مشاور تلفنی گویا

 
helpkade
مشاور تلفنی گویا
مشاور تلفنی گویا

مشاوره به عنوان یک راهکار مهم برای کاهش دغدغه ها و مشکلات افراد شناخته می شود.

مشاوره می‌تواند سبب کاهش بسیاری از مشکلات آنها در زمینه های گوناگون زندگی شود.

در گذشته استفاده از مشاوره چندان رایج نبود و افراد ترجیح می دادند تا خود به درمان و برطرف نمودن مشکلات خود از طریق مشاوره و مشورت گرفتن از افراد با تجربه اقدام کنند.

امروزه با گسترش اطلاعات و دانش افراد در رابطه با دانش مشاوره استفاده از مشاوره روز به روز در حال افزایش است.

۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

مشاور تلفنی گویا

۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰

۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲

موبایل مراکز

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶۰

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

برای عزیزان خارج از کشور

۹۸۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶+

۹۸۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰+

۹۸۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷+

مشکلات بسیار زیادی وجود دارد که افراد می‌توانند برای مشاوره به مراکز مشاوره در جهت حل آنها اقدام کنند.

مشاوره می تواند از طریق راه های گوناگونی صورت بگیرد تا بتواند نیازها و دغدغه های افراد مختلف را در زمینه‌های گوناگون برطرف نماید.

یکی از روش هایی که توسط مرکز مشاوره ما برای افرادی که قادر به حضور در مراکز مشاوره نیستند ایجاد شده است مشاوره تلفنی رایگان با موبایل است. امروز تمامی افراد موبایل دارند و به راحتی از طریق آن به شبکه اینترنت و نیز شبکه تلفن وصل می باشد.

افراد به راحتی می توانند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با موبایل به مشاور مورد نظر خود متصل شده و دغدغه ها و مشکلات خود را با او در میان بگذارد.

یکی از مشکلاتی که افراد می توانند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با موبایل برای حل آن اقدام کنند مشکلات شخصیتی است.

امروز مشکلات و اختلالات شخصیتی افراد بسیار زیادی را درگیر نموده و مشکلات زیادی را برای خود آنها و برای افرادی که با آنها زندگی می‌کنند به وجود اورده است. برای درمان و شناخت بهتر این اختلالات راه‌ های گوناگون وجود دارد.

مثلاً در مراکز مشاوره مشاوران اقدام به انتشار تست های روانشناسی شخصیت می کند و پس از پاسخ دادن به تست های روانشناسی می تواند به شناخت مناسب از وضعیت خود توسط تجزیه و تحلیل مشاور دست یابد.

یکی دیگر از مواردی که مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل می تواند برای حل آن صورت گیرد مشکلات استرس و اضطراب در دنیای کنونی است.

استرس و اضطراب از افراد جوان و نوجوانی که درگیر تحصیل و پیدا کردن شغل هستند تا افراد پیری که بازنشسته شده اند و زندگی را به تنهایی می گذرانند در بر میگیرد.

در واقع این یکی از اختلالات بسیار مهم و بزرگ در زندگی کنونی افراد است.

مشاوره تلفنی ارزان با موبایل

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶۰

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

دکتر ویلیام البرتو، مشاور خانواده در ایتالیا، بیان می کند که: “انجام مشاوره با مشاوران روانشناسی و روانپزشکی می تواند برای درمان این بیماری بسیار مفید و موثر واقع گردد. یکی دیگر از بیماری‌ ها و اختلالاتی که می تواند از طریق مشاوره تلفنی رایگان با تلفن مورد بررسی قرار بگیرند اختلالات رفتاری و اخلاقی است”.

بسیاری از افراد با این اختلالات روبه‌رو هستند بنابراین زندگی مشترک آنها و روابط اجتماعی آنها تحت تاثیر قرار می گیرد.

بسیاری از خانواده ها و زن و شوهرها به دلیل همین مشکلات و اختلالات با دغدغه های بسیار زیادی در زندگی مشترک خود روبرو هستند. بسیاری از افراد در حیطه کاری خود نمی ‌توانند ارتباطات مناسبی را با همکاران خود برقرار کنند.

تمامی موارد گفته شده می ‌تواند در رابطه با اختلالات مربوط به رفتار و اخلاق انسان ها باشد مشاوره در این زمینه بسیار مهم و حیاتی بوده می تواند سبب کاهش بسیاری از مشکلات و دغدغه های افراد در زمینه‌های گوناگون یاد شده باشد.

یکی دیگر از مواردی که برای انجام مشاوره مفید و موثر است را می توان مشکلات مربوط به خانواده دانست امروزه خانواده های بسیار زیادی وجود دارند که در زمینه های گوناگون با مشکلات مختلف دست و پنجه نرم می کنند.

این مشکلات می‌تواند سبب مانع بزرگی بر راه خوشبختی و سعادت خانواده ها باشد. به همین دلیل مشاوره خانواده به عنوان یکی از مشاوره های بسیار مهم در مراکز مشاوره انجام می گیرد.

مشاوره تلفنی رایگان با موبایل می‌تواند در این زمینه فعال بوده و خانواده‌های مختلف را از جهات دغدغه های گوناگون یاری و هدایت نمایند.

یکی دیگر از مشکلاتی که بسیار مهم و اساسی بوده و می‌تواند سبب به وجود آمدن اختلالات بسیار زیادی در زندگی افراد شود مشکلات مربوط به امور جنسی است. مشکلات جنسی افراد بسیار زیادی را چه نوجوان چه جوان و چه در سنین میانسالی و پیری با خود درگیر نموده است (منبع سایت علوم روانشناسی فرانسه).

افراد بسیار زیادی هرروزه به مرکز مشاوره مراجعه می‌کنند و در زمینه یاد شده اختلالات و دغدغه های خود را و مشاوران در میان می‌گذارند.

بسیاری از آنها از بیان این اختلالات به صورت حضوری خجالت می کشند با توجه به موارد گفته شده مشاوره تلفنی رایگان با این روش می‌تواند برای کاهش دغدغه این افراد بسیار مهم و موثر باشد.

مشاور تلفنی گویا

در کنار تمامی موارد یاد شده مشکلات اقتصادی سبب می‌شود که بسیاری از افراد از مراجعه به مرکز مشاوره و یا انجام مشاوره در سایر روش ها خودداری کنند بنابراین رایگان بودن این نوع مشاوره می تواند برای این افراد بسیار مهم باشد و آنها را ترغیب به استفاده از مرکز مشاوره و مشورت و مشاوران نماید.

در ادامه مقاله به بررسی دغدغه‌ها و مشکلاتی که در زمینه مشاوره تلفنی وجود دارد می‌پردازیم.

مزیتها و معایب این روش را به‌گونه‌ای خوب مورد بررسی قرار می دهیم تا افراد بتوانند در مورد نحوه استفاده از این روش تصمیم گیری کنند.

در روش مشاوره تلفنی افراد زمان بسیار کمی را برای انجام مشاوره با مشاور خود صرف می کنند اما نکته مهم اینجاست که در مشاوره های حضوری و رو در رو شناخت بسیار مناسبی از فرد مقابل صورت می‌گیرد.

بنابراین ترجیح اول و اولویت اول برای انجام مشاوره مشاوره های حضوری است.

اما برای کسانی که امکان مشاوره حضوری ندارند مشاوره تلفنی می‌توانند مفید باشد.

همچنین از نظر اقتصادی به دلیل اینکه این مشاوره رایگان است و هزینه بسیار کمی را برای افراد به دنبال دارد بنابراین می‌تواند به عنوان یک راهکار مناسب برای کسانی که با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند باشد.

از دیگر معایب این روش می توان به منتظر ماندن پشت خط تلفن اشاره کرد.

بسیاری از افراد زمان این را ندارند که بخواهند پشت خطوط ارتباطی منتظر برقراری ارتباط با مشاور موردنظر خود باشند.

بنابراین با توجه به جمعیت موارد گفته شده بایستی اولویت را مشاوره حضوری دانست و برای درمان هر چه بهتر و شناخت هرچه بهتر بیماری‌ها و مشکلات به مشاوره حضوری اقدام نمود.

اما در شرایطی که امکان این موارد وجود نداشته باشد مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل و به آسانی می‌ توانند در جهت های گوناگون برای برطرف کردن مشکلات استفاده شود.

سایت “مشاورانه” ، مرجع مشاوره خانواده و روانشناسی،” مشاوره تلفنی رایگان با استفاده از موبایل در زمینه های گوناگون مانند:

منبع : moshavereh.kanonm.ir

چگونه کار می کند؟ مشاوره و درمان تلفنی یک رابطه درمانی ساختاری است که در آن مشتری و درمانگر به جای ملاقات حضوری با تلفن و یا موبایل صحبت می کنند… جلسات، مانند مشاوره حضوری و چهره به چهره نیاز است به صورت هفتگی و یا بر اساس تشخیص درمانگر ادامه یابد.

درمان آنلاین یا مشاوره آنلاین، به مشاوره ای گفته می شود که از طریق اینترنت، سایت و یا شبکه های مجاری انجام می شود و در سایت مشاورانه رایگان در اختیار افراد قرار داده شده است.

روش اول: تماس با مراکز معتبر و مورد تایید مرکز مشاوره روانشناسی مشاورانه با تعرفه ارزان روش دوم: دفاتر کانون مشاوران ایران که امکان تبدیل به مشاوره حضوری هم هست روش سوم: تماس با شماره موبایل و مشاوره تلفنی با مشاور روش چهارم: استفاده از تلفن هوشمند سراسری که هر 60ثانیه حدود 2000تومان است و روی قبض تلفن آخر ماه باید پرداخت شود.(توجه این روش ممکن است هزینه زیادی برای شما به همراه داشته باشد)

مرکز مشاوره مشاوره و مراکز همکار تعرفه هایی با قیمت مناسب ارائه می دهند که سبب رضایت تمامی مشتریان شده است. برای اطلاع از هزینه به سایت مشاورانه رجوع کنید.

بله، مرکز مشاوره مشاورانه این امکان را فراهم کرده و شما هر لحظه که بخواهید می توانید مشاوره تلفنی خود را به مشاوره حضوری با همان مشاور تغییر دهید.

مشاوران به افراد، زوج ها، خانواده ها و گروه هایی که با موضوعاتی همچون افسردگی، اعتیاد، وسواس، دوقطبی و غیره سر و کار دارند، مشاوره ارائه می دهند. روش های درمانی مختلفی برای هر مشکل از سوی درمانگر ارائه می شود.

به مراکز برتر کانون مشاوران ایران مراجعه کرده و یا از سایت مشاورانه به صورت رایگان کمک بگیرید.

بله. امکان پذیر است و نتیجه خوبی تا کانون داشته است. ولی در برخی موارد در صورت نیاز و صلاح دید مشاوره باید حضوری صورت بگیرد.

سلام خسته نباشید من۲۷سالمه. ۱۰سال یه زندگی مشترک داشتم ک حاصلش یه بچه ی۹ساله هست ولی همیشه با شوهرم اختلاف نظرهایی داشتیم واین باعث سردی رابطه مون شده بود. چن سال اخر زندگی مو با یه اقایی اشنا شدم مجرد بودن ۵سال از من بزرگتر. که بهم قول ازدواج داد و بخاطر علاقه شدید و ارزش و احترام و توجهی ک بهم میداد من قید همه چیو زدم و جدا شدم.البته قبل جدایی بارها گفتم شاید خانواده ت منو قبول نکنن بخاطر شرایطم شاید طردت کنن بزارنت کنار ولی ایشون گفتن من مشکلی ندارم هرکی خواست طردم کنه .. بعد… ادامه دیدگاه »

سلام به شما مریم جان ببین عزیزم احساساتی که داری قابل احترام هست اما دقت کنید که رابهط داشتن در دوران متاهلی وارد ارتباط شدن به هر دلیلی خیانت محسوب می شود و می تواند هم برای زندگی همان زمان شما مشکلات بیشتری را ایجاد کند و هم اینکه باعث ایجاد وابستگی بیشتری به فرد مقابلتان شود و این باعث می شود که شما به شرایط این آقا و اختلاف هایتان توجه نداشته باشید . بهتر است سعی کنید که در زمان فعلی از هیجانی تصمیم گیری خوداری کنید و با همسرتان به زوج درمانگر مراجعه کنید تا اختلافات و… ادامه دیدگاه »

سلام.من یه مشکل دارم ک میخوام اینجابگم واگ میشه راهنمایی کنید من۲۷سالمه و همسرم ۴سال از من بزرگتره کارشون ماموریتی هست و درماه فقط۷روز خونه است. تو دوره نامزدی ما پدرشون آلزایمر داشت و برادرکوچکتر ک مجرد بود و مادرشون ازش نگهداری میکردن ایشون تو ۷روزی ک میومد میگفت من باید حتما پیش پدرم باشه و بهش کمک کنم تا در اون روز بار روی دوش خانواده کم بشه و ما کل اون۷ روز خونه مادرشون بودیم و کلا یه وعده غذایی میومدن خونه اونم ساعت ۸ونیم میومدن ساعت۱۰برمیگشتن خونه پدرشون و تمام دوره نامزدی حتی پارک وخیابون و… نرفتیم… ادامه دیدگاه »

سلام به شما زهرا جان قابل درک هست که شما می خواهید زندگی مستقل تری داشته باشید و نیاز دارید که تایم بیشتری را باهم تنها باشید اما عزیزم دقت کن که تنها ۷ روز در ماه همسرتان در کنار شما می باشند و اگر این ۷ روز نیز با درگیری و بحث همراه شود می تواند برای هردوی شما آسیب زا باشد و تمایل به تنها بودن همسرتان با شما را کاهش بدهد . بهتر است سعی کنید که بجای بحث و درگیری زمان های باهم بودن را با توجه به علایق همسرتان که می تواند شامل هر چیزی… ادامه دیدگاه »

سلام من خانمی ۳۳ساله هستم و یه پسر ۱۲ساله دارم ۱۶ساله ازدواج کردم. مشکل اساسی زندگی من خیانت‌های بود که همسرم تو این چند سال بهم کرد. اما پارسال که کار به شکایت و.. رسید ، از من خواست رضایت بدم .و دیگه دست از کاراش بر میداره. شکایتم مبنی بر رابطه اش و همچنین خوراندن متادون تو مدت چند ماه بدون اطلاع من بود. که بعد از انجام آزمایش متوجه این موضوع شدم. اما از اون زمان به بعد باوجود اینکه خودم رو بی تفاوت نشون میدادم نسبت به این قضیه ،اما حس کنجکاوی هم داشتم که مبادا دوباره… ادامه دیدگاه »

سلام به شما دوست عزیز قابل درک هست که این شرایط برای شما با فشار روحی زیادی همراه هست اما عزیزم با نادیده گرفتن و یا بخشیدن مهریه که بهتر است به هیچ عنوان این کار را نکنید و یا اینکه خانه به نام شما بزنند و… این مشکلات برطرف نمی شود چون شما بیان می کنید ۱۶ سال ایشان با تمام قول ها و شکایتی که شده است بازهم به مسیر اشتباه خود ادامه داده اند . دوست داشتن شما قابل احترام هست اما دقت کنید که ایشان نیاز به پروسه درمانی دارند تا بتوانیم به ایشان کمک کنیم… ادامه دیدگاه »

راضی کردن خانواده برای مهاجرت

سلام به شما زهرا جان
اطلاعات بیان شده توسط شما ناقص می باشد اطلاعات بیشتری در مرود شرایط سنی ، شرایط اقتصادی و همچنین دلایل مخالفت خانواده برای مهاجرت شما و در کنار این موارد اینکه شما چگونه این موضوع را با آنها به اشتراک گذاشته اید در اختیار ما قرار بدهید تا باهم بیشتر صحبت کنیم.

سلام من ۳۳ سالمه یه بچه دارم دلم می خواد درامد داشته باشم اما مشکلم اینه که اول انرژی خیلی کمی دارم دوم شوهرم به هیچ عنوان اجازه نمیده و من می خوام توی خونه کار کنم سوم من به روانشناسی علاقه دارم خیلی هم تو این زمینه مطالعه دارم کتابای دانشگاهی رو هم خوندم اما نمی دونم چطوری می تونم بدون مدرک تو خونه تو این زمینه درامد داشته باشم مدتی سعی کردم برنامه نویسی یاد بگیرم و از این روش درامد کسب کنم اما واقعا برام سخته درکش نمی کنم و مریض شدم از شدت فشار نمی دونم… ادامه دیدگاه »

سلام ۲۳ساله هستم و ی دختر ۲ساله دارم دورازخونوادم درتهران زندگی میکنم شوهرم صبح میره سرکارتاساعت ۸ ۹شب.درکمارخونواده شوهرم زندگی میکنم امابافاصله نه چندان دور.باهمسایهای خودمم رفت وامددارم مخصوصاباهمسایه بغلیم.ی سالی میشه همسایه بابغلیم بابازشدن مدارس رابطشوباهام کم کردچون معلم بودومادر۲بچه مدرسه ای.من خیلی ازلحاظ روحی ضربه خوردم ناراحت شدم اماچیزی بهش نگفتم تودل خودم نگهش داشتم.دوتاازجاریام هم کنارمنن امایکی ازجاریام مادرش نزدیکش زندگی میکنه همیشه باهمن سرش شلوغه سرگرمه تفریحات خودشوداره وقتی برای این نداره منودعوت کنه یامنوبخوادازتنهایی دربیاره تلفنی زنگ میزنه منم بهش زنگ میزنم.چیزی که اذیتم میکنه اینکه حرف دلموبه همه میگم ساده وبی ریام فک میکنم… ادامه دیدگاه »

سلام. وقت بخیر.
دختری ۲۵ ساله هستم. همیشه احساس تنهایی و غم داشتم. خواهر و برادری نداشتم. والدینم هم ۱۰ ساله جدا شدن. قبل از جدایی هم درگیری زیاد داشتن. اقوام زیادی نداریم و به خاطر شرایط خاص ما، هیچ کس رابطه‌ی خوبی باهامون نداره. روابط اجتماعیم زیاد خوب نیست، هیچ وقت دوست نزدیکی نداشتم. جدیداً هم خیلی بی اعتماد به نفس شدم. حتی حرف‌زدن هم برام سخت شده. از طرفی به خاطر تنهایی مادرم هم عذاب وجدان دارم. حوصله‌ی هیچ کاری ندارم و واقعا نمیدونم چیکار کنم.

سلام به شما دوست عزیز قابل درک می باشد که جدایی و درگیری های قبل از طلاق می تواند برای شما با فشار روحی زیادی همراه باشد اما دقت کنید که پدر و مادرتان دو فرد بالغ می باشند که می توانند در مورد زندگی خود تصمیم گیری کنند و نیاز است که شما بپذیرید که انها از یکدیگر جدا شده اند و بر مبنای زندگی فعلی خود برای رسیدن به شرایط بهتر اقدام کنید . اینکه بخاطر تصمیمات والدین شما بخواهید خود را سرزنش کنید کمکی به شما نمی کند سعی کنید که برای زندگی روزانه خود برنامه ریزی… ادامه دیدگاه »

سلام من نزدیک ۴سال یه پسری رو عاشقانه دوس دارم .خیلی شبیه هم دیگه هستیم منتها از وقتی راجعبه حس من مطلع شده کلا بهم سرد شد و بی محلی کرد بهم به نظرتون چکار کنم؟؟؟

سلام به شما دوست عزیز
رکسانا جان شما و فردی که به ایشون احساس علاقمندی می کنید چند سالتونه؟
آیا ایشون از هدفش درباره ی این رابطه با شما صحبت کرده بود؟
قبلا ایشون در جریان این موضوع نبود که شما بهشون علاقمندید؟
چه مدت هست که نسبت به شما سرد شده؟
آیا در مورد رفتار ایشون باهاشون صحبت کردین؟

سلام من پریا هستم و ۱۲ سالمه امروز صبح سنجابم از بالکنمون پرت شد پاییت بعد رفتم اوردمش و هیچیش نشد و فقط یکمی بی حال بود بعد گزاشتمش توی اتاقم و یه لحظه رفتم توی سالن بعد که اومدم تو اتاقم دیدیم نیس کل اتاقمو گشتم و پیداش نکردم الان خیلی داغونم نمیدونم چی کار کنم ۳ ساعت گذشته و هنوزش نمیتونم پیداش کنم به خاطر من مرد درستهههههههه ۳ سال بود که داشنمش

سلام به شما پریای عزیز احساس شما قابل درکه و اینکه شما الان برای سنجابتون غمگین و ناراحت باشید طبیعی هستش و شما کاملا حق داریدولی عزیزم افتادن سنجابتون از بالکن فقط یه اتفاق بوده و شما نباید خودتون رو بابت این موضوع مقصر بدونید. بعد اینکه سنجاب شما الان گم شده و اصلا معلوم نیست که مرده باشه. زمانی که مشخص نیست که الان سنجابتون زنده اس یا مرده شما نباید خودتون رو سرزنش کنید و احساس گناه رو کنید که باعث مرگش شدید. سعی کن ارامش خودت رو حفظ کنی و در حین اینکه برای نبودن سنجابتون ناراحت… ادامه دیدگاه »

سلام من پریا هستم و ۱۲ سالمه امروز صبح سنجابم از بالکنمون پرت شد پاییت بعد رفتم اوردمش و هیچیش نشد و فقط یکمی بی حال بود بعد گزاشتمش توی اتاقم و یه لحظه رفتم توی سالن بعد که اومدم تو اتاقم دیدیم نیس کل اتاقمو گشتم و پیداش نکردم الان خیلی داغونم نمیدونم چی کار کنم ۳ ساعت گذشته و هنوزش نمیتونم پیداش کنم به خاطر من مرد درستهههههههه

‌سلام ۲۸سالمه۴ساله ازدواج کردم وی پسر۲ساله دارم من مشکلم اینک آرامش ندارم احساس ضعف میکنم،خیلی ناراحت میشم وقتی شوهرم بایک خانم صحبت میکنه بهم میریرم داغونم خودمم نمیدونم چکارکنم

سلام به شما فاطمه جان اگر که ایشان روابط نامناسبی دارند شما می توانید در احترام با ایشان صحبت کنید اما اگر ایشان روابطی که دارند مشکلی ندارد و بیشتر حساسیت های شما می باشد بهتر است در این مورد طرحواره های شا به کمک یک طرحواره درمانگر بررسی شود تا بتوانیم به شما کمک کنیم .گاهی افراد به دلیل افکار بنیادینی که دارند باعث می شود که در زندگی مشترک رفتارهای فرد احساسی و یا افراد نزدیک را بد برداشت کنند و یا بدون دلیل احساس کنند که فرد مقابلشان به آنها خیانت می کند بدون اینکه مدرک کافی… ادامه دیدگاه »

سلام خسته نباشید ی دختر ۱۸ سالم یک سالم میشه نامزدم البته با خواست خودم بعضی وقتا حس می کنم هیشکی رو دوست ندارم کلا بی حسم حتی پدرومادرمو انگار حس می کنم فقط وابستگیه اون دوست داشتنی ک میدونم باید باشه نیس شاید معنی دوس داشتنو نمیدونم

سلام عسل جان
تازگیا این حس بهت دست داده یا همیشه توی زندگیت اینطور بودی؟ معمولا چندببار در ماه این حس بهت دست میده؟ از نظر خلق و خو چطور هستی؟

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید من حدود۷ماهه بایه پسری که۳سال ازخودم کوچکترهستش دوست شدم ازطریق کلاسی که میرفتیم باهمدیگه آشناشدیم خیلی رفتارامون بهمدیگه مبخورد همدیگرودوست داشتیم ولی تازه میخواست سربازیشوشروع کنه وکاری نداشت که بیاد برای خواستگاری تااینکه الان تقریبا۳هفتس برام خواستگاراومده وشرایطش خوبه ولی۹سال ازمن بزرگتر هستش من بااون پسردیگه حرف نزدم بباینکه همودوست داشتیم ولی گفتم به دردم نمیخوری وباخواستگارم رفتم ۳جلسه صحبت کردم که قرار شد بریم پیش مشاوره خانواده پیش از ازدواج که ببینیم بهم دیگه میخوریم یانه که دیروز همون پسره باهاش دوست بودم پیام داده که من دلم نمیخواد توروازدست بدم برگرد من میام… ادامه دیدگاه »

سلام به شما
عزیزم شما چند سالتون هست؟ و اون آقا پسر چند سالش بود؟ احساستون نسبت به خواستگار فعلیتون چی هست؟ در حال حاضر احساسی به اقا پسری که باهاش در ارتباط بودید دارید یا خیر؟

من خودم ۲۳سالمه واون آقاپسر ۲۰سالش وخواستگارم که برادر همکارمم هست ۳۱سالش هست ..احساسم نسبت خواستگارم خب خانواده داره اخلاقورفتارش خیلی محترمانه وخوب هستش .ولی خب یه مسئله ای که هست این هستش که زمان زیادی ازجداییم با اون پسرنگذشته که بتونم فراموش کنم پیامم که میده دلم براش میسوزه ولی نمیتونم جوابی بدم تاتکلیفم مشخص بشه باخواستگارم چون پدرم سریسری مسائل فعلا مخالفت کردن ولی خانواده اون راضی هستن من خودمم بین دوراهی گیر کردم بتونید کمکم کنید ممنون میشم

ببین نگین جان نگرانی شما قابل درک می باشد اما دقت کنید که این آقا پسر ۳ سال از شما کوچک تر می باشند و تصمیم گیریشان بیشتر بر پایه هیجان می باشد در کنار اینکه این اختلاف سنی نیز نیاز به بررسی دارد و اینکه شما در زمان فعلی به یکدیگر احساس وابستگی کنید طبیعی می باشد اما بهتر است در کنار احترام به احساسات خودتان واقعیت بیرونی را مد نظر قرار بدهید و بعد تصمیم گیری داشته باشید ایشان از نظر سنی ۳ سال از شما کوچک تر می باشند ، از نظر اجتماعی و سربازی هنوز به… ادامه دیدگاه »

بله درسته اون آقاپسرواقعا معیارهایی که من میخوام درحال حاضر ندارن فقط یکسری قول هایی دادند که معلوم نیست قابل اجرا باشن یانه ولی این خواستگارم تقریبا معیارهایی که میخوام رو دارن ولی خب پدرم سراختلاف سنی مشکل دارن که اونم خودم صحبت کردم اصلا صحبت کردنشون واخلاقشون وحتی ظاهرشون به پسر۳۱ساله نمیخوره کمتر بهشون میخوره مثلا درحد ۲۷سال یاشایدم۲۸سال پس براحساسم غلبه کنم ودیگه جواب اون پسرروندم وباخواستگارم برم پیش مشاوره ازدواج درسته؟

سپاس فراوان واقعا ممنونم از راهنماییوکمکتون

سلام الان در حدود ۶ سال است ازدواج کردم وکارمم بصورت شیفتی میباشد یکروز سر کارم و دوروز استراحت همسرم شدیدا وابستگی عجیبی به خانواده اش وابستگی داره به بهانه که از تنهایی میترسه روزهایی که من شیفت هستم میره پیش خانواده اش اوایل دلایلش برام منطقی بود ولی الان دیگه بیش از حد شده ۶ سال است آرزو دارم از سر کار میام خسته صبح همسرم در رو روم باز کنه ولی همیشه خودم با یه خونه خالی و سرد مواجه میشم و ساعت ۱۲ ظهر میاد و حداقل هفته ای یکبار هم به بهانه های مختلف امتحان برادرش… ادامه دیدگاه »

با سلام خدمت شما دوست عزیز
در این‌مسیر بهتر است در زمان‌مناسبی در احترام و بدون صحبت در مورد خانواده ایشان با همسرتان صحبت کنید و احساسات و نیازهای خودتان را با ایشان در میان بگذارید و صحبت های ایشان را نیز بشنوید و بیان کنید ک به احساس نیاز ایشان به حضور در خانواده و تنهایی او احترام‌می‌گذارید اما مایل هستید که در زمان برگشت به خانه ایشان در منزل باشند تا شما بتوانید با دیدنشان شرایط بهتری از نظر روحی بدست بیاورید این مشکلات در تعامل و درک‌متقابل نیازهای یکدیگر می‌تواند شرایط بهتری را ایجاد کنید .

چندین بار بهش گفتم ولی متاسفانه گوش نمیکند و بازهم ادامه میدهد دائما خانه را ترک میکند

در این سمیر بهتر است به صورت حضوری به زوج درمانگر مراجعه داشته باشید تا باهمسرتان صحبت شود و دیدگاهای هردوی شما مورد بررسی قرار گیرد و بتوانیم در این زمینه به هردوی شما کمک کنیم تا بتوانید مسیر بهتری را طی کنید .
در این زمینه بدون مقصر دانستن همسرتان و یا صحبت از خانواده ایشان به ایشان بیان کنید که برای بهبود زندگی مشترکتان و رفع یک سری مشکلات مایل هستید که چند جلسه زوج درمانی را تجربه کیند.
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۶۸۵۷۴۱

سایت “مشاورانه” به صورت 24 ساعته در زمینه های مشاوره روانشناسی خانواده تلفنی و حضوری در خدمت شماست ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ برترین روانشناسان ایران در کنار شما هستند

انجمن روانشناسی آمریکا

کانون مشاوران ایران

انجمن روانشناسی ایران

Medical news


88547827-9(021)

با توجه به امکانات ویژه که از طرف مخابرات برروی  خطوط  
پیاده سازی شده و در اصطلاح به این نوع خطوط ، خطوط هوشمند می گویند سامانه
تلفن گویا راهکار بسیار کاربردی برای این نوع خطوط است.

درآمدزایی از این نوع خطوط به همراه سامانه گویا به گونه ای
متفاوت در دنیای تکنولوژی توانسته در زمینه ارائه خدمات و مراکز مشاوره تلفنی حرفی برای
گفتن داشته باشد.  شماره هایی با پیش شماره 909230 از این دسته هستند

سامانه های مختلفی با این نوع خطوط  می توان راه اندازی
کرد. به برخی از آنها در ذیل اشاره شده است:

مشاور تلفنی گویا

سیستمهای تلفنی هوشمند کاربرد فراوانی در سیستمهای آموزش از راه دور دارند، دانش
آموزانی که هزینه آن را پرداخت کرده باشند و یا با خطوط هوشمند
تماس گرفته باشند  براحتی می توانند با گرفتن شماره تلفن اعلام شده 
و از طریق تایید هویت خود (یا caller id ویا کدی که انحصاری
برای آنها تولید شده است) درس خود را گوش کنند. و یا حتی سی دی آن را سفارش دهند.
در صورت نیاز می توان مشاوران درسی نیز به صورت OnLine در
نظر گرفت که دانش آموز به صحبت یا مشاوره با آنان بپردازد. در طول مدت تماس هزینه
این مکالمه طبق تعرفه برای شخص تماس گیرنده محاسبه خواهد شد. شایان ذکر است سامانه
تلفن گویای فارسیکام قابلیت ارائه گزارشات ریز تماس ها را برای کنترل های آتی 
دارا است که می توان از آنها جهت ارائه به مخابرات استفاده نمود.
 

پزشکان و روان شناسان می توانند خدمات مشاوره ای خود را از طریق تلفن (یک پرتال
صوتی هوشمند) ارائه کنند. مهمترین مزیت مشاوره های مبتنی بر تلفن گویا اینست که
کسانی که به هر دلیلی خجالتی هستند و نمی خواهند بصورت حضوری به روانشناس و یا پزشک
مراجعه کنند می توانند از این طریق مشکل خود را بصورت ناشناس مطرح کرده و پاسخ خود
را دریافت کنند و یا اینکه مشاورانی یرای این کار در نظر گرفته شود
که وظیفه مشاوره را بر عهده دارند . این مشاوران می توانند در ساعات مشخصی در مرکز
به مشاوره تلفنی بپردازند و بعد از آن در خارج از مرکز و یا حتی در منزل به اینکار
ادامه دهند. سامانه تلفن گویای فارسیکام قادر است بدون دخالت شخصی به صورت خودکار
بر حسب تقویم تنظیم شده، خطوط را به شماره موبایل از پیش تعریف شده انتقال (Divert)
 دهد. واضح است که عمل جراحی از طریق پیشرفته ترین
سیستم های تلفنی هوشمند هم قابل انجام نیست ولی حتی پزشکان جراح هم می توانند برای
سیستم رزرو وقت بیماران خود از سیستمهای رزرو هوشمند تلفنی استفاده نمایند.

شماره های هوشمند  قصه گو، فال ، سرگرمی کودکان، آموزشی
(آشپزی و … ) , دیوان حافظ و سعدی، نرخ ارز، آخرین اخبار و خیلی موارد دیگر از
راهکارهای قابل ارائه توسط سامانه تلفن گویای فارسیکام در کنار خطوط هوشمند است.
راه اندازی اینگونه مراکز کاملا ساده و تنها منوط به ضبط صدای گویندگان حرفه ای حهت
خواندن قصه و یا فال و دیگر سرگرمی ها است.  این سامانه گزارشات کاربردی جهت
کنترل تماسها به شما خواهد داد.

 

و…

لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید تا بتوانید دیدگاهی ارسال نمایید

لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید تا بتوانید سوال بپرسید

1 پاسخ

سلام. با تشکر از شما. 

 می تونید شماره 02170703024 رو از شماره ثابت بگیرید تا از خدمات مشاوره تلفنی گویای سایت بیدبرگ استفاده کنید. همچنین برای مشاوره تلفنی با متخصص می توانید از طریق لینک زیر درخواست اتون رو ثبت کنید:

مشاور تلفنی گویا

https://www.bidbarg.com

لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید تا بتوانید دیدگاهی ارسال نمایید

The online version of the Iranian daily Hamshahri

فاطمه شیری:
«شما با تلفن پاسخگوی صدای مشاور سازمان بهزیستی تماس گرفته‌اید. لطفا برای تماس با مشاور بخصوص عدد یک، ارتباط با مشاورخانواده، کودک‌و‌نوجوان، مشاورتحصیلی عدد۲، روانشناس بالینی عدد۳، مشاور حقوقی عدد ۴و…». ۱۴۸۰شماره‌ای است که تا حد امکان به شما در مشکلات‌تان کمک می‌کند و مشاوره می‌دهد.

كافي است با گرفتن اين شماره از ميان بخش‌هايي كه تلفن گويا اعلام مي‌كند، با گرفتن عدد داخلي مورد نظرتان، به‌مدت 25دقيقه، به‌صورت رايگان و تلفني مشاوره بگيريد؛ كاري كه ما در اين گزارش انجام داديم و با گرفتن اين شماره و مطرح كردن مشكلاتي درخصوص خانواده، كودك، اعتياد و تحصيل از مشاوران حاضر در اين مركز كمك گرفتيم تا شما را با بخشي از فعاليت 1480آشنا كنيم. با خواندن اين گزارش مي‌توانيد شاهد بخشي از راهكارهايي باشيد كه مشاوران اين مركز درخصوص موضوعات مختلف ارائه داده‌اند.

در نخستين تماس با ارتباط با صداي مشاور سازمان بهزيستي، خودمان را به جاي مادري گذاشتيم كه تصور مي‌كند پسربچه او بيش‌فعال است؛ مشكلي كه امروزه شايد خيلي از مادران با آن دست و پنجه نرم مي‌كنند و درست نمي‌دانند كودكشان پرتحرك است يا بيش فعال. دوران بارداري سالم، سابقه بيش فعالي در اقوام، پرسش درخصوص رفتارهاي پرخطري كه كودك دارد و… بخشي از سؤالاتي است كه مشاور تلفني در ابتدا از شما مي‌پرسد تا با شما و كودكتان آشنا شود.توصيه خانم مشاور بر اين است كه از همين ابتدا سعي كنيم كه روي فرزندمان برچسب بيش‌فعالي نگذاريم و به جاي آن از واژه پرتحرك استفاده كنيم.خانم مشاور همچنين در ادامه مي‌گويد: «بچه‌هاي پرتحرك معمولا به‌واسطه كارهايي كه انجام مي‌دهند بيش از بچه‌هاي ديگر مورد توجه هستند و بعضا ممكن است به‌خاطر رفتارهاي شيطنت‌آميزشان مورد سرزنش يا مقايسه با بچه‌هاي هم‌سن‌وسال خود از طرف خانواده يا اطرافيان قرار بگيرند. به همين‌خاطر مدام زير سؤال بردن اين بچه‌ها، دستور دادن به آنها، پيشگيري كردن، تهاجمي و انتقادي صحبت كردن با اين بچه‌ها و تحقيرشان، راه‌هاي نادرست ارتباطي‌اي هستند كه هيچ نتيجه‌اي در بر ندارند و كمكي به اصلاح رفتار كودك نمي‌كنند».

به گفته مشاور 1480، برچسب زدن به اين بچه‌ها با عنوان‌هاي بي‌ادب، خرابكار، بي‌دست‌وپا و… اثر و بازخورد منفي دارد و كودك با شنيدن اين القاب تشويق مي‌شود تا رفتار اشتباه خود را تكرار كند؛ «به همين‌خاطر ما قانوني داريم به نام «تغيير رفتار بزرگسال». بچه‌ها تفاوت خوب و بد و رفتار درست و نادرست را نمي‌دانند و ما بايد به آنها كمك كنيم تا هيجانات خود را مديريت و كنترل كنند.» به همين‌خاطر نخستين قدم در بهبود رفتار كودك اين است كه مادر و پدر هماهنگ باشند. در واقع براي مديريت يك رفتار بايد قوانين حاكم بر رفتار را ياد بگيريم؛ «بچه‌ها بايد ياد بگيرند كه طبق قوانين عمل كنند، به همين‌خاطر يكي از كارهاي ما اين است كه از بار لغات منفي‌مان كم كنيم و ياد بگيريم به فرزندمان برچسب نزنيم. دومين كاري كه مي‌شود كرد اين است كه با مقوا شكل و رنگ دلخواه فرزندمان را درست كنيم و در گوشه‌اي از خانه قرار بدهيم و بعد نسبت به كارهاي بد و خوب خودمان و فرزندمان روي اين شكل مقوايي امتياز مثبت يا منفي بدهيم.»

مشاور تلفنی گویا

به اعتقاد خانم مشاور، بچه‌ها بيشتر با ديدن ياد مي‌گيرند تا شنيدن. اين قانون براي همه اهالي خانه است و اگر در خانه همسرتان هم دست به كار اشتباهي زد بايد به او هم امتياز منفي بدهيد تا بچه متوجه شود در اين قانونمندي تنها نيست و اين قانون شامل همه اهالي خانه مي‌شود؛ حتي پدر و مادرش.

«بهتر است از اين به بعد لغات و جملات مثبت را جايگزين جملات منفي‌مان كنيم؛ مثلا به جاي اينكه بگوييم برو اتاق به‌هم ريخته‌ات را جمع كن، بگوييم از به‌هم‌ريختگي اتاقت ناراحتم و وقتي اتاقت را مي‌بينم دلم مي‌گيرد. حتي مادر يا پدر مي‌توانند براي يكي‌دوبار در جمع كردن اتاق به فرزندشان كمك كنند اما نه هر بار و اگر فرزندتان از جمع كردن اتاق صرف‌نظر كرد روي همان شكل مورد علاقه‌اش امتياز منفي بدهند تا متوجه اشتباهش بشود.» پدر و مادر حتي مي‌توانند به فرزندشان در قبال كارهاي خوبي كه انجام مي‌دهد پاداش هم بدهند اما او نبايد متوقع پاداش شود و پاداش‌ها نبايد گران‌قيمت و خاص باشند؛ «از طرفي والدين مي‌توانند فرزند خود را در رشته‌هاي هنري و ورزشي مورد علاقه‌اش هدايت كنند تا از اين راه فرزندشان تخليه انرژي و هيجان كند». البته اينها تنها بخشي از مشاوره خانم مشاور، در مركز «صداي مشاور» بهزيستي بود. گرچه اين مشاوره تلفني بود اما با چند مشاوره تلفني مختصر و مفيد شما مي‌توانيد به نتايج خوبي برسيد كه در بهبود رفتار فرزندتان مثمرثمر باشد.

شايد شما هم يكي از آن عروس‌خانم‌هاي جواني باشيد كه شرايط زندگي همسرتان باعث شده در يك ساختمان و نزديك مادرشوهرتان زندگي كنيد؛ شكلي از زندگي كه باعث شده در مجاورت با خانواده همسرتان دچار يكسري مشكلات شويد؛ مثلا طبق وظيفه بايد به خانواده همسرتان سر بزنيد، گاهي اوقات براي ناهار يا شام آنها را دعوت كنيد يا به خانه‌شان برويد و يا حتي تصور كنيد كه زندگي در كنار خانواده همسرتان باعث شده كه همسرتان در اصطلاح دهن‌بين شود يا تحت‌تأثير خانواده همسرش قرار بگيرد.

در واقع ما با طرح اين موضوع، از مشاور خانواده صداي مشاور بهزيستي درخواست كمك كرديم تا بخشي از راهكارهاي اين مشاور را در اين بخش برايتان بازگو كنيم. خانم مشاور در اين‌باره مي‌گويد:«اگر زندگي در مجاورت خانواده همسرتان مشكل‌ساز شده سعي كنيد با احترام و ادب، بعضي از درخواست‌هايتان را به‌صورت مسقتيم به مادرشوهر يا خواهر‌شوهرتان بگوييد. در نخستين قدم شايد بهتر باشد خانواده همسرتان را با برنامه كاري خود آشنا كنيد تا هميشه توقع اين را نداشته باشند كه به آنها سر بزنيد. اما در اين ميان و در طول هفته يك روز را به آنها اختصاص بدهيد و در كنار خانواده همسرتان باشيد». به گفته خانم مشاور صحبت كردن در قالب كنايه ممكن است سوء‌تفاهم ايجاد كند.

«البته گاهي پيش مي‌آيد كه گرفتار قضاوت‌هاي ذهني خودمان مي‌شويم. مثل اينكه وقتي در اين نوع از زندگي به مشكلي مي‌خوريم تصورمان بر اين است كه رفتارها و گفته‌هاي همسرمان از فيلتر خانواده‌اش عبور كرده. اگر رفتار همسرتان در مورد موضوعي خاص تغيير كرده، علت اين تغيير را از او جويا شويد و به‌دنبال پاسخي منطقي باشيد اما به هيچ‌وجه سعي نكنيد مقابله به مثل كنيد يا با نشان دادن رفتاري تند، حرف خودتان را به كرسي بنشانيد». به گفته خانم مشاور ممكن است همسرمان تا پيش از اين با نوع خاصي از پوشش ما كاري نداشته اما يكباره با پوشيدن لباسي خاص مخالفت ‌كند. در اينجا خانم خانه نبايد با لجبازي اقدام به پوشيدن آن لباس كند چراكه اين‌كار فقط اوضاع را وخيم‌تر مي‌كند و باعث دلخوري مي‌شود؛« گاهي ممكن است خانم‌ها تصور كنند همسرشان از خانواده خود خط گرفته اما كافي است دليل نارضايتي او را جويا شوند و اگر پاسخ درستي دريافت نكردند آن لباس را نپوشند و به همسرشان بگويند كه من دوست دارم تو راضي باشي و اگر اين لباس را دوست نداري، من نمي‌پوشم. با اين جمله نه‌تنها از وقوع يك بحث و تنش جلوگيري كرده‌اند بلكه ممكن است همسرشان بعدها با پوشيدن آن لباس ديگر مشكلي نداشته باشد و حتي خودش اصرار كند كه آن لباس را بپوشند.» خانم مشاور مي‌گويد كه خيلي وقت‌ها بحث نكردن باعث ايجاد آرامش و اعتماد مي‌شود.

«ممكن است خانواده همسرتان به واسطه عروس بودن، يكسري توقعات از شما داشته باشند اما اگر شما مسائل را براي آنها تشريح كنيد و خانواده همسرتان را در جريان برنامه روزانه كاري خود قرار دهيد آنها ديگر توقع خاص و زيادي از عروسشان نخواهند داشت.» اما به گفته خانم مشاور بهتر است يك روز را در هفته به خانواده همسرتان اختصاص دهيد و يكي‌دو بار هم در‌ماه آنها را به صرف شام يا ناهار به خانه‌تان دعوت كنيد؛ «سعي كنيد ميان همسر و خانواده همسرتان اعتدال برقرار كنيد تا آنها تصور نكنند كه شما پسرشان را از چنگ آنها درآورده‌ايد يا خودتان را براي آنها مي‌گيريد. وقتي ما به جاي استفاده از نيش و كنايه، حرف‌هاي خود را با ادب و احترام و استفاده از جملات مثبت انتقال بدهيم، سوء‌تفاهم هم ايجاد نخواهد شد».

«پدرم 57سال دارد و سال‌هاست كه ترياك مصرف مي‌كند. به تازگي متوجه شديم كه او غير از ترياك، هروئين هم مصرف مي‌كند. تا به حال چندبار براي درمان او اقدام كرده‌ايم اما ترك نمي‌كند. از 25سالگي‌اش مصرف ترياك را شروع كرده و اوضاع خانواده به قدري بد شده كه مادرم در شرف جدايي از پدرم است»؛ اين يكي از مشكلاتي بود كه ما با قسمت اعتياد صداي مشاور بهزيستي مطرح كرديم. خانم مشاور اطلاعاتي درخصوص خانواده مي‌پرسد و مي‌گويد:«ترك در اين سن و سال كار سختي است. گاهي ما براي كساني كه سال‌هاست مواد مصرف مي‌كنند ترجيح مي‌دهيم او را تشويق به كم كردن مواد كنيم تا ترك آن؛ شما چراكه ترك در سن بالا كار سختي براي فرد است».

به گفته خانم مشاور تحقير و توهين نتيجه‌اي ندارد و باعث احساس گناه در اين افراد مي‌شود و به قدري حال آنها را بد مي‌كند كه فرد دوباره به سمت مواد مي‌رود؛«تا فرد معتاد نخواهد كسي نمي‌تواند باعث ترك او شود اما بهتر است شما و ساير فرزندان خانواده در كمال آرامش با پدر صحبت كنيد و در قالب جملاتي تأثيرگذار به پدرتان بگوييد كه اسم او روي اين خانواده است و مواد كشيدن او باعث شده تا زندگي هر كدام از شما به‌نحوي تحت‌تأثير قرار بگيرد و در تمام مراحل او را كمك و حمايت خواهيد كرد و در مراحل ترك پشت او را خالي نمي‌كنيد». بردن خودسرانه شخص معتاد به كمپ نتيجه خوبي نخواهد داشت. براي كسي كه سال‌هاست مواد مصرف مي‌كند و سن او بالاست كلينيك ترك اعتياد تحت نظر پزشك توصيه مي‌شود.

«افراد معتاد معتقد هستند كه به‌صورت تفنني و تفريحي مواد مصرف مي‌كنند اما چنين چيزي نيست. شما بايد به پدرتان بگوييد كه اعتياد چه چيزي به او داده و چه چيزهايي را از او قرار است بگيرد. در اين ميان مادر خانواده هم بايد با يك مشاور صحبت كند تا درزمان ترك، صبور و آرام باشد و همسرش را حمايت كند. گاهي نمي‌شود فرد بيمار را از مصرف مواد گرفت اما مي‌شود آسيب‌ها را به حداقل رساند؛ به‌طور مثال مصرف هروئين را متوقف و مصرف ترياك را جايگزين آن كنيم».

پشت كنكوري بودن يكي از آن معضلاتي است كه خيلي از جوانان امروز را درگير خود كرده است. شايد شما هم در فاميل يا خانواده خود افرادي را مي‌شناسيد كه به اصرار و اجبار خانواده‌هايشان مجبور به انتخاب يك رشته تحصيلي خاص هستند، درصورتي كه علاقه‌اي به آن ندارند. همين موضوع هم باعث مي‌شود كه سال‌هاي سال پشت كنكور بمانند.

در اين بخش ما با تماس با قسمت مشاور تحصيلي صداي مشاور بهزيستي، به خانم مشاور، اطلاعات دختري 21ساله را داديم كه 2سال است پشت كنكور به اميد قبولي در رشته پزشكي دست و پنجه نرم مي‌كند اما هنوز نتوانسته موفقيتي به‌دست آورد. خانواده اين دختر 21ساله و به‌خصوص پدر خانواده اصرار خاصي دارد تا فرزندش در رشته پزشكي دانشگاه تهران قبول شود و همين محدوديت در انتخاب رشته و دانشگاه باعث نااميدي اين دخترخانم شده. اما پاسخ مشاور بهزيستي به اين شرايط چه بوده؟ «2حالت بيشتر وجود ندارد؛ اينكه تلاش كنيد و با توجيه خانواده رشته مورد علاقه‌تان را براي ادامه تحصيل انتخاب كنيد يا با جديت تمام درس بخوانيد تا به هدف خانواده دست پيدا كنيد و در رشته پزشكي قبول شويد».

وقتي به خانم مشاور مي‌گويم كه اجازه انتخاب رشته ديگر را ندارم، او تأكيد مي‌كند كه براي تعيين و رسيدن به هدف بايد موانع را از پيش روي خود بردارم؛ «در حال حاضر پدر شما مانع انتخاب رشته‌تان در رشته ديگري است به همين‌خاطر با ادب و احترام يا از مادر و كسي كه به پدر نزديك است كمك بگيريد يا مستقيما با پدر خود صحبت كنيد كه به اين رشته علاقه‌اي نداريد و به‌خاطر نبود علاقه يا استعداد، انگيزه‌اي هم براي قبولي در رشته پزشكي نداريد. او را توجيه كنيد كه الان 2سال است پشت كنكور مانده‌ايد و اگر چند سال هم بگذرد باز اوضاع به همين شكل است. پس شايد بهتر باشد شما با ادامه تحصيل من در رشته ديگري موافقت كنيد». به گفته مشاور 1480بايد پدر خود را متقاعد كنيد كه عمر شما در حال گذر است و ممكن است فرصت خود را براي رشد علمي يا به‌دست آوردن كاري مناسب از دست بدهيد.

«به پدرتان بگوييد كه دليل عدم‌قبولي شما در رشته پزشكي الزاما عدم‌توانايي‌تان نيست و ريشه در بي‌علاقگي شما به خون، بيمارستان و ارتباط گرفتن با بيماران دارد.» خانم مشاور نزديك به 25دقيقه مشاوره مي‌دهد و با تصور اينكه من دختري پشت كنكوري هستم تأكيد مي‌كند كه با رعايت ادب و احترام اقدام به توجيه پدر و مادر خود كرده تا باعث دلخوري آنها نشوم.

البته اين موضوعات فرضي تنها بخشي از مشكلاتي هستند كه هر كدام از ما مي‌توانيم با آنها درگير باشيم. فراموش نكنيد كه در اين مشاوره رايگان تلفني نبايد انتظار معجزه داشته باشيد اما با گرفتن يكسري راهكارها از مشاوران مركز مي‌توانيد پله‌هاي موفقيت در كار، تحصيل، زندگي و خانواده را طي كنيد و براي گرفتن راهنمايي‌هاي بيشتر با اين مركز و مشاوران آن در ارتباط باشيد چراكه مشاوران، شماره داخلي و اسم خود را به شما مي‌دهند و مخاطبان تلفني امكان اين را دارند تا با مشاور دلخواه خودشان ارتباط بگيرند و او را در جريان ادامه مشكلات خود و مسيرهاي درست و اشتباهي كه پا به آن گذاشته‌اند، قرار بدهند و همچنان مشاوره بگيرند.

حقوق همشهری‌آنلاین متعلق به موسسه همشهری است

Copyright © 2020 HamshahriOnline, All rights reserved


PDF – همشهری محلهDownloads-icon

میتوانید از طریق تماس تلفنی به مشاوران و روانشناسان ما متصل شوید و از زبده‌ترین مشاوران در زمینه های مختلف از جمله مشاوره خانواده تلفنی،‌ مشاوره ازدواج تلفنی و … کمک بگیرید. هزینه مشاوره به صورت تلفنی ساعتی 60 هزار تومان است.

1- در اولین تماس با شماره 02143032000 مرکز مشاوره تلفنی مشوِرَپ، برای شما پیامکی ارسال خواهد شد که در آن لینک شروع مشاوره و خرید بسته موجود است.

2- با توجه به راهنمای گویا و از طریق صفحه کلید تلفن همراه خود، دسته بندی مشاوره خود را به صورت عددی وارد نمائید.

3- سپس پیامک‌های خود را چک کنید،‌ لینک افزایش اعتبار برای شما فرستاده خواهد شد

4- بر روی لینک پرداخت کلیک کنید و پس از افزایش اعتبار منتظر تماس از سمت سامانه مشاوره آنلاین مشورَپ باشید.

مشاور تلفنی گویا

لازم  به ذکر است هزینه جلسه مشاوره روانشناسی ساعتی 72 هزار تومان است و این جلسات هزینه جانبی دیگری مانند تلفن و اینترنت برای شما دربرنخواهد داشت.

اگر سوال یا مشکلی در استفاده از مشاوره تلفنی مشوِرَپ داشتید، لطفا با شماره پشتیبانی ۴۳۰۳۲۰۰۰ و یا راه‌های ارتباطی واتساپ و تلگرام با شماره 09056554584
تماس بگیرید.

توجه داشته باشید این پشتیبانی صرفا مربوط به مشکلات فنی است و کارشناسان امور فنی پاسخگوی شما خواهند بود. تنها راه ارتباطی با مشاوران تماس با شماره ویژه مشاوره تلفنی 02143032000 است.

iranoccc_admin

نوامبر 6, 2018
مشاوره خانواده

3 دیدگاه ها
33,542 بازدید

شماره مشاوره تلفنی خانواده رایگان :مشاوره تلفنی خانواده رایگان به صورت های مختلف می باشد.سبک های مختلف زندگی و افزایش مشکلات خانوادگی به گونه ای شده است که نیاز به یک مشاور در زندگی ضروری می شود.

این مشاوره می تواند به صورت های مختلف باشد یعنی چه حضوری و چه غیر حضوری باشد.

برای سهل تر شدن کار و گرفتن آسان مشاوره ما به شما مشاوره تلفنی خانواده رایگان را پیشنهاد می کنیم.

مشاور تلفنی گویا

گاهی ممکن است شرایط زندگی شما به گونه ای اشد که شما نیاز به یک هم صحبت و هم درد داشته باشید.

در مشاوران حضوری طریقه مشاوره گرفتن به این صورت می باشد که شما باید از قبل نوبت بگیرید و منشی برای شما زمان و روز را معین میکند سپس شما در روز مقرر به مرکز مشاوره ای مراجعه می کنید.

برای هر ساعت مشاوره ای که میگیرید باید پول پرداخت نمایید.

اما همانطور که برای شما روشن شد این کار بسیار زمان بر است ممکن است شما به دلیل نداشتن زمان نتوانید  به تمامیه جلسات برسید.

 

در نهایت برای شما یک راه دیگر می ماند به نام مشاوره تلفنی خانواده رایگان به این صورت است که شما با مرکز ما تماس حاصل می فرمایید و ما شما را به مشاوره مربوطه ارجاع می دهیم.

شما عزیزان می توانید برای دریافت مشاوره خانواده تلفنی از سراسر کشور با شماره

از طریق تلفن ثابت و بدون پیش شماره تماس حاصل فرمایید

مرکز مشاوره اول مشاور به شما کمک می کند تا بتوانید بدون مراجعه حضری از خدمات متنوع مشاوره ای بهره مند شوید.

خدمات مشاوره تلفنی رایگان به این صورت است که شما مشاوره رایگان را انتخاب می نمایید

اگر مورد پسند شد دقایق بعد را به صورت پولی ادامه میدهید.

در این مورد باید برای شم عزیزان بیان کنیم که هزینه مشاوره تلفنی بسیار ارزان تر و به صرفه تر است

زیرا هم در وقت صرفه جویی می کند هم در هزینه.

 

مورد توجه ترین خدمات موثر مشاوره ما در سامانه اول مشاور ارائه مشاوره تلفنی به صورت شبانه روزی می باشد

یعنی شما عزیزان در هر ساعت از روز و شب می توانید مشکل خود را با مشاور خود در ارتباط بگذراید.

شماره مشاوره تلفنی خانواده رایگان اول مشاور

بسیاری از خانواده ها هستند که به دلیل نداشتن استطاعت مالی قادر به پرداخت هزینه نیستند

در مرکز مشاوره خدماتی به این افراد ارائه می شود تا بتوانند از مشاوره استفاده نمایند.

در حقیقت مشاوره تلفنی به این مفهوم می باشد که یک نوع ارتباط و تعامل مثبت و صحیحی بین مشاور و فرد تماس گیرنده صورت می گیرد.

که فرد تماس گیرنده در جهت رفع مشکل خود به صورت تلفنی با مشاور تماس میگیرد و مشکل خود را مطرح می کند.

در واقع مشاوره خانواده تلفنی کمک خواهد کرد تا فرد راحت تر مشکل خود را بیان کند و هیچ گونه خجالتی نداشته باشد.

مشاور ما نیز در سامانه اول مشاور راه حل هایی صحیح برای شما اراعه می دهد .

که شما با انجام آن مشکلتان حل خواهد شد.

حقیقت امر این است که امروزه به دلیل پیچیدگی روابط و مسائل ومشکلاتی که در زندگی وجود دارد.

 مشورت گرفتن از مشاوره خانواده در امور و مشکلات زندگی با هدف حل این مشکلات می تواند یاری دهنده باشد.

شما عزیزان می توانید جهت دریافت دریافت مشاوره تلفنی همه روز حتی در ایام تعطیل

با مرکز مشاوره تلفنی ایران تماس حاصل فرمایید.

جهت ارتباط با سامانه مشاوره تلفنی هوشمند سراسری از طریق تلفن ثابت

با شماره تلفن  43 52 907 909  تماس برقرار کنید.

تماس از سراسر کشور بدون صفر و بدون پیش شماره

تماس با تلفن همراه امکان پذیر نمی باشد

مشاور تلفنی گویا

در صورت شنیدن صدای بوق اشغال و یا خطای مخابراتی مجدد تماس بگیرید.

بررسی اجمالی

خانواده درمانی نوعی مشاوره روانشناختی (روان درمانی) است که می تواند به اعضای خانواده در بهبود ارتباط و رفع تعارض کمک کند.

خانواده درمانی معمولاً توسط روانشناس ، مددكار بالینی یا درمانگر مجاز انجام می شود.خانواده درمانی اغلب کوتاه مدت است. این ممکن است شامل تمام اعضای خانواده و یا فقط افراد توانا یا مایل به مشارکت باشد. برنامه درمانی خاص شما به وضعیت خانواده شما بستگی دارد. جلسات خانواده درمانی می تواند مهارتهایی را برای تعمیق ارتباطات خانوادگی و گذراندن اوقات استرس زا به شما یاد دهد ، حتی پس از اتمام جلسات درمانی.

خانواده درمانی می تواند به شما در بهبود روابط آشفته با شریک زندگی ، فرزندان یا سایر اعضای خانواده کمک کند. شما ممکن است مسائل خاص مانند مشکلات زناشویی یا مالی ، درگیری بین والدین و فرزندان یا تأثیر سوء مصرف مواد یا یک بیماری روانی را بر کل خانواده مدنظر داشته باشید.

خانواده شما ممکن است خانواده درمانی را در کنار سایر انواع درمان های روانی دنبال کند ، به خصوص اگر یکی از شما یک بیماری روانی یا اعتیاد داشته باشد که به درمان اضافی یا درمان توان بخشی نیز نیاز دارد.

مثلا:

خانواده درمانی در صورت برخورداری از بستگی به بیماری روانی جدی مانند اسکیزوفرنی ، می تواند به اعضای خانواده کمک کند – اما شخصی که اسکیزوفرنی دارد باید با برنامه درمانی شخصی خود که ممکن است شامل داروها ، درمان یک به یک یا سایر موارد درمانی باشد ، ادامه یابد.

در مورد اعتیاد ، خانواده می تواند در خانواده درمانی شرکت کند در حالی که شخصی که اعتیاد دارد در معالجه مسکونی شرکت می کند. گاهی اوقات خانواده ممکن است در خانواده درمانی شرکت کند حتی اگر فرد معتاد به دنبال درمان خود نباشد.

خانواده درمانی می تواند در هر موقعیت خانوادگی که باعث استرس ، اندوه ، عصبانیت یا درگیری می شود مفید باشد. این کمک می کند تا شما و اعضای خانواده تان بهتر یکدیگر را درک کنید و مهارت های کنار آمدن را یاد بگیرید تا شما را به هم نزدیک تر کند.

مشکلات خانواده شما می تواند بر همه زمینه های زندگی اعضای خانواده تأثیر بگذارد. شما و عزیزانتان ممکن است در کار بر روی کار ، مدرسه یا در تعامل روزمره با افراد دیگر مشکلی ایجاد کنید.

وقتی احساس می کنید مشکلات خانواده شما برای رسیدگی بیش از حد بزرگ است – و بهتر نمی شوند – ممکن است زمان مراجعه به یک درمانگر خانواده باشد. او می تواند به شما در یافتن راه های جدید برای مدیریت مبارزات ، درگیری ها و چالش ها کمک کند.

ادامه خواندن زیر

ممکنه خوشت بیاد

درگیری بین اعضای خانواده

سوء مصرف مواد یا اعتیاد

بیماری روانی یکی از اعضای خانواده

مشکلات مالی یا اختلاف نظر درباره پول

مشکلات در مدرسه

مشکلات بین خواهر و برادر

مشکلات رفتاری کودکان

مراقبت از یک عضو خانواده با نیازهای ویژه

مشکلات مربوط به اعضای خانواده گسترده

بیماری یکی از اعضای خانواده یا فوت در خانواده

خیانت

جدایی یا طلاق

نحوه برنامه ریزی برای حضانت مشترک فرزندان

ابتدا ، پزشک معالج شما با همه افراد خانواده صحبت خواهد کرد تا به او در درک آنچه اتفاق می افتد کمک کند. او سؤالاتی را در مورد چگونگی مشاهده مشکلات هر فرد ، از زمان شروع مشکلات و چگونه خانواده تاکنون در تلاش برای مدیریت امور می پرسد.

در مرحله بعد ، درمانگر یک برنامه درمانی را تهیه می کند. هدف بهبود درگیری ها در یک خانواده است ، نه اینکه کسی را مقصر این مسائل بدانیم.

درمانگر شما به اعضای خانواده کمک می کند تا بهتر ارتباط برقرار کنند ، مشکلات را حل کنند و روشهای جدیدی برای همکاری مشترک پیدا کنند. خانواده درمانی همیشه نمی تواند باعث شود یک مشکل از بین برود. اما این می تواند مهارتهای جدیدی را به اعضای خانواده اعطا کند تا از طریق روشهای سالمتر شرایط سختی را پشت سر بگذارند.

خانواده درمانی لازم نیست مدت زیادی طول بکشد.

مشاور خانواده :

در پاسخ باید گفت که خیر شما هیچ مشکلی ندارید بلکه در بعضی از مواقع فقط نیاز به یک راهنما دارید که بتواند راه درست را به شما نشان دهد ، بسیاری از زوج ها در مواقع بروز مشکل بدون مشاوره رو به خویشاوندان خود یا بزرگ تر ها میروند با این که نمیتوانند تمام مشکل را به آنها بگویند در این زمان مشاوره خانواده بهترین راه حل است .

حالا چرا ؟ :

یکی از انواع مشاوره که به دلیل گسترش روز افزون مشکلات خانوادگی بسیار محبوب و مورد استفاده قرار می‌گیرد مشاور خانواده است.

مشاوره خانواده به مشاوری گفته می‌شود که علی‌رغم اسم آن می‌تواند هم به صورت فردی صرفا و هم به صورت گروهی  به آن مراجعه کنند و از این رو می تواند انواع مختلفی را داشته باشد.همچنین برای انواع گوناگونی از مشکلات خانوادگی جلساتی برگزار گردد.

 امروزه افراد در زمینه‌ های گوناگون کاری، خانوادگی، جنسی و… با مشکلات متعددی روبرو هستند و یکی از مشکلاتی که همواره افراد را از راه زندگی درست و خوشبختی و سعادت بازمی ‌دارد مشکلات بزرگ خانواده است.

بسیاری از آنها اگر به سرعت پاسخ داده شوند و درمان مناسب و راهکار مناسبی برای آنها ارائه شود به سرعت حل شده و زوح ها متوجه میشوند که موضوع ای که بیین آنها اختلاف انداخته در واقع موضوعی بسیار کوچک است.

به همین دلیل امروزه مشاوره خانواده به عنوان یکی از انواع مشاوره های بسیار محبوب نزد خانواده‌ها و عموم مردم شناخته می شود .

در زمانی که افراد به مشاوره خانواده مراجعه میکنند انواع مشکلات مورد برسی قرار میگیرد که عبارت اند از :

رابطه ی میان فرزندان و والدین یا برعکس :

یکی از مشکلات خانواده که همواره افراد برای حل آن به مشاور خانواده رجوع می‌کنند

مشکل ارتباط میان فرزندان و پدر و مادر آن ها است بسیاری از پدر و مادرها می‌گویند

که نمی‌توانند ارتباط مناسبی را با فرزندان خود به خصوص فرزندانی که

در سنین حساس نوجوانی و بلوغ هستند برقرار نمایند و به دنبال راهکاری هستند

تا بتوانند رابطه خودرابا آنهادرشرایط بهتری قرارداده و بتوانند آینده‌ای بهتررا برای آنهاوخانواده رقم بزند.

چون به خوبی می‌دانند که عدم وجود رابطهمناسب با فرزندان خود

در سنین جوانی و نوجوانی می‌تواند سبب انحراف رفتاری اخلاقی و اجتماعی آنها شده

و آنها را به انواع ناهنجاری های اجتماعی و اخلاقی سوق دهد.

برای مثال یکی از مواردی که همواره  ذهن والدین را دگیر خود کرده مسئله اعتیاد

و روابط نامشروع فرزندان نوجوان با سایر افراد است.

یکی دیگر از مواردی که باعث میشود والدین به مشاوره خانواده روبیباورند مشکل تربیت فرزندان است که  می توانند جهت بهبود آن اقدام نمایند .

بسیاری از خانواده ها به خصوص خانواده هایی که تازه ازدواج کرده‌ اند

و تازه بچه دار شده اند با تربیت فرزند خود دچار مشکلات بسیار فراوانی هستند

و به همین علت ازمشاوره خانواده طلب یاری میکنند ، چراکه میدانند اگر اشتباه کنند

با مشکلاتی از قبیل افسردگی ، کمبود محبت و….. مواجه هستند

 یکی دیگر از مواردی که افراد به مشاوره خانواده مراجعه میکنند

مشکلات اخلاقی و رفتاری همسر است که بسیار از دیگر  مشکلات مهم تر است

و تقریبا به صورت دغدغه‌ ی اساسی در خانواده‌ها است به خصوص در زوج های جوان

بسیاری از افراد به مرکز مشاوره مراجعه می‌کنند و مدعی میشوند

که رابطه خوبی با همسر خود ندارند و به دنبال دریافت راهکاری برای بهبود شرایط خود

و از بیین بردن این مشکل هستند که قطعاً مشاوره خانواده با دانشی که دراین زمینه دارد

می‌تواند به‌خوبی شخصیت های دو طرف را شناخته و به درک درستی از وضعیت و مشکلات آنها برسد

و پس از آن راهکارهای مناسبی را جهت خوشبختی آنها و سلامت رابطه آنها به زوج ها ارائه دهد.

 مشکلی که کم و بیش تمام خانواده ها با آن روبه رو هستن دخالت خانواده هاست چه خانواده زن و چه مرد.

معمولا این مشکل به بهانه ی کمک کردن وارد خانواده میشود

و در نهایت به طرفین آسیب جدی وارد میکند بسیار از زوج ها این مشکل را

با نگهداری از پدر و مادر اشتباه میگیرند در صورتی که نگهداری از پدرومادر واجب است

و هر دو طرف باید این را بپذیرند که خود نیز دچار همین مشکل در آینده میشوند

پس مشاور خانواده به راحتی میتواند این مشکل را حل کرده و دو طرف راضی نگه دارد.

مشاوره خانواده درتمام دوره ها قابل انجام است مثلا قبل از ازدواج،بعداز ازدواج،بعداز بچه دار شدن و… .

برای مثال در دوره قبل از ازدواج  شخص برای این که چگونه بتواند فرد مورد نظر خود را انتخاب کند

و به او پیشنهاد ازدواج بدهد مشاوره میشود

یا در دوران بعد از اردواج: افرادمشاوره میبینندکه چگونه در آینده زنگی ای بامشغله ی کمترداشته باشند

و چگونه پای تعهدی که بسته اند بمانند و هیچ کدام داری مشکل نشوند .

در دوران قبل از بارداری هم که افراد آموزش های لازم را برای ایجاد یک رابطه خوب میبینند .

بهترین مشاوره خانواده ، بهترین مشاوره خانواده تلفنی ، بهترین مشاوره خانواده حضوری ، بهترین مشاوره خانئاده آنلاین

 

ژوئن 6, 2020

آوریل 10, 2020

ژانویه 20, 2020

با سلام ممنون از مشاوره خوب خانم علیون
ممنون

از همکاران شما تشکر میکنم بخصوص خانم دکتر جاوید نیک

با سلام ممنون از مشاوران خوبتون یه مسیر جدید و بدون استرس تو زندگیم حاکم شده تشکر میکنم از خانم قربانی عزیز مشاور بنده در یکسال اخیر.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وبسایت

مشاوره خانواده تلفنی به هر نوع خدمات روانشناختی که توسط تلفن انجام می شود اشاره می کند.

 مشاوره خانواده تلفنی از روان درمانی فردی، دوگانه یا گروهی با یک درمانگر حرفه ای به اولین کمک روان شناختی ارائه شده توسط مشاوران حرفه ای حرفه ای می باشد.

مشاوره خانواده – مشاوره خانواده انلاین – مشاوره خانواده تلفنی – مرکز مشاوره خانواده آنلاین

پرداخت موبایلی

مشاوره خانواده

مشاوره خانواده تلفنی

مشاوره خانواده تلفنی رایگان

شماره مشاوره تلفنی خانواده رایگان

مشاور تلفنی گویا
مشاور تلفنی گویا
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *