مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

 
helpkade
مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته
مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

@media (max-width:1008px) {
.noresp {
display: none !important
}
}
.form-control {
width: auto !important;
border-radius: 0px
}
.inner-contentbox {
margin-bottom: 15px !important
}
.alink img {
max-width: 100% !important;
width: auto !important;
height: auto !important
}
.alink h2 {
color: rgb(58, 109, 151);
font-size: 16px;
margin-bottom: 20px
}
.alink h3 {
font-size: 14px;
color: rgb(58, 109, 151);
margin-bottom: 20px
}
.alink p {
line-height: 27px
}
.alink a {
font-size: 15px
}
.shoar {
background: rgb(249, 249, 249) none repeat scroll 0% 0%;
text-align: center;
padding: 30px 10px;
font-weight: bold;
font-size: 23px;
margin-bottom: 20px;
line-height: 32px;
color: rgb(58, 109, 151);
margin-top: 20px
}
.end {
border: 1px solid rgb(220, 222, 181);
background-color: rgb(254, 255, 232);
padding: 10px;
margin: 10px 0px;
line-height: 1.5;
}
.slo {
font-size: 50px;
font-family: yekan;
margin-left: 20px;
}
.slo2 {
font-size: 50px;
font-family: yekan;
position: relative;
top: 33px;
margin-right: 20px;
}
.mytable tr td {
border: 1px solid #ccc;
}
.mytable tr:nth-child(even) {
background: #ED7D31;
color: white
}
.mytable tr:nth-child(even) td {
color: white !important
}
.mytable tr:nth-child(odd) {
background: #FFF
}
.mytable tr:first {
background:#EBFC87
}
.mytable li:nth-child(5n+3) {
font-weight: bold
}
address, blockquote, dd, dl, p, pre, q {
margin-bottom: 1px;
}
.mb-5 {
margin-bottom: 3px !important
}
h4 {
font-size: 14px !important;
font-weight: bold;
color: rgb(58, 109, 151);
}

مهم ترین تصمیم دوران دانش آموزی پیش از شرکت در کنکور سراسری انتخاب رشته مناسب با توجه به روحیات و علاقه دانش آموز در پایه نهم می باشد . این انتخاب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و انتخاب درست در این مقطع می تواند راه موفقیت را برای هر فردی میسر نماید .مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

برای مشاوره انتخاب رشته پایه نهم به دهم

برای مشاوره انتخاب رشته پایه نهم به دهم

یکی از مهمترین سوالاتی که این روزها ذهن دانش آموزان پایه نهم را درگیرکرده ، انتخاب رشته پایه نهم می باشد ، سوال اینجاست که کدام رشته را انتخاب کنند ؟ سوالاتی است اعم از : رشته ریاضی بهتر است یا تجربی ؟ با رشته انسانی چه آینده شغلی خواهیم داشت ؟

سوالاتی مانند سوالات بالا ذهن اکثر خانواده ها و دانش آموزان پایه نهم را به خود درگیر کرده است . به همین منظور سعی کرده ایم در این مقاله به این سوالات پاسخ داده و با توجه به معیار های هر فرد ، رشته های مناسب برای ادامه تحصیل در دوره متوسطه دوم را معرفی نماییم .

مسائل مهمی در انتخاب رشته پایه نهم دخیل هستند که می توان از آن ها به شناخت ویژگی های فردی ، شناخت بازار کار ، ظرفیت دانشگاه ها و مشاوره با افراد متخصص نام برد که در ادامه این مقاله به شرح هر یک از این موارد پرداخته ایم .

 

ویژگی های فردی

 

مهم ترین مساله در انتخاب رشته در پایه نهم ، شناخت توانایی های شخصی است و هر دانش آموز می تواند با بررسی علاقه مندی ها و مهارت های خود در انواع دروس مانند دروس مفهومی ؛ استدلالی و حفظی و همین طور بررسی مباحثی که برای او جذابیت بیشتری را دارد ، شناخت نسبتا خوبی نسبت به خود پیدا کرده و در نتیجه بتوانند رشته مناسبی را برای تحصیل در پایه دهم با انجام مراحل هدایت تحصیلی سایت همگام انتخاب نماید .

به عنوان مثال ، برخی افراد در درس های مفهومی و استدلالی توانایی بیشتری دارند که در نتیجه ، احتمال موفقیت آن ها در رشته ریاضی بیشتر خواهد بود . یا اینکه بعضی دانش آموزان در دروسی مانند علوم ، علاقه و مهارت بیشتری نسبت به دیگران دارند و این امکان موفقیت آنان را در رشته تجربی افزایش می دهد .

هم چنین دانش آموزانی هستند که از نظر دروس تئوری قوی تر هستند ، یا به عنوان مثال به یادگیری زبان های دیگر مانند عربی یا مطالعه مباحث نظری مانند علوم اجتماعی ، ادبیات و زبان فارسی علاقه بیشتری دارند . به این افراد توصیه می شود که رشته علوم انسانی را برای ادامه تحصیل در اولویت قرار دهند .

و اما در آخر تعدادی از دانش آموزان علاقه بسیاری به کارهای عملی و فنی دارند و مهارت بیشتری در مباحث عملی داشته و بی صبرانه مشتاق ورود به بازار کار هستند . به این دانش آموزان انتخاب رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش و انتخاب زیر شاخه مناسب بر اساس علایق و توانایی ها توصیه می شود . برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هر رشته می توانید به مقاله معرفی رشته های انتخاب رشته پایه نهم مراجعه نمایید .

 

شناخت بازار کار

 

یکی از مسایلی که می تواند به انتخاب رشته دبیرستان درست به شما کمک کرده و زمینه ساز موفقیت های علمی و شغلی آینده شما باشد ، شناخت بازار کار مربوط به رشته های دانشگاهی مرتبط با رشته تحصیلی شما در دانشگاه می باشد . مطالعه در این خصوص و مشورت با فارغ التحصیلان رشته های مربوطه به شما در انتخاب درست کمک می کند .

 

ظرفیت پذیرش رشته ها

 

در برخی از رشته ها مانند پزشکی با توجه به پتانسیل کم دانشگاه ها در پذیرش دانشجو و استقبال زیاد داوطلبان کنکور در خصوص آن ، شرایط  و امکان قبولی در این گونه از رشته ها سخت تر از رشته های دیگر است . پس اگر به دنبال قبولی کم دردسر در یک دانشگاه در آینده و گرفتن مدرک لیسانس به راحتی هستید حتما به سراغ رشته هایی بروید که از لحاظ دانشگاه ها و رشته های بدون کنکور ، تعداد بالایی را به خود اختصاص دهند .

 

مشاوره با افراد متخصص

 

 یکی از موثرین کارهای در انتخاب درست رشته نهم ، مشاوره با متخصصین و مشاوران در این خصوص می باشد . یکی از راه های دریافت مشاوره ، سایت همگام می باشد که می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره به مقاله راهنمای آزمون مشاوره ای در سایت همگام رجوع نمایید .

یادمان باشد مسئولیت انتخاب رشته دبیرستان ما به عهده ی خودمان است مشاوره و پدر و مادر و دوست و… همگی جنبه راهنمایی برای انتخاب را دارند و این دانش آموز است که باید تا سالیان طولانی با توجه به رشته انتخابی وارد بازار کار شود و در همان حرفه مشغول به کار شود .

 

درآمد زایی یا علاقه ؟

 

 شاید سوال بسیاری از دانش آموزان باشد که کدام رشته درآمد زایی بهتری یا به قول خودشان آینده کاری بهتری دارد . جواب سوال کاملا واضح می باشد . همه ما دیده ایم که شخصی با فارغ التحصیلی در رشته خاصی مانند حقوق یا مهندسی یا پزشکی بعد از چند سال توانسته به سطح درآمد مطلوبی برسد اما گاهی اوقات هم دیده شده که اشخاص پس از دریافت مدارک بالا نتوانسته اند در زمینه کاری موفقیت لازم را کسب نمایند و سوالی که پیش می آید این است که علت این موفقیت یا عدم موفقیت چیست ؟

 

علاقه ! 

 

علاقه تنها فاکتوری است که شخص را تحریک کرده تا در رشته خود علاوه بر مدرک گرایی ، علم گرا نیز شود . طبیعتا همه افراد جامعه برای برآورده شدن نیاز خود تلاش می کنند تا به بهترین متخصص مراجعه کنند  و مطمئنا کسی که با علاقه به دنبال شغل و حرفه خود باشد و بتواند با یادگیری های دانشگاهی خود و ترکیب با نوآوری بهترین خدمات را عرضه کند موفق تر خواهد بود.

 

 چرا انتخاب رشته پایه نهم تا این حد مهم می باشد ؟مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

 

عدم انتخاب صحیح باعث افت تحصیلی خواهد شد. اولین تبعات افت تحصیلی سرخوردگی دانش آموز است و طبیعتا فرد سرخورده قادر به شکوفایی استعداد خود نخواهد بود و حتی اگر وارد بازار کار شود از شغل خود رضایت کافی را نداشته و از زندگی لذت نمی برد به نوعی می توان گفت فرد دچار درجا زدن و هدر دادن عمر میشود برای جلوگیری از این اتفاق ، میتوان با انتخاب رشته صحیح به موفقیت رسید .

توصیه می کنیم در ادامه مقاله هدایت تحصیلی پایه نهم به دهم را که اطلاعات تکمیلی درباره نحوه انجام هدایت تحصیلی در آن موجود می باشد را مطالعه نمایید .

 

در ادامه بخوانید: هدایت تحصیلی پایه نهم

برای اطلاع از آخرین اخبار انتخاب رشته پایه نهم عضو کانال تلگرام مدارس هیوا شده و یا صفحه اینستاگرام مدارس هیوا را دنبال نمایید . هم چنین می توانید در صورت نیاز به مشاوره جهت انتخاب رشته پایه نهم با کارشناسان مرکز مشاوره تحصیلی هیوا تماس حاصل نمایید .

✔️ برای انتخاب صحیح رشته پایه نهم می بایست به عوامل مختلفی اعم از ویژگی های فردی ، بازار کار و غیره توجه کرد که در این مقاله به شرح این موارد پرداخته شده است .

✔️ همان طور که در این مقاله به آن اشاره شد ، هر فرد می بایست با توجه به توانایی ها و علایق خود ، رشته مورد نظر خود را انتخاب کند و رشته بهتر یا بدتری وجود ندارد .

✔️ همان طور که در این مقاله به آن پرداخته شده ، انتخاب صحیح در این مقطع می تواند مسیر شغلی و موفقیت فرد را مشخص نموده و انتخاب غلط ممکن است به سرخوردگی دانش آموز بیانجامد .

برای مشاوره انتخاب رشته پایه نهم به دهم

برای مشاوره انتخاب رشته پایه نهم به دهم

سلام مجدد رفتم مدرسه غیر دولتی ولی میگن امتیازت کمه خوب اگه اینجوریه کاش اصلا اولویت ب رو هم نداشتم

سلام . رشته مورد نظر شما در اولویت ب قرار گرفته یعنی شرایط تحصیل در رشته مورد نظر رو دارین بنابراین مدارس در صورتی که ظرفیت خالی داشته باشن باید شما رو ثبت نام کنن .

سلام من علاقه به رشته انسانی دارم اما در هدایت تحصیلی رشته انسانی اولویت ب دارم و مدرسه ها ثبت نام نمی کنن و من به کار دانش علاقه ندارم حالا چکار کنم؟

سلام . می تونین در مدارس غیر انتفاعی و مدارس دولتی که ظرفیت خالی دارن ثبت نام کنین .

انیمیشن(کاردانش) و شبکه و نرم افزار(فنی حرفه ای) تو کدوم گروه هستند؟

سلام . رشته های مرتبط به انیمیشن در زیر گروه صنعت و هنر رشته کاردانش و رشته شبکه و نرم افزار در گروه صنعت رشته فنی حرفه ای قرار دارن .

سلام من امسال انتخاب رشته دارم و بین رشته های گویندگی ، بازیگری و موسیقی موندم ، به همه ی این رشته ها علاقه دارم ، اما خانوادم مخالفن ، نمیدونم باید چیکار کنم.

سلام .  باید در مورد رشته ها تحقیق کنین بعد با توجه به هدف ، علاقه و استعدادی که دارین بهترین رشته رو انتخاب کنین .

سلام خسته نباشین . من هنوز نمیدونم چه رشته ای برم اما از رشته های نظری متنفرم میشه یخورده کمک کنید

سلام . باید در مورد رشته ها به خوبی تحقیق کنین و از آینده تحصیلی و شغلی رشته ها اطلاعات لازم رو داشته باشین بعد با توجه به علاقه ، استعداد و هدفی که دارین بهترین رشته رو انتخاب کنین ، می تونین با مشاوران ما ارتباط برقرار کنین تا شما رو راهنمایی کنن .

سلام من هنوز نمیدونم به چی علاقه دارم :/ چون خانواده میگن تجربی بعد میام که بهش علاقه پیدا کنم اطرافیان میگن خیلیییی سخته

سلام . شما باید در مورد رشته ها بیشتر تحقیق کنین و در مورد آینده تحصیل و شغلی هر رشته اطلاعات لازم رو کسب کنین بعد با توجه به هدف ، علاقه ، استعداد و هدفی که دارین بهترین رشته رو انتخاب کنین .

سلام ببخشید من بین رشته تجربی و ریاضی موندم و واقعا نمی‌دونم چیکار کنم به هردو علاقه دارم میشه راهنماییم کنین

سلام . باید بیشتر در مورد رشته ها تحقیق کنین ، علاقه و استعدادتون رو بشناسین ، هدف تون رو مشخص کنین بعد بهترین رشته رو انتخاب کنین .

سلام من نهم هستم و انتخاب رشته دارم علاقه به رشته تربیت بدنی دارم ولی به دلیل اینکه نتونستم در ازمون عملی ثبت نام کنم نمیتونم به هنرستان تربیت بدنی بروم می خوام از طریق رشته ادبیات به رشته تربیت بدنی بروم میشه درباره این موضوع بهم اطلاعاتی بدین . ممنون میشم .

سلام . شما می تونین در کنکور سراسری رشته انسانی شرکت کنین و در فرم انتخاب رشته تون کد رشته / محل های مربوط به رشته تربیت بدنی رو انتخاب کنین .

سلام من برگ هدایت تحصیلی گرفتم ومشاور گفت دراومدی امتیاز عملکرده تحصیلی تراز از صد نمره شدم ۸۲.۴۲ و اولویت دانش آموزی ثبت نام شدم. حالا می خواهم بدونم در اومدم لطفا سریع بگید

سلام . نتایج هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم اعلام شده ، می تونین در رشته ای که به عنوان اولویت الف و یا ب پذیرفته شدین ثبت نام کنین .

چگونه در امتحان تعیین رشته شرکت کنیم ایا فایده ای داره؟.زمان میبره خواهش مندم توضیح بدین

سلام . باید به مدیر مدرسه اعلام کنین ، در صورتی که نمره لازم رو در امتحان تعیین رشته کسب کنین ، می تونین در رشته مورد نظرتون تحصیل کنین .


منتخب های هیوامگ

حریم خصوصی نوجوانان را حفظ کنیم

نکاتی برای بازگشایی مدارس در دوران کرونا

چالش های پیش روی نوجوانان

مقالات منتخب سردبیر

بهترین مدارس ابتدایی و دبیرستان

انتخاب رشته دبیرستان

روش صحیح مطالعه برای دانش آموزان

معرفی رشته های انتخاب رشته پایه نهم

انتخاب رشته پایه نهم

دسترسی سریع

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن 9099071789 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 30000 ریال ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره حضوری گروه آموزشی هیوا بهره مند گردید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و …. هیچگونه وابستگی ندارد. جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.

دانلودها | وبلاگ | اخبار و اطلاعیه ها | هیوامگ | تماس با ما

تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©

ایران مشاوره نظری بدهید

هنگامی که به زمان انتخاب رشته در هر یک از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری نزدیک می شویم، شاهد اضطراب و نگرانی داوطلبان هستیم که البته تا حدودی این نگرانی طبیعی است چرا که انتخاب آن ها در این مرحله حساس می تواند سرنوشت و آینده شغلی آن ها را رقم بزند.مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

طبق روال هر ساله در مقاطع تحصیلی مختلف پس از برگزاری آزمون و اعلام نتایج، داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند، می توانند اقدامات لازم را در راستای انتخاب رشته خود انجام دهند. اما آنچه که مهم است آگاهی از نحوه صحیح انتخاب رشته می باشد که داوطلبان ورود به هر یک از مقاطع دانشگاهی می بایست پیش از انجام انتخاب رشته از تمامی موارد مرتبط با آن مطلع باشند. تجربه نشان داده است بسیاری از متقاضیانی که موفق به کسب رتبه قابل قبولی در آزمون شده اند، تنها به دلیل عدم آشنایی با اصول و نحوه صحیح انتخاب رشته از دستیابی به اهداف خود بازمانده اند.

از همین رو، مرکز مشاوره تحصیلی ایران مشاوره در این مقاله به طور کاملا اختصاصی به مشاوره انتخاب رشته کنکور در تمامی مقاطع تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) پرداخته است تا داوطلبان بتوانند با مطالعه آن از بروز هر گونه اشتباه در انتخاب رشته جلوگیری نمایند. بنابراین توصیه می کنیم برای اطلاع از نحوه صحیح انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کارشناسی ارشد و انتخاب رشته دکتری مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

انتخاب رشته از مهم ترین مراحل هر آزمون می باشد و تاثیر بسزایی در آینده تحصیلی و شغلی داوطلبان دارد. بنابراین لازم است داوطلبان از تجربیات افراد آگاه در این زمینه بهره بگیرند و سپس اولویت بندی و انتخاب رشته خود را انجام دهند.

تقریبا یک هفته پس از اعلام نتایج کنکور سراسری داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند، می توانند اقدامات لازم در راستای انتخاب رشته خود را به انجام برسانند. سایت سازمان سنجش آموزش کشور پس از اعلام نتایج کنکور سراسری اقدام به انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور می نماید و داوطلبان می توانند با دریافت و مطالعه آن، در مدت زمان تعیین شده نسبت به انتخاب کد رشته های مورد نظر خود به صورت اینترنتی اقدام نمایند.

متقاضیان در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسری امکان انتخاب حداکثر 150 کد رشته محل را خواهند داشت. به خاطر بسپارید که پس از تکمیل مراحل مربوطه و انتخاب کد رشته های مورد نظر خود، از دریافت کد 15 رقمی غافل نشوید. عدم صدور این کد از سوی سایت انتخاب رشته کنکور سراسری به منزله عدم تکمیل فرآیند انتخاب رشته می باشد.

از عوامل مهم در انتخاب رشته کنکور در نظر گرفتن میزان علاقه داوطلبان به هر یک از رشته های تحصیلی و آینده شغلی آن ها می باشد. بنابراین سعی کنید در مرحله انتخاب رشته تمامی موارد تاثیرگذار در انتخاب رشته را بسنجید. توصیه می کنیم علاقه خود را به عنوان اولین معیار جهت اولویت بندی انتخاب های خود در نظر بگیرید.

شایان ذکر است که عوامل دیگری همچون شرایط انتخاب رشته و نحوه قبولی در رشته ها ، ظرفیت ها دانشگاه ها، کد رشته ها و… می توانند در انتخاب داوطلبان موثر باشند. تمامی این موارد در دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور درج می گردند که با مطالعه دفترچه مذکور می توانید به اطلاعات مفیدی در این زمینه دست پیدا کنید.

توصیه ما این است که رشته ها را به 3 دسته انتخاب خوش بینانه، انتخاب منطقی و انتخاب بدبینانه تقسیم بندی کنید. بعد از انجام این کار 20 درصد از کل رشته ها را در لیست انتخاب های خوش بینانه قرار دهید و سپس 50 درصد در لیست انتخاب های منطقی و 30 درصد را نیز در فهرست انتخاب های بدبینانه بگنجانید. در چنین شرایطی بهتر است که تعداد انتخاب های میانی بیشتر باشد.

با در نظر گرفتن تمامی شرایط از جمله علاقه، انتخاب های خود را مطابق با روش فوق اولویت بندی کرده و در دفترچه ای جداگانه یادداشت نمایید تا هنگام درج کد رشته های انتخابی خود در سایت سازمان سنجش با مشکل مواجه نشوید.

توجه داشته باشید که علی رغم ادغام کنکور دانشگاه های سراسری و آزاد، فرآیند انتخاب رشته آن ها به صورت جداگانه و در بازه زمانی متفاوت انجام می شود. معمولا انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزاد پس از پایان مهلت انتخاب رشته دانشگاه سراسری آغاز می گردد و داوطلبان می بایست بدین منظور از طریق سایت انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزاد اقدام نمایند.

پس از اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد، نوبت به انجام فرآیند انتخاب رشته می رسد. داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد سراسری شرکت کرده اند و برای آن ها کارنامه صادر شده است، می توانند در صورت کسب نمره قبولی به منظور انجام انتخاب رشته اقدام نمایند. به دلیل ادغام ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سراسری و ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد با یکدیگر داوطلبان ضمن شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سراسری ، این امکان را خواهند داشت که در انتخاب رشته کارشناسی ارشد آزاد هم شرکت کرده و شانس خود را نیز جهت قبولی در این دانشگاه امتحان نمایند.

پس از انتشار دفترچه ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد آزاد از طریق سایت مربوطه، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می توانند با دریافت و مطالعه آن نسبت به شرایط و جزئیات انتخاب رشته کارشناسی ارشد آگاهی لازم را کسب نموده و کد رشته های مورد نظر خود را انتخاب نمایند.

داوطلبان می بایست هنگام اولویت بندی انتخاب های خود، پیش از در نظر گرفتن شانس قبولی در کد رشته محل های مختلف، با در نظر گرفتن علاقه خود نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند. در انتخاب رشته ارشد نیز همانند انتخاب رشته کنکور سراسری بهتر است اولویت های خود را به سه صورت خوش بینانه ، واقع بینانه و بدبینانه تقسیم بندی کنید.

انتخاب های خوش بینانه را در اولویت قرار دهید و با توجه به رتبه خود اقدام به انتخاب کد رشته ها نمایید. انتخاب های میانی خود را با دقت و تمرکز بیشتری در گروه انتخاب های واقع بینانه قرار دهید به این دلیل که احتمال قبولی شما در این انتخاب ها بیشتر است. تعداد انتخاب های میانی شما باید بیشتر باشد، بنابراین حدود 50 درصد از انتخاب های خود را به صورت منطقی انجام دهید. اما در مورد انتخاب های نهایی سعی کنید به صورت بدبینانه دست به انتخاب بزنید. توصیه می کنیم که در صورت امکان سعی کنید هر 100 رشته محل را انتخاب کنید. برای آگاهی از شرایط کارشناسی ارشد بدون آزمون و مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد می توانید به لینک های مربوطه مراجعه نموده و یا با مشاوران مرکز ایران مشاوره تماس حاصل فرمایید.

فرآیند انتخاب رشته دکتری نیز پس از اعلام نتایج و صدور کارنامه شرکت کنندگان آغاز می گردد و داوطلبانی که توانسته اند آزمون کتبی را با موفقیت پشت سر بگذارند، وارد مرحله انتخاب می شوند. متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری چندین بار فضای انتخاب رشته را تجربه کرده اند و به خوبی بر میزان اهمیت و حساسیت آن واقف اند.

باتوجه به ادغام ثبت نام آزمون دکتری دانشگاه آزاد با آزمون سراسری، تمامی پذیرفته شدگان آزمون دکتری سراسری می توانند در انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد نیز شرکت کنند. اما در رابطه با نحوه صحیح انتخاب رشته دکتری لازم است بدانید حتی در صورتی که در آزمون دکتری موفق به کسب رتبه تک رقمی نیز شده باشید، می بایست برای انجام انتخاب رشته خود با دقت و حساسیت بیشتری دست به انتخاب بزنید.

از مواردی که بایستی در خصوص انتخاب رشته دکتری در نظر بگیرید این است که ابتدا باید برای اطلاع از این که در چه دوره هایی مجاز به انتخاب رشته شده اید، کارنامه دکتری خود را با دقت مورد بررسی قرار دهید. به این دلیل که ممکن است داوطلبان در هر یک از دوره های روزانه، بورس خارج از کشور و یا دوره های غیر روزانه مجاز به انتخاب رشته شده باشند.

پس از اطمینان از پذیرش دوره خود می بایست 50 رشته را از دفترچه انتخاب رشته دکتری بر اساس علاقه و اولویت بندی خود انتخاب کنید. تفاوت عمده ای که در پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری با سایر مقاطع تحصیلی وجود دارد، ارزیابی داوطلبان در مصاحبه دکتری می باشد. دعوت نشدن به مصاحبه به منزله عدم پذیرش داوطلبان می باشد ولی برای متقاضیانی که جهت شرکت در مصاحبه یک یا چند رشته دعوت می شوند، مراجعه به سایت دانشگاه مورد نظر به منظور آگاهی از جزئیات برگزاری و هزینه مصاحبه دکتری الزامی است.

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

برچسب هاانتخاب رشته ارشد انتخاب رشته دکتری انتخاب رشته کنکور مشاوره تحصیلی

3 روز پیش

1 هفته پیش

1 هفته پیش

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

مرکز مشاوره تحصیلی ایران مشاوره با توجه به نیاز های موجود به مشاوره تحصیلی باکیفیت و کارآمد در سراسر کشور شروع به کار کرد و همیشه کیفیت در مشاوره را مدنظر قرار داده است.این مرکز به عنوان اولین و مجرب ترین مرکز مشاوره تحصیلی با پشتوانه تخصص مشاوران حرفه ای پاسخگوی سوالات تحصیلی شما دوستان عزیز در 7 روز هفته از ساعت 8 صبح الی 12 شب می باشد.شماره تماس ایران مشاوره 9099071647 از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور می باشد

ایران مشاوره ۲۴۵ نظرها

مرحله انتخاب رشته مرحله ای است که ارزش و اهمیت آن در شرایطی با کنکور برابری می کند و یا حتی گاهی نیز بیشتر از آن است؛ هر چه رتبه داوطلب بهتر باشد، انتخاب رشته به همان میزان حساس تر و مهم تر می شود. مرحله انتخاب رشته برای داوطلبان کنکوری به دلیل سرنوشت ساز بودن آن بسیار حائز اهمیت بوده و هر ساله پس از برگزاری کنکور سراسری شاهد استرس و نگرانی داوطلبان برای قبولی در این مرحله هستیم.مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

به این دلیل که نحوه انتخاب رشته، بر آینده و شغل داوطلبان تاثیر مستقیم دارد، متقاضیانی که مجاز به انتخاب رشته می شوند، می بایست از تمامی موارد مرتبط با انتخاب رشته از جمله زمان انتخاب رشته کنکور، نحوه صحیح انتخاب رشته، میزان تاثیر سهمیه ها و… مطلع باشند تا به بهترین وجه ممکن انتخاب رشته خود را انجام دهند.

انتخاب رشته کنکور سراسری از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور و انتخاب رشته دانشگاه آزاد از طریق سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد انجام می گیرد.

معمولا یک هفته پس از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری، آن دسته از داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند می توانند اقدامات لازم را جهت انتخاب رشته کنکور سراسری انجام دهند. با توجه به اینکه زمان کنکور سراسری سال 99 به تعویق افتاده، به تبع آن اعلام نتایج اولیه و مرحله انتخاب رشته نیز با تاخیر انجام خواهد شد.

شما عزیزان جهت آگاهی از زمان دقیق انتخاب رشته کنکور سراسری می توانید به عضویت کانال تلگرام انتخاب رشته ایران مشاوره درآیید و به محض انتشار آخرین اخبار در این خصوص، از جزئیات آن ها مطلع شوید.

شرکت کنندگانی که متقاضی استفاده از سهمیه مناطق هستند، با توجه به ملاک های زیر جزو یکی از سهمیه های مناطق 1، 2 و 3 محسوب می شوند و این سهمیه در کارنامه نتیجه اولیه آزمون آن ها لحاظ می شود.

25 درصد از ظرفیت هر کد رشته محل به همسر و فرزندان شهدا، آزادگان و همسر و فرزندان آن ها، جانبازان 25 درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آن ها اختصاص دارد. همچنین 5 درصد از ظرفیت هر کد رشته محل به جانبازان زیر 25 درصد و همسر و فرزندان آن ها، همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه اختصاص دارد. شرط لازم برای استفاده از سهمیه فوق، کسب 70 درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد همان رشته می باشد و در صورتی که ظرفیت رشته ای با داوطلبان 25 درصدی پر نشود از داوطلبان 5 درصدی برای تکمیل ظرفیت استفاده می شود.

5 درصد از ظرفیت رشته پرستاری به داوطلبان دارای دیپلم نظام قدیم یا جدید رشته بهیاری که دارای 3 سال سابقه کاری مرتبط در مراکز درمانی می باشند، اختصاص می یابد.

در رشته های پزشکی کارکنان و کارمندان دانشگاه های علوم پزشکی، مشمول 20 درصد ظرفیت دانشگاه های شبانه می شوند و در رشته های غیرپزشکی 10 درصد از ظرفیت دانشگاه های شبانه به کارمندان وزارت علوم و کارمندان دانشگاه ها تعلق می گیرد.

جهت دریافت اطلاعات جامع تر در خصوص سهمیه های کنکور، می توانید روی لینک مربوطه کلیک نمایید.

اگر دفترچه انتخاب رشته کنکور گروه آزمایشی خود را با دقت بررسی کرده باشید، متوجه خواهید شد که در مقابل هر یک از رشته ها، یکی از 4 عبارت بومی، استانی، ناحیه ای و کشوری درج شده است و ممکن است برای شما این ابهام به وجود آید که منظور از گزینش بومی، استانی، ناحیه ای و کشوری چیست؟

رشته های استانی به طور متوسط در همه ی استان های کشور ارائه می شوند ولی رشته های ناحیه ای فقط در دانشگاه یک استان از چند استان همجوار ارائه می شوند و اگر رشته ای در دانشگاه یک ناحیه از دو ناحیه همجوار موجود باشد، آن رشته قطبی است. همچنین اگر رشته در هیچ یک از دو قطب همجوار ارائه نشود و فقط در چند استان به صورت ناهمگون و پراکنده موجود باشد، آن رشته کشوری است.

رشته های کشوری: ظرفیت پذیرش این رشته ها به نسبت میان داوطلبان دارای سهمیه مناطق، رزمندگان، ایثارگران و… کل کشور تقسیم می شود، برای مثال رشته بهداشت عمومی در دانشگاه علوم پزشکی تهران با ظرفیت 100 نفر به صورت کشوری ارائه می شود، از این 100 نفر 30 درصد یعنی 30 نفر به داوطلبان دارای سهمیه رزمندگان و ایثارگران اختصاص می یابد و مابقی بین سایر داوطلبان تقسیم می شود.

رشته های بومی، قطبی، ناحیه ای: در رشته هایی که نوع گزینش در آن ها به صورت قطبی، ناحیه ای و یا استانی می باشد، حدود 20 درصد از ظرفیت به داوطلبان آزاد و 80 درصد از ظرفیت بین داوطلبان هر یک از سهمیه های مناطق 1، 2، 3 و سهمیه رزمندگان، ایثارگران و خانواده شهدا در منطقه مربوطه (قطب، ناحیه، استان) تقسیم بندی می شود. برای مثال رشته مهندسی صنایع با ظرفیت پذیرش 100 نفر در دانشگاه امیرکبیر به صورت قطبی ارائه می شود، در این صورت 20 درصد یعنی 20 نفر به داوطلبان آزاد (غیرقطبی) و 80 درصد نیز به داوطلبان قطبی اختصاص می باید که از این 80 درصد، 30 درصد یعنی 24 نفر ویژه داوطلبان دارای سهمیه رزمندگان و ایثارگران است.

به طور کلی پذیرش در رشته های کنکور سراسری به 3 صورت متمرکز، متمرکز دارای شرایط خاص و صرفا براساس سوابق تحصیلی می باشد. در رشته های متمرکز فقط رتبه کسب شده داوطلب ملاک قبولی در نظر گرفته می شود و در رشته های صرفا براساس سوابق تحصیلی بدون توجه به رتبه، معدل دیپلم و پیش دانشگاهی معیار پذیرش است. اما رشته های متمرکز دارای شرایط خاص رشته هایی هستند که داوطلب باید علاوه بر کسب رتبه مناسب، در مراحل مصاحبه، آزمون عملی، معاینات پزشکی و… نیز نمره لازم را کسب کند. همچنین در زمان برگزاری مصاحبه، سوابق تحصیلی داوطلب نیز مورد بررسی قرار می گیرد. بنابراین پذیرش در رشته های متمرکز دارای شرایط خاص به نسبت سخت تر از سایر رشته ها می باشد.

رتبه در سهمیه در هر زیر گروه: هر یک از گروه های آزمایشی دارای چند زیر گروه می باشند که در زمان اعلام نتایج و انتشار کارنامه اولیه، برای هر یک از زیر گروه ها یک رتبه معین اعلام می شود. برای مثال رشته پزشکی در زیر گروه یک گروه آزمایشی علوم تجربی قرار دارد و در صورتی که این رشته را انتخاب کنید رتبه در زیر گروه 1 شما معیار برای پذیرش قرار می گیرد.

رتبه کشوری در هر زیر گروه: در هر یک از زیر گروه ها یک رتبه کشوری نیز وجود دارد و این رتبه تنها برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد تاثیر گذار است. برای مثال داوطلب رشته ریاضی در صورتی که رشته مهندسی برق دانشگاه آزاد را انتخاب کند، رتبه کشوری کسب شده در زیر گروه یک او مورد بررسی قرار می گیرد.

رتبه کل در سهمیه: این رتبه ماکزیمم نمره کل زیرگروه های هر داوطلب می باشد و فقط جهت اطلاع داوطلب درج گردیده است، زیرا برای انتخاب رشته فقط باید به رتبه در سهمیه و رتبه کشوری در هر یک از زیر گروه ها توجه شود.

آخرین رتبه مجاز: این رتبه، رتبه آخرین فرد مجاز برای انتخاب رشته دانشگاه های روزانه و نوبت دوم می باشد و در صورتی که رتبه کل شما در سهمیه، بیشتر از رتبه آخرین فرد مجاز به انتخاب رشته باشد، نمی توانید انتخاب رشته دانشگاه روزانه و نوبت دوم را انجام دهید.

وضعیت مجاز بودن برای انتخاب رشته: در صورتی که داوطلب مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه های روزانه، نوبت دوم، پردیس خودگردان، پیام نور، غیرانتفاعی و… باشد، عبارت مجاز برای او در کادر های جداگانه ای در توضیحات کارنامه کنکور درج خواهد شد در غیر اینصورت نمی تواند رشته های این دانشگاه ها را انتخاب کند.

برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد مجاز به انتخاب 100 کدرشته محل و برای دانشگاه های سراسری (روزانه، نوبت دوم، پیام نور، پردیس خودگردان، غیرانتفاعی و…) مجاز به انتخاب حداکثر 150 کد رشته محل می باشید. بنابراین می توان گفت تعداد انتخاب های شما زیاد است و می توانید با کمی دقت یک انتخاب رشته هوشمندانه انجام دهید. در انتخاب رشته باید فاکتورهای مختلف نظیر علاقه، بازار کار رشته مورد نظر، امکانات و خدمات رفاهی دانشگاه، خوابگاه داشتن دانشگاه، مسافت و دوری دانشگاه و… را در نظر بگیرید و پس از آن می توانید چینش کد رشته ها را به صورت زیر انجام دهید:

انتخاب های خوش بینانه: بدون در نظر گرفتن تراز و رتبه، رشته های مورد علاقه خود را در انتخاب های خوش بینانه قرار دهید. در واقع رشته های خوش بینانه رشته های مورد علاقه شما هستند ولی با توجه به رتبه ای که کسب کرده اید، احتمال قبولی کمی دارید. برای مثال با رتبه 1000 رشته ریاضی احتمال قبولی در رشته مهندسی عمران دانشگاه های روزانه تهران خیلی کم می باشد. حدود 20 الی 30 درصد فرم انتخاب رشته را به این بخش اختصاص دهید.

انتخاب های واقع بینانه: مهم ترین بخش فرم انتخاب رشته، انتخاب های واقع بینانه است. این انتخاب ها کاملا منطبق بر رتبه و تراز شما می باشد و باید بیش از نیمی از انتخاب های خود را در این بخش قرار دهید. برای مثال داوطلبی که رتبه 4000 کنکور تجربی را کسب کرده است، برای پذیرش در رشته پرستاری دانشگاه های روزانه شهرستان، شانس متوسط و معقولی را دارد.

انتخاب های بدبینانه: انتخاب های بدبینانه در بخش آخر فرم انتخاب رشته قرار داده می شوند و شانس داوطلب برای پذیرش در انتخاب های این بخش بسیار زیاد است.

در واقع ترتیب چینش کد رشته ها در فرم انتخاب رشته براساس شانس قبولی و علاقه است و باید رشته هایی که در آن ها شانس قبولی کم دارید در انتخاب های اول و رشته های که شانس قبولی زیادی دارید، در انتخاب های پایین تر قرار دهید.

همانطور که می دانید تحصیل در دانشگاه های آزاد، پیام نور، غیرانتفاعی، پردیس خودگردان و نوبت دوم، ملزوم به پرداخت شهریه است و فقط تحصیل در دانشگاه های روزانه رایگان می باشد. یکی از فاکتورهای مهمی که باید در زمان انتخاب رشته به آن توجه داشته باشید، میزان شهریه دانشگاه های مختلف است تا بر اساس توانایی مالی خود یکی از دانشگاه های شهریه پرداز را انتخاب نمایید.

الی

5/500/000

الی

12/000/000

الی

2/300/000

الی

2/500/000

الی

8/000/000

مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

الی

22/000/000

الی

5/000/000

الی

6/000/000

الی

1/700/000

الی

2/000/00

الی

1/100/000

الی

1/400/000

الی

1/700/000

الی

2/100/000

در صورتی که پس از مطالعه مطلب فوق سوال یا ابهامی برایتان باقی مانده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی ایران مشاوره تماس بگیرید تا راهنمایی شوید.

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

برچسب هاانتخاب رشته انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزاد

16 ساعت پیش

17 ساعت پیش

20 ساعت پیش

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

سلام من یه مشاور خوب میخوام که براساس سوابق تحصیلی و بعد از اعلام نتابج کنکور برام انتخاب رشته کنه…… چحوری با تلفن همراه تماس بگیرم….. هرینش چقد میشه؟

با سلام، شما میتوانید از سایت ایران مشاوره بسته های تخفیفی خریداری نمایید تا مشاورین مربوطه با شما ارتباط برقرار نمایند.

سلام من دیپلم تجربی دارم و پشت کنکوریم. ایا میتونم هنگام انتخاب رشته کنکور رشته ای تی رو بزنم؟نجربی این رشته رو داره؟و چند رتبه میخواد؟

با سلام ، مطابق با دفترچه انتخاب رشته کنکور تجربی سال ۱۳۹۸ ، پذیرش از رشته مهندسی فناوری اطلاعات از طریق انتخاب رشته کنکور تجربی انجام نمی گیرد . لازم به ذکر است شما از طریق شرکت در آزمون سراسری گروه ریاضی می توانید در رشته مورد نظر ادامه تحصیل دهید . پیشنهاد می شود جهت دریافت اطلاعات مربوطه دفترچه انتخاب رشته کنکور ریاضی مراجعه نمایید .

سلام من دانش آموز رشته انسانی هستم و معدل ترم اولم ۱۹.۷۳ شد تو آزمونای شبیه ساز کنکور هم از تیرماه شرکت کردم و ترازم بین ۶۵۰۰ تا۸۰۰۰ تغییر میکنه و آخرین ترازم ۸۰۰۰ بوده با این سوابق میتونم دانشگاه فرهنگیان یا حقوق دانشگاه مازندران قبول شم ؟ متشکرم

با سلام ، با در نظر گرفتن ۳۰درصد تاثیر مثبت معدل در آزمون سراسری و نوع سهمیه ثبت نامی ، در صورتی که تراز کسب شده توسط شما در کنکور سراسری همانند نمره کل شما در آزمون های آزمایشی باشد. احتمال قبولی شما در رشته های مورد نظر بالاتر می رود . لازم به ذکر است پذیرش در دانشگاه فرهنگیان علاوه بر آزمون ، نیاز به گذراندن مرحله مصاحبه می باشد . شما می توانید با مراجعه به نرم افزار انتخاب رشته کنکور اطلاعات مربوطه را به دست آورید .

سلام من دانش آموز رشته ریاضی سال دوازدهم هستم و معدلم ۱۷.۱۴میخواستم بدونم میتونم بر اساس سوابق تحصیلی رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه اصفهان یا کاشان قبول شم

با سلام ، مطابق با دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته صرفا بر اساس سوابق تحصیلی سال ۱۳۹۹ ، رشته مدیریت بازرگانی در دوره های روزانه و نوبت دوم در دانشگاه های مورد نظر ارائه نشده است ، و در صورت تمایل می توانید در واحد های دانشگاه پیام نور و یا غیر انتفاعی ، صرفا بر اساس سوابق تحصیلی و به صورت بدون آزمون ادامه تحصیل داشته باشید .

با سلام من امسال زیست گیاهی شبانه تبریز قبول شدم وثبت نام هم کردم میتونم قبل از انتخاب واحد به رشته زیست سلولی مولکولی شبانه تغییر بدم ؟؟

سلام من علوم تغذیه شهر کوچیک و دور قبول شدم به نظر شما ارزش داره از تهران برم شیراز؟ ممکنه راهنماییم کنین.مچکرم!

سلام ببخشید من دارم میرم کلاس نهم ولی نمره علوم و ریاضی هشتمم رو گرفتم ۱۶ میخواستم ببینم میتونم برم تجربی یا نه

باسلام من در رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه رازی بصورت روزانه قبول شدم آیا امکان تغییر رشته توی همون دانشگاه وجود داره ممنون

میشه لطفا جواب بدین سوال منو…با رتبه ۱۶۰۰۰ کنکور منحصرا زبان مترجمی یا ادبیات دانشگاه دولتی اراک قبول میشم؟میخوام بدونم اگر قبول نمیشم رشته های بدون آزمون رو انتخاب رشته کنم خواهش میکنم جواب بدین.

سلام . من ده روز پیش یه پیام دادم اما جواب ندادید. رتبه زیرگروه ۱ منطقه۲: ۱۴۸۱ و کشوری زیرگروه۱: ۳۱۰۰ تو انتخاب رشته به ترتیب شهرهای زیر رو زدم . به نظرتون کجا قطع میکنه ؟یعنی کدوم ممکنه قبول شم؟ اردبیل،رشت۱،رشت۲همدان۱(نیمسال۱)،ارومیه۱،زنجان،ساری۱،کرج۱،همدان۲،ارومیه۲،ساری۲،کرج۲،اراک۱،اراک۲،سمنان۱،سمنان۲،قزوین،گرگان،بابل،کاشان،شاهرود۱،بجنورد۱،شاهرود۲،بجنورد۲

سلام من با معدل کل ۱۷.۵۶ و نهایی۱۱.۸۸ امکان قبولی در دوره روزانه یا شبانه زبان روسی دانشگاه گیلان را دارم؟؟ بومی شهر رشت هستم

سلام من با معدل کل ۱۷.۵۶ و نهایی۱۱.۸۸ امکان قبولی در دوره روزانه و شبانه زبان روسی دانشگاه گیلان را دارم؟؟ بومی شهر رشت هستم

سلام من رتبه ی کل درمنطقه ی دو۳۳۲۳شدم ودرزیرگروه حقوق ۳۴۰۲شدم خواستم ببینم حقوق دانشگاه اراک قبول میشم؟؟؟

سلام .با رتبه ی ۱۴۸۵ زیرگروه۱منطقه۲ پزشکی روزانه بهترین شهرهایی که قبول میشم کجاست(منظور به ترتیب کیفیت)؟ پزشکی روزانه اردبیل قبول میشم؟ بومی اردبیل به نظرتون پزشکی تیپ۲و۳ امسال بهتره یا پشت کنکور برا تیپ ۱؟ ممنون میشم اگه به این سه تا سوالم جواب بدید.

سلام رمن برای دانشگاه بقیه الله دعوت به مصاحبه شدم ودو کد رشته از رشته های نیمه متمرکز را انتخاب کردم ولی الان نمی دانم برای کدامیک دعوت شدم از کجامی تونم متوجه بشم که چه رشته ای مد نظر بودهبا تشکر

سلام ،من دعوت به مصاحبه دانشگاه شاهد شدم حالا میخواستم بدونم اگر توی مصاحبه قبول بشم دیگه احتمال قبولی توی رشته های متمرکز رو ندارم ؟باتوجه به این که شاهد توی الویت های اولم بوده

سلام ،با رتبه ۲۰۰۰و تراز ۹۱۰۰سهمیه پنج درصد احتمال قبولی تو دندان،پزشکی،دارو پردیس یا ازاد هست؟همه شهر ها رو زدم

با سلام , آخرین تراز (نمره کل ) قبولی رشته پزشکی در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی حدود ۹۱۰۰ الی ۹۳۰۰ , رشته داروسازی ۹۲۰۰ الی ۹۳۰۰ و رشته دندان پزشکی حدود ۹۶۰۰ الی ۹۷۰۰ با اعمال سهمیه پنج درصد ایثارگری می باشد . بنابراین احتمال قبولی شما برای سه رشته اصلی گروه علوم تجربی در واحد های دانشگاه آزاد و دوره های پردیس خودگردان متوسط می باشد .

ببخشیدآخرین رتبهی قبولی پرستاری دانشگاه خواسگان اصقهان چقدر است ؟

باسلام میشه لطفا بگید آخرین رتبه ی قبولی اتاق عمل و هوشبری دانشگاه خوراسگان اصفهان چقدر است؟

سلام با رتبه در زیر گروه دو ۹۸۸ سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران میتونم داروسازی روزانه قبول شم

سلام روز بخیر با رتبه ۹۸۸ زیر گروه دو سهمیه ۲۵ درصد ایا میتونم داروسازی روزانه قبول شم

سلام خسته نباشید برای قبولی در رشته داروسازی باید رتبه زیرگروه ٢از رتبه منطقه کمتر باشه؟مثلا اگه زمین نزده باشی و زیرگروه٢از منطقه بیشتر باشه شانس قبولی کمتر میشه یا دانش اموزا رو برحسب منطقشون میسنجن؟با رتبه ٣۵٠٠منطفه٢و رتبه٣٢٠٠زیرگروه ١و رتبه٣٨٠٠زیرگروه دو شانس قبولی دارو بین الملل مشهد هست؟

سلام کارشناسی ناپیوسته آموزش علوم تجربی آزاد بهتره یا کاردانی ناپیوسته تربیت معلم آموزش علوم تجربی آزاد؟

سلام خسته نباشید واسه انتخاب رشته اگه اولویتمون شهر باشه چند درصد احتمال قبولی داریم؟ تراز رشته انسانیم ۶۵۸۰ و تراز رشته زبانم ۶۸۴۷ شده احتمال قبولی دانشگاه فرهنگیان رو دارم ؟ بعد اینکه واسه دانشگاه فرهنگیان مصاحبه رو اگه رد بشیم از انتخاب های بعدی محروم میشیم؟ اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم

سلام خسته نباشید واسه انتخاب رشته اگه اولویتمون شهر باشه چند درصد احتمال قبولی داریم؟ بعد اینکه واسه دانشگاه فرهنگیان مصاحبه رو اگه رد بشیم از انتخاب های بعدی محروم میشیم؟ اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم

سلام با رتبه ۸۵ هزار منطقه دو«زاهدان» میشه ژنتیک دانشگاه آزاد کرمان بخونم ؟؟؟

سلام من رتبه ۹۶۶۰ ریاضی منطقه یک را اوردم .به نظر شما تهران کدوم دانشگاه احتمال قبولی بیشتری دارم .رشته تحصیلی مهم نیست.

سلام، رتبه من در زیر گروه ۱ شده ۲۹۰۰ و تراز کل م ۹۶۹۴ شده در منطقه ۲؛ و بعد از کارنامه رفتم‌برای اعمال سهمیه پنج درصدی اقدام کردم، احتمال قبولی پزشکی یا دندان آزاد رو دارم؟ پزشکی پردیس چطور؟ اینکه میگن شهریه پردیس ثابت می مونه درسته؟

سلام دانشگاه پردیس و دانشگاه ازاد هم مثل دانشگا دولتی محرومیت از کنکور داره؟ لطفا جواب بدین

با سلام رتبه ۲۱۹ منطقه ۳ شده ام مهندسی کامپیوتر یا برق توی کدوم دانشگاه های تهران میارم؟

سلام با تراز ۹۰۵۰ زیرگروه یک دامپزشکی علوم تحقیقات میارم؟

سلام من می خواستم بدونم که اگه من در انتخاب رشته، دانشگاه شاهد را قبل از رشته هایی که شانس قبولی بیشتر دارم، بزنم ولی در مصاحبه دانشگاه شاهد پذرفته نشم آیا اولویت بعدی من که تو دفترچه انتخاب رشته قبول شدم فعال میشه یا نه؟

سلام با رتبه۱۶۰۰۰ کنکور منحصرا زبان رشته مترجمی و یا ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه اراک قبول میشم؟ساکن منطقه دو اراک هستم.

سلام رشته ارتباط تصویری در دفترچه انتخاب رشته هنر توی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بعد تحصیل معلم میشن لطفا اگه اطلاع دارید کامل توضیح بدید

مرکز مشاوره تحصیلی ایران مشاوره با توجه به نیاز های موجود به مشاوره تحصیلی باکیفیت و کارآمد در سراسر کشور شروع به کار کرد و همیشه کیفیت در مشاوره را مدنظر قرار داده است.این مرکز به عنوان اولین و مجرب ترین مرکز مشاوره تحصیلی با پشتوانه تخصص مشاوران حرفه ای پاسخگوی سوالات تحصیلی شما دوستان عزیز در 7 روز هفته از ساعت 8 صبح الی 12 شب می باشد.شماره تماس ایران مشاوره 9099071647 از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور می باشد

انتخاب رشته دوران دبیرستان از جمله مهم ترین و چالش برانگیزترین انتخاب هایی است که پیش روی دانش آموزان مقطع متوسطه قرار دارد. اینجاست که دریافت مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان اهمیت زیادی پیدا می کند. با دریافت مشاوره انتخاب رشته دبیرستان دیگر خبری از آن همه درگیری ذهنی برای انتخاب رشته نیست و فرد انتخاب رشته ای بی عیب و نقص را تجربه می کند.

 

دریافت مشاوره انتخاب رشته نهم چه به صورت آنلاین و چه حضوری می تواند آینده ای درخشان را برای دانش آموز رقم بزند و موجب تجربه انتخاب رشته ای عاری از عیب و نقص برای فرد شود. نوشته حاضر می تواند به عنوان راهنمای انتخاب رشته دبیرستان برای شما دانش آموز مشغول به تحصیل در پایه نهم و در شرف انتخاب رشته باشد.

 

 

مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

جهت استفاده از خدمات مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان – مشاوره تحصیلی دبیرستان آنلاین ، استعدادیابی، آشنایی با رشته های دانشگاهی با مشاورین و متخصصین ایران تحصیل تماس حاصل نمایید.

9099072952 تماس از سراسر کشور و  9099072952 (تماس از استان تهران) پاسخگویی از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

 

از جمله خدماتی که در مشاوره تحصیلی دبیرستان ارائه می‌گردد، در گام نخست به نیاز سنجی دانش آموزان عزیز پرداخته می شود. تفاوت‌های زیادی بین دانش آموزان از نظر هوش، شخصیت و همچنین استعداد وجود دارد.

بنابراین برای انتخاب رشته دانش آموزان، نمی‌توان یک نسخه از پیش تعیین شده ارائه نمود .

یکی از مسائلی که محصلین عزیز با آن درگیر هستند، در رابطه با سردرگمی‌هایی است که در رابطه با آینده شغلی و همچنین نحوه انتخاب رشته موردنظر خود دارند.

آنچه در مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان صورت می‌پذیرد، در وهله اول کمک به ایجاد آرامش روانی برای این دانش آموزان می‌باشد. زیرا در شرایط استرس، قدرت تصمیم‌گیری درست کاهش می یابد.

از دیگر خدمات مشاوره انتخاب رشته دبیرستان معرفی رشته‌های دبیرستان به همراه کاتالوگی که شامل رشته‌های دانشگاهی در هر یک از رشته‌های دبیرستان است.

همچنین با استفاده از مشاوره تحصیلی دبیرستان آنلاین در رابطه با آینده شغلی هر یک از رشته‌های مربوطه به اطلاعات دقیقی دست خواهید یافت.

مشاوره دبیرستان آنلاین با استفاده از سامانه انتخاب رشته دبیرستان ، امکان انتخاب رشته را برای تمامی دانش آموزان فراهم می نماید.

با توجه به اینکه مدارس مختلفی برای ادامه تحصیل در مقطع دبیرستان وجود دارد، بنابراین، بخشی از مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان به پاسخ دادن به سوالاتی همچون ویژگی های مدرسه نمونه دولتی چیست؟ و معرفی انواع مدارس دیگری همچون معرفی مدرسه های تیزهوشان مربوط می شود.

 

 

مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان علاوه بر استعداد یابی و انجام انتخاب رشته ، به ارائه کلیه اطلاعات در رابطه با آینده شغلی هر یک از رشته ها می پردازد

 

 

 

انتخاب رشته دبیرستان نظام جدید نسبت به سال های گذشته تغییرات اساسی داشته است. از جمله اینکه مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان برای تمامی دانش آموزان با توجه به الکترونیکی بودن آن و همچنین ایجاد تغییراتی در تأثیر درصدها در رشته انتخابی به دانش آموزان مختلف برای انتخاب رشته جهت خواهد داد.

چنانچه انتخاب شما ثبت نام در سامانه مدارس تیزهوشان و یا ثبت نام در مدارس فرهنگ است، شرایط انتخاب رشته دبیرستان برای شما بسیار متفاوت خواهد بود.

ذکر این نکته ضروری است که برخی از مدارس شرایط خاص خود را برای انتخاب رشته دانش آموزان دارند. بنابراین شما در صورت قبولی در هر یک از رشته های مورد نظر این دبیرستان ها، امکان تغییر رشته را نخواهید داشت.

به همین دلیل یکی از خدماتی که در مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان بدان اشاره خواهیم نمود، ارائه اطلاعات در رابطه با شرایط پذیرش هر یک از این دبیرستان هاست.

 

 

 

شاید با شنیدن این جمله در مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان برای شما این سوال ایجاد شده باشد که تست انتخاب رشته چه کاری می تواند انجام دهد؟

در واقع تست انتخاب رشته دبیرستان به تمامی داوطلبان مشغول به تحصیل در پایه نهم تحصیلی کمک می کند تا با توجه به نمرات به دست آمده و همچنین سایر عوامل تاثیر گذار در رابطه با هدایت رشته احتمالی اطمینان لازم را کسب نمایند.

یکی از خدماتی که در مشاوره تحصیلی دبیرستان آنلاین برای تمامی دانش آموزان پایه نهم دبیرستان ارائه می گردد، انتخاب رشته توسط تست انتخاب رشته دبیرستان است.

 

 

 

 

 

 

مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

 

با توجه به نگرانی هایی که دانش آموزان عزیز در مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان مطرح می نمایند، قصد داریم در رابطه با آینده شغلی برخی از مشاغل به ارائه توضیحاتی بپردازیم.

رشته علوم ریاضی همانطور که از نام آن پیداست پایه و اساس آن ، ریاضی می باشد. بنابراین جنانچه قصد انتخاب این رشته را دارید، لازم است علاوه بر آشنایی با کتب دبیرستان، همه چیز در مورد کنکور ریاضی را نیز بدانید.

آینده شغلی رشته ریاضی با توجه به اشباعی که در سال های اخیر به وجود آمده است، موجب شده که یافتن کار با اندک سختی همراه باشد.

همچنین با توجه به مهارت های مورد نیاز می توان گفت امتیاز شما در صورتی که بتوانید تخصص لازم را در رشته خود داشته باشید حرف اول را به لحاظ درآمدی حتی در همین شرایط بد اقتصادی دارد. زیرا همه ما به مهندسین خبره نیازمندیم.

مشاغل مربوط به رشته تجربی همانگونه که بسیاری از داوطلبان اطلاع دارند و همچنین در سال های اخیر رقابت بسیار سخت و تنگاتنگی به وجود آورده است و به همین دلیل کلیه دانش آموزان در مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان به دنبال یافتن پاسخ در رابطه با اینکه چگونه در پزشکی قبول شویم ؟ هستند.

البته این بدان معنا نیست که انتخاب این رشته در دبیرستان ، به پزشک شدن تضمینی شما کمک می کند. در این زمینه باید به استعدادها و توانایی های خود نیز توجه ویژه ای داشته باشید.

بازار کار رشته علوم انسانی را می توان همانند رشته ریاضی در بسیاری از رشته اشباع شده دانست.

اما باز هم موضوع بسیار مهمی که می توان بدان پرداخت این است که هر یک  از داوطلبانی که این رشته را انتخاب می کنند در صورت داشتن مهارت زیاد می توانند در آمد بالایی داشته باشند.

 

 

مشاوره تحصیلی دبیرستان آنلاین از جمله خدمات ارائه شده برای تمامی داوطلبان توسط مشاوران است. هر یک از دانش آموزان با توجه به علاقه و استعداد خود می توانند به راحتی و با توجه به برقراری تماس با متخصصین به مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان بپردازند.

از جمله مزایای  مشاوره تحصیلی به صورت آنلاین این است که دانش آموزان عزیز بدون محدودیت و در هر زمانی که مایل باشند می توانند به راحتی و تنها با استفاده از برقراری یک تماس به کلیه اطلاعات لازم دست یابند.

 

 

بحث مهمی که در زمان انتخاب رشته دبیرستان همواره مطرح است موضوع ملاک ها و شاخص هایی است که در زمان انتخاب رشته باید به آن ها توجه کرد.

به هر حال چه بخواهیم و چه نخواهیم موضوع انتخاب رشته واقعاً جدی است و بخشی از سرنوشت و آینده شما دانش آموز گرامی به آن وابسته است.

پس در صورتی که دقیقاً نمی دانید چه ملاک هایی برای انتخاب رشته وجود دارد از دریافت مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان از مشاورانی خبره ایران تحصیل غافل نشوید.

 

پاسخ به این سوال نمی تواند به صورت صددرصدی برای شما و تمامی دانش آموزان یکسان باشد.

زیرا یکی از خدماتی که در مشاوره تحصیلی دبیرستان آنلاین ارائه می گردد، استعداد یابی بر حسب شخصیت شما خواهد بود. بنابراین، ممکن است در یک رشته شاید یه ظاهر بی درآمد و یا کم درآمد بتوانید بهترین درآمد را داشته باشید.

 

 

جهت دریافت مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دبیرستان ، تست رغبت سنجی و آشنایی با رشته های دبیرستان با مشاورین و متخصصین ایران تحصیل تماس حاصل نمایید.

9099072952 تماس از سراسر کشور و  9099072952 (تماس از استان تهران) پاسخگویی از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

 

مطالب مرتبط :

مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دانشگاهی

ثبت نام دبیرستان البرز پایه دهم

مشاوره تحصیلی برای کنکور پزشکی

از جمله ویژگی های یک مشاوره انتخاب رشته دبیرستان خوب و بی نقص مشاوره ای است که بر طبق معیارهای انتخاب رشته و نیازهای دانش آموز صورت بگیرد.

این مشاوره براساس مواردی همچون علاقه دانش آموز به رشته مورد نظز و بازار کار آن انجام می شود.

یک مشاور در صورت داشتن اطلاعات کافی در مورد رشته انتخابی دانش آموز و اطلاع از ملاک های انتخاب رشته می تواند راهنمای خوبی برای وی باشد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

12,000,000 +

بازدید کننده ایران تحصیل تاکنون

452,000 +

مخاطبان مشاوره تلفنی ایران تحصیل تاکنون

676780

تعداد سوالات سایت ایران تحصیل

15000

حدااقل بازدید روزانه سایت ایران تحصیل

در صورتی که نیاز به مشاوره در زمینه تحصیلی دارید می توانید از تجربیات مشاوران مرکز ایران تحصیل استفاده کنید هزینه هر دقیقه مشاوره 20000 ریال می باشد که می توانید ( از طریق تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099072952) تماس بگیرید و از خدمات مشاوره حضوری بهره مند گردید.

ایران تحصیل یک مرکز مشاوره تخصصی دارای مجوز فعالیت در زمینه تحصیلی می باشد که به صورت خصوصی و غیر انتفاعی فعالیت دارد و هیچ گونه وابستگی به هیچ ارگان خصوصی و دولتی ائم از دانشگاه آزاد ، سمپاد ، سازمان شاهد ، سنجش و … ندارد و تمامی مطالب مندرج در سایت تابع قوانین کپی رایت جمهوری اسلامی ایران و صرفا در راستای اطلاع رسانی و راهنمایی کاربران می باشد.

در صورتی که هر گونه پیشنهاد ، انتقاد یا شکایتی از نحوه عملکرد مجموعه دارید می توانید از طریق ایمیل info@irantahsil.org و یا شماره 02146018960 با ما در ارتباط باشید.

 

پاسخگویی ۸ صبح الی ۱ شب حتی ایام تعطیل

اساسی ترین و اولین مورد جهت یافتن شغل مناسب در آینده انتخاب رشته مورد علاقه در دانشگاه است. در نتیجه، این موضوع که کدام رشته تحصیلی را جهت ادامه تحصیل آکادمیک انتخاب کنیم اهمیت فراوانی دارد. در این جا نقش مشاور تحصیلی انتخاب رشته دانشگاهی بیشتر از گذشته مطرح می شود.

 

مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دانشگاهی با مشاوری که از هر نظر توانایی هدایت ما به سمت مسیر درست و منطقی را داشته باشد. اگر امکان داشتن مشاوره حضوری را ندارید نگران نباشید. زیرا می توانید به وسیله تلفن مشاوره انتخاب رشته دانشگاهی خود را از مشاوران متخصص ایران تحصیل بدون هیچ مشکلی دریافت کنید.

 

 

مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

جهت استفاده از خدمات مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دانشگاهی و بهترین مشاوره برای انتخاب رشته دانشگاه سراسری با مشاورین و متخصصین ایران تحصیل تماس حاصل نمایید.

9099072952 تماس از سراسر کشور و  9099072952 (تماس از استان تهران) پاسخگویی از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

 

 

 

 

 در رابطه با بهترین مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دانشگاهی باید بگوییم که یک انتخاب رشته اصولی و درست، انتخاب رشته ای خواهد بود که منطبق با شخصیت، علایق و استعدادهای افراد باشد.

بنابراین، تنها توجه به کارنامه کنکور و رتبه داوطلب در هر یک از زیر گروه ها کافی نیست.

یک مشاور خبره، ابتدا از هر داوطلب آزمون های شخصیت، استعداد و رغبت می گیرد. در این آزمون ها مشخص می شود که فرد در چه رشته هایی می تواند مؤفقیت لازم را به دست آورد.

همین عدم توجه یک مشاور به بحث علاقه و استعداد است که موجب انصراف افراد بسیاری به دلیل عدم علاقه به رشته قبولی در دانشگاه می شود. 

 

 

انتخاب رشته در مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دانشگاهی بر اساس علاقه و استعداد داوطلبان صورت خواهد پذیرفت.

 

در مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دانشگاهی چند مورد بسیار مهم باید مورد بررسی قرار بگیرند که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

 

 

درست است که انتخاب رشته در نهایت به خود شما مربوط است ولی همواره به این نکته توجه داشته باشید که نظر پدر و مادرتان نیز باید توسط مشاور در زمان دریافت مشاوره انتخاب رشته دانشگاهی مورد بررسی دقیق قرار بگیرد.

پدر و مادر با توجه به داشتن شناخت دقیق از شما می توانند اطلاعات خوبی را در اختیار مشاورتان قرار دهند و در زمینه داشتن انتخاب رشته ای معقول برای شما مؤثر باشند.

 

 

از دیگر موارد قابل بررسی در زمان دریافت مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دانشگاهی بحث امکان یا عدم امکان تحصیل داوطلب در شهر دیگری غیر از شهر محل سکونت وی است.

شاید برخی از داوطلبان تحمل دوری از خانواده و زندگی در شهر دیگر را نداشته باشند. از طرف دیگر، در مورد تحصیل در شهر دیگر مسائلی همچون عدم آشنایی با آداب و رسوم مردم آن منطقه، مسائل رفت و آمد و امنیت و همین طور بحث مالی را نیز باید در نظر گرفت.

 

 

 

 

دانشگاه های سراسری با توجه به تعداد بالای متقاضیان آن ، از میزان تقاضای بیشتری برای پذیرش برخوردارند. به همین دلیل قبولی در این دانشگاه ها شرایط سخت تر و پیچیده تری خواهد داشت. همچنین پذیرش در دانشگاه های سراسری با شرایطی همراه خواهد بود که عدم اطلاع از این شرایط می تواند موجب هدایت داوطلبان به رشته هایی که مدنظر آنان نیست هدایت شوند.

داوطلبان عزیز توجه داشته باشد که چنانچه در هر یک از رشته های دانشگاه های روزانه پذیرفته شوند اما به هر دلیلی در دانشگاه ثبت نام ننمایند، یکسال محرومیت از کنکور خواهند داشت. و حتی در صورت شرکت در کنکور و کسب رتبه عالی ، اجازه انتخاب رشته را نخواهند داشت. ضوابط و موارد مذکور در دفترچه انتخاب رشته را به صورت دقیق قبل از انتخاب رشته مطالعه نمایید.

در مشاور تحصیلی انتخاب رشته دانشگاه ، بر اساس معیارهای داوطلبان به صورت یک به یک به اولویت بندی هر یک از رشته ها خواهیم پرداخت. همچنین براساس همین اولویت با توجه به سهمیه داوطلبان ، ظرفیت کنکور ، رتبه کسب شده در هر یک از زیر گروه ها ، کد رشته محل را به ترتیب در فرم انتخاب رشته وارد خواهیم نمود تا داوطلبان در بهترین رشته مورد علاقه خود پذیرفته شوند .

 

 

استفاده از خدمات مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دانشگاه اهمیت فوق العاده ی برای داوطلبان دارد. مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

با توجه به هزینه های بالای خدمات مشاوره برای اکثریت افراد جامعه ، اشتیاق و شوق این افراد برای انجام انتخاب رشته رایگان می تواند به آنان کمک کند تا سرنوشت خود را تعیین نمایند و هر گونه اشتباهی در این زمینه می تواند سرنوشت آنان را تحت تاثیر خود قرار دهد.

یکی از سوالات مطرح شده به وسیله داوطلبان در مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دانشگاهی به موضوع تاثیر سهمیه ها باز می گردد.

به عنوان مثال به چه میزان یک سهمیه برای دو فرد با رتبه یکسان می تواند در قبولی آن ها در رشته های انتخابی تاثیر گذار باشد؟

و یا از جمله سوالاتی که مطرح می نمایند مربوط به صحیح یا غلط بودن انتخاب رشته در مرحله تکمیل ظرفیت و موکول نمودن برخی از رشته ها به زمان انتشار دفترچه تکمیل ظرفیت سراسری است.

 

 

دفترچه دانشگاه های سراسری در مرداد ماه منتشر می شود. در این زمان، کلیه داوطلبان می توانند هر یک از رشته های مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

علاوه بر آن در مرحله تکمیل ظرفیت نیز برخی از دانشگاه های دولتی به دو صورت شبانه و روزانه در برخی از رشته ها امکان پذیرش را برای کلیه متقاضیان فراهم می کند. البته برگزاری این مرحله در کنکور سال آینده هنوز مشخص نیست. 

 

 

دانشگاه های دولتی در دو نوبت روزانه و شبانه داوطلبان را پذیرش می نمایند. پذیرفته شدگان دوره های شبانه می توانند همزمان با دوران تحصیل خود در کنکور سراسری شرکت نمایند و در این زمینه منعی برای آن ها وجود نخواهد داشت.

 

 

برای داشتن مشاوره تحصیلی انتخاب رشته دانشگاهی به صورت غیرحضوری با مشاورین و متخصصین ایران تحصیل تماس حاصل نمایید.

9099072952 تماس از سراسر کشور و  9099072952 (تماس از استان تهران) پاسخگویی از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

 

 

 

مطالب مرتبط 

مشاوره تحصیلی انتخاب رشته آنلاین

تحصیل مجدد در رشته های پیراپزشکی

مشاوره تحصیلی تلفنی برای انتخاب رشته

بله. علی الخصوص اگر از راهنمایی های مشاوری کارکشته و خبره استفاده کنید.

نگران نباشید. تنها با یک تلفن مشاوره انتخاب رشته دانشگاه خود را از مشاوران ایران تحصیل دریافت کنید.

مشاوره ای که با توجه به شرایط داوطلب، علایق و استعدادهای وی صورت بگیرد و کاملاً اصولی و دقیق انجام شود.

 

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

12,000,000 +

بازدید کننده ایران تحصیل تاکنون

452,000 +

مخاطبان مشاوره تلفنی ایران تحصیل تاکنون

676780

تعداد سوالات سایت ایران تحصیل

15000

حدااقل بازدید روزانه سایت ایران تحصیل

در صورتی که نیاز به مشاوره در زمینه تحصیلی دارید می توانید از تجربیات مشاوران مرکز ایران تحصیل استفاده کنید هزینه هر دقیقه مشاوره 20000 ریال می باشد که می توانید ( از طریق تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099072952) تماس بگیرید و از خدمات مشاوره حضوری بهره مند گردید.

ایران تحصیل یک مرکز مشاوره تخصصی دارای مجوز فعالیت در زمینه تحصیلی می باشد که به صورت خصوصی و غیر انتفاعی فعالیت دارد و هیچ گونه وابستگی به هیچ ارگان خصوصی و دولتی ائم از دانشگاه آزاد ، سمپاد ، سازمان شاهد ، سنجش و … ندارد و تمامی مطالب مندرج در سایت تابع قوانین کپی رایت جمهوری اسلامی ایران و صرفا در راستای اطلاع رسانی و راهنمایی کاربران می باشد.

در صورتی که هر گونه پیشنهاد ، انتقاد یا شکایتی از نحوه عملکرد مجموعه دارید می توانید از طریق ایمیل info@irantahsil.org و یا شماره 02146018960 با ما در ارتباط باشید.

 

پاسخگویی ۸ صبح الی ۱ شب حتی ایام تعطیل

جهت مشاوره در زمینه مشاوره تحصیلی انتخاب رشته

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

مشاوره تحصیلی انتخاب رشته آخرین خان و مهمترین قدم برای ورود به دانشگاه است چرا که داوطلب براساس نتایج بدست آمده در کنکور و تلاش های خود می تواند انتخاب رشته ای مطمئن و منطقی داشته باشد.

مشاوره تحصیلی انتخاب رشته از نظر بسیاری از مشاوران تحصیلی مهمترین مسئله در بحث کنکور است و یک انتخاب غلط باعث بر باد رفتن تمام زحمات و تلاش های یک داوطلب می شود. انتخاب رشته صحیح و اصولی هم باعث تضمین آینده ی شغلی داوطلب می شود و هم باعث کاهش نرخ بیکاری می شود.مشاوره تحصیلی انتخاب رشته نباید فقط کارنامه و درصدهای داوطلب را در اولویت های انتخاب مد نظر قرار دهد بلکه باید با آگاهی از علاقه داوطلب ، هدفی که برای خود دارد و آینده شغلی دلخواهش اقدام به انتخاب رشته متقاضی نماید.داوطلب نباید در بحث انتخاب رشته تحت تاثیر نظر اطرافیان و افراد جامعه در مورد برخی از رشته های دانشگاهی شود.

آنچه که در انتخاب رشته درست حرف اول و آخر را می زند این است که هدف داوطلب از تحصیل چیست. در واقع شناخت درست اهداف قبل از اقدام به انتخاب رشته دانشگاهی کاملا ضروری و بسیار مهم است لذا هر گونه انتخاب غلط در این حیطه و یا مشاوره انتخاب رشته غیر اصولی و اشتباه عواقب جبران ناپذیری را متحمل داوطلب می کند.

شاید شما هم در اطراف خود افرادی را دیدن باشید که بدون علاقه به رشته ی دانشگاهی خود در حال تحصیل دارند و نه راه پس دارند و نه راه پیش از طرفی از بازار کار رشته ی خود نیز اطلاعات درست و دقیقی ندارند.برخی ها نیز علیرغم تلاش ها و هزینه های زیادی که برای ورود به دانشگاه متقبل شده اند بعد از چند ترم از دانشگاه انصراف می دهند.

باز هم جا دارد که تاکید داشته باشیم بحث انتخاب رشته کنکور مساله ای بسیار مهم و حیاتی برای هر جوانی است و مشاوران زبده ایران تحصیل این حق را به داوطلبان عزیزی که برای تضمین آینده شغلی و داشتن زندگی بدون دغدغه ، تلاش های شبانه روزی و هزینه های زیادی را در این راه صرف کرده اند ، می دهد.

انتخاب رشته درست می تواند آینده مادی و روحی یک جوان را تامین کند بدین منظور مرکز مشاوره انتخاب رشته مشاور گروپ با دارا بودن کارشناسانی حرفه ای در بحث انتخاب رشته که خود را دانشجویان و فارغ التحصیلان برتر دانشگاههای تراز اول کشور هستند ، می توانند این مسئولیت را با موفقیت برای تک تک متقاضیان انتخاب رشته انجام دهند و در این کار با نهایت دقت و وسواس برخورد خواهند کرد تا انتخابی حرفه ای و تضمین شده برای شما حاصل شود.

مشاوره تحصیلی انتخاب رشته : ویژگی های یک انتخاب رشته مطمئن

مشاور تحصیلی انتخاب رشته باید این نکته بسیار مهم را به داوطلب متذکر شود که صرفا و تنها انتخاب یک رشته لاکچری و عالی کافی نیست و اگر علاقه ای به رشته انتخابی و یا حتی قبولی خود نداشته باشند ، هیچگونه موفقیتی در آن بدست نمی آورند لذا حتما براساس علاقه و توانایی های خود باید انتخابی درست داشته باشید و این را فراموش نکنید که جبران اشتباه در انتخاب رشته در اکثر مواقع غیر ممکن است و راه بازگشتی وجود ندارد.

 

مشاوره تحصیلی انتخاب رشته : ظرفیت دانشگاههای مورد نظر را بدانید

با توجه به آمار و ارقام اعلام شده توسط سازمان سنجش تعداد داوطلبان شرکت کننده در کنکور تجربی 96 همانند کنکور 95 بیشتر از بقیه گروه های آزمایشی بوده است این درحالی است که 60 درصد رشته های دانشگاهی مرتبط با رشته تجربی هستند و اکثر داوطلبان کنکور تجربی خواهان قبولی در رشته های پزشکی ، داروسازی و دندانپزشکی هستند که در این ماراتن بزرگ شرکت کرده اند.

مسلما با میزان ظرفیت های موجود در پذیرش این رشته ها ، امکان پذیرش همه داوطلبان وجود ندارد که نقش مشاوره انتخاب رشته در این شرایط بسیار اهمیت می یابد.در حال حاضر و براساس اعلام رسمی سازمان سنجش رشته انسانی با 310 هزار و 925 نفر بیشترین ظرفیت پذیرش دانشجو را در بین دیگر گروه های آزمایشی دارد.

رتبه دوم رشته ریاضی با 235 هزار و 497 نفررتبه سوم رشته تجربی با 158 هزار و 582 نفررتبه چهارم رشته هنر با 19 هزار و 292 نفررتبه پنجم گروه زبان های خارجی با 23 هزار و 596 نفرمجموع ظرفیت پذیرش در 5 گروه آزمایشی : 747 هزار و 892 نفر بوده است.یک پنجم ظرفیت دانشگاه ها به دوره روزانه اختصاص داده شده.385 هزار و 170 نفر به دانشگاه پیام نور26 هزار و 780 نفر به ظرفیت نوبت دوم شبانه3 هزار و 12 نفر به ظرفیت پردیس180 هزار و 560 نفر هم ظرفیت موسسات غیر انتفاعی.

تایم مابین اعلام نتایج و انتخاب رشته اندک و محدود است که داوطلبان کنکور در همین زمان اندک باید تصمیم خود را در انتخاب سرنوشت تحصیلی و آینده کاری ، بگیرند.

با توجه به زمان کمی که برای انتخاب رشته در اختیار داوطلبان قرار گرفته اهمیت مشاوره انتخاب رشته توسط کارشناسان با تجربه و کاربلد بیشتر احساس می شود . شاید برخی از داوطلبان دسترسی به کارشناسان انتخاب رشته حضوری نداشته باشند و زمان اندکی که باید سرنوشت خود را در این مدت کوتاه انتخاب کنند از این رو مرکز مشاور گروپ جهت تسهیل در امر انتخاب رشته این دسته از داوطلبان عزیز اقدام به ارائه مشاوره تلفنی انتخاب رشته در تمامی رشته ها کرده است.

برخی از خدمات مشاوره ای انتخاب رشته مرکز مشاور گروپ عبارتند از:

مشاوره تحصیلی انتخاب رشته تلفنی : مشاوره انتخاب رشته کنکور.مشاوره تحصیلی انتخاب رشته تلفنی: مشاوره انتخاب رشته کنکور پزشکی.(توسط دانشجویان پزشکی)مشاوره تحصیلی انتخاب رشته تلفنی: مشاوره انتخاب رشته کنکور تجربی.(توسط قبولی های برتر تهران)مشاوره تحصیلی انتخاب رشته تلفنی: مشاوره انتخاب رشته کنکور ریاضی.(توسط قبولی های برتر مهندسی)مشاوره تحصیلی انتخاب رشته تلفنی : مشاوره انتخاب رشته کنکور زبان.(توسط قبولی های برتر ارشد تهران)مشاوره تحصیلی انتخاب رشته تلفنی: مشاوره انتخاب رشته کنکور هنر.(توسط قبولی های برتر دکترا تهران)مشاوره تحصیلی انتخاب رشته تلفنی: مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری.مشاوره تحصیلی انتخاب رشته تلفنی: مشاوره انتخاب رشته کنکور آزاد.مشاوره تحصیلی انتخاب رشته تلفنی: مشاوره انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد.مشاوره تحصیلی انتخاب رشته تلفنی: مشاوره انتخاب رشته کنکور دکتری.مشاوره تحصیلی انتخاب رشته تلفنی : مشاوره انتخاب رشته کنکور مجدد

همچنین مرکز مشاوره تحصیلی مشاور گروپ خدمات مشاوره ای زیر را بصورت تلفنی ارائه می دهد:

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره درسی کنکور

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره برنامه ریزی کنکور

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد ثبت نام بدون کنکور دانشگاه

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد ثبت نام کنکور تجربی

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد ثبت نام کنکور انسانی

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد ثبت نام کنکور ریاضی

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد ثبت نام کنکور هنر

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد ثبت نام کنکور زبان

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد معرفی دانشگاه سراسری

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد معرفی دانشگاه پیام نور

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد معرفی دانشگاه آزاد اسلامی

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد معرفی دانشگاه غیر انتفاعی

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد معرفی دانشگاه فنی حرفه ای

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد معرفی دانشگاه علمی کاربردی

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره کنکور تلفنی (مشاوره کنکور سراسری)

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره تحصیلی تلفنیمشاور تحصیلی برای انتخاب رشته

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره انتخاب رشته تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره معافیت تحصیلی

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره معرفی رشته های دانشگاهی

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره معرفی دانشگاه های کشور

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره کنکور کارشناسی ارشد

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره کنکور دکتری تلفنی

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره انتخاب رشته ارشد

مشاوره تحصیلی تلفنی در مورد مشاوره انتخاب رشته دکتری

برای دریافت مشاوره تحصیلی انتخاب رشته در کلیه مقاطع تحصیلی 

با مرکز مشاور گروپ تماس بگیرید .

شماره تماس از سراسر کشور

با خط 9099071614 بدون کدگیری

زمان پاسخگویی 8 صبح تا 12 شب.


جهت مشاوره در زمینه مشاوره تحصیلی انتخاب رشته

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

مشاور گروپ یک وبسایت خصوصی و غیر انتفاعی دارای مجوز رسمی مشاوره در زمینه تحصیلی میباشد.

این وبسایت به هیچ ارگان یا نهاد دولتی یا خصوصی از جمله سنجش ، دانشگاه آزاد و… وابستگی ندارد.

تمامی محتوای این وبسایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و اخبار تنها از وبسایت های معتبر همراه با ذکر منبع اصلی انتشار داده میشود.

لازم به ذکر است
مشاور گروپ هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای بازنشر شده ندارد.

مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته
مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *