چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم

 
helpkade
چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم
چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم


زیبایی خونت با این محصولات کامل میشه!


خرید بی واسطه صنایع دستی و قیمتی

 

طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی

 

چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم

پیتزا غذایی است که دیگر همه آن را دوست دارند. غذایی کامل و بسیار خوشمزه! و البته خیلی ها مثل خود ما ترجیح می دهند پیتزا را در خانه درست کنند نه اینکه از بیرون تهیه کنند.

 

تهیه این غذا نیازمند مقدار زیادی پنیر پیتزا است که البته اگر به تازگی سری به فروشگاه های مواد غذایی زده باشید متوجه افزایش قیمت شدید آن شده اید. حال اگر ما بتوانیم پنیر این غذا را نیز خودمان در خانه درست کنیم هم در هزینه ها صرفه جویی کردیم و هم پیتزایمان کاملا خانگی می شود.

 

مواد لازم برای درست کردن پنیر پیتزا :

 

* اگر جوهر لیمو زیاد باشد شیر همان اول می برد و خراب می شود دقیقا همین اندازه باشد.

* قرص پنیر را می توانید از عطاری ها تهیه کنید.

 

طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی :

ابتدا نصف قرص را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سپس شیر را از یک ربع در محیط بگذارید و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و به آرامی 30 دور هم بزنید. یک قابلمه آب بگذارید جوش بیاید و شیر را روی آن قرار بدهید تا به روش بن ماری گرم شود (حرارت نباید مستقیم باشد و شیر نباید در ظرف فلزی باشد باید حتما در ظرف پیرکس یا لعابی باشد).

 

زمانی که دما به 31 درجه رسید قرص و آب را به آن اضافه کنید و هراز گاهی هم بزنید وقتی دما به 42 درجه رسید دلمه ها تشکیل می شوند و باید فورا از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه استراحت بدهید، تا آب سبز آن جدا شود و بعد دلمه ها را جدا کنید و داخل آبکش بریزید. آن را تکان بدهید تا آب اضافه آن خارج شود.

 

2 لیوان از آب پنیر پیتزا را داخل یخچال بگذارید و مابقی آن را روی حرارت گرم کنید نباید بجوشد و فقط باید خیلی گرم شود به حدی که انگشت را بسوزاند و بعد پنیر را داخل آن قرار بدهید و با کفگیر تکان بدهید تا شیر اضافی آن را به آب پس بدهد. زمانی که شل شد سه بار دو طرف پنیر را بکشید و جمع کنید، و بعد آن را گرد کنید و داخل آب پنیری که برداشته بودید بگذارید نیم ساعت بعد آماده مصرف می شود.

 

این پنیر پیتزا را می توانید به مدت 1 هفته داخل یخچال نگهداری کنید و برای نگهداری به مدت طولانی آن را رنده کنید و داخل فریزر قرار بدهید.  (بیشتر بخوانید: آشنایی با انواع پنیر پیتزا)

 

طرز تهیه “پنیر پیتزا خانگی” با سرکه:

“طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی” با سرکه

 

مواد لازم برای تهیه پنیز پیتزای خانگی :

 

طرز تهیه پنیر پیتزا :

شیری که برای تهیه پنیر پیتزا استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.

 

شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر پیتزا ندارد.

 

وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو کنید و اجازه بدهید که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حالا بگذارید شیر سفت شده 3 تا 4 دقیقه بجوشد.

 

به وسیله توری آب اضافی پنیر پیتزا را گرفته و پارچه را فشار بدهید. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار بدهید. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جدا کنید و دوباره در قابلمه قرار بدهید و روی اجاق بگذارید. حرارت نباید خیلی زیاد باشد. حدود 10 دقیقه پنیر پیتزا را بپزید. هرچه بیشتر پنیر پیتزا را بپزید میزان کش آمدن پنیر پیتزا بیشتر می شود. البته اگر زیاد این کار را انجام بدهید باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر پیتزا می شود.

 

پس از این 10 دقیقه اجازه بدهید پنیر پیتزا سرد شود تا خودش را بگیرد. پنیر پیتزا را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار بدهید.

 

چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

 

لذت آشپزی با بیتوته


تا60%تخفیف پرطرفدارترین محصولات جنسی


جدیدترین مدلهای طرح برجسته فرش

قبل ازخرید،فرش مورد نظرت رو تو دکورتست کن


آسانترین راه خرید برنامه در کنسول ps4

هتل و بلیط مقصد موردنظرت رو آنلاین رزرو کن


قیمت امروز بلیط اتوبوس به هرکجای ایران


بلیطت رو به قیمت لحظه آخر بخر!


سفارش آنلاین کیک تازه خانگی


عصرای جمعه دیگه حوصلت سر نمیره!

جدیدترین مدل های پارچه در بازار برای خرید

کم شنوایی وناشنوایی در کودکان وخرید سمعک


ست های لباس زیر جذاب و لاکچری


قطعات یدکی جاروبرقی،چرخ گوشت،سماور و…


گیفت کارت ارزان/تحویل آنی وپشتیبانی

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

از آنجایی که پیتزا ریشه ای ایتالیایی دارد و پنیر پیتزا هم یکی از ارکان بسیار مهم پیتزا به شمار میرود ، از اینرو اغلب افراد پنیر پیتزا را هم به کشور ایتالیا نسبت می دهند و فکر میکنند که این پنیر خوشمزه ریشه ای ایتالیایی دارد. اما باید بگوییم این تصور اشتباه است، بلکه پنیر پیتزا پروسس نوعی پنیر آمریکایی است که این روزها با ترکیب شدن با پنیر موزارلای ایتالیایی و مواد دیگر پنیر پیتزا را تشکیل می دهد.

اگر از طرفداران پر و پا قرص پیتزا مخلوط و … با پنیر کشدار باشید باید بدانید که یک روز از سال به عنوان روز جهانی پنیر پیتزا نام گذاری شده و آن 5 سپتامبر یا 14 شهریور میباشد. اگر دوست دارید خودتان پنیر پیتزا را در خانه آماده کنید و کنجکاوید تا بدانید این پنیر با چه موادی و به چه شکلی آماده میشود که این گونه هر فردی را شیفته خود میکند با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک پنیر پیتزای لذیذ و کشدار خانگی را به شما آموزش دهیم.

در ادامه به شیوه درست کردن این پنیر خواهیم پرداخت :

ابتدا پنیرها را خرد کرده و در یک ظرف مناسب بریزید و ادویه ها را روی آن بپاشید.

چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم

حالا کره را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شده و شروع به حباب زدن کند.

در مرحله بعدی آرد را به تدریج به کره افزوده و مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

در این مرحله مقدار کمی آب افزوده و مجدد هم بزنید تا یکنواخت شود. در ادامه پنیر را افزوده و مرتب هم بزنید تا مواد کاملا صاف و یکدست شود.

زمانی که پنیر آب شد و مواد کاملا یکدست شد پنیر را از روی حرارت بردارید و برای مصارف دلخواه بکار بگیرید.در این مرحله پنیر باید به مانند تصویر زیر کش بیاید.

 

این پنیر کشدار با پنیر موزارلا و چاشنی سرکه تهیه می شود:

ابتدا 4 فنجان شیر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت گاز بگذارید تا شروع به جوشیدن کند. اجازه دهید شیر با دمای 67 الی 70 درجه ای برای نیم ساعت بجوشد.

بعد از نیم ساعت 3 قاشق چایخوری سرکه را با کمی آب رقیق کرده و به شیر اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید به جای سرکه از 1/4 فنجان جوهر لیمو استفاده نمایید. در این صورت جوهر لیمو را با مقداری آب رقیق کرده و به شیر اضافه نمایید.بعد از اینکه سرکه یا جوهر لیمو را اضافه کردید اجازه دهید تا شیر برای نیم ساعت دیگر بجوشد.

 در این مرحله 3/4 فنجان مایه پنیر را با سه چهارم فنجان آب مخلوط کرده و به شیر اضافه نمایید. بعد از اضافه کردن مایه به شیر شعله را کم کنید و شیر را مرتب هم بزنید. بعد از اینکه نیم ساعت دوم تمام شد شیر را برای یک ربع بدون آنکه آن را هم بزنید رها کنید تا با شعله ملایم بپزد تا پنیر ببندد.

در این مرحله شعله را خاموش کرده و دلمه های روی شیر را با یک چاقوی تیز به قطعات کوچک برش بزنید و در یک ظرف قرار دهید. شیر باقی مانده در قابلمه را داخل یک تشت پر از آب سرو فرو کنید تا از حرارت بیافتد و سرد شود.

سپس آن را روی شعله گاز برگردانید تا بجوشد، شیر را برای 20 دقیقه با دمای 100 درجه بجوشانید در این مدت زمان شیر را باید مرتب هم بزنید. دقت داشته باشید که شیر را فقط 20 دقیقه بجوشانید و اگر بیشتر از این مدت زمان شیر بجوشد در نهایت پنیر کش داری نخواهید داشت. بعد از 20 دقیقه که پنیر شکل گرفت آن را به قطعات بزرگ برش زده و در یک تنظیف یا صافی قرار دهید تا آب اضافی اش برورد. بعد از اینکه آب پنیر رفت آن را به شکل ورقه های باریک برش بزنید و داخل مایکروفر بگذارید تا آب شود.

پنیر ذوب شده را از فر بیرون آورده و با دست ورز دهید و به شکل گلوله های یک شکل درآورید. مقداری آب نمک سرد آماده کرده و گلوله های پنیر را داخل آن قرار دهید سپس در فریزر نگهداری نمایید و در زمان نیاز از آن استفاده نمایید. این پنیر را میتوانید برای چند روز در یخچال نگهداری نمایید و نگهداری آن به مدت طولانی امکان پذیر نیست پس بهتر است به اندازه مصرف چند روز آن را آماده کنید. پنیر موزارلای آماده شده را میتوانید برای تهیه پیتزا ، لازانیا و پیراشکی بکار بگیرید. و یا به همراه نان و گوجه به عنوان یک عصرانه خوشمزه میل کنید. از آنجایی که برای تهیه این پنیر از شیر پر چرب استفاده شده مصرف آن به افراد دارای فشار خون و یا چربی خون بالا توصیه نمیشود و حتما باید در مصرف آن دقت لازم را به عمل آورند. همچنین افرادی که به شیر حساسیت دارند هم توصیه میشود در خوردن این پنیر احتیاط کنند.

اغلب افراد پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا اشتباه میگیرند در حالی که این دو کاملا با هم متفاوت هستند و نحوه تهیه آن ها هم با یکدیگر فرق دارد. بهتر است بدانید پنیر موزارلا از شیر گاو و یا شیر گاومیش آبی تهیه میشود در حالی که پنیر پیتزا نوعی پنیر پروسس است که از پنیرهای طبیعی بدست می آید و همین امر موجب کشش پذیری بیشتر آن میشوند .

پاستافیلا و موزارلا دو نوع پنیر پیتزا است که در ایران تولید میشود. پاستافیلا نوعی پنیر پروسس میباشد که از ترکیب چند نوع پنیر درست میشود و پروتئین و چربی آن از کره ، کازئینات و کازئین گرفته میشود. این پنیر در زبان ایتالیایی به معنای نرم و کشدار میباشد و در انواع گیاهی چربی مورد نیاز از گیاهان بدست می آید. اما پنیر موزارلا یکی از پنیرهای بسیار معروفی است که بیشتر به عنوان پنیر پیتزا شناخته میشود و با قرار گرفتن در کنار پنیر پروسس و برخی از چاشنی ها تبدیل به یک پنیر کشدار و خوشمزه میشود که در ادامه با آماده سازی این نوع پنیر کشدار خانگی آشنا میشوید.

پنیر پیتزا جزو پیتزا میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

از آنجایی که پیتزا ریشه ای ایتالیایی دارد و پنیر پیتزا هم یکی از ارکان بسیار مهم پیتزا به شمار میرود ، از اینرو اغلب افراد پنیر پیتزا را هم به کشور ایتالیا نسبت می دهند و فکر میکنند که این پنیر خوشمزه ریشه ای ایتالیایی دارد. اما باید بگوییم این تصور اشتباه است، بلکه پنیر پیتزا پروسس نوعی پنیر آمریکایی است که این روزها با ترکیب شدن با پنیر موزارلای ایتالیایی و مواد دیگر پنیر پیتزا را تشکیل می دهد.

اگر از طرفداران پر و پا قرص پیتزا مخلوط و … با پنیر کشدار باشید باید بدانید که یک روز از سال به عنوان روز جهانی پنیر پیتزا نام گذاری شده و آن 5 سپتامبر یا 14 شهریور میباشد. اگر دوست دارید خودتان پنیر پیتزا را در خانه آماده کنید و کنجکاوید تا بدانید این پنیر با چه موادی و به چه شکلی آماده میشود که این گونه هر فردی را شیفته خود میکند با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک پنیر پیتزای لذیذ و کشدار خانگی را به شما آموزش دهیم.

در ادامه به شیوه درست کردن این پنیر خواهیم پرداخت :

ابتدا پنیرها را خرد کرده و در یک ظرف مناسب بریزید و ادویه ها را روی آن بپاشید.

چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم

حالا کره را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شده و شروع به حباب زدن کند.

در مرحله بعدی آرد را به تدریج به کره افزوده و مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

در این مرحله مقدار کمی آب افزوده و مجدد هم بزنید تا یکنواخت شود. در ادامه پنیر را افزوده و مرتب هم بزنید تا مواد کاملا صاف و یکدست شود.

زمانی که پنیر آب شد و مواد کاملا یکدست شد پنیر را از روی حرارت بردارید و برای مصارف دلخواه بکار بگیرید.در این مرحله پنیر باید به مانند تصویر زیر کش بیاید.

 

این پنیر کشدار با پنیر موزارلا و چاشنی سرکه تهیه می شود:

ابتدا 4 فنجان شیر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت گاز بگذارید تا شروع به جوشیدن کند. اجازه دهید شیر با دمای 67 الی 70 درجه ای برای نیم ساعت بجوشد.

بعد از نیم ساعت 3 قاشق چایخوری سرکه را با کمی آب رقیق کرده و به شیر اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید به جای سرکه از 1/4 فنجان جوهر لیمو استفاده نمایید. در این صورت جوهر لیمو را با مقداری آب رقیق کرده و به شیر اضافه نمایید.بعد از اینکه سرکه یا جوهر لیمو را اضافه کردید اجازه دهید تا شیر برای نیم ساعت دیگر بجوشد.

 در این مرحله 3/4 فنجان مایه پنیر را با سه چهارم فنجان آب مخلوط کرده و به شیر اضافه نمایید. بعد از اضافه کردن مایه به شیر شعله را کم کنید و شیر را مرتب هم بزنید. بعد از اینکه نیم ساعت دوم تمام شد شیر را برای یک ربع بدون آنکه آن را هم بزنید رها کنید تا با شعله ملایم بپزد تا پنیر ببندد.

در این مرحله شعله را خاموش کرده و دلمه های روی شیر را با یک چاقوی تیز به قطعات کوچک برش بزنید و در یک ظرف قرار دهید. شیر باقی مانده در قابلمه را داخل یک تشت پر از آب سرو فرو کنید تا از حرارت بیافتد و سرد شود.

سپس آن را روی شعله گاز برگردانید تا بجوشد، شیر را برای 20 دقیقه با دمای 100 درجه بجوشانید در این مدت زمان شیر را باید مرتب هم بزنید. دقت داشته باشید که شیر را فقط 20 دقیقه بجوشانید و اگر بیشتر از این مدت زمان شیر بجوشد در نهایت پنیر کش داری نخواهید داشت. بعد از 20 دقیقه که پنیر شکل گرفت آن را به قطعات بزرگ برش زده و در یک تنظیف یا صافی قرار دهید تا آب اضافی اش برورد. بعد از اینکه آب پنیر رفت آن را به شکل ورقه های باریک برش بزنید و داخل مایکروفر بگذارید تا آب شود.

پنیر ذوب شده را از فر بیرون آورده و با دست ورز دهید و به شکل گلوله های یک شکل درآورید. مقداری آب نمک سرد آماده کرده و گلوله های پنیر را داخل آن قرار دهید سپس در فریزر نگهداری نمایید و در زمان نیاز از آن استفاده نمایید. این پنیر را میتوانید برای چند روز در یخچال نگهداری نمایید و نگهداری آن به مدت طولانی امکان پذیر نیست پس بهتر است به اندازه مصرف چند روز آن را آماده کنید. پنیر موزارلای آماده شده را میتوانید برای تهیه پیتزا ، لازانیا و پیراشکی بکار بگیرید. و یا به همراه نان و گوجه به عنوان یک عصرانه خوشمزه میل کنید. از آنجایی که برای تهیه این پنیر از شیر پر چرب استفاده شده مصرف آن به افراد دارای فشار خون و یا چربی خون بالا توصیه نمیشود و حتما باید در مصرف آن دقت لازم را به عمل آورند. همچنین افرادی که به شیر حساسیت دارند هم توصیه میشود در خوردن این پنیر احتیاط کنند.

اغلب افراد پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا اشتباه میگیرند در حالی که این دو کاملا با هم متفاوت هستند و نحوه تهیه آن ها هم با یکدیگر فرق دارد. بهتر است بدانید پنیر موزارلا از شیر گاو و یا شیر گاومیش آبی تهیه میشود در حالی که پنیر پیتزا نوعی پنیر پروسس است که از پنیرهای طبیعی بدست می آید و همین امر موجب کشش پذیری بیشتر آن میشوند .

پاستافیلا و موزارلا دو نوع پنیر پیتزا است که در ایران تولید میشود. پاستافیلا نوعی پنیر پروسس میباشد که از ترکیب چند نوع پنیر درست میشود و پروتئین و چربی آن از کره ، کازئینات و کازئین گرفته میشود. این پنیر در زبان ایتالیایی به معنای نرم و کشدار میباشد و در انواع گیاهی چربی مورد نیاز از گیاهان بدست می آید. اما پنیر موزارلا یکی از پنیرهای بسیار معروفی است که بیشتر به عنوان پنیر پیتزا شناخته میشود و با قرار گرفتن در کنار پنیر پروسس و برخی از چاشنی ها تبدیل به یک پنیر کشدار و خوشمزه میشود که در ادامه با آماده سازی این نوع پنیر کشدار خانگی آشنا میشوید.

پنیر پیتزا جزو پیتزا میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .





قطعا پنیر پیتزا یکی از پر طرفدارترین پنیرها برای غذاهای مختلف است
و طعم بینظیر آن نسبت یه پنیرهای دیگر آن را متمایز کرده است ما در این
مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان تهیه پنیر پیتزا خانگی بدون قرص پنیر را
آموزش دهیم و ارزش غذایی آن را مورد بررسی قرار دهیم

مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزای خانگی :

شیر پاستوریزه کامل ۲ لیتر

سرکه یا جوهر لیمو یک تا دو قاشق غذاخوری

نمک کمی

چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم

پارچه نازک یا
توری

طرز تهیه :

شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد.
شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن
شیر حرف اول را می زند

شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید.
برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ
تاثیری در کیفیت پنیر ندارد

وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا
و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد.

در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند.
هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست.
حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد

به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و
پارچه را فشار می دهیم.
کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم.
پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار
می دهیم و روی اجاق می گذاریم.

حرارت نباید خیلی زیاد باشد حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم.
هر چه مدت حرارت دیدن پنیر بیشتر باشد پنیر، بیشتر کش می‌آید اما به یاد داشته باشید که حرارت خیلی
زیاد، بافت پنیر را از بین می‌برد و طعم آن را خراب می‌کند.
پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد.
آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار می دهیم

نکاتی درباره پنیر پیتزا:

پنیر پیتزا برخلاف پنیرهایی که
با مایه پنیر تهیه می شوند، نیازی به رسیدن ندارد.
برخی پنیرها را بعد از تهیه در یخچال نگه می دارند تا برسند و همین رسیدن سبب تغییر مزه آنها
می شود. به علاوه، پنیر پیتزا در مقایسه با پنیرهای معمولی به همان میزان پروتئین دارد چون وقتی شیر لخته
می شود، بیشتر پروتئین در لخته باقی می ماند.
آنچه در آب پنیر می رود بیشتر املاح، قند و مقدار کمی پروتئین است و می توان گفت میزان پروتئین
پنیر پیتزا با پنیر صبحانه برابری می کند

تخمین زده شده است که یک برش ۱۰۰ گرمی پنیر پیتزا حاوی ترکیبات زیر می باشد:

انرژی ۳۰۰ کیلو کالری

کربوهیدرات ۲/۲ گرم

قند ساده ۱ گرم

فیبر رژیمی ۱ گرم

چربی ۲۲ گرم

پروتئین ۲۲ گرم

کلسیم ۵۰۰ میلی گرم

فسفر ۳۵۰ میلی گرم

پتاسیم ۸۰ میلی گرم

سدیم ۶۳۰ میلی گرم

ریبوفلاوین ۵/۰ میلی گرم

تیامین ۴/۰ میلی گرم

نیاسین ۴/۳ میلی گرم

فولات ۹۶ میکروگرم

سلنیوم ۲۵ میکروگرم

همچنین پنیر پیتزا حاوی ترکیبات دیگری مانند ویتامین های B6, B12, A, E, K، منیزیم، مس و روی ولی به مقدار کمتر می باشد.

استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزی های پخته یا خام فراوان باعث می شود که مواد ناسالم پنیر پیتزا کمتر جذب شود

مراقب باشید

طبق توصیه های کارشناسان تغذیه مصرف اسیدهای چرب اشباع به عنوان یک عامل خطر در بیماری های قلبی عروقی مطرح می باشد و از آنجایی که در هر ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ۴ گرم اسید چرب اشباع وجود دارد که برابر با ۲۲ درصد مقدار توصیه شده روزانه می باشد، باید در مصرف آن احتیاط نمود. از طرفی پنیر پیتزا حاوی مقادیر قابل توجهی سدیم هم می باشد که تقریباً تأمین کننده ۳۳ درصد سدیم مورد نیاز روزانه می باشد و در واقع از نظر تأمین عوامل خطرساز برای سلامتی بسیار قابل توجه تر از عوامل مؤثر بر سلامتی می باشد.

پنیر پیتزا را با سبزیجات فراوان مصرف کنید

استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزیجات فراوان باعث می شود که مواد ناسالم آن کمتر جذب خون شود و مضرات آن را کاهش می دهد. چربی موجود در پنیر پیتزا از نوع خوبی نیست چرا که این چربی از نوع اشباع شده و ترانس است. اسید چرب ترانس، پروسه کش دار شدن پنیر پیتزا را افزایش می دهد و در حقیقت فرآیند کش دار شدن پنیر پیتزا، کیفیت آن را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. اسید چرب ترانس موجب تخریب رگ های خونی می شود به همین دلیل به بیماران قلبی توصیه می شود که تا حد امکان از پنیر پیتزا استفاده نکنند یا همراه با سبزیجات فراوان استفاده کنند. استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزی های پخته یا خام فراوان باعث می شود که مواد ناسالم پنیر پیتزا کمتر جذب شود.

در ضمن این ماده غذایی دارای کالری زیادی است و در صورت استفاده بی رویه، باعث چاقی مفرط می شود؛ پس بچه ها را به خوردن پنیر پیتزا عادت ندهید، جوان ها نیز کمتر از این ماده غذایی مضر استفاده کنند.

جام نیوز / fardanews

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

قطعا پنیر پیتزا یکی از پر طرفدارترین پنیرها برای غذاهای مختلف است
و طعم بینظیر آن نسبت یه پنیرهای دیگر آن را متمایز کرده است ما در این
مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان تهیه پنیر پیتزا خانگی بدون قرص پنیر را
آموزش دهیم و ارزش غذایی آن را مورد بررسی قرار دهیم

مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزای خانگی :

شیر پاستوریزه کامل ۲ لیتر

سرکه یا جوهر لیمو یک تا دو قاشق غذاخوری

نمک کمی

چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم

پارچه نازک یا
توری

طرز تهیه :

شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد.
شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن
شیر حرف اول را می زند

شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید.
برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ
تاثیری در کیفیت پنیر ندارد

وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا
و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد.

در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند.
هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست.
حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد

به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و
پارچه را فشار می دهیم.
کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم.
پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار
می دهیم و روی اجاق می گذاریم.

حرارت نباید خیلی زیاد باشد حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم.
هر چه مدت حرارت دیدن پنیر بیشتر باشد پنیر، بیشتر کش می‌آید اما به یاد داشته باشید که حرارت خیلی
زیاد، بافت پنیر را از بین می‌برد و طعم آن را خراب می‌کند.
پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد.
آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار می دهیم

نکاتی درباره پنیر پیتزا:

پنیر پیتزا برخلاف پنیرهایی که
با مایه پنیر تهیه می شوند، نیازی به رسیدن ندارد.
برخی پنیرها را بعد از تهیه در یخچال نگه می دارند تا برسند و همین رسیدن سبب تغییر مزه آنها
می شود. به علاوه، پنیر پیتزا در مقایسه با پنیرهای معمولی به همان میزان پروتئین دارد چون وقتی شیر لخته
می شود، بیشتر پروتئین در لخته باقی می ماند.
آنچه در آب پنیر می رود بیشتر املاح، قند و مقدار کمی پروتئین است و می توان گفت میزان پروتئین
پنیر پیتزا با پنیر صبحانه برابری می کند

تخمین زده شده است که یک برش ۱۰۰ گرمی پنیر پیتزا حاوی ترکیبات زیر می باشد:

انرژی ۳۰۰ کیلو کالری

کربوهیدرات ۲/۲ گرم

قند ساده ۱ گرم

فیبر رژیمی ۱ گرم

چربی ۲۲ گرم

پروتئین ۲۲ گرم

کلسیم ۵۰۰ میلی گرم

فسفر ۳۵۰ میلی گرم

پتاسیم ۸۰ میلی گرم

سدیم ۶۳۰ میلی گرم

ریبوفلاوین ۵/۰ میلی گرم

تیامین ۴/۰ میلی گرم

نیاسین ۴/۳ میلی گرم

فولات ۹۶ میکروگرم

سلنیوم ۲۵ میکروگرم

همچنین پنیر پیتزا حاوی ترکیبات دیگری مانند ویتامین های B6, B12, A, E, K، منیزیم، مس و روی ولی به مقدار کمتر می باشد.

استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزی های پخته یا خام فراوان باعث می شود که مواد ناسالم پنیر پیتزا کمتر جذب شود

مراقب باشید

طبق توصیه های کارشناسان تغذیه مصرف اسیدهای چرب اشباع به عنوان یک عامل خطر در بیماری های قلبی عروقی مطرح می باشد و از آنجایی که در هر ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ۴ گرم اسید چرب اشباع وجود دارد که برابر با ۲۲ درصد مقدار توصیه شده روزانه می باشد، باید در مصرف آن احتیاط نمود. از طرفی پنیر پیتزا حاوی مقادیر قابل توجهی سدیم هم می باشد که تقریباً تأمین کننده ۳۳ درصد سدیم مورد نیاز روزانه می باشد و در واقع از نظر تأمین عوامل خطرساز برای سلامتی بسیار قابل توجه تر از عوامل مؤثر بر سلامتی می باشد.

پنیر پیتزا را با سبزیجات فراوان مصرف کنید

استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزیجات فراوان باعث می شود که مواد ناسالم آن کمتر جذب خون شود و مضرات آن را کاهش می دهد. چربی موجود در پنیر پیتزا از نوع خوبی نیست چرا که این چربی از نوع اشباع شده و ترانس است. اسید چرب ترانس، پروسه کش دار شدن پنیر پیتزا را افزایش می دهد و در حقیقت فرآیند کش دار شدن پنیر پیتزا، کیفیت آن را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. اسید چرب ترانس موجب تخریب رگ های خونی می شود به همین دلیل به بیماران قلبی توصیه می شود که تا حد امکان از پنیر پیتزا استفاده نکنند یا همراه با سبزیجات فراوان استفاده کنند. استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزی های پخته یا خام فراوان باعث می شود که مواد ناسالم پنیر پیتزا کمتر جذب شود.

در ضمن این ماده غذایی دارای کالری زیادی است و در صورت استفاده بی رویه، باعث چاقی مفرط می شود؛ پس بچه ها را به خوردن پنیر پیتزا عادت ندهید، جوان ها نیز کمتر از این ماده غذایی مضر استفاده کنند.

جام نیوز / fardanews

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

جام جم سرا: ‌ مواد لازم- شیر پاستوریزه: ۲ لیتر، سرکه: یک تا دو قاشق غذاخوری، نمک: به میزان لازم، پارچه نخی نازک و کاملاً تمیز: یک متر.

طرز تهیه:

شیر را روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن، قطره قطره سرکه را افزوده و همچنان بجوشانید. در این موقع شیر شروع به بسته شدن می‌کند. زمانی که شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. در همین حالت شیر را سه دقیقه دیگر بجوشانید. بعد از این مدت، آن را داخل پارچه نازک بریزید و اطراف آن را جمع کنید و گره بزنید. در یک ظرف مقداری آب و نمک آماده کنید و پارچه محتوی شیر سفت شده را، در آب و نمک به مدت ده دقیقه قرار دهید. بعد از آن پنیر را از داخل پارچه خارج کنید و مجددا در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و ده دقیقه هم در این حالت پنیر را بجوشانید.

دقت کنید که این جوشاندن باعث کش آوردن پنیر شده و هر چقدر ملایم‌تر و بیشتر بجوشد کش‌دار‌تر می‌شود. ولی مراقب باشید که نسوزد. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید سرد شود. پنیر آماده شده را رنده کنید و در ظرف در دار ریخته و در فریزر بگذارید.چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

موضوع دیدار هیات طالبان با مقامات جمهوری اسلامی از منظرهای مختلفی قابل بررسی است. شاید ریشه اصلی این مساله به روابط بین طالبان و آمریکا برگردد.

کد یا شناسه شهاب همان شناسه‌ای است که بانک‌ها مشتری را از طریق آن شناسایی می‌کنند،یعنی برای اشخاص حقیقی کد ملی، اشخاص حقوقی شناسه ملی و برای اتباع خارجی همان شماره فراگیر اتباع خارجی است.

سیاست‌های فرانسه طی سال‌های گذشته تابعی از سازوکارهای دیپلماسی اجبار،‌ همکاری‌های حقوقی و فشارهای سیاسی علیه ایران بوده است.

گفت‌وگو با فریبامتخصص، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون

گزارش جام‌جم از تولید جدیدترین سریال ماورائی تلویزیون که بعد از مدت‌ها قرار است روی آنتن برود


سفیر پیشین ایران در افغانستان:

بیماری‌‌های قابل انتقال از راه تماس جنسی حتی می‌تواند منجر به ناباروری شود

اگر از بیت‌کوین، ارزش آن، قوانین خرید و فروش و جزئیات دیگر آن خبر ندارید، این گزارش را بخوانید

انتشار اخبار تایید نشده درباره حذف غربالگری اجباری با واکنش‌های مختلفی روبه‌رو شد

چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم
چطور در خانه پنیر پیتزا درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *