روانشناس شهیر اتریشی

 
helpkade
روانشناس شهیر اتریشی
روانشناس شهیر اتریشی

این ۱۱ صفحه در این رده قرار دارند؛ این رده در کل حاوی ۱۱ صفحه است.

فروید
آلفرد آدلر
پاول فدرن
اتو رانک
ویلهلم رایش
آنا فروید
زیگموند فروید
کارل بولر
ملانی کلاین
مانس اشپربر
هاینز ورنر
یوزف برویر

مهمترین لقب کشورهای دنیا در حل جدول

یک معمای ریاضی خیلی سخت با جواب

روز جهانی مد در تقویم سال ۹۹ و معرفی بنیانگذار مد در جهان

تاریخ روز جهانی مساجد در تقویم سال ۹۹ و علت نامگذاری آن

روانشناس شهیر اتریشی

آمار کشته شدگان و مبتلایان به ویروس کرونا در ایران جمعه ۳۱ مرداد ۱۳۹۹

راهنمای حل جدول حرف (ه)

متن های غمگین به مناسبت آغاز محرم ۹۹ | اس ام اس تسلیت شروع ماه محرم ۹۹

ابراهیم اثباتی همسر نسیم ادبی بازیگر سینما و تلویزیون کیست؟

گلچین صوتی مداحی برای شهادت امام حسین (ع) ویژه زنگ موبایل در محرم ۹۹

ﺗﺎﺭﯾﺨﭽﻪ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ اﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ(ع) توسط حکومت های مختلف ایران

ساعت شروع و پایان طرح ترافیک شنبه ۱ شهریور ۹۹ | وضعیت طرح ترافیک ۹۹/۰۶/۱

جدیدترین متن تبریک متولدین شهریور ماه | جملات تبریک به شهریورماهی ها

گیسوم سامانۀ سفارش و پیگیری تهیۀ کتابه. شما سفارش میدین و ما اگر کتاب رو داشتیم یا تونستیم پیدا کنیم، شرایط خرید کتاب رو براتون فراهم می‌کنیم.

زیگموند فروید، روان‌کاو معروف اتریشی در 6 مه 1856 میلادی از پدر و مادری یهودی در چکسلواکی به دنیا آمد و در چهارسالگی به همراه خانواده‌اش به وین در اتریش رفت. وقتی که فروید دوران دبیرستان را به پایان رسانید، میل به شناخت انسان، او را به سوی آموزش تحقیق در علم فیزیولوژی و کالبدشناسی کشاند و برای این منظور، در هفده سالگی در دانشکده پزشکی ثبت نام کرد. فروید در ابتدا تمایلی به طب نشان نمی‌داد و به تحقیق خالصِ علمی علاقه بیشتری داشت. بااین‌حال از 29 سالگی کار خود را به عنوان طبیب متخصص اعصاب آغاز کرد و پس از چندی در درمان بیماری‌های روانی و نیز در رشته روان‌شناسی تبحر پیدا کرد.

از سال 1895 میلادی تا پایان عمر، فروید، سخت به کار دانش نوین روان‌شناسی و روان‌کاوی مشغول بود. او نظریه‌ها و عقیده‌های خود را بر تجربه‌هایی که از درمان بیماران خویش به دست می‌آورد پایه گذاری نمود. فروید به این نکته پی برد که نتایج آزمایش‌های بالینیِ بیماران روانی برای تشخیص بیماری کافی نیست و تنها کاربرد جراحی و میکروسکوپ نمی‌تواند همه مسائل مغز را بگشاید. شیوه‌ای که فروید برای بهبود این بیماران ابتکار کرد این بود که در حالی که بیمار در حال استراحت مطلق و هوشیار بود از او می‌خواست افکاری که از مغزش می‌گذرد مسلسل‌وار به زبان آورد. این شیوه که عبارت از کشاندن اندیشه از ضمیر ناخودآگاه به ضمیر آگاه است، به زودی به نام تحلیل روانی یا روان‌کاوی معروف شد.

وقتی فروید برای اولین بار تئوری خود را مطرح نمود، دنیا با ضربه عظیمی مواجه شد و هنگامی که وی در سال 1896 میلادی، منشأ اختلالات روانی را ناکامی‌های جنسی عنوان کرد، روان‌شناسان سراسر دنیا را به واکنش علیه خود واداشت. منتقدان فروید نسبت به آراء او که خواهان آزادی مفرط جنسی بود اعتراض می‌کردند و معتقد بودند که این مسئله، تمام موضوعات زیبای این دنیا همچون معصومیت دوران کودکی را زیر سؤال می‌برد. مسئله دیگری که مورد اعتراض قرار گرفت، دخالت فروید در امور شخصی بیمارانش بود. میراث فروید، بحث و جدال بسیاری را برانگیخت و تا سال‌های متمادی، یافته‌های او مورد نقد و بررسی پژوهشگران، دانشجویان و حتی انسان‌های عادی قرار گرفت.

فروید منشأ اندیشه‌ها و رفتار انسان را ضمیر ناخودآگاه وی می‌داند و ریشه بسیاری از دردها و عقده‌ها را، در واپس زدگی‌های دوران کودکی می‌شمارد. در سال 1938 میلادی که نهضت نازیسم از مرزهای آلمان تجاوز کرد و اتریش را فرا گرفت، فرویدِ یهودی، به همراه دخترش به انگلستان پناهنده شد. وی در آنجا به عضویت انجمن سلطنتی انتخاب گشت و سرانجام در 23 سپتامبر 1939 میلادی در 83 سالگی بر اثر حمله قلبی درگذشت. جسد فروید را بنا به وصیت خودش سوزاندند و تبدیل به خاکستر کردند. از زیگموند فروید آثار متعددی برجای مانده که آینده یک توهم، آشوب تمدن، روان‌شناسی توده و تعبیر رؤیا از آن جمله‌اند.

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

معنا‌درماني   Logotherapy   ‏‫قتل عام يهوديان، ۱۹۳۹ – ۱۹۴۵م.‏‬ – جنبه‌هاي روان‌شناسي   Holocaust, Jewish (1939-1945) – Psychological aspects   روان‌‌شناسان- اتريش – سرگذشتنامه   Psychologists- Austria – Biography  



تعداد صفحات :192


روانشناس شهیر اتریشی

نیم نگاهی به نظریات دکتر ویکتور فرانکل( روانشناس شهیر اتریشی).



انتشارات دانایی توانایی واقع در خیابان انقلاب خیابان فخررازی, خیابان شهدای ژاندارمری, پلاک ۷۰ طبقه اول واحد ۲

۶۶۴۶۲۱۳۱

تمام حقوق این سایت متعلق است به KETAB CITY

روانشناس شهیر اتریشی
روانشناس شهیر اتریشی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *