چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم

 
helpkade
چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم
چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم

امتیاز دهید


3.2
از

3382


200
کالری


22 گرم
چربی


1.5 گرم
کربوهیدرات

چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم


1.5 گرم
پروتئین

خیلی از دوستان میپرسند خامه کیک تولد چگونه درست میشود؟ بله تهیه خامه کیک اسفنجی دغدغه خیلی از دوستان علاقه مند به آشپزی است که تمایلی به استفاده به خامه قنادی آماده ندارند. شما هم اگر بخواهید شیرینی پزی و کیک پزی در منزل را یک مرحله پیشرفته تر بنید و لذت بیشتری از کیک پزی ببرید احتمالاً دوست دارید پختن انواع شیرینی و کیک خامه ای را امتحان کنید تا بتوانید برای مراسم های تولد و مهمانی ها و عصرانه های خود کیک ها و شیرینی های خامه ای خوشگل و خوشمزه درست کنید. تهیه کردن خامه فرم گرفته و یا خامه کیک اصلاً کار سختی نیست و در کمتر از نیم ساعت آماده است که بیشتر زمان هم صرف خنک شدن خامه کیک شده و نیازی نیست شما کاری بکنید. اما در همین نیم ساعت باید به دو سه نکته ریز و خیلی مهم توجه کنید تا بتوانید یک خامه کیک عالی درست کنید. با این مواد ارائه شده شما میتوانید حدود 2 لیوان خامه کیک داشته باشید و از آن برای تزیین کیک اسفنجی و انواع کاپ کیک ها استفاده کنید.

البته برای تهیه آسانتر آن هم میتوانید جهت خرید خامه قنادی آماده به فروشگاه آنلاین ایران کوک سری بزنید.

 

اولین و مهم ترین کار برای درست کردن خامه قنادی انتخاب خامه مناسب است. برای این کار خامه پر چرب را از لبنیات فروشی تهیه کنید. یا از خامه پاکت صورتی استفاده کنید که به صورت قالبی از پاکت خارج میشود. اگر قسمتی از خامه مایع است آن را حتما جدا کنید. چون باعث شل شدن خامه کیک میشود. حال در مرحله اول، خامه، شکر و وانیل را در کاسه استیل بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. ظرف را در فریزر قرار دهید تا اطراف خامه یخ بزند (حدود ۴۵ دقیقه).

 

بعد از مدت گفته شده ظرف خامه را از فریزر خارج کنید. با قاشق یا چنگال مواد را مخلوط کنید تا قسمت های یخی به طور متناسب در خامه پخش شود. سپس با همزنی با توان بالا شروع به هم زدن خامه به صورت دورانی کنید. از آخرین سرعت همزن استفاده کنید. بعد از حدود ۵-۷ دقیقه (بسته به توان همزن) خامه شروع به سفت شدن و فرم گرفتن می‌کند و در نهایت رد همزن به خوبی روی خامه کیک می‌ماند.

در آخر خامه باید به مرحله ای برسد که با همزن یا قاشق به سختی از کاسه جدا شود و کاملاً به قاشق و پره های همزن بچسبد. وقتی قاشقی از خامه را برعکس نگه میدارید خامه به هیچ وجه از آن جدا نشود. در این صورت خامه کیک آماده است. بیش از این هم نزنید چون فرمش را از دست می‌دهد.

  

 

در صورت تمایل، اسانس یا رنگ خوراکی (ژله ای یا پودری) مورد نظر را بسته به کیکی که درست کرده اید اضافه کنید و کمی هم بزنید.

 

برای تهیه خامه میوه ای خوش رنگ و خوشمزه  مقداری توت فرنگی را از قبل بشویید و برش بزنید. و در فریزر قرار دهید تا به حالت نیمه یخ زده برسد. (اگر کاملا یخ زد آن را ۱۰ دقیقه قبل از زدن خامه بیرون بگذارید)

اواسط هم زدن خامه توت فرنگی نیمه یخ زده را نیز اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا خامه صورتی رنگ جذاب شما فرم بگیرد.

 

 

 

اگر همزن برقی ندارید نگران نباشید ما برای شما راهی داریم.

 

 

کافیست در مرحله اول ظرفی درب دار را در فریزر بگذارید تا سرد شود. در ادامه خامه و شکر را داخل ظرف ریخته با همزن دستی یا چنگال هم بزنید، درب آن را ببندید و دوباره در فریزر قرار دهید. بعد از حدود 20 دقیقه آن را خارج کرده دوباره هم بزنید و در یخچال قرار دهید این مرحله را چندین مرتبه تکرار کنید تا خامه سفت شود. در آخر کمی اسانس و یا وانیل به آن اضافه کنید. خامه شما بدون همزن برقی آماده شده است.

شما میتوایند به جای شکر از عسل برای شیرین کردن خامه استفاده کنید. حالا فقط باید به چند نکته خیلی مهم توجه کنید.

 

– فراموش نکنید خامه فرم گرفته در هوای گرم به سرعت آب میشود. پس کل خامه را با هم فرم ندهید. مثلا برای تهیه کیک تولد، ابتدا به اندازه خامه کشی کیک، خامه آماده کنید و پس از خامه کشی مقدار دیگری را برای تزیین روی کیک فرم بدهید.

– توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر میشود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

– حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید (چربی بالای 30 درصد).

– حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

– اگر میخواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید. به این ترتیب خامه فرم خود را بهتر حفظ میکند.

– بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید چرا که در این صورت خامه شما حالت کره گرفته و مزه آن کمی تغییر می کند.

– مقدار شکر و یا عسل را بسته به ذائقه خود میتوانید کم و یا زیاد بکنید.

– جدول ارزش غذایی برای یک چهارم مواد گفته شده نوشته شده است. (یعنی حدود نصف پیمانه خامه فرم گرفته)چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم

 

اگر به این نکات توجه کنید حتماً خامه خوبی خواهید داشت و میتوانید از این خامه برای تزیین انواع کیک های خانگی استفاده کنید و نوش جان کنید.

اگر این دستور برایتان مفید بود میتوانید عکس آن را با هشتگ خامه-ایران-کوک در اینستگرام به اشتراک بگذارید.

سلام من تا به حال درست نکردم امروز میخوام تازه درست کنم
ولی مخلوط کن ندارم میشه با همزن دستی هم درست کرد دیگه؟
اگه جواب من رو بدین ممنون میشم

دوست عزیز زدن خامه حتما باید با همزن انجام بشه. اتفاقا با مخلوط کن نمیشه.

سلام نیلوفر بانو جان خسته نباشین
میشه بجای همزن از مخلوط کن استفاده کنم ؟؟؟
چون همزن ندارم دارم میپرسم

سلام دوست گلم
راستش تا به حال امتحان نکردم چون فکر نمیکنم خوب بشه توی مخلوط کن. احتمالا خنک نمیمونه و شل میشه.

میتونیم شکلات رو اب کنیم به خامه اضافه کنیم

من تجربه این کار رو ندارم راستش و حس میکنم ممکنه شکلات آب شده خامه رو شل بکنه. ولی پودر کاکائو استفاده کردم خوب شده.

اره

سلام ببخشید تو استان اردبیل کدام بهترین لوازم قنادی رو سراغ دارید؟

مبینا جان متاسفانه من لوازم قنادی های اردبیل رو نمیشناسم. شاید کس دیگه ای از دوستان بتونه راهنماییت کنه.
از لوازم قنادی ایران کوک هم میتونی آنلاین خرید کنی. براتون با پست ارسال میشه.

با سلام قنادی آیلار هم خوبه

لوازم قنادی بهروز

سلام ببخشید بعد از درست کردن خامه میشه هم زمان ازش روی کیک استفاده کنیم یا اینکه باید اون تو فریزر بزاریم بعد استفاده بکنیم ؟

همزمان میتونید استفاده کنید. فقط خامه موقع هم زدن باید کاملا خنک باشه. اگه وسط کار حس کردید داره گرم میشه دوباره مدتی بذارید توی فریزر و بعد مجددا بزنیدش.

نمیشه به جای اسانس یا عصاره وانیل از پودرش استفاده کرد؟

بله میتونید پودر استفاده کنید.

باید وقتب تو فریزر میذاریم یخ بزنه یا سفت بشه؟؟؟

باید حالت نیمه یخ زده باشه. اگه کامل یخ زد یه مقدار باید صبر کنید تا قابل هم زدن بشه.

سلام ممنون از آموزش. اگر بخوام خامه فومی نوتلا درست کنم میتونم به همین دستور اضافه کنم؟! تو چه مرحله‌ای؟؟ چون خود نوتلا برای وسط کیک خیلی غلیظه و شرینیش زیاده و حالت فومی نداره….ممنون میشم راهنمایی کنید.

بله میتونید دو تا قاشق نوتلا اضافه کنید. ولی حتما سرد باشه. حتی میتونید چند دقیقه بگذارید فریزر تا حالت نیمه یخی پیدا کنه. بعد از این که خامه کمی فرم گرفت (بعد از دو سه دقیقه هم زدن) اضافه کنید.

بسیار عالییییییی ⭐⭐⭐⭐⭐⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🤩

ممنون

سلام نیلوفربانو جون عزیز
خسته نباشی ممنون ازین همه رسپیها و دستور پخت غذاهای مختلف
متاسفانه من این خامه کیک رو درست کردم ولی وقتی از یخچال یا فریزر خارجش میکنم وا میره و شل و ول میشه همه دستوراتتونم رعایت کردم همه وسیله هاییم که استفاده کردم سرد بودن.میشه حدس بزنین مشکل کارم چی هست؟ ممنون

سلام عزیزم
فرم دادن به خامه مخصوصا توی هوای گرم تابستون یکمی سخته. ولی الان دستوری که قبلا نوشته بودم رو یه مقدار تغییر دادم. با این روش به نظرم راحت تر فرم میگیره.

وجببخشید میشه خامه رو تو فیریزر نزاریم

نه عزیزم حتما باید توی فریزر باشه

سلام ببخشید خانم ولی خامه ای که درست کردم زیاد خوش مزه و شیرین نبود همه ی دستورات شما را به خوبی رعایت کردم و باکیفیت ترین مواد رو ریختم ولی خوش مزه و لذیذ نبود لطفا برسی کنید ممنون می شوم بیشتر توضیح دهید

سلام
حق با شماست. دستوری که قبلا نوشته بودم رو یه مقدار تغییر دادم. با این روش راحت تر فرم میگیره. شیرینیش هم بیشتره.

واقعا درست کردنش طول میکشه اما می ارزه😘😓
اولش غلیظ بود ولی بعدش یک کم رقیق شد😑
لطفا اگه میشه پاسخ بدید هر چیزی هم که گفت رو انجام دادم😔

نگین جان خامه رو باید به اندازه کافی هم بزنید تا فرم بگیره و بلافاصله وقتی غلظت مناسب شد دست از هم زدن بردارید وگرنه شل میشه باز. امیدوارم این نکته بهتون کمک کنه 😘

سلام نیلوفر جان … اگر به جای شکر از عسل استفاده کنم به چه مقدار عسل ضرورته؟

حسنا جان راستش من تا حالا از عسل استفاده نکردم. ممکنه توی فرم گرفتن خامه مشکل ایجاد کنه به نظرم. اگه درست کردی و خوب شد به ما هم بگو حتما. ممنون.

سلام ممنون بابت مطالب خوبتون من14 سالمه فردا تولدمه میخواستم خودم کیکم رو درست کنم اخه میترسم از بیرون کیک بخرم همون طور که گفتید درست کردم و خیلی خوش مزه و خوب شد ولی نمیدونم چرا میریزم روی کیک خامه آب میشه و وقتی میزارم توی یخچال کیک رو خامه شل میشه کیک هم سرده. لطفا بگید چکار کنم

ضحا جان احتمالا خامه رو به اندازه کافی نزدی. گاهی به نظر میرسه خامه آماده است. اما نیست. یکی دو دقیقه به حال خودش رها کنی شل میشه. البته زدن زیاد هم شلش میکنه.
حالا دستور قبلی رو کمی تغییر دادم. این روش جدید خیلی بهتر جواب میده. پیشنهاد میکنم دفعه بعدی امتحانش کن.

من وانیل زدم تلخ شد که

شاید زیاد زدین. وانیل رو خیلی کم باید استفاده کرد.

زیاد زدی

وانیل باید خیلی کم اضافه بشه،چون طعم وانیل تلخه

سلام میشه برای تزیین کیک از شکلات صبحانه استفاده کرد ؟؟؟؟

چرا نشه. فقط بذارین به دمای اتاق برسه یا کمی گرمش کنید و بعد کیکتون رو باش تزیین کنید.
مزیت استفاده از گاناش اینه که میتونید غلظتش رو تنظیم و همه چیزش رو به دلخواه تنظیم کنید ولی اگه براتون مهم نیست از کرم های شکلات آماده هم میشه استفاده کرد.

سلام من ووقتی میرزم تو قیف اب میشه واصلا شکل نمیگیره

لطفا بگید چکار کنم اب نشه

همون طور که توی نکات گفته شده بهتره برای تزیین با قیف و ماسوره همراه با شکر ۲ قاشق پودر نشاسته ذرت اضافه کنید.

قیف رو که پر کردید یکی دو دقیقه تا فریزر بذارید بعد استفاده کنید.

سلام.می خواستم بدونم خامه ی درست شده را اگرحدود۱یا۲ساعت بخواهیم نگه داریم بایددریخچال باشدیافریزرتوی فریزریخ نمیزنه؟

خامه رو زمانی آماده کنید که کیک آماده و سرد شده. بعد از تزیین میتونید خود کیک رو توی یخچال نگه دارید. خامه ای که توی فریزر یا یخچال مونده غلظت کافی رو برای تزیین نداره.

سلام خامه و شکر رو هم که زدین حدود نیم ساعت بزارید تو فریزر.
بیرون اوردین سرعت بالا 5 دقیقه هم بزنید به یک طرف بعد 5 دقیقه وانیل بزنید و حدود 3 ذقیقه هم بزنید بازم به همون روش, عالی میشه وقتی هم کیک رو اماده کردین حدود یک ساعت بزارید تو یخچال. ببخشیذ بابت پر حرفی

سلام میشه به جای همزن از مخلوط کن استفاده کرد و ظرف پلاستیکی خود مخلوط کن

نه عزیزم. حرکت دورانی همزن برای زدن خامه ضروریه.

سلام
میخوام وسط کیک خامه کشی کنم تو همین خامه با همین دستور موز و گردو میکس کنم میشه لطفاً راهنمایی کنید برای امشب میخوام ممنون

گردو چون خشک هست مشکلی نداره ولی موز رو مطمئن نیستم ممکنه شل بکنه خامه رو.

سلام ببخشید من اصلا این خامه واسم در نمیاد

سلام عزیزم. قبول دارم درست کردن خامه قنادی خیلی راحت نیست. و خیلی ممکنه که با یه اشتباه کوچک یا شرایط نامناسب خوب از آب در نیاد. ولی در صورتی که همه نکات رعایت بشه شدنی هست. با تمرین میتونید به نتیجه دلخواه برسید.

سلام.
من نشاسته ذرت ندارم بجاش چی بزنم بهتره؟؟؟
نشاسته ذرت واجبه؟؟؟میشه ازش استفاده نکرد؟؟؟

همون طور که نوشته شده نشاسته ذرت ضروری نیست. ولی اگه بخواین با قیف و ماسوره تزیین کنید به کار شما کمک زیادی میکنه. مخصوصا اگه دفعه اولی هست که خامه درست میکنید.

سلام خسته نباشید.من ظرف شیشه ای در دار ندارم.ظرف در دارم پلاستیکی مشکلی نداره؟

ظرف نیازی نیست در دار باشه. نه به نظر من از ظرف پلاستیکی استفاده نکنید خوب نمیشه. کاسه استیل بهتر از هر چیز دیگه است.

سلام ایامیشه باترکریم وباکره محلی دست کرد؟

بله از هر کره ای میتونید استفاده کنید.

ببخشید میشه از خامه 30 درصد چرب استفاده کرد؟؟؟؟

بله میشه. البته چربی بیشتر باشه خامه سفت تر و بهتری و برای تزیین میشه.

من ۴ بار همون جوری کا توی دسترول عمل بود انجام دادم همه چیزم سرد بود ۱۵ دیقه قبل گزاشتم تو یخچال ولی مزیه خامه رو نمیده منم خامه ی بیرون رو دوست ندارم

عالی شد ممنون شرکرش رنید

سلام برای درست کردن باترکریم.میشه از کره گیاهی استفاده کرد؟

بله میشه. حتی بعضیا معتقدن بهترم هست به خصوص جاهای گرم مارگارین دیرتر آب میشه.

سلام من خامه ام رو با روش شما درست کردم خیلی خوب شده ولی مزه زخم خامه روش هست چی کار کنم از بین بره هم عصاره وانیل ریختم هم رنگ طبیعی هم پودر نشاسته ذرت

به نظرم وانیل باید طعمش رو خوب کنه. اگه وانیل با کیفیت استفاده کنید.

دستور پخت کلیه چیزهایی که میذارین عالیه .این خامه رو با روش شما درست کردم احساس قناد بودن بهم دست داد🙂😊

آفرین به شما…واقعا باعث خوشحالی ماست 🥰

خو من الان پودر خامه و شکر رو با هم همزدم گذاشتم فریزر باز همون شکلیه و فرقی نکرده😕
باید آب یا شیر هم بریزم؟🤔

باید شیر یا خامه اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره.

سلام بانو من یه باری از خامه قنادی اماده استفاده کردم هنه نمات هم رعایت کردم همزنم خنک بود کاسم فلزی بود نیمه یخ بود خامم اماده هم زدن بود وقتی میزدم سفت شد ولی بعدش ک توکاسه ها جدا کردم ک رنگ اضافه کنم شل شد حتی نمیشد شکل بزنم خیلی ناراحت شدم الانم میخوام کیک درس کنم ولی میترسم باز همین اتفاق سرم بیفته

سلام عزیزم
کیفیت خامه های توی بازار با هم فرق داره. ولی یه نکته هم هست که برای خود منم اتفاق میافته. اگه زیاد از حد بزنی خامه رو گاهی شل میشه. یعنی تا دیدی به اندازه کافی سفت شده دیگه باید قطع کنی هم زدن رو.
نا امید نشو. انشالا این بار بهتر میشه.

سلام ببخشید میشه لطف کنید بگید چه خامه ای باشه بهتره؟؟؟

ترجیحا خامه پر چرب با چربی ۳۵ درصد یا بیشتر.

سلام نیلوفرجون ببخشید خامه ام زیادی شیرین شده هیچ راهی هست شیرینیش کم شه

سلام به روی ماهت…. فکر میکنم تنها راهش اینه که خامه بیشتری اضافه کنی

البته یک چهارم شکر نمک بزنه هم شیرینیش کم میشه ها امتحان کن

به چه مدت باید خامه رو هم زد؟؟؟

نمیشه زمان دقیقی گفت بستگی به خیلی عوامل داره. باید فرم خامه رو نگاه کنید.

سلام پودر خامه یه پودریه که فقط بهش شیر اضافه میکنید و به مدت ۷الی۱۰دقیقه باهمزن برقی هم میزنین و خامه حاضرمیشه قیمتشم خیلی خوبه تقریبا۳تومنه هر بسته اش که تقریبا خامه حاضرشبه اندازه ۴لیوان میشه

ولی واقعا مزه اش خوب نیست

سلام امروز من خامه رو درست کردم عالی بود تازه پودر شکلات هم روش الک کردم عالی شد ممنون دستور تون👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👈🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام این پودر رو باید کجا تهیه کنیم

برای خرید پودر خامه میتونید به فروشگاه آنلاین لوازم قنادی ما سر بزنید. اکثر لوازم قنادی ها پودر خامه دارن.

سلام من خامه روبا شکر زدم ولی دونه های شکر زیر دندون احساس میشخه یا بهتر بگم شکرم تو خامه حل نشد چی کار کنم برا عصر لازم دارم

یا از پودر قند استفاده کنید. یا شکر رو آسیاب کنید.

برای منم همین مشکل پیش اومد
الان دیگه هیچ راهی نداره درستش کنیم؟
اینو بریزم دور یبار دیگه درست کنم؟😥

نه نریزید دور بذارید یخ بزنه بعد دوباره بزنیدش. با پودر خامه بزنید بهتره.

والا هر بسته اش ١٠٠گرم ١٧هزار تومنه

سلام خوب هستین از خامه ی محلی میشه استفاده کرد یانه؟!

نمیدونم راستش. تا حالا امتحان نکردم.
شاید یکی دیگه از دوستان بتونه جواب شما رو بده.

نمیدونم چرا هرکارمیکنم شل درست میشه

احتمالا یا چربی خامه کم هست یا این که بیش از حد هم میزنید. و یا گرم شده در طول هم زدن.

آره اتفاقا بهترین خامه ای ک میتونین استفاده کنین خامه ایه ک از لبنیات فروشیا میتونین بخرین چون چربیشون بالاست

من از این دستور استفاده کردم ولی اصلا خامه نشد هر چی هم زدم خامه نشد و خیلی خیلی سفت شد از خامه پر چرب هم استفاده کردم ولی تبدیل به خامه نشد

دمای محیط و وسایل هم خیلی مهمه. باید حتما کاملا خنک باشه.

دقیقا همین الان همین مشکل رو دارم منم اصلا خامه نشد تو فیریزر هم گذاشتمش الان از ساعت ۱۲ هر ۲۵ دقیقه در میارم هم میزنم انگار نه انگار

واقعیتش تهیه خامه خیلی قلق داره. اما نا امید نشید با چند بار امتحان کردن کم کم دستتون میاد. سرد بودن خامه و تمام وسایل از جمله کاسه و سری همزن مهمه. مقدار چربی خامه مهمه. حتی محیط هم خنک باشه مهمه. توی هوای گرم سخت تره. لزوما مشکل هم زدن نیست. حتی ممکنه زیادی هم زدن باعث شه شل بشه و دیگه بعد از این مرحله خامه شما اون خامه ای که میخواید نخواهد شد. باید بدونید کی هم زدن رو قطع کنید. که همه اینا با تجربه و تمرین حاصل میشه.

Ba hmin khame sobhane ha?:/

بله

با این روش خامه بسیار شل خواهد شد حتی اگر کل ظروف هم سرد باشند. دوستان من تابحال از پودر خامه استفاده نکردم شاید اون بهتره و یا خامه فرم گرفته رو از خود قنادی بگیرید ولی من مطمئنم این روش جواب نمیده تجربه دارم. البته این سایت کلا دستورات آشپزیش حرف نداره اما این یکی رو من جواب نگرفتم راستش…

لطف داری نگین جان. برای درست کردن خامه فرم گرفته باید محیط و همچنین همه وسایلی که استفاده میکنید کاملا خنک باشه. البته قبول دارم کار راحتی نیست. با خامه قنادی آماده کار خیلی راحت تر میشه.

سلام میخواستم بدونم این دستور چه مقدار خامست . وزنش چند گرم میشه؟ ممنون

این مقدار خامه برای یه کیک کوچک دو لایه کافیه.

سلام برای یک کیک چهارده نفره دو پاکت خامه صبحانه کفایت می‌کنه؟
کیک متوسطه

بله برای کیک متوسط دو پاکت کافیه

سلام بهترین مارک خامه.خامه کالبر واقعا عالیه هم آب نداره وهم قالبیه ممنون از سایت عالیتون

سلام خانم من درست کردم ولی اصلا مزه خامه بیرون و که رویه کیک یا تویه شیرینی نارنجکی و رلد هست رو نمیده یه مزه زخم میده، یه روشه دیگه واسه درست کردنه خامه هست که با سفیده تخمه مرغه من اونو تست نکردم اون به نظر شما دقیقا مزه خامه ای که شیرنی سرا ها دارن رو میده؟

نه دوست عزیز…چیزی که با سفیده تخم مرغ درست میکنند مرنگ هست. در خامه قنادی چیزی جز خامه و پودر قند استفاده نمیشه. به هر حال اگه براتون سخته میتونید از فروشگاه خامه قنادی آماده تهیه کنید و فقط با همزن بزنیدش.

سلام نیلوفر جون من ظرفمو گذاشتم فریزر و خنک شده باخامه خودمونی میخوام درست کنم وقتی ک شکر وخامه رو همزدم وانیل اضافه کردم بزارمش تو فریزر یا نیاز نیست دیگه ؟؟؟

اگه بلافاصله میخواید کیک رو تزیین کنید نیازی نیست. ولی اگه بعدا میخواین تزیین کنین حتما توی فریزر بذارید و زمان استفاده مجددا با همزن بزنید. یادتون نره حتما بازم سری همزن رو توی فریزر بذارید. این مسائل مخصوصا توی تابستون که هوا گرمه خیلی مهمه. چون خامه بلافاصله شل میشه.

من هرچی تلاش کردم نشد
همه کار ها رو هم مو به مو انجام دادم
اصلا پف ونمیکنه
خستم کرد

سلام
ممنون بابت سایت خوبتون
من به بسته خامه از قنادی گرفتم ولی همزن برقی ندارم که فرمش بدم
باید چیکار کنم؟

خواهش میکنم.
خامه رو با همزن دستی هم میتونید بزنید. فقط دو تا نکته داره. اول این که خود خامه، کاسه و سر همزن دستی باید کاملا سرد باشه. یعنی همزن و کاسه رو قبل از استفاده 5 دقیقه بذارید فریزر.
دوم این که باید 5 دقیقه خوب هم بزنید تا فرم بگیره. بهتره یه نفر باشه که کمکتون کنه.

سلام ببخشید نیلوفر جان می خواستم بگه اگه بخوایم یک کیک رو کاملا پوشش بدیم بعد رو شو هم تزیین کنیم چقدر خامه باید استفاده کنیم

بستگی به سایز کیک داره عزیزم

سلام ببخشید خامه فرم گرفته ی قنادی رو بزارم فریزر دوباره که بخوام استفاده کنم باید بزنم یا احتیاجی نیست

سلام و ممنون از همه دستورات خوب و خوشمزتون . یه سوالی داشتم من وقتی از خامه قنادی,استفاده میکنم اون حالت مناسب سفتی رو نداره وقتی با قیف میخوام کار کنم چه روی کیک چه لابه لای کیک ,باید چی کار کنم ؟؟ بافتش شل هست چه جوری سفتش کنم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.

به جای استفاده از همزن برقی میشه خامه رو ریخت تو میکسر؟

خیلی عالی بود

عذر میخام، منطورتون از پودر خامه چیه؟؟

سارا جان یکی دیگه از راههای تهیه خامه فرم گرفته استفاده از پودر خامه است که در بسته بندی بفروش میرسه. اما در این پست ما از خامه تازه استفاده می کنیم.

سلام خانم من درست کردم ولی اصلا مزه خامه بیرون و که رویه کیک یا تویه شیرینی نارنجکی و رلد هست رو نمیده یه مزه زخم میده، یه روشه دیگه واسه درست کردنه خامه هست که با سفیده تخمه مرغه من اونو تست نکردم اون به نظر شما دقیقا مزه خامه ای که شیرنی سرا ها دارن رو میده؟

درست کردن خامه قنادی کار راحتی نیست. اما در مورد موادش شک نکنید که همینه. به هیچ وجه سفیده تخم مرغ کار خامه رو نمیکنه. اون مرنگ هست که اصلا خام خوردنش سالم نیست. اگه براتون سخته خامه قنادی آماده از فروشگاه تهیه کنید.

سلام، میشه به جای نشاسته ذرت، نشاسته معمولی یا شیر خشک استفاده کرد؟ لطفا زود بهم بگید مراسم دارم، مرسیییی🙏

نه عزیز نمیشه. خیلی با هم فرق دارن.

تشکر خیلیم خووووب

عاااالی بود

با سلام و خسته نباشید.یه مشکلی که من دارم وقتی خامه فرم میگیره روی شیرینی فرم میدم آب میشه شیرینی هم کاملاً سرد باز این اتفاق میوقته ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

سلام میثم جان
میتونی از پودر خامه استفاده کنی تا خامه شل نشه. تقریبا 1 یا 2 قاشق غذاخوری پودر خامه لازمه

mishe bejay zarf elezi az pitza khori estefade kard?

رها جان فکر میکنم تو ظرف پیتزا خوری همزدن سختتر بشه، بهتره از ظرف فلزی یا کاسه های پلاستیکی استفاده کنی.

سلام . معمولا چقد باید خامه رد زد ؟ من 20 دقیقه شاید زدم نگرفت ولی تو فریزر نذاشته بودم

سلام ، عزیزم باید طبق دستور پیش بری ! اصل هم زدن خامه سرد بودنشه ! 🙂

سلام من به این روش درست کردم عالی شد

کاش حداقل یک مارک خامه ک خوبه رو معرفی می کردید!!!

شما از خامه قنادی یا خامه پاستوریزه موجود در بازار استفاده کنید 🙂

سلام واسه خامه زدن سوال دارم من همیشه خامه رو به فرم میرسونم اما تا به کیک بمالم و واسه تزیین روی کیک برسم وقتی میریزم تو قیف خامه دیگه شل شده و فرمشو از دست داده میخواستم ایراد کارمو بدونم کجاس ممنونم.

رازک عزیز پیشنهاد میکنم از خامه قنادی استفاده کنی اما اگه از خامه خونگی استفاده میکنی دقت کن که تمام لوازم کار سرد باشن ، زیر کاسه خامه ات یخ بذار ، قیف هم چند دقیقه بذار داخل فریزر بعد خامه رو بریز داخلش و بدنه قیف رو هم با دست نگیر ، بالا و پایین قیف رو با دو دست بگیر ، اینجوری مطمئنم خامه ات شل نمیشه 🙂

من خودم مدتها با خامه مشکل داشتم یه کم که بیرون میموند مثل بستنی آب میشد.مدتیه خامه و روکش هامو با کره یا شکلات ذوب شده سفت میکنم که خیلی بهتره مخصوصا موقع قیف زنی .میتونید شکلات تلخ یا شیری (برای روکش سفید) را ذوب کنید و بهش خامه اضافه کنید به نسبت مساوی و بذارید خنک و سفت بشه بعد هم بزنید تا یکنواخت بشه و با ماسوره راحت بااون کار کنید.از پست خوبتون ممنونم

ممنون رزی جان از دستور خوبت ، البته فکر میکنم این یه نوع باتر کرم باشه عزیزم 🙂

من در خامه وانیل ریختم وخامه تند و تلخ شده حالا باید چه کار کنیم

نفیسه جان اسانس وانیل خیلی قویه و باید کم میریختی ، پودر قند اضافه کن طعمش بهتر میشه اما اگه خیلی تلخ شده دیگه باید بریزی دور

سلام عزیزم، مگه نباید چند بار خامه را زد و در فریزر گداشت؟ همین یک بار کافیه یعنی؟ مرسی بابت ساده توضیح دادنت.

شیوا جان این روش نیازی به چند بار قرار دادن در فریزر نداره ، البته پیشنهاد میکنم خامه رو با پودر خامه تهیه کنی ، دستورش هم در بخش آموزش تزیین کیک و شیرینی هست 🙂

با سلام و تشکر از مطالب خوبی که در سایت وجود دارد . می خواستم سوال کنم تمام شیرینی هایی که در فر درست می شود می توان در ماکروفر یا تستر هم درست کرد مثلا شیرینی لطیفه،انواع کیک هاو نان ها و ….. و اینکه از چه قالبهایی براب تهیه ژله می توان استفاده کرد ؟می توان در ظرفهای پیرکس هم ژله را درست کرد و برگرداند؟

اکرم جان فر خیلی تفاوت داره با تستر و ماکروفر ، تستر که برای تست کردن و گرم کردن کاربرد داره و ماکروفر هم دستورات خاص خودشو داره که در بخش آشپزی با ماکروفر مطالبش هست ، برای تهیه ژله قالب های مخصوصی تو بازار هست که میتونی استفاده کنی ، کافیه به فروشگاه های لوازم قنادی بری و بگی قالب ژله میخوام … میشه تو ظرف های دیگه هم درست کرد اما باید قالب رو چرب کنی بعد ژله رو بریزی ، زمانی هم که میخوای برگردونی چند ثانیه تو ظرف آب جوش قرار بدی 🙂

دخترم ۱۶ تیر ۱۳۹۸ خودش میخواد برا تولد باباش درست کنه ۱۲ سالشه عاشق قنادیه امیدوارم عالی بشه???

انشالا که خوب میشه. فقط چون تابستونه و هوا گرم باید مرتب بذارید فریزر و در بیارید هم بزنید یا این که توی تشت یخ بذارید کاسه خامه رو.

سلام
اگر وانیل نریزم و به جاش پودر کاکائو بریزم خوب میشه طعمش؟

بله میتونید از پودر کاکائو هم استفاده کنید.

خیلی وبسایت توپی داری ازت صمیمانه سپاسگزارم

ممنون نازنین جان 🙂

ممنون از آموزش های خوبتون

خواهش میکنم 🙂

خامه خانگی به خوش مزگیه خامه بیرون میشه لطفا جواب بدین

بستگی به کیفیت خامه ای داره که استفاده میکنید.

سلام . چرا هر دو نوبت که درست کردم خامه شل و ابکی شد ؟ مرسی نیلوفر جون !

معصومه جون باید به تمام نکات دقت کنی ، حتما محیطی که خامه رو توش میزدی گرم بوده … باید فضای اتاق خنک باشه ، خامه هم باید قالبی از پاکت خارج شه تا مناسب فرم دادن باشه … بهتره وقتی خامه رو هم میزنی ظرف خامه رو تو کاسه اب و یخ قرار بدی تا زودتر بسته شه 🙂

بهتر بود برای کپی کردن داده ها سخت نمیگرفتید

شیما جان در قسمت بالای پست ها گزینه پرینت هست که میتونی با استفاده از اون به مطالب دسترسی دشته باشی 🙂

با سلام منطورتون از شکر آسیاب شده ی آن است یا همین شکر معمولی با دانه های ریز؟

عزیزم هم میتونی شکر رو با دستگاه پودر کنی و هم از شکر ریز استفاده کنی ، پودر قند هم عالیه 🙂

ممنون از راهنمایی خوبت

قابلی نداشت سمیرا جان 😉

سلام من با پودر خامه درست کردم شیر زیاد ریختم شل شده چکار کنم

بذارید نیم ساعت توی فریزر بمونه و سرد بشه. بعد کم کم پودر خامه اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا فرم بگیره.

سلام میخواستم ببینم شما که گفتید اسانس بهش بزنیم میتونیم کافی میکس یا پودر اماده ی کاپوچینو بزنیم؟؟

از نظر تئوری مشکلی نداره. اما ممکنه رنگش یکدست از آب در نیاد و دونه های قهوه ای دیده بشه. چون خودم امتحان نکردم تا حالا نمیتونم با اطمینان بگم.

سلام. میشه به جای استفاده از همزن از مخلوط کن استفاده کرد؟

فکر نمیکنم با مخلوط کن خوب بشه.

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

خامه فرم گرفته یکی از روش ها برای تزیین کیک و دسرهای مختلف است. به جای خرید خامه فرم گرفته حاضری می توانید با خامه صبحانه آن را درست کنید

خامه پاستوریزه : 2 لیوان شکر : 1/2 لیوانخامه ای مناسب فرم دادن کیک است که دارای حداقل 30 درصد چربی و بیشتر باشد ، این نوع خامه در جهان به وپینگ کرم معروف می باشد ، این خامه به راحتی با همزن فرم گرفته و منسجم و سفت می شود.بدلیل مشکل در دسترسی به ابن نوع خامه می توانید از خامه های قنادی که بصورت کیلویی در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش می رسند استفاده کنید اما اگر تنها خامه صبحانه در اختیار دارید در این بخش می آموزید که چگونه به آن فرم دهید.

بیشتر بدانید : طرز تهیه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه

ابتدا آب اضافی خامه را دور بریزید .خامه را درون کاسه فلزی بریزید و نصف شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.کاسه حاوی خامه را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید ( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار دهید.چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم

بیشتر بدانید : 4 نکته مهم در استفاده از خامه قنادی

خامه یخی را درون کاسه ای بریزید ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر می شود ) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل می شود ، همچنان با همزن بزنید ( 5 – 10 دقیقه زمان می برد ) تا خامه یکدست شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید.خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه خامه نریزد.

پس از آماده شدن خامه می توانید 2 قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و … استفاده نمائید.خامه اضافه را می توانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.

بیشتر بدانید : کیک تولد مادرتان را از بین این مدلهای جذاب انتخاب کنید

بیشتر بدانید : دستور تهیه کرم پفی برای تزیین رویه کیک!

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : irancook.ir

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از فوت و فن‌هایی است که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می‌کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می‌خریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

حالا که کم‌ترین تفریح این روزهای خانه‌نشینی‌مان، آشپزی و شیرینی‌پزی است، ما در «ایرنا زندگی» به شما کمک می‌کنیم تا تمام فوت و فن‌هایی که تا پیش از این نمی‌دانستید را یاد بگیرید و از این فرصت برای کشف استعدادهایتان استفاده کنید. شیرینی‌پزی هم یکی از این رده آموزش‌هاست که هرچند از آشپزی سخت‌تر است اما کافی است کمی دقت و حوصله به خرج دهیم و بهترین‌ها را درست کنیم. خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از این فوت و فن‌هاست که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می‌کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می‌خریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

مواد لازم:

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم

۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

فوت و فن‌ها:

– با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

– توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

– حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.

– حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

– اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

– بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.  

کیک پای سیب در همه قنادی‌های پیدا می‌شود؛ «ایرنا زندگی» به شما توصیه می‌کند خودتان درست کنید؛…

این طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست می‌شود و کافی است یک قابلمه و گاز داشته باشید…

هرچند ممکن است طرز تهیه نون خامه‌ای کمی سخت باشد اما با کمی دقت و رعایت تمام مقادیر و اندازه‌ها…

بلندترین شب سال بهانه‌ای است برای دورهمی و این جمع‌شدن‌ها بهانه‌ای است برای درست‌کردن خوراکی‌ها…

خیلی از کدبانو ها دغدغه دارند تا تمام کیک ها و شیرینی هایی که در قنادی می بینند را در منزل تهیه کنند تا هم از طعم و مزه آن لذت ببرند و هم از سالم و تازه بودن آن مطمئن شوند.برای اینکه بتوانید به آن مرحله از کیک پزی برسید باید بتوانید خودتان خامه کیک قنادی را تهیه کنید پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه خامه کیک خانگی را به شما آموزش دهیم.

مقدار مواد اولیه که ذکر شده برای حدودا 4 لیوان خامه کافی می باشد و شما با توجه به اندازه کیک خود می توانید مقدار مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید و به مقدار دلخواه خود برسید.

 نکته :مقدار شیرینی خامه به ذائقه شما بستگی دارد و شما باید خاک قند را کم کم به خامه اضافه کنید و با کمک گرفتن از حس چشایی خود میزان شیرینی خامه را اندازه گیری کنید.

خامه کیک را می توانید با 2 روش تهیه کنید اگر هم زن برقی در دسترس است از روش اول استفاده کنید و اگر هم زن نبود می توانید از روش دوم استفاده کنید.

ابتدا باید یک ظرف مناسب و برزگ انتخاب کنید چون خامه بعد از زده شدن حجم آن زیاد می شود و سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فریزر قرار دهید تا خنک شود.در همین مرحله آب خامه را حتما خالی کنید.چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم

 خامه، وانیل و خاک قند را به درون ظرف می ریزیم و با دور کند هم زن شروع به زدن آن می کنیم و باید حتما بالای سر خامه باشید تا به محض اینکه خامه شکل خود را گرفت هم زن را خاموش کنید چون بعد از اینکه خامه شکل بگیرد و هم زدن ادامه داشته باشد خامه به کره تبدیل می شود.

 بعد از اینکه خامه به مانند تصویر زیر شد آن را درون یخچال قرار دهید و بعد از اینکه کیک شما سرد شد می توانید از این خامه برای تزیین کیک استفاده کنید.

به مانند روش اول یک ظرف مناسب تهیه کنید و سعی کنید ظرفی که انتخاب می کنید درب دار باشد و سپس آن را برای 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.

در این مرحله خامه، وانیل و خاک قند را درون ظرف ریخته و با چنگال و یا هم زن دستی می زنیم و سپس درب آن را بسته و درون فریزر قرار می دهیم و دوباره بعد از بیست دقیقه خارج می کنیم و دوباره می زنیم واین کار را تا جایی که خامه سفت شود ادامه می دهیم.

خامه کیک جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . خامه کیک را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سماتک

چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم

خامه کیک یکی از اصلی ترین و مهم تزین نقطه کیک می باشد چون تزئین کیک مهم می باشد شما اگر کیک خانگی را با مهارت خاصی تزئین نمایید مهمانهایتان فکر خواهند کرد که این کیک را از قنادی تهیه کرده اید پس اگر دوست دارید طرز تهیه خامه کیک را یاد بگیرید با روش های که ما برایتان خواهیم گفت عمل نمایید تا بتوانید یک کیک زیبا با تزئینات خاص درست نمایید در ادامه خامه کیک چگونه درست میشود را در سایت سماتک خواهید خواند با ما همراه باشید.

 

آموزش طرز تهیه خامه کیک قنادی در منزل برای تزیین کیک ها و شیرینی های تر که خودتان در منزل تهیه کردید. طعم فوق العاده کیک های خانگی را با خامه کیک خانگی دو برابر کنید.

 

در این مطلب طرز تهیه خامه کیک در منزل برای تزیین کیک های خانگی را به شما آموزش خواهیم داد. تهیه خامه کیک در منزل این امکان را برای شما فراهم می کند تا به راحتی بتوانید انواع کیک هایی که در منزل تهیه می کنید را تزیین نمایید.

 

روش اول طرز تهیه خامه کیک قنادی

مواد لازم برای تهیه خانه کیک:

سفیده تخم مرغ : ۳ عدد

شکر سفید : ۳/۴ فنجان

عصاره وانیل : ۱ قاشق چایخوری

نمک : سر قاشق چایخوری

آب : ۱/۳ فنجان

 


دستور تهیه خامه کیک :

در ظرف مناسب و مقاوم در برابر حرارت سفیده تخم مرغ را مقداری زده تا یکدست شوند. سپس شکر، نمک، آب را به آن اضافه کنید. و آن را بر روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر در دیگر مواد حل شود. حدودا ۳ دقیقه این کار زمان صرف می کند.

حال مواد را در کاسه ای بزرگ ریخته و با همزن برقی حدود ۳ دقیقه با دور متوسط مواد را بزنید تا سفت و براق شود و به خوبی فرم بگیرد.سرعت همزن را کمتر کرده و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید. خامه قنادی آماده است و بالافاصله آن را برای تزیین کیک استفاده کنید.
**********************************************

روش دوم تهیه خامه برای تزیین کیک و شیرینی تر :مواد لازم :

شکر : ۱۰۰ گرم

خامه پاستوریزه صبحانه : ۲ بسته

عصاره وانیل : به مقدار لازم

 


دستور تهیه خامه کیک و شیرینی :

برای تهیه این نوع خامه، دمای محیط کاملا بایستی سرد و خنک باشد. ظرف پیرکسی را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آب خامه صبحانه را کاملا جدا کرده و همراه شکر درون ظرف خنک بریزید. حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه با چنگال شکر و خامه را با هم مخلوط نمایید. در ظرف را گذاشته و آن را ۲۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید تا خامه کمی یخ ببندد. بعد از این مدت زمان ظرف را از فریزر خارج کرده و خامه را از اطراف به سمت داخل هم بزنید.

دوباره در ظرف را بگذارید و آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید. همین مراحل را انجام دهید تا خامه سفت و فرم گرفته شود. خامه را از اطراف ظرف به مرکز آن جمع کرده و عصاره وانیل را به خامه بیافزایید و با همزن برقی با دور تند خامه را هم بزنید تا زمانی که خامه کاملا سفت و لطیف و پفکی شده باشد و وقتی ظرف را برعکس می کنید از آن نریزد و حجم خامه تقریبا ۶ برابر حجم اولیه اش شده باشد. خامه کیک تهیه شده را در ظرف در بسته در فریزر می توانید نگهداری کنید توجه کنید که موقع استفاده، خامه کیک را دوباره باید هم بزنید سپس استفاده نمایید.

می توانید با استفاده از وسایل ساده و دم دست مانند : قاشق، چنگال، کارد و … خیلی راحت و آسان و زیبا کیک خود را به زیبایی تزیین نمایید.

تصاویر زیبای تزیین روی کیک با خامه :

با پوشاندن خامه بر روی تمام سطح و یا فقط قسمتی از کیک، و استفاده از شکلات آب شده و میوه هایی نظیر پرتقال، آلبالو، توت فرنگی، شاتوت و … کیکی را که خودتان در منزل تهیه کردید به زیبایی تزیین نمایید. تصاویر ذیل برای ایده گرفتن در تزیین کیک های خوشمزه شما با خامه و .. می باشد.

چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم

دستور تهیه خامه کیک و شیرینی

دستور تهیه خامه کیک و شیرینی

 

 

منبع:arga.ir

 !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document); var h = document.getElementsByTagName(“head”)[0], s = document.createElement(“script”); s.async = !0, s.defer = !0, s.type = “text/javascript”, d = new Date, s.src = “https://cdn.sanjagh.com/assets/sdk/www.bartarinha.ir/client.js?t=” + d.getFullYear().toString() + d.getMonth() + d.getDate() + d.getHours(), h.appendChild(s); var sabaVisionWebsiteID = “1c27cb39-612a-452a-954c-b3e3dd1f3d36”; var sabaVisionWebsitePage = “ALL” _atrk_opts = {atrk_acct: “i2i8r1SZw320l9”, domain: “bartarinha.ir”, dynamic: true}; (function () { var as = document.createElement(‘script’); as.type = ‘text/javascript’; as.async = true; as.src = “https://certify-js.alexametrics.com/atrk.js”; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(as, s); })();

ایرنا زندگی: خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی فوت‌و‌فن‌هایی دارد که تا پیش از این ترجیح می‌دادیم یا از قنادی تهیه کنیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده بخریم، اما در شرایط فعلی به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم. امروز با ما همراه باشید تا طرز تهیه خامه قنادی و فوت‌وفن‌های تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی:

چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم

طرز تهیه و دستور پخت خامه قنادی:

۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

فوت و فن‌ها:

۱. با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

۲. توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

۳. حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.

۴. حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

۵. اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

۶. بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم
چطور در خانه خامه قنادی درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *