چطور در خانه تن ماهی درست کنیم

 
helpkade
چطور در خانه تن ماهی درست کنیم
چطور در خانه تن ماهی درست کنیم


تا60%تخفیف پرطرفدارترین محصولات جنسی

مشاهده تمامی مدلهای لوازم خانگی اسنوا/قیمت

 

طرز تهیه تن ماهی در خانه

 

چطور در خانه تن ماهی درست کنیم

برای پخت تن ماهی بهترین ماهی ماهی هوور است. استفاده از این ماهی طعمی کاملا شبیه به کنسرو ماهی های بسته بندی می دهد اما اگر خرید این ماهی برای شما سخت بود یا امکان پذیر نبود می توانید از ماهی های گوشتی دیگر مانند از ماهی هایی نظیر گِباب، تون، گیدر، زرده یا صارم هم استفاده کنید.

 

برای تهیه تن ماهی در خانه باید از زودپز و یا قابلمه هایی که در آن کاملا بسته می شود و بخاری از آن خارج نمی شود استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه تن ماهی :

 

طرز تهیه تن ماهی :

برای پخت تن ماهی در خانه، ابتدا ماهی را بشویید و پوست آن را بگیرید و گوشت های آن را به قطعات کوچک خرد کنید قطعات گوشت ماهی نباید ریز باشند زیرا باعث خرد شدن گوشت های ماهی می شود.

 

تیغ های ماهی را جدا کنید. روی ماهی نمک و فلفل و مقداری آبلیمو بریزید و با احتیاط کمی آن را مخلوط کنید فقط در حدی که ماهی ها مزه دار شوند. سپس داخل تابه ای یا زودپز که به سایز مقدار ماهی شما مناسب باشد انتخاب کنید. ماهی ها را کف زودپز بچینید و نباید بین ماهی ها فاصله باشد باید کف زودپز با ماهی کاملا پوشانده شود. سپس نمک را روی ماهی ها بریزید و بعد آبلیمو را بریزید. اکنون آب را روی ماهی ها بریزید و بعد روغن مایع بریزید. این میزان مواد باید کاملا با سطح ماهی ها یکی باشد اگر بیشتر بریزید باعث آبپز شدن ماهی ها می شود.

 

در زودپز را ببندید و زیر آن را شعله پخش کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد. سپس در زودپز را باز کنید. و روی آن روغن زیتون بریزید و داخل ظرف مناسب بکشید. این تن ماهی را با سبزی پلو یا شوید پلو و یا با نان سرو کنید.

 

طرز تهیه تن ماهی داخل قابلمه :

برای پخت تن ماهی داخل قابلمه مانند روش بالا مراحل اولیه را انجام بدهید سپس ماهی ها را کف قابلمه بچینید به صورتی که هیچ فاصله ای بین آن ها نباشد و بعد روغن و نمک و آب و آبلیمو را اضافه کنید. میزان آب باید کم باشد و زیر قابلمه را خیلی کم کنید و در آن را ببندید  اجازه بدهید خیلی آرام بپزد اگر لازم بود از شعله پخش کن استفاده کنید.

 

در این روش می توانید ماهی را تست کنید. با چنگال تکه ای از آن را بردارید بین گوشت های ماهی نباید قرمز باشد باید کاملا پخته شود. اجازه بدهید آب تن ماهی تان خیلی کشیده شود. بعضی ها تمایل دارند گوشت تن ماهی برشته شود در این صورت کاملا آب ماهی را کشیده شود و باز مقداری دیگر روغن بریزید و اجازه بدهید گوشت ها کمی برشته شوند سپس آن ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم کمی برشته شود. 

 

طرز تهیه ی تن ماهی در خانه

 

طرز تهیه تن ماهی داخل شیشه :

برای تهیه ی تن ماهی به این روش ابتدا شیشه های تمیز و سالم را انتخاب کنید سپس داخل آب جوش بجوشانید تا استرلیزه شوند. بعد از اینکه آن ها جوشاندید آن ها را از داخل آب بیرون بیاورید و سپس ماهی ها را شسته و پوست بگیرید، استخوان های آن را جدا کنید و با کمی نمک و فلفل آن ها را مزه دار کنید.

 

سپس ماهی ها را داخل شیشه های تمیز بریزید و نباید شیشه کاملا پر شود بعد از آن مقداری روغن زیتون و نمک روی آن بریزید در حدی که حدود 2 سانت از شیشه خالی بماند به وسیله ی چاقو ماهی ها را به آرامی تکان بدهید که اطراف شیشه با روغن زیتون چرب شود.

 

سپس در شیشه را محکم ببندید و آن را داخل قابلمه ای قرار بدهید و داخل آن آب بریزید دقت کنید آب باید تا حدی باشد که از قابلمه به بیرون نپاشد و روی شیشه را بگیرد تا همه ی قسمت های ماهی مغزپخت شود. این کار حدود 2 ساعت زمان می برد توجه داشته باشید زیر شعله خیلی زیاد نباشد که سبب شکستن شیشه شود و خیلی کم نباشد که ماهی ها نپزند.

 

بعد از اینکه رنگ گوشت ماهی تغییر پیدا کرد زیر شعله را خاموش کنید و اجازه بدهید و آب و شیشه خنک شود سپس آن را بیرون بیاورید و با احتیاط در شیشه را کنید و میل کنید.

 

در تهیه ی تن ماهی به این روش شیشه هایی را انتخاب کنید که در آن ها کاملا بسته شود و آب داخل قابلمه به آن نفوذ نکند از شیشه هایی با درهای فلزی و سالم استفاده کنید.

 

پس از باز شدن در شیشه، به مدت 2 روز باید تن ماهی مصرف شود وگرنه فاسد می شود.

اگر در شیشه باز نشود می توانید آن ها را به مدت 1 سال داخل یخچال نگهداری کنید.

 

طرز تهیه تن ماهی

چطور در خانه تن ماهی درست کنیم

 

نکاتی برای تهیه تن ماهی داخل قابلمه و زودپز :

• برای تهیه ی تن ماهی می توانید آبلیمو را حذف کنید.

 

• برای تهیه ی تن ماهی می توانید از ادویه ی مورد علاقه تان استفاده کنید این کاملا سلیقه ای است.

 

• برای تهیه ی تن ماهی در منزل می توانید میزان نمک آن را کم یا زیاد کنید.

 

• میزان آب داخل کنسرو ماهی را کم کم بریزید که مبادا زیاد شود اگر بتوانید آب کمتری بریزید خیلی بهتر است.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 


جلوگیری از ورود هوای آلوده به خانه!


سمعک وایرلس دار و ضدآب/خرید اقساط


تردید و دو دلی قبل از ازدواج


درمان اختلالات گفتاری کودکان


طراحی و بازسازی فضای داخلی

تدارکات جشن ازسفارش غذاتااجاره میز وصندلی


بهترین پیشنهادهای خرید برای کتاب کودک

کم شنوایی وناشنوایی در کودکان وخرید سمعک


خرید بی واسطه صنایع دستی و قیمتی


واسه همه چی جا هست!


سفارش آنلاین کیک تازه خانگی


جلوگیری از ورود هوای آلوده به خانه!


کاهش سایز و وزن| فوری و بدون عارضه


مرکز تخصصی استعدادیابی و آموزش کودکان

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍲 دستور پخت غذا » طرز تهیه تن ماهی خانگی سالم | کنسرو ماهی بدون مواد افزودنی

در این مطلب دو روش تهیه تن ماهی با طعم و مزه کنسرو ماهی بازاری را خواهید دید. بهترین ماهی برای این خوراک، ماهی هوور است، ولی از همین روش با انواع ماهی گوشتی که در دسترس دارید، می توانید طبخ کنید. این نوع پخت چون کالری کمتری دارد، برای افرادی که رژیم دارند نیز مفید است.

بهترین ماهی برای تهیه تن ماهی ، ماهی مخصوص تن یعنی ماهی هوور است. این غذا اگر با ماهی هوور پخته شود طعم و مزه کنسرو تن ماهی را خواهد داشت.

چطور در خانه تن ماهی درست کنیم

ماهی را پاک کرده و پوست آن را جدا کنید. سپس به قطعات مربع شکل برش دهید.

تکه های ماهی را کف ماهیتابه یا قابلمه کنار هم طوری بچینید که بینشان فضای خالی نباشد.

روی ماهی ها نمک بپاشید، سپس آب و آبلیمو بریزید. در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

وقتی ماهی تغییر رنگ داد و آبش کشیده شد، چند قاشق روغن روی ماهی بریزید. ماهیها را زیر و رو کنید و بگذارید کمی برشته شود.

نکته : قبل از ریختن روغن روی ماهی ها، تکه ای از آن را برش بزنید. اگر وسطش خام بود مجددا کمی آب اضافه کرده و با شعله ملایم بپزید.

بعد از چند دقیقه ار روی حرارت بردارید. می توانید هنگام سرو ماهی کمی روغن زیتون روی آن بریزید.

 

نکات

اندازه ظرف پخت مناسب مقدار ماهی باشد تا بین قطعات ماهی فضای خالی زیاد باقی نماند.

این غذا را هم با برنج و هم با نان می توانید میل کنید.

 

برای درست کردن تن ماهی بهتر است از ماهی هایی نظیر گِباب ، تون ،گیدر ، زرده یا صارم استفاده کنید.

برای پخت یک عدد دیگ در داری که درب آن روی دیگ چفت و کیپ شود مانند قابلمه های چکشی یا زودپز نیاز دارید که بخار از آن بیرون نرود.

 

 

ماهی تن را تمیز کرده و سعی کنید گوشت فیله آن را از خار و استخوان ماهی جدا کنید تا بعد از پخته شدن گوشت بدون تیغ داشته باشید.

فیله ماهی را شسته و به قطعات حدود ۱۰۰ گرمی برش دهید.

تکه های ماهی را داخل قابلمه چیده و به آن نمک و فلفل بزنید. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا ماهی طعم فلفل و نمک را به خود جذب کند.

روغن و آب را اضافه کنید. بهتر است آب را کمتر از مقدار گفته شده بریزید.

حالا درب قابلمه را روی آن چفت و کیپ کرده و شعله اجاق را روشن کنید. بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت پخته شود.

بعد از این مدت تن ماهی شما آماده است و شبیه کنسرو ماهی های درجه یک خواهد شد.

نوش جان

حتما از بخش طرز تهیه انواع غذا با ماهی دیدن فرمایید

 

سلام. با ماهی هوور درست کردم مثل کنسرو ماهی کارخانه ای خوشمزه شد. ممنون و متشکر

با ماهی قزل آلا می شود درست کرد؟

شدنش که میشه ولی ماهی های گوشتی بهتر هستن مثلا هوور

تا چه مدت میشه نگهداری کرد؟

ماهی های تازه چه کم چربی مثل قزل آلا چه ماهی های پرچرب مثل آزاد یا تن را نباید بیش از یک یا دو روز در یخچال نگه داشت

با ماهی سفید یا آزاد میشه تن ماهی خانگی درست کرد؟

بله

روش اول و دوم رو امتحان کردم خیلی خوشمزه شد،کل خانواده تعجب کردن. دستتون درد نکنه و ممنون از اینکه راهنمایی می کنید شکرا”

سلام من با ماهی هوور درست کردم ،با دستور دوم ،آبلیمو هم زدم و ۱ساعت گذاشتم تو زودپز ،عااالی شد ،مث تون ماهیای کارخونه ای، مرسی

سلام ، من درست کردم خیلی تلخی بود

چطور در خانه تن ماهی درست کنیم

سلام با چه ماهی ای بوده؟

نام:

مخاطبان

جستجو

 

 

با این روش می توانید ماهی را خودتان با طعم و مزه کنسرو های بازاری در منزل تهیه کنید. بهترین ماهی برای این خوراک ، ماهی مخصوص تن یعنی ماهی هوور است. این غذا اگر با ماهی هوور پخته شود طعم و مزه کنسرو تن ماهی را خواهد داشت. ولی از همین روش با انواع ماهی گوشتی که در دسترس دارین می توانید امتحان کنید و نتیجه خوبی خواهد داشت. این نوع پخت برای کسانی که رژیم دارند بسیار مفید است و کالری کمتری دارد.

چطور در خانه تن ماهی درست کنیم

 

مواد لازم

ماهی هوور یا هر ماهی دلخواه دیگر       200 گرم

آب                                              نصف استکان

آبلیمو                                          نصف استکان

نمک                                           یک قاشق مربا خوری

روغن مایع یا روغن زیتون                  کمی

 

طرز تهیه:

ماهی را کاملا پاک کرده پوست ماهی را جدا کرده و به قطعات مربع شکل برش بزنید . ماهی ها را کف ماهی تابه یا قابلمه بچینید (اندازه ظرف را جوری انتخاب کنید که جای خالی زیادی ما بین قطعه های ماهی باقی نماند) نمک را روی ماهی ها بپاشید و بعد آب و آبلیمو را ریخته در ظرف را ببندید . قابلمه را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار بدین بعد از چند دقیقه که همه آبش کشیده شد و کاملا تغییر رنگ داد ، یکی از تکه های ماهی را برش بزنید اگر وسطش خام بود کمی آب اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم بپزد .در صورتی که وسطش هم پخته بود چند قاشق روغن روی ماهی ها بریزید. در این مرحله می توانید تکه های ماهی را زیر رو کنید و کمی بیشتر بگذارید تا داخل روغن برشته شود.  بعد از چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بر دارید .وقتی ماهی را داخل ظرف می کشید هم کمی روغن زیتون نیز روی آن بریزید.

این غذا را با برنج یا نان می توانید میل کنید .

 

صفحات ویژه

هرمزگان شناسی

انتقادات و پیشنهادات

ارسال عکس و فیلم

جذب ایده و طرح

شرکت در مسابقات برنامه

ارتباط با ما

روابط عمومی

نقشه سایت

باشگاه مخاطبان

سازمان صدا و سیما

معاونت امور مجلس و استانها

شبکه نگاه

باشگاه مخاطبان نگاه

تلویزیون اینترنتی

رادیو اینترنتی

واحد پژوهش

پخش زنده

سرپناه

برندگان مسابقات سیما

جدول پخش هفتگی

فرکانس ها

جذب ایده

چطور در خانه تن ماهی درست کنیم

آرشیو کلی

RSS تلویزیون

پخش زنده

برندگان مسابقات صدا

جدول پخش هفتگی

فرکانس ها

جذب ایده

آرشیو کلی

RSS رادیو

                                     

 

 

 

 

کلیه حقوق متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد. | هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است. | آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۹/۱۱/۸

پیاده سازی توسط شرکت سپهر افزار ایرانیان

در تماشا وارد شوید تا به ویدیو‌ها و کانال‌های
مد نظر خود دسترسی پیدا کنید

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

با این روش می توانید ماهی را خودتان با طعم و مزه کنسرو های بازاری در منزل تهیه کنید. بهترین ماهی برای این خوراک ، ماهی مخصوص تن یعنی ماهی هوور است.

این غذا اگر با ماهی هوور پخته شود طعم و مزه کنسرو تن ماهی را خواهد داشت. ولی از همین روش با انواع ماهی گوشتی که در دسترس دارین می توانید امتحان کنید و نتیجه خوبی خواهد داشت.

این نوع پخت برای کسانی که رژیم دارند بسیار مفید است و کالری کمتری دارد.

چطور در خانه تن ماهی درست کنیم

مواد لازم:

ماهی هوور یا هر ماهی دلخواه دیگر 200 گرم

آب نصف استکان

آبلیمو نصف استکان

نمک یک قاشق مربا خوری

روغن مایع یا روغن زیتون

برای ارسال دیدگاه لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

باسلام و احترام
شرکت صنعتی ابزار بسته بندی خراسان
طراح , سازنده , مشاور و صادرکننده
ماشین آلات مدرن خطوط فراوری و بسته بندی صنایع غذایی , کنسرو سازی , صنایع شیمیایی
با بیشت از 40 سال سابقه
دارای استاندارد CE اروپا و استاندارد رسمی ایران و کارت بازرگانی
مفتخر است با بازرگانان و تجارت محترم این عرصه همکاری موفقیت آمیزی داشته باشد
به امید همکاری رضایت بخش و سود عالی
لطفا برای اطلاعات بیشتر به سایت http://www.nmc-co.com مراجعه فرمائید

در تماشا وارد شوید تا به ویدیو‌ها و کانال‌های
مد نظر خود دسترسی پیدا کنید

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

با این روش می توانید ماهی را خودتان با طعم و مزه کنسرو های بازاری در منزل تهیه کنید. بهترین ماهی برای این خوراک ، ماهی مخصوص تن یعنی ماهی هوور است.

این غذا اگر با ماهی هوور پخته شود طعم و مزه کنسرو تن ماهی را خواهد داشت. ولی از همین روش با انواع ماهی گوشتی که در دسترس دارین می توانید امتحان کنید و نتیجه خوبی خواهد داشت.

این نوع پخت برای کسانی که رژیم دارند بسیار مفید است و کالری کمتری دارد.

چطور در خانه تن ماهی درست کنیم

مواد لازم:

ماهی هوور یا هر ماهی دلخواه دیگر 200 گرم

آب نصف استکان

آبلیمو نصف استکان

نمک یک قاشق مربا خوری

روغن مایع یا روغن زیتون

برای ارسال دیدگاه لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

باسلام و احترام
شرکت صنعتی ابزار بسته بندی خراسان
طراح , سازنده , مشاور و صادرکننده
ماشین آلات مدرن خطوط فراوری و بسته بندی صنایع غذایی , کنسرو سازی , صنایع شیمیایی
با بیشت از 40 سال سابقه
دارای استاندارد CE اروپا و استاندارد رسمی ایران و کارت بازرگانی
مفتخر است با بازرگانان و تجارت محترم این عرصه همکاری موفقیت آمیزی داشته باشد
به امید همکاری رضایت بخش و سود عالی
لطفا برای اطلاعات بیشتر به سایت http://www.nmc-co.com مراجعه فرمائید

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a
web browser that

supports HTML5 video

چطور در خانه تن ماهی درست کنیم
چطور در خانه تن ماهی درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *