چطور به لیمو درست کنیم

 
helpkade
چطور به لیمو درست کنیم
چطور به لیمو درست کنیم

به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم و شکر را با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم.

شربت به لیمو جزو نوشیدنی – انواع شربت میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . شربت به لیمو را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم و شکر را با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم.

شربت به لیمو جزو نوشیدنی – انواع شربت میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . شربت به لیمو را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

شربت به لیمو

شربت به لیمو یکی از شربت های خوشمزه و محبوب ایرانی است که مانند دیگر شربت های سنتی ایرانی برای رفع تشنگی در روزهای گرم مورد استفاده قرار می گیرد. این شربت خوشمزه علاوه بر اینکه برای رفع تشنگی مناسب است باعث خوشبو شدن دهان نیز می شود.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شربت به لیمو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شربت به لیمو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شربت به لیمو با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

چطور به لیمو درست کنیم

دستور تهیه

برای تهیه شربت به لیمو ابتدا به ها را پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن را بیرون می آوریم و کنار می گذاریم و در آبمیوه گیری آب آن ها را می گیریم و یا اگر تمایل دارید خرده های به در شربت دیده شود نیز می توانید آن ها را رنده کنید و کنار بگذارید.

سپس در یک قابلمه ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا سریع تر در آب حل شود و بعد اجازه می دهیم تا شربت جوش بخورد و حرارت را کم می کنیم و آب به را به آن اضافه می کنیم

و با قاشق هم می زنیم و صبر می کنیم تا شربت کمی قوام بگیرد. آن وقت آب لیمو ترش و برگ به لیمو را به آن می افزاییم تا شربت خوشبو و خوش طعم تری داشته باشیم. پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه شربت را از روی حرارت بر می داریم

و اجازه می دهیم کمی خنک شود و بعد در ظرف مورد نظر شربت را می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم و هر زمان که خواستید استفاده کنید کمی از شربت را در لیوان می ریزید و روی آن آب خنک می گیرید و چند تکه یخ و با قاشق هم می زنید و نوش جان می کنید.

همچنین ببینید

شربت به لیمو

شربت به لیمو یکی از شربت های خوشمزه و محبوب ایرانی است که مانند دیگر شربت های سنتی ایرانی برای رفع تشنگی در روزهای گرم مورد استفاده قرار می گیرد. این شربت خوشمزه علاوه بر اینکه برای رفع تشنگی مناسب است باعث خوشبو شدن دهان نیز می شود.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شربت به لیمو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شربت به لیمو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شربت به لیمو با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

چطور به لیمو درست کنیم

دستور تهیه

برای تهیه شربت به لیمو ابتدا به ها را پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن را بیرون می آوریم و کنار می گذاریم و در آبمیوه گیری آب آن ها را می گیریم و یا اگر تمایل دارید خرده های به در شربت دیده شود نیز می توانید آن ها را رنده کنید و کنار بگذارید.

سپس در یک قابلمه ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا سریع تر در آب حل شود و بعد اجازه می دهیم تا شربت جوش بخورد و حرارت را کم می کنیم و آب به را به آن اضافه می کنیم

و با قاشق هم می زنیم و صبر می کنیم تا شربت کمی قوام بگیرد. آن وقت آب لیمو ترش و برگ به لیمو را به آن می افزاییم تا شربت خوشبو و خوش طعم تری داشته باشیم. پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه شربت را از روی حرارت بر می داریم

و اجازه می دهیم کمی خنک شود و بعد در ظرف مورد نظر شربت را می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم و هر زمان که خواستید استفاده کنید کمی از شربت را در لیوان می ریزید و روی آن آب خنک می گیرید و چند تکه یخ و با قاشق هم می زنید و نوش جان می کنید.

همچنین ببینید

شربت به لیمو یکی از انواع شربت های سنتی و پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش خواص درمانی نیز دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

برای تهیه شربت به لیمو مجلسی ابتدا به ها را تمیز می شوییم، سپس پوست آن ها را می گیریم و از وسط نصف می کنیم. در ادامه هسته های آن را خارج می کنیم، سپس به ها داخل آبمیوه گیری می اندازیم و آب آن ها را می گیریم.

اگر تمایل داشته باشیم که پالپ های میوه به در شربت دیده شود می توانید میوه به را با رنده ریز رنده کنیم. در صورتی که بخواهیم شربت صاف شده باشد، آب به را داخل صافی می ریزیم و پس از صاف کردن کنار می گذاریم.

در این مرحله آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و  روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه شکر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. هم زدن زیاد شربت باعث شکرک زدن دیواره های قابلمه می شود.چطور به لیمو درست کنیم

پس از اینکه شربت به جوشیدن کرد و شکر به طور کامل حل شد، حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و آب به صاف شده را اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا شربت با حرارت ملایم بجوشد تا به قوام و غلظت مناسب برسد.

برای اینکه مطمئن شویم شربت به غلظت مناسب رسیده است، یک قطره از آن را داخل یک لیوان حاوی آب سرد می ریزیم. اگر به صورت سالم به ته لیوان رسید یعنی شربت به قوام رسیده است، ولی اگر متلاشی شد باید هنوز روی حرارت بماند.

پس از اینکه شربت به قوام رسید، برگ به لیمو را به همراه آب لیمو ترش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم شربت به دمای محیط برسد.

پس از اینکه شربت خنک شد، انرا داخل ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای هر بار مصرف هم ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از شربت را به همراه یک لیوان آب سرد ترکیب کرده و سرو می کنیم.

شربت به لیمو یکی از انواع شربت های سنتی و پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش خواص درمانی نیز دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

برای تهیه شربت به لیمو مجلسی ابتدا به ها را تمیز می شوییم، سپس پوست آن ها را می گیریم و از وسط نصف می کنیم. در ادامه هسته های آن را خارج می کنیم، سپس به ها داخل آبمیوه گیری می اندازیم و آب آن ها را می گیریم.

اگر تمایل داشته باشیم که پالپ های میوه به در شربت دیده شود می توانید میوه به را با رنده ریز رنده کنیم. در صورتی که بخواهیم شربت صاف شده باشد، آب به را داخل صافی می ریزیم و پس از صاف کردن کنار می گذاریم.

در این مرحله آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و  روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه شکر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. هم زدن زیاد شربت باعث شکرک زدن دیواره های قابلمه می شود.چطور به لیمو درست کنیم

پس از اینکه شربت به جوشیدن کرد و شکر به طور کامل حل شد، حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و آب به صاف شده را اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا شربت با حرارت ملایم بجوشد تا به قوام و غلظت مناسب برسد.

برای اینکه مطمئن شویم شربت به غلظت مناسب رسیده است، یک قطره از آن را داخل یک لیوان حاوی آب سرد می ریزیم. اگر به صورت سالم به ته لیوان رسید یعنی شربت به قوام رسیده است، ولی اگر متلاشی شد باید هنوز روی حرارت بماند.

پس از اینکه شربت به قوام رسید، برگ به لیمو را به همراه آب لیمو ترش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم شربت به دمای محیط برسد.

پس از اینکه شربت خنک شد، انرا داخل ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای هر بار مصرف هم ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از شربت را به همراه یک لیوان آب سرد ترکیب کرده و سرو می کنیم.

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍷 نوشیدنی ها » طرز تهیه شربت به لیمو

 

به: دو کیلو
شکر: دو کیلو
آبلیمو : نصف استکان (4 عدد)
آب: 4 لیوان (یک لیتر)

 

چطور به لیمو درست کنیم

– به ها را شسته و چهار قاچ نمایید . هسته های آنها را خارج کرده و آب آنها را بگیرید و در صافی یا یک پارچه آستری تمیز بریزید تا هیچ گونه اضافاتی در آن نباشد .

– شکر را با یک لیتر آب مخلوط کرده و میگذاریم روی حرارت تا چند قل بزند .

– بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید.

– سپس آبلیمو را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم.

– شربت به لیمو را در شیشه تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگه میداریم . و در زمان لازم با آب و یخ مخلوط کرده و برای پذیرایی آماده میکنیم.

 

نکات :
– برای تهیه شربت به لیمو  استفاده از آب لیمو تازه بسیار بهتر است ولی اگر در دسترس نبود از نصف پیمانه آب لیموی دست افشان هم می توانید استفاده کنید.
– در زمان سرو شربت به لیمو می توانید چند برش لیموی تازه هم در لیوان اضافه کنید.

 
 

نام:

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍷 نوشیدنی ها » طرز تهیه شربت به لیمو

 

به: دو کیلو
شکر: دو کیلو
آبلیمو : نصف استکان (4 عدد)
آب: 4 لیوان (یک لیتر)

 

چطور به لیمو درست کنیم

– به ها را شسته و چهار قاچ نمایید . هسته های آنها را خارج کرده و آب آنها را بگیرید و در صافی یا یک پارچه آستری تمیز بریزید تا هیچ گونه اضافاتی در آن نباشد .

– شکر را با یک لیتر آب مخلوط کرده و میگذاریم روی حرارت تا چند قل بزند .

– بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید.

– سپس آبلیمو را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم.

– شربت به لیمو را در شیشه تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگه میداریم . و در زمان لازم با آب و یخ مخلوط کرده و برای پذیرایی آماده میکنیم.

 

نکات :
– برای تهیه شربت به لیمو  استفاده از آب لیمو تازه بسیار بهتر است ولی اگر در دسترس نبود از نصف پیمانه آب لیموی دست افشان هم می توانید استفاده کنید.
– در زمان سرو شربت به لیمو می توانید چند برش لیموی تازه هم در لیوان اضافه کنید.

 
 

نام:

شربت به لیمو از انواع نوشیدنی های خنک و خوش طعم می باشد که به راحتی در منزل می توانید آن را تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شربت به لیمو را با بهترین روش به شما عزیزان آموزش می دهیم.

شربت ها طعم های متفاوتی دارند و شما می توانید بنا بر ذائقه خود در فصل تابستان انواع شربت ها را تهیه کنید. در این بخش از آشپزی مجله آرگا قصد داریم تا شما را با طرز تهیه شربت به لیمو خوش طعم به صورت مرحله به مرحله آشنا سازیم.

در فصول گرم تابستان نوشیدن شربت بسیار دلچسب و گوارا است. شربت ها در انواع طعم های مختلف نظیر شربت آلبالو و شربت زعفران و شربت به لیمو موجود هستند. روش درست کردن شربت به لیمو بسیار آسان و راحت است و شما می توانید با صرف مدت زمان اندکی این شربت خوش عطر و خوش طعم را تهیه نمایید.

 

شکر : ۲ کیلو
آب : ۴ لیوان
آبلیمو : ۱/۲ استکان
به : ۲ کیلوچطور به لیمو درست کنیم

در مرحله اول طرز تهیه شربت به لیمو ابتدا به را تمیز کنید و بشویید سپس به را رنده کنید می توانید به را ۴ قاچ کنید و دانه های آن را خارج کنید و از چرخ رد کنید. در مرحله بعدی تهیه شربت به لیمو، میوه به رنده شده یا چرخ شده را در درون صافی بریزید و آب آن ها را بگیرید. شکر را با ۴ لیوان آب در درون قابلمه ای مناسب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید و شربت دو یا سه جوش زد شربت را در درون صافی بریزید.

شربت صاف شده را با آب به مخلوط کنید و دوباره مخلوط شربت و آب به را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا چند جوش بزنند.

بعد از این که شربت قوام آمد. آبلیمو را به شربت به لیمو اضافه نمایید و اجازه دهید، شربت و آبلیمو دو و سه جوش بزنند و سپس قابلمه را از روی گاز بردارید.

در این بخش، دستور تهیه شربت «به لیمو» به روش دیگری را در اختیارتان قرار می دهیم، در این دستور تهیه از شربت به لیموی سنتی و پرطرفدار که خواص درمانی زیادی نیز دارد، همانند روش قبلی عمل می کنیم با این تفاوت که برگ به لیمو نیز به ترکیب مواد اضافه خواهد شد، بنابراین برای یادگیری آن تا پایان همراه ما شید.

در ابتدای تهیه شربت به لیمو، به ها را پوست بکنید و از وسط به دو نیم تبدیل کنید، سپس هسته های آنها را درآورده و کنار بگذارید (هسته های این میوه نیز خاصیت درمانی دارند) و بعد به ها را داخل آبمیوه گیری بیندازید و آب آن را بگیرید، در صورتی که مایلید پالپ های میوه به نیز در شربت شما دیده شوند، می توانید از یک رنده ریز استفاده کنید.

در مرحله بعدی، در داخل قابلمه ای مناسب در حدود ۲ لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس شکر را کم کم به آن بیفزایید و به وسیله قاشق هم بزنید تا در آب حل شود، حال اجازه دهید تا شربت شما به جوش آمده و قوام آید (به غلظت مناسب برسد)، سپس حرارت زیر آن را کم کنید و آب میوه به را اضافه کنید و با قاشق دوباره هم بزنید تا شربت مقداری دیگر قوام آید.

اکنون آب لیمو ترش و برگ به لیمو را اضافه کنید، افزودن این مواد موجب خوش عطر شدن و طعم بهتر شربت خواهد شد، سپس بعد از حدود ۵ دقیقه حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا شربت خنک شود، حال می توانید شربت را در ظرف درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا در هر زمان دلخواه, مقداری از آن را در لیوان بریزید و بعد از اضافه کردن مقداری آب خنک و چند تکه یخ و هم زدن آن با قاشق نوش جان کنید.

شربت به لیمو از انواع شربت هایی است که در ماه مبارک رمضان می توانید هنگام افطار آن را تهیه نمایید. در این مطلب دستور تهیه شربت به لیمو را ملاحظه کردید که امیدواریم با کمک این آموزش بتوانید شربت به لیمو با بهترین طعم را در منزل تهیه کنید. برای مشاهده تهیه انواع شربت و نوشیدنی های متفاوت می توانید به بخش نوشیدنی سرد مراجعه کنید.

منبع : آرگا


بهترین فیلم های آموزش نقاشی با مداد رو در یوتیوب رایگان ببین (فیلتر شکنت رو روشن کن)


برای دیدن شیک ترین و ارزون ترین پک های هدیه، همین حالا کلیک کن


ویدئوهای رایگان تزیین میوه و سالادهای مختلف رو در کانال “ایده های میا” ببین


ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده


نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه



چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


خرید بی واسطه جدیدترین مدلهای فرش


تخفیف باورنکردنی فرش سورنا|ازدستش نده!

طرزتهیه شربت به لیمو

 

چطور به لیمو درست کنیم

شربت به لیمو یکی از شربت های خوشمزه و محبوب ایرانی است که مانند دیگر شربت های سنتی ایرانی برای رفع تشنگی در روزهای گرم مورد استفاده قرار می گیرد. این شربت خوشمزه علاوه بر اینکه برای رفع تشنگی مناسب است باعث خوشبو شدن دهان نیز می شود.

 

این شربت را در فصل پاییز که به های تازه می آیند تهیه کنید و در تابستان و ماه رمضان استفاده کنید.

 

 

برای تهیه ی شربت به لیمو، ابتدا به ها را تمیز بشویید و بعد آن ها را خرد کنید و دانه های آن را جدا کنید. سپس آن ها را با آبمیوه گیری آب بگیرید و کنار بگذارید. آب و شکر را با هم داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید. زمانی که چند جوش خورد و شفاف شد آن را صاف کنید و با آب به مخلوط کنید. می توانید آب به را هم صاف کنید.

 

پس از آن، قابلمه را روی شعله ی گاز قرار بدهید تا چند جوش بخورد و قوام بیاید. سپس آب لیمو را اضافه کنید، پس از اینکه کمی جوش زد، شربت را از روی حرارت بردارید.

 

اجازه بدهید سرد شود و آن را در بطری قرار بدهید و در آن را ببندید. و در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید. در زمان سرو به مقدار مورد نظر از شربت به لیمو داخل لیوان بریزید و مابقی لیوان را آب خنک بریزید. می توانید چند حلقه لیموترش تازه داخل لیوان بریزید.

 

درست کردن شربت به لیمو

 

• برای تهیه شربت به لیمو  استفاده از آب لیمو تازه بسیار بهتر است ولی اگر در دسترس نبود از نصف استکان آب لیموی خانگی استفاده کنید.

 

• برای تهیه ی شربت به لیمو می توانید از برگ به لیمو استفاده کنید. برای اینکار زمانی که آب لیمو را اضافه کردید، 1 یا 2 برگ به لیمو را اضافه کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

انواع ترش و شیرین


سفارش آنلاین کیک تازه خانگی

هرآنچه ازعملهای زیبایی زنان میخواهیدبدانید


جهیزیه ات رو قسطی وبدون پیش پرداخت بخر


سفارش آنلاین جدیدترین ست های لباس زیر


درمان اختلالات گفتاری کودکان


دریافت کارت تخفیف 20درصدی درمان


فروشگاه سیسمونی آنلاین

خرید انواع ابزار وجعبه ابزار خانگی وصنعتی


راهنمای سفر کم هزینه در ایران


سفارش کیک های تازه و خوشمزه خونگی


با تشک خوشخواب لذت خوابت روچند برابرکن!

جدیترین یخچال ها رو باکمترین قیمت بازاربخر

معتبرترین فروشگاه خرید گیفت کارت در ایران


برای سفارش این ست فقط کافیه کلیک کنی!

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

شربت به لیمو یک شربت مفید و خوشمزه است که برای رفع عطش در روزهای تابستان و پایین آوردن حرارت بدن بسیار عالی عمل می کند. ضمن اینکه برای تقویت معده و خوشبو شدن دهان هم موثر است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای تست مقداری شربت به لیمو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شربت به لیمو در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا به ها را پوست می گیریم. به دو صورت می توانیم به را برای اضافه کردن به مواد شربت آماده کنیم. اگر می خواهید خرده های به در شربت دیده شود به را رنده کنید اما اگر دوست دارید شربت شفاف و بدون خرده های به باشد آب به ها را به وسیله آبمیوه گیری یا هر ابزار دیگری می گیریم.

 

در یک قابلمه ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از اینکه شربت کمی جوش خورد حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و  آب به را اضافه می کنیم.چطور به لیمو درست کنیم

 

 

اجازه می دهیم شربت کمی غلیظ شود و قوام بگیرد سپس آبلیمو و برگ های به لیمو را به شربت اضافه می کنیم. برگ های به لیمو باعث خوشبو شدن شربت می شود. ضمن اینکه برگ به لیمو آرامش دهنده و تسکین دهنده اعصاب است.

 

پس از اینکه آبلیمو و برگ به لیمو را به شربت اضافه کردیم حدود ۵ دقیقه بعد شربت را از روی حرارت بر می داریم. سپس شربت را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. برای مصرف هم مقداری کمی از شربت را به همراه آب خنک داخل لیوان می ریزیم و پس از هم زدن میل می کنیم.

 

به همین راحتی می توانید شربت خوشمزه ای که آموزش داده اید را در منزل و برای اعضای خانواده خود تهیه نمایید. دقت داشته باشید که هر چقدر از شکر کمتری در تهیه این شربت استفاده نمایید بهتر است و می توانید تنها از خاصیت شربت برخوردار شوید و ضرر آن به لحاظ میزان کمتر شکر آن کمتر خواهد بود.

قبلا در مقاله خواص به لیمو به بررسی فواید یکی از بهترین انواع دمنوش های گیاهی برای سلامتی بدن و لاغری پرداخته ایم.

انواع دمنوش به لیمو را از ترکیب به لیمو با گل گاو زبان، چای سبز، دارچین، بهار نارنج، بابونه، نعناع و مریم گلی تهیه می کنند. در این مقاله نحوه درست کردن دمنوش به لیمو و طریقه مصرف آن را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.

برگ های تازه یا خشک شده گیاه به لیمو را تمیز بشویید و به یک فنجان آب جوش اضافه کنید، بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند تا دم بکشد، از صافی رد کرده و بنوشید.

اگر می خواهید دمنوش شما کمی شیرین باشد، مقدار عسل طبیعی به آن اضافه کنید.

1- دمنوش به لیمو و نعناع را تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید؛ اگر از برگ های تازه به لیمو و نعناع استفاده می کنید 3 برگ تازه به لیمو و 3 برگ تازه نعناع را برای تهیه دمنوش استفاده کنید.چطور به لیمو درست کنیم

اگر از برگ های خشک شده استفاده می کنید، 1/2 قاشق چای خوری به لیمو را با 1/2 قاشق چای خوری نعناع خشک شده ترکیب کنید.

2- دمنوش به لیمو بابونه یکی از بهترین دمنوش های گیاهی برای آرامش اعصاب و درمان بی خوابی شبانه می باشد.

3- شربت به لیمو یکی از بهترین نوشیدنی ها برای روز های گرم تابستان محسوب می شود؛ طرز تهیه آن به این صورت است که 12 عدد برگ تازه یا دو قاشق چای خوری برگ های خشک شده گیاه به لیمو را در یک لیوان آب جوش بریزید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند تا دم بکشد.

حالا یک قاشق چای خوری عسل طبیعی به آن اضافه کنید و بگذارید سرد شود. چند تکه یخ در آن بیندازید و بنوشید.

گفته می شود که بهترین زمان استفاده از دمنوش به لیمو 2 ساعت بعد از هر وعده غذایی به ویژه ناهار و شام می باشد.

منابع : therighttea

فال حافظ

متن عاشقانه متن زیبا آهنگ تولدت مبارک

صفحه اصلی تبلیغات تماس با ما درباره ما

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا برای تمامی وب سایت ها به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.


Downloads-icon


خواص کنار؛ 10 خاصیت میوه و برگ کنار برای سلامتی و پوست و موDownloads-icon

جام جم سرا: مواد لازم- به: ۵ عدد متوسط، شکر: ۲ کیلو، آب لیمو: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:

شکر را با چهار لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و به را به صورت ورقه‌ای برش بزنید و به شربت اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید به پخته و رنگ آن قرمز شود. برای این‌که مربای به خوشرنگ شود، بهتر است آن را در ظرف مسی یا لعابی بپزید.

دانه‌های به را هم در یک پارچه تور بگذارید و گره زده و در ظرف مربا بیندازید تا لعاب پس دهد و سپس درآورید.چطور به لیمو درست کنیم

اگر بخواهید شربت به‌لیمو تهیه کنید، در این مرحله از آب مربا بردارید و جدا مقدار بیشتری آبلیمو بریزید و کمی بجوشانید و بعد از خنک شدن در شیشه بریزید. به مربا هم سه قاشق آبلیمو اضافه کنید و بعد از چند جوش مربای قوام آمده را از روی حرارت بردارید و در آن را با پارچه تمیزی دم بگذارید. بعد از خنک شدن کامل، مربای خوشرنگی خواهید داشت. مربا را در شیشه بریزید و در جای خنک نگه دارید.

توجه کنید، اگر مربا خوب قوام آمده و آب اضافی نداشته باشد، کپک نمی‌زند. مربای به را بدون آب هم می‌توان پخت به را خرد کنید و شکر را روی آن بریزید و 24 ساعت در یخچال بگذارید، آب انداخته و با آب خودش با حرارت کم بپزید. در این صورت برش‌های به، کمی سفت می‌شود. آبلیمو را در آخر پخت بریزید و دم بگذارید. بهتر است برای تهیه مربا، از به زرد اصفهان استفاده کنید که عطر و رنگ خوبی به مربا می‌دهد. به شمال را برای تهیه خورش استفاده کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

پرده اول: سپیده دم پنجم دی ماه بود. برادرم یکریز داشت شماره بچه محل‌هایمان را که در بم درس می‌خواندند، می‌گرفت و خبری از اتصال نبود. بم، پایتخت دنیا بود و تمام کشورهای جهان داشتند گزارش می‌رفتند از شهری که دیگر وجود نداشت.

اظهارات جدید مقامات آمریکایی به‌ویژه وزیر خارجه جدید ایالات‌متحده در حوزه برجام و نوع تعامل با ایران از چند جهت قابل برسی است. برای بازگشت آمریکا به برجام، می‌توان سه گزینه را برشمرد.

سال‌ها پیش، دوستی در فضای مجازی فایلی فرستاد که حاوی نامه‌ای بود مبنی بر تحریم کردن یکی از جشنواره‌های دولتی و خواسته بود امضا کنم و به این حرکت اعتراضی بپیوندم. دوسه بار نامه را خواندم و هر بار بیشتر تعجب کردم.

گفتگوی جام جم با رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری

گفت‌و‌گوی اختصاصی جام‌جم با اسکندر رئیسی مردی که از سال‌ها پیش برای گرگ‌های گرسنه نان می‌بَرد

ناگفته‌های الهام اخوان از شخصیت گوهر در سریال «با خانمان»

گفت‌وگو با حسام محمودی بازیگر جوان و کلیدی سریال با خانمان

اگر از بیت‌کوین، ارزش آن، قوانین خرید و فروش و جزئیات دیگر آن خبر ندارید، این گزارش را بخوانید

انتشار اخبار تایید نشده درباره حذف غربالگری اجباری با واکنش‌های مختلفی روبه‌رو شد

جام جم سرا: مواد لازم- به: ۵ عدد متوسط، شکر: ۲ کیلو، آب لیمو: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:

شکر را با چهار لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و به را به صورت ورقه‌ای برش بزنید و به شربت اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید به پخته و رنگ آن قرمز شود. برای این‌که مربای به خوشرنگ شود، بهتر است آن را در ظرف مسی یا لعابی بپزید.

دانه‌های به را هم در یک پارچه تور بگذارید و گره زده و در ظرف مربا بیندازید تا لعاب پس دهد و سپس درآورید.چطور به لیمو درست کنیم

اگر بخواهید شربت به‌لیمو تهیه کنید، در این مرحله از آب مربا بردارید و جدا مقدار بیشتری آبلیمو بریزید و کمی بجوشانید و بعد از خنک شدن در شیشه بریزید. به مربا هم سه قاشق آبلیمو اضافه کنید و بعد از چند جوش مربای قوام آمده را از روی حرارت بردارید و در آن را با پارچه تمیزی دم بگذارید. بعد از خنک شدن کامل، مربای خوشرنگی خواهید داشت. مربا را در شیشه بریزید و در جای خنک نگه دارید.

توجه کنید، اگر مربا خوب قوام آمده و آب اضافی نداشته باشد، کپک نمی‌زند. مربای به را بدون آب هم می‌توان پخت به را خرد کنید و شکر را روی آن بریزید و 24 ساعت در یخچال بگذارید، آب انداخته و با آب خودش با حرارت کم بپزید. در این صورت برش‌های به، کمی سفت می‌شود. آبلیمو را در آخر پخت بریزید و دم بگذارید. بهتر است برای تهیه مربا، از به زرد اصفهان استفاده کنید که عطر و رنگ خوبی به مربا می‌دهد. به شمال را برای تهیه خورش استفاده کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

پرده اول: سپیده دم پنجم دی ماه بود. برادرم یکریز داشت شماره بچه محل‌هایمان را که در بم درس می‌خواندند، می‌گرفت و خبری از اتصال نبود. بم، پایتخت دنیا بود و تمام کشورهای جهان داشتند گزارش می‌رفتند از شهری که دیگر وجود نداشت.

اظهارات جدید مقامات آمریکایی به‌ویژه وزیر خارجه جدید ایالات‌متحده در حوزه برجام و نوع تعامل با ایران از چند جهت قابل برسی است. برای بازگشت آمریکا به برجام، می‌توان سه گزینه را برشمرد.

سال‌ها پیش، دوستی در فضای مجازی فایلی فرستاد که حاوی نامه‌ای بود مبنی بر تحریم کردن یکی از جشنواره‌های دولتی و خواسته بود امضا کنم و به این حرکت اعتراضی بپیوندم. دوسه بار نامه را خواندم و هر بار بیشتر تعجب کردم.

گفتگوی جام جم با رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری

گفت‌و‌گوی اختصاصی جام‌جم با اسکندر رئیسی مردی که از سال‌ها پیش برای گرگ‌های گرسنه نان می‌بَرد

ناگفته‌های الهام اخوان از شخصیت گوهر در سریال «با خانمان»

گفت‌وگو با حسام محمودی بازیگر جوان و کلیدی سریال با خانمان

اگر از بیت‌کوین، ارزش آن، قوانین خرید و فروش و جزئیات دیگر آن خبر ندارید، این گزارش را بخوانید

انتشار اخبار تایید نشده درباره حذف غربالگری اجباری با واکنش‌های مختلفی روبه‌رو شد

طرز تهیه دمنوش به لیمو به‌سادگی اغلب دیگر دمنوش‌های ایرانی است، اما فواید و البته طعم خاص به‌لیمو آن را به نوشیدنی خاص تبدیل کرده است. سابقه‌ی مصرف این دمنوش در ایران بسیار است و از دیرباز ایرانیان همیشه این دمنوش را نه‌فقط به‌عنوان یک نوشیدنی خوش‌عطر، به‌عنوان نوعی دارو مصرف می‌کرده‌اند. به‌نسبت همین قدمت استفاده، طرز تهیه دمنوش به لیمو متنوع است؛ شما می‌توانید به لیمو را به روش‌های مختلفی دم کنید. طرز تهیه دمنوش به لیمو و انواع آن را در این مطلب اسنپ‌فود معرفی کرده‌ایم.

به‌لیمو گیاهی است از شاخه‌ی شاهسپرم. بلندای این گیاه به سه متر هم می‌رسد و بومی آمریکای لاتین است؛ درواقع به‌لیمو برای رشد به هوای مرطوب و خاک مناسب نیاز دارد. این گیاه در ایران هم در خطه‌ی شمال کشت می‌شود. برگ‌های به‌لیمو کشیده و نوک‌تیز است. بیشترین مصرف به‌لیمو از همین برگ‌هاست که رنگ سبز تیره و کدر دارند و طعم‌شان هم تند و اندکی تلخ است. برگ‌های به‌لیمو در اواخر تابستان چیده می‌شوند. آن‌ها را می‌خشکانند و به‌عنوان دمنوش استفاده می‌کنند.

به‌لیمو یکی از گیاهان پرخاصیت است. اسید سیتریک، کلسیم، منیزیم، ویتامین C، بیوفلاونوئید، کمپتین و لیمونن است. این گیاه بسیار خوش‌عطر، با دربرداشتن این مواد، خواص فراوانی را در خود جای داده است.

دمنوش به لیمو

یک قاشق غذاخوری برگ به‌لیمو را در آب ۸۰ درجه بریزید. ۲۰ دقیقه بعد دمنوش به‌لیموی شما حاضر است. می‌توانید به‌لیمو را در قوری و با حرارت کم دم کنید.چطور به لیمو درست کنیم

به‌لیمو یکی از خوش‌عطروطعم‌ترین گیاهان دمنوشی است. بهترین مکمل برای دمنوش به‌لیمو عسل است. عسل تلخی به‌لیمو را از بین می‌برد و طعمی کاملاً‌ لذت‌بخش به آن می‌دهد.

انواع دمنوش

بهارنارنج نیز یکی از خوش‌عطرترین گیاهان دمنوشی است. عطر و طعم بهارنارنج هم‌خانواده‌ی به‌لیمو است و ترکیب این دو می‌تواند معجونی رویایی برای شما بسازد.

بهارنارنج خواصی نزدیک به خواص به‌لیمو دارد؛ آٰرامش‌بخشی، رفع بی‌خوابی، رفع اصطراب و استرس، ضد نفخ بودن، برطرف‌کردن میگرن و البته اشتهاآوری از عمده خواص بهارنارنج است.

برای طرز تهیه دمنوش به لیمو و بهارنارنج بهتر است نسبت یک به دوی بهارنارنج به به‌لیمو را مد نظر قرار دهید؛ چون طعم در غیر این صورت طعم بهارنارنج غالب می‌شود.

دمنوش گل گاوزبان یکی از پرطرفدارترین و خوش‌عطروطعم‌ترین دمنوش‌های ایرانی است. اغلب دمنوش گل گاوزبان را با لیموی تازه یا لیمو عمانی ترکیب می‌کنند. بااین‌حال یکی از بهترین گزینه‌ها برای همراهی گل گاوزبان، به‌لیمو است؛ البته طعم گل گاوزبان بر عطر و طعم به‌لیمو غالب است، اما ترکیب عطر و طعم این دو گیاه بسیار لذت‌بخش است.

گل گاوزبان خواصی متفاوت از به‌لیمو دارد و به‌نوعی مکمل آن است؛ تنها شباهت خواص گل گاوزبان و به‌لیمو تأثیر خوب هر دو بر عوارض سرماخوردگی است. از دیگر فواید گل گاوزبان رفع بیماری‌های پوستی (ازجمله آکنه و جوش)، رفع فشارخون، بهبود دیابت و تنظیم قند خون، برطرف‌کردن کم‌خونی و کاهش التهاب و تورم در بدن است.

برای طرز تهیه دمنوش به لیمو و گل گاوزبان بهتر است همان نسبت دو به یک به‌لیمو به گل‌گاوزبان را حفظ کنید که هم عطر و هم رنگ بهتری به دست آید.

اسطوخودوس با نام علمی لاوندر یکی از خوش‌عطرترین و پرخاصیت‌ترین گیاهان دارویی است. این گیاه بومی هند، چین، ایران، انگلیس و کاناداست. خواص اسطوخودوس هم به خواص به‌لیمو نزدیک است و مکمل آن محسوب می‌شود.

آرامش‌بخشی، بهبود گوارش، بهبود زخم معده، رفع بی‌خوابی، کاهش دردهای عصبی، درمان سرگیجه و ضعف عمومی، رفع تشنج، رفع گرفتگی عضلانی و پاکسازی کبد از عمده خواص اسطوخودوس است.

برای طرز تهیه دمنوش به لیمو و اسطوخودوس ترکیب مساوی هر یک با هم پیشنهاد می‌شود.

خواص چای سبز آن‌قدر شناخته‌شده است که صحبت‌کردن درباره‌ی آن شاید اضافی به نظر بیاید. عمده‌ترین خواص چای سبز جلوگیری از پیری زودرس، محرک انرژی بودن، بالابردن ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، کاهش کلسترول، کاهش وزن و کمک به لاغری، رفع سموم و بالابردن استقامت بدنی ازجمله عمده خواص چای سبز است.

با همه‌ی این خواص، معمولاً بسیاری از افراد از طعم تلخ چای سبز فراری هستند و ترجیح می‌دهند طعم چای سبز را با یکی دیگر از دمنوش‌ها تلطیف کنند. یکی از بهترین گزینه‌ها برای این کار استفاده از به‌لیمو است. اگر ازجمله افرادی هستید که از طعم تلخ چای سبز گریزانند، به شما توصیه می‌کنیم ترکیب دمنوش به لیمو و چای سبز را امتحان کنید. لذت خواهید برد.

بسیار پیش می‌آید که شباهت دو ترکیب ما را به اشتباه اندازد؛ دمنوش به لیمو و شربت به لیمو از آن جمله است؛ حال‌اینکه دمنوش به‌لیمو از برگ به‌لیمو به دست می‌آید، اما شربت به‌لیمو ترکیبی از آب لیمو، آب میوه به و شکر است.

اگر از دوستداران دمنوش هستید،‌ خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم:

کباب کوبیده یکی از محبوب ترین و رایج ترین غذاهای…

طرز تهیه دمنوش به لیمو به‌سادگی اغلب دیگر دمنوش‌های ایرانی است، اما فواید و البته طعم خاص به‌لیمو آن را به نوشیدنی خاص تبدیل کرده است. سابقه‌ی مصرف این دمنوش در ایران بسیار است و از دیرباز ایرانیان همیشه این دمنوش را نه‌فقط به‌عنوان یک نوشیدنی خوش‌عطر، به‌عنوان نوعی دارو مصرف می‌کرده‌اند. به‌نسبت همین قدمت استفاده، طرز تهیه دمنوش به لیمو متنوع است؛ شما می‌توانید به لیمو را به روش‌های مختلفی دم کنید. طرز تهیه دمنوش به لیمو و انواع آن را در این مطلب اسنپ‌فود معرفی کرده‌ایم.

به‌لیمو گیاهی است از شاخه‌ی شاهسپرم. بلندای این گیاه به سه متر هم می‌رسد و بومی آمریکای لاتین است؛ درواقع به‌لیمو برای رشد به هوای مرطوب و خاک مناسب نیاز دارد. این گیاه در ایران هم در خطه‌ی شمال کشت می‌شود. برگ‌های به‌لیمو کشیده و نوک‌تیز است. بیشترین مصرف به‌لیمو از همین برگ‌هاست که رنگ سبز تیره و کدر دارند و طعم‌شان هم تند و اندکی تلخ است. برگ‌های به‌لیمو در اواخر تابستان چیده می‌شوند. آن‌ها را می‌خشکانند و به‌عنوان دمنوش استفاده می‌کنند.

به‌لیمو یکی از گیاهان پرخاصیت است. اسید سیتریک، کلسیم، منیزیم، ویتامین C، بیوفلاونوئید، کمپتین و لیمونن است. این گیاه بسیار خوش‌عطر، با دربرداشتن این مواد، خواص فراوانی را در خود جای داده است.

دمنوش به لیمو

یک قاشق غذاخوری برگ به‌لیمو را در آب ۸۰ درجه بریزید. ۲۰ دقیقه بعد دمنوش به‌لیموی شما حاضر است. می‌توانید به‌لیمو را در قوری و با حرارت کم دم کنید.چطور به لیمو درست کنیم

به‌لیمو یکی از خوش‌عطروطعم‌ترین گیاهان دمنوشی است. بهترین مکمل برای دمنوش به‌لیمو عسل است. عسل تلخی به‌لیمو را از بین می‌برد و طعمی کاملاً‌ لذت‌بخش به آن می‌دهد.

انواع دمنوش

بهارنارنج نیز یکی از خوش‌عطرترین گیاهان دمنوشی است. عطر و طعم بهارنارنج هم‌خانواده‌ی به‌لیمو است و ترکیب این دو می‌تواند معجونی رویایی برای شما بسازد.

بهارنارنج خواصی نزدیک به خواص به‌لیمو دارد؛ آٰرامش‌بخشی، رفع بی‌خوابی، رفع اصطراب و استرس، ضد نفخ بودن، برطرف‌کردن میگرن و البته اشتهاآوری از عمده خواص بهارنارنج است.

برای طرز تهیه دمنوش به لیمو و بهارنارنج بهتر است نسبت یک به دوی بهارنارنج به به‌لیمو را مد نظر قرار دهید؛ چون طعم در غیر این صورت طعم بهارنارنج غالب می‌شود.

دمنوش گل گاوزبان یکی از پرطرفدارترین و خوش‌عطروطعم‌ترین دمنوش‌های ایرانی است. اغلب دمنوش گل گاوزبان را با لیموی تازه یا لیمو عمانی ترکیب می‌کنند. بااین‌حال یکی از بهترین گزینه‌ها برای همراهی گل گاوزبان، به‌لیمو است؛ البته طعم گل گاوزبان بر عطر و طعم به‌لیمو غالب است، اما ترکیب عطر و طعم این دو گیاه بسیار لذت‌بخش است.

گل گاوزبان خواصی متفاوت از به‌لیمو دارد و به‌نوعی مکمل آن است؛ تنها شباهت خواص گل گاوزبان و به‌لیمو تأثیر خوب هر دو بر عوارض سرماخوردگی است. از دیگر فواید گل گاوزبان رفع بیماری‌های پوستی (ازجمله آکنه و جوش)، رفع فشارخون، بهبود دیابت و تنظیم قند خون، برطرف‌کردن کم‌خونی و کاهش التهاب و تورم در بدن است.

برای طرز تهیه دمنوش به لیمو و گل گاوزبان بهتر است همان نسبت دو به یک به‌لیمو به گل‌گاوزبان را حفظ کنید که هم عطر و هم رنگ بهتری به دست آید.

اسطوخودوس با نام علمی لاوندر یکی از خوش‌عطرترین و پرخاصیت‌ترین گیاهان دارویی است. این گیاه بومی هند، چین، ایران، انگلیس و کاناداست. خواص اسطوخودوس هم به خواص به‌لیمو نزدیک است و مکمل آن محسوب می‌شود.

آرامش‌بخشی، بهبود گوارش، بهبود زخم معده، رفع بی‌خوابی، کاهش دردهای عصبی، درمان سرگیجه و ضعف عمومی، رفع تشنج، رفع گرفتگی عضلانی و پاکسازی کبد از عمده خواص اسطوخودوس است.

برای طرز تهیه دمنوش به لیمو و اسطوخودوس ترکیب مساوی هر یک با هم پیشنهاد می‌شود.

خواص چای سبز آن‌قدر شناخته‌شده است که صحبت‌کردن درباره‌ی آن شاید اضافی به نظر بیاید. عمده‌ترین خواص چای سبز جلوگیری از پیری زودرس، محرک انرژی بودن، بالابردن ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، کاهش کلسترول، کاهش وزن و کمک به لاغری، رفع سموم و بالابردن استقامت بدنی ازجمله عمده خواص چای سبز است.

با همه‌ی این خواص، معمولاً بسیاری از افراد از طعم تلخ چای سبز فراری هستند و ترجیح می‌دهند طعم چای سبز را با یکی دیگر از دمنوش‌ها تلطیف کنند. یکی از بهترین گزینه‌ها برای این کار استفاده از به‌لیمو است. اگر ازجمله افرادی هستید که از طعم تلخ چای سبز گریزانند، به شما توصیه می‌کنیم ترکیب دمنوش به لیمو و چای سبز را امتحان کنید. لذت خواهید برد.

بسیار پیش می‌آید که شباهت دو ترکیب ما را به اشتباه اندازد؛ دمنوش به لیمو و شربت به لیمو از آن جمله است؛ حال‌اینکه دمنوش به‌لیمو از برگ به‌لیمو به دست می‌آید، اما شربت به‌لیمو ترکیبی از آب لیمو، آب میوه به و شکر است.

اگر از دوستداران دمنوش هستید،‌ خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم:

پیتزا یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است که منشأ…

چطور به لیمو درست کنیم
چطور به لیمو درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *