چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم

 
helpkade
چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم
چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم

صفحه نخست » 👨‍🍳 آموزش آشپزی آسان » نکات آشپزی » آموزش تصویری طرز تهیه پودر سوخاری خانگی از نان باگت

پودر سوخاری از خشک یا برشته کردن انواع نان‌های حجیم به دست می‌آید. روند تهیه پودر سوخاری بسیار ساده است و در واقع از سه مرحله خشک کردن، آسیاب کردن و بسته بندی تشکیل می‌شود. به همین دلیل شما به راحتی می‌توانید در منزل این فرآورده را تهیه کنید و برای انواع غذاهای سوخاری، کتلت، ناگت، ماهی و … از آرد سوخاری خانگی خودتان استفاده کنید.

 

غذاهای سوخاری شده مثل مرغ یا میگو یا ماهی با این پودر سوخاری به مراتب خوشمزه تر هستند. کافیه امتحان کنید.چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم

آرد سوخاری ای که من در خانه تهیه میکنم بافتش تشکیل شده از ذرات ریز و درشت نون تست شده که باعث میشه نهایتا “غذاهای سوخاری شده” کرانچی تر باشند.

 

نان تست یا هر نان حجیمی دیگه ای مثل نان های فانتزی

انواع ادویه های لازم برای غذای مورد نظرتون

من معمولا از نانهایی که چند روزی توی یخچال موندن و دیگه خوردنشون صفایی نداره استفاده میکنم.

میتونید از هر مدل نان حجیم استفاده کنید (با نانهای دیگه هم میشه ولی تا این حد سبک نخواهد بود و این نتیجه رو در نهایت نخواهد داشت).

نان ها رو من به تیکه های نه چندان کوچکی تقسیم میکنم.

اگر از نان همبری یا باگت استفاده میکنید بهتر اینه که داخلش رو خالی کرده و بعد تیکه شون کرده و همه رو توی سینی فر قرار بدید.

فر رو روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم. سینی رو توی فر قرار میدیم تا نونها تست بشن.

مدت زمان پخت حدود 15 تا 20 دقیقه بسته به سایز نانها متغیره (توصیه میکنم با شرایط فر خودتون زمان پخت رو تنظیم کنید).

نانها نباید تغییر رنگ بدن. همینکه تست بشن و وقتی بهش دست میزنی کاملا سفت باشند کفایت میکنه.

حالا کم کم نانها رو خورد کرده و توی غذاساز یا بلندر میریزیم. چند تا پالس میزنیم تا اینکه نونها خورد بشن.

بهتر اینه که با “پالس” میزان ریزی یا درشتی آؤد سوخاری رو تحت کنترل داشته باشید. چون اگر بی توجهی کردید و پودر شد دیگه راه بازگشتی وجود نداره!

آرد سوخاری که دونه بندی درشتی داره را برای سوخاری های خاص که مایلم کاور کرانچی تری داشته باشند نگه میدارم.

 

 

 

 

 

برای پودر کردن نان‌های تست شده از یکی از راه‌های زیر که مطلوب‌تان است استفاده کنید:

پودر کردن با دستگاه: مناسب برای مرحله اول سوخاری کردن مواد غذایی

ریز و درشت با دست: برای مرحله نهایی تهیه غذاهای کرانچی

 

پودر سوخاری را توی زیپ لاک یا ظرفهایی که درشون به خوبی کیپ میشه در یخچال نگهداری می کنیم.

 

آرد سوخاری رو میشه طعمدار کرد. با انواع ادویه ها و سبزیجات خشک.

من شخصا ترجیح میدم که همون موقع طبخ و در هنگام تهیه غذا آرد سوخاری رو طعمدار کنم و معمولا آرد سوخاری رو به صورت ساده نگهداری میکنم.

 

برای تهیه پودرسوخاری از نان‌های معمولی نیز می‌توانید استفاده کنید اما آردی که با استفاده از نان‌های حجمی تهیه می‌شود، طعم بهتری دارد.

بهترین پودرسوخاری پودری است که از کناره‌های نان تست تهیه می‌شود.چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم

شما می‌توانید از نان تست بیات شده کامل هم استفاده کنید ولی قسمت‌های کناری نان، پودر خوشمزه‌تری به شما می‌دهد.

آرد سوخاری خانگی به هر روشی که تهیه شده باشد، باید آن را درون ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

در بیشتر موارد، تشخیص فساد آرد سوخاری توسط افراد عادی امکان پذیر نیست ولی اگر بخواهیم مشخصه‌ای برای این موضوع در نظر بگیریم، داشتن بوی خاصی که اصطلاحا به بوی “نا” موسوم است به معنای فاسد شدن پودر سوخاری است. اگر آرد سوخاری بوی کهنگی و نا بدهد، بهتر است استفاده نشود.

توصیه ما به شما این است که پودر سوخاری را به صورت ساده و بدون طعم نگهداری کنید، چراکه ممکن است داخل هر غذایی، ترکیب متفاوتی به کار برود.

اگر می‌خواهید از ادویه در آرد سوخاری استفاده کنید، سعی کنید از ادویه‌جاتی که تازه سابیده شده‌اند استفاده کنید که عطر قوی‌تر و بهتری دارند.

 

این هم روش سوم تهیه پودر سوخاری خانگی

 

 

 

منابع :شف طیبه/کانال پخت و پز آسان/ستاره/دونفره

نام:

آرد سوخاری یک اصل مهم در آشپزی خانگی به سبک جدید است که رنگ و طعم بسیاری از غذاها را دلچسب می‌کند. این آرد در حقیقت تکه‌های ریز شده و خشک شده نان هستند که برای طعم‌دار کردن و شکل دادن به غذاها از آن استفاده می‌شود. طرز تهیه آرد سوخاری خانگی در عین سادگی سرگرم‌کننده هم است. کافی است در ظرف نان خود را باز کنید و اولین نانی که به دستتان می‌رسد بیرون بیاورید یا حتی از خمیر داخل نان استفاده کنید. اینکه چه نوع نانی باشد اصلا مهم نیست. نان بربری، نان‌های حجیم و حتی نان‌های سبوسدار و سبزیجات. با روشی ساده می‌توانید آرد سوخاری تهیه کنید و برای برای درست کردن کروکت، انواع غذاهای سوخاری مثل مرغ، ماهی و گوشت، قارچ از آن استفاده کنید.

یک تابه متوسط روی اجاق گاز قرار دهید و فرصت دهید تا به خوبی گرم شود. نان را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. هر چه تکه‌ها کوچک‌تر باشند راحت‌تر خشک می‌شوند. چون سطح بیشتری از نان در معرض گرما قرار می‌گیرد و راحت‌تر رطوبت از دست می‌دهد.

نان‌های خرد شده را توی تابه بریزید. بسته به نوع نان حدود 15 تا 25 دقیقه زمان لازم است تا نان خشک شود. هر چند دقیقه یکبار آنها را هم بزنید تا همه طرف تکه‌های نان برشته شود.

پس از اینکه از خشک و برشته شدن نان مطمئن شدید، تابه را از روی گاز بردارید و کمی زمان دهید تا نان‌ها خنک شوند. سپس خرده‌های نان برشته شده را داخل کیسه‌ای نایلونی بریزید و با یک وردنه یا گوشتکوب به آرامی آنها را خرد کنید.

برای خرد کردن عجله نکنید چون ممکن است کیسه پاره شود. می‌توانید آرد سوخاری با نان لواش را در فر هم تهیه کنید. کافی است نان‌های تکه شده شده را داخل سینی فر بگذارید و در دمای 150 درجه سانتی‌گراد برای حدود پنج دقیقه حرارت دهید. سپس نان‌های برشته شده را خرد کنید.چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم

با این آرد می‌توانید توپک برنجی سوخاری تهیه کنید.

در این طرز تهیه آرد سوخاری نان را تکه تکه کنید و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید. فر را روی 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سینی را داخل فر قرار دهید بعد از پنج دقیقه سینی فر را بیرون بیاورد و نان‌های داخل سینی را هم بزنید و مجدد سینی را برای پنج دقیقه داخل فر بگذارید.

یک الک با اندازه مش متوسط را روی کاسه‌ای قرار دهید. نان‌ها را داخل الک بریزید و الک کنید. تکه‌های بزرگ نان باقی مانده را می‌توانید با غذاساز یا خردکن ریز کنید تا همه یکدست شود. اگر از نان سوخاری برای تهیه آرد سوخاری استفاده می‌کنید، می‌توانید ابتدا نان را با غذاساز، وردنه یا رنده خرد کنید. سپس داخل فر برای حدود چهار تا پنج دقیقه حرارت دهید تا رطوبتش کامل گرفته شود.

با استفاده از این آرد سوخاری خانگی می‌توانید لقمه سوخاری پنیری تهیه کنید.

نان‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و با کمک خردکن یا غذاساز ریز کنید. سپس سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ بریزد و تکه‌های نان را داخل روغن با حرارت متوسط تفت بدهید.

حدود 10 تا 12 دقیقه زمان لازم است تا ترد و طلایی شوند. البته می‌توانید ابتدا خرده نان‌ها را تست کنید و در مرحله بعد با روغن زیتون ترکیب کنید. ولی وقتی خرده‌های نان با روغن زیتون تفت داده می‌شوند، روغن بهتر به خورد نان می‌رود.

کمی نمک دانه ریز به نان اضافه کنید و سپس خرده نان‌های تست شده را روی یک حوله کاغذ قرار دهید تا خنک شوند. برای اینکه تکه‌های ریزتری داشته باشد می‌توانید پس از خنک شدن دوباره آنها را در غذاساز خرد کنید.

اگر دوست دارید در این محله می‌توانید سبزیجاتی مثل جعفری خرد شده یا حتی پودر سیر و آویشن یا رزماری به آرد سوخاری‌تان اضافه کنید و در طرز تهیه آرد سوخاری از آنها کمک بگیرید. از این آرد می‌توانید برای تهیه پنیر کممبر سوخاری استفاده کنید.

یک تابه متوسط روی اجاق گاز قرار دهید و فرصت دهید تا به خوبی گرم شود. نان را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. هر چه تکه‌ها کوچک‌تر باشند راحت‌تر خشک می‌شوند. چون سطح بیشتری از نان در معرض گرما قرار می‌گیرد و راحت‌تر رطوبت از دست می‌دهد.

نان‌های خرد شده را توی تابه بریزید. بسته به نوع نان حدود 15 تا 25 دقیقه زمان لازم است تا نان خشک شود. هر چند دقیقه یکبار آنها را هم بزنید تا همه طرف تکه‌های نان برشته شود.

پس از اینکه از خشک و برشته شدن نان مطمئن شدید، تابه را از روی گاز بردارید و کمی زمان دهید تا نان‌ها خنک شوند. سپس خرده‌های نان برشته شده را داخل کیسه‌ای نایلونی بریزید و با یک وردنه یا گوشتکوب به آرامی آنها را خرد کنید.

برای خرد کردن عجله نکنید چون ممکن است کیسه پاره شود. می‌توانید آرد سوخاری با نان لواش را در فر هم تهیه کنید. کافی است نان‌های تکه شده شده را داخل سینی فر بگذارید و در دمای 150 درجه سانتی‌گراد برای حدود پنج دقیقه حرارت دهید. سپس نان‌های برشته شده را خرد کنید.

با این آرد می‌توانید توپک برنجی سوخاری تهیه کنید.

در این طرز تهیه آرد سوخاری نان را تکه تکه کنید و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید. فر را روی 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سینی را داخل فر قرار دهید بعد از پنج دقیقه سینی فر را بیرون بیاورد و نان‌های داخل سینی را هم بزنید و مجدد سینی را برای پنج دقیقه داخل فر بگذارید.

یک الک با اندازه مش متوسط را روی کاسه‌ای قرار دهید. نان‌ها را داخل الک بریزید و الک کنید. تکه‌های بزرگ نان باقی مانده را می‌توانید با غذاساز یا خردکن ریز کنید تا همه یکدست شود. اگر از نان سوخاری برای تهیه آرد سوخاری استفاده می‌کنید، می‌توانید ابتدا نان را با غذاساز، وردنه یا رنده خرد کنید. سپس داخل فر برای حدود چهار تا پنج دقیقه حرارت دهید تا رطوبتش کامل گرفته شود.

با استفاده از این آرد سوخاری خانگی می‌توانید لقمه سوخاری پنیری تهیه کنید.

نان‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و با کمک خردکن یا غذاساز ریز کنید. سپس سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ بریزد و تکه‌های نان را داخل روغن با حرارت متوسط تفت بدهید.

حدود 10 تا 12 دقیقه زمان لازم است تا ترد و طلایی شوند. البته می‌توانید ابتدا خرده نان‌ها را تست کنید و در مرحله بعد با روغن زیتون ترکیب کنید. ولی وقتی خرده‌های نان با روغن زیتون تفت داده می‌شوند، روغن بهتر به خورد نان می‌رود.

کمی نمک دانه ریز به نان اضافه کنید و سپس خرده نان‌های تست شده را روی یک حوله کاغذ قرار دهید تا خنک شوند. برای اینکه تکه‌های ریزتری داشته باشد می‌توانید پس از خنک شدن دوباره آنها را در غذاساز خرد کنید.

اگر دوست دارید در این محله می‌توانید سبزیجاتی مثل جعفری خرد شده یا حتی پودر سیر و آویشن یا رزماری به آرد سوخاری‌تان اضافه کنید و در طرز تهیه آرد سوخاری از آنها کمک بگیرید. از این آرد می‌توانید برای تهیه پنیر کممبر سوخاری استفاده کنید.

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

آرد سوخاری یک اصل مهم در آشپزی خانگی به سبک جدید است که رنگ و طعم بسیاری از غذاها را دلچسب می‌کند. این آرد در حقیقت تکه‌های ریز شده و خشک شده نان هستند که برای طعم‌دار کردن و شکل دادن به غذاها از آن استفاده می‌شود. طرز تهیه آرد سوخاری خانگی در عین سادگی سرگرم‌کننده هم است. کافی است در ظرف نان خود را باز کنید و اولین نانی که به دستتان می‌رسد بیرون بیاورید یا حتی از خمیر داخل نان استفاده کنید. اینکه چه نوع نانی باشد اصلا مهم نیست. نان بربری، نان‌های حجیم و حتی نان‌های سبوسدار و سبزیجات. با روشی ساده می‌توانید آرد سوخاری تهیه کنید و برای برای درست کردن کروکت، انواع غذاهای سوخاری مثل مرغ، ماهی و گوشت، قارچ از آن استفاده کنید.

یک تابه متوسط روی اجاق گاز قرار دهید و فرصت دهید تا به خوبی گرم شود. نان را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. هر چه تکه‌ها کوچک‌تر باشند راحت‌تر خشک می‌شوند. چون سطح بیشتری از نان در معرض گرما قرار می‌گیرد و راحت‌تر رطوبت از دست می‌دهد.

نان‌های خرد شده را توی تابه بریزید. بسته به نوع نان حدود 15 تا 25 دقیقه زمان لازم است تا نان خشک شود. هر چند دقیقه یکبار آنها را هم بزنید تا همه طرف تکه‌های نان برشته شود.

پس از اینکه از خشک و برشته شدن نان مطمئن شدید، تابه را از روی گاز بردارید و کمی زمان دهید تا نان‌ها خنک شوند. سپس خرده‌های نان برشته شده را داخل کیسه‌ای نایلونی بریزید و با یک وردنه یا گوشتکوب به آرامی آنها را خرد کنید.

برای خرد کردن عجله نکنید چون ممکن است کیسه پاره شود. می‌توانید آرد سوخاری با نان لواش را در فر هم تهیه کنید. کافی است نان‌های تکه شده شده را داخل سینی فر بگذارید و در دمای 150 درجه سانتی‌گراد برای حدود پنج دقیقه حرارت دهید. سپس نان‌های برشته شده را خرد کنید.چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم

با این آرد می‌توانید توپک برنجی سوخاری تهیه کنید.

در این طرز تهیه آرد سوخاری نان را تکه تکه کنید و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید. فر را روی 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سینی را داخل فر قرار دهید بعد از پنج دقیقه سینی فر را بیرون بیاورد و نان‌های داخل سینی را هم بزنید و مجدد سینی را برای پنج دقیقه داخل فر بگذارید.

یک الک با اندازه مش متوسط را روی کاسه‌ای قرار دهید. نان‌ها را داخل الک بریزید و الک کنید. تکه‌های بزرگ نان باقی مانده را می‌توانید با غذاساز یا خردکن ریز کنید تا همه یکدست شود. اگر از نان سوخاری برای تهیه آرد سوخاری استفاده می‌کنید، می‌توانید ابتدا نان را با غذاساز، وردنه یا رنده خرد کنید. سپس داخل فر برای حدود چهار تا پنج دقیقه حرارت دهید تا رطوبتش کامل گرفته شود.

با استفاده از این آرد سوخاری خانگی می‌توانید لقمه سوخاری پنیری تهیه کنید.

نان‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و با کمک خردکن یا غذاساز ریز کنید. سپس سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ بریزد و تکه‌های نان را داخل روغن با حرارت متوسط تفت بدهید.

حدود 10 تا 12 دقیقه زمان لازم است تا ترد و طلایی شوند. البته می‌توانید ابتدا خرده نان‌ها را تست کنید و در مرحله بعد با روغن زیتون ترکیب کنید. ولی وقتی خرده‌های نان با روغن زیتون تفت داده می‌شوند، روغن بهتر به خورد نان می‌رود.

کمی نمک دانه ریز به نان اضافه کنید و سپس خرده نان‌های تست شده را روی یک حوله کاغذ قرار دهید تا خنک شوند. برای اینکه تکه‌های ریزتری داشته باشد می‌توانید پس از خنک شدن دوباره آنها را در غذاساز خرد کنید.

اگر دوست دارید در این محله می‌توانید سبزیجاتی مثل جعفری خرد شده یا حتی پودر سیر و آویشن یا رزماری به آرد سوخاری‌تان اضافه کنید و در طرز تهیه آرد سوخاری از آنها کمک بگیرید. از این آرد می‌توانید برای تهیه پنیر کممبر سوخاری استفاده کنید.

یک تابه متوسط روی اجاق گاز قرار دهید و فرصت دهید تا به خوبی گرم شود. نان را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. هر چه تکه‌ها کوچک‌تر باشند راحت‌تر خشک می‌شوند. چون سطح بیشتری از نان در معرض گرما قرار می‌گیرد و راحت‌تر رطوبت از دست می‌دهد.

نان‌های خرد شده را توی تابه بریزید. بسته به نوع نان حدود 15 تا 25 دقیقه زمان لازم است تا نان خشک شود. هر چند دقیقه یکبار آنها را هم بزنید تا همه طرف تکه‌های نان برشته شود.

پس از اینکه از خشک و برشته شدن نان مطمئن شدید، تابه را از روی گاز بردارید و کمی زمان دهید تا نان‌ها خنک شوند. سپس خرده‌های نان برشته شده را داخل کیسه‌ای نایلونی بریزید و با یک وردنه یا گوشتکوب به آرامی آنها را خرد کنید.

برای خرد کردن عجله نکنید چون ممکن است کیسه پاره شود. می‌توانید آرد سوخاری با نان لواش را در فر هم تهیه کنید. کافی است نان‌های تکه شده شده را داخل سینی فر بگذارید و در دمای 150 درجه سانتی‌گراد برای حدود پنج دقیقه حرارت دهید. سپس نان‌های برشته شده را خرد کنید.

با این آرد می‌توانید توپک برنجی سوخاری تهیه کنید.

در این طرز تهیه آرد سوخاری نان را تکه تکه کنید و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید. فر را روی 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سینی را داخل فر قرار دهید بعد از پنج دقیقه سینی فر را بیرون بیاورد و نان‌های داخل سینی را هم بزنید و مجدد سینی را برای پنج دقیقه داخل فر بگذارید.

یک الک با اندازه مش متوسط را روی کاسه‌ای قرار دهید. نان‌ها را داخل الک بریزید و الک کنید. تکه‌های بزرگ نان باقی مانده را می‌توانید با غذاساز یا خردکن ریز کنید تا همه یکدست شود. اگر از نان سوخاری برای تهیه آرد سوخاری استفاده می‌کنید، می‌توانید ابتدا نان را با غذاساز، وردنه یا رنده خرد کنید. سپس داخل فر برای حدود چهار تا پنج دقیقه حرارت دهید تا رطوبتش کامل گرفته شود.

با استفاده از این آرد سوخاری خانگی می‌توانید لقمه سوخاری پنیری تهیه کنید.

نان‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و با کمک خردکن یا غذاساز ریز کنید. سپس سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ بریزد و تکه‌های نان را داخل روغن با حرارت متوسط تفت بدهید.

حدود 10 تا 12 دقیقه زمان لازم است تا ترد و طلایی شوند. البته می‌توانید ابتدا خرده نان‌ها را تست کنید و در مرحله بعد با روغن زیتون ترکیب کنید. ولی وقتی خرده‌های نان با روغن زیتون تفت داده می‌شوند، روغن بهتر به خورد نان می‌رود.

کمی نمک دانه ریز به نان اضافه کنید و سپس خرده نان‌های تست شده را روی یک حوله کاغذ قرار دهید تا خنک شوند. برای اینکه تکه‌های ریزتری داشته باشد می‌توانید پس از خنک شدن دوباره آنها را در غذاساز خرد کنید.

اگر دوست دارید در این محله می‌توانید سبزیجاتی مثل جعفری خرد شده یا حتی پودر سیر و آویشن یا رزماری به آرد سوخاری‌تان اضافه کنید و در طرز تهیه آرد سوخاری از آنها کمک بگیرید. از این آرد می‌توانید برای تهیه پنیر کممبر سوخاری استفاده کنید.

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

ساعت 24-طرز تهیه پودر سوخاری خانگی | تفاوت آرد سوخاری و پودر سوخاری | نکات مهم تهیه پودر سوخاری | آسان ترین روش تهیه پودر سوخاری در خانه | طرز تهیه پودر سوخاری خانگی |چگونگی تهیه پودر سوخاری

طرز تهیه:

مرحله اول:

برای تهیه پودر سوخاری خانگی ، شما میتونید از هر گونه نان حجیم مثل فرانسوی ، باگت ، نان همبرگر و … استفاده کنید . برای این کار بهتراست از نان های مانده و بیات شده استفاده کنید .

مرحله دوم:

چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم

در ابتدای کار ، خمیر داخل نانها را خارج کنید و آن ها را درشت خرد کنید . بقیه قسمت نان را هم خرد کنید و بعد داخل سینی فر قرار بدید . میتوانید از مخلوط چند نوع نان استفاده کنید .
 فر را روی 150 درجه تنظیم کرده و روشن کنید . بعد سینی نان را داخل فر قرار بدید و حدود  15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا نان ها کاملا برشته و تست بشوند .مرحله سوم:
 البته چون دمای فرها متفاوت است ، این زمان متغیر می باشد .  اصلا نباید رنگ نان تغییر کند . همین که روی نان سفت بشود و خوب تست بشه کافی است .
بعد از اینکه نان ها آماده شدند ، اجازه بدین کمی خنک بشوند و بعد آن ها را داخل مخلوط کن یا بلندر بریزید یا با گوشتکوب بکوبید تا کاملا خرد بشوند . توی دمای آشپزخونه هم براحتی میتوانین خشک کنید . میزان ریز و درشت بودن پودر سلیقه ای می باشد . حتی میتونید کاملا اونها رو آرد کنید ، البته پیشنهاد می گردد که کمی درشت باشند تا غذای شما خوشمزه تر بشود .

نکات تهیه پودر سوخاری:1) بهترین پودر سوخاری پودری هست که از کناره های نان تست تهیه میشود . البته میتوانید از نان تست بیات شده کامل هم استفاده کنید ولی قسمت های کناری پودر خوشمزه تری به شما میدهد .2) در صورت تمایل پودر سوخاری رو با نان های معمولی تهیه کنید ، البته نان های حجیم مزه بهتری دارند .3) میتوانید پودر سوخاری رو فقط از خمیر داخل باگت تهیه کنید . برای این کار هر بار نان باگت مصرف میکنید خمیر داخلش رو نگه دارید و در زمان مناسب آن ها را به پودر سوخاری تبدیل کنید4) پودر سوخاری تهیه شده را داخل ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید .5) در صورت تمایل مقداری فلفل ، پودر سیر ، پودر زنجبیل ،  زردچوبه یا زعفران هم به پودر اضافه کنید تا خوشمزه تر بشود. نسبت و نوع ادویه بستگی به ذائقه شما دارد.6) طرز تهیه پودر سوخاری کارخانه ای هم دقیقا به همین شکل هست با این تفاوت که آنها پودر را در دو مرحله حرارت میدهند چون نان های کارخانه ای به شدت بیات هستند .7) نوع درشت پودر سوخاری بیشتر برای غذاهای سرخ شده که باید ترد باشند مانند مرغ سوخاری، و نوع نرم آن بیشتر برای کباب شامی، کتلت، ماهی، بادمجان سوخاری و … کاربرد دارد.8) میزان خرد کردن نان به سلیقه شما بستگی دارد. در صورتی که تمایل دارید پودر سوخاری نرمی داشته باشید، می‌توانید پودر حاصل را الک کرده و دانه‌های درشت باقیمانده در الک را دوباره میکس کنید. ولی برای تهیه پودر سوخاری kfc بهتر است پودر سوخاری کمی درشت باشد.

تفاوت آرد سوخاری و پودر سوخاری :آرد سوخاری از آرد گندم و چندین ادویه خاص تشکیل شده است ولی در پودر سوخاری ، آرد گندم ابتدا به نان حجیم تبدیل شده ، سپس پس از خشک و آسیاب شدن به صورت ساده یا ترکیبی از ادویه جات مخصوص مورد استفاده قرار میگیرد .

مواد لازم:

طرز تهیه:

مرحله اول:

گوشت چرخکرده سفید و قرمز رو با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر سیر خوووب ورز میدم و حداقل یه ساعتی داخل یخچال استراحت میکنه . بعد به اندازه گردو از مایه گوشتی برداشته و به شکل قلقلی آماده و سرخ میکنم .

مرحله دوم:

نون تست رو دورگیری میکنم و با شیر رومال میکنم تا جایی که کاملا مرطوب قابل انعطاف بشه . روی هر نون تست ، یه دونه قلقلی سرخ شده میذارم و بعد جمعش میکنم و با دست فرم میدم . نهایتا داخل تخم مرغ ( یه دونه تخم مرغ رو با چنگال میزنم تا از حالت لختگی در بیاد ) و پودر سوخاری غلطونده و روی حرارت متوسط سرخ میکنم . بعد از سرخ ، داخل صافی میذارم تا روغن اضافیش گرفته بشه .

مرحله سوم:

  میتونین داخل مایه گوشتی کمی پنیر پیتزا بریزین یا دور توپک از پنیر ورقه ای استفاده کنین که من بخاطر ممنوعیت چربی ، پنیر رو حذف میکنم . با نوشیدنی ، سس و مخلفات دلخواه سرو میشه . بجای نون تست ، از خمیر جادویی هم میشه استفاده کرد .

امیدواریم مطلب طرز تهیه پودر سوخاری خانگی برایتان مفید باشد.

تمامی حقوق برای ساعت24 محفوظ استسئو سایت توسط لینک 1

آرد سوخاری یکی از پرمصرف ترین چاشنی ها برای خانم های ایرانی است که در تهیه انواع کوکو، کتلت و غذاهای سوخاری مورد استفاده قرار می گیرد. شما به راحتی به جای استفاده از آرد سوخاری حاضری می توانید آرد سوخاری خانگی درست کنید

آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو از آن استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی کمک می‌گیرند.آرد سوخاری از آسیاب کردن نان‌های حجیم خشک یا نان‌های سوخاری که کاملا خشک هستند، به دست می‌آید. شما هم می‌توانید برای پایین آوردن هزینه‌های سبد خانوار، به جای تهیه آردهای سوخاری آماده، اگر نان باگت خشک‌شده دارید، آن را کنار بگذارید و در صورت تمایل، خمیر وسط نان‌های حجیم را هم دربیاورید و آن‌ها را هم خشک کنید. سپس با آسیاب کردن این نان‌ها یا خمیرهای خشک یا ترکیب آن‌ها با پودر حاصل از نان‌های سوخاری، آرد سوخاری خانگی آماده کنید.اگر دوست دارید آرد سوخاری خانگی کمی درشت‌تر باشد و بتوانید از آن برای سرخ کردن مواد گوشتی استفاده کنید، می‌توانید به جای آسیاب کردن نان‌ها و خمیرهای خشک، آن‌ها را در هاون بکوبید تا به اندازه دلخواهتان خرد بشوند.ضمن اینکه می‌توانید آرد سوخاری خانگی را با ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر کاری و پودر سیر و کمی نمک طعم‌دار کنید. برخی از افراد، عصاره سبزی‌ها یا مرغ و گوشت هم به پودرهای سوخاری خانگی می‌افزایند. در این صورت، باید پودر افزودنی کاملا خشک باشد و در جای خشک و خنک نگهداری شود. در غیر این صورت، امکان کپک زدن و فساد پودر سوخاری خانگی وجود خواهد داشت.

بیشتر بدانید : طرز تهیه پودر سوخاری خانگی

بیشتر بدانید : طرز تهیه پودر سوخاری خانگی

چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم

بیشتر بدانید : کوکو سیب زمینی سوخاری، یک شام شیک و خوشمزه

بیشتر بدانید : طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری

بیشتر بدانید : نان سوخاری خانگی را با این دستور درست کنید

بیشتر بدانید : قارچ سوخاری را در منزل تان درست کنید

بیشتر بدانید : پیاز شکم پر سوخاری، پیش غذای آسان و خوشمزه تابستانی + فیلم آموزشی

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : salamat.ir

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

غذاهای سوخاری لذیذ و خوشمزه هستند و مدت زمان تهیه آنها نیز کوتاه است ، غذاهای سوخاری مورد علاقه کودکان و نوجوانان است و برای خانواده هایی که می خواهند مصرف فست فودها را به حداقل برسانند بهترین جایگزین است . در تهیه غذاهای سوخاری از گوشت های مرینیت شده یا سبزیجات می توان استفاده نمود به شکل ساندویچ های خوشمزه آنها را سرو کرد.برای تهیه غذاهای سوخاری به پودر سوخاری با کیفیت و خوش طعم نیاز دارید و اگرسوخاری ها را با پودر سوخاری با کیفیت تهیه نمایید و به روش صحیح سرخ کنید بسیار خوش طعم و لذیذ و ترد خواهند شد. پودرسوخاری را به شکل آماده از بازار می توان تهیه نمود اما از آنجا که نسخه خانگی هر محصول خوراکی با کیفیت تر است در این مقاله پرنیان تهیه پودر سوخاری در منزل را به روشی ساده و به شکل مرحله به مرحله آموزش داده ایم. در ادامه همین مطلب با پرنیان همراه شوید و تهیه پودر سوخاری در منزل را به شکل تصویری آموزش ببینید

در شروع کار باید این نکته را بیان کنیم که تهیه پودر سوخاری از نان های بیات امکان پذیر است پس هم از دورریز نان جلوگیری می شود و هم از نظر اقتصادی بسیار به صرفه خواهد بود بنابراین یادگیری تهیه پودر سوخاری در منزل یک روش بسیار عالی صرفه جویی اقتصادی و همین طور جلوگیری از اسراف خواهد بود 


 

نان مناسب برای تهیه پودر سوخاری نان های سفید هستند در واقع نان تست ، نان باگت یا نان همبرگر که با آرد سفید تهیه می شوند بهترین نان برای تهیه آرد سوخاری هستند چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم


 



 

اگر از این نان ها اضافه می آورید به روش زیر عمل کنید تا آرد سوخاری با کیفیت داشته باشید


 

همچنین می توانید از نان سنگک هم استفاده کنید و نان های بیات شده سنگگ را به روشی که در ادامه آموزش داده ایم پودر کنید و به شکل ترکیب 1/2 با آرد سوخاری سفید استفاده نمایید


 

در قدم اول برای تهیه آرد سوخاری نان های بیات شده یا حتی نان های تازه ای که اضافه دارید را خرد کنید


 

اگر از نان تست استفاده می کنید لبه های آن را بگیرید


 



 

از هر نانی که استفاده می کنید آنها را به تکه های 5 سانتی متری خرد نمایید


 

برای تهیه آرد سوخاری از این مرحله به 2 روش می توانید عمل کنید :


 

نانهای خرد شده را داخل فر تُست کنید و سپس پودر نمایید


 

نانها را با دستگاه غذاساز قوی پودر کنید و سپس داخل سینی فر تُست نمایید


 



 

اگر غذاساز قوی ندارید ایتدا نان ها را تُست کنید ، برای این کار فررا با حرارت250 سانتی گراد گرم کنید و نان ها را داخل سینی فر بریزید و داخل فر در طبقه وسط بگذارید . بعد از حدود 20تا 30 دقیقه نانها کاملا خشک و تُُست شده اند سپس نان ها را با دستگاه غذاساز یا حتی هاونگ دستی خرد کنید


 

در روش دوم نان های خرد شده را داخل غذاساز بریزید تا پودر شوند


 



 

سپس پودر نان ها را داخل سینی فر کاملا پهن کنید


 

فر را با شرایطی مشابه روش اول گرم کنید و سینی حاوی پودر نان را داخل فر در طبقه وسط بگذارید تا تُست شوند


 

پودر نان ها باید کاملا خشک و برشته شود اما نباید رنگ قهوه ای یا طلایی تیره پیدا کنند چون در این صورت حالت سوختگی ایجاد خواهد شد


 

چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم



 

  بعد از تُست کردن پودر سوخاری باید به کیفیت زیر برسد


 

سپس بگذارید تا پودر از گرما بیفتد و به دمای محیط برسد تا برای یسته بندی آماده شود ، پودر سوخاری را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید تا هوا به پودر سوخاری نفوذ نکند 


 



 

برای سوخاری کردن انواع مرغ ، ماهی ، میگو و سبزیجات از این پودر سوخاری می توان استفاده نمود


 

در هنگام طبخ به پودرسوخاری نمک ، فلفل و ادویه های مورد نظر را اضافه نمایید


 

پودر سوخاری را در محیط خشک و خنک نگهداری کنید 


 


تالیف : تحریریه پرنیان ( با سرپرستی عارفه میرزایی )


 

برچسب ها: طرز تهیه, آرد سوخاری, منزل, تصاویر, مرحله,

خبرنامه پرنیان

گارانتی سلامت کالا

پیگیری مرسولات پستی

نماد اعتماد الکترونیکی

آموزش کیک تولد خامه دار و خانگی ساده و شیک و فانتزی

طرز تهیه باقلوا با تصاویر مرحله به مرحله

تزیین کیک با خامه صبحانه

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی و مجلسی خوشمزه با تصاویر

طرز تهیه برنج آبکش زمان مناسب آبکشی برنج و دم کردن آن با تصاویر

طرز تهیه جوجه کباب و سس مخصوص رستورانی با ماست و ادویه

طرز تهیه نان خانگی بدون فر بسیار خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده عالی با نکات و فوت و فن ها

آموزش کرم برای وسط کیک و تزیین کیک

طرز تهیه گاناش شکلاتی برای روکش کیک و انواع دسر

فلفل دلمه نر و ماده کدام برای آشپزی مناسب ترند ؟

طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ عالی در منزل با ترکیب ادویه های خانگی

طرز تهیه نخود برشته و بو داده

طرز تهیه خمیر هزارلا با تصاویر و توضیحات برای شیرینی و غذا

طرز تهیه سالاد فصل با سس مخصوص با طعمی استثنایی

لباس محلی گیلانی

طرز تهیه سالاد نخود سبز با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد عدس رژیمی و سالم با ادویه مخصوص و طعم ویژه

با ماکارانی آبکش شده اضافه چه کار کنیم ؟روش صحیح فریز کردن ماکارانی

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه با سبزی مخصوص به همراه تصاویر

طرز تهیه دلمه برگ مو با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه آبدوغ خیار با سبزی ویژه و تصاویر مرحله ای

طرز تهیه نان بربری با رومال واقعی با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه ادویه یونانی با تصاویر و توضیحات مرحله به مرحله

7 روش ساده برای تزیین کیک تولد در خانه به بهترین شکل حرفه ای

طرز تهیه کوکوسبزی با توضیح رازهای خوشمزه تر شدن آن

ادویه ترشی و چند طعم دهنده عالی برای انواع ترشیها

طرز تهیه ترشی فوری با بهترین روش

طرز تهیه توپک های خرمایی

طرز تهیه سالاد تن ماهی

سالاد لوبیا و پاستا

سالاد آلمانی

سالاد انگور آذربابجان

طرز تهیه تبوله

سالاد سالم

طرز تهیه سالاد پانزانلا

طرز تهیه سالاد سزار با ماهی

طرز تهیه کوکی

طرز تهیه سالسا

قهوه عربي

طرز تهیه چاناماسالا

طرز تهیه کاپوچینو

فروشگاه پرنیان

ژله تزریقی

آشپزی

کافی شاپ پرنیان

قنــادی پرنیان

هفت سین

شیرینی نوروزی

کیک پزی

سفره آرایی

پیش غذا

آموزش تزیین کیک

آموزش فینگر فود

طرز تهیه, آرد سوخاری, منزل, تصاویر, مرحله ,

چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم
چطور در خانه پودر سوخاری درست کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *