مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

 
helpkade
مشاوره تحصیلی برای درس خواندن
مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

برای پخش فایل مرورگر خود را آپدیت کنید یا از اینجا فایل را دانلود نمایید.

مطالعه بخش مهمی از موفقیت تحصیلی است اما بسیاری از افراد به دنبال مشاوره تحصیلی کنکور می روند.

اما گاهی اوقات سخت است که وقت کافی برای مطالعه پیدا کنید.

به خصوص خواندن درس هایی که نیاز به مرور بیشتر دارند.

یک برنامه درسی مناسب می تواند ضامن موفقیت باشد، حتی اگر بسیاری از آنچه ما فکر می کنیم دشوار باشد.مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

نه تنها باید اولویت دروس را برنامه ریزی کنید، بلکه باید به طرز صریح عمل کنید که شما مسئولیت های دیگر خود را نسبت به خانواده و دوستان خود نادیده نگیرید.

و نیازی نیست که سرگرمی خود را به همین ترتیب ترک کنید.

در نهایت، با اندکی تفکر و کمی فعالیت بیشتر، شما برای انجام یک برنامه درسی مناسب و دستیابی به اهداف آموزشی خود دچار مشکل نخواهید شد.

همراه با این مقاله گام به گام به نحوه برنامه ریزی و یادگیری با انرژی و زمان مناسب برای دستیابی به تمام اهداف مطالعه خود بپردازید.

چگونه برنامه ریزی یک دوره؛ راهنمایی برای خواندن بهتر

مشاوره های تحصیلی رایگان در سایت ما در این زمینه می توانند مفید و موثر باشند.

منبع :

بله. مرکز مشاورانه این امکان را به صورت رایگان برای شما فراهم کرده است.

ما در این مقاله به شما کمک می کنیم که قدم به قدم یک برنامه ریزی منسجم انجام دهید.

سلام
وقتی داخل کلاس میشم اصلن تمرکز ندارم همیشه سرم گیچ است وقتی معلم درس می ده اصلن نمی فهمم لطفا کمکم کنید.

سلام به شما
فروزان جان شما چند سالتونه؟ و چه مدت هست که چنین نشانه هایی دارید؟
از نظر وضعیت روحی چطور هستید؟
آیا اخیرا اتفاقی پیش نیومده که باعث ایجاد خلق منفی در شما بشه؟

سلام میشه جواب منم بدین🙏🏻

شما سوالتان را در لینک دیگری ارسال کرده اید سلام به شما دوست عزیز دقت کنید که خیالپردازی یکی از ویژگی های سن شما می باشد اما دقت کنید که اگر بخواهید ریز اتفاقات را خیالپردازی کنید و همه چیز را تحت کنترل خود در رد آورید و بعد مسیر رسیدن به انها تلاش کنید ممکن است مدتها بجای صرف زمان برای موفقیت و رسیدن به اهدافتان وقت خود را به خیالپردازی اختصاص بدهید که در ان حرکتی وجود ندارد . این افکار نشان هایی از وسواس فکری را دارد و نیاز است که برای بررسی دقیق این افکار وسواسی… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشید
من سال پیش کنکور دادم اما نرفتم دانشگاه
چون بچه کوچیک دارم
اما امسال میخام برم دانشگاه و بین رشته روانشناسی و مشاوره ک ب هر دو علاقمند هستم گیر کردم میخام بدونم موقیت کدوم بهتره
بازار کار کدوم بهترع و با توجه ب شرایطم ک بچه کوچیچ دارم و امکان درس خوندم زیادی ندارم مثل سابق بهتره توی کدوم تحصیل کنم خاهشا کمکم کنید ک بد جور. درگیر شدم

سلام به شما
عزیزم رشته ی مشاوره با وجود آسان تر بودن پذیرش در آن بازار کار خوبی دارد ولی ملاک موفقیت در هر دوی آنها پشتکار و علاقه ی شماس و قطعا هم‌ رشته ی مشاوره و هم روانشناسی نیازمند مطالعه ی بالایی است، با این حال انتخاب رشته ی مشاوره برای شما انتخابی هوشمندانه تر خواهد بود.

سلام من ١٧ سالمه و سال دهمم هنرستان بودم بعد اون تغییر رشته دادم به تجربی و دوباره از دهم شروع کردم و یک سال از همسنیا و همکلاسیام عقب افتادم علاقه شدیدی به درس دارم یعنی به خودی خودم هیچ مشکلی با درس ندارم و با عشق میخونم ولی بخاطر مدارسی که تو دوران راهنماییم میرفتم پایه ضعیفی دارم و هیچ چیز از بچه های درسخون و به قول ما خرخون حالیم نمیشد همیشه خودمو با خودم یا با جو کلاس بدتر از خودم مقایسه کردم و چون فک میکردم همه تو یه سطح درس میخونن و تازه امسال… ادامه دیدگاه »

سلام به شما عزیزم اینکه مسئول مدرسه با وجود معدل بالای شما چنین حرفی به شما زدن تعجب برانگیز هستش ولی دقت کنید که برای اینکه بتونید در جهت اهداف مهم و سخت زندگیتون گام بردارید نیاز به دید واقع گرایانه دارید. خب اینکه شما در میان افراد ضعیفی بودین و در بین اونها عملکرد قوی داشتید نمی تونه به این معنا باشه که شما از نظر درسی سطح بالایی دارید همونطور که خودتون به این موضوع اشاره کردین که بعد از ثبت نام در یک مدرسه ی سطح بالاتر به این موضوع پی بردین که افراد بسیار تلاش گری… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشین
من بیست سالمه و مشغول ب کارم ولی دوست دارم ادامه تحصیلم بدم منتهی ساعت کاریم مناسب نیست هیچ اصلاعاتی ام ندارم که راهی هست یا ن میشه راهنماییم کنین

سلام به شما زهرا جان
بهتر است در این مسیر به مدرسه بزرگاسلان مراجعه کنید تا شرایط شما مد نظر گرفته شود و اگر امکانی برای این موضوع وجود دارد در مورد آن به شما اطلاعات لازم داده شود.

بیشتر وقتا بعد از برنامه ریزی حتی دیگه کل روز رو درس نمیخونم چون شفاف تره برام که چقدر کار باقی مونده و به طور منطقی تا زمان کنکور نمیشه کاری کرد.
شفافیت منو میترسونه جوری که کلا بی خیال میشم و اون روزم رو فقط به کتاب خیره میشم😔😕

سلام .من امسال کنکور دارم(۹۹)، کمتر از یک ماه فرصت دارم و کلی کار باقی مونده دارم.حقیقتا برنامه ریزی که میکنم خیییلی استرس میگرم،چون میبینم که نمیتونم به همه کارام برسم و درسا رو خیلی تند تند و بی کیفیت میخونم.حیلی استرس گرفتم چون تا الان اصلا درس و حسابی درس نخوندم ولی الان با تمام وجودم دلم میخواد داروسازی قبول بشم اما همش غصه میخورم که چرا درست درس نخوندم.چارچوب برنامه ریزی بیشتر به من استرس میده و بدون برنامه ریزی هم که آدم سردرگمه چی کار کنه. هیچ وقت نتونستم یه برنامه بنویسم که انجام بشه و درواقع… ادامه دیدگاه »

سلام به شما آوا جان قابل درک می باشد که روبرو شدن با تایم های آخر می تواند برای شما با اضطراب بیشتری همراه شود و عموما این روند برای همه افراد وجود دارد و در شرایطی که فرد از عملکرد اصلی خود نیز تا این زمان استفاده درست نکرده باشد این اضطراب ها می تواند شدت بیشتری به خود بگیرد اما عزیزم دقت داشته باشد که بهتر است بجای تمرکز بر اینکه آینده چه اتفاقی رخ می دهد سعی کنی در این مدت زمان با یک مشاور تحصیلی صحبت کنی و شرایط درسی شما در همه درس ها مورد… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشید من کنکوری ۹۹ هستم . کمتر از یک ماه تا کنکور مونده و من آماده نیستم ۲ هفته هست که درس نخوندم دچار بی هدفی و سردرگمی شدم اصلا انگیزه درس ندارم نمیدونم باید چه کار کنم ؟! هیچ امیدی به آینده ندارم و اصلا نمیتونم به آیندم فکر کنم و احساس میکنم دچار افسردگی شده ام .

سلام به شما
عزیزم به غیر از مدت دو هفته ای که مطالعه نداشتید روزهای دیگه مطالعتون چطور بود؟ آیا از کیفیت خوبی برخوردار بود یا اینکه به طور کل عقب هستین؟ سال چندمی که کنکور میدین؟

سلام . من سطح درسیم خوبه چند هفته است که تمرکزم کم شده نمی تونم حوصله کنم و درس بخونم و سال اولمه که کنکور میدم .

سلام مجدد عزیزم اگر که در روزهای قبل میزان مطالعتون مناسب بوده جای نگرانی نیست، دقت کنید که شما مدت طولانی هست که در حال آماده شدن برای کنکور هستید و در روزهای پایانی به دلیل فشار و استرسی که آدم متحمل میشه این حالت ها طبیعی هست. سعی کنید از سرزنش کردن خودتون خودداری کنید و به مدت یک یا دو روز بدون استرس و بدون هیچ برنامه ریزی درسی به خودتون استراحت بدین یا یک تفریح و کار لذت بخش رو برای خودتون تدارک ببینید تا حال روحیتون برگرده و بعد بتونید با انرژی به درس خوندن ادامه… ادامه دیدگاه »

مشاوره تحصیلی

سلام من پایه دهم تجربی هستم وسال دیگه به یازدهم می رم دوران تابستون یک آزمون آزمایشی شرکت کردم که برنامه خیلی فشرده ای داره در حالی که آزمون های دیگه برنامه خیلی بهتری دارند. من فقط فرصت می کنم که درس ها رو بخونم و فرصت تست زدن پیدا نمی کنم در حالی که می خواستم دوران تابستون رو خوب تست بزنم ولی وقتی به حجم بالای محدوده بندی آزمون نگاه می کنم انگیزم رو از دست می دم و جامعه آماری کم آزمونی که شرکت می کنم هم بی انگیزه ترم می کنه باید آزمون دیگری رو شرکت… ادامه دیدگاه »

سلام به شما بهار جان نگرانی شما قابل درک هست اما عزیزم دقت کن که برای موفقیت نیاز هست که شما در کنار داشتن برنامه خوب پشتکار نیز داشته باشید و اگر بخواهید مداوم برنامه و یا گروه آموزشی خود را تغییر بدهید امکان موفقیت شما کاهش می یابد و تمرکز شما از مسیر اصلی خارج می شود پس بهتر است سعی کنی با داشتن یک برنامه ریزی مناسب و همچنین یک مشاور تحصیلی در کتار خود برای رسیدن به هدف مورد نظرت تلاش کنی و در این مسیر اگر برنامه نیاز به تغییری داشت می توانی با مشاور تحصیلی… ادامه دیدگاه »

سلام من امسال به پایه ی دهم تجربی میروم میخوام درس ها رو پیش خوانی کنم روزی چند ساعت بهتره که درس بخونم و تا باز شدن مدرسه چند درس از کتاب ها رو بخونم خوبه؟؟و چطور میتونم یه برنامه ریزی عالی داشته باشم که بتونم درس ها رو بخونم ؟

سلام به شما
عزیزم اگر به منظور امادگی برای کنکور قصد پیش خوانی را دارید بهتر هستش که پیش خوانی نکیند و سعی کیند پایه ی دهمتون رو مرور کنید و تست های تمرینی بزنید تا در این پایه به اندازه ی کافی قوی بشید.
پیشخوانی بهتر هست که با شروع سال تحصیلی و یکروز قبل از تدریس دبیر انجام شود.
همینطور بسیار مهم است که برنامه ی سنگینی برای خودتون در نظر نگیرید و در تابستون روزانه ۴ الی ۶ ساعت مطالعه مفید است و بیشتر از آن توصیه نمیشه.

با عرض سلام و خسته نباشیدخدمت شما
من رشته تجربی هستم و ĵسال ۱۴۰۰کنکور دارم و حس میکنم خیلی از هم سن و سال های خودم عقب هستم و بیشترین مشکلم کند بودن هستش
برای انجام یک سوال یا تست آنقدری استرس و وسواس نشون میدم تا اینکه متوجه میشم خیلی از زمانم گذشته من نمی‌دونم چیکار کنم یا اصلا از کجا شروع کنم میشه لطفاً راهنمایی کنید؟

سلام به شما عزیزم این رو در نظر داشته باش که شما در حال شروع مطالعه ی جدی برای کنکور هستید واینکه در حال حاضر خودتون رو اذیت کنید و وسوساس بیش از حدی در مورد درس بکار ببرید باعث می شه که در ادامه ی مسیر زود احساس خستگی کنید و نتونید مسیر رو ادامه بدین. دقت کنید که اگر در تست زنی احساس ضعف می کنید فعلا از زدن تست های زمان دار خودداری کنید و تمرکز اصلیتون روی مطالعه ی دروس باشه و فقط بعد از اتمام دروس تست های تمرینی بزنید و در ابتدا اگر لازم… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشید من یک خواهر دارم نهم هست میخواد بره دهم دینی رو تجدید آورده و بقیه نمره هاش ۱۰و۱۲و۱۴و… هست و معدلش هم ۱۴ /۶۹شده و به شدت به رشته تجربی علاقه داره هوش بسیار بالایی داره اما به قول خودش حس درس خوندن نداره، من بهش میگم که علوم و ریاضی رو دوباره تابستون امتحان بده نمرش رو بالا ببر. اون میخواد از طریق رشته فنی حرفه ای کنکور تجربی بده یعنی میخواد از راهی آسون به سخت‌ترین و بهترین رشته برسه و اینکه هر روز یه چیزی میگه به یه چیزی علاقه داره اصلا نمیدونه میخواد… ادامه دیدگاه »

سلام به شما دوست عزیز نگرانی و احساس مسئولیت شما قبل درکه عزیزم ولی این رو در نظر داشته باشید که در کنار کمک و راهنمایی های شما در نهایت این خواهرتون هست که باید تصمیم گیرنده باشه و اگر شما سعی کنید مدام راه درست رو به ایشون نشون بدین و قصد داشته باشید در هر لحظه ای جلوی شکست ایشون رو بگیرید میتونه باعث بشه ایشون هیچ زمانی قدرت تصمیم گیری نداشته باشن و نتونن مسئولیت اشتباهاتشون رو بپذیرن. درسته که انتخاب رشته و کنکور بسیار برای انسان سرنوشت سازه و میتونه مسیر زندگی انشان رو تغییر بده… ادامه دیدگاه »مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

سلام خسته نباشید من نیاز به مشاوره تحصیلی دارم چند تا سوال داشتم ازشون شما شماره ای چیزی دارین که تماس بگیرم یا پیام بدم از طریق واتساپ

سلام
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰

سلام و وقت بخیر.دختری۱۷ساله هستم چند ماهی میشه که ازدواج کردم و شدیدا به درس خوندن و یادگیری علاقمندم اوایل شوهرم زیاد مایل نبود درسمو ادامه بدم فقط اجازه داده بود که دیپلممو بگیرم ولی الان گفته میتونم برای کنکور و دانشگاه هم اقدام کنم و از این بابت خیلی خوشحالم حتی مادر شوهرم هم خیلی دوست دارن درسمو ادامه بدم همیشه تو مدرسه شاگرد ممتاز بودم و همیشه معدلم بیست بود ولی الان اصلا نمی تونم بین زندگیم و درس خوندنم تعادل برقرار کنم به گونه ای که مدتی هست که اصلا لای کتابامو باز نکردم و این موضوع… ادامه دیدگاه »

سلام به شما دوست عزیز این حالتهایی که در شما ایجاد شده طبیعی هستش و اصلا جای نگرانی نیست، شما در ابتدای زندگی هستید و اینکه با وجود علاقمندیتون نسبت به درس کمی نسبت به درس خوندن بی تفاوت بشید خیلی دور از ذهن نیست، پس در ابتدای کار و برای بهبود حالتون نیاز هست که شرایطتون رو در نظر بگیرید و از سرزنش کردن خودتون خودداری کنید. نکته ی مهمی که وجود داره اینکه خیلی به خودتون سخت نگیرید و توقع زیادی از خودتون نداشته باشید. به هرحال شما در حال حاضر متاهل هستید و جدا از درس زندگی… ادامه دیدگاه »

سلام مجدد.خیلی ممنون بابت راهنماییتون.واقعا در برنامه ریزی درسی برای خودم مشکل دارم و نمی تونم یه برنامه ریزی درست داشته باشم از طرفیم خیلی خجالتی هستم و تلفنی نمی تونم خیلی راحت حرف بزنم میخواستم بدونم میتونید در همین سایت کمکم کنید بتونم یه برنامه ریزی درست برای خودم داشته باشم..

شما برای کنکور سال ۱۴۰۰ میخواین آماده بشین؟ رشته ی تحصیلیتون چیه؟ از نظر خودتون پایه ی قوی دارید یا خیر؟ بیشتر در چه درس هایی احساس قوت می کنید و در چه درس هایی احساس ضعف می کنید؟ در حال حاضر و برای شروع میزان توانمندی و زمان خودتون رو برای درس خودندن چقدر می دونید؟

با عرض سلام و خسته نباشید.خیر من برای کنکور ۱۴۰۱می خوام آمادە بشم بە خاطر ازدواجم یه سال عقب افتادم رشته ی تحصیلیم تجربی هستش تقریبا در همه ی درس هام احساس قوت میکنم بجز ادبیات که اونم به خاطر دبیرمون بود که اصلا به دستور زبان فارسی اهمیت نمیداد خودمون. مشکل اصلیم تست زدن و اعتماد به نفس پایینم هستش اگر بخوام زمان به اندازه کافی دارم.

هدف شما قبولی در چه رشته ای هست؟ خودتون فکر می کنید با وجود وضعیت خوب درسیتون علت عدم اعتماد بنفستون چیه؟ با کتاب های کمک آموزشی می تونید ارتباط برقرار کنید؟ تابحال اقدام به تست زنی کردین؟؟

قبل از ازدواج هدفم پزشکی بود ولی الان بیشتر به پرستاری یا دبیری فکر می کنم راستش دلیل اصلیشو نمی دونم همیشه اعتماد به نفسم پایین بوده با کتاب های درسی زیاد کار میکنم البته قسمت های درسنامه و پرسش های تشریحی ولی زیاد تست کار نکردم توی آزمون های پیشرفته تحصیلی که هرساله طی سه مرحله برگزار میشد احساس کردم هنگام تست زنی زمان کم میارم و حتی قسمت های زیاری رو فرصت نمی کنم نیگا کنم چه برسه جواب بدم.

خب عزیزم شما تا کنکور ۱۴۰۱ زمان زیادی داری اصلا این حجم از نگرانی توجیحی نداره. بهتر هست که برای شروع برنامه ی بسیار سبکی رو برای خودت تنظیم کنی میتونی از روزی ۳تا ۴ ساعت مفید شروع کنی. سعی کنید از ساعتی که همسرتون بیدار میشن و برای رفتن به سرکار آماده میشن شمام از همون تایم شروع کنید به در س خوندن. دقت کنید که موفقیت در کنکور به زمانبندی و نظم نیاز داره. اگر در برنامه ریزی روزانتون نظم داشته باشید هیچوقت خسته و آشفته نمی شید. اخر هفته های خودتون رو هیچ برنامه ی درسی نزارید… ادامه دیدگاه »

خیلی ممنون بابت راهنمایی های مفیدتون ولی من هنوز پایه های یازدهم و دوازدهم رو پاس نکردم بعد از پایه دهم ازدواج کردم و یک سال از درسام عقب افتادم و الان دوباره می خوام برای یازدهم ثبت نام کنم
باز هم ممنون موفق و پیروز باشید.

خب عزیزم اگر هنوز پایه هاتون رو به طور کامل پاس نکردبد به جای کتاب های جامع میتونید فقط مباحث مربوط به پایه ی خودتون رو بخونید و بعد از اون تست های مربوط به اون مبحث رو بزنید و به مرور تمرین کنید تا قوی تر بشید.
و همچنین از راهکارهای دیگه خدمتتون توضیح داده شد استفاده کنید.
موفق باشید

خیلی ایده ی خوبی بود مرسی

سایت “مشاورانه” به صورت 24 ساعته در زمینه های مشاوره روانشناسی خانواده تلفنی و حضوری در خدمت شماست ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ برترین روانشناسان ایران در کنار شما هستند

انجمن روانشناسی آمریکا

کانون مشاوران ایران

انجمن روانشناسی ایران

Medical news


اینجا Downloads-icon



 

 

 

مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

روانشناسی-دست و دلم به درس خوندن نمی ره و هر چی می خوام خودم رو متقاعد کنم که باید درس بخونم ، نمی تونم؛ همة امکانات هم برای درس خوندن فراهمه، چه کنم؟

 

 

هر رفتاری که انسان انجام می دهد، ناشی از تعامل سه عنصر هدف، انگیزه و نیاز است. چرا وقتی ما تشنه می شویم، سراسیمه به هر طرفی می رویم، تا آب به دست آوریم و رفع عطش کنیم؟ زیرا نیاز به آب داریم و کمبود آب در بدن ما، موجب انگیختگی فیزیولوژیکی ما می شود و ایجاد انگیزه می کند و در نتیجه، برای رسیدن به هدف، یعنی آب، همة سعی و تلاش خود را به کار می گیریم. اگر شما می خواهید انگیزة مطالعه کردن بیشتری پیدا کنید، در مرحلة اول باید هدف خود را مشخص کنید. وقتی مشخص شد که شما چه هدفی دارید، طبعا برای رسیدن به آن هدف، احساس می کنید که نیازمند چیزهایی هستید که از طریق مطالعه و درس خواندن به دست می آیند و در نتیجه، برای دست یابی به آن چیزها، برنامه ریزی می کنید؛ سپس بر اساس آن برنامه، عمل می کنید.

 

بدون تردید، شما به خاطر هدفی در کنکور سراسری شرکت کردید؛ تا به دانشگاه راه پیدا کنید. حال که وارد دانشگاه شدید، باید توجه داشته باشید که هدف شما چه بود؛ زیرا بعضی از دانشجویان، یا هدف نهایی خود را گم می کنند و یا اهداف واسطه ای را به عنوان هدف نهایی، تلقی می کنند که در هر دو صورت، دچار نوعی سردرگمی می شوند و انگیزه ای برای مطالعه ندارند؛ حال آن که وارد دانشگاه شدن، در واقع، آغاز راه است و برای طی کردن این راه، باید شبانه روز تلاش کرد و از همة امکانات، بهره جست؛ تا به هدف رسید. موفقیت در تحصیل، برآیند عوامل زیر است:

 

1. میزان تلاش و کوشش، به گونه ای که بر اساس برنامه ای منظم صورت گیرد و نتیجة چنین تلاشی، باید متناسب با میزان صرف وقت باشد. به طور مسلم کوشش های منظم و پیگیر برای تسلط بر موضوع درس، نقش مؤثری ایفا می کنند.

 

2. انگیزه و علاقه که عاملی درونی است و به روشن شدن هدف درس، بستگی و ارتباط مستقیم دارد.

 

3. تجربیات قبلی که مفهوم دقیق آن، برخورداری از پیش مطالعه در زمینة درس جدید می باشد.

 

4. تمرکز و دقت، به گونه ای که ذهن با تمام توانایی و قدرت جذب اطلاعات علمی، در حوزه درس مورد نظر، فعال باشد.

 

5. برقراری ارتباط منطقی و معنادار بین بخش های مختلف درس مورد نظر، به گونه ای که «اصل پیوستگی» به عنوان یکی از اصول مهم یادگیری، حفظ شود. اگر مطالب درسی را به صورتی مرتبط با یکدیگر در نظر بگیرد و تأثیر حذف یا اضافة مطلبی را در آنها بررسی کنید، یادگیری پایدار و پابرجایی را احراز کرده اید.

 

6. بهره گیری از تلقین مثبت؛ اگر تحت تأثیر افکار منفی قرار می گیرید و در مقطعی از دوران تحصیل، تصور می کنید که فردی ناموفق و بیهوده هستید، عملاً رفتار و کردار شما متأثر از چنین وضعی خواهد شد و نتیجة مطلوبی به بار نخواهد آمد؛ امّا با تلقین جنبه های مثبت و سازنده، به افکار امیدبخش و متعالی دست خواهید یافت و تداوم چنین افکار و حالاتی، در نتیجة کارتان، چشمگیر خواهد بود.

 

7. توکل به خدای متعال را در هیچ لحظه ای از دست ندهید؛ بلکه در مواقع حساس و دشواری که برایتان پیش می آید، بیشتر از همیشه، به نیروی ایمان به خدا، تکیه کنید و او را در همه حال، ناظر بر خود و پشتیبان واقعی تان بدانید که در چنین صورتی، به یاری حق، موفقیت در انتظار شما خواهد بود.

 

 

8. راهکار اساسی در تحصیل موفق، کسب انگیزه و تقویت نشاط و شادابی درسی است. بنابراین برای افزایش سطح انگیزه، راهکارهای زیر را عملی سازید:

 

الف) فهرستی از توانمندی های خود تهیه کرده، روزی دو یا سه بار با صدای بلند آن را بخوانید؛ مثلا بگویید: من شخص با استعدادی هستم و من… هستم.

 

ب) فهرستی از فواید مادی, معنوی و موقعیتی درس خواندن و کسب موفقیت تحصیلی خود را تهیه کرده، آن را هر روز مرور کنید و هر روز نیم ساعت بر روی یکی از آن فایده ها، فکر کنید و 10 سطر دربارة آن بنویسید و این عمل را برای

 

همه فایده ها انجام دهید و بعد هر کدام را که برای شما خوشایندتر بود، گاهی اوقات مطالعه کرده، به آن بیفزایید.

 

ج) فهرستی از پیامدهای منفی درس نخواندن, مانند اخراج از دانشگاه، مشروط شدن و… را تهیه و با تأمل در مورد آنها، این پیامدهای منفی را برای خود، جدی, بزرگ و معضل آفرین معرفی کنید.

 

9. یکی دیگر از عوامل، شیوه درس خواندن است؛ پس خوب است در روش تحصیل خود تجدید نظر کنید و با مطالعة بیشتر، به یک شیوة علمی و کارآمد برسید. در این باره، توجه شما را به چند توصیة مهم دربارة شیوة تحصیل جلب می کنیم:

 

الف) سعی کنید برای حفظ و جلب انگیزة لازم, به اتفاق یکی از دوستان خود مطالعه کنید و یا با او مباحثه کنید.مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

 

ب) دانشجوی گرامی! شکل درس خواندن، بر اساس مادة درسی, مقطع تحصیلی, زمان و فرصت تحصیلی و توانمندی های فراگیر و موقعیت فراگیر، تفاوت می کند.

 

بی تردید، شکل تحصیل در دبستان با شکل تحصیل در دانشگاه، یکسان نیست و شما نمی توانید همان گونه که در دبیرستان درس می خواندید، در دانشگاه نیز به همان شیوه موفق باشید و یا شکل ارائة درس ریاضی و یاد گرفتن آن با درس فارسی، متفاوت است و بر همین اساس، در درس های دانشگاه، بیشتر حجم کار بر دوش فراگیر است و استاد تنها به ارائة مطالبی که دانشجو با تلاش فردی به آنها نمی رسد، می پردازد. از این رو، دانشجو باید به گونه ای به درس توجه کند که مطالب سهل را خود فراگیر بگیرد و مطالب دشوار را به کمک استاد بیاموزد. از این رو، توصیه می شود به امور زیر توجه کنید: 1. قبل از شرکت در کلاس درس، پیش مطالعه (مطالعه قبلی) داشته باشید.

 

2. با بر شمردن ثمرات و فواید درس و مجموعه درس ها و اجرای دقیق موارد قبلی، سطح انگیزة خود را افزایش دهید.

 

3. به هنگام پیش مطالعه، برخی نکات مهم درس را یادداشت کنید.

 

4. رأس ساعت مقرر، در کلاس درس حاضر شوید و بدانید که تأخیر و غیبت (هر چند مجاز)، آفت تحصیل مفید است.

 

5. در کلاس درس، به سخنان استاد و ارائة او به صورت دقیق گوش دهید و با تمرین، میزان تمرکز حواس خود را بالا ببرید و برای این کار، از 5 دقیقه شروع و لحظه به لحظه، آن را زیادتر کنید.

 

6. مطالب دشوار درس را یادداشت کنید.

 

7. اگر بین مطالبی که در پیش مطالعه یاد گرفتید و آن چه استاد می گوید، ناسازگاری وجود داشت، سؤال کنید و هر جا که ابهام داشتید، سؤال کنید.

 

8. از استاد درخواست کنید که کتاب های دیگری را غیر از متن درسی، به شما معرفی کند. این کتاب ها باید یکی در سطح برتر از متن درسی و یکی در سطحی پایین تر از متن درسی باشد؛ تا اگر مطلب را متوجه نشدید، به کتاب ساده تر مراجعه کنید و اگر مطالب درس را متوجه شدید، برای گسترش و تعمیق آموخته ها، به مطالعة آن بپردازید.

 

9. بعد از فرا گرفتن درس، مدتی بر روی آن و مطالب آموخته شدة قبلی، فکر کنید؛ یعنی فضایی مناسب و آرام برگزیده و حدود 30 تا 60 دقیقه به میزان ضرورت بر روی مطلب آموخته شده بیندیشید.

 

10. بعد از یادگیری و تفکر، مطالب را به زبان خود در دفتر اصلی درس یادداشت کنید. اگر به صورت مستمر و منظم، تمام مطالب را این گونه بررسی و یادداشت کنید، در پایان ترم، جزوة شما خود یک کتاب مفید خواهد بود. همچنین به نکات زیر در مورد شیوة مطالعه دقت کنید: 1. از مطالعة شتاب زده پرهیز کنید.

 

2. کتاب یا بخش مورد نظر از کتاب را به قسمت های کوچک تر تقسیم کنید و هر قسمتی را مطالعه کرده، بفهمید و بعد به سراغ قسمت بعدی بروید.

 

3. فضا و مکان مطالعه را برای خود مکانی جذاب و نشاط آفرین بسازید، حتی با تغییر محیط و به کارگیری وسایل نشاط آور.

 

4. نور کافی, حرارت متناسب, وضعیت نشستن و فضای مناسب برای درس و نیز به کارگیری ابزار کمک آموزشی خوب، در تحصیل و مطالعه بسیار مؤثر می باشند.

 

5. ورزش صبحگاهی را فراموش نکنید و در روز، سه تا چهار نوبت و در هر نوبت، 5 تا 6 بار، تنفس عمیق را فراموش نکنید.

 

6. متن درسی و مورد مطالعه را هماهنگ و هم سطح با فهم خود برگزینید.

 

7. خود را به رعایت نظم در مطالعه عادت دهید؛ مانند شروع در ساعت معین و پایان در ساعت معین. همچنین مطالعه را قطع نکنید و از انحراف فکر و حواس پرهیز کنید.

چند تذکر:

 

1. تحول جدید و ترک سابقه و روش قبلی به سرعت و سهولت انجام نمی پذیرد؛ از این رو، صبر و حوصله و مقاومت، شرط موفقیت است.

 

2. نظارت بر اجرا و این که برنامة درسی خود را به دست خودتان ارزیابی کنید، لازمة پیشرفت است؛ زیرا نواقص را مرتفع و برنامه را پیش می برد. بنابراین، عملکرد تحصیلی خود را ارزیابی و نقاط ضعف آن را مرتفع سازید.

 

3. هرگاه در اجرای برنامة تحصیلی خود موفقیت داشتید، خود را تشویق کنید و پشتکار خود را افزایش دهید.

 

4. برای هر روز (هر 24 ساعت) خود برنامه داشته باشید و بر اساس آن حرکت کنید و شب، میزان هماهنگی خود را با برنامه، ارزیابی کنید.

 

نظم و برنامه ریزی در زندگی، برای استفادة مناسب از فرصت ها و رسیدن به اهداف است. برای منظم شدن، بایستی اهداف را در دو گروه بلندمدت و کوتاه مدت، تنظیم کرد؛ سپس برنامه ای زمان بندی شده برای وصول به آن طراحی و اجرا کرد. بدون تعیین اهداف، برنامه ریزی، غیرممکن و بدون برنامه ریزی، نظم نامیسر است.

 

اشخاص منظم، حتی برای کوچک ترین کارهای زندگی خود دارای برنامه هستند؛ مانند چگونه خوابیدن، چگونه لباس پوشیدن، چگونه نماز خواندن، چگونه ناخن گرفتن و چگونه موها را شانه کردن.

 

موفقیت در هر کاری، مرهون سه امر است؛ شناخت هدف، برنامه ریزی، همت و تلاش. با توکل بر خداوند و اجرای این سه رکن، به یقین، به هدف خواهید رسید.

 

اکنون شما باید امور زیر را رعایت کنید:

 

1. عزم و همت خود را محکم کنید.

 

2. با مشورت با افراد خبره نحوه درس خواندن خود را اصلاح کنید و برای اوقات شبانه روز خود برنامه ریزی کنید. ساعات ابتدایی صبح را نخوابید و سعی کنید در آن ساعات، درس بخوانید و برای خود هم مباحثه انتخاب کنید و تمامی درس ها را بدون استثنا، با او بحث و گفت وگو کنید.

 

3. برای پای بند بودن و عمل کردن به برنامه های طراحی شدة خود، از یک برنامة تنبیه و پاداش کمک بگیرید و در پایان هر روز یا هر هفته، به میزان موفقیت ها و عملی کردن برنامه های طراحی شده، خود را تشویق کنید و به میزان تنبلی ها و عمل نکردن به آن برنامه، خود را تنبیه کنید.

منبع:پایگاه حوزه

والدین نگران بخوانند

درمان اختلالات گفتاری کودکان

دسترسی به پزشک متخصص درهر زمان ومکان

با چند سوال ساده شخصیتت رو بشناس!

همین حالا وکیل بگیر

گل فروشی ارزان در تهران

چگونه کسب وکار پرسودی داشته باشیم؟

مشاوره تلفنی طلاق

درخواست مجرب ترین وکلا طلاق توافقی

درمان وسواس در دوران کرونا

کسب و کار اینترنتی، پر سودترین هستند

راهنمای انتخاب و خرید محصولات زناشویی

دریافت بی قید و شرط اقامت دائم ترکیه

بایادگیری مهارت ارتباط موثرزندگیتومتحول کن

چگونه در فضای مجازی فروش داشته باشم؟

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020



با دست خالی کسب و کارتو رونق بده!

شارژ دلاری اکانت اپل آیدی

پیج اینستاگرامتو پر فروش کن

تکنیک های افزایش فروش اینترنتی

مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

آموزش مجازی کودک و والدین

سفارش دیزاین خاص و فوق حرفه ای گل طبیعی

درمان اختلالات روحی بدون دارو و عارضه

درمان اختلالات گفتاری کودکان

پرسودترین راه کسب و کار در این کساد بازار

اگر شما هم مشکل ملکی دارید تماس بگیرید

هوشمند سرمایه گذاری کنید

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

با فضای مجازی کسب و کارت رو نجات بده!

مشاوره تخصصی اینترنتی کردن کسب و کار

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

فیلم های درس مورد نظر را مشاهده کنید:ادبیاتعربیدینیزبانریاضیزیستفیزیکشیمی ورود به فروشگاه اینترنتی دی وی دی کنکوردریافت مشاوره درسی و برنامه ریزی کنکور


مشاوران 100
انگیزشی
۱۱ نظرها

از شوماخر پرسیدن شما چطور ۷ دوره قهرمان مسابقات اتوموبیل رانی شدی؟ گفت وقتی بقیه ترمز میکردن من گاز میزدم. خیلی راحت وقتی بقیه ترمز کردن خسته ان کم اوردن درس نمیخونن شما گاز بزن درس بخون تا قهرمان بشی.

باید زحمت بکشید. مصاحبه هایی که با رتبه های تک رقمی میشه بعضیشون میگن ما الزما خیلی هم با استعداد نبودیم ولی اهل تلاش زیاد بودیم. واقعا اینقد نابغه نیستن بلکه خیلی تلاش میکنن.

بهتره یک برگه یا دفترچه داشته باشیم و داخل بنویسیم که اگه درس بخونم و تلاش کنم چه چیزهایی گیرم میاد؟ هر وقت نکته جدیدی به ذهنمون رسید داخل این برگه یا دفترچه یادداشت کنیم یا حتی داخل گوشی، مثلا اینکه اگه درس بخونم و رشته مورد نظرم قبول بشم درآمد بیشتری در آینده میتونم داشته باشم، ازدواج بهتری میکنم، شان و موقعیت اجتماعی بهتری توی جامعه و اطرافیانم دارن، میتونم به مردم کشورم خدمت کنم، میتونم پیش زمینه ای برای ادامه تحصیلم در خارج از کشور داشته باشم، و… هر وقت انگیزمون کم شد باید نگاهی به این موارد بندازیم. این خودش به ما انگیزه میده و محرک میشه. یه لحظه تصور کنید اگه الان کمی به خودتون سختی بدید به این چیزای خوب میرسید.مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

ارتباط با افرادی که منفی باف هستن رو به حداقل برسونید. حداقل وقتی که میخواید دوباره انگیزه بگیرید از اینجور آدمها تا حد امکان دوری کنید.

بیشتر با افرادی ارتباط داشته باشید که شما رو تشویق میکنن و بهتون انرژی مثبت میدن. به جمله معروف هست که میگه «شما تبدیل به میانگین ۵ نفری خواهید شد که بیشتر از همه با آن ها ارتباط دارید». با افراد مثبتی که دوست دارید مثل اونها باشید و بهتون انگیزه میدن بیشتر ارتباط داشته باشید.

خوندن، گوش دادن و یا دیدن مطالب یا عکس و کلیپ هایی که بهتون انگیزه میده رو حتما تو برنامه زندگیتون داشته باشیت. مثلا اگه میخواید رشته پزشکی قبول بشید خوبه که گاهی اوقات مستند های کوتاه زیر یک ساعت که از زندگی پزشکان موفق متخصص و فوق تخصص تهیه شده رو ببینید که نمونه هاش توی اینترنت زیاده. دیدن موفقیت ها و پیشرفت های آدم های موفق در رشته تحصیلی که شما قراره در آینده برید بهتون انگیزه مضاعف میده که شما هم اگه از الان تلاش کنید و همت داشته باشید میتونید مثل این افراد موفق باشید. به عنوان مثال گفتم پزشکی، برای هر رشته ای افراد موفق زیادی هستند چه داخل کشور و چه ایرانی هایی که خارج کشور هستن.

فایل های صوتی یا تصویری انگیزشی مخصوصا اونهایی که مربوط به کنکور هستند رو وقتی که انگیزتون کم شده حتما ببینیت یا بشنویت. سمینار موفقیت (انسان موفق) دکتر شاهین فرهنگ (دکترای روانشناسی) هم تکنیک هایی رو میگه که نه فقط برای کنکور بلکه برای رسیدن به همه خواسته ها و اهداف زندگی واقعا مفید هست. این کلیپ ها تو اینترنت موجوده واسه دانلود. البته کلیپ ها و تکنیک هاش به درد کسی میخوره که در عمل واقعا اجراشون کنه.

گاهی باید چشماتون رو ببندید و آینده خودتون رو تصور کنید. با جزئیات هر بار که تصور میکنید جلوتر برید هر بار تصور جزئیات بیشتری از آینده خودتون رو ببینید و تصور کنید. به این میگن تکنیک تصویرسازی ذهنی در روانشناسی. به این فکر کنید که کنکور رو با موفقیت گذروندید رتبه ها اعلام شده و رتبه خوبی آوردید، خانواده و دوستان و اقوام همه بهتون تبریک میگن، بعد از اوایل مهر ماه رشته و دانشگاهی که میخواستید قبول شدید و باید برید دانشگاه کنار همکلاسی های جدید دانشگاه عالی، رشته مورد علاقه و هدفی که میخواستید بهش رسیدید. چقد لذت بخشه که آدم نتیجه تلاششو حالا ببینه. به این فکر کنید که بعد از کنکور خیلی ها از شما سوال میپرسن که چکار کردی؟ رتبت چند شد چی قبول شدی؟ شما هم با افتخار سرتو بالا میگیری و با لبخند رضایت بخش میگی فلان رشته خوب فلان رتبه خوب … و بعد از کنکور خیلی ها ممکنه شما رو الگوی درسی خودشون قرار بدن واسه موفقیت تو کنکور و اون وقت میتونید حس خوب کمک کردن به دیگران رو  بچشید. شیرینی تصور این لحظات خودش میتونه انگیزه ای باشه برای از جا بلند شدن و شروع با انگیزه بیشتر.

بیشتر به موفقیت های گذشته و مسیری که تا حالا طی کردید نگاه کنید نه به مسیری که پیش رو دارید. به خودتون بگید من این همه تلاش کردم تا حالا و به اینجا رسوندم این همه سال از ۶ سالگی دارم میرم مدرسه نباید از این به بعد کم کاری کنم. راه زیادی تا رسیدن به هدفم نمونده باید بلند بشم و راه رو ادامه بدم حیفه این همه تلاش کردم تا حالا از این به بعد ادامش ندم. تازه نزدیکه که نتیجه سال ها مدرسه رفتن و تلاشم رو ببینم این آخرین لحظات رسیدن به هدف باید تلاش رو بیشتر کنم.

یه پیشنهاد عملی: اگه می‌ خواهید درس بخونید ولی اراده ‌ی کافی برای اجرای تصمیم هاتون رو ندارید برنامه ‌ی خودتون رو بدید به مادر یا خواهر یا برادر یا پدرتون و از اونها بخواهید شما رو کنترل کنن. باید کسی باشه که دلسوز شما باشه و البته وقت شما رو در حین کنترل با صحبت کردن های بی فایده تلف نکنه و استرس و انرژی منفی هم به شما نده، یعنی شما رو نا امید نکنه.

یکی از قهرمانان دو المپیک که چند دوره مدال طلا گرفته بود میگفت من لحظاتی که تفنگ میخواست تیر رو شلیک کنه و دونده ها شروع کنیم به دویدن به سمت خط پایان، تمام زحمت ها و سختی هایی که کشیده بودم تا به اینجا برسم از جلو چشمم رد میشد. جوری درس بخونید به اندازه ای درس بخونید که روز قبل از کنکور و یا روزهای اخر نزدیک کنکور به خودتون نگید ای کاش چن روز یا چند ساعت بیشتر وقت داشتم.

اگه هنوزم فکر می کنید واسه از جا بلند شدن و مردونه جنگیدن برا کنکور دیر شده، اگه فکر می کنید رقیباتون همه خیلی وقته شروع کردن و شما خیلی عقب هستی، اگه فکر می کنید معدلتون پایین هست و فرصتی واسه جبرانش ندارید، یادتون بیارید که رتبه ۱ کنکور ۸۸ با معدل حدود ۱۱ و نیم که حتی دیپلمش هم ریاضی بود نه تجربی، از یک شهر کوچک منطقه ۳ غرب کشور درحالیکه تازه زمستان سال ۸۷ از خدمت سربازی برگشته بود و میخواست از این به بعد بره تو کار به پدرش کمک کنه به اصرار پدرش از همون زمستون ۸۷ یعنی تقریبا ۵ ماه مونده به کنکور سراسری ۸۸ شروع میکنه مردونه و با غیرت برا کنکور میشینه جنگی میخونه اونم توی یک اتاق ۲ در ۳ متری توی انباری (به خاطر دوری از سر و صدا چون خونشون پر جمعیت و شلوغ بوده) و رتبه ۱ کشوری کنکور تجربی میاره!!! شما هم میتونی مثل ایشون و حتی بهتر باشی. شمایی که شاید وقت بیشتری نسبت به اون داری اون فقط ۵ ماه وقت داشت، شما که شاید معدلت بالاتر از ۱۱ ونیم هست، شاید از یک شهر محروم منطقه ۳ هم نباشی و امکانات بیشتری هم داشته باشی، مطمئن باش میتونی بدرخشی. کافیه از ته دل بخوای و بلند بشی مردونه واسه آیندت بجنگی. جنگ با تنبلی و بی انگیزگی و درس نخوندن. باهاش بجنگ و مطمئن باش که پیروز میشی.

برای حفظ مداوم این روحیه حتما مطالب انگیزشی موجود در سایت مشاوران ۱۰۰ و همچنین کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام مشاوران ۱۰۰ رو دنبال کنید. ویدیوهای مفیدی از توصیه های رتبه های برتر در کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام مشاوران ۱۰۰  منتشر شده.

 

همچنین ارتباط مداوم با یک مشاور تحصیلی با تجربه که ساعت مطالعه روزانه و برنامه هفتگی شما رو مرتبا چک کنه و پیگیر وضعیت و عملکرد شما باشه هم میتونه خیلی بهتون کمک کنه.در صورتی که نیاز به برنامه ریزی و مشاوره کنکور دارید با ما تماس بگیرید.

ورود به فروشگاه فیلم کنکور

برای ثبت نام مشاوره تحصیلی کنکور کلیک کنید
 

 روش اول: شما می توانید «نام و نام خانوادگی + پایه تحصیلی + مدت زمان مورد نظر خود را برای دریافت برنامه ریزی و مشاوره» مستقیما به شماره پیامک ۱۴ رقمی مخصوص هر مشاور که در جدول بالا در کنار تصویر چهره وی درج شده است ارسال نمایید. متن پیامک و شماره تلفن همراه شما بلافاصله توسط همان مشاور دریافت خواهد شد و ایشان با شماره موبایل خود به درخواست شما پاسخ خواهند داد. طی اولین تماس تلفنی مشاور با شما شرایط، روش کار و هزینه مشاوره و برنامه ریزی بلند مدت به شما اعلام می گردد.

روش دوم: علاوه بر این، می توانید از طریق تماس با شماره تلفن ۹۱۰۳۵۳۶۳-۰۲۱ درخواست مشاوره و برنامه ریزی بلند مدت خود را به مسئول ثبت نام اعلام کنید و در صورت تمایل نام مشاور مورد نظر خود را نیز ذکر کنید تا پس از هماهنگی، همان مشاور در اولین فرصت برای پاسخگویی به درخواستتان با شما تماس بگیرد.

روش سوم: علاوه بر دو روش فوق، جهت ارتباط با رتبه های برتر کنکور (اعضای گروه آموزشی مشاوران ۱۰۰) می توانید درخواست برنامه ریزی و مشاوره بلند مدت خود را به آیدی moshaverane100_Admin@ در تلگرام ارسال کنید و در صورت تمایل نام مشاور مد نظر خود را نیز ذکر کنید.

کانال بهترین فیلم های آموزشی کنکور:

ورود به کانال تلگرام فیلم ها

گفته های تان بسیار پر ارزش بود . خداوند اجرتان دهد،به امید پیروزی…

سلام یک کانال تلگرام انگیزه درس خواندن میشه معرفی کنید

سلام، آدرس کانال تلگرام:https://t.me/moshaverane100_com

نمیدونم چرا حس و حال درس خوندن ندارم میخوام بخونم چند روز میخونم دوباره بی انگیزه میشم سال بعد هم کنکور دارم ولی میگن ریاضی مثل قبل کنکورش سخت نیس دیگهمشاوره تحصیلی برای درس خواندن

رشته های روزانه پرطرفدار در دانشگاه های دولتی تهران گروه ریاضی همیشه رقابت دارن و افراد با انگیزه و تلاشگر که رتبه خوبی میارن میتونن قبول بشن.

من عکس پروفسور سمیعی رو گذاشتم روی میز مطالعه ام هر وقت انگیزه ام واسه درس خوندن کم میشه بی حوصله میشم نگاش میکنم شارژ میشم منم باید روزی یک پزشک معروف بشم

هیچ چیز به نظرم اندازه اینکه جون انسان ها رو نجات بدی در اینده به یک کنکوری انگیزه نمیده واسه درس خوندن پزشکی بهترین راهه واسه این هدف

من کلا انگیزه درس خوندن واسه کنکور رو از دست دادم چون معدل نهاییم خیلییییی بد شد
به جز این مورد بازم کسی بوده با معدل ۱۲ رتبه خوب اورده باشه؟؟

بله کسانی بودن که حتی با این معدل پزشکی سه دانشگاه اول تهران روزانه قبول شدن مثل امیرحسین اجیرلو در کنکور ۹۴ با معدل حدود ۱۲ پزشکی دانشگاه ایران قبول شد

کلیپ های انگیزشی که واقعا تاثیر داره حداقل رو من داشته

رستگاری رحمانی و محمد احمدی هردوشون با دیپلم ریاضی رتبه ۱ کنکور تجربی شدن! نابغه هستن اینها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

ورود به کانال تلگرام فیلم ها

.دریافت کد تخفیف با ارسال پیامک به 09909380945

@media (max-width:1008px) {
.noresp {
display: none !important
}
}
.form-control {
width: auto !important;
border-radius: 0px
}
.inner-contentbox {
margin-bottom: 15px !important
}
.alink img {
max-width: 100% !important;
width: auto !important;
height: auto !important
}
.alink h2 {
color: rgb(58, 109, 151);
font-size: 16px;
margin-bottom: 20px
}
.alink h3 {
font-size: 14px;
color: rgb(58, 109, 151);
margin-bottom: 20px
}
.alink p {
line-height: 27px
}
.alink a {
font-size: 15px
}
.shoar {
background: rgb(249, 249, 249) none repeat scroll 0% 0%;
text-align: center;
padding: 30px 10px;
font-weight: bold;
font-size: 23px;
margin-bottom: 20px;
line-height: 32px;
color: rgb(58, 109, 151);
margin-top: 20px
}
.end {
border: 1px solid rgb(220, 222, 181);
background-color: rgb(254, 255, 232);
padding: 10px;
margin: 10px 0px;
line-height: 1.5;
}
.slo {
font-size: 50px;
font-family: yekan;
margin-left: 20px;
}
.slo2 {
font-size: 50px;
font-family: yekan;
position: relative;
top: 33px;
margin-right: 20px;
}
.mytable tr td {
border: 1px solid #ccc;
}
.mytable tr:nth-child(even) {
background: #ED7D31;
color: white
}
.mytable tr:nth-child(even) td {
color: white !important
}
.mytable tr:nth-child(odd) {
background: #FFF
}
.mytable tr:first {
background:#EBFC87
}
.mytable li:nth-child(5n+3) {
font-weight: bold
}
address, blockquote, dd, dl, p, pre, q {
margin-bottom: 1px;
}
.mb-5 {
margin-bottom: 3px !important
}
h4 {
font-size: 14px !important;
font-weight: bold;
color: rgb(58, 109, 151);
}

در این مقاله روش صحیح مطالعه برای دانش آموزان یعنی مشکل بزرگی که برای دانش آموزان پیش می آید و مانع کسب نمرات خوب در امتحانات  و مخصوصا امتحانات نهایی می شود را بررسی می کنیم.مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

برای  مشاوره روش صحیح مطالعه برای دانش آموزان

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره های زیر تماس بگیرید
 

تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۷۸۹ از کل کشور
 

تماس با شماره ۹۰۹۲۳۰۵۸۸۰ از استان تهران

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیلدرصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .

درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .

 

 

روش صحیح مطالعه برای دانش آموزان جزو مواردی است که تاکنون توجه خیلی کمی به آن شده است و دلیل آن هم شاید اهمیت بیش از حد کنکور نسبت به امتحانات مدارس باشد . اما به دلایل بسیار متنوع اهمیت امتحانات مدارس بسیار بیشتر از کنکور است. درواقع در نظام آموزشی ایران خواه ناخواه امتحانات تاثیر بسزایی در اعتماد به نفس دانش آموزان دارد و ما در گروه مشاوره تحصیلی هیوا می خواهیم در این مقاله به روش صحیح مطالعه برای دانش آموزان می پردازیم و روش های مختلفی که منجر با افزایش بازدهی دانش آموزان در امتحانات مدارس و موفقیت در امتحانات نهایی می شود را توضیح می دهیم.

فرض کنیم آخر این هفته امتحان ریاضی دارید . اول از همه به سراغ چه می روید ؟ سوالات کتاب ؟ جزوه معلم یا سوالات امتحانی ؟ هیچ کدام از این ها صحیح نیست. شما تا وقتی روی درس مسلط نشده اید قطعا نباید به سراغ پاسخ دادن به سوال بروید و تا وقتی هم که نمی دانید معلمتان از روی چه درس داده است به سراغ جزوه رفتن کمی زود است. واقعیت این است که بسیاری از دانش آموزان بیشتر مواقع فراموش می کنند که کتاب درسی اولین و مهم ترین منبع درسی شما است. شاید آنچه که داخل کتاب درسی آمده زیاد قابل فهم نباشد اما اولا چه بهتر که از چند سال قبل از امتحانات بزرگ مثل امتحانات نهایی و کنکور استفاده و خواندن کتاب درسی را یاد بگیرید و ببینید درمورد درسی که معلم به شما یاد داده است چه چیزهایی داخل کتاب است. اهمیت زودهنگام این موضوع را می توانید به راحتی در امتحانات تیزهوشان و نمونه دولتی و تشابه سوالات با سولات داخل متن کتاب مشاهده کنید. بعد از کتاب حالا می توانید به سراغ جزوه معلم هم بروید. استفاده از کتاب های کمک آموزشی را به هیچ وجه قبل از کتاب و جزوه معلم پیشنهاد نمی کنیم. به یاد داشته باشیم رعایت ترتیب درست منابع به عنوان اولین روش صحیح مطالعه برای دانش آموزان باعث می شود از ابتدا نه کار را برای خودمان بیخودی سخت کنیم یعنی مطالعه مفید داشته باشیم و آنچه را که می توانیم با استفاده از منابع ساده یاد بگیریم بی جهت به منابع کمک آموزشی نکشانیم و یا اگر در مدرسه ای درس می خوانیم که معلم به هزار و یک دلیل آنچه باید درس بدهد را بطور کامل آموزش نمی دهد این مشکل را با مقایسه کتاب و جزوه معلم به زودی بفهمیم و نگذاریم آنچه را که باید در کتاب سال اول ریاضی یاد بگیریم سال ها بعد یک معلم دیگر به ما گوشزد کند که بلد نیستیم.

درس را خوانده اید و می خواهید از خودتان یک ارزشیابی خوب داشته باشید. احتمالا اولین کاری که می کنید این است که کتاب کمک آموزشی که خودتان تهیه کرده اید یا معلمتان به شما پیشنهاد داده است را باز می کنید و مشغول پاسخگویی می شوید. بعضی سوال ها سخت و بعضی آسان هستند ولی بلاخره تمام می شوند و شما با افتخار به کل سوالات پاسخ داده اید. چندروز بعد سر جلسه امتحان نهایی می روید و می بینید که پاسخ بسیاری از سوالات را بلد نیستید ! چرا این اتفاق می افتد ؟ چرا علی رغم اینکه دانش آموزان سوالات متنوعی را حل می کنند ولی نمی توانند در امتحانات نمره شایسته زحمتشان کسب کنند. پاسخ به عنوان این قسمت برمی گردد. سوالات استاندارد حلقه گمشده سوالات متعددی است که حل می کنیم و نتیجه نمی گیریم. اما این سوال استاندارد را در کجا می توانیم پیدا کنیم. پاسخ بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. استاندارد ترین سولات و محتمل ترین سوالاتی که در امتحانات مدرسه یا امتحانات نهایی با آن روبه رو خواهید شد یا سوالات تمرین ها ، کار در کلاس ها و فعالیت های داخل کتابتان هستند یا شبیه آن ها هستند. اولین قدم در ارزشیابی خودتان را با سوالات داخل کتاب بردارید. شاید تا حالا به سوالات کتاب پاسخ ندادید و فقط با خواندن جزوه معلم توانسته اید نمره 20 بگیرید ولی مطمئن باشید بی توجهی به سوالات کتاب باعث می شود بلاخره یک روز از آن ضربه بخورید پس چه بهتر از همین الان با قرار دادن یک وقت بسیار کم ابتدا تمرین های داخل کتاب را پاسخ دهیم و سپس به سراغ سایر سوالات برویم.

قرار نیست همیشه به راحتی بتوانیم به همه سوالات پاسخ دهیم. خیلی مواقع پیش می آید که به یک سوال سخت بر می خوریم و واقعا نمی توانیم در عرض چند دقیقه یا کمتر به پاسخ برسیم. واکنش ما در این مواقع چه خواهد بود ؟ آیا تلاش بیشتری می کنیم تا به جواب برسیم یا … ؟

در سال های قبل این عادت به وجود آمده که هر دانش آموزی ابتدای هر سال غیر از کتاب های درسی یک کتاب حل المسائل ( گام به گام ! ) هم تهیه می کند. داشتن یک حل المسائل به خودی خود بد نیست و می تواند حتی کمک هم بکند ولی بشرطی که از آن درست استفاده کنیم. اما متاسفانه استفاده ای که بسیاری از دانش آموزان از حل المسائل می کنند این است که یا بدون هیچ تلاشی پاسخ کل سوالات را از روی حل المسائل کپی می کنند ( که خود تحلیل جداگانه ای دارد )  و یا در رویارویی با سوالاتی که پاسخ آن را بلد نیستند به سرعت به سراغ حل المسائل می روند. پاسخی که در عرض 10 ثانیه یاد می گیرند و در عرض 10 دقیقه فراموش می کنند!
 ما این را نمی خواهیم و قویا و جدا در نکات مربوط به مشاوره تحصیلی دانش آموزان به شما توصیه می کنیم که اگر پاسخ سوالی را بلد نیستید حداقل به مدت 5 الی 10 دقیقه تلاش کنید پاسخ آن را از کتاب و جزوه معلم پیدا کنید. این کار باعث می شود هم به ضعف های مطالعاتی خود بیشتر آگاه شوید و هم یک بار دیگر درس را مرور کنید. تجربه نشان داده است پاسخی که به دلیل اصرار دانش آموز بر حل سوال به دست آمده است ماندگاری بسیار بیشتری در حافظه دارد و منجر می شود سرعت رشد خلاقیت دانش آموزان بسیار بیشتر شود که نتیجه آن را می توانیم در موفقیت در آزمون های تیزهوشان و نمونه دولتی و در درجه بالاتر المپیاد های علمی و کنکور سراسری ببینیم.

به عنوان آخرین روش صحیح مطالعه برای دانش آموزان این جمله معروف را در یاداوری می کنیم : کم رنگ ترین جوهر ها از قوی ترین حافظه ها ماندگار تر است. حال که در ادامه سه روش قبلی توانستید یک مبحث درسی را به خوبی و با استاندارد کافی مطالعه کنید به هیچ وجه آن را به امان خدا رها نکنید ! شاید یادداشت برداری از آنچه یاد گرفته اید در ابتدای کار خیلی سخت و عذاب آور باشد اما کافیست یکبار قبل از امتحان به سراغ یادداشت ها و دست نویس هایتان بروید. آن وقت است که حس می کنید چقدر راحت به کلیه مباحث امتحان در زمان کوتاه مسلط شدید.این کار مطالعه و یادگیری شما را موثر می کند و به عبارتی باعث می شود مطالعه موثر داشته باشید. ما در گروه مشاوره تحصیلی هیوا معتقدیم آنچه که شما یکبار برای آن وقت و انرژی گذاشتید و یاد گرفتید بسیار ارزشمند است پس حتما آن را در جایی و به زبان خودتان یعنی همانطور که آن را فهمیده اید یادداشت کنید تا دفعه بعد مجبور نباشید از صفر آن را یاد بگیرید.

 

برای  مشاوره روش صحیح مطالعه برای دانش آموزان

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره های زیر تماس بگیرید
 

تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۷۸۹ از کل کشور
 

تماس با شماره ۹۰۹۲۳۰۵۸۸۰ از استان تهران

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل

سلام خسته نباشید . من امسال میرم کلاس نهم و تصمیم دارم که در آزمون ورودی مدارس سمپاد شرکت کنم ، برای قبولی باید از چه منابعی و با چه برنامه ای مطالعه کنم ؟

سلام . آزمون تیزهوشان برای ورود به پایه نهم برگزار نمیشه ، برای شرکت در آزمون تیزهوشان نهم به دهم باید کتاب های درسی پایه هشتم و نهم رو مطالعه کنین ، عبارت بهترین منابع آزمون تیزهوشان نهم به دم هیوا رو در گوگل سرچ کنین ، منابع رو تهیه و مطالعه کنین .

سلام من کلاس دهمی هستم و به پزشکی خیلی علاقه دارم ولی دنبال مسیر درست درس خوندن می گردم اگر بتونید بهم کمک کنید ممنون میشم

سلام . باید از ابتدا با هدف و انگیره درس بخونین ، کتاب های درسی رو عمیق و مفهومی بخونین .

من کلاس ششم هستم و می خواهم در ازمون تیزهوشان قبول بشوم باید تست هوش بزنم

سلام . بله باید سوالات آزمون تیزهوشان دو سال اخیر و تست های هوش و استعداد رو حل کنین .

خیلی خوب هست عالی

خیلی خوب هست

من پایه هشتم هستم به تجربی خیلی علاقه دارم ولی ریاضیم خیلی خوب نیست باید چیکار کنم

سلام . باید پایه ریاضی تون رو قوی کنین ، ابتدا علاقه و استعدادتون رو بشناسین بعد برای رسیدن به هدفتون برنامه ریزی و تلاش کنین .مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

سلام من پایه هشتم رو می خونم و سال بعد انتخاب رشته دارم برای اینکه بتونم تجربی بردارم نمراتم باید چند باشه

سلام . باید حداقل میانگین نمرات پایه هفتم ،هشتم ونهم درس ریاضی 13 و درس تجربی 14 باشه هر چه نمرات و معدل شما بالاتر باشه شانس قبولی شما بیشتر میشه .

سلام من کارشناسی حسابداری از دانشگاه علمی و کاربردی دارم . سوال من اینه که در مقطع ارشد آیا می توانم در آزمون دانشگاه دولتی یکی از گرایشات رشته شیمی  را انتخاب کنم؟با سپاس

سلام . می تونین در کنکور کارشناسی ارشد رشته مورد نظرتون شرکت کنین .

سلام من کارشناسی حسابداری از دانشگاه علمی و کاربردی دارم.سوال من اینه که در مقطع ارشد آیا می توانم در آزمون دانشگاه دولتی یکی از گرایشات رشته شیمی را انتخاب کنم؟ با سپاس

من یک سوال داشتم ، من پایه ی ششم هستم تا الان تعداد زیادی تست نزدم ، به نظرتون قبول می شوم؟ اگه الان شروع کنم چی ؟ قبول می شوم ؟

سلام . قبولی شما در مدارس تیزهوشان به استعداد ، هوش و خلاقیت شما بستگی داره ، بنابراین شانس قبولی دارین .


منتخب های هیوامگ

حریم خصوصی نوجوانان را حفظ کنیم

نکاتی برای بازگشایی مدارس در دوران کرونا

چالش های پیش روی نوجوانان

مقالات منتخب سردبیر

بهترین مدارس ابتدایی و دبیرستان

انتخاب رشته دبیرستان

روش صحیح مطالعه برای دانش آموزان

معرفی رشته های انتخاب رشته پایه نهم

انتخاب رشته پایه نهم

دسترسی سریع

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن 9099071789 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 30000 ریال ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره حضوری گروه آموزشی هیوا بهره مند گردید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و …. هیچگونه وابستگی ندارد. جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.

دانلودها | وبلاگ | اخبار و اطلاعیه ها | هیوامگ | تماس با ما

تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©

@media (max-width:1008px) {
.noresp {
display: none !important
}
}
.form-control {
width: auto !important;
border-radius: 0px
}
.inner-contentbox {
margin-bottom: 15px !important
}
.alink img {
max-width: 100% !important;
width: auto !important;
height: auto !important
}
.alink h2 {
color: rgb(58, 109, 151);
font-size: 16px;
margin-bottom: 20px
}
.alink h3 {
font-size: 14px;
color: rgb(58, 109, 151);
margin-bottom: 20px
}
.alink p {
line-height: 27px
}
.alink a {
font-size: 15px
}
.shoar {
background: rgb(249, 249, 249) none repeat scroll 0% 0%;
text-align: center;
padding: 30px 10px;
font-weight: bold;
font-size: 23px;
margin-bottom: 20px;
line-height: 32px;
color: rgb(58, 109, 151);
margin-top: 20px
}
.end {
border: 1px solid rgb(220, 222, 181);
background-color: rgb(254, 255, 232);
padding: 10px;
margin: 10px 0px;
line-height: 1.5;
}
.slo {
font-size: 50px;
font-family: yekan;
margin-left: 20px;
}
.slo2 {
font-size: 50px;
font-family: yekan;
position: relative;
top: 33px;
margin-right: 20px;
}
.mytable tr td {
border: 1px solid #ccc;
}
.mytable tr:nth-child(even) {
background: #ED7D31;
color: white
}
.mytable tr:nth-child(even) td {
color: white !important
}
.mytable tr:nth-child(odd) {
background: #FFF
}
.mytable tr:first {
background:#EBFC87
}
.mytable li:nth-child(5n+3) {
font-weight: bold
}
address, blockquote, dd, dl, p, pre, q {
margin-bottom: 1px;
}
.mb-5 {
margin-bottom: 3px !important
}
h4 {
font-size: 14px !important;
font-weight: bold;
color: rgb(58, 109, 151);
}

برخي از والدين به‌طور مداوم به فرزندان خود مي‌گويند: «درس بخوانيد، مطالعه کنيد.» ولي هرگز نمي‌گويند: «چگونه مطالعه کنيد و روش‌هاي صحيح مطالعه چيست؟مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

آگاهي از روش‌هاي صحيح درس خواندن (ششم دبستان)

برخي از والدين به‌طور مداوم به فرزندان خود مي‌گويند: «درس بخوانيد، مطالعه کنيد.» ولي هرگز نمي‌گويند: «چگونه مطالعه کنيد و روش‌هاي صحيح مطالعه چيست؟»

بنابراين آگاهي از شيوه‌هاي صحيح مطالعه و يادگيري، مثل تند خواني، عبارت‌خواني، خواندن اجمالي، خواندن تجسّمي و … به خواننده کمک مي‌کند تا تمرکز حواسّ خود را هنگام مطالعه حفظ نمايد.

تند خواني

تند خواني باعث توجّه و تمرکز بيش‌تر و فهميدن مطالب و در نتيجه باعث يادگيري بهتر مي‌شود . فکر و ذهن ما قادر است هزاران کلمه را در دقيقه از خود عبور دهد، ولي اگر سرعت مطالعه‌ي ما پائين باشد، ذهن وقت اضافي مي‌آورد و ناچار به اين شاخه و آن شاخه مي‌پرد و در نتيجه، حواس‌پرتي ايجاد مي‌شود. امّا مطالعه‌ي سريع و يا تند خواني، فرصت جولان دادن به ذهن نمي‌دهد و سبب برقراري تمرکز حواس، هنگام مطالعه مي‌شود.

عبارت‌خواني

عبارت‌خواني يعني خواندن عبارات و جملات به جاي خواندن کلمات. عبارت‌خواني به نوع ديگري به تمرکز حواس کمک مي‌کند؛ از اين طريق خواننده بايد با سرعتي که نزديک به سرعت انديشيدن اوست، بخواند. اگر سرعت آن‌قدر کم باشد که ذهن از حالت فعّال بودن باز بماند، احساس دلزدگي ايجاد مي‌شود و چيزهاي ديگري ذهن فرد را مشغول مي‌کند و از روند مطالعه خارج مي‌شود . بنابراين اگر سرعت خواندن با سرعت انديشيدن هماهنگ باشد، باعث افزايش تمرکز حواس مي‌شود.

خواندن اجمالي

روش خواندن اجمالي، مبتني است بر يک نمونه‌گيري سريع از نکات اساسي و صرف‌نظر کردن از جزئيات؛ در اين روش خواننده مطالب را سازمان‌بندي مي‌کند، آن‌گاه هدف از مطالعه‌ي خود را مشخّص نموده و مقدار زمان مطالعه و ميزان دشواري کتاب را تخمين مي‌زند و سپس از طريق سؤال کردن، کنجکاوي، علاقه، دقّت و تمرکز حواسّ فرد، افزايش مي‌يابد.

خواندن تجسسي

منظور از روش تجسسي، طرح انواع سئوالات جزئي و کلّي و مطالعه‌ي عميق و اثر بخش در جهت دست يافتن به پاسخ اين سؤالات است. کسي که به دنبال چيزي مي‌گردد، به احتمال بيش‌تري آن چيز را پيدا مي‌کند؛ بنابراين اهدف خواندن تجسسي، افزايش دامنه‌ي تمرکز و درک عميق‌تر معاني است. به‌همين دليل خواندن تجسسي تمرکز حواس و علاقه‌ي فرد را افزايش مي‌دهد و به او کمک مي‌کند تا مطالب دشوار را تجزيه و تحليل نموده و آن‌ها را بهتر بفهمد. فهميدن مطالب، موجب تحکيم آن‌ها در حافظه مي‌شود. پس خواندن تجسسي، براي غلبه بر تنبلي، حالت کسلي و پرتي‌ حواس، از طريق تحريک حسّ کنجکاوي و شرکت فعّالّانه در مطالعه به‌کار مي‌رود.

روش خواندن درس ریاضی:

رياضيات شامل علائم، فرمول‌ها، روش‌هاي ويژه و کتاب‌هاي درسي‌اي است که سخت به نظر مي‌آيند و خيلي کلمات و اصطلاحات منحصربه‌فرد هستند. در نتيجه مهم است که از مهارت‌هاي مطالعه‌اي استفاده کنيد که اختصاصاً مناسب رياضيات باشد.

1- شما نمي‌توانيد رياضيات را فقط با خواندن و گوش دادن ياد بگيريد. قسمت زيادي از يادگيري رياضيات به تمرين کردن فعالانه بستگي دارد. اين بدان معني است که شما حتماً بايد همه‌ي تکاليف و وظايف محوله‌ي درسي خود در رياضيات را انجام دهيد. ياد گرفتن چگونگي استفاده از فرمول‌ها و روش‌ها، حياتي است.

2- رياضيات يک موضوع زنجيره‌اي است. چيزي که در يک روز معين درس داده مي‌شود بر اساس آموخته‌هاي روز قبل از آن است. همين که عقب افتاديد، دوباره رسيدن به درس سخت مي‌شود. آماده شدن براي امتحان، آن هم در دقايق آخر، به شما کمک نخواهد کرد. بايد در همه‌ي کلاس‌ها شرکت کنيد و پابه‌پاي معلم‌‌تان پيش برويد.

3- رياضيات مبحث سختي است که به طور فزاينده‌اي پيچيده مي‌شود. شايد لازم باشد که زمان مطالعه‌ی بيش‌تري براي رياضيات نسبت به ديگر مباحث اختصاص دهيد.

4- سعي نکنيد که روش خود را در رياضيات حفظ کنيد. فرمول‌ها و روش‌هاي بسيار زيادي در رياضيات وجود دارد. سعي کنيد که بر روش‌هاي کليدي مسلط شويد. اين کار ميزان اطلاعاتي را که بايد به خاطر بسپاريد کاهش خواهد داد.

5- وقتي روشي را براي حل يک مسئله ياد گرفتيد، دقيقاً همان روش براي ديگر مسائل هم در اغلب موارد مي‌تواند استفاده شود. وقتي با مسئله‌ي جديدي روبه‌رو مي‌شويد، سعي کنيد آموخته‌هاي قبلي خود را بر مسئله‌ی جديد اعمال کنيد.

6- فرهنگ لغات رياضي را ياد بگيريد. اغلب کلمه‌اي که در رياضي مورد استفاده قرار مي‌گيرد، وقتي در مبحثي غير از رياضي مورد استفاده قرار مي‌گيرد، معناي متفاوتي مي‌دهد. کلمات و اصطلاحات جديد رياضي و معناي رياضي آن‌ها را در قسمت‌هاي خاصي از دفتر خود وارد کنيد.

7- رياضيات مبحثي است که بسياري از دانش‌آموزان را مضطرب مي‌کند. داشتن اعتمادبه‌‌نفس مي‌تواند اضطراب شما را کاهش دهد. روش‌هايی که برای مطالعه‌ی رياضي به شما پیشنهاد می‌کنیم مي‌تواند به شما در موفقيت در رياضيات کمک کند. تا زماني که تشخيص مي‌دهيد به راهکار‌هايي بيش از اين‌ها نياز داريد، کمک بگيريد و تلاش بسياري بکنيد.

حجم بسیار زیاد و تنوع در درس ریاضی، عواملی هستند كه باید داوطلبان با برنامه‏ای ویژه و پیوسته، خود را در این درس بسیار مهم برای كنكور سراسری آماده كنند تا به بهترین نتیجه برسند. مطالعه‏ی درس ریاضی را باید بر مبنای سه اصل یادگیری، تمرین و مرور قرار دهیم كه در ادامه به هر یك از این موارد می‌پردازیم:

یادگیری:

اولین مرحله از مطالعه، یادگیری است كه می‏توان گفت بهترین اصل است؛ زیرا تا درست و مفهومی یاد نگیریم، نمی‏توانیم سؤالات ریاضی را به درستی پاسخ دهیم؛ پس باید از تمام ابزارهای موجود برای یادگیری استفاده كنیم. ابزارهای یادگیری این درس عبارت‌اند از: كلاس، جزوه و كتاب درسی. شما داوطلب عزیز باید به دقت در كلاس، درس را از دبیر بیاموزید، سپس در همان روز، مبحث تدریس‌شده را از جزوه، مطالعه کرده و مثال‏ها را مجدداً حل كنید.

بعد از خواندن جزوه، نوبت به مطالعه‏ی كتاب درسی می‏رسد كه باید خط به خط آن را بخوانید و تمام مثال‏ها و تمرین‏های حل‌شده و حل‌نشده را حل كنید. تعدادی از تست‏های كنكور سراسری، عیناً از مثال‏ها و تمرین‏ها و نكات متن درس مطرح می‏شود. توجه داشته باشید برای حل سؤالات ریاضی، تنها یاد گرفتن نكات، قضیه‏ها و فرمول‏ها كافی نیست بلكه باید علاوه بر یادگیری و فهمیدن، آن‏ها را به خاطر بسپارید؛ زیرا در جلسه‏ی آزمون، نه كتاب داریم و نه جزوه.

پس اول به دقت و مفهومی یاد بگیرید و سپس فرمول‏ها و نكات و رابطه‏ها و… را حفظ كنید. در ادامه‏ی مرحله‌ی یادگیری لازم است تعدادی تست به طور آموزشی از مبحثی كه مطالعه كردید، حل كنید. در حل تست به طور آموزشی، زمان تست زدن مهم نیست، بلكه یادگیری تمام نكات تست و به‌كارگیری مطالب مطالعه‌شده در حل تست، مهم است. هنگام حل تست آموزشی می‏توانید از جزوه یا كتاب درسی یا حتی پاسخ تشریحی تست كمك بگیرید. تعداد تست‏های آموزشی باید به اندازه‏ای باشد كه تمام مطالب درسی در آن مبحث را پوشش دهد.

پس از حل تست‏های آموزشی، نوبت خلاصه‏نویسی است. مباحثی را كه مطالعه و چند تست آموزشی از آن حل كردید خلاصه‏نویسی كنید. سعی كنید در خلاصه‏نویسی، تمام مطالب و نكات مهم را یادداشت کنید. با پایان خلاصه‏نویسی، مبحث مطالعه‌شده‏ی مرحله‏ی اول مطالعه كه یادگیری است، به پایان می‏رسد.

تمرین:

اكنون كه درس را خوب یاد گرفته و خلاصه‏نویسی كردید، باید برای تثبیت و تسلط مطالب و نكات درسی و نیز بالا رفتن سرعت تست‏زنی، تعدادی تست را تمرین كنید. تست‏هایی را كه حل نكردید یا غلط حل كردید، حتماً علامت‏گذاری كنید؛ زیرا در این تست‏ها ضعف دارید و باید آن‏ها را برطرف كنید.

چون حجم مطالب درسی و تنوع آن‏ها زیاد است، نباید تعداد تست‏های تمرینی به قدری زیاد باشد كه از مباحث دیگر عقب بیفتید؛ باید تست را به دقت و متناسب با حجم مبحث مطالعه‌شده انتخاب كنید. اگر مبحثی را به طور كامل نخواندید، به حل تست‏های تمرینی نپردازید، مثلاً تا تمام نكات دنباله را یاد نگرفتید، از مبحث دنباله، تست تمرینی حل نكنید. توصیه می‏كنم، متناسب با هر تستی كه از یك مبحث در آزمون تیزهوشان مطرح می‏شود، حداقل 50 تست به طور تمرینی حل كنید؛ مثلاً اگر از مبحث محور های مختصات در آزمون تیزهوشان، یك سؤال مطرح می‏شود، حداقل باید 50 تست ، به طور تمرینی حل كنید.

در انتخاب تست‏های تمرینی، اولویت با تست‏های كنكورهای سال‏های گذشته است؛ چون هم استاندارد هستند و هم تمام مطالب درسی را پوشش می‏دهند.

مرور:

چون حجم مطالب در درس ریاضی زیاد است؛ ممكن است بعضی از مطالبی را كه قبلاً مطالعه كردید، فراموش کنید. در این صورت باید در فواصل معین، مطالب را مرور و دوره كنید. در این مرحله از مطالعه می‏توانید هم از جزوه و هم از خلاصه‏نویسی‏ها استفاده كنید. پس از خواندن آن‏ها و یادآوری نكات، بهتر است به سراغ تست‏های علامت‏گذاری‌شده بروید و آن‏هایی را كه قبلاً اشكال داشتید، مجدداً حل كنید و اگر زمان داشتید، تعدادی تست جدید از آن مبحث حل كنید. هر اندازه بتوانید تعداد دفعات مرور را بیش‏تر كنید، آماده‏تر شده و حضور ذهن بالاتری برای حل سؤالات تستی پیدا می‏كنید. 

روش خواندن درس های متنیادبیات، علوم تجربی، مطالعات اجتماعی

وقتی متن کتاب را می‌خوانید سعی نکنید از لحظه اول آن را حفظ کنید، بدون این‌که ذره‌ای از آن را فهمیده باشید. اول باید به خوبی متن را بفهمید و بعد آن را وارد حافظه بلند مدت کنید. عمق مطلب را باید بفهمید که شامل ارتباط معانی و مفهوم جملات و کلمات با هم است. سعی کنید هیچ نکته‌ای را جا نگذارید و برای این کار از یادداشت ها و جعبه لایتنر کمک بگیرید. سرسری از هیچ نکته‌ای نگذرید. کشیدن درخت دانش هنگام درس خواندن و طبقه‌بندی درس که به نوعی خلاصه‌نویسی محسوب می‌شود به یادگیری کامل شما کمک خواهد کرد و باعث می‌شود درس را راحت‌تر بفهمید و سپس حفظ کنید.

برای مطالعه درس هایی مثل مطالعات اجتماعی، هدیه ها و تاریخ ادبیات، از خط زمان (مشابه آن چه در آزمون تیزهوشان برای شما سوال طرح شده بود استفاده کنید) مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

خیلی خوب توضیح داده شده: ممنون

عالی است .

خیلی خوب توضیح داده بود

خیلی خوب توضیح داده شده بود

سلام تراز تیز هوشان لطفا

سلام . ترازهای قبولی مدارس تیزهوشان متفاوته . در حال حاضر آمار دقیقی از نتایج پذیرش آزمون تیزهوشان 98-99 آماده نشده .

سلااااام برای قبولی در تیزهوشان تراز باید چند باشه؟

……………..

سلام در مورد تیزهوشان خیلی تراز داده نامعقولی هست برای راهنمایی شما چون الان فکر کنین ما به شما بگیم تراز 6000 ایا شما متوجه میشین این تراز برابر چه میانگین درصدایی هست؟ پس شما شهرتون رو بگین تا یه تخمین درصد بهتون بدیم از درصد درسای مختلف


منتخب های هیوامگ

حریم خصوصی نوجوانان را حفظ کنیم

نکاتی برای بازگشایی مدارس در دوران کرونا

چالش های پیش روی نوجوانان

مقالات منتخب سردبیر

دانلود دفترچه ثبت نام آزمون تیزهوشان 99 – 1400

دانلود دفترچه ثبت نام آزمون نمونه دولتی 1400 – 1401

نحوه ثبت نام آزمون نمونه دولتی 1400 – 1401

نحوه ثبت نام آزمون تیزهوشان 99 – 1400

پرداخت هزینه ثبت نام آزمون تیزهوشان 99 – 1400

دسترسی سریع

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن 9099071789 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 30000 ریال ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره حضوری گروه آموزشی هیوا بهره مند گردید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و …. هیچگونه وابستگی ندارد. جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.

دانلودها | وبلاگ | اخبار و اطلاعیه ها | هیوامگ | تماس با ما

تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©

جهت مشاوره در زمینه چگونه برنامه ریزی تحصیلی کنیم ؟

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

چگونه برنامه ریزی تحصیلی کنیم ؟ (قسمت 2) و اینکه شما در روز چه میزان توانایی درس خواندن دارید، یا با چند ساعت درس خواندن در روز می توانید به تسلط کامل در هر مبحث برسید، اینکه اصولا زمان لازم برای خواندن و تست زدن هر درس چه تفاوتی با درس های دیگر دارد،و یا اینکه اصلا چند ساعت درس خواندن در سال کنکور در روز منطقی و نتیجه بخش است و چه زمان هایی برای خواندن چه درس هایی بهتر است، سوالاتی است که در این مقاله قصد پاسخ به آن ها را داریم.

واقعیت آن است که قدم نخست برای تنظیم یک برنامه ریزی تحصیلی منطقی و اثر بخش که عمل کردن به آن هم امکان پذیر باشد، در واقع آگاهی از توانایی های شخصی خودتان است. اینکه بدانید با چند ساعت درس خواندن در روز می توانید به نتیجه مطلوبتان برسید و این درس خواندن آیا مفید واقع شده و یا از جایی به بعد صرفا زمان پر کردن بوده است. شما نباید برنامه ریزی تحصیلی که مثلا دوستتان با آن نتیجه گرفته را سرلوحه کار خود قرار دهید و گمان کنید که شما هم دقیقا طبق همین منوال موفق خواهید بود.

شما ممکن است همان درسی که دوستتان در 14 ساعت می خواند را در 9-10 ساعت به خوبی بخوانید و جمع بندی کنید و در مقام مقایسه بعد از آگاهی از ساعت درس خواندن دوستتان دچار کاهش اعتماد به نفس شوید و گمان کنید از درس خواندن عقب مانده اید. و یا برعکس. پس قدم بعدی این است که زمان درس خواندن خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. برخی از دبیران و مشاوران به همه ی دانش آموزان یک کلاس و یا گروه توصیه ی اکید می کنند که مثلا 12-14 ساعت درس خواند در سال کنکور برای موفقیت الزامی است. این الگو الگوی مناسبی نیست، بهتر است مباحثی که باید تا زمانی خاص جمع بندی شوند را مشخص نمایند و بخواهند دانش آموز بسته به تواناییش به این سرفصل ها برسد. گرچه این امر مستلزم آن است که دانش آموز  بتواند برای خودش برنامه ریزی تحصیلی نماید. توانایی برنامه ریزی تحصیلی شخصی. این دقیقا هدف این سری مقالات سایت مشاور گروپ با عنوان چگونه برنامه ریزی تحصیلی کنیم ؟، برای همراهانش است.

بهتر است دروس تحلیلی مانند ریاضی، فیزیک، شیمی و حتی عربی و به طور کلی دروسی که برایتان کمی سخت تر است را در ساعات اول صبح که ذهنتان آماده تر است و تمرکز بیشتری دارید بخوانید. در واقع این ها دروسی نیستند که بتوانید با تمرکز زیر 80-90 در صد در آن ها به تسلط و درک عمیق مطلب برسید. همچنین تست زنی برای این دروس را هم بهتر است درساعات اولیه روز انجام دهید. اما تست های زمان دار مربوط به هر مطلب را در حالی که به تسلط اولیه خوبی رسیدید می توانید در ساعات دیگر روز مانند بعد از ظهر ها هم بزنید. مهم رسیدن به تسلط بالا در هر درس است. دروسی را که برایتان ساده ترند و به آن ها علاقه مند هستید را می توانید در بعد از ظهر ها و یا زمان هایی که میل کمی برای درس خواندن دارید بگذارید. علاقه ی شما به این دروس و سادگی آن ها انگیزه ای است برای آن که ساعات کم حوصلگی و یا خستگیتان را هم هدر ندید.

 

در این بخش شما را با یک مفهموم حجالب در برنامه ریزی تحصیلی آشنا می کنیم که استفاده از آن در عین سادگی بسیار اثر بخش است. درس خواندن کشویی.

تصور کنید یک کمد شامل 3 قفسه در اختیار دارید. روی هر کدام از کشو ها یک عنوان درج شده است.

کشوی پایین : دروس خوانده شده و مطالب درک شده

کشوی وسط: دروس خلاصه نویسی شده و یا نکته برداری شده

کشوی بالایی: دروس تست زده شده (هم تست مفهومی و هم تست زمان دار) 

در مقاله قبل اشاره کردیم که ما برنامه ریزی تحصیلی کنکوری را بر اساس آمادگی برای آزمون آزمایشی فرضی شما هر دوهفته(یا سه هفته) یک بار انجام می دهیم. اما حتی اگر در آزمون آزمایشی شرکت نمی کنید، می توانید از بودجه بندی این آزمون ها که در سایت های مجموعه های آموزشی برگزار کننده ی کنکور آزمایشی قرار دارد استفاده کنید و با برنامه آنها پیش بروید.

با همین منوال ما قصد داریم دروسی را که می خواهیم تا دوهفته ی آینده در آن ها به تسلط و سطح تست زنی برسیم را بر اساس بودجه بندی آزمون مشخص نماییم. و همه را بر روی کمد سه کشویی مان قرار دهیم. می توانید برای درک بهتر از سه جعبه ی کوچک استفاده کنید و عنوان مباحث و درس ها را داخل هر جعبه بیندازید. اما ذهنی هم کافیست.

پس از تورق و استخراج زمان مورد نیاز و زمان در اختیار، شروع به برنامه ریزی می نماییم.

درس خواندن شما در هر روز باید شامل هر سه بخش درس خواندن (درک مطلب)، خلاصه برداری و تست زنی باشد. اما دقت کنید که تمام این مراحل در یک روز برای یک درس اجرا نمی شود.

شما در روز اول 2 الی 4 درس را برای خواندن و درک مطلب انتخاب می نمایید. سعی کنید زمان دهی منطقی باشد تا حتما به برنامه تان برسید. در پایان روز باید این 2 الی 4 درس را  که خوانده اید در کشوی پایینی(دروس خوانده شده و مطالب درک شده) قرار دهید.

در روز دوم 2 الی 3درس را برای خواندن و درک مطلب انتخاب نمایید. همچنین  شما باید برای دروسی که دیروز خوانده اید، امروز خلاصه برداری نمایید و یا در صورتی که فرصت این کار را ندارید و یا مایل نیستید، نکات مهم و فرمول ها و … را در جزوه و یا کتاب هایلایت نموده و یا در حاشیه ها بنویسید. اما توصیه ی مشاورگروپی ما به شما خلاصه برداری با اصولی است که در مقاله ی خلاصه برداری آموزش دادیم.

حال باید درس های خلاصه برداری شده را در کشوی وسط (دروس خلاصه نویسی شده و یا نکته برداری شده) قرار داده و درس هایی را که امروز خوانده اید را در کشوی پایینی (دروس خوانده شده و مطالب درک شده) قرار دهید. در روز سوم 1 الی 3 درس را برای خواندن و درک مطلب برگزینید و زمانی را برای خلاصه نویسی دروس روز دوم و زمانی رابرای تست زنی برای دروس روز اول قرار دهید. تست ها می توانند در ابتدا مفهومی باشند و در ادامه زماندار. در پایان روز سوم، درس های خونده شده آن روز را در کشوی پایین، درس های روز دوم که خلاصه شده را در کشوی وسط و درس های تست زده شده ی روز اول را در کشوی بالایی (دروس تست زده شده) قرار دهید.

به همین منوال پیش بروید تا درک مطلب و تسلط مفهومی برای همه ی دروس این دو هفته به پایان برسد. حال در چند روز پیش رو تا آزمون، شما دروسی را دارید که خوانده اید، خلاصه برداری نموده اید و تست هایی هم برایشان زده اید. در واقع در روز های آخر فقط باید کشوی بالایی (دروس تست زده شده) حاوی محتوا باشد. اما اگر به هر دلیلی برای درسی یکی از مراحل را انجام ندادید در وقت باقی مانده تان می توانید به آن برسید. آنچه اهمیت دارد این است که شما در روز های باقی مانده تا آزمون آزمایشی تان باید هر روز چندین درس را با استفاده از خلاصه هایتان مروری سریع کرده و تست های زمان دار مربوط به آن را بزنید.

مطمئن باشید اگر با این برنامه به صورت منظم و با انرژی و حس خوب پیش بروید، نتیجه آزمون ها برایتان شگفت انگیز خواهدبود. علاوه بر این، شما اطمینان حاصل می کنید برای مباحثی که آزمونش را داده اید هم خوب درس خوانده اید، هم خلاصه و نکته دارید و هم تست های زیادی زده اید. شگفت انگیز نیست؟

مشاورگروپ برایتان آرزوی موفقیتی تمام نشدنی دارد.

در ادامه پادکست مربوط به درس خواندن کشویی را می توانید بشنوید:

درس خواندن کشویی

برای دسترسی به بخش 1 سری مقالات چگونه برنامه ریزی تحصیلی کنیم؟ روی لینک زیر کلیک کنید.

چگونه برنامه ریزی تحصیلی کنیم ؟ قسمت 1

سوالات متداول چگونه برنامه ریزی تحصیلی کنیم ؟

بله قطعا. فقط در این شرایط بهتر است سعی کنید بر روی بخش هایی که نقاط قوت شماست وقت بگذارید و موقتا بخش هایی را که نیاز به زمان بیشتری برای تسلط دارند به بعد از آزمون آزمایشی موکول کنید. می توانید در زمان اضافی دو هفته بعدتان برای این مباحث وقت بگذارید.

مشاور گروپ در یک مقاله ی اختصاصی به آموزش شیوه ی خلاصه بردای و ذکر نکات مفید برای داشتن یک خلاصه درس خوب اشاره نموده است. می توانید با کلیک بر لینک زیر این مقاله را بخوانید.

خلاصه برداری برای امتحانات و کنکور

 

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099071614 (بدون پیش شماره)

شماره تماس مخصوص استان تهران 9092301613

مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

جهت مشاوره در زمینه چگونه برنامه ریزی تحصیلی کنیم ؟

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

مشاور گروپ یک وبسایت خصوصی و غیر انتفاعی دارای مجوز رسمی مشاوره در زمینه تحصیلی میباشد.

این وبسایت به هیچ ارگان یا نهاد دولتی یا خصوصی از جمله سنجش ، دانشگاه آزاد و… وابستگی ندارد.

تمامی محتوای این وبسایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و اخبار تنها از وبسایت های معتبر همراه با ذکر منبع اصلی انتشار داده میشود.

لازم به ذکر است
مشاور گروپ هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای بازنشر شده ندارد.

کمک میکنیم بهترین نتیجه را در کنکور بگیری

در این مسیر جمعی از رتبه های برتر همراه تو هستند

روش مطالعه درس فیزیک برای کنکور | چجوری فیزیک بخونیم


شروع طوفانی برای کنکور 1400

برنامه غذایی کنکوری‌ها | تغذیه مناسب هنگام درس خواندن برای کنکور مشاوره تحصیلی برای درس خواندن

برنامه ریزی تابستان کنکور 1400 ویژه رشته تجربی

بهترین منابع زیست شناسی | بهترین کتاب زیست کنکور

شیوه صحیح تست زدن برای کنکور | مهارت تست زنی

نحوه مطالعه زبان انگلیسی برای کنکور | چجوری زبان بخونیم


روش صحیح خواندن زیست شناسی برای کنکور

بهترین منابع کنکور 1400 که رتبه‌های برتر از آن‌ استفاده میکنند

پاسخ سوالات خودتان را در قالب یک فایل از رتبه های برتر بگیرید

همین چند سال پیش ما خودمون دانش آموز بودیم و هدفمون رسیدن به رتبه خوب و عالی بود و الان در بهترین رشته و دانشگاه های ایران تحصیل میکنیم…. ادامه

مشاوره کنکور

برنامه ریزی برای کنکور 1400 

روش مطالعه

آزمون آزمایشی

انگیزشی

فایل صوتی

اگر سوالی دارید با در ارتباط باشید از طریق: irmohasel@gmail.com

تمامی حقوق سایت برای موسسه محصل ایرانی محفوظ است©

همکاری      قوانین و مقرارات      تبلیغات

مشاوره تحصیلی برای درس خواندن
مشاوره تحصیلی برای درس خواندن
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *