مشاوره رایگان حقوقی ارث

 
helpkade
مشاوره رایگان حقوقی ارث
مشاوره رایگان حقوقی ارث

مشاوره حقوقي ارث 

اگر بر تقسیم ارث اختلافی به وجود آید، دادگاه بر اساس قوانین در مورد ارث و نحوه تقسیم آن تصمیم خواهد گرفت. اشخاصی که ارث می برند شامل:

 

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

مشاوره رایگان حقوقی ارث

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

درباره ما

در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین در مورد ارث کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود.

درخواست مشاوره  حقوقی ارث

 

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)      ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

تماس فقط در ساعات اداری

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

برای دریافت مشاوره تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری کافی است از تلفن ثابت خود (با موبایل تماس نگیرید) بدون هیچ پیش شماره ایی با تلفن زیر تماس بفرمایید.

تماس از تلفن ثابت(بدون کد شهرستان بگیرید)  ۹۰۹۹۰۷۰۷۶۷    

هر گونه سوالی دارید می توانید با ۰۲۱۴۷۶۲۵۹ مطرح بفرمایید

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی (خط ویژه شش رقمی)  ۴۷۶۲۵۹-۰۲۱

 

شماره مستقیم مشاوره با وکیل :9099070767 تماس از طریق تلفن ثابت

 

جهت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان کلیک کنید

 درخواست مشاوره حقوقی در ساعت غیر اداری (خانم حسینی) 09212242670مسئول کارگزینی (خانم علوی)                                                       09196889330
مسئول امور مالی (آقای شیردل)                                                     09199398913

شماره پیامک وکیل تلفنی                                                    30007002700242
آدرس ایمیل موسسه وکیل تلفنی                                       vakiltel@gmail.com
آدرس ایمیل بخش مالی وکیل تلفنی                              vakiltelmali@gmail.com
ثبت شکایات و انتقادات وکیل تلفنی                        lawyertavakkoli@yahoo.com

قوانین و مقررات  وکیل  تلفنی

 واحد  مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب، ابتدای کارگر جنوبی، کوچه رشتچی، پلاک 14 طبقه اول واحد 3

 

 واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران مرکز ICT:  آمل روبروی افتاب  60 مجتمع  تجاری محسنی، طبقه اول ، واحد 102

وكيل استارتاپ   ترجمه فوری       تایپ       تولید محتوا       استارتاپ

 

با سلام خانه ای از طرف مادری به ارث رسیده و یکی از ورثه که مرد بوده فوت کرده و فقط همسر دارد (بچه ندارد). سهم این ورثه چگونه تقسیم می شود؟ (با توجه به عرصه و اعیان) اگر همسر فرد در تقسیم ارث همکاری نکند چگونه می توان سهم او را جدا کرد؟ با تشکر

سلام خسته نباشید . عرض به حضورتان پدر بنده ۳ ماه پیش فوت نمودند . پدر بزرگ ما در قید حیات هستند . اگر امکان دارد با شرایط ۲ پسر و ۱ دختر و مادرم و پدر بزرگ بنده جمعاً ۵ نفر نحوه تقسیم ۲ میلیارد تومان را توضیح دهید و اینکه به هریک از وراث چقدر تعلق می گیرد.

سلام بنده مادرم همراه با پدر بزرگم در تصادف رانندگی فوت شدند (به طور همزمان و در یک ماشین )من از شما این سوال را دارم که آیا ارث به بنده و خواهرانم تعلق میگیرد یا نه؟

با سلام و عرض تشکر من در ملکی دو ۲طبقه با پدر،خواهر و برادرم با سهمی برابر (۱.۵دانگ برای هرنفر) شریک هستم،یک دستگاه از این ملک در اختیار مستاجر میباشد و دستگاه دیگر را محل سکونت دیگر شرکا میباشد. بنا بر اختلافات خانودگی من و حمایت نشدن از طرف خانواده ام ترجیحا چندین سال است که محل سکونتم را تغییر داده ام،و قابل ذکر است که این ملک ارث مادری میباشد که در سال ۱۳۷۸ در انحصار وراثت بنام وراث گردید، قصد…

باسلام ما سه برادر و ۲ خواهر هستیم مدتی است مادرم فوت کردند باتوجه به اینکه پدرم در قید حیات هستند تقیسم ارثیه به چه منوال است؟ آیا (حسابهای بانکی مادرم) و تمام ترکه به پدرم میرسد یا بین فرزندان تقسیم می شود کما اینکه پدرم متذکر می شوند پس از طی مراحل انحصار وراثت حق برداشت را فقط ایشان دارند و ما هیچگونه حق و دخالتی نداریم. خواهشمندم بنده را راهنمائی فرمائید.  
مشاوره رایگان حقوقی ارث

با سلام  پدر بنده فوت کرده است من ۴ برادر ناتنی دارم  آیا می شود بدون انحصار وراثت اموال پدرم را مشخص کنم ؟  

با سلام سپاس از پاسخگویی شما پاسخ شما برایم مبهم است! با توجه به اینکه یک ملک بین دو فرزند تقسیم شده است و تمامی ورثه آن را امضا و انگشت زده اند و اکنون بعد از ۳۰ سال خواهان تقسیم آن ملک بین همه هستند چنین امکانی از لحاظ قانونی امکان پذیر است؟ و می توانند ملک را از دو فرزند پس بگیرند؟ “پدر بزرگ من سال ۷۵ فوت نموده است و هیچ گونه وصیت نامه ای ننوشته است ولی سال ۶۴ تقسیم نامه ای برای یکی از امل…

من و همسرم میخواهیم که بعد از مرگمان تمام املاک، اموال و حسابهای بانکی ما در اختیار دیگری قرار گیرد تا خانواده ما به شکل فعلی حفظ شود و تا یکی از ما زنده است مدیریت خانه در اختیار او باشد. اما در زمان حیات میخواهیم املاک و حسابها بنام خودمان باشد چون نمیدانیم چه پیش می آید مشکلاتی که نمی توان پیش بینی کرد و همین اموال را هم ممکن است خرید و فروش کنیم و می خواهیم در اختیارمان باشد تا…

 اگر زحمتی نیست می خواستم بدانم که پدر بزرگ بنده سال ۸۳ فوت نموده و ۷ ماه بعد پدرم نیز به رحمت خدا  رفتند. پدر بزرگ من بعد از فوت مادربزرگم ۱ زن دیگر اختیار کردند که هنوز در قید حیات هستند ولی از پدر بزرگم فرزندی ندارند و پدر بزرگ بنده از همسر قبلی(فوت شده) ۴ پسر و ۳ دختر داشتند(بغیر از پدر اینجانب همگی زنده می باشند)حال بعد از نزدیک ۱۰ سال از فوت پدر بزرگم زمینی را به قیمت تقریبا ۸۰۰۰۰۰…

شوهرم به مدت دو سال است که فوت کرده! از او بدهکاری بانکی به جا مانده است! تنها دارایی به جا مانده از او قطعه زمینی با یک خانه مسکونی داخل آن است که به برادر خودش فروخته. ظرف ۱۰ سال ۱۰ میلیون ۶ میلیون آن را در زمان حیات وصول کرده و ۴ میلیون باقی مانده که نزد برادرش است! اکنون مبلغ بدهی او بیشتر از ۴ میلیون می باشد و هر روز هم به سود بدهی او افزوده می شود و تا کنون بانک هم اقدامی نکرده است. می خواست…

جهت پرسیدن سوال حقوقی خود بصورت کاملا رایگان و دریافت پاسخ از وکلای برگزیده ما می‌توانید به سایت بنیاد وکلا مراجعه کنید.

شنبه تا چهارشنبه: 10 الی 18
پنجشنبه:10الی14

سوالات و مشکلات حقوقی خود را بدون هیچ هزینه ای از صدای وکیل بپرسید:
(شش خط) 02166567311

میدان انقلاب, خیابان جمالزاده جنوبی, پلاک39(ساختمان صدف)، واحد9.

درباره صدای وکیل

گروهی از وکلای دادگستری هستیم…  با سابقه بیش از ده سال فعالیت حقوقی آمده ایم خدمات حقوقی جدیدتری ارائه کنیم…مشاوره رایگان حقوقی ارث

 میپرسید چگونه!؟

 سوال حقوقی دارید؟ در تالار سوالات حقوقی بپرسید!

 

 سخت است؟ راه ساده تر بگوییم؟

 پرسشهای حقوقی خود را از تلفنهای (6 خط ویژه) 02166567311 بپرسید… خودمان جواب میدهیم. (درحد پرسش و پاسخ محدود)

 اطلاعات و تجربیات حقوقی دارید؟ دیگران را راهنمایی کنید! پاسخ آنها را در تالار سوالات حقوقی بدهید.

 پرسش و پاسخ کوتاه برایتان کافی نیست؟ نیاز به مشاوره حقوقی دارید!؟

 

هزینه مشاوره حقوقی ما نیم بهاست!

 از شهرستان تماس میگیرید؟ امکان مشاوره غیرحضوری هم داریم… هزینه آن هم نیم بهاست!

 

 

نیاز به وکیل دادگستری با هزینه مناسب دارید؟

 امکان استفاده از خدمات مختلف حقوقی، توسط وکلای دادگستری در دسترس شماست!

 

خاطرات صدای وکیل

 

ساعت ۷شب است و آماده رفتن به منزل شده‌ام… تلفن زنگ می‌خورد:- سلام قربان… صدای وکیل؟می‌خواستم با جناب مهاجری صحبت کنم.- سلام… مهاجری هستم اما دفتر تعطیل شده…

ادامه مطلب

امروزه در دنیای مدرنی زندگی می‌کنیم که تکنولوژی همه چیز رو به تسخیر خودش در آورده و در فرهنگ ما نفوذ کرده اما حواسمون باید باشه که این دنیای مجهز 

ادامه مطلب

مرد داستان امروز ما:

تقی، مردی ۳۵ساله از استان مرکزی است، با لهجه غلیظ شهرستانی صحبت می‌کند، متاهل است و فرزند ۸ ساله‌ای دارد.

ادامه مطلب

جوانی خوش برخوردیست حدودا ۳۵ساله، لاغر و نسبتا قد بلند است، کت‌شلوار نسکافه‌ای رنگی پوشیده است؛ به گرمی با من دست می‌دهد و خودش را معرفی می‌کند. 

ادامه مطلب

گاهی برخی مردها به بيمارى بددلی ‏مبتلا می‌شوند. بيمارى خانمان‌سوزی که زندگى را زهر و بنیان خانواده‏ را خاکستر می‌كند. 

ادامه مطلب

از مشاوره امروز براتون بگم… با خانمی حدودا 40ساله مشاوره داشتم بنظر با اعتماد به نفس و جسور بود

ادامه مطلب

 

پاسخگوئی به سوالات حقوقی(رایگان)

سامانه ثبت چک‌های سرقتی یا مفقودی

مشاوره رایگان حقوقی ارث

?شهروندان می‌توانند با مراجعه به سامانه «ساد ۲۴» به نشانی ………………….

+بیشتر

راه سند دار کردن اموال بدون سند چیست؟

قانون ثبت در سال 1310 به تصویب رسید.

در بخشی از این قانون مقرر شده بود که تمام املاک در کشور باید ثبت شده و برای تمامی اموال غیرمنقول سند رسمی صادر شود.  …………………….

+بیشتر

در تصادفات رانندگی در صورتی که خسارت ها به خودروها وارد شده باشد پس از حضور افسر راهنمایی رانندگی و تعیین میزان تقصیر طرفین، در صورتی که خودروها بیمه باشند پرداخت خسارت براساس تعهدات بیمه گر انجام می پذیرد. …………..

+بیشتر

خانواده به عنوان نهادي بنيادي هميشه مورد توجه قانونگذار ايران قرار داشته ، به طوري که مطابق قانون اساسي و قوانين عادي به اين نهاد بسيار ارج گذاشته شده است. اکنون مهمترين قانوني که در مورد اين نهاد وجود دارد، قانون حمايت خانواده مصوب 1391 است که در مورد تشريفات طلاق مقرراتي را پيش بيني کرده است. در گفت وگو با کارشناسان به بررسي اين قانون پرداخته ايم که در پي مي آيد. ………………..

+بیشتر

یکی از شروطی که به نفع زوجه در نظر گرفته می شود شرط تعلق گرفتن نصف دارایی مرد به زن بعد از طلاق می باشد.

اما تحقق این شرط منوط به حصول شرایطی است:………………………

+بیشتر

پیرو وکالتنامه تنظیمی شماره … سری … مورخ … تنظیم شده بین آقای … به نشانی تهران … و تلفن شماره… و آقای / خانم … شرکت … به نشانی … به عنوان موکل در ساعت …روز … مورخ … قرارداد حاضر در اجرای ماده ۱۹ لایحه استقلال کانون وکلا و ماده ۱۰ قانون مدنی منعقد گردید و وکیل دادگستری و موکل ، در مورد ضوابط کار و میزان حق الوکاله و ترتیب پرداخت آن به شرح زیر موافقت نمودند: ………………..

+بیشتر

چنانچه عقد نامه رسمي باشد، مهريه از طريق اجراي ثبت نيز قابل وصول است، بدين طريق كه زوجه به دفترخانه اي كه ازدواج در آن واقع و به ثبت رسيده است رجوع و تقاضاي وصول مهريه خود را مي كند از طرف دفترخانه مراتب به زوج ابلاغ و چنانچه زوج حاضر به پرداخت مهريه نباشد زوجه تقاضاي اجراي مفاد سند ازدواج خود را در خصوص مهريه مي كند. چنانچه از طرف زوجه، مالي از زوج معرفي شود

+بیشتر

ازدواج تنها یك پیوند عاطفی و اخلاقی میان دو انسان نیست. زن و شوهر پس از ثبت رسمی ازدواج، وارد توافقی دو جانبه می‌شوند كه معمولا نظام قانونی هر كشور برای آن چارچوب مشخصی تعریف كرده‌است. این چارچوب حقوقی در كشورهای مختلف متفاوت است اما در همه كشورها برآمده از سنت‌، عرف، تجربه بشری، مذهب و اصول پایه‌ای علم حقوق یا معاهدات بین‌المللی است ……………

+بیشتر

تقاضای مطالعه و بررسی پرونده جهت ارائه راهکار یا تنظیم لایحه

آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان جمال زاده جنوبی پلاک39 ساختمان صدف طبقه دوم 

تلفن : (6 خط ویژه) 02166567311                                

وکیل سرپرست : 09352943060  (هزینه مشاوره 90 هزارتومان)

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدdocument.getElementById(‘cloakb44cd7c382365ba95cd9b7059d03a5fe’).innerHTML=”;var prefix=’ma’+’il’+’to’;var path=’hr’+’ef’+’=’;var addyb44cd7c382365ba95cd9b7059d03a5fe=’info’+’@’;addyb44cd7c382365ba95cd9b7059d03a5fe=addyb44cd7c382365ba95cd9b7059d03a5fe+’Sedayevakil’+’.’+’com’;var addy_textb44cd7c382365ba95cd9b7059d03a5fe=’info’+’@’+’Sedayevakil’+’.’+’com’;document.getElementById(‘cloakb44cd7c382365ba95cd9b7059d03a5fe’).innerHTML+=’‘+addy_textb44cd7c382365ba95cd9b7059d03a5fe+’‘;

صدای وکیل را در صفحات اجتماعی دنبال کنید

کلیه حقوق این وبسایت برای دارندگان آن محفوظ می باشد

طراحي و سئو وب سايت با توسط Razhur.com

آمار بازدید سایت

پاسخگوئی به سوالات حقوقی(رایگان)

آنچه ذیلا نقل میشود، خاطره‏‌ای است قدیمی از یک وکیل متعهد و شریف‏ دادگستری… وقتی مأمور

یکی از قوانین و مقررات خدمت سربازی، معافیت بخشودگی سنی برای متولدان سال‌های ۵۴ به قبل است، واجدان شرایط که تاکنون موفق به بهره مندی از این نوع معافیت نشده‌اند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند…………………

قانون مجازات استفاده‌کنندگان غیرمجاز از آب، برق، تلفن، فاضلاب و گازمصوب ۱۳۹۶/۳/۱۰

ماده ۱ ـ هر شخصی بدون دریافت انشعاب قانونی آب، برق، گاز و شبکه فاضلاب و اشتراک خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات مبادرت به استفاده از خدمات مزبور نماید و یا با داشتن انشعاب مبادرت به استفاده غیرمجاز نماید، علاوه بر الزام به پرداخت بهای خدمات مصرفی و جبران خسارت و سایر حقوق مربوطه به شرح زیر جریمه می‌شود:……………………مشاوره رایگان حقوقی ارث

نحوه بهم خوردن عقد مضاربه :

۱. موت یا جنون یا سفیه شدن یکی از طرفین.

۲.در صورت مفلس (ورشکست) شدن صاحب سرمایه…………………

با توجه به سوء استفاده برخی از وبسایت ها از نام و اعتبار «صدای وکیل»، به کلیه بازدیدکنندگان و کاربران اعلام می کنیم، «صدای وکیل» فعالیت رسمی و قانونی خود را تنها در بستر وبسایت sedayevakil.com انجام می دهد و زیر مجموعه مجموعه حقوقی صدف با نظارت وکیل دادگستری آقای علی مهاجری میباشد.از آنجا که خدمات «صدای وکیل» در این وبسایت رایگان ارائه می شود، از شما عزیزان خواهشمندیم هیچ مبلغی بابت مشاوره به وبسایت های که از نام صدای وکیل استفاده می کنند پرداخت ننمایید.لازم به ذکرست روزانه صدها مراجعه کننده با استفاده از خدمات رایگان ما (پاسخگویی تلفنی به سوالات حقوقی) راهنمایی می شوند و ما بر این باوریم که با راهنمایی خود بتوانیم قدم کوچکی برای رفع مشکلات حقوقی شما در هر نقطه از ایران باشیم.این نوید را هم می دهیم که درصدد تعقیب و پیگرد قضایی سوء استفاده کنندگان و عاملان این موضوع و ایجاد بستری امن برای شما همراهان صدای وکیل هستیم.

 

 

آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان جمال زاده جنوبی پلاک39 ساختمان صدف طبقه دوم 

تلفن : (6 خط ویژه) 02166567311                                

وکیل سرپرست : 09352943060  (هزینه مشاوره 90 هزارتومان)

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدdocument.getElementById(‘cloak8ed1a49112e484ea586859bea93da466′).innerHTML=”;var prefix=’ma’+’il’+’to’;var path=’hr’+’ef’+’=’;var addy8ed1a49112e484ea586859bea93da466=’info’+’@’;addy8ed1a49112e484ea586859bea93da466=addy8ed1a49112e484ea586859bea93da466+’Sedayevakil’+’.’+’com’;var addy_text8ed1a49112e484ea586859bea93da466=’info’+’@’+’Sedayevakil’+’.’+’com’;document.getElementById(‘cloak8ed1a49112e484ea586859bea93da466′).innerHTML+=’‘+addy_text8ed1a49112e484ea586859bea93da466+’‘;

صدای وکیل را در صفحات اجتماعی دنبال کنید

کلیه حقوق این وبسایت برای دارندگان آن محفوظ می باشد

طراحي و سئو وب سايت با توسط Razhur.com

آمار بازدید سایت

پاسخگوئی به سوالات حقوقی(رایگان)

ارث زنان :  «براساس ماده ۸۶۱ قانون مدنی زن پس از مرگ همسرش ارث می‌برد به شرط اینکه در عقد دائم او بوده و قبل از مرگ شوهرش زنده باشد. اگر شوهر در زمان فوت هیچ فرزند یا نوه‌ای 

ادامه مطلب…

طبق شرع ممکن است شرایطی مانع از تحقق ارث شود؛ مانند کسی که به عمد، شخصی را که از او ارث می‌برد، بکشد اما این با باور عمومی که درباره محرومیت از ارث وجود دارد

ادامه مطلب…

مشاوره رایگان حقوقی ارث

 

شرایط توارث چیست؟ معنا و مفهوم نسب، همان قرابت، خویشاوندی و خویشی است و در اصطلاحات حقوقی، خویشاوندی دو نفر است حال فرقی نمی‌کند که یکی از آن ها از یک نسل

ادامه مطلب…

 یکی از دلایلی که قانون به وراث متوفی تقسیم ارث را بر اساس انحصار ورثه توصیه کرده جلوگیری از درگیری و اختلاف بین وراث می باشد و این کار باید از طریق دادگاه صورت گیرد اما مراحل اعتراض به تقسیم ارث در دادگاه چیست.

  

ادامه مطلب…

گواهی انحصار وراثت اموال منقول شامل چه مواردی است؟

 

ادامه مطلب…

قوانین وراثتی در طول زمان های مختلف دچار تغییرات زیادی شده و در جوامع مختلف تابع قوانین حاکم بر آن جامعه خواهد بود

 

ادامه مطلب…

انحصار وراثت ، عملی قانونی است که به موجب گواهی صادر شده با این عنوان ، تعداد وراث و سهم الارث هر یک از آنها مشخص می شود ، از این رو در این مقاله به بررسی انحصار وراثت شهید پرداخته شده است .

 

ادامه مطلب…

یک بازرگان یا کاسب در گذر زمان شهرتی به در اثر جذب مشتری پیدا می کند که به آن حق سرقفلی گفته می شود و یک دارایی نامحسوس و نامشهود می باشد.

 

ادامه مطلب…

قوانین کشور ایران که برگرفته از قرآن و سنت است و تاثیر عرف جامعه بر آنها نیز مشهود است مسائل مربوط به اشخاص و روابط آنها را در جامعه مشخص می کند

 

ادامه مطلب…

قانون مدنی ایران طی ماده های قانونی تکلیف وراث هر متوفی را مشخص و سهم آنها را از ارثیه تعیین کرده است

 

ادامه مطلب…

صفحه1 از8

با توجه به سوء استفاده برخی از وبسایت ها از نام و اعتبار «صدای وکیل»، به کلیه بازدیدکنندگان و کاربران اعلام می کنیم، «صدای وکیل» فعالیت رسمی و قانونی خود را تنها در بستر وبسایت sedayevakil.com انجام می دهد و زیر مجموعه مجموعه حقوقی صدف با نظارت وکیل دادگستری آقای علی مهاجری میباشد.از آنجا که خدمات «صدای وکیل» در این وبسایت رایگان ارائه می شود، از شما عزیزان خواهشمندیم هیچ مبلغی بابت مشاوره به وبسایت های که از نام صدای وکیل استفاده می کنند پرداخت ننمایید.لازم به ذکرست روزانه صدها مراجعه کننده با استفاده از خدمات رایگان ما (پاسخگویی تلفنی به سوالات حقوقی) راهنمایی می شوند و ما بر این باوریم که با راهنمایی خود بتوانیم قدم کوچکی برای رفع مشکلات حقوقی شما در هر نقطه از ایران باشیم.این نوید را هم می دهیم که درصدد تعقیب و پیگرد قضایی سوء استفاده کنندگان و عاملان این موضوع و ایجاد بستری امن برای شما همراهان صدای وکیل هستیم.

 

 

آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان جمال زاده جنوبی پلاک39 ساختمان صدف طبقه دوم 

تلفن : (6 خط ویژه) 02166567311                                

وکیل سرپرست : 09352943060  (هزینه مشاوره 90 هزارتومان)

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدdocument.getElementById(‘cloak3e89fc8fbec8902b8f5c9ec5846efbd0′).innerHTML=”;var prefix=’ma’+’il’+’to’;var path=’hr’+’ef’+’=’;var addy3e89fc8fbec8902b8f5c9ec5846efbd0=’info’+’@’;addy3e89fc8fbec8902b8f5c9ec5846efbd0=addy3e89fc8fbec8902b8f5c9ec5846efbd0+’Sedayevakil’+’.’+’com’;var addy_text3e89fc8fbec8902b8f5c9ec5846efbd0=’info’+’@’+’Sedayevakil’+’.’+’com’;document.getElementById(‘cloak3e89fc8fbec8902b8f5c9ec5846efbd0′).innerHTML+=’‘+addy_text3e89fc8fbec8902b8f5c9ec5846efbd0+’‘;

صدای وکیل را در صفحات اجتماعی دنبال کنید

مشاوره رایگان حقوقی ارث

کلیه حقوق این وبسایت برای دارندگان آن محفوظ می باشد

طراحي و سئو وب سايت با توسط Razhur.com

آمار بازدید سایت

پاسخگوئی به سوالات حقوقی(رایگان)

 

 

پاسخ تلفنی رایگان به پرسش ها و سوالات هموطنان بصورت فوری و کاملا رایگان.شما می توانید در ساعات مشاوره از پاسخهای تلفنی صدای وکیل بهره مند شوید.بسیار مشاهده شده که بعضی افراد در مواقع اضطراری با توجه به عدم دسترسی به وکیل دادگستری و مشاور حقوقی، اجبارا تصمیماتی اشتباه میگیرند و خود را گرفتار مشکلات سخت و طولانی میکنند.در چنین مواقعی مشاوران صدای وکیل می توانند شما را راهنمایی ضروری و مقطعی کنند.این راهنمایی و مشاوره شما را از انجام اعمال عجولانه در مواقع حساس و بروز مشکلات پیچیده حقوقی باز می دارد.خدمات پاسخگوئی تلفنی رایگان در مورد مسائل کیفری، حقوقی و خانواده به صورت رایگان انجام می شود.محاسبه مهریه به نرخ روز یکی از مواردی است که شما به راحتی می توانید با یک تماس تلفنی از آن اطلاع پیدا کنید.مشاوره رایگان حقوقی ارث

نکات قابل توجه

تذکر 1: حداکثر مدت پاسخگویی 5دقیقه بوده و در حد پاسخ به یک پرسش حقوقی میباشد.

تذکر2: توجه داشته باشید که به علت عدم بررسی اسناد و مدارک در تلفن، پاسخگویی در خصوص پذیرش و عدم پذیرش پرونده و یا میزان حق الوکاله در مشاوره تلفنی وجود ندارد.

 

 

 

آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان جمال زاده جنوبی پلاک39 ساختمان صدف طبقه دوم 

تلفن : (6 خط ویژه) 02166567311                                

وکیل سرپرست : 09352943060  (هزینه مشاوره 90 هزارتومان)

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدdocument.getElementById(‘cloak86b53a8efa5f54bf672e793707eca128′).innerHTML=”;var prefix=’ma’+’il’+’to’;var path=’hr’+’ef’+’=’;var addy86b53a8efa5f54bf672e793707eca128=’info’+’@’;addy86b53a8efa5f54bf672e793707eca128=addy86b53a8efa5f54bf672e793707eca128+’Sedayevakil’+’.’+’com’;var addy_text86b53a8efa5f54bf672e793707eca128=’info’+’@’+’Sedayevakil’+’.’+’com’;document.getElementById(‘cloak86b53a8efa5f54bf672e793707eca128′).innerHTML+=’‘+addy_text86b53a8efa5f54bf672e793707eca128+’‘;

صدای وکیل را در صفحات اجتماعی دنبال کنید

کلیه حقوق این وبسایت برای دارندگان آن محفوظ می باشد

طراحي و سئو وب سايت با توسط Razhur.com

آمار بازدید سایت

پاسخگوئی به سوالات حقوقی(رایگان)

اصولا وظیفه کار و تامین معاش زندگی بر عهده مرد است.این موضوع نه تنها در قانون که قبل از آن در شرع هم مورد تاکید قرار گرفته است.
در واقع حقوق به تبعیت از دین اشتغال را از وظایف مهم مرد می‌داند.البته مانند مورد بالا زن هم می‌تواند در سند ازدواج شرط کند که پس از ازدواج مشغول به کار شود یا اگر تاکنون شاغل بوده است همچنان به شغل خود ادامه دهد…………..

جرم فروش و انتقال مال غیر، در زمره جرایم علیه اموال قرار دارد. قانون مجازات راجع به انتقال مال غیر مصوب سال 1308 به جرم فروش و انتقال مال غیر پرداخته و مجازاتی را برای مرتکبان در نظر گرفته است.

این قانون در زمان حاکمیت قانون مجازات عمومی، قانونی اخص محسوب می‌شد که با وجود تغییرات مکرر در قوانین جزایی، این قانون همچنان به قوت خود باقی مانده و دارای اعتبار است…………………

* رهن  تصرف( فقه-مدنی ) عقد رهنے ڪه مال مورد رهن بعد از اقباض به مرتهن در تصرف مرتهن بماند و او از منافع آن بهره مند گردد.
* رهن  قراردادے( مدنی ) عقد رهن را گویند. ( رک. رهن ) در مقابل رهن قضایی بڪار مے رود. ( رڪ رهن قضایے )………………مشاوره رایگان حقوقی ارث

((انواع سوگند))
 سوگند بتی سوگندتکمیلی سوگنداستظهاری…………………………..

بازداشت موقت مهم‌ترین و شدیدترین قرار تأمین کیفری است که به موجب آن به منظور تضمین دسترسی به متهم در مواقع لزوم، آزادی او به طور موقت سلب می¬شود………………..

 اگر قصد خرید املاک موروثی را دارید، بایستی در هنگام انجام مذاکرات مقدماتی و تنظیم مبایعه نامه، به نکات ذیل توجه و دقت کافی بعمل آورده تا در آینده با مشکلی مواجه نگردید. ……………..

– اعاده دادرسی عام فقط شامل احکام کیفری قطعی است،اما اعاده دادرسی خاص شامل آراء کیفری و حقوقی قطعی می باشد.2- در اعاده دادرسی عام مرجع تجویز اعاده دادرسی دیوانعالی کشور است،اما در اعاده دادرسی خاص،مرجع تجویز رییس قوه قضائیه است………………..

پیش‌فروش توسط سازندگان یکی از بهترین روش‌های خرید مسکن است، چراکه مبلغ خرید مسکن به‌صورت جز پرداخت می‌شود و عملاً خانه‌های پیش فروشی مبلغ پایین‌تری ازملک‌ها دیگر دارند و دقیقاً این نوع از املاک همان‌هایی هستند که پس از ساخت قیمت بالاتری برای فروش خواهند داشت؛ اما سال‌هاست که ماجرای پیش‌فروش به دلیل تخلفات انجام‌شده برای بسیاری از مردم و قانون‌گذاران یک معضل شده است.

 تعریف:

دستور موقت نهادی است که دادگاه در اموری که تعیین تکلیف در آن فوریت دارد، اقدام به صدور آن می نماید تا به این وسیله زمینه ی اجرای بهتر حکم و جلوگیری از ضرر خواهان را فراهم نمایند.

منظور از فوریت……………………

تعیین مقدار مهریه یکی از مهم‌ترین مسائل پیرامون خواستگاری و ازدواج به‌شمار می‌آید که در صورت عدم آگاهی افراد از قانون آن و نیز عدم توجه به تمکن مالی مرد، بحث‌های بسیاری را هم در ابتدای فرآیند ازدواج و هم در هنگام طلاق می‌آفریند. به همین دلیل قانون‌گذار در سال‌های اخیر تغییراتی را در نحوه وصول مهریه ایجاد کرده است؛ تغییراتی که تاحدودی از زندانیان مهریه کاسته، اما همچنان دست مردان را برای دور زدن قانون باز گذاشته است. از سویی باید دید اما چرا با تغییرات قانونی صورت گرفته، همچنان شاهد زندانیان مهریه هستیم؟

آيين نامه اجرايي قانون زمين شهري

مجموعه قوانين و مقررات مربوط به زمين و نحوه خريد و تملک اراضي

ماده 4- ‌كساني كه در يك يا چند قطعه زمين اعم از داير و باير مشاعاً شريك باشند، در صورتي كه سهم هر يك بيش از هزار متر مربع نگردد، مي‌توانند مجتمعاً‌ عمران نمايند و با هر يك پس از تجميع يا انتقال يا افراز با رعايت ساير ضوابط و شرايط منفرداً يا مجتمعاً براي عمران زمين خود پروانه اخذ نمايند. هر‌گونه تجميع و افراز و انتقال سهام مشاعي اراضي باير و داير بين يكديگر تا حد نصاب مقرر براي منتقل‌اليه با رعايت ضوابط شهرداري بلامانع است.

اصطلاح مفروز در برابر مشاع زمانی به کار می رود که از نظر مقررات ثبتی،قصد جداکردن یک قسمت از سهم مالکیت یکی از شرکاء از سهم سایر شرکاء در ملک معین مطرح باشد.یعنی اگر چند نفر هر کدام مقدار مشاعی از ملک را مالک باشند و بخواهند سهم خود را مفروز کنند تا مستقلاً از ملک خود بهره برداری کنند،باید آن ملک به نسبت سهم مشاعی مالکان میان آنان افراز شود. ……………

ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﺻﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﻗﺼﺪ ﻓﺮﺍﺭ ﺍﺯ ﺩﯾﻦ، ﺟﺮﻡ ﻭ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﺍﺳﺖ

ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺪﻫﯽ ﻣﺎﻟﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﭙﺮﺩﺍﺯﻧﺪ، ﺍﻣﻮﺍﻝ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻓﺮﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﻣﯽ‌ﺩﻫﻨﺪ………..

با توجه به سوء استفاده برخی از وبسایت ها از نام و اعتبار «صدای وکیل»، به کلیه بازدیدکنندگان و کاربران اعلام می کنیم، «صدای وکیل» فعالیت رسمی و قانونی خود را تنها در بستر وبسایت sedayevakil.com انجام می دهد و زیر مجموعه مجموعه حقوقی صدف با نظارت وکیل دادگستری آقای علی مهاجری میباشد.از آنجا که خدمات «صدای وکیل» در این وبسایت رایگان ارائه می شود، از شما عزیزان خواهشمندیم هیچ مبلغی بابت مشاوره به وبسایت های که از نام صدای وکیل استفاده می کنند پرداخت ننمایید.لازم به ذکرست روزانه صدها مراجعه کننده با استفاده از خدمات رایگان ما (پاسخگویی تلفنی به سوالات حقوقی) راهنمایی می شوند و ما بر این باوریم که با راهنمایی خود بتوانیم قدم کوچکی برای رفع مشکلات حقوقی شما در هر نقطه از ایران باشیم.این نوید را هم می دهیم که درصدد تعقیب و پیگرد قضایی سوء استفاده کنندگان و عاملان این موضوع و ایجاد بستری امن برای شما همراهان صدای وکیل هستیم.

 

 

آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان جمال زاده جنوبی پلاک39 ساختمان صدف طبقه دوم 

تلفن : (6 خط ویژه) 02166567311                                

وکیل سرپرست : 09352943060  (هزینه مشاوره 90 هزارتومان)

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدdocument.getElementById(‘cloak45a3ba3c130a5581b21a6411076888c9′).innerHTML=”;var prefix=’ma’+’il’+’to’;var path=’hr’+’ef’+’=’;var addy45a3ba3c130a5581b21a6411076888c9=’info’+’@’;addy45a3ba3c130a5581b21a6411076888c9=addy45a3ba3c130a5581b21a6411076888c9+’Sedayevakil’+’.’+’com’;var addy_text45a3ba3c130a5581b21a6411076888c9=’info’+’@’+’Sedayevakil’+’.’+’com’;document.getElementById(‘cloak45a3ba3c130a5581b21a6411076888c9′).innerHTML+=’‘+addy_text45a3ba3c130a5581b21a6411076888c9+’‘;

صدای وکیل را در صفحات اجتماعی دنبال کنید

کلیه حقوق این وبسایت برای دارندگان آن محفوظ می باشد

طراحي و سئو وب سايت با توسط Razhur.com

آمار بازدید سایت

پاسخگوئی به سوالات حقوقی(رایگان)

پاسخگوئی به کلیه سوالات حقوقی در زمینه وصیت و ارث توسط وکیل پایه یک دادگستری

با توجه به سوء استفاده برخی از وبسایت ها از نام و اعتبار «صدای وکیل»، به کلیه بازدیدکنندگان و کاربران اعلام می کنیم، «صدای وکیل» فعالیت رسمی و قانونی خود را تنها در بستر وبسایت sedayevakil.com انجام می دهد و زیر مجموعه مجموعه حقوقی صدف با نظارت وکیل دادگستری آقای علی مهاجری میباشد.از آنجا که خدمات «صدای وکیل» در این وبسایت رایگان ارائه می شود، از شما عزیزان خواهشمندیم هیچ مبلغی بابت مشاوره به وبسایت های که از نام صدای وکیل استفاده می کنند پرداخت ننمایید.لازم به ذکرست روزانه صدها مراجعه کننده با استفاده از خدمات رایگان ما (پاسخگویی تلفنی به سوالات حقوقی) راهنمایی می شوند و ما بر این باوریم که با راهنمایی خود بتوانیم قدم کوچکی برای رفع مشکلات حقوقی شما در هر نقطه از ایران باشیم.این نوید را هم می دهیم که درصدد تعقیب و پیگرد قضایی سوء استفاده کنندگان و عاملان این موضوع و ایجاد بستری امن برای شما همراهان صدای وکیل هستیم.

 

مشاوره رایگان حقوقی ارث

 

آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان جمال زاده جنوبی پلاک39 ساختمان صدف طبقه دوم 

تلفن : (6 خط ویژه) 02166567311                                

وکیل سرپرست : 09352943060  (هزینه مشاوره 90 هزارتومان)

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدdocument.getElementById(‘cloakbc3984ffd51b80ce59f3d868224852e0′).innerHTML=”;var prefix=’ma’+’il’+’to’;var path=’hr’+’ef’+’=’;var addybc3984ffd51b80ce59f3d868224852e0=’info’+’@’;addybc3984ffd51b80ce59f3d868224852e0=addybc3984ffd51b80ce59f3d868224852e0+’Sedayevakil’+’.’+’com’;var addy_textbc3984ffd51b80ce59f3d868224852e0=’info’+’@’+’Sedayevakil’+’.’+’com’;document.getElementById(‘cloakbc3984ffd51b80ce59f3d868224852e0′).innerHTML+=’‘+addy_textbc3984ffd51b80ce59f3d868224852e0+’‘;

صدای وکیل را در صفحات اجتماعی دنبال کنید

کلیه حقوق این وبسایت برای دارندگان آن محفوظ می باشد

طراحي و سئو وب سايت با توسط Razhur.com

آمار بازدید سایت

اگر سوالات حقوقی درباره ارث دارید وارد صفحه درستی شده اید. دادراه این امکان را برای شما فراهم آورده است تا با مرور سوالات حقوقی در مورد ارث از مشاوره حقوقی در مورد ارث به صورت رایگان بهره مند شوید. می توانید با مطالعه سوالات حقوقی زیر و پرسش و پاسخ حقوقی سایر افرادی که سوال درباره ارث داشته اند ، اطلاعات خود را درباره ارث افزایش دهید. یا اگر این سوالات پاسخگوی نیاز شما نیست می توانید با کلیک بر روی گزینه زیر، سوال در مورد ارث طرح کنید.


1399/6/2

دیه

سلام خسته نباشید سال97رپدرم و ببرادرم هر دو بر اثر تصادف با ماشین فوت میکننن
بعد از دو سال یعنی سال95/5دیه پدر و برادرم واریز میشود
همه ی مدارک پیش …مشاوره رایگان حقوقی ارث


1399/6/2

ارثیه

سلام 3 پسر و 3 دختر هستیم که بعد از فوت پدر خانه ای به ارث رسید که به نام مادر پیرمان زدیم بعد سال ها دختران طلب ارث به صورت مساوی کرده اند و مادر پیر …


1399/6/2

تقسیم ارث بین وراث

با سلام و احترام
آیا خانم مطلقه ای که سه برادر دارد (تک دختر است) در تقسیم ماترک پدر فوت شده، سهمی مساوی با برادران دارد یا نصف برادرها؟ …


1399/6/1

ادعای سهم الارث نسبت به زمینی که سند آن در اجرای قانون اصلاحات ارضی صادر شده است

در سال 1345 سند یک قطعه زمین در اجرای قانون اصلاحی قانون اصلاحات ارضی به نام اینجانب صادر شده است، و اقساط آن نیز توسط بنده پرداخت شده است و در سال 13 …


1399/6/1

قوانین ارث و میراث

سلام،
پدربزرگ من دارای 7 پسر و 4 دختر هستند، ایشان سال 1381 فوت کردند، مادربزرگم هم یکسال بعد فوت کردند، دارایی پدربزرگم شامل یک منزل مسکونی در شهر و …


1399/6/1

ملک کلنگی ورثه ای

با سلام و خسته نباشید..
یه خونه ایه سندش به اسم پدربزرگمه ما یعنی با پدرمادرم 30 ساله اینجا زندگی میکنیم درسته کلنگیه قدیمی ساخته ولی در حد سکونت ما ه …


1399/5/27

مهریه مرحومه مادرم

مادرم 24 سال پیش مرحوم گردید و برابر برگه انحصار وراثت مادرم مقدار ربع اموال حین فوت به پدرم تعلق دارد و بابت مهریه مادرم جداگانه محاسبه نگردیده و جز …


1399/5/27

انحصار وراثت . اثبات وقوع بیع . ابطال سند با شهادت شهود

با سلام از ورثه خواهر مرحومم سهم الارث زمین کشاورزیشان را خریدم و سند قطعی تک برگ نیز دریافت نمودم. ولی برادرم شکایت کرده قبل از فوت خواهرم سهم او را …مشاوره رایگان حقوقی ارث


1399/5/27

ارث زن وقتی شوهر قبل از سال 87 (تصویب قانون جدید)

سلام، پدر ما در سال 75 فوت کرده است و قانون ارث زوجه از 1/8 اموال منقول و غیرمنقول در سال 87 تصویب شده و گواهی حصر وراثت قبل از سال 87 گرفته ایم که در …


1399/5/26

انحصار وراثت

با سلام، بنده برگه انحصار وراثت را گرفته ام. ولی مابقی وراث اقدامی برای امور مالیاتی انجام نمی دهند. بنده هم نه وکالت از طرف آن ها دارم و نه صورت اموا …


1399/5/26

وصیت

سلام. مادربزرگم در زمان حیاتشان چندین مرتبه در مقابل عموها و عمه ها و… وصیت کردندکه ارث به پدر من نرسد ( بنابر مساله شخصی از توضیح کامل این وصیت معذ …


1399/5/26

انحصار وراثت

ملک ورثه ای داریم که نام مادربزرگ ما هم در برگه انحصار وراثت هست .. بعد از چند سال از فوت پدرمان مادربزرگمان هم فوت میکند .. الان برای تبدیل سند منگول …


1399/5/26

تصاحب خانه و زمین

با سلام و احترام
ما پنج برادر هستیم و دو خواهر که پدرم چند سال پیش رحمت خدا رفتند، خانه ای داشت با متراژ 260 متر و در زمانیکه در قید حیات بودند به یکی …


1399/5/26

در مورد فروش ملک پدری

سلام. ایا وارث درحالی که مادر در قید حیات است میتواند ارث پدری خود را بفروشند در حالیکه مادرشان راضی بفروش نیست. و تعدادی از وراث نیاز به فروش حق خود …


1399/5/26

درخواست ورثه و مهریه ی مادرم

سلام وقت بخیر، ما چهار برادر هستیم که پدرمان چند سال پیش فوت شده، و بعد از فوت ایشان، یکی از برادرهایمان نیز فوت شد، در این حال، هفته ی گذشته فرزندان …


1399/5/26

ارث و میراث

با سلام، پدر من بنده سال 93 فوت شدن و ما سه دختر از زن دوم ایشان می‌باشیم تقاضای تحریر ترکه کرده ایم که بچه های زن اولش نمیان جلو و سال 89 پدرم ی …


1399/5/26

درآمد حاصل از تصرف مال ارثی

با سلام و احترام
خرید یک مال ارثی بصورت قولنامه ای بوده و یکی از وراث حاضر به انتقال مال نیست و سند هم انتقال پیدا نکرده است و خریدار در حال بهره برد …


1399/5/26

سهم الارث زوجه از خانه اوقافی

سلام، وقت بخیر. میزان سهم الارث زوجه از یک خانه اوقافی که عرصه آن وقفی است چطور محاسبه می‌گردد؟ یا به عبارتی زوجه از بها عرصه خانه اوقافی سهم می& …


1399/5/25

پروانه برداشت آب از چاه

باسلام بنده و برادر و خواهرای بنده بعد از تقسیم اموال بعد از فوت پدر یک حلقه چاه آب که دارای پروانه (مجوز برداشت آب) بود به بنده رسیده و همه وارثین اث …


1399/5/25

ارث

با سلام
پدربزرگ و مادربزرگ من 4 سال پیش فوت کرده اند ولی پدر بنده دوسال پیش تاکنون انحصار وراثتی بابت اموال پدربزرگ و مادربزرگم صورت نگرفته بود اکنون …


1399/5/25

سپرده متوفی

سلام، وقت بخیر
ایا سپرده کوتاه مدت متوفی بعد از کسر مالیات سه درصدی بطور کامل به وراث بازگردانده میشود ؟؟ ایا دولت حق تصرفی در سپرده متوفی دارد؟؟
با ت …


1399/5/25

گرفتن حقو حقوق پدریم

با سلام درسال 57 پدرم فوت کرده برادرم قیم من شده ارثیه 4 خواهرم را داده من و مادرم ماندیم مادرم هم فوت شده برادم با سرمایه 100 هزارتومان ان زمان کار ک …


1399/5/25

مطالبه مهریه

سلام وقت بخیر حدودا 11ماهه همسرم فوت کردند … بنده یه پسر 3ساله هم دارم … چون الان میگن صغیر هست پسرم باید اموالش مشخص بشه … سوال اولم اینه همسرم …


1399/5/25

ورثه

سلام. پدر بنده سال 90 فوت شده اند. قبل فوت منزلی را با برادر خود شریک بوده اند که آن خانه را با مبلغ 15میلیون فروخته و با آن پول و مقداری که خودم داشت …


1399/5/25

مطالبه سهم الارث پدری

با سلام و خسته نباشید.
پدر همسرم فوت شدند و تمامی اموال (حساب های بانکی، بیمه عمر،املاکو… ) بعد از انحصار وراثت توسط فرزندان به مادر انتقال یافت. حا …


1399/5/24

تنظیم سند ملک وراثتی بنام یکی از وراث بدون اطلاع دیگر وراث

4 سال بعد از فوت مورث و بعد از تنظیم انحصار وراثت، 3 سهم از 16سهم مشاعی از 1.5 دانگ دو باب مغازه توسط وارث ارشد بدون اطلاع دیگر وراث بنام خودش سند رسم …


1399/5/24

ارث

سلام لطفا حساب ارث خواستم انجام بدهید مادرم و 6 برادر و 2 تا خواهر
خانه ما ارزش یک میلیارد و صد متشکرم …


1399/5/24

خلاف ملک ورثه ای

باسلام ، با رای دادگاه نسبت به سهم الارث فرزندم از ارث پدری خود ملکی که فاقد سند است بقدر السهم پسرم رای به الزام سنده این ملک فاقد سند بوده و خیلی قد …


1399/5/24

تقسیم ارث پدر در غیاب یکی از پسران

سلام. پدرم زمین های کشاورزی رو بین ورثه تقسیم کرده و از اون ها امضا گرفته و خودش هم مهر و امضا کرده بعدش هم مهر شورای روستا و دهیار رو هم گرفته در صور …


1399/5/24

وراثت

سلام وقتتون بخیر
مادر بنده فوت کردن و در شناسنامه اش اسم منو برادرم هست اما یادمه خیلی سال پیش میگفتن مادرم در سن 12 سالگی ازدواج کرده بود و فرزندی هم …

تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، کوچه 34، پلاک 4

تلفن: 02188106553

ایمیل: info@dadrah.ir

ایمیل شکایات: report@dadrah.ir

© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.

 در این مقاله از سایت گروه حقوقی دادگستران نگین عدالت برای شما درباره سهم ارث و نحوه محاسبه سهم ارث و نحوه تقسیم سهم ارث صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

افراد، از متوفی ارث می‌برند. به دو دلیل رابطه نسبی یا سببی است. این امر ارث بردن، زمانی محقق می شود که بعد از مرگ مورث واقع می‌شود.
قانون حاکم بر ارث برای ایرانیانی که خارج از ایران زندگی می‌کنند و خارج از ایران اقامت دارند، طبق قانون ایران است، نه دولت خارج. قانون حاکم بر ارث برای ایرانیان غیر شیعه تابع مذهب آنان است. البته قانون آن برای ایرانیان رزتشتی کلیمی و مسیحی بر طبق آیین مذهبی آنان است.
اشخاصی که رابطه نسبی با متوفی دارند، سه طبقه‌ هستند و میزان سهم ارث در حقوق ایران بر اساس طبقات ارث می باشد که در ماده ۸۶۲ قانون مزبور، پدر، مادر اولاد و اولاد اولاد (طبقه اول)، اجداد، برادر، خواهر و اولاد آن‌ها (طبقه دوم)، اعمام، عمات، اخوال، خالات و اولاد آن‌ها (طبقه سوم) نام برده شده ‌اند. با وجود هر یک از طبقات، طبقه بعدی ارث نخواهد برد. هر یک از زوجین نیز که در زمان فوت دیگری زنده باشد، به لحاظ وجود رابطه سببی با متوفی، سهم‌ ارث خود را خواهد برد. قانون مدنی از ماده ۹۰۶ تا ۹۴۹ سهم ‌ارث طبقات مختلف، از جمله زوج و زوجه را مشخص کرده‌ است. در خصوص ارث زوجین، وفق ماده ۹۴۰ قانون مدنی، فقط زوجینی که زوجیت‌ شان با متوفی دایمی است و ممنوع از ارث نیستند، ارث می‌برند. سهم‌الارث زوجه در صورت عدم وجود فرزند برای متوفی یک ‌چهارم و در صورت وجود فرزند یک ‌هشتم است. حال چنان چه با تعدد زوجات مواجه باشیم، همین مقدار یعنی یک‌ چهارم و یک ‌هشتم، میان آن‌ها به طور مساوی تقسیم ارث می‌شود.
در صورتی مرد از زن زمانی که زن فرزند نداشته باشد، یک دوم ارث می‌برد زمانی که زن فرزند داشته باشد، یک چهارم ارث می‌برد و چنانچه زن بمیرد و وراثی نداشته باشد، شوهر تمام ترکه زن را ارث می‌برد ولی اگر شوهر بمیرد و وراث نداشته باشد، زن همان نصیب خود را می‌برد و بقیه دارایی شوهر او همانند ترکه بی وراث‌، به دولت داده می‌شود. (مستند ماده ۹۴۹ قانون مدنی) بر مبنای استفتاء از رهبر معظم انقلاب، زن از قیمت اموال غیر منقول شوهر از جمله عرصه و اعیان ـ ساختمان و زمین ـ ارث می‌برد.

بعد از طبقات و درجات ارث هرکدام که به میت نزدیک ‌تر باشند، حاجب ارث طبقه و درجه بعدی هستند. گاهی برای همه ارث و گاهی برای بخشی از آن، حاجب وجود دارد. در کنار سایر وراث، زن و شوهر هم ارث می‌برند و هیچ یک از وراث نمی‌تواند مانع ارث بردن آن‌ها شود. پدر، مادر، پسر، دختر، زوج و زوجه، حاجب از ارث ندارند یعنی ممکن است نحوه تقسیم سهم ارث آن‌ها کمتر شود اما محروم از ارث نمی‌شوند.
فرض‌بر ها کسانی هستند که نحوه تقسیم سهم ارث آن‌ها در قانون مشخص و معین است. صاحبان قرابت به افرادی گفته می شوند که سهم ارث آن‌ها میزان معین و معلومی ندارد. در ابتدا سهم فرض‌برها نحوه محاسبه سهم ارث می‌شود و مابقی به قرابت تقسیم سهم ارث می‌شوند، بعضی افراد گاهی هم به فرض هم به قرابت ارث می برند، از جمله پدر و دخترها.

بعد از نحوه تقسیم سهم ارث براساس فرض ممکن است، ترکه کم یا زیاد بیاید، یعنی وقتی ترکه را بر مجموع فرض‌ها تقسیم سهم ارث می‌کنیم. زیادی ترکه مطلقا به زوجه رد نمی‌شود، حتی اگر وارث منحصر باشد، به زوج رد نمی‌شود، مگر اینکه وارث منحصر باشد. کمبود ترکه هیچوقت بر زوج و زوجه و خویشان مادری وارد نمی‌شود. در طبقه اول نقص بر یک یا چند دختر وارد می‌شود و در طبقه دوم سهم یک یا چند خواهر ابوینی (مشترک از پدر ومادر) یا ابی ( مشترک از پدر) کم می‌شود. کمبود ترکه یا زیاد آمدن آن تنها وقتی بوجود می‌آید که تمام وراث فرض‌بر باشند.

سهم ارث مادر: 1/6 اگر متوفی فرزند یا خواهر و برادر داشته باشد، 1/3 اگر متوفی فرزند و خواهر و برادر نداشته باشد.
سهم ارث پدر: 1/6 اگر متوفی فرزند داشته باشد.
سهم ارث دختر (در صورتی که متوفی پسر نداشته باشد): 1/2 (نصف) واحد (یک دختر) ـ 2/3 متعدد
سهم ارث خواهر (مشترک از پدر و مادر یا مشترک از پدر، درصورتی که برادر یا اجداد پدری نباشد): 1/2 واحد (یک خواهر) ـ2/3 متعدد
سهم ارث برادر و خواهر (مشترک از مادر در صورتی که متوفی اجداد مادری نداشته باشد): 1/6 واحد ـ 1/3 متعدد
فرزند خوانده از زن و شوهر ارث نمی برد و پدر ومادر از زمره وراث فرزند خوانده محسوب نمی‌شوند.مشاوره رایگان حقوقی ارث

شک: چنانچه هر طفلی که بعد از انحلال نکاح متولد می‌شود، ملحق به شوهر است، مشروط بر این که مادر هنوز شوهر نکرده و ازتاریخ انحلال نکاح تا روز ولادت طفل بیش از ده ماه نگذشته باشد، اگر ثابت شود که از تاریخ نزدیکی تا زمان ولادت کمتر از شش ماه و یا بیش از ده ماه گذشته باشد (‌ماده ۱۱۵۹ قانون مدنی) و یا در مورد تاریخ فوت دو نفر در یک زمان مرده باشند مطابق ماده ۸۷۴ قانون مدنی اگر اشخاصی که بین آن‌ها توارث باشد بمیرند و تاریخ فوت یکی از آن‌ها معلوم و دیگری از حیث تقدم و تاخر مجهول باشد، فقط آن که تاریخ فوتش مجهول است از دیگری ارث می برد.
برخی از موارد هستند که مانع از انتقال ارث می‌شوند همچون: کفر، لعان (اگر فردی منکر رابطه پدر و فرزندی شود، لعان موجب انحلال زوجیت و حرمت ابدی است)، قتل، زنا و بردگی
وراث متوفی می‌توانند ترکه را قبول کنند که در صورتی که قبول ترکه به نسبت سهم ارث خود دارایی ‌های منفی متوفی (بدهی‌های متوفی) نیز به آنان منتقل می‌شود و هر وارث به نسبت سهم الارث خود در صورت قبول ترکه مسئول پرداخت دیون و بدهی های متوفی است‌، حال اگر وراث ترکه را رد کنند، دیگر هیچ مسئولیتی در قبال بدهی ‌های متوفی نخواهند داشت. بر این اساس ابتدا هزینه کفن و دفن میت، و اگر دینی به گردن متوفی است، از ما ترک باید اداء شود (مهریّه نیز مانند سایر دیون بوده و هم ردیف با آن‌هاست و از اصل ترکه پرداخته شود ولی مقدم بر سایر طلبکاران می باشد و در اصطلاح جزو دیون ممتازه خواهد بود) و بعد از آن وصیت تا یک سوم ترکه و مازاد بر آن با اجازه وراث اعمال شود و در نهایت ماترک با توجه به اصولی که گذشت نحوه محاسبه سهم ارث شود.

اولین و مهم ‌ترین مواردی است که در روند تقسیم سهم ارث بررسی می‌شود، از جمله وصیت‌نامه است. در وصیت تملیکی بیان می شود، وصیت‌کننده می‌تواند عین یا منفعتی از مال خود را بعد از فوتش، رایگان به دیگری واگذار کند. البته قانون‌گذار فقط حق وصیت تا یک‌سوم از دارایی ‌ها را به وصیت‌کننده داده‌ و برای بیشتر از آن نیاز به اجازه همه وارثان است. در نظام حقوقی ایران، محرومیت از ارث فاقد اعتبار قانونی است.

جهت انجام امور مالی متوفی گواهی حصر وراثت می باشد. صدور گواهی مزبور، مستلزم ارائه درخواست وراث متوفی یا دیگر اشخاص ذی‌نفع به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی است. این درخواست، باید در بردارنده مشخصات کامل محل سکونت درخواست‌کننده، متوفی، تمامی وراث و نسبت هر یک از آن‌ها با متوفی باشد. گواهی فوت صادر شده توسط ثبت احوال، رونوشت برابر با اصل شناسنامه ورثه، رونوشت برابر با اصل سند ازدواج زوجه دایمی متوفی، استشهادیه دال بر منحصر بودن وراث به اشخاص نامبرده و گواهی تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارث نیز از جمله مدارکی است که باید به درخواست انحصار وراثت ضمیمه شود. بر این اساس هر گاه در نتیجه فوت شخصی، مالی از متوفی به ورثه برسد، ورّاث یا نماینده قانونی آن‌ها باید ظرف مدت یکسال از تاریخ فوت متوفی (ماده 26 قانون مالیات ‌های مستقیم مصوب 31/04/1394)، به اداره امور مالیاتی محل سکونت متوفی مراجعه کنند و درصورتی که اموال و بدهی‌های وی را در اظهارنامه مالیات بر ارث قید کنند. پس از آن گواهی نامه تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارث صادر و به ورثه داده می‌شود. این گواهی نامه یکی از مدارک لازم برای درخواست گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف است. چنانچه در مواردی که ارزش اموال متوفی بیشتر از ۱۰ میلیون ریال باشد (ماده 364 قانون امور حسبی)، شورای حل اختلاف پس از ملاحظه مدارک و با هزینه متقاضی، درخواست وی را یک نوبت در یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار یا محلی آگهی می‌کند. اگر پس از گذشت یک ماه از تاریخ نشر آگهی، کسی به آن اعتراض نکند، بدون تشکیل جلسه رسیدگی و دعوت از وراث، گواهی انحصار وراثت صادر می‌شود. اما در صورت اعتراض، پس از تشکیل جلسه ‌ای، تصمیمات لازم برای رسیدگی به دعاوی گرفته خواهد شد.

سوال ـ اگر سرقفلى مغازه، قابل فروش باشد، زوجه از آن ارث خواهد برد؟پاسخ ـ با توجه بر اینکه سرقفلى زمین و مغازه حکم زمین را نخواهد داشت، همسر از آن ارث برده و در صورتی که مالک موافقت داشته باشد و یا اینکه متولى موقوفه توافق داشته باشد، قابل فروش نیز خواهد بود.

سوال ـ آیا امکان اضافه کردن اموال دیگر به برگه انحصار وراثت بعد از انجام انحصار وراثت وجود دارد یا خیر؟پاسخ: بله می‌توان به شورای حل اختلاف مراجعه نمود و اموال دیگری را به عنوان ترکه متوفی اعلام نموده و با مراجعه به دارایی مالیات متعلقه را بپردازید.

سوال ـ آیا امکان پس گرفتن سهم ارث بخشیده شده وجود دارد؟پاسخ ـ در صورت بقای آنچه بخشیده شده است، امکان پذیر است، مگر در صورتی که بخشش سهم ارث معوض بوده و یا در صورت خروج از ملکیت فردی که به آن هبه شده و یا حاصل شدن تغییر در سهم الارث.

سوال ـ در صورت عدم دریافت سهم ارث آیا توقیف آن امکان پذیر اشت؟پاسخ ـ بله ضمن این که می‌توان اجرت المثل ایام تصرف سهم ارث را مطالبه نمود.

برای مشاوره حقوقی کاملا رایگان تماس بگیرید : ۸۸۷۳۴۴۹۳ – ۰۲۱


امتیاز بینندگان:5 ستاره

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

آدرس :  تهران ، سیدخندان ، خیابان برازنده ، پلاک 32 ، طبقه 6 ، واحد 64ساعات کاری موسسه :   شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 تا 18شماره های تماس : span> 02188734493 – 02188734324

© کلیه حقوق علمی، مادی و معنوی این وب سایت متعلق به گروه حقوقی دادگستران نگین عدالت  می باشد .

مشاوره رایگان حقوقی ارث
مشاوره رایگان حقوقی ارث
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *