روانشناسی کودکان دبستانی+pdf

 
helpkade
روانشناسی کودکان دبستانی+pdf
روانشناسی کودکان دبستانی+pdf

کتاب سبز بزرگترین مرجع رایگان دانلود کتاب الکترونیکی با بیش از ۱۰،۰۰۰ کتاب، کتاب صوتی و رمان است. با کتاب سبز در تمامی موضوعات مانند داستان و رمان، مجله، موفقیت و روانشناسی، تاریخی، کامپیوتر، علمی، دانشگاهی، کتاب صوتی و…کتاب برای دانلود قرار داده شده است. دانلود کتاب‌ها با فرمت PDF یا MP3 است. تمامی کتاب‌های موجود با در نظر گرفتن حقوق مولفان برای دانلود رایگان انتشار یافته‌اند. تمامی مولفان می‌توانند کتاب‌ها و مقالات با ارزش خود را برای انتشار رایگان به کتاب سبز ارسال کنند.


روانشناسی کودک pdfDownloads-icon


روانشناسی کودک pdfDownloads-icon


روانشناسی کودک و نوجوان pdfDownloads-icon


دانلود pdf کتاب شعر، دانلود pdf شعرDownloads-icon


آموزش ساخت pdfDownloads-icon


آموزش ساختن pdfDownloads-icon

کتاب سبز بزرگترین مرجع رایگان دانلود کتاب الکترونیکی با بیش از ۱۰،۰۰۰ کتاب، کتاب صوتی و رمان است. با کتاب سبز در تمامی موضوعات مانند داستان و رمان، مجله، موفقیت و روانشناسی، تاریخی، کامپیوتر، علمی، دانشگاهی، کتاب صوتی و…کتاب برای دانلود قرار داده شده است. دانلود کتاب‌ها با فرمت PDF یا MP3 است. تمامی کتاب‌های موجود با در نظر گرفتن حقوق مولفان برای دانلود رایگان انتشار یافته‌اند. تمامی مولفان می‌توانند کتاب‌ها و مقالات با ارزش خود را برای انتشار رایگان به کتاب سبز ارسال کنند.


بازی درمانی pdfDownloads-icon


مقاله بازی درمانی pdfDownloads-icon


انواع بازی درمانی pdfDownloads-icon


روانشناسی کودک pdfDownloads-icon


روانشناسی کودک و نوجوان pdfDownloads-icon

کودکان در هر سنی لجبازی های خاص خودشون رو دارند مخصوصاً در سنی که کودک دبستانی به حساب می آیند که روانشناسی کودکان در این سن پیچیده و چند بعدی می شود که عامل تمام آنها استرس ناشی از فضای مدرسه است. 

تا قبل از ورود به دبستان بچه ها فکر می کنند که پادشاه تمام اقلیم هستند اما پس از ورود به دبستان با ابعاد مختلف اجتماعی روبرو می شوند که تا بحال هیچ نکته ای درباره آن ها نه دیده اند و نه شنیده اند.

اول از همه می بینند که مدرسه پر است از بچه های شبیه، بچه های هم سن و سال و حتی بزرگتر از آنها باهوش تر، خوشتیپ تر، زرنگ تر، فعال تر و تعامل گراتر از آنها کم پیدا نمی شود.

به خاطر همین که در این دوران به بچه ها استرس غیر ارادی زیادی تزریق می شود، این استرس غیر ارادی نشانه های بسیاری دارد یکی از آنها شب ادراری در این کودکان است. دیگر از آن پرخاشگری و لجبازی و لوس شدن در این برهه از زندگی کودکان است.

اما واقعا کودکان در حال لجبازی با شما نیستند، آنها می‌خواهند خطوط خود را مشخص کنند، حیطه های فعالیت خود را مشخص کنند.روانشناسی کودکان دبستانی+pdf

آنها از اینکه دنیا پر از بچه های شبیه آنهاستجا می خورند، پس تصمیم می‌گیرند حداقل به خود اثبات بکنند که با آن ها متفاوت هستند، به خاطر همین دست به کارهای عجیب و غریب می زنند، سعی می کنند دایره اختیارات عمل خودشان را افزایش میدهد و کارهایی که قبلا انجام نداده اند را دوباره انجام بدهند.

به بیان ساده تر کودکان با لجبازی خود سعی می کنند حیطه های جدیدی را از مادر و پدر خود و اطرافیان پس بگیرند و حقوق خودشان را اثبات کنند.

دوره دبستان برای کودکان دوره نه چندان جذابی است به دلیل این که بین دوره کودکی خود و دوره بلوغ قرار دارند که در حال حاضر آرام‌آرام به دوره بلوغ نزدیک می شوند.

کودکان در این سن دنیای اطراف را می شناسند، عقاید و تصورات خودشان را تغییر می دهند و این راز درونی کودکان در این برهه از زندگی آن ها است.

در برابر حرف شما می‌خواهد حرف خودش را به کرسی بنشاند و پاسخی برای تعارض‌های درونی خودش پیدا کند.

در سنین سه تا چهار سالگی کودک با حرکت های فیزیکی سعی می کند که دنیا را لمس کرده و بشناسد اما در سنین دوران دبستان کودک از نظر فکری سعی می‌کنند همان محیط را بیازماید، پس تعجب نکنید اگر اتفاقات عجیبی در زمینه ذهنی کودک رخ بدهد.

اول از همه اینکه درک کنید و شرایط کودک را با توجه به توضیحاتی که ما دادیم بپذیرید.

واقعا سعی نکنید کودک دبستانی را در قالب برنامه به گنجاند.

برای مثال کودک شما که از مدرسه به خانه برمی گردد قاعدتاً وقت ناهار است؛ اگر او بخواهد در قالب یک برنامه اگر و آنگاه خشک قرار بگیرد؛ حتماً باید ناهار را با شما میل بکند.

اما چه اشکالی دارد کودک پس از برگشت از مدرسه پس از انجام کارهایی که مورد علاقه اش هست؛ مثل بازی؛ تفریح؛ بودن با دوستان و همسایه ها ناهار خود را میکند میل کنند. 

 به ذات مدرسه و فضای آن محیطی تعاملی و کنشگری کامل و مورد علاقه کودک نیستند پس از مدرسه به خانه رسید اجازه بدهید در یک زمانی کودک به انجام فعالیت های مورد علاقه خودش بپردازد حتی اگر آن زمان وقت صرف ناهار باشد.

کودکان دنبال یافتن دلیل هایی برای لجبازی هستند اما این ریشه لجبازی کودکان کجاست؟

یکی از این ریشه ها، عدم وجود قوانین صریح و مشخص برای کودکان است، برخی والدین از سر نداشتن اطلاعات کافی لحظه ای و بی منطق قوانینی برای کودک وضع می کنند که شاید کودک در یک فضای دیگر نیز بتواند این قانون رو شکسته و رعایت نکند.

خیلی شنیده شده که والدین به کودکان خود می گویند همین که من می گویم فعلا بازی تعطیله، از قوانین مشخص است که مادر و پدر این قانون را از روی لجبازی با کودک وضع کرده اند و این قانون ریشه صریح و مشخصی ندارد پس این قانون می تواند محلی برای لجبازی کودک شما باشد.

قوانینی که همیشه باید توسط کودک رعایت شود را مشخص کنید البته ما موافق امر و نهی کودکان نیستیم اما کودکان باید بدانند برای زندگی در کنار هر شخصی نیازمند یک سری برنامه ریزی هستند.

پس دنیا پر است از قوانین مقررات که ما به ذات باید آنها را رعایت می‌کنیم برای اینکه به حیطه های دیگران لطمه وارد نکند کودکان هم مایل هستند تا قوانین و مقررات را بدانند و بر اساس آن رفتار کنند.

اما قوانین و مقررات بایستی کاملا مشخص شده و مبرهن باشند و هیچ ابهامی در آنها وجود نداشته باشد مثلاً پس از مدرسه ما ناهار میل می کنیم.

اگر کودک با انجام این قوانین مشکل داشت دلیل آن ها بررسی کنید مثلا بررسی کنید ببینید آیا بیش از حد به او امر و نهی می‌کنید یا نه. 

اگر کودک شما با انجام قوانین مربوط به تکالیف درس علوم مشکل دارد ببینید دلیل آن چیست شاید نیاز به کلاس تقویتی دارد یا مشکلی با معلمش پیدا کرده یا روش آموزشی و یادگیری او در این درس مشکل دارد.

اصولا کودکان در کودکی با انجام رفتارهای نادرست تنبیه می شوند ولی رفتارهای خوب چطور؟ نباید مورد تشویق قرار بگیرند. وقتی کودک قوانین و مقررات را می دانند و رفتار بدی از او سر می زند خودش هم احساس خوبی ندارد پس نصیحت های طولانی مدت، تحقیر، نه تنها نتیجه مناسب را ندارند بلکه نتیجه برعکس می تواند داشته باشد. همین که کودک می داند کار درستی انجام نداده و از طرف شما نیز تایید نشده در یک چالش درونی قرار می گیرد.

همه ما عصبانی می شویم، به دلیل این که در کودکی ریشه‌های این عصبانیت مشخص نشده‌اند و ماه راه های غلبه بر عصبانیت خودمان را پیدا نکرده ایم. حال تصور کنید کودکی که روش های غلبه بر عصبانیت خودش را نداند نیز در بزرگسالی مشکل عدم غلبه بر عصبانیت درگیر خواهد بود.

یکی از راه های کاهش عصبانیت پیدا کردن محیطی آرام و به دور از هیاهو برای گرفتن آرامش است، اصولا وقتی از محیط چالشی دور می‌شوید آرامش بیشتری خواهیم داشت اما رفتن به محیطی که همیشه به شما آرامش می‌دهد بحثی دیگر است به خاطر همین برای کودک تان در خانه فضای مناسب برای گرفتن آرامش در نظر بگیرید و از او بخواهید در هنگام عصبانیت به آن به آنجا رجوع کند.

اگر قوانین و مقرراتی برای خانه وضع کرده‌اید در درجه اول خودتان در انجام آنها پایدار باشید. اگر شما قانونی وضع کنید و آن را انجام ندهید قطعاً کودک شما از این نقص استفاده خواهد کرد و دلیلی برای انجام ندادن قوانین در خانه پیدا خواهد کرد پس در وضع قوانین خودتان اولین نفری باشید که این قانون را انجام می دهید و خودتان اولین نفری باشید که خودتان را در مورد آن قانون بازخواست می کنید،

اما آیا انجام یک قانون نیازمند قوه قهری است یا میتوانیم از دوستی با فرزند خود در آن زمان استفاده کنیم؛ به بیان ساده تر اگر کودک ما قرار است قانونی را انجام دهد برای انجام قانون به او فشار آورده او را تنبیه کنیم یا می توانیم در قالب یک رفتار دوستانه با همان قانون را انجام دهیم؟

به صورت کلی کنترل و فشار آوردن بر کودک می تواند یا یک یاغی تمام عیار یا یک فرد مطیع کامل ارمغن آورد و قطعاً فرد کاملا مطیع فردی است که سانسور های فراوان دارد و این فرد کاملا مطیع می‌تواند یک فرد مهرطلب باشد به دلیل اینکه او می‌خواهد هنجارهای مادر و پدر خود را به انجام رسانده و تاییدیه از آنها دریافت کنند؛ پس به همین دلیل هر قانونی که مادر پدر او وضع می کنند او سریعا و بدون نقص انجام میدهد.

اما شاید در خفا مسیر مخالف قوانین وضع شده را پیش برد و جهان بدون قوانین مادر پدر خود را آزمایش کند.

یکی از نکات بسیار مهم در زمینه قوانین و مقررات خانوادگی این است که قوانین و مقررات برای نظم دادن به زندگی ما پدید آمدند نه برای اینکه قوانین و مقررات هدف زندگی ما باشند.

برای مثال ورزش کردن صبحگاهی با کودک ۱ ابزار برای رسیدن به سلامتی صبحگاهی است اما اگر قرار باشد که این قانون به تنش میان فرزندان و مادر پدر او شود پس این قانون یک هدف است و ابزاری برای زندگی بهتر نیست.

اگر حیطه اختیار کودک از نظر شکل یک چند وجهی است سعی نکنید برای کودک خطوط خیلی ثابت و مشخص به عنوان مرز تعیین بکنید؛ سعی کنید مرز هایی که در این چند ضلعی میکشید مرزهای پهن و مه آلودی باشند که کودک حتی بتواند در این مرزها نیز حرکت کنند بدون اینکه ازت طرف شما مورد عتاب سرزنش یا کنترل قرار بگیرد.

مادر پدرهایی که  در این چند ضلعی ها مرزهای مشخصی دارند و با هر حرکت خارج از این مرزهای کودک به او تذکر می‌دهند و همچنین در زمان های مشخص مرزها را برای کودک تنگ می کنند منتظر کودک یاغی یا بی اعتماد به نفس باشد.

پس در هنگام کنترل کودکتان اگر واقعاً مسئله ای مهم نیست مرزبندی برای آن مسئله مرزهایی مه آلود و پهن باشد.

حتی گاهی سعی می کنی خود شما با کودک از مرزها خارج شوید مثل زمانی که می‌خواهید  با کودک خود بازی کنیم در میان بازی می‌توانید حتی بسیاری از قوانین خانه را ندیده بگیرید.

به دلیل اینکه فضای بازی قاعدتاً باید خارج از خانه در پارک های شهر های بازی باشد اما به دلایلی ما بازی ها را به درون خانه منتقل کرده‌ایم پس باید مقداری از قوانین خارج از خانه را نیز برای بازی‌های داخل خانه لغو کرد.

حتی در بین بازی ها اگر منزل ریخت و پاش شد؛ هیچ مشکلی ندارد یا حتی از وسایل قدیمی و به درد نخور آشپزخانه برای بازی استفاده کنیم در برخی مواقع پوشاک قدیمی خود را نیز نگه داشته و در زمان‌های بازی از آنها استفاده های متفاوتی بکنیم.

یکی از موارد مهمی که مورد تأکید داریم عدم کنترل دائمی کودک در منزل و خارج از آن است زمانی که کودک به صورت دائمی عین یک متهم درحال بازخواست شدن در رابطه با انجام ناکامل یک فعالیت است استرس زیادی به کودک تزریق می‌شود و این استرس به مرور می تواند هوش هیجانی کودک را به شدت بکاهد و ضعیف کند تا جایی که کودک حتی در ابتدایی ترین مسائل زندگی نیز دچار مشکل شود. روانشناسی کودکان دبستانی+pdf

برخی وضعیت ها سعی کنید تعداد قوانین از حیطه هایی که کودک در آنها فعالیت می‌کنند بیشتر نشود این در مجموع می تواند به کودک ضرر بزند چون حفظ همین قوانین و انجام دادن آنها در لحظه و صد البته کمال طلبی که خانواده‌ها به کودکان تزریق می‌کنند همگی دست به دست هم داده و به کودک استرس مضاعف تزریق می‌کند

 

اطلاعات تماس:

.۰۹۱۲۴۹۴۲۷۷۳ .۰۲۱۸۸۷۰۳۴۲۱

اطلاعات تماس:

.۷۷۱۹۱۶۵۹ .۷۷۱۸۹۶۲۴

ایشان با ۱۵ سال سابقه درمان کودکان بدون دارو از طریق مشاوره آنلاین کنار خانواده های عزیز هستند.

نیوشا باز هم مثل همیشه یه کتاب کودک به نام المر رو معرفی می کنه. المر از بهترین کتاب های ادبیات کلاسیک در حوزه خودشناسی هست.

بی نهایت قصه صوتی را از این اپلیکیشین گوشی کنید.

تمامی حقوق مطالب و تصاویر تولیدی این سایت متعلق به سایت رادیو کودک است، هرگونه کپی برداری با ذکر نام سایت و لینک به آن براساس صفحه قوانین و مقررات بلامانع است.

خانه » دانلود رایگان » pdf » کتاب رایگان والدین و روانشناسی کودک و نوجوان – عبداله شیرانی pdf

کتاب والدین و روانشناسی کودک و نوجوان روانشناسی کودک از نظر کلی بحث تازه و مستقلی است که دربارهٔ هوشیاری و بیداری روان کودک و تأثیر آن در رشد و نمو تدریجی او گفتگو می‌کند. و به ما می‌آٰموزد این موجود کوچک و ناتوان که یک روز یک قطعه گوشت و پوست ناتوان بوده چگونه رفتار و کردار خود را در این جهان وسیع آموخته و با چه شرایطی به دوران جوانی رسیده است. پرورش تدریجی روان کودک با آنچه که مربوط به رشد و پیشرفت اعضاء بدنی و مراحل بلوغ اوست کاملاً متفاوت و جدا از هم هستند و این دو مرحله مستقل دارای شرایط مخصوصی است که هر دو به موازات هم پیش می‌روند

این روزها کمتر خانواده‌ای را می‌بینیم و سراغ داریم که در مورد تربیت فرزندان دغدغه نداشته باشد. قدیم‌ترها وقتی خانواده‌ای دختردار می‌شد از همان سال‌های اول زندگی بچه، بیشترین فکر پدر و مادرها مسائلی مانند جهیزیه بود! در مورد پسرها هم موضوعاتی در همان حد و حدود، تعجب نکنید، از پدر و مادرتان بپرسید؟

اما حالا پیش از تولد بچه والدین استرس دارند برای نامگذاری، مراحل مختلف رشد، کودکستان، آمادگی، بازی‌ها، دوستان و… وقتی بچه به سن دبستان و مدرسه می‌رسد که دیگر غوغایی در دل پدر و مادر شکل می‌گیرد مانند یک سونامی! و تلاشی گویا پایان‌ناپذیر برای موفقیت در درس و…روانشناسی کودکان دبستانی+pdf

به دلیل شتاب ورود نظریه‌های جدید در علوم مختلف و همچنین سرعت تحولات اجتماعی و فرهنگی همه ما نیازمند دانستن مطالب مختلف مربوط به زندگی و بویژه مسائل آموزشی و تربیتی هستیم؛ دغدغه جدی و واقعی خانواده‌های امروز. بی‌تردید فرزندانی که خوب تربیت شوند، می‌توانند تأثیرات مثبت و سازنده در زندگی والدین داشته باشند.

اهمیت تربیت و ادب فرزندان به آن اندازه است که حضرت علی(علیه السلام) می‌فرماید: هیچ میراثی مانند ادب کردن نیست.

امانوئل کانت،‌ فیلسوف شهیر آلمانی نیز در اهمیت تربیت می‌گوید: در بین صناعات بشر 2 صنعت از همه مشکل‌تر است؛ یکی تربیت و دیگری حکومت.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

دیدگاه

%PDF-1.5
%
1 0 obj
>>>
endobj
2 0 obj
>
endobj
3 0 obj
>/Pattern>/ProcSet[/PDF/Text/ImageB/ImageC/ImageI] >>/MediaBox[ 0 0 720 540] /Contents 4 0 R/Group>/Tabs/S/StructParents 0>>
endobj
4 0 obj
>
stream
xm=0E@Ý&/K 5;uT4{y-B7UAe]p@,3a8fm@L7%4ɒslV> UsSRyp^=v!Gॽ;w0a
endstream
endobj
5 0 obj
>>>/Length 32>>
stream
q 128 0 0 128 0 0 cm/Image6 Do Q
endstream
endobj
6 0 obj
>
stream
x:;~ro

نسخه
الکترونیک
کتاب فوت‌و‌فن‌های تربیت کودک
به همراه
هزاران کتاب دیگر از طریق اپلیکیشن رایگان فیدیبو در دسترس است. همین حالا
دانلود کنید

یکی از مهم‌ترین وظایف پدر و مادر در قبال فرزند این است که مسئولیت‌های خود را به بهترین شکل انجام دهند. البته این به معنی افراط و تفریط نیست چرا که تنبیه و پرخاش نسبت به کودک جهت تنبیه و یا رسیدگی و تسلیم امر او شدن برای محبت کردن هر دو در جایگاه خود کارهای اشتباهی هستند. زمان گذاشتن برای تربیت و داشتن ارتباط خوب و موثر با او کودک را نه تنها در خانواده که در جامعه نیز فردی موثر و مفید با مهارت‌های اجتماعی بالا بار می‌آورد. هاجر سجاد در کتاب فوت‌و‌فن‌های تربیت کودک هر آنچه خانواده‌ها و مربیان برای شناخت رفتارهای کودک و پاسخ به آن نیاز دارند را بیان کرده است.

کتاب فوت‌و‌فن‌های تربیت کودک به قلم هاجر سجاد کتابی است کامل و جامع که دستورالعمل‌های لازم و مهم را که کودکان در گذراندن سال‌های حساس و کلیدی خود به آن نیاز دارند را ارائه می‌دهد. این کتاب را می‌توان دایره المعارف کوچکی محسوب کرد که به والدین کمک می‌کند چطور به کودکان خود رفتار کنند. رفتارهای شایع آن‌ها را بشناسند و مشکلات فرزند با والدین و بالعکس را شناسایی کنند تا از دوره کودکی فرزند خود لذت ببرند و زمانی که کودک به سن نوجوانی رسید دیگر مشکلات حاضر بین آن‌ها وجود نداشته باشد.

نویسنده در این کتاب سعی کرده تا با روش‌های صحیح دستور دادن، تشویق و تنبیه‌های مناسب کودک را اعمال کند تا او از همان کودکی مسئولیت‌پذیر بودن و انتخاب درست داشتن را در زندگی بیاموزد. چرا که پدران و مادرانی که برای تربیت و تعلیم فرزند خود زمان می‌گذارند قطعا در آینده فرزندانی شاد، خلاق و با اعتماد به نفس خواهند داشت. فرزندانی که از همان سنین پایین رفتارها و خلقیات صحیح را آموخته‌اند و تا بزرگسالی همراه خود خواهند داشت.روانشناسی کودکان دبستانی+pdf

تکنیک‌ها و راه‌حل‌های ارائه شده در کتاب به صورت حرفه‌ای و بر اساس ارتباط موثر (بدون دعوا و تنبیه بدنی) است. فراموش نکنیم که دوران کودکی همانقدر که مهم و تاثیرگذار است به همان اندازه کوتاه و گذراست. پس نباید فرصت را از دست داد.

ترس در کودکان

چگونه دستور دهیم تا اجرا شود؟

اضطراب از جدایی

اشتباهات والدين

جملات ممنوع ممنوع ممنوع

 خواب کودک

مجزا کردن اتاق خواب کودک

کنترل خشم کودک

خشم والدین در مقابل رفتار کودک

آموزش مدیریت زمان

قانون گذاری درخانه

تشویق

جدول ستاره ها (جدول ترتیبی)

تنبيه

تغذیه کودک

آموزش توالت رفتن

پول توجیبی ( هوش اقتصادی کودکان)

قشقرق‌های کودک

کودک در فروشگاه

بازی شغل کودک است

تنها پدر و مادر نیستند که به طور مستقیم با کودک در ارتباط هستند پدربزرگ، مادربزرگ‌ها، مربیان مهدکودک و … نیز در تربیت کودک نقش مهمی دارند. در واقع اگر همه‌ی افراد جامع دلسوز نسل آینده باشند و با آگاهی از علم فرزند پروری تلاش کنند تا کودکان را در جهت تربیت سالم هدایت کنند قطعا هر جامعه‌ای فردایی بهتر خواهد داشت. پس خواندن این کتاب برای همه‌ی افرادی که با کودکان سر و کار دارند یا ندارند مناسب و مفید خواهد بود.

تنبيه*های عاطفی

تنبیه عاطفی، نوعی تنبیه است که به روان کودک ضربه وارد می‌کند؛ مثل ناسزاگویی (بی‌شعور)/ تمسخر (تو هنوز نمی‌تونی تنهایی دستشویی بری)/ تحقیر (نی نی کوچولو شدی)/ توهین نفهم (/ سرزنش (دست و پا چلفتی)/ تهدید کردن (می‌کشمت)/ قهر کردن دیگه با من حرف نزن)/ دروغ گفتن و ترساندن کودک (می دمت دست پلیس)/ مقایسه (ببین نی نی غذاشو می خوره).

این‌ها، نمونه‌هایی از تنبیه‌های عاطفی هستند که والدین، خواسته یا ناخواسته، آن‌ها را به زبان می‌آورند؛ ولی این نوع تنبیه نیز موجب جلوگیری کودک از کار خطا و احتمال افزایش کار شایسته نمی‌شود؛ زیرا به کودک نمی‌گوید که چه کاری صحیح است.

عوارض * تنبیه بدنی و عاطفی

 این نوع برخوردها، نه تنها به روابط عاطفی مثبت بین کودک و والدین صدمه می‌زند، بلکه با ایجاد حس منفی به والدینش تمایلی به اطاعت از آن‌ها ندارد. موقتی است و مدت‌زمان کوتاهی کودک آرام می‌شود و آسیب‌های روانی جدی‌ای را به کودک وارد می‌کند؛ زیرا به كل شخصیت بچه آسیب می‌رساند، قادر به خاموش کردن بدرفتاری نیست و موجب مقابله جویی، انتقام طلبی، کینه‌توزی، منفی گرایی، افزایش بدرفتاری، لجبازی، پرخاشگری، اضطراب، شب‌ادراری، لکنت زبان، ناخن جویدن، خودآزاری، افسردگی و تخریب شدید اعتماد به نفس می‌شود.

آن‌چه در بالا خواندید بررسی و نقد کتاب فوت‌و‌فن‌های تربیت کودک بود. خرید و دانلود این اثر در همین صفحه امکان‌پذیر است. برای مطالعه‌ی دیگر کتاب‌ها در زمینه‌ی فرزند پروری می‌توانید به قسمت دسته‌بندی کتاب‌ها مراجعه و کتاب‌های این موضوع را یکجا مشاهده کنید.

فردریک بکمن

الیف شافاک

دارن هاردی

ادل فيبر، ايلين مزليش

خالد حسینی

هال ادوارد رانکل روانشناسی کودکان دبستانی+pdf

سم هورن

اروین یالوم

لیل لوندز

حسام فیروزی

اما سارجنت، تیم فرون

برایان تریسی

احسان مظلومی

محمدتقی مروج

احسان مظلومی

محمد تقی مروج

الهام گلفام

حميد خسروی

احسان مظلومی

جک کالیس، مایکل لوبایف

دیوید نیون

امید رجبی کبود‌چشمه، لیلا الیاسی

امید رجبی کبود‌چشمه، لیلا الیاسی

امید رجبی کبود‌چشمه، لیلا الیاسی

هاجر سجاد

هاجر سجاد

نام کتاب، نویسنده، مترجم، ناشر یا هر واژه مورد نظرتان را
بنویسید

iOS

اندروید

ویندوز




https://fidibo.com/book/62956

کتاب مورد نظرتان را درخواست کنید تا در صورت امکان آن را به فروشگاه اضافه کنیم.

کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم می‌کند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتاب‌ها و کتابخانه خود دسترسی دارید و می‌توانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… کتاب‌هایی پیدا می شود. همچنین در کتابراه هزاران کتاب رایگان نیز قابل دانلود است. اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است.

%PDF-1.5
%
1 0 obj
>
endobj
2 0 obj
>
endobj
3 0 obj
>/XObject>/ProcSet[/PDF/Text/ImageB/ImageC/ImageI] >>/MediaBox[ 0 0 595.32 841.92] /Contents 4 0 R/Group>/Tabs/S>>
endobj
4 0 obj
>
stream
xZ[k$~7?un!yK0!aYlr!RkI-͌ x.I|Zݧ7x_V/ve^IX޿߭7w{Xh5_8gJ+bᒹnQ` &bAn

روانشناسی کودکان دبستانی+pdf

وبلاگ‌ کتاب هدهد با نوشته‌هایی کاربردی برای خانواده‌ها و معلمان

همه حقوق سایت کتابک برای پدیدآورندگان آن محفوظ و  باز نشر نوشته ها و تصویرها با آوردن منبع آزاد است.

Copyright 2008 – 2019

روانشناسی کودکان دبستانی+pdf
روانشناسی کودکان دبستانی+pdf
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *