چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم

 
helpkade
چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم
چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم

لجبازی خصوصیت شخصی است که باعث سرزدن رفتارهای بچگانه در بزرگسالان می شود. در زندگی مشترک وقتی پای لجبازی همسر به میان می آید حل مشکلات زناشویی کمی دشوار به نظر می رسد. برخی از زوجین در سالهای ابتدایی ازدواجشان برای نشان دادن قدرت خود به یکدیگر بازی خطرناکی را به نام لجبازی در پیش می گیرند. این افراد می پندارند که اگر مطابق میل همسر خود عمل کنند، باید تا آخر عمر حرف شنو و مطیع همسرشان شوند.

اگر بین زوجین لجبازی ایجاد گردد و هیچکدام از موضع خود پایین نیایند ، زندگی آنان رو به تعارض خواهد رفت و با به دنیا آمدن فرزند کار بسیار مشکل تر می شود و فرزند دچار اختلالات اضطرابی می گردد. اما بهترین رفتار هنگام مواجه شدن با لجبازی همسر چیست ؟

عدم خود باوری و نداشتن اعتماد به نفس

از علت های که سبب ایجاد لجبازی می شود عدم خود باوری و نداشتن اعتماد به نفس کافی است زیرا افرادی که دارای اعتماد به نفس کافی نیستند سعی دارند به صورت لجبازی اقتدارشان را به دیگران نشان دهند.

لحن صحبت کردن و گفت و گوی طرفین

چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم

یکی دیگر از عواملی که می تواند سبب لجبازی گردد لحن صحبت کردن و گفت و گوی طرفین است زیرا در برخی مواقع لحن صحبت خانم و یا آقا بسیار تند و با کنایه است، که ممکن است طرف مقابل را بر سر لج بیاندازد.

اگر همسر لجبازی دارید باید در رفتارتان یک سری نکات را رعایت کنید تا همسرتان سر لج نیفتد و با شما لجبازی نکند.

سکوت کنید

بهترین برخورد با لجبازی همسر، در لحظه اول سکوت کردن می باشد زیرا در صورت خشمگین شدن در برابر این حالت لجبازی همسر بیشتر و بیشتر می شود. پس بهتر است در هنگام ایجاد حالت لجبازی در همسرتان، در آن لحظه با او مدارا نمایید.

از کلمات منفی استفاده نکنید

استفاده از لحن و کلمات منفی و همراه با کنایه تنها منجر به بالا رفتن لجبازی همسرتان می شود.دوستانه و با لحنی محبت آمیز با او صحبت کنید.

بحث نکنید

در زمانی که همسرتان به لجبازی با شما پرداخت ، با او بحث نکنید تا عصبانی نشود.

او را به آرامش دعوت کنید

در لحظه لجبازی ابتدا آرامش خود را حفظ کنید و بخشمگین نشوید و سپس سعی کنید همسر لجبازتان را به آرمش دعوت کنید.

از همسرتان درست انتقاد کنید

ویژگی های منفی همسرتان را طبق مهارت های انتقادپذیری به او بگویید و او را تحقیر نکنید زیرا اگراو متوجه تحقیر از طرف شما شود ، لجبازیش بیشتر و بیشتر می شود.

در موقعیت مناسب از همسرتان انتقاد کنید

در یک موقعیت مناسب که همسرتان در شرایط جسمانی و روحی متعادل قرار دارد به گفتن ویژگی های منفی همسرتان بپردازید و ویژگی های منفی او را بیان کنید.

در مواقع عصبانیت همسرتان با او صحبت نکنید

اگر هنوز همسرتان عصبانی است تا زمان فروکش شدن عصبانیتش درباره موضوعی که لجبازی همسرتان را برانگیخته کرده است، صحبت نکنید.

اعتماد به نفس همسرتان را بالا ببرید

تمرین کنید که ویژگی های مثبت همسرتان را به او یاد آوری کنید تا اعتماد به نفسش بالاتر برود.

در انجام کارهای مثبت تحسینش کنید

همسرتان را به دلیل انجام دادن کارهای مثبت، هر چند کارهای کوچک و کم اهمیت تر، تحسین کنید.

نیازهای روانی- اجتماعی همسرتان را برآورده کنید

نیازهای روانی- اجتماعی همسرتان را شناسایی کنید و آنها را برورده سازید.

اجازه دهید همسرتان تخلیه هیجانی شود

اگر در حالت لجبازی همسرتان مدت طولانی را به بحث کردن و حرف زدن پرداخت، اجازه بدهید که کامل حرفهایش را بزند تا تخلیه هیجانی بشود.

یک فعالیت آرامبخش انجام دهید

اگر تحمل لجبازی همسرتان را ندارید ، برای رسیدن به آرامش نسبی فعالیت آرامبخشی مانند دوش گرفتن؛، تنفس عمیق یا ریلکسیشن را انجام دهید

به شیوه درست گفتگو کنید

مهارت های صحیح صحبت کردن را که پیش از این در نمناک گفتیم یاد بگیرید وبه شیوه درست گفتگو کنید.

جمله ها را با فاعل من شروع کنید

جملاتتان را در صحبت کردن با همسرتان با تو آغاز نکنید زیرا فاعل تو، مقصر بودن و یا سرزنش کردن را نشان می دهد پس بهتر است جمله ها با فاعل من آغاز شود.

گاهی بی توجهی

چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم

برخی مواقع اهمیت ندادن به نظرات او برای دانستن نا پسند بودن رفتارش لازم است. البته درباره مسائل بااهمیت چنین اقدامی انجام ندهید.درباره مسائل جزئی گاهی نظر خودتان را اعمال کنید تا به تدریج به او نشان دهید که هر کس نظرهای خودش را دارد و حق دارد نظرش را در زندگی اعمال کند. 

 

فردی که دچار لجبازی شده است، همانند یک کودک می شود و حرف حرف خودش است و هیچ چیز جلودار او نمی باشد.

وقتی لجبازی بین زن و شوهر اتفاق بیافتد، اگر هیچ کدام از آن ها سعی نکنند که این مشکل را بر طرف کنند، زندگیشان رو به تعارض می رود. قضییه وقتی حادتر می شود که در این میان فرزندی هم وجود داشته باشد، که دیگر کار بسیار بسیار سخت تر می شود و آن فرزند هم ممکن است دچار اختلالات اضطرابی شود.

نمی توانیم همسر لجبازمان را دور بیندازیم، بلکه با رعایت برخی نکات زندگی، رابطه مان به مراتب شیرین تر می شود. اول از همه باید یادمان باشد که در برابر لجبازی های همسرمان مقابله به مثل نکنیم، چراکه اگر روی دور لج و لجبازی بیفتیم روز به روز روابطمان بد و بدتر می شود و بازگشت به عقب غیرممکن خواهد شد.

بهتر است وقتی همسرمان عصبی و بداخلاق است جواب حرف های تند و نیش دارش را ندهیم، بحث نکنیم و او را به آرامش دعوت کنیم. در واقع اگر همیشه خواسته هایمان را در آرامش با همسر لجبازمان در میان بگذاریم روابطمان لحظه به لحظه بهتر می شود و به تدریج به همه مطالبات مان در زندگی مشترک دست می یابیم. به عبارتی «زبان خوش، مار را از لانه بیرون می آورد».چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم

در واقع کسی که لجبازی می کند معمولا خودش می داند که حق با او نیست، اما هیچ وقت نمی خواهد به این مسئله اعتراف کند، بنابراین بهتر است ما هم به بحث و جدل دامن نزنیم و سعی کنیم با دعوت کردن همسرمان به آرامش آبی روی آتش بریزیم.

اگر همیشه اشتباهات همسر لجبازمان را با احتیاط و مهربانی عنوان نکنیم او احساس می کند که مورد توهین قرار گرفته و در حال تحقیر شدن است، به همین خاطر ممکن است روی لجبازی اش پافشاری کند، ایراد خود را نپذیرد و رویه اش را تغییر ندهد. در واقع باید قبول کنیم که هیچ فرد لجباز و یک دنده ای یک شبه و بدون همراهی و پشتیبانی اطرافیانش اصلاح نمی شود و گاهی حتی ممکن است به خاطر نادیده گرفته شدن روز به روز گزنده تر رفتار کند.

بهتر است اگر با فرد لجبازی ازدواج کرده ایم تا جایی که می توانیم همسرمان را عصبانی نکنیم و حداقل کارهایی که می دانیم او دوست ندارد را انجام ندهیم. همچنین به یاد داشته باشیم که محبت و مهربانی همیشه کارساز است و ریشه لجبازی را می خشکاند.

هیچوقت نباید از یاد ببریم که اولین و مهم ترین توصیه برای رفتار با همسر لجباز مدارا کردن است و گاهی همسرمان لجبازی می کند فقط برای این که احساس می کند ما خود را از او برتر می دانیم، بنابراین اگر چنین چیزی را احساس کردیم بهتر است در رفتار و لحن خود تجدیدنظر کنیم.

بلاگ » زندگی مشترک » ۱۱ راه برخورد با همسر لجباز

{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}تسلیم شما شکست خورد سرور با {{status_text}} (کد {{status_code}} ) پاسخ داد. برای بهبود این پیام، لطفا با توسعه دهنده این پردازنده فرم تماس بگیرید. بیشتر بدانید{{/message}}

{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}به نظر می رسد که ارسال شما موفق بوده است. حتی اگر سرور پاسخ خوب داده باشد، ممکن است ارسال شده پردازش نشود. برای بهبود این پیام، لطفا با توسعه دهنده این پردازنده فرم تماس بگیرید. بیشتر بدانید{{/message}}

ارسال …

{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}تسلیم شما شکست خورد سرور با {{status_text}} (کد {{status_code}} ) پاسخ داد. برای بهبود این پیام، لطفا با توسعه دهنده این پردازنده فرم تماس بگیرید. بیشتر بدانید{{/message}}چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم

{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}به نظر می رسد که ارسال شما موفق بوده است. حتی اگر سرور پاسخ خوب داده باشد، ممکن است ارسال شده پردازش نشود. برای بهبود این پیام، لطفا با توسعه دهنده این پردازنده فرم تماس بگیرید. بیشتر بدانید{{/message}}

ارسال …

mamnoon az matalebe khoobeton

مشورپی عزیز از حسن توجه شما متشکریم.

b nazaram inke ma betoonim tafavotaye raftari va shakhsiatie hamsaremoon ro be dorosti befahmim va dark konim mitoone ta mizane khoobi lajbazi ro kam kone

بله دوست عزیز دقیقا همینطوره. درک تفاوت های رفتاری و شخصیتی طرف مقابلمون، نشان دهنده ی بلوغ هیجانی و اجتماعی ماست.
از همراهی شما ممنونیم.

بهمن ۹, ۱۳۹۷

بهمن ۹, ۱۳۹۷

بهمن ۹, ۱۳۹۷

سامانه مشاوره روانشناسی آنلاین مشوِرَپ با گلچین کردن زبده‌ترین متخصصان توانسته بستر امنی را فراهم کند.
با استفاده از این سامانه هم‌میهنان داخل و خارج کشور قادر خواهند بود در هر ساعت از شبانه روز مشاوره آنلاین بگیرند.
تنها ملزومات برای مشاوره گرفتن داشتن گوشی هوشمند، اتصال اینترنت و صرف هزینه‌ای مقرون به صرفه است.

سامانه مشاوره روانشناسی آنلاین مشوِرَپ با گلچین کردن زبده‌ترین متخصصان توانسته بستر امنی را فراهم کند.
با استفاده از این سامانه هم‌میهنان داخل و خارج کشور قادر خواهند بود در هر ساعت از شبانه روز مشاوره آنلاین بگیرند.
تنها ملزومات برای مشاوره گرفتن داشتن گوشی هوشمند، اتصال اینترنت و صرف هزینه‌ای مقرون به صرفه است.

فردی که دچار لجبازی شده است، همانند یک کودک می شود‎

 

فردی که دچار لجبازی شده است، همانند یک کودک می شود و حرف حرف خودش است و هیچ چیز جلودار او نمی باشد.

 

وقتی لجبازی بین زن و شوهر اتفاق بیافتد، اگر هیچ کدام از آن ها سعی نکنند که این مشکل را بر طرف کنند، زندگیشان رو به تعارض می رود. قضییه وقتی حادتر می شود که در این میان فرزندی هم وجود داشته باشد، که دیگر کار بسیار بسیار سخت تر می شود و آن فرزند هم ممکن است دچار اختلالات اضطرابی شود.چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم

 

نحوه رفتار با همسر لجباز

نمی توانیم همسر لجبازمان را دور بیندازیم، بلکه با رعایت برخی نکات زندگی، رابطه مان به مراتب شیرین تر می شود. 

 

در برابر همسر لجباز 

اگر همسر لجبازی  دارید باید در رفتارتان یک سری نکات را رعایت کنید تا همسرتان سر لج نیفتد و با شما لجبازی نکند.

 

– اول از همه یادتان باشد که در برابر لجبازی ‌های همسرتان شما لجبازی نکنید، چرا که اگر در این دور بیفتید روزبه‌ روز روابط‌ تان بدتر و بدتر می ‌شود و بازگشت به عقب غیرممکن خواهد شد.

 

– دوست داشتن مشروط، ممنوع. این را هم فراموش نکنید که حتماً نباید همسرتان‌‌ همان فردی باشد که شما انتظار دارید یا دوستش دارید. یعنی همسر شما می‌تواند گاهی لجبازی کند یا عصبانی شود و شما هنوز او را دوست داشته باشید. به عبارتی دوست داشتن را مشروط نکنید.

 

– مهم ترین توصیه برای رفتار با همسر لجباز، مدارا کردن است. جر و بحث  زن و شوهرها و اختلاف  نظر های آن ها باعث می شود که گاهی در گفتگو با یکدیگر جانب انصاف را رعایت نکنند. گاهی لحن صحبت زن یا شوهرها باعث می شود که همسرشان لجبازی کند. بنابراین زوج ها باید در گفتار و رفتارشان دقت لازم را داشته باشند و ببینند چه عمل یا رفتارهایی باعث واکنش همسرشان به صورت لجبازی می شود و سعی کنند از آن عمل ها پرهیز کنند.

 

نگذارید لجبازی به عادت تبدیل شود‎

 

– نگذارید لجبازی به عادت تبدیل شود. ذکر این نکته هم ضروری به نظر می رسد که اگر همسری بعد از چند بار لجبازی به نتیجه مطلوب و خواسته خود برسد، این رفتار برای او به عادت تبدیل خواهد شد؛ بنابراین اگر مرد یا زنی مطمئن است که به درخواست همسرش جواب مثبت خواهد داد بهتر است در همان ابتدا او را به خواسته اش برساند ولی اگر قرار است به هیچ عنوان، کاری را انجام ندهد یک «نه» محکم و البته منطقی به همسرش بگوید و به هیچ وجه از نظرش برنگردد. در خصوص لجبازی باید به یک نکته کوچک، اما بسیار پر اهمیت توجه داشته باشید آن هم این که گاهی اوقات همسر شما لجبازی می کند، فقط برای این که احساس می کند شما خود را از او برتر می دانید. بنابراین اگر احساس کردید که لجبازی همسر شما به این دلیل است، در رفتار و لحن خود با همسرتان تجدید نظر کنید، طوری که او بداند شما اصلا چنین قصدی را ندارید.

 

– مواظب غرورش باشید. غرور از اعتماد به نفس ضعیف و شکننده می‌آید یعنی کسی مغرور است که خودباوری کمی دارد و غرور نوعی سد دفاعی برای حفظ اعتماد به نفس نداشته است. اگر کاری کنید که اعتماد به نفس همسرتان زیر سوال برود، غرورش بیشتر می‌شود.

 

– وقتی همسرتان عصبانی است جواب او را ندهید و با او بحث نکنید. بلکه در آن لحظه او را به آرامش دعوت کنید و همیشه خواسته ‌هایتان را در آرامش به او بگویید. وقتی خودتان نیز عصبانی هستید از جر و بحث بپرهیزید.

  

هیچوقت نباید از یاد ببریم که اولین و مهم‌ترین توصیه برای رفتار با همسر لجباز مدارا کردن است و گاهی همسرمان لجبازی می‌کند فقط برای این‌که احساس می‌کند ما خود را از او برتر می‌دانیم، بنابراین اگر چنین چیزی را احساس کردیم بهتر است در رفتار و لحن خود تجدیدنظر کنیم.

 

گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

 

دانستنیهای قبل و بعد از ازدواج

پیشرفته ترین روش درمان نازایی زنان و مردان

اینجا یکی از هتلهای کیشه! همین حالارزروکن


کاندوم متناسب با نیازت رو اینجا پیداکن


مشاوره تلفنی طلاق


برای سفارش این ست فقط کافیه کلیک کنی!


قاعدگی دردناک زنان و دختران


چگونه نزد همسر بیشتر دوست داشته شویم؟


تجربه روابط جنسی لذتبخش و ایمن

هرآنچه لازم است ازقرص های سقط جنین بدانید!چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم


به تماشای کیفیتی بی حاشیه!

بهترین مراکزآموزشی بابالاترین میزان بازدهی


گیفت کارت ارزان/تحویل آنی وپشتیبانی

بادکنک آرایی واجرای مدرن ترین تم های تولد


دنبال بلیط ارزون هستی؟حتما اینجا سر بزن

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

لجبازی قاتل زندگی مشترک است

 

لجبازی و یکدندگی خصوصیتی آزاردهنده است که می تواند از کودکی همراه انسان باشد و در بزرگسالی نه تنها خانواده و دوستان را آزار دهد، بلکه زندگی مشترک را هم با مشکل جدی مواجه سازد. اگر نامزد لجباز و کله شقی دارید یا در دوره آشنایی به سر می برید و متوجه خصوصیت لجبازی در طرف مقابل شده اید، بهتر است این مطلب را بخوانید و بعد درباره ازدواجتان تصمیم بگیرید.لجبازی یعنی چی؟لجبازی قاتل زندگی مشترک شما و دردی است مزمن در روابط زناشویی. لجبازی یکی از رفتارهای ناسازگارانه است؛ یعنی پافشاری روی نظرات و عقیده‌های خود و مخالفت با نظرات و عقیده‌های دیگران که این مخالفت گاهی آگاهانه و گاهی ناآگاهانه است. اصولا لجبازی یک نوع رفتار و واکنش نامطلوب است که به صورت‌های مختلف خود را نشان می‌دهد از جمله آسیب رساندن به دیگران، ناسزا گفتن، گریه کردن و فریاد کشیدن، شکستن وسایل، آسیب‌رساندن به خود و دیگران.لجبازها را چطور تشخیص دهیم؟زود عصبانی می شود: فرد لجباز با کوچک‌ترین مخالفتی با خواسته‌هایش به شدت ناراحت و عصبانی می‌شود و شروع به ناسازگاری می‌کند.دلیل‌تراشی می کند: یعنی برای تصمیم های خود، دلایل عجیب و غریب و بی اهمیت می آورد و اشتباهاتش را به گردن دیگران می اندازد.فرافکنی می کند: او لجبازی خود را ندیده می گیرد و آن را به دیگران نسبت می دهد. مثلا می گوید: «تو داری لجبازی می کنی»، «تو من را مجبور به لجبازی می کنی» و…بی قانون است: فرد لجباز کوچک‌ترین مقررات را زیرپا گذاشته و در مقابل آن بی‌اعتنایی می‌کند. قانون برای او تعریف شخصی دارد و هر جا به نفع خودش باشد آن را اجرا می کند.زودرنج و حساس است:  او از اطرافیان توقع بیش از حد دارد با وجود ا ینکه خود را متعهد به انجام سخن دیگران نمی‌داند.ارتباطات اجتماعی ضعیف دارد: بیشتر مواقع تنها بوده و نمی‌تواند ارتباط اجتماعی مناسبی برقرار کند. فرد لجباز دارای خلقی افسرده و مضطرب بوده و افکاری پریشان دارد.اعتماد به نفس کمی دارد: در این افراد پایین بودن اعتماد‌به‌نفس و عدم خودباوری مثبت و پذیرفتن خود واقعی مشهود است هرچند او سعی می کند این واقعیت را کتمان کند.اهل داد و قال است: فرد لجباز شلوغ کاری زیادی می کند و کینه توزی خود را در بوق و کرنا می کند.

چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم

یکی از آثار منفی لجبازی،اختلاف زوجین می باشد

 

لجبازی خانوادگیبدون تردید روحیات پدران و مادران در فرزندان اثر می‌گذارد. اگر در خانواده نامزدتان بقیه بچه ها هم لجباز هستند یا پدر و مادری لجباز وجود دارد، باید خیلی محتاط باشید. شما وارد خانواده ای خواهید شد که هرکس سر مواضع خود ایستاده و حاضر به درک عقاید دیگران نیست. و این یعنی یک جنگ تمام عیار و تمام ناشدنی.زندگی با یک همسر لجبازجر و بحث‌های زناشویی و اختلاف‌نظرهای همسران مسئله‌ای است که همه زوج‌ها آن را تجربه می‌کنند اما اهداف زوج‌ها با هم در این میان متفاوت است و گاهی خودشان از این موضوع آگاه نیستند. بعضی‌ها دوست دارند هرچه زودتر جر و بحث و بگو مگو را پایان دهند و دوباره آرامش را به رابطه خود بازگردانند و به هر چیزی برای به دست آوردن آرامش متوسل می‌شوند. بعضی‌ها نیز این بگومگوها را میدان جنگی تصور می‌کنند که باید پیروز آن شوند و اینها نیز به هر کاری برای پیروز شدن دست می‌زنند، این افراد با لجبازی تمام بحث را کش می‌دهند و نمی‌خواهند اشتباهات خود را بپذیرند و در برابر هر حرفی جوابی می‌دهند و در برابر هر عملی رفتاری از خود نشان خواهند داد.یکی از آثار منفی لجبازی ، اختلاف زوجین می باشد که سلامت روان اعضای خانواده را تهدید می‌کند. فرد لجوج قدرت تصمیم‌گیری و استقلال فکری مناسبی ندارد و نمی‌خواهد خواسته‌های غیرمنطقی خود را کنار بگذارد. فرد لجباز به نظر دیگران احترام نمی‌گذارد و تنها خواسته خود را می‌بیند. افراد با لجبازی نمی‌توانند راه‌حل‌های مناسبی برای مسائل پیدا کنند و توجیه منطقی را نمی‌پذیرند. هنگام برخورد با مسئله‌ای، زن و مرد باید با لحن مناسب با هم صحبت کنند. زن و مرد هنگام کشمکش باید تعادل و آرامش خود را حفظ کنند تا موضوع مورد بحث منجر به اختلاف بیشتر نشود.چه کنیم؟لجبازی یک خصوصیت اکتسابی است که اگرچه خیلی ها مبتلای آن هستند اما بسیار خطرناک است و می تواند زندگی مشترک را ریشه کن کند. فرد لجباز به بلوغ روانی نرسیده و توانایی کنترل عواطف و هیجانات خود را ندارد. در زندگی چنین فردی تدبیر و فداکاری و درک متقابل جایی ندارد. او به گذشته می چسبد و انتقام جو است. اگر فکر می کنید آنقدر عاشق یکدیگر هستید که ممکن است این روحیه لجبازی تحت الشعاع عشق قرار بگیرد اشتباه می کنید. لجبازی همه زندگی یک فرد را زیر و رو می کند و می تواند همان طور که درباره دیگران اتفاق می افتد، در رفتار با عزیزترین فرد زندگی یک آدم لجباز که شما باشید هم رخ دهد. آدم های لجباز حتی با خودشان هم لج می کنند و مصلحت و منطق و صلاح زندگی شان را قربانی لجبازی با خود یا اطرافیان می کنند.ازدواج با یک فرد لجباز فقط وقتی جایز است که او این روحیه را کنار بگذارد. ترک لجبازی معمولا با همکاری یک روانشناس امکان پذیر است. بنابراین تا طرف مقابل تان درمان نشده، پا توی دهان شیر نگذارید!منبع: زندگی ایده آل

 

دانستنیهای قبل و بعد از ازدواج


بلیطت رو به قیمت لحظه آخر بخر!

مشاهده تمامی مدلهای لوازم خانگی اسنوا/قیمت


دنبال بلیط ارزون هستی؟حتما اینجا سر بزن


درمان نازایی با بالاترین درصد موفقیت

تهیه اینترنتی بلیط اتوبوسVIPبه قیمت ارزان


سوتین های خوشگل و باکیفیت/تنوع رنگ عالی


سفارش آنلاین جدیدترین ست های لباس زیر

ساخت و تعمیر دندانهای مصنوعی با قیمت مناسب

بلیط ارزان تهران به مشهد|پشتیبانی 24ساعته

چنین کیکی روفقط تواین یخچال میتونی جابدی

بالاترین کیفیت لوازم خانگی با بهترین قیمت


به تماشای کیفیتی بی حاشیه!

بهترین مراکزآموزشی بابالاترین میزان بازدهی


آسانترین راه خرید برنامه در کنسول ps4

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

هشدار: فقط کسانی روی لینک زیر کلیک کنند که می خواهند زندگی شان را تغییر دهند!

خب خانم ها یادتون باشه که لجبازی یک ویژگی ذاتی نیست که با آدم ها به دنیا بیاد ، لج بازی یک ویژگی هست که ممکنه در زمان ها مختلف برای فرد پیش بیاد که فرد بخواد پافشاری کنه روی حرفی و معمولا اگر دقت کرده باشیم آدم هایی که لج باز هستند ، عین یک بچه رفتار میکنن ؛

حرف حرف خودشونه و هیچ چیزی جلو دارشون نیست تاکید می کنند که من درست میگم ، اون چیزی که من میگم باید انجام بشه ، اون کاری که من میخوام باید بشه وشما اشتباه میکنید ونباید کسی روی حرف من حرف بزنه … خب حالا ما یک فرد لج باز رو مقابلمون داریم و باید ببینیم که با این فرد لج باز چگونه برخورد کنیم و بهترین اقدامی که میشه در مقابل این افراد انجام داد چی هستش ..؟

به خاطر داشته باشید دوستان من افرادی که لج بازی می کنند افرادی هستند که شاید یک مقداری اعتماد به نفس پایینی داشته باشند ، یک مقداری خود باوری های پایینی داشته باشند و فرد سعی میکنه که اقتدار شو با لج بازی نشون بده!

حالا اگر همسر لجباز داشتیم باید چیکار کنیم؟

چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم

سکوت کردن و مدارا کردن میتونه به شما دوست خودم کمک کنه که ارتباط رو بهتر نگه دارید سعی کنیم لحن صحبتمون رو با فردی که میدونیم داره لج بازی میکنه کنترل کنیم ببینید ما معمولا وقتی می فهمیم فردی داره لج میکنه ما هم تند و تیز و کنایه وار باهاش صحبت می کنیم ؛ بیاییم این عامل رو ازش بگیریم و به جای اینکه باهاش تند تیز و با کنایه صحبت کنیم یه مقدار باهاش نرم تر و آرام تر باهاش صحبت کنیم تا جایی که میشه به اصطلاح باهاش دهن به دهن نشیم و بحث نکنیم .

 

 

 

 

لحن کلمات ما رو این افراد کاملا متوجه میشن که این بحث هایی که ما داریم باهاشون می کنیم از سر نقد کردن شون هست از سر تحقیر کردنشون هست یا نه ما هم میخوایم بهشون بفهمونیم که تو داری اشتباه میکنی … توی موقعیت هایی که همسر شما لج بازی میکنه شما نباید تاکید کنید که تو اشتباه میکنی و باید حرف من رو بپذیری ، ما باید مهارت انتقاد کردن و انتقاد پذیری رو یادبگیریم ما باید یاد بگیریم که اگر خواستیم از کسی نقدی رو بکنیم به خصوص با همسر لجباز نباید این نقدمون همراه با گوشه و کنایه های منفی باشه .

نباید ویژگی های منفیش رو عنوان کنید موقعیت سنجی کنید ببینید که اصلا الان انتقاد کردن به این فرد مناسب هست یا نه..؟

در زمان عصبانیت باهاش حرف بزنم آیا من میتونم راه کار درستی رو بدست بیارم آیا من میتونم آرامش رو بدست بیارم یا نه ..؟ فراموش نکنیم که حسن جویی کردن و بعد حرف خودتون رو زدن ببینید ما تاید می کنیم ، حسن جویی میکنیم و بعد حرفمون رو میزنیم . وقتی این سه مرحله رو انجام می دید همسر لجباز یا کسی که مدام با شما لجبازی میکنه متوجه میشه که کسی مقابل من هست هدفش شکستن و خوردن کردن و تحقیر کردن من نیست .

ما باید مهارت سخن وری رو درمقابل این افراد لجباز یاد بگیریم چون اگر لج بازی مربوط به یک موقعیت ویا مربوط به یک مکان و حالت باشه این افراد معمولا از درون ، خودشون رو مقصر میدونن و میخوان حق به جانب صحبت کنن دیگه!

پس مهارت سخن وری به ما میگه از کلماتی که با تو شروع میشه استفاده نکنیم وقتی که ما میگیم تو این کارو کردی ، تو بد برخورد کردی تو گفتی که من گفتم داریم به نوعی مقصر بودن رو بهش تلقین میکنیم و این باور رو بهش میدیم که تو مقصری ، من تقصیری نداشتم و … بیاییم در مقابل همسر لجباز باز یکم مدارا کنیم ، یکم سکوت کنیم ، تاییدشون کنیم ، گاهی اوقات ویژگی های مثبتشونو بگیم ، اجازه بدیم اون خشم و عصبانیت فرو کش کنه و بعد حرفمون رو بگیم .

نمیشه با این افراد قاطع صحبت کرد و دهن به دهن شد ؛ چون هرچقدر که شما قاطع تر صحبت کنید اون ها پافشاریشون روی اشتباهشون بیشتره ولی اگر دقت کنید زمانی که باهاشون نرم تر ، آرام تر و بهتر برخورد میکنیم اکثر این افراد از کرده خودشون پشیمون میشن و میان به نوعی دل جویانه از دل شما در بیارن و شمارو آروم کنن .

 

 

 

 

ببینید لج بازی یک بیماری نیست لج بازی یک رفتاره ، لج بازی یک تم شخصیتی به آدم ها میده که باعث میشه برای دیگران یکم تحملش سخت باشه ، یکم حوصله سر بر تر باشن وبرای همین ما باید بدونیم اگر مردی که در مقابل من هست یک فرد کاملا لج باز هست بهترین تکنیک های من برای اینکه بتونم فرو بنشونم و آرومش کنم چه چیزهایی میتونه باشه.

تاکید میکنم مدارا کردن ، سکوت کردن ، نکات مثبت رو گفتن ، موقعیت سنجی کردن واینکه سعی کنید توی موقعیت ها انتقاد به جا کردن رو یاد بگیرید و سعی کنید اگر میتونید آرامش خودتون رو توی مرحله اول حفظ کنید و بعد با همسر لجباز یا کسی که با شما لجبازی می کنه صحبت کنید .

مقابل به مثل نکنید ، ما مثل این آدم نیستیم پس مقابل به مثل نداریم و سعی کنید شرایط رو درک کنید . امیدوارم که در مقابل آدم های لج باز خیلی قرار نگیرید و اگر قرار گرفتید بتونید از راهکارهایی که گفتیم به خوبی استفاده کنید . نظرتون رو در مورد ویدئوها کانت بزارید و اگر درمورد مسئله ای سوال دارید توی سایت از ما بپرسید . امیدوارم که بتونیم کلید های کوچک و ساده ای رو به شما عزایزان بدیم که آرامش شما رو بیشتر کنه .

ممنونم که توجه کردید به خدای بزرگ میسپارمتون .

برای ورود به حساب کاربری لطفا شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد نمایید.پس از وارد
کردن
شماره
موبایل کدی برای شما ارسال شده و شما با آن کد میتوانید وارد حساب کاربریتان شوید.

برای عضویت در کمتر از 30 ثانیه مشخصات را در فرم زیر پر کنید و دکمه عضویت را کلیک
کنید

لجبازی، بازی خطرناکی است که برخی از زوجین به خصوص در سال‌های اول زندگی مشترک برای نشان دادن قدرتشان به یکدیگر در پیش می‌گیرند. آن‌ها فکر می‌کنند اگر در بسیاری از موارد نظر همسر خود را تأیید کنند و مطابق میل همسر خود عمل کنند، دیگر باید تا آخر عمر حرف‌شنو و مطیع محض او باشند.

جام جم سرا: این استدلال اشتباه باعث می‌شود برخی از افراد حتی زمانی که می‌دانند حق با همسرشان است باز هم مطابق نظر همسر خود رفتارنکنند و به تکرار رفتار اشتباه خود بپردازند، اقدامی که در نظر همسرشان چیزی جز لجبازی نیست. اما مسئله زمانی بغرنج‌تر می‌شود که همسران این دسته از افراد مهارت رفتار با لجباز‌ها را به خوبی بلد نباشند و حتی برای نشان دادن بد بودن این رفتار آگاهانه مقابله به مثل کنند و با رفتار متقابل سعی کنند رفتار همسرشان را اصلاح کنند غافل از اینکه این کار تنها آتش اختلافات را شعله ور می‌کند.
برخی از افراد دیگر نیز سرزنش و ملامت یا قهر و کینه توزی را در برابر همسر لجباز خود پیش می‌گیرند که هر یک از این رفتار‌ها، به تنهایی می‌تواند صمیمیت و عشق را از زندگی مشترک بزداید.

براستی بهترین شیوه رفتار با همسر لجباز و حرف نشنو چیست؟
حجت الاسلام محمود حسنی‌نژاد، کار‌شناس ارشد روان‌شناسی، در پاسخ به این سوال راهکارهایی دارد:

چگونه با انتقاد صحیح مانع لجبازی همسرمان شویم

چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم

قبل از هر چیز باید توجه داشته باشید که زوجین در خانواده‌های متفاوت رشد کرده و تربیت شده‌اند و این تربیت‌های متفاوت سبب اختلاف نظر بین آن‌ها می‌شود؛ بنابراین اختلاف یک امر طبیعی بین همسران است. اما برای اینکه این اختلاف نظر‌ها به معضل در زندگی مشترک تبدیل نشود توصیه‌هایی قابل ذکر است:

انتظارات خود را از همسرتان تعدیل کنید

همانطور که شما از همسرتان توقعات و انتظاراتی دارید او نیز از شما انتظاراتی دارد؛ بنابراین نمی‌توانید بدون درنظر گرفتن انتظارات همسر، از او توقع داشته باشید که از شما حرف شنوی داشته باشد.

از یادآوری نقاط مثبت غافل نشوید

قبل از اینکه از نقاط ضعف همسرتان صحبت کنید نقاط قوتش را یادآوری کنید و قبل از هر انتقادی از او تعریف کنید همچنین در گفت‌و‌گو‌هایتان بیان کنید همانطور که شما از او انتقاد می‌کنید او نیز می‌تواند اشتباهات شما را بیان کند؛ چنین رفتاری سبب می‌شود همسرتان شما را آدم منصفی بداند و پذیرش بیشتری نسبت به حرف شما پیدا کند.

اعتدال را رعایت کنید

از همسرتان زیاد انتقاد نکنید؛ زیرا سبب می‌شود از اهمیت حرف شما کاسته شود. حضرت علی (ع) می‌فرمایند: «وقتی حرفی زیاد تکرار شود از ارزشش کاسته می‌شود.» لذا بعد از یک تذکر، به او فرصت فکر کردن بدهید و تذکرات خود را به طور مداوم تکرار نکنید.

از رفتار انتقاد کنید نه از شخص

به جای انتقاد از خود شخص از کار او انتقاد کنید، یعنی خود شخص را نکوهش نکنید بلکه عمل او را مورد انتقاد قرار دهید.

تلافی ممنوع

اگر همسرتان لجبازی می‌کند شما با لجبازی رفتار او را تلافی نکنید و با توجه به اینکه در ابتدای راه هستید، دقت کنید لجبازی در زندگی و رابطه شما به عادت تبدیل نشود.

خودتان و همسرتان را بشناسید

شناخت خود را نسبت به همسرتان بالا ببرید و سعی کنید درباره خودتان نیز به او اطلاعات بدهید و خط قرمز‌ها و ایده آل‌های زندگیتان را برای او بیان کنید و لازم است تعریف و نظر خودتان درباره مسائل مختلف زندگی را با تعریف همسرتان مقایسه کنید؛ زیرا واژه‌ها و مصداق‌ها در افراد مختلف، تفاوت دارد. به عنوان مثال ممکن است تعریف شما از تجملات با آنچه همسرتان در ذهن دارد متفاوت باشد.

تفاوت‌ها را بپذیرید

به تفاوت‌های بین زن و مرد توجه داشته باشید. با مطالعه کتاب‌هایی که در این زمینه، وجود دارد می‌توانید آگاهی خود را بالا ببرید. مثلا با توجه به اینکه نیاز اساسی خانم‌ها محبت است، سعی کنید با توجه کردن بیشتر به احساسات همسرتان و افزایش محبت کلامی، صمیمیت بیشتری در زندگی مشترکتان به وجود بیاورید.

این صمیمیت باعث می‌شود همسرتان بیشتر به شما نزدیک شود و به حرف شما اهمیت دهد. وقتی شما به احساسات او اهمیت بدهید او نیز خط قرمزهای شما را زیر پا نمی‌گذارد؛ اما مقابله و مشاجره سبب جریحه دار شدن احساسات طرف مقابل می‌شود و او را به لجبازی وا می‌دارد.
از سوی دیگر مردان نیز دوست دارند تکیه‌گاه خوبی برای همسرشان در مواجهه با مشکلات باشند، پس لازم است زنان حتی اگر تحصیلات یا موقعیت اقتصادی بهتری دارند باز هم در هنگام مشکلات به همسرشان رجوع کنند. این کار باعث می‌شود مردان احساس کنند جایگاه مدیریتی آن‌ها نزد همسر و فرزندانشان محفوظ مانده است. (خراسان)

شیرمحمدعباس استانکزی، یکی از مقامات سرشناس طالبان، جمعه گذشته در مسکو برای نخستین‌بار ادعای عجیبی کرد.

در سال‌های نه‌چندان دور، ظلم و ستم بر جامعه ما چیره شده‌بود و ذهن‌هایمان را مصادره کرد. خفقان دوران، احتضار حیات سیاسی جامعه را رقم زده‌بود.

دهه ۶۰ بود. واکسن فلج اطفال درست اثر نکرد. پاشنه‌های نوجوان روستایی به سختی به زمین می‌رسید.

گفت‌وگو با زهرا موحدین یکی از خاص‌ترین مادران ایرانی به مناسبت روز مادر

گفت‌وگو با عباس سلیمی‌ نمین درباره «آزادی» یکی از شعارهای اصیل انقلاب اسلامی

گفت‌وگو با هاتف علیمردانی، کارگردان فیلم «ستاره‌بازی» که دوباره به موضوع مهاجرت پرداخته‌ است

گفت‌وگو با اعظم آخوندی، لژیونر فوتسال ایران در عراق

اگر از بیت‌کوین، ارزش آن، قوانین خرید و فروش و جزئیات دیگر آن خبر ندارید، این گزارش را بخوانید

انتشار اخبار تایید نشده درباره حذف غربالگری اجباری با واکنش‌های مختلفی روبه‌رو شد

به گزارش «شیعه نیوز»،همسر لجبازی دارید که می‌خواهید بیشتر به حرف شما گوش کند؟ رفتار با همسر لجباز کار بسیار سخت و خسته کننده‌ای است. ارتباط شما ممکن است به دلیل پافشاری او بر افکار و حرف‌های خود و ناتوانی شما در برخورد با او، دچار مشکل شود. گاهی اوقات ساده‌تر است که اصلا تلاشی برای برقراری ارتباط نکرد تا یک گفتگوی ساده به یک جدال تبدیل نشود. با این حال، برای برقراری صمیمیت و موفقیت یک ازدواج لازم است که ارتباط صمیمانه‌ای داشته باشید. در این مقاله روش‌های برخورد با همسر لجباز را شرح می‌دهیم تا قدم تازه‌ای به سمت یک زندگی شادتر بردارید.

۱. درک کردن علت لجبازی همسرلازم است در ابتدا درک کنید که شما و همسرتان دو نفر هستید، بنابراین دیدگاه‌های شما نسبت به مسائل مختلف ممکن است متفاوت باشد و این تفاوت کاملا طبیعی است. به جای قضاوت کردن همسرتان، سعی کنید علت عقاید و حرف‌های او را پیدا کنید. همیشه به یاد داشته باشید که بودن در یک رابطه بدان معناست که شما آماده هستید تا روی اختلافات و تفاوت‌های خود کار کنید و گاهی نیز گذشت داشته باشید.۲. نگاهی به آینه بیاندازیدافرادی که دائما سعی می‌کنند نشان دهند حق با آنهاست، باعث می‌شوند که شما حالت تدافعی به خود بگیرید، اما همیشه این احتمال وجود دارد که حق با طرف مقابل باشد یا بخشی از فکر یا صحبت او درست باشد. بنابراین سعی کنید همواره این موضوع را مدنظر داشته باشید که شاید این شما هستید که باید تغییر کنید. به بیان دیگر شما درحال لجبازی کردن هستید.۳. رویکردی مثبت پیش بگیریدکلید رفتار با همسر لجباز اجتناب از خصومت یا خشونت است، دعوا و فریاد زدن راه چاره نیست. باید آرام باشید تا بتوانید منطقی و با آرامش با هم صحبت کنید. به یاد داشته باشید که هیچ مشکلی در یک رابطه زناشویی وجود ندارد که با صحبت کردن حل نشود.اگرچه سخت است، اما تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا وارد بحث با همسر خود نشوید، به ویژه زمانی‌که با نظر او مخالف هستید. یادبگیرید احساسات خود را بپذیرید و کنترل کنید و نگذارید خشم کنترل اوضاع را به دست بگیرد. برای حل مشکل با همسر لجباز خود سعی کنید با او صحبت کنید و خوب گوش کنید. همچنین با ذهن باز وارد مکالمه شوید.۴. آرام پیش برویدصبر کنید تا مناسب‌ترین زمان برای بیان منظور یا عقیده‌ شما از راه برسد. اطمینان حاصل کنید که همسرتان به اندازه کافی آرام باشد. این یک فرایند است، پس یاد بگیرید که صبر کنید. بدانید که یک فرد لجباز به طور موقت دچار ناشنوایی می‌شود و نمی‌تواند به حرف‌های شما گوش دهد.۵. گوش کنید و بپرسیدبدون پیش داوری به صحبت‌های او گوش کنید. حرف او را قطع نکنید و آنچه می‌گوید را براساس گفته‌ها یا صحبت‌های گذشته تفسیر نکنید. فقط به او گوش دهید. بسیار مهم است که همسرتان بداند نظرات او شنیده و تصدیق می‌شوند.سوالات خود را بپرسید. اگر قسمتی از گفته‌های او برای شما غیرقابل فهم است از او بخواهید برای شما همه چیز را روشن کند. سوال کردن و زمان دادن به همسر برای توضیح افکارش مهر تاییدی است بر اینکه شما به خوبی به گوش می‌دهید و نظرات او را جدی می‌گیرید.۶. توضیح دهیدبه آرامی و به طور کامل نقطه نظر خود را نسبت به مسئله توضیح دهید. در مورد دانسته‌های او پیش‌داوری نکنید، فرض را بر این بگذارید که او هیچ چیز نمی‌داند و همه‌چیز را توضیح دهید. در اینجا بسیار مهم است که او نیز مانند شما با احترام به صحبت‌هایتان گوش دهد. افراد لجباز اغلب تمایلی به شنیدن صحبت‌های دیگران ندارند، بنابراین شما باید در این رابطه اصرار داشته باشید.از او بپرسید که آیا نقطه نظر شما را متوجه می‌شود یا خیر؟ همانقدر که اهمیت دارد شما حرف‌های او را درک کنید، مهم است که او نیز شما را بفهمد. اگر او به توضیحات بیشتری نیاز دارد، همه چیز را واضح و روشن بیان کنید.

۷. اولویت بندی کنیدقبل از اینکه وارد مذاکره شوید تصمیم بگیرید که تا چه حد می‌خواهید پیش بروید و چه چیزی برایتان در اولویت است. اگر موضوع مورد بحث برایتان آنقدر‌ها اهمیت ندارد، بگذارید همسرتان تصمیم بگیرد. اما اگر موضوع برای شما حیاتی است پس باید قاطعانه برخورد کنید و از نظرات خود دفاع کنید. شاید لازم باشد چیز‌های دیگری را فدا کنید تا به هدف خود در مورد این موضوع دست‌یابید.

آیا می‌توان کاری کرد که همسر بیشتر به حرف شما گوش دهد؟اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید که چگونه کاری کنند که همسرتان بیشتر به حرفهای شما گوش کند؟ پاسخ این است، هیچ کاری نمی‌توانید در این رابطه انجام دهید. به طور کلی شما نمی‌توانید تلاش کنید کسی را تغییر دهید، شما تنها می‌توانید خودتان را تغییر دهید. در رفتار با همسر لجباز نمی‌توانید او را مجبور کنید آنگونه که شما می‌گویید یا فکر می‌کنید، عمل یا فکر کند.حتی مجبور کردن او برای مراجعه به مشاوره نیز چاره ساز نیست و مشکل شما را حل نخواهد کرد. بنابراین گاهی بهتر است که به دنبال دریافت مشاوره تخصصی زوجی باشید تا به شما کمک شود نقطه نظرات یکدیگر را بهتر بفهمید، حتی می‌توانید به تنهایی به مشاور مراجعه کنید تا شما را برای رفتار صحیح با همسرتان راهنمایی کند.سخن پایانیرفتار با همسر لجباز کار آسانی نیست. اینکه هر روز بخواهید با او مجادله کنید که چه کسی درست می‌گوید ممکن است به قیمت شکست ازدواج تمام شود. بنابراین شاید وقت آن رسیده است که به دنبال کمک حرفه‌ای باشید تا به طور اساسی در رابطه با مسائل تصمیم‌گیری کنید. بعد از اینکه روش‌های بالا را امتحان کردید، اگر تغییری در روند حل مسائل مشاهده نکردید، به فکر مشاوره زوجی یا فردی باشید.

منبع : ستاره

چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم
چگونه با همسر لجباز برخورد کنیم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *