روانشناسی رنگ زرد لباس

 
helpkade
روانشناسی رنگ زرد لباس
روانشناسی رنگ زرد لباس

رنگ زرد می‌تواند بسیار درخشان و قوی باشد و احتمالا به همین دلیل است که به طرز قوی احساسات را برمی‌انگیزد. زرد می‌‌تواند به سرعت توجه را به خود جلب کند. اما اگر بیش از حد از آن استفاده شود به همان اندازه هم می‌تواند اذیت کننده باشد. زرد هم می‌تواند گرم و روشن به نظر بیاید و هم منجر به خستگی بصری شود. بر اساس روانشناسی رنگ‌ها، برخی از رنگ‌ها قدرت برانگیخته کردن برخی احساسات را دارند و می‌توانند بر روی رفتار و نوع بودن افراد تاثیر بگذارند. با این‌که تاثیر رنگ‌ها روی احساسات افراد می‌تواند به عوامل مختلفی از جمله تجربیات گذشته و فرهنگ بستگی داشته باشد، اما بازهم برخی رنگ‌ها روحیه یا احساسات مشخصی را در افراد برانگیخته می‌کنند. در ادامه برخی از خصوصیاتی که معمولا در روانشناسی رنگ زرد به این رنگ نسبت داده می‌شود را ذکر می‌کنیم.

رنگ زرد اغلب به عنوان رنگ پرانرژی شناخته می‌شود و معمولا در شرایط و محصولاتی که قصد داردند حس هیجان یا انرژی زیاد تولید کنند استفاده می‌شود. رنگ زرد تند برای ارائه مختصر و مفید مناسب است، چراکه بسیار مهیج است و می‌تواند احساس انرژی و پویا بودن را به سرعت منتقل کند. قطعا اگر ما در خانه‌ای زندگی کنیم که دیوارهایش رنگ زرد خالص و تند دارند دیوانه خواهیم شد، به همین دلیل باید از زرد کم‌رنگ‌تر و ملایم‌تر استفاده کرد؛ مثل رنگ زرد کره صبحانه! یا می‌توان زرد را در کنار رنگ‌های دیگر استفاده کرد.

رنگ زرد در حالی که می‌تواند یک رنگ انرژی بخش باشد، روی دیگری هم دارد. برخی مواقع زرد می‌تواند به شدت پرخاشگر و تهاجمی باشد. بسیاری از مواقع وقتی افراد در جایی قرار بگیرند که با رنگ زرد محاصره شده باشد، ممکن است بسیار تحریک‌پذیر یا حتی عصبانی شوند. افراد اعلام کرده‌اند وقتی که در اتاقی که تمام دیوارهایش زرد است قرار می‌گیرند، میزان تحریک‌پذیری آن‌ها افزایش پیدا می‌کند؛ تفاوتی هم ندارد که با حس و حال خوب وارد اتاق شده باشند یا نه. خیلی از افراد این رنگ را رنگ برون‌گرایی می‌دانند که نمی‌توان وجود آن را انکار کرد و احساسات خود را نسبت به آن واکنش نداد. افرادی که رنگ زرد را برای لباس، یا ماشین خود انتخاب می‌کنند نیز معمولا به برون‌گرایی تمایل بیشتری دارند و ارزش زیادی برای منحصربه‌فرد بودن قائل هستند.

روانشناسی رنگ زرد لباس

 

تاثیر رنگ زرد می‌تواند به شدت پیچیده باشد؛ برخی افراد را یاد روزهای گرم و شاد تابستان بیندازد و برای برخی زنده کننده خاطرات بد باشد. این رنگ برای برخی افراد رنگ خوشحالی و یادآور گل‌ها و طلوع آفتاب است؛ اما همین رنگ می‌تواند در برخی دیگر باعث واکنش عصبی شدید و از دست دادن کنترل عصبی شود. خیلی از افراد با دیدن رنگ زرد تاب و توان خود را از دست می‌دهند، چه نسبت به غذا و چه نسبت به اتفاقات.

برای خیلی از افرد رنگ زرد یک رنگ نشاط آور و فرح بخش است. در کنار این، این رنگ می‌تواند توجه و نگاه همه را به خود جلب کند. با استفاده از این موضوع در تبلیغات از این رنگ استفاده می‌کنند تا با جلب توجه، احساس نشاط و خوشحالی را در افراد بیدار کنند. برای یک برند چه چیزی بهتر از این‌که مردم نامش را با شادی به یاد داشته باشند.

دانش‌آموزانی که در کلاسی با یک دیوار زرد رنگ درس می‌خواندند، احساس نشاط و فرح بیشتری نسبت به یادگیری درس را گزارش کردند. وقتی افراد زرد می‌پوشند یا یک ماشین زرد سوار می‌شوند، می‌تواند نشان‌دهنده شخصیت شوخ‌طبع و بازیگوش آن فرد باشد. این رنگ همچنین نشان‌ می‌دهد که این افراد مایلند که کارها را متفاوت از دیگران انجام دهند و نظر دیگران یا روبرو شدن با هنجارهای گروه، اهمیت زیادی برایشان ندارد.

با این‌که رنگ زرد توانایی تحریک و بیدار کردن احساسات مختلفی را دارد، مهم است که به یاد داشته باشیم این عکس‌العمل‌ها در افراد مختلف غالبا منحصربه‌فرد و تجربی هستند تا قطعی. برخی از واکنش‌ها مثل سخت خواندن نوشته‌های زرد رنگ جزو شواهد جهانی هستند و موارد دیگر معمولا فرهنگی یا حتی مربوط به تعداد محدودی از افراد است.

بیشتر بخوانیم: روحیه‌ از دست رفته خود را با این رنگ‌ها به دست بیاورید!

چهار
 − 

 = 
دو

.hide-if-no-js {
display: none !important;
}

آیا می دانید که رنگ زرد نماد و نشانه چیست؟ یا از نظر روانشناسی رنگ زرد در مورد شخصیت شما چه می گوید؟

رنگ زرد یکی از رنگ های اصلی در نقاشی و جزو رنگ های گرم طبقه بندی می شود. زرد رنگی است که برای توصیف روشنایی و دوست داشتن به کار می رود و مکمل آن، رنگ بنفش ارغوانی می باشد.

در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا با نماد و کاربرد رنگ زرد در لباس، دکوراسیون و همچنین روانشناسی درخشان ترین رنگ دنیا بیشتر آشنا شوید؛

زرد روشن، زرد لیمویی، طلایی، کرم و زرد تیره به عنوان طیف های مختلف رنگ زرد شناخته می شوند.

رنگ زرد نماد خوش بینی، شادی، شور و شوق، سرگرمی، خیرخواهی، اعتماد به نفس، اصالت، خلاقیت، خرد و منطق است.

روانشناسی رنگ زرد لباس

عقل و خرد

زرد، توانایی های ذهنی را تحریک می کند و به عنوان نماد عقل و خرد شناخته می شود.

خوشبختی

زرد نماد شور و شوق و اعتماد به نفس در زندگی است.

خلاقیت

رنگ زرد، نماد ایده های جدید است که می تواند راه را برای انجام بهتر کار ها بر روی باز کند.

ارتباطات

رنگ زرد نماد راحت تر ارتباط برقرار کردن با دیگران است.

رنگ زرد باعث تحریک سمت چپ مغز شده و به تقویت حافظه و تصمیم گیری سریع تر کمک می کند.

متاسفانه برخی مطالعات نشان داده که استفاده زیاد از رنگ زرد روشن می تواند چشم ها را تحریک کند، باعث اسهال شده، نوزاد را بی قرار می کند و با تحریک احساسات باعث اضطراب و عصبانیت در افراد خواهد شد.

زرد بهترین رنگ برای ایجاد شور و شوق و امید به زندگی است و می تواند اعتماد به نفس و خوش بینی را بیشتر کند.

الماس زرد، کهربا، اوپال زرد، کوارتز زرد، پیریت رنگین کمانی، یاقوت، تیتانیت، اسفالریت، اسپودومن، تورمالین و زرگون از جمله سنگ های به رنگ زرد هستند.

گل آفتابگردان، رز زرد، گل داودی، گل کوکب کوهی، لاله زرد، گل شیپوری زرد، گل صد تومانی، گل مرغ بهشتی، گل نرگس، ادریسی زرد، زنبق، ارکید زرد، گل کالاندولا، ختمی زرد، میخک زرد، گل آکاسیا، تاج الملوک طلایی، گل پامچال و اشرفی از گل های به رنگ زرد در طبیعت هستند.

سیب زرد، زرد آلو، آلو زرد، گرمک، انجیر زرد، لیمو ترش، گریپ فروت، انبه، پاپایا، هلو، گلابی، آناناس، هندوانه آناناسی از جمله میوه های زرد رنگ در طبیعت هستند.

فلفل دلمه زرد، هویج زرد (زردک)، کدو تنبل، ذرت و سیب زمینی شیرین از جمله سبزیجات زرد رنگ در طبیعت هستند.

منابع : colormatters – color-meanings

فال حافظ

متن عاشقانه متن زیبا

صفحه اصلی تبلیغات تماس با ما درباره ما

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.



 

به عقیده «دیوید زیلا» طراح مد و نویسنده کتاب «رنگ استایل شما» اگر چه احتمالا شما در کمد لباس‌تان رنگ‌های مختلف را به بازی گرفته‌اید و از رنگ‌های مختلف هم حداقل یک دست لباس دارید، اما همیشه یک رنگ را بیشتر از بقیه دوست دارید. این دقیقا همان رنگی است که شما بیشتر با آن احساس راحتی می‌کنید و حس خوبی نسبت به آن دارید و البته اعتماد به نفس‌تان را هم بالا می‌برد. اما آیا می‌دانستید رنگ مورد علاقه شما برای پوشش و استایل در حقیقت بیانگر شخصیت شماست؟ برای این‌که معنی رنگ لباس‌ها و رابطه میان روانشناسی رنگ در طراحی لباس مردان و زنان و روانشناسی شخصیت را بیشتر درک کنید و با دقت بیشتری به رنگ لباس آدم‌های اطراف‌تان نگاه کنید این مقاله تحلیلی را از سایت Bright Side در مجله کوروش بخوانید.

 

 

روانشناسی رنگ زرد لباس

 

در صنعت مد و لباس «سیاه» یکی از جدی‌ترین رنگ‌هاست. اگر بخواهیم در مورد رنگ لباس و روانشناسی شخصیت صحبت کنیم باید بگوییم که «سیاه» رنگ مورد علاقه افرادی است که شاخص شخصیت آن‌ها قدرت، جدی و با صلابت بودن و هوش و استعداد است. شاید به همین خاطر در اغلب دانشگاه‌های سرتاسر دنیا رنگ کلاه فارغ‌التحصیلی سیاه است.

افرادی که ترجیح می‌دهند بیشتر لباس‌های‌شان به رنگ سیاه باشد در عین این‌که بسیار جاه‌طلب و هدفمند هستند آدم‌هایی بسیار حساس و احساساتی‌اند. در مورد علاقمندان به رنگ سیاه یک قاعده وجود دارد: افرادی عاطفی و بسیار حساس که اغلب دوست دارند این حساس و عاطفی بودن را مخفی کنند. رنگ سیاه به این افراد کمک می‌کند که توجه محیط و اطرافیان را از ظاهر خود به سمت شخصیت درونی‌شان بکشانند. زیرا برای این آن‌ها کیفیت درونی شخصیت افراد از ظاهر بیرونی‌شان با ارزش‌تر و مهم‌تر است.

 

 

 

«قهوه‌ای» رنگ زمین است. رنگی که سمبل یکی از قوی‌ترین اجزای طبیعت است و می‌توان به آن اعتماد و تکیه کرد. اگر بخواهیم تجزیه و تحلیل رنگ لباس و روانشناسی شخصیت را در مورد دوستداران رنگ قهوه‌ای برای استایل به صورت دقیق‌تر بررسی کنیم باید بگوییم که دوستداران لباس‌های قهوه‌ای افرادی محافظه‌کار هستند که همواره به بزرگ‌ترها احترام می‌گذارند. این افراد معمولا به دنبال صلح و صفا، ثبات و قدرت هستند. زن یا مردی که لباس قهوه‌ای پوشیده معمولا حس شخصیتی معتبر، هوشمند و منطقی را در اذهان تداعی می‌کند.

 

 

 

«لیزا جانسون مندل» روزنامه‌نگار و روانشناس مشهور معتقد است که «آبی» بهترین رنگ برای پوشیدن در مصاحبه‌های استخدامی و رسمی است چون حس اعتماد و اعتماد به نفس را به اطرافیان منتقل می‌کند. شاید اصلا به همین خاطر بسیاری از یونیفورم‌های رسمی و اداری و فروشگاهی به رنگ آبی هستند.

استادان روانشناسی دانشگاه بریتیش کلمبیا آمریکا تحقیقی را در مورد طیف‌های مختلف رنگ آبی و میزان تاثیر آن‌ها انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که طیف‌های تیره‌تر رنگ آبی مثل سورمه‌ای در طراحی لباس از نظر روانشناسی اثر آرامش‌بخش‌تری دارند. از نظر رابطه رنگ لباس و روانشناسی شخصیت باید بگوییم که آبی‌پوشان افرادی باهوش، قابل اعتماد، تاثیرگذار و دارای آرامش درونی هستند. طیف‌های تیره تر رنگ آبی معمولا رنگ مورد علاقه افراد مهربان، مودب، سازگار و حتی کمی خجالتی است. به عقیده روانشناسان از نظر رابطه رنگ لباس و روانشناسی شخصیت عاشقان لباس‌های آبی معمولا والدینی نمونه و کارمندان و کارگرانی لایق و کارآمد هستند. آرامش و سلامت دو ویژگی بارز این افراد است.

 

 

 

به عقیده روانشناسان، رنگ «سبز» سبب خلق و خوی خوب شما در رابطه با محیط اطراف می‌شود. «لاترین ایسمن» مدیر عامل اجرایی شرکت «پنتون» و نویسنده کتاب «زنده با رنگ» در  رابطه با روانشناسی رنگ سبز در لباس می‌گوید: لذت بردن از رنگ سبز به خاطر ارتباط آن با طبیعت است و این احساس لذت سبب احساس صلح و رضایت می‌شود. افرادی که در کمد لباس‌شان رنگ سبز بر سایر رنگ‌ها مسلط است در زندگی اجتماعی افرادی فعال و سرزنده‌اند. این افراد معمولا در مناطق خوب شهر زندگی می‌کنند و از لحاظ مالی وضعیت ثابت و پایداری دارند. از نظر رابطه رنگ لباس و شخصیت افراد باید بگوییم که عاشقان لباس‌های سبز افرادی مراقب، مهربان، دلسوز و خوش قلب هستند.

 

 

 

در گذشته رنگ «بنفش» متعلق به طبقه اشراف و ثروتمندان و معنای رنگ بنفش کمال، ثروت و اشرافی‌گری بود. می‌دانستید «کلوپاترا» ملکه مصر، دیوانه رنگ بنفش بود؟ در آن زمان فقط ثروتمندان و اشراف اجازه داشتند از طیف‌های مختلف رنگ بنفش برای خودشان لباس بدوزند. اما امروز به کار بردن رنگ بنفش در طراحی لباس‌ها نشانه خلاقیت، بینش و علاقه به هنر است. به عقیده روانشناسان از نظر رابطه رنگ لباس و روانشناسی شخصیت آن‌هایی که برای رنگ لباس به دنبال طیف‌های مختلف رنگ بنفش هستند افرادی عاطفی و حساس، رویاپرداز، پرشور و عاشق فلسفه و عرفان هستند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید عاشقان لباس‌های بنفش افرادی غیر قابل پیش‌بینی هستند و برخورد با آن‌ها همزمان هم آسان و هم دشوار است.

 

 

 

«قرمز» رنگ عشق و شور است. به عقیده «کنی فریمپونگ» مدیر تجاری لباس مردانه ایتالیایی Eredi Pisano اگر می‌خواهید کسی را متقاعد کنید و تحت تاثیر قرار دهید «قرمز» بپوشید.

هر کدام از طیف‌های رنگ قرمز را که پوشید توجهات را به سمت خود می‌کشانید. مردم تمایل دارند رنگ پر جنب و جوش «قرمز» را با انرژی، هیجان و حرکت مرتبط بدانند. به عقیده روانشناسان مردان بیشتر جذب زنانی می‌شوند که طیف‌های مختلف رنگ قرمز را بر تن دارند. افرادی که اغلب رنگ قرمز به تن دارند کمی خودخواه، مستعد اعتیاد، زرنگ و باهوش و هیجان زده هستند.

 

 

 

«زرد» رنگ خورشید، شادی و سرخوشی و خنده است. طبق تحقیقات انجام شده رنگ زرد باعث ترشح سروتونین در مغز می‌شود، سرعت متابولیسم را افزایش می‌دهد و اطرافیان را سر ذوق و شوق می‌آورد. علاوه بر این رنگ زرد توجه و تمرکز را زیاد می‌کند به همین خاطر اغلب برای طراحی بیلبوردها، سایت‌های تبلیغاتی، علائم نشان دهنده راه و جاده و خطوط خیابان از آن استفاده می‌کنند. از نظر رابطه رنگ لباس و روانشناسی شخصیت کسانی که طیف‌های مختلف رنگ زرد را می‌پوشند عموما افرادی فعال، خلاق و کسانی هستند که خیلی سریع به چیزی عادت می‌کنند. زرد پوشان ماجراجو هستند، رویاهای درخشان در سر دارند و همواره آماده کشف و تسخیر هستند.

 

 

 

رنگ «سفید» سمبل آزادی، معصومیت و پاکی و سادگی است. شاید به همین دلیل اغلب افراد زمانی که تصمیم می‌گیرند فصل تازه‌ای را در زندگی خود آغاز کنند سفید می‌پوشند مثل مراسم ازدواج. رنگ سفید افراد معتبری که عاشق آزادی هستند و خوش‌بینانه به زندگی نگاه می‌کنند را جذب می‌کند. از نظر رابطه روانشناسی رنگ سفید در طراحی لباس و روانشناسی شخصیت کسانی که عاشق لباس‌های سفید هستند افرادی مرتب و شسته و رفته هستند که تلاش برای رسیدن به کمال را دوست دارند. به طور کلی رنگ سفید به تیپ‌های شخصیتی مختلف می‌خورد و به عنوان یک رنگ خنثی به ندرت دیگران را دفع می‌کند.

 

 

روانشناسی رنگ زرد لباس

 

«صورتی» رنگ دختران زیباست. صورتی ملایم رنگی آرام، گرم و زنانه است و در واقع یکی از آرامبخش‌ترین رنگ‌های موجود در طبیعت است. می‌دانستید در برخی زندان‌ها دیوارها را رنگ صورتی می‌کنند تا میزان خشونت را کاهش دهند؟ از نظر رابطه روانشناسی رنگ صورتی در طراحی لباس و روانشناسی شخصیت عاشقان لباس‌های صورتی باید بگوییم که طرفداران صورتی، افرادی عاشق‌پیشه، خوش‌بین و عادل هستند. این افراد قدردان محبت اطرافیان هستند و راحتی بیش از هر چیز دیگری برایشان اهمیت دارد.

 

 

 

«نارنجی» همیشه یک فضای شاد ایجاد می‌کند. نارنجی علاوه بر این‌که یک رنگ گرم و موقعیت شناس است شاد، خلاق و جذاب هم هست. از نظر رابطه روانشناسی رنگ نارنجی در طراحی لباس و روانشناسی شخصیت باید بگوییم علاقمندان به لباس‌های نارنجی در طیف‌های مختلف، افرادی خوش‌بین، پر انرژی و شاد هستند. این افراد اگر چه کمی عجیب و غریبند اما بلند‌پرواز و محتاط هم هستند.

 

 

 

به عقیده طراحان لباس «خاکستری یا طوسی» رنگ تعادل است، نه تیره و نه روشن. اگر فردی در کمدی لباسش بیش از هر رنگ دیگر لباس‌های خاکستری داشته باشد به این معنی است که چندان اهل جلب توجه و خودنمایی نیست.

در مورد روانشناسی رنگ طوسی یا خاکستری در طراحی لباس باید بگوییم که طوسی نماد بلوغ و آرامش است و بیشتر مردان میانسال هوادار لباس‌هایی به این رنگ هستند. این در حالی است خانم‌های مسن معمولا خاکستری یا طوسی را ترجیح می‌دهند.

از نظر رابطه رنگ لباس و روانشناسی شخصیت، خاکستری پوش‌ها عموما افرادی هستند که به قوانین احترام می‌گذارند، زیاد احساساتی نیستند و قاطع هستند. این افراد معمولا دوست ندارند زیاد جلب توجه کنند و تلاش می‌کنند تا حد امکان بی‌طرف باقی بمانند.

 

شما در جشنواره هم خریدار، هم سهامدار افق کوروش شرکت می کنید؟

نمایش نتایج

سلام
من خیلی اتفاقی از گوگل اومدم
با اجازتون من اینجا برای دوستمم فرستادم تا بیاد ببینه
ممنون

ممنونیم دوست عزیز »)

سلام
من خیلی اتفاقی از گوگل اومدم
ممنون از مطالب خوبتون واقعا
با اجازتون من اینجا برای دوستمم فرستادم تا بیاد ببینه
ممنون

بسیار هم عالی 🙂

سلام
جالب بود واقعا برام
من شانسی از گوگل اومدم
آدرس اینجارو برای دوستم هم فرستادم
ممنون

سلام من اتفاقی از گوگل اومدم
مطالب جالبی بود
بااجازتون من اینجا رو برا دوستم فرستادمتا بیاد ببینه ممنون?

متشکریم از شما.

بله حتما دوست گرامی

روزانه – مجله اینترنتی روزانه

معمولاً در عشق رنگ زرد را به عنوان رنگ نفرت و حسادت می دانند. اگر بدانید و یا شنیده باشید معمولاً عاشق و معشوق گل با رنگ زرد بینشان رد و بدل نمی شود. اما آیا واقعاً همچین چیزی صحت دارد؟ اصلاً ما می خواهیم ارتباط رنگ زرد را با شخصیتتان بررسی کنیم که در ادامه به آن می پردازیم.

رنگ زرد یکی از رنگهای گرم و جزو رنگهای اصلی محسوب می شود که در طیف های زرد تیره، زرد روشن، زرد طلایی، زرد لیمویی و زرد کرم شناخته شده هستند.

معمولاً هر چقدر که رنگ زرد روشن تر باشد چشم را بیشتر می زند و هر چه تیره تر باشد گرمای بیشتری از آن ساطع می شود. چنانچه در احادیث آمده است امام صادق (ع) رنگ زرد را برای کفش بسیار مناسب و شایسته می دانستند.

روانشناسی رنگ زرد لباس

اگر توجه کرده باشید در تبلیغات ها از طراحی های با رنگ زرد استفاده می کنند. دلیلش هم جذب بیشتر نگاه مخاطب می باشد. فرض کنید که شما فضای خانه تان را با رنگ زرد روشن کنید، آنوقت متوججه خواهید شد که چقدر در بزرگ و روشن شدن فضای خانه تأثیر دارد.

شما اگر در یک مجلس مهمانی و یا هر محفلی که برایتان خیلی مهم است می خواهید شرکت کنید سعی می کنید که از لباس هایی با رنگ هایی که توجه بیشتری را به خود جلب می کند استفاده کنید.

آیا می دانید چرا در فضای آشپزخانه از رنگ زرد که معمولاً زرد تند می باشد استفاده می کنند؟ علتش آن است که اشتها را تحریک می کند. اما اگر این رنگ برای فضای اتاق بیش از حد به کار برده شود فضای اتاقتان را متشنج و عصبی می کند به همین دلیل است که در اتاق خواب کمتر از رنگ زرد استفاده می کنند.

 

رنگ زرد در روانشناسی نمادی از سرگرمی، خیرخواهی، خلاقیت، خرد و منطق، اصالت، اعتماد به نفس، شادی، خوش بینی و شور و اشتیاق می باشد.

گفتیم که رنگ زرد در طیف های مختلف شناخته شده هستند که از آن جمله رنگ زرد تیره، زرد روشن، زرد لیمویی می باشد که هر کدام یک نماد خاص و متفاوتی برای خود دارد.

حالاتی که فرد دروغگو را لو می دهند

کنترل خشم؛ چگونه پرخاشگری و عصبانیت خود را کنترل کنیم؟

اما نماد رنگ زرد فقط در همین موارد خلاصه نمی شود بلکه ارتباط هایی نیز با شخصیت هر فرد برقرار می کند که به شرح زیر می باشد:

 

 

پست قبلی

روانشناسی رنگ سفید؛ رنگ سفید و شخصیت درونی

پست بعدی

علل و علائم خستگی چشم؛ علت خستگی چشم چیست و چگونه درمان می شود؟

حالاتی که فرد دروغگو را لو می دهند

کنترل خشم؛ چگونه پرخاشگری و عصبانیت خود را کنترل کنیم؟

روانشناسی رنگ سبز؛ شخصیت شناسی افرادی که به رنگ سبز علاقمندند

چرا کودکم کتک می زند؟؛ چگونه کتک زدن کودکم را متوقف کنم؟

اوج افسردگی پاییزی چه زمانی است؟؛ علائم و درمان افسردگی پاییزی

رفتار با کودکانی که ناسزا می گویند؛ نحوه برخورد کودکی که فحش می دهد

مطالب جدید

مجموعه متن و پیام تسلیت فوت + جملات گلچین شده تسلیت

شعر کوتاه درباره امام حسین؛ مجموعه اشعار کوتاه و دو بیتی درباره امام…

اس ام اس عاشقانه + پیامک و متن و جملات رمانتیک احساسی برای مخاطب خاص

عکس نوشته تاوان پس دادن + متن و جملات با موضوع انتقام و تلافی

متن غمگین عاشقانه + جملات احساسی زیبای عاشقانه غمگین و پر غصه

متن تشکر از همسر بابت تبریک تولد + جملات کوتاه قدردانی از همسر

متن تسلیت فوت خواهر + جملات کوتاه و اشعار مخصوص فوت خواهر به دوست و…

اشعار محمد اقبال لاهوری + گلچین زیباترین اشعار و عکس نوشته

متن عاشقانه فاز سنگین تنهایی + 50 جمله فاز سنگین تنهایی عاشقانه

مدل های رنگ موی فانتزی + 20 ترکیب حذاب رنگ مو در طیف های مختلف

متن و جملات تبریک عید قربان + عکس نوشته های پروفایل و استوری عید سعید…

متن تبریک تولد برای پست اینستاگرام + جملات کوتاه ناب تبریک تولد عزیزان…

عکس پروفایل ست عاشقانه پسر و دختر + متن های عاشقانه زن و شوهری

روانشناسی رنگ زرد لباس

متن لاتی به سلامتی + جملات به سلامتی رفیق دوست و خانواده

عکس استوری ماه محرم + عکس پروفایل و متن های ماه محرم 99

سخنان عاشقانه + جملات و سخنان زیبای عاشقانه و رمانتیک از بزرگان

عکس نوشته فوت رفیق + متن های غمگین رفیقم فوت شد و خبر فوت دوست

متن در مورد بی وفایی + جملات و عکس نوشته غمگین برای بی وفا بودن عشق و…

متن تبریک تولد خواهر + عکس نوشته تبریک تولد خواهر عزیز برای پروفایل

موضوع پانتومیم + بیش از 400 کلمه سخت و جذاب خنده دار برای بازی…

متن شفای بیمار | اس ام اس شفای بیمار | جملات دعای خیر و سلامتی برای…

جملات انگلیسی برای دوست + 40 متن انگلیسی در مورد رفیق با ترجمه فارسی

عکس مشکی با پس زمینه سیاه | عکس پروفایل با زمینه مشکی زیبا با متن…

شعر تک بیتی عاشقانه و غمگین + عکس نوشته های اشعار تک بیتی رمانتیک

شعر نو عاشقانه + متن و اشعار احساسی و رمانتیک بای مخاطب خاص

عکس نوشته پروفایل پرسپولیس؛ متن و شعر پرسپولیسی برای داربی

اس ام اس غمگین خداحافظی؛ متن و جملات خداحافظی غمگین از دوست و عشق

متن در مورد مرگ عزیزان + جملات احساسی جانسوز در مورد فوت شدگان و…

متن بی توجهی و کم محلی + عکس نوشته های با معنی و تیکه دار بی توجهی

جملات ناب + متن زیبا و تاثیر گذار از بزرگان جهان و جملات پندآموز…

امروز مطلب جدیدی ارسال نشده است

روانشناسی رنگ زرد، موضوعی است که قصد داریم در این مطلب به آن بپردازیم. همانطور که می دانید یکی از روش هایی که در علم روانشناسی برای شناخت شخصیت افراد و پی بردن به رازهای درونی افراد استفاده می شود، روانشناسی رنگ ها می باشد. به همین دلیل قصد داریم تا در این مطلب به موضوع روانشناسی رنگ زرد بپردازیم. در این مطلب به شما خواهیم گفت که افرادی که به رنگ زرد علاقه مند هستند چه شخصیتی دارند؟

تا انتها این مطلب همراه ما باشید و با شخصیت افراد علاقه مند به رنگ زرد آشنا شوید.

 

روانشناسی رنگ زرد لباس

این رنگ را رنگ نور می نامنند. رنگ زرد بیش از هر رنگ دیگری می تواند تداعی کننده طلوع خورشید باشد و گرما به وجود می آورد. در بسیاری از آثار هنری، این رنگ را برای توصیف روشنایی و حالت روحانی مورد استفاده قرار داده اند. بنفش ارغوانی مکمل  این رنگ می باشد.

افرادی که به رنگ زرد علاقه دارند معمولا شخصیتی درونگرا ومنطقی دارند. افراد علاقه مند به رنگ زرد زمینه خوبی برای فیلسفوف شدن دارند. افراد علاقه مند به رنگ زرد بسیار خلاق، و تنوع طلب می باشند. این دسته از افراد دوست دارندتا روشهای مختلفی را برای انجام یک کار امتحان کنند و از روزمرگی خسته می شوند. این افراد  وجودشان غنی از شور و اشتیاق و سرخوشی است. معمولا در بین افراد بسیار اجتماعی هستند. به زندگی به دید یک تفریح نگاه می کنند و آنرا سخت نمی گیرند.

افرادی که رنگ زرد را دوست دارند معمولا ذهن آمده ای برای ورود به تجارت دارند. تحسین و دانا دیده شدن را دوست دارند و سعی دارند تا در زمینه های که به هوش نیاز است، موقث شوند. چون انسان های منطقی هستند، قبل از انجام هر کاری آنرا تجزینه و تحلیل می کنند. به همه این صفات کمی لجبازی را هم اضافه کنید. علاقه به رهبری گروهی که در آن فعالیت می کند را دارد

 

 

 

اگر با نورگیر های کمی در اتاق مواجهه هستید، می توانید از رنگ زرد استفاده کنید. همانطور که اشاره کردیم رنگ زرد تداعی کننده نور می باشد و این قدرت را دارد که محیط را روش تر جلوه دهد. رنگ زرد در طراحی و دکوراسیون داخلی باعث روشن تر شدن فضا، جذابیت و چشم گیر شدن فضای دکوراسیون شما می شود.

از این رنگ علاوه بر اتاق های منزل می توانید برای راهروها و پارکینگ ساختمان نیز استفاده کنید. این رنگ انتخابی هوشمند برای بزگتر نشان دادن منزل می باشد و در حین حال محیطی جذاب و پرنشاط را در خانه بوجود می آورد.

البته این نکته را در نظر داشته باشید که این رنگ را در اتاق خواب خود استفاده نکنید. این رنگ به دلیل داشتن شور و هیجان بالا و همچنین نور می تواند خواب شما را مختل کند. این دسته از رنگ ها در ناخودآگاه شما تاثیر خواهند گذاشت.

اگر دیوار آپارتمانی را با زرد پر رنگ بپوشانید، فضایی بسیار سنگین به وجود می آید. اما اگر آن را تا ۵۰ درصد روشن کنید، لیمویی جذابی به دست می آورید که روح بخش و صبح‌ گونه است. استفاده از رنگ زرد ملایم، مثلا طلایی در اتاق ناهارخوری باعث تحریک اشتها می شود. علت اینکه استفاده از این رنگ در اتاق غذاخوری بسیار توصیه می شود، اجتماعی بودن این رنگ است! وجود این رنگ در اتاق غذاخوری باعث می شود افراد در این اتاق احساس آرامش بیشتری داشته باشند و از خوردن غذا در کنار هم لذت ببرند.

 

 

 

 

 

استفاده بسیار زیاد از این رنگ فضا را عصبی و متشنج می‌کند. به همین خاطر است که در اتاق‌خواب نباید از این رنگ زیاد استفاده شود. رنگ زرد در فضایی مثل آشپزخانه می‌تواندباعث افزایش اشتها شود و اگر رژیم دارید، در محیط های زرد رنگ غذا نخورید.اگر به دنبالخلق محیطی پویا و جذاب هستید می توانید مبلمان خود را به رنگ زرد انتخاب کنید.

 

 

 

در کشور ژاپن و در نزد فرهنگ مردم این کشور،این رنگ نشان شجاعت می باشد. رنگ زرد در تمام کشور ها به عنوان علامت عمومی احتیاط می باشد. این رنگ در چراغ های راهنمایی استفاده می شود. از گل رز زرد به عنوان نماد حسادت ورزیدن یاد می شود. در بسیاری از کشور ها رنگ زرد نقش بسیارمهم در رنگ آمیزی دکوراسیون رستوارن ها دارد. از این رنگ در کشور های آمریکی لاتین برای بسته بندی محصولات استفاده می شود. تناسب میان رنگ زرد و مشکی بسیار جذاب می باشد. لوگو CAT نیز از هیمن رنگ طراحی شده است.

 

 

یکی از موضوعاتی که بایستی توجه ویژه ای به آن داشته باشید، پیچیدگی رنگ زرد می باشد. به عقیده روانشناسان رنگ زرد در افراد مختلف مفاهیم مختلفی خواهد داشت. به طور مثال، برای عده ای می تواند به معنای روزهای گرم و شاد تابستان باشد و برای عده ای دیگر، یاآور خاطرات تلخ باشد.

برای برخی نیز ممکن است که یادآور خاطرات کودکی و آرامش بخش باشد و برای برخی نیز منجر به پریشانی و استرس شود. بنابراین می توان متوجه این موضوع شد که رنگ زرد توانایی بیدار کردن احساسات مختلفی را دارد و در هر فردی کاملا متفاوت است.

 

 

رنگ زرد یکی از رنگ های بسیار پرانرژی و تحریک کننده می باشد. بازاریابان و فروشندگان که به بحث روانی فروش می پردازند، از رنگ زرد برای ایجاد حس هیجان یا انرژی استفاده می کنند.

استفاده از برش های کوچک رنگ زرد تند در طراحی های گرافیکی با هدف ایجاد احساس هیجان و انرژی مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از رنگ زرد تند، به مقدار زیاد می تواند بسیار آزردهنده باشد و پیشنهاد می شود از این رنگ به مقدار زیاد در طراحی ها یا رنگ آمیزی ها مورد استفاده قرار نگیرد.

 

 

روانشناسی رنگ زرد لباس

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌سایت

کاریزما کالر نام یک مجله اینترنتی فعال در حوزه مد و فشن می باشد که با هدف تحول در حوزه خرید و فروش فشن پای به این عرصه نهاده است. کاریزما کالر با ورود به این عرصه، در نظر دارد تا با ایجاد یک سیستم استایلیست آنلاین، به عنوان یک مشاور برای داشتن استایلی جذاب در کنار شما عزیزان باشد. کماکان از همراهی شما عزیزان سپاسگذاریم.

هر گونه کپی برداری تنها با ذکر نام کاریزما کالر و قرار دادن لینک فعال مجاز می باشد، در غیر اینصورت پیگرد قانونی دارد.

مطالب پر بازدید


شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین.

استفاده زیاد از رنگ زرد می‌تواند احساس رنجیدگی و خشم به وجود آورد. با وجودی که زرد به عنوان یک رنگ شاد شناخته می‌شود اما اتاق‌های زرد رنگ باعث کاهش هیجان و به وجودآمدن احساس ناراحتی در افراد می‌شود. رنگ زرد زودتر از بقیه رنگ‌ها دیده می‌شود به همین دلیل برای جلب توجه یا اعلام خطر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دانشمندان معتقدند، این رنگ برای درمان ناراحتی‌های روده‌ مفید است و باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود. رنگ زرد بر ذهن انسان تاثیر زیادی دارد و تمام فعالیت‌های ذهنی فرد به‌وسیله نیروی رنگ زرد به حركت در می‌آید، از طرفی برای از بین بردن ناملایمات روحی و یاس و نا امیدی رنگ زرد مفید است، چون نیروی رنگ زرد به فرد امید به زندگی می‌دهد. رنگ زرد خوش‌بینی و اعتماد به نفس را در افراد افزایش می‌دهد. سیستم عصبی، معده، روده‌ها، دستگاه هاضمه و كلیه‌ها تحت تاثیر این رنگ قرار دارند و اگر مشكلی در آنها پیش آید، به‌ وسیله رنگ زرد می‌توان مشكل را برطرف کرد.

روانشناسی رنگ زرد لباس

زرد لیمویی در افزایش قدرت فعالیت‌های مغزی بسیار مفید است و باعث می‌شود فرد بتواند آنچه را فراگرفته به سرعت تجزیه و تحلیل كند. این رنگ كه مقدار اندكی از طیف نوری سبز را نیز همراه خود دارد باعث می‌شود كه بدن از بعضی میكروب‌ها پاک شده و سلامت خود را باز یابد. انرژی موجود در رنگ زرد لیمویی باعث تقویت استخوان و بافت‌های بدن می‌شود.

استفاده از رنگ زرد در لباس

رنگ زرد بیانگر شادمانی است و انرژی مثبت را به اطراف خود پخش می‌کند، اما باید توجه داشت اگر همه لباس‌های خود را به رنگ زرد درخشان انتخاب کنید، موجب خستگی چشم می‌شود و استفاده بیش از اندازه از لباس‌های زرد نتیجه معکوس خواهد داشت.

زرد لیمویی راحت‌تر از رنگ زرد در لباس استفاده می‌شود اما اگر بخواهید از زرد خالص در پوشش خود استفاده کنید راه‌های مختلفی برای هماهنگ کردن آن با رنگ‌های دیگر وجود دارد. راحت‌ترین شیوه، استفاده از رنگ‌های خنثی در کنار رنگ گرم و زنده زرد است. به عنوان مثال می‌توان روسری زرد را با مانتوی مشکی یا خاکستری هماهنگ کرد.

رنگ‌ مشابه زرد، سبز روشن است و کنار هم قرار گرفتن آنها در چرخه رنگ، می‌تواند الگویی برای استفاده در پوشش افراد باشد.

از آنجا که رنگ‌های متضاد،لباس‌ها را پررنگ‌تر به نظر می‌رسانند می‌توانید رنگ روسری و مانتو یا بلوز و دامن خود‌ را از دو رنگ متضاد زرد و آبی انتخاب کنید. استفاده از رنگ مکمل بنفش در کنار زرد، ترکیب منطقی دیگری است که می‌تواند برای هماهنگ کردن لباس‌ها مورد استفاده قرار گیرد. بستن یک کمربند بنفش روی پیراهن زرد به میزان زیادی از خیرگی چشم بر روی یک سطح وسیع درخشنده کم می‌کند.

 

مطالب مرتبط

هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

رنگ اولین چیزی است که افراد هنگام دیدن شما به آن توجه می‌کنند و می‌تواند به سرعت، اثری طولانی‌ مدت روی فرد مقابل بگذارد. برای مثال رنگ‌هایی که برای مد و در استایل لباس پوشیدن خود انتخاب می‌کنید، درواقع تصویری است از آن‌چه می‌خواهید باشید و احساسی که در مورد خود دارید به نمایش می گذارد.

انتخاب صحیح رنگ روی مواردی از جمله اندام، ظاهر و شخصیت نیز تاثیر می‌گذارد. در این قسمت درباره‌ی مفهوم رنگ زرد در تاریخ و دنیای امروزی و کاربرد آن خواهیم خواند.

روانشناسی رنگ زرد لباس

رنگ زرد یکی از درخشان‌ترین رنگ‌ها در چرخه‌ی رنگ است. این رنگ بیشتر از همه‌ی رنگ‌ها می‌تواند توجه ما را جلب کند. زرد یکی از رنگ‌های اصلی است. از نظر طیفی، رنگ زرد میان نارنجی و سبز قرار دارد. طول موج نور زردرنگ میان ۵۶۵ و ۵۹۰ نانومتر در طیف نوری قرار دارد و مکمل آن، رنگ بنفش ارغوانی می باشد.

زرد، روشن ترین رنگی است که چشم انسان می تواند، ببیند. رنگ روشنایی، دوست داشتن، محصول و بازدهی است. به انسان حس لذت و اشتیاق میدهد. رنگی الهام بخش است. دانش و حکمت را اشاره میکند.

رنگ زرد از اولین رنگ‌هایی است که در نقاشی‌های درون غار از آن استفاده شد. در مصر باستان، رنگ زرد را به طلا نسبت می‌دادند و رنگ جاودانه محسوب می‌شد. آن‌ها اعتقاد داشتند که پوست و دست و پای خدایان‌شان از طلا ساخته شده بود. رنگ زرد در نقاشی‌های معابد استفاده می‌شد.

در دوران رنسانس، رنگ زرد تبدیل به رنگی شد که به یهودا، فردی که به حضرت عیسی (ع) خیانت کرد نسبت دادند. از آن زمان رنگ زرد را نشانه‌ی حسادت و خیانت می‌دانستند.

رنگ زرد اولین بار در قرن ۱۸ و۱۹ به صورت صنعتی ساخته شد. در این فرایند رنگ صنعتی جایگزین رنگ‌های سنتی شد. رنگ‌های سنتی بسیار سمی بوده و دارای ارسنیک و ادرار گاو بودند. جی.ام.دبلیو ترنر اولین نقاشی بود که از رنگ زرد برای نشان دادن احساسات در نقاشی استفاده کرد.

تاریخچه‌ی رنگ زرد بحث برانگیز است. در دوران‌های مختلف این رنگ نشانه‌ی عشق، تنفر و معانی مختلفی بوده است.

زرد روشن، زرد لیمویی، طلایی، کرم و زرد تیره به عنوان طیف های مختلف رنگ زرد شناخته می شوند. طیفی از رنگ های زرد در تصویر زیر قابل مشاهده است.

رنگ زرد نماد خوش بینی، شادی، شور و شوق، سرگرمی، خیرخواهی، اعتماد به نفس، اصالت، خلاقیت، خرد و منطق است. رنگ زرد روشن نماد روشنی، طراوت و شادی، رنگ زرد تیره نماد بی اعتمادی، احتیاط و حسادت و رنگ زرد لیمویی نماد شور زندگی است.

رنگ زرد در بیشتر کشورها مفهوم خوشحالی و مطلوب بودن را دارد. در آسیا رنگ زرد نشانه تقدس و پرهیزکاری است. در کشورهای مسیحی زرد نشانة نور خورشید و دانایی است. جنگجگویان باستان این کشور در دوران خود، گل‌های زرد داوودی را به نشانه پیمان شجاعت، به خود آویزان می‌کردند. در بین پیشگویان قدیم ، رنگ زرد توصیفی از شیر و خورشید بود. آن‌ها زرد بودن شیر را تنها عاملی می‌دانستند که او را در بین حیوانات به عنوان سلطان جنگل مطرح کرده است.

مردم قرون وسطی معتقد بودند که سنگ‌های زرد، بیماری را از جسم او به درون خود جذب می‌کند. در فرهنگ عام و در میان دریانوردان نیز، پرچم زرد نشانه بیماری بوده‌ است. در قدیم رنگ زرد برای نشان دادن کسانی بود که علیه کلیسای کاتولیک حرف می‌زدند و به کفرگویانی که محکوم می‌شدند در هیزم سوزانده شوند، لباس زرد می‌پوشاندند. هم چنین در قرون وسطی ، یهودیان را مجبور می‌کردند که لباس زرد بپوشند. نازی‌های آلمان نیز یهودیان را مجبور می‌کردند که به لباس خود ستاره زرد بدوزند.

امروزه نشریات و سایت هایی که مطالب پیش پا افتاده و مبتذل منتشر می کنند، به عنوان روزنامه های زرد یا سایت های زرد شناخته می شوند.

رنگ زرد تحریک‌کننده سیستم اعصاب و نیروی عضلات است؛ بنابراین به هنگام فلج و نیز در معالجه اگزما مفید است. از آنجائی که این رنگ می‌تواند رسوبات کلسیم تجمع‌ یافته در مفاصل را بشکند، برای درمان روماتیسم و آرتریت نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. بیماری هایی که با رنگ زرد بهبود می یابند در زیر بیان شده است:

برای رفع یبوست، ضعف کیسه صفرا، سوءهاضمه و سردرد‌های شدید از این رنگ استفاده می‌شود. زرد با چاکرای شبکه خورشیدی در ارتباط است، که این چاکرا با هوش و ادراک ما ارتباط دارد.

روانشناسی رنگ زرد لباس

رنگ زرد در درمان روماتیسم و التهاب مفصل موثر است. زرد، ترکیبی از اشعه نور قرمز و سبز است. این رنگ نیمی از خصوصیات رنگ قرمز و نیمی از خصوصیات رنگ سبز را به همراه خود دارد؛ بنابراین هم می‌تواند باعث افزایش عملکرد سلول‌ها و هم باعث بهبود سلول‌های آسیب دیده شود.

نور زرد باعث کمتر شدن زمان سپری شده در هضم غذا در روده‌ها می‌شود. همچنین علاوه بر جریان غذا، جریان صفرا را نیز افزایش می‌دهد و اثر ضد صفرا را نیز دارا است. این اثر می‌تواند بر ضد انگل‌ها و کرم‌های روده‌ای باشد.

در درمان مشکلات گوارشی کمک کننده است. این رنگ برای معده، روده و مثانه مفید است و در درمان بسیاری از سردرد‌ها موثر است. زرد به تنظیم شدن دستگاه گوارش کمک می‌کند.

از آنجا که رنگ زرد محرک سیستم اعصاب انسان است می تواند برای برخی از بیماری ها مضر باشد. در زیر، بیماری هایی را که رنگ زرد برای آن ها مضر است بیان کرده ایم:

اگر کسی بیش از حد در معرض رنگ زرد قرار گیرد می‌تواند دچار بیش فعالی یا هیجان بیش از حد شود. زرد رنگ جدایی و سردی است؛ پس دقت داشته باشید از آن به اندازه استفاده کنید تا این حس را در خود و افراد پیرامون‌تان ایجاد نکنید!

متاسفانه برخی مطالعات نشان داده که استفاده زیاد از رنگ زرد روشن می تواند چشم ها را تحریک کند، باعث اسهال شده، نوزاد را بی قرار می کند و با تحریک احساسات باعث اضطراب و عصبانیت در افراد خواهد شد.

رنگ بنفش مکمل رنگ اصلی زرد است و این ترکیب در کنار هم ترکیب رنگ کاملی را ایجاد می کند و همانطور که در عکس میبینید این رنگ ها در کنار هم میتوانند خیلی زیبا جلوه کنند ولی این بستگی به نظر شما دارد که در کجای لباستان از این رنگ ها کنار هم استفاده کنید.

یکی از بهترین ترکیب رنگ هایی که میشود ایجاد کرد در لباس، ترکیب رنگ زرد و آبی است. این رنگ ها در همه ی حالت های رنگی در کنار هم زیبا جلوه میکند و تضاد رنگی مناسب و متعادلی در کنار هم دارد. این به این معنی است که شما هر رنگ زرد را با هر رنگ آبی ست کنید، ترکیب رنگ زیبایی را ایجاد میکند.

رنگ مشکی میتواند توجه را به سمت رنگ زرد جلب کند که این یعنی حتی اگر یک تکه ی کوچک هم از رنگ زرد استفاده بکنید، حتما دیده میشود.

در استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون باید با دقت ویژه ای عمل کنید چون زرد در کنار نشاط، شفافیت و انرژی بخشی، این امکان را دارد که خشم و عصبانیت در محیط ایجاد کند؛ به همین دلیل باید با فکر و دقت سراغ دکوراسیون زرد بروید. اگر در این کار حرفه ای نیستید، بهتر است رنگ زرد را با رنگ های دیگری مثل سبز ملایم، سفید، خاکستری و… ترکیب کنید. اگر می خواهید دکوراسیونی با غالب رنگ زرد بسازید، حتما از طراحان داخلی و متخصصان این امر کمک بگیرید تا آرامش خانه شما با یک تغییر دکوراسیون ساده از دست نرود.

زرد فضای اتاق را گرم کرده و به آن انرژی می‌بخشد. می‌توان دیوار زرد را با مبلمان چوبی و سقف سفید استفاده کرد تا از نظر ترکیب رنگی هارمونی ایجاد شده چشم نواز باشد. استفاده از رنگ زرد در آشپزخانه می تواند رنگ مناسبی باشد چون رنگ مهیج است و باعث افزایش اشتها می شود.

رنگ زرد افزایش دهنده قدرت ذهنی، توانایی عقل و هوشیاری است. زرد، نورون‌ها (سلول‌های عصبی) را فعال می‌کند و انرژی عضلات را افزایش می‌دهد. اختلال در انرژی رنگ زرد در هر قسمت از بدن می‌تواند باعث فلج شدن یا کاهش توانایی حس و حرکت در آن عضو شود. رنگ زرد بر روی اعصاب و مغز اثر خوبی دارد. زرد، محرک حرکت و بهبودی اعصاب است.

رنگ زرد برای افراد افسرده و ملانکولیک (نوعی افسردگی) مفید است. در گذشته رنگ زرد را به عنوان رنگ زندگی می‌شناختند؛ و معتقد بودند که این رنگ، حالت خوشی، شادمانی و سبکی را ایجاد می‌کند. زرد، رنگ فهم و ادراک است. نور زرد طلایی برای ذهن و بدن، سلامتی بخش است و می‌توان از رنگ زرد برای افزایش قدرت یادگیری در افراد استفاده کرد.

رنگ زرد بیشترین حساسیت را در بینایی ما دارد. یا به عبارتی دیگر، چشمان ما نسبت به رنگ زرد از رنگ‌های دیگر حساس‌تر است. رنگ زرد، اولین رنگی است که توجه انسان را به خود جلب می‌کند. رنگ زرد، همچنین می‌تواند حالت اضطراب و تنش ذهنی را در انسان بدتر کند.

رنگ زرد می‌تواند احساس رنجیدگی و خشم را به وجود آورد. با وجودی که رنگ زرد به عنوان یک رنگ شاد شناخته می‌شود اما بیشتر مردم در اتاق‌های زرد رنگ، هیجانشان را از دست می‌دهند و بچه ها نیز در اتاق‌های زرد رنگ بیشتر گریه می‌کنند.

به طور خلاصه افرادی که رنگ زرد را دوست دارند:

اگر رنگ زرد بر دلخواه‌های شما حاکم است به این معنی است که شما فرد شادزی و خوش گذرانی هستید و از هدایای زیبای زندگی لذت می‌برید. اما زرد افراطی می‌تواند موجب اضطراب و زود رنجی شود. زرد معرف طرز فکر بزدلانه نیز هست. رنگ‌های روشن‌تر و کرمی زرد باعث می‌شوند که شما احساس تازگی، طراوت، برازندگی و لذت بکنید در حالی که رنگ‌های تیره‌تر (سبز مایل به زرد) نشانگر حسادت و بیماری هستند.

رنگ زرد بهتر می‌تواند در غذاها و رستوران‌ها به کار رود چون اشتها را افزایش می‌دهد. هم چنین رنگ مسافرت سریع است چون انرژی آن با نرخ سریعی نوسان می‌کند. معتقدند که زرد میان افراد با هوش بالا، محبوب است.

جالب است بدانید؛ علاقمندان به رنگ زرد ذهن کسب و کاری دارند و دوست دارند بقیه متوجه تحصیل کرده بودن آن‌ها بشوند. آن‌ها می‌کوشند تا در هر زمینه‌ای که نیاز به توانایی ذهنی دارند موفق شوند. علاقمندان به رنگ زرد رهبران خوبی می‌شوند و معمولا ذهن خود را به شیوه‌ای نظام‌مند بکار می‌برند.

پیش از هر حرکتی آن را تجزیه و تحلیل می‌کنند. بازی‌های استراتژیک مورد علاقه آن‌ها است. خصوصا به شطرنج علاقه‌ی زیادی دارند. احتمال دارد که دوستداران رنگ زرد کمی لجوج باشند. وقتی علاقه به رنگ زرد به سمت خردلی تمایل پیدا کند احساس می‌کنند تنها کسانی هستند که می‌توانند درست تصمیم بگیرند.

این باعث می‌شود بقیه کمی به انگیزه‌های آن‌ها مظنون شوند. علاقمندان واقعی به رنگ زرد بعد از بررسی تمامی نقطه نظرها، تصمیمات عاقلانه می‌گیرند. زن‌های علاقمند به رنگ زرد ترجیح می‌دهند به جای مادر بودن و خانه داری، بیشتر در کار تجارت باشند. اما در عین حال می‌توانند هر دو کار را با هم انجام دهند و با آن سازگار شوند.

وقتی این افراد تحت استرس و فشار روانی قرار می‌گیرند احساس می‌کنند نشان دادن احساسات نشانه ضعف و ضربه پذیری آنهاست. آن‌ها سعی می‌کنند کسی عرق را بر پیشانی آن‌ها نبیند. آن‌ها بیشتر با خودشان سرگرم هستند و افراد زیادی را در اطراف خود نگاه نمیدارند و معمولا تنها یک یا دو دوست خوب دارند.

این دوستان معمولا افرادی هستند که آن‌ها هم ذهن تجاری دارند. با این همه دوستداران واقعی رنگ زرد به کسی به غیر از خودشان تکیه نمی‌کنند. آن‌ها لباس‌های خوش دوخت را می‌پسندند و عموما خیلی حرفه‌ای لباس می‌پوشند. گر چه خانم‌ها ممکن است لوازم تزیینی درشتی را انتخاب کنند، اما ساده و شیک پوشند.

از جمله سنگ های به رنگ زرد می توان به موارد زیر اشاره کرد :

در برخی موارد، گل به رنگ زرد را نشانه حسادت می دانند. از گل های به رنگ زرد در طبیعت می توان به موارد زیر اشاره کرد :

از جمله میوه های زرد رنگ در طبیعت می توان به موارد زیر اشاره کرد :

از جمله سبزیجات زرد رنگ در طبیعت می توان به موارد زیر اشاره نمود:

بیشتر بخوانید:

طالع بینی سوتین : رنگ سوتین دختران نشانه چیست ؟

این مطلب برای شما مفید بود؟

رنگ ها درون خود راز هایی نهفته دارند که هر کدام بیان کننده نوعی از شخصیت انسان ها می باشد. با اندکی دقت در رنگ لباس دیگران می توان به روحیه آن ها پی برد. خانم ها بر خلاف آقایان از روحیه ظریف تری برخوردار هستند به همین علت باید رنگ نزدیک به شخصیت خود را بشناسند تا بتوانند لباس های مناسب تری را برای خود انتخاب کنند. در این مطلب روانشناسی رنگ لباس بر اساس روحیات مختلف بانوان را بررسی خواهیم کرد.

رنگ زرد انرژی بخش است. اگر رنگ آن تند شود باعث ناراحتی و احساس عصبانیت می شود. ولی در حالت معمول رنگ پرطرفداری است. خانم های زرد پوش برونگرا هستند. رنگهای ملایم و روشن زرد مناسب برای خانم های جوان می باشد. پوشیدن رنگ زرد محدود به قشر خاصی نیست و سلیقه ای است، که تصویری شاداب و با روحیه از شما پدید میاورد. بهترین فصل پوشیدن رنگ زرد فصل های گرم سال است.

رنگ بژ رنگ سنگین و نشان دهنده اصالت است. رنگ بژ باعث احترام سایرین به شما شده و خانم ها با پوشیدن آن جدیت و زنانگی را با هم تلفیق خواهند کرد. این رنگ مناسب خانم های بیست و پنج سال به بالاست و رنگ مورد علاقه اکثر بازیگران و هنرمندان است. فصل های گرم سال برای پوشیدن بژ مناسب تر است.

جدا از دنیای مد و لباس سبز رنگ صلح و دوستی و آرامش است. رنگی برخاسته از دل طبیعت که دیدن آن باعث احساس تازگی می شود. طیف های مختلفی از این رنگ وجود دارد اما در نهایت رنگ سبز نشان دهنده صلح طلبی شما خواهد بود. خانم های بالای سی سال بهتر است از این رنگ استفاده کنند ولی محدودیت سنی خاصی برای پوشیدن آن وجود ندارد، این رنگ مناسب برای تمامی فصول است.

از زیر مجموعه های اصلی رنگ سبز دو رنگ یشمی و زمردی می باشند که تناژ نزدیک به همی دارند. این دو رنگ نشان دهنده قدرت، ابهت و اشرافیت می باشند، در برخی از موارد آقایانی که می خواهند بر روی دیگران نفوذ داشته باشند آن را می پوشند. ترکیب رنگ زمردی و طلایی بسیار تاثیر گذار خواهد بود. محدویت سنی برای این رنگ ها وجود ندارد و خانم های جوان تا سنین بالا می توانند از آن ها استفاده کنند. رنگ یشمی رنگ مورد علاقه پزشکان است که باعث القا قدرت پزشک به بیمار می شود. پوشیدن یشمی و زمردی در فصل های سرد سال مناسب تر است.

روانشناسی رنگ زرد لباس

رنگ سیاه ترکیبی از تمامی رنگ ها می باشد. ولی خصوصیات همه رنگ ها را ندارد. با پوشیدن آن تبدیل به آدمی مرموز و با نفوذ خواهید شد. این رنگ مناسب افراد خجالتی است که میتوانند در سیاهی آن خود را پنهان کرده و به چشم نیایند. یادتان باشد در موقعیت های که میخواهید قدرت و توان خود را نشان دهید همانند مصاحبه کاری از این رنگ استفاده نکنید. پوشیدن رنگ سیاه محدودیت سنی ندارد اما خانم های جوان بهتر است آن را نپوشند. رنگی مشکی به علت سنگینی و حالت رسمی که دارد مورد علاقه برای افرادی است که مجالس مجلل برگزار میکنند. یادتان باشد به هیچ عنوان در فصل های گرم به خصوص تابستان از آن استفاده نکنید.

نارنجی رنگ آدم های خونگرم است. خانم های نارنجی پوش ترسی از دیده شدن در جمع ندارند و دارای اعتماد به نفس بالایی می باشند. این رنگ به هیچ عنوان مناسب خانم های محافظه کار نمی باشد. کسانی که این رنگ را انتخاب میکنند شخصیت برونگرایی داشته به طوری که در جمع غریبه ها نیز برای خود دوست پیدا میکنند. سن ایده ال برای استفاده از نارنجی بیست تا چهل و پنج سالگی می باشد اما رنگ های تیره آن محدودیت سنی خاصی ندارد. این رنگ هم نیز رنگ مورد علاقه اکثر هنرمندان است. به علت گرما بخشی رنگ نارنجی پوشیدن آن در فصل های سرد مناسب تر است.

رنگ ارغوانی زیر مجموعه رنگ بنفش می باشد. به اعتقاد خیلی از افراد رنگ بنفش ملال آور است. اما واقعیت چیز دیگری است. بنفش رنگی سرد ولی بسیار شیک و زیبا است. رنگ ارغوانی نشان دهنده ظرافت و ثروت است. خانم هایی که از این رنگ استفاده میکنند رازهای نهفته زیادی درون خود دارند که آنها را افشا نمی کنند. ارغوانی رنگ خانم های خود نگهدار است. خانم های بالای سی سال بهتر است این رنگ را پوشیده، رنگ ارغوانی مناسب همه طیف های جامعه است. بهتر است رنگ ارغوانی با تناژ های روشن را در نیمه اول سال و رنگ ارغوانی با تناژ های تیره را در نیمه دوم سال بپوشید.

منبع: اکادمی بین المللی هنر پارس

به این نوشته چه امتیازی می دهید؟

(10میانگین امتیاز: 4٫60 از5)Loading…

نمیدونستم جالب بود
فکر کنم از این به بعد مشکی بیشتر بپوشم :))

البته این تقسیم بندی ها یک اصل کلی است
و مثال نقض هم داره
ممنون از شما

روحیات آدم تو فصل های مختلف سال فرق میکنه
برای همین هم میشه رنگ مورد استفاده متفاوت باشه !

متاسفانه به خاطر شرایط موجود و به تبع اون روحیه آدمها
پوشیدن رنگ های شاد و جیغ دل و جرات و انرژی می خواد
و ربطی به روانشناسی هم نداره !

وای دوست داشتم این مطلب رو رنگ سبز هم خوب بود مطلبش چون سبز هم دوست دارم عالی عالی عالی

روانشانسی رنگها وسه خودش دنیایی
ممنو از شیک دوز وسه مطالب مفیدش

وااااای چه جالب :)))
سپاس برای سعی و تلاش شما

بامزه بود

به نظرم بحث رنگ با طرح در کنار هم معنی میده
و باید با هم همخوانی داشته باشن
و در جای خودش هم جای بررسی داره
متشکرم از زحمات نفرات سایت برای این جور مطالب

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دیدگاه

دانستنی های مد را در صفحات زیر بخوانید.



اگر قرار بود تمام پیام ها با یک رنگ منتقل شوند بودن این همه رنگ در دنیا بیهوده بود. خیلی سال پیش، وقتی اجداد آدمی توی جنگل ها زندگی می کردند با دیدن رنگ سبز آرام می شدند و با قرمز احساس خطر می کردند. اینطوری خوب و بد بودن گیاهان یا حتی سمی بودنشان را متوجه می شدند. حالا و با گذشت این همه زمان، رنگ ها معانی وسیع تری پیدا کرده اند. هر چند که ریشه ها هنوز همان ریشه های قدیمی هستند.در این صفحات از تاثیر رنگ لباس ها روی افرادی که با شما در ارتباط هستند می گوییم، اینکه چه بایدهایی پیش رو دارید و چه نبایدهایی. فقط یک قانون کلی را در نظر بگیرید. هر چقدر رنگ ها روشن تر باشند سایزتان را بزرگتر نشان می دهد و هر چه تیر تر باشند شما را لاغرتر می کنند. به دنیای رنگ ها خوش آمدید!به رنگ ثروت

طلایی پوش ها

طلایی از آن رنگ هایی است که موقع پوشیدنش باید احتیاط زیادی کنید چون رعایت نکردن تنها یک نکته ساده درباره این رنگ ممکن است ظاهرتان را زشت جلوه دهد. طلایی رنگ ثروت، تمول، خوشی و قدرت است. تا جایی که می توانید سعی کنید این رنگ را با سایر رنگ ها از جمله سفید ترکیب کنید تا شیک تر شود و زیاد توی ذوق نزند.چه سنی بپوشد؟بهتر است بعد از 30 تا 35 سالگی سراغ این رنگ بروید.چه شغل هایی سراغش می روند؟مجری ها و روابط عمومی ها می توانند از بعضی المان های طلایی در ظاهرشان استفاده کنند. برای سایر شغل ها محدودیتی نیست.چه تاثیری می گذارد؟این رنگ خیره کننده شما را فردی مصمم و قدرتمند نشان می دهد.چه فصلی بپوشم؟این رنگ چهار فصل است اما در فصل های گرم به طرز عجیبی بهتر به نظر می آید.دنبال هیجان هستید؟

روانشناسی رنگ زرد لباس

قرمزپوش هاوقتی کسی قرمز می پوشد یعنی فردی بسیار برونگرا و اجتماعی است و می داند چطور خودش را در دل دوستانش جا کند.چه سنی بپوشیم؟بهتر است از این رنگ بعد از بیست سالگی و نهایتا تا 45 سالگی استفاده کنید.چه تاثیری می گذارد؟با اینکه قرمز در کوتاه مدت تاثیرات خوبی روی اطرافیان می گذارد ولی استفاده طولانی مدت از این رنگ ممکن است باعث ایجاد احساس خستگی یا در حالت حادتر عصبانیت افراد شود.آدم با نفوذی هستید؟

یشمی پوش هایشمی و زمردی دو تناژ نزدیک به هم و از زیرمجموعه رنگ سبز هستند. این رنگ ها نماینده اشرافیت، تمول مالی و قدرتمندی هستند. گاهی وقت ها این رنگ مورد استفاده آقایانی قرار می گیرد که سعی دارند روی بقیه نفوذ پیدا کنند. در صورتی که زمردی با طلایی ترکیب شود، تاثیرگذاری اش دو چندان خواهد شد.چه سنی بپوشم؟این رنگ محدودیت سنی خاصی ندارد و خانم ها از بیست سالگی به بعد تا هر سنی که دلشان خواست می توانند آن را بپوشند و لذت ببرند.چه شغل هایی سراغش می روند؟این تناژ که به سبز اتاق عملی معروف است نیز از مجموعه رنگ های محبوب پزشکان است و به بیمار قدرت و تسلط پزشک را تلقین می کند.چه تاثیری می گذارد؟اگر دوست دارید بقیه به عنوان شخصی با ابهت و قدرت نفوذ بالا از شما یاد کنند، این رنگ انتخاب مناسبی برایتان خواهد بود.چه فصلی بپوشم؟بیشتر فصل های سرد سال.دریا دل ها

آبی پوش هاو اما رنگ زیبای آرامش! رنگی که قادر است ذهن را آرام و استرس را کم کند و حتی اگر زیاد شود باعث سردی و یأس شود. کسی که آبی می پوشد آدم آرامی است و احتمالا وفادار هم هست.چه سنی بپوشیم؟بسته به تناژ رنگ، سن استفاده از آن فرق می کند ولی این تناژ برای تمام سنین زیبا و روح افزاست!چه شغل هایی سراغش می روند؟نقاش ها و تمام هنرمندانی که کار هنری شان احتیاج به صبر و حوصله دارد، این رنگ را می پسندند. برای مصاحبه های شغلی هم به خصوص آقایان می توانند روی آبی حساب کنند.چه تاثیری می گذارد؟آبی تداعی کننده وفاداری، آرامش و صبر است.چه فصلی بپوشیمقطعا فصل های گرم سال بهترین زمان آبی پوش شدن هستند.از دل قصه ها

صورتی پوش هاصورتی هم مثل آبی رنگ روحیه های ملایم آرام است. کسانی که رویاهایشان را دوست دارند، دنبال ایده آل های دوست داشتنی خودشان هستند و در این مسیر آهسته و صبور قدم برمی دارند.چه سنی بپوشیم؟برای پوشیدن صورتی ملایم محدودیتی نیست. تناژهای تند این رنگ اما برای بیست تا سی و پنج سال ها مناسب ترند.چه شغل هایی سراغش می روند؟پرستاران و هنرمندان رشته های مختلف بیشتر از این رنگ استفاده می کنند.چه تاثیری می گذارد؟نوعی صداقت کودکانه و روحیه ای شاد اما آرام را به نمایش می گذارد، روحیه ای که بی شیله پیله است و مهربان.چه فصلی بپوشیم؟فصل های گرم سال به خصوص بهار بهترین زمان پوشیدن این رنگ است.معروف به قناری!

زردپوش هازرد رنگ انرژی بخشی است؛ هر چند وقتی که تند شود و زیاد، می تواند به عصبانیت و ناراحتی منجر شود اما در حالت کلی برای لباس انتخاب خوبی است. افرادی که زرد می پوشند، برونگرا هستند.چه سنی بپوشیم؟بهتر است از این رنگ، جوان ترها استفاده کنند. تناژهای روشن تر و ملایم تر اما محدودیتی ندارند.چه شغل هایی سراغش می روند؟هیچ قشر خاصی سراغ این رنگ نمی رود. پوشیدن زرد کاملا سلیقه ای است.چه تاثیری می گذارد؟زرد از شما تصویری شاد و خستگی ناپذیر می سازد.چه فصلی بپوشیم؟فصل های گرم سال

من از چیزی نمی ترسم!

نارنجی پوش هاکسی که نارنجی می پوشد آدم خونگرمی است، آدمی است که از دیده شدن واهمه ندارد و برعکس آنقدر به خودش اعتماد دارد که دوست دارد دیده شود. نارنجی پوش ها آدم های برونگرایی هستند و اغلب حتی در جمع های غریبه هم دوستان زیادی پیدا می کنند.چه سنی بپوشیم؟20 تا 45 سالگی مناسب ترین سن برای پوشیدن نارنجی روشن است. برای تناژهای تیره این رنگ، محدودیتی نیست.چه شغل هایی سراغش می روند؟باز هم هنرمندان! اصلا بعید نیست خبرنگاری را ببینید که نارنجی پوشیده! او دوست دارد با بقیه حرف بزند و ارتباط برقرار کند.چه تاثیری می گذارد؟نارنجی ممکن است برای آدم های محافظه کار نوعی خطر محسوب شود، بنابراین اگر نامزدی دارید که محافظه کار است بهتر است در دیدارهای اول سراغ این رنگ نروید.چه فصلی بپوشیم؟فصول سرد سال برای پوشیدن نارنجی بهترند. این رنگ گرم است.

 

نهایتا مسالمت جو هستید!

سبزپوش هااگر موقع انتخاب لباس، صرف نظر از مد دنبال رنگ سبز هستید و به این رنگ عشق می ورزید، بدانید و آگاه باشید که یکی از افراد مسالمت جوی در این روزگارید! سبز رنگ آرامش و طبیعت است؛ رنگی که با دیدن آن احساس طراوت و تازگی خواهید کرد. بسته به اینکه این رنگ چه طیفی داشته باشد، معانی مختلفی دارد اما این تناژ نماینده صلح جویی شماست، هر چند که گاهی ممکن است هیجان بر شخصیت تان غالب شود اما درنهایت دنبال آرامش هستید!چه سنی بپوشیم؟هر چند که بیشتر از رنگ مدل لباس در تعیین سن کسی که آن را می پوشد موثر است اما در مورد این رنگ بهتر است خانم های بالای 30 سال دست به انتخاب آن بزنند.چه شغل هایی سراغش می روند؟جالب است بدانید رنگ سبز، رنگ مورد علاقه بیمارستان هاست. این رنگ آرامش بیمار را بیشتر می کند.چه فصلی بپوشیم؟تمام فصول

ملایمت و اصالت

بژپوشانبژ ریشه های صورتی و تداعی کننده اصالت و شیک بودن است. با پوشیدن این رنگ زنانگی را با جدیت تلقین خواهید کرد.چه سنی بپوشیم؟بهتر است از این رنگ بعد از سن بیست و پنج سالگی استفاده کنید.چه شغل هایی سراغش می روند؟هنرمندان و بخصوص بازیگران این رنگ را بسیار می پسندند.چه تاثیری می گذارد؟این رنگ به صورت ناخودآگاه احترام سایرین را برمی انگیزاند چون همانطور که گفتیم نوعی حالت جدیت را با زنانگی نشان می دهد.چه فصلی بپوشیم؟بستگی به نوع پارچه دارد اما بهتر است در فصل های گرم سال سراغ بژ بروید.صادقانه پوش ها

سفید پوش هاسفید رنگی خنثی است اما معانی خنثی ندارد. کافی است این رنگ را بپوشید تا نشان دهید دنبال آرامش هستید. سفید تداعی گر احساس معصومیت یا پاکی است. کسانی که سفید می پوشند باید اعتماد به نفس بالایی داشته باشند چون این رنگ ممکن است به سرعت کثیف شود.چه سنی بپوشیم؟هیچ محدودیتی برای پوشیدن این رنگ نیست.چه شغل هایی سراغش می روند؟پزشکان و پرستاران از این رنگ بیشتر استفاده می کنند چون هرگونه آلودگی سریعا خودش را نشان خواهد داد.چه تاثیری می گذارد؟سفید رنگ جذاب و شیکی است و این دو صفت را هم در ذهن بیننده تداعی می کند، ضمن اینکه پیام تمیزی، روراستی و صداقت را هم می دهد.چه فصلی بپوشیم؟تمام فصل های سال برای پوشیدن سفید مناسب هستند اما از آنجا که این رنگ نور را از خودش عبور می دهد و مانع احساس گرما هم می شود، می توانید در بهار و تابستان بیشتر سراغش بروید.زمینی ها

خاکی پوش هاخاکی یکی از رنگ های خنثی است و می توانید آن را با بیشتر رنگ ها ست کنید. این رنگ نماینده تعادل، افتادگی و در عین حال عدم تمایل به جلب توجه است. اصلا بعید نیست کسی که رنگ مورد علاقه اش خاکی است آدمی باشد که به تنهایی بیشتر از در جمع بودن علاقه داشته باشد. این فرد احتمالا زیاد به حرف زدن علاقه ای ندارد و به شنیدن علاقه بیشتری دارند.چه سنی بپوشیم؟این رنگ هم محدودیت ندارد اما بهتر است اگر رنگ مورد علاقه تان نیست، بعد از 24 سالگی سراغش بروید و استفاده از آن را محدود کنید.چه شغل هایی سراغش می روند؟برای این رنگ شغل مشخصی تعریف نشده است ولی اگر دیدید شاعران و نویسنده هایی سراغش رفته اند، تعجب نکنید.چه تاثیری می گذارد؟این رنگ در نگاه اول تاثیر چندانی نمی گذارد چون رنگی نیست که جلب توجه کند اما احتمال اینکه این رنگ را بپوشید و آدمی آرام و ملایم به نظر برسید زیاد است.چه فصلی بپوشیم؟بهتر است از این رنگ در فصل های گرم کمتر و در فصل های سرد بیشتر استفاده کنید.

 

ابهت و رمز و راز

سیاه پوش هابالاتر از سیاهی رنگی نیست. این رنگ ترکیب تمام رنگ های دنیاست اما خصوصیات همه آنها را ندارد. سیاه رنگی است که با آن می شود به راحتی پنهان شد و به چشم نیامد. بنابراین رنگ مناسبی برای کسانی است که خجالتی هستند اما اگر مصاحبه کاری دارید یا موقعیتی پیش آمده که باید در آن، توانایی هایتان را نشان دهید، سراغ این رنگ نروید.چه سنی بپوشیم؟این رنگ محدودیت سنی ندارد ولی جوان ترها بهتر است انتخابش نکنند.چه شغل هایی سراغش می روند؟مشکی رنگی رسمی است. این رنگ در مورد افرادی که برنامه ریزی مراسم مجلل را برعهده دارند (ودینگ پلنرها) مناسب است.چه تاثیری می گذارد؟با پوشیدن این رنگ، آدمی با ابهت، مرموز و بانفوذ به نظر خواهید رسید.چه فصلی بپوشیم؟تا حد امکان در تابستان سراغ این رنگ نروید.به رنگ ارغوان

ارغوانی پوش هاارغوانی از زیرمجموعه های بنفش است. خیلی ها می گویند بنفش رنگ یأس آوری است اما واقعیت این است که بنفش رنگی سرد اما زیبا و شیک است. ارغوانی هم که جای خود دارد! این رنگ نشاندهنده ثروت و ظرافت است!چه سنی بپوشیم؟برای پوشیدن ارغوانی بهتر است بالای 30 سال را در نظر بگیرید.چه شغل هایی سراغش می روند؟این رنگ کاملا سلیقه ای است.چه تاثیری می گذارد؟کسی که ارغوانی می پوشد، رازهای زیادی دارد اما علاقه ای به افشا کردنشان برای هر کسی ندارد. این افراد، خوددار هستند.چه فصلی بپوشیم؟تناژهای روشن را در نیمه اول سال و تیره ترها را برای نیمه دوم سال بگذارید، بهتر است!منبع:همشهری تندرستی

 

راه های شناخت خود و دیگران

بهبود سطح زندگی و میزان رضایتمندی

دسترسی به پزشک متخصص درهر زمان ومکان

با چند سوال ساده شخصیتت رو بشناس!

روانشناسی رنگ زرد لباس

بااین نوشابه از پوکی استخوان پیشگیری کنید!

درخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان

شرکت در آزمون معتبر روانشناسی پیشرفته نئو

کاملا رایگان مشاوره بگیر!

دریافت سود روز شمار بدون ریسک

بایادگیری مهارت ارتباط موثرزندگیتومتحول کن

حل مشکلات زناشویی/دریافت نوبت مشاوره

بدون بخیه و خونریزی ایمپلنت کن!

بدون مراجعه حضوری ویزیت شو!

کاهش قیمت تورهای شاد و لوکس تابستان

بین دو راهی طلاق و ادامه زندگی مانده اید؟

تنوع بیش از 1000 مدل لوستر برای خرید

بهترین فرصت خرید هدیه با تخفیف های بی نظیر

کفش اسپرت و صندل تابستانه زنانه

محصولات پیشنهادی جهت خرید هدیه

خرید جدیدترین لپ تاپ های موجود در بازار با بهترین قیمت

مدلهای جدید شومیز اسپرت و مجلسی

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

روانشناسی رنگ زرد لباس
روانشناسی رنگ زرد لباس
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *