روز روانشناس در تقویم ۹۹

 
helpkade
روز روانشناس در تقویم ۹۹
روز روانشناس در تقویم ۹۹

نامه جمعی از پزشکان به مراجع تقلید درباره برگزاری مجالس عزاداری محرم
اخبار تائید نشده از قتل پدر و دختر لبنانی در تهران
ماه‌چهره خلیلی بدلیل سرطان کبد درگذشت
دختر باهوش ، زورگیر مسافربرنما را نقره داغ کرد
علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران کرونا گرفت
خلیل‌آبادی : وزارت میراث فرهنگی در مورد گم شدن آلبوم عکس ناصری پاسخگو باشد
سکوت عجیب آذری جهرمی و شایعه ترسناک فیلتر اینستاگرام
ماجرای سلطان قبر آرامستان‌های معروف تهران از زبان یکی از اعضای شورای شهر

نهم اردیبهشت ماه هر مصادف با ۲۹ آوریل میلادی، روز جهانی روانشناسی (PSCYHOLOGY DAY) است و خیلی ها این روز را به همدیگر تبریک می گویند. این روز، در تقویم  رسمی  کشور درج نشده است و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران، همه سال آن را تجلیل می کند. سازمان ملل متحد، ویژه برنامه هایی در این زمینه هر ساله برگزار می کند که در این گفتار، به جزییات آن اشاره کردیم. اگر دوست دارید با عکس ها و پیام های تبریک جذابی، این روز را به دوستان و همسر و اقوام خود، تبریک و تهنیت عرض کنید، ده ها عکس و پیام خوب در این گفتار ارائه کردیم.

اگر شما هم متن و عکس خوبی برای تبریک این روز دارید،از طریق بخش  کامنت یا کانال های ما در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

حتما ببینید: تقویم سال ۹۹

روز روانشناس در تقویم ۹۹

۹ اردیبهشت هر سال که مصادف با ماه آوریل میلادی است، از سوی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشورمان به عنوان روز روان شناس و مشاوره شناخته می شود. در سال نود و پنج بود که شورای فرهنگی  عمومی کشورمان با صدور اطلاعیه ای، برگزاری مراسم پاسداشت روز روانشناس و مشاوره را غیر قانونی اعلام کرد.  هنوز هم  این روز، رسمیتی در تقویم  ایرانیان ندارد که امیدواریم در عصر ایران ۱۴۰۰، این انتظار، عملیاتی شود.

اگر چه روز روانشناس در تقویم  عمومی کشور درج نشده  است، اما این روز همان طور که گفتیم، از سوی سازمان نظام  روانشناسی و مشاوره، روز روانشناس شناخته می شود و برنامه هایی همه ساله در ۳۱ استان کشور در این حوزه  برگزار می شود.

علت انتخاب این است که در روز، قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به  تصویب رسید.

۲۹ آوریل سال  ۲۰۱۹ میلادی، روز روانشناس در سال ۱۳۹۸ و ۲۹ آوریل سال  ۲۰۲۰ میلادی، مصادف با ۹  اردیبهشت سال  ۱۳۹۹  است.

روزی برای تجلیل و پاسداشت از خدمات افرادی  که خاضعانه و عاشقانه، پذیرای  صحبت  و درد دل و گفته های مراجعه کنندگان در گروه های مختلف سنی بوده و تلاش می کنند تا با فهم خوب و درست اظهارات اشخاص و درک شرایط و موقعیت آن ها،  آنان را با راهکارهایی جهت بهبود شرایط و اصلاح وضعیت، روبرو کنند.

سخت ترین کارها برای انسان ها، فکر  کردن است و از فکر کردن، کاری سخت تر نیست. اگر فکر نبود، انسان نبود و شاید به همین دلیل باشد که شاعر می گوید: ای برادر، تو همیشه اندیشه ای، ما بقی خود استخوان و ریشه ای. کسی که فکر خوب داشته باشد، ذهن  خوب و سبک زندگی خوب خواهد داشت. کسی که خوب فکر می کند، می تواند مشاور خوبی باشد. مثل فکر کردن، مشاوره دادن هم کاری سخت و مشکل است.

روانشناس، یعنی کسی که روان را می شناسد  و تجزیه و تحلیل می کند، کار بسیار سخت تری از جامعه پزشکان و پرستاران دارد. آن  ها با جان آدمی با صدها و هزارا علایم روبرو هستند اما کار روانشناس، علائم قابل لمس ندارد و شاید  یک  بیمار  از  زمان مراجعه به روانشناس مجرب تا بهبود کامل، سالها تحت  نظر و درمان باشد.

روانشناسی، علمی میان رشته ای (INTERDISCIPLINARY) است. مثل مهندسی پتروشیمی، تنها به فیزیک و شیمی و ریاضی مربوط نیست و شما برای این که روانشناس خوبی باشید،  با جامعه شناس خوبی باشید، شونده  خوبی باشید، هنرمند خوبی باشید، ذهن خلاق خوبی داشته باشید و بتوانید، رابطه منطقی و معنا داری بین علت ها و معلول ها پیدا کنید.

در روز روانشناس، افراد علاقمند هستند که به دوستان و آشنایان و بستگانشان که به نوعی به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در حوزه روانشناسی و مشاوره فعالیت می  کنند، تبریک گفته  و چون روز خاصی  است و معمولا، روانشناس ها، نکته سنج و دقیق و نگاه رمانتیکی به پیرامون دارند، به دنبال پیام های اس  ام اسی  جذاب هستند. مواردی را در ادامه لیست کردیم:

برای آشنایی با برنامه های سازمان ملل متحد در تجلیل از  روز روانشناس و جزییات همایش ها و کنفرانس ها و رویدادهای گذشته و حال و آینده این مجموعه، به این سایت مراجعه کرده و اطلاعات لازم را دریافت کنید.  نشانی فیس بوک روز جهانی روانشناس را می توانید در این لینک دنبال  کنید که شما را با کارشناسان و متخصصان سایکولوژی و کارشناسان سازمان ملل  متحد در این حوزه آشنا می کند.

روز PSYCHOLOGY DAY‌ در سازمان ملل متحد، همراستا با اهداف دائمی  این سازمان (UN PERMANENT MISSIONS) بوده  و NGO  و آژانس های فعال در این حوزه در سراسر  جهان، با UN همکاری  می کنند.  تلاش سازمان ملل متحد در روز جهانی روانشناسی، دنبال کردن موضوعاتی با ضریب اهمیت جهانی است.

مثل مقولات تساوی جنیستی  (GENDER EQUITY)‌ و توسعه پایدار (SD). اگر قصد دریافت بورسیه در حوزه روانشناسی از سازمان ملل متحد و موسسات بین المللی سایکلوژی دارید، مراجعه به سایت رسمی روز جهانی سایکولوژی، توصیه می شود.

اگر  دوست داشتید این روز را به دوستان و آشنایان خود در این  عرصه به صورت اینترنتی  تبریک بگویید و پیامی در شبکه های اجتماعی منتشر  کنید، حتما از  هشتگ PSCYCHOLOGYDAY در اینستاگرام استفاده کنید که هزاران پیام تبریک روی آن تگ شده است.

. یادتان باشد که تحصیل مجانی با بورسیه در مقطع دکترا در حوزه سایکولوژی در  اروپا و آمریکا در اختیار متقاضیانی با CV‌ خوب است. عنوان هزاران کتاب در حوزه سایکلوژی را در سایت کتابخانه ملی ایران دنبال کنید. سایت سازمان مشاوره و نظام روانشناسی ایران در این لینک در دسترس است.

نقشه مترو تهران 99 | نقشه اتوبوس های BRT | نقشه بازار بزرگ تهران در سال 99 | اخبار طرح زوج و فرد جدید و طرح ترافیک | تقویم سال 1399

موسسه حسابداری محاسبان تلاشگر خبره

عصر شهروند رسانه ای تخصصی در حوزه اخبار شهری است که با کنار گذاشتن ملاحظات و تعارفات معمول در پایگاه های خبری تحلیلی ، مطالبات و مشکلات شهروندان را در زمینه های گوناگون پیگیری می کند . از جمله اولویت های سایت عصر شهروند ، بازتاب واقعی اخبار استان تهران ،نگاه تحلیلی به مسائل و مشکلات شهروندان تهرانی ، نهایت دقت و سرعت در بازنشر اخبار ، رعایت امانتداری در خبرهای نقلی و دید همه جانبه ،صادقانه و بیطرفانه در تولید خبر است . عصر شهروند همه تلاش خود را برای ایجاد روحیه امیدواری در بین همشهریان تهرانی و پرهیز از ایجاد تشویش در جامعه می کند . امید است به یاری شما همشهریان عزیز عصر شهروند بتواند گامی هرچند کوچک در مسیر اطلاع رسانی صحیح و مفید در جامعه بردارد و پیگیر مشکلات و دغدغه های شهروندان از اعضای شورای شهر تهران ، مدیران و مسئولین استان تهران باشد .

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه خبری عصر شهروند است و استفاده از اخبار با ذکر منبع عصرشهروند بلامانع است .


نقشه مترو تهران 99Downloads-icon


نقشه اتوبوس های BRTDownloads-icon

افسانه روانشناسی, مناسبت ها

 

نهم اردیبهشت ماه هر مصادف با ۲۸ آوریل میلادی، روز جهانی روانشناسی (PSCYHOLOGY DAY) است و خیلی ها این روز را به همدیگر تبریک می گویند. این روز، در تقویم رسمی کشور درج نشده است و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران، همه سال آن را تجلیل می کند.

هرساله در این روز  در سرتاسر جهان، مراسم هایی در رستای معرفی هرچه بهتر این شاخه از علم برگزار می شود. تاریخ روانشناسی به عنوان دانش مطالعهٔ رفتار و ذهن انسان به یونان باستان باز می گردد. شواهدی نیز بر مطالعهٔ این دانش توسط مصری های باستان وجود دارد. دانش روانشناسی تا سال ۱۸۷۹ بخشی از فلسفه انگاشته می شد تا زمانی که به عنوان دانشی مستقل در آلمان و آمریکا مورد مطالعه قرار گرفت.

با ما در مجله اینترنتی چارگوشه همراه باشید.

روز روانشناس در تقویم ۹۹

 

روز روانشناس در تقویم ۹۹

 

۲۹ آوریل سال  ۲۰۲۰ میلادی، مصادف با ۹  اردیبهشت در سال  ۱۳۹۹ روز روانشناس  است.

علت انتخاب این است که در روز، قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به  تصویب رسید.

 

روز مشاور مبارک

 

روزی برای تجلیل و پاسداشت از خدمات افرادی  که خاضعانه و عاشقانه، پذیرای  صحبت  و درد دل و گفته های مراجعه کنندگان در گروه های مختلف سنی بوده و تلاش می کنند تا با فهم خوب و درست اظهارات اشخاص و درک شرایط و موقعیت آن ها،  آنان را با راهکارهایی جهت بهبود شرایط و اصلاح وضعیت، روبرو کنند.

روانشناس، یعنی کسی که روان را می شناسد و تجزیه و تحلیل می کند، کار بسیار سخت تری از جامعه پزشکان و پرستاران دارد. آن ها با جان آدمی با صدها و هزارا علایم روبرو هستند اما کار روانشناس، علائم قابل لمس ندارد و شاید یک بیمار از زمان مراجعه به روانشناس مجرب تا بهبود کامل، سالها تحت نظر و درمان باشد.

 

 

روز روانشناس و مشاور باعث شد تا با این کار به اهمیت و نقش موثر روانشناسی در زندگی افراد بیش از پیش تاکید شود از اینرو در ایران نیز، ۹ اردیبهشت، ۲۸ آوریل، به عنوان روز روانشناس و مشاور درنظر گرفته شده است که یک روز جهانی می باشد.

روز روانشناس و مشاور را به کلیه روانشناسان و مشاوران عزیز تبریک عرض کرده و توفیقات روزافزون را برای آنان آرزومند است.

 

ممنون از همراهیتان با ما در مجله اینترنتی چارگوشه

ژوئن 5, 2020

می 25, 2020

می 24, 2020

می 24, 2020

می 23, 2020

چراعاشق اشخاص نامناسب می شویم؟   ما ادم ها  ها بر اساس سرشتمان  طوری افریده …

تاریخ روز جهانی روانشناس و مشاور در سال 99 مصادف است با :‍‍

سه شنبه ، ۹ اردیبهشت [ ثَور ] ۱۳۹۹۹ / ۲ / ۱۳۹۹

تاریخ روز جهانی روانشناس و مشاور در سال 2020 مصادف است با :

روز روانشناس در تقویم ۹۹

2020 April 28 , Tuesday28 – 4 – 2020

تاریخ روز جهانی روانشناس و مشاور در تقویم 99 به قمری مصادف است با :

الثلاثاء ، ۴ رمضان ۱۴۴۱۴ / ۹ / ۱۴۴۱

نه اردیبهشت روز جهانی روانشناس است و در سراسر جهان مراسم هایی در راستای معرفی هر چه بهتر این شاخه از علم برگزار می شود.

روانشناسی با دانش‌های فلسفه، جامعه شناسی، عصب شناسی و به طور کلی دانش‌هایی که مربوط به علوم انسانی هستند هم مرز است.

تاریخ روانشناسی به عنوان دانش مطالعه رفتار و ذهن انسان به یونان باستان باز می‌گردد.

روز روانشناس و مشاور باعث شد تا با این کار به اهمیت و نقش موثر روانشناسی در زندگی افراد بیش از پیش تاکید شود از اینرو در ایران نیز، 9 اردیبهشت، 28 آوریل، به عنوان روز روانشناس و مشاور درنظر گرفته شده است که یک روز جهانی می باشد.

با پیامک های روز جهانی روانشناسی را به روانشناسان عزیز و زحمت کش تبریک بگویید و پیامک تبریک روز پزشک ارسال کنید.

روز روانشناس و مشاور را به کلیه روانشناسان و مشاوران عزیز تبریک عرض کرده و توفیقات روزافزون را برای آنان آرزومند است.

***

امروز روز اندیشه در رفتار آدمی است.روز چرایی رفتار آدمی است.روز اندیشیدن به ذهن است.روز تفکر در روان است.روز به چالش کشیدن پیچیده ترین بعد انسان یعنی ذهن و روان انسان است.روز روانشناس مبارک

***

روز جهانی روانشناس و مشاور رو به همه جامعه روانشناسی و مشاوره و همه آنانی که برای آرامش روانی جامعه تلاش می کنند شادباش عرض میکنم

***

از کجا بنویسم دنیای یک روانشناس دنیایی عمیقی است که فقط باید روانشناس باشی تا آن را بفهمی

روز جهانی روانشناس مبارک باد.

***

امروز روز اندیشه در رفتار آدمی است، روز چرایی رفتار آدمی است، روز روانشناس مبارک.

***

امروز روز نگاهی عمیق به بازی های کودکانه است

روز تلاش برای به آرامش رساندن دو قلب شکسته است.

امروز روز اتاقی ساکت و ساده با کاناپه ای است که هزاران نفر رنج هایی سخت زندگیشان را برآن اشک ریخته اند

اتاقی که امن و خلوت گاه فردی مهربان و پذیرنده است، کسی که فارغ از خود، به آرامش انسان می اندیشد.

روز روانشناس و مشاور را به کلیه روانشناسان و مشاوران عزیز تبریک عرض کرده

روز اندیشیدن به ذهن روز تفکر در روان روز جهانی روانشناس مبارک باد.

***

عقل و هوش خود را با خوشی و نشاط دمساز کن تا هزاران رنج و ناراحتی از میان برود و عمرت طولانی گردد

روز روانشناس مبارک.

روز روانشناس در تقویم ۹۹

***

روز آگاهی ، عمل و درک معناهای اصیل و اهداف ارزشمندی که پیوندهای عمیق و جذابی با علوم دیگر دارد.

شادباد و تا باد چنین باد

چه روز اردیبهشتی خوبی، چه لحظه‌های غلیظی و چه حس مطلوبی.

با آرزو… نه با امید به ایجاد جهانی عاری از ارواح و روان‌های معیوب چراکه اصل بشر اصلی است لامکانی و پاک»

روز روانشناس و مشاور را به کلیه روانشناسان و مشاوران عزیز تبریک عرض کرده

***

روانشناسان رسالتی بزرگ بر دوش دارند چونان که تزکیه و ترمیم و بازآفرینی روانی سالم و الستی را اول در جهان خویش هویدا می‌کنند و بعد این تزکیه زندگی شده را به دست‌اندازهای روح و روان بشریت می‌کشانند همچون پر سیمرغی که برای احضار عشق بر ذرات هوا می‌کشد خویش را تا آغوشی امن برای آلام و تزکیه ی دیگران باشند که وحدت یگانه روان‌ها و ارواح را از کثرت و دورافتادگی مصون بدارند

روز روانشناس و مشاور را به کلیه روانشناسان و مشاوران عزیز تبریک عرض کرده

این مطلب برای شما مفید بود؟



 روز روانشناس چه روزی است

 

9 اردیبهشت مصادف با 28 آوریل، هرساله به عنوان روز روان‌شناس و مشاور در سرتاسر جهان، مراسم‌هایی در رستای معرفی هرچه بهتر این شاخه از علم برگزار می‌شود.

روز روانشناس در تقویم ۹۹

 

تاریخ روانشناسی به عنوان دانش مطالعهٔ رفتار و ذهن انسان به یونان باستان باز می‌گردد. شواهدی نیز بر مطالعهٔ این دانش توسط مصری‌های باستان وجود دارد. دانش روانشناسی تا سال ۱۸۷۹ بخشی از فلسفه انگاشته می‌شد تا زمانی که به عنوان دانشی مستقل در آلمان و آمریکا مورد مطالعه قرار گرفت.

 

روانشناسی با دانش‌های فلسفه، جامعه شناسی، عصب شناسی، فیزیولوژی و به طور کلی دانش‌هایی که مربوط به علوم انسانی هستند هم مرز است. در سال ۱۸۷۹. وونت اولین آزمایشگاه را برای انجام گرفتن تحقیقات روان شناسی درلایپزیک (آلمان) تاسیس کرد. در سال ۱۸۸۱. وونت اولین مجله را برای معرفی نتیجه پژوهش‌های روان شناختی منتشر کرد. در سال ۱۸۹۰. ویلیام جیمز کتاب اصول روان شناسی را به چاپ رساند.

 

در سال ۱۸۹۲. استانلی هال انجمن روان شناسی آمریکا را تاسیس کرد. در سال ۱۹۰۴. ایوان پاولف نشان داد که چگونه می توان پاسخهای شرطی شده را ایجاد کرد وبا معرفی شرطی شدن کلاسیک. مسیر یا راه را برای پیدایش روان شناسی محرک-پاسخ. هموار کرد. در سال ۱۹۰۵آلفرد بینه اولین آزمون هوش را در فرانسه تدوین کرد.

 

 بیشتر بخوانید: متن زیبا درباره روز جهانی روانشناس و مشاور

 

در سال ۱۹۰۹ استانلی هال از فرویدبرای سخنرانی در دانشگاه کلارک در امریکا دعوت به عمل آورد ودر نتیجه باعث شد شهرت رو به گسترش فروید به طور رسمی وبه ویژه در آمریکا نیز پذیرفته شود. در سال ۱۹۱۳جان بی. واتسون بیانیه رفتار گرایی کلاسیک را نوشت وطی آن اعلام کرد که روانششناسی تنها باید به مطالعه (رفتار قابل مشاهده موجود زنده) بپردازد. بین سالهای ۱۹۱۴و۱۹۱۸و در طی سالهای جنگ جهانی اول به کار گیری آزمون هوش به طور گسترده آغاز شد. در دهه ۱۹۲۰روانشناسی گشتالت به حداکثر نفوذ خود در بین روانشناسان و نیز علم روانشناسی نزدیک شد.

 

تحول روانشناسی نوین

با گفتن اینکه روانشناسی هم یکی از قدیمی‌ترین نظام‌های علمی و هم یکی از جدیدترین آنهاست، ما با یک تناقض، یک تضاد آشکار شروع می‌کنیم. ما همواره از رفتار خودمان در شگفت بوده‌ایم و اندیشه‌های مربوط به ماهیت انسان بسیاری از کتاب‌های مذهبی و فلسفی ما را پر کرده است. حتی در قرن‌های چهارم و پنجم پیش از میلاد مسیح، افلاطون، ارسطو و دیگر دانشمندان یونان باستان با بسیاری از مسائلی که روانشناسان امروزی با آنها سروکار دارند دست و پنجه نرم می‌کردند، مسائلی مانند حافظه، یادگیری، انگیزش، ادراک، خواب دیدن و رفتار نابهنجار. بنابراین، در موضوع روانشناسی بین گذشته و حال یک استمرار بنیادی وجود داشته است.

 

اگر چه پیشینه منادیان اندیشه‌ورز روانشناسی به قدمت هر نظام علمی دیگری است، گفته شده که رویکرد نوین به روانشناسی از سال 1879، یعنی اندکی بیش از صد سال پیش، شروع شده است.

تا ربع آخر قرن نوزدهم فیلسوفان ماهیت انسان را از راه گمانه‌زنی، کشف و شهود و تعمیم مبتنی بر تجارب محدود خود مطالعه می‌کردند. دگرگونی زمانی رخ داد که فیلسوفان کاربرد ابزارها و روش‌هایی را که موفقیت آنها قبلاً در علوم طبیعی و زیست‌شناسی ثابت شده بود برای یافتن پاسخگویی به پرسش‌های طرح شده در مورد ماهیت انسان آغاز کردند.

 

تنها زمانی که پژوهشگران برای مطالعه ذهن به مشاهدات دقیقاً کنترل شده و آزمایشگری روی آوردند روانشناسی هویتی مستقل از ریشه‌های فلسفی‌اش کسب کرد.

علم جدید روانشناسی برای مطالعه موضوع خود به ایجاد روش‌های دقیق‌تر و عینی‌تری نیازمند بود. پس از جدا شدن از فلسفه، بخش مهم تاریخ روانشناسی، داستان پالایش مداوم ابزارها، فنون و روش‌های مطالعه بوده است تا در پرسش‌هایی که روانشناسان می‌پرسند و پاسخ‌هایی که به دست می‌آورند به دقت و عینیت بیشتری دست یابند. اگر بخواهیم مسائل پیچیده‌ای را که امروز روانشناسی را تعریف و تقسیم می‌کنند درک کنیم، نقطه مناسب برای شروع مطالعه تاریخ این رشته قرن نوزدهم است، یعنی زمانی که روانشناسی به یک نظام مستقل با روش‌های پژوهش و استدلال‌های نظری خاص خود تبدیل شد.

 

فیلسوفان قدیم، نظیر افلاطون و ارسطو، به مسائلی علاقه‌مند بودند که هنوز هم از توجه عام برخوردارند، اما رویکرد آنان به این مسائل با روش روانشناسان امروزی کاملاً متفاوت بود. آن دانشمندان، به معنی امروزی کلمه، روانشناس بودند. بنابراین، ما اندیشه‌های آنان را فقط تا حدی که به‌طور مستقیم به بنیانگذاری روانشناسی نوین مربوط شود بررسی خواهیم کرد.

 

پس از آنکه نظام علمی جدید آغاز به کار کرد، به بالندگی رسید؛ و این توفیق مخصوصاً در ایالات متحده حاصل شد که در جهان روانشناسی موقعیت برتری را احراز کرده بود و تا به امروز نیز آن منزلت را حفظ کرده است. متجاوز از نیمی از روانشناسان جهان در ایالات متحده کار می‌کنند و بسیاری از روانشناسان سایر کشورها نیز دست‌کم بخشی از آموزش‌های خود را در ایالات متحده دریافت کرده‌اند. همچنین سهم مهمی از ادبیات روانشناسی جهان در ایالات متحده انتشار می‌یابد.

 

انجمن روانشناسی آمریکا (ای،پی،ای) که با 26 عضو مؤسس پا گرفت در 1930 حدود 1100 نفر عضو داشت و تا سال 1995 تعداد اعضای آن به بیش از 100000 نفر رسید.

انفجار جمعیت روانشناسان با انفجار اطلاعات مربوط به گزارش‌های تحقیقی، مقاله‌های نظری و بررسی آثار و آراء، بانک‌های اطلاعاتی کامپیوتری، کتاب‌ها، فیلم‌ها، نوارهای ویدئو و سایر منابع انتشاراتی همراه بوده است. برای روانشناسان همگام شدن با رشد اطلاعات خارج از زمینه تخصصی‌شان روزبه‌روز مشکل‌تر می‌شود.

 

روانشناسی نه تنها از نظر کارورزان، پژوهشگران، دانشمندان و ادبیات منتشر شده، بلکه از لحاظ تأثیر آن بر زندگی روزمره ما نیز رشد کرده است. صرفنظر از سن، شغل، یا علایق، زندگی شما به گونه‌ای از کار روانشناسان تأثیر می‌پذیرد.

علاقه روانشناسان به تاریخ رشته خود سبب شده است که تاریخ روانشناسی به عنوان یک زمینه تحصیلی درآید.

 

همانگونه که روانشناسانی هستند که در مسائل اجتماعی، داروشناسی روانی، یا تحول نوجوانی دارای تخصص‌اند، روانشناسانی نیز وجود دارند که در زمینه تاریخ روانشناسی متخصص هستند.

بعضی از روانشناسان بر کارکردهای شناختی تأکید می‌کنند، بعضی به نیروهای ناهشیار علاقه‌مندند و دیگران فقط با رفتار آشکار یا با فرآیندهای فیزیولوژی و زیستی شیمیایی سروکار دارند. زمینه‌های علمی فراوانی در روانشناسی نوین وجود دارند که به نظر می‌رسد با هم وجه اشتراک زیادی نداشته باشند به جز اینکه همه آنها علاقه‌مندند به ماهیت یا کردار انسان هستند و هریک با رویکردی به کار می‌پردازند که می‌کوشد به گونه‌ای علمی جلوه کند.

 

انواع گوناگون روانشناسان، با توافق بر تأثیر گذشته در شکل دادن حال، روش مشابهی را به کار می‌گیرند. برای مثال، روانشناسان بالینی می‌کوشند تا شرایط فعلی مراجعانشان را با بررسی دوران کودکی و تعیین نیروها و رویدادهایی که ممکن است باعث نحوه خاص رفتار یا فکر کردن آنان شده باشد درک کنند. با جمع‌آوری شرح‌حال بیماران، این روانشناسان تکامل زندگی مراجعانشان را بازسازی می‌کنند و اغلب با طی این فرآیند قادر می‌شوند تا رفتارهای فعلی مراجعان را تبیین کنند.

 

روز روانشناس در تقویم ۹۹

روانشناسان رفتاری نیز تأثیر گذشته را در شکل دادن رفتار فعلی می‌پذیرند. آنان معتقدند که رفتار به وسیله تجربه‌های قبلی مربوط به شرطی شدن و تقویت تعیین می‌شود؛ به سخن دیگر، وضع فعلی شخص می‌تواند به وسیله تاریخچه زندگی او تبیین شود.

 

علمی مثل روانشناسی در خلاء تحول نمی‌یابد و فقط در معرض تأثیرات درونی قرار ندارد. روانشناسی بخشی از فرهنگ بزرگتر است و بنابراین در معرض تأثیرات بیرونی که ماهیت و جهت آن را شکل می‌دهند قرار می‌گیرد. درک تاریخ روانشناسی باید بافتی را که در آن، نظام روانشناسی از آن سر بر می‌آورد و تکامل می‌یابد در نظر بگیرد؛ یعنی اندیشه‌های غالب در علم زمان (روح زمان یا حال و هوای روشنفکری زمان‌ها) و نیروهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی موجود ( آلتمن، 1987؛ فیورو موتو، 1989.)

 

9 اردیبهشت مصادف با 28 آوریل روز روان‌شناس و مشاور در سرتاسر جهان است

 

تأسیس رسمی روانشناسی

در نیمه قرن نوزدهم، روش‌های علوم طبیعی برای تحقیق درباره پدیده‌های ذهنی محض به‌طور معمول به کار می‌رفتند. تا این زمان فنون لازم تدوین، ابزارهایی طراحی، کتاب‌های مهمی نوشته و علایق گسترده‌ای برانگیخته شده بودند. فلسفه تجربه‌گرایی بریتانیایی و فعالیت‌های ستاره‌شناسی اهمیت حواس را مورد تأکید قرار می‌دادند و دانشمندان آلمانی چگونگی کارکرد حواس را توصیف می‌کردند. روح اثبات‌گرایی زمان، هماهنگی بین این دو خط فکری را تشویق می‌کرد. اما چیزی که هنوز کم بود وجود کسی بود که آنها را به هم نزدیک سازد و در یک کلمه، علم نوین را بنیانگذاری کند. این گام نهایی توسط ویلهلم وونت برداشته شد.

 

وونت بنیانگذار روانشناسی به عنوان یک نظام علمی رسمی است. وی اولین آزمایشگاه را تأسیس کرد، سردبیر نخستین مجله روانشناسی بود و روانشناسی آزمایشی را به عنوان یک علم آغاز کرد. زمینه‌هایی را که مورد پژوهش قرار داد ـ ازجمله احساس و ادراک، توجه، احساس درونی، واکنش و تداعی ـ فصل‌های اساسی کتاب‌های درسی شدند که می‌بایست نوشته شوند. اینکه تاریخ روانشناسی پس از وونت شاهد مخالفت‌های زیادی درباره دیدگاه روانشناسی او بوده است از موفقیت‌‌ها و خدمت‌های وی به عنوان بنیانگذار روانشناسی چیزی نمی‌کاهد.

 

در هرحال وونت از روی عمد به پایه‌گذاری یک علم نوین اقدام کرد. او در پیشگفتار جلد اول اصول روانشناسی فیزیولوژیکی خود (1874ـ1873) چنین نوشت: «کاری که در اینجا به همگان ارائه می‌دهم کوششی برای به وجود آوردن قلمرو نوینی از علم است». هدف وونت این بود که روانشناسی را به عنوان یک علم مستقل رواج دهد. با وجود این، لازم به تکرار است که هرچند وونت را پایه‌گذار روانشناسی می‌دانند، او آن را ابداع نکرد. روانشناسی، چنانکه دیدیم، از یک مسیر طولانی کوشش‌های خلاق به ظهور پیوست.

 

ویلهلم وونت، به عنوان بنیانگذار علم جدید روانشناسی، یکی از مهمترین چهره‌های این رشته است. نسل‌هایی از دانشمندان و دانشجویان برای اینکه تاریخ روانشناسی را بفهمند تحصیل خود را با پرداختن به برخی از ویژگی‌های کلی وونت شروع کردند. با وجود این، پس از گذشت بیش از یک قرن از زمانی که وونت روانشناسی را بنیانگذاری کرد، روانشناسان براساس داده‌های جدید و پالایش داده‌های مشهور، به این نتیجه رسیدند که دیدگاه پذیرفته شده درباره نظام وونت اشتباه بوده است. وونت که همیشه از «بد فهمیده شدن و بد معرفی شدن» می‌ترسید، درست به همین سرنوشت دچار شد (بالدوین، 1980، ص. 301.)

 

آغاز علم نوین

اشاره کردیم که قرن هفدهم شاید پیشرفت گسترده‌ای در علوم بود. تا آن زمان فلاسفه برای یافتن پاسخ پرسش‌های خود به گذشته نگاه می‌کردند، یعنی به آثار ارسطو و سایر اندیشمندان قدیمی و به انجیل. جزم‌اندیشی، یا اظهارات کلیسای قانونی و مشروع و مراجع، نیروهای حاکم بر مطالعه و تحقیق بودند.

 

در قرن هفدهم نیروی جدیدی حاکم شد: تجربه‌گرایی، یعنی جست ‌وجوی دانش از راه مشاهده و آزمایش. دانشی که از گذشتگان به آیندگان رسیده بود مورد تردید قرار گرفت. به جای آن، عصر طلایی قرن هفدهم بر اثر اکتشاف‌ها و بینش‌هایی که ماهیت دگرگون یافته بررسی‌های علمی را منعکس می‌کرد درخشش یافت.

 

در میان متفکران بسیاری که خلاقیت آنان مشخصه آن دوره بود، دکارت به‌طور مستقیم به تاریخ روانشناسی جدید خدمت کرد. او با آثار خود پژوهش علمی را از اعتقادهای خشک و سنتی الهیات که قرن‌ها آن را مهار کرده بود آزاد کرد.

دکارت نماد انتقال به عصر نوین علم به شمار می‌رود و او فکر ماشین‌گرایی ساعت‌گونه را درباره بدن انسان به کار بست. بدین سان، می‌توان گفت که او عصر روانشناسی نوین را پایه‌گذاری کرد.

منبع:irsci.com

در ادامه بخوانید

رزرو تورهای داخلی و خارجی از درگاه معتبر

خرید ظروف مسی فیروز کوب/قیمت کارگاهی

رفع‌دعاوی‌ملکی/کوتاهترین زمان،کمترین هزینه

کاملا رایگان مشاوره بگیر!

آسانترین راه خرید برنامه در کنسول ps4

کاهش قیمت تورهای شاد و لوکس تابستان

درخواست وکیل ملکی با مشاوره رایگان

هرچی می خوای رو با ارزانترین قیمت پیدا کن

درکوتاه ترین زمان پاسخ سوال پزشکیت روبگیر

تخفیف فوق‌العاده فریم های عینک برند

هوشمند سرمایه گذاری کنید

شارژ دلاری اکانت اپل آیدی

رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت

بهترین قیمت بلیط پروازهای روزانه

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

تاریخ امروز

0

9 اردیبهشت 99 چه روزی است ؟ ۹ اردیبهشت ۹۹ چند شنبه است,امروز چندمه؟تاریخ امروز چیست؟امروز نهم اردیبهشت ماه سال 1399 می باشد. به وب سایت تقویم 99 خوش آمدید. برای اطلاع از تاریخ امروز و ساعت امروز از صفحه اصلی وب سایت ما دیدن فرمایید. www.99taghvim.ir با ما همراه …

تاریخ دقیق روز جهانی روانشناس و مشاوره و همین طور علت نامگذاری این روز را می توانید در این مطلب بیابید :

نظام روان‌شناسی ۲۹ آوریل که در تقویم شمسی برابر با ۹ اردیبهشت می باشد را روز روانشناس نامگذاری کرده است. در ادامه با این بخش  همراه باشید.

✅ تاریخ روز روانشناس در سال ۹۹ در ایران مصادف با ۹ اردیبهشت می باشد. اما در تقویم ما این روز به رسمیت شناخته نمی شود. دلیل انتخاب روز ۹ اردیبهشت به عنوان روز روان‌شناس و مشاوره، تصویب قانون تشکیل سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره در روز ۹ اردیبهشت می باشد.

تاریخ دقیق روز جهانی روانشناس در تقویم سال ۹۹

روز روانشناس در تقویم ۹۹

سازمان نظام روان‌شناسی ایران مدت ها سعی داشت تا یک روز از سال را روز روان‌شناسی و مشاوره در ایران به تصویب برساند. از طرفی دیگر این روز هرساله از سوی سازمان ملل برگزار می‌شود.

این روز از طرف سازمان ملل ، هر سال در ماه آوریل برگزار می‌شود ولی همیشه در یک روز یکسان برگزار نشده است ! روز جهانی روانشناس و مشاور در سال ۲۰۱۶ (برای نهمین بار) در ۲۸ آوریل گرامی داشته شد. از آن سال به بعد روز نهم اردیبهشت در ایران به عنوان روز روانشناس نامیده شد. البته این تاریخ تاکنون در تقویم رسمی کشور به عنوان روز روانشناس و مشاور به ثبت نرسیده و رسمی نگردیده است.

علت انتخاب این روز برای روانشناسان این است که در این روز، قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به تصویب رسید.

روانشناس و مشاور عزیز و دلسوز از اینکه همیشه و بی وقفه نگاهتان به ماست بی نهایت تشکر می کنیم ?روزتان مبارک?

سلام. پدر من دو ساله که فوت شدند. بعضی وقتیها خواب میبینم که…

از قسمت ۴۰ یهو رفته ۴۳…

بچه ها قسمت ششم کی میادددد…

با سلام کاربر گرامی خوابتان بیانگر این است که سبک زندگی تان،…

با سلام کاربر گرامی شما به این فکر می‌کنید که چطور زمینه رشد…


نقشه مترو تهران 99Downloads-icon


نقشه اتوبوس های BRTDownloads-icon

admin
آوریل 23, 2020
جدیدترین خبرها
ارسال دیدگاه
84 بازدید

تاریخ دقیق روز جهانی روانشناس و مشاوره و همین طور علت نامگذاری این روز را می توانید در این مطلب بیابید :

نظام روان‌شناسی ۲۹ آوریل که در تقویم شمسی برابر با ۹ اردیبهشت می باشد را روز روانشناس نامگذاری کرده است. در ادامه با این بخش  همراه باشید.

روز روانشناس در تقویم ۹۹

✅ تاریخ روز روانشناس در سال ۹۹ در ایران مصادف با ۹ اردیبهشت می باشد. اما در تقویم ما این روز به رسمیت شناخته نمی شود. دلیل انتخاب روز ۹ اردیبهشت به عنوان روز روان‌شناس و مشاوره، تصویب قانون تشکیل سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره در روز ۹ اردیبهشت می باشد.

تاریخ دقیق روز جهانی روانشناس در تقویم سال ۹۹

سازمان نظام روان‌شناسی ایران مدت ها سعی داشت تا یک روز از سال را روز روان‌شناسی و مشاوره در ایران به تصویب برساند. از طرفی دیگر این روز هرساله از سوی سازمان ملل برگزار می‌شود.

این روز از طرف سازمان ملل ، هر سال در ماه آوریل برگزار می‌شود ولی همیشه در یک روز یکسان برگزار نشده است ! روز جهانی روانشناس و مشاور در سال ۲۰۱۶ (برای نهمین بار) در ۲۸ آوریل گرامی داشته شد. از آن سال به بعد روز نهم اردیبهشت در ایران به عنوان روز روانشناس نامیده شد. البته این تاریخ تاکنون در تقویم رسمی کشور به عنوان روز روانشناس و مشاور به ثبت نرسیده و رسمی نگردیده است.

علت انتخاب این روز برای روانشناسان این است که در این روز، قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به تصویب رسید.

روانشناس و مشاور عزیز و دلسوزاز اینکه همیشه و بی وقفه نگاهتان به ماستبی نهایت تشکر می کنیم🌹روزتان مبارک🌹

1 ساعت پیش

1 ساعت پیش

2 ساعت پیش

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

روز روانشناس در تقویم ۹۹
روز روانشناس در تقویم ۹۹
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *