چگونه عضله قلب را تقویت کنیم

 
helpkade
چگونه عضله قلب را تقویت کنیم
چگونه عضله قلب را تقویت کنیم

26 روش کلیدی برای اینکه قلب خود را مانند روز اول سالم نگه داریم!شاید در نگاه اول این‌طور به نظر برسد که برخورد یک گلوله به قلب شما و یا چنین سناریویی می‌تواند به قلب و متعاقب آن به شما آسیب برساند ولی این قضیه بندرت به وجود می‌آید ولی موضوعی که بسیار به وجود می‌آید آسیب‌دیدگی تدریجی قلب شماست، بدین گونه که قلب شما بر اثر یک مجموعه برخوردهای نامناسب ما در سبک زندگی خود به مرور تحلیل می‌رود تا اینکه نهایتاً از کار می‌افتد، حال هدف از این مقاله بررسی سبک‌های زندگی مناسب است تا بتوانیم خسارات وارده را از این طریق به حداقل برسانیم.

 

  بیشتر به زندگی زناشویی خود اهتمام بورزیدتحقیقات نشان می‌دهد افرادی که در ماه حداقل 2 بار رابطه زناشویی برقرار می‌کنند نسبت به افرادی که این رقم برای آن‌ها کمتر است حدود 45% کمتر دچار بیماری‌های قلبی می‌شوند و دلیل آن نیز موارد زیادی عنوان شده که از افزایش جریان خون در رگ‌ها گرفته تا کاهش اضطراب‌های روزمره را شامل می‌شود. پس اگر به سلامت جسمی و روحی خود اهمیت می دهید این توصیه را جدی بگیرید.

 

چگونه عضله قلب را تقویت کنیم

 بیشتر گردو مصرف کنیدمطالعات نشان می‌دهد که مصرف خشکبار بخصوص گروه مغزدار آن می‌تواند به بهبود قلب شما کمک کند زیرا مواد معدنی که در خشکبار به‌ویژه گردو وجود دارد شامل مقدار زیادی از گروهای اسیدهای چرب مفید برای بدن است همچنین درون گردو، مقدار فراوانی امگا 3 وجود دارد که در رابطه با خواص امگا 3 کم گفته نشده است پس اگر می‌خواهید قلبتان بهتر کار کند مصرف خشکبار به‌ویژه گردو را فراموش نکنید.

 

مرتب ضربان قلب خود را اندازه بگیریددکتر پیر تودور معاون بیمارستان گرند روند دراین‌باره توضیح داده که اگر هر شخص ضربان خود را چک کند اطلاعات زیادی از قلب خود می‌تواند داشته باشد به‌گونه‌ای که یک شخص سالم به‌صورت متوسط در حالت استراحت بایستی ضربانی معادل 70 نبض در دقیقه و زیر آن داشته باشد و اگر شخصی متوجه شد که ضربانی بالای 70 نبض بر دقیقه را برای یک هفته دارد بایستی بلافاصله به پزشک برای امور درمانی مراجعه کند.

 

 

  از هوای آلوده دوری بجوییدهوای آلوده شامل هواهایی می‌شود که ذرات معلق موجود در آن از حد استاندارد بیشتر باشد، در نتیجه آن تنفس این‌گونه هواها باعث آسیب رساندن به دیواره‌های رگ‌ها و قلب شما می‌شود و در بعضی موارد باعث ایجاد سکته‌های قلبی می‌شود بنابراین تا حد ممکن بایستی از هواهای آلوده دوری بجویید البته قابل‌ذکر است که در فصل زمستان به دلیل پدیده وارونگی هوا این موضوع بسیار تشدید پیدا می‌کند که بایستی تا حد ممکن از بیرون آمدن از خانه جلوگیری کنید.

 

 حبوبات بیشتری مصرف کنیدمطالعات بر روی حبوبات نشان می‌دهد که این مواد غذایی دارای ارزش غذایی بسیار بالا هستند که مصرف روزانه حدوداً یک لیوان از آن می‌تواند تا حد بسیار زیادی از بیماری‌های قلبی جلوگیری کند البته جا دارد که مقداری در مورد رنگ حبوبات بحث شود زیرا خالی از لطف نیست، مطالعات نشان می‌دهد که حبوبات تیره‌تر دارای ارزش غذایی بالاتری نسبت به حبوبات رنگ روشن دارند.

 

 

نرمش کنید

تحقیقات نشان داده است که تأثیرات نرمش بر قلب انسان بسیار شگفت‌انگیز است به‌گونه‌ای که اگر افراد به‌صورت روزانه ورزش کنند می‌توانند تا حد زیادی قلب خود را از بروز بیماری‌های مربوطه ایمن سازند. به طور مثال حتی اگر چهارهفته از وسیله نرمش دست استفاده کنید تا 10 درصد فشار خون شما کاهش خواهد یافت؛ برای استفاده از این وسیله چهار بازه زمانی دو دقیقه‌ای را به هر دست اختصاص داده و میان آن‌ها یک دقیقه استراحت کنید.

 

بدویدشاید بسیاری از دوستان به این فکر فرو بروند که چگونه می‌شود قلب خود را مثل دیگر ماهیچه‌های بدن مثل ماهیچه‌های بازو قوی کرد که جواب آن در دویدن است ، بدین گونه که قلب انسان با دویدن شروع به سریع‌تر تپیدن می‌کند و نتیجه این تپش بیشتر، درواقع تقویت ماهیچه‌های آن است، البته نبایستی فراموش شود که این تمرین نیز حساب‌وکتاب‌های مخصوص خود را دارد و اگر طبق برنامه و نظارت پزشک نباشد می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری را بخصوص برای افراد میان‌سال و پیر به بار بیاورد که این قضیه  برای این دسته افراد بسیار حساس و ظریف است.

 

عمیق نفس بکشیدیکی از روش‌های تقویت قلب خود تنفس عمیق است بدین گونه که هرچه شما سعی کنید که تنفس عمیق‌تری داشته باشید درواقع به سیستم عروقی خود کمک بهتری می‌کنید، پس اگر می‌خواهید قلب شما عملکرد بهتری داشته باشد بایستی به‌جای تنفس‌های سطحی سعی بر عمیق نفس کشیدن داشته باشید. برای تمرین در 30 ثانیه چهار نفس عمیق بکشید؛ این کار فشار خون شما را تا 4 میلی‌متر جیوه کاهش خواهد داد.

 

ورزش‌های هوازی انجام دهیدمطالعات نشان می‌دهد که یکی از راه‌های تقویت قلب شما انجام ورزش‌های هوازی است زیرا با انجام این دسته از ورزش‌ها که پایه اساسی آن‌ها دویدن و این قبیل از تحرکات است قلب شما با شدت بیشتری می‌تپد که نهایتاً منجر به قویت دیواره‌ها و ماهیچه‌های آن می‌شود.

 

از سرماخوردگی دوری بجوییدویروس سرماخوردگی و آنفولانزا با توجه به تأثیرات تورمی که بر روی عروق می‌گذارند یکی از عواملی است که می‌تواند قلب شما را درواقع به‌گونه‌ای ضعیف کند.

 

تخم‌مرغ بخوریدیک سری تحقیقات در برزیل نشان می‌دهد که برخلاف تصورات عمومی مصرف تخم‌مرغ به دلیل داشتن ویتامین‌های سری ب نه‌تنها باعث آسیب رساندن به قلب شما نمی‌شود بلکه باعث بهبود وضعیت قلب شما نیز می‌شود درصورتی‌که تصورات عمومی این بوده که تخم‌مرغ باعث افزایش سطح چربی‌های بد در بدن می‌شود.

 

 به‌اندازه کافی بخوابیدیکی از عواملی که باعث آسیب رساندن به قلب شما می‌شود بدون شک کم‌خوابی و بی‌خوابی است، تحقیقات نشان می‌دهند که کم‌خوابی و بی‌خوابی باعث افزایش فشار مضر بر روی قلب انسان می‌شود و ثابت شده است که افرادی که دارای بی‌خوابی و کم‌خوابی هستند 45% بیشتر از افراد معمولی در معرض سکته‌های قلبی قرار می‌گیرند.

 

در این راستا مطالعات نشان می‌دهد یکی از راهه‌ای مفید برای بهبود بی‌خوابی و کم‌خوابی ورزش کردن است که این قضیه به مرور می‌تواند بر بهبود خواب شما تأثیر بگذارد، البته نبایستی از آن‌طرف بام بیفتید و بیش‌ازحد مجاز بخوابید زیرا خواب بیش‌ازحد نیز خود باعث افزایش وزن و آسیب‌های موضعی به‌سلامت روحی و قلب شما می‌شود پس همان‌طور که بی‌خوابی تأثیر مضر بر قلب شما دارد خواب زیاد نیز تأثیر مضر خود را خواهد داشت پس در راستای داشتن خواب مناسب بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید ولی عموماً پزشکان میگویند که خواب بین 7 تا 9 ساعت برای افراد معمولی خواب کافی محسوب می‌شود.

 

چگونه عضله قلب را تقویت کنیم

 کمتر چربی‌های ترانس بخوریددانشمندان دانشگاه کلمبیای آمریکا ثابت کرده‌اند که اگر افراد بتوانند سالیانه 1% از مصرف چربی‌های ترانس خود کم کنند می‌توانند تا حد زیادی به کاهش چربی‌های LDL خون خود را کاهش دهند که نتیجه این امر می‌تواند نهایتاً به بهبود عملکرد قلب شما کمک شایانی بکند.

 

بیشتر پتاسیم مصرف کنیدیکی از عناصر معدنی مهمی که بر سلامت قلب شما تأثیر شایانی دارد پتاسیم است، که هر شخص بایستی روزانه چیزی در حدود 1000 میلی‌گرم پتاسیم مصرف کند تا بیشترین کمک را به قلب خود کند و دراین‌بین موز و مواد غذایی زرد منابع مناسبی از پتاسیم محسوب می‌شوند.

 

از نور آفتاب لذت ببریدمطالعات نشان می‌دهد که نور آفتاب باعث می‌شود که بدن انسان نیتریک اکسید تولید کند که این ماده شیمیایی در بدن انسان باعث کاهش فشارخون می‌شود که نتیجه این امر بهبود وضعیت قلب انسان است، حال ممکن است که برای شما این سؤال به وجود بیاید که چه میزان بایستی زیر نور آفتاب قرار بگیریم، که باید بگوییم که روزانه 20 دقیقه در معرض آفتاب بودن به شما این امکان را می‌دهد که از مزایای آفتاب استفاده کنید ولی جالب است بدانید که زیاد در معرض آفتاب بودن نیز مضرات خود را دارد که در جای خود مورد بحث قرار می‌گیرند ولی شما همیشه برای در معرض آفتاب قرار گرفتن با توجه به ویژگی‌های شخصیتان و عوامل دیگر بایستی با پزشک خود صحبت کنید تا آسیب‌های وارده به بدن خود را به حداقل برسانید.

 

در جای آرام زندگی کنیدتحقیقات دانشمندان دانمارکی نشان می‌دهد که زندگی در محیط‌های شلوغ باعث آسیب رساندن به قلب شما می‌شود که نتیجه تحقیقات آن‌ها نشان می‌دهد که به‌اندازه هر 10 دسی‌بل افزایش آلودگی‌های صوتی محیط اطراف شما به میزان 12% ریسک ابتلای شما به بیماری‌های قلبی بالاتر می‌رود که این قضیه بیشتر تأثیر خود را شب‌هنگام و در زمان استراحت شما بر روی قلب شما می‌گذارد پس تا حد ممکن سعی کنید که محل استراحت شما به دور از سر و صدای محیط باشد.

 

خوردن صبحانه را به برنامه خود اضافه کنیددانشمندان دانشگاه هاروارد ثابت کرده‌اند که افرادی که صبح‌ها از خوردن صبحانه امتناع می‌ورزند 27% بیشتر در معرض بیماری‌های قلبی قرار می‌گیرند، که دلیل این امر نیز به این خاطر است که افرادی که صبحانه مصرف نمی‌کنند در طول روز قند خون آن‌ها افت خواهد کرد و این نوسانات در قند خون افراد باعث می‌شود که بر قلب انسان آسیب‌های جدی وارد شود.

 

از نوشابه‌های انرژی‌زا دوری‌کنیدتحقیقات نشان می‌دهد که مصرف نوشابه‌های انرژی‌زا و کافیین دار به قلب انسان‌ها آسیب می‌رساند، در کل مصرف موادی که دارای تائورین هستند به‌سلامتی شما آسیب وارد می‌کنند. پس سعی کنید با مصرف مواد غذایی و استراحت مناسب به انرژی مورد نظر خود برسید و نه استفاده از مواد انرژی زا.

 

لبنیات مصرف کنیدتحقیقات یک موسسه در فرانسه نشان می‌دهد که مصرف لبنیات به دلیل داشتن کلسیم و پتاسیم و چربی‌های مفید می‌توان به‌اندازه قابل‌توجهی به‌سلامت قلب شما کمک کند، در کل مصرف لبنیات ضامن سلامتی انسان‌ها هستند و یکی از شاخص‌های سلامت در هر کشوری سرانه مصرف لبنیات و بخصوص شیر در آن کشور است پس تا جایی که ممکن است مصرف روزانه لبنیات را در برنامه غذایی خود جای دهید.

 

بشین و پاشو انجام دهیدورزش و نرمش دو عاملی بودند که از طرق مختلف به‌سلامت قلب شما کمک می‌کردند ولی یکی از بهترین حرکات ورزشی برای بهبود قلب شما بشین و پاشو به‌صورت کامل است زیرا دانشمندان ثابت کرده‌اند که این حرکت بیشترین میزان چربی‌های مفید را در خون شما آزاد می‌کند و در تأثیر مستقیمی بر میزان مصرف فیبر بدن شما دارد.

 

شاد باشیددانشمندان سوئدی نشان داده‌اند افرادی که در زندگی خود شاد باشند کمتر دچار بیماری‌های قلبی می‌شوند و عروق آن‌ها بهتر عمل خواهد کرد، در کل از قدیم گفته‌اند که خنده بر هر درد بی‌درمان دواست، که با مرور زمان و پیشرفت علم پزشکی روزبه‌روز به ارزش‌های خندیدن و شاد زیستن پی می‌بریم.

 

دارچین مصرف کنیدمطالعات نشان می‌دهد که یکی از مواد غذایی که تأثیر شگرفی بر سلامتی قلب شما دارد بدون شک دارچین است، مصرف روزانه دو قاشق غذاخوری دارچین همراه غذای شما می‌تواند وضعیت قلب شما را بهتر از گذشته کند پس اگر حتی یکی از طرفداران بزرگ دارچین نیستید مهم نیست ولی دارچین را مصرف کنید.

 

در اسرع وقت ازدواج کنید!دانشمندان فنلاندی ثابت کرده‌اند که افراد مجرد 168% بیشتر از افراد متأهل دچار بیماری‌های قلبی می‌شوند، که برای این قضیه دلایل مختلفی وجود دارد که اگر بخواهیم در مورد تأثیرگذارترین آن‌ها صحبت کنیم بدون شک کاهش استرس‌های ناشی از تنهایی یکی از مهم‌ترین آن‌ها محسوب می‌شود، پس تا دیر نشده برای خود آستین بالا بزنید!

 

سبزیجات مصرف کنیدیکی دیگر از مواد غذایی که بدون شک برای سلامت قلب شما مفید است سبزیجات است، مصرف سبزیجات به‌صورت روزانه توصیه‌شده است ولی در صورت امکان بایستی هفته‌ای 3 بار سبزیجات مصرف کنید، مطالعات نشان می‌دهد که افرادی که در هفته 1 بار یا کمتر سبزیجات مصرف می‌کنند 12% بیشتر از دیگر افرادی که سبزیجات بیشتر مصرف می‌کنند دچار بیماری‌های قلبی می‌شوند.

 

خوش‌بین باشیدبدبینی یکی از حالات و رفتاری است که می‌تواند بر قلب شما تأثیر منفی بگذارد زیرا اشخاص بدبین دائم خود و بدن خود را در معرض استرس‌های ناخواسته قرار می‌دهند که این دلیلی بر آسیب‌های آتی می‌شود.

 

دوچرخه‌سواری کنیدیکی از بهترین ورزش‌ها برای قلب شما دوچرخه‌سواری ثابت است که البته بایستی طبق روال خاصی صورت گیرد تا به دیگر اعضای بدن شما آسیب نرساند، بدین گونه که شما بایستی ابتدا به مدت 5 دقیقه خودتان را گرم‌کنید و یا اینکه با سرعت کم پدال بزنید و بعد از آن به مدت 10 تا 30 ثانیه با تمام قدرت پدال بزنید و بعد از آن دوباره با سرعت پایین حرکت کنید تا اینکه ضربان قلب شما به حالت عادی خود برگردد و مجدداً باقدرت زیاد پدال بزنید شما بایستی این تمرین را برای مدت 10 تا 15 دقیقه انجام دهید تا بالاترین بازده  را برای قلب شما به ارمغان بیاورد.

منبع : farnet.ir

بیشتر بخوانید تا سالم بمانید


سفارش کیک های تازه و خوشمزه خونگی

رفع دغدغه های فکری که زندگیتون رومختل کرده


انواع جراحی زیبایی سینه


اصلاح فرم و اختلاف طول پاها


کامل ترین سیستم خانگی پاکیزه کننده هوا


جراحی زیبایی سینه و شکم

بلیط ارزان تهران به مشهد|پشتیبانی 24ساعته


جلوگیری از ورود هوای آلوده به خانه!


دندانپزشکی تخصصی کودکان/*تعرفه‌ مناسب


به مقصد دلخواهت با کمترین هزینه سفر کن


پاکسازی و رفع آلودگی هوای خانه

پیشرفته ترین روش درمان نازایی زنان و مردان


ژل آمیزشی و روان کننده با 25%تخفیف

دیگه غذات نمی سوزه! تايمر ديجيتال شعله ها

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

دکتردکتر مجله اینترنتی دکتردکتر

حمایت از ساخت داروی درمان سرطان در ایران

تقویت قلب برای جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها در این عضو حساس، حیاتی است. برای انجام بهتر این کار، روش‌های ساده و طبیعی وجود دارد.

تغذیه، فعالیت بدنی و اصلاح شیوه زندگی بهترین راه‌های تقویت قلب است. بهبود این رفتارها می‌تواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی را کاهش دهد. در این مقاله راه‌های تقویت قلب به شما می‌گوییم. برای اکثر ما، جلوگیری از بیماری قلبی تا حدودی بستگی به شیوه زندگی ما دارد، این بدان معنی است که در قدرت ما برای بهبود شانس زندگی طولانی و خوب در دستان خودمان است. استفاده از داروها در صورت لزوم می‌تواند سودمند باشد، اما داروها باید به بهبود شیوه زندگی مانند غذای سالم کمک کنند. در این مقاله راه‌های تقویت قلب به طور طبیعی را برای شما عزیزان شرح می‌دهیم.

چگونه عضله قلب را تقویت کنیم

ثابت شده است که ورزش منظم مزایای زیادی برای سلامتی دارد. فعالیت بدنی منظم یکی از مهم ترین مواردی است که می‌توانید برای سلامت خود انجام دهید. انجام ورزش منظم و تحرک کافی یکی از راه‌های تقویت قلب است و می‌تواند باعث عوامل زیر شود:

توانایی خود را برای انجام فعالیت‌های روزانه و جلوگیری از افتادن بهبود دهید، شانس خود را برای زندگی طولانی افزایش دهید.

همان‌طور که وزن بدن ما افزایش می‌یابد خطر تشکیل پلاک در شرایین و حمله قلبی نیز وجود دارد. داشتن اضافه وزن با چندین عامل خطر عمده برای بیماری‌های قلبی، از جمله فشارخون بالا، دیابت نوع 2 و فرم‌های نامطلوب کلسترول ارتباط دارد. از دست دادن چربی اضافی بدن علاوه بر اینکه یکی از راه‌های تقویت قلب است، برای سطح سلامتی بدن نیز مفید است. چاقی می‌تواند منجر به نارسایی قلبی شود، وضعیتی بسیار جدی است که در آن قلب قادر به کافی خون نیست تا نیازهای بدن را تأمین کند.

مطالعات متعدد نشان داده‌اند که چربی بدن، به ویژه چربی شکم خطرناک است. سلول‌های چربی شکم نیز مواد شیمیایی را آزاد می‌کنند، از جمله هورمون‌های استروئیدی که سبب افزایش چربی شما می‌شوند. اگر چربی شکم شما زیاد است، هورمون‌های ذخیره سازی چربی در بدن شما تولید می‌شود و کم کردن وزن برای شما سخت‌تر است. راه بهینه برای کاهش چربی، از جمله چربی شکم، با برنامه غذا خوردن و ورزش است. با برنامه غذایی گیاهی، شما تمرکز خود را روی غذاها مانند تمام میوه‌ها، سبزی‌ها، غلات غنی از غنی از آب است می‌گذارید و به طور طبیعی کالری مصرفی روزانه خود را کم می‌کنید.

کاهش LDL (اغلب کلسترول بد نامیده می‌شود) هدف اصلی درمان برای کاهش حوادث قلبی عروقی بود. چربی‌های غیر HDL به ایجاد پلاک‌های چربی با كلسترول در دیواره شریانی کمک می‌کند. با کاهش مصرف کلسترول شما یکی از راه‌های تقویت قلب خود را انتخاب کرده‌اید.

در زیر نمونه‌هایی از شرایط جدی و تهدیدکننده زندگی که نتیجه مستقیم سیگار کشیدن است را برای شما لیست کرده‌ایم:

ترک سیگار یکی از راه‌های تقویت قلب است، با ترک سیگار شما می‌توانید سطح سلامت خود را افزایش دهید. ترک سیگار از جنبه مالی نیز به نفع شما است.

فشارخون خود را تحت کنترل در آورید، چرا که فشارخون بالا، خطر ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی احتقانی قلب، بیماری کلیوی، ناتوانی جنسی، از دست دادن عملکرد ذهنی و التهاب را بیشتر می‌کند. کنترل فشارخون یکی از راه‌های تقویت قلب است که بسیار آسان به دست می‌آید. شما می‌توانید با اصلاح سبک زندگی خود گام بلندی را به سوی سلامتی خود بردارید. اکثر افراد مبتلا به فشارخون بالا، می‌توانند فشارخون خود را بدون نیاز به دارو با اصلاح سبک زندگی کنترل کنند. شما می‌توانید توصیه‌های لازم برای کاهش فشارخون بالا را در مطلب دیگر بخش قلب و عروق بخوانید.

جلوگیری یا کنترل دیابت می‌تواند یکی از راه‌های تقویت قلب و بالا بردن سطح زندگی شما باشد. حملات قلبی در افرادی که مبتلا به دیابت هستند نسبت به افراد غیر دیابتی دو تا چهار برابر بیشتر است. سکته مغزی در این افراد دو تا چهار بار بیشتر اتفاق می‌افتد. از آنجا که دیابت عمدتاً یک بیماری مرتبط با شیوه زندگی است، ما می‌توانیم با اصلاح و تغییر سبک زندگی از بروز آن جلوگیری کنیم. ورزش روزانه و تغذیه سالم، می‌توانند به میزان قابل توجهی سطح قند خون را کاهش دهند و همچنین به کاهش چربی بیش از حد بدن نیز کمک کند.

التهاب مزمن در بدن ما اغلب به دلیل کلسترول بد و ناخوشایند و سایر عوامل مرتبط با سبک زندگی مثل فشارخون بالا، قند خون بالا، داشتن اضافه وزن و سیگار کشیدن است. کاهش التهاب بدن یکی از راه‌های تقویت قلب می‌باشد که مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است.

تری گلیسرید، چربی خون است. بلافاصله پس از غذا خوردن چربی، اکثر تری گلیسیرید ها به طور موقت در ذرات به نام چیلومیکرون بسته‌بندی می‌شوند. تحقیقات نشان داده است که سطح بالایی از چیلومیکرون تقریباً سه برابر خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد. با اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی می‌توانید از افزایش سطح این چربی در خونتان جلوگیری کنید و یکی از راه‌های تقویت قلب را انجام دهید.

اقدامات کلیدی اصلاح سبک زندگی برای کاهش سطح تری گلیسیرید عبارت‌اند از:

ارتباط بین استرس وسطح سلام قلب ما واقعی است. احساس استرس می‌تواند منجر به رفتارهایی شود که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می دهند، مانند سیگار کشیدن، ورزش پرخطر و پرخوری‌های هیجانی در اثر استرس. کاهش استرس در طول روز یکی از راه‌های تقویت قلب است، شما می‌توانید در یک آرام خود را ریلکس کنید یا به مدیتیشن بپردازید تا استرس خود را کاهش دهید. همچنین می توانید از ورزش برای کاهش استرس خود کمک بگیرید.

نوشیدن مایعات زیاد در طول شبانه روز یکی از راه‌های تقویت قلب است، شما با نوشیدن مایعات کافی بدن را از خطر کم آبی نجات می‌دهید. با این کار دیگر فشار زیادی بر روی قلب در اثر کاهش آب بدن نمی‌آید. تعادل آبی بدن باعث کاهش فشارخون می‌شود و احساس شادابی بیشتری به بدن می‌دهد.

یکی از راه‌های تقویت قلب داشتن رژیم غذایی مناسب است. با داشتن رژیم غذایی مناسب، شما از شر اختلالات گوارشی و بیماری‌های گوارشی در امان هستید. با داشتن یک سیستم گوارشی سالم شما قلب شاداب تر و سالم‌تری خواهید داشت.

یکی از راه‌های تقویت قلب داشتن خواب کافی در طول شب است. خواب کافی مانع از ایجاد فشارخون بالا و استرس در بدن می‌شود. مطالعات نشان داده کسانی که در طول شب کم‌تر از شش ساعت می‌خوابند، فشارخون بالاتری دارند.

شما می‌توانید با مصرف مکمل‌های طبیعی سطح سلامت قلب خود را افزایش دهید. با مصرف مکمل‌های طبیعی که از دانه و غلات و میوه‌ها به دست می‌آیند شما می‌توانید علاوه بر اصلاح رژیم غذایی، یکی از راه‌های تقویت قلب را نیز انجام دهید.

منابع:

pritikin

thedrswolfson

پرسش‌های پزشکی و دیدگاهتان درباره این مقاله را بنویسید؛ پزشکان و کارشناسان مجله پاسخ‌گوی شما عزیزان هستند.

دیدگاه

نام

ایمیل

سلام عضله قلب برادرم ضعفی عی اف قلبش 20 هست چکار کنی

سلام ايشون بيد به متخصص قلب مراجعه كنن و درمان نارسايي قلب براشون انجام شه لطفا

برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص قلب و عروق مراجعه کنید.

سلام من چند وقته که وقتی دراز میکشم ضربان قلبم میاد حدود 50 ولی در حالت ایستاده روی 80 الی 90 است و بعضی اوقات شکمم پر آب میشه و آب رو جذب نمیکنه و احسای میکنم میخواد قفسه سینه ام رو بشکنه و احساس ضعف میکنم و چند وقته دستام و پاهام سرد میشه

سلام لطفا نوار قلب بديد همراه با اكو قلب در صورت نرمال بودن موردي نداره

سلام من 15 سالم هست و مدام کف پام مور مور میکنه و گر گز و سوزن سوزن میشه گاهی اوقات در دست نیز این اتفاق میفته سمت قلبم نیز احساس لرزش میکنم و ضربان قلبم در دقیقه گاهی بین 80 تا 90 گاه بین 90 تا 100 هست گاهی هم کمرم درد میگیره سمت قلبم رفتم دکتر اکو برام نوشت و گفت یکمی دریچه قلبم افتادگی داره آیا این علائم مشکل جدی نیستن؟

سلام علایمتون جای نگرانی نداره ازمایش کم خونی بدین قرص مولتی ویتامین بخورینچگونه عضله قلب را تقویت کنیم

سلام …پدرم دوبار انجی شده …دکتر گفته قلبت ضعیفه….بیشتر موقها شب تنگی نفس داره …درمان نداره مگه

سلام اگه دچار نارسايي قلب شدن تنها درمانش كنترل بيماريشون هست ميتونيد با فوق تخصص EPS قلب هم مشورت كنيد تا براشون CRT بذارن

من استرس ویبوست دارم و قلبم ۳۰ درجه کار می کنه برای تقویت ان چکارکنم

سلام براي قلبتون كه بايد تحت نظر متخصص قلب باشيد براي اضطراب و يبوست هم

اگر امکان ویزیت حضوری ندارید، می‌توانید از مشاوره تلفنی با روانپزشک استفاده کنید.

سلام من استرس دارم وطپشه قلب چکار کنم

سلام بايد اول نوار قلب بديد از نظر پركاري تيروييد هم بررسي شيد

برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به روانپزشک مراجعه کنید.

سلام برای قلبم میخواستم بپرسم رفتم دکتر برام گفتن نوار قلبم رفتم سالم ولیمن نمیتوانم خوب را ه برم

سلام يعني تعادل نداريد يا بيحاليد؟ اگه تعادل نداريد، از نظر مغز واعصاب بايد بررسي شيد اگه ضعف و بيحالي داريد بايد از نظر كم هوني ، كم كاري تيروييد، كمبود ويتامين دي بررسي شيد

سلام، مادر من قلبش خیلی ضعیف کار می‌کند در حد 20% چطور میتونیم یکم بهبود ببخشیم، آیا شوک بهتر نمی‌کنند؟

سلام بايد متخصص قلب معاينشون كنن و نوار قلب بدن باطري و ضربان ساز ممكنه مفيد باشه

قلب من تیر میکشد و یک گوشه از قلب تند تند میزند لطفا بکوبد چکار کنم . راستی یک مدت خیلی عصبانی میشدم احساس میکنم رگ قلبم گرفته.

مجله اینترنتی دکتردکتر در سال ۱۳۹۶ با هدف ایجاد بستر قابل اعتماد و کاملی از اطلاعات پزشکی راه‌اندازی شده است. در حال حاضر، تمرکز مجله دکتردکتر روی موضوعات متنی و ویدیویی معرفی بیماری‌ها، علائم، دلایل، روش‌های درمان، تشخیص و موضوعات ترند روز است. در طول مسیرِ سختِ درمان و تشخیص بیماری، سوالات و دغدغه‌های پزشکی زیادی هستند که می‌توانید برای دستیابی به پاسخ پزشکی درست از امکانات مجله مانند پرسش و پاسخ پزشکی، مشاوره تلفنی با پزشک و …. استفاده کنید.

با پزشک تلفنی صحبت کنید

از پزشک سوال بپرسید


Downloads-icon


دانلود رایگان کتابچه بیماری‌های درد شکمیDownloads-icon


Downloads-icon


هر آنچه که درباره پلاکت خون باید بدانیدDownloads-icon

برای اکثر ما، پیشگیری از بیماری‌های قلبی تا حد زیادی به سبک زندگی‌مان بستگی دارد ، این بدان معناست که کارهای زیادی می‌توانیم انجام دهیم که شانس زندگی‌ای طولانی و همراه با سلامتی را برای خود بیشتر کنیم. در اینجا ۹ گام اساسی برای بهبود سلامت قلب به طور طبیعی بیان خواهیم کرد.

استفاده از دارو، در صورت لزوم، ممکن است مفید باشد، اما داروها باید در کنار بهبود سبک زندگی، مانند مصرف غذاهای سالم، به عنوان یک عامل کمکی استفاده شوند.

فهرست مطالب

طبق صدها پژوهش و مطالعه تحقیقاتی، ثابت شده است که ورزش منظم مزایای اساسی و بی‌شماری برای سلامتی دارد. فعالیت بدنی منظم یکی از مهمترین کارهایی است که می‌توانید برای سلامتی خود انجام دهید. ورزش منظم می‌تواند در دستیابی به موارد زیر به شما کمک کند:چگونه عضله قلب را تقویت کنیم

حالت ایده آل آن است که هر فرد یک برنامه تناسب اندام خوب و جامع که طیف گسترده‌ای از تمرینات را شامل می‌شود، داشته باشد. به طور کلی، بدن روشی شگفت‌انگیز برای سازگاری با حرکات دارد. به عنوان یک قاعده کلی، هنگامی که انجام حرکت یا تمرین برایتان آسان شود، می‌توانید شدت یا پیچیدگی آن را افزایش داده و تمرینات پیشرفته‌تری انجام دهید که همچنان چالش‌برانگیز باشند.

تمرینات متناوب یا اینتروال به روش تمرینی گفته می‌شود که فرد به تناوب یک دوره‌ کوتاه‌تر به تمرینات با شدت بالا پرداخته و بعد یک دوره ریکاوری،‌ تمرینات کم شدت انجام می‌دهد. تمرینات متناوب طیف گسترده‌ای از تمرینات شامل … پیاده‌روی ، دویدن ، دوچرخه سواری ، قایقرانی، تردمیل ، تمرین با وزنه و غیره را شامل می‌شود.

شما می‌توانید این تمرینات را با استفاده از وزن بدن خود، کش‌های قدرتی، دمبل و یا ترکیبی از هر سه انجام دهید، تا یک برنامه تمرینی قوی‌سازی منظم برای کل بدن خود داشته باشید.

مطالعات اخیر به وضوح نشان می‌دهند که طولانی مدت نشستن حتی روی افرادی که از تناسب اندام و قدرت بدنی بالایی برخوردارند نیز تأثیر منفی دارد. شما باید در تمام طول روز حرکت داشته باشید ، حتی با انجام فعالیت‌های غیر ورزشی. یک تایمر تنظیم کنید تا هر ۱۰-۱۵ دقیقه به شما یادآوری کند که یکی دو دقیقه از جای خود بلند شده و حرکت کنید.

عضلات مرکزی یا هسته بدن (که تقریباً بیش از ۲۵ ماهیچه کمر ، شکم و لگن را شامل می‌شوند) پایه و اساس حرکت را در کل بدن فراهم می‌کنند. قوی نگه داشتن و عملکرد صحیح این عضلات شما را قادر می‌کند تا بدن خود را به شیوه‌ای که باید حرکت دهید و از صدمات ناتوان کننده کمری که ممکن است باعث شوند نتوانید ورزش کنید جلوگیری می‌کند.

انعطاف پذیر و متحرک نگه داشتن عضلات و مفاصل بدن به جلوگیری از صدمات و کمک به توانایی بدن در حرکت و عملکرد صحیح آن کمک می‌کند.

با افزایش وزن بدن ، خطر ایجاد پلاک در عروق و حمله قلبی نیز بالا می‌رود. اضافه وزن با چندین عامل اصلی که خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهند از جمله فشار خون بالا ، دیابت نوع ۲ و کلسترول بد مرتبط است. هرچه برای قلب مفید باشد برای از بین بردن چربی‌های شکمی نیز مفید است.

چاقی نیز می‌تواند منجر به نارسایی قلبی شود. مطالعات بیشماری نشان داده‌اند که چربی شکمی به طور خاصی خطرناک است. در حقیقت ، یکی از مطالعات اخیر نشان داده که بزرگی شکم حتی در افرادی که وزن طبیعی دارند ، خطر مرگ را به طرز چشمگیری افزایش می‌دهد.

چربی شکمی این طور نیست که فقط در جای خود ساکن بوده و فضایی را اشغال کند، بلکه مواد شیمیایی مانند سیتوکین ترشح می‌کند که باعث ایجاد التهاب مزمن در بدن می‌شوند. این مشکل بزرگی است زیرا به نظر می‌رسد التهاب مزمن یکی از مهمترین عواملی است که باعث می‌شود چاقی به بیماری‌های خطرناک مختلفی از جمله بیماری‌های قلبی منجر شود. سلول‌های چربی موجود در شکم همچنین مواد شیمیایی از جمله هورمون‌های استروئیدی تولید می‌کنند که باعث می‌شوند فرد بیشتر مستعد چاقی باشد. بله ، این یک چرخه معیوب و دور باطل است: هرچه چربی شکمی بیشتری داشته باشید ، هورمون‌های ذخیره کننده چربی بیشتری تولید می‌شوند و کاهش وزن سخت‌تر خواهد بود.

برای سال‌ها پزشکان فکر می‌کردند کاهش  کلسترول LDL (که اغلب به آن کلسترول “بد” گفته می‌شود) هدف اصلی درمانی برای کاهش مشکلات قلبی عروقی است. و مطمئناً هم ، بهبود سطح LDL همچنان یکی از عوامل بسیار مهم در این خصوص است. اما اکنون این اجماع در حال افزایش است که چربی غیر HDL، عامل پیش بینی‌کننده بهتری برای خطر بیماری‌های قلبی عروقی است زیرا چربی غیر HDL نه تنها شامل کلسترول LDL است، بلکه سایر ذرات “بد”، که در ایجاد پلاک‌های حاوی کلسترول در دیواره شریان‌ها نقش دارند، را نیز شامل می‌شود.

با یک برنامه‌ریزی (و در صورت نیاز با استفاده از دارو) ، می‌توان چربی غیر HDL را در افرادی که شواهد واضحی از بیماری‌های عروق کرونر دارند به زیر ۸۰ ، و در افراد سالمی که مایلند از بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری کنند به زیر ۱۰۰ ، کاهش داد.

آیا می‌دانید که مصرف تنباکو هر روز معادل تعداد سرنشینان سه جمبو جت پر از مسافر که طی صوانح هوایی تمام آن‌ها کشته می‌شوند، باعث مرگ انسان‌ها می‌شود. در اینجا به عنوان نمونه تعدادی از مشکلات جدی و مرگ‌باری که نتیجه مستقیم سیگار کشیدن است ذکر می‌کنیم:

علاوه بر این ، شواهد علمی قوی و مطمئنی وجود دارند که هنگام استعمال سیگار، افرادی که اطراف فرد سیگاری هستند، به ویژه کودکان، نیز در معرض خطر جدی ابتلا به بیماری و انواع مشکلات سلامتی قرار دارند.

کنترل فشار خون بسیار مهم است زیرا هر چه فشار خون شما بالاتر باشد ، خطر حمله قلبی ، سکته مغزی ، نارسایی احتقانی قلب ، بیماری‌های کلیوی ، ناتوانی جنسی ، از دست دادن عملکرد ذهنی و زوال عقل بیشتر می‌شود.

از این گذشته ، افزایش چشمگیر خطر حمله قلبی و سکته مغزی با فشار خون ۱۴۰/۹۰ ، یعنی اعدادی که برای تعیین فشار خون بالا استفاده می‌شوند، آغاز نمی‌شود . اکنون می‌دانیم که خطرات جدی و مرگبار، در اثر فشار خون‌‌های بسیار پایین‌تری مانند ۱۳۰/۸۰ آغاز می‌شود. به همین دلیل است که بر اساس دستورالعمل‌های تازه منتشر شده در ایالات متحده، اکنون فشار خون ۱۳۰ به بالا برای فشار خون سیستولیک (شماره بالا) و یا ۸۰ به بالا برای فشار خون دیاستولیک (شماره پایین)، به عنوان فشار خون بالا تعریف می‌شود.

اکثر مبتلایان به فشار خون بالا، با رعایت بعضی موارد در سبک زندگی، بدون نیاز به دارو می‌توانند فشار خون خود را کنترل کنند. کسانی که با وجود رعایت این موارد باز هم به دارو احتیاج داشته باشند نیز به دوز کمتری از دارو نیاز خواهند داشت.

دستورالعمل‌های کلیدی برای کاهش فشار خون به طور طبیعی شامل موارد زیر است:

جلوگیری از دیابت یا کنترل آن می‌تواند قلب و زندگی شما را نجات دهد. حملات قلبی در افراد مبتلا به دیابت، دو تا چهار برابر بیشتر از افراد غیر دیابتی رخ می‌دهند. سکته‌ مغزی نیز در افراد دیابتی دو تا چهار برابر بیشتر از افراد غیر دیابتی اتفاق می‌افتد.

سایر بیماری‌ها ، و بسیاری از مشکلات فلج کننده زندگی ناشی از دیابت عبارتند از: نابینایی، نارسایی کلیه، بیماری شریان‌های محیطی (انسداد در شریان‌های اصلی که پاها را خون رسانی می‌کنند) ، اختلال نعوظ، نوروپاتی دیابتی (سوزش درد و از دست دادن احساس در دست و پا) ، مشکلات ترمیم زخم، قانقاریا و قطع عضو.

ورزش روزانه و تغذیه سالم ، می‌توانند سطح قند خون بدن را به میزان قابل توجهی بهبود بخشیده و همچنین به از بین رفتن چربی‌ اضافی بدن، که یکی از عوامل خطر اصلی دیابت است، کمک می‌کنند.

التهاب مزمن در بدن غالباً در اثر بالا بودن سطح کلسترول بد و سایر مشکلات مرتبط با سبک زندگی مانند فشار خون بالا، قند خون بالا ، اضافه وزن و سیگار کشیدن ایجاد می‌شود.

پزشکان معتقدند این التهاب در بدن باید فروکش کند ، زیرا اغلب منجر به تشکیل رگه‌های چربی در سرخرگ‌ها می‌شود که در نهایت می‌تواند منجر به ایجاد پلاک، حمله قلبی و سکته مغزی شود.

تری‌گلیسیریدها چربی‌هایی هستند که در خون موجودند. بلافاصله پس از خوردن یک وعده غذای چرب ، بیشتر تری‌گلیسیریدها به طور موقت به شکل ذراتی به نام کیلومیکرون تجمع پیدا می‌کنند. در واقع ، خون بلافاصله پس از مصرف یک وعده غذای چرب، مثل یک میلک شیک توت فرنگی، حالت خامه‌ای پیدا می‌کند و ساعت‌ها طول می‌کشد تا این ذرات پر از چربی از جریان خون پاک شوند.

تحقیقات نشان داده‌اند که بالا بودن سطح کیلومیکرون خطر بروز مشکلات قلبی را سه برابر می‌کند. دانشمندان کیلومیکرون را “مرگ خاموش” می‌نامند، زیرا با آزمایش خون ناشتا، نمی‌توان میزان آن‌ را برآورد کرد در واقع کیلومیکرون‌ها ایجاد شده و اثر منفی‌شان را از خود به جا گذاشته و بعد ناپدید می‌شوند، و به همین دلیل با تست استاندارد چربی خون ناشتا کشف نمی‌شوند.

بالا بودن سطح تری گلیسیرید (بالاتر از ۱۵۰) به عنوان خطر مضاعفی برای بیماری‌های قلبی عروقی در نظر گرفته می‌شود، به خصوص هنگامی که بخشی از عوامل خطر مشکل دیگری به نام سندرم متابولیک وجود داشته باشند که شامل موارد زیرند:

اگر حداقل سه مورد از پنج معیار فوق را داشته باشید ، به سندرم متابولیک مبتلا هستید. اقدامات کلیدی که برای کاهش سطح تری‌گلیسیرید می‌توانید در سبک زندگی خود ایجاد کنید عبارتند از:

در صف پرداخت سوپر مارکت ۱۲ نفر قبل از شما ایستاده‌اند؟ باتری ماشینتان به تازگی خراب شده است؟ مادرتان با شما تماس گرفته و خبرهای نگران کننده‌ای درباره سلامتی خود به شما داده است؟ شما چطور به هر یک از موارد فوق واکنش نشان می‌دهید؟ با آرامش یا با کلافگی؟ وقتی موانع و سختی‌های زندگی بر ما غلبه پیدا کنند ، می‌توانند در ایجاد هر مشکلی از فشار خون بالا گرفته تا سندرم روده تحریک پذیر در بدن ما دخیل باشند.

وجود ارتباط بین استرس و سلامتی قلب قطعی است. مطالعات نشان داده‌اند که زمین لرزه و روزهای دوشنبه خطر حملات قلبی را دو برابر می‌‌کنند، و بیماری‌های قلبی احتمال مرگ مردان در اولین سال پس از مرگ همسرشان را سه برابر می‌کند. احساس استرس همچنین می‌تواند منجر به رفتارهایی شود که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهند، مانند سیگار کشیدن، فرار از ورزش و مصرف زیاد فست فود.

علائم سکته قلبی در سالمندان (درد قفسه سینه، مشکل تنفسی، عرق سرد)

نارسایی قلبی در سالمندان چه علت و علائمی دارد و درمان چیست؟

مسمومیت حاملگی یا پره اکلامپسی چه علت و علائمی دارد و درمان چیست؟

کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک (HCM) : علت و درمان ضخیم شدن عضله‌ی قلبچگونه عضله قلب را تقویت کنیم

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرستادن دیدگاه

دکتر لیلا عسگرپور متخصص قلب و عروق متولد 1356 تهران – ساکن تهران ورودی 1375 پزشکی عمومی دانشگاه تهران با رتبه عالی در دانشگاه سراسری ورودی 1386 دوره دستیاری قلب و عروق دانشگاه تهران (مرکز قلب تهران) اخذ برد تخصصی قلب و عروق در سال 1390 … ادامه

کرج، خ شهید بهشتی، بین میدان شهدا و چهارراه طالقانی، برج رازی، ساختمان بانک آینده، طبقه 8 واحد 81

شماره تماس نوبت دهی

02632216426

09399450250

مواد طبیعی بسیاری در دنیا وجود دارد که در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریهای مختلف ، تاثیر فوق العاده ای دارند . عسل یکی از این مواد طبیعی است که خواص بسیاری داردو اغلب با خواص درمانی آن آشنا هستند.

برای تقویت قلب ، حافظه ، قوای جنسی و بسیاری از موارد دیگر می توان از عسل به همراه مواد دیگر استفاده نمود.

در این بخش از سلامت نمناک با برخی از ترکیبات عسل به همراه کشمش ، مویز ، دارچین و خرما برای درمان و پیشگیری بسیاری از بیماریها آشنا می شوید.

با استفاده از چند مواد طبیعی می توان یک نوشیدنی عالی برای تقویت قلب تهیه نمود .این نوشیدنی را باید از شب قبل آماده کنید.

یک فنجان کشمش شسته را به همراه یک لیتر آب ، بر روی حرارت قرار دهید ، پس از 10 دقیقه ، حرارت را خاموش کنید و 4 قاشق چای خوری چای سبز ، دو قاشق عسل و دو قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده را به مواد اضافه کنید.چگونه عضله قلب را تقویت کنیم

سپس درب ظرف را گذاشته و روی آن را با پارچه ای پشمی بپوشانید تا حداقل 8 ساعت گرم بماند. صبح روز بعد ، پس از صاف کردن این نوشیدنی ،150-200 گرم دو بار در روز قبل از وعده غذایی از آن بنوشید.

عسل حاوی مقدار زیادی گلوکز، است که از مواد فعال بیولوژیکی است . این مواد برای مبارزه بدن با عفونت ها در بدن ذخیره می شود .چای سبز و زنجبیل نیز آنتی اکسیدان قوی است می باشد.

کشمش نیز دارای خواص بسیاری می باشد . بنابریان این نوشیدنی مفید با افزایش انرژی بدن ، قدرت ماهیچه ها را افزایش می دهد و موجب تقویت قلب می شود.

مضرات ترکیب کشمش و عسل

کشمش حاوی مقدار زیادی پتاسیم و منیزیم، است که برای قلب و عروق مفید است اما مانند خربزه زود هضم می باشد .بنابراین استفاده مدام و طولانی مدت از آن به همراه عسل به تنهایی ، موجب اختلال در سیستم گوارشی و ایجاد دل درد می شود.

حبه های خشک شده انگور سیاه ، مویز نام دارد که از نظر خاصیت ، شباهت زیادی به کشمش دارد و از خانواده کشمش ها محسوب می شود .اما شکل ظاهری و تنوع معدنی مویز نسبت به کشمش بیشتر است . برخی از افراد از مویز به جای قند در کنار چای خود استفاده می کنند.

مویز داری طبع گرم و تر است و موجب هضم غذا و گرم شدن تمام بدن، به خصوص کلیه و مثانه می شود . در طب سنتی خوراکی هایی مانند سکنجبین ، عناب و آب میوه های ترش از مواد مصلح مویز می باشند.

استفاده به اندازه از مویز موجب باز شدن رگ های خونی ، تقویت معده، کبد، کلیه ها و مثانه و همچنین دفع باد می شود. علاوه بر این مویز دارای خاصیت مدر، ملین و محرک نیروی جنسی در افراد سردمزاج می باشد.

مویز دارای ترکیبات سیاه یا قرمز رنگی از نوع آنتوسیانین وپلی فنولیک است که خواص ضد سرطان و ضد آلزایمری دارد .زیاد بودن مقدار آنتوسیانین در مویز باعث افزایش ارزش آن در برابر انگور سبز و کشمش شده است.

ترکیبات مویز از تصلب شرایین (سفت و سخت رگ ها) و چسبندگی پلاکت ها پیشگیری می نماید . استفاده از مویز موجب کاهش غلظت خون و انبساط رگ های خونی و در نتیجه افزایش سرعت گردش خون می شود ، بنابراین از انباشته شدن پلاکت های خون روی هم و لخته شدن خون جلوگیری می کند.

مویز با طبع گرمی که دارد با تولید انرژی در روزهای سرد سال، بدن را گرم و پرانرژی کند. این فرآیند بی نهایت در تقویت قوای جنسی بسیار اهمیت دارد.

استفاده از عسل به همراه مویز موجب افزایش چند برابری فواید مویز می شود . مصرف مداوم این ترکیب در دفع بلغم ، تسکین صفرا ، افزایش حافظه و قدرت فهم ، اصلاح خلق و خو و تقویت قوای جنسی بسیار مفید می باشد.

ترکیب عسل و دارچین در وعده صبحانه با کاهش کلسترول از بروز حملات قلبی و افزایش ضربان قلب جلوگیری می کند . بنابراین بیماران قلبی با مصرف روزانه این ترکیب از حمله قلبی در امان باقی می مانند.

افزایش سن موجب از از بین رفتن خاصیت انعطاف پذیری در شاهرگ های حیاتی و سیاه رگ ها می شود .ترکیب عسل و دارچین در حفظ قابلیت ارتچاعی دیواره رگ ها بسیار مفید است.

به دلیل جذب سریع عسل طبیعی در دستگاه گوارش ، تخمیر الکلی ایجاد نمی کند و اسیدهای آزاد موجود در عسل باعث جذب مواد چربیو در نتیجه کاهش کلسترول خون می شود ، بنابراین نباید از تاثیر مواد معدنی موجود در عسل در حفظ انعطاف طبیعی دیواره رگها چشم پوشی کرد.

در ماه مبارک رمضان ، روزه دارن از زمان سحر تا افطار در یک فاصله طولانی ، هیچ مواد غذایی استفاده نمی کنند بنابراین فعالیت سیستم گوارشی آنها کاهش می یابد . در زمان افطار در بدن تغییراتی به وجود می آید که می بایست با کمک تغذیه مناسب ، آن را به درستی تنظیم کرد.

استفاده از آب جوش و کمی نمک بدن را برای دریافت مواد غذایی آماده می کند . سپس می توان با مصرف یک لیوان شیر همراه با خرما، کشمش و عسل ، قند مورد نیاز بدن را تامین کرد . زیرا این مواد طبیعی هستند و در زمان افطار بسیار مناسب و مفید می باشند.

تقویت ماهیچه قلب

فهرست موضوعات در این آموزش

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “آیا می توان ماهیچه ضعیف قلب را تقویت کرد؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “ورزش باعث افزایش رشد سلولهای جدید عضلانی و رگهای خونی در عضلات ضعیف شده در افراد دارای نارسایی قلبی می شود. در نارسایی مزمن قلب ، قلب نمی تواند خون کافی را به اندام های دیگر بدن منتقل کند”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “آیا قلب ضعیف قابل برگشت است؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “اگرچه نارسایی قلبی یک بیماری جدی است که با گذشت زمان به تدریج بدتر می شود ، اما موارد خاصی با درمان قابل برگشت هستند. حتی در مواقعی که عضله قلب دچار اختلال شده است ، تعدادی روش درمانی وجود دارد که می تواند علائم را تسکین داده و وخیم شدن تدریجی وضعیت را متوقف یا کند کند”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “آیا می توان ماهیچه قلب را دوباره ساخت؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “قلب پس از حمله قلبی قادر به بازسازی ماهیچه قلب نیست و ماهیچه قلب از دست رفته جای خود را به بافت اسکار می دهد”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “آیا ورزش می تواند عضله و ماهیچه آسیب دیده قلب را ترمیم کند؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “ورزش منظم و شدید می تواند سلول های بنیادی خاموش قلب را به زندگی تبدیل کند و منجر به رشد عضله و ماهیچه جدید قلب شود.”
}
}]
}

شاید ندانید که بیماری قلبی علت اصلی بیشتر مرگ و میرها در سراسر جهان است و بیشتر با تغییر در شیوه زندگی و مدیریت عوامل خطر قابل پیشگیری است. ما امروز قصد داریم درباره مواردی که به تقویت ماهیچه قلب کمک می کنند بیشتر با شما صحبت کنیم.

تحرک بدنی یک گام مهم در جهت سلامتی قلب است. این یکی از موثرترین ابزارهای شما برای تقویت ماهیچه قلب ، تحت کنترل نگه داشتن وزن و دفع آسیب عروق ناشی از کلسترول بالا ، قند خون بالا و فشار خون بالا است که می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته شود.چگونه عضله قلب را تقویت کنیم

برای اینکه همیشه قلب سالمی داشته باشید و بتوانید از مبتلا شدن به بیماری های قلبی پیشگیری کنید نیاز است که کارهایی را که باعث تقویت ماهیچه قلب می شوند انجام دهید. مواردی که به شما کمک می کند تا بتوانید ماهیچه های قلبی قوی داشته باشید به شرح زیر می باشند که در ادامه در باره هریک به اختصار توضیح داده ایم.

چطور ماهیچه قلب را تقویت کنیم؟

قلب شما عضله است و مانند هر ماهیچه ای، ورزش آن را تقویت می کند. اولین قدم تعیین ضربان قلب هدف است، سپس فعالیتی را پیدا می کنید که از آن لذت می برید و می توانید در طولانی مدت به آن پایبند باشید. به خاطر داشته باشید که اگر با کوچکترین نشانه از بیماری های قلبی مواجه هستید قبل از اینکه اقدام به هر کاری برای تقویت ماهیچه های قلب کنید نیاز است که حتما توسط  بهترین متخصص قلب و دکتر قلب تهران و شهر محل سکونت خود مورد معاینه قرار گیرید.

ترک سیگار سخت است. اما می دانید که ترک آن مهم است و یکی از بزرگترین دلایل آن ارتباط آن با بیماری قلبی است. بنابراین اگر به فکر سلامت خود هستید و می خواهید به بیماری های قلبی مبتلا نشوید نیاز است که برای تقویت ماهیچه  قلب سیگار را ترک کنید.

افرادی که دارای اضافه وزن می باشند برای تقویت ماهیچه قلب نیاز است که وزن خود را کاهش دهند. کاهش وزن چیزی فراتر از رژیم و ورزش است.

ماهی قزل آلا دارای چربی های سالم هستند که برای قلب مفید هستند. استفاده از مواد غذایی که دارای چربی کم و سالم می باشند به شما کمک می کنند که ماهیچه های قوی داشته باشید و دچار بیماری های قلبی نشوید و با مبتلا شدن به آن را به نوعی پیشگیری کنید.

کارهایی که به تقویت ماهیچه قلب کمک می کنند

شاید بسیاری از افرادی که شکلات و مشروبات الکلی را در وعده های غذایی خود دارند برایشان جای سوال باشد که این دو چه ارتباطی می توانند با مشکلات و بیماری های قلبی داشته باشند و چطور می توانند به تقویت ماهچه قلب کمک کنند. استفاده از شکلات و مشروبات الکلی دو جنبه مثبت و منفی دارد. جنبه مثبتش این است که به سلامت قلب می تواند کمک کند و جنبه منفی آن این است که زیاده روی کردن آن می تواند منجر به مرگ شود.

الکل و کاکائو دارای آنتی اکسیدان هایی هستند که ثابت شده کلسترول خوب را کاهش می دهد، کلسترول بد را کاهش می دهد و عملکرد لخته شدن خون را بهبود می بخشند.

اگرچه این توصیه عمدتا در تعطیلات اعمال می شود ، زمانی که مرگ و میر ناشی از حملات قلبی به لطف مقدار زیادی غذا و وسوسه افزایش می یابد، این اعتبار در طول سال معتبر است. خوردن یکباره مقدار زیادی غذا منجر به موارد زیر می شود:

بیش از 1400 پاسخ بیوشیمیایی به استرس وجود دارد، از جمله افزایش فشار خون و ضربان قلب سریعتر. اگر استرس خود را مدیریت نکنید ، می تواند استرس بیشتری ایجاد کند و شما را در یک چرخه استرس گیر دهد.

اثرات ورزش بر تقویت ماهیچه قلب

جمع بندی

در این مقاله به چند نکته ظاهرا ساده اما مهم اشاره کرده ایم به شما در تقویت ماهیچه قلب کمک بسیار زیادی می کنند. شما می توانید با در نظر گرفتن هر یک از موارد عنوان شده اقدامات لازم را برای اینکه ماهیچه های قلبتان قوی تر باشد را انجام دهید.

برای تقویت قلب باید چه ورزش هایی انجام داد؟

در پاسخ به علی سفری
برای تقویت کردن قلب می توانید ورزش هایی همچون، پیاده روی تند، پرش در جا، شنا، دوچرخه سواری و طناب بازی را انجام دهید

سلام وقت بخیر
من چندبار خواستم از طریق رزرو نوبت که تو سایت زدید برای مراجعه وقت بگیرم ولی موفق نشدم. میشه راهنمایی بفرمایید که چیکار باید انجام بدم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

 

آدرس مطب:

تهران – میدان ونک- خ گاندی- خ 21- ساختمان 26

(88673001 – 88673002)

در حالیکه علوم پزشکی و تغذیه تاکنون کمبود منیزیوم را امری نادر تلقی می کرد اما برخی معاینات و مطالعات نشان می‌دهند که فقر منیزیوم در بدن و …..

 

با وجود نقش مهم و حیاتی منیزیوم برای سلامتی انسان و تاثیرات فراوان این ماده معدنی در فعل و انفعالات متابولیسمی‌و گردش خون و قلب، از یک سو جامعه در حد کافی نسبت به این نقش و اهمیت آگاه نیست و از طرف دیگر پزشکان نیز به این موضوع  به دلایل مختلف توجه خاصی ندارند.

بیشتر بدانید : نشانه های کمبود منیزیم در بدن

چگونه عضله قلب را تقویت کنیم

بیشتر بدانید : 3 مکمل که باید بخورید ، 3 مکمل که خرید آنها پول هدر دادن است 

در حالیکه علوم پزشکی و تغذیه تاکنون کمبود منیزیوم را امری نادر تلقی می‌کرد اما برخی معاینات و مطالعات نشان می‌دهند که فقر منیزیوم در بدن و یا حتی کمبود آن اغلب به درستی تشخیص داده نمی‌شود. از دیدگاه کارشناسان اندازه گیری میزان منیزیوم بدن در اکثر کشورها حتی کشورهای غربی اغلب به دلیل هزینه آن انجام نمی‌شود و بسیاری از موارد فقر منیزیوم همچنان پنهان می‌مانند. از آنجا که کمبود منیزیوم نشانه‌های بسیار متنوعی دارد، پزشکان اغلب علل دیگری غیر از کمبود منیزیوم برای ناراحتی‌های افراد تشخیص می‌دهند. این در حالیست که پنهان ماندن کمبود منیزیوم، می‌تواند باعث ناراحتی‌های زیادی از جمله ضعف راندمان و توانایی کار، دردسرهای میگرنی، درد قلب، گرفتگی ماهیچه پا و انگشت شصت پا و ناحیه شکم شود. منیزیوم همچنین ترمزی در برابر استرس محسوب می‌شود که در جامعه مدرن امروز گسترش یافته است. از آنجا که سلول‌های بدن از طریق هورمون‌های استرس، منیزیوم بیشتری مصرف می‌کنند، مقدار کافی این ماده معدنی به ویژه هنگام استرس مهم است. امروزه متاسفانه عموم جامعه بندرت می‌داند که با وجود تمام تنوع غذایی حتی در کشورهای پیشرفته (در آلمان یک دهم جمعیت)، کمبود منیزیوم همچنان وجود دارد. پزشکان نیز تا مدت زیادی اهمیت واقعی منیزیوم را نمی‌دانستند اما امروز مشخص است که کمبود این ماده معدنی می‌تواند باعث ناراحتی‌ها و بیماری‌های مختلفی شود. مهمتر اینکه ورود مقدار کافی منیزیوم در بدن، برای سیستم قلب و گردش خون مفید است و آن را محافظت می‌کند اما کمبود این ماده معدنی، وضعیت قلب را به مخاطره می‌اندازد و متاسفانه این مهم بندرت مورد توجه قرار می‌گیرد.بخاطر افزایش و شدت بیماری‌های قلبی، میزان کافی منیزیوم در بدن برای ماهیچه قلب و در نتیجه بهبود فعالیت و به ویژه راندمان آن مهم است. منیزیوم، قلب، ماهیچه‌ها و اعصاب را تقویت می‌کند و جزو مهمترین مواد معدنی برای بدن انسان است و به عنوان نمونه منیزیوم سولفات موسوم به “نمک تلخ” از مدت‌ها قبل به عنوان مسهل و کاهش گرفتگی در عضلات استفاده می‌شود.منیزیوم در آب، گیاهان و حیوانات پیدا می‌شود و بدن یک انسان 70 کیلوگرمی‌حدود 21 تا 28 گرم مینزیوم دارد. هر چند که مقدار این ماده معدنی در مقایسه با دیگر مواد غذایی در بدن اندک است اما منیزیوم در کنار پتاسیم بیشترین مواد معدنی در سلول‌های بدن هستند. حدود 60 درصد از منیزیوم در اسکلت انسان ذخیره است و در صورت نیاز می‌تواند سریعا آزاد شده و مورد استفاده بدن قرار گیرد. منیزیوم برای رشد سالم استخوان‌ها و دندان‌ها نیز بسیار مهم است. 40 درصد از منیزیوم بدن در ماهیچه‌های قلب و اسکلت بدن هستند و صرفا حدود یک درصد از منیزیوم در کبد و مایعات بدن به عنوان نمونه خون پیدا می‌شود. منیزیوم در فعالیت 300 آنزیم در بدن دخالت دارد و در متابولیسم کربوهیدرات‌ها، آلبومین‌ها و چربی‌ها و همچنین تقسیم سلولی نقش مهمی‌ ایفاء می‌کند. منیزیوم یک نقش کلیدی در عملکرد سالم گردش خون و قلب دارد و در همکاری و هماهنگی سلول‌های عصبی و ماهیچه‌ای دخالت دارد و بدین ترتیب برای تمام سیستم عصبی مهم است و به عنوان نمونه تحریک و تهیج و برانگیختگی اعصاب و ماهیچه‌ها را محدود می‌کند. از آنجا که منیزیوم در روده کوچک جذب می‌شود، جذب آن از طریق کلیسم بشدت بهبود می‌یابد. کمبود منیزیوم حتی می‌تواند باعث بروز  یا تشدید ناراحتی‌های مختلف عصبی، بروز ترس و وحشت و یا افسردگی شود. علت وسعت تاثیر گذاری منیزیوم در بدن، دخالت این ماده معدنی در فعل و انفعالات متابولیسمی‌بسیار مختلف است. منیزیوم به جز پیشگیری از افزایش بیش از اندازه و حد فشار و بار بر روی ماهیچه قلب قادر است از دیگر بیماری‌ها و ناراحتی‌ها نیز جلوگیری کند. منیزیوم می‌تواند رگ‌های خونی را باز و فراخ کرده، قدرت جاری شدن خون را بهبود بخشیده و خون بیشتری به ارگان و بافت برساند و در نتیجه تاثیر خوب و غیرمنتظره‌ای بر روی گرفتگی ماهیچه پا داشته و حتی ناراحتی گردش خون را کاهش دهد. بدن یک بزرگسال روزانه 300 تا 400 میلی گرم منیزیوم نیاز دارد اما این نیاز در مواردی چون فشار و بارسنگین امور روزمره، استرس، دوران پس از پشت سر گذاشتن یک بیماری، حاملگی، شیردهی و حتی در دوره رشد افزایش می‌یابد. جامعه آلمانی برای تغذیه، نیاز روزانه به منیزیوم برای دختران جوان (15 تا 19 ساله) را تا 350 میلی گرم و برای زنان ( از 25 سالگی) را 300 میلی گرم تعیین کرده است. این جامعه نیاز روزانه به منیزیوم برای پسران جوان (15 تا 25 ساله) را تا 400 میلی گرم و برای مردان ( از 25 سالگی) را  350 میلی گرم تعیین کرده است. حدودا 60 درصد از منیزیوم در بدن به استخوان‌ها و بقیه آن به بافت و ارگان‌های مختلف متصل هستند و صرفا حدود یک درصد از تمام منیزیوم بدن در خون حل شده است. بدین خاطر در صورتیکه پزشک کمبود منیزیوم در خون را تشخیص دهد، این رقم بیانگر وضعیت واقعی میزان این عنصر معدنی در بدن فرد نیست. در صورت ورود و جذب کم منیزیوم به بدن، بدن نیاز خود را از ذخیره‌هایش رفع می‌کند. فاکتورهای مختلفی می‌توانند در جذب و یا تشدید دفع منیزیوم از بدن موثر واقع شوند و بدین ترتیب نیاز بدن به این ماده معدنی را افزایش دهند. آزمایشات انجام شده بر روی 1000 بیمار نشان می‌دهد که حداقل 45 درصد از آنها کمبود منیزیوم داشتند.”کاترین راشکه” از جامعه پزشکی تغذیه و رژیم غذایی در باد آخن می‌گوید، تغذیه‌ای که منیزیوم کافی نداشته‌باشد، ریسک و خطر ناراحتی‌های در ارتباط با نظم ضربان قلب را افزایش می‌دهد. نوار قلب و اندازه‌گیری غلظت منیزیوم خون 22 خانم که تغذیه‌ای با میزان متفاوت منیزیوم دریافت کردند، پس از 21 ساعت نشان می‌دهد که غلظت این ماده معدنی در خون و ادرار گروهی که تغذیه‌ای با منیزیوم ناکافی داشته‌اند در مقایسه با گروه دیگر بشدت و به طور چشم گیری کاهش یافته است. همزمان نوار قلب گروهی که تغذیه‌ای دارای منیزیوم ناکافی داشتند، افزایش شدید و چشم گیر ناراحتی‌های در ارتباط با تنظیم ضربان قلب را نشان داد. بدین ترتیب کمبود منیزیوم، ریسک و خطر اینگونه ناراحتی‌ها را افزایش می‌دهد و مطالعات مختلف نیاز مبرم بدن به تامین کافی منیزیوم ثابت می‌کند. منیزیوم در انتقال تحریک اعصاب بر روی ماهیچه‌ها و همچنین انقباض ماهیچه‌ای یک نقش مهم ایفاء می‌کند. پس از یک سکته قلبی حاد، مصرف منیزیوم تزریقی می‌تواند ریسک ناراحتی‌های بطنی  را کاهش دهد. بدین خاطر پزشکان باید به وضعیت منیزیوم در بدن مبتلایان به نامنظم بودن ضربان قلب توجه کنند. به ویژه در مواردی که بیماران، داروی ادرارآور (دیورتیک) و یا مسهل مصرف می‌کنند و یا اینکه به دلایل دیگری از جمله اسهال، دردهای مزمن کلیه، دفع منیزیوم بدن آنها زیادتر شده است، خطر عدم تامین کافی بدن با منیزیوم وجود دارد. از سوی دیگر جامعه بیوفاکتورها در آلمان هشدار می‌دهد که کمبود منیزیوم می‌تواند باعث تشدید آسیب‌های ناشی از بیماری قند نیز بشود. مطالعات دانشگاه اشتوتگارت – هوهنهایم بر روی 5 هزار و 500 بیمار دیابت نشان می‌دهد که از میان این تعداد، صرفا 11 درصد از مصرف کنندگان انسولین و 15 درصد از بیمارانی که ضرورتی به مصرف انسولین نداشتند، میزان کافی منیزیوم در بدن داشتند. این در حالیست که این کمبود می‌تواند برای روند بیماری آنها، پیامدهای شدیدی همراه داشته باشد. بیماران دیابت مقدار زیادی از منیزیوم را از طریق کلیه‌های خود دفع می‌کنند. در حالیکه منیزیوم تاثیر انسولین در بدن را نیز بهتر می‌کند، کمبود این ماده معدنی نه تنها شرایط برای دیابت را تشدید می‌کند بلکه حتی آسیب‌های بعدی نگران کننده از جمله ناراحتی‌های متابولیسم در قلب و رگ‌های خونی را نیز تشدید می‌کند. پرفسور “هانس – جورج کلاسن” رییس جامعه بیوفاکتورها و کارشناس منیزیوم از اشتوتگارت – هوهنهایم می‌گوید، مطالعات گسترده نشان می‌دهند که غلظت پایین منیزیوم در خون، ریسک و خطر برای بیماری‌های گردش خون و قلب را افزایش می‌دهد. طبق تازه‌ترین دانستی‌ها و اطلاعات، چنین به نظر می‌رسد که کمبود منیزیوم روند و پروسه‌های عفونتی را نیز تشدید می‌کند که این امر می‌تواند به دیواره و جدار رگ‌ها آسیب وارد کنند. طبق گزارش نشریه تخصصی آمریکن ژرنال برای اپیدمیولوژی از یک تحقیقات، منیزیوم کافی می‌تواند ریسک سرطان روده را نیز کاهش دهد. پژوهشگران در این تحقیقات، عادات غذایی و وضعیت سلامتی بیش از 35 هزار خانم بین 55 تا 69 سال را به مدت 16 سال بررسی کردند.  ریسک و خطر برای سرطان روده در خانم‌های با بیشترین میزان مصرف منیزیوم ،27 درصد نسبت به آنهایی که منیزیوم کافی مصرف نکرده بودند، کاهش یافت. پژوهشگران احتمال می‌دهند که منیزیوم از رشد غیرکنترل شده سلول‌ها در بافت روده جلوگیری می‌کند و مصرف روزانه 300 تا 400 میلی گرم این ماده برای کاهش ریسک سرطان روده را توصیه می‌کنند.

زنان باردار، مبتلایان به فشار خون بالا و ناراحتی های قلبی، افراد دارای کار بدنی سنگین و ورزشکان و افراد مسن گروههایی هستند که نیاز بیشتر و ویژه‌ای به منیزیوم دارند. از آنجا که میزان منیزیوم در دوران بارداری کاهش یافته و همزمان دفع آن افزایش می‌یابد، بافت‌های نوزاد و مادر نیاز بیشتری به منیزیوم پیدا می‌کنند. بدین خاطر توجه به ورود کافی منیزیوم به بدن در دوران بارداری و شیردهی، می‌تواند مشکلات جانبی دوران بارداری و تولد نوزاد را کاهش داده و به عنوان نمونه وزن نوزاد را هنگام تولدافزایش دهد. برخی از ناراحتی‌ها و دردهای زنان در دوره حیض از جمله گرفتگی در ناحیه شکم را نیز می‌توان با مصرف منیزیوم رفع کرد. جامعه آلمانی برای تغذیه، میزان نیاز روزانه منیزیوم برای زنان باردار 300 میلی گرم و مادران شیرده 390 میلی گرم توصیه کرده است. اهمیت منیزیم برای ورزشکاران نیز بدین خاطر است که بدن هنگام تحرک و فعالیت های سنگین از طریق تعریق این ماده معدنی را از دست می‌دهد (60 تا 145 میلی گرم در هر لیتر) و باید جایگزین شود، در غیر این صورت، ارزش سلامتی آفرین و فرحبخش ورزش نیز برعکس خواهد شد.استرس و تشدید فشارهای روزمره، بیماری قند (دیابت)، نشانگان (سندروم) متابولیسمی‌ و تمام بیماری‌های روده‌ای – معده‌ای، میگرن، رژیم‌های طولانی مدت لاغری و یا کم وزنی، کمبود کلیسم، مصرف داروهای مشخصی چون قرص ضدبارداری، قرص ادرارآور، داروی تنظیم ضربان قلب، گرفتگی ماهیچه‌ها در ناحیه پا و انگشت شصت پا نیز نیاز فرد به منیزیوم را افزایش می‌دهد. از سوی دیگر در مبتلایان به بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا، ناراحتی‌های گردش خون، آرتریوزکلروس، ضعف ماهیچه‌ها، ضعف قوای بدنی و راندمان، عصبانیت و افسردگی نیز اغلب یک کمبود پنهانی منیزیوم مشاهده می‌شود. نشانه‌های یک فقر و یا کمبود منیزیوم در تمام بدن از سر تا پا ظاهر می‌شوند و پیدایش سردردهای میگرنی، کاهش سعه صدر و مدارا در برابر استرس، کاهش توانایی کار و راندمان، افزایش احساس کوفتگی و خستگی، پرش در ناحیه دهان و ابروها از جمله نتایج این فقر و کمبود در بدن هستند. درد ناحیه قلب و سینه، نامنظمی‌در ضربان قلب، گرفتگی در ناحیه شکم و ماهیچه پا و انگشت شصت پا از دیگر پیامدهای فقر و یا کمبود منیزیوم در بدن هستند. کمبود منیزیوم در کودکان، خود را به صورت درد شکم نشان می‌دهد.از سوی دیگر این سوال مطرح است که آیا تغذیه روزانه قادر به رفع نیاز منیزیوم بدن ما است؟ به طور کلی حدس زده می‌شود که نیاز روزانه منیزیوم در افراد سالم و مصرف کنندگان یک تغذیه معمولی و ترکیبی برطرف می‌شود. در صورت مصرف کافی منیزیوم که بطور میانگین 300 تا 400 میلی گرم است، بدن می‌تواند کمبودهای کوتاه مدت را نیز از طریق دسترسی به ذخایر منیزیوم موجود در اسکلت تامین کند. از سوی دیگر دریافت و جذب منیزیوم از طریق غذا و خوراک می‌تواند برای افراد متفاوت بوده و روزانه بین 150 تا 550 میلی گرم باشد. بدین ترتیب مرز فقر منیزیوم را می‌توان 200 میلی‌گرم تعیین کرد، اما سوال این است که آیا مصرف منیزیوم عوارض جانبی دارد و آیا یک فرد می‌تواند بیش از اندازه منیزیوم مصرف کرده باشد؟مصرف روزانه تا 700 میلی‌گرم منیزیوم برای پیشگیری و درمان مشکل آفرین نیست و این مقدار برای کلیه‌های سالم زیاد نیست و مقدار مازاد آن دفع می‌شود. صرفاً در موارد اندکی از جمله وجود ناراحتی‌های مزمن کلیوی، مصرف بیش از اندازه منیزیوم مشکل آفرین خواهد بود و باعث اسهال می‌شود اما این وضعیت به محض کاهش مقدار مصرف منیزیوم مجددا از بین می‌رود.به علاوه برای پیشگیری از سکته مغزی، دردهای ماهیچه‌ای، عصبانیت و افسردگی می‌تواند تجویز روزانه مقدار منیزیوم را 200 تا 400 میلی گرم و احتمالا حتی تا 700 میلی گرم افزایش داد. برای بهبود جذب منیزیوم در بدن، بهتر است که فرد مقدار تجویز شده را در دو تا سه وعده در طی روز مصرف کند. تجویز منیزیوم بایست جزو نسخه و درمان مبتلایان به بیماری‌های قلبی باشد و در این صورت اکثراً می‌توان مصرف داروهای دیگر در این بیماران را کاهش داد. منیزیوم در عین حال باید تحت نظر پزشک و در مقدار کافی و زمان طولانی مصرف شود. منیزیوم با تغذیه سالم و معمولی به بدن وارد می‌شود اما ربایندگان و سارقین منیزیوم در بدن از جمله اسهال و یا بیماری قند (دیابت) نیز به وجود این ماده معدنی در بدن لطمه وارد می‌کنند. حتی داروهای مشخصی از جمله قرص ضد بارداری، قرص‌های ادرارآور (دیورتیک) و مسهل ها نیز می‌توانند به میزان منیزیوم در بدن آسیب برسانند. مسله جبران کمبود منیزیوم در بدن بسیار مهم است اما استفاده و مصرف این ماده معدنی به تنهایی، بدن را با برخی مشکلات مواجهه می‌کند. سلول ها نمی‌توانند از منیزیوم اضافی وارد شده به بدن استفاده کنند و بخش بزرگی از آن مجددا دفع می‌شود. یکی از معروفترین متخصصین تغذیه پزشکی از دانشگاه “هوهن هایم” اخیرا در یک کنفرانس تخصصی تاکید کرد که منیزیوم بهتر است همراه با یک “همتا” موسوم به “اسید اوروتیک” مصرف شود تا از این طریق استفاده سلول ها از منیزیوم بهبود یابد. از سوی دیگر از آنجا که اسید اوروتیک برای متابولیسم انرژی نیز بسیار مهم است، یک فاکتور حفاظتی نیز برای بدن محسوب می‌شود. منیزیوم به ویژه در مواد غذایی گیاهی از جمله گردو، بادام، ارزن و دانه های خوراکی یافت می‌شود. در هر 100 گرم مواد غذایی از جمله کاکائو 415، جوانه گندم 308، آرد سویا 235، برنج سبوس دار 201، چای 184، بادام 170، بادام خاکی 150، فندق 150، لوبیا سفید 133 میلی گرم منیزیوم وجود دارد. منیزیوم در بقولات( انواع لوبیا، عدس، لپه و ماش)، ماهی، پنیر و میوه‌های خشک و برخی از آب های مواد معدنی، سبزیجات و کاهو نیز وجود دارد. اما در نقاطی که استفاده کود پتاسیم به منیزیوم در زمین آسیب می‌رساند، سیزیجات و میوه‌ها صرفا مقدار کمی‌منیزیوم دارند. از طرف دیگر بخشی از منیزیوم موجود در مواد غذایی هنگام پختن در آب از بین می‌رود.

بیشتر بدانید : قرص منیزیم، خوراکی یا تزریقی، چه فواید و عوارضی دارد؟

بیشتر بدانید : منابع منیزیم در این 13 خوراکی

بیشتر بدانید : کمبود منیزیم، علت، علائم ودرمان

بیشتر بدانید : عوارض استفاده خودسرانه از مکمل های منیزیم

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ  seemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

چگونه عضله قلب را تقویت کنیم
چگونه عضله قلب را تقویت کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *