چطور بفهمیم خامه فرم گرفته

 
helpkade
چطور بفهمیم خامه فرم گرفته
چطور بفهمیم خامه فرم گرفته

اگر شما هم از علاقه مندان به کیک پزی و شیرینی پزی هستید میدانید که خامه فرم گرفته یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین موادی است که نه تنها برای تزئین بلکه به عنوان روکش کیک هم استفاده میشود. استفاده از خامه شیرین شده (قنادی) برای تهیه خامه فرم گرفته، از راحت ترین و اصلی ترین راه‌ها است. اما افراد همیشه با مشکلاتی مثل شل شدن خامه یا چگونگی رنگی کردن خامه و … مواجه هستند؛ در این مطلب علاوه بر آموزش فرم دادن خامه، به نکات مهم این کار هم میپردازیم.

نکته: توجه کنید اگه خامه خیلی گرم و شل بشه یا هنوز خیلی سرد باشه، در فرم دادن مشکل ایجاد میکنه!

1- با همزن شروع به زدن خامه میکنیم؛ با دور کند شروع به زدن خامه میکنیم تا یکدست و همگن بشه و تکه های یخ داخلش آب بشه!

2- بعد دور همزن رو بالا میبریم و به زدن ادامه میدیم تا کاملا فرم بگیره؛ بسته به قدرت همزن ممکنه 5 الی 10 دقیقه طول بکشه. (پره های همزن هم باید تمیز و خشک وخنک باشن)

نکته مهم: بعد از دو سه دقیقه زدن خامه، احساس میکنید فرم گرفته. رد پره های همزن روی خامه میمونه ولی این کاذبه و باید به زدن خامه ادامه بدین! به همین خاطر هست که بعضی دوستان میگن خامه من فرم گرفت ولی بعد دو دقیقه شل شد.چطور بفهمیم خامه فرم گرفته

وقتی ظرف رو برمیگردونم، اصلا از ظرف یا همزن نریزه. خامه فرم گرفته باید به صورتی باشه که وقتی با قاشق برمیدارین، از قاشق به هیچ عنوان نریزه مگر با تکون دادن شدید. (بعد از این حالت دیگه نباید خامه رو با همزن بزنید چون تبدیل به کره میشه!)

حالا خامه فرم گرفته شما آمادست و میتونید برای فیلینگ و کاور کیک یا تزیین انواع دسر یا برای شیرینی‌های خامه‌ای استفاده کنید.

1- بهتره زیر کاسه همزن، موقع فرم دادن به خامه، یک ظرف پر از یخ قرار بدین تا سرما به بهتر فرم گرفتن خامه کمک کنه.

2- کاسه فلزی همزن و پره های همزن رو یک ساعت قبل از فرم دادن به خامه داخل فریزر قرار بدین تا کاملا خنک و سرد بشن.

1- اگه خامه رو فرم بدید و اضافه بیاد، دیگه نمیتونید مجددا بهش فرم بدید پس همیشه به اندازه نیاز خامه رو از فریزر خارج کنید.

2- موقعی خامه رو فرم بدید که بلافاصله بخواید ازش استفاده کنید! چون خامه فرم گرفته اگه بمونه، براقیت و کیفیتش از بین میره. اگه فکر میکنید خامه کشی و تزئین طول میکشه بقیه خامه فرم گرفته رو داخل یخچال بذارید و کم کم بیرون بیارید.

3- موقع استفاده از خامه فرم گرفته، داخل قیف حجم زیادی داخل قیف نریزید چون حرارت دستتون باعث شل شدن خامه میشه.

4- گاهی خامه فرم گرفته خیلی سفت میشه؛ طوری که نمیتونیم کیک رو باهاش کاور کنیم یا موقع کار کردن با قیف و ماسوره مشکل ایجاد میکنه. در این صورت دو قاشق خامه که هنوز فرم ندادید رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه و از سفتی خامه کاسته بشه.

5- حجم خامه ای که فرم میدید، باید با همزن تون متناسب باشه همزن های کاسه ای چون قدرتشون بیشتره مقدار بیشتری خامه رو میتونن فرم بدن.

1- برای رنگی کردن خامه حتما از رنگ های ژله ای استفاده کنید! رنگ های آبکی به علت داشتن حالت مایع خامه رو شل میکنن. رنگ های ژله ای در انواع مارک های ایرانی و خارجی در لوازم قنادی ها موجودن.

2- بهتره ظرف رنگ رو از قبل، داخل یخچال قرار بدین تا موقع اضافه کردن به خامه خنک باشه و خامه رو خراب نکنه.

3- رنگ رو میتونید از اول و قبل از فرم گرفتن خامه بهش اضافه کنید یا اینکه وقتی خامه فرم گرفت، اضافه کنید و یک دقیقه بزنید تا با خامه یکدست بشه.

4- رنگ رو با خلال دندون و به مقدار کم به خامه اضافه کنید. اگه خامه پر رنگ میخواید رنگ رو در چند مرحله اضافه کنید تا در نهایت به نتیجه دلخواه برسید. ولی دقت کنید رنگ خامه بعد از کمی موندن تیره تر و پررنگ تر میشه.

 1- برای درست کردن خامه شکلاتی، حتما از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید؛ به ازای هر یک کیلو خامه، حدود هفتاد گرم پودر کاکائو لازمه.

2- برای اضافه کردن پودر کاکائو به خامه، اول پودر کاکائو رو الک کنید. بعد با چند قاشق از خامه فرم گرفته داخل ظرف کوچکی کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد به کل مواد اضافه کنید.

3- یک دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه و رنگ بگیره.

برای همه پیش اومده که گاهی در اثر اشتباهاتی، خامه شون شل بشه! نیازی نیست نگران حروم شدن موادتون باشید؛ بلافاصله که دیدید خامه تون شل شده و دیگه فرم نمیگیره، اون رو داخل ظرفی در فریزر قرار بدین تا منجمد بشه. از این خامه میتونید داخل گاناش، موس، چیزکیک، میلک شیک و انواع دسرها استفاده کنید.
همچنین میتونید موقع فرم دادن خامه جدید از این خامه ها استفاده کنید، اجازه بدین کمی یخش باز بشه و اون رو به خامه فرم نگرفته ی جدیدی که میخواید فرم بدید اضافه کنید. اما دقت کنید که نسبت مواد باید یک به سه باشه. پس مواد رو اندازه گیری کنید، سه برابر خامه فرم نگرفته تازه و یک برابر خامه شل شده قبلی.

استفاده از پودر خامه یکی دیگه از روش های سریع برای تهیه خامه فرم گرفته است؛ کافیه پودر خامه و پودر قند و شیر رو مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره! از جمله معایبی که داره اینه که میزان چربی کمی داره و فرم دادن بهش سخته. از مزایای استفاده از پودر خامه هم میشه به روش نگهداری آسان و به صرفه بودنش اشاره کرد. 

اسپری خامه در انواع طعم ها مثل وانیلی، شکلاتی و توت فرنگی در بازار موجود هست. برای تزئین کیک، شیرینی و دسر ازش استفاده میشه. قبل از استفاده چند ساعت اون رو داخل یخچال قرار بدین و قبل استفاده خوب تکونش بدین. بعد از باز کردن اسپری مدت زمان استفاده یک هفته است چون مواد خامه به سرعت فاسد میشن. (این روش رو فقط برای زمانی که عجله دارین توصیه میکنم چون طعم دلچسبی نداره و خیلی زود شل میشه و بافت خودش رو از دست میده)

امیدواریم از این آموزش مجله اینترنتی اکالا لذت برده باشید. سوالات و نظرات خودتون رو با ما به اشتراک بذارین.

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

سلام
اضافه‌ی خامه فرم گرفته رو برای چه مصارفی میشه استفاده کرد؟

عالی بود

سلام هم زن برقی ندارم بادست هم می زنم چیکار کنم زود فرم بگیره

مرسی عزیزم عالی بود

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اگر شما هم از علاقه مندان به کیک پزی و شیرینی پزی هستید میدانید که خامه فرم گرفته یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین موادی است که نه تنها برای تزئین بلکه به عنوان روکش کیک هم استفاده میشود. استفاده از خامه شیرین شده (قنادی) برای تهیه خامه فرم گرفته، از راحت ترین و اصلی ترین راه‌ها است. اما افراد همیشه با مشکلاتی مثل شل شدن خامه یا چگونگی رنگی کردن خامه و … مواجه هستند؛ در این مطلب علاوه بر آموزش فرم دادن خامه، به نکات مهم این کار هم میپردازیم.

نکته: توجه کنید اگه خامه خیلی گرم و شل بشه یا هنوز خیلی سرد باشه، در فرم دادن مشکل ایجاد میکنه!

1- با همزن شروع به زدن خامه میکنیم؛ با دور کند شروع به زدن خامه میکنیم تا یکدست و همگن بشه و تکه های یخ داخلش آب بشه!

2- بعد دور همزن رو بالا میبریم و به زدن ادامه میدیم تا کاملا فرم بگیره؛ بسته به قدرت همزن ممکنه 5 الی 10 دقیقه طول بکشه. (پره های همزن هم باید تمیز و خشک وخنک باشن)

نکته مهم: بعد از دو سه دقیقه زدن خامه، احساس میکنید فرم گرفته. رد پره های همزن روی خامه میمونه ولی این کاذبه و باید به زدن خامه ادامه بدین! به همین خاطر هست که بعضی دوستان میگن خامه من فرم گرفت ولی بعد دو دقیقه شل شد.چطور بفهمیم خامه فرم گرفته

وقتی ظرف رو برمیگردونم، اصلا از ظرف یا همزن نریزه. خامه فرم گرفته باید به صورتی باشه که وقتی با قاشق برمیدارین، از قاشق به هیچ عنوان نریزه مگر با تکون دادن شدید. (بعد از این حالت دیگه نباید خامه رو با همزن بزنید چون تبدیل به کره میشه!)

حالا خامه فرم گرفته شما آمادست و میتونید برای فیلینگ و کاور کیک یا تزیین انواع دسر یا برای شیرینی‌های خامه‌ای استفاده کنید.

1- بهتره زیر کاسه همزن، موقع فرم دادن به خامه، یک ظرف پر از یخ قرار بدین تا سرما به بهتر فرم گرفتن خامه کمک کنه.

2- کاسه فلزی همزن و پره های همزن رو یک ساعت قبل از فرم دادن به خامه داخل فریزر قرار بدین تا کاملا خنک و سرد بشن.

1- اگه خامه رو فرم بدید و اضافه بیاد، دیگه نمیتونید مجددا بهش فرم بدید پس همیشه به اندازه نیاز خامه رو از فریزر خارج کنید.

2- موقعی خامه رو فرم بدید که بلافاصله بخواید ازش استفاده کنید! چون خامه فرم گرفته اگه بمونه، براقیت و کیفیتش از بین میره. اگه فکر میکنید خامه کشی و تزئین طول میکشه بقیه خامه فرم گرفته رو داخل یخچال بذارید و کم کم بیرون بیارید.

3- موقع استفاده از خامه فرم گرفته، داخل قیف حجم زیادی داخل قیف نریزید چون حرارت دستتون باعث شل شدن خامه میشه.

4- گاهی خامه فرم گرفته خیلی سفت میشه؛ طوری که نمیتونیم کیک رو باهاش کاور کنیم یا موقع کار کردن با قیف و ماسوره مشکل ایجاد میکنه. در این صورت دو قاشق خامه که هنوز فرم ندادید رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه و از سفتی خامه کاسته بشه.

5- حجم خامه ای که فرم میدید، باید با همزن تون متناسب باشه همزن های کاسه ای چون قدرتشون بیشتره مقدار بیشتری خامه رو میتونن فرم بدن.

1- برای رنگی کردن خامه حتما از رنگ های ژله ای استفاده کنید! رنگ های آبکی به علت داشتن حالت مایع خامه رو شل میکنن. رنگ های ژله ای در انواع مارک های ایرانی و خارجی در لوازم قنادی ها موجودن.

2- بهتره ظرف رنگ رو از قبل، داخل یخچال قرار بدین تا موقع اضافه کردن به خامه خنک باشه و خامه رو خراب نکنه.

3- رنگ رو میتونید از اول و قبل از فرم گرفتن خامه بهش اضافه کنید یا اینکه وقتی خامه فرم گرفت، اضافه کنید و یک دقیقه بزنید تا با خامه یکدست بشه.

4- رنگ رو با خلال دندون و به مقدار کم به خامه اضافه کنید. اگه خامه پر رنگ میخواید رنگ رو در چند مرحله اضافه کنید تا در نهایت به نتیجه دلخواه برسید. ولی دقت کنید رنگ خامه بعد از کمی موندن تیره تر و پررنگ تر میشه.

 1- برای درست کردن خامه شکلاتی، حتما از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید؛ به ازای هر یک کیلو خامه، حدود هفتاد گرم پودر کاکائو لازمه.

2- برای اضافه کردن پودر کاکائو به خامه، اول پودر کاکائو رو الک کنید. بعد با چند قاشق از خامه فرم گرفته داخل ظرف کوچکی کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد به کل مواد اضافه کنید.

3- یک دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه و رنگ بگیره.

برای همه پیش اومده که گاهی در اثر اشتباهاتی، خامه شون شل بشه! نیازی نیست نگران حروم شدن موادتون باشید؛ بلافاصله که دیدید خامه تون شل شده و دیگه فرم نمیگیره، اون رو داخل ظرفی در فریزر قرار بدین تا منجمد بشه. از این خامه میتونید داخل گاناش، موس، چیزکیک، میلک شیک و انواع دسرها استفاده کنید.
همچنین میتونید موقع فرم دادن خامه جدید از این خامه ها استفاده کنید، اجازه بدین کمی یخش باز بشه و اون رو به خامه فرم نگرفته ی جدیدی که میخواید فرم بدید اضافه کنید. اما دقت کنید که نسبت مواد باید یک به سه باشه. پس مواد رو اندازه گیری کنید، سه برابر خامه فرم نگرفته تازه و یک برابر خامه شل شده قبلی.

استفاده از پودر خامه یکی دیگه از روش های سریع برای تهیه خامه فرم گرفته است؛ کافیه پودر خامه و پودر قند و شیر رو مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره! از جمله معایبی که داره اینه که میزان چربی کمی داره و فرم دادن بهش سخته. از مزایای استفاده از پودر خامه هم میشه به روش نگهداری آسان و به صرفه بودنش اشاره کرد. 

اسپری خامه در انواع طعم ها مثل وانیلی، شکلاتی و توت فرنگی در بازار موجود هست. برای تزئین کیک، شیرینی و دسر ازش استفاده میشه. قبل از استفاده چند ساعت اون رو داخل یخچال قرار بدین و قبل استفاده خوب تکونش بدین. بعد از باز کردن اسپری مدت زمان استفاده یک هفته است چون مواد خامه به سرعت فاسد میشن. (این روش رو فقط برای زمانی که عجله دارین توصیه میکنم چون طعم دلچسبی نداره و خیلی زود شل میشه و بافت خودش رو از دست میده)

امیدواریم از این آموزش مجله اینترنتی اکالا لذت برده باشید. سوالات و نظرات خودتون رو با ما به اشتراک بذارین.

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

سلام
اضافه‌ی خامه فرم گرفته رو برای چه مصارفی میشه استفاده کرد؟

عالی بود

سلام هم زن برقی ندارم بادست هم می زنم چیکار کنم زود فرم بگیره

مرسی عزیزم عالی بود

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

خامه را با پودر قند یا شکر مخلوط کنید و به مدت 5 تا 6 ساعت در فریزر بگذارید . بعد از گذشتن این زمان مخلوط را از فریزر در بیاورید و بعد از کمی که نرم تر شد آن را با همزن برقی حدود یک ربع هم بزنید تا خامه خوب فرم بگیرد.طوری که اگر با قاشق مقداری از آن را برداشتیم  و در ظرف دیگری ریختیم  به همان شکل باقی بماند.البته اگر خامه را  بیشتر از حد هم بزنید تبدیل به کره خواهد شد.سعی کنید محیطی را که در آن خامه را درست میکنید خنک باشد .

همچنین میتوان خامه فرم گرفته شده یا اضافه مانده را در ظرف های دربسته در داخل فریزر نگهداری کرد و هر بار قبل از استفاده دوباره 10 دقیقه ای با هم زن هم زد. در ضمن نباید خامه در کنار مواد غذایی بو دار مثل ماهی و میگو در فریزر نگهداری کنید.

خامه فرم گرفته جزو کیک و شیرینی – شیرینی تر میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و خامه فرم گرفته را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .

مشروح اخبار

خامه فرم گرفته یکی از روش ها برای تزیین کیک و دسرهای مختلف است. به جای خرید خامه فرم گرفته حاضری می توانید با خامه صبحانه آن را درست کنید

خامه فرم گرفته را چگونه در منزل درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه خامه فرم گرفته
خامه پاستوریزه : 2 لیوان
شکر : 1/2 لیوان

خامه ای مناسب فرم دادن کیک است که دارای حداقل 30 درصد چربی و بیشتر باشد ، این نوع خامه در جهان به وپینگ کرم معروف می باشد ، این خامه به راحتی با همزن فرم گرفته و منسجم و سفت می شود.
بدلیل مشکل در دسترسی به ابن نوع خامه می توانید از خامه های قنادی که بصورت کیلویی در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش می رسند استفاده کنید اما اگر تنها خامه صبحانه در اختیار دارید در این بخش می آموزید که چگونه به آن فرم دهید.

مرحله اول تهیه خامه فرم گرفته برای تزیین کیک ابتدا آب اضافی خامه را دور بریزید . خامه را درون کاسه فلزی بریزید و نصف شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند. کاسه حاوی خامه را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید ( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار دهید.چطور بفهمیم خامه فرم گرفته

مرحله دوم تهیه خامه فرم گرفته برای تزیین کیک خامه یخی را درون کاسه ای بریزید ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر می شود ) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید. در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل می شود ، همچنان با همزن بزنید ( 5 – 10 دقیقه زمان می برد ) تا خامه یکدست شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید. خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه خامه نریزد.

مرحله سوم تهیه خامه فرم گرفته برای تزیین کیک پس از آماده شدن خامه می توانید 2 قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و … استفاده نمائید. خامه اضافه را می توانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.

برچسب هاتزیین کیک خامه خامه فرم گرفته

سامانه 4030 در بحث پیشگیری و انتقال ویروس به افراد جامعه بسیار کمک کننده بوده …

براي جلوگيري از دردهاي عضلاني و استخواني از منابع غذايي كه ويتامين‌ C و كلسيم …

چطور بفهمیم خامه فرم گرفته
چطور بفهمیم خامه فرم گرفته
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *