مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی

 
helpkade
مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی
مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی

با توجه به اینکه بسیاری از شهروندان ممکن است به طور ناگهانی از لزوم حضور در دادگاه و یا انعقاد قرارداد آگاه شوند و بعضا از زمان و فرصت متناسب جهت حضور در دفتر وکالت و مشاوره حقوقی با وکیل برخوردار نباشند مدیران این موسسه حقوقی تصمیم گرفته اند مبادرت به ارائه خدمتی جدید و نو تحت نام مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی با استفاده از وکلای پایه یک با داشتن حداقل ۱۵ سال سابقه وکالت یا قضاوت نمایند .

لذا هموطنان عزیز در هر جایی از میهن عزیز و پهناورمان که هستند در صورت نیاز به مشاوره حقوقی  می توانند  به طور شبانه روزی و در تمام ۲۴ ساعت شبانه روز و در هفت روز هفته  با برقراری تماس با شماره هوشمند مشاوره حقوقی شبانه روزی  ۹۰۹۹۰۷۲۸۳۵ از طریق تلفن ثابت مشکلات ، سوالات و ابهامات حقوقی خود را مطرح و پاسخ خود را دریافت نمایند  .

بله . وکلای پایه یک و متخصص این موسسه آمادگی ارائه خدمت مشاوره حقوقی شبانه روزی در روزهای تعطیل را هم دارند .

بر خلاف بسیاری از موسسات حقوقی دیگر که مشاوره حقوقی تلفنی در آن جا توسط  کار آموزان وکالت و یا دانشجویان حقوق انجام می گیرد در این موسسه کلیه خدمات نظیر مشاوره حقوقی حضوری ، مشاوره حقوقی اینترنتی و یا مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی توسط وکلای پایه یک دادگستری حد اقل با بیش از پانزده سال سابقه وکالت و یا قضاوت انجام می پذیرد .

مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی

هر چند چندین خط به شماره هوشمند مشاوره حقوقی سراسری ۹۰۹۹۰۷۲۸۳۵ متصل است با این وصف گاهی اوقات به دلیل حجم بالای تماس ها و یا وجود اشکال در سامانه مخابرات برای برقراری ارتباط لازم است ، چندین مرتبه شماره مذکور را پشت سر هم بگیرید .

از طریق تلفن همراه  امکان تماس با شماره هوشمند مشاوره حقوقی سراسری ۹۰۹۹۰۷۲۸۳۵ وجود ندارد لذا اگر به تلفن ثابت دسترسی نداشتید می توانید با شماره  ۶۶۱۲۲۷۱۳ ۰۲۱ تماس بگیرید و هزینه مشاوره حقوقی را به صورت کارت به کارت پرداخت نمایید .

بازدیدها: 1501

ممنون بابت زحمات شما

سلام
تلفن ثابت در دسترس نیست چگونه باید با وکیل صحبت کنم

سلام
چندین بار با شماره هوشمند مشاوره حقوقی شما تماس گرفتم ولی وصل نمی شود راه دیگری برای مشاوره وجود دارد؟

سلام – مشکل یاد شده گاهی به دلیل حجم تماس ها پیش می آید و با شماره گیری مجدد مشکل رفع گردیده و می توانید با وکیل صحبت کنید .

سوال دارم

مشاوره حقوقی تلفنی

شاید تا کنون برای شما هم پیش آمده باشد که برای حل مشکلی حقوقی فوراً به کمک مشاوری مورد اعتماد، دلسوز و متخصص نیاز داشته باشید.

چگونه نفقه خود را بگیرم؟

حق حضانت با پدر یا مادر؟

مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی

آیا امکان تعدیل مهریه وجود دارد؟

چگونه به طور توافقی طلاق بگیریم؟

چگونه میتوانم نام خود را تغییر دهم؟

آیا اصلا من نیاز به وکیل دارم ؟

مراحل انجام یک پرونده حقوقی

وکیل چه خدماتی ارائه میدهد؟

حق الوکاله وکیل بر چه اساسی تعیین میشود؟

چرا باید برای جستجوی وکیل با دادیار تماس بگیریم؟

وکیل ملکی

وکیل کیفری

وکیل خانواده

وکیل قراردادها

وکیل وصول مطالبات

قانون تجارت

قانون مجازات اسلامی

قانون آیین دادرسی مدنی

قانون آیین دادرسی کیفری

 بررسی قانون حمايت خانواده مصوب سال 1392

طراحی شده توسط تیم برنامه نویسی سپاک

مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی توسط مرکز «پیام مشاور» که شامل موارد زیر می شود :

۱- دعاوی خانوادگی شامل: طلاق ، نفقه ، مهریه ، مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت ، حضانت طفل ، حکم رشد ، استرداد جهیزیه ، استرداد و ملاقات فرزند و سایر دعاوی خانوادگی

۲- دعاوی حقوقی شامل : مطالبه وجه اوراق تجاری برات ، چک و سفته ، اجرت المثل ایام تصرف ، دعاوی ملکی ، دعاوی موجر و مستأجر، تخلیه ، تخلیه فوری ، خلع ید ، الزام به تنظیم سند رسمی ، الزام به انجام تعهد ، مطالبه وجه ، مطالبه خسارت و تأخیر تأدیه ، محاسبه خسارت دیرکرد به نرخ روز ، تحویل مبیع ، فسخ و ابطال مبایعه نامه و دعاوی مربوط به ثبت احوال شامل تغییر نام و نام خانوادگی و …

۳- دعاوی کیفری شامل : قتل ، سرقت ، کلاهبرداری ، رابطه نامشروع ، تجاوز به عنف ، تحصیل مال نامشروع ، تصادفات رانندگی ، دیات ، ایراد ضرب و جرح ، جعل و استفاده از سند مجعول ، آدم ربایی ، خیانت در امانت ، فروش و انتقال مال غیر ، تصرف عدوانی ملک ، معامله معارض ، رشوه ، ربا ، شهادت دروغ ، توهین ، تهدید به قتل ، تهدید به طور کلی ، افترا ، عدم ثبت نکاح ، مزاحمت تلفنی، دعاوی مربوط به قاچاق مواد مخدر ، قاچاق کالا و ارز و سایر دعاوی کیفری و …

۰۹۹۸۱۱۶۵۸۵۸

مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی

مشاوره حقوقی آنلاین فوری در روند رفع و تسریع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی، تاثیر بسزایی دارد. مشاوران حقوقی قادر به حل برخی از مسائل و مشکلات قضایی هستند که …

بیمه عمر چیست؟

بیمه عمر به عنوان یکی از زیر شاخه های بیمه اشخاص، یک روش هوشمندانه جهت سرمایه گذاری بلند مدت است

بیمه بیکاری یعنی در امان بودن و محفوظ بودن از خطر بیکاری ، یعنی حالتی که برای شخص بدون اراده خود و یا بدلیل خاصی از جمله سیل و زلزله و جنگ آتش سوزی و غیره از فعالیت شغلی خود دور شده است

چک صیاد چیست ؟ این سوالی است که امروزه توسط بسیاری از افراد و به ویژه کسانی که با دسته چک های معمولی در ارتباط هستند مطرح می شود.

چک برگشتی یا چک بدون اعتبار و یا چک بلامحل همگی عنوان یک سند تجاری لازم الاجرا هستند که توسط دارنده دسته چک، صادر شده و اعتبار کافی برای نقد نمودن این برگه رسمی در حساب جاری فرد وجود ندارد.

ازدواج و نکاح یک عقد و قرارداد است پس به مانند سایر عقود وظایف  و حقوقی برای طرفین عقد نکاح ایجاد می شود ،

وقتی زن و شوهر در زندگی با اختلاف مواجه می شوند و تصمیم به طلاق می گیرند، در صورتی که فرزندی داشته باشند پروسه طلاق آن ها کمی پیچیده تر خواهد بود

طلاق به دلیل خیانت همسر یکی از بیشترین تقاضاهای طلاق در طول سال های گذشته بوده است.

طلاق با عسر و حرج چیست؟

بیشتر دعاوی موجود در دادگاه ها امروزه دعاوی خانوادگی است .

در سالهای اخیر مشکلات اقتصادی مردم کشور را تحت تاثیر قرار داده و بسیاری از مردم در مضیقه مالی به سر می برند .

۲۹۴۵ ۹۰۷ ۹۰۹

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی

 

هر فرد ممکن است در طول زندگی با مسائل حقوقی مواجه شود و گاهی اوقات دشواری و پیچیدگی ها در موارد حقوقی به قدری زیاد می شود که خود فرد به تنهایی نمی تواند از پس موارد حقوقی بر بیاد و نیاز دارد از فردی متخصص در این حوزه کمک بگیرید.

 

عدم آگاهی سازمان ها از قوانین نیز ممکن است شرکت ها و سازمان ها را متحمل ضررهای مالی بسیار کرده و یا سازمان ها را وارد مسائل پیچیده قانونی کند. به همین دلیل مشورت گرفتن از یک متخصص حقوقی در تمامی امور شرکت ها و سازمان ها از ضروریات یک شرکت و سازمان به حساب می آید.

 

 

 

به طور کلی، برخلاف تصور عموم، صحبت با وکیل و مشاورین حقوقی فقط مختص به زمان طرح یک دعوا نیست و بیشترین کمک را می توان از وکلا و مشاورین حقوقی در زمان پیش از طرح یک دعوا گرفت؛ اگر شما می خواهید کالا یا زمینی را بخرید و یا  خواهید قرارداد کاری را  امضا کنید و یا قبل از ازدواج می توانید با مشاورین حقوقی وکلا مشورت کرده و با هزینه بسیار کمتر نسبت به طرح یک دعوا، از بروز اختلاف و دعوا پیشگیری کنید.  

 

اگر به هر دلیل امکان مراجعه حضوری به مشاورین حقوقی برای شما فراهم نیست نگران نباشید راه آسان ترین هم برای برقراری ارتباط با مشاورین حقوقی وجود دارد؛ شما می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی بهره بگیرید و در کمترین زمان راهنمایی های لازم را از یک مشاوره حقوقی مجرب دریافت کنید.

 

همه چیز درباره مهریه با مشاوره حقوقی مهریه

یکی از اصلی ترین مسائل در زمان ازدواج، تعیین مهریه است. گاهی اوقات بر سر تعیین میزان مهریه بین خانواده ها اختلاف ایجاد می شود و حتی ممکن است به همین دلیل ازدواج سر نگیرد.

 

قبل از این که به دلیل زیاد یا کم بودن مهریه ازدواجی بر هم بخورد بهتر است بدانید که اگر بعد از ازدواج خانمی مهریه خود را طلب کند، اگر مهریه خانم 110 سکه باشد، خانم حق مطالبه دارد و در صورتی که آقا از پرداخت این میزان مهریه خودداری کند، امکان بازداشت کردن مرد وجود دارد.

 

اگر میزان مهریه خانم بیش از 110 سکه باشد، پرداخت این میزان توسط مرد به توانایی مالی او بستگی دارد و اگر آقا توان پرداخت مالی نداشته باشد، حکم بازداشت بر او صادر نخواهد شد اما این به این معنی نیست که مهریه خانم بخشیده می شود؛ در چنین شرایطی، پرداخت طبق نظر دادگاه صورت می گیرد.

 

هر فرد می تواند با بهره گرفتن از مشاوره حقوقی مهریه از پیچ و خم های دریافت مهریه آگاه شود؛ و با کمک کارشناسان این حوزه، به گونه ای عمل کند تا متحمل ضرر و زیان نشود.

 

یکی دیگر از مواردی که ممکن است برای خانم ها پیش بیاید، بخشیدن مهریه است. اگر خانمی بخواهد مهریه خود را ببخشد، باید موارد زیر را مد نظر داشته باشد:

اول این که بخشیدن مهریه قبل از عقد امکان پذیر نیست و بعد از ثبت عقد می توان این کار را کرد.

 

برای بخشیدن مهریه، لازم نیست کار سخت و پیچیده ای را انجام دهید؛ کافیست روی یک کاغد بنویسید مهریه خود را می بخشید و سپس نوشته خود را امضا کنید و اثر انگشت بزنید.

 

در صورتی که می خواهید بخشیدن مهریه را رسمی کنید؛ باید به دفترخانه ثبت اسناد رسمی مراجعه کنید.

بخشیدن مهریه، یک نوع اقرارنامه ثبتی است و بعد از ثبت باید در در دفتر خانه ای که خانم و آقا عقد کرده اند نیز ثبت شده و در عقدنامه هم ذکر شود.

یکی دیگر از مواردی که حین بخشیدن مهریه ممکن است پیش بیاید؛ اذن پدر است. به طور کلی نه در شرع و نه در قانون ذکر نشده که برای بخشیدن مهریه نیاز به اذن پدر است اما دفترخانه ها اذن پدر را برای بخشیدن مهریه و ثبت آن الزامی کرده اند.

 

گاهی اوقات این کار توسط دفترخانه ها بدون اذن پدر انجام می شود، اما معمولا در چنین موقعیت هایی، پول بیشتری از فرد گرفته می شود.

 

آیا قانون حضانت فرزند دختر تغییر کرده است؟

جدایی پدر و مادر معمولا برای فرزندان سخت است و فشار روانی زیادی را متحمل می شوند. بعد از جدایی پدر و مادر، با توجه به اختلافات پیش آمده، ممکن است برای حضانت فرزندان نیز اختلافاتی پیش بیاد و کودکان قربانی دعوای مادر و پدر بشوند.

 

مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی

همان طور که می دانید، برای حضانت فرزندان، از قبل قانون تعیین شده و با توجه به سن فرزند، حضانت او را به پدریا مادر می دهند؛ در صورتی که پدر و مادر در مورد حضانت به توافق نرسند، دادگاه حضانت فرزند را مشخص می کند.

 

اگر فرزندان به بلوغ رسیده باشند، خود مشخص می کنند که می خواهد در کنار کدام والد زندگی کنند.

 

به طور کلی بعد از جدایی پدر و مادر حضانت فرزندان چه دختر و چه پسر اولویت با مادر است، بعد با پدر و اگر در حضانت اختلافی پیش بیاید، دادگاه حضانت را مشخص می کند.

 

معمولا دادگاه بر اساس مصلحت طفل، حضانت را مشخص می کند؛ مثلا ممکن است پدر فرزند هیچ عیبی نداشته باشد اما دادگاه حضانت را به مادر واگذار کند! تشخیص به عهده دادگاه است.

 

برای فرزند دختر نیز حضانت به همان شکل است که توضیح داده شد و قانون جدید حضانت فرزند دختر تصویب نشده است؛ با این حال می توانید با مشاورین حقوقی ما در الو سلام مشاور تماس بگیرید و اطلاعات  دقیق تر در مورد این موضوع را از آن ا بخواهید.

 

لازم به ذکر است، حضانت با ولایت فرق دارد و نباید این دو را یکی دانست.

حضانت به معنی حفظ و مراقبت و پرورش دادن کودک و حفظ ارتباط او با دنیای بیرون است و ولایت به معنی قدرت و اختیاری است که قانون برای اداره اموال و امور مالی ، قانون به پدر و جد پدری می دهد.

 

بهره گیری ازخدمات مشاوره تلفنی حقوقی

مرکز الو وکیل در کلیه ساعات شبانه روز خدمات مشاوره ای ارائه می دهد و برای آنکه با مشاوران حقوقی ما در ارتباط باشید کافی است با شماره 02166081200 تماس بگیرید.

 

 

 

طراحی سایت آموزش مجازی lms

 

 

 

 

 

 

مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی
مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *