چطور با شوهر رفتار کنیم

 
helpkade
چطور با شوهر رفتار کنیم
چطور با شوهر رفتار کنیم

رفتار صحیح زن با شوهر و همچنین شوهر با زن یکی از اصول اصلی زندگی زناشویی موفق است

 

رفتار صحیح زن با شوهر و همچنین شوهر با زنش یکی از اصول اصلی یک زندگی زناشویی موفق است. در این مقاله قصد داریم نحوه رفتار صحیح زنان با شوهرشان را به شما بگوییم. با ما همراه شوید

 

خانمها! با همسرتان اینگونه رفتار کنید

چطور با شوهر رفتار کنیم

فرض کنید مهمان دارید. شوهر شما با حوصله و علاقه یک کیک می‌پزد و آن را برای مهمان‌ها می‌آورد اما دیزاین روی کیک خراب می‌شود و شما عصبانی و آشفته می‌شوید. صبر نمی‌کنید تا مهمان‌ها بروند و بعد همسرتان را سرزنش کنید، معطل نمی‌مانید و جلوی همه او را به باد انتقاد می‌گیرید. این موقعیت بی‌ادبی به نظر نمی‌رسد؟ اگر در یک رابطه به همدیگر احترام نگذاریم چنین صحنه‌هایی روی خواهند داد. اگر زنی لازم نبیند که به عزت نفس همسرش احترام بگذارد، چنین اتفاق‌هایی دور از انتظار نیستند. نباید اجازه دهید این شرایط در زندگی شما پیش بیاید، و مطمئنا با احترام گذاشتن می‌توانید جلوی وقوع آن را بگیرید.

 

چرا باید به شوهرتان احترام بگذارید؟

جواب ساده است: زن و شوهر باید به هم احترام بگذارند، درست مانند دو فرد بزرگسال. زن و مرد با هم برابرند. مردها به دنبال احترام و افتخارند و زنها به دنبال عشق و توجه و اطمینان (به این معنی نیست که نیاز به احترام ندارند).

 

احترام شما به شوهرتان او را تشویق می‌کند وظایفش را به عنوان رئیس خانواده بهتر انجام دهد. با احترامی که به همسرتان می‌گذارید، او اعتماد بنفس لازم برای برآورده کردن انتظارات شما را به دست می‌آورد و می‌داند شما همیشه برای حمایت از او آماده‌اید.

 

مرد ِ خانه‌ی شما اگر بداند که شما بابت هر چیز کوچکی او را سرزنش و تحقیر نمی‌کنید، برای گرفتن تصمیم‌های مهم و بزرگ دچار تردید و ترس نخواهد شد. از سویی دیگر، اگر همسرتان را بابت هر حرکتی که می‌کند نقد و نکوهش کنید او از مسئولیت‌هایش سرباز خواهد زد.

  

دلایل دیگری که باید به مرد خانه‌تان احترام بگذارید:

از نظر احساسی و مالی از خانواده حمایت می‌کند

تمام تلاشش را می‌کند تا خانواده‌اش شاد و راضی باشند

الگوی فرزندان‌تان است

بی‌قید و شرط دوست‌تان دارد و در هر شرایطی کنار شماست

به شما اطمینان دارد و هر مشکلی برایش پیش بیاید با شما مطرح می‌کند

احترام شما، خصوصیات او را به عنوان یک شوهر و یک پدر برای بچه‌ها تثبیت می‌کند

احترام شما به او انگیزه می‌دهد تا شما را بیشتر و بیشتر دوست بدارد.

 

  

چگونه احترام‌ بگذاریم؟

حتما متقاعد شده‌اید که احترام شما چگونه رابطه‌ی زناشویی‌تان را استحکام می‌بخشد، پس حالا باید بدانید چگونه احترام‌تان را به همسرتان نشان دهید.

  

از او همفکری بخواهید

همسرتان را در تصمیم‌گیری‌های‌تان شریک کنید تا احساس کند برای‌تان باارزش است. به او نشان دهید که برای عقاید و نظراتش احترام قائلید اما مجبورش نکنید به جای شما تصمیم بگیرد. مثلا او را در موقعیتی قرار ندهید که کفش و لباس‌تان را انتخاب کند. بلکه در موضوعات مهمی چون مسائل مالی خانواده، آموزش بچه‌ها و چیزهایی از این دست همفکری‌اش را بخواهید.

  

الویت‌هایش را به خاطر بسپارید

وقتی از او نظر می‌خواهید، انتخاب‌ها و الویت‌هایش را به خاطر بسپارید تا دفعه‌ی بعد بدانید چه می‌خواهد. ذائقه و سلیقه‌ی همسرتان را بشناسید.

  

تحسینش کنید

وقتی با دوستان و اقوام در مورد همسرتان حرف می‌زنید از ویژگی‌های خوبش بگویید، اما نه اینکه اغراق کنید و لاف بزنید و در میان جمع، همسرتان را آزرده و شرمنده کنید. یک تحسین واقعی و بی‌غل و غش در تقویت پیوند زناشویی‌تان معجزه می‌کند و همسرتان نیز احساس اعتماد بنفس خواهد داشت. یادتان نرود که همسرتان را جلوی بچه‌ها تحسین و تمجید کنید، چون او الگوی بچه‌هاست و آنها برای راهنمایی خواستن به پدر نیز مراجعه خواهند کرد.

  

به کار و حرفه‌اش توجه نشان دهید

به کار و وظایف شغلی‌ همسرتان علاقه و توجه نشان دهید. مردها از کار خسته و فرسوده خواهند شد اگر همسران‌شان به مهارت‌ها، توانمندی‌ها و استعداد‌های‌شان احترام نگذارند. برای شوهرتان منبع انگیزه باشید تا هر در روزهای سخت برای تسلی خواستن پیش شما بیاید. انتقاد مداوم شما و نظرات منفی‌تان در مورد کار و حرفه‌اش می‌تواند عزت نفس او را خدشه دار کند. اگر دیدید همسرتان آشفته و پریشان است، پای یک گفتگوی دوستانه با او بنشینید تا بیشتر برای‌تان حرف بزند اما او را با سوالات خود بمباران نکنید.

  

ذهن باز داشته باشید

چطور با شوهر رفتار کنیم

نسبت به ایده‌ها و عقاید همسرتان ذهن باز داشته باشید و به طرز فکرش توهین نکنید. اما چشم بسته هم توصیه‌هایش را عملی نکنید؛ قبل از هر اقدامی اول آنها را ارزیابی کنید.

  

تحسین‌تان را به زبان بیاورید

تعریف و تمجیدهای‌تان را در دل‌تان نگه ندارید و آنها را به زبان بیاورید، چون تا این کار را نکنید همسرتان نمی‌داند مورد تحسین شماست. شوهر شما کلام تحسین برانگیز‌تان را دوست خواهد داشت و احساس می‌کند تمام تلاش‌هایش را می‌بینید و قدر می‌دانید. همسر شما به دنبال تائید و تحسین شماست تا انگیزه بگیرد.

  

اهدافش را پشتیبانی کنید

تشویق شما او را به هدف‌هایش نزدیک می‌کند و سرزنش‌های شما او را از هدفش دور و دورتر! پشتیبانی شما تاثیر مثبت و پُررنگی در رسیدن او به اهدافش دارد، چه در کارش و چه در زندگی‌تان. ضمنا فراموش نکنید که رشد و ترقی شوهر شما، پیشرفت شما نیز هست و سودش به کل خانواده‌تان خواهد رسید. اگر حامی همسرتان نباشید، او شور و اشتیاقی برای تلاش نخواهد داشت.

  

اگر اشتباهی کردید از او عذرخواهی کنید

شاید گاهی اشتباهاتی مرتکب شوید (چه کسی نمی‌شود؟!)، و شاید ناخواسته شوهرتان را با رفتاری نادرست آزرده کنید. به جای نادیده گرفتن اشتباه‌تان، منطقی باشید و از همسرتان عذرخواهی کنید. بهترین راه پایان دادن به اختلافات زناشویی این است که یکی از شما دو نفر عذرخواهی کند و قائله را پایان دهد. پوزش شما نشان می‌دهد اشتباه خود را پذیرفته‌اید و تکرارش نخواهید کرد.

   

به او گوش دهید

وقتی همسرتان با شما حرف می‌زند با تمام وجودتان گوش دهید. اگر هنگام حرف زدن با همسرتان، سرتان گرم تماشای تلویزیون و انجام کارهای خانه و تصحیح تکالیف بچه‌ها باشد نمی‌توانید تعامل و گفتگویی واقعی و دوستانه با همسرتان داشته باشید. صحبت‌های همسرتان را قطع نکنید و اجازه دهید قبل از هر گونه نتیجه گیری شما، کلامش را کامل کند.

  

جلوی دیگران از او ایراد نگیرید

این بدترین کاری است که می‌توانید برای بی‌احترامی به همسرتان انجام دهید. فرقی نمی‌کند همسر شما چه کاری باید می‌کرده و نکرده یا چه اشتباهی مرتکب شده، در هر صورت این حق را ندارید که جلوی دیگران به او توهین کنید و ایرادش را بگیرید. برای گوشزد کردن اشتباهش فقط شما دو نفر باید باشید. جلوی بچه‌ها، دوستان و یا سایر اعضای خانواده، سر همسرتان داد نزنید.

 

زن و شوهر باید به هم احترام بگذارند

 

توقع نداشته باشید کامل و بی‌عیب باشد

هیچکس کامل نیست، از جمله خود شما و همسرتان. اگر انتظار دارید همسرتان همیشه بی‌عیب و ایراد عمل کند پس منطقی نیستید. ضعف‌ها و ایرادهایش را درک کنید و بپذیرید. اگر شوهر شما فراموشکار است، سرش غُر نزنید. قبول کنید که فراموشکاری عادت اوست تا بتوانید با هم راه حلی برای کمرنگ‌تر کردن این نقطه ضعفش پیدا کنید.

  

پیش از حرف زدن فکر کنید

کلمات‌تان را سبُک و سنگین کنید. این عادت همیشه مهم است اما وقتی می‌خواهید با همسرتان حرف بزنید مهمتر هم می‌شود. واژه‌ها را با دقت انتخاب کنید و مراقب باشید کلمه‌ای به زبان نیاورید که همسرتان را آزرده کند.

  

پیش بچه‌ها از پدرشان بدگویی نکنید

فرزندان شما اگر ببینند شما به همسرتان احترام می‌گذارید آنها نیز به پدرشان احتران خواهند گذاشت. پیش آنها از پدرشان حرفهای خوبی بزنید و برای‌شان بگویید چگونه روز و شب زحمت می‌کشد تا آنها شاد باشند. اگر بچه‌ها از پدرشان دلخور شوند برای نظرخواهی پیش شما می‌آیند؛ از همسرتان دفاع کنید تا بچه‌ها بدانند که حق با پدرشان است.

گاهی شاید همسرتان شما را برنجاند و ناراحت‌تان کند اما شما باید آرام و مثبت بمانید. سعی کنید عاقلانه موقعیت را کنترل کنید و راه‌‌حل‌های مناسبی برای مشکل‌تان پیدا کنید.

  

چگونه همسرتان را تحسین کنید

رفتار شما برتر از گفتارتان است و اگر بتوانید تحسین و احترام‌تان را با رفتارتان نشان دهید، همسرتان بی‌‌قید و شرط عاشق‌تان خواهد بود. در ادامه توصیه‌های ساده‌ای برای‌تان داریم که چگونه تحسین و احترام‌تان را ابراز کنید.

  

مثبت باشید

خوشبین باشید و جنبه‌ی مثبت هر چیزی را ببینید. زحمات همسرتان را قدر بدانید و درک کنید که تلاش او برای رضایت خانواده‌اش است. زندگی همیشه آرام و دوست داشتنی پیش نمی‌رود اما مثبت اندیشی شما کمک می‌کند روزهای سخت‌ را بهتر مدیریت کنید.

  

به عقایدش احترام بگذارید

تصور کنید نظر همسرتان را جویا می‌شوید اما وقتی او اظهار نظر می‌کند، طرزفکرش را به باد انتقاد می‌گیرید. این کار شما باعث سکوتش می‌شود و دفعه‌ی بعد که نظرش را جویا شوید، آنچه در سر دارد را به شما نخواهد گفت. به نظرات و پیشنهاد‌هایش فکر کنید و بگذارید بداند واقعا برای‌تان مهم است تا احساس باارزش بودن بکند. به افکارش نخندید و اجازه دهید با خیال راحت پیش شما حرف بزند.

  

غُر نزنید

شوهر شما یک مرد بالغ است پس سعی نکنید با او مثل بچه‌ها رفتار کنید. به او کمی فضا بدهید تا از آزادی‌اش لذت ببرد و بتواند به طور مستقل تصمیم بگیرد.

  

سپاسگزار باشید

هرگز تلاش‌های‌ همسرتان را نادیده نگیرید و به او بگویید چقدر قدردانش هستید. کاری که انجام می‌دهد چه کوچک باشد و چه بزرگ، تشکر شما به رابطه‌تان استحکام خواهد داد.

  

به او لبخند بزنید

لبخند زدن، شادی را در زندگی منتشر می‌کند و پیوندتان را تقویت می‌کند. با لبخند در به روی همسرتان بگشایید و جواب درخواستش را با لبخند بدهید.

  

عشق‌تان را فیزیکی هم نشان دهید

اگر در کارش موفقیتی کسب کرده با آغوش‌تان تحسینش کنید. اگر به فرزندتان کمک کرده برای مسابقه‌اش تمرین کند، او را ببوسید و بابت زحمتش از او تشکر کنید. کاری کنید که احساس مهم بودن کند.

  

مراقب لحن‌تان باشید

وقتی با همسرتان حرف می‌زنید مراقب لحن کلام‌تان باشید، مخصوصا وقتی که عصبانی هستید. حتی اگر باعث رنجش‌تان شده، بی‌ادبی نکنید. از همه مهمتر سرش فریاد نزنید. با این کار، الگوی بسیار بدی برای بچه‌ها خواهید بود.

  

در مورد بچه‌ها با هم حرف بزنید

در مورد نقش پدر و مادری‌تان در تربیت و آموزش بچه‌ها با هم گفتگو کنید و ایده‌ها و عقاید همسرتان را جویا شوید. ممکن است طرزفکر شما با هم متفاوت باشد و لازم باشد با حرف زدن به یک توافق برسید.

  

شاید برای نشان دادن احترام‌تان به همسرتان هر کاری بکنید اما گاهی اوضاع همانجوری که می‌خواهیم پیش نمی‌رود. آیا در چنین شرایطی به نظر می‌رسد که به همسرتان بی‌احترامی می‌کنید؟

 

به همسرتان گوش نمی‌دهید

گوش دادن و اهمیت دادن به نظرات همسر، یکی از علائم اصلی احترام به اوست. همسران باید بتوانند افکارشان را با هم به اشتراک بگذارند، بدون اینکه بترسند یا تردید کنند. اگر به حرفهای همسرتان توجه نکنید و مدام کلامش را قطع کنید یعنی به او بی‌احترامی می‌کنید.

  

از پدر و مادرش ایراد می‌گیرید

شما هرچقدر هم که با پدر و مادر همسرتان اختلاف نظر و سلیقه داشته باشید باید درک کنید که آنها والدین همسرتان هستند. پس همانطور که انتظار دارید همسرتان به والدین شما احترام بگذارد، شما نیز همین کار را بکنید.

 

او را دلخور می‌کنید

همسرتان با هدیه‌ای شما را سورپرایز می‌کند اما شما او را ناامید و دلخور می‌کنید و می‌گویید این هدیه را دوست ندارید، به چشمهایش نگاه می‌کنید و می‌گویید هرگز سلیقه‌ی شما را نفهمیده است و هرگز به خودش زحمت نمی‌دهد بداند چه دوست دارید. این برخورد شما تمام شور و شوق او را 

 

می‌کُشد و بعدها همیشه برای خریدن هدیه‌ای برای شما تردید خواهد داشت. شاید هم به این نتیجه برسد که بهتر است خودتان هر چه می‌خواهید بخرید. لحن تند و زننده و کلمات بی‌ادبانه و آزاردهنده همگی علامت بی‌احترامی شما به همسرتان هستند.

 

احترام متقابل، اساس هر رابطه‌ای است و رابطه زناشویی هم مستثنی نیست. وقتی به همسرتان احترام می‌گذارید او نیز همان را به شما برمی‌گرداند. خانواده‌ای را تصور کنید که اعضای آن به هم احترام می‌گذارند، با خوش‌رویی با هم گفتگو می‌کنند و بدون داد و فریاد و توهین و سرزنش مشکلات را حل می‌کنند. این خانواده می‌تواند خانواده‌ی شما باشد.

 

منبع : زندگی ایده آل

 

دانستنیهای قبل و بعد از ازدواج

چنین کیکی روفقط تواین یخچال میتونی جابدی


طلاق توافقی و هرآنچه لازم است بدانید

طرح فروش اقساط(بدون پیش پرداخت)لوازم خانگی

تهیه اینترنتی بلیط اتوبوسVIPبه قیمت ارزان

بالاترین کیفیت لوازم خانگی با بهترین قیمت


دانستنی های سلامت واژن


لوازم خونگیت رو اقساطی نو کن!


زبان انگلیسی رو کاربردی یادبگیر!

کتابهایی که باعث رشد فکری فرزندتان میشود


جشنواره فروش فرش با تخفیفات استثنائی


ماشین لباسشویی با آبکشی شرعی


بهترین راه بهبود کیفیت هوا در خانه


درخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان


مرکز تخصصی استعدادیابی و آموزش کودکان

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

جستجو در سایت

روانشناسان بالینی توصیه می‌كنند زنان به مسائلی كه ممكن است مردان از آنان پنهان كنند، توجه داشته باشند تا بتوانند به بهترین وضع ممكن زندگی را اداره كنند.

عملکرد مردان به‌طور طبیعی در بیان احساسات و عواطف مانند زنان نیست. آنان اغلب هنگام بروز برخی مشكلات و مسائل حساس سعی می‌كنند آرامش خود را حفظ كنند و اجاز ندهند كسی از تلاطم آنان باخبر شود، اما این اسرار ممکن است آینده‌ای تلخ را پس از ازدواج و شروع زندگی مشترك برای آنان رقم بزند. چنانچه مردان از گفت‌و‌گوی صادقانه با همسرشان مطمئن باشند به یقین آنان روابط خود را بهبود می‌بخشند. روانشناسان بالینی توصیه می‌كنند زنان به مسائلی كه ممكن است مردان از آنان پنهان كنند، توجه داشته باشند تا بتوانند به بهترین وضع ممكن زندگی را اداره كنند.

توجه داشته باشید اگر همسرتان را به خاطر قدرتش ستایش كنید، او احساس قدرت و برتری می‌كند. آنان دوست دارند همیشه قوی به نظر برسند، بنابراین زنان باید از قدرت همسران خود تعریف و تمجید كنند، زیرا مردان به توجه همسرشان نیاز دارند. به عنوان مثال از او بخواهید در كنسرو را باز كند یا در جابه‌جایی وسایل سنگین كمك كند. این درخواست، احساس نا‌امنی را در شما از بین می‌برد و به او اعتماد به نفس می‌بخشد. در اینجا به جای دستور تنها با یك تحسین ساده به او انرژی می‌دهید.چطور با شوهر رفتار کنیم

مردها دوست دارند همیشه همسرشان را مرتب ببینند و مطمئن باشند كه او بیمار نیست، زیرا آنان دوست دارند خانواده‌ای قوی داشته باشند.

 

 

زنان در حالی كه استراحت می‌كنند، می‌توانند هم حرف بزنند و هم به صحبت‌ها گوش بسپارند، اما مردها نمی‌توانند چند كار را همزمان انجام دهند. مغز مردان خطی است و از كاری به كار دیگر حركت می‌كند، علاوه بر آن برقراری ارتباط در محل كار در طول روز مغزشان را خسته می‌كند، بنابراین به زمان و فرصتی برای تنها ماندن نیاز دارند تا بتوانند آرامش خود را بازیابند.

 

 

بر‌خلاف آنچه زنان تصور می‌كنند مردها پس از یك درگیری نمی‌توانند بلافاصله روابط‌شان را ترمیم كنند، در حالی كه این‌گونه نیست، مردان از تنهایی و ناراحتی همسرشان بیم دارند و سعی می‌كنند صلح را در زندگی مشترك بنا كنند. یك نفس عمیق بكشید و بدون عصبانی شدن درباره موضوعی خاص با همسرتان صحبت كنید. از او بخواهید صادقانه صحبت كند و از او به خاطر صداقت‌اش قدردانی كنید.

 

 

مردان دوست دارند همسرانی قوی و پر‌انرژی داشته باشند. توجه به این خواسته موجب می‌شود هم سلامت بمانید و هم این‌كه به نگرانی‌های او و خواسته‌هایش توجه كنید.

 

مردان تصور می‌كنند مهارت خاصی در اداره مسائل مالی دارند و می‌توانند از لحاظ مالی زندگی را اداره كنند. اگر آن‌ها احساس كنند كه نمی‌توانند وضعیت مالی زندگی‌شان را حفظ كنند، احساس شكست می‌كنند. به عنوان مثال اگر شوهرتان نتوانسته صورتحساب مربوط به قبضی را بپردازد ممكن است آن را پنهان كند. مردان دوست ندارند كه همسرشان به آنها به عنوان یك فرد فراموشكار نگاه كنند.

منبع : روزنامه ایران

 

خانم ها برخورد درست با مرد زندگیتان را بیاموزید

اصول حفظ و نگهداریو وابسته کردن همسر به خودمان

رفتار با شوهر بد اخلاق و عصبی

آقایان از کدام قسمت بدن زنان تحریک میشوند

چطور به شوهرم عشق بورزم

 

امکانات فوق شامل خریدارای سی دی مقالات سایت و مجموعه آموزشی زوج خوشبخت نیز می شود



چطور با شوهر رفتار کنیم

بخش مشاوره و پرسش و پاسخ

شناسه کاربری 

رمز عبور             


  

عضویت در سایت


دسته بندی مطالب

مطالب روابط جنسی و زناشویی

مطالب دوران قبل از ازدواج

مطالب پزشکی و سلامت

مطالب تربیت فرزندان

مطالب احکام شرعی

مطالب روانشناسی

مطالب اجتماعی

مطالب صوتی

ویدئو

خدمات عمومی


 


 افراد آنلاین :


6


بازدید امروز:


39688


بازدید دیروز:


232220452


آمار کل:

مشاوره
ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و
معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این
سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

چگونه می توان بهترین همسر دنیا شد ؟ شاید بگویید که بهترین همسر دنیا بودن دست نیافتنی است اما غافل از اینکه دانستن و رعایت نکاتی بسیار ریز و ساده شما را به بهترین همسر دنیا تبدیل خواهد کرد. باور ندارید؟ رازهای گفته شده در این بخش از نمناک را حتما امتحان کنید.

قبول کنید که شما در همه زمینه ها از همسرتان برتر نیستید و او در انجام برخی از کارها شایسته تر است پس فروتن باشید.

همه چیز را با هم به اشتراک بگذارید:

از همه مهم تر، هر چیزی که احساس می کنید. هیچ راهی وجود ندارد که روی زمین اشتراکی برایتان وجود نداشته باشد و هر اتفاق بدی که بیفتد، این را به خاطر داشته باشید.چطور با شوهر رفتار کنیم

فداکاری به اندازه:

صفت همسران فداکار مهربانی با یکدیگر و دوری از قهر و کینه است پس همیشه در زندگی محبت پذیر و قهر گریز باشیم. بهداشت روانی همسر خود را تأمین کنیم زیرا اگر جسم و روان همسرمان سلامت باشد ، می توانیم به هدف های خود برسیم، پس به رفتار او توجه کنید تا بتوانید از افسردگی و خمودیش پیشگیری نمایید.

محبت، محبت بیشتری می آورد:

یکدیگر را لمس کنید، هر روز یکدیگر را ببوسید، و رابطه جنسی (حتی زمانی که پیر هستید) داشته باشید.کودکان می توانند استرس زا باشند، اما آن ها هم بزرگ می شوند پس به خاطر آنها تمام زندگی تان را از عشق و توجه به همسرتان خالی نکنید.

درباره حل سختی ها و مشکلات محیط کار با همسرمان مشورت کنیم ؛ زیرا مشورت و هم فکری بار مشکلات را سبک تر میکند. در زندگی مشترک با هم مشورت کنید و پیشنهادات خود را بیان کنید زیرا مشورت موجب رسیدن به زندگی سالم می شود. از همسرمان به خاطر انجام وظایف، مسوولیت ها و همکاری هایش سپاسگذاری و قدر دانی کنیم.

زمانی را صرف کاری که دوست دارید انجام دهید،کنید. چه چیزی شما را شاد می کند و به شما انرژی می دهد – موفق شدن به عنوان یک زوج تنها در صورتی کار می کنند که هر یک از شما قوی و به عنوان یک فرد عمل کنید.

به نیازها و خواسته های همسر خود توجه کنید ؛ رفتار دلنشین و توأم با متانت سبب می شود خواسته های خود را به راحت بیان کند. در زندگی خود مسئولانه رفتار کنید یعنی اینکه در مقابل کاری که برعهده گرفته اید متعهد باشید و از زیر بار آن شانه خالی نکنید.

از سکوت خودداری کنید:

در مورد چیزهایی صحبت کنید که دوست دارید؛ بگذارید احساسات شما بالا رود، چون احتمالاً منفجر خواهید شد.

از سازش نترسید:

در مورد فشار و کشش یک رابطه سازش کنید. سعی کنید درجه بندی کنید که چقدر می خواهید چیزی در یک مقیاس از یک تا 10 قرار دهید و شریک شما هم همین کار را انجام دهد. بنابراین اگر غذا خوردن برای شما 5 است، و برای او 9، پس باید تا شب منتظرش بمانید. برای انجام کارهای روزانه تان برنامه ریزی کنید زیرا برنامه داشتن سبب نظم و سامان زندگی خانوادگی می شود. خانه کانون عشق و محبت است پس هیچگاه در خانه خشونت به کار نبرید و آن را به پادگان تبدیل نکنید.

یکدیگر را بدیهی فرض نکنید:

مهربان باشید! این می تواند سخت تر از آن چیزی باشد که گاهی به نظر می رسد، اما به خاطر داشته باشید که شما (امیدوارانه) این فرد را بیش از هر کس دیگری روی این سیاره دوست می دارید، بنابراین با او، با مهربانی رفتار کنید. در زندگی مشترک طوری رفتار نماییم که الگوی خوبی برای همسر و فرزندان خود باشیم. افکار مزاحم سلامت روانی انسان را ازبین می برند پس همیشه تعصبات غلط و افکار مزاحم را از خود دور کنیم و انرژی خود را صرف توجه به همسر و خانواده نماییم.

کم توقع باشید :

نکته ی مهمی که شاید این روزها کمتر کسی به آن اهمیت می دهد ؛ بهتر است از همسرتان آن قدر انتظار داشته باشید که توانایی پاسخ به آن را دارد.

صداقت داشته باشید:

از بهترین سرمایه های زندگی مشترک صداقت و راستی است پس هیچ وقت حتی زمانی که حقیقت به نفع ما نباشد ، دروغ نگوییم و به نیرنگ متوسل نشویم زیرا دروغ پایه های زندگی را سست می کند.

صبور باشید:

هر دوی شما ممکن است در زمان های مختلف و به روش های مختلف با هم فرق کنید، پس باید آن را حل کنید و همیشه آماده باشید. هیچ گاه زندگی خود را با دیگران مقایسه نکنید و از ازدواج خود اظهار پشیمانی نکنید و در تمام امور زندگی میانه رو و متعادل باشیم و اعتدال را رعایت کنیم تا کمتر دچار مشکل شویم.

زمانی که چیزهای خوب اتفاق می افتند، جشن بگیرید:

چیزهای جدید پیدا کنید، سرگرمی های جدیدی مثل دوچرخه سواری، کلاس آشپزی و یا شروع باغبانی این کار باعث می شود که هیجان به حرکت در بیاید. به او بگویید که به چه چیزی نیاز دارید. آن ها نمی توانند ذهن شما را بخوانند.

بسیار مهم است که زمانی را تنها باهم بگذرانید، صرف نظر از این که چقدر شلوغ هستید – به خصوص زمانی که شما بچه دارید. حتی بدون پول هم می توانید به سادگی به پیاده روی بروید یا شام ساده ای باهم بخورید.

امنیت روانی برای همسرتان ایجاد کنید:

محیط خانواده را با صفا و مطلوب و دوست داشتنی نماییم تا همسرمان در آن احساس رضایت کند و از امنیت روانی برخوردار باشد.

با هم بودجه بندی کنید:

یک راه عالی برای صحبت در مورد طرح ها و رویاها برای آینده و اینکه چطور آن ها را انجام دهید است.

برای دلجویی از همسر خود و خاموش کردن خشم وغضب و نفرت او ، همچنین دور ساختن خطرات تهدید کننده زندگی، از جملات زیبا و شورانگیز استفاده کنیم.

به ارزش ها اهمیت دهید:

ارزش ها از ستون های اصلی خانواده هستند پس همیشه به ارزش های دینی، اخلاقی و خانوادگی پایبند باشیم؛ زیرا پایبند بودن به ارزش ها سبب دوام و استحکام خانواده می شود و موجب حفظ اصالت او می شود.

شاد باشید:

چطور با شوهر رفتار کنیم

شاد بودن همیشه ارزشمند است، پس سعی کنی خود را خوشحال و سرحال نشان دهید تا خستگی از تن همسرتان دور شود.

سورپرایز شیرین است پس یکدیگر را شگفت زده کنید:

مانند یادداشت های خاص، هدایای کوچک، پخت غذای مورد علاقه آن ها و یا برنامه ریزی یک تعطیلات آخر هفته.این به همسرتان می فهماند که شما هنوز عاشق او هستید و باعث می شود که شما هم عشق را احساس کنید از طرف دیگر، زمانی که همسرتان کار ویژه ای برای شما انجام می دهد، قدردانی خود را نشان دهید.آن ها ممکن است بدانند، اما خوب است که به آن ها با صدای بلند بگویید.

شریک زندگی خود را بزرگ کنید و از او پشتیبانی کنید:

پیش از قضاوت، وقت بگذارید تا خود را جای او قرار دهید. شما باید تا جایی که می توانید از انتقاد غیر ضروری و یا منفی نگری اجتناب کنید.

مثبت اندیش و خوش بین باشید:

با بیاد آوردن لحظات شیرین زندگی بدبینی را از زندگی مشترکتان دور کنید، داشتن نگاه خوش بینانه به زندگی و اطرافیان باعث ایجاد آرامش و بذل محبت و عاطفه می شود و همین موجب تغییری در شما خواهد شد تا بیشتر به جنبه های مثبت و خوب همسرتان فکر کنید و ایرادات او را فراموش کنید.

به روابط زناشویی توجه داشته باشیم:

زیرا نداشتن رابطه زناشویی سبب بروز مشکلات مختلف خانوادگی، روحی و روانی برای هر یک از طرفین می شود و زندگی را با خطرهای جدی روبرو می کند.

همدیگر را بخندانید :سعی کنید همه چیز را جدی نگیرید.

مکالمه کلید است. زمانی که ازدواج شما به یک مانع ویژه برخورد می کند، به خودتان یادآوری کنید که زمانی که اگر جای او بودید، باید بهتر و تکامل یافته تر می بودید. وقتی که همسرمان با ما صحبت می کند به او حرف هایش توجه کنیم و شنونده ی خوبی باشیم و گاهی با جملات کوتاه یا تکان دادن سرمان نشان دهیم که به حرف هایش توجه داریم.

دوستان متاهل داشته باشید، اما هم چنین دوستان خودتان راهم داشته باشید که بدون همسر خود به طور مرتب با آن ها سر و کار داشته باشید.

برای اینکه آینده بهتری برای همسرمان بسازیم در زمینه های مختلف او را تشویق کنیم و موقعیت ها و پیشرفت هایش را گوشزد کنیم . همچنین برای او و صحبتهایش ارزش قائل شویم و همواره از او حمایت کنیم.

نسبت به زمان و پول بیشتر بخشنده باشید:

خودتان را خوشحال کنید. اگر در حالت رکود هستید، تمایل خواهید داشت آن را به همسر خود منتقل کنید یا بخواهید آن را درست کند. شما باید خودتان را تصحیح کنید.

توجه داشته باشید که اولین کسی که از پیشرفت همسرش سود می برد، شما هستید پس به پیشرفت همسرمان توجه کنیم و اهمیت دهیم و از پیشرفت او خوشحال شویم.

با همسر خود مهربان و صمیمی باشیم و او را جزئی از خود بدانیم و خوبی هایش را بازگو کنیم و همه تلاشمان را برای کمک به همسرمان انجام دهیم . با مهربانی می توانیم مالک قلب های یکدیگر باشیم .

حالت دفاعی نگیرید. سعی کنید از جای عشق و محبت به اشیا نزدیک شوید و فرض نکنید که مورد حمله قرار گرفته اید.

اعتماد کنید و قابل اعتماد باشید:

سعی کنید همیشه به خاطر داشته باشید که چرا عاشق همسرتان شدید. بگویید:عاشقت هستم. و به شریک تان بگویید که چقدر جذاب به نظر می رسد.

در زندگی برای حرف ها و قول های خود ارزش قائل شویم و خوش قول باشیم زیرا خوش قولی نشانه ی احترام به خود و همسر است.

برای دلگرم کردن همسرتان به زندگی به او بگویید به خاطر عشق تو همه ی سختی های زندگی مان را می پذیرم .

آنچه را که دارید تحسین کنید و درک کنید که ازدواج در طول زمان ممکن است شکننده باشند و نیاز به مراقبت دارد.

از زمان حال لذت ببرید. اضافه کردن خانه، بچه و غیره فقط همه چیز را پیچیده تر می کند. در هر جایی که در آن هستید، آن را در آغوش بگیرید و از وی لذت ببرید و بخاطر وجودش و داشتنش خدارا شکر کنید.

 

1- با شوهری که از سر کار می آید چه رفتاری دارید؟

الف- چه باید کرد؟

چطور با شوهر رفتار کنیم

1- سلام و احوالپرسی معمول منتها با خوشرویی و گفتن «خسته نباشید».

2- گرفتن کیف، کت و بسته های خریداری شده

3- دادن خبرهای خوش

4- آرام کردن فرزندان و هر یک را به کاری مشغول کردن.

5- سریع آماده کردن میز غذا یا چیدن سفره.

6- پرس و جو از اوضاع کاری روز و فرصت دادن به مرد تا حرف هایش را بزند.

و خلاصه به هر طریق می توانید احساس خوب خود را از ورود شوهر به منزل ابراز کنید.

حرف دیل کارنگی یادتان باشد که می گوید :«تبسم خرجی ندارد ولی سود بسیاری دارد.»

ب- و اما چه نباید کرد؟

1- بی اعتنایی و سرد رفتار کردن.

2- در خواست انجام کاری پیش از غذا خوردن.

3- گله و شکایت از بچه ها و یا شکوه و شکایت از کارهای روزانه.

4- درخواست پول یا بیان سایر توقعاتی که احتمالاً برای مرد مشکل آفرین است.

شاید بگویید این موارد پیش پا افتاده است، اما لطفاً صادقانه پاسخ دهید، آیا با وجود آگاهی از این موارد جزئی، به آنها عمل می کنید یا فقط گاهی یکی – دو تایی را اجرا می کنید؟

2- اگر شوهرتان دیر به منزل بیاید با او چه رفتاری دارید؟

یکی از عمده ترین اختلاف های زوجین، دیر آمدن مرد به خانه است. طبیعی است هیچ مردی حق ندارد بدون دلیل موجه دیر به خانه برود. اما خانم ها هم نباید در صورت دیر آمدن مرد به منزل، جنجال به پا کنند. خانم ابتدا باید علت واقعی را پیدا کند تا از روی حدسیات و افکار منفی خود واکنشی نشان ندهد که رابطه را پر از خشونت و مشاجره کند.

زن باید علت دیر آمدن را سؤال کند وگرنه مرد فکر می کند این موضوع برای زن بی اهمیت است، اما در عین حال زن باید سؤال خود را با لحنی آرام مطرح کند، آن هم پس از این که شوهر شام خورد و کمی استراحت کرد. زن باید او را متوجه کند که به خاطر نگران بودن چنین پرسشی کرده است. با این برخورد ، شوهر مجبور می شود با حوصله و به نرمی دلیل دیر آمدنش را توضیح دهد.

اما اگر زن لحن تند و غیر دوستانه ای داشته باشد مرد احساس می کند مورد بازخواست قرار گرفته، از طرفی هم خسته و گرسنه است بنابراین ممکن است حتی با لحن زننده ای مثلاً بگوید «به تو مربوط نیست»، یا سکوت کند.

مردی می گفت «شغلم طوری است که اکثراً نمی توانم سر ساعت به منزل برسم، هر چند همسرم از این وضعیت با خبر است اما تا می رسم غُرولند می کند. من هم دیگر به این رفتارش عادت کرده ام و دیگر تلاشی برای سر وقت رسیدن نمی کنم. از این که فکر می کنم او به من ظنین است عصبانیتم دو برابر می شود.»

البته بهتر است مرد در این صورت تلفنی به خانم خبر دهد، اما به او حق بدهید که شاید گاهی تلفن دم دست او نباشد. برخی از مردها هم می گویند اگر هر بار به خانه تلفن کنیم همسرمان عادت می کند، آن وقت اگر یک بار نتوانیم زنگ بزنیم بیشتر نگران می شود.

اما از اینها گذشته، کمی هم باید مسئله را از دید خانم ها بررسی کنیم. بیشتر زنان مایلند ساعت دقیق آمدن همسرشان را بدانند. اما منظور آنها بازخواست یا کنجکاوی نیست بلکه می خواهند غذا را طوری آماده کنند که به محض ورود همسرشان، غذا را بکشند. حالا شما خود را به جای همسری بگذارید که نمی داند کِی پلو را دم کند تا نسوزد، کِی خورش را بار بگذارد که به موقع حاضر شود، به بچه ها غذا بدهد یا نه و خلاصه دهها مورد دیگر که به سلیقه شخصی زنان مربوط می شود. اگر شوهر دیر کند تمام نقشه های همسرش را به هم می ریزد. در حالی که وقت شناسی حداقل احترامی است که مردان می توانند به زحمت های روزانه همسرشان بگذارند.

از یاد نبریم نهایت آرزوی هر زن، فراهم کردن شرایط آسایش و راحتی برای شوهرش است. باید قبول کرد که وقتی او یکی دو ساعت را در نگرانی و اضطراب به سر برده باشد، نمی تواند خوش آمدگوی خوبی به هنگام ورود شوهرش باشد.

در اینجا باید به زنان خوب و دوستدار شوهر توصیه ای کنیم. شما که دوست ندارید به تنهایی غذا بخورید و حتماً باید شوهرتان در کنارتان باشد لازم است به نکته ای ظریف توجه کنید. اگر مایلید او هرچه زودتر وضع مالی اش را بهبود بخشد و خواسته هایتان را برآورده سازد، باید خود را برای این گونه دیر آمدن ها آماده کنید. زیرا همیشه چنین فرصت کاری خوبی برای همسرتان مهیا نیست. در چنین مواقعی باید برای خود سرگرمی سالمی پیدا کنید تا هم شوهرتان آسوده خاطر به کارهایش برسد و هم شما هنری بیاموزید، یا تخصصی پیدا کنید. زنان موقعیت شناس، شغل شوهر را دست کم نمی گیرند، زیرا موفقیت مرد، بازده اقتصادی خوبی خواهد داشت و رفاه خانواده بیشتر می شود. در ثانی رضایت خاطری که از این بابت به مرد دست می دهد تأثیر مطلوبی بر روابط زناشویی می گذارد. مردی که از کارش راضی است به نسبت مردان دیگر در خانه خوش اخلاق تر است و در برابر ناملایمات صبوری بیشتری نشان می دهد. البته زنان در صورتی باید چنین فرصتی به شوهر خود بدهند که مدت آن قابل قبول باشد وگرنه شوهر باید در برنامه کاری خود تجدید نظر کند، زیرا زندگی فقط کار و مادیات نیست.

3- با «سکوت شوهر» چه برخوردی کنیم؟

بیشتر خانم ها از سکوت شوهر در خانه سراسیمه و نگران می شوند، نشاط خود را از دست می دهند و این سکوت را به خود نسبت می دهند و پیش خود فکر می کنند: دوباره از چه دلخور است که حرف نمی زند. آیا ممکن است دیگر مرا دوست نداشته باشد؟ این حق خانم هاست که از مسائل شوهر خود مطلع باشند. یک زن دوست دارد شوهرش تمام اسرارش را با همسر در میان بگذارد، تا هم احساس غریبه بودن نکند و هم این که دوست دارد سنگ صبور شوهر خود باشد تا شاید بتواند کمکی کند. اما خانم ها باید به این مورد هم توجه کنند که بیشتر شوهرها مایل نیستند مشغله های فکری شان را با همسر خود در میان بگذارند چون می ترسند او را دچار نگرانی و اضطراب کنند. به علاوه چون مطمئن هستند از عهده حل مشکل بر می آیند فکر می کنند تا آن وقت نباید به همسرشان چیزی بگویند. گرچه نمی شود این رفتار را صد درصد تأیید کرد اما آنها با حسن نیت چنین می کنند. همسرتان فقط می خواهد شما ناراحت نشوید. مردی که تمام مشکلات کاری خود را با همسرش در میان بگذارد در واقع بخشی از بار آن را به دوش او منتقل می کند. به جای این که از شوهرتان انتظار داشته باشید تمامی افکار و اسرارش را با شما در میان بگذارد، به او فرصت دهید تا تنها بماند. در ضمن شرایط آرامش او را مهیا کنید و تا می توانید مهربانی کنید. این رفتار باعث می شود شوهرتان در کمال آسایش به مشکلش بیندیشد و برای حل آن اقدام کند. در چنین خانه ای است که مرد می تواند تمام غصه هایش را فراموش کند.

4- مواظب حسادت های شوهرتان باشید

برای داشتن حس تفاهم با شوهرتان باید بدانید که او چه روحیه ای دارد. آیا انتظار دارید از همکار شوهرتان تمجید کنید و او ناراحت نشود؟ اگر می خواهید همیشه در قلب شوهرتان جای داشته باشید هیچ گاه بیش از حد از مردی نزد او تعریف نکنید. هیچوقت چیزهایی را که از دیگران یاد می گیرید با آب و تاب پیش او بازگو نکنید. از کجا می دانید به غرور شوهرتان برنخورده است؟ گاهی بعضی از مردها حسادت خود را پنهان می کنند و قدرت ابراز آن را ندارند، آن وقت دچار دردی درونی می شوند که پیامدهای آن خوشایند نیست. شما باید متوجه این خصیصه مردها باشید. از سوی دیگر شوهرتان با حسادت خود به طور غیرمستقیم به شما نشان داده است چقدر دوست تان دارد.

5- غرغر کردن چاره کار نیست

در بیشتر مواقع حرف هایی که خانم ها می زنند درست و منطقی است، اما در زمان و نحوه بیان مطلب اشکال است. اگر نتیجه کاری خوب بود می توان تکرارش کرد، اما اگر حاصل منفی بود باید شیوه دیگری در پیش گرفت. شما با سرزنش، غرولند، بداخلاقی و رنجور نمایی فقط مرد را از خانه فراری می دهید! خانه محل آسایش و آرامش همسر شماست. اگر دائماً خطاهای او یا مشکلات خود را به رخش بکشید عاقبت می گریزد و به جایی پناه می برد که از این مزاحمت به دور باشد (البته این مطلب به معنی تأیید این رفتار مردان نیست). رگ خواب شوهرتان را به دست آورید، آن وقت همه چیز درست می شود. با گوشه و کنایه حرف زدن و زخم زبان را از صحبت های خود حذف کنید.

به مردان عاشق نیز توصیه ای می کنیم: برای این که روح زن را شاداب و با نشاط سازید باید بخشی از اوقات فراغت خود را فقط به او اختصاص دهید. یک زن نیاز به توجه و احساس امنیت دارد. از یاد نبریم زن ها از طریق محبت و عشق ورزی بهتر و راحت تر با مردان کنار می آیند تا با اهدای قطعه ای جواهر. به همسرتان اجازه دهید گاهی خودش را برای شما لوس کند. مگر مردان گاهی خود را لوس نمی کنند و متوقع نیستند نازشان را بکشند؟!

گاهی پیش می اید که زن با رنجورنمایی یا نق زدن می کوشد محبت شوهرش را جلب کند. در چنین موقعیتی شوهر آگاه و دانا، زن را درک می کند و هرگز او را مجبور به اعتراف نمی کند که هدفش چیز دیگری است.چطور با شوهر رفتار کنیم

«گاهی دست نوازش، کنار او نشستن و صحبتی صمیمانه، معجزه می کند.»

افسوس که ما خودخواهانه به ندرت چنین می کنیم. زنان گاهی فقط نیاز به گوش شنوا دارند. با گفتن و گله کردن و گاهی از چیزی شکایت کردن روحشان را سبک می کنند. مرد خوب همواره این فرصت را به همسرش می دهد. به حرف های او گوش بدهید و او را تأیید کنید. این عمل را نه به صورت مکانیکی، بلکه از روی رغبت و با تمام وجود و به خاطر دل او انجام دهید.

«در این جهان نیاز به دوست داشتن و ستایش شدن، بیش از نیاز به نان است.» مادر ترزا

منبع : اینترنت

لینک ها

 آیا واقعاً دعوا نمک زندگی است؟ 

 اگر می خواهید مردی نمونه باشید باید بدانید که … 

 این مطلب، مال خانمهاست: چهار نکته همسردارى 

 آیا شوهر بی عیب وجود دارد؟ 

 توصیه هایی برای رسیدن به رابطه مؤثر با همسر خود 

 نقش های شوهر نسبت به زن 

 نقش های زن نسبت به شوهر 

 از ابراز علاقه به همسرتان خجالت نكشید 

 برخورد مناسب همسران با هم 

 علت یابی و راهیابی مسائل خانوادگی 

 فقط یك همسر خوشحال یاری بخش است 

کتاب های « روان شناسی »، « خانواده » « زنان » و « متفرقه » در فروشگاه اینترنتی تبیان

تبیان، دستیار هوشمند زندگی

پل های ارتباطی

بلوار کشاورز،خیابان نادری،نبش حجت دوست،پلاک 12

public@tebyan.com

02181200000

دسترسی سریع

محصولات و خدمات

اشتراک در خبرنامه

کلیه حقوق این سایت مربوط به موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان می‌باشد.

زندگی با شوهر زورگو میتواند بسیار مشکل باشد. روابطی که بر اساس سلطه گری و زورگویی یکی از دو طرف بنا شده اند معمولا روابط شاد و سالمی نخواهند بود. چرا که زورگویی مرد ممکن است باعث شود همسرش دچار احساس حقارت، اضطراب، خشم و افسردگی شود و اعتماد به نفس او در زندگی مشترک کاهش یابد. اما اگر میخواهید بدانید شوهر زورگو در زندگی مشترک چه رفتارهایی نشان میدهد و نحوه برخورد صحیح در برابر این رفتارهای زورگویانه چیست، در این مفاله با رادیو عشق همراه باشید.

فهرست مطالب

مردان زورگو و خودرای غالباً افرادی هستند که تمام تصمیم‌ها را می‌گیرند، مشکلات را حل می‌کنند و کارها را روبه‌راه می‌کنند. مردان غد و زورگو معمولاً اعتماد به نفس بالایی دارند.

مشکل اینجا است که مردان زورگو و کنترل کننده، احساسات دیگران یا حتی احساسات خودشان را در نظر نمی‌گیرند؛ این گروه از مردان به جای آن که رابطه برایشان مهم باشند، هدف برایشان مهم است و می‌خواهند به هر طریقی به هدفشان برسند. ممکن است مردان زورگو بتوانند به نتیجه برسند، اما غالباً دیگران را در مسیر رسیدن به هدف آزار می‌دهند. یک شوهر زورگو رفتارهای خاصی دارد که در این بخش به بررسی آنها می‌پردازیم.

کنترل کردن و تحت نظر گرفتن مداوم، متداول‌ترین نشانه‌ی شوهران زورگو و قلدر است. او به خودش اجازه می‌دهد که هر وقت دلش خواست تلفن یا ایمیل همسرش را کنترل کند. شوهر زورگو هر چند دقیقه یا چند ساعت یک بار به همسرش پیام می‌دهد یا با او تماس می‌گیرد، تا او را همواره تحت نظر داشته باشد.چطور با شوهر رفتار کنیم

شوهر کنترلگر هر جایی را که زنش می‌رود و هر کسی را که با او حرف می‌زند، کنترل می‌کند و حتی سعی می‌کند روابط همسرش با خانواده‌اش را نیز تحت نظر بگیرد. کافی است این شوهر غد متوجه شود که همسرش وقتش را با دیگران سپری کرده است، تا بنای بداخلاقی بگذارد، حتی اگر این دیگران همه زن باشند، باز هم این شوهر حسود و زورگو عصبانی می‌شود. به علاوه کوچکترین ارتباطی با یک مرد باعث می‌شود که آتش حسادت در دل او زبانه بکشد.

زورگویی شوهر می‌تواند منجر به سوءاستفاده کلامی، جسمی، عاطفی یا روحی شود. قربانی سوءاستفاده شدن در رابطه‌ی زناشویی خسارت شدیدی به سلامت روح و جسم زن وارد می‌کند.

آیا در خانه قربانی سوءاستفاده جسمی یا خشونت خانگی شده‌اید و شوهرتان کتکتان زده است؟  آیا همسرتان با تهدید و ارعاب شما را وادار می‌کند که علی‌رغم میل و خواسته‌ی خودتان عمل کنید؟

شوهر زورگو دائماً به همسرش دستور می‌دهد، غالباً بر سر همسرش فریاد می‌زند یا او را تحقیر می‌کند، از تمام کارهای همسرش ایراد می‌گیرد و هر مشکلی که پیش می‌آید، همسرش را به باد سرزنش می‌گیرد. خیانت یکی از گونه‌های قوی سوءاستفاده عاطفی به شمار می‌آید.

مرد زورگو سعی می‌کند تقریباً تمام تصمیم‌های همسرش را کنترل کند. همسر زورگو و خودرای گوش شنوایی برای شنیدن نظرات همسرش ندارد. حتی اگر زن نقش موثرتری در زندگی زناشویی داشته باشد و درآمدش از شوهرش بالاتر باشد، باز هم این شوهر است که حرف آخر را می‌زند و صاحب اختیار زندگی است.

آیا شما هم در تصمیم‌های مهم زندگی، مانند خرید خانه یا ماشین مشارکت دارید؟ آیا همسرتان درباره شغل، خانواده یا برنامه‌های آینده با شما مشورت می‌کند؟

اگر پاسخ شما منفی است یعنی در زندگی مشترک تحت سلطه و زورگویی شوهرتان هستید.

اکثر شوهران دیکتاتور معمولاً افکار و نظرات همسرشان درباره تربیت فرزندان را قبول ندارند. این پدران مستبد به مادر خانواده اجازه نمی‌دهند که قوانینی را برای کنترل کردن فرزندان تعریف کند یا تصمیم بگیرد که چه کاری به نفع بچه‌ها است. مادر خانواده در این شرایط درمانده و ناامید می‌شود و احساس می‌کند از مقام مادری به پرستاری بچه‌ها تنزل داده شده است.

این پدر مستبد خانواده است که درباره‌ی همه چیز، از مدرسه تا امور روزمره تصمیم می‌گیرد و صاحب اختیار مطلق بچه‌ها است. شوهر زورگو تمام قوانین خانه، از ساعت برگشت به خانه تا نمرات قابل قبول مدرسه یا مدیریت عادت‌های اشتباه را تعیین می‌کند. مرد خودرای فکر می‌کند که آنقدر عاقل و دانا هست که درباره‌ی همه چیز به تنهایی تصمیم بگیرد.

بدون شک کنترل مالی متداول‌ترین نشانه‌ی استبداد و زورگویی مردان است و اعضاء تحت سلطه‌ی خانواده باید برای کوچکترین مخارج، حتی هزینه‌های روزمره نیز جواب پس بدهند. یک مشکل این است که همسر و فرزندان یک مرد زورگو باید برای کمترین مبلغی پاسخگو باشند و مشکل دیگر اینجا است که اصولاً مبلغ چندانی در اختیارشان قرار نمی‌گیرد که بخواهند آن را خرج کنند.

اگر شاغل هستید و با این حال همسرتان همه درآمد شما را در اختیار میگیرد و هیچ حقی در آن ندارید یا اینکه برای هر ریال خرج کردن باید به او جواب پس بدهید، به این معناست که تحت سلطه مالی شوهرتان قرار گرفته اید.

آیا زن‌هایی که با مردان زورگو ازدواج کرده‌اند، می‌توانند به بهبود زندگی خود امیدوار باشند؟ بله، با برخورد درست با شوهر زورگو می‌توانید زندگی‌تان را نجات دهید، اما قبل از آن باید بدانید که چه رفتارهایی با شوهر زورگو اشتباه است.

زن درمانده و زخم خورده در مقابل استبداد شوهر این طرز فکر را اتخاذ می‌کند که: “اگر می‌خواهی من را کنترل کنی، من هم تا جایی که جان در بدن دارم با تو می‌جنگم، پس بچرخ تا بچرخیم!” این رویکرد خشم و نفرت را در دل طرفین انباشته می‌کند و زمینه را برای بحث‌های آتشین آماده می‌کند. هر چه شوهر زورگو بیشتر جر و بحث کند، شما هم مقابله به مثل می‌کنید و جوابش را با لحنی تندتر می‌دهید. اما با این برخورد راه به جایی نمی‌برید و هیچ کدام برنده نمی‌شوید، اما بازی قدرت ادامه پیدا می‌کند و بحث و دعوا هیچ‌گاه متوقف نمی‌شود. بسیاری از همسران این الگوی رفتاری را سالیان متمادی ادامه می‌دهند.

قبول کنید که ازدواج نوعی شراکت است و هیچ یک نباید در زندگی مشترک مورد سوءاستفاده جسمی یا عاطفی قرار بگیرید. اگر همسرتان بر سرتان فریاد می‌زند و داد می‌کشد، سعی کنید به جای داد زدن، با خونسردی و آرامش با او صحبت کنید و نظرتان را محترمانه با او در میان بگذارید. به خاطر داشته باشید که هر فردی حق دارد نظر خاص خودش را داشته باشد و آن را اعلام کند. اگر شوهرتان داد و فریاد زدن را ادامه داد، به جای این که همانجا بنشینید، بلند شوید و با آرامش از اتاق بیرون بروید و خودتان را سرگرم کار دیگری بکنید.

زن خسته و منفعل با خودش فکر می‌کند که: “من تسلیم شوهر زورگویم می‌شوم تا دیگر جنگ و دعوایی پیش نیاید.” این گروه از زنان می‌خواهند به هر قیمتی شده که صلح را برقرار کنند و به آرامش برسند. اما از قضای روزگار این برخورد سلطه‌پذیر و خادمانه به صلح منتهی نمی‌شود. شاید از بیرون به نظر برسد که زن و شوهر زندگی آرامی دارند، اما واقعیت این است که میدان نبرد به درون و تعارض‌های درونی کشیده شده است.

بنابراین به جای آن که همه چیز را در سکوت تحمل کنید و سرزنش‌های شوهر زورگویتان را مظلومانه بپذیرید، به شوهرتان بفهمانید که هرچند به نظراتش احترام می‌گذارید، اما احتیاجی ندارید که او همیشه برای شما تعیین تکلیف کند.

در ادامه چند روش و راهکار برای برخود صحیح در برابر زورگویی و سلطه طلبی شوهر بیان شده است:

با بحث‌ها و نظرات شوهر کنترلگر و مستبدتان موافقت می‌کنید، اما اجازه نمی‌دهید که او شما را کنترل کند. موافقت محترمانه بدون تن دادن به استبداد و زورگویی شوهر به شدت این مرد خودرای را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این طرز برخورد عزت نفس یا غرور مرد مستبد و سلطه‌گر را خدشه‌دار نمی‌کند. با نظرات و ایده‌های شوهرتان مخالفت نمی‌کنید، چون شوهرتان این مخالفت را به عنوان انتقاد شخصی تعبیر می‌کند. بعد از انجام دادن نیمه‌ی اول باید نیمه‌ی دوم را نیز اجرایی کنید، یعنی این که اجازه ندهید شوهرتان شما را کنترل کند و برای مثال اجازه ندهید کالاهایی را که دوست ندارید، به صرف ارزان بودن به شما تحمیل کند و بخرد. این طرز برخورد در درازمدت بسیاری از شوهران زورگو را تحت تاثیر قرار می‌دهد و موجب می‌شود که رفتار متعادل‌تری در زندگی پیدا کنند.

ناظران خوب و باتجربه در دنیای تجارت و ورزش، نقاط قوت کارکنان یا بازیکنان را پیدا می‌کنند و حداکثر استفاده را از آنها می‌برند. این اصل در زندگی زناشویی نیز کاربرد دارد و برای تحت تاثیر قرار دادن شوهر زورگو بسیار مفید است. از آنجایی که شوهران کنترلگر عملکرد برایشان مهم است، برای رسیدن به اهداف خود به این چالش‌های جدید واکنش نشان می‌دهند. بنابراین همسر زورگو از درخواست کمکی که از او می‌کنید، استقبال می‌کند؛ برای مثال به شوهرتان بگویید: “تو خیلی خوب برای رسیدن به اهدافت برنامه‌ریزی می‌کنی. میتونی تو این مورد به من کمک کنی؟ یکی از دوستام از من خواسته که راهکارهایی رو برای بهتر و جذابتر شدن زندگی مشترکشون پیشنهاد بدم. چند تا فکر به ذهنم رسیده، اما دوست دارم نظرات تو رو هم بدونم. شاید بتونیم تا هفته‌ی بعد فکرامونو رو هم بریزیم و به نتیجه برسیم.” احتمالاً همسرتان با ایده‌های فوق‌العاده شما را غافلگیر خواهد کرد.

این ایده‌ها شامل خواندن کتاب‌های مربوط به زندگی زناشویی و صحبت کردن درباره آنها، شرکت در سمینارهای تقویت زندگی مشترک، اختصاص دادن ساعتی از روز به گفتگو، قرارهای هفتگی شبانه، بدون مناسبت هدیه خریدن و … می‌شود. از آنجایی که همسر وظیفه محورتان در رسیدن به این ایده‌ها نقش داشته است، احتمالاً تمایل بیشتری پیدا می‌کند تا فعالیت‌های پیشنهادی خود را دنبال کند و به مرحله‌ی اجرا دربیاورد. اگر بتوانید همسر زورگویتان را ترغیب کنید که مهارت‌های طبیعی خود را برای بهبود زندگی مشترکتان به کار بگیرد، هر دو نفر از این قدرت درونی او بهره‌مند خواهید شد.

به خاطر داشته باشید که در بحث با یک مرد زورگو نمی‌توانید برنده‌ی میدان باشید، فقط می‌توانید نبرد را طولانی‌تر کنید. اما اگر با او موافقت کنید و از نقاط قوتش به نفع زندگی مشترکتان استفاده کنید، مطمئن باشید که هر دو می‌توانید پیروز میدان باشید. سرسختانه اما در کمال آرامش و مهربانی از تسلیم شدن در برابر زورگویی‌های همسرتان خودداری کنید. شما نمی‌توانید همسرتان را تغییر دهید، اما می‌توانید بر او تاثیر بگذارید.

رفتار شوهر مستبدتان را نادیده نگیرید. زمانی که از رفتار ناپسند شوهرتان چشمپوشی کنید، او فکر می‌کند که مشکلی با زورگویی‌هایش ندارید و آزارها و شکنجه‌هایش بیشتر می‌شود.

در زندگی مشترک اعتماد به نفس داشته باشید.

به همسرتان بفهمانید که به هیچ وجه از رفتار زشت و قلدرمآبانه‌ی وی راضی نیستید و دوست ندارید که برایتان رئیس بازی دربیاورد. اکثر شوهران زورگو در مقابل همسرانی که سر تسلیم در برابر ظلم‌هایشان فرو نمی‌آورند، واکنش نشان می‌دهند و با آنها وارد جنگی تن به تن می‌شوند. نترسید و میدان را خالی نکنید، اجازه ندهید که مسائل مهم زندگی‌تان حل نشده باقی بماند و مجبور شوید، یک عمر با تحقیر و درماندگی زندگی کنید. شفاف و قاطع با همسرتان برخورد کنید. به همسرتان بگویید که هیچ اشکالی ندارد که نگرانی‌ها و نظراتش را مطرح کند، اما حق زیاده‌روی و تحمیل کردن نظراتش را ندارد.

برای این که همسرتان دست از کنترل کردن شما بردارد، خودتان باید قاطعانه برخورد کنید و از این به بعد هر کاری که می‌گوید، انجام ندهید. همسرتان را متوجه این حقیقت بکنید که شما هم می‌توانید و باید برای زندگی‌تان تصمیم بگیرید. زمانی که اجازه بدهید همسرتان به تمام جنبه‌های زندگی‌تان ورود کند و همه چیز را تحت نظر بگیرد، او ناخودآگاه شروع به کنترل کردن شما می‌کند.

اگر فکر می‌کنید که همسرتان شما را درک نمی‌کند، بهتر است قبل از آن که زندگی‌تان از هم بپاشد، رابطه‌تان را ترمیم کنید. درباره مشکلات زندگی‌تان با هم حرف بزنید و روش‌هایی را برای نزدیکتر شدن به هم پیدا کنید.

از خانواده، دوستان یا مشاور کمک بگیرید: اگر نگرانید که مبادا همسرتان از شنیدن این که زورگویی‌ها و انحصارطلبی‌هایش را دوست ندارید، آشفته شود، از خانواده یا دوستانتان بخواهید که با او صحبت کنند. چنانچه حس می‌کنید که صلاح نیست رفتار ناخوشایند همسرتان را برای خانواده و دوستانتان فاش کنید، از مشاور کمک بگیرید.

از نشانه های مرد زورگو این است که درمورد ارتباطات اجتماعی همسرش و نحوه هزینه کردن او بیش از حد کنترلگری نشان میدهد. همچنین او اجازه دخالت مادر را در نحوه تربیت فرزندان نمیدهد. زورگویی گاهی با خشونت و آزار جسمی و کلامی نیز همراه است. وقتی مردی در تصمیمات مهمه زندگی مشترک با همسرش مشورت نمیکند نیز به نوعی زورگویی و سلطه گر را در پیش گرفته است.

دو نوع برخورد و جبهه گیری اشتباه در برابر شوهر زورگو این است که در زندگی مشترک بازی قدرت به راه اندازید و شما هم مانند او بخواهید زورگویی و سلطه جویی یا لجبازی را در پیش بگیرید. یا اینکه برعکس، در مقابل زورگویی او همیشه کوتاه بیایید و مظلوم و مطیع فرمان او باشید.

برخورد و رفتار صحیح در برابر شوهر زورگو شامل 4روش میشود. در روش اول شما میتوانید به کمک تایید کردن و توافق کردن با او در برخی موارد، راه سازگاری را با او در پیش بگیرید. در روش دوم میتوانید از حس قدرت طلبی او برای بهبود اوضاع کمک بگیرید. روش سوم این است که به صورت روشن و قاطع با زورگویی مواجه شوید. در نهایت آخرین روش مواجهه با شوهر زورگو این است که به متخصص و مشاور مراجعه کنید تا بتوانید با بهبود روابط زناشویی و کسب مهارات برقراری ارتباط موثر با همسر، رابطه تان را ترمیم کنید. درک صحیحی از انتظارات یکدیگر پیدا کنید تا هیچ کدام از دو نفر احساس تحقیر یا مورد ظلم واقع شدن نکند.

عشقت رو جذب کن

میخوای یاد بگیری چطور روز به روز بیشتر قلب عشقتو بدست بیاری؟ چطور یه رابطه موفق منجر به ازدواج داشته باشی؟ چطور یه زندگی مشترک موفق داشته باشی؟ پس فرصت را از دست نده! تو هم به جمع دنبال کنندگان پیج رادیو عشق در اینستاگرام اضافه شو…

عضویت در خبرنامه رادیو عشق

38 بازدید

چطور با شوهر رفتار کنیم

71 بازدید

168 بازدید

144 بازدید

176 بازدید

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مشترک نمی شومدریافت همه دیدگاه های این نوشتهفقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم

سلام شوهر من حرف حرف خودشه تو تربیت بچه ها ،بیرون رفتن و تفریح که کجا بریم و با کی بریم.حتی تو خرید مبل خونه ام از من نظر نمیخواد.هر کجا بخوام برم و یا هرکاری بخوام بکنم که به اون نیاز داشته باشم مثلا خرید اولین کلمه ای که ازش میشنوم نه هست.اگه بخوام بحث کنم که چرا کمکم نمیکنی یا چرا بیرون نمیریم یا فلان کار رو میخوام بکنم چرا اجازه نمیدی دست اخر به دعوا و کتک کاری میکشه.احساس افسردگی شدید دارم گاهی ارزوی مرگ میکنم تا از این شرایط راحت بشم مدام سرزنش مدام تحقیر .ایا اینا نشون میده اون مستبده یا من واقعا باید به حرفاش گوش بدم و سکوت کنم و هرکاری اون میگه انجام بدم؟؟؟؟

سلام دوست گرامی آیا این روال اخلاقی همسرتان از ابتدا وجود داشته است یا خیر؟ تابحال در برابر رفتارهای ایشان چه واکنش‌هایی از خودتان نشان دادید؟ تابحال برای حل این مشکلات به زوج‌درمانگر مراجعه کردید؟ ابتدا باید جزییات بیشتری از رفتارهای خودتان و همسرتان بگویید تا مشاور بتواند به صورت دقیق دلیل این رفتارها را مت.جه شود و با توجه به شرایط شما، راه‌حل‌های مختلفی را بررسی کند.

سلام شوهر من همه اخلاقاش خیلی خیلی خوبه، فقط یه مشکلی که داره به من میگه با هیچ دوستی با هیچ فامیلی حق رفت و آمد و یا حتی این که شمارمو داشته باشند، حتی فامیلا مخالفه. ولی خودش با هر کسی که دوس داره حتی خیلی از دوستاشو که منم نمیشناسم به هر نحوی شده میره خونشو و میگه من مردم مشکلی نداره، البته نه این که بگم زیاد بره ولی ماهی یه بارو میره. خیلی بهم زور میاد که من حتی نباید تلفنی با فامیل خودم حرف بزنم ولی اون همه کار میکنه در اخرم میگه تو منو حبس کردی من زن ذلیلم تروخدا بگید چیکار کنم؟؟

سلام دوست گرامی به نظر می‌رسد پس از ازدواج شما و همسرتان نتوانسته‌اید که درباره روابط خودتان با فامیل و اطرافیان به تفاهمی برسید، در حالیکه نیاز به ارتباط برای هر دونفرشما، نیازی حیاتی است. شما باید شیوه جرات مندانه بیان درخواست از همسرتان را یاد بگیرید تا بتوانید نیاز خودتان را به رابطه سالم با اطرافیان بازگو کنید. این درخواست به این شیوه مطرح می‌شود: من+احساسم+اتفاقی که افتاده+درخواست من مثال: من از اینکه نمی‌تونم با اطرافیانم تلفنی یا حضوری صحبت کنم، واقعاً ناراحتم و حس می‌کنم که از همه جا طردشدم، ازت درخواست می‌کنم که راجع به این مسائل باهم صحبت کنیم تا به نتیجه برسیم. در این شیوه درخواست شما بدون هیچ تهدید یا بی‌احترامی از نیاز و احساس خود صحبت کردید.

سلام. شوهر من کاش داد و بیداد میکرد. اگر هرچی میگه بهش چشم نگم بعد شروع میکنه به حرف نزدن بی محلی کردن. خستم کرده.از یه دختر سرزنده و فعال شدم یه ادم خونه نشین بی اعتماد به نفس. اصلا از هیچ چیز زندگیم خبر ندارم.برنامه های اینده میزان درامدش و حتی ایا این هفته میریم بیرون؟ حتی یه شب رستورانم من نمیتونم برنامه ریزی کنم چون فقط وقتی اون میگه. چکار کنم؟

سلام قطعا کنار اومدن با این شرایط سخته چون احتمالا همسرتون یک سری ویژگی‌های شخصیتی داره که به راحتی قابل تغییر نیست. اما باید بدونید شما تغییر یک دفعه‌ای نمی‌تونید در رفتار همسرتون و زندگی‌تون ایجاد کنید اما با یاد گرفتن یک سری مهارت‌ها می‌تونید کم‌کم این روالو تغییر بدین. پیشنهاد می‌کنم با سیستم مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

سلام.همسر من خیلی زورگو هست خیلی داره اذیتم میکنه ..زندگی منو داره فدای زندگی پدر مادرش میکنه…همسرم تک فرزن مادرش هست و پدرش یک زنه دیگه داره که از اون یک دختر و پسر داره ولی درحال حاضر با زن اول که مادر همسرمه داره زندگی میکنه…همسرم فقط به فکر پد مادرشه و میخاد تلافی زندگی گذشته مادرش رو بکنه ..یکساله که ازدواج کردیم ولی تا حالا هیچ جا باهم تنهایی نرفتیم حتی یک پارک تو شهر خودمون…به من میگه بدون پدر مادرم نمیتونم،میگه بدون اونا بداخلاقم و نمیتونی منو تحمل کنی…خیلی دارم اذیت میشوم هرهفته جمعه باید باهاشون برخلاف میلم بیرون برم….از بدترین زورگویی های همسرم اینه که میگه هروقت خانوادت یعنی پدرمادرم و خواهرام میخان بیان خونمون باید پدر مادر ایشونم دعوت کنیم…میگه فقط پدر مادر من حق دارن تنها بیان خونمون چون خونه بچشونه ولی از تو نمیتونن چون اینجا مار تو نیست ….تو این یکسال ۱۱ ماهش دعوا داشتیم خسته شدم از دستش ، وقتی میگم بریم مشاوره میگه من پولی برا مشاوره تو ندارم در صورتی که شرایط مالی خوبی داره..به سختی برای من خرج میکنه به سختی بهم پول میده و همیشه ازم حساب کشی میکنه که پول اضافی بهم نده…خسته شدم از دستش تا حالا به خانوادم هیچی نگفتم چون خجالت میکشم تو رو خدا کمکم کنید بخاطر آبروم دارم تحملش میکنم

سلام متاسفانه همسر شما اصلا برای خانواده جدیدش مرز قائل نیست و به شدت به پدر و مادرش وابستگی داره. از چند دیالوگی هم که از ایشون نقل کردید مشخصه باورهای مخربی در این زمینه داره. مطمئنا با این حد از ابستگی و این طرز فکر شما به سختی می‌تونید تغییری در ایشون ایجاد کنید. این مسئله چیزی نیست که با یک یا دو راهکار برطرف بشه و حتما نیاز به جلسات متعدد و همکاری همسرتون وجود داره. تنها کاری که شما می‌تونید انجام بدید اینه که موضع‌گیری کمتری در مقابل خانواده‌اش داشته باشید تا همسرتون خودش رو مجبور به یارکشی ندونه، چون مشخصا خانواده‌اش رو در تیم خودش می‌بینه. باید سعی کنید با موضع‌گیری کمتر و تقویت رابطه‌تون، پیوند خودتون دو تا رو قوی‌تر کنید تا در بلند مدت بتونید از این پیوند برای کاهش وابستگی همسرتون به خانواده‌اش کمک بگیرید. البته این کار سخت و زمان‌بریه و نیاز به حوصله و صبوری داره. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با سیستم مشاوره تلفنی صحبت کنید.

سلام ، همسر من دقیقا دیکتاتوره من من هم طی10 سال ازدواج و یه بچه 5 ساله جلوش مقابله به مثل میکنم و هرچی میگه جوابشو میدم ، نیمه اول زندگی اینجوری نبودم ، اتفاقأ خیلی مظلوم بودم و میترسیدم ولی الان که بزرگتر شدم و از حقوق خودم آگاه شدم دارم عقده های اون دوران و سختی هایی که کشیدم و گریه هایی که کردم و تحقیر هایی که شدم رو سرش در میارم ، میدونم کارم اشتباهه ولی هرکاری میکنم نمیتونم آروم شم و وقتی یاد گذشته میوفتم میخوام خونشو تو شیشه کنم ، خیلی داغونم ، از درون دارم از هم پاشیده میشم ، کمکم کنین لطفا ، خودم دوست ندارم مثه آدمهای بی سیاست و بی تدبیر عمل کنم ولی دست خودم نیست ، نمیتونم ببخشمش و فراموش کنم و از نو شروع کنم ، از خودم بدم میاد ، اعتماد بنفسم صفر شده ، عصبانیتم 100 ، اصلأ هیچ کنترلی روی رفتارم ندارم ، میخوام مثه یه خانوم موفق و با سیاست عمل کنم که هم شیفته ام بشه و بدون من نتونه ادامه بده و هم به تمام آرزوهام و هدف هام برسم ، لطفأ کمکم کنین

سلام مطمئنا زندگی با یک فرد زورگو سخته و خشم و عصبانیت شما طبیعیه. ولی تا زمانی که انقدر خشم دارید اگه همه تکنیک‌های دنیا برای داشتن رابطه خوب با شوهرتون رو هم بلد باشید، باز همون‌طور که خودتون اشاره کردید، نمی‌تونید اجراشون کنید. مقابله به مثل کردن فقط رابطه رو بیشتر تخریب میکنه و شما رو عصبانی‌تر و سرخورده‌تر. حتما با کمک گرفتن از یک مشاور، اول خشم و احساسات منفی‌تون رو تخلیه کنید و بعد شروع به کار کردن روی رابطه‌تون کنید. البته که کار کردن روی رابطه به تنهایی خیلی سخته و حتما نیاز به جلب همکاری همسرتون دارید.

سلام من زنی ۳۰ ساله هستم ۱۰ ساله ازدواج کردم و یک دختر ۵ ساله دارم امروز اونقدر از زندگیم خسته هستم که دارم این پیام رو برای شما میذارم شوهر من از اوایل زندگی زورگو بود طوری که مخالف شدید آرایش کردن من و ارتباط با دوستان نرفت وآمد با آنها میشد بعد از دو سال از ازدواج من به سر کار رفتم و کلا کارت بانکی حقوق من تا به الان در دست ایشان هست بعد از فوت پدرش کلی بدهی چند میلیونی پدرش گذاشت و چون تک پسر خانواده میباشد تمامی بدهی ها را هم تا هم اکنون داره میده یعنی خودم اجاره نشین و دارای وضعیت بد ولی ایشان هر لحظه به مادر خواهرانش در حال رسیدگی هستند و من واقعا از لحاظ مالی در شرایط بدی هستم از طرف دیگر همیشه در خانه ساکت وبا گوشی بازی میکنه یادم نمیاد که کی با من حرف زده من تصمیم ها و کارهاشون وقتی که داره با دوستانش با گوشی حرف میزنه میفهمم که مقلا قراره چی کار کنه هر وقت سعی کردم باهاش حرف بزنم جواب سربالا به من میده با اینکه الان سر کار میرم و دخترم رو خودم جابه جا میکنم حتی مخالفت شدید خرید یک ماشین رو توسط پدرم به من رو داره که تو نباید رانندگی کنی واقعا از همه چی دلسرد شدم احساس میکنم دیگه کلا به من بی تفاوته و فقط در خونه دیکتاتوری و زورگویی به من و دخترم رو داره خیلی خسته شدم بعضی وقتها دلم میخواد جدا ازش زندگی کنم ولی دخترم مونده تو گلوم لطفا من و راهنمایی کنید چی کار کنم

سلام دوست گرامی زندگی سختی دارید و در واقع زندگی مشترک نیست، بلکه نقش شما در این زندگی، کم و نامشخص است. اشاره کردید به خاطر بچه زندگی را ادامه می‌دهید. همان مقدار که طلاق می‌تواند آزاردهنده و مخرب باشد، نوع رفتار شوهرتان با شما نیز الگوی مخربی در ذهن فرزندتان شکل می‌دهد. بنابراین نیاز است که حتما به صورت حضوری به زوج‌درمانگر مراجعه کنید.

آدرس: تهران، پونک، نبش بلوار پونک، پلاک 2، طبقه سوم، واحد 6

تلفن پشتیبانی:02146015870

رزرو نوبت مشاوره

انجمن روانشناسی آمریکا

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران

سازمان بهزیستی ایران

انجمن روانشناسی ایران

 

نحوه صحبت با همسر اغلب چالش‌هایی را برای زوجین به همراه دارد. نداشتن مهارت‌های ارتباطی مناسب یکی از دلایل اختلافات بین زن و شوهر است. بسیاری از زوجین علارغم علاقه‌ای که نسبت به یکدیگر دارند نمی‌دانند چطور با هسمر خود به شیوه‌ای صحیح صحبت کنند و یا واکنش‌های ناسازگارانه از خود نشان می‌دهند. صحبت با همسرتان به صورتی که در کلامتان محبت، احترام و درک وجود داشته باشد، به نزدیک شدن شما به یکدیگر کمک خواهد کرد. اما برای داشتن چنین مکالمه‌ای و ایجاد یک ارتباط صحیح با همسرتان بهتر است آگاهی و اطلاعات خود را در زمینه نحوه رفتار با همسر و زندگی مشترک افزایش دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ارتباط صحیح با همسر کلیک کنید.

در ادامه مهمترین مسائلی را که باید در صحبت کردن با همسر در نظر گرفت شرح داده‌ایم. شاید رعایت تمام آن‌ها برای شما سخت باشد اما اگر کم کم آن‌ها را تمرین کنید، روابط بهتری خواهید داشت. این گونه می‌توانید از بسیاری از اختلافات با همسر خود نیز پیشگیری کنید. برای اطلاع از دیگر روش‌های پیشگیری از اختلافات زناشویی کلیک کنید.

احترام در واقع حریمی است که بین زن و شوهر قرار گرفته و مانع از توهین، بد دهنی و تحقیر هم می‌شود. زوجین باید تلاش کنند که احترام و حریم بینشان از بین نرود و از بد دهنی و رفتار بی نزاکت خودداری کنند. برای اطلاع از دیگر نکات مربوط به احترام به همسر کلیک کنید.چطور با شوهر رفتار کنیم

به همسرتان ابراز علاقه کنید. هنگام صحبت‌هایی که خیلی بحرانی نیستند او را نوازش کنید و گاهی قربان صدقه او بروید. نشان دادن علاقه بسیار به افزایش محبت و توجه همسرتان کمک می‌کنید.

یکی از مهم‌ترین مراحل صحیح صحبت کردن، آموختن مهارت گوش دادن است. توجه کامل به صحبت‌های همدیگر، دادن بازخورد، سوال پرسیدن و واکنش‌های هیجانی، می‌تواند توجه شما را نشان دهد. به صحبت‌های همسرتان فقط بخاطر گوش دادن گوش نکنید، بلکه بخاطر اینکه برای شما مهم است و او را دوست دارید به حرف‌هایش گوش دهید. گوش کردن و درک همسر از مهم‌ترین نکات همسرداری است که لازم است همسران آن را در خود تقویت کنند. برای اطلاع از دیگر نکات همسرداری کلیک کنید.

در بسیاری از مقالات همین مجموعه، از اهمیت صداقت در زندگی مشترک صحبت کرده ایم. اساس هر رابطه صداقت و اعتماد است. بنابراین سعی کنید از همان ابتدای زندگی صادقانه با همسر خود صحبت کنید و در مقابل صداقت او، هرچند درباره یک مسئله بد، واکنش مثبت نشان دهید تا از صداقت خود پشیمان نشود.

اعتماد اهمیت یکسانی با صداقت دارد. باور نکردن حرف‌های شریک زندگی و شک کردن به گفته‌های او از دو جنبه ناشی می‌شود. اول اینکه ممکن است او در دفعات گذشته دروغ گفته باشد. دوم اینکه ممکن است شما بیش از حد مشکوک و بی اعتماد باشید که در این صورت همسرتان برای پیشگیری از کشمکش مجبور به دروغ گفتن شود و این چرخه معیوب همینطور ادامه پیدا کند. یادگیری مهارت‌های زندگی و برطرف کردن این مشکلات با کمک یک متخصص مسائل خانواده قابل برطرف شدن است.

یکی از بدترین اتفاقی که می‌تواند بین زن و شوهر رخ دهد این است که به همسرتان تهمت بزنید و او را به کاری که نکرده، متهم کنید. با این کار اعتماد، احترام، صمیمیت و پذیرش بین دو طرفتخریب می‌شود.

سعی کنید در صحبت با همسرتان، از دست گذاشتن روی نقاط ضعف یا اشتباهات گذشته یکدیگر پرهیز کنید. این مسئله به شما کمک می‌کند که مسائل را زودتر برطرف کنید و دوباره با بازگشت به گذشته، اوقات خود را تلخ نکنید. در عوض بر نکات مثبت و قوت در شخصیت او تمرکز کنید و از خوبی‌هایش تقدیر کنید. در خانواده‌ای موفق تمام اعضای خانواده موفقیت‌ها و نقاط قوت یکدیگر را در نظر می‌گیرند و همواره پشتیبان هم هستند. پیشنهاد می‌کنیم مقاله خانواده موفق را مطالعه کنید.

همیشه سعی کنید به همسرتان اجازه دهید صحبت او تمام شود. حتی اگر آشکارا دروغ می‌گوید و یا یک چیز کاملا غلط را بازگو می‌کند. حدس زدن ادامه حرف‌های همسر و قطع کردن صحبت‌های او، اصلا روش درستی برای نشان دادن آگاهی و معلومات شما نیست.

سعی کنید فرایند گوش دادن و صحبت کردن، یک عمل مجزا و مهم باشد. نه کاری که می‌شود هنگام تماشای تلویزیون، هنگام غذا خوردن و یا هنگام خواب انجام داد. سعی کنید وسایل و چیزهایی مثل موبایل که حواس شما را پرت می‌کند کنار بگذارید و با فقط همسرتان صحبت کنید.

یکی از مهم‌ترین جنبه‌های مکالمه بین دو نفر، ارتباط غیر کلامی یا زبان بدن است. برخی از حالات بدن که می‌تواند به شما کمک کند، عبارتند از:

_دست به سینه یا به قول معروف با گارد بسته ننشینید.

_با حالت گشوده به همسر نگاه کنید اما تصنعی و ساختگی نباشید.

_سرتان را تکان دهید و به چشم هایش نگاه کنید.

_با حالتی که گوینده نشسته است بنشینید.

سعی کنید در صحبت کردن، از ارجاع دادن صحبت‌ها به مطالب یا مشکلات قبلی پرهیز کنید. شما بازجو نیستید که از حرف‌های همسرتان علیه او استفاده کنید. در مورد هر مشکلی که حرف می‌زنید، وارد مسائل دیگر نشوید و آن‌ها را به هم ربط ندهید. مثلا همسری که سیگار می‌کشد و مرتب لباس هایش پاره می‌شود را نباید با جملاتی مثل «از بس سیگار کشیده‌ای راه رفتن یادت رفته» یا موارد این چنین آزار دهید.

در خیلی از موارد، محتوای صحبت باعث درگیری نمی‌شود، بلکه لحن بیان بد و توهین آمیز است که نادرست است. لحن صحیح صحبت کردن یک مهارت است که می‌توانید به کمک یک روانشناس یا متخصص ارتباطات آن را یاد بگیرید. لحن تهاجمی و پرخاشگرانه شوهر و یا لحن تحقیر آمیز زن از معمول‌ترین لحن‌های نادرست بین زن و شوهر است.

برای همدیگر حریم شخصی مشخص کنید و از همسرتان بخواهید به حریم شما احترام بگذارد. اعتقادات شخصی شما، خانواده، سلایق و … می‌تواند خط قرمز همسرتان باشد. سعی کنید در صحبت هایتان، حتی هنگام عصبانیت به آن‌ها بی احترامی نکنید. همچنین می‌توانید در صحبت هایتان از نقاط قوت همسرتان صحبت کنید. اگر بگویید همسرتان هیچ نقطه قوت و هیچ ویژگی خوبی ندارد پس باید به شعور و انتخاب خودتان شک کنید. مقاله حد و مرز در روابط را مطالعه کنید.

سوگیری نداشته باشید. اگر همسر شما درباره یک کار زشت هم صحبت می‌کند، سعی کنید قاضی نشوید و او را گناهکار جلوه ندهید. به حرف هایش گوش دهید، آرام پیش بروید و در یک فضای محترمانه اشتباهاتش را به او گوشزد کنید.

هیچ چیز را در صحبت هایتان از همسرتان مخفی نکنید. همسر در وهله اول باید دوست شما باشد و شما بتوانید در مورد همه چیز با او صحبت کنید. این مسئله به افزایش میزان صمیمیت و تعلق بین زوجین کمک می‌کند. اختلافات در بسیاری از مواقع در اثر نبود راهی برای تبادل نظرات پیش می‌آید. برای اطلاع از دیگر علل و راه‌های پیشگیری از دعوای زوجین کلیک کنید.

از مهم‌ترین نکاتی که در حرف زدن با همسر خود باید به خاطر داشته‌باشید، برقراری ارتباط چشمی است. زمانی که همسرتان با شما صحبت می‌کند به او نگاه کنید. معمولا اختلافات  زناشویی از همین موضوع نشأت می‌گیرد؛ زمانی که همسرتان با شما صحبت می‌کند و شما مشغول گوشی موبایل و یا تلویزیون هستید و او از این که هیچ توجهی به صحبت‌هایش نمی‌کنید ناراحت و عصبانی می‌شود.

دو اصل مهم را در صحبت کردن با همسر خود به یاد داشته‌باشید؛ اول این که سعی کنید کنتر از فاعل «تو» در مخاطب قرار دادن همسر استفاده کنید. زمانی که در جملات خود مدام از این کلمه استفاده می‌کنید، حس مقصر بودن را به همسر خود القا می‌کنید و او را مورد سرزنش قرار می‌دهید. هر چند همسرتان مقصر باشد نباید به صورت سرزنشگرانه با او صحبت کنید، این گونه صحبت کردن منجر به فراری شدن او از بحث می‌شود و تمایلی برای صحبت با شما ندارد. اصل دوم این است که فاعل «من» را در ابتدای جملات خود به کار ببرید. برای مثال به جای این جمله «تو همیشه با این رفتارت من را عصبانی می‌کنی» بهتر است بگویید «من از این رفتارت ناراحت هستم».

سعی کنید همیشه موقعیت زمانی و مکانی مناسبی را برای صحبت کردن انتخاب کنید. صحبت کردن با همسر در مورد مسائل مهم و چالش برانگیز زندگی، زمانی که از سرکار برگشته و بسیار خسته به نظر می‌رسد، نه تنها کمکی به رابطه شما نمی‌کند بلکه ممکن است منجر به بی‌تفاوتی و بی‌توجهی همسر و یا دعوا اختلاف شود. سعی کنید به لحن صحبت خود توجه داشته‌باشید و از صحبت کردن با لحن تحقیرآمیز و یا پرخاشگرانه بپرهیزید. زمانی که خودتان را تغییر دهید و صبر و تحمل به خرج بدهید، همسرتان نیز به مرور زمان رفتار و صحبت کردنش را با شما اصلاح می‌کند.

حرف زدن و گوش دادن در بین زنان و مردان تفاوت دارد. مردان اصولا کمتر حرف می‌زنند و گوش دادن را ترجیح می‌دهند. زنان حرف زدن را دوست دارند و خیلی به شنیدن علاقه نشان نمی‌دهند. زنان از مردان انتظار دارند مثل خودشان واکنش‌های هیجانی نشان دهند اما مردان معمولا سکوت می‌کنند و سعی می‌کنند توجه کنند.

دوران قبل از پریودی و خود پریودی در زنان، باعث پایین آمدن خلق و آستانه تحمل آن‌ها می‌شود. مرد باید نحوه صحبت با همسر در زمان پریودی را یاد بگیرد و در حرف هایش جانب احتیاط را رعایت کند. در موقعیت‌های حساس شغلی و مالی مرد، زنان باید سعی کنند مقداری خلق خود و شوهرشان را تنظیم کنند و به او در گذشتن از این دوره‌های بحرانی کمک کنند.

در کل، درک متقابل اصلی‌ترین مسئله در صحبت کردن و شنیدن است. مرد باید ویژگی‌ها و شرایط ویژه زن و زن شرایط مرد را درک کند و با احترام به تفاوت‌ها، راهکارهای حل مسئله، مهارت‌های زندگی و مهارت ارتباطی را یاد بگیرند و در زندگی بکار ببرند. برای آن که یک مکالمه موثر داشته باشید هر دو طرف باید موارد گفته شده را رعایت کنند. برای کسب اطلاعات در زمینه مهارت حل مسئله کلیک کنید.

گاهی با وجود تلاش‌های هر دو طرف، مشکلات حل نشده و موضوع بغرنج‌تر می‌شود. پیشنهاد می‌شود با مراجعه به مشاوره خانواده در صدد حل مشکلات زندگی مشترک خود برآیید. مشاوران و روانشناسان با استفاده از تجربه و علم خود در زمینه مسائل انسانی و روابط بین فردی می‌توانند به شما جهت کسب مهارت‌های زندگی و افزایش خودآگاهی کمک کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه نحوه صحبت با همسر می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

هر مردی در هر جای دنیا دلش می خواهد همسر خوبی داشته باشد. خیلی اوقات به تازه عروس ها توصیه می شود که همسر خوبی برای شوهرشان باشند؛ اما این جمله دقیقا به چه معناست؟ وقتی می گوییم همسر خوب یا کامل، دقیقا منظورمان چیست؟ بیشتر خصوصیات همسر خوب در خانم ها وجود دارد ولی بعضی از آنها هم اکتسابی هستند و باید آنها را یاد گرفت.

من به شخصه معتقدم هر چیزی که به دیگران بدهی همان را دریافت خواهی کرد. بنابراین اگر با همسرتان رفتار خوبی داشته باشید و با مهربانی با او برخورد کنید او هم متقابلا به شما احترام می گذارد، دوستتان دارد و با شما به خوبی رفتار می کند.

حتما بخوانید: ۵۰ نکته ریز برای شکل دادن ازدواج و نشان دادن عشق به یکدیگر

ما در این مقاله ۱۲ نکته برای اینکه همسر خوبی باشید را در اختیارتان می گذاریم. ۱۲ ویژگی مهمی که هر مردی در همسرش به دنبال آنهاست را در همین مطلب می توانید پیدا کنید.

۱- خوشرو باشید. همانطور هم که قبلا اشاره کردیم، باید با دیگران همانطوری رفتار کنیم که دلمان می خواهد آنها با ما برخورد کنند. هرگز با شوهر، خانواده شوهر و دوستان او برخورد بی ادبانه ای نداشته باشید. سعی کنید رفتار گرم، دوستانه و مهربانی با آنها داشته باشید. به طور فعال روی این مساله کار کنید که نسبت به همسرتان خوشرو و خوش برخورد باشید. اینکه شما روز بدی داشته اید دلیل نمی شود که با دیگران بدخلقی کنید.چطور با شوهر رفتار کنیم

۲- با احترام با او رفتار کنید. اگر از دیگران انتظار رفتار محترمانه ای داریم، باید خودمان هم در مقابل به آنها احترام بگذاریم. همه ما این جمله را شنیده ایم که “احترام بگذار تا به تو احترام گذاشته شود”. احترام را می توان در نحوه صحبت و رفتار منعکس کرد. همیشه با همسرتان با لحن محبت آمیز و عاشقانه صحبت کنید و از خشن و تند حرف زدن بپرهیزید. یک همسر خوب کسی است که به شوهرش احترام می گذارد، هیچ وقت او را تحت فشار قرار نمی دهد، همسرش را تحقیر و سرکوب نمی کند و به او آسیبی نمی زند.

۳- با او ارتباط برقرار کنید. کلید اصلی یک ازدواج خوب و موفق ارتباط برقرار کردن با یکدیگر است. هیچ چیزی را از همسرتان پنهان نکنید و اسرارتان را با او در میان بگذارید. صادق باشید. هر روز وقت بگذارید تا با هم تنها شوید و صحبت کنید؛ حتی اگر فقط نیم ساعت باشد. اگر اجازه بدهید مسائل به حال خودشان رها شوند و احساس کنید که نمی توانید چیزی را با همسرتان به اشتراک بگذارید، زندگی زناشویی تان با مشکل مواجه می شود.

حتما بخوانید: چگونه زندگی جنسی خود را در طول ازدواج سالم نگه داریم؟ (۷ توصیه)

۴- حامی و پشتیبان باشید. هر مردی انتظار دارد که همسرش او را درک و حمایت کند؛ به خصوص وقتی مشکلی برایش پیش می آید. یک زن خوب شوهرش را در سختی ها و راحتی ها، موفقیت ها و شکست ها و در هر مرحله ای دوست دارد و هنگام مشکلات او را رها نمی کند. در تمام مراحل کاری و زندگی از همسرتان حمایت کنید. هیچ وقت او را تحقیر نکنید و کوچک نشمارید. اغلب گفته می شود که: “همسر یک مرد هم می تواند او را بسازد و هم می تواند او را نابود کند”. هیچ کاری مثل انتقاد و تحقیر کردن به خصوص جلوی دیگران نمی تواند همسرتان را عصبانی و ناراحت کند.

۵- او را آزار ندهید. هیچ مردی همسر آزارگر را دوست ندارد. اگر چیزی از او می خواهید با روی خوش و مهربانی بخواهید. خیلی از خانم ها فکر می کنند تنها راه مجبور کردن همسرانشان به انجام کارها، آزار دادن اوست؛ اما واقعیت این است که زبان آزاردهنده و نیش زننده باعث ایجاد شکاف و فاصله بین شما و همسرتان می شود و اوضاع را بدتر می کند. شوهر شما مرد بالغی است و افکار و خواسته های خودش را دارد. اینکه شما می خواهید او کاری را انجام بدهد دلیل نمی شود که او مجبور است آن را انجام بدهد.

۶- به او فضا بدهید. به عنوان یک همسر، مهم است که درک کنید شوهر شما به جز شما هم وابستگی هایی دارد که بخشی از زندگی اش هستند. او خانواده، دوستان و همکارانش را دارد که جزو زندگی اش محسوب می شوند. علاوه بر این ممکن است او سرگرمی ها و انگیزه های خاص خودش را داشته باشد. هیچ وقت انتظار و توقعات غیر منصفانه از او نداشته باشید. اگر می خواهد بیرون برود یا برخی اوقات با دوستانش وقت بگذراند یا ورزشی که دوست دارد را دنبال کند جلوی او را نگیرید. خانم های دخالت کننده اغلب اوقات همسرانشان را عصبی می کنند.

حتما بخوانید: ۵۰ حرفی که هرگز نباید به همسرمان بزنیم (برای حفظ رابطه سالم)

۷- به نیازهای جنسی او اهمیت بدهید. یکی از اساسی ترین مواردی که برای هر ازدواجی لازم است صمیمت و نزدیکی در روابط جنسی است. وقتی شما به نیازهای جنسی همسرتان توجه می کنید او نیز خودش را موظف می داند شما را راضی نگه دارد. لطفا به مسائل جنسی اهمیت بدهید. اگر نتوانید مردتان را رختخواب خودتان نگه دارید او جای دیگری را برای رفع نیازهایش پیدا می کند. یادتان باشد که در هر صورت او یک مرد است! تحقیقات نشان می دهند یکی از دلایل عمده خیانت مردان مسائل جنسی است در حالیکه این مورد برای خانم ها به خاطر مسائل احساسی اتفاق می افتد.

۸- او را غافلگیر کنید. مردها هم مثل هر کس دیگری سورپرایز شدن را دوست دارند. این کار را می توانید به هر صورتی انجام بدهید؛ از برگزاری جشن تولد همسرتان بدون اینکه او خبر داشته باشد گرفته تا یک شب اغوا کننده به همراه عشق و شور و محبت.

۹- اغلب اوقات احساس عشق و قدردانی تان را ابراز کنید. مردها تحسین شدن و قدردانی را دوست دارند. سعی کنید بیشترین زمانتان را کنار هم بگذرانید. علاوه بر این مردها دلشان می خواهد “دوستت دارم” را مدام بشنوند. سعی کنید به فعالیت هایی که همسرتان به آنها علاقمند است بپیوندید و با او همراهی کنید. به او هدیه بدهید. روزهای خاص زندگی تان را فراموش نکنید. او را غرق محبت و عشق خودتان بکنید، مخصوصا وقتی در خانه است. برایش آشپزی کنید و او را ماساژ بدهید. اگر بتوانید او را با برخی کارهای خوشایند به حضور در خانه وابسته کنید مطمئنا خودتان هم خوشحال تر خواهید شد. کاری کنید دلش برای شما تنگ شود و وقتی نیستید به شما فکر کند. هیچ وقت او را از محبتتان محروم نکنید.

در ادامه بخوانید: نحوه برخورد با همسر نق نقو و عیب جو (۳ گام موثر)

۱۰- صادق، وفادار و فداکار باشید. همسر خوب کسی است که صادق، وفادار و متعهد به شوهرش باشد. ازدواج یک تعهد مادام العمر است و قول هایی که در اوایل ازدواج داده می شود باید همیشه مد نظر گرفته شوند.

۱۱- از سلامتی و ظاهرتان مراقبت کنید. شما باید با لحن دلپذیرتان، لبخند زیبایتان و ظاهر تمیز و آراسته تان به همسرتان احترام بگذارید. یادتان باشد که مراقب ظاهرتان باشید، نه فقط برای همسرتان بلکه برای خودتان. مراقب سلامتی تان باشید و از تمرینات یوگا برای شاداب ماندن استفاده کنید.

۱۲- به کارهای خانه رسیدگی کنید. خانه تان را همیشه تمیز نگه دارید. همه جا را مرتب کنید و روی تزئین و زیباتر کردن قسمت های مختلف خانه وقت بگذارید. جدای از این مسائل، سعی کنید قدر پولی که همسرتان بدست می آورد را بدانید و مدام شکایت نکنید.

همه آقایان دوست دارند همسری با ویژگی هایی که ما در این مطلب گفتیم داشته باشند؛ اما یادتان باشد که ازدواج یک تعامل دو طرفه است. اگر یک آقا هستید و دوست دارید همسر خوب و کاملی داشته باشید خودتان هم باید تلاش کنید تا شوهر خوب و کاملی باشید.

حتما بخوانید: ۲۶ نکته مهم برای جذب مردان توسط همسر (رابطه های پایدار و طولانی)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

یه سوال؟دقیقا چرا اسم وینگ چون رو یادتون رفت😐طرف اگه وینگ چو…

Hello, my name is Gary. I liked your training from Barcelona…

سلام در بخش فروشگاه. یا اینکه در قسمت جستجوی سایت سرچ کنید…

سلام من مجتبی هستم اهل ورامین 16سالمه خیلی بازیکن حرفه نینطن…

ببخشین میشه شیوه دفاع استاد “لاسکر” رو تو سایتتون بزارین یا…

سلام کجا میتونیم پکیج کامل آموزشی را بخریم ؟…

مرکز کاشت مو

مرکز کاشت ابرو

جراحی سینه و شکم

جراحی لیفت صورت و گردن

جراحی لیپوساکشن

جراحی بینی

چطور با شوهر رفتار کنیم

درباره ما

فروشگاه اینترنتی لوتوس با حدود ۱۰ سال سابقه فعالیت های اینترنتی و ۸ سال سابقه در بستر فروشگاههای اینترنتی دارای سابقه درخشان در این زمینه میباشد. ما دارای نماد اعتماد الکترونیکی و تاییدیه رسانه های دیجیتال می باشیم.

هنرفردی    سالم زیبا 

تهران-خیابان انقلاب

تماس 09191210008

تلفن ثابت 28426929-021      ایمیل maxer.ir@gmail.com

تبلیغات    تماس با ما 

چطور با شوهر رفتار کنیم
چطور با شوهر رفتار کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *