منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

 
helpkade
منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی
منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

ضرایب و گرایش های مجموعه روانشناسی براساس دفترچه آزمون سال 99

 

عناوین دروس امتحانی: 1- متون روانشناسی (به زبان انگلیسی)، 2- علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی، 3- آمار و روش تحقیق، 4- روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی، 5- روانشناسی رشد، 6- روانشناسی بالینی، 7- روانشناسی عمومی، 8- روانسنجی، 9- آزمون های شناختی هوش و استعداد، 10- روانشناسی فیزیولوژیک، انگیزش و هیجان، 11- روانشناسی صنعتی – سازمانی، 12- روانشناسی اجتماعی، 13- رفتار سازمانی، 14- روانشناسی امور استخدامی، 15- بالندگی سازمانی، 16- روانشناسی تربیتی، 17- آموزش و پرورش کودکان استثنایی.منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

 

 

دروس امتحانی رشته روانشناسی در سال های گذشته

دروس مشترک آزمون کارشناسی ارشد در 3 گرایش

روانشناسی، روانشناسی بالینی و روانشناسی بالینی کودک و نوجوان

از بین 3 گرایش فوق، 2 گرایش روانشناسی، روانشناسی بالینی با بیشترین تعداد پذیرش روبه‌رو هستند و به غیر از یک درس تمام دروس این گرایش با هم مشترک هستند.

 

«روانشناسی تربیتی »

تعداد سؤالات آن در رشته روانشناسی 15 سؤال می باشد و از جمله دروسی است که امسال در آزمون کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی مورد سؤال قرار گرفته است. منابع مهم این درس در دانشگاه‌های مختلف کتاب‌های روانشناسی تربیتی (روانشناسی آموزش و یادگیری) تألیف دکتر اسماعیل بیابانگرد و کتاب روانشناسی پرورشي نوین تألیف دکتر علی اکبر سیف می‌باشند. تعاریف روانشناسی تربیتی، مراحل و هدف‌های آموزشی، طبقه‌بندی هدف‌های آموزشی نظریه‌های رشد شناختی و رفتاری یادگیری، سنجش و ارزیابی، نظریه‌های خبر پردازی یادگیری، انگیزش و یادگیری روش‌های مختلف آموزش، مطالعه و یادگیری از جمله مباحثی هستند که در این درس مورد بررسی قرار می‌گیرند. این درس از جمله دروسی است که معمولاً داوطلبان با کمی تمرکز و دقت در مطالعه می‌توانند به درصد خوبی در آزمون برسند. انتشارات مدرسان شریف برای این درس کتاب کامل و جامع خود را به بازار کتاب ایران عرضه کرده است. در این کتاب با توجه به سؤالات چند سال اخیر سعی شده مباحث و منابع مهم بیشتر توضیح داده شوند. با توجه به اینکه تست‌های کنکورهای سراسری و آزاد دوره‌های گذشته با پاسخ‌های تشریحی در کتاب گنجانده شده است، داوطلبان می‌توانند تمامی تست‌های آزمون‌های كارشناسي ارشد را یکجا به طور طبقه‌بندی شده ببینند. کتاب به فصول مختلف تقسیم‌بندی شده است و در هر فصل خلاصه تمام مطالب مهم به همراه تست‌های تألیفی مولف گنجانده شده است. از حیث تعداد تست‌های آورده شده در کتاب، این اثر جزء کتاب‌های پر تست در این زمینه محسوب می‌شود.

« متون روانشناسی به زبان انگلیسی »

تعداد تست های این درس در آزمون 30 سؤال می‌باشد. همان‌طور که از نام درس پیداست، سؤالات آن در قالب 5 الی 6 متن تخصصی طراحی می شود. بدون تردید اگر دانشجویان در درس زبان حداقل‌هایی را داشته باشند مطالعه و سرمایه‌گذاری در این درس می‌تواند منطقی باشد. معمولاً منبع درس زبان تخصصی در اکثر رشته‌ها در دانشگاه‌های مختلف فرق می‌کند و اساتید این درس به صورت سلیقه‌ای منابع و یا جزوات مورد نظر خود را به دانشجویان معرفی می‌کنند. خواندن زبان تخصصی موسسه مدرسان شریف برای رسیدن به تسلط در این درس کفایت می‌کند. در کتاب زبان تخصصی موسسه مدرسان شریف علاوه بر بررسی و ارائه پاسخ تشریحی و ترجمه تست‌های کنکورهای کارشناسی ارشد سال‌های قبل (از سال 95 – 75) لغات، اصطلاحات و متون رایج در رشته روانشناسی به همراه ترجمه آن‌ها گنجانده شده و ضمن آموزش و ترجمه متون مختلف، تست‌های چهارگزینه‌ای تألیفی برای آشنایی هرچه بیشتر داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد با سؤالات درس زبان تخصصی این رشته آورده شده است.

« علم‌النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی »

تعداد سؤالات این درس در آزمون 15 سؤال می‌باشد. این درس به لحاظ اهمیت به همراه دو درس آمار و روش تحقیق همچنین درس «روانشناسی فیزیولوژیک، انگیزش و هیجان» در یک سطح قرار دارد. اما به لحاظ فهم مطالب، آن را می‌توان راحت‌تر از درس روانشناسی فیزیولوژیک و سخت‌ تر از آمار و روش تحقیق دانست. منابع مهم این درس در دانشگاههای مختلف، با هم فرق می‌کند و از بین آنها می‌توان به سه کتاب متفاوت علم‌النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی تألیف دکتر احدی، دکتر بهشتی و دکتر ایروانی و همچنین کتاب روانشناسی شخصیت از دیدگاه اسلامی تألیف دکتر احمدی اشاره کرد. مشکلی که این کتاب ها دارند این است که مباحث را بسیار پراکنده بیان کرده اند و به دلیل شباهت مباحث به یکدیگر، داوطلبان بسیار گیج می شوند. انتشارات مدرسان شریف برای این درس کتابی کامل و جامع در برگیرنده آموزش تمامی مطالب و مفاهیم مهم به همراه ارائه سؤالات و پاسخ تشریحی کنکورهای 15 سال اخیر دانشگاه دولتی و همچنین 10 سال اخیر دانشگاه آزاد می‌باشد. این کتاب به گونه‌ای تدوین شده که داوطلب پس از مطالعه‌ی آن لازم نیست منبع دیگری را مطالعه کند و مزیت آن نسبت به سایر منابع در تلفیق یکپارچه نظریات است. کسب درصد بالا از سوی داوطلبین تک رقمی موسسه در این درس دیده شده است.

« آمار و روش تحقیق »

تعداد سؤالات آن در‌ آزمون دانشگاه دولتی 20 سؤال می‌باشد. منابع مهم این درس در دانشگاهها کتاب‌های آقای دکتر علی دلاور می‌باشد. کتاب‌های روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی، احتمالات و آمار کاربردی در روانشناسی و علوم تربیتی و تحلیل آماری در روانشناسی و علوم تربیتی از جمله این کتب می‌باشند. در برخی دانشگاهها اساتید از روی «کتاب روش‌های تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی» تألیف دکتر اسماعیل بیابانگرد و یا حتی جزوه‌ی شخصی خود برای تدریس این درس استفاده می‌کنند. تمامی کتب فوق به گونه‌ای پراکنده و در بعضی مباحث گنگ مطالب را جمع‌آوری کرده‌اند. برای این درس انتشارات مدرسان شریف کتاب کمک آموزشی خود را به بازار کتاب ایران روانه کرده است. در این کتاب ضمن فصل‌بندی مناسب کتاب، هر فصل به سه بخش تقسیم شده، بخش اول شامل ارائه متون آموزشی می‌باشد که در لابه‌لای این متون هر جا که لازم بوده مؤلف با قرار دادن تست‌های تألیفی خود داوطلب را با سؤالات چهار گزینه‌ای مربوط به این درس آشنا کرده است. پس از آموزش، تمام تست‌های دانشگاه‌های سراسری و آزاد سالیان گذشته که مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی آن‌ها گنجانده شده است، تا داوطلب بتواند تمام تست‌های مربوط به آن فصل را یکجا ببیند. پس از بخش دوم، در انتهای هر فصل تعدادی تست‌های تکمیلی با پاسخ کلیدی آورده شده است، معمولاً این بخش برای داوطلبانی مناسب است که تمام دو بخش قبل را به طور کامل مطالعه کرده باشند و از زمان کافی تا روز آزمون برخوردار باشند. مرور این تست‌ها برای قبولی در دانشگاههای معتبر مفید می‌باشد. از جمله خصوصیات منحصر به فرد دیگر این کتاب ارائه تمامی تست‌های رشته های علوم تربیتی و روانشناسی به همراه پاسخ تشریح آن‌ها می‌باشد. علاوه بر این ابتدای هر بخش، مفاهیمی که ممکن است پراکنده به نظر برسد، در یک نمودار منظم و منسجم ترسیم شده است.

« روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی »

تعداد تست های این درس 20 سؤال می‌باشد. منابع مهم این درس در اکثر دانشگاههای کشور کتاب‌های ترجمه‌ی مؤلفین خارجی می‌باشند. کتاب‌های خلاصه‌ی روان‌پزشکی تألیف کاپلان و سادوک، روانشناسی کودکان استثنایی تألیف هالاهان و کافمن، روانشناسی مرضی تألیف ساراسون و روانشناسی مرضی تألیف سلیگمن و روزنهان از جمله‌ی این کتب می‌باشند. البته کتاب روانشناسی کودکان استثنایی تألیف دکتر میلانی فر و دکتر افروز نیز در بعضی دانشگاهها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به دلیل آن که اکثر این کتاب ها حاصل ترجمه متون انگلیسی به فارسی است، بعضاً مطالب با سبک و سیاقی پیچیده پیش‌روی خواننده گذاشته شده است. البته برخی ترجمه‌های خوب در این درس انجام شده، ولی وقتی داوطلب خود را برای آزمون کارشناسی ارشد آماده می‌کند، بهتر است از کتابی با نوشتاری ساده و روان برای مطالعه استفاده کند. به همین منظور انتشارات مدرسان شریف با رعایت تمامی رئوس مطالب منابع فوق سعی بر ارائه یک کتاب مفید کرده است. در این کتاب مانند سایر کتب این مؤسسه، خلاصه مطالب به همراه تست‌های تألیفی، ارائه تست‌های طبقه‌بندی شده دانشگاههای سراسری و آزاد در یک دهه‌ی اخیر به همراه پاسخ تشریحی تمام آن‌ها و تست‌های خودسنجی گنجانده شده است. مطالعه‌ی این کتاب به عنوان منبعی مفید به تمام داوطلبان کارشناسی ارشد روانشناسی پیشنهاد می‌شود.

« روانشناسی رشد »

تعداد سؤالات این درس 20 سؤال می‌باشد. منابع این درس در دانشگاههای مختلف، کتاب‌های روانشناسی ژنتیک 1 و2 تألیف دکتر منصور، روانشناسی رشد جلد 1 و 2 تألیف لورا ای برک و نظریه های رشد ویلیام کرین می‌باشند. در این درس اکثر نظریه‌ها، نظام‌ها و تحلیل‌های روانشناسان بزرگ تحلیل می‌شود، نظریه‌های اریکسون، فروید، ماهلر، آنا فروید، ملانی کلاین، هارتمن، بالبی، نظام‌های گزل، والن ویگوتسگی، لئون‌ تیف، لوینسون، کلبرگ و بررسی مراحل رشد (قبل و بعد از تولد) کودکی، نوجوانی، میانسالی، بزرگسالی و دوره پیری از جمله مطالبی هستند که در این درس به طور کامل تحلیل می‌شوند. برای تسلط در این درس دقت و تمرکز در مطالعه، تفکیک نظریه‌ها و تطابق هر تست یا مبحث با نظریه‌های موجود در ذهن شرط اصلی می‌باشد.

درس روانشناسی رشد از جمله دروسی است که بیشترین منابع را دارد که این مسأله باعث می شود که داوطلبان فرصت کافی برای مطالعه تمام این منابع را نداشته باشند. انتشارات مدرسان شریف برای این درس کتابی با جمع‌آوری و پوشش تمام مطالب موردنیاز، به چاپ رسانده است. در این کتاب نقاط مشترک و حتی اختلاف اکثر دانشمندان تفکیک شده تا خواننده ضمن مطالعه دچار سردرگمی نشود. طبقه‌بندی مطالب و تحلیل‌های مختلف به نوعی به خواننده این امکان را می‌دهد تا در ذهن خود قدرت تمییز مباحث را پیدا کند. در این کتاب تمامی تست‌های آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه دولتی از سال 1375 تا 1395 و همچنین تست‌های دانشگاه آزاد از سال 1380 تا 1395 با پاسخ تشریح ارائه شده است. از خصوصیات مهم این کتاب ارائه تمامی تست‌های مربوط به روانشناسی و همچنین مجموعه علوم تربیتی‌ (2) می‌باشد.

« روانشناسی فیزیولوژیک، انگیزش و هیجان »

تعداد سؤالات این درس 20 تست می‌باشد با توجه به ضریب آن، از دروس درجه دوم در این سه گرایش محسوب می‌شود. منابع مهم این درس کتاب‌های فیزیولوژیک کارلسون، کالات، کتاب دکتر خداپناهی و کتاب‌های انگیزش و هیجان جان‌مارشال ریو شامل ساختار دستگاه‌های عصبی، سیناپس‌ها، دستگاه‌های دیداری حرکتی، شنیداری، بویایی، چشایی و حرکتی هیجان و نظریه آن و نظریه‌های کشاننده‌ای در این درس مورد بررسی و مطالعه قرار می‌گیرند.

انتشارات مدرسان شریف برای این درس نیز کتاب خلاصه و ارزند‌ه‌ای برای جامعه روانشناسی کشور آماده کرده است. در این کتاب ضمن جمع‌آوری تمامی مطالب مفید از کتب منبع با ساختار مناسب سعی بر تشریح مناسب مطالب به زبانی ساده و شیوا شده است. مطالعه این کتاب برای موفقیت در آزمون کارشناسی ارشد کافی می‌‌باشد.

 

دروس غیر مشترک برای سه گرایش

روانشناسی عمومی، روانشناسی بالینی و روانشناسی بالینی کودک و نوجوان

منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

برای گرایش­های فوق داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد باید یک درس دیگر علاوه بر 6 درس مشترک ذکر شده مطالعه کنند: درس «روانشناسی عمومی» را داوطلبان گرایش روانشناسی عمومی و درس «روانشناسی بالینی» را داوطلبان دو گرایش دیگر.

«روانشناسی عمومی »

تعداد سؤالات این درس 20 سؤال می­ باشد. منابع مهم این درس در دانشگاه­های مختلف کتاب­های روانشناسی هیلگارد و روانشناسی سانتراک می­ باشند و مباحث آن بیشتر در مورد اهمیت روانشناسی، یادگیری و حافظه، اندیشه و زبان، شخصیت، بهداشت روانی، روش­های درمان، رفتار اجتماعی و به طور کلی مروری کلی بر مفاهیم اساسی روانشناسی است. انتشارات مدرسان شریف با توجه به اینکه کتاب­های منبع جزء کتاب­های خوب روانشناسی می ­باشند، سعی کرده با حذف نکات اضافی که معمولاً در آزمون­ها مورد سؤال قرار نمی­ گیرد و باز کردن بعضی مفاهیم که درک آن­ها برای خواننده دشوار است (چون کتاب­های فوق ترجمه شده هستند) مجموعه­ ای کامل و بی­ نقص را به داوطلبان این رشته عرضه کند. از جمله خصوصیات دیگر این کتاب تحلیل کلیه سؤالات دو رشته روانشناسی و علوم تربیتی (2) از 15 سال پیش تاکنون با ارائه پاسخ تشریحی به تمام آن­ها می­ باشد. این مجموعه در سراسر کشور مخاطبان خود را در قالب جزوه درسی پیدا کرده بود و اخیراً نیز به شکل کتاب با ویرایش مجدد به چاپ رسیده است. رتبه‌های برتر آزمون دانشگاه‌ها در این درس نمره ای در حدود 80 درصد نیز کسب کرده‌اند.

« روانشناسی بالینی »

تعداد سؤالات این درس 20 سؤال می­ باشد. از حیث اهمیت مهم­ترین درس برای این دو گرایش محسوب می­ شود و به همین دلیل معمولاً داوطلبان این رشته وقت زیادی را صرف مطالعه­ این درس می­ کنند. از منابع مهم این درس می­ توان به دو کتاب روانشناسی بالینی فیرس ترجمه مهرداد فیروزبخت، کتاب روانشناسی بالینی دکتر شاملو و کتاب راهنمای سنجش روانی تألیف گراث و مارنات اشاره کرد. حجم مطالب این درس کمی زیاد است و برای تسلط بر این درس باید ضمن صرف وقت مناسب، داوطلب در تحلیل مفاهیم به قدرت خوبی برسد. برای این درس نیز انتشارات مدرسان شریف کتابی مشتمل بر تحلیل مفاهیم و مطالب، ارائه سؤالات و پاسخ­های تشریحی دانشگاه­های آزاد و سراسری به صورت طبقه­ بندی شده و ارائه آزمون های خودسنجی در پایان هر فصل به چاپ رسانده است. مطالعه این کتاب به تمام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد پیشنهاد می­ شود.

دروس تخصصی گرایش سنجش و اندازه‌گیری «روانسنجی»

داوطلبان این گرایش باید به سؤالات دروس زیر در آزمون پاسخ دهند:

1. متون روانشناسی با ضریب (2)

2. آمار و روش تحقیق با ضریب (2)

3. روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی با ضریب (1)

4. روانشناسی رشد با ضریب (2)

5. روانشناسی عمومی با ضریب (1)

6. روانسنجی با ضریب (2)

7. آزمون‌های شناختی هوش و استعداد با ضریب (2)

توضیحات 5 درس اول داده شد و ما فقط به معرفی منابع دو درس آخر می‌پردازیم.

«روانسنجی»

همان‌طور که اشاره شد، ضریب این درس در آزمون دانشگاه دولتی 2 و تعداد سؤالات آن 20 تست می‌باشد. منابع مهم این درس کتاب‌های 1. روانسنجی، دکتر گنجی 2. مبانی نظری و عملی پژوهش، دکتر علی دلاور 3. روان‌آزمایی آناستازی، ترجمه دکتر براهنی 4. اصول روانسنجی، پاشا شریفی می‌باشند. بررسی مفاهیم کلی اندازه‌گیری، امتحان و هدف نهایی امتحان، تهیه پرسش‌های امتحانی، اجرای امتحان، آزمون و انواع آن، تحلیل سؤالات آزمون، اعتبار آزمون،‌ طبقه‌بندی آزمون‌ها و … در متن این درس تحلیل می‌شوند. برای این درس کتابی خلاصه و مفید با نگرشی کلی به منابع اصلی جمع‌آوری شده است. اضافه کردن تمامی تست‌های آزمون‌های سراسری و آزاد با پاسخ تشریحی به همراه تست‌های طراحی شده توسط طراحان با هدف آشنایی با سؤالات استاندارد در متن درس، مجموعه‌ای کامل برای آمادگی در آزمون را پیش‌روی داوطلبان این گرایش قرار داده است. به طوری که مطالعه‌ی دقیق این کتاب نیازهای داوطلبان را رفع کرده و دیگر نیازی به مراجعه به کتب مرجع نمی‌باشد.

« آزمون‌های شناختی هوش و استعداد »

ضریب این درس در آزمون دانشگاه دولتی 2 و تعداد سؤالات آن 20 سؤال می‌باشد. منابع مهم این درس کتاب‌های راهنمای سنجش روانی مارنات، روانسنجی دکتر گنجی، اصول روانسنجی و روان آزمایی دکتر شریفی و روان آزمایی آناستازی ترجمه دکتر براهنی می‌باشد. مطالب آن تقریباً بی‌ارتباط با درس روانسنجی نیست. مفهوم هوش و نظریه‌های آن، آزمون‌های انفرادی و گروهی هوش، آزمون‌های شخصیت، آزمون‌های فرافکن، اضطراب و فشار روانی، سنجش رغبت‌ها، نگرش‌ها و ارزش‌ها مباحث اصلی این درس را تشکیل می‌دهند. در این درس نیز انتشارات مدرسان شریف کتابی کامل و جامع را به داوطلبان ارائه کرده است. در این کتاب جذابیت مباحث این درس، باعث شده مؤلف با تخصص خود در این درس خواننده را با خود همراه کند و ضمن ارائه مثال‌های متنوع چهار گزینه‌ای در متن درس، داوطلب را آماده روبه‌رو شدن با تست‌های طبقه‌بندی شده که در پایان هر فصل گنجانده شده، کند. پاسخ‌های تشریحی تمام آزمون‌های کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی در 15 سال گذشته و دانشگاه آزاد در 10 سال گذشته باعث مرور کلی به تست‌های قابل طرح در این درس شده است.

دروس تخصصی گرایش روانشناسی صنعتی و سازمانی

داوطلبان این گرایش باید به دروس زیر پاسخ دهند:

1. متون روانشناسی به زبان انگلیسی با ضریب (2)

2. آمار و روش تحقیق با ضریب (2)

3. روانشناسی صنعتی و سازمانی با ضریب (2)

4. روانشناسی اجتماعی با ضریب (2)

5. رفتار سازمانی با ضریب (3)

6. روانشناسی امور استخدامی با ضریب (3)

7. بالندگی سازمانی با ضریب (3)

با توجه به ضرایب، تقریباً تمام دروس مهم هستند و دروس 7 و 6 و 5 از اهمیت بیشتری برخوردار می‌باشند. برای تمام دروس این گرایش انتشارات مدرسان شریف کتاب ارائه کرده و داوطلبان می‌توانند از واحد مکاتبه‌ای مدرسان شریف و یا کتاب فروشی‌های فعال سراسر کشور و یا بصورت اینترنتی این منابع را تهیه کنند.

کارشناسی ارشد

دکتـــــری

کاردانی به کارشناسی

دپارتمان زبان

تمامی حقوق قانونی این وب سایت متعلق به مؤسسه آموزشی مدرسان شریف است ©


جهت دریافت فایل اطلاعات کلیک نماییدDownloads-icon

@media (max-width:1008px) {
.noresp {
display: none !important
}
}
.form-control {
width: auto !important;
border-radius: 0px
}
.inner-contentbox {
margin-bottom: 15px !important
}
.alink img {
max-width: 100% !important;
width: auto !important;
height: auto !important
}
.alink h2 {
color: rgb(58, 109, 151);
font-size: 16px;
margin-bottom: 20px
}
.alink h3 {
font-size: 14px;
color: rgb(58, 109, 151);
margin-bottom: 20px
}
.alink p {
line-height: 27px
}
.alink a {
font-size: 15px
}
.shoar {
background: rgb(249, 249, 249) none repeat scroll 0% 0%;
text-align: center;
padding: 30px 10px;
font-weight: bold;
font-size: 23px;
margin-bottom: 20px;
line-height: 32px;
color: rgb(58, 109, 151);
margin-top: 20px
}
.end {
border: 1px solid rgb(220, 222, 181);
background-color: rgb(254, 255, 232);
padding: 10px;
margin: 10px 0px;
line-height: 1.5;
}
.slo {
font-size: 50px;
font-family: yekan;
margin-left: 20px;
}
.slo2 {
font-size: 50px;
font-family: yekan;
position: relative;
top: 33px;
margin-right: 20px;
}
.mytable tr td {
border: 1px solid #ccc;
}
.mytable tr:nth-child(even) {
background: #ED7D31;
color: white
}
.mytable tr:nth-child(even) td {
color: white !important
}
.mytable tr:nth-child(odd) {
background: #FFF
}
.mytable tr:first {
background:#EBFC87
}
.mytable li:nth-child(5n+3) {
font-weight: bold
}
address, blockquote, dd, dl, p, pre, q {
margin-bottom: 1px;
}
.mb-5 {
margin-bottom: 3px !important
}
h4 {
font-size: 14px !important;
font-weight: bold;
color: rgb(58, 109, 151);
}

روانشناسی یکی از رشته های گروه علوم انسانی است که به شش گرایش مختلف نظیر روانشناسی عمومی ، بالینی ، صنعتی و … تقسیم شده است . کلیه داوطلبان علاقه مند به شرکت در کنکور ارشد روانشناسی 1400 می توانند تمامی منابع این رشته مانند روانشناسی رشد ، تربیتی ، سنجش و اندازه گیری و … را مطالعه کرده و با انجام انتخاب رشته ای درست در گرایش مورد علاقه خود ادامه تحصیل دهند .منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

برای مشاوره منابع کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی 1400

برای مشاوره منابع کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی 1400

داوطلبانی که در زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1400 این رشته را به عنوان مجموعه امتحانی خود انتخاب می کنند ، می توانند در یکی از رشته گرایش های آن در مقطع کارشناسی ارشد به تحصیل بپردازند . مجموعه روانشناسی شامل گرایش هایی است که در 6 کد ضریب دسته بندی شده اند . متقاضیان می بایست به ضرایب دروس هر رشته گرایش که در دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد درج شده توجه نموده و بر اساس آن برنامه ریزی خود را انجام دهند تا به نتیجه مطلوب یعنی قبولی در آزمون ارشد دست یابند .

پس از انتخاب رشته گرایش مورد علاقه خود ، دروسی که ضرایب بالاتری دارند را بیش تر مورد توجه قرار داده و منابع کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ مربوط به آن دروس را با دقت بیشتری مطالعه نمایند . با توجه به این که متقاضیان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد نیز در همان آزمون جامعی که سازمان سنجش برگزار می کند ، شرکت می نمایند این منابع برای این داوطلبان نیز مفید و قابل استفاده خواهد بود .

مجموعه روانشناسی در کنکور کارشناسی ارشد شامل 6 گرایش به شرح زیر است و کد ضریب هر گرایش در کنار آن رشته نوشته است . این کد ضریب ها شما را در انتخاب رشته کارشناسی ارشد و اعلام نتایج نهایی ارشد 1400 راهنمایی می نماید .

کد ضریب 1 : رشته روانشناسی عمومی ، رشته روانشناسی اسلامی گرایش روانشناسی مثبت گرا

 

کد ضریب 2 : رشته روانشناسی بالینی ، رشته روانشناسی بالینی گرایش خانواده ، رشته روانشناسی بالینی كودك و نوجوان

 

کد ضریب 3 : رشته سنجش و اندازه گیری (روانسنجی)

 

کد ضریب 4 : رشته روانشناسی صنعتی و سازمانی

 

کد ضریب 5 : رشته روان شناسی و آموزش كودكان استثنایی

 

کد ضریب 6 : رشته روانشناسی تربیتی

 

داوطلبان برای اطلاع از نحوه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ می توانند مقاله زیر را مطالعه کرده و علاوه بر آن برای دریافت اطلاعات و اخبار تکمیلی عضو کانال تلگرامی و یا صفحه اینستاگرامی کارشناسی ارشد هیوا شوند .

کلیه علاقه مندان به ادامه تحصیل در هر یک از این رشته گرایش ها بدون توجه به عنوان رشته کارشناسی خود می توانند منابع کارشناسی ارشد روانشناسی را مطالعه کرده و در کنکور کارشناسی ارشد این رشته شرکت نمایند . در ادامه به معرفی منابع ارشد روانشناسی می پردازیم .

متقاضیان می بایست قبل از تهیه منابع بر اساس دفترچه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد دروس امتحانی مربوط به هر گرایش و ضرایب آن ها را بررسی نمایند .

 

 

در مقاله زیر برای راهنمایی بیشتر داوطلبان ، رتبه و کارنامه قبولی رشته روانشناسی در کارشناسی ارشد سال پیش ارائه شده است . داوطلبان با مشاهده این نتایج می توانند تصمیم بهتری را برای مطالعه منابع این رشته بگیرند .

کارشناسین سامانه مشاوره هیوا نیز در کنار داوطلبان کنکور ارشد 1400 بوده و با تخصص کافی در زمینه منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی سعی در راهنمایی شما دارد .

✔️ روانشناسی دارای 6 گرایش در کارشناسی ارشد می باشد که در متن مقاله به توضیح آن ها پرداخته شده است.

✔️ تمامی منابع به همراه نام کتاب های مرجع رشته روانشناسی در مقطع ارشد در متن مقاله موجود است .

✔️ برای مشاهده نمونه کارنامه های داوطلبان کارشناسی ارشد رشته روانشناسی به لینک داخل مقاله مراجعه کنید .

برای مشاوره منابع کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی 1400

برای مشاوره منابع کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی 1400

سلام وقت بخیر و طاعاتتون قبول ببخشید اگر کسی تو مقطع کارشناسی بنا ب دلایلی انصراف داده باشه و مدرک فوق دیپلم گرفته باشه و بخواد ک مجدد ادامه بده و برا ارشد هم روانشناسی بخونه، باید باز مدرک کارشناسیش رو ادامه بده و کامل کنه حتما درسته؟! و ی مورد دیگه اینکه واسه کنکور وزارت علوم ک تغییر رشته ای باشه داوطلب و بخواد ارشد روزانه شهرخودش بیاره اونم رشته روانشناسی معمولا باید برای چه پروسه ی زمانی رو برنامه ریزی کنه؟!

سلام . می تونین در مقطع کارشناسی ناپیوسته تحصیل کنین و بعد با مدرک کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در کنکور کارشناسی ارشد رشته روانشناسی شرکت کنین یا اینکه مدرک کارشناسی پیوسته بگیرین و در کنکور کارشناسی ارشد رشته روانشناسی شرکت کنین .

سلام ببخشید اگه کسی در مقطع کارشناسی بجای 140 واحد هفتاد و خورده ای پاس کرده باشه و انصراف داده باشه و مدرک فوق دیپلم گرفته باشه و بخواد مجدد ادامه بده باید باید چیکار کنه؟! واسه ارشد هم بخاد روانشناسی بخونه، باید مجدد کارشناسی رشته روانشاسی بره ک بتونه فوق هم ادامه بده؟!

سلام،لطفا منابع روانشناسی تربیتی رو با ضریب درس بگذاریدمنابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

با سلام لطف کنید منابع کنکور ارشد روانشناسی عمومی اطلاع رسانی کنید

سلام . در صورتی که هدف شما قبولی در رشته روانشناسی عمومی هستش فقط دروسی که در قبولی رشته روانشناسی عمومی کد ضریب غیر صفر دارن رو مطالعه کنین 1- متون روانشناسي (به زبان انگليسی ) 2- علم النفس از ديدگاه دانشمندان اسلامی 3- آمار و روش تحقيق 4 – روانشناسی مرضی و كودكان استثنايی 5 – روانشناسی رشد 6 – روانشناسی عمومی .

سلام خسته نباشید منابع ارشد هر سال تغییر میکنه؟ یعنی ممکنه یه درس یه سال جز منابع باشه یه سال نباشه؟

سلام . خیلی کم و به ندرت منابع کنکور کارشناسی ارشد تغییر میکنه .

سلام ، خسته نباشید ببخشید ، این منابعی رو که بالا برای هر ماده اعلام کردید ، ثابتند یا ممکنه هر یکی دو سال تغییر کنند؟

با سلام و تشکر از مطالب خوبتون.

سلام….ببخشید میشه تفاوت گرایشهای روانشناسی رو توضیح بدین لطفا..تفاوت روان شناسی عمومی با سایر گرایشها مثل بالینی،تربیتی،رشد….

سلام . مقاله معرفی رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد هیوا رو مطالعه کنین .

ممنون از اطلاعات دقیق تون

سلام و وقت بخیر . تاریخ کنکور روان شناسی وزارت علوم چه زمانیه؟

سلام . آزمون ارشد وزارت علوم ، 23 و 24 خرداد برگزار میشه .


منتخب های هیوامگ

رمز موفقیت در کنکور

مهارت تمرکز ذهن

با این روش ها زودتر استخدام شوید

مقالات منتخب سردبیر

دسترسی سریع

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن 9099071789 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 30000 ریال ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره حضوری گروه آموزشی هیوا بهره مند گردید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و …. هیچگونه وابستگی ندارد. جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن ۵۳۸۱۸-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

دانلودها | وبلاگ | اخبار و اطلاعیه ها | هیوامگ | تماس با ما

تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©

 

  امیرهمایون حلاجیان، رتبه 2 بالینی    الهه مولایی، رتبه 6 بالینی               

در گرایش‌های بالینی و عمومی کنکور ارشد روانشناسی، دروس زیر مورد امتحان قرار می‌گیرند:
1- روانشناسی بالینی (فقط برای متقاضیان گرایش بالینی)
2- روانشناسی رشد
3- زبان تخصصی روانشناسی
4- روانشناسی مرضی (آسیب شناسی روانی) و کودکان استثنایی
5- آمار و روش تحقیق در روانشناسی
6- روانشناسی فیزیولوژیک و انگیزش و هیجان
7- علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی
8- روانشناسی عمومی (فقط برای داوطلبان گرایش عمومی)
از این دروس، موارد 1 تا 7 مختص داوطلبان گرایش بالینی است و متقاضیان شرکت در گرایش روانشناسی عمومی، کافی است به دروس 2 تا 8 پاسخ دهند. همانطور که ملاحظه می‌کنید، دروس 2 تا 7 بین هر دو گرایش عمومی و بالینی مشترک است. 

1- متون تخصصی روانشناسی به زبان انگلیسی ضریب 2✍🏻به قلم: دکتر صادق فلاح (رتبه 8 و 17 ارشد و دکتری)، امیرهمایون حلاجیان (رتبه 2 بالینی) و سمانه ابراهیم نژاد (رتبه 7 بالینی)

2- روانشناسی رشد ضریب 2

منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

✍🏻به قلم: دکتر احسان نیک‌منش (مدرس این درس)، الهه مولایی (رتبه 6 بالینی)، سمانه ابراهیم نژاد (رتبه 7 بالینی)

3- روانشناسی بالینی ضریب 3

✍🏻به قلم: امیرهمایون حلاجیان (رتبه 2 بالینی)، الهه مولایی (رتبه 6 بالینی)، سمانه ابراهیم نژاد (رتبه 7 بالینی)

4- روانشناسی مرضی (آسیب شناسی روانی) و کودکان استثنائی ضریب 2

5- آمار و روش تحقیق ضریب 1

6- علم النفس از دیدگاه داتشمندان اسلامی ضریب 1

7- روانشناسی فیزیولوژیک و انگیزش و هیجان ضریب 1

بازار کار در بین فارغ التحصیلان وزارت علوم و بهداشت کمی تفاوت دارد، اگر فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستید می توانید در بیمارستان های تابع و یا در دانشگاه های وزارت بهداشت مشغول به کار شوید و معمولا  وزارت بهداشت و بیمارستان ها و مراکز درمانی زیرمجموعه آن، معمولا از افرادی که خود تربیت کرده اند استخدام می کنند
یک تفاوت دیگر این است که  فارغ التحصیلان وزارت بهداشت  برای کسب مجوزهای شغلی نیاز به گذراندن دوره های کارآموزی جداگانه ندارنددر صورتی که فارغ التحصیلان وزارت علوم، دانشگاه آزاد و… می بایست بیش از 400 ساعت کار عملی در کلینیک روانشناسی داشته باشند.
شما می توانید به عنوان یک روانشناس بالینی در حوزه های زیر فعالیت کنید:
– به عنوان کارشناس اين رشته در مراکز دولتي 
– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تأسيس مهد کودک نمايد.
– با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تأسيس سَراي سالمندان نمايد.
– در کلينيک‌هاي درمان اعتياد به عنوان روان‌شناس مشغول به کار شوید.
– در کلينيک‌هاي مشاوره اي به کارهاي درماني بپردازد.
– در کلینیک‌های خصوصی فعالیت کنید. 
– در کلينيک‌هاي مشاوره و روان‌درماني کودک به کارهاي درماني مثل بازي درماني و … بپردازد.

مشاوره رایگان تلفنی با رتبه رقمی امسالهمین حالا از مشاوره رایگان تلفنی با رتبه‌های تک‌رقمی امسال استفاده کنید

هر داوطلب کنکور ارشد و دکتری روانشناسی و مشاوره، یک بار در سال امکان مشاوره رایگان کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی با رتبه‌های تک‌رقمی کنکور هر سال را دارد.از راه‌های زیر درخواست‌تان را ارسال کنید

آلاله آطاهریان، رتبه 7 بالینی ارشد روان­شناسی (متن کامل مصاحبه)

جزوات کیهان، ارشد بالینی

جزوات کیهان، ارشد عمومی

خرید منابع ارشد روانشناسی از فروشگاه کیهان

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورههمین حالا با ما در ارتباط باشید:

گروه آموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی و مشاورهاز آخرین اخبار کنکور ارشد و دکتری روانشناسی و مشاوره مطلع باشید!

 

موفق باشید

 


سلام نعیمه


 

خیر ما در نمایشگاه غرفه نداریم اما در این ایام، تخفیفات ویژه ای رو خواهیم داشت که به زودی اعلام میکنیم 🙂


 


موفق باشید


گروه آموزشی کیهان


ارشد و دکتری روانشناسی

سلام حسن
طول دوره ی ارشد دو ساله و معمولا هفته ای دو تا سه روز کلاسا هستش
موفق باشید 🙂
گروه اموزشی کیهان
ارشد و دکتری روانشناسی
 


توضیحات خانم دکتر احسانی، مدرس علم‌النفسDownloads-icon


توضیحات بیشتر استاد فتح‌اللهی، مدرس Downloads-icon


فیزیولوژیک و انگیزش و هیجانDownloads-icon


توضیحات بیشتر از خانم دکتر احسانی، مدرس روانشناسی عمومیDownloads-icon


دانلود لیست کامل منابع ارشد روانشناسی لیست کامل منابع کیهان برای کنکور ارشد روانشناسی بالینی و عمومی: کلیک کنیدDownloads-icon


به این فایل صوتی گوش کنید 🙂Downloads-icon

گروه نویسندگان نظری بدهید

وزارت بهداشت ، درمان و آموزش کشور هر ساله با هدف تامین نیروهای متخصص و متعهد اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد می نماید. آن دسته از داوطلبان واجد شرایط ثبت نام ارشد وزارت بهداشت 99 که قصد دارند مقطع کارشناسی ارشد خود را در گروه پزشکی آغاز نمایند باید در اواخر بهمن ماه با مراجعه به سایت رسمی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور نسبت به نام نویسی خود اقدام کنند.منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از پرمتقاضی ترین آزمون هایی است که هر ساله در کشور برگزار می گردد و رقابت تنگاتنگی را میان داوطلبان به وجود می آورد. یکی از عواملی که در موفقیت داوطلبان تاثیر بسزایی دارد آگاهی از منابع آزمون و ضرایب آن ها است که به دلیل اهمیت این موضوع ما در این مقاله منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت 99 را برای رشته های مجموعه روانشناسی به تحریر درآورده ایم.

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد در رشته های مجموعه روانشناسی می بایست آخرین چاپ یا ترجمه منبع درسی خود را مورد مطالعه قرار دهند.

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی که قصد دارند در رشته های مجموعه روانشناسی نسبت به ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 99 اقدام نمایند باید مدارک فارغ التحصیلی آن ها با مدارک اعلام شده از سوی وزارت بهداشت برای پذیرش در این رشته همنام باشد. جدول زیر شامل مدارک مورد پذیرش مجموعه روانشناسی طبق اعلام وزارت بهداشت می باشد.

هر ساله با آغاز ثبت نام کنکور ارشد99 ، مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور منابع آزمون رشته های گروه پزشکی را در سایت رسمی خود اعلام می نماید. منابعی که در جدول زیر مشاهده می کنید طبق اعلام وزارت بهداشت برای مجموعه روانشناسی به نگارش درآمده اند که می توانید نسبت به تهیه و مطالعه آن ها اقدام نمایید.

معرفی منابع از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور به معنی انحصار و محدودیت منابع نمی باشد و شرکت کنندگان می توانند برای تسلط بیشتر ، منابع گسترده تری را مورد مطالعه قرار دهند.

به دلیل رقابت تنگاتنگی که داوطلبان کارشناسی ارشد گروه پزشکی با یکدیگر دارند اطلاع از ضرایب دروس امتحانی برای عملکرد بهتر داوطلبان موثر می باشد. به این دلیل که داوطلبان می توانند ساعت مطالعه بیشتری را به دروس با ضرایب بالا اختصاص دهند.

علاقه مندانی که در زمان برگزاری ارشد وزارت بهداشت 99 در مجموعه روانشناسی در آزمون شرکت نموده اند با انتشار نتایج ارشد وزارت بهداشت99 می توانند کارنامه اولیه خود را دریافت نمایند. داوطلبانی که با توجه به مندرجات کارنامه خود حد نصاب علمی لازم را کسب نموده اند یا به عبارتی مجاز به انتخاب رشته کنکور ارشد وزارت بهداشت 99 شده اند می توانند در زمان مقرر نسبت به ثبت کد رشته محل های مورد نظر خود در زمان مربوطه اقدام نمایند.

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

برچسب هامنابع آزمون ارشد

13 ساعت پیش

3 روز پیش

4 روز پیش

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

مرکز مشاوره تحصیلی ایران مشاوره با توجه به نیاز های موجود به مشاوره تحصیلی باکیفیت و کارآمد در سراسر کشور شروع به کار کرد و همیشه کیفیت در مشاوره را مدنظر قرار داده است.این مرکز به عنوان اولین و مجرب ترین مرکز مشاوره تحصیلی با پشتوانه تخصص مشاوران حرفه ای پاسخگوی سوالات تحصیلی شما دوستان عزیز در 7 روز هفته از ساعت 8 صبح الی 12 شب می باشد.شماره تماس ایران مشاوره 9099071647 از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور می باشد

تحریریه ایران مشاوره نظری بدهید

یکی از آزمون هایی که هر ساله داوطلبان زیادی را به خود جذب می کند کنکور کارشناسی ارشد است. با توجه به پیشرفت جوامع و بالا رفتن سطح فرهنگ عموم ، تعداد علاقه مندان به ارتقا سطح دانش روز به روز در حال افزایش است. ثبت نام کنکور ارشد 99 در آذر ماه انجام می گیرد. داوطلبانی که علاقه دارند در رشته روان شناسی عمومی شرکت کنند می بایست با مطالعه منابع مرتبط آمادگی لازم جهت حضور در جلسه آزمون را کسب نمایند.منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

با توجه به ادغام کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه های سراسری و آزاد ، منابع کنکور ارشد 99 نیز برای داوطلبان هر دو دانشگاه یکسان می باشد. به دلیل رقابت تنگاتنگ داوطلبان در کنکور کارشناسی ارشد بهتر است داوطلبان بعد از تهیه منابع ، از مشاوره تحصیلی کارشناسی ارشد 99 استفاده نمایند تا بتوانند به بهترین نحو برنامه ریزی کنکور ارشد 99 خود را انجام دهند و در فرصت باقی مانده تا برگزاری کنکور ارشد بهترین عملکرد را داشته باشند.

علاقه مندان به شرکت در کنکور کارشناسی ارشد سال 99 می بایست در آذرماه از طریق سایت رسمی سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

در هنگام ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 99 ، به دلیل گستردگی رشته های ارائه شده ، داوطلبان در یک مجموعه رشته شرکت می نمایند و در زمان انتخاب رشته ارشد99 ، رشته و گرایش موردنظر خود را در دانشگاه های ارائه شده انتخاب می کنند. رشته روان شناسی عمومی نیز در گروه علوم انسانی می باشد که ضرایب و اهمیت دروس آن متفاوت است.

رشته روان شناسی عمومی مباحث و دروس زیر را شامل می شود:

رشته روان شناسی عمومی جزء رشته های اصلی آزمون کارشناسی ارشد می باشد یعنی داوطلبان می توانند علاوه بر این رشته ، در یکی از رشته های شناور نیز در آزمون شرکت نمایند. علاقه مندان به رشته روان شناسی عمومی می بایست ابتدا با منابع آن آشنا شده سپس با مطالعه آن ها خود را برای شرکت در آزمون آماده نمایند.

معرفی این منابع به معنی انحصاری بودن آن نیست بلکه شما می توانید برای تسلط بیشتر ، کتاب ها و منابع مرتبط را نیز مطالعه نمایید یا برای دروسی که چندین منبع معرفی شده است در صورت مشابه بودن محتوا می توانید یکی از آن ها را مطالعه نمایید.

علاقه مندانی که در  زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد سراسری و آزاد99 در رشته روان شناسی عمومی در آزمون شرکت نموده اند با انتشار نتایج کنکور کارشناسی ارشد 99 می توانند کارنامه اولیه خود را دریافت نمایند. داوطلبانی که با توجه به مندرجات کارنامه خود حد نصاب علمی لازم را کسب نموده اند یا به عبارتی مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد 99 شده اند ، می توانند در زمان مقرر نسبت به ثبت کد رشته محل های مورد نظر خود در سایت مربوطه اقدام نمایند.

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

برچسب هامنابع آزمون ارشد

14 ساعت پیش

3 روز پیش

4 روز پیش

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

مرکز مشاوره تحصیلی ایران مشاوره با توجه به نیاز های موجود به مشاوره تحصیلی باکیفیت و کارآمد در سراسر کشور شروع به کار کرد و همیشه کیفیت در مشاوره را مدنظر قرار داده است.این مرکز به عنوان اولین و مجرب ترین مرکز مشاوره تحصیلی با پشتوانه تخصص مشاوران حرفه ای پاسخگوی سوالات تحصیلی شما دوستان عزیز در 7 روز هفته از ساعت 8 صبح الی 12 شب می باشد.شماره تماس ایران مشاوره 9099071647 از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور می باشد

مطابق دفترچه کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی نیازی به داشتن مدرک کارشناسی با رشته مرتبط نیست. فارغ‌‌التحصیلان کلیه رشته‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مجاز به ثبت‌نام در کنکور کارشناسی ارشد این رشته هستند.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

رشته روان‌شناسی در مقطع کارشناسی ارشد دارای ۸ گرایش به شرح زیر است:

۱) روان‎شناسی عمومی

۲) روان‎شناسی بالینی (بدون گرایش، خانواده)

منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

۳) سنجش و اندازه‌گیری (روان‌سنجی)

۴) روان‎شناسی صنعتی و سازمانی

۵) روان‎شناسی بالینی کودک و نوجوان

۶) روان‎شناسی اسلامی (روان‌شناسی مثبت‌گرا)

۷) روان‎شناسی و آموزش کودکان استثنایی

۸) روان‎شناسی تربیتی

داوطلبان هر یک از گرایش‌های امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی لازم است با توجه به سرفصل ها و ضرایب دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی که در دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد ۹۹ درج شده، به سؤالات امتحانی ۱۷ سرفصل آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی پاسخ دهند.

تعداد سؤالات دروس امتحانی رشته روان‌شناسی در کنکور کارشناسی ارشد بر اساس دفترچه سؤالات کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ روان شناسی مطابق جدول زیر است:

ردیف

دروس امتحانی

تعداد سؤالات

۱

متون روانشناسی (به زبان انگلیسی)

۳۰

۲

علم‌النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی

۲۰

۳

آمار و روش تحقیق

۲۰

۴

روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی

۲۰

۵

روانشناسی رشد

۱۵

۶

روانشناسی بالینی

۲۰

۷

روانشناسی عمومی

۱۵

۸

روان‌سنجی

۲۰

منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

۹

آزمون‌های شناختی هوش و استعداد

۲۰

۱۰

روانشناسی فیزیولوژیک، انگیزش و هیجان

۱۵

۱۱

روانشناسی صنعتی- سازمانی

۱۵

۱۲

روانشناسی اجتماعی

۱۵

۱۳

رفتار سازمانی

۱۵

۱۴

روانشناسی امور استخدامی

۱۵

۱۵

بالندگی سازمانی

۱۵

۱۶

روانشناسی تربیتی

۲۰

۱۷

آموزش و پرورش کودکان استثنایی

۲۰

 

سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد روان‌شناسی و ضرایب دروس امتحانی برای هر یک از گرایش‌های این رشته به‌صورت کلی اقدام می‌کند. اما جزئیات منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی اعلام نمی‌شود.

در ادامه منابع پیشنهادی آزمون کارشناسی ارشد روان‌شناسی که می‌توانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد ۹۹ باشند ارائه شده است.

عناوین دروس امتحانی

منابع

متون روانشناسی ( به زبان انگلیسی )

۱ – متون انگلیسی برای دانشجویان رشته ی روانشناسی، تألیف کیانوش هاشمیان ۲ – متن لاتین خلاصه ی کتاب زمینه ی روانشناسی عمومی هیلگارد ۳ – کتاب زمینه روانشناسی عمومی تحت عنوان دیسکاوری سایکولوژی، تألیف هکنبری ۴ – متون انگلیسی برای دانشجویان رشته ی روانشناسی، تألیف لیندالیل

علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی

۱ – علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی، دکتر احدی ۲ – روانشناسی شخصیت از دیدگاه اسلام، دکتر احمدی ۳ – کتاب علم النفس دکتر بهشتی

آمار و روش تحقیق

۱ – احتمالات و آمار کاربردی در روانشناسی و علوم تربیتی، دکتر علی دلاور ۲ – تحلیل آماری در روانشناسی و علوم تربیتی، ترجمه ی دکتر علی دلاور و دکتر سیامک نقشبندی ۳ – روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی، دکتر علی دلاور ۴ – روشهای تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی، دکتر اسماعیل بیابانگرد

روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی

۱ – آسیب شناسی روانی بر اساس DSM – ۵ ، دکتر گنجی ۲ – آسیب شناسی روانی بر اساس DSM – ۵ ، هالجین و ویتبورن ترجمه سید محمدی ۳ – خلاصه ی روانپزشکی، کاپلان و سادوک بر اساس DSM – ۵  ش ۴ – راهنمای کامل تغییرات و نکات ضروری DSM – ۵ دکتر گنجی ۵ – روانشناسی کودکان استثنایی بر اساس دکتر گنجی ۶ – روانشناسی کودکان استثنایی، میلانی فر

روانشناسی رشد

۱ – روانشناسی ژنتیک ۱و ۲، دکتر منصور ۲ – روانشناسی رشد جلد ۱و ۲، لورا ای برک ۳ – روانشناسی رشد دکتر حسن احدی ۴ – پیشگامان روانشناسی رشد، ویلیام کرین

روانشناسی بالینی

۱ – روانشناسی بالینی فیرس، ترجمه مهرداد فیروزبخت ۲ – روانشناسی بالینی، دکتر شاملو ۳ – مشاوره و روان درمانی دکتر شفیع آبادی ۴ – مشاوره و روان درمانی جرالد کوری ۵ – خلاصه روانپزشکی کاپلان ۶ – نظریه های درمانی پروچسکا

روانشناسی عمومی

۱ – روانشناسی، تالیف هیلگارد ۲ – روانشناسی، تالیف سانتراک ۳ – روانشناسی عمومی، دکتر گنجی

روان سنجی

۱ – روانسنجی، دکتر گنجی ۲ – مبانی نظری و عملی پژوهش، دکتر علی دلاور ۳ – روان آزمایی آناستازی، ترجمه دکتر براهنی ۴ – اصول روانسنجی، پاشا شریفی ۵ – مقدمه ای بر نظریه های اندازه گیری، آلن وین ۶ – سنجش روانی تألیف مارنات ۷ – سنجش و اندازه گیری، دکتر سیف

آزمون های شناختی هوش و استعداد

۱ – راهنمای سنجش روانی، مارنات، ترجمه دکتر شریفی ۲ – آشنایی با آزمون ها، دکتر کرمی ۳ – آزمون های روانی، دکتر بهرامی ۴ – آزمون های روانی، دکتر گنجی ۵ – نظریه ها و کاربرد آزمون ها، دکتر شریفی ۶ – اصول روانسنجی و روان آزمایی، دکتر شریفی ۷ – روان آزمایی آناستازی، ترجمه دکتر براهنی

روانشناسی فیزیولوژیک ، انگیزش و هیجان

۱ – فیزیولوژیک، دکتر خداپناهی ۲ – فیزیولوژیک، کارلسون ۳ – فیزیولوژیک، کالات ۴ – فیزیولوژی اعصاب و غدد، دکتر حائری ۵ – انگیزش و هیجان، دکتر خداپناهی ۶ – انگیزش و هیجان، جان مارشال ریو ۷ – انگیزش و هیجان مؤلف حسن زاده

روانشناسی صنعتی – سازمانی

۱ – روانشناسی صنعتی  سازمانی، پل اسپکتور، ترجمه شهناز محمدی ۲ – زمینه روانشناسی صنعتی  سازمانی، رونالد ریمبو، ترجمه پرویز صالحی

روانشناسی اجتماعی

۱ – روانشناسی اجتماعی، ترجمه دکتر حسین شکرکن ۲ – روانشناسی اجتماعی، بارون و بیرن، ترجمه یوسف کریمی

رفتار سازمانی

۱ – رفتار سازمانی، استیفن پی رابینز، ترجمه علی پارسیان ۲ – رفتار سازمانی (کتاب مردم در سازمان ها)، ترجمه حسین شکرکن

روانشناسی امور استخدامی

۱ – مدیریت امور کارکنان و منابع انسانی، دولان و شولر، ترجمه محمدعلی طوسی ۲ – مدیرت منابع انسانی، اسفندیار سعادت ۳ – مدیرت منابع انسانی، نسرین جزنی

بالندگی سازمانی

۱ – بالندگی سازمانی کتاب مدیریت تحول در سازمان، ترجمه سیدمهدی الوانی و حسن دانایی فرد ۲ – تحول و توسعه سازمان، کامینگز و وارلی، ترجمه کوروش برارپور ۳ – بهبود و بازرسی سازمان (مدیریت تحول)، زهرا برومند

روانشناسی تربیتی

۱ – روانشناسی پرورشی نوین (روان شناسی یادگیری و آموزش)، دکتر علی اکبر سیف ۲ – روانشناسی تربیتی (روان شناسی آموزش و یادگیری)، دکتر اسماعیل بیابانگرد ۳ – یکی از منابع درس روانشناسی تربیتی پروین کدیور است. (تربیتی کدیور) ۴ – یکی دیگر از منابع و مهمترین منبع درس روانشناسی رشد ، کتاب نظریه ها ویلیام سی کرین است.

آموزش و پرورش کودکان استثنایی

۱ – هالاهان و کافمن ترجمه جوادیان ۲ – روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی مریم سیف نراقی و عزت ا… نادری ۳ – اختلالات رفتاری کودکان سیف نراقی و عزت ا… نادری ، نارسایی های ویژه یادگیری سیف نراقی و نادری

 

ازجمله منابع مهم برای کسب آمادگی جهت آزمون ارشد، مطالعه و مرور سؤالات کنکور کارشناسی ارشد سال‌های گذشته است. چرا که از طرفی داوطلبان با نحوه طرح سؤالات از سوی طراحان آشنا شده و از سویی دیگر احتمال تکرار سؤالات سال‌های گذشته دور از ذهن نیست. علاوه بر این، مرور سؤالات به نوعی مرور مباحث مطالعه‌ شده نیز می‌باشد.

سؤالات کنکور کارشناسی ارشد روان‌شناسی از طریق صفحات زیر قابل دریافت است:

دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ روانشناسی

دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۷-۹۸ روان شناسی

دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۷ – ۹۶ مجموعه روانشناسی

دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۶ – ۹۵ مجموعه روانشناسی (۱)

دانلود سوالات کارشناسی ارشد رشته روانشناسی (۱)  ۹۴ – ۹۵

دانلود سوالات کارشناسی ارشد رشته روانشناسی (۲) ۹۴ – ۹۵

دانلود سوالات کارشناسی ارشد رشته روانشناسی ۹۳-۹۴

دانلود تست کارشناسی ارشد مجموعه روانشناسی ۹۲-۹۳

دانلود سوال کارشناسی ارشد رشته روان شناسی ۹۱

دانلود سوالات کارشناسی ارشد ۹۰ مجموعه روانشناسی 

دانلود سوالات تست ارشد روانشناسی ۸۹

دانلود سوال کارشناسی ارشد رشته روان شناسی ۸۸

دانلود سوال کارشناسی ارشد رشته روان شناسی ۸۷

دانلود سوالات تست ارشد مجموعه روان شناسی سال ۸۶

جهت کسب اطلاع از ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه‌های سراسری و آزاد در گرایش‌های مختلف رشته روان‌شناسی می‌توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد روان‌شناسی

 

جهت کسب اطلاع از کارنامه و رتبه‌های قبولی کنکور کارشناسی ارشد در گرایش‌های مختلف رشته روان‌شناسی سال‌های گذشته می‌توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

رتبه های قبولی کنکور ارشد روان‌شناسی

همچنین جهت کسب اطلاع از زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد ۹۹  و زمان برگزاری کنکور ارشد ۹۹ می‌توانید به صفحات مربوطه مراجعه نمایید.

سلام من فارغ التحصیل مهندسی هستم در ۱۸ سال پیش الان میخام روانشناسی بالینی بخانم علتشم هم امکان حضور در جلسات درمان در طی دوره ارشد هست چند تا سوال دارم اولا معدل ما در دانشگاههای دولتی ان زمان خیلی متداول نبود بالا باشه الان چقدر شانس از دست میدهم..دوم منابع بصورت الکترونیک و رایکان هست؟سوم من الان در این مهلت جدید ثبت نام کردم و اوضاع ریاضی خیلی خوبی دارم ایا امکانش هست با ریاضی و زبان شانسم را بالا ببرم ؟اگر مشاوره دارین خیلی خوشحال میشم استفاده بکنم…متشکرم

ریاضی نداره روانشناسی…. زبانش تخصصیه…. به نظر من الان فرصتتون کمه برای سال آینده اماده بشید.

سلام.با تشکر از منابعی که قرار دادید،در بعضی از رشته ها دیده شده که کتب منبع به صورت کتب الکترونیکی رایگان در اختیار دانشجویان قرار میگیرد،اگر این کتب در زمینه روانشناسی هم وجود دارد لطفا انها را معرفی کنید.

سلام اگه میشه منابع رو کمتر کتاب کنید

سلام با تشکر از شما لطفا منابع ارشد بالینی دانشگاه آزاد را بفرستید به این آدرس تشکر

سلام ممنون از اطلاعاتتون ببخشید برای کنکور ارشد همه منابع باید مطالعه بشه؟

ممنون از اطلاعات مفیدتون.لطفا مهمترین منابع روانشناسی بالینی کدوماست؟اخه دسترسی به همه منابع سخته.لطفا جواب بدید

ببخشید یسوال
برای کنکور مثلا برای درس روانسنجی ۶ تا منبع زدین
یعنی برای هر درس باید همه این منابع و خوند یا از هر درس یه منبع باید خوند؟؟؟؟؟؟؟؟/
خواهشا جواب بدین

ازاطلاعاتی که در اختیار ما گذاشته اید متشکریم

وب‌سایت مسترتست، با هدف اطلاع‌رسانی و مشاوره کنکور کارشناسی ارشد و پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد راه‌اندازی گردیده است و تلاش می‌کند با ایجاد ارتباط بین داوطلبان کارشناسی ارشد و پاسخ‌دهی به سؤالات ایشان راه را برای موفقیت داوطلبان هموار نماید.

ما در این راه همواره کنار شما عزیزان هستیم.

021-8506
خرید آنلاین کتاب

 

 

جدول گرایشات کارشناسی ارشد روانشناسی

منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

نام درس

تعداد تست

ضرایب گرایشات

بالینی

عمومی

سنجش و اندازه گیری (روانسنجی )

متون روانشناسی به زبان انگلیسی

30

2

2

2

علم النفس

15

1

1

0

آمار و روش تحقیق

20

1

1

2

روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی

20

2

2

1

روانشناسی رشد

20

2

2

2

روانشناسی بالینی

20

3

0

منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

0

روانشناسی عمومی

15

0

2

1

روان سنجی

20

0

0

2

آزمون های شناختی هوش و استعداد

20

0

0

2

روانشناسی فیزیولوژیک ، انگیزش و هیجان

15

1

1

0

روانشناسی تربیتی

20

0

0

0

آموزش و پرورش کودکان استثنایی

20

0

0

0

متون روانشناسی به انگلیسی

منابع

زبان تخصصی روانشناسی1 گروه مولفان- انتشارات ماهان

سرفصل ها

کل مطالب

آمار و روش تحقیق

منابع

1- آمار و روش تحقیق اعظم مقدم و شیما پرندین- انتشارات ماهان

2- کتاب آمار توصیفی و استنباطی علی دلاور.

3- کتاب روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی، علی دلاور انتشارات ویرایش

4- روش تحقیق در علوم تربیتی تالیف اسماعیل (سعدی پور)بیابان گرد .جلد 1 و 2

5- روش‌های تحقیق در علوم رفتاری زهره سرمد، حجازی، بازرگان انتشارات آگه.

سرفصل ها

کلیات آمار توصیفی(مفاهیم اساسی آمار انواع متغیرها و مقیاس­های اندازه­گیری،…)، توزیع فراوانی و نمودارها، اندازه­های گرایش مرکزی، شاخص­های پراکندگی، نمرات استاندارد، منحنی طبیعی، همبستگی، رگرسیون

مقدمات آمار استنباطی (نمونه­گیری و برآورد)، آزمونt، آزمون­ها معنادار بودن: نسبت، واریانس و همبستگی، تجزیه و تحلیل واریانس یک­طرفه، طرح بلوکی تصادفی

علم و روش‌های علمی، تحقیق و مفاهیم اساسی آن، انتخاب مسئله و بیان فرضیه، مطالعه منابع مربوط به موضوع تحقیق، جامعه و نمونه، تحقیق زمینه‌یابی

تحقیق آزمایشی، آزمایشات میدانی و طرح‌های دورن آزمودنی‌ها، پژوهش تاریخی، پژوهش در عمل، تحقیق پس‌رویدادی، تحقیق کیفی، تجزیه و تحلیل اطلاعات، گزارش تحقیق

روانشناسی مرضی و کودکان استثنایی

منابع

1- روانشناسی مرضی دکتر فروزان سلیمی فر و دکتر شیما پرندین- روانشناسی کودکان استثنائی دکتر زهرا اصانلو- انتشارات ماهان

2- آسیب شناسی روانی (DSM-5)، گنجی، جلد 1 و 2، نشر ساوالان

3- آسیب شناسی روانی هالجین (DSM-4 و DSM-5)، ترجمه یحیی سیدمحمدی، نشر روان

4- آسیب شناسی روانی (DSM-5)، بارلو، ترجمه مهرداد فیروزبخت، نشر رسا

5- خلاصه روانپزشکی کاپلان (DSM-5)، فرزین رضاعی، نشر ارجمند

6- خلاصه روان پزشکی کاپلان (DSM-5)، ترجمه گنجی، نشر سالاوان

7- آسیب شناسی مرضی، پریرخ دادستان، جلد 1 و 2، انتشارات سمت

8- آسیب شناسی روانی سلیگمن، جلد 1 و 2، ترجمه یحیی سیدمحمدی، انتشارات ارسباران

9- روانشناسی کودکان استثنایی، میلانی فر، نشر قومس

10- روانشناسی کودکان استثنایی، سیف نراقی و نادری، نشر ارسباران

11- روانشناسی کودکان استثنایی، دکتر افروز، انتشارات تهران

12- روانشناسی کودکان استثنایی، دکتر گنجی (DSM-5)، نشر ساوالان

13- روانشناسی کودکان استثنایی، هالاهان کافمن، ترجمه علیزاده و همکاران، نشر ویرایش

سرفصل ها

نابهنجاري(تاريخچه و مفاهيم) – دیدگاه‌های نظری – ارزیابی، تشخیص و طبقه‌بندی – اسکیزوفرنیا و سایر اختلالات روانپریشانه(اسکیزوفرنی فرم اسکیزوفرنی افکتیو اختلالات هذیانی و..) – اختلال دو قطبی -اختلالات افسردگی – کودکان استثنایی(تاریخچه و مفاهیم)-اختلالات اضطرابی- اختلال وسواسی جبری – اختلالات مرتبط با سانحه و عوامل استرس زا – اختلالات عصبی شناختی – کودکان استثنایی(کم توانی ذهنی) -کودکان استثنایی(نابینایان) -اختلالات خواب – بیداری – (اختلالات عملکرد جنسی،-نارضایتی جنسیتی، -اختلالات پارافیلیک – اختلال‌هاي کنترل تکانه و اختلال­هاي سلوک و ایذایی – اختلالات تغذیه و خوردن – اختلال بيش فعالي/كمبود توجه – اختلال‌هاي دفعي – اختلال‌هاي تيک و اختلال‌هاي يادگيري اختصاصی – اختلال‌هاي ارتباطي و اختلالهای حرکتی حرکتي – طیف اختلال در خودماندگی سایر اختلالات رشدی عصبی

-اختلالات علایم جسمی – اختلالات ساختگی(dsm-IV) – اختلالات تجزیه ای – کودکان استثنايي(تيزهوشان) -اختلال‌هاي شخصيت – استثنایی(معلولیت های جسمی و حرکتی- ناسازگاری نوروزی – کودکان استثنايي(صرع) – اختلالات اعتیادی و سایر مشکلات روانی- اختلال انطباقي(dsm-IV) کودکان استثنايي (ناشنوايان)

روانشناسی بالینی

منابع

1- روانشناسی بالینی دکتر فروزان سلیمی فر- انتشارات ماهان

2- روانشناسی بالینی (مفاهیم، روش ها و حرفه) مولف جری فیرس- ترجمه مهرداد فیروزبخت – ویراست 2002 – انتشارات رشد

3- روانشناسی بالینی – مولف سعید شاملو – انتشارات رشد

4- نظریه‌های روان‌درمانی- تالیف پروچسکار- نورکراس- ترجمه سیدمحمدی

5- نظریه و کاربست مشاوره و روان‌درمانی تالیف کری- ترجمه سید محمدی

6- راهنمای سنجش روانی، مولف مارنات ترجمه شریفی و نیکخو- ویراست 2003 انتشارات

7- نظریه های مشاوره و روان درمانی، شفیع آبادی، ناصری، انتشارات نشر دانشگاهی

8- روانشناسی بالینی، کرامر، ترجمه مهرداد فیروزبخت، نشر ارسباران

9- منابع درس آسیب شناسی روانی

سرفصل ها

 

مبانی روانشناسی بالینی (معرفی، تاریخچه و مباحث فعلی در روانشناسی بالینی)، روش‌های تحقیق در روانشناسی بالینی، تشخیص، طبقه‌بندی و نشانه‌‌شناسی مشکلات روانی(شامل کلیه اختلالات روانی)، مصاحبه بالینی

سنجش بالینی(کلیات، سنجش هوش، سنجش شخصیت، سنجش‌رفتاری، سنجش عصب روانشناختی)، سایر آزمون‌های روانی، قضاوت بالینی و تفسیر

کلیات مداخله و روان‌درمانی، نظریه­های روانکاوانه، رفتار درمانی، شناخت درمانی و تحلیل تبادلی (اریک برن)

دیدگاه‌های پدیدارشناسی، انسان‌گرایی، وجودگرایی، گشتالت، واقعیت درمانی (گلاسر)، گروه‌درمانی، خانواده‌درمانی، زوج درمانی، تخصص­‌های روانشناسی بالینی، سایر رویکردهای درمانی

 روانشناسی رشد

منابع

1- روانشناسی رشددکتر سید جمال موسوی- انتشارات ماهان

2- روانشناسی رشد جلد1 و 2 –لورا ای برک ترجمه یحیی سیدمحمدی

3- روانشناسی ژنتیک، جلد 1 و 2 دکتر منصور- دادستان

4- نظریه های روانشناسی رشد، ویلیام کرین ترجمه خویی نژاد و رجایی، نشر رشد

5- روانشناسی رشد(احدی-بنی جمالی)(احدی-جمهری)(احدی- محسنی)

6-نظریه ها در روانشناسی رشد(محسنی)

7- روانشناسی رشد پاپالیا، ترجمه عرب قهستانی، انتشارات رشد

سرفصل ها

کلیات روانشناسی رشد، تاریخچه روانشناسی رشد، روش تحقیقی در روانشناسی رشد، مبانی زیستی پیش از تولد و پس از تولد، دوران نوزادی و کودکی، اختلالات کروموزومی، هورمون‌ها و غدد، کردارشناسی: (نظریه‌های داروین، لورنز، تین برگن، اینزورث)، نظریه‌های جان لاک، روسو، مونتو سوری

نظریه‌های روان تحلیلی ( فروید، اریکسون، آنافروید، اشپیتز )، مکانیسم‌های دفاعی، هوش و نظریه‌های مربوط به هوش و حافظه، نظریه ارگانیسمی و تطبیقی ورنر، نظریه روابط شیء ملانی کلاین، هارتمن، نظریه ماهلر، نظریه‌های یادگیری: (رفتارگرایی، یادگیری اجتماعی بندورا)، نظریه‌های فراگیری زبان: (یادگیری، شناختی، نهادگرایی، اجتماعی)، زبان و اختلالات زبانی

نظریه‌های رشد شناختی (پیاژه ، برونر، کلبرگ، پردازش اطلاعات) نظریه‌های گلیگان، نظریه سلمن، طبقه‌بندی و نظریه‌های بازی، نظریه‌های تقلید، نظریه هویت جنسیتی و نقش آموزش جنسیتی، نوجوانی و مسائل مربوط به آن: (نظریه‌های الکایند، مارسیا، مید، هال)، سیرز، بتلهایم، شاختل، یونگ

نظریه‌های نمویافتگی: (نظریه‌های گزل، والن)، نظریه‌های بافتی: (نظریه‌‌های بالبی، ویگوتسکی، برنر، لئون تی یف)، بزرگسالی: (جوانی، میان‌سالی، پیری)، نظریه‌های تحولی دوره بزرگسالی و پیری: (نظریه‌های پری، شای، لابووی، ویف، لوینسون، ویلانت، پک)، مراحل رشد ایمان فولر، نظریه بوهلر، پایان زندگی: (مرگ، مردن، داغ‌دیدگی، تعریف مرگ، رشد مفهوم مرگ، نظریه کوبلر، رأس، مراحل سوگ، امید به زندگی، قتل از روی ترحم)

علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی

منابع

1- علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی دکتر زینب شیخی- انتشارات ماهان

2- علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی- دکتر احدی- دکتر بنی جمالی انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی

3- علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی- احمد هاشمیان- انتشارات دانشگاه پیام نور

4- روان شناسی شخصیت از دیدگاه اسلامی دکتر اصغر احدی انتشارات امیرکبیر

5- علم االنفس، عثمان نجاتی و دکتر بهشتی، انتشارات رشد

6- علم النفس دکتر کجباف، نشر روان

7-روانشناسی از دیدگاه غزالی و دیگر دانشمندان مسلمان(محمد باقر حجتی)

سرفصل ها

مفهوم نفس از دیدگاه قرآن و حضرت علی‌، قلب و روح از دیدگاه قرآن، ، دیدگاه سقراط، افلاطون و ارسطو

دیدگاه کندی، دیدگاه فارابی، دیدگاه ابن سینا، دیدگاه ابن رشد

دیدگاه غزالی ، دیدگاه ملاصدرا، دیدگاه سهروردی، دیدگاه شهید مطهری، خواجه نصیر ، مولانا و علامه طباطبایی

نظریات جدید راجع به رابطه نفس و بدن، چگونگی کسب معرفت در روانشناسی جدید، شکل گیری شخصیت، غریزه و فطرت، سازمان روانی، سازماندهی ویژگی‌های کلی حیات، هوش و عقل عقل از دیدگاه قرآن خود اگاه و نا خود اگاه و سالم سازی و درمان، بیماری و سلامت

روان‌شناسی عمومی

منابع

1- روانشناسی عمومی دکتراسدالله اکبری و دکتر صدیقه ناقل- انتشارات ماهان

2- زمینه روانشناسی هیلگارد- ترجمه براهنی و همکاران- انتشارات رشد

3- زمینه روانشناسی سانتراک- ترجمه فیروزبخت – انتشارات رسا

4- روانشناسی عمومی- مؤلف گنجی- انتشارات ساوالان

5- روانشناسی عمومی کرول وید، ترجمه محمدرضا دهقانی و همکاران، انتشارات رشد

سرفصل ها

ماهیت روانشناسی، مبانی زیست‌شناختی روانشناسی، رشد روانی، روش‌های درمان

فرآیندهای حسی، ادراک، هشیاری، شناخت اجتماعی و احساسات اجتماعی

یادگیری و شرطی سازی، انگیزه های بنیادی، هیجان، تفاوت های فردی، تعامل اجتماعی و نفوذ اجتماعی

حافظه، زبان و اندیشه، شخصیت، فشار روانی، روانشناسی نابهنجاری

آزمون‌های شناختی هوش و استعداد

منابع

1- آزمون های شناختی هوش و استعداد دکتر شیما پرندین و دکتر سید علی سجادی- انتشارات ماهان

2- راهنمای سنجش روانی، (جلد 1 و 2)، تألیف گری گراث، مارنات، ترجمه شریفی و نیکخو، ویرایش 2003، انتشارات سخن

3- آزمون‌های روانی (مبانی نظری و علمی)، تألیف گنجی، انتشارات ساوالان

4- آشنایی با آزمون‌سازی و آزمون‌های روانی، تألیف کرمی، انتشارات روان‌سنجی

5- روان‌سنجی، حمزه گنجی، انتشارات ساوالان

سرفصل ها

مفاهیم کلی، تاریخچه، ویژگیها و کاربرد آزمونهای روانی،انواع آزمون از نظر موضوع ، انواع سوالات آزمونها (تشریحی، پاسخ کوتاه و….) طرز تهیه سوالات و ویژگی آنها ، تجزیه تحلیل سوالات آزمونها (ضرایب دشواری ، تمییز، تحلیل عاملی و…)

روشهای آماری آزمونها (انواع متغیرها، واحدهای اندازه‌گیری، گرایش مرکزی و پراکندگی ضرایب همبستگی و…) و پایایی و روایی آزمون‌ها (تقسیم بندی و انواع آنها).

هنجارها و نیمرخ‌ها (انواع نرم و هنجار و توصیف و ویژگی های آنها )، اجرا و نمره گذاری آزمونها و شرایط اجرا ، نظریه های هوش(هب ،جنسن و… انواع هوش: سیال و متبلور و…). آزمونهای هوش)بینه، وکسلر، مکعبهای کهاس، ریون، لایتر، آدمک گودیناف، آندره- ری، موزائیک ژیل، الینویز ، آزمونهای چند سطحی، آزمونهای تفکر مفهومی، کتل و …)

آزمونهای تشخیصی شخصیت MMPI، آزمون میلون، SCL90و آزمونهای فرافکن(ررشاخ وTAT) آزمونهای عزت نفس، رجحان های شخص جملات ناتمام و داستانهای ناتمام و…،سنجش رغبتها، ارزشها و نگرشها (هالند، آنا رو، سوپر، استرانگ، استرانگ کمپبل، کودر، نگرش سنج لیکرتی، مقیاس آزگود و …(آزمون‌های تشخیصی (آزمون بندر گشتالت)

روانسنجی

منابع

1- روانسنجی دکتر شیما پرندین و دکتر سید علی سجادی- انتشارات ماهان

2- اندازه‌گیری، سنجش و ارزشیابی آموزشی تالیف دکتر علی‌اکبر سیف

3- اصول روان‌سنجی و روان‌آزمایی – نگارش و ترجمه دکتر حسن پاشا‌شریفی

4- سنجش و اندازه‌گیری در روان‌شناختی و علوم تربیتی – تالیف دکتر حسین لطف‌آبادی

5- سنجش و اندازه‌گیری دکتر (سیف، پاشا شریف، گنجی، دلاور)

سرفصل ها

کتاب سنجش و اندازه‌گیری در تعلیم و تربیت‌. مولف دکتر علی اکبرسیف: تاریخچه- مفاهیم کلی (اندازه‌گیری- ارزشیابی- سنجش- امتحان) – انواع مقیاسها – اقسام آزمون (دقت یا ساخت- موضوع- اجراء)- انواع ارزشیابی (تشخیصی- تکوینی- تراکمی) مدرک (مطلق – نسبی).

روشهای سنجش فرایند و فرآورده‌های یادگیری غیر شناختی. انواع سوالات (انشایی- عینی) – نظریه شناختی بلوم- روش‎های سنجش فرایند وفرآورده های یادگیری غیر شناختی. ازکتاب سنجش و اندازه‎گیری – انواع نُرم – انواع ضریب همبستگی- ضریب (دشواری – تمیز)- نظریه (کلاسیک- سوال پاسخ). ازکتاب سنجش و اندازه‌گیری دکتر سیف. کاربرد آزمون‎های آماری. انواع روایی- انواع اعتبار یا انواع (اعتبار – پایایی)، ارزشیابی از کار معلم.

روانشناسی فیزیولوژیک ، انگیزش و هیجان

منابع

1- روانشناسی فیزیولوژیک.انگیزش و هیجان دکتر فروزان سلیمی فر- انتشارات ماهان

2- روانشناسی فیزیولوژیک، کارلسون، ترجمه مهرداد پژهان، نشر ارکان دانش

3- فیزیولوژیک اعصاب و غدد، حائری روحانی، انتشارات سمت

4- انگیزش و هیجان، خداپناهی، انتشارات سمت

سرفصل ها

فیزیولوژیک: 1-مبانی روانشناسی فیزیولوژیک، -ساختار و کنش سلول های دستگاه عصبی- نورون‌ها و پتانسیل عمل – سیناپس‌ها – انتقال دهنده‌های عصبی و مهمترین نقش‌های هر انتقال دهنده – سلول‌های نور و گلیا، -الکتروآنسفالوگرافی و روش‌های تصویر‌برداری

– ساخت دستگاه عصبی – بررسی نقش بخش‌های مختلف دستگاه عصبی مرکزی ( نخاع، ساقه مغز، تالاموس، هیپوتالاموس، …..) – قشر مخ و نواحی مختلف – جانبی شدن نیمکره‌ها و دوپاره مغزها

بینایی – شنوایی – حس‌های چشایی و بویایی -دستگاه حرکتی، -مکانیزم بیداری و هشیاری -چرخه زیستی و مکانیزم خواب – تاثیر کمبود ویتامین‌ها بر عملکرد مغز، -هورمون‌ها و غدد درون‌‌ریز – اعصاب مغزی

-مفاهیم اساسی انگیزش،- پسیکوفیزیولوژی هیجان -حافظه و یادگیری- فرایند شناختی تفکر و انواع ناگویی

انگیزش: -تعریف و جایگاه انگیزش- اساس فیزیولوژیک انگیزش – نظریه ‌روان تحلیل گری فروید

– نظریه هال – نظریه‌های انتظار ارزش ( لوین، اتکینسون )

– نظریه یادگیری اجتماعی – نظریه اسنادی – نظریه انسان‌نگری – مبانی فیزیولوژیک هیجان

-نظریه‌های شناختی هیجان – هیجان‌های مجزای ایزارد- نظریه های اختصاصی هیجان- نظریه های تحولی هیجان- نظریه های اجتماعی و نقش فرهنگ در هیجان -نظریه های بالینی هیجان

روانشناسی تربیتی

منابع

1- روانشناسی تربیتی دکتر دعابازگیر- انتشارات ماهان

2- روان شناسی پرورشی نوین- دکتر علی اکبر سیف – ویرایش ششم ، انتشارات دوران 1387

3- روانشناسی پرورشی –پروین کدیور-انتشارات سمت

4- منابع تکمیلی: نارسائی­های ویژه یادگیری سیف نراقی- نادری. اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان و روش­های اصلاح آن- سیف نراقی- نادری

سرفصل ها

کتاب روانشناسی پرورشی نوین. دکتر علی اکبر سیف ( نشردوران) شامل: روانشناسی پرورشی ، یادگیری آموزش، پژوهش در روانشناسی تربیتی، رشد و تحول شناختی، نظریه‌های رشد شناختی و نظریه‌های یادگیری رفتاری، نظریه‌های یادگیری شناختی گشتالت- آزوبل- بندورا، نظریه‌های یادگیری شناختی خبرپردازی، نظریه یادگیری سازنده‌گرایی، انگیزش در یادگیری و سبک های یادگیری و تفکر. راهبردهای یادگیری و مطالعه، هوش و تفکر، مفهوم‌سازی و قاعده‌آموزی، حل مساله، تفکر انتقادی و آفرینندگی، طراحی آموزشی، طبقه بندی هدف‌های آموزشی – آموزش معلم محور (آموزش به کمک سخنرانی)، آموزش مستقیم، آموزش یادگیرنده محور، اداره‌ی کلاس درس، سنجش و یادگیری و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی.

 

اضافه بر آن دو فصل 4 و 5 از کتاب روانشناسی تربیتی پروین کدیور (انتشارات سمت) شامل ویژگی‎های عاطفی فراگیران و نظریه‌ها و رویکردهای رفتاری از کتاب ماهان چهار

آموزش و پرورش کودکان استثنایی

منابع

1- روانشناسی کودکان استثنائی دکتر زهرا اصانلو – انتشارات ماهان

2- مبانی روانشناختی آموزش و پرورش کودکان عقب مانده ذهنی آموزش پذیر و تربیت پذیر، دکتر پرویز شریفی درآمدی

3- روانشناسی کودکان استثنائی خانم دکتر سیف نراقی

4- کودک عقب مانده ذهنی، ترجمه دکتر فرهاد ماهر

5- کودکان استثنائی مقدمه ای بر آموزشهای ویژه، ترجمه دکتر مجتبی جوادیان

6- روانشناسی کودکان و نوجوانان استثنایی، دکتر بهروز میلانی فر

7- کتاب مقدمه بر روانشناسی و آموزش و پرورش کودکان استثنایی دکتر غلامعلی افروز، انتشارات دانشگاه تهران

سرفصل ها

تاریخچه – ناتوانایی یادگیری – گروه کم توان ذهنی، ناشنوایی و نابینایی – آسیب های حرکتی یا فلج مغزی، گروه کم توجه و بیش فعالی، گروه اوتیسم(درخودماندگی)، تیزهوشان، ارزیابی راهبردها در حوزه استثنائی

 

[ 1398/10/01 18:40:51 ]

سلام کارشناسی روانشناسی ترم 7 هستم ارشد امسال شرکت کردم میخوام مشاوره خانواده بخونم لطفا راهنمایی کنید چه منابعی لازمه

سلام وقت شما بخیر
در قسمت منابع کارشناسی ارشد روانشناسی سایت ماهان که به صورت لینک هم در اختیار شما قرار داده شد میتوانید منابع را مطالعه نمایید.

برای سوالات بیشتر و مشاوره تخصصی با رتبه های برتر با شماره زیر  تماس بگیرید:
021-8506

[ 1398/10/01 12:56:54 ]

ا سلام و وقت بخیر. من کارشناسی علم اطلاعات دارم و برای ارشد بالینی میخوام بخونم. منابع ارشد ماهان رو تهیه کردم و در حال مطالعه اش هستم. جسارتا دوتا سوال داشتم 1- با این 8 منبع کتب ارشد بالینی ماهان که تقریبا خوب و کامل خونده بشه چند درصد احتمال قبولی منو 2 اینکه من برای قبول شدن در دانشگاه سراسری تبریز میانگین چه رتبه ای باید بیارم هست؟

سلام وقت شما بخیر

کتاب های ماهان تلاش کرده است با تلخیص  تمامی رفرنس های اصلی کنکور تمامی سوالات کنکور را پوشش بدهد تا بالاترین درصد را در تمامی دروس برای شما به ارمغان بیاورد.

هرچند درصد اکتسابی در کنکور حاصل جمع مجموعه ای از عوامل مانند میزان تسلط شما در کتاب و تست های سالهای قبل و.. میباشد.

لذا پیشنهاد میکنیم برای مشاوره تخصصی تر با رتبه های برتر با مشاور زیر تماس بگیرید:

021-8506

[ 1398/10/01 11:50:52 ]

سلام بسته های آموزشی باتوجه به منابع هرسال آپدیت میشه؟

سلام وقت شما بخیر

بله هر سال موسسه ماهان با توجه به تغغیرات منابع کنکور و سلیقه طراحان کنکور ، ویرایش جدید از بسته های آموزشی خود ارایه میدهد.

[ 1398/09/29 19:28:3 ]

سلام وقت بخیر
من کارشناسی رشته علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی خوندم،خواستم ببینم ممکنه برای ارشد بتونم در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش رایانش امن شرکت کنم؟؟؟؟

سلام وقت بخیر

برای مقطع ارشد محدودیتی برای انتخاب رشته و گرایش وجود ندارد و شما با هر پیش زمینه ای میتوانید رشته های دلخواه خود را دردو دسته اصلی و شناور انتخاب نمایید.

[ 1398/09/27 0:10:28 ]

سلام خسته نباشید میخواستم،برای مشاوره پکیج وجود نداره؟

سلام

برای رشته هایی که در سایت موجود هستند پکیج های آموزشی وجود دارند.

پکیج کتاب های رشته مشاوره به صورت لینک در اختیار شما قرار گرفت.

[ 1398/09/25 12:50:49 ]

سلام وقت بخیر
بنظر شما بازار کار روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی بهتره یا روانسنجی؟؟ من کدومو بخونم ارزش داره؟!
ممنون میشم زوتر پاسخ دهید.

سلام وقت شما بخیر

شما میتوانید برای مشاوره تخصصی با رتبه های برتر روانشناسی فرم مشاوره رایگان کارشناسی ارشد را پرکرده و یا با شماره زیر تماس بگیرید: 
021-8506

[ 1398/09/17 22:33:53 ]

سلام من رشته کارشناسی ام پرستاری است ایا میتونم ارشد روانشناسی عمومی شرکت کنم؟ارشد روان شناسی سلامت چطور؟

سلام 

به ظور کلی برای مقطع کارشناسی ارشد محدودیتی وجود ندارد و شما میتوانید رشته دلخواه خود را در دسته های اصلی و شناور انتخاب نمایید.

[ 1398/09/16 11:25:38 ]

سلام ارشد خانواده میخوام شرکت کنم کدوم دانشگاه ها و شهرها در دانشگاه ازاد پذیرش دارن ؟

سلام لطفا برای سوالات تخصصی فرم مشاوره رایگان کارشناسی ارشد را پر نمایید و یا با شماره 0218506 تماس بگیرید.

[ 1398/09/11 5:0:20 ]

سلام. کارشناسی زبان انگلیسی دارم. امکان ادامه تحصیل در رشته روانشناسی بالینی هست؟

با سلام و احترام

بله مانعی نیست میتونید شرکت کنید.

هم چنین برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان با ما در تماس باشید.

0218506

[ 1398/07/28 13:21:9 ]

سلام من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم آیا میتونم ارشد روانشاسی شرکت کنم؟

با سلام و احترام

بله میتونید شرکت کنید و مانعی نیست

هم چنین میتونید با مشاورین تخصصی و رایگان ما در این رشته در ارتباط باشید.

تماس با 0218506


 

طراحی سایت
، طراحان پویا

خانواده درماني با مشاوره گرايش مشاور خانواده فرق داره؟

بنده ترم چهار روانشناسی عمومی هستم اما از همین حالا می خوام برای ارشد روانشناسی بالینی مطالعه کنم.با توجه به اینکه بنده نمی تونم در سال آخر برای آزمون آماده شم و فرصت زیادیم برای مطالعه ندارم، چطور می تونم از برنامه ی شما استفاده کنم؟آیا برای افرادی مثل بنده برنامه ای دارید یا فقط برنامتون برای افراد سال آخر هستش؟!با سپاس

من الان کاملا سردرگم شدم با این وقت کم میخوام دانشگاه سراسری قبول بشم بنظر شما خوندن پکیج مدرسان شریف چطوره ؟

رشته من حسابداريه و دو ترم ديگه درسم تموم ميشهحدود 10 سالم هست كه شاغلم و تو كارم بسيار توانمند..منتها با توجه به شخصيتم و آزموني كه به تازگي دادم به نام سنخ نماي مايرز-بريگز متوجه شدم ميتونم تو رشته روانشناسي خيلي موفق تر باشم و تصميم گرفتم براي ارشد و دكتري روانشناسي بخونم..منتها نميدونم از كجا و به چه صورت شروع كنم..اين نكته رو هم عرض كنم كه بنده هيچ كتابي از اين رشته رو ندارم و نميدونم چه چيزهايي رو بايد بخونممتشكرم

سلام من تازه میخوام برای ارشد ازاد روانشناسی بالینی بخونم و میخوام مباحث مهمتر هر درس و بخونم کتابای مدرسان و برای سراسری خوندم دارم یا انالیز سوالات کنکور ازاد اگر شما دارید ممنون میشم یا راهنماییم کنید از کجا تهیه کنم خیلی ضروریه چون همه مباحث رو نمیرسم بخونم میخوام مباحثی که اهمیت داره بخونم
منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

با توجه به حجم منابع کارشناسی ارشد مجموعه روانشناسی 1، مشاوران تخصصی و رتبه برتر گروه روانشناسی 3گام، بهترین منابع موجود با شرایط داوطلبان کارشناسی ارشد روانشناسی را در این مطلب معرفی می نمایند.

 

منابع مناسب برای افرادی که تغییر رشته ای هستند و یا پایه بسیار ضعیفی در دورس تخصصی آزمون کارشناسی ارشد روانشناسی دارند:

 

روانشناسی بالینی: فیرس + نظریه های مشاوره و رواندرمانی شفیع آبادی یا پروچسکا + روانشناسی بالینی مدرسان شریف

روانشناسی عمومی: هیلگارد + درسنامه و تست روانشناسی عمومی کتابخانه فرهنگ

روانشناسی مرضی: آسیب شناسی سلیگمن یا هالجین + بعضی از فصول کاپلان + کودکان استثنایی بهروز میلانی فر + روانشناسی مرضی مدرسان شریف

انگیزش، هیجان و فیزیولوژیک: انگیزش خداپناهی + فیزیولوژیک خداپناهی + انگیزش و هیجان و فیزیولوژیک پوران پژوهش (دکتر پیری)

روانشناسی رشد: لورا برک + مدرسان شریف

علم النفس: احدی و بنی جمال + مدرسان شریف

آمار و روش تحقیق: مدرسان شریف

زبان تخصصی: یحیی سید محمدی

مجموعه سوالات کارشناسی ارشد با پاسخ تشریحی مدرسان شریف

 

توجه داشته باشید شیوه خواندن و نوع برنامه ریزی این منابع با توجه به نوع شخصیت افراد و کیفیت علمی آنها باید متفاوت باشد. در این زمینه می توانید از یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان رتبه های برتر روانشناسی موسسه 3گام استفاده کنید.

 

در هر کجای ایران که باشید می توانید کتابهای گلچین شده مشاوران رتبه برتر 3گام را سفارش داده و خرید کنید.

 

سفارش و خرید کتابهای مناسب ارشد روانشناسی

 

منابع مناسب برای افرادی که تغییر رشته ای نیستند و پایه علمی بسیار مناسب و قوی دارند:

 

روانشناسی بالینی: فیرس + نظریه های مشاوره و رواندرمانی شفیع آبادی + مدرسان شریف

روانشناسی عمومی: هیلگارد + درسنامه و تست روانشناسی عمومی کتابخانه فرهنگ

روانشناسی مرضی: مدرسان شریف

انگیزش، هیجان و فیزیولوژیک: انگیزش و هیجان و فیزیولوژیک پوران پژوهش (دکتر پیری)

روانشناسی رشد: مدرسان شریف

علم النفس: مدرسان شریف

آمار و روش تحقیق: مدرسان شریف

زبان تخصصی: یحیی سید محمدی

مجموعه سوالات کارشناسی ارشد با پاسخ تشریحی مدرسان شریف

 

 

در هر کجای ایران که باشید می توانید کتابهای گلچین شده مشاوران رتبه برتر 3گام را سفارش داده و خرید کنید.

 

منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

سفارش و خرید کتابهای مناسب ارشد روانشناسی

 

 

کانال تلگرام کارشناسی ارشد روانشناسی به تازگی راه اندازی شده است که می توانید با عضویت در آن به منبع گرانبهایی از مفیدترین مطالب درسترسی داشته باشید. برای عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

عضویت در کانال تخصصی کارشناسی ارشد روانشناسی

 

در نظر داشته باشید که نوع برنامه ریزی و تعداد مرورهای شما در تعیین رتبه شما بسیار تاثیر خواهد داشت. به خصوص شیوه مرور شما در هر درس و تعداد مرورهای متناسب با شرایط شما تعیین کننده خواهد بود. بدون مرورهای منسجم و مشخص در بازه های زمانی معین نباید انتظار رتبه های تک رقمی داشته باشید. سیستم برنامه ریزی 3گام با چیدمان خاص مرور خود مخصوص رشته های روانشناسی، کمک شایانی در این زمینه به شما می نماید.

 

ثبت نام کنید


ف.خ‏ – 99/5/6

سلام میشه بگین در کنکور ارشد روانشناسی بالینی چه تعدادی شرکت میکنن؟


مژگان‏ – 98/12/21

سلام وقت بخیر میخواستم ببینم کتاب آسیب برای ارشد مهم نیست اخه اسمش نیومده و اگه مهمه کدوم نویسنده


الهه گوهری‏ – 98/11/1

با سلام و خسته نباشید برای قبولی در رشته روان شناسی عمومی در مقطع ارشد باید چه منابعی رو بیشتر بخونم


لیلا‏ – 98/7/23

سلام.من میخوام ارشد بالینی حتما قبول بشم چ . کتابایی از چ انتشاراتی مناسب هس.لطف کنید بگید

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/9/13

سلامباتوجه به سطح شما و زمانی که دارید متفاوته.. میتونید در پنل 3گام ثبتنام کنید و یک جلسه مشاوره رایگان بگیرید.موفق باشید


Zahraa‏ – 98/7/8

سلام بنده کارشناسی علوم تربیتی خوندم ومیخوام کنکور ارشد ۱۴۰۰ رو برای روانشناسی بالینی شرکت کنم،چه منابعی رو باید بخونم؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/7/13

باسلامبرای اطلاع در مورد منابع میتونید به لینک زیر مراجعه کنید:https://3gaam.com/field/content/1208/


Mahsa‏ – 98/6/22

سلام آیاکتاب های اصلی دانشگاه برای ارشدکمکی میکنه؟؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/7/20

باسلامبستگی به سطح خودتون داره، داوطلب به داوطلب فرق میکنه. ممکنه یک داوطلب نیاز به مطالعه کتاب های اصلی داشته باشه و داوطلب دیگه ای بدون مطالعه رفرنس های اصلی بتونه به آمادگی لازم برسه


ندی رستمی زاده ‏ – 98/4/23

با سلام خدمت شما خواست بدونم برای ارشد بالینی باید چندتا کتاب رو بخونم ؟ ممنون

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/5/6

سلامسوالتون خیلی کلیه. بستگی به سطح اطلاعات و پایه شما داره، ممکنه یک داوطلب یک درس رو با یک کتاب جمع کنه ولی داوطلب دیگری لازم باشه 3 تا منبع بخونه. اطلاعات کلی در مورد رفرنس های ارشد بالینی رو می تونید از لینک زیر بدست بیارید:https://3gaam.com/field/content/1643/


بابک‏ – 98/3/1

0سلام. من دکترای ژنتیک دارم و شاغلم. میخواستم بدونم میتونم ارشد روانشناسی مشاوره خانواده شرکت کنم؟ از نظر سازمان سنجش مشکلی وجود نداره؟ ممنون

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/6/3

سلامبله میتونید، مشکلی نیست


دریاباری‏ – 98/1/31

سلام من میخوام بدونم اصلااین رشته رودرست انتخاب میکنم یانه ممکنه یه نمونه ازفصول کتاب روانشنلسی عمومی روبگذاریدممنون

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/2/3

باسلام و وقت بخیردرصورتی که برای رشته مقطع ارشد به تصمیم قطعی نرسیدید، مطالعه یک کتاب روانشناسی عمومی رو به طور کامل بهتون پیشنهاد میکنیم. متاسفانه فایل pdf کتابهای رفرنس موجود نیست. موفق باشید


فریبرز‏ – 97/12/24

سلام.اگر لطف کنید و بهترین ترجمه و آخرین ویرایش این منابع رو معرفی کنید.ترجمه های زیادی از این منابع هست برای منی که تغییر رشته ای هستم انتخابش سخته.تشکر

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/1/27

سلاماکثر کتاب هایی که در سایت معرفی شده یک مترجم اصلی دارند که در سایت های فروش کتاب از جمله فروشگاه 3گام همان کتاب برای فروش گذاشته شده است. در صورتی که اطلاعات تخصصی تری در مورد منابع دارید می تونید در پنل برنامه ریزی 3گام ثبتنام کنید و سوالاتتون رو در یک جلسه مشاوره رایگان بپرسید :)موفق باشید


مریم‏ – 97/12/18

سلام من رشتم باستان شناسی بوده واس ارشد 99میخوام روانشناسی بخونم،شاغلم ووقت زیادی ندارم میشه منابع ضربتی تون رو معرفی کنید سپاس

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/1/21

سلامبه لینک زیر مراجعه کنید:https://shop.3gaam.com/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%DA%AF%D9%84%DA%86%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%B2%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C


سامان‏ – 97/11/30

سلاممدت زمان خرید تا ارسال بسته کتاب ها چند روزه است؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 98/2/10

باسلامبستگی به نوع پستی داره که انتخاب می کنید، معمولا بین دو روز تا یک هفته. اطلاعات دقیق تر ارسال در سایت ذکر شده است. 


فائزه میرزاعلیپور‏ – 97/9/13

سلام چن روز میکشه بسته پک اموزشیتون به استان آذربایجان غربی برسه


طاهره‏ – 97/7/29

سلام..برای بالینی فیرس نوشته کدوم نویسنده رو ترجیح میدین؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 97/8/27

سلام. فیرس یکی از نویسنده های کتاب روانشناسی بالینی هست. عنوان کتاب هست: روانشناسی بالینی، تالیف ترال و فیرس. این کتاب یکی از منابع ارشد روانشناسی بالینی هست. موفق باشید


محمدعلی کاظمی‏ – 96/12/8

سلام من میخواستم برای ارشدازالان شروع کنم ورشته روانشناسی بالینی رومدنظردارم میخواستم منابع روبدونم ویه مشاورعالی وبرنامه ریزعالی میخواستم.

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/12/12

سلام وقتتون بخیرهدف اصلی موسسه 3گام مشاوره و  برنامه ریزی برای داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد هست. برای آشنایی با روش برنامه ریزی 3گام به لینک زیر مراجعه کنید:https://3gaam.com/field/content/1440/برای آشنایی با منابع ارشد روانشناسی به لینک زیر مراجعه کنید:https://3gaam.com/field/content/1208/و برای آشنایی با مشاور مجموعه روانشناسی در 3گام به لینک زیر مراجعه کنید:https://3gaam.com/field/content/1292/موفق باشید


مینا میر تقی زاده‏ – 96/11/12

سلاممن میخوام ارشد روانشناسی بالینی شرکت کنمیه کتاب جامع میخوام که تستی باشه مثل هفت کنکورلطفا بگید چی کار کنمترجیحا کتاب مدرسان شریف باشه خیلی عالیه مرسی

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/12/12

سلاممجموعه مدرسان شریف کنکور های 10 سال اخیر رو دارهموفق باشید


عاطفه اردشیری ‏ – 96/5/28

سلام خسته نباشید من میخوام واسه ارشد تغییر رشته بدم و از رشته شهرسازی در آزمون ارشد روانشناسی عمومی آماده بشم. اما با توجه به مشغله هایی که دارم امکان حضور در کلاس های آموزشی رو ندارم. آیا میتونم فقط با مطالعه منابعی که شما معرفی کردین موفق بشم؟ آیا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنم ؟

فرخنده فکور معنوی‏ – 96/9/9

باسلام و وقت بخیربه دلیل ماهیت دروس رشته روانشناسی که اکثرا حفظی هستند نیازی به ثبتنام در کلاس نیست. در مورد منابع، منابع پیشنهادی سایت 3گام به صورت عمومی گفته شده و هر داوطلب متناسب با شرایط و پیش زمینه اش باید برخی منابع را تغییر دهد. پیشنهاد میشود از مشاوره رایگان 3گام استفاده کنید و جهت اطلاعات جامع تر به لینک زیر مراجعه کنید:https://3gaam.com/field/content/1440

شما هم نظرتان را در مورد این مطلب بگویید.

خواهشمند است سوالات خود را در قسمت
اتاق فکر این رشته
مطرح نمایید


داوطلب هم اکنون در 3گام هستند !

اخبار تخصصی مورد نظرتان شامل:

ثبت نام، اعلام نتایج و آزمونهای داخلی دانشکاه ها را رایگان دریافت نمایید.


Copyright © 2020 AtiTech. All Rights Reserved.



بیشترین جستجو ها

کلمات مرتبط

منابع كنكور كارشناسی ارشد روان‌شناسی

منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

مجموعه روان شناسی یکی از رشته‌های گروه علوم انسانی است، که کلیه فارغ التحصیلان دوره‌های کارشناسـی بـدون توجه به نوع مدرک تحصیلی شـان می‌تواننـد در آزمـون ورودی کارشناسـی ارشـد روان شناسی شرکت نمایند‌.

مجموعه روان شناسی ویژگی‌‌های خاصی دارد که آن را به نحوی از سایر رشته‌ها متمایز می‌سازد. از جمله‌ اینکه ‌این رشته جذابیت خاصی دارد چرا که به عنـوان یک عـلم کاربـردی در خدمت زندگـی بهتـر قـرار دارد. روان شناسی درباره‌ی شما، دیگران، رفتارها، عملکرد ذهن و آنچه که به آسانی قابل مطالعه نیست سخن می‌گوید.گرچه با وجود جذابیت این رشته در عین حال باید توجه داشت که دستیابی به ‌این موارد کار چندان آسانی نیست. از طرفی تعلق این رشته به دو مجموعه‌ی کلی علوم انسانی و علوم پایه از دیگر ویژگی‌‌های منحصر به فرد آن است. از آنجایی که رشته روان‌شناسی از سویی به مطالعه سخت افزار (دستگاه عصبی و غدد) و از سویی دیگر با مطالعه نرم افزار (رفتار، واکنش، عملکرد، تفکر و …) در ارتباط است عده‌ای آن را متعلق به مجموعه انسانی و عده‌ای متعلق به مجموعه‌ی علوم پایه و پزشکی می‌دانند، همانطور که آزمون این رشته نیز، هم توسط وزارت علوم و هم توسط وزارت بهداشت برگزار می‌گردد.

به طور کلی روان شناسی یعنی شناخت روان و ذهن افراد که ما از طریق مشاهده رفتار و جلوه‌های آن به بررسی ذهن و ساختار آن می‌پردازیم. مجموعه روان شناسی شامل ۵ گرایش ۱- روان شناسی عمومی۲- روان شناسی بالینی ۳- سنجش و اندازه‌گیری (روان‌سنجی) ۴- روان‌شناسی صنعتی و سازمانی ۵- روان‌شناسی بالینی کودک و نوجوان می‌باشد.

روان شناسی بالینی، پر طرفدارترین گرایش این مجموعه است‌ .روان‌شناسی بالینی با ارزیابی، تشخیص و درمان اختلالات از اختلالات بالینی شدید تا مشکلات جزیی فردی که به نحوی عملکرد فرد را در زندگی با مشکل مواجه کرده است، سر و کار دارد. کارشناس ارشد روان‌شناسی بالینی می‌تواند به عنوان روان‌شناس بالینی به کار روان درمانی در بیمارستان‌‌های روانی، کلینیک‌‌های روان‌شناسی، مراکز مشاوره و راهنمایی، سازمان بهزیستی و ادارات مربوطه به صورت فردی یا گروهی مشغول گردد. امکان ادامه تحصیل در این گرایش در مقطع دکترا در انستیتو روانپزشکی تهران و دانشگاه علوم بهزیستی وجود دارد. روان‌شناسی عمومی، دیگرگرایش این مجموعه است که به نسبت ۳ گرایش دیگر ظرفیت پذیرش بالاتری را نیز به خود اختصاص داده است. روان‌شناسی عمومی با مسائلی چون رفتار، رشد، هوش، یادگیری، حـافظه، انگیـزه، هیجـان، بهنجاری و ناهنجاری و رفتارهای اجتماعـی سر و کار دارد.کارشناس ارشـد روان شناسی عمومی‌می‌تواند به کار درمان مشکلات خانوادگی، بین فردی، فردی، تحصیلی، شغلی، زناشویی و پژوهش‌‌‌های روان شناختی، خدمات روان شناسی در مراکز بهزیستی و بهداشت روانی بپردازد.دانشگاه‌‌های تربیت مدرس، علامه طباطبایی و الزهراء، شهید چمران اهواز، شیراز و علوم تحقیقات امکان ادامه تحصیل در مقطع دکترا را برای این گرایش مهیا دارند.

روان سنجی، گرایش سوم مجموعه روان شناسی است که کمترین تعداد داوطلب و در عین حال کمترین تعداد پذیرش را دارا است‌. روان سنجی عمدتاً با آمار، شیوه‌های سنجش در آموزش و پرورش و یادگیری، ارزیابی‌های روانشناختی از طریق آزمون‌‌های روانی و شیوه‌های گزینش و سرند کردن در ارتباط است‌.کارشناس ارشد روان‌سنجی می‌تواند به کار اجرای آزمون‌‌های روانی – تشخیصی، سنجش هوش، ویژگی‌‌های شخصیتی، آسیب‌های مغزی، عقب ماندگی‌های ذهنی، ارزیابی در آموزش و پرورش، سازمان سنجش و داده‌پردازی مشغول گردد. یا به همراه یک تیم درمان در کلینیک‌‌های روان شناختی مشغول به کار گردد. گرایش روان سنجی در حال حاضر در ایران دکترا ندارد و اساتید دارای تخصص این گرایش در ایران بسیار محدودند‌.

روانشناسی صنعتی و سازمانی، از سال ۱۳۸۳ به این مجموعه افزوده شده است. روان‌شناسی صنعتی و سازمانی پلی است بین روان‌شناسی محض و مهندسی انسانی. این رشته عمدتاً با علل، معلول‌های رفتاری، تأثیرات متقابل فرد و محیط کار و اثرگذاری محیط- فرد بر روی هم بحث می‌کند. گرچه ظرفیت پذیرش در این رشته بسیار محدود است ولی امروزه بسیاری از کارخانجات ضرورت آن را حس کرده‌اند و درصدد بهره‌گیری از روان‌شناسان صنعتی در بهبود شرایط کاری خود هستند، که البته این گرایش در وزارت علوم نیز ۲ نفر ظرفیت دارد.

روان‌شناسی بالینی کودک و نوجوان، از سال ۱۳۸۴ به مجموعه روان‌شناسی افزوده شد. این گرایش همگام با روان‌شناسی بالینی است با این تفاوت که با اختلالات دوران کودکی و نوجوانی سر و کار دارد. در دانشگاه آزاد علاوه بر این ۵ گرایش، گرایش دیگری تحت عنوان روان‌شناسی شخصیت وجود دارد. آزمون کلیه گرایش‌‌ها در دانشگاه آزاد و سراسری به صورت کتبی و یک مرحله‌ای است.

در برخی از ظرفیت‌های دانشگاه سراسری، طرح آ.ت.ت وجود دارد که به نوعی یک مرحله پذیرش محسوب می‌گردد. طرح آ.ت.ت شرایط اختصاصی هر دانشگاه بوده و نحوه‌ی برگزاری آن در هر دانشگاهی اختصاصی است که عمدتاً شامل ارزیابی توانایی‌های علمی، پژوهشی، ویژگی‌های شخصیتی و . . . است و به صورت مصاحبه برگزار می‌گردد. در رشته روان شناسی بالینی، تعداد ۲۰ نفر ظرفیت پذیرش متعلق به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است. در این آزمون که از طریق وزارت بهداشت و درمان به صورت جداگانه برگزار می‌گردد، ۵۰ درصد سهمیه پذیرش آزاد وجود دارد. گزینش در این آزمون به صورت ۷۰ درصد نمره کتبی و ۳۰ درصد نمره شفاهی است.

لازم به ذکر است که‌ این مجموعه از مجموعه علوم تربیتی ۲ که شامل ۴ گرایش روان شناسی کودکان استثنایی، روان شناسی تربیتی، مشاوره و راهنمایی و مشاوره است، متمایز بوده و روان‌شناسی کودکان استثنایی و تربیتی گرایش‌های مجموعه روان‌شناسی نیستند، اگر چه عنوان روان شناسی به آنها اطلاق می‌گردد‌. با توجه به‌ این نکته که‌ این رشته بنابر ماهیتش در دو مجموعه انسانی و علوم پایه طبقه‌بندی می‌گردد، آزمون گرایش روان‌شناسی بالینی علاوه بر وزارت علوم و دانشگاه آزاد توسط وزارت بهداشت هم به صورت جداگانه برگزار می‌گردد که تنها داوطلبانی که مدرک کارشناسی روان‌شناسی (کلیه گرایش‌‌ها) را داشته باشند، می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.

منابع مطالعاتی

– شما فقط به دروسی که برای گرایش مورد نظرتان دارای ضریب است پاسخ می‌دهید و رتبة شما در گرایش مطرح است.

زبان تخصصی:

-دانشگاه سراسری و آزاد: ۱- خلاصه‌های هیلگارد از کتاب متن اصلی هیلگارد- زمینه‌ی روان‌شناسی ۲- Reading in psychology- kianoosh hashemian.samt pub 3- متون تخصصی روان‌شناسی و علوم تربیتی – دکتر خلعت‌بری- گل‌پرور

علم النفس: – دانشگاه سراسری: ۱- علم‌النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی- دکتر احدی و بنی جمالی، انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی ۲- روان‌شناسی شخصیت از دیدگاه اسلامی- علی اصغر احمدی، انتشارات امیرکبیر ۳- درسنامه‌ی نظریات جدید علم‌النفس- دکتر خلعت‌بری، انتشارات کانون فرهنگی آموزش -دانشگاه آزاد: علم‌النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی- دکتر احدی و بنی جمالی، انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی علم‌النفس – دکتر کیانوش هاشمیان – انتشارات دانشگاه پیام نور

آمار و روش تحقیق: -دانشگاه سراسری: ۱- احتمالات و آمار کاربردی- دکتر دلاور- انتشارات رشد ۲- مبانی نظری و عملی پژوهش- دکتر دلاور- انتشارات رشد یا روش تحقیق در روان‌شناسی و علوم تربیتی دکتر دلاور- نشر ویرایش ۳- روش تحقیق در علوم رفتاری- دکتر سرمد، بازرگان و حجازی- انتشارات آگاه -دانشگاه آزاد: ۱- روش‌های آماری در علوم رفتاری- دکتر حسن پاشا شریفی و دکتر جعفر نجفی زند. انتشارات سخن ۲- روش‌های تحقیق در علوم رفتاری- دکتر حسن پاشا شریفی و نسترن شریفی- انتشارات سخن

منابع تکمیلی:

روش تحقیق در علوم رفتاری- رمضان حسن نکته: مبانی آمار و روش تحقیق در تمامی کتاب‌ها یکسان است و در صورتی که فرصت چندانی ندارید مطالعه ی سایر منابع در دسترس می‌تواند تا حد زیادی به شما کمک نماید.

روانشناسی مرضی و کودکان استثنائی: -دانشگاه سراسری: ۱- روان‌شناسی مرضی – تحولی- دکتر دادستان- جلد ۱ و ۲ و ۳ – انتشارات سمت ۲- روان‌شناسی نابهنجاری- روزنهان و سلیگمن- ترجمه سید محمدی- جلد ۱ و ۲ – انتشارات ساوالان و ارسباران. ۳- روان‌شناسی و آموزش کودکان استثنایی. دکتر سیف نراقی و نادری- انتشارات ارسباران ۴- بهداشت روانی و عقب‌ماندگی ذهنی- دکتر احدی و بنی جمالی- نشرنی

-دانشگاه آزاد: ۱- آسیب‌شناسی روانی- دکتر آزاد- جلد ۱ و ۲ ۲- روان‌شناسی نابهنجاری- روزنهان و سلیگمن- ترجمه سید محمدی- جلد ۱ و ۲ – انتشارات ساوالان و ارسباران ۳- روان‌شناسی کودکان استثنایی- میلانی فر ۴- بهداشت روانی و عقب ماندگی ذهنی – دکتر احدی و بنی جمالی- نشرنی

نکته: در درس روان‌شناسی مرضی، طبقه‌بندی اختلالات و ویژگی‌ها بر مبنای طبقه‌بندی تشخیصی DSMIVTR است و استفاده از منابع برای آشنایی با سیستم طبقه بندی کافی است.

منابع تکمیلی: ۱-خلاصه روان‌پزشکی کاپلان (۳ جلد)- انتشارات شهرآب یا ارجمند ۲-روان‌شناسی مرضی- ساراسون- ترجمه‌ی دکتر بهمن نجاریان- جلد ۱و ۲ ۳- نظریه‌های مشاوره و روان درمانی- دکتر شفیع‌آبادی- مرکز نشر دانشگاهی ۴- نظریه‌های روان درمانی-پروچاسکا- ترجمه سید محمدی- انتشارات رشد ۵-روان‌شناسی مرضی –ریچاردپی. هالجین، ویتبورن – ترجمه سید محمدی- نشر روان

روانشناسی رشد: -دانشگاه سراسری: ۱-روان‌شناسی ژنتیک- دکتر منصور- انتشارات سمت ۲- روان‌شناسی رشد- برک- ترجمه ی سید محمدی- جلد ۱ و ۲ – نشر ارسباران – دانشگاه آزاد: ۱-روان‌شناسی رشد. دکتر سوسن سیف. دکتر جمیله کدیور و همکاران (جمعی از مولفان) – انتشارات سمت ۲- روان‌شناسی رشد نوجوانی و جوانی- دکتر احدی و نیکچهر محسنی. ۳- پیشگامان روان‌شناسی رشد- دکتر فربد فدایی

منابع تکمیلی: ۱-روان‌شناسی رشد- زندن- ترجمه دکتر گنجی- انتشارات بعثت ۲- روان‌شناسی رشد نوجوانی و جوانی- دکتر احدی و جمهری- انتشارات ققنوس

روانشناسی بالینی: – دانشگاه سراسری و آزاد ۱- روان‌شناسی بالینی- فیرس- ترجمه‌ی مهرداد فیروزبخت- انتشارات رشد ۲- روان‌شناسی بالینی- دکتر شاملو ۳- روان‌شناسی بالینی- حمید پورشریفی- انتشارات سنجش ۴- نظریه‌های مشاوره و روان‌درمانی- دکتر شفیع‌آبادی ۵- آزمون‌های روانی (در حد آشنایی با فرمت کلی آزمون‌ را از تمام کتاب‌های آزمون‌های روانی می‌توانید مطالعه کنید).

روانشناسی عمومی: – دانشگاه سراسری: ۱- زمینه‌‌ی روان‌شناسی- سانتراک – انتشارات رسا ۲- زمینه‌ی روان‌شناسی- اتکینسون، اتکینسون و هیلگارد- جلد ۱ و ۲ – انشارات رشد -دانشگاه آزاد: ۱- زمینه‌ی روان‌شناسی- اتکینسون، اتکینسون و هیلگارد- جلد ۱ و ۲- انتشارات رشد ۲-زمینه‌ی روان‌شناسی – دکتر محمد پارسا

روان‌سنجی ( سنجش و اندازه‌گیری) – دانشگاه سراسری روش‌های اندازه‌گیری و ارزشیابی آموزشی- دکتر سیف- انتشارات دوران – دانشگاه آزاد اصول روان‌سنجی و روان‌آزمایی- دکتر شریفی- انتشارات رشد

آزمون‌های هوش و استعداد – دانشگاه سراسری ۱- آزمون‌های روانی- دکتر گنجی ۲- آزمون‌های روانی- دکتر بهرامی- انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی ۳- آزمون‌های فرافکن- دکتر بهرامی ۴- راهنمای سنجش روانی مارنات. جلد ۱ و ۲ . ترجمه ی دکتر شریفی- انتشارات رشد. – دانشگاه آزاد ۱- نظریه‌های هوش و شخصیت- دکتر شریفی ۲- اصول روان‌سنجی و روان‌آزمایی- دکتر شریفی- انتشارات رشد ۳- آزمون‌های روانی- دکتر گنجی

روانشناسی فیزیولوژیک و انگیزش و هیجان: -دانشگاه سراسری ۱- انگیزش و هیجان – دکتر خداپناهی – انتشارات سمت ۲- روان‌شناسی فیزیولوژیک- دکتر خداپناهی- انتشارات سمت ۳- فیزیولوژی اعصاب و غدد – دکتر روحانی- انتشارات سمت -دانشگاه آزاد ۱- انگیزش و هیجان. جان مارشال ریو – ترجمه‌ی سید محمدی – نشر ویرایش ۲- مبانی روان‌شناسی فیزیولوژیک. کارلسون – ترجمه‌ی مهرداد پژهان – نشر غزل

روانشناسی شخصیت: -دانشگاه آزاد: ۱- نظریه‌های شخصیت- شولتز- ترجمه‌ی سید محمدی. نشر ویرایش ۲- نظریه‌های شخصیت- دکتر سیاسی- انتشارات دانشگاه تهران ۳- نظریه‌های روان‌درمانی پروچاسکا- ترجمه سید محمدی- انتشارات رشد

روانپزشکی: -وزارت بهداشت: خلاصه روانپزشکی کاپلان- ترجمه‌ی دکتر پورافکاری- ۳ جلد- انتشارات شهرآب (ویرایش نهم).

پر بازدیدترین منابع کارشناسی ارشد

لینک های مرتبط با پذیرش بدون کنکور

منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

خبرنامه – شبکه های اجتماعی

تبلیغات متنی

آمار سایت

مطالب پر بازدید این ماه

اخبار رپرتاژ

تمام حقوق این سایت متعلق به پرتال دانشگاهی کشور (www.unp.ir) است. کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع مجاز است Copyright 2006-2017 Iranian University News Portal

منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی
منابع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *