7945
بازدید
22
خرداد
چطور در خانه پنیر درست کنیم
كوشان ميكوشد مطابق الگوهاي روز دنيا در زمينه توليد، بسته بندي و رعايت استانداردهاي زيست محيطي پيش
برود و با توليد فراورده هاي لبني مرغوب به ارتقا سطح تغذيه جامعه كمك
كند.
تمامی حقوق سایت متعلق به شرکت صنایع غذایی فخر ترشیز می باشد
طراحی سایت توسط شرکت پاساوان
انواع جراحی زیبایی سینه
میخوای از همیشه زیباتر باشی؟
طرزتهیه پنیر خانگی
طرز تهیه پنیر خانگی با قرص پنیر:
چطور در خانه پنیر درست کنیم
مواد لازم برای تهیه پنیر خانگی:
طرز درست کردن پنیر با قرص پنیر :
شیر را در ظرف استیل ریخته و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود ولی نجوشد.
آب، نمک و قرص پنیر را درون یک ظرف استیل بریزید و اجازه دهید تا قرص در آب حل شود.
حرارت شیر باید به حدود 40 درجه سانتیگراد برسد. دمای آن را با دماسنج یا انگشت تست کنید. انگشت دست کمی گرما را احساس کند کفایت میکند.
وقتی دمای شیر به حدود 40 درجه رسید، آن را هم بزنید تا دمای آن در همه جای شیر یکسان شود و سپس گاز را خاموش کنید.
شیر را به مایه موجود در ظرف استیل اضافه کرده و هم بزنید. سپس در ظرف را بگذارید، روی آن را بپوشانید و در یک محل گرم قرار دهید. بعد از یک ساعت روی دلمههای تشکیل شده را برش بزنید و دوباره روی ظرف را بپوشانید.
وقتی برش ها جمع شد و روی آن ها آب زرد رنگی ایجاد شد، پارچه نازکی را درون آبکش قرار داده و دلمه ها را به آرامی در آن بریزید. سپس پارچه را دور دلمه ها گره بزنید.
جسم سنگینی را به مدت 4 تا 5 ساعت روی پنیر قرار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.
سپس پنیر را برش زده و در آب نمک نگهداری کنید.
طرز تهیه پنیر خانگی با مایه پنیر:
درست کردن پنیر خانگی با مایه پنیر
مواد لازم :
طرز تهیه پنیر خانگی با مایه پنیر:
شير را پس از جوشاندن از روي حرارت برداريد و بگذاريد قدري خنك شود. به حدي كه دماي آن كمي بيشتر از دماي بدن باشد. سپس مايه پنير را در آن بريزيد و بگذاريد تا شير به پنير تبديل شود (زمان لازم جهت تهيه اين پنير 15 دقيقه است).
طرز تهیه پنیر با سرکه:
طرزتهیه پنیر با سرکه
مواد لازم :
طرز تهیه پنیر با سرکه:
ابتدا شیری را که از لبنیاتی خریدید را 20 دقیقه بجوشانید (یعنی از زمان جوشیدن شیر 20 دقیقه بگذرد) سپس ماست را با قاشق هم بزنید و به شیر در حال جوش اضافه کنید بعد سرکه و نمک را اضافه کنید.
سرکه را که می ریزید شروع می کند به بریده شدن چند دقیقه که جوشید تنظیفی را روی سبدی پهن کنید و آن را داخل آن بریزید و در آن را ببندید و روی آن بشقابی قرار بدهید و یک قابلمه ای پر از آب که سنگین شده باشد قرار بدهید. تا حدود 1 ساعت بماند. بعد از این زمان پنیر شما آماده است. سپس داخل آب شیر سرد شده مقداری نمک بریزید و پنیرها را برش بزنید و داخل آن قرار بدهید. هرچه آب با نمک تر باشد پنیر شما شورتر می شود.چطور در خانه پنیر درست کنیم
طرز تهیه پنیر محلی با ماست:
طرز درست كردن پنير خانگی
مواد لازم :
طرز تهیه پنیر محلی با ماست:
ابتدا شیر را روی حرارت ملایم قرار بدهید تا کمی بجوشد و سپس ماست را اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس بعد از 10 دقیقه شیر کم کم گلوله گلوله می شود و در واقع کم کم سفت می شود.
بلافاصله آن را درون پارچه ای توری (تنظیف) که روی صافی قرار داده شده است بریزید تا حسابی آب آن کشیده شود و پارچه را حسابی بپیچید تا آب اضافی نداشته باشد و یک ظرف سنگین روی آن قرار بدهید تا آب آن کشیده شود بعد از 1 ساعت پنیر شما آماده است از قبل آب جوشیده سرده شده را با نمک مخلوط کرده و پنیر را داخل آن قرار بدهید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوته
خرید اینترنتی تلویزیون،یخچال و… از بانه
خرید دستگاه تصفیه آب با شرایط اقساطی
دنبال دندانپزشک خوب توی تهران میگردی؟
سبدهای نظم دهنده مدرن باکاربردهای متفاوت
خرید بی واسطه جدیدترین مدلهای فرش
جدیدترین مدلهای طرح برجسته فرش
اسلایس براونی آلبالو
مشاهده تمامی مدلهای فرش وامکان خریدآنلاین
خریدقسطی جهیزیه بدون نیاز به پرداخت اولیه
قبل از گرونی و شلوغی عید فرشت رو بخر!
خرید انواع ابزار وجعبه ابزار خانگی وصنعتی
قاعدگی دردناک زنان و دختران
به تماشای کیفیتی بی حاشیه!
برای سفارش این ست فقط کافیه کلیک کنی!
Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021
محصولات لبنی بسیار متنوع هستند و پنیر بعد از شیر در یخچال همه وجوددارد، پنیر ها انواع مختلفی دارد و کشورهای ایتالیا و فرانسه از بزرگترین و بهترین تولید کنندگان این محصول لبنی هستند. پنیر حاوی مواد مغذی است موجود در شیر است و اکثریت مردم طعم ان را دوست دارند.
اگر معمولاً عادت دارید که پنیر تازه مصرف کنید بهتر است آن را در منزل و با مواد اولیه ای که دارید درست کنید چون به شما کمک می کند بدون صرف هزینه و زمان زیادی پنیر تازه بخورید.ممکن است تصور کنید درست کردن پنیر کار دشواری است اما چنین نیست و بسیار لذت بخش است ، کافیست ابتدا مواد پایه آن را آماده کرده وبعد بنابرسلیقه خانواده به آن طعم دهنده ای که دوست دارید اضافه کنید.پنیر از دلمه شدن شیر که با اضافه کردن اسید هایی مثل آبلیمو وسرکه هستند درست میشود،این دلمه آنزیمی دارد که در شکم گاو موجود است اما امروزه آن را به طور مصنوعی تولید می کنند. در ادامه این بخش از آشپزخانه نمناک یکی از بهترین روش های آماده کردن پنیر خانگی را برایتان خواهیم گفت.
یک لیتر شیر
چطور در خانه پنیر درست کنیم
آبلیمو 100 میلی لیتر
ماست چاشنی
به خاطر داشته باشید شیر تازه باشد زیرا اگر شیر تازگی نداشته باشد دلمه نمیشود.
شیر را داخل ظرف استیل ریخته روی حرارت کم بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید و 20 دقیقه روی ظرف را بپوشانید.
بعد آبلیمو و ماست رابه شیر اضافه کرده و به آرامی ترکیب کنید و دوباره روی حرارت بگذارید تا حدی که آب اضافه از آن خارج شود.
وقتی شیر به واسطه حرارت از آب پنیرجدا شد حرارت را خاموش کرده و مواد را از صافی رد کنید تاخمیری بدست اید.
در این مرحله می توانید پنیر را به هر شکلی که بخواهید درآورید.
حتی می توانید چاشنی را روی میز کارپهن و پنیر را روی آن رول کنید و داخل ظرف پلاستیکی بریزیدو در یخچال نگه داری کنید.
پنیر آماده است فقط اجازه دهید خنک شود تااز خوردن آن لذت ببرید.
پنیر خانگی جزو پیش غذا – گوناگون میباشد و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد . پنیر خانگی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
درستکردن بعضی خوراکیها آنقدر که به نظر میرسد، پیچیده نیست. بیشتر مشتقات شیر، راههای ساده و بیدردسری برای خانگیشدن دارند. اینجا روش درستکردن ماست را گفته بودیم. پنیر هم به همین سادگی و کمزحمتی است و در زمانی کوتاه آماده میشود. کافی است یکبار شیر پرچرب به مقدار زیادی بگیریم و آمادهکردن پنیر سفید و ساده را در خانه تجربه کنیم تا معتادش شویم. با هزار و یک کلک برای مزهدارکردن و خوشمزهشدنش… با کم و زیاد کردن میزان شوری و چربی، اضافه کردن طعمها و سبزیهای خشک خوشبو و از همه مهمتر دانستن اینکه چیزی را میخوریم که همه مراحلش را در آشپزخانه خودمان گذراندهاست؛ بدون افزودنی و مواد اضافی.
این هفته در گوشه آشپزخانه شماره ۵۲، روش آماده کردن یک نوع ساده از پنیر سفید را میگوییم که در ایران، ترکیه، یونان و منطقه بالکان خواهان دارد. پنیری که برای صبحانه با نان تازه عالیست و در سالاد و بعضی از غذاها هم جای خوش و خرمی دارد.
موادی که لازم داریم:
– یک و نیم لیتر شیر
– نصف تا یک پیمانه ماست ترش (از قبل، از یخچال بیرون مانده)
– نمک (به اندازه مزه شوری که برای پنیر دوست دارید)
– زیره، ترخون، تخم گشنیز (اگر دوست دارید پنیر مزهداری باشد)
– یک پارچه یا کیسه مخصوص ماست و پنیرچطور در خانه پنیر درست کنیم
روش پنیر درستکردن:
۱- شیر باید جوشانده شود. وقتی به درجه جوش رسید، ماست را در قابلمه شیر میریزیم و اجاق را خاموش میکنیم و دست از هم زدن مخلوط برنمیداریم.
۲- بعد از چند دقیقه شیر داغ که از آشنایی با ماست ترش خوشحال نیست، میبُرد. مرحله جدا شدن « آب و دان» شنیدید؟ در حقیقت، لحظهای که در حالت عادی برای تشخیص سلامت شیر اصلا خوشآیند نیست، برای پنیر درستکردن بهترین خبر و تصویر است. اگر روند دلمه بستن شیر کمی طول کشید یا جان زیادی نداشت، میتوانیم دوباره زیر قابلمه را روشن کنیم تا مایع که شکل قشنگی هم ندارد، بیشتر ببُرد.
[alert type=secondary close=no]
نکته :میتوانیم به جای ماست، آبلیمو، سرکه سفید یا سرکه سیب هم بریزیم اما تجربه نشان داده مزه ترش و تیز و بوی سرکه در پنیر میماند.
بعضیها به ماست ترش، نمک هم میزنند که در طعم و دلمهبستن بیتاثیر نیست.
[/alert]
۳- پارچه یا کیسه مخصوص پنیر و ماست را از قبل روی یک آبکش آماده کردهایم. مایع را در پارچه میریزیم تا آبش در کاسه گودی زیر سبد یا آبکش جمع شود. این آب را لازم داریم و نباید بیرون بریزیم. همه جان پنیر آینده ما به همین آب بسته است. با دست کیسه را میچلانیم تا آب آن خارج شود. اگر دوست دارید در این مرحله کمی زیره یا هر سبزی خشکی که دوست دارید همراه با کمی نمک به ماده سفید داخل کیسه اضافه کنید و هم بزنید. در بعضی فرهنگها به پنیر، برگ زیتون (سمت راست) یا برگ پسته هم اضافه میکنند.
شیر دلمهبسته در پارچه صاف میشود و آب پنیر که برای پنیر آینده مایه حیات است، جدا نگهداری میشود.
۴- کیسه را محکم بسته و در سبد یا آبکش پهنی گذاشته و هر چه وسیله سنگین در خانه داریم روی آن میگذاریم تا شیره جانش را بگیرد. از هاون تا بطری دو لیتری آب و قابلمه سنگین گرفته تا چند کیلو میوه و … پنیر باید آن زیر، پرس و له شود. پنیر خوب آن است که زیر این فشار فرم بگیرد و بتوانیم راحت آن را ببریم. این مرحله شاید چهار ساعت طول بکشد. هر چند که زمانش بستگی به میزان وسایل سنگین خانه دارد.
۵- در این فاصله میتوانیم آب جمعشده از مایع دلمهبسته را که کمی خنک شده، در ظرف درداری بریزیم. میزان نمک را بر اساس سلیقه تنظیم و حل کرده و کمی از سبزیهای خشک مورد علاقهمان را به آب پنیر اضافه میکنیم.
۶- پنیری که زیر سنگینی بار خشک شده، بعد از چند ساعت برُش میخورد و در این آبنمک و سبزیجات جا خوش میکند. اگر دو تا سه هفته در یخچال در همین مایع خوشمزه بماند، آماده یک صبحانه لذیذ و سالم است تا با نان تازه خورده شود.
شیر باید در حد دمای بدن گرم بشه یه خورده بیشتر هم باشه بد نیس اگه سرد باشه دیر می بنده بعد مایه زده میشه بعد از اینکه دلمه شد از پارچه یا صافی ریز رد میکنیم ولی روز اول روش وزنه یا چیزی نمی ذاریم که چربی شیر نره بعد از 4یا 5 ساعت با چاقو به ابعاد یک سانت افقی بعد یک سانت عمودی برش میزنیم پنیر ریز شده وآبش گرفته میشه بعد داخل آب نمک به اندازه ای شور باشد که اگر یک تخم مرغ داهل آب نمک انداختیم اندازه سکه 2تومنی قدیم بیرون باشه بعد از 2 روز توی آب نمک میگذاریم تو حلب ودرش رو کامل پلمپ می کنیم تا 3 ال 6 ماه بعد خوشمزه ترین پنیر میشه
ﻣﺮﺳﻲ.ﻛﺎﺭﺗﻮﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﺩﺭﺳﺘﻪ…
نشانی ایمیلتان را وارد کنید
Email Address
Subscribe | بفرست
شاید تجربه بستن ماست در خانه را داشته باشید و با خیال اینکه تهیه پنیر خانگی فوت و فن خاصی دارد، فکر درست کردنش را از سرتان بیرون کرده باشید. برخلاف تصور شما، آماده کردن یک قالب پنیر در خانه نه سخت است و نه به تجهیزات خاصی نیاز دارد. شما حتی میتوانید با هزینهای کمتر و خاطری آسودهتر پنیر پیتزا را هم در آشپزخانهی خودتان آماده کنید. میپرسید چطور؟ با ما باشید تا طرز تهیه پنیر خانگی را با دو روش ساده یاد بگیرید.
ابتدا شیر را در قابلمه ریخته و آن را حرارت میدهیم. بعد از جوش آمدن شیر، زیر اجاق را کم می کنیم. خامه ترش را کمی هم میزنیم تا از حالت تکه تکه در بیاید. سپس آن را به شیر اضافه میکنیم و شیر را به آرامی هم میزنیم. در صورت سرد بودن خامه، شیر از حالت جوش در میآید، پس باید مجددا به شیر حرارت بدهیم تا به حالت جوش برگردد.
بعد از جوش آمدن شیر به آن سرکه سفید را اضافه میکنیم. در طرز تهیه پنیر خانگی معمولی به جای سرکه سفید، برای بریده شدن شیر، میتوان از مقدار زیادی ماست ترش استفاده کنیم. دوباره شیر را هم میزنیم تا به خوبی با سرکه و خامه ترش مخلوط شود. بعد از چند ثانیه مشاهده میکنیم که خیلی سریع شیر میبرد و به شکل تکههای دلمه در میآید.
بعد از بریدن شیر، زیر اجاق را خاموش میکنیم. یک تنظیف یا پارچه را به شکل کیسه در میآوریم و تکههای پنیر شده شیر را در آن قرار میدهیم. در این مرحله میتوانیم مزههایی مانند برگ گیاهان مختلف و نمک به دلمهها اضافه کنیم. سپس یک جسم سنگین را روی تنظیف یا پارچه قرار میدهیم تا آب دلمهها گرفته شود. حداقل باید دو ساعت آب پنیر گرفته شود تا به یک پنیر متوسط نه زیاد سفت و نه زیاد نرم تبدیل شود.
هر چه جسم سنگین مدت زمان بیشتری روی پنیر بماند، پنیر خشکتر میشود. مقداری ماست را خوب هم زده و با مقداری از آب باقیمانده در قابلمه مخلوط میکنیم. سپس مقداری نمک به آن اضافه میکنیم، پنیر را تکه کرده و در آن نگهداری میکنیم. همچنین از آب باقیمانده در قابلمه که سرشار از کلسیم است میتوان دوغ یا سوپ تهیه کرد.چطور در خانه پنیر درست کنیم
به جای استفاده از سرکه یا ماست ترش، میتوانیم از مایه پنیر استفاده کنیم. فقط باید توجه داشته باشیم در طرز تهیه پنیر خانگی معمولی، در هنگام اضافه کردن مایه پنیر به شیر، دمای شیر تقریبا 40 درجه سانتیگراد باشد.
ابتدا جوهر لیمو را در آب میریزیم و کنار میگذاریم تا حل شود. سپس شیر را روی حرارت ملایم در قابلمه میریزیم و جوهر لیموی حل شده در آب را به آن اضافه میکنیم. سپس شیر را به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم. مشاهده میکنیم که شیر به حالت بریده بریده در آمده است.
شیر را روی حرارت ملایم آنقدر هم میزنیم تا ولرم شود. میتوانیم دمای شیر را با زدن انگشت دست به قابلمه، کنترل کنیم. مایه پنیر را جداگانه در آب حل میکنیم و کنار میگذاریم. زمانی که شیر به حالت ولرم (حدود ۱۳ درجه سانتیگراد) رسید، شعله گاز را خاموش کرده و مایه پنیر حل شده در آب را به آن اضافه میکنیم.
بعد برای ۵ دقیقه شیر را هم میزنیم تا کاملا حالت بریده بریده به خود بگیرد. بعد از آن به مدت ۵ دقیقه شیر بریده شده را در دمای اتاق به حال خود رها میکنیم. بعد از این مدت، به کمک یک چاقو، پنیر ایجاد شده در قابلمه را قاچ میزنیم. دوباره قابلمه را روی اجاق قرار داده و شعله را روشن میکنیم.
اینبار باید درجه حرارت آن را به حدود ۴۰ درجه سانتیگراد برسانیم. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و با استفاده از دستمال پنیرگیری، پنیر را از آب جدا میکنیم. گوشههای پارچه پنیرگیری را بالا آورده و آن را با پنیر داخلش به ظرفی انتقال میدهیم. در طرز تهیه پنیر خانگی پیتزا، نیازی به فشار دادن دستمال پنیرگیری نیست.
پنیر را از داخل دستمال درآورده و تا حد امکان و بدون فشار دادن پنیر، آب آن را جدا کنید. بعد پنیر را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه در داخل ماکروویو با درجه بالا قرار میدهیم. مشاهده میشود که آب اضافه پنیر از آن جدا شده است. سپس پنیر را با دست کاملا میفشاریم تا به طور کامل آب آن خارج شود. مرحله ماکروویو را ۳ تا ۴ بار تکرار میکنیم تا خوب آب پنیر گرفته شود و مطمئن شویم آبی در پنیر باقی نمانده است.
بعد از گرفتن آب پنیر، دوباره به مدت ۱ دقیقه، پنیر را داخل ماکروویو قرار میدهیم. بعد آن را به شکل گلولههای کوچک درمیآوریم و برای ۵ دقیقه داخل آب یخ قرار میدهیم. در حین فرم دادن پنیر به شکل گلوله، اگر پنیر خنک شد آن را دوباره به مدت ۳۰ ثانیه داخل ماکروویو قرار میدهیم. بعد از ۵ دقیقه، گلولههای پنیر را به ظرفی منتقل کرده و داخل فریزر قرار میدهیم. بعد از نیم ساعت، پنیر را از داخل فریزر بیرون آورده و رنده میکنیم. پنیر شما آماده است.
ابتدا شیر را در قابلمه ریخته و آن را حرارت میدهیم. بعد از جوش آمدن شیر، زیر اجاق را کم می کنیم. خامه ترش را کمی هم میزنیم تا از حالت تکه تکه در بیاید. سپس آن را به شیر اضافه میکنیم و شیر را به آرامی هم میزنیم. در صورت سرد بودن خامه، شیر از حالت جوش در میآید، پس باید مجددا به شیر حرارت بدهیم تا به حالت جوش برگردد.
بعد از جوش آمدن شیر به آن سرکه سفید را اضافه میکنیم. در طرز تهیه پنیر خانگی معمولی به جای سرکه سفید، برای بریده شدن شیر، میتوان از مقدار زیادی ماست ترش استفاده کنیم. دوباره شیر را هم میزنیم تا به خوبی با سرکه و خامه ترش مخلوط شود. بعد از چند ثانیه مشاهده میکنیم که خیلی سریع شیر میبرد و به شکل تکههای دلمه در میآید.
بعد از بریدن شیر، زیر اجاق را خاموش میکنیم. یک تنظیف یا پارچه را به شکل کیسه در میآوریم و تکههای پنیر شده شیر را در آن قرار میدهیم. در این مرحله میتوانیم مزههایی مانند برگ گیاهان مختلف و نمک به دلمهها اضافه کنیم. سپس یک جسم سنگین را روی تنظیف یا پارچه قرار میدهیم تا آب دلمهها گرفته شود. حداقل باید دو ساعت آب پنیر گرفته شود تا به یک پنیر متوسط نه زیاد سفت و نه زیاد نرم تبدیل شود.
هر چه جسم سنگین مدت زمان بیشتری روی پنیر بماند، پنیر خشکتر میشود. مقداری ماست را خوب هم زده و با مقداری از آب باقیمانده در قابلمه مخلوط میکنیم. سپس مقداری نمک به آن اضافه میکنیم، پنیر را تکه کرده و در آن نگهداری میکنیم. همچنین از آب باقیمانده در قابلمه که سرشار از کلسیم است میتوان دوغ یا سوپ تهیه کرد.
به جای استفاده از سرکه یا ماست ترش، میتوانیم از مایه پنیر استفاده کنیم. فقط باید توجه داشته باشیم در طرز تهیه پنیر خانگی معمولی، در هنگام اضافه کردن مایه پنیر به شیر، دمای شیر تقریبا 40 درجه سانتیگراد باشد.
ابتدا جوهر لیمو را در آب میریزیم و کنار میگذاریم تا حل شود. سپس شیر را روی حرارت ملایم در قابلمه میریزیم و جوهر لیموی حل شده در آب را به آن اضافه میکنیم. سپس شیر را به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم. مشاهده میکنیم که شیر به حالت بریده بریده در آمده است.
شیر را روی حرارت ملایم آنقدر هم میزنیم تا ولرم شود. میتوانیم دمای شیر را با زدن انگشت دست به قابلمه، کنترل کنیم. مایه پنیر را جداگانه در آب حل میکنیم و کنار میگذاریم. زمانی که شیر به حالت ولرم (حدود ۱۳ درجه سانتیگراد) رسید، شعله گاز را خاموش کرده و مایه پنیر حل شده در آب را به آن اضافه میکنیم.
بعد برای ۵ دقیقه شیر را هم میزنیم تا کاملا حالت بریده بریده به خود بگیرد. بعد از آن به مدت ۵ دقیقه شیر بریده شده را در دمای اتاق به حال خود رها میکنیم. بعد از این مدت، به کمک یک چاقو، پنیر ایجاد شده در قابلمه را قاچ میزنیم. دوباره قابلمه را روی اجاق قرار داده و شعله را روشن میکنیم.
اینبار باید درجه حرارت آن را به حدود ۴۰ درجه سانتیگراد برسانیم. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و با استفاده از دستمال پنیرگیری، پنیر را از آب جدا میکنیم. گوشههای پارچه پنیرگیری را بالا آورده و آن را با پنیر داخلش به ظرفی انتقال میدهیم. در طرز تهیه پنیر خانگی پیتزا، نیازی به فشار دادن دستمال پنیرگیری نیست.
پنیر را از داخل دستمال درآورده و تا حد امکان و بدون فشار دادن پنیر، آب آن را جدا کنید. بعد پنیر را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه در داخل ماکروویو با درجه بالا قرار میدهیم. مشاهده میشود که آب اضافه پنیر از آن جدا شده است. سپس پنیر را با دست کاملا میفشاریم تا به طور کامل آب آن خارج شود. مرحله ماکروویو را ۳ تا ۴ بار تکرار میکنیم تا خوب آب پنیر گرفته شود و مطمئن شویم آبی در پنیر باقی نمانده است.
بعد از گرفتن آب پنیر، دوباره به مدت ۱ دقیقه، پنیر را داخل ماکروویو قرار میدهیم. بعد آن را به شکل گلولههای کوچک درمیآوریم و برای ۵ دقیقه داخل آب یخ قرار میدهیم. در حین فرم دادن پنیر به شکل گلوله، اگر پنیر خنک شد آن را دوباره به مدت ۳۰ ثانیه داخل ماکروویو قرار میدهیم. بعد از ۵ دقیقه، گلولههای پنیر را به ظرفی منتقل کرده و داخل فریزر قرار میدهیم. بعد از نیم ساعت، پنیر را از داخل فریزر بیرون آورده و رنده میکنیم. پنیر شما آماده است.
امتیاز:
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.
شاید تجربه بستن ماست در خانه را داشته باشید و با خیال اینکه تهیه پنیر خانگی فوت و فن خاصی دارد، فکر درست کردنش را از سرتان بیرون کرده باشید. برخلاف تصور شما، آماده کردن یک قالب پنیر در خانه نه سخت است و نه به تجهیزات خاصی نیاز دارد. شما حتی میتوانید با هزینهای کمتر و خاطری آسودهتر پنیر پیتزا را هم در آشپزخانهی خودتان آماده کنید. میپرسید چطور؟ با ما باشید تا طرز تهیه پنیر خانگی را با دو روش ساده یاد بگیرید.
ابتدا شیر را در قابلمه ریخته و آن را حرارت میدهیم. بعد از جوش آمدن شیر، زیر اجاق را کم می کنیم. خامه ترش را کمی هم میزنیم تا از حالت تکه تکه در بیاید. سپس آن را به شیر اضافه میکنیم و شیر را به آرامی هم میزنیم. در صورت سرد بودن خامه، شیر از حالت جوش در میآید، پس باید مجددا به شیر حرارت بدهیم تا به حالت جوش برگردد.
بعد از جوش آمدن شیر به آن سرکه سفید را اضافه میکنیم. در طرز تهیه پنیر خانگی معمولی به جای سرکه سفید، برای بریده شدن شیر، میتوان از مقدار زیادی ماست ترش استفاده کنیم. دوباره شیر را هم میزنیم تا به خوبی با سرکه و خامه ترش مخلوط شود. بعد از چند ثانیه مشاهده میکنیم که خیلی سریع شیر میبرد و به شکل تکههای دلمه در میآید.
بعد از بریدن شیر، زیر اجاق را خاموش میکنیم. یک تنظیف یا پارچه را به شکل کیسه در میآوریم و تکههای پنیر شده شیر را در آن قرار میدهیم. در این مرحله میتوانیم مزههایی مانند برگ گیاهان مختلف و نمک به دلمهها اضافه کنیم. سپس یک جسم سنگین را روی تنظیف یا پارچه قرار میدهیم تا آب دلمهها گرفته شود. حداقل باید دو ساعت آب پنیر گرفته شود تا به یک پنیر متوسط نه زیاد سفت و نه زیاد نرم تبدیل شود.
هر چه جسم سنگین مدت زمان بیشتری روی پنیر بماند، پنیر خشکتر میشود. مقداری ماست را خوب هم زده و با مقداری از آب باقیمانده در قابلمه مخلوط میکنیم. سپس مقداری نمک به آن اضافه میکنیم، پنیر را تکه کرده و در آن نگهداری میکنیم. همچنین از آب باقیمانده در قابلمه که سرشار از کلسیم است میتوان دوغ یا سوپ تهیه کرد.چطور در خانه پنیر درست کنیم
به جای استفاده از سرکه یا ماست ترش، میتوانیم از مایه پنیر استفاده کنیم. فقط باید توجه داشته باشیم در طرز تهیه پنیر خانگی معمولی، در هنگام اضافه کردن مایه پنیر به شیر، دمای شیر تقریبا 40 درجه سانتیگراد باشد.
ابتدا جوهر لیمو را در آب میریزیم و کنار میگذاریم تا حل شود. سپس شیر را روی حرارت ملایم در قابلمه میریزیم و جوهر لیموی حل شده در آب را به آن اضافه میکنیم. سپس شیر را به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم. مشاهده میکنیم که شیر به حالت بریده بریده در آمده است.
شیر را روی حرارت ملایم آنقدر هم میزنیم تا ولرم شود. میتوانیم دمای شیر را با زدن انگشت دست به قابلمه، کنترل کنیم. مایه پنیر را جداگانه در آب حل میکنیم و کنار میگذاریم. زمانی که شیر به حالت ولرم (حدود ۱۳ درجه سانتیگراد) رسید، شعله گاز را خاموش کرده و مایه پنیر حل شده در آب را به آن اضافه میکنیم.
بعد برای ۵ دقیقه شیر را هم میزنیم تا کاملا حالت بریده بریده به خود بگیرد. بعد از آن به مدت ۵ دقیقه شیر بریده شده را در دمای اتاق به حال خود رها میکنیم. بعد از این مدت، به کمک یک چاقو، پنیر ایجاد شده در قابلمه را قاچ میزنیم. دوباره قابلمه را روی اجاق قرار داده و شعله را روشن میکنیم.
اینبار باید درجه حرارت آن را به حدود ۴۰ درجه سانتیگراد برسانیم. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و با استفاده از دستمال پنیرگیری، پنیر را از آب جدا میکنیم. گوشههای پارچه پنیرگیری را بالا آورده و آن را با پنیر داخلش به ظرفی انتقال میدهیم. در طرز تهیه پنیر خانگی پیتزا، نیازی به فشار دادن دستمال پنیرگیری نیست.
پنیر را از داخل دستمال درآورده و تا حد امکان و بدون فشار دادن پنیر، آب آن را جدا کنید. بعد پنیر را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه در داخل ماکروویو با درجه بالا قرار میدهیم. مشاهده میشود که آب اضافه پنیر از آن جدا شده است. سپس پنیر را با دست کاملا میفشاریم تا به طور کامل آب آن خارج شود. مرحله ماکروویو را ۳ تا ۴ بار تکرار میکنیم تا خوب آب پنیر گرفته شود و مطمئن شویم آبی در پنیر باقی نمانده است.
بعد از گرفتن آب پنیر، دوباره به مدت ۱ دقیقه، پنیر را داخل ماکروویو قرار میدهیم. بعد آن را به شکل گلولههای کوچک درمیآوریم و برای ۵ دقیقه داخل آب یخ قرار میدهیم. در حین فرم دادن پنیر به شکل گلوله، اگر پنیر خنک شد آن را دوباره به مدت ۳۰ ثانیه داخل ماکروویو قرار میدهیم. بعد از ۵ دقیقه، گلولههای پنیر را به ظرفی منتقل کرده و داخل فریزر قرار میدهیم. بعد از نیم ساعت، پنیر را از داخل فریزر بیرون آورده و رنده میکنیم. پنیر شما آماده است.
ابتدا شیر را در قابلمه ریخته و آن را حرارت میدهیم. بعد از جوش آمدن شیر، زیر اجاق را کم می کنیم. خامه ترش را کمی هم میزنیم تا از حالت تکه تکه در بیاید. سپس آن را به شیر اضافه میکنیم و شیر را به آرامی هم میزنیم. در صورت سرد بودن خامه، شیر از حالت جوش در میآید، پس باید مجددا به شیر حرارت بدهیم تا به حالت جوش برگردد.
بعد از جوش آمدن شیر به آن سرکه سفید را اضافه میکنیم. در طرز تهیه پنیر خانگی معمولی به جای سرکه سفید، برای بریده شدن شیر، میتوان از مقدار زیادی ماست ترش استفاده کنیم. دوباره شیر را هم میزنیم تا به خوبی با سرکه و خامه ترش مخلوط شود. بعد از چند ثانیه مشاهده میکنیم که خیلی سریع شیر میبرد و به شکل تکههای دلمه در میآید.
بعد از بریدن شیر، زیر اجاق را خاموش میکنیم. یک تنظیف یا پارچه را به شکل کیسه در میآوریم و تکههای پنیر شده شیر را در آن قرار میدهیم. در این مرحله میتوانیم مزههایی مانند برگ گیاهان مختلف و نمک به دلمهها اضافه کنیم. سپس یک جسم سنگین را روی تنظیف یا پارچه قرار میدهیم تا آب دلمهها گرفته شود. حداقل باید دو ساعت آب پنیر گرفته شود تا به یک پنیر متوسط نه زیاد سفت و نه زیاد نرم تبدیل شود.
هر چه جسم سنگین مدت زمان بیشتری روی پنیر بماند، پنیر خشکتر میشود. مقداری ماست را خوب هم زده و با مقداری از آب باقیمانده در قابلمه مخلوط میکنیم. سپس مقداری نمک به آن اضافه میکنیم، پنیر را تکه کرده و در آن نگهداری میکنیم. همچنین از آب باقیمانده در قابلمه که سرشار از کلسیم است میتوان دوغ یا سوپ تهیه کرد.
به جای استفاده از سرکه یا ماست ترش، میتوانیم از مایه پنیر استفاده کنیم. فقط باید توجه داشته باشیم در طرز تهیه پنیر خانگی معمولی، در هنگام اضافه کردن مایه پنیر به شیر، دمای شیر تقریبا 40 درجه سانتیگراد باشد.
ابتدا جوهر لیمو را در آب میریزیم و کنار میگذاریم تا حل شود. سپس شیر را روی حرارت ملایم در قابلمه میریزیم و جوهر لیموی حل شده در آب را به آن اضافه میکنیم. سپس شیر را به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم. مشاهده میکنیم که شیر به حالت بریده بریده در آمده است.
شیر را روی حرارت ملایم آنقدر هم میزنیم تا ولرم شود. میتوانیم دمای شیر را با زدن انگشت دست به قابلمه، کنترل کنیم. مایه پنیر را جداگانه در آب حل میکنیم و کنار میگذاریم. زمانی که شیر به حالت ولرم (حدود ۱۳ درجه سانتیگراد) رسید، شعله گاز را خاموش کرده و مایه پنیر حل شده در آب را به آن اضافه میکنیم.
بعد برای ۵ دقیقه شیر را هم میزنیم تا کاملا حالت بریده بریده به خود بگیرد. بعد از آن به مدت ۵ دقیقه شیر بریده شده را در دمای اتاق به حال خود رها میکنیم. بعد از این مدت، به کمک یک چاقو، پنیر ایجاد شده در قابلمه را قاچ میزنیم. دوباره قابلمه را روی اجاق قرار داده و شعله را روشن میکنیم.
اینبار باید درجه حرارت آن را به حدود ۴۰ درجه سانتیگراد برسانیم. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و با استفاده از دستمال پنیرگیری، پنیر را از آب جدا میکنیم. گوشههای پارچه پنیرگیری را بالا آورده و آن را با پنیر داخلش به ظرفی انتقال میدهیم. در طرز تهیه پنیر خانگی پیتزا، نیازی به فشار دادن دستمال پنیرگیری نیست.
پنیر را از داخل دستمال درآورده و تا حد امکان و بدون فشار دادن پنیر، آب آن را جدا کنید. بعد پنیر را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه در داخل ماکروویو با درجه بالا قرار میدهیم. مشاهده میشود که آب اضافه پنیر از آن جدا شده است. سپس پنیر را با دست کاملا میفشاریم تا به طور کامل آب آن خارج شود. مرحله ماکروویو را ۳ تا ۴ بار تکرار میکنیم تا خوب آب پنیر گرفته شود و مطمئن شویم آبی در پنیر باقی نمانده است.
بعد از گرفتن آب پنیر، دوباره به مدت ۱ دقیقه، پنیر را داخل ماکروویو قرار میدهیم. بعد آن را به شکل گلولههای کوچک درمیآوریم و برای ۵ دقیقه داخل آب یخ قرار میدهیم. در حین فرم دادن پنیر به شکل گلوله، اگر پنیر خنک شد آن را دوباره به مدت ۳۰ ثانیه داخل ماکروویو قرار میدهیم. بعد از ۵ دقیقه، گلولههای پنیر را به ظرفی منتقل کرده و داخل فریزر قرار میدهیم. بعد از نیم ساعت، پنیر را از داخل فریزر بیرون آورده و رنده میکنیم. پنیر شما آماده است.
امتیاز:
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.0