخودآگاه نوعی نگرانی برای آینده در خانم به وجود می آید که در ابتدا این نگرانی خود را به صورت اعتراض به بیکاری و تصمیمات شوهر بروز می دهد و در مراحل بعدی به مشاجره های لفظی و کنار کشیدن از چرخه زندگی تبدیل می شود.

۲- هدف بعدی خانم ها در ازدواج ارضای نیازهای عاطفی است. در ناخودآگاه تمام خانم ها این مسئله وجود دارد که یک شریک عاطفی با ثبات پیدا کنند. خانم ها برای اطمینان به یک مرد ابتدا او را از نظر عاطفی ارزیابی می کنند، این که عاطفه لازم را از این مرد دریافت خواهند کرد یا خیر. اگر مطمئن شوند که مردی به لحاظ عاطفی قابل سرمایه گذاری است و می تواند نیازهای عاطفی آن ها را تامین کند، آن وقت با خیال راحت برای ادامه زندگی مشترک روی او سرمایه گذاری روانی و عاطفی می کنند. وقتی خانمی یک بار ازدواج می کند و جدا می شود، قاعده ذهنی او به هم می خورد. او می فهمد که هر مردی نمی تواند از نظر عاطفی او را درک کند و بنابراین برای بار دوم به راحتی به کسی اعتماد نمی کند؛ برای مثال اگر کسی در کاری سرمایه گذاری کند و ورشکسته شود، احتمال خیلی کمی دارد که دوباره در همان کار سرمایه گذاری کند ولی اگر بخواهد دوباره همان کار را در پیش بگیرد، این بار با بدبینی زیاد و کلافه کننده ای به سراغ آن خواهد رفت. مثال خانمی هم که یک بار ازدواج ناموفق داشته همین طور است. او یک بار روی کسی سرمایه گذاری کرده و حالا ورشکسته عاطفی است و چنین فردی معمولاً در ازدواج دوم نهایت احتیاط و خساست را در خرج کردن احساس و عاطفه خواهد داشت. مسئله مهم دیگر مقایسه کردن های ناخودآگاه یا آگاهانه دو همسر با یکدیگر است. یک همسر هر چقدر هم که بد باشد، باز هم یک سری ویژگی های مثبت دارد که چنانچه این ویژگی ها در همسر دوم نباشد، اطمینان عاطفی خانم را به تعویق می اندازد.

داشتن فرزند از ازدواج قبلی
مسئله مهم دیگری که در این گونه ازدواج ها وجود دارد، داشتن بچه از ازدواج اول است. چون اکثر خانم های مطلقه، درباره شرایط فرزندشان پس از طلاق احساس گناه می کنند، سعی می کنند نهایت تلاش خود را انجام دهند که به اصطلاح آب در دل بچه تکان نخورد و مادرانی بیش مراقبت کننده و بیش از حد دلسوز می شوند. چنین حسی می تواند منبع نارضایتی و اختلاف باشد چون قابل پیش بینی است که در یک زندگی مشترک لحظاتی وجود دارد که مرد از بچه خانمش ناراحت شود یا برخورد تندی با وی داشته باشد. در چنین مواقعی احساس گناه مادر بیشتر فعال می شود و با گاردگیری سعی می کند از فرزندش دفاع کند. همچنین مردان کمی پیدا می شوند که فرزند یک مرد دیگر را بپذیرند و بتوانند به چشم فرزند خود به او نگاه کنند. این حس متفاوت بودن به خصوص وقتی مرد فرزند خود را هم داشته باشد، نوعی تبعیض رفتاری واحساسی به وجود می آورد که بر نارضایتی از زندگی می افزاید. اگر هم بچه در سنی باشد که پدر واقعی خود را از پدر ناتنی تشخیص دهد، مسئله کنار آمدن بچه با پدر دوم، خود حکایت مفصلی است که هم از حوصله این بحث خارج است و هم از حوصله بیشتر پدرها!

اختلاف سن
نکته مهم پایانی این که انسان ها تمایل دارند یک ضعف یا شکست را با موقعیت بهتر جبران کنند. بسیاری از خانم ها یا آقایانی که یک بار در ازدواج شکست می خورند به دنبال یافتن همسر کم سن و سال تر یا زیباتر و با شرایط بهتری هستند. این نوعی فرار از مسئله و کنار نیامدن با قضیه است. مثلاً خانمی را در نظر بگیرید که در سن ۳۵ سالگی جدا می شود و بعد با پسری ۲۵ ساله ازدواج می کند. این تصمیم او نوعی جبران عمر هدر رفته اش است، یعنی ناخودآگاه با خود این جمله را تکرار می کند که درست است عمرم را به پای کسی هدر داده ام ولی هنوز آنقدر جوان و جذاب هستم که یک پسر ۲۵ ساله جذب من شود. ولی واقعیت تلخ این است که بعد از ازدواج اولین مسئله ای که خیلی برای دیگران قابل توجه است و برای خانم جای نگرانی، همین مسئله اختلاف سنی است. آن جاست که خانم وباره اشتغال فکری جدیدی پیدا می کند و باید تمام توجهش به کم کردن و کم نشان دادن این اختلاف سنی باشد و عملاً در چرخه ای باطل وارد می شود که می بینیم هر کاری انجام می دهد غیر از زندگی کردن. اگر شما جزو آن دسته از افراد هستید که می گویند برخی از این خانم ها آنقدر از لحاظ شخصیتی پخته و عاقل هستند که به نظر دیگران توجه نمی کنند و زندگی خود را ادامه می دهند، باید گفت؛ باز هم یک سر قضیه ایراد دارد چون اگر پخته بودند، با پسری کم سن و سال تر از خود ازدواج نمی کردند.

دیدگاه کارشناسان
در نهایت این که، به اعتقاد بیشتر روان شناسان بهتر است افرادی که تجربه شکست در زندگی مشترک داشته اند، با کسانی ازدواج کنند که آن ها هم چنین تجربه ای را داشته اند. این نوع ازدواج، احتمال درک همدیگر را افزایش می دهد و جایی برای سرزنش و احساس حقارت باقی نمی گذارد. صحبت کردن درباره تمام زوایا و شرایط زندگی جدید، توافق درباره بچه ها و سرپرستی آن ها و مهم تر از همه رو راست بودن و آگاهانه و منطقی تصمیم گرفتن در این گونه مواقع می تواند از بسیاری از مشکلات احتمالی آینده پیشگیری کند. نکته مهم تر این که حتماً باید بین جدا شدن و ازدواج مجددتان حداقل یک سال فاصله باشد تا با ازدواج اول و عواطف منفی آن کنار بیایید.

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۸۸۴۷۲۸۶۴

سلام من خاستگاری دارم که با توجه به اینکه خودش دانشجوی مشاورست و توی یه مرکز مشاوره کمک مشاور هستش اما مخالف مشاوره رفتنه. چراش و نمیدونم. دیگه خسته شدم انقدر بهش گفتم و من شدیدا به مشاوره احتیاج دارم چون فکر میکنم از نظر فکری و رفتاری خیلی متفاوتیم و عقلم میگه نه ولی دلم میگه این همون ادمیه که میخواستی. کمکم کنیددددد.

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

سلام ، دختر ۳۱ ساله هستم که ۵ سال هست با فردی دوست هستم. ایشان به خواستگاری من آمد اما پدر و مادرم به دلیل اینکه ایشان قبلا ازدواج کرده و بچه دارد اجازه ازدواج به ما ندادند. اما از آنجا که فرزند و همسر قبلی ایشان ۷ سال است که در کشور دیگری زندگی میکنند و هیچ ارتباطی باهم ندارند من مشکلی نمیبینم . البته قبول دارم این مسئله یک پوئن منفی است اما چون از نظر اخلاقی باهم هماهنگ هستیم نمیتوانم این جواب منفی خانواده را بپذیرم. شما هم نظر خود را بگویید لطفا شاید بتوانم از این وضعیت خارج شوم.

این مشکل رو باید از طریق واسطه هایی قابل اعتماد در خانواده حل و فصل کنید و اینکه ایشون تضمین هایی رو به خانواده بر ارامش خیالشون بدهند …
چون ممکنه خیلی راحت فرزند و همسر قبلیشون برگردند و شما باید به این مورد هم توجه کنید و ایشون تضمینی به شما در این خصوص بدن

سلام من دختر ١٩ ساله هستم قبلاً هم پیام داده بودم اما باز هم نتونستم از حرف شما برداشتی داشته باشم
من نامزاد دارم و دوسش دارم از کم توجهی خیلی بدم میاد ولی احساس میکنم به من کمتر توجه میکنن و رفتارشون تغییر کرده من هم خیلی عصبی و زود رنج شدم از طرفی هم نمی تونم با کسی حرف بزنم یا مشوره بگیرم بعضی وقتا فکر میکنم بخاطر اینکه هنوز سنم کم هست اینجوری فکر میکنم شاید در آینده زندگی خوبی داشته باشم
اما هنوز دو دل هستم و خانواده من و نامزادم میخواهند به زودی عروسی کنیم اما من میترسم که بعد عروسی هم مشکل داشته باشیم .به نظرتون میتونم با این شرایط فعلاً عروسی کنم یا باید صبر کنم تا همه چیز خوب بشه

اینکه در سن پایین ازدواج کردید شکی نیست … اینکه در این سن بسیار حساس هستید و احساستون از یک شوهر مثل احساسیه که پدر داره و همیشه انتظار توجه و محبت رو دارید هم شکی نیست … ولی خب در دوره شناخت هستید و باید بتونید ایشون رو خوب بشناسید و حتما” مشاوره ای حضوری داشته باشید تا بتونید شناخت خوبی ازش پیدا کنید
چون اگر ایشون اخلاق و روشی در زندگی داشته باشه در آینده هم میتونه تکرار بشه … پس با این تصور که در آینده همه چی درست میشه خودتون رو گول نزنید
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵

سلام دختری بیست ساله هستم خواستگاری دارم ک از هر جهت مورد تایید خانوادم هست و خوده فرد میگه ک در همون جلسه اول ب من علاقه مند شدن و خانوادشونم منو پسندین ایشون قد بلندی دارن ولی بسیار لاغر و ضعیف هستن از طرفی من همیشه دوست داشتم همسرم چهاشونه و کمی هیکلی باشه همه ی دوستان و فامیل بهم میگن ک قبول کن شاید دیگ مورد ب این خوبی گیرت نیاد ولی من احساس میکنم ایشون بعداز ۴جلسه هنوز ب دل من ننشسته اند و فکر میکنم ک بعضی رفتار هاشون بچگانه هست ایشون ۴سال از من بزرگتره و همچنین دائم سوتفاهم واسشون پیش میاد
هرچی ب خانوادم میگم ب دلم ننشسته ناراحت میشن و میگن مهم اینه ک اهل زندگی باشه نمیدونم باید چیکار کنم
توروخدا کمکم کنین

وقتی ایشون به دل شما نتونسته بشینه و توجه شمارو جلب کنه پس دلیلتون برای ادامه دادن چیه ؟

اخه خانوادم میگن موقیعت خیلی خوبیه و از دستشون نده
میگن شاید بعد از ایشون موقیعت ب این خوبی واسم پیش نیادمیگن عاقلانه فک کن اگ مرد زندگی باشه تو بهش علاقه مند میشی ولی میترسم اینطور نشه من بمونم و ی زندگی سرد
ب نظرتون اینکه ایشون منو دوس دارن کافیه اخه؟

سلام عزیزم. باید به این فکر کنی اومدی و باهاش ازدواج کردی و حست بهش عوض نشد. چیکار میخوای بکنی. تمام لحظه هایی که مجبوری باهاش باشی نه تنها باعث لذتت نمیشه و بلکه همش تو حسرتی و ناراحتی.میتونی با این حس ها زندگی کنی بسم الله؟

سلام دختری ۲۱ساله با پسری اشنا شدم که قصد ایشان ازدواج هست حدود پنج ماه از من کوچکترهستن ازنظر ؤضعیت مالی بسیاربالاتراز ما قراردارند حدود هفت ماه از اشنایمون میگذره من دوست دارم تست mmpiرو باهم انحام بدیم که بهتر بشناسم ایشونو بسختی قبول کردن که پیش مشاوربریم چون همش ترس ازاین دارند که من نظرم عوض بشه الان سوال بنده این است که اگه پیش مشاور برویم انجام میدن یا باید خانواده ها هم دراطلاع باشن؟و اینکه درجلسه اول این تستو انجام میدن یانه؟چون بسختی راضی شدن ی جلسه بیان و هم اینکه ی مقداری هزینش زیاده و من درتوانم اینقو نیست که چندجلسه پیش مشاوربرم
باتشکر

در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
دفتر قیطریه:
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸ خط ویژه
دفتر سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه
دفتر شریعتی:
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵ خط ویژه

سلام من تازه متوجه شدم به پسری که بی نهایت علاقمند بودم اون اینطور نبوده بعد از یکسال رابطه همش بهونه میاره و اون همونی بود که من میخواستم
و الان خواستگاری دارم که شرایط مالیش خوبه ولی هفت سال از من بزرگتر و هفت فرزند هستند و ایشون اخرییه هیچ حسی ندارم ولی خانواده خیلی اصرار دارند نمیدونم باهاش ازدواج کنم بهش علاقمند میشم یا نه و قبلا دو بار نامزد کردم فقط بله برون ولی هر دوتاش بهم خورد و ازشون بدم میومد و هیچ علاقه ای ایجاد نشد

قدم اول در ازدواج به دل نشستنه اگر چنین احساسی در شما به وجود نیاد نمیتونید ادامه بدید
پس درست تصمیم گیری کنید اگر احساس رو وارد میکنید حتما” عقل رو هم همراهش کنید

سلام دختری ۲۳ ساله هستم سال۸۸ با یه اقا پسری اشنا شدم و بنا به دلایلی تو این چند سال ۳بار دیدمش و خیلی ناگهانی تصمیم ب ازدواج گرفتیم و دو ماهه تقریبا هر روز میبینمش و تا الان اوکی بوده حالا نگرانم که شاید این چیزهایی ک ازش میدونم حقیقت نباشه، یه شخصیت دیگه ای داشته باشه. و…خانواده اش در جریان هستن و من فقط مادرم میدونه

به هر حال ممکنه هر اتفاقی بیفته تا شما وارد یک نامزدی و مراوده و معاشرت خانوادگی نشید نمیتونید در موردش اطلاعاتی کسب کنید
شما شش ساله با ایشون هستید و بهتر از هر کسی میتونید بشناسیدش
در این مورد بهتره مشاوره ای حضوری رو هم انجام بدید
مشاوره تلفنی از خط ثابت از شهرستانها:
۹۰۹۹۰۷۰۳۵۴

سلام.چه سوالاتی در این تست پرسیده میشه؟

عجب سوالی ؟ وقتی تست رو دادید متوجه خواهید شد …

سلام. من‌۲۷ سالمه.الان حدود یک سال و یک ماه هست که عقد کردم.تو این مدت خیلی با شوهرم بحثمون شده.بارها به نقطه اخر رسیدیم و تصمیم به جدایی گرفتیم اما هر بار به دلیلی به زندگی برگشتیم. خیلی نگرانم‌.از ادامه دادن و رفتن زیر یه سقف میترسم‌.سرگردان موندم.نمیدونم چیکار کنم.تاریخ عروسیمون مشخص شده اما من اشتیاقی ندارم.بیشتر استرس دارم که بعد چی میشه.چیکار کنم. به نظرتون مشاوره الان میتونه کمک کنه؟

دوست عزیز وقتی در ابتدای راه هستید و در روزهای خوش شما چنین اتفاقاتی میفته پس باید بدونید چنین رفتارهایی در آینده هم تکرار خواهد شد … همونطور که در این یک سال و نیم اتفاق افتاده … و وقتی چنین اشتیاقی در شما وجود نداره نباید وارد ازدواج بشید و گرنه با یک بچه در سالهای دیگه باید راه رفته رو برگردید

سلام
من تحصیلاتم زیر دیپلم هست ولی در معاشرت با دیگران کسی نمی تونه متوجه سطح سواد مدرکیم بشه و همه فکر می کنن تحصیلات عالیه دارم
شغلم هم طوری هست که غریبه ها فکر می کنن من کارشناس آی تی هستم
الان با خانمی آشنا شدم که لیسانس دارن و ۴ سال از من کوچکتر هستن ، از نظر مذهبی ، سطح فرهنگی و اقتصادی هم تقریبا یکسان هستیم
اتفاقا با هم توافق کردیم که قبل از ازداج حتما بریم پیش مشاور
من احساس می کنم اگر برم پیش مشاور ممکن هست که بخاطر مقایسه مدارک تحصیلیمون باعث بشه کات کنیم
طور خدا کمکم کنید من نمیخوام ایشون رو از دست بدم.

بهتره این مسایل رو قبل از ازدواج حل کنید … و گرنه با دروغ و پنهان کاری نمیتونید کاری از پیش ببرید
در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

به جمع

70000

نفری کانون بپیوندید.

       پیشنهادات پیامکی شما

       به کانون مشاوران ایران:

        3000 77 77 47 3000

کانون مشاوران ایران

تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج
تست روانشناسی زوجین قبل از ازدواج
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *