دکتر الهام طاهری روانشناس بالینی مشهد

 
helpkade
دکتر الهام طاهری روانشناس بالینی مشهد
دکتر الهام طاهری روانشناس بالینی مشهد

قدس آنلاین/ فاطمه زارعی : روزهای دانشجویی، اتفاقات عجیبی را رقم می‌زند. به هوای دانشجویی کردن و پس از آن هیأت علمی شدن به دانشگاه می‌رویم، اما پس از آن اتفاقات زیبایی رقم می‌خورد. شاید در کلاس و دانشگاه هیچ گاه مقوله ازدواج با یک همکلاسی یا هم دانشکده ای به ذهنمان خطور نکند، اما وقتی دو نفر با هم آشنا می‌شوند که علاوه بر رشته تحصیلی شان، در سایر موارد هم سنخیت دارند، با یک «چرا که نه!» گویان به سوی ازدواج قدم بر می‌دارند.

حالا یک زوج دانشگاهی می‌شوند که هر دو هم رشته ای هستند؛ درسشان را با هم یا زودتر و دیرتر به پایان می‌رسانند، همزمان نیز زندگی مشترکشان را شروع کرده و چالش هایش را مدیریت می‌کنند تا به قله‌های موفقیت نزدیک تر شوند.

 شباهت‌ها و تفاهم ها
در کشور ما کم نیستند زوج‌هایی که هر دو استاد دانشگاه هستند. یا یکی پزشک است و دیگری استاد دانشگاه، یا هر دو در یک دانشگاه درس می‌دهند و همکار هستند. قطع به یقین، این زوج‌های دانشگاهی زندگی متفاوت تری نسبت به سایر زوج‌ها دارند؛ بخصوص اینکه اگر هر دو پزشک باشند و علاوه بر تدریس، مطب و در پی آن مراجعه کننده هم داشته باشند. به همه این گزینه ها، شیرین ترین هدیه زندگی، یعنی فرزند را هم اضافه کنید که تربیتش در دوران طلایی باید مدیریت شود.
یک روز مادر خانه نیست و شوهر همه امور زندگی  در خانه را می‌چرخاند و بچه داری می‌کند. در ساعتی دیگر، مادر خانه است و باید برای خانواده غذا درست کند و البته فرزندش را تربیت. زندگی متفاوتی است، اما شباهت‌ها و تفاهم‌ها تنها با مدیریت بجا همچنان ادامه دارد.
در نگاه نخست اداره این زندگی شاید برای همه ساده نباشد، اما برای خودشان آن قدر ملموس و راحت است که حتی عده ای را وا می‌دارد با فردی زندگی کنند که او هم استاد دانشگاه باشد!

یک زندگی باجنبه‌های مثبت بسیار
دکتر مهدی امیری، متخصص روان‌شناسی بالینی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی و همسرش دکتر الهام طاهری، یک فرزند پسر دوساله دارند.
دکتر امیری در خصوص چگونگی آشنایی خود با همسرش می‌گوید: هر دو در یک رشته و دانشگاه تحصیل می‌کردیم، اما من در مقطع دو سال بالاتر از همسرم درس می‌خواندم و در برنامه هایی که دانشکده‌ها برگزار می‌کردند، بویژه سخنرانی ها، با هم آشنا شدیم.
وی اضافه می‌کند: دو سال است به مشهد آمده ایم و قبلاً در تهران زندگی می‌کردیم. آن سال‌ها ساعات کاری و غیرکاری با هم تداخل نداشت و هنوز پدر و مادر نشده بودیم. حتی با هم بیرون می‌رفتیم و بر می‌گشتیم. در بیشتر موارد محل کارمان هم مشترک بود، در غیر این صورت تنها با یک ربع یا بیست دقیقه اختلاف به منزل برمی‌گشتیم. اما در مشهد به خاطر بچه دار شدن، همسرم در منزل ماند و من سرکار می‌رفتم. اما در این روزها همسرم با برنامه ریزی هایی که دارد، بعضی از بعد از ظهرها را باید در مطب باشد که من در خانه هستم و وقتم را با فرزندم می‌گذرانم یا برعکس. البته در بیشتر روزهای هفته با هم می‌رویم و بر می‌گردیم.
این استاد دانشگاه اضافه می‌کند: این مدل زندگی، جنبه‌های مثبت زیادی دارد.  اتفاقاً روزهایی که هر دو سرکـار هستیم،   از نظر ارتبـاط گیری خیلی قوی تر  از روزهایی هستیم که یک نفر در خانه تنهاست. روابط اجتماعی و کار به آدم‌ها بویژه خانم‌ها احساس مثبت منتقل می‌کند و برای خانم‌ها خستگی کار در بیرون از منزل ارزش خاصی دارد و برای همین مشکلی ایجاد نمی‌شود. اتفاقاً زوج هایی که با هم کار می‌کنند، روابط جدی‌تری دارند، مگر اینکه کار یک نفرشان طولانی تر از ساعت عادی باشد که مشکل کمبود زمان پیدا می‌کنند.

یکدیگر را درک می‌کنیم
دکتر امیری در خصوص نحوه تعامل این استادان با فرزندانشان می‌گوید: بچه‌ها تا دو سال نخست باید با مادرشان باشند که البته در زندگی ما هم همین طور شد. از سال دوم زندگی به بعد پسربچه‌ها بیشتر به سمت پدرشان متمایل می‌شوند که البته طبیعت پسرهاست و چه بسا با پدرشان بیشتر خوش گذرانی هم می‌کنند!
وی در پاسخ به اینکه سنخیت کاری که بین شما و همسرتان وجود دارد چقدر به پیشرفت زندگی تان کمک کرده است، می‌گوید:  این موضوع به ما خیلی کمک کرد، چون یکدیگر را درک می‌کنیم و شرایط کاری هم را می‌شناسیم. رشته تحصیلی ما هم به شرایط زندگی مان کمک می‌کند و در کل برای ما مفید بوده است، اما برخی دیگر از رشته‌ها مثل پزشکان کشیک، دردسرهایی به دنبال دارد.  وی در خصوص انجام کارهای منزل و مشارکت در این امور می‌گوید: به طور قطع کار در منزل           سخت تر است. در حدی که زمان داشته باشم، از کارهای مربوط به بچه تا سایر امور خانه را انجام می‌دهم.
 رابطه‌ها محکم تر می‌شود
دکتر الهام طاهری، متخصص روان‌شناسی بالینی و مدرس دانشگاه‌های فردوسی و علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی نیز در خصوص شرایط کاری خود می‌گوید: در بعد از ظهر از ساعت سه تا هشت شب مطب هستم، ولی برخی از روزها ممکن است به استثنا کار مطب طولانی شود. تقریباً می‌توان گفت، ساعت کاری کمی نداریم و نمی توانم بگویم هیچ مشکلی وجود ندارد، اما در رابطه ما مشکلی ایجاد نکرده است، حتی روابط قوی تر هم می‌شود، به شرطی که مدیریت مناسبی صورت گیرد.
این استاد دانشگاه در خصوص چگونگی ایفای نقش مادری و تدریس در دانشگاه و مدیریت این دو می‌گوید: تربیت کودک زمان خاصی را نیاز دارد که من در خانه نیستم، اما یک مادر                                                             خانه دار، زمانش را با فرزندش می‌گذارند. ممکن است فرزند در ساعات عصر از لطف حضور مادر بی بهره باشد، چون مادر سرکار است که این مسأله همان مشکلات زندگی به حساب می‌آید. با این حال، مشکلات نبود مادر برای فرزند موقعیت اجتماعی خانوادگی و رضایتش را به دنبال دارد. مهم‌ترین نکته در این نوع زندگی، استقلال کودک است که یاد می‌گیرد در نبود خانواده اش امور خود را مدیریت کند، اما باید در کنار فردی قابل اعتماد مثل پدر یا مادربزرگ باشد.
وی در خصوص انجام امور منزل و مشارکت دکتر امیری در این امور هم می‌گوید:  بیشتر کارهای منزل را من انجام می‌دهم، اما همسرم هم به من کمک می‌کند.  با  این حـال من نمی تـوانم زن     خانه دار خوبی باشم و مدعی شوم خانه ای خیلی مرتب مثل همه خانه‌های زنان خانه دار دارم. ولی باید اولویت بندی کنم، چون ابتدا باید مادر خوبی باشم، زیرا تربیت کودک یک زمان طلایی دارد، بعد یک همسر خوب باشم و سپس یک درمانگر خوب. با توجه به اینکه تنها نصف روز در خانه هستم، ترجیح می‌دهم خودم برای فرزندم غذا درست کنم تا آن گرمای غذا در خانه باشد و خودم به او غذا بدهم. ولی به هر حال باید کسی به من کمک کند. در کنار مزایایی که شغل من دارد، ممکن است خانه معمولی مرتبی نداشته باشم که البته همسرم هم آن را قبول کرده است.دکتر الهام طاهری روانشناس بالینی مشهد

 باید از یکدیگر کمک بخواهیم
وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به همسنخ بودن رشته تان، آیا موردی بوده که در امر طبابت بیماری از همسرتان کمک بگیرید، می‌گوید: این اتفاق افتاده است، چون بر اساس قواعد اخلاقی حرفه ای شغلمان یک بند داریم که می‌توانیم از همکار روان‌شناس خودمان کمک بگیریم و این اتفاق می‌افتد. گاهی بیماری مراجعه می‌کند که باید از همفکری کسی که قبولش دارم، مثل همسرم، به عنوان هم رشته ای و همکار برای بهبود این بیمار استفاده کنم. حتی اگر قرار است از همسرم برای کارم کمک بگیرم، در زمان هایی که باید برای زندگی خودمان زمان بگذاریم، مطرح نمی کنم و در واقع زمان و مکان کاری و شخصی کاملاً مجزاست.
وی می‌افزاید: برای خودمان یک «باید» گذاشته ایم که باید علاوه بر کار، تفریح هم داشته باشیم و به رستوران و بوستان هم برویم.

 

تمامی حقوق برای قدس آنلاین محفوظ است.

© 2018 www.qudsonline.ir

آدرس: تهران – سعادت آباد – خیابان یازدهم شرقی – پلاک 3 – واحد 201

تلفن: 42247-021
سامانه پیامکی 1: 10004024
سامانه پیامکی 2: 300031403
ایمیل: info[at]nobaan[dot]com

سلامت جویان عزیز، ما در تلاشیم تا در هر زمان پاسخگوی شما باشیم. برای رسیدن به این مهم پیشنهاد می کنیم حتی المقدور مشکلات خود را از طریق پنل کاربری و بخش پشتیبانی ثبت کنید تا همکاران ما در اسرع وقت پاسخ شما را ارسال کنند. در صورت عدم دسترسی به اینترنت می توانید از طریق سامانه پیامکی به شماره 10004024 مشکل خود را ارسال کنید.

سوال:وقتی میخواهم به قسمت نوبتدهی بروم یک صفحه سفید خالی مشاهده میکنم باید چکار کنم؟پاسخ: این اتفاق زمانی رخ میدهد که مرورگر شما اطلاعات قبلی خود را کش کرده باشد برای حل این مورد تنها کافیست این مراحل را دنبال کنید.وارد سایت نوبان شوید، به پایین صفحه بروید تا در بخش دسترسی های سریع لینکی بنام «بروزرسانی وب اپلیکیشن نوبت دهی» پیدا کنید روی آن کلیک کنید تا صفحه لود شود بعد از تمام شدن لود صفحه روی دکمه «رزرو نوبت آنلاین» داخل سایت کلیک کنید. این آموزش را میتوانید در لینک راهنمای تصویری بروزرسانی وب اپلیکیشن مشاهده کنید.

سوال: چطوری نوبتم را لغو کنم؟پاسخ: دو روش برای لغو نوبت وجود دارد روش تلفنی: با تلفن 02142247 داخلی 3 تماس گرفته و کدرهگیری نوبت خود را به تلفن گویا اعلام میکنیم تا نوبت ما لغو گردد.و روش دیگر از طریق پنل کاربری نوبان است که باید وارد آدرس زیر شویم و کدملی و رمز عبور خود را وارد کرده و روی دکمه «ورود» کلیک کنیم سپس در بخش «نوبتهای من» میتوانید نوبت خود را مشاهده کنید و روی گزینه «لغو» کلیک کنید. ورود به پنل کاربری نوبان

سوال:نوبت گرفتم با خطا مواجه شد با اینکه از حسابم پول کسر شده و برنگشته است باید چکار کنم؟پاسخ: زمانی که نوبت شما تایید شده باشد باید پیامکی حاوی کدرهگیری برای شما ارسال شده باشد اگر پیامکی دریافت نکردید و در پرداخت با خطا مواجه شدید دوباره نوبت بگیرید و مطمئن باشید که بانک تراکنش را به حساب شما برگشت خواهد داد اگر تا یک ساعت مبلغ به حسابتان برنگشت با پشتیبانی 02142247 داخلی 7 تماس بگیرید و اطلاع دهید.دکتر الهام طاهری روانشناس بالینی مشهد

سوال:آیا امکان اصلاح شماره همراه یا کد ملی توسط کاربران در سیستم وجود…

کلید واژه ها:
دلبستگی تیپ شخصیتی D طرح واره ساز و کار دفاعی

کلید واژه ها:
درمان شناختی داگاس اختلال اضطراب فراگیر عدم تحمل بلاتکلیفی اجتناب شناختی باورهای مثبت در مورد نگرانی

کلید واژه ها:
طلاق باورهای فراشناختی گروه درمانی تنظیم هیجانی

کلید واژه ها:
افسردگی شناخت درمانی اختلال اضطراب اجتماعی عملکرد فعال سازی رفتاری

کلید واژه ها:
اضطراب اجتماعی شناخت رفتار بازداری دکتر الهام طاهری روانشناس بالینی مشهد

کلید واژه ها:
تجار مشروطه روحانیت لار سیدعبدالحسین لاری

کلید واژه ها:
مسجد معماری اسلامی شبه قاره هند معماری هندو اسلامی

یا نام متخصص را جستجو کنید

روانشناس کیست؟

روانشناس کسی است که فرایندهای ذهنی و رفتار انسان‌ها را از طریق مشاهده، تفسیر و ثبت نحوه ارتباط افراد با یکدیگر و محیط پیرامون‌شان، بررسی می‌کند. روانشناسان سعی دارند که سلامت و رفاه ذهنی همه افراد، اعم از خانواده‌ها، گروه‌ها و جوامع مختلف را تضمین کنند.

روانشناس، یک متخصص آموزش‌دیده است که در زمینه تحقیقات، آزمایشات و رسیدگی به چالش‌های عاطفی و روانی بیماران فعالیت می‌کند. مشاور و روانشناس خوب در هر زمینه ای می تواند خدمات خود را در مراکز مشاوره، بیمارستان ها یا مطب متخصص ارائه کنند. برخی مراکز به شکل اختصاصی مرکز مشاوره ازدواج هستند.

روانشناسان خدمات متنوعی را به مردم ارائه می‌کنند:دکتر الهام طاهری روانشناس بالینی مشهد

تحصیلات و مدرک روانشناسان

اخذ مجوز کار، مستلزم داشتن مدرک دکترا (Ph.D. ،Psy.D. و Ed.D.) و گذراندن یک دوره دو ساله در یک مرکز خدمات بالینی است. روانشناسان، بیش از هر متخصص دیگری در زمینه روانشناسی و خدمات روان درمانی، تحصیل کرده و آموزش می‌بینند. دکتر روانشناس خوب می تواند با تخصص خود مسائل زیادی را حل کند.

از زیرشاخه های اصلی روانشناسی در ایران، می‏توان روانشناسی بالینی و روانشناسی عمومی و روانشناسی کودکان استثنائی را نام برد.

روانشناس بالینی

فعالیت اصلی روانشناسان بالینی شامل تست‏ های روانشناسی، ارزیابی و تشخیص مشکلات روانی، روان درمانی، تحقیق در زمینه کشف راه‌های بهبود سلامتی، تدریس و مشاوره می‌شود. روانشناسان بالینی در اماکن مختلف، از جمله بیمارستان‎ها، کلینیک‌های بهداشت روانی، مطب‌ها، مدارس ابتدایی و متوسطه، برنامه‌های توانبخشی کارکنان و شرکت‌ها فعالیت دارند. روانشناسان بالینی می‏توانند در زمینه های کودک و نوجوان و یا خانواده، آموزش‏ های تخصصی لازم را ببیند و در هر یک از این حیطه ها، تخصصا مشغول به کار درمان شوند.

سایت پزشک خوب با استفاده از بهترین روانشناس در هر شهر، مشاوره روانشناسی را برای حل معضلات و اختلالات مراجعان به کار می گیرد. در همین راستا لیست روانشناسان در هر شهر قابل مشاهده و انتخاب است.

فهیمه فاضل 

نادیا جنت پور 

ماریه مقدم 

محبوبه عنابستانی 

حمید سعیدی 

دکتر تکتم کاظمینی 

افسانه کریمی نسب 

دکتر نسرین ذبیحی 

مسلم رومیانی 

دکتر سیده نرگس گلستان 

تمامی آدرس ها را بر روی نقشه می توانید مشاهده کنید

loading…

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد


Objective: The aim of this study was to investigate the interactional relationship between behavioral inhibition and cognitive factors which lead to social anxiety. Methods: This is a cross-sectional study involving 408 participants who were recruited using convenient sampling method. All participants completed four questionnaires namely Social Phobia Inventory, Behavioral Inhibition Scales, Focus Attention Questionnaire, and Consequences of Negative Social Events Questionnaire. Data were analyzed by path analysis using LISREL software.Results: There was a significant correlation of cognitive factors with each other (P<0.05). Behavioral inhibition and cognitive factors had a significant effect on upgrading social anxiety. This confirms the casual model that social anxiety is caused by behavioral inhibition along with mediation by cognitive factors.Conclusion: This study may serve as a tool for screening and predicting the occurrence of social anxiety in students. According to the mediating effect of cognitive factors on behavioral inhibition in rising social anxiety, this knowledge can be used for prevention and treatment of social anxiety. 

Designed & Developed by : Yektaweb


Downloads-icon


Mediating Effects of Cognitive Factors on Relation Between Behavioral Inhibition and Social AnxietyDownloads-icon



Full-Text [PDF 656 kb]
Downloads-icon

دکتر الهام طاهری روانشناس بالینی مشهد
دکتر الهام طاهری روانشناس بالینی مشهد
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *