روانپزشک خانم خوب در تهران

 
helpkade
روانپزشک خانم خوب در تهران
روانپزشک خانم خوب در تهران

روانپزشک خوب در تهران – بهترین روانپزشک تهران – بهترین فوق تخصص روانپزشک در تهران – بهترین مراکز روانپزشکی تهران – زوج درمانی در تهران – دکتر روانکاوی در تهران – دکتر متخصص اختلال میل جنسی در تهران – درمان نعوظ مردان – انزال زودرس و دیررس – اختلال برانگیختگی جنسی مردان و زنان – دیسپارونی – مقاربت دردناک – اعتیاد جنسی – ترک خودارضایی – دکتر متخصص واژینیسموس در تهران – زوج درمانگر خوب در تهران – روانپزشک عالی در تهران – مشاور زندگی – مشاوره ازدواج – مشاوره خانواده

متخصص اعصاب و روان (روانپزشک و به انگلیسی Psychiatrist) پزشکی است که به بررسی مسایل رفتاری، هیجانی و پیشگیری و درمان اختلالات روانی آدمی می‌پردازد. ارزیابی روان‌پزشکی معمولاً شامل اخذ شرح حال و معاینه وضعیت روانی است. معاینه فیزیکی، انجام آزمایش و گاه تصویربرداری از مغز از جمله روش‌هایی هستند که برای بررسی و ردکردن علل طبی احتمالی ایجادکننده علایم به کار می‌روند. داروها و روان‌درمانی‌ها اساس درمان‌های انجام‌شده در روانپزشکی هستند.

روان‌شناس دانش‌آموخته روان‌شناسی است که از علوم انسانی محسوب می‌شود. موضوع روان‌شناسی عبارت است از بررسی رفتار طبیعی و انگیزه‌های آن. بنابراین لازم است عموم مردم از تفاوت بین روان‌پزشک و روان‌شناس آگاه باشند. درواقع روان‌شناسی، با پزشکی به‌طور عام و روان‌پزشکی به‌طور خاص ارتباطی ندارد. درضمن، فارغ‌التحصیل روان‌شناسی، اجازه تشخیص و درمان بیماران را نخواهد داشت.

همچنین بهتر است مردم از تفاوت بین متخصص اعصاب و روان و نورولوژیست (متخصص مغز و اعصاب) نیز آگاه باشند. متخصص مغز و اعصاب به کار تشخیص و درمان بیماری‌های مغزی مانند سکته و خونریزی‌های مغزی، فلج اندام‌ها، مولتیپل اسکلروزیس (یا بیماری ام‌اس) می‌پردازد. معمولا روان‌پزشکان به متخصص اعصاب و روان هم معروف هستند.

روانپزشک خانم خوب در تهران

هر گاه علائم شایع خودشان را نشان دهند. حتی گاهی درد ممکن است نشانه خوبی برای اختلالات روانی باشد. به طور کلی دردهای طولانی بدون عامل مشخص، تغییر در تحمل شخص، تغییر در خورد و خوراک، خواب و انرژی و احساس پایین آمدن آستانه تحریک پذیری می توانند مشخصه آغاز بیماری های روانی باشند.اختلالاتی که برای آنها باید به متخصص اعصاب و روان در تهران یا روانپزشک مراجعه کنید :

لطفا کمی لبخــند بزنیــد 😉

دکتریاب، درحال پردازش درخواست شما 😍 است

تهرانپارس، قنات کوثر، اتوبان استقلال، روبروی شهرک امید، ۲۰ متری مسجد، مجتمع پزشکی کوثر، پلاک ۳۴

تلفن : 77364698

آیا اطلاعات اشتباه یا قدیمی است! اینجا کلیک کنید

⚠️اطلاعات درج شده در این صفحه صرفا بازنشر شده از سایت نظام پزشکی و یا جمع آوری شده از اینترنت است و دکتریاب تایید کننده صحت آن نیست و لذا بهتر است کاربر قبل از مراجعه تحقیقات بیشتری جهت اطمینان انجام دهد. قوانین و تذکرات

دکتر روانپزشک خانم خوب در تهران مرکز ميخوامهفت تير، مطهري، سهروردي و بهار شيراز

روانپزشک خانم خوب در تهران

سلام اقاي دکترمعتمدمن مشکل هايم سردردميگيرن دارم وخواب هاي ترسناک بعضي ازموقع مي بينم وبعضي ازموقع ها فکرمردن مي فهم

دکتر روانشناس خوب در پاکدشت ميخوام

باسلام.جناب دکتر.اگرامکانش هست يه روانپزشک خوب تو شهرقم معرفي کنيد.باسپاس فراوان

پزشک متعهد و کاربلد

پزشک بسيار خوبي هستند ولي گرفتن نوبت از مطب سخت است

کمتر از يک سال حال من از فسردگي شديد به حالت عادي برگشت

عالي

من خودم توسط ايشون حالم خيلي خوب شد و يک دوره کوتاهي قرص خوردم و ديگه نخوردم .ايشون خيلي حاذق هستند .

اين دکتر بي نظيره بي نظير….

بهتربن دکتر و مشاور جهت ترک اعتياد و خانواده حرف ندارن

من افسردگي شديد دارم تا الان پيشه شش تا روانپزشک رفتم يبارم بستري شدم شوک زدم ولي خوب نشدم الان رفتم پيش دکتر معتمدي اميدوارم خوب شم

سلام آقاي دکتر وقتتون بخير لطفا اگر ميشه جواب سوالمو بدين و کمکم کنين.من يه خواهر دارم که الان 27 سالشه تقريبا 7.8 ماه پيش يک شب دچار فراموشي شد يعني سوالاي تکراري ميپرسيد و و هي يادش ميرفت.بعدش حتي بعضي از اعضاي خونواده رو در لحظه نميشناخت و بعد يادش ميومد و يجورايي اتفاقي رو ميگف که وجود خارجي نداشت.برديم دوتا روانپزشک و بهش دارو دارن خوب شد و بعد از قطع دارو دوباره برگشت به همون حالت چکار بايد کرد؟

لطفا کمی لبخــند بزنیــد 😉

دکتریاب، درحال پردازش درخواست شما 😍 است

🖐 اگر به دکتر هادی معتمدی مراجعه داشته اید، لطفا نظـر خود را اعلام کنید

حالت شما بعد از مراجعه به پزشک

نوبت دهی مراکز روانشناسی تهران – روانشناس خوب در تهران – بهترین روانشناس تهران – بهترین مراکز روانشناسی تهران – زوج درمانی در تهران – دکتر روانکاوی در تهران – دکتر اختلال میل جنسی در تهران – درمان نعوظ مردان – انزال زودرس و دیررس – اختلال برانگیختگی جنسی مردان و زنان – دیسپارونی – مقاربت دردناک – اعتیاد جنسی – ترک خودارضایی – دکتر واژینیسموس در تهران – زوج درمانگر خوب در تهران – روانشناس عالی در تهران – مشاور زندگی – مشاوره ازدواج – مشاوره خانواده

روانشناسی علمی است که در مورد رفتار انسانها در ارتباط با محیط اطراف خود و تفاوت  رفتارها می‌پردازد. هدف اصلی رشته روانشناسی بررسی وضعیت های انسان در مواجهه با موارد مختلفی است که در زندگی برای وی پیش می‌آید. روانشناسی در واقع علم مطالعه رفتار و فرایندهای ذهنی انسان است. روانشناسی به بحث های مختلف رفتار و فرایندهای روانی مانند ادراک، احساس، شخصیت، هوش، هیجان و انگیزه می پردازد. این رشته رشته کاربردی است که تمام جنبه‌های زندگی انسان را در بر می‌گیرد و به علت پیچیده تر شدن زندگی انسان هم نیاز به حضور این رشته بسیار محسوس شده است.

 

بسیاری از ما سعی می‌کنیم نیمه‌ی تاریک وجودمان را پنهان کنیم و همین منجر به مشکلاتی در روح و روان ما می‌شود. از طرف دیگر، چون شناخت کافی از خود، احساسات‌مان، جهان پیرامون و جهان نداریم، اغلب احساس پوچی داریم و یا نسبت به مسائل مختلف، رفتارهای افراطی از خود بروز می‌دهیم. در این شرایط بهتر حتما توسط یک روانشناس در تهران  و اگر خانم هستید توسط یک روانشناس زن خوب در تهران  ویزیت شویم.

روانپزشک خانم خوب در تهران

 

استرس یکی از مهم‌ترین مشکلات ما در جامعه‌ی امروزی است، افرادی که دچار اختلالات استرس یا اضطراب هستند، حتما باید با روانشناسان خوب تهران در ارتباط و مشاوره باشند تا بتوانند زندگی آرام و سالمی را تجربه کنند.

فوبیا نیز می‌تواند زیرمجموعه‌ای از اختلالات اضطرابی باشد. انواع مختلفی از فوبیا وجود دارد همانند کلاستروفوبیا، سوشال فوبیا، فوبیای پرواز، ارتفاع و غیره باشد. فوبیا در واقع یک ترس عمیق از یک مکان یا اتفاق است که در بسیاری از موارد منجر به حملات اضطرابی شدید می‌شود و مشکلات بسیاری برای فرد ایجاد می‌کند.

 

علاوه بر ترس و فوبیا، افسردگی نیز جزو بیماری‌هایی است که اگر کسی به آن‌ مبتلا شد، برای رهایی از آن باید به بهترین روانشناس تهران مراجعه کند. اگرچه اکثر افسردگی‌های رایج طی شش ماه و گاها حتی بدون دارو از بین می‌روند، اما گذر از این شش ماه، اغلب می‌تواند بسیار سخت باشد و حتی برخی از افراد در همین دوره تصمیم به خودکشی می‌گیرند.

اغلب روانشناسان، افسردگی را بدون دارو و با راهکارهای روانشناختی درمان می‌کنند، اما گاهی تجویز دارو لازم هست که ممکن است در چنین شرایطی روانشناس شما را به یک روانپزشک در تهران نیز ارجاع  می دهد.

 

اغلب مسائل بین زن و شوهر، مسائل خانواده‌ها با فرزندان‌شان، از جمله زمانی‌که آن‌ها در سن نوجوانی قرار دارند، به سادگی با مشاوره با یک روانشناس خبره قابل حل است.

بسیاری از ما انسان‌ها در اعماق ذهن خود با مسائل بسیار خاصی درگیر هستیم. اغلب مسائل مربوط به وجودیت انسان، مرگ، چرخه‌ی حیات و … به سادگی برای ما قابل حل نیستند. بسیاری از افرادی که با این مسائل درگیر هستند، اغلب به پوچی می‌رسند و زندگی برایشان بی‌معنی می‌شوند. مشاوره با یک روانشناس خبره در تهران می‌تواند بسیار موثر واقع شود. با این‌که درمان این‌گونه مشکلات به سبک و گرایش روانشناس بستگی خواهد داشت، اما اکثر روانشناسان سعی می‌کنند به فرد کمک کنند تا معنا، ارزش و هدفی برای زندگی خود یافته و تلاش کند تا زندگی خود را بسازد.

 

انواع مختلفی از اختلالات شخصیتی هم‌چون اختلال شخصیت دوقطبی، اختلال چند شخصیتی، اختلال شخصیت خود شیفته و … وجود دارد. صحبت در مورد تمامی این اختلالات از حوصله‌ی این متن خارج است، اما در صورت علاقه می‌توانید در وبلاگ فول‌فکر راجع به هر کدام از آن‌ها اطلاعات جامعی بدست آورید.

 

وسواس یکی از رایج‌ترین و در عین حال آزاردهنده‌ترین اختلالات روانی است که بسیاری از افراد به آن دچار هستند. اختلال وسواسی به صورت بالقوه یک بیماری است که افراد را در چرخه‌ی بی‌پایان افکار و رفتارهای تکراری به دام می‌اندازد. افرادی که مبتلا به وسواس هستند دچار افکار و ترس‌های تکراری و ناراحت کننده‌ای هستند که نمی‌توانند آن‌ها را کنترل کنند.

 

تاکنون خانواده‌های بسیاری به دلیل اعتیاد یکی از اعضای خانواده دچار مشکل و عذاب شد‌ه‌اند و همین ضرورت مراجعه به بهترین روانشناس تهران را در چنین شرایطی نشان می‌دهد. مشاوره با روانشناس برای فرد معتاد و هم‌چنین اطرافیان او بسیار باارزش است و می‌تواند آن‌ها را به یک مسیر صحیح هدایت کند.

 

روانشناس های بسیار زیادی در کشور وجود دارد و اینکه یک روانشناس را به عنوان بهترین روانشناس تهران و یا کشور معرفی کنیم ممکن نیست و حتی می تواند غیر اصولی باشد. برای انتخاب یک روانشناس مناسب ابتدا باید درک مناسبی از مشکل خود داشته باشیم و سپس روانشناسی که در حوزه مشکلات ما تخصص و تجربه کافی را داشته باشد را انتخاب کنیم که می توانید برای این امر از توضیحات وخدمات ارائه شده توسط روانشناس که در صفحه روانشناس های دکتریاب وجود دارد استفاده کنید.

لطفا کمی لبخــند بزنیــد 😉

دکتریاب، درحال پردازش درخواست شما 😍 است

به دنبال دکتر متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) خوب در تهران هستید؟ پزشکان میهن پزشک را مشاهده, اینترنتی نوبت و مشاوره بگیرید.

خدماتی که متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) در تهران می تواند به شما ارائه بدهد شامل روان درمانی، روانکاوی، زوج درمانی، مشاوره ازدواج، مشاوره و درمانی اختلالات اضطرابی و افسردگی، سکسولوژی، اختلالات خلقی، وسواس، مشکلات جنسی، درمان نعوظ مردان، زود انزالی، اختلالات انطباقی و سوگ، اختلالات روانپزشکی، بیماریهای روان تنی، گفتاردرمانی (درمان لکنت زبان) و درمان اختلالات یادگیری و خواندن و نوشتن می باشد که لیست بهترین متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) در تهران را در این صفحه مشاهده می کنید. علاوه بر معرفی کامل پزشکان، از دکتر ها و متخصصین عضو میهن پزشک می توانید اینترنتی نوبت مطب بگیرید، مشاوره آنلاین و مشاوره تلفنی داشته باشید.

برای آشنایی بیشتر با متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) بهتر است بدانید ویزیت روانپزشکی معمولا شامل معاینه وضعیت روانی و اخذ شرح حال است، اما گاهی برای بررسی و رد کردن علل طبی احتمالی ایجاد کننده یک بیماری از آزمایش ها و گاهی تصویر‌برداری مغز استفاده می‌شود. روانپزشکی یکی از شاخصه‌های تخصص علم پزشکی هست. متخصص روانپزشکی می‌تواند تجویز دارو کند، اما در روانشناسی تخصص ندارد. برخی از روانشناسان با دیدن آموزش‌های خاص می‌تواندد به کمک بیماران روانی بپردازند که به آن‌ها روانشناس بالینی می‌گویند.

روانپزشک خوب در تهران, بهترین روانپزشک در تهران, بهترین فوق تخصص روانپزشک در تهران, بهترین مراکز روانپزشکی در تهران, زوج درمانی در تهران, دکتر روانکاوی در تهران, دکتر متخصص اختلال میل جنسی در تهران, روانپزشک عالی در تهران, مشاور ازدواج در تهران, دکتر روانپزشک، سکسولوژیست در تهران

 آیا شما پزشک هستید؟  ثبت نام پزشک جدید

روانپزشک خانم خوب در تهران

میهن پزشک از سال ۱۳۹۰ در راستای ارائه خدمات اینترنتی برای پزشکان و بیماران در سراسر ایران فعالیت میکند.



© 2020

کلیه فعالیت های این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

یا نام متخصص را جستجو کنید

روانپزشک کیست؟

روانپزشک، فردی است که در زمینه سلامت روان تخصص دارد. تشخیص و درمان افراد مبتلا به بیماری‌های روانی در تخصص آنها است. آنها درک عمیقی از سلامت جسمی و روانی انسان داشته و به خوبی با ارتباط این دو آشنا هستند. روانپزشکان به بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی، افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلالات خوردن و اعتیاد کمک می‌کنند.

روانپزشکان چه کاری انجام می‌دهند؟

روانپزشکان علائم روانی و جسمی شما را ارزیابی می‌کنند. آنها مشکل شما را تشخیص می‌دهند و با همکاری متقابل، طرحی برای درمان شما ارائه می‌دهند. روانپزشکان، درمان روانشناختی ارائه می‌دهند، دارو تجویز می‌کنند و از الکتروشوک برای درمان کمک می‌گیرند.

روانپزشک خانم خوب در تهران

روانپزشک برای درمان از اقدامات زیر استفاده می‌کند:

روانپزشک به چه کاری می‌آید؟

اگر سلامت روانی شما با مشکلات زیر روبرو شده است، به یک روانپزشک نیاز دارید:

دلایل متداول برای مراجعه به روانپزشک عبارتند از:

روانپزشکان چه درمان‎‌هایی را ارائه می‌دهند؟

آنها همچنین توصیه هایی در خصوص رژیم غذایی، خواب و غیره ارائه می‌دهند که به بازیابی بیمار کمک می‌کند. اطلاعاتی که آنها در مورد وضعیت بیمار ارائه می‌کنند، نقش به سزایی در شناخت علائم و درمان آنها دارد. روانپزشک تنها از درمان‌هایی استفاده می‌کند که سلامت و اثربخشی آنها ثابت شده باشد.

روانپزشکان توضیح می‌دهند که:

موافقت با شیوه درمان پیشنهادی پزشک، به شما بستگی دارد.

روانپزشکان چه تحصیلاتی دارند؟

روانپزشکان حداقل 11 سال یا بیشتر آموزش می‌بینند. آنها ابتدا در دانشگاه مدرک پزشکی می‌گیرند. سپس، حداقل 1 یا 2 سال دیگر در بیمارستان آموزش می‌بینند. در ادامه، برای آنکه به یک روانپزشک تبدیل شوند، باید 5 سال آموزش ویژه ببینند.

روانپزشکان کجا کار می‌کنند؟

روانپزشکان در بیمارستان‌های عمومی و خصوصی، مؤسسات خدمات بهداشت روانی و مطب‌های خصوصی کار می‌کنند. آنها همچنین در زمینه‌های تحقیقاتی، مشاوره امور حقوقی و تدریس نیز فعالیت دارند. این یعنی آنها در ادارات دولتی، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها کار می‌کنند.

بسیاری از روانپزشکان چندین شغل مختلف دارند. آنها ممکن است بخشی از روز را در یک بیمارستان عمومی باشند و باقی روز را به صورت خصوصی کار کنند.

زمینه‌های فوق تخصص در روانپزشکی

برخی روانپزشکان بر یک زمینه خاص تمرکز دارند؛ برای مثال:

دکتر پیمان حسنی ابهریان 

دکتر کامران داودی راد 

دکتر کامران عسکری 

دکتر علی کربلایی 

دکتر دانیال خواجوی 

دکتر حسین فوده 

دکتر محمد حسین دانشورپور 

دکتر آذر زمانی 

دکتر عاطفه صفوی 

دکتر ندا فرزانه 

تمامی آدرس ها را بر روی نقشه می توانید مشاهده کنید

loading…

جستجو بر حسب نام متخصص

لیست تخصص ها

آیا شما یک پزشک خوب هستید؟

تمامی حقوق این وب‌سایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می‌باشد

آقا و خانم روانپزشک با مصاحبه ی تشخیصیِ دقیق و صحیح با مراجع، سعی در کشف و تشخیصِ اختلالاتِ روانشناختی مثل اضطراب ، افسردگی ، وسواس ، اختلال دوقطبی و… دارد تا پس از آن با رواندرمانی و دارودرمانی به صورت تخصصی آن مشکل را برطرف نماید.ضمن اینکه متخصصین دیگری مثل روانشناس بالینی ، مشاور خانواده ، گفتاردرمانگر ، روانشناس کودک و… مراجعین خود که به خدمات دارودرمانی نیاز دارند را به روانپزشک ارجاع می دهند تا او با تخصص اش، متناسب با مشکل داروی لازم را تجویز کند.طول زمان فرآیند درمان دارویی با توجه به نوع مسئله و عمق آن متفاوت است.

آیا به دنبال مشاوره روانشناسی آنلاین متخصص و حرفه ای می گردید؟ما به شما کمک می کنیم:

در اینجا خوب است فرق بین یک روانپزشک و یک روان‌شناس را بدانید:

دنیای امروزی اطراف انسان ها فشارهای متعددی در حوزه های مختلف زندگی بر آن ها وارد می نماید بطوریکه ممکن است هر یک از ما دچار تغییراتی در قضاوت، بینش، رفتار، افکار، روابط اجتماعی و خانوادگی گردیم و برای رهایی از این آسیب ها و نیز پیشگیری از عواقب جدی تر نیازمند مراجعه به متخصصین مربوطه در این زمینه می باشیم، 

ولی در اغلب موارد بسیاری از افراد تفاوت بین روانپزشک و روان‌شناس را دقیقا نمی‌دانند و همواره این سوال مطرح است که در صورت وجود این گرفتاری ها باید به روانپزشک مراجعه کنیم و یا روانشناس؟!

روانپزشک خانم خوب در تهران

روانپزشک، پزشکی است که پس از پایان دوره‌ی ۷ساله‌ی پزشکی عمومی وارد دوره‌ی تخصصی ۴ساله‌ی روانپزشکی شده، که به او توان تشخیص، درمان، پیشگیری و توانبخشی بیماریهای اعصاب و روان را می‌دهد. همچنین ارتباط میان اختلالات جسمی و بیماری های روانپزشکی، آزمون های روانشناختی، روش های مختلف روان درمانی، استفاده از ابزارهای درمانی مانند rTMS، بیوفیدبک، نوروفیدبک، ECT و… را فرا می گیرد.روانپزشک در مرحله اول همانند سایر رشته‌های پزشکی وظیفه تشخیص بیماری، تعیین سیر و پیش آگهی آن را برعهده دارد و در مرحله بعد وظیفه‌ی انتخاب مناسب‌ترین گزینه‌ی درمان ( روان‌درمانی، درمان دارویی یا انجام همزمان این دو شیوه‌ی درمانی) را دارد.

معمولاً برای تشخیص بیماری های متنوع مرتبط با روان و رفتار فرد، روانپزشک علاوه بر تشخیص نوع اختلال، به علل ایجادکننده از جمله علل جسمی آن نیز می پردازد، چرا که بسیاری از بیماری ها که ابتدا به صورت روانی ظاهر می‌شود ممکن است منشأ جسمی داشته باشند، مانند بیماری های تیرویید، قلبی، خودایمنی و… که می توانند تظاهراتی مشابه اختلالات روانپزشکی ایجاد کنند؛ و علاوه بر آن مصرف برخی داروها مانند داروهای قلبی، روماتولوژی، کلیوی و… یا گیاهان سنتی نیز می توانند علایم مشابه این اختلالات ایجاد نمایند؛ و روانپزشک به سبب آموختن علم پزشکی این ارتباطات را بطور دقیق بررسی می‌نماید.‌

تجویز دارو بر اساس تشخیص اولیه، بررسی تاثیر دارو بر علایم، سیر بیماری و با توجه به کارکرد فرد در حوزه های مختلف زندگی مانند شغل، خانواده، تحصیل، روابط بین فردی صورت می‌گیرد و وجود اختلالی که نیازمند دارو است، مانعی بر سر راه استفاده از روان‌درمانی نیست.

روانشناس دانش‌آموخته‌ی علوم انسانی است و به بررسی علمی چگونگی تفکر، رفتار، هیجانات انسان ها و انگیزه‌های آنها می‌پردازد و در راستای اصلاح این فرآیند ها آموزش میبیند.روانشناسان طی دوره تحصیل خود آموزش های متفاوتی در حوزه های مختلف مانند اختلالات رفتاری، خانواده، روانشناسی رشد کودک، روانشناسی کار و ورزش، روش های مختلف روان‌درمانی مانند شناخت درمانی، رفتار درمانی و یا سایر گرایش ها را فرا می گیرند.

برای رزرو وقت روانپزشکی با ما تماس بگیرید: 02188209050 ، 02188670340

متاسفانه گاهی شنیده و یا دیده می شود که عده‌ای بر این باور هستند که درمان اختلالات اعصاب و روان صرفا دارو و یا صرفا اقدامات روانشناسی می باشد در صورتی که اکنون ثابت شده بهترین نوع درمان در این گونه اختلالات تلفیقی از درمان های روانپزشکی و روانشناسی است. بیماران دچار این اختلالات زمانی بهترین سود درمانی را دریافت خواهند کرد که حوزه های مختلف بیماری بدرستی دیده شود و یک درمان جامع شامل روانپزشکی ، روانشناسی ، مددکاری ، کاردرمانی… و گاهی استفاده از یک متخصص تغذیه را بطور همزمان دریافت نمایند.

روانپزشک ما:

دکتر مهتا مریدیان

یک روانپزشک مسلط و باهوش که از عهده ی تشخیص، دارودرمانی و رواندرمانی مراجعین متنوع و زیادی بر می آید.در اینجا با ایشان بیشتر آشنا شوید.

لطفاً این مقاله را بخوانید: وقتی به روانشناس مراجعه می کنم چه اتفاقی می افتد؟ (اگر می خواهید از جلسات رواندرمانی خودتان نتیجه بگیرید به این 7 نکته کلیدی توجه کنید.)

دوستانم من به تازگی یکی از عزیزانم که دچار مشکل جدی روانی بود رو زیر نظر دکتر عاطفه قنبری جلفایی تو بیمارستان رسول اکرم بستری کردم و خدا میدونه چه به ما گذشت. مینویسم تا شما دیگر این اتفاقا براتون نیفته . ابتدا به ساکن، برخورد ایشون بسیار تند و زننده است و به جرات می شه گفت که خودشون هم احتیاج به درمان جدی دارند. در کنار اینکه تشخیص درست و به جایی حداقل از وضعیت بیمار ما نداشتند. در حالیکه مریض ما دو هفته در بیمارستان بستری بود به اقرار یکی از پرستاران دکتر تنها دو بار بیمار رو ویزیت کردن و حتی اطلاع نداشتند که دوز داروی بیمار چقدر هست با پرس و جو و هزار و یک درد سر خبر دارشدیم ک خانم مهدوی دستیار دکتر قنبری که بسیار جوان و بی تجربه هستند و حتی هنوز درسشونم تمام نشده دوز دارو را تعیین می کردند. بماند که دکتر قنبری خودشونم بسیار کم تجربه و جوان هستند و اطلاعات کافی ندارند و اصلا تخصصشون طب سالمندان هستش و خدا میدونه بر چه مبنایی یک خانم به این جوانی با گرایش خاص سالمندان، رییس بخش روانی بیمارستان رسول اکرم هستند؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! ایشون برای درمان مشکلات جدی روانی اصلا تبحر کافی را ندارند سوای اینکه اصلا اخلاقیات و منش برخورد هم براشون اهمیت ندارد و با این سن کم چطور ریس بخش روانی بیمارستان رسول اکرم شدند. برای پرسیدن یک سوال کوچیک در مورد دارو و دوز اون، مجبور شدیم ساعت ها در بخش پذیرش بیمار بیمارستان منتظر ایشوون بشیم در حالیکه هر جا بگیم ما مریض بستری زیر نظر دکتر داریم سریع باهات همکاری میکنند و اجازه میدن با دکتر صحبت کنید. بعد از اینکه به خدمت ایشون رسیدیم گفت من وظیفه ای ندارم سوال شما رو جواب بدم!!!!!!!!! الان زمان ویزیت من هست و ما هر چی گفتیم دکتر جان بیماری نمونده دیگه ما آخرین نفر بودیم گفت برید از اتاق بیرون. .احیانا اگر شانس بیارید و اجازه حرف زدن بهتون بده و سوالی از شون بپرسید در پاسخ بهتون با لحن تندی میگن ” کار منو به خودم می خوای یاد بدی ؟؟؟؟؟؟ میخای همین فردا مریضتو مرخص کنم”!!!!!!!!!!!!!! و ما مستاصل و هراسان فقط به خاطر کدام رفتار ناشایستمون که هنوز نمیدونیم ؟؟؟؟؟ مرتبا عذر خواهی کردیم و طلب بخشش که ای دکتر بی اخلاق مریض ما با مشکل حاد روانی را از مستعمره قدرتت نندازی بیرون… و چه حس بدبختی و عجزی ادم میکنه این مواقع….ایشالا که خداوند پاسخگویی ایشان باشدتنها شانس ما این بود که استاد این خانم، دکتر نصر اصفهانی، ما رو به ایشون معرفی کرده بود و بعد از اینکه استادشون دکتر نصر اصفهانی از خرابکاری شاگردش خبر دار شد خودش شخصا رفت بیمارستان عیادت بیمار ما بماند که هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه و هیچ استادی نمیگه شاگرد من کم دان و نادانه خیلی دوستانه خدمت شما عزیزان عرض میکنم اگر سر سوزنی به سلامتی و بهبود بیمارتون اهمیت می دید ایشون اصلا گزینه مناسبی نیستندو خدا شاهده تمام اینایی که نوشتم عین حقیقته. همه میدونیم که یه دکتر روانپزشک بد وکم تجربه میتونه چقدر به مریض آسیب بزنه و حالشو بدتر کنه. من به خدا واگذارش کردم به خاطر تمام رنج و فشاری که در این مدت توسط ایشون به من خانوادم از هر نظر که میتونید تصورشو بکنید وارد شد.

سلام با احترام به جامعه روانشناسان و روانپزشکان لطفاً خیلی به روانپزشک ها مراجعه نکنید روانشناسی که برخی از این بزرگواران خوندن مخالف تفکر اعتدال و نرمال بودن شخص هست شما خیلی دلقک نباشی میگن افسرده خیلی دلقک باشی میگن دلقکی ،میبینید اینجا پیش فرض دلقک بودنه نه آدم بودن ، چون برگرفته از روانشناسی صهیونیست هاست و تفکر اون ها هست که این پیش فرض ها رو تعیین می‌کنه شما اصلا از راه حل های که جلوی پاتون می‌زاره شاخ در میارید آخه فلان … من خودم میدونم چی من رو آروم می‌کنه بله خوب عیب هایی هم دارم همه دارن ولی تا حالا به کسی که مخالف اعتقادات من بوده تمسخر آمیز نگاه نکردم پوزخند نزدم آدم بودم ولی متاسفم که حتی در جاهایی که فکر میکردم این برخورد ها نیست بود بهشون میگم شاید از نظرشون تونستن در روانی کردن یا جلوه دادن بعضی اشخاص مورد نظرشون موفق بشن اما منتظر بلای بزرگ( اختصاصی) باشن از طرف همون خدایی که میپرستن فقط برای خودشون نه هم تیپ ها و نه همکاران اونا بلکه این دفعه خود خود خائنش (انشالله) یه کسی که به من از همون اول تمسخر آمیز نگاه می‌کنه چرا باید برم اتاقش باهاش حرف بزنم صد سال دیگه هم نمی‌خوام کارم رو راه بندازه بره پی مسخره و دلقک بازیش من مذهبی هستم اما تا حالا هیچ کس رو به خاطر لباس یا دینش یا روش هایی که در زندگی برمیدارد مسخره نکردم بله باهاش بحث کردم در مورد اعتقادات اما مسخره نکردم وقتی کم اوردم لطفاً برای این افراد یک روانپزشک بگیرید بهتون میگم برای روان فقط کتاب شهید مطهری بخونید چه مذهبی هستید چه نه چون از روی منطق باهات صحبت می‌کنه مثل بعضی کتاب دینی های بی خاصیت نیست که زمان تحصیل بهمون تحمیل میکردن یا شما وارد توهمات نمیکنه مثل بعضی از روانپزشک ها که این روش برای روانی جلوه دادن اشخاص مورد نظرشون هست همه روانی نیستن پزشک های بزرگوار ،افسردگی اینطور که این ها میگن وجود ندارد .



زیپ لاین کماندو
Downloads-icon

برای پیدا کردن دکتر روانپزشک خوب در تهران ، ابتدا باید بدانیم که روانپزشک چه کسی است و تفاوت کار او با روانشناس یا تراپیست چیست . روانپزشکان ، پزشکانی هستند که متخصص بهداشت روان هستند . آن ها در تشخیص و معالجه افراد مبتلا به بیماری روانی تخصص دارند . روانپزشکان درک عمیقی از سلامت جسمی و روانی – و چگونگی تأثیر آن ها بر یکدیگر دارند .  آن ها به افرادی که دارای شرایط روانی هستند مانند اسکیزوفرنی ، افسردگی ، اختلال دو قطبی ، اختلالات خوردن و اعتیاد کمک می کنند .

روانپزشکان تمام علائم روحی و جسمی شما را ارزیابی می کنند . دکتر روانپزشک خوب در تهران ، در مورد سلامت روان شما ، یک تشخیص می دهد و با شما همکاری می کند تا یک برنامه مدیریتی برای درمان و بهبود اقدام کنید .

روانپزشکان ، درمان روانشناختی ارائه می دهند و دارو تجویز می کنند .

دکتر روانپزشک خوب در تهران ، خدمات زیادی به شما ارائه می دهد ، از جمله :

روانپزشک خانم خوب در تهران

دلایلی وجود دارند که در صورت مواجهه با آن ها ، بهتر است به یک دکتر روانپزشک خوب در تهران ، مراجعه کنید :

دکتر روانپزشک خوب در تهران ، طیف وسیعی از درمان ها را ارائه و توصیه می کند ، از جمله :

دکتر روانپزشک خوب در تهران ، همچنین توصیه های عملی در مورد رژیم غذایی ، خواب و روش های دیگری که می توانید به خودتان کمک کنید ، ارائه می دهد. وی اطلاعاتی در مورد وضعیت شما به شما ارائه می دهد ، که می تواند به شما در درک علائم و روش های درمانی کمک کند .

روانپزشک شما توضیح می دهد :

 

تخصص روانپزشک :  

یک دکتر روانپزشک خوب در تهران ، ممکن است در زمینه ای خاص متمرکز شده باشد که بهتر است هنگام پیدا کردن روانپزشک خود ، با توجه به زمینه ای که در آن مشکل دارید ، انتخاب کنید .

برخلاف تصور عامه ، روانپزشکان فقط با افرادی که “دیوانه” یا “مجنون” خوانده می شوند ، برخورد نمی کنند . این یک تصور غلط و تحریف حقیقت است زیرا افرادی که از توهم  رنج می برند ، فقط بخشی از بیماران روانی را تشکیل می دهند . در حقیقت ، بسیاری از افراد دارای شرایط روانی مرزی یا موقت هستند که ممکن است به یک دکتر روانپزشک خوب در تهران ، نیاز داشته باشند تا به سلامت کامل روان برسند .

اگرچه محل مشکل مغز است ، بر خلاف متخصصان مغز و اعصاب ، روانپزشکان درمان اختلالات ارگانیک یا ساختاری مانند صرع ، عواقب سکته مغزی یا سرطان های مغزی را درمان نمی کنند . با این حال ، این اختلالات ممکن است باعث ایجاد علائم روانپزشکی و تغییر ذهنی در بیماران خاص شود که این امر به توانایی تشخیص دیفرانسیل و اعمال صحیح نیاز دارد .

دکتر روانپزشک خوب در تهران  باید درک خوبی از روانشناسی اساسی داشته باشد و باید مهارت روان درمانی داشته باشد تا سعی کنند با داروهای کمتری بر اختلال بیمار تأثیر بگذارد . در حقیقت ، بسیاری از اختلالات روانپزشکی مانند افسردگی ، اضطراب و فوبیای خاص ممکن است از طریق روان درمانی به طور مؤثر درمان شوند . داروها در روانپزشکی فقط در مواردی مورد استفاده قرار می گیرد كه مشاوره و درمان نتوانند نتایج قابل توجهی داشته باشند .

روانپزشکان پزشکانی هستند که با شفقت و صبر ، بهترین خدمات درمانی و مراقبت از اختلالات روانی را ارائه می دهند . آن ها باید مهارت های ارتباطی عالی و درجه بالایی از هوش هیجانی داشته باشند تا مشکلات عاطفی و روحی بیمار را درک کنند و بهترین روش عملی را برای درمان آن ها تدوین کنند .

برخلاف سایر زمینه های پزشکی ، بسته به پاسخ بیمار به دارو یا روان درمانی ، رژیم درمانی در روانپزشکی ممکن است به میزان قابل توجهی تغییر کند . با پشتوانه مناسب روانشناختی ، عاطفی و اجتماعی ، بسیاری از بیمارانی که علائم روانی شدید دارند ، می توانند بهبود پیدا کرده و با جامعه ارتباط برقرار کنند ، این امر به یک دکتر روانپزشک خوب در تهران اجازه می دهد دوزهای دارویی را کاهش دهد . در موارد خاص ، عود علائم ممکن است رخ دهد ، که نیاز به یک استراتژی جدید درمانی و تدوین روش های درمانی جایگزین برای یک بیمار خاص دارد .

 

روانپزشکان انواع زیادی از اختلالات روانی اعم از خفیف و موقتی تا شدید و مزمن را درمان می کنند .

افسردگی :

افسردگی ، که نوعی اختلال روانی است و شامل احساسات شدید غم و بی انگیزگی می شود ، ممکن است از طریق روان درمانی به طور مؤثر درمان شود ، و در همه موارد نیازی به دارو ندارد .

افسردگی خفیف ممکن است یک بیماری زودگذر باشد و ممکن است نتیجه آسیب های عاطفی و وقایع غم انگیز در زندگی بیمار باشد . دکتر روانپزشک خوب در تهران ، باید بتواند علائم اولیه افسردگی را شناسایی کرده و ریشه های آن را پیدا کند ، و سپس تکنیک های روان درمانی و داروهای ضد افسردگی بالقوه را برای معالجه بیمار بکار گیرد .

اضطراب :

اختلالات اضطرابی یکی دیگر از دسته های متداول اختلالات روانی است که توسط دکتر روانپزشک خوب در تهران برطرف می شود . این اختلال ها شامل ترس ، هراس و هراس غیر قابل توضیح است که در موقعیت های خاصی آشکار می شود و بر شغل ، زندگی و روحیه بیمار تأثیر می گذارد . در کنار افسردگی ، اختلالات اضطرابی به عنوان اختلالات روانپزشکی خفیف در نظر گرفته می شود ، زیرا آن ها معمولاً موقتی هستند و به خوبی به درمان پاسخ می دهند ، که اغلب به بهبودی کامل منجر می شود .

توهم :

بیمارانی که از توهم و هذیان رنج می برند ، ممکن است اختلالات روانی شدیدتری مانند اسکیزوفرنی داشته باشند . این اختلال روانی نیاز به ارزیابی دقیق هر مورد دارد و معمولاً از طریق دارو درمان می شود . اگرچه اسکیزوفرنی یک اختلال روانی مزمن محسوب می شود ، اما موارد بسیاری از بهبودی موثر و قطع داروها در برخی از بیماران وجود دارد . علاوه بر این ، برخی از بیمارانی که از توهم رنج می برند ممکن است به تدریج از طریق روان درمانی ، کار و دوستی دوباره وارد جامعه شوند و قادر به فعالیت باشند .

یک دکتر روانپزشک خوب در تهران ، معمولاً در بیمارستان ها ، کلینیک های روانپزشکی یا سایر موسسات بهداشت روان فعالیت می کنند . آن ها همچنین ممکن است در مطب های پزشکی خصوصی کار کنند .

بخش های مراقبت های اولیه و بخش های اورژانس معمولاً روانپزشک ندارند ، زیرا علائم اختلال روانی در موارد اضطراری محسوب نمی شوند ، اگرچه در صورت شدید بودن ممکن است تا زمانی که بیمار به کلینیک روانپزشکی منتقل شود ، به آرام بخش نیاز باشد . روانپزشکان همچنین ممکن است به طور پاره وقت در زندان یا سایر مراکز درمانی کار کنند .

هم روانپزشکان و هم روانشناسان روان درمانی و تحقیق را انجام می دهند ، اما بین این دو حرفه تفاوت های چشمگیری وجود دارد .

اولین تفاوت در آموزش است : روانپزشک دارای مدرک پزشکی و تخصص روانپزشکی است ، در حالی که روانشناس دارای مدرک (کارشناسی ارشد یا دکترا) در روانشناسی است . تفاوت دوم این است که روانپزشک می تواند دارو تجویز کند ، در حالی که یک روانشناس نمی تواند .

دکتر روانپزشک خوب در تهران باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟

خوب است که روانپزشک از یک روشی جامع به یک بیمار فکر کند و از بیمار در مورد رژیم ، ورزش ، خواب ، روابط ، سیستم های پشتیبانی و استرس زای مختلف در زندگی خود سؤال کند تا یک ارزیابی آگاهانه و درست انجام دهد .

همچنین برای دکتر روانپزشک خوب در تهران  ، مهم است که در هنگام صحبت با بیمار ، تا حدی از فروتنی برخوردار باشد . این نشان از مشارکت و همکاری با بیمار دارد که در پایان موفقیت بیشتری به همراه خواهد داشت .

همچنین ناگفته پیداست که روانپزشک باید بتواند واقعاً به بیمار خود گوش دهد و دلسوزی خود را منتقل کند ، او باید همیشه به احساسات بیمار احترام بگذارد .

روانپزشکان و روانشناسان بالینی یک هدف مشترک دارند . تمایل به کمک به مردم تا آن ها احساس بهتری در زندگی داشته باشند . زمینه های روانشناسی و روانپزشکی هر دو در ارائه درمان برای بهبود سلامت روان و عاطفی ضروری هستند .

ممکن است یک بیمار به طور مرتب با یک روانشناس بالینی ملاقات کند تا به الگوهای رفتاری بپردازد . آن روانشناس بالینی ممکن است بیمار را به روانپزشکی ارجاع دهد که قادر به تجویز و نظارت بر دارو باشد .

از آنجا که روانشناسان بالینی و روانپزشکان اغلب برای رفاه مشتری کار می کنند ، توضیحات شغلی آن ها ممکن است تا حدودی با هم همپوشانی داشته باشد . در حالی که هر دو در زمینه سلامت روان فعالیت می کنند ، نقش های بسیار متفاوتی دارند (به ویژه در نوع درمانی که انجام می دهند). هر حرفه نیز به مسیرهای آموزشی مختلفی نیاز دارد .

روانپزشک خانم خوب در تهران

روانشناسان بالینی تست های روانشناسی را انجام می دهند ، در درجه اول روی روان درمانی تمرکز می کنند و اغلب با مداخلات رفتاری هم رنج عاطفی و هم روانی را درمان می کنند (مداخله رفتاری شامل این است که رفتارهای مشکل ساز با موارد مثبت تر جایگزین شوند) .

روانشناسان بالینی برنامه های درمانی خود را متناسب با هر بیمار طراحی می کنند ، زیرا افراد مختلف مشکلات مختلفی دارند و به انواع مختلف درمان ، پاسخ های متفاوتی نشان می دهند . حتی دو نفر با یک مشکل ممکن است بسیار متفاوت به برنامه های درمان و بهبودی پاسخ دهند . روانشناسان بالینی معمولاً دارو تجویز نمی کنند .

 

از کلینیک روانشناسی روان آرام

کلینیک روان آرام با دارا بودن جمعی از مشاوران خبره، اساتید دانشگاه و درمانگران مفتخر است در خدمت شما عزیزان باشد. لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه توسط متخصصان دوره دیده در زمینه های مختلف روانشناسی عرضه میگردد.

تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی نبش کوچه شهریار پلاک 181، طبقه 3، واحد 16

ravanaramvanak@gmail.com

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به روان آرام
کلینیک می باشد طراحی و سئو توسط لومین

روانپزشک خانم خوب در تهران
روانپزشک خانم خوب در تهران
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *